Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ekrem ÇALIŞKAN ve Alan Öğretmeni Nuri TETİK Üç Nesil Mezun Öğrencilerini

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ekrem ÇALIŞKAN ve Alan Öğretmeni Nuri TETİK Üç Nesil Mezun Öğrencilerini"

Transkript

1 Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ekrem ÇALIŞKAN ve Alan Öğretmeni Nuri TETİK Üç Nesil Mezun Öğrencilerini Okumakta Olan Miraç KÜÇÜK ( Elektrik ve Elektronik Müh.) Mezun Gözde ÜÇCAN (Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği ) Çalışan Tuğçe AYHAN ( Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği) Alan öğrencileriyle buluşturdu. Alan öğrencileri, YGS, LYS Sınav Sistemi, Başarılı Çalışma Teknikleri Hakkında Çeşitli Sorular Sorarak Mezun Ablaları ile Verimli Bir Söyleşi Gerçekleştirdiler. Nuri TETİK, etkinliğin alan öğrencileri için çok verimli geçtiğini düşündüğünü belirterek, mezun öğrencilerimizi her zaman okulumuza, alanımıza bu tür etkinlikler için beklemekteyiz diyerek mezun öğrencilerine mesaj gönderdi.

2 Öğrencimiz, öğretmenimiz oldu. Alanımızdan mezun, Tuğçe Ayhan Sakarya Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğinden mezun oldu ve öğretmen olarak Ferizli ye ataması yapıldı okulumuzda aday öğretmenlik sürecini, alan öğretmenimiz H.Mehmet Şahin danışmanlığında tamamlamaktadır. Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Öğrencisi Miraç Küçük ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Mezunu, Gözde ÜÇCAN KML 11A Ağ İşletmenliği Dalı Öğrencileri ile Sohbet Ederken.

3 KML 12A Sınıfı, Ağ İşletmenliği Dalı Öğrencileri, Fatma Balıkçıoğlu ve Edanur Özkan, KML 11A Sınıfı, Ağ İşletmenliği Dalı Öğrencileri ile İşletmelerde Beceri Eğitimi Hakkında Sohbet Ederken.

4 KML 11A Sınıfı, Ağ İşletmenliği Dalı Öğrencileri, EBA Ders Uygulaması Aracılığıyla, Ekrem Çalışkan Gözetiminde 13 Mart 2016 YGS Sınav Sorularını Elektronik Ortamda Çözerken. KML 11A Sınıfı, Ağ İşletmenliği Dalı Öğrencileri, Okul Rehber Öğretmenimiz, Birol Şen in Akademik Başarı Konulu Sunumunu Dinlerken.

5 2016 ŞUBAT İLK ATAMA Şubat 2016 da, 1197 Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmeni Atandı, YGS 1 ve MF 4 Puanlarıyla Öğretmen Olmak İsteyen Öğrencilerimize Duyurulur. GENÇLERİ KOD YAZMAYA TEŞVİK EDECEĞİZ Çok Çok Okuyacağız, Yazacağız, Sonra Kod Yazacağız. Hedefimiz Milli Yazılım. KODLAMA EĞİTİMİ İÇİN AKADEMİSYENLERLE TOPLANTI

6 BAKAN IŞIK: 70 BİN BİLİŞİM UZMANINA ACİLEN İHTİYACIMIZ VAR :13:12 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK: "Nitelikli 70 bin bilişim uzmanına acilen ihtiyacımız var Bunun için Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve İŞKUR iş birliğiyle uluslararası sertifika programı düzenleyeceğiz" dedi. Bakan Yıldırım, Siber Savunma Teknolojileri Merkezi açılış törenine katıldı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı bünyesinde Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM, TR-CERT) Tarih: 23/03/2016 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye`nin yüksek teknoloji gerektiren, yüksek katma değerli ürünleri alın teriyle değil, akıl teriyle üretecek konuma geldiklerini belirterek "İnsan kaynaklarımızı bu yönde mobilize etmek ve bu alanda kısa sürede dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girebilmek yeni hedefimiz olmalı" dedi. Bakan Binali Yıldırım, HAVELSAN'da oluşturulan Siber Savunma Teknoloji Merkezi'nin (SİSATEM) açılışına katıldı. Burada konuşan Yıldırım, hızla gelişen siber alemin iyi ve faydalı kullanıldığı zaman insanların, toplumların ve ülkelerin hayatını kolaylaştırdığını, kötü amaçlı kullanıldığında ise kararttığını söyledi.

7 İLKOKUL DA KODLAMA DERSİ VERELİM :46:13 "Milli Eğitim Bakanlığımızla çalışma yapıyoruz. Kodlama dersini ilkokul çağından itibaren çocuklarımıza verelim. Çocuklarımız sadece oyun oynamasın, oyunu yazabilsin. Eğer oyunu yazmaya başlarsa çocuklarımız, inanıyorum ki yazılımda Türkiye dünyada hak ettiği yeri alacak" BİLİŞİM ALANI Bilişim Teknolojileri alanı, bilgisayar sistemlerinin yazılım ve donanım kurulumu yanında alanın altında yer alan Ağ İşletmenliği, Bilgisayar Teknik Servisi, Veritabanı Programcılığı ve Web Programcılığı dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Teknoloji hızla ilerledikçe Bilişim Teknolojileri alanına olan ihtiyaç daha da artmaya başlamıştır. Bu sebepten Bilişim Teknolojileri alanında bilgi sahibi olan bireylere ihtiyaç duyulmaktadır. Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanında Eğitim Verilen Dallar 1 Ağ İşletmenliği Dalı Ağ İşletmenliği dalında okulumuz Cisco Yerel Ağ Akademisi olup Cisco Sertifikalı Eğitimler vermektedir. Ağ, İşletmenliği Laboratuvarında, Cisco Routerlar, Cisco Switch, Cisco NETACAD Eğitim Materyalleri ve Cisco Packet Tracer Simulasyon Programı Mevcuttur.

8

9 Ağ işletmenleri, bilgisayar satış ve teknik destek firmaları, bankalar, sigorta şirketleri, ticari kuruluşlar, internet servis sağlayıcıları, internet yayıncılık şirketleri, radyo televizyon şirketleri, araştırma şirketleri, borsalar, ulaştırma, lojistik firmaları ve hizmet sektöründe yer alan kamu kuruluşlarında geniş iş imkânlarına sahiptir.

10 2. Veri Tabanı Programcılığı Dalı Veritabanı programcıları, kamu kuruluşları, bankalar ile özel sektöre ait iş yerleri, internet üzerinden ticaret (e ticaret) yapan firmalarda çalışabilirler. 3. Web Programcılığı Dalı. Web programcıları kamu kuruluşları, bankalar ile özel sektöre ait iş yerleri, internet üzerinden ticaret (e ticaret) yapan firmalarda çalışabilirler. Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı Atölye ve Laboratuvarları 1 Ağ İşletmenliği Laboratuvarı. 2 Veri Tabanı Programcılığı Laboratuvarı. 3 Web Programcılığı Laboratuvarı. 4.Donanım ve Teknik Resim Atölyesi Dersler atölye ve laboratuvarlarda en fazla 15 kişilik gruplar halinde uygulamalı olarak işlenilmekte, öğrencilerle alan öğretmenlerimiz tarafından bire bir ilgilenilmektedir. Alanımızda bir alan şefi, 3 atölye şefi olmak üzere toplam 7 öğretmen ile eğitim yapılmaktadır. Öğrencimizle, Verilen Cümleden Kesin Olarak Çıkarılabicek Yargı Sorusu Çözerken. Okuyan, Okuduğunu Doğru Anlayan Öğrenciler Yetiştirmek Bizim Görevimiz.

11 TEKNOLOJİ MÜHENDİSLİK ROGRAMLARI (M.T.O.K) Alan öğrencilerimize M.T.O.K kapsamındaki kontenjanlar için ek puan verilmemekte fakat bu kontenjanlara sadece belirtilen alanlardan öğrenci alındığı için alan öğrencilerimize avantaj sağlamaktadır. S.N BİLİŞİM ALANI ÖĞRENCİLERİNİN M.T.O.K KAPSAMINDA YERLEŞEBİLECEKLERİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI PUAN TÜRÜ 1 Adli Bilişim Mühendisliği MF-4 2 Bilgisayar Mühendisliği MF-4 3 Bilişim Sistemleri Mühendisliği MF-4 4 Biyomedikal Mühendisliği MF-4 5 Elektrik - Elektronik Mühendisliği MF-4 6 Yazılım Mühendisliği MF-4

12 ALAN ÖĞRENCİLERİNİN 2015 yılında M.T.O.K KAPSAMINDA YERLEŞTİKLERİ KONTENJANLAR KODU BÖLÜMÜN ADI KON. AFYON KOCATEPE (AFYONKARAHİSAR) PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK BAŞARI SIRASI* Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 258, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 248, AMASYA Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 254, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 245, CELÂL BAYAR (MANİSA) Yazılım Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 262, Yazılım Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 249, DUMLUPINAR (KÜTAHYA) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 252, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 246, DÜZCE Bilgisayar Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 258, Bilgisayar Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 250, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 262, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 250, FIRAT (ELAZIĞ) Adli Bilişim Mühendisliği (M.T.O.K.) 13 MF-4 246,

13 Adli Bilişim Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 13 MF-4 239, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 28 MF-4 244, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 28 MF-4 238, Yazılım Mühendisliği (M.T.O.K.) 28 MF-4 242, Yazılım Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 28 MF-4 234, GAZİ (ANKARA) Bilgisayar Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 298, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 27 MF-4 299, KARADENİZ TEKNİK (TRABZON) Yazılım Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 259, KOCAELİ Bilişim Sistemleri Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 265, Biyomedikal Mühendisliği (M.T.O.K.) 15 MF-4 282, MARMARA (İSTANBUL) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 16 MF-4 319, MUĞLA SITKI KOÇMAN Bilişim Sistemleri Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 249, PAMUKKALE (DENİZLİ) Biyomedikal Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 269, Biyomedikal Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 255,

14 Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 289, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 274, SELÇUK (KONYA) Bilgisayar Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 272, Bilgisayar Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 256, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 19 MF-4 281, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 19 MF-4 267, SÜLEYMAN DEMİREL (ISPARTA) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) 21 MF-4 262, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) 21 MF-4 253, Dünya Elimizin Altında, Parmağımızın Ucuyla Dünyayı Döndürebileceğimiz Aklımızın Ucundan Geçmemişti. Enlem, Boylam Böyle Daha Anlaşılır.

15 Cisco Eğitimlerini Tamamlayıp, Sertifikalarını Alan, Ağ İşletmenliği Dalı Öğrencilerinin Sevinçleri Yüzlerinden Okunuyor. Dershane, Ders, Doküman Hepsi Ayağımıza Gelmiş, Çalışmamak Olmaz. EBA Ders Uygulaması ile Sınavlar, Testler, Etkileşimli Ders İçerikleri Hepsi Parmağımızın Ucunda. Doğru Kaynaktan, Doğru Bilgiler, Bilişimcinin Düsturudur.

16 YÜKSEKE GEÇİŞ 1. Alan öğrencilerimizin M.T.O.K (Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumu) Kapsamında Teknoloji Fakültelerine MF-4 Puanı İle Yerleşebileceği Lisans Programları ve Sınavsız Geçiş Yapabilecekleri Ön Lisans Programları Aşağıdaki Tabloda Gösterilmiştir. S.N SINAVSIZ YERLEŞEBİLECEKLERİ YÜKSEK ÖN LİSANS PROGRAMLARI 1 BASIM VE YAYIN 2 BASIN VE YAYINCILIK 3 BİLGİ GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİSİ 4 BİLGİ YÖNETİMİ 5 ÖPERATÖRLÜĞÜ 6 PROGRAMCILIĞI 7 TEKNOLOJİSİ

17 8 COĞRAFİ BİLGİ 9 GÖRSEL İLETİŞİM 10 GRAFİK TASARIMI 11 İNTERNET ve AĞ 12 MOBİL 13 SAĞLIK BİLGİ TEKNİKERLİĞİ 14 SAHNE ve GÖSTERİ SANATLARI TEKNOLOJİSİ Mobil Teknolojiler Nedense Daha Çok Dikkatimi Çekti, Mobil Cihazların 6. Uzvumuz Gibi Olmasından mı Nedir? Her atölyede etkileşimli tahta mevcut olup, sitelerinden etkin bir şekilde yararlanılmaktadır. Alan öğrencileri derslerin içeriğinde KPSS, YGS ve LYS sınavları hakkında bilgilendirilmekte, belirtilen sınavlarla ilgili soruların nasıl çözüleceği konusunda öğrencilere rehberlik edilmektedir.

18 Öğrencimizle, Verilen Cümleden Kesin Olarak Çıkarılabicek Yargı Sorusu Çözmeye Devam.. Okuyan, Okuduğunu Doğru Anlayan Öğrenciler Yetiştirmek İçin Çok Çalışmamız Lazım.. YGS SINAVININ İÇERİĞİ VE PUAN TÜRLERİ

19 LYS SINAVLARINDAKİ TESTLER MF-4 PUANI KPSS ORTA SINAVI Alan öğrencilerimiz KPSS Ortaöğretim sınavına girerek devlet memurluğu için ilk adımı atmış olurlar.

20 GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN MEZUNLARIMIZ LİSANS PROGRAMLARINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ S. N ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM 1 BÜŞRA KOTENOĞLU BOĞAZİÇİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU YÖNETİM BİLİŞİM 2 HANİFE AKGÜN BOĞAZİÇİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU YÖNETİM BİLİŞİM 3 SEMA ERKAN BOĞAZİÇİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU YÖNETİM BİLİŞİM

21 4 MEHTAP TUZLU ORTA DOĞU TEKNİK EĞİTİM 5 ZEYNEP BATIK 6 SİBEL BİRTANE MARMARA 7 YEŞİM AK MARMARA 8 EHLİNAZ DEMİRCİ SELÇUK EĞİTİM 9 KÜBRA HALDIZ İŞLETME İNSANLAR KAYNAKLARI YÖNETİMİ 10 ŞEYMA BÜYÜKKAZAZ EĞİTİM 11 FiSUN RAHAMANLAR EĞİTİM 12 AYŞENUR ENÇ LEFKE AVRUPA TURİZM İŞLETMENCİLİĞİ VE BİLİŞİM BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU YÖNETİM BİLİŞİM 13 BETÜL ATAY İŞLETME İNSANLAR KAYNAKLARI YÖNETİMİ 14 PINAR CAN 15 DİLŞAD ASENA ÜNKARACALA EĞİTİM

22 R 16 RABİA HALDIZOĞLU ÇANAKKALE 18 MART EĞİTİM 17 BEYHAN YURTAL AHİ EVRAN EĞİTİM 18 BÜŞRA AZGI BÜLENT ECEVİT MÜHENDİSLİK GIDA MÜHENDİSLİĞİ 19 DİLEK KARACA EĞİTİM 20 DİLRUBA ÜRKÜT GÜZEL SANATLAR GELENEKSEL TÜRK SANATLARI 21 GAMZE KUDEN GÜZEL SANATLAR GÖRSEL SANATLAR 22 SARRA GAMZE BİNGÖL FEN-EDEBİYAT FELSEFE 23 Büşra GÜREL KARADENİZ EĞİTİM 24 DAMLA GÖNÜL YAĞMUR 25 ELİF GÜZEL MERSİN KONTROL 26 ELİF ADIGÜZEL

23 27 EMİNE TOPALOĞLU PAMUKKALE 28 SÜMEYYE TOK MARMARA 29 ÖZLEM ŞAHİN MARMARA 30 FAHRİYE OK 31 MERVE TÜRK EGE MEHMET AKİF 32 HİLAL BİRİNCİ EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMENCİLİK YÜKSEKOKULU YÖNETİM BİLİŞİM 33 BİLGE BAŞALTUN MARMARA 34 ECEMNUR TUZLA EĞİTİM 35 DENİZ ALPASLAN YILDIZ TEKNİK İNŞAAT HARİTA MÜHENDİSLİĞİ 36 NURTEN NERGİZ YILDIZ SİYASAL BİLGİLER SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 37 ECENUR PARTANAZ İŞLETME İNSANLAR KAYNAKLARI YÖNETİMİ

24 38 GÜLFE KAHRAMAN FEN-EDEBİYAT TARİH 39 ÇAĞLA ÇETİN SPOR BİLİMLERİ BEDEN EĞİTİM VE 40 EBRU ÇOBAN BAHÇEŞEHİR FEN-EDEBİYAT 41 MERVE POLÇUMCU EĞİTİM 42 KÜBRA YILMAZ EĞİTİM 43 CANSIN ECE ERDÖL EĞİTİM 44 HİLAL SAĞIR ANADOLU EĞİTİM 45 GÖZDE ÜÇCAN EĞİTİM 46 TUĞBA CEYLAN EĞİTİM 47 HAVVA SENA YAMAN FEN-EDEBİYAT KİMYA 48 ESRA KÜMBET

25 49 NAZLI YILMAZ 50 ASLI HAFTACI EĞİTİM EĞİTİM 51 MERVE ÇETİN 52 AYNUR ÇELİKARSLAN 53 ÖZGE ORBEY TEKNOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ 54 BAHAR ULUSOY 55 SÜBEYDE BOYACIOĞLU EĞİTİM 56 RABİA ÖRS 57 BÜŞRA KAĞIT KOCAELİ 58 BURÇİN BAŞALTUN KOCAELİ 59 TUĞBA TOPÇU DÜCZE 60 BETÜL CEYLAN DÜCZE TEKNOLOJİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ

26 61 SELİN TÖREMİŞ ANKARA EĞİTİM 62 ELİF KARACA ULUDAĞ EĞİTİM 63 TUĞCE AYHAN 64 EZGİ ÖZTÜRK EĞİTİM 65 TUĞBA AKGÜL 66 BÜŞRA BAŞALTUN 67 SERPİL BOZ 68 İREM ÖZER SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK 69 CEMRE BEHİYE CEVHER BÜLENT ECEVİT FEN-EDEBİYAT TARİH 70 ŞEYMANUR ŞAHİNÖZ MEHMET AKİF UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU YÖNETİM BİLİŞİM 71 ZEYNEP KAYMAZ EĞİTİM 72 ŞEYMA MERYEM BAŞAK İŞLETME YÖNETİM BİLİŞİM

27 73 GÖZDE ÇOBANOĞLU SPOR BİLİMLERİ BEDEN EĞİTİM VE 74 ÖZNUR DOĞRU 75 AYŞENUR TANDOĞAN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER İNSANLAR KAYNAKLARI YÖNETİMİ 76 NAGİHAN ÖZER 77 SENA ÇAĞIL İŞLETME İNSANLAR KAYNAKLARI YÖNETİMİ 78 ARZU GÜNEY SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK 79 EDANUR KANSIZ EĞİTİM 80 KÜBRA KOZMAÇ TEKNOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ 81 BİLGENUR KABADAYI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER ÇALIŞMA EKONOMİSİ 82 SEDANUR AKIN SAĞLIK YÜKSEKOKULU EBELİK 83 MEHPARE ARICI EĞİTİM 84 DİLARA GÜMÜŞ SİYASAL BİLGİLER SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

28 85 MERVE TUĞÇE İRDEM CELAL BAYAR TEKNOLOJİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ 86 MERVE BODUR OSMANGAZİ EĞİTİM İNGİLİZCE 87 MİRAC KÜÇÜK TEKNOLOJİ ELEKTRİK veelktronik MÜHENDİSLİĞİ 88 BEYZANUR ALTINTAŞ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER ÇALIŞMA EKONOMİSİ 89 KÜBRA ŞEN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER TURİZM İŞLETMECİLİĞİ 90 ZEYNEP BÜŞRA ÖZBAŞ İSTANBUL FEN EDEBİYAT BİLİMLERİ COĞRAFYA 91 NURSENA YILMAZ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER ÇALIŞMA EKONOMİSİ 92 BEYZA TUNCAY MARMARA EĞİTİM SOSYAL BİLGİLER 93 SENANUR ÖZKOÇ OKAN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER ULUSLAR ARASI TİCARET 94 EBRU ÇOBAN AKDENİZ FEN EDEBİYAT BİLİMLERİ BİYOLOJİ 95 NAZLI PINAR KURTKAYA İSTANBUL FEN EDEBİYAT BİLİMLERİ TARİH 96 ASİYE NUR USLU MEVLANA EĞİTİM REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

29 97 ELİF SENA SARI İŞLETME İŞLETME BÖLÜMÜ 98 YASEMİN KAPLAN EĞİTİM FEN BİLGİSİ ve TEKNOLOJİ 99 MERVE SARBAN İNŞAAT TEKNOLOJİLER 100 İLKNUR ÖZDEN EĞİTİM 101 SEVGİ SENA ZAFER İŞLETME İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 102 AYŞE ÇERLEK FEN EDEBİYAT FİZİK

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI BİLİŞİM ALANI Bilişim Teknolojileri alanı, bilgisayar sistemlerinin yazılım ve donanım kurulumu yanında alanın altında yer alan Ağ İşletmenliği, Bilgisayar Teknik Servisi, Veritabanı Programcılığı ve Web

Detaylı

OKULUMUZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI MEZUNU ÖĞRENCİLERİMİZİN KAZANDIKLARI 4 YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ÜNİVERSİTE - FAKÜLTE - BÖLÜM

OKULUMUZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI MEZUNU ÖĞRENCİLERİMİZİN KAZANDIKLARI 4 YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ÜNİVERSİTE - FAKÜLTE - BÖLÜM OKULUMUZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI MEZUNU ÖĞRENCİLERİMİZİN KAZANDIKLARI 4 YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ÜNİVERSİTE - FAKÜLTE - BÖLÜM S. N ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM 1 BÜŞRA KOTENOĞLU BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

101110581 Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği MF-4 2 347,463 359,586 101411037 Atatürk Üniversitesi

101110581 Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği MF-4 2 347,463 359,586 101411037 Atatürk Üniversitesi Lisans_KODU UniversiteAdi FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru OkulBirincisiKontenjani OBKTabanPuan OBKTavanPuan 102710387 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım

Detaylı

2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi

2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi Yıl Adı Soyadı Program Kodu 2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi 2014 KÜBRA SELCAN DEMİRBAŞ 103350396 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/Akçakoca Meslek Yüksekokulu/İşletme

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 00062 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP (İNGİLİZCE) 00033 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP 00125 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00230 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00077 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00011 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM YILI M.T.O.K. BÖLÜMLERİNİN TABAN PUAN ve KONTENJAN BİLGİLERİ

2014-2015 EĞİTİM YILI M.T.O.K. BÖLÜMLERİNİN TABAN PUAN ve KONTENJAN BİLGİLERİ Program Kodu 2014-2015 EĞİTİM YILI M.T.O.K. BÖLÜMLERİNİN TABAN PUAN ve KONTENJAN BİLGİLERİ Program Adı Türü Kontenjan Yerleşen Aday Sayısı Başarı Sırası En Küçük En Büyük OBK En Küçük 100410669 AFYON KOCATEPE

Detaylı

YGS 5 PUAN TÜRÜYLE YERLEŞEBİLECEK BÖLÜMLER 2015 BAŞARI SIRASI 2015 TABAN PUANI ÖZEL DURUM DEVLET- VAKIF. Puan Türü

YGS 5 PUAN TÜRÜYLE YERLEŞEBİLECEK BÖLÜMLER 2015 BAŞARI SIRASI 2015 TABAN PUANI ÖZEL DURUM DEVLET- VAKIF. Puan Türü YGS PUAN TÜRÜYLE YERLEŞEBİLECEK BÖLÜMLER Program Adı ŞEHİR DEVLET- VAKIF ÜNİVERSİTE ÖĞRETİM ÖZEL DURUM Puan Türü 201 BAŞARI SIRASI 201 TABAN PUANI Çocuk Gelişimi Aydın Devlet Adnan Menderes Üniversitesi

Detaylı

2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR www.saugundem.com www.facebook.com/saugundem

2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR www.saugundem.com www.facebook.com/saugundem 2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR Programın Kodu Programın Adı Puan Türü ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Genel Kontenjan Yerleşen Aday Sayısı Boş Kontenjan Min Puan Max Puan

Detaylı

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi. Tam Burslu %50 Burslu Bolu Devlet Abant İzzet Baysal Üniversitesi Örgün -

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi. Tam Burslu %50 Burslu Bolu Devlet Abant İzzet Baysal Üniversitesi Örgün - YGS PUAN TÜRÜNDEN YERLEŞEBİLECEK BÖLÜMLER Program Adı ŞEHİR DEVLET VAKIF ÜNİVERSİTE ÖĞRETİM ÖZEL DURUM Puan Türü 205 BAŞARI SIRASI 205 TABAN PUANI Aktüerya İstanbul Devlet Marmara Üniversitesi Örgün Basım

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME TABLOSU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME TABLOSU OKUL ÖNCESİ (ÖRGÜN) ADI - SOYADI GELDİĞİ ÜNİVERSİTE GELDİĞİ FAKÜLTE Osman DURMUŞ Doğu Akdeniz ÖĞR. ÖRGÜN/ PUAN PUAN YILI ÖSYS BÖLÜMÜN İKİNCİ ÖĞRETİM TÜRÜ YILI PUANI (1) TABAN PUANI TOPLAM Okul Öncesi Öğretmenliği

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER 2012 Konte Taban Program Adı Açıklama Üniversite Şehir Üniversite Puan Türü Türü njan Puan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Abant

Detaylı

BİLİŞİM MAN M.T.O.K TABAN PUANLARI (2015 YGS-LYS TERCİH DÖNEMİ İÇİN)

BİLİŞİM MAN M.T.O.K TABAN PUANLARI (2015 YGS-LYS TERCİH DÖNEMİ İÇİN) BİLİŞİM MAN M.T.O.K. 2014-2015 TABAN PUANLARI (2015 YGS-LYS TERCİH DÖNEMİ İÇİN) ÜNİVERSİTE Yerleşen OBK En OBK En Program Puan Program Adı Kodu Türü Kontenjan En Küçük En Büyük Aday Küçük Büyük Puan Puan

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2011 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 14 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 107 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 2 ORTA DOĞU TEKNİK

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0 2 0 RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 3 0 3 0 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0 2 0 RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 3 0 3 0 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ PR. ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 2 1 ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 0 0 0 0 REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULU

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULU 2010-2011 DÖNEMİNDE OKULUMUZDAN MEZUN OLMUŞ VE DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) İLE 4 YILLIK BİR YÜKSEKÖĞRENİM PROĞRAMINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. BU ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR VE YENİ OKULLARINDA

Detaylı

BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2013 TABAN VE TAVAN PUANLARI. Üniversite Adı Programın Adı Puan Türü Kont.

BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2013 TABAN VE TAVAN PUANLARI. Üniversite Adı Programın Adı Puan Türü Kont. BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2013 TABAN VE TAVAN PUANLARI Üniversite Adı Programın Adı Kont. En Küçük ı İ.D. Bilkent BilgisayarveÖğretimTeknolojileriÖğretmenliği(Tam Burslu) YGS-1

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2010 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 1 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 9 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BORNOVA KAYMAKAMLIĞI Bornova Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. BORNOVA KAYMAKAMLIĞI Bornova Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2009-2010 AL - 12. Sınıf / A Şubesi FEN BİLİMLERİ ALANI DAL YOK 201015 BEYZA BOSTANCI 201059 CİHANGİR ÜSTÜNEL 201083 BESTE KAYSI 2010110 SEÇKİN ÇELİK 2010111 ABDULKADİR SÜSLÜ 2010127 AHMET CİHAN ORÇAN

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Tekstil Mühendisliği (İÖ)

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Tekstil Mühendisliği (İÖ) Sıra Adı Soyadı Program Adı 1 ALİ ULUSOY MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği 2 GAMZE ÖZER NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ (TEKİRDAĞ)/Çorlu Mühendislik Fakültesi/Biyomedikal

Detaylı

PUAN TÜRÜ MF-4 34 MF-4 43 MF-4 34

PUAN TÜRÜ MF-4 34 MF-4 43 MF-4 34 ÜNİVERSİTE ADI PROGRAMIN ADI PUAN TÜRÜ KONT YERLEŞEN TABAN P. TAVAN P. GAZİ KARADENİZ TEKNİK (TRABZON) MUĞLA SITKI KOÇMAN GAZİ KOCAELİ GAZİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 16 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP FAKÜLTESİ (İNGİLİZCE) 19 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP FAKÜLTESİ 125 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 236 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 10 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Fen Bilgisi Öğretmenliği MF-2 67 67 267,57 293,61 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Biyoloji (İngilizce) MF-2 72 68 210,65 294,51 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Mutlu Bir Gelecek İçin ÜNİVERSİTE TABAN PUANLAR BÜLTENİ. www.onurkoleji.com.tr

Mutlu Bir Gelecek İçin ÜNİVERSİTE TABAN PUANLAR BÜLTENİ. www.onurkoleji.com.tr Mutlu Bir Gelecek İçin ÜNİVERSİTE TABAN PUANLAR BÜLTENİ www.onurkoleji.com.tr DOĞRU TERCİH DOĞRU GELECEK Mutlu Bir Gelecek İçin ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL LİSE ÜNİVERSİTE TABAN PUANLAR BÜLTENİ www.onurkoleji.com.tr

Detaylı

Sosyal Hizmet. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr

Sosyal Hizmet. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr 109110106 SİNOP Üniv. Devlet SİNOP TS-1 45 + 2 52 52 362,707 31600 26.500 108710139 RECEP TAYYİP ERDOĞAN Devlet RİZE TS-1 50 + 2 57 57 362,577 32100 26.600 103610049 ERZİNCAN Üniv. Devlet ERZİNCAN TS-1

Detaylı

Kimya Mühendisliği. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr

Kimya Mühendisliği. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr 109710145 ULUDAĞ Üniv. Devlet BURSA MF-2 80 + 2 88 84 197,605 228000 218.000 109730052 ULUDAĞ Üniv. (İÖ) Devlet BURSA MF-2 80 + 2 88 5 199,186 299000 218.000 100410103 AFYON KOCATEPE Üniv. Devlet AFYONKARAHİSAR

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 15 BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) 15 BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ

Detaylı

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi. Deri Mühendisliği. Dil ve Konuşma Terapisi. Dilbilim. Dilbilimi. Diş Hekimliği

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi. Deri Mühendisliği. Dil ve Konuşma Terapisi. Dilbilim. Dilbilimi. Diş Hekimliği 206310448 ZİRVE Üniv. (%50 B.) Özel GAZİANTEP MF-4 12 + 0 26 26 235,671 224000 200.000 206310545 ZİRVE Üniv. (%25 B.) Özel GAZİANTEP MF-4 42 + 0 10 1 232,786 332000 204.000 103110681 DOKUZ EYLÜL Üniv.

Detaylı

ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI

ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI 1 ABDULLAH KASIM MUTLU YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Ücretli) 2 ARMAĞAN DİLEK KÖSEOĞLU

Detaylı

2015 PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Türü Öğrenim Şekli Dili Burs KONT/YERLEŞEN

2015 PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Türü Öğrenim Şekli Dili Burs KONT/YERLEŞEN PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Öğrenim Şekli Dili Burs Büyük 102710387 Acil Yardım ve Afet Yönetimi Çanakkale Onsekiz Mart Ünv. Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Çanakkale Devlet 6 6 SAY 27802316 29506409

Detaylı

2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları. İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı. İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm.

2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları. İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı. İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm. 2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm Yerleşen Sayı En Büyük OYP_PUAN En Küçük OYP_PUAN 7374 1 81,718 81,718 DUMLUPINAR

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 013014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ DÜŞÜNÜLEN ÖĞRENCİ DEĞİŞİM İLANI FEN FAKÜLTESİ KOD BÖLÜM 13.1 Biyoloji PROTOKOL İMZALANAN

Detaylı

TABLO-4. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Bolu Sağlık Yüksekokulu / Hemşirelik YGS-2 2 2 339,89654 383,57907 100110487 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

Detaylı

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Okul Öncesi Öğr. (Tam Burslu) 4 YGS-5 367,391 93.900

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Okul Öncesi Öğr. (Tam Burslu) 4 YGS-5 367,391 93.900 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Okul Öncesi Öğretmenliği (İngilizce) 62 YGS-5 412,903 35.800 BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Okul Öncesi Öğr. (İng.) (Tam Burslu) 5 YGS-5 408,272 40.000 TURGUT ÖZAL

Detaylı

Puan Tür Puan OBP METEB Bilgi. Okul No Kimlik No Ad Soyad Program Kod Program Ad Tercih. Türü 2015540 61012490586 SONGÜL

Puan Tür Puan OBP METEB Bilgi. Okul No Kimlik No Ad Soyad Program Kod Program Ad Tercih. Türü 2015540 61012490586 SONGÜL 2015 - ÖSYS Tercih ŞAHİNBEY ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ YERLEŞENLER RAPORU Yerleşen Aday Sayısı :119 Okul No Kimlik No Ad Soyad Program Kod Program Ad Tercih 2015540 61012490586 SONGÜL HİLALOĞLU 104810398

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON) Programın

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON) Programın TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON) Programın Puan Genel Yerleşen OBK Min Programın Adı Min Puan Max Puan Kodu Türü Kontenjan

Detaylı

T.C. BAYRAMPAŞA KAYMAKAMLIĞI Suat Terimer Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. BAYRAMPAŞA KAYMAKAMLIĞI Suat Terimer Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010-2011 AL - 12. Sınıf / A Şubesi FEN BİLİMLERİ ALANI DAL YOK 2011189 ENİS EKŞİ 2011200 ALİ KADİR BEDİR 2011250 BARIŞ CAN ERKOÇ 2011251 GAMZE ERTÜRK 2011252 İBRAHİM KURTOĞLU 2011254 KÜBRA GÜDÜ 2011255

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı 2015-2016 Eğtim-Öğretim Yılı Kurum İçi Yatay Geçiş Bilgileri

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı 2015-2016 Eğtim-Öğretim Yılı Kurum İçi Yatay Geçiş Bilgileri YOP Kod CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı 2015-2016 Eğtim-Öğretim Yılı Kurum İçi Yatay Geçiş Bilgileri Fak / YO / MYO Bölüm / Program Adı Öğreni m Süresi Birim İçi Birim Dışı Birim

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programları

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programları 100150077 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5007 Biyoloji 50 SAY 100150110 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5011 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 10 EA 100150137 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5013 Din Kültürü

Detaylı

2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ

2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ Adı Soyadı Program Adı 2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ SEVGİ ÇAYLAK ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Gıda Mühendisliği ESRA HOTAN ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Grafik 7 9 16 7 9 16 Heykel 4 10 14 4 10 14 Resim 6 12 18 6 12 18 Sahne Sanatları 7 8 15 7 8 15 Edebiyat Fakültesi

Grafik 7 9 16 7 9 16 Heykel 4 10 14 4 10 14 Resim 6 12 18 6 12 18 Sahne Sanatları 7 8 15 7 8 15 Edebiyat Fakültesi Fakülte Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik 7 9 16 7 9 16 Heykel 4 10 14 4 10 14 Resim 6 12 18 6 12 18 Sahne Sanatları 7 8 15 7 8 15 Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 37 23 60 37 23 60 Çağdaş Türk Lehçeleri

Detaylı

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru.

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru. Devlet Kontenjanları 845 Vakıf Kontenjanları 470 KKTC Kontenjanları 154 Toplam Kontenjan 1469 Küçük 103110636 Bilgisayar Bilimleri Dokuz Eylül Ünv. Fen Fakültesi İzmir Devlet 3 SAY 4 #YOK #YOK 101110581

Detaylı

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117 - Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 8 9 8 Son Sınıf Sayımız: 7 - ÖSYS Sonuçları (Sayısal) Son Sınıf Beklemeli Sayımız: Toplam Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olan Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olamayan

Detaylı

NOT: Sizlerin dikkate almanız gereken, Minimum puan yazan sütundaki taban puanlardır. Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim Programlarının;

NOT: Sizlerin dikkate almanız gereken, Minimum puan yazan sütundaki taban puanlardır. Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim Programlarının; Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim larının; - Minimum (taban) puan: a en son yerleşen öğrencinin puanı - Maksimum (taban) puan: a en yüksek puanla yerleşen öğrencinin puanı - OBK Minimum puan:

Detaylı

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR KONTENJANI 2004 DGS 2005 DGS 2006 DGS 2007 DGS GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252.800 248.822 267.253

Detaylı

Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS-1 362,307 364,626 Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Detaylı

AFYON KOCATEPE Ü. Gazlıgöl - Eskişehir Yolu Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (M.T.O.K.) 13 2 MF

AFYON KOCATEPE Ü. Gazlıgöl - Eskişehir Yolu Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (M.T.O.K.) 13 2 MF 2015 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE M.T.O.K. YERLEŞME BİLGİLERİ 2012-2013-2014-2015, TABAN, KONTENJAN-YERLEŞEN, OKUL BİRİNCİLİĞİ ve ÜCRET BİLGİLERİ KODU ÜNİVERSİTE ADRES BÖLÜMÜN ADI KON. YER. TÜRÜ 2012 2013 2014

Detaylı

BİYOLOJİ 1 YASEMİN ÖZÇOBAN BALIKESİR NECATİBEY EĞİTİM BİYOLOJİ 1 2010 316,876 307,875 ASİL

BİYOLOJİ 1 YASEMİN ÖZÇOBAN BALIKESİR NECATİBEY EĞİTİM BİYOLOJİ 1 2010 316,876 307,875 ASİL BİYOLOJİ 1 YASEMİN ÖZÇOBAN BALIKESİR NECATİBEY EĞİTİM BİYOLOJİ 1 2010 316,876 307,875 ASİL TARİH 1 HÜLYA İLSEVEN SELÇUK EDEBİYAT TARİH 1 2011 378,456 421,036 OLUMSUZ FİZİK 1 EMİNE ALPARSLAN ATATÜRK KAZIM

Detaylı

ÖSYS REHBERLİK KİTABI

ÖSYS REHBERLİK KİTABI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖSYS REHBERLİK KİTABI 1 1.)YGS Nedir? YGS yüksek öğretime geçiş sınavıdır. Üniversiteye geçişte ikinci aşama sınavı LYS ye girmeye barajı aşarak hak kazandırır ve LYS puanının

Detaylı

2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER

2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER ADA GÖRE SIRALAMA 2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER ADI SOYADI KAZANDIĞI BÖLÜM 1 ABDULLAH KAYHANLAR SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 2 ABDULLAH YETİŞ SAMSUN

Detaylı

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN SIRALAMA ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN SIRALAMA ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İngiliz Dili ve Karş. Edebiyat (İngilizce) (Tam Burslu) 3 DİL-1 507,023 229 BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mütercim-Terc. (İng-Fra-Türkçe) (Tam Burslu) 5 DİL-1 496,128 414 BOĞAZİÇİ

Detaylı

2014-2015 YILI 2 YILLIK ÖNLĠSANS PROGRAMLARI UZAKTAN EĞĠTĠM (ÖĞRETĠM) TABAN PUAN ve KONTENJAN BĠLGĠLERĠ

2014-2015 YILI 2 YILLIK ÖNLĠSANS PROGRAMLARI UZAKTAN EĞĠTĠM (ÖĞRETĠM) TABAN PUAN ve KONTENJAN BĠLGĠLERĠ 2014-2015 YILI 2 YILLIK ÖNLĠSANS PROGRAMLARI UZAKTAN EĞĠTĠM (ÖĞRETĠM) TABAN PUAN ve KONTENJAN BĠLGĠLERĠ Program Kodu Program Adı Puan Türü Kontenjan ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA) Adana Yerleşen Aday Sayısı

Detaylı

2017-ÖSYS TERCİH KILAVUZU 179 GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOKAT) Diş Hekimliği Fakültesi 5 MF , Eğitim Fakültesi

2017-ÖSYS TERCİH KILAVUZU 179 GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOKAT) Diş Hekimliği Fakültesi 5 MF , Eğitim Fakültesi TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları ÖĞR. PUAN GENEL OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE 2016-ÖSYS 2016-ÖSYS P.DR. D.DR. Y.D.DR. PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. KONT.

Detaylı

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Mezunlarının Üniversiteye Yerleşme Durumu

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Mezunlarının Üniversiteye Yerleşme Durumu 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Mezunlarının Üniversiteye Yerleşme Durumu Sınava Giren : 140 Sınavı Kazanan Öğrenci : 105 Başarı Oranı : 75% Alanı İçinde Fakülteye Yerleşen Özel Yetenek Sınavı

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Büyük PUAN 27241 84,529 84,529 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-5. www.dogrutercih.com

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-5. www.dogrutercih.com LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-5 Dosya : 1112/17 KASIM 2011 Bu dosyada yer alan yükseköğretim programları : Çocuk Gelişimi (Yüksekokul) El Sanatları Tasarımı ve Üretimi (M.T.O.K.)

Detaylı

TASARI AKADEMİ YAYINLARI

TASARI AKADEMİ YAYINLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile ve Tüketici Bilimleri 4 EA 2 4 249412 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 4 EA 5 15 220 228166 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

Detaylı

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre)

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Sıra No Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin Üniversite 1 Sabancı Üniversitesi (İSTANBUL) Vakıf Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Bölüm

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LYS SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞME ÇİZELGESİ

ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LYS SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞME ÇİZELGESİ ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LYS SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞME ÇİZELGESİ SIRA ADI SOYADI PROGRAM ADI TIP FAKÜLTELERİ 1 BURAK ERDİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Tıp Fakültesi/Tıp

Detaylı

HAZIRLAYAN: YASEMİN GÜNAY

HAZIRLAYAN: YASEMİN GÜNAY Ç O C U K G E L İ Ş İ M İ V E E Ğ İ T İ M İ Ö Ğ R E T M E N L İ Ğ İ O K U L Ö N C E S İ Ö Ğ R E T M E N L İ Ğ İ Z İ H İ N E N G E L L İ L E R Ö Ğ R E T M E N L İ Ğ İ İ Ş İ T M E E N G E L L İ L E R Ö Ğ

Detaylı

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI S. N. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE BÖLÜM 1 OĞUZCAN EREN FATİH ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Tıp (Burslu) 2 ÖMER ÖZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Tıp

Detaylı

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008)

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008) TASARI KURSLARI 2004 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252,800 248,822 267,253 255.397 272,642 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği

Detaylı

EN BÜYÜK PUAN PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN

EN BÜYÜK PUAN PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN KAMU YÖNETİMİ YEDİTEPE ÜNİV. (İST.) Kamu Yönetimi (Tam Burs) TM- 2 399.70925 405.83489 İSTANBUL ÜNİV. (İST.) Kamu Yönetimi TM- 2 393.22890 433.71128 GAZİ ÜNİV. (ANKARA) Kamu Yönetimi TM- 2 383.63500 429.91429

Detaylı

Sıra No Adı Soyadı Program Adı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 1 HALİL AKALIN Veteriner Fakültesi

Sıra No Adı Soyadı Program Adı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 1 HALİL AKALIN Veteriner Fakültesi Sıra No Adı Soyadı Program Adı 1 HALİL AKALIN 2 AYKUT ÖKSÜZ 4 RIZA ARSLAN ÇOLAKOĞLU 5 AYBERK AKTAŞ 6 AHMET ÇETİN 7 NURETTİN ÇETİN 8 SERENAY GASER 9 AHMET SEÇKİN YAVUZBAŞ 10 MERVE ÜNVER 11 İLKNUR AYDIN

Detaylı

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1): (15 Haziran 2014 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika) Matematik

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Devlet ADANA Ziraat Fak. Bahçe Bitkileri MF-2 280,446 255,689 47 192.000 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA

Detaylı

* Yükseköğretim programının en küçük puanına karşılık gelen 0,15 AOBP'li (Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Sırası Puanı) yaklaşık başarı sırasıdır.

* Yükseköğretim programının en küçük puanına karşılık gelen 0,15 AOBP'li (Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Sırası Puanı) yaklaşık başarı sırasıdır. GENEL OKUL BİRİNCİSİ ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN EN BAŞARI EN EN EN ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi 31 31 MF-3 500.259

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ Devlet ANKARA Askeri Tıp Fak. Askeri Tıp Fakültesi Sivil Lise-Erkek MF-3 491,589 470,441 221 17.400 4

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77

TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77 TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77 526,60898 572,2366 2 Hacettepe Üniversitesi (Ankara)

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110018 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 SAY 1 3129 100110115 Biyoloji (İngilizce) 4 SAY 1 15, 17, 28 3133 100110133 Kimya (İngilizce) 4 SAY 2

Detaylı

MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNİN DURUMU, SORUNLARI ve EĞİLİMLER

MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNİN DURUMU, SORUNLARI ve EĞİLİMLER MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNİN DURUMU, SORUNLARI ve EĞİLİMLER Prof. Dr. Durmuş Günay YÖK Yürütme Kurulu Üyesi 24-25 Mayıs 2013 Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya 1 FAKÜLTE SAYISI Sıra No MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ VEREN

Detaylı

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS sonuçlarına göre yerleştirme puanı en yüksek 100 adayın, puan türlerine göre yerleştirildikleri yükseköğretim

Detaylı

2011-DGS En Küçük ve En Büyük Puanlar

2011-DGS En Küçük ve En Büyük Puanlar ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) BOLU SAĞLIK YÜKSEKOKULU 1011012 HEMŞİRELİK 3 3 SAY 260.750 266.972 1011359 BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 SAY 285.715 290.190 1011053 OKUL ÖNCESİ

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110018 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 SAY 6 3129 100110054 Okul Öncesi Öğretmenliği 4 EA 8 3275 100110115 Biyoloji (İngilizce) 4 SAY 8 15 17

Detaylı

ARDEŞEN KANUNİ ANADOLU LİSESİ ( ARDEŞEN ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ) 2016 YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ

ARDEŞEN KANUNİ ANADOLU LİSESİ ( ARDEŞEN ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ) 2016 YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ ARDEŞEN KANUNİ ANADOLU LİSESİ ( ARDEŞEN ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ) 2016 YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ SIRA NO ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI PUAN TÜRÜ YERLEŞTİĞİ ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE / BÖLÜM 1 ZEHRA

Detaylı

Akademik Kurul Toplantısı

Akademik Kurul Toplantısı SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 215-216 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 16 /12/215 Akademik Kurul Toplantısı TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ Teknoloji Fakültesi. ülkemizdeki Mesleki ve Teknik Eğitimin güçlendirilmesi

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI GÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI GÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI GÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ Ad Soyad Program Adı Üniversite Adı Fakülte/MYO Adı Yerleştiği Tercih Sırası Puan Türü

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628 no PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUA N TÜR Ü GENEL KONT. (5) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR (6) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) 100110018 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU)

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

Puan Türü ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU

Puan Türü ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Program Kodu 01 0 0107 04 047 0 07 04 01 0 01 04 07 00 041 04 04 011 011171 011147 0111 01114 01114 011174 0101 01111 014 0111 0107 01 0107 Program Adı Adalet Adalet (%0 Burslu) Adalet (Uzaktan Eğitim)

Detaylı

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2014-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası 2016-2017 AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İşletme ( %75 Burslu ) TM-1 199,39971 596,825 İşletme ( Tam Burslu ) TM-1 311,02958 196,259 İşletme

Detaylı

2012-2 MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI KADROLARI İÇİN ATAMA DUYURUSU

2012-2 MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI KADROLARI İÇİN ATAMA DUYURUSU 2012-2 MİLLİ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI KADROLARI İÇİN ATAMA DUYURUSU MEB UZMAN YARDIMCILIĞI ATAMA TAKVİMİ SINAV SONUÇ İLÂNI TARİHİ BELGELERİN TESLİM TARİHİ 07/01/2013 07/01/2013 22/01/2013 İLETİŞİM BİLGİLERİ

Detaylı

2016 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI BEHİCE YAZGAN KIZ ANADOLU LİSESİ

2016 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI BEHİCE YAZGAN KIZ ANADOLU LİSESİ 2016 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI BEHİCE YAZGAN KIZ ANADOLU LİSESİ ALİME KONT İşletme (İngilizce) ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AYŞE KOLUŞEN Hukuk Fakültesi KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ AYŞEGÜL BAYHAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

BU TABLO BİLGİ AMAÇLIDIR TERCİH İŞLEMLERİNDE ÖSYM NİN YAYIMLADIĞI KILAVUZ DİKKATE ALINMALIDIR. WWW.DGSDOKTORU.COM

BU TABLO BİLGİ AMAÇLIDIR TERCİH İŞLEMLERİNDE ÖSYM NİN YAYIMLADIĞI KILAVUZ DİKKATE ALINMALIDIR. WWW.DGSDOKTORU.COM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL En 102710387 Acil Yardım ve Afet Yönetimi Çanakkale Onsekiz Mart Ünv.Çanakkale Sağlık Y.O. Çanakkale Devlet 6 4 SAY 232 8342 5 5 27215056 6,728 102730231 Acil Yardım ve Afet Yönetimi

Detaylı

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük Puanlar ve Başarı Sıraları

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük Puanlar ve Başarı Sıraları DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre lar ve Sıraları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği SAY 4 4 276,21410 5.288 Okul Öncesi Öğretmenliği EA 5 5 240,92520

Detaylı

2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI

2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI BÖLÜM PROGRAM PUAN TÜRÜ PUAN Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi (Ücretli) YGS-2 278,45333 Adana

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110433 Diş Hekimliği Fakültesi 5 MF-3 90 3 74 17800 --- 435,43258 1 3 16 100110609 Diş Hekimliği Fakültesi (KKTC Uyruklu) 5 MF-3 1 74, 90 38200 --- 394,08744 -

Detaylı

Aşağıdaki tabloda 2013 yılına ait Yükseköğretim Programlarının;

Aşağıdaki tabloda 2013 yılına ait Yükseköğretim Programlarının; Aşağıdaki tabloda 2013 yılına ait Yükseköğretim Programlarının; - Minimum (taban) puan: Programa en son yerleşen öğrencinin puanı - Maksimum (taban) puan: Programa en yüksek puanla yerleşen öğrencinin

Detaylı

ÜNİVERSİTE PROGRAM EN KÜÇÜK PUAN ( TABAN PUAN) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 462,659 ABANT İZZET BAYSAL Ü. (BOLU) Sosyoloji 382,533

ÜNİVERSİTE PROGRAM EN KÜÇÜK PUAN ( TABAN PUAN) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 462,659 ABANT İZZET BAYSAL Ü. (BOLU) Sosyoloji 382,533 1 2 2010 ÖSYS KLAVUZUNA GÖRE TÜRKİYE DEKİ FELSEFE - FELSEFE GRUBU ÖĞRT - SOSYOLOJİ VE REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PROGRAMLARI TABAN PUNLARI KARŞILAŞTIRMASI ÜNİVERSİTE PROGRAM EN KÜÇÜK PUAN Rehberlik

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI TEVFİK SENO ARDA ANADOLU LİSESİ (KOCAELİ - İZMİT) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI TEVFİK SENO ARDA ANADOLU LİSESİ (KOCAELİ - İZMİT) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ Önemli Duyuru: T.C. Kimlik,Ad Soyad vb kişisel bilgilerin açık liste halinde yayınlanması "Kişisel Verilerin Korunması" Kanununa göre yasak olduğundan öğrencilerimizin kimlik bilgileri yayınlanmamıştır.

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ Merkez Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ Merkez Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü 2009-2010 AÖL - 12. Sınıf / A Şubesi FEN BİLİMLERİ ALANI DAL YOK 20101110 ZAFER BAYRAM 20101127 ERDİ ÖZTÜRK 20101161 METEHAN KAYA 20101173 SIRAT ÖZENER 20101189 ALİM ŞEKER 20101206 MUSTAFA ENES KARAMAN

Detaylı

DİDEM ÇELİK ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)/Mühendislik Fakültesi/Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) MAHMUT UZUN ADNAN MENDERES

DİDEM ÇELİK ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)/Mühendislik Fakültesi/Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) MAHMUT UZUN ADNAN MENDERES DİDEM ÇELİK ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)/Mühendislik Fakültesi/Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) MAHMUT UZUN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)/Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 GAZİ ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Teknoloji Fak. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği MF-4 221,374 23 4 GAZİ ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Teknoloji Fak. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği MTOK MF-4 0,000 34

Detaylı

2016 TERCİHLERİ İÇİN 2 YILLIK UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLAR LİSTESİ

2016 TERCİHLERİ İÇİN 2 YILLIK UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLAR LİSTESİ PROGRAM KODU 2016 TERCİHLERİ İÇİN 2 YILLIK UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLAR LİSTESİ ÜNİVERSİTE TÜRÜ PROGRAM ADI ÖĞR. SÜRE PUAN TÜRÜ SGK YGSK OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR 2015-ÖSYS EN KÜÇÜK OBP 2015 YERL.

Detaylı