Nüfus en son sayımlara göre kişidir. Ülkede mecburi eğitim 6 yaşında başlar ve 16 yaşına kadar devam eder.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Nüfus en son sayımlara göre 310.000.000 kişidir. Ülkede mecburi eğitim 6 yaşında başlar ve 16 yaşına kadar devam eder."

Transkript

1

2 amerika Amerika Birleşik Devletleri, 50 eyalet ve bir adet federal bölgeden oluşan federal anayasal bir cumhuriyettir. Her eyaletin kendine ait bir yönetimi ve anayasası mevcuttur. İklimi eyaletlere göre çeşitlilik göstermekle beraber karasal iklim hakimdir. Nüfus en son sayımlara göre kişidir. Ülkede mecburi eğitim 6 yaşında başlar ve 16 yaşına kadar devam eder. Amerika genelinde 4000 in üzerinde üniversite bulunmaktadır. Bunların bir kısmı devlet üniversitesi statüsündeyken, bir bölümü ise özel üniversitelerden oluşmaktadır. Ülkede yaklaşık olarak civarı çeşitli kademelerde eğitim kurumu bulunmaktadır.

3 Lynn University BOCA RATON // FLORIDA Bentley University BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulu programımız Florida eyaletine bağlı Boca Raton da, Lynn University kampüsünde düzenlenmektedir. Üniversite 1962 yılından bu yana Amerikalı ve yabancı öğrencilere eğitim vermektedir. Üniversite, Amerika nın en güvenli eğitim kampüslerinden birine sahiptir. 123 dönümlük arazi üzerine kurulu kampüste tiyatro, bilgisayar laboratuarı, kütüphane ve birbirinden geniş spor alanları mevcuttur. Tüm öğrenciler üniversite kampüsünün bu olanaklarından yararlanabilmektedir. Okula Ulaşım: Fort Lauderdale Hollywood Int. Havaalanı 45 km. (Ortalama 1 saat) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: 3-4 kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: NASA Kennedy Space Center, Miami, Everglades National Park, Orlando, Tampa, Boca Raton şehir gezisi. Yaz Okulu programımız, üniversite şehri Boston şehrinde bulunan Bentley University kampüsünde düzenlenmektedir. Bentley, Boston şehir merkezine 15 km mesafededir ve bölgenin en başarılı üniversitelerinden birisidir. Kampüs içerisinde atletizm pistleri, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu ve spor sahaları bulunmaktadır. Özellikle Boston ve New York gibi şehirleri keşfetmek isteyen yaz okulu öğrenciler için ideal bir lokasyondur. Her yıl ortalama 300 öğrenci Bentley de eğitim almaktadır. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 24 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: New York, Boston, Empire State Building, Ground Zero, Times Square, Rockefeller Centre, 5th Avenue, Central Park, Quincy Market, Beacon Hill, Back Bay, North End, Harvard University, MIT, The Museum of Fine Arts, Cape Cod. Curry College BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP YAŞ YURT Program, Boston şehrinin batı bölümünde bulunan Curry College kampüsünde organize edilmektedir. 163 dönümlük büyük bir kampüse sahip kolej kampüsü içerisinde tenis kortları, futbol sahaları, yüzme havuzu ve kapalı spor kompleksi bulunmaktadır. Özellikle spor aktivitelerine ağırlık vermek isteyen öğrenciler için ideal bir lokasyondur. Konaklamalar yine aynı kampüs içerisinde bulunan kolej yurtlarında gerçekleşmektedir ve lüks imkanları ile dikkat çekmektedir. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 24 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Boston, MIT, Harvard University, Plimoth Plentation, New York, Manhattan, Özgürlük Anıtı, Ellis Island, 5th Avenue, Times Square.

4 Ünlü Amerikalı pop şarkıcısı Katy Perry nin asıl ismi Katherine Elizabeth Hudson dır. Dean College BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, Boston ın Franklin bölgesinde bulunan Dean College kampüsünde düzenlenmektedir. Boston şehir merkezine trenle kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Harvard Üniversitesi ve MIT gibi okullar okula yakın mesafededir. Kampüs içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve spor salonları bulunur. Her yıl ortalama 250 öğrenci programımıza katılmaktadır. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 72 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Boston, New York, Fanueil Hall, Quincy Market, North End, Beacon Hill, Boson Commons, Skywalk Observatory, Charles River Bank, Museum of Science, Newport, Rhode Island, Cliff, Marble House, Salem. Fenway Colleges BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Yaz okulumuz, Massachusetts eyaletinin Boston şehrindeki Fenway Colleges da düzenlenmektedir. Kampüs, Boston şehir merkezine yakın konumda bulunur. Otobüsle 10 dakikada şehir merkezine ulaşılabilmektedir. Amerika nın eğitim başkenti olan Boston da harika bir yaz geçirmek isteyen öğrenciler için idealdir. Yaz okulu programına katılan tüm öğrenciler, eşsiz Fenway Colleges kampüsündeki tüm imkanlardan yararlanabilmektedir. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 11 km. (Ortalama 15 dk.) Aile Yanı Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Harvard Üniversitesi, Sky Walk Observatory, New York, Six Flags Amusement Park, Revere Beach, Faneuil Hall, Aquarium, Whale Watching.

5 Dünyanın en iyi üniversitesi ünvanını halen elinde bulunduran Harvard Üniversitesi 1636 yılında kurulmuştur. Massachusetts eyaletinin Boston şehrinde bulunmaktadır. Harvard University BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, dünyanın en iyi üniversitesi olan Harvard Üniversitesi nin kampüsünde düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz yıllarca unutamayacakları bir yaz tatili geçirirler. Boston ın Cambridge Commons bölgesinde bulunan kampüs aynı zamanda Boston Yard a yakın konumdadır. Harvard kampüsündeki modern derslikler ve laboratuarların yanısıra, fitness salonları, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor salonları ve tenis kortları bulunmaktadır. Öğrenciler boş vakitlerinde bu imkanlardan da yararlanabilmektedir. Ayrıca şehir merkezine yakın konumda olması nedeniyle öğrenciler Boston şehrinin güzelliklerini de yaşayabilme şansına sahip olurlar. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 14 km. (Ortalama 15 dk.) Yurt Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Boston şehir gezileri, Plimoth Plantation, Six Flags New England, Newport, Rhode Island, Whale Watching, Faneuil Hall Market Place, The Freedom Trail, New England Aquarium, Harvard Square, Cambridge. Northeastern University BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, Massachusetts eyaletinin Boston şehrinde bulunan Northeastern University kampüsünde düzenlenmektedir. Öğrenciler üniversite kampüsünde bulunan tüm imkanlardan yararlanabilmektedir. Boston özellikle yaz aylarında dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen binlerce öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Öğrenciler 15 kişilik sınıflarda İngilizce eğitim alırlar ve ders sonrasındaki aktivite ve gezilerle İngilizcelerini pratik edebilme olanağı bulurlar. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 9 km. (Ortalama 15 dk.) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Boston, Harvard Square, Harvard University,MIT, New York,Ellis Island, Özgürlük Anıtı, 5th Avenue, Rockefeller Centre, Times Square, Madison Avenue.

6 Olin College BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP YAŞ YURT Yaz okulu programımız, Amerika nın Massachusetts eyaletinin başkenti, üniversite şehri Boston da bulunan ünlü Olin College kampüsünde düzenlenmektedir. Şehir merkezinin hemen dışında bulunan Olin College, ortalama 100 dönümlük devasa bir arazi üzerine kurulmuştur. Kampüs içerisinde öğrencilerin kullanımına açık olan modern derslikler, kafeteryalar, sinema salonları ve açık-kapalı spor salonları bulunmaktadır. Öğrenciler İngilizce dersleri ve gezilerden arta kalan zamanlarda bu imkanlardan yararlanabilmektedir. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 24 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Gezileri: Boston, Cape Cod, Prudential Tower, Copley Square, Harvard Square, Harvard University, MIT, Duck Tour of Boston, Boston Museum of Fine Arts. Pine Manor College BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Yaz okulumuz, Boston şehir merkezine yakın konumda bulunan Pine Manor College kampüsünde düzenlenmektedir. 60 dönümlük kampüs Chestnut Hill bölgesindedir. Boston şehir merkezi ortalama 20 dakika mesafededir. Kampüs içerisinde spor alanları, tenis kortları, kütüphane, fitness salonu, voleybol ve basketbol sahaları mevcuttur. Öğrenciler dersler ve gezilerden arta kalan boş vakitlerinde bu imkanlardan yararlanabilmektedir. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 16 km. (Ortalama 15 dk.) Aile Yanı Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: The Freedom Trail, Faneuli Hall, Quincy Market, Red Sox Baseball, Montreal, Museum of Fine Arts, Harvard ve MIT Universiteleri, Cape Cod, Newport, New York City. Tufts University BOSTON // MASSACHUSETTS GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Program, Medford bölgesinde bulunan Tufts University kampüsünde düzenlenmektedir. Somerville s Davis Square okula çok yakın konumdadır. Boston şehir merkezi okula 20 dakikalık mesafededir. Kampüs içerisinde oyun sahaları, bilgisayar internet laboratuarı ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Her yaz ortalama 300 öğrenci burada eğitim almaktadır. Okula Ulaşım: Boston Logan International Havaalanı 14 km. (Ortalama 15 dk.) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Boston, New York City, North End, Massachusetts State House, Freedom Trail, Prudential, Copley Ctr, Museum of Science, Massachusetts Institute of Technology, Trolley Tour, Chinatown, Charles River Bank, Skywalk Observatory, Newport, Rhode Island, Salem, Witch Museum.

7 EmbassyCES Fort Lauderdale Downtown F. LAUDERDALE // FLORIDA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulu programımız, Florida nın Fort Lauderdale şehrinde, Las Olas bölgesindeki EmbassyCES Downtown okulunda düzenlenmektedir. Okul kent merkezinde bulunmaktadır. Merkezi okul ve konaklama isteyen öğrenciler için oldukça idealdir. Okul binasında modern ekipmanlarla donatılmış sınıflar, bilgisayar laboratuarı ve öğrenci kafeteryası bulunmaktadır. Fort Lauderdale in ünlü plajlarına kısa sürede ulaşılabilmektedir. Okula Ulaşım: Fort Lauderdale Hollywood International Havaalanı 9 km. (Ortalama 15 dakika) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Everglades National Park, Kennedy Space Center, Miami, Disneyworld, Universal Studios Orlando, Florida Keys, Seaworld, Sawgrass Mills Outlets. LAL Fort Lauderdale FORT LAUDERDALE // FLORIDA GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE Programımız, Florida eyaletinin Fort Lauderdale şehrindeki LAL Fort Lauderdale okulunda düzenlenmektedir. Okulumuz 1992 yılından bu yana yaz okulu eğitimi vermektedir. Okul kampüsü, sahile yakın konumdadır ve restoranlar, kafeler ve alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu şehir merkezine yürüme mesafesindedir. Okul içerisinde 13 adet modern ekipmanlarla donatılmış derslik bulunmaktadır. Öğrenciler, okulda bulunan multimedya merkezine ve bilgisayar laboratuarına süresiz erişim hakkına sahiptirler. Ayrıca kampüs içerisinde LAL öğrencilerinin kullanımına açık bir adet yüzme havuzu da bulunmaktadır. Okula Ulaşım: Fort Lauderdale Hollywood International Havaalanı 20. km. (Ortalama 15 dakika) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Aile Yanı Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: NASA Kennedy Space Center, Miami, Key Largo, West Palm Beach, Fort Lauderdale Beach, Pompano Beach, Delray Beach, Deerfield Beach, Miami Hayvanat Bahçesi, The Museum of Discovery and Science, Sawgrass Mills Mall, Aventura Mall, Everglades National Park, Water Taxi. Nova University FORT LAUDERDALE // FLORIDA GRUP YAŞ YURT Nova University, Miami den 35 km uzaklıkta bulunan Florida eyaletinde bağlı Fort Lauderdale şehrinde bulunmaktadır. Tüm şehiri dolaşan kanallar sebebiyle, Fort Lauderdale Amerika nın Venediği olarak nitelendirilir. Üniversite şehir merkezine yakın konumdadır. Kampüs içerisinde modern derslikler, sinema salonları, öğrenci kafeteryası ve eşsiz spor kompleksleri bulunmaktadır. Geziler ve İngilizce derslerinin yanısıra tüm öğrenciler bu imkanlardan yararlanabilmektedir. Okula Ulaşım: Fort Lauderdale Hollywood International Havaalanı 16 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Fort Lauderdale, Miami, Everglades National Park, Hollywood Studios.

8 Lake Mary Preparatory School LAKE MARY // FLORIDA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Program, Florda eyaletin sınırları içerisinde Orlando ya yakın konumda bulunan Lake Mary Preparatory School kampüsünde organize edilmektedir. Disney World ve Universal Studios okula oldukça yakın bir konumda bulunmaktadır. Kampüs içerisinde atletizm pistleri, tenis kortları, müzik stüdyosu, futbol, basketbol ve beyzbol sahaları, fitness salonu ve golf sahaları bulunmaktadır. Konaklamalar kampüs içerisinde 15 dk yürüme mesafesindeki yurtlarda sağlanır. Okula Ulaşım: Orlando International Havaalanı 56 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Universal Studios, Mall of Millenia, Sea World s Aquatica Water Park, Orlando, Kennedy Space Center. American Musical and Dramatic Academy LOS ANGELES / CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, Los Angeles şehir merkezinde Holywood da bulunan American Musical and Dramatic Academy (AMDA) kampüsünde düzenlenmektedir. AMDA bir çok ünlü sanatçının eğitim aldığı bölgenin en önemli kurumlarından birisidir. Kampüs içerisinde bilgisayar-internet laboratuarları, dans stüdyosu, tiyatro ve sinema salonu ile kafeteryalar bulunmaktadır. Özellikle şehir merkezinde bir yaz okulu programına katılmak isteyen öğrenciler için idealdir. Konaklama yine aynı kampüsteki bungalo evlerde sağlanmaktadır. Okula Ulaşım: Los Angeles International Havaalanı 11 km. (Ortalama 15 dk.) Yurt Konaklama: Üç kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Los Angeles, Santa Monica, San Diego, China Town, Hollywood, Beverly Hills, Six Flags Amusement Park. Amerika nın Venediği olarak adlandırılan Fort Lauderdale kenti, ismini 1838 de buraya bir kale inşa ettiren Binbaşı William Lauderdale den almıştır

9 Loyola Marymount University LOS ANGELES // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, California eyaletinde, Los Angeles şehrindeki Loyola Marymount Universitesi kampüsünde düzenlenmektedir. Los Angeles Amerika nın en büyük 2. şehridir ve her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin ortak destinasyonudur. Ayrıca eğitim açısından da Amerika nın en önemli şehirlerinden birisidir. Marina Del Rey tepelerinde bulunan üniversite kampüsünden Los Angeles şehri tamamen görülebilmektedir. Havaalanı ve şehir merkezine yakın olması sebebiyle Loyola Marymount Universitesi, konum olarak mükemmel durumdadır. Okula Ulaşım: Los Angeles International Havaalanı 7 km. (Ortalama 15 dk.) Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Los Angeles, Santa Monica, San Diego, Chinatown, Hollywood, Beverly Hills, Six Flags Amusement Park. Occidental College LOS ANGELES // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, Los Angeles ın kuzeydoğusunda bulunan Eagle Rock bölgesindeki Occidental College kampüsünde düzenlenmektedir. Okul, Pasadena ile Glendale arasında bulunmaktadır. Los Angeles şehir merkezi 15 dakika uzaklıktadır. Kolej, 120 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuştur. Kampüs içerisinde açık yüzme havuzu, spor salonları, kütüphane ve kafeteryalar bulunmaktadır. Her yıl ortalama 400 öğrenci programımıza katılmaktadır. Okula Ulaşım: Los Angeles International Havaalanı 12 km. (Ortalama 15 dk.) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: The Grove Farmer s Market, Disneyland, Magic Mountain, Los Angeles, Grammy Museum, Americana Mall, Warner Brother s Studio, Los Angeles Hayvanat Bahçesi, Griffith Observatory, Hollywood, Malibu Beach, Santa Monica Beach. Los Angeles şehri, 4 Eylül 1781 yılında İspanya kontrolündeki Meksika tarafından keşfedilmiştir.

10 Pitzer College LOS ANGELES // CALIFORNIA GRUP YAŞ YURT Yaz okulu programımız, California, Los Angeles bölgesinde Claremont da bulunan Pitzer College kampüsünde düzenlenmektedir. Claremont Los Angeles şehir merkezine ortalama 45 km uzaklıktadır. Pitzer College, Claremont University Konsorsiyum una bağlı olan The Claremont Colleges bünyesinde eğitim vermektedir. Şehir merkezi 10 dk. lık bir mesafededir. Kampüs içerisinde öğrencilerin kullanımına açık tenis kortları, futbol sahaları, yüzme havuzları ve kapalı spor salonları bulunmaktadır. Öğrenciler boş vakitlerinde bu imkanlardan yararlanabilmektedirler. Okula Ulaşım: Los Angeles Int. Havaalanı 80 km. (Ortalama 1 saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Las Vegas, Los Angeles, Grand Canyon, Arizona, Venice Beach, Newport Beach, Santa Monica. UCLA - University of California LOS ANGELES // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız dünyanın en iyi üniversitelerinden UCLA kampüsünde düzenlenmektedir. UCLA, California eyaletinin Los Angeles şehrinde, Westwood bölgesindedir. Öğrencilerin yurtları ve eğitim binaları aynı kampüste yer alır. Programa katılan tüm yaz okulu öğrencileri, UCLA kampüsündeki imkanlardan yararlanabilmektedir. Üniversite kampüsü Beverly Hills, Hollywood gibi Los Angeles ın önemli bölgelerinde çok yakın bir konumda bulunmaktadır. Okula Ulaşım: Los Angeles International Havaalanı 22 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Hollywood, Santa Monica Beach, Griffith Observatory, Disneyland, Universal Studios, Malibu Beach, Beverly Hills. Whittier College LOS ANGELES // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, California eyaletinin en önemli şehirlerinden Los Angeles şehrindeki Whittier College da düzenlenmektedir. Okulun olduğu bölgeden Los Angeles şehir merkezi ortalama 32 km.dir. Kampüs içerisinde bulunan kolejde, öğrenciler aldıkları İngilizce eğitiminin yanısıra, kampüsün tüm olanaklarından dan yararlanabilirler. Los Angeles özellikle yaz aylarındaki iklimiyle her yıl binlerce öğrencinin tercihidir. Kampüs içerisinde fitness merkezi, yüzme havuzu, spor alanları, kütüphane ve öğrenci kafeteryası öğrencilere hizmet vermektedir. Okula Ulaşım: Los Angeles International Havaalanı 45 km. (Ortalama 1 saat) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Los Angeles, Disneyland, Long Beach, Long Beach Akvaryumu.

11 Woodbury University LOS ANGELES // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, Los Angeles şehri Burbank bölgesindeki Woodbury Üniversitesi kampüsünde düzenlenmektedir. Okul konum olarak Universal Studios, Los Angeles şehir merkezi ve Hollywood a yakındır. Yaz okulu programlarına katılan tüm öğrenciler, üniversite kampüsünde bulunan kütüphane, oyun sahaları, açık yüzme havuzu gibi imkanlardan yararlanabilmektedir. Woodbury Üniversitesi ndeki yaz okulu programına her yıl ortalama 250 öğrenci katılmaktadır. Okula Ulaşım: Los Angeles Int. Havaalanı 51 km. (Ortalama 1 saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Santa Monica, La Brea Tar Pits Lacma, Hollywood, Getty Center, Los Angeles Zoo, Griffin Park Observatory, Malibu, Disneyland, Camarillo Outlets, San Gabriel Mission, Venice Beach, Little Tokyo, Pasadena, North Simon Museum, Long Beach Aquarium. Pepperdine University MALIBU // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Pepperdine University, California nın güney sahillerinde bulunan ünlü Malibu şehrinde bulunmaktadır. Öğrenciler, inanılmaz iklimi ve doğal güzellikleriyle Malibu da geçirecekleri yaz tatilini unutamayacaklardır. Disneyland, Hollywood, Beverly Hills ve Los Angeles gibi destinasyonlara yakın konumda bulunan kampüste öğrenciler tüm imkanlardan yararlanabilmektedir. Üniversite kampüsünde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortları ve çeşitli spor salonları da bulunmaktadır. Okula Ulaşım: Los Angeles International Havaalanı 45 km. (Ortalama 1 saat) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Universal Studios, Los Angeles, Knott s Berry Farm, Magic Mountain, Los Angeles şehir turu. Rennert South Beach School MIAMI // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, Amerika nın en güzel şehirlerinden biri olan Miami de South Beach Road üzerinde bulunan Rennert South Beach School da düzenlenmektedir. Biscayne Bay ve Bayshore Drive okuldan sadece 10 dk uzaklıktadır. Okul Art Deco binasında bulunur. Kampüs içerisinde internet salonları, kafeterya ve ferah derslikler mevcuttur. Konaklamalar, okula 10 dk mesafede bulunan Hilton Grand Hotel Biscayne Bay dedir. Oldukça lüks bir konaklama opsiyonu öğrencilere sunulmaktadır. Okula Ulaşım: Miami International Havaalanı 25 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Miami şehir turları,biscayne Bay, Bayshore Drive, Miami Sea Aquarium, Historic Museum of Southern Florida, Coral Gables.

12 Florida eyaletinin 2. Büyük kenti olan Miami de yaklaşık olarak 5000 Türk vatandaşı yaşamaktadır. Kentte halkın %70 inin anadili İspanyolcadır. Yale University NEW HAVEN // CONNECTICUT GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, dünyanın en iyi 10 üniversitesinden biri olan ünlü Yale Üniversitesi nin kampüsünde düzenlenmektedir. Üniversite 1701 yılında eğitime açılmıştır. Kampüs; 270 dönümlük bir arazi üzerinde bulunur. New Haven tam bir öğrenci şehridir. Öğrencilerin ihtiyaçları için bir çok kafeterya, alışveriş merkezi ve kütüphane hizmet vermektedir. Öğrenciler, dünyanın sayılı üniversitelerinden birinde eğitim alarak unutamayacakları bir tatil geçirme fırsatı elde ederler. Okula Ulaşım: New Haven International Havaalanı 8 km. (Ortalama 15 dk.) Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: New Haven, East Park, Peabody National History Museum, Brownstone Quarry, Yale Art Gallery, Beach Trip, Edgewood Park, Mystic Seaport, Aquarium, Planetarium. Rutgers University NEWARK // NEW JERSEY GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, New Jersey şehir merkezinde, Newark Broad Street te bulunan Rutgers University kampüsünde düzenlenmektedir. Hem kampüs içerisinde olmak hem de şehir merkezini tecrübe etmek isteyen öğrenciler için idealdir. Tren istasyonu okuldan sadece 10 dakika uzaklıktadır. Konaklamalar kampüs içerisindeki Woodward Hall yurtlarında ayarlanmaktadır. Her yıl programımıza ortalama 400 öğrenci katılır. Kampüs içerisinde spor salonları, yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kortları ve spor sahaları bulunmaktadır. Okula Ulaşım: Newark Liberty International Havaalanı 8 km. (Ortaama 15 dk.), La Guardia Havaalanı 45 km. (Ortalama 1 saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 48 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Newark, Empire State Building, Rock Observatory, Özgürlük Heykeli, Ellis Island, Ground Zero, Financial District, Philadelphia, Manhattan, Natural History Museum, Times Square, Highline Park, Woodbury Commons.

13 New York şehrinde, Hudson Nehri ağzında yer alan Ellis Island, ünlü Özgürlük Heykeli ni de bünyesinde barındırmaktadır. Drew University NEW YORK GRUP YAŞ YURT Yaz okulu programımız, New York ta, Manhattan a yaklaşık 45 km mesafede bulunan Drew University kampüsünde düzenlenmektedir. Madison okuldan ortalama 10 dk. uzaklıktadır. Drews Orman içindeki üniversite olarak tanınmaktadır. Bunun başlıca sebebi 186 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan kampüs tamamen yeşillikler içerisindedir. Kampüs içerisinde modern dersliklerin ve laboratuarların yanısıra, spor salonları basketbol ve futbol sahaları ile tenis kortları bulunur. Okula Ulaşım: Newark Liberty International Havaalanı 28 km. (Ortalama yarım saat), LaGuardia Havaalanı 61 km. (Ortalama 45 dk.), New York John F. Kennedy International Havaalanı 74 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Washington, New York, Broadway, Manhattan, Özgürlük Heykeli, Ellis Island, 5th Avenue, Madison Square, Times Square. Fordham University NEW YORK CITY // NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Fordham University, New York şehrinde Rose Hill bölgesinde bulunmaktadır. Yankee Stadyumu, Central Park ve 5th Avenue gibi New York un simge lokasyonlarına yakın konumdadır. New York şehir merkezinde bir yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler için idealdir. Öğrenciler kampüsün tüm olanaklarından yararlanabilmektedir. Her yaz ortalama 200 öğrenci programımıza katılmaktadır. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 17 km. (Ortalama 20 dk.), New York John F. Kennedy International Havaalanı 32 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 43 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Tek veya Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Ellis Island, Özgürlük Heykeli, Empire State Binası, Philadelphia, Six Flags Theme Park, 5th Avenue, Central Park, Times Square.

14 Iona College NEW YORK LIM College NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, New York un New Rochelle bölgesindeki Iona College da düzenlenmektedir. Iona College, 1940 yılından bu yana Amerikalı öğrencilere üniversite eğitimi veren özel bir kurumdur. Amerika nın en iyi 25. Koleji olarak eğitime devam etmektedir. Yaz aylarında ise uluslararası öğrencilere İngilizce eğitimi vermektedir. New Rochelle, Manhattan kent merkezine 30 dakika mesafededir. Bölgedeki New Roc City de, bir çok kafeterya, restoran, parklar ve alışveriş merkezleri bulunur. Kampüs içerisinde kütüphane, bilgisayar laboratuarı, kapalı ve açık spor alanları, kafeterya ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 27 Km. (Ortalama yarım saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 37 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 57 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: 5th Avenue, Brooklyn Museum, Rockefeller Centre, Six Flags Amusement Park, Özgürlük Heykeli, Ellis Island, Times Square. LIM College, New York un kalbi Manhattan da bulunmaktadır. Şehir merkezinde yaz programlarına katılmak isteyen öğrenciler için idealdir. Öğrenciler, Manhattan ın eşsiz ortamında yaz tatillerini geçirmenin keyfini yaşarlar. Her yaz dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen ortalama 250 öğrenci programa katılmaktadır. LIM College da öğrenciler modern dersliklerin yanısra, bilgisayar-internet laboratuarını ve öğrenci kafeteryasını da kullanabilmektedir. Okula Ulaşım: New York John F. Kennedy International Havaalanı 8 km. (Ortalama yarım saat), La Guardia Havaalanı 14 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 28 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Empire State Building, Central Park, Rockefeller Plaza, 5th Avenue, Özgürlük Heykeli, Ellis Island, Financial District, Washington Square, Greenwich Village, South Street Seaport, Brooklyn Bridge, American Museum of Natural History, Bryant Park. Long Island University NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz,new York un önemli üniversitelerinden Long Island Üniversitesi nin C. W Post kampüsünde düzenlenmektedir. Manhattan a yakın konumda bulunan kampüsten New York şehir merkezine ve Long Island Plajlarına kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Her yaz ortalama 300 öğrenci bireysel veya grup olarak programa katılmaktadır. Üniversite kampüsünde açık-kapalı yüzme havuzları, basketbol sahaları, fitness salonu, kütüphane ve internet laboratuarı gibi tüm imkanlar öğrencilerin kullanımına açıktır. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 21 km. (Ortalama yarım saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 38 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 52 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Manhattan, Empire State Building, Özgürlük Heykeli, Bronx Hayvanat Bahçesi, Manhattan, Ellis Island, Times Square.

15 Manhattan College NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Program, Manhattan In kuzeyinde, Riverdale bölgesindeki Manhattan College kampüsünde düzenlenmektedir. En yakın metro istasyonu okul sadece 100 metre mesafededir. Kampüs içerisinde modern derslikler, sinema salonu, öğrenci kafeteryası, açık ve kapalı spor salonları ile futbol sahası bulunmaktadır. Öğrenciler, Amerika nın kalbinde İngilizce eğitimlerini alabilmekte ve eşsiz gezilerle bu eğitimlerini pekiştirebilmektedirler. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 22 km. (Ortalama yarım saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 38 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 47 km. (Ortalama 45 dk.) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: New York, Empire State Building, Özgürlük Heykeli, Ellis Island, American Museum of Natural History, Guggenheim Museum, Museum of Modern Art (MOMA), Metropolitan Museum, Times Square, Broadway. Manhattan Pace University NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulu programımız, Manhattan tam göbeğindeki Financial District te bulunan Manhattan Pace University kampüsünde düzenlenmektedir. Chinatown, Little Italy, Chelsea, Soho, Wall Street ve Broadway okula yakın konumdadır. Özellikle Manhattan merkezde bir yaz okulu programı düşünen yaşı büyük öğrenciler için idealdir. Öğrenciler sabahları aldıkları İngilizce derslerinin akabinde öğleden sonra hafta sonları aktiviteleri ve gezileri ile New York u keşfetme fırsatı bulurlar. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 19 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 22 km (Ortalama yarım saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 32 km (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Soho, Greenwich Village, Empire State Building, 5th Avenue, Philadelphia, Metropolitan Museum of Art, Highline Park, American Natural History of Museum, Financial District, Staten Island, Rock Observatory, Little Italy, Central Park, Grand Central Station, Chinatown, Özgürlük Heykeli, Ellis Island, Times Square, Woodbury Commons. Nyack College NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulu programımız, New York da bulunan Nyack College kampüsünde düzenlenmektedir. Kampüs, Manhattan şehir merkezine 50 dk. uzaklıkta harika bir bölgede Hudson Nehri kıyısında kurulmuştur. Hem New York şehrinde olmak, hem de huzurlu bir bölgede kurs almak isteyen öğrenciler için idealdir. Tüm dersler, konaklama ve aktiviteler aynı kampüste düzenlenmektedir. Her yaz ortalama 200 öğrenci yaz okulu programımıza katılmaktadır. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 17 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 20 km. (Ortalama yarım saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 48km. (Ortalama 45 dk.) Yurt Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: New York şehir turu, Empire State Building, Times Square, 5th Avenue, Rockefeller Centre, Özgürlük Heykeli, Ellis Island, Battery Park, Wall Street, Guggenheim Museum, Broadway.

16 Queens College NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, New York Manhattan da bulunan Queens College da düzenlenmektedir. 77 dönümlük arazi üzerine kurulu Queens College kampüsünde öğrencilerin kullanımına sunulan kafeteryalar, açık ve kapalı spor alanları ile kütüphaneler bulunur. Ayrıca tüm dersler modern ekipmanlarla donatılmış dersliklerde verilmektedir. New York şehir merkezi ve Manhattan dan okula kısa sürede ulaşılabilmektedir. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 14 km. (Ortalama 20 dk.), New York John F. Kennedy International Havaalanı 16 km. (Ortalama 20 dk.), Newark Liberty International Havaalanı 28 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Özgürlük Heykeli, Ellis Island, American Museum of Natural History, Times Square, Broadway, Rockefeller Center, Radip City Music Hall, Central Park, 5th Avenue, Empire State Building. Rider University NEW YORK GRUP YAŞ YURT Programımız, New York şehir merkezine 1,5 saat mesafede bulunan Rider University kampüsünde organize edilmektedir. 280 dönümlük devasa bir kampüse sahip olan üniversite, özellikle barındırdığı spor kompleksleri ile diğer birçok Amerikan Üniversitesi nden ayrılmaktadır. Kampüs içerisinde atletizm pistleri, basketbol sahaları, tenis kortları ve kapalı yüzme havuzları bulunmaktadır. Öğrencilerin konakladıkları yurtlar yürüme mesafesindedir ve oldukça lüks opsiyonlar sunmaktadır. Özellikle New York ve civarındaki gezilere katılmak isteyen, Amerika nın Doğu sunu keşfetmek isteyen öğrenciler açısından ideal bir lokasyondur. Okula Ulaşım: Newark Liberty International Havaalanı 72 Km. (Ortalama 1 Saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 116 km. (Ortalama 1,5 saat), LaGuardia Havaalanı 111 Km (Ortalama 1,5 saat) Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Washington, New York City, Broadway, New Hope, Philadelphia, Lambertville, Princeton. ABD Basketbol Ligi NBA de şu ana kadar 10 adet Türk Basketbolcu forma giymiştir. Bunlardan 6 tanesi halen NBA de çeşitli takımlarda oynamaktadır.

17 St. John s University NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, Manhattan a çok yakın konumda bulunan Amerika nın en önemli üniversitelerinden St. John s University kampüsünde düzenlenmektedir. Kampüs içerisinde öğrencilerin kullanımına açık kafeterya, tenis kortları, koşu parkurları, açık-kapalı spor salonları bulunur. Öğrenciler boş vakitlerinde kampüs içerisindeki tüm imkanlardan yararlanabilmektedir. Şehrin içerisinde konumlanmış olan St. John s University, aynı zamanda geniş alana kurulmuş yemyeşil kampüsüyle eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Üniversitenin ayrıca ulusal alanda mücadele eden bir basketbol takımı mevcuttur. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 12 km. (Ortalama 15 dk.), New York John F. Kennedy International Havaalanı 24 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 47 km. (Ortalama 45 dk.) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + Öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri Yurt Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı banyo ve tuvalet, günde Örnek Geziler: Manhattan şehir turu, Empire State Building, Macey s, 5th Avenue, Özgürlük Heykeli, Ellis Island, Madamme Tussauds, Woodbury Common Outlet, Wall Street, Ground Zero, Century 21, Central Park, Metropolitan Museum of Art, West Village, Soho. Storm King School NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, New York un merkezi Manhattan ın 1 saat güneyinde bulunan Storm King School da düzenlenmektedir. Okul kış aylarında Amerikalı öğrencilere eğitim veren özel bir kurumdur. Yaz aylarında da dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen yaz okulu öğrencileri okulda eğitim almaktadır. Okul, kampüsünde bulunan açık-kapalı spor salonları ve alanları açısından oldukça zengindir. Özellikle spora meraklı ve ilgili olan öğrenciler Storm King School u tercih etmektedir. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 91 km. (Ortalama 1 saat), Newark Liberty International Havaalanı 102 km. (Ortalama 1,5 saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 116 km. (Ortalama 1,5 saat) Yurt Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Manhattan, Empire State Building, Özgürlük Heykeli, Bronx Hayvanat Bahçesi, New York, Ellis Island, Times Square lü yıllara kadar Amerikan film endüstrisinin başkenti New York iken, bu yıllardan sonra eyalet yasalarının daha rahat olmasından dolayı endüstri Hollywood a kaydırılmıştır.

18 SUNY Maritime College NEW YORK GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Amerika nın en büyük ve en önemli şehri olan New York un Uptown bölgesindeki yaz okulu programımız State University of New York (SUNY) Maritime College kampüsünde düzenlenmektedir. SUNY, 55 dönümlük arazisi ile East River ile Lond Island Sound un kesiştiği bölgedeki Throggs Neck yarımadasında bulunmaktadır. Manhattan okula 45 dk.lık bir mesafededir. Manhattan ın gürültüsü ve karmaşasında uzak ferah ve huzurlu bir ortamda eğitim almak isteyen öğrenciler için idealdir. Okula Ulaşım: La Guardia Havaalanı 21 km. (Ortalama yarım saat), New York John F. Kennedy International Havaalanı 28 km. (Ortalama yarım saat), Newark Liberty International Havaalanı 49 km. (Ortalama 45 dk.) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + Öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı banyo ve tuvalet, günde Örnek Geziler: Manhattan, Southstreet Seaport, Wall Street, Philadelphia, Madame Tussauds, Woodbury Common Outlet, Empire State Building, The Bronx Hayvanat Bahçesi, Central Park, American Museum of Natural History, Greenwich Village. California State University NORTHRIDGE // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulu programımız California nın Northridge bölgesindeki California State University kampüsünde düzenlenmektedir. CSU Northridge, Disneyland, Los Angeles, Hollywood ve Beverly Hills gibi bölgelere yakın konumda bulunur. Bu sebeple yaz okulu öğrencilerinin en çok tercih ettiği okullardan birisidir. Kampüste spor aktiviteleri için çeşitli spor sahaları ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Öğrenciler boş vakitlerinde bu imkanlardan yararlanabilmektedir. Okula Ulaşım: Los Angeles International Havaalanı 45 km. (Ortalama 1 saat) Eğitim: Haftada 18 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Disneyland, Universal Studios, Hollywood, Malibu Surfrider Beach, Zuma Beach, Old Town Pasadena, Santa Monica Pier, Promenade, Sherman Oaks Castle, Los Angeles Hayvanat Bahçesi, Griffith Observatory. Windermere Preparatory School ORLANDO // FLORIDA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, Florida eyaletinin Orlando şehrindeki Windermere Prepatory School kampüsünde düzenlenmektedir. Okul kampüsü Orlando şehir merkezine 15 dakika mesafededir. Ortalama 48 dönüm arazi üzerine kurulmuştur. Kampüs içerisindeki modern dersliklerin yanısıra okulda Amerikan futbolu sahaları, beyzbol sahaları, futbol sahası, tenis kortları ve voleybol sahası bulunmaktadır. Öğrenciler boş vakitlerini spor aktiviteleriyle değerlendirebilirler. Okul havaalanına yakın konumdadır ve ünlü Walt Disney World Resort yürüme mesafesindedir. Okula Ulaşım: Orlando International Havaalanı 45 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: Tek kişilik veya paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Walt Disney World Resort, Magic Kingsdom, Epcot Centre, Disney s Hollywood Studios, Disney s Animal Kingdom, Universal Studios, Seaworld.

19 California nın 2., ABD nin ise 9. büyük şehri olan San Diego nun nüfusu son sayımlara göre kişidir. Northwood University PALM BEACH // FLORIDA GRUP YAŞ YURT Programımız, Florida eyaletinin Palm Beach şehrindeki Northwood University kampüsünde düzenlenmektedir. Palm Beach, Florida nın kültürel başkenti olarak nitelendirilmektedir. Şehirde eşsiz müzeler, sanat galerileri ve tiyatrolar bulunmaktadır. Ayrıca dünyaca ünlü plajlara da ev sahipliği yapmaktadır. Kampüs içerisinde modern derslikler, öğrenci kafeteryaları, sinema salonu ve spor sahaları bulunmaktadır. Öğrenciler Palm Beach te hayatları boyunca unutamayacakları bir yaz tatili geçirebilmektedir. Okula Ulaşım: Palm Beach International Havaalanı 8km. (Ortalama 15 dakika) Yurt Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Palm Beach, Miami, Fort Lauderdale, Hollywood Studios, Everglades National Park. Haverford College PHILADELPHIA // PENNSYLVANIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, Pennsylvania eyaletinin en büyük şehri olan Philadelphia yakınlarındaki Haverford College kampüsünde düzenlenmektedir. Kolej 1833 yılında eğitim-öğretime açılmıştır yılı verilerine göre Amerika nın en başarılı 7. Koleji seçilmiştir. Bu açıdan oldukça prestijli bir konuma sahiptir. Kampüs içerisinde tenis kortları, golf sahası, yüzme havuzu ve fitness salonları bulunmaktadır. Öğrenciler haftada 24 saatlik yoğun bir İngilizce eğitimini maksimum 7 kişilik sınıflarda almaktadırlar. Okula Ulaşım: Philadelphia International Havaalanı 30 km. (Ortalama 15 dakika) Eğitim: Haftada 24 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: New York, Philadelphia, New Jersey, Washington DC, Özgürlük Anıtı, Ellis Island.

20 Kaplan Sacramento SACRAMENTO // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE Yaz okulumuz, California eyaletinin başkenti Sacramento da bulunan Kaplan Dil Okulları nda düzenlenmektedir yaş arası gençlerin katılabildiği program, şehir merkezine yakın konumda bulunur. Ünlü alışveriş merkezi Arden okula yürüyüş mesafesindedir. Kampüs içerisinde öğrencilerin kullanımına açık kafeterya, kütüphane ve bilgisayar-internet laboratuarı bulunmaktadır. Programa her yıl ortalama 250 öğrenci katılmaktadır. Okula Ulaşım: Sacramento International Havaalanı 30 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Aile Yanı Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Sacramento Nehri gezisi, Yosemite Ulusal Parkı, Hollywood, Venice Plajı, Universal Studios. San Diego State University SAN DIEGO // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Yaz okulumuz, California eyaletinin en güzel şehirlerinden San Diego da bulunan San Diego State University kampüsünde bulunmaktadır. Kampüs konum olarak La Jolla da bulunur. Okul plaja 5 dk uzaklıktadır ayrıca bölgede bulunan alışveriş merkezleri ve parklara yakın konumda bulunur. Kampüs içerisinde öğrencilerin kullanımına sunulmuş, bilgisayar-internet laboratuarı, kütüphane, spor salonları ve bowling salonu mevcuttur. Her yıl okulda ortalama öğrenci okulda eğitim almaktadır. Okula Ulaşım: San Diego International Havaalanı 20 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Aile Yanı Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: San Diego, Seaworld, San Diego Hayvanat Bahçesi, Six Flags Magic Mountain. University of San Diego SAN DIEGO // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, California eyaletinin en güzel şehirlerinden San Diego da bulunan University of San Diego kampüsünde düzenlenmektedir. Üniversite 60 yıllık bir geçmişe sahiptir ve San Diego şehir merkezine birkaç dakika uzaklıktadır. Los Angeles a 2 saat uzaklıkta bulunan şehir turistik bir yapıya sahiptir ve her yıl yüzbinlerce turistin uğrak yerleri arasındadır. Her yıl ortalama 200 öğrenci yaz okulumuzda eğitim almaktadır. Okula Ulaşım: San Diego International Havaalanı 10 km. (Ortalama 15 dk.) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Seaport Village, Pacific Beach, Belmont Park, Mission Beach, Coronado, Balboa Park, Bizzare del Mundo, Los Angeles.

21 California State University East Bay SAN FRANCISCO // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, Amerika nın batı yakasındaki San Francisco şehrindeki California State University East Bay kampüsünde düzenlenmektedir. Üniversite kampüsü, şehir merkezinden 40 dk. uzaklıktaki Haywards Hills bölgesinde bulunur. San Francisco körfezi kuş bakışı olarak üniversite kampüsünden görülebilmektedir. Bunun yanında San Francisco şehir merkezine de kolaylıkla ulaşım mevcuttur. Okula Ulaşım: San Francisco International Havaalanı 38 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Six Flags Amusement Park, Santa Cruz Beach Boardwalk, Great America Amusement Park, San Francisco şehir gezisi, Alcatraz Hapishanesi, Pier 39, Fisherman s Wharf, Golden Gate Bridge. California State University Hayward SAN FRANCISCO // CALIFORNIA GRUP YAŞ YURT Program, California eyaletinde San Francisco ya yakın konumda bulunan East Bay bölgesindeki California State University kampüsünde düzenlenmektedir. San Francisco şehir merkezi okula yakın konumdadır. CSU Hayward, Amerika nın en ünlü ve başarılı okullarından birisidir. Her yıl ortalama 350 öğrenci kampüste yaz okulu eğitimi almaktadır. Kampüs içerisinde modern derslikler, öğrenci kafeteryaları, sinema ve tiyatro salonu, kapalı spor salonu, futbol sahası ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Okula Ulaşım: San Francisco International Havaalanı 67 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: San Francisco, Berkeley, East Bay, Santa Cruz, Sausalito, Muir Woods. Menlo College SAN FRANCISCO // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, Amerika nın batısında, California eyaletinin San Francisco şehrindeki Menlo College kampüsünde düzenlenmektedir. Dünyanın en kozmopolit, en hareketli ve eğlenceli şehirlerinin başında gelen San Francisco daki yaz okulu programımıza katılan öğrenciler eşsiz bir deneyim yaşayacaklardır. Menlo College, Silikon Vadisi yakınlarında konumlanmış, Amerika nın en başarılı işletme okullarından birisidir. San Francisco şehir merkezine 45 dk.lık bir mesafededir. Kampüs içerisinde açıkkapalı spor salonları, modern ekipmanlarla donatılmış derslikler ve oldukça kaliteli konaklama opsiyonları sunulmaktadır. Okula Ulaşım: San Francisco International Havaalanı 28 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + Öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı banyo ve tuvalet, günde Örnek Geziler: San Francisco, Pier 39, Fisherman s Wharf, Chinatown, Union Square, Palo Alto, Stanford University, 6 Flags Discovery Kingdom Theme Park, Santa Cruz, San Jose, Russian Hill, Coit Tower, The Mission and Embarcadero.

22 St. Mary s College SAN FRANCISCO // CALIFORNIA GRUP YAŞ YURT Yaz Okulu programımız, San Francisco şehrine yakın konumda bulunan Moraga kasabasındaki St. Mary s College kampüsünde düzenlenmektedir. Yeşillikler içindeki kampüsü ile dikkat çeken kolej 420 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuştur. San Francisco Bay Area, Berkeley, Silikon Vadisi ve Oakland okula yakına konumdadır. Moraga yıl boyunca ılıman bir iklime sahiptir. Okula Ulaşım: San Francisco International Havaalanı 51 km. (Ortalama 1 saat) Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: San Francisco,Silikon Vadisi,Santa Cruz,Sacramento,Berkeley,Oakland. University of California, Berkeley SAN FRANCISCO // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulumuz, dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olarak gösterilen University of California Berkeley kampüsünde düzenlenmektedir. Berkeley, San Francisco şehir merkezine yakın konumda bulunan Amerika nın en önemli öğrenci şehirlerinden birisidir. Üniversitedeki yaz okulu programında sınıflarda maksimum 8 öğrenci aynı anda eğitim almaktadır. Eşsiz bir üniversite kampüsünde eğitim almak isteyen öğrenciler için idealdir. Öğrenciler UC Berkeley in tüm imkanlarından yararlanabilmektedir. Tüm dersler ve konaklama aynı kampüs içerisinde organize edilmektedir. Okula Ulaşım: San Francisco International Havaalanı 40 km. (Ortalama 1 saat) Eğitim: Haftada 17,5 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Alcatraz, Fisherman s Wharf, San Francisco, Memorial Glade, Six Flags Discovery Kingdom Amusement Park, Santa Cruz, Chinatown. Günümüzde nüfusa ulaşan San Francisco şehri, California eyaletinin 4., ABD nin ise en büyük 12. kentidir.

23 Santa Clara University SANTA CLARA // CALIFORNIA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Santa Clara University, Silikon Vadisi nin tam ortasında yer almaktadır. San Francisco şehir merkezi yalnızca 45 dakikalık uzaklıktadır. Yosemite, Monterey Bay ve Carmel gibi turistik bölgeler okula yakın konumdadır. Kampüs içerisinde spor sahaları, yüzme havuzu, kütüphane ve öğrenci kafeteryası bulunur. Her yıl ortalama 300 öğrenci programa katılmaktadır. Okula Ulaşım: San Francisco International Havaalanı 53 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Great America Amusement Park, Gilroy Outlet Shopping, Angel Island, Sausalito, Haight-Ashbury, Castro Districts, San Francisco, Golden Gate Bridge, Exploratorium Park, Ghirardelli Square, Cannery, Lombard Street, Fisherman s Wharf. Highline Community College SEATTLE // WASHINGTON GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE Yaz okulumuz, Washington eyaletinin Seattle şehrinde, Des Moines bölgesinde bulunan Highline Community College içerisinde yer almaktadır. Highline Community College, yıl boyunca dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen üniversite öğrencilerine 2 yıllık önlisans programlarının düzenlendiği bir kolejdir. Yaz aylarında ise, uluslararası yaz okulu öğrencilerine ev sahipliği yapar. Okul ilk bakışta inanılmaz göl ve dağ manzarası ile dikkat çekmektedir. Ayrıca Seattle şehir merkezine de yakın konumda bulunmaktadır. Kampüs içerisinde 1500 bilgisayarlık bir internet ve bilgisayar laboratuarı bulunur. Öğrenciler ayrıca boş vakitlerinde öğrenci kafeteryası ve spor salonlarından da faydalanabilirler. Okula Ulaşım: Seattle Tacoma International Havaalanı 16 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Aile Yanı Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Seattle şehir gezileri, Des Moines plajları, Yağmur ormanları ve çeşitli şehir gezileri Manhattan, New York kentinin 5 ana bölgesinden birisidir. Diğer bölgeler ise, Queens, Brooklyn, Bronx ve Staten Island dır.

Süre / Fiyat (USD) Haftalık Konaklama Ücretleri INT.LANG.INSTITION WASHINGTON DC. LOS ANGELES, Hollywood. LOS ANGELES, Beverly Hills

Süre / Fiyat (USD) Haftalık Konaklama Ücretleri INT.LANG.INSTITION WASHINGTON DC. LOS ANGELES, Hollywood. LOS ANGELES, Beverly Hills OKUL ŞEHİR Diğer Ücretler Ders Süre / Fiyat (USD) 8 12 16 20 2 36 8 Konaklama Ücretleri KAYIT Konaklama Bulma Saati hafta hafta hafta hafta hafta hafta hafta hafta AİLE YURT APART, Manhattan, Brooklyn

Detaylı

20 1620 3120 4680 - - - - 20 + 7 1720 3320 4980 6480 8720 12257 16343 28 + 7 2040 4000 6000 7760 9615 13191 17588 20 1620 3120 4680 - - - -

20 1620 3120 4680 - - - - 20 + 7 1720 3320 4980 6480 8720 12257 16343 28 + 7 2040 4000 6000 7760 9615 13191 17588 20 1620 3120 4680 - - - - BÖLGE AMERİKA 2016 YILI LISTESI USD 20 1620 3240 4380 - - - - 24 1780 3560 4920 6560 20 12780 17040 30 2000 4000 5520 7360 9600 14400 19200 Tek: 320 Tek: 400 Çift: 430 Tek: 495 NEW YORK State University

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyatları. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (USD)

Amerika Dil Okulları Fiyatları. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (USD) CALIFORNIA 1128 2256 3214 4285 76 6092 6709 7667 8626 1 0 12 1 125 1344 2688 3831 5108 6048 58 7967 9139 10282 1 0 12 1 125 1440 40 27 3960 51 6400 7080 8260 9440 106 65 90 335 270 100 BERKELEY 25 15 2280

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyatları

Amerika Dil Okulları Fiyatları EYALET CALIFORNIA ŞEHİR OKUL ADI Konaklama H.Alanı Aylık Sağlık 20 1050 1575 2 3060 3960 4950 5490 6405 7320 8235 BERKELEY LSI 25 1176 1764 2352 3438 4464 5580 5976 6972 7968 8964 65 150 90 335 305 110

Detaylı

20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi

20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi 20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi 5:45 pm: New York a inis Gun 1 7:00 pm: Otele varis 8:00 pm: Sehir gezintisi ve aksam yemegi 9:30 pm: Konaklama * 10:30 am: Battery Park Gun 2 Ozgurluk

Detaylı

Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları

Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları OKUL VE ŞEHİR ( - Rez. Bedeli NEW YORK - Empire State Building 20 1440 2092 2790 4185 5400 7830 9135 11745 28 1710 2520 30 5040 60 8640 10080

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com YAŞ GURUBU: 14-17 22 Haziran 03 Ağustos 2014 St Giles New York yaz okulu, Ivy League

Detaylı

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları Amerika Dil Okulları 201 Yılı Eğitim ve Fiyatları İngilizce dil eğitimi almak için ilk akla gelen ülkelerden birisi olan Amerika da eğitim alabileceğiniz bir çok şehir seçeneğiniz vardır. Amerika da dil

Detaylı

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015 AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com AMERİKA BİREYSEL YAZ OKULLARI St Giles New York yaz okulu, Ivy League nin bir üyesi olan Columbia University Kampüsünde yaz

Detaylı

Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT

Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT kanada Kanada, Amerika kıtasının en kuzeyinde yer almaktadır ve 10 eyalet ile 3 bölgeden oluşmaktadır. Anayasal Monarşi ile yönetilen ülkenin başkenti Ottawa dır. İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki

Detaylı

Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) 870 ELS 440 SILICON VALLEY. 60 150 250 555 170 75 UC IRVINE 21 4 Hafta: 2100 10 Hafta: 3700

Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) 870 ELS 440 SILICON VALLEY. 60 150 250 555 170 75 UC IRVINE 21 4 Hafta: 2100 10 Hafta: 3700 I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 süre fiyat süre fiyat aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA 22 1956 1956 468 50 1400 0 9 400 100 10 18 80 3480 4480 5400 9000 CALIFORNIA BERKELEY LSI 15

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 8 hafta. 12 hafta. 20 hafta. Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 12 hafta. 8 hafta. 20 hafta

Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 8 hafta. 12 hafta. 20 hafta. Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 12 hafta. 8 hafta. 20 hafta AMERİKA DİL LARI 1 YILI EĞİTİM ve KONAKLAMA FİYATLARI Temsilciliğini yaptığımız Amerika dil okulları ACCET (Accrediting Council for Continuing Education and Training) tarafından onaylıdır. Süre / Fiyat

Detaylı

San Francisco Silikon Vadisi Teknoloji ve Los Angeles Bilim Gezisi

San Francisco Silikon Vadisi Teknoloji ve Los Angeles Bilim Gezisi San Francisco Silikon Vadisi Teknoloji ve Los Angeles Bilim Gezisi 8 gece 9 gün Tarih: 28/01/2018 05/02/2018 Şehirler: San Francisco, San Jose, Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills, Pasadena Eğitim Seminerleri

Detaylı

malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir.

malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir. malta Sicilya nın güneyinde bulunan Orta Akdeniz ülkesi Malta 3 büyük, 2 küçük adadan oluşmaktadır. En önemli adaları Malta, Gozo ve Comino dur. Tarih boyunca Fenikeliler, Kartacalılar, Romalılar, Normanlar,

Detaylı

Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$)

Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 süre fiyat süre fiyat aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA 22 Bir Dönemi 1956 $ 50 $2,8 $4,2 $5,356 $3,0 $5,040 $6,384 0 5 9 13 1980 2640 3840 49 6840

Detaylı

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! METROPOLITAN T I M E 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! NEDEN METROPOLITAN İLE AMERİKA? HAKKIMIZDA Metropolitan Eğitim 2006 yılında New York'da Amerika'ya eğitim

Detaylı

DUTY YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK AMERİKA (USA) DİL OKULLARI FİYAT LİSTESİ

DUTY YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK AMERİKA (USA) DİL OKULLARI FİYAT LİSTESİ Hftlık 4 Hft DUTY YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK AMERİKA (USA) DİL OKULLARI FİYAT LİSTESİ 8 Hft 12 Hft Sti ATLANTA 20 1410 2820 4230 5356 6695 7614 10782 14376 Southern Polytechnic Stte University 30 1680

Detaylı

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - Amerika Dil Okulu Fiyatları. Haftalık AMERİKA. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$)

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - Amerika Dil Okulu Fiyatları. Haftalık AMERİKA. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 süre fiyat süre fiyat aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA Dönemi Bir Dönemi 1956 $ 50 1400 5 930 125 105 11 1683 24 64 4216 5270 5814 8721 BERKELEY LSI

Detaylı

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ..

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. FUARDA SERGILENECEK URUNLER Ekipman ve hastaneler, tek kullanımlık

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi. Haftalık AMERİKA. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$)

Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi. Haftalık AMERİKA. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 32 36 aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA 22 Bir Dönemi 1956 50 CALIFORNIA 0 425 315 125 13 1980 2640 3840 4960 60 6840 7980 91 10260 BERKELEY LSI 25

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi

Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi I EYALET ŞEHİR OKUL ADI Saati 4 6 8 12 16 32 36 aile yurt ALABAMA TUSCALOOSA UNV. OF ALABAMA 22 Bir Dönemi 1956 50 CALIFORNIA Amerika Dil Okulları Fiyat Listesi 0 425 315 125 13 1980 2640 3840 4960 60

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

Queen s University // BELFAST. Rockport School // BELFAST. Loreto School // BRAY GRUP / BİREYSEL 13-17 YAŞ YURT GRUP / BİREYSEL 12-16 YAŞ AİLE

Queen s University // BELFAST. Rockport School // BELFAST. Loreto School // BRAY GRUP / BİREYSEL 13-17 YAŞ YURT GRUP / BİREYSEL 12-16 YAŞ AİLE irlanda Kuzeyde, Birleşik Krallığa bağlı olan Kuzey İrlanda ile komşu olan İrlanda Cumhuriyeti ya da bilinen adıyla İrlanda yaklaşık 5.000.000 nüfusa sahiptir. Ülke 1 Ocak 1973 den bu yana Avrupa Birliği

Detaylı

Amerika Dil Okulları. Haftalık AMERİKA ELS

Amerika Dil Okulları. Haftalık AMERİKA ELS Haftalık Uzun Süreli Paket Programlar Haftalık AMERİKA Süreler (Hafta) & Fiyatlar (US$) I20 Knk. H.Alanı Ders Akademik Dönem Akadem. Sem. Akadem. Yıl Kayıt Konaklama Kargo Bulm Karş. EYALET ŞEHİR OKUL

Detaylı

BÜYEM İKİNCİ BAHAR HILR DEĞİŞİM PROGRAMI 1

BÜYEM İKİNCİ BAHAR HILR DEĞİŞİM PROGRAMI 1 BÜYEM İKİNCİ BAHAR HILR DEĞİŞİM PROGRAMI 1 NEW YORK 21 Nisan 2016 Perşembe İstanbul-New YorkTK 003 07:25 11:20 New York a varış ve Hotel Wyndham Newyorker a transfer. 14:30 New York Panoramik Turu Görülecek

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy 2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 7-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy İNGİLTERE /AMERİKA / İRLANDA / MALTA / KANADA Brunel University LONDRA

Detaylı

2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU

2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 7-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy İNGİLTERE /AMERİKA / İRLANDA / MALTA / KANADA Brunel University LONDRA / İNGİLTERE

Detaylı

LAS VEGAS. Las Vegas, ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Mojave Çölü üzerinde kurulu, kumar ve eğlence yerleriyle ünlü bir kent.

LAS VEGAS. Las Vegas, ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Mojave Çölü üzerinde kurulu, kumar ve eğlence yerleriyle ünlü bir kent. NEW YORK New York Şehri Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehridir. Aynı isimli New York Eyaleti'nde yer alır. Yüz yıldan fazladır dünyanın en önemli ticaret ve finans merkezlerinden biridir.

Detaylı

09 Temmuz 2016. Perşembe - Cumartesi

09 Temmuz 2016. Perşembe - Cumartesi ŞEKER BAYRAMI BÜYÜK AMERİKA SAN FRANCISCO(2), LOS ANGELES(3), LAS VEGAS(2), NEW YORK(2), TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 30 Haziran 10 Temmuz 2016 9 GECE / 11 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul-

Detaylı

Uyumayan Şehir. Uyumayan Şehir New York için artık bir slogan. Çoğu kişi gibi ben. de New York u izlediğim filmlerden tanıdım ve gerçekte filmlerdeki

Uyumayan Şehir. Uyumayan Şehir New York için artık bir slogan. Çoğu kişi gibi ben. de New York u izlediğim filmlerden tanıdım ve gerçekte filmlerdeki Yağmur Beril Dikmeci Uyumayan Şehir Uyumayan Şehir New York için artık bir slogan. Çoğu kişi gibi ben de New York u izlediğim filmlerden tanıdım ve gerçekte filmlerdeki kadar etkileyici mi diye kendi kendime

Detaylı

GEZİSİ LOS ANGELES, LAS VEGAS, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE

GEZİSİ LOS ANGELES, LAS VEGAS, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE BATI AMERİKA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ LOS ANGELES,, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM 2017 23 EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE 1. GÜN: 15 EKİM 2017 PAZAR ADANA İSTANBUL LOS ANGELES

Detaylı

KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA

KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA NASA (National Aeronautics and Space Administration) (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) ABD 'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum, 29 Haziran 1958 yılında

Detaylı

5 HAFTALIK PROGRAM 8 HAFTALIK PROGRAM. Fiyata Dahil olanlar. Aile yanında konaklama ile 6.000 US $ Yurtta konaklama ile 6.500 US $

5 HAFTALIK PROGRAM 8 HAFTALIK PROGRAM. Fiyata Dahil olanlar. Aile yanında konaklama ile 6.000 US $ Yurtta konaklama ile 6.500 US $ Öğrencilerimiz Kanada da yılın 12 ayı açık olan profesyonel İngilizce eğitim kurumlarında eğitim alacaktır. Genel anlamdaki yaz okulları ile arasındaki en büyük farklar; Bütün sene boyunca açık olan okullarda

Detaylı

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni New York ve Miami dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM NEW YORK Haftada

Detaylı

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni New York ve Miami dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM NEW YORK MIAMI

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

New York Atlantic City TOUR. NY - NJ Deluxe

New York Atlantic City TOUR. NY - NJ Deluxe New York Atlantic City TOUR NY - NJ Deluxe Program / 1. Gun program 07:25 TK 003 nolu ucusla New York a hareket 11:50 New York a varis ( US saati ile ) 12:30 JFK Havalimani Hotel transferi 13:10 Hotelimize

Detaylı

2017 ÜNİVERSİTE KABULLERİ. Saint Benoît Lisesi

2017 ÜNİVERSİTE KABULLERİ. Saint Benoît Lisesi 2017 ÜNİVERSİTE KABULLERİ Saint Benoît Lisesi TÜRKİYE : 133 mezunumuza 29 devlet, 48 burslu fakülte... Boğaziçi Üniversitesi : 1 ODTÜ : 1 İstanbul Teknik Üniv. : 4 Koç Üniversitesi : 24 Sabancı Üniversitesi

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2

Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2 Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2 Özet Kalkan Merkez'de tatil kiralamaları için beş yatak odalı özel havuzlu ve bahçeli lüks villa. 10 kişiye kadar konaklama yapabilmektedir. Açıklama

Detaylı

PACIFIC KIYILARI & NEW YORK

PACIFIC KIYILARI & NEW YORK PACIFIC KIYILARI & NEW YORK Tüm ekstra turlar ve çevre gezileri dahil! TUR PROGRAMI 1. Gün: İstanbul - San Francisco İstanbul Atatürk Havalimanı'nda saat 10.00 da buluşma. Pasaport, check-in ve gümrük

Detaylı

Tablo 45 - Turizm İşletme Belgeli Tesislerde Konaklama ve Belediye Sayıları

Tablo 45 - Turizm İşletme Belgeli Tesislerde Konaklama ve Belediye Sayıları TURİZM Kütahya ya gelen yabancı turistler Merkez ve Tavşanlı ilçelerinde; yerli turistler ise Merkez, Emet, Simav ve Tavşanlı ilçelerinde yoğun olarak konaklamaktadırlar. 2012 yılı içerisinde ildeki işletme

Detaylı

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR YAZ AKADEMİSİ 2015 TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR RUTGERS YAZ AKADEMİSİ NEDİR? Rutgers Yaz Akademisi, Rutgers Üniversitesi ve Tektas Consulting LLC işbirliği ile Türk

Detaylı

Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA Nice&Cannes, 16 18 Haziran, 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İkinci Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Yaz aylarında canlanan Nice, Euro2016 ile daha

Detaylı

1.GÜN İSTANBUL NEW YORK

1.GÜN İSTANBUL NEW YORK Doğudan Batıya Amerika New York (2) - Las Vegas (2) Malibu (1) - Los Angeles (2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün 20 Kasım 2016 1.GÜN İSTANBUL NEW YORK Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde

Detaylı

17 Eylül 2016. Perşembe - Cumartesi

17 Eylül 2016. Perşembe - Cumartesi KURBAN BAYRAMINDA BÜYÜK AMERİKA LOS ANGELES(3), LAS VEGAS(2), SAN FRANCISCO(2), NEW YORK(2) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 08 18 EYLÜL 2016 9 GECE / 11 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul-

Detaylı

Miami TOUR Miami, FL

Miami TOUR Miami, FL Miami TOUR Miami, FL 2016-2017 Program / 1.Gun program 13:30 TK 77 nolu ucusla Miami ye hareket 19:30 Miami ye varis ( US saati ile ) 20:30 Havalimani Hotel transferi 21:00 Hotelimize varis ve c-in islemleri

Detaylı

Eskişehir Ticaret Odası

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir Ticaret Odası Chamber of Commerce Sayı : 14170 26.06.2015 Konu : A.B.D. Doğu Yakası İnceleme Gezisi Teklif Mektubu Hk. Sayın İlgili, A.B.D. Doğu yakası ( New York - Washington - Orlando - Miami

Detaylı

3rd World Quality Summit US Program -October, 2014

3rd World Quality Summit US Program -October, 2014 64 W 48 th Street, Suite 1103, New York, NY 10036 / Ph+1 212 764 4500/Fax 1 347 584 3621 www.worldoftravelusa.com 3rd World Quality Summit US Program -October, 2014 31 Ekim 2014-1.Gün : Washington DC Varış:

Detaylı

20 Yıllık Tecrübesiyle

20 Yıllık Tecrübesiyle 0 Yıllık Tecrübesiyle 8-0 Yaş Öğrenciler İçin 05 Intervega Education Services www.ies-intervega.com CAMBRİDGE HAILEYBURY COLLEGE Yaş Aralığı: 9-8 lık Ders Sayısı: da 0 veya 6 ders Okul: Haileybury College,

Detaylı

30 Haziran 13 Temmuz 2017

30 Haziran 13 Temmuz 2017 30 Haziran 13 Temmuz 2017 Chicago (5) Washington, DC (2) Philadelphia LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO VE AMERİKA NIN TEMEL TAŞLARI TURU Chicago (5) Washington, DC (2) Philadelphia New York (3) Boston (2)

Detaylı

EDUWORLD EDUCATION SERVICES

EDUWORLD EDUCATION SERVICES 2 EDUWORLD EDUCATION SERVICES Eğitimin insanlık tarihinde hiç olmadığı kadar önemli olduğu günümüzde, çocuklarımızın gelecekte kaliteli bir yaşam sahibi olan iyi birer birey olmaları için ebeveynleri olarak

Detaylı

Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika

Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika Türk Havayolları & Amerikan Havayolları ile, New York (3) Orlando (2) Miami (2) 12-20 Ekim, İçinde yaşadığımız zamanın yönünü belirleyen metropollerden biri New York.

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy Epsom College Surrey Felsted School Felsted St John s School Leatherhead Windlesham House West Sussex Vinehall school Hastings 2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı

Detaylı

AİLE BİLGİLENDİRME REHBERİ

AİLE BİLGİLENDİRME REHBERİ AİLE BİLGİLENDİRME REHBERİ Royal Language Training 1987 yılından beri yaz okulları programları yapmaktadır. Amerika ya Türkiye den ilk öğrenci götüren kurumdur. Uzmanlık alanımız, 18 yaş altı gençler için

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

PACİFİC KIYILARI & NEW YORK

PACİFİC KIYILARI & NEW YORK PACİFİC KIYILARI & NEW YORK SAN FRANCİSCO(2)-SANTA BARBARA/CARMEL/MONTEREY-LOS ANGELES(3)-LAS VEGAS(2)-NEW YORK(2) 1.Gün İSTANBUL SAN FRANCISCO İstanbul Atatürk Havalimanında saat 10:00 da buluşma. Pasaport,

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

Griffith College. Sosyal Olanaklar

Griffith College. Sosyal Olanaklar Griffith College 1974 yılında kurulan Griffith College Dublin, Cork ve de bulunan merkezleriyle İrlanda nın en büyük bağımsız üçüncü seviyede bulunan kurumudur. Ana kampüs Dublin güney kavşağında bulunan

Detaylı

PACIFIC KIYILARI & NEW YORK

PACIFIC KIYILARI & NEW YORK PACIFIC KIYILARI & NEW YORK Tüm ekstra turlar ve çevre gezileri dahil! TUR PROGRAMI 1. Gün: İstanbul - New York İstanbul Atatürk Havalimanında saat 04.30 da buluşma. Pasaport, check-in ve gümrük işlemlerinin

Detaylı

HERKES ĐÇĐN SPOR ZORBA

HERKES ĐÇĐN SPOR ZORBA AVUSTRALYA DA HERKES ĐÇĐN SPOR Prof. Dr. Erdal Prof. Dr. Erdal ZORBA AVUSTRALYA DA HERKES ĐÇĐN SPOR Avustralya doğal yapısı, nüfusu, yerleşim durumuyla toplum ihtiyaçlarına uygun spor politikası izlemeyi

Detaylı

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA B üyükçekmece deki yeni kampüsünü e itim ve ö retime açan, anas n f, ilkö retim, anadolu ve fen liselerini içeren Ç nar Koleji 32 bin metrekarelik alana kurulu

Detaylı

CLUB & HOTEL LETOONIA / FETHİYE

CLUB & HOTEL LETOONIA / FETHİYE KONSEPT 2012 YAZ CLUB & HOTEL LETOONIA / FETHİYE KATEGORİ : Club & Hotel Letoonia/ 5 Yıldızlı Tatil Köyü KONSEPT : Superior All Inclusive ADRES : Paçarız Burnu Mevkii - P.O. Box 63 48300 Fethiye Muğla

Detaylı

EDCON YURTDISI EGITIM İş İngilizcesi Programları. 4 hafta 8 hafta 12 hafta Comm. And Business Skills BBSI BOURNEMOUTH

EDCON YURTDISI EGITIM İş İngilizcesi Programları. 4 hafta 8 hafta 12 hafta Comm. And Business Skills BBSI BOURNEMOUTH İNGİLTERE İş ÜCRETLER (GBP) si Comm. And Business Skills 34 1465 2920 BBSI BOURNEMOUTH English For Business 30 1100 2200 3060 115 90 EUROCENTRES Business English 20 5 1002 1914 2736 119 90 EMBESSY CES

Detaylı

New York(2)- San Francisco(2)- Las Vegas(2)- Los Angeles(3) Bayram Turu

New York(2)- San Francisco(2)- Las Vegas(2)- Los Angeles(3) Bayram Turu New York(2)- San Francisco(2)- Las Vegas(2)- Los Angeles(3) Bayram Turu 1.Gün İSTANBUL NEW YORK İstanbul Atatürk Havalimanında saat 04:30 da buluşma. Pasaport, check-in ve gümrük işlemlerinin ardından

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 7 TOPLANTI YERĠ : Gorinchem-HOLLANDA TOPLANTI TARĠHĠ

Detaylı

Konforun Tanımı Değişti...

Konforun Tanımı Değişti... 2 Konforun Tanımı Değişti... Beyterrace özgün mimarisi ve merkezi lokasyonu ile alışıla gelmiş yapılardan farklı olarak doğayla iç içe, güvenli ve huzurlu bir yaşamın sunduğu ayrıcalıklı olanaklarla ev

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Chamber of Commerce Sayı : 17505 02.08.2016 Konu : A.B.D. / Minexpo Uluslararası Madencilik Fuarı ve Batı Yakası İnceleme Gezisi Teklif Mektubu Hk. Sayın İlgili, A.B.D. / Minexpo

Detaylı

TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50

TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50 TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50 Sayın Feyzullah DEMİRKALE; Öncelikle Oruçoğlu Termal Resort a göstermiş olduğunuz nazik

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 10 BÖLÜ 10 antalya@emo.org.tr 131 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015)

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

3.Gün New York (Ekstra Özgürlük Anıtı ve Empire States Binası Gezisi)

3.Gün New York (Ekstra Özgürlük Anıtı ve Empire States Binası Gezisi) AMERİKA KLASİĞİ New York (3) Orlando(3) Miami(2) Konaklama; New York / 4 Yıldızlı Park Central Hotel veya benzeri 4* Orlando / 3 Yıldızlı Best Western Lake Buena Vista Resort Hotel veya benzeri Miami /3

Detaylı

İSTANBUL SAN FRANCISCO

İSTANBUL SAN FRANCISCO Baştan Başa Amerika 1.Gün İSTANBUL SAN FRANCISCO İstanbul Atatürk Havalimanında saat 10:00 da buluşma. Pasaport, check-in ve gümrük işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 079 nolu seferi ile saat

Detaylı

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ 1-2 Kasım 2013 tarihlerinde TED Okulları nda görev yapan müdür yardımcılarına yönelik olarak Antalya da bir hizmet içi eğitim gerçekleştirilmiştir. 25 TED Okulu ndan

Detaylı

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda Summer School 2015 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... İngiltere Amerika Malta Kanada İrlanda Almanya Batı Mah,Hatboyu Cad,Pendik İş Merkezi,No:42 Kat:1/67 Pendik - İstanbul(Hızlı Tren

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

DİLTAŞLILAR NASA YA GİDİYOR

DİLTAŞLILAR NASA YA GİDİYOR DİLTAŞLILAR NASA YA GİDİYOR NASA HAKKINDA (National Aeronautics and Space Administration) (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) NASA 29 Haziran 1958 yılında kurulmuştur. 1 Ekim 1958 tarihinden itibaren aktif

Detaylı

1.GÜN İSTANBUL MIAMI. Doğu Amerika

1.GÜN İSTANBUL MIAMI. Doğu Amerika Doğu Amerika Miami (2)- Orlando (3)- New York (2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün 01 Temmuz ve 09 Eylül Özgürlük Anıtı & New York un Vazgeçilmezleri, Universal Studios ve Yıldızlar Adası paketimiz

Detaylı

Kulübümüzü gelecek yıllara daha iyi taşımak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kulübümüzü gelecek yıllara daha iyi taşımak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dostlar, Sevgi Tuzla lılar; Kulübümüzü gelecek yıllara daha iyi taşımak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızın bir parçası olarak gençlere yönelik geçen sene başlatmış olduğumuz Tuzla Yaz

Detaylı

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion),

Detaylı

New York - Orlando Miami Turu

New York - Orlando Miami Turu New York - Orlando Miami Turu New York (2) - Orlando (3) - Miami (2) Türk Hava Yolları ile 7 Gece 8 Gün 3* Ve 4* Otellerde Konaklama New York (2) - Orlando (3) - Miami (2) 3* - 4* Otellerde oda bazında

Detaylı

YÜKSEK ÖĞRENĐM KREDĐ VE YURTLAR KURUMU (YURTKUR) HAKKINDA GENEL BĐLGĐLER

YÜKSEK ÖĞRENĐM KREDĐ VE YURTLAR KURUMU (YURTKUR) HAKKINDA GENEL BĐLGĐLER YÜKSEK ÖĞRENĐM KREDĐ VE YURTLAR KURUMU (YURTKUR) HAKKINDA GENEL BĐLGĐLER Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR), yüksek öğrenim gören öğrencilere burs ve kredi vermek, yurtlar yaptırmak ve yurt

Detaylı

Ist Miami Kalkış ve İniş Saatleri. Miami İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. Cumartesi Cumartesi 13.30 19.10 21.00 15.

Ist Miami Kalkış ve İniş Saatleri. Miami İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. Cumartesi Cumartesi 13.30 19.10 21.00 15. KURBAN BAYRAMI MIAMI - ORLANDO TURU Miami (4), Orlando (3) **** MIAMI ŞEHİR TURU DAHİL**** ODA KAHVALTI KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 GECE / 8 GÜN 10 17 EYLÜL 2016 Gidiş Dönüş Tarihler

Detaylı

BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS VOLEYBOL STEP AEROBİK

BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS VOLEYBOL STEP AEROBİK STEP AEROBİK VOLEYBOL BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS TUZLA KAFKALE SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

ATLANTA AVENTURA BOSTON FORT LAUDERDALE MIAMI MIAMI BEACH SAN FRANCISCO 21 YEAR ANNIVERSARY.

ATLANTA AVENTURA BOSTON FORT LAUDERDALE MIAMI MIAMI BEACH SAN FRANCISCO 21 YEAR ANNIVERSARY. ATLANTA AVENTURA BOSTON FORT LAUDERDALE MIAMI MIAMI BEACH SAN FRANCISCO 21 YEAR ANNIVERSARY E X P A N D Y O U R H O R I Z O N S www.talk.edu Öğrencilerimizin %99 u TALK u arkadaşlarına ve ailelerine önermektedirler.

Detaylı

18 YAŞ ALTI BİREYSEL YAZ OKULLARI PAKET FİYATLARI. Cambridge Yurt Yok Berkshire Yurt Yok 5455

18 YAŞ ALTI BİREYSEL YAZ OKULLARI PAKET FİYATLARI. Cambridge Yurt Yok Berkshire Yurt Yok 5455 18 YAŞ ALTI BİREYSEL YAZ OKULLARI PAKET FİYATLARI İNGİLTERE Ücret (GBP) Bell Leys School Cambridge Yurt 11-17. 2775 Yok 5455 Bell Wellington Berkshire Yurt 12-17. 2775 Yok 5455 British Study Centre Ardingly

Detaylı

18 YAŞ ALTI BİREYSEL YAZ OKULLARI PAKET FİYATLARI. Cambridge Yurt Yok Berkshire Yurt Yok 5455

18 YAŞ ALTI BİREYSEL YAZ OKULLARI PAKET FİYATLARI. Cambridge Yurt Yok Berkshire Yurt Yok 5455 18 YAŞ ALTI BİREYSEL YAZ OKULLARI PAKET FİYATLARI İNGİLTERE Bell School Bell Leys Wellington British Study Centre Ardingly Embassy CES Sussex Embassy CES Brookes Uni. Unv. of Oxford Embassy-Docklands,

Detaylı

PACİFİC KIYILARI & NEW YORK

PACİFİC KIYILARI & NEW YORK PACİFİC KIYILARI & NEW YORK NEW YORK(3) LAS VEGAS(2)-LOS ANGELES(3)-SANTA BARBARA /CARMEL/MONTEREY-SAN FRANCİSCO(2) 1.Gün İSTANBUL NEW YORK İstanbul Atatürk Havalimanında saat 04:30 da buluşma. Pasaport,

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

Dünya Üniversiteleri ve Türkiye [2]

Dünya Üniversiteleri ve Türkiye [2] Dünya Üniversiteleri ve Türkiye [2] Bugün de Shanghai Jiao Tong tarafından yapılan araştırmaya değinmeye devam ediyorum. Bu araştırmanın yapılmasındaki en temel sebep Çin üniversiteleri ile diğer ülkelerin

Detaylı