ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ"

Transkript

1 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ Eylül 2012

2 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FESTiVAL NALLIHAN'DA YÜRÜYÜŞ FESTİVALİ 29 Eylül 2012 Saat: Yer: Nallıhan Ayhan Sümer Kültür Merkezi Tel: KONSER GÖSTERİ GORAN BREGOVİC KONSERİ 26 Eylül 2012 Saat: Yer: ODTÜ Vişnelik Çim Amfi Tel: FAZIL SAY KONSERİ 26 Eylül 2012 Yer: ODTÜ KKM Kemal Kurdaş Salonu Tel: NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİKLERİ *EGENİN İKİ YANI 27 Eylül 2012 Saat: *FUAT SAKA 28 Eylül 2012 Saat: *CENGİZ ÖZKAN 29 Eylül 2012 Saat: Yer: Karanfil SK. No: 58 Kat: 2 Kızılay Tel: JOLLY JOKER ETKİNLİKLERİ *CEM ADRİAN 28 Eylül 2012 Saat: *VOLKAN KONAK 29 Eylül 2012 Saat: Tel: IF PERFORMANCE HALL ETKİNLİKLERİ *ALPAY ERDEM (KOMEDYEN 26 Eylül 2012 Saat: *EZGİNİN GÜNLÜĞÜ 27 Eylül 2012 Saat: *NEVAR/NE YOK?! High Five 28 Eylül 2012 Saat: *METROPOLİS 29 Eylül 2012 Saat: Tel:

3 TÜRK ESERLERİ VE SANAT SEZONU AÇILIŞ KONSERİ Opera ve bale eserlerinden sevilen bölümler ile Türk eserleri ve dansların yer alacağı '' Sanat Sezonu Açılış Konseri'' 28 Eylül 2012 tarihinde saat da Congresium Ankara da gerçekleştirilecektir. TÜRK JAPON VAKFI TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU Türk Japon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Emine Gürsel yönetimindeki çalışmalarına 6 Ekim 2012 tarihinde başlayacaktır. Kayıtlar, Mayıs 2013 sonuna kadar kabul edilecektir. Koro çalışmaları her hafta Cumartesi günü Saat ile arasında Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi'nde yapılacaktır. Tel: DİYALOG İÇİN HALK BİLİMİ PROJESİ KAPANIŞ KONSERİ Etkinlikte Muammer Ketencioğlu ve Yıldız İbrahimova yer alacaktır. 29 Eylül 2012 Saat: Yer: ODTÜ Vişnelik Tesisleri DEVLET HALK DANSLARI TOPLUĞU SANAT MEVSİMİ AÇILIŞ GÖSTERİSİ 27 Eylül 2012 Saat: Yer: Gençlik Parkı Tiyatro Salonu DEVLET TÜRK HALK MÜZİĞİ VE KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROLARI AÇILIŞ KONSERİ 28 Eylül 2012 Saat: Yer: Ankara Resim ve Heykel Müzesi Konser Salonu ANKARA DEVLET TÜRK HALK MÜZİĞİ AMATÖR GENÇLİK KOROSU Ankara Devlet Türk Halk Müziği Amatör Gençlik Korosuna elemanlar alınacaktır. Kayıtlar 28 Eylül 2012 tarihine kadar, Atatürk Kültür Merkezi Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu Müdürlüğü ne yapılacaktır. Sınavlar, 29 Eylül 2012 tarihinde, aynı yerde gerçekleştirilecektir. RESİM MÜZAYEDESİ 30 Eylül 2012 Saat: Yer: Bilkent Center Sanat Sokağı GAP ROTARY GÜZ PANAYIRI 30 Eylül 2012 Yer: Gölpark Sidelya (Haymana Yolu 7. km) DEPPO PERFORMANCE PARK ETKİNLİKLERİ Tel: *SATTAS 28 Eylül 2012 Saat: *NON-STOP 29 Eylül 2012 Saat: TOPLANTI-KURS ANKARALI KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen Kadın Girişimci Yönetici Okulu Eğitim Programı, 9 Ekim e kadar Ankara Sanayi Odası nda devam edecek. Yer: ASO (Atatürk Bulv. No:193 Kavaklıdere) TARİH VAKFI OSMANLICA SEMİNERLERİ Salı-Perşembe günleri saatleri arasında, Emine Tuğcu (Başkent Ünv.) ile başlangıç ve Pazartesi-Çarşamba günleri saatleri arasında Ahmet Demir (Başkent Ünv.) ile ileri seviye Osmanlıca dersleri 1 Ekim de başlıyor. Kayıtlar, 28 Eylül e kadar Tarih Vakfı Ankara Bürosu nda saatleri arasında devam edecektir. Adres: Tarih Vakfı (Selanik Cd. Tankut İş Merkezi No: 82/30 Kızılay) Tel: SANAT KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI Ankara Büyükşehir Belediyesi nin drama, halkoyunları, kukla yapım, sahne makyajı, THM ve TSM kurslarına 30 Eylül e kadar başvurulabilir.

4 TÜRK JAPON VAKFI JAPONCA DİL KURSU Temel seviye 7 kurdan oluşmaktadır. 7 kur bitiminde Türk Japon Vakfı onaylı sertifika verilecektir. 1 kur 12 hafta sürmektedir. Bilgi için: /116 LEYLA GENCER ÇOCUK VE GENÇLiK BİRİMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI Ankara Devlet Opera Balesi Müdürlüğü Leyla Gencer Çocuk ve Gençlik Birimi yeni dönem kurs kayıtları, 6 Ekim tarihine kadar devam edecektir. Tel: ERTAN GÖSTERİ MERKEZİ KURS KAYITLARI BAŞLADI Adres: Alpaslan Türkeş Cd. No: 31 Beştepe Tel: TÜRK DİLİ KURULTAYI Türk Dil Kurumunun dört yılda bir düzenlediği Uluslararası Türk Dili Kurultayı nın yedincisi Eylül tarihlerinde Bilkent Otel ve Konferans Merkezi nde gerçekleştirilecektir "KORUMA VE PEYZAJ MİMARLIĞI 2. SEMPOZYUMU TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından düzenlenen konferans, Eylül 2012 tarihlerinde Milli Kütüphane Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Tel: ULUSAL EVRİM KONFERANSI Konferans, Eylül 2012 tarihlerinde ODTÜ KKM de gerçekleştirilecektir. Tel: ÇAĞRI MERKEZİNDE VATANDAŞ ODAKLI HİZMET İÇİN Organizasyon, kamu ve özel sektör temsilcilerini 26 Eylül 2012 tarihinde Ankara Swissotel de buluşturacak. (İletişim:Ceyhan Taşçı ) GEZİ TEMPO TUR GEZİLERİ Tel: KARADENİZ İNCİLERİ TURU 28 Eylül-3 Ekim 2012 İSTANBUL, ADALAR VE BOĞAZİÇİ TURU Eylül 2012 İSTANBUL KÜLTÜR TURU Eylül 2012 ANTALYA, BURDUR, TERMESOS, SAGALASOS GEZİSİ Eylül 2012 KAYSERİ GEZİSİ, AĞIRNAS, GERMİR, KÜLTEPE TURU Eylül 2012 HAFTA SONU SAFRANBOLU, AMASRA GEZİSİ Eylül 2012 NİKSAR, AMASRA TURU Eylül 2012 İZNİK, MUDANYA, TRİLYE TURU Eylül 2012 GÜNÜBİRLİK EĞERLİBAŞKÖY YÜRÜYÜŞÜ 30 Eylül 2012 BUDAPEŞTE, BRATİSLAVA, VİYANA, PRAG TURU 30 Eylül-7 Ekim 2012 SİNEMA CERMODERN AÇIK HAVA FİLM GÜNLERİ/MUTLULUĞA BOYA BENİ(J.F.Laguionie) 25 Eylül 2012 Saat: Adres: Altınsoy Cd. No: 3 Sıhhiye Tel: CAFE DAS AÇIK HAVA SİNEMASINDA YILMAZ GÜNEY FİLMLERİ/DUVAR 28 Eylül 2012 Saat: Yer: Cafe Das (Marmara Sk. 46/1 Kolej) NAZIM HİKMET KÜLTÜR DERNEĞİ ETKİNLİKLERİ *KÜBA PETROL KRİZİNİN ÜSTESİNDEN NASIL GELDİ? 29 Eylül 2012 Saat: Belgesel Gösterimi: Topluluğun Gücü *LA ULTIMA CENA SON AKŞAM YEMEĞİ 30 Eylül 2012 Saat: Düzenleyen: José Martí Küba Dostluk Derneği (Karanfil Sk. No:58 Kızılay)Tel:

5 SERGİ Madalion Sanat, 29 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da, Önder Aydın, Teymur Ağalıoğlu, Efgan Beyaz, Akdoğan Topaçlıoğlu, Gültekin Serbest, Himmet Gümrah, Kayhan Aybatlı, Savaş Simitli, Neşe Üçer, Seher Becel, Fulya Aliefendioğlu, Celal Binzet, Yusuf Bilge gibi sanatçıların karma sergisi ile sezona başlıyor. Adres: Yıldızevler Mah Sk. No: 4/B Çankaya Tel: DİĞER: *Mimar Prof. Dr. Orhan Cezmi Tuncer'in "Vakıf Eserleri İle İlgili Mimari Çizim Sergisi, 26 Eylül e kadar Ankara Vakıf Eserleri Müzesi'nde, *Yaz karması resim ve heykel sergisi, 30 Eylül e kadar Krişna Sanat Merkezi nde *Luz Ángela Lizarazo nun Bahçe Masalları sergisi, 4 Ekim e kadar Cermodern de, *Bir çağrı niteliği taşıyan Temas ve tahammül 8 Ekim e kadar Ankara Galeri Kara da, *Karma sergi, 29 Eylül e kadar Galeri Polart ta, *Tezhip sanatçısı Sebahat Kırçak ın goblen sergisi, 8 Ekim e kadar Hamamönü Sanat Sokağı Sergi Salonu nda görülebilir. TİYATRO ŞU İŞE BAK 29 Eylül 2012 Saat: Yer: Ritüel Sanat Mrk. Tel: İSİM ŞEHİR HAYVAN Ekim 2012 Saat: Yer: MEB Şura Salonu Tel: MÜJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ KAYITLARI BAŞLADI Yer: Turan Güneş Bulv. PANORA AVM Kat: 2 Oran Tel: ÇOCUKLAR İÇİN ÇOCUKLAR İÇİN İNGİLİZCE KURSLARI Türk İngiliz Kültür Derneği nin düzenlediği kursların 1. dönemi 29 Eylül'de başlıyor. Adres: Bestekar Sk. No: 32 Kavaklıdere Tel: ÇOCUKLAR İÇİN HAFTASONU ATÖLYELERİ PET ŞİŞEDEN SANDALYE 29 Eylül 2012 Saat: yaş KİL TABLET+KOLYE 29 Eylül 2012 Saat: yaş KİL TABLET+KOLYE 30 Eylül 2012 Saat: yaş Yer: Düş Zamanı Eğitim Danışmanlık (Bayındır 2 Sok. No.33/10 Kızılay) Tel: OZ BÜYÜCÜSÜ-SİHİRLİ KENTE YOLCULUK Eylül 2012 Saat: 13.00O MUTLU KELEBEK 30 Eylül 2012 Saat: Yer: Petits Acteurs AKM Kentpark MASALCI-NASREDDİN HOCA İLE EŞEĞİ SÜRMELİ 25 Eylül 2012 Saat: MASALCI-ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI 26 Eylül 2012 Saat: OYUN ATÖLYESİ-ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU 27 Eylül 2012 Saat: MASAL SANDIĞI Eylül 2012 Saat: Yer: Düşler Sahnesi ANKAmall AVM KİTAP DÜNYASI YEDİNCİ GÜN İhsan Oktay Anar İletişim Yayınları Çizgilerin kürelere, zamanın sonsuzluğa, sonsuzlukların da hayâllere dönüştüğü bir hikâyedir,bu. Sıradan insanların sıra dışılığı, bilinen hikâyelerin düşlere dönüşümü, zaafların asîlleşmesi, erdemlerin ardındaki günâhkârlık tüm içtenliğiyle akacak, zihinlere. İnsan olmanın en zayıf ve en yüce yanları, bir hikâyenin dokunuşuyla bir kez daha bilinebilir olacak. Anar, bu yeni düşüyle sizleri bir kez daha şaşırtacak. Çizgilerde değil kürelerde gezinecek, bilinen zamanların bilinmeyen anlarına yolculuk edeceksiniz. Alışık olmadığınız bu dünyanın kapısından girdiğinizde âşinalık hissedecek, sadeliğin ihtişâmına teslim olmanın rahatlığıyla kendinizi akışta yolculuk ederken bulacaksınız.

6 YARIŞMA FOTOĞRAF YARIŞMASI HAYATIN KADRAJI Yarışmaya, tıp doktorları, diş hekimleri ve eczacıların yanı sıra tıp, eczacılık ve diş hekimliği fakültesi öğrencileri de 8 Ekim e kadar başvuru yapabilirler. ÖDÜLLÜ ÇEVİRİ YARIŞMASI British Council'in düzenlediği ödüllü çeviri yarışmasına başvurular 28 Eylül 2012 tarihinde sona eriyor yaş arası herkese açık olan yarışmada, kazananlar, İngiltere'de çeviri eğitimi alma fırsatını yakalayacak. blog.britishcouncil.org/ EMPATİ ÖDÜLLERİ Son başvuru tarihi 30 Eylül SPOR TTF 13.SENIOR KLASMAN TURNUVASI 30 Eylül 2012 tarihine kadar Ankara Tenis Kulübü kortlarında oynanacak turnuvaya, adresinden kayıt yapılabilir. GENEL BİLGİLER GÖLBAŞI NDA HÜNERLİ ELLER-YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI Pqzar, perşembe ve cumartesi günleri Atatürk Sahil Parkı nda kurulmaktadır. ÇAYYOLU ANTİKA PAZARI Yenimahalle Belediyesi nce hayata geçirilen ve 150 ye yakın standın yer aldığı pazar, her ayın 3. pazarı meraklılarını bekliyor. ÖZLÜ SÖZLER *Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Ne malum, hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağı? Şems-i Tebrizi *Yanlış kişiden samimiyet beklediğin an, kırılırsın Dostoyevski. *Bir fırsat için hazır olmak fakat o fırsata sahip olamamak, sahip olup hazır olamamaktan daha iyidir. W. Young *Dostlarınla öyle yaşa ki, düşman olduğun da söyleyecek sözleri olmasın. Düşmanlarınla öyle yaşa ki, dost olduğun da yüzün kızarmasın. Hz. Mevlana *Hiç kimse bir satranç oyununu, oyunu terk ederek kazanamaz. S. Tartakower *Fedakarlıklar, senden başkası bilmiyorsa değer taşır. Konfüçyüs. İtfaiyecilik Haftası Dünya Turizm Günü Bireysel Silahsızlanma günü Dünya Kalp Günü ÖZEL GÜNLER 25 Eylül-1 Ekim 27 Eylül 28 Eylül Eylül ayının son pazar günü TARİHTE BU HAFTA 30 Eylül Mevlana'nın Doğumu (1207). 30 Eylül Devlet Planlama Teşkilatı'nın Kuruluşu (1960). ANADOLU TURİZM İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ

7 Bu bülten ATİD üyelerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bültendeki etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi, ilgili kurum ve kuruluşlardan temin edilebilir. ATİD Bülteni nde yer almasını istediğiniz haberleri adresine gönderebilirsiniz. Kaynak: 1- H.Yılmaz Çağlayan, Ankara da Bu Hafta, Hazine Müsteşarlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Bülteni 2- Hürriyet Gazetesi 3- İnternet Ortamında Çeşitli Kurum ve Kuruluşlar

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 25 Haziran-01 Temmuz 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ FRANSA NIN POPÜLER MÜZİSYENİ ZAZ KONSERİ 30 Haziran 2012 Saat: 19.30

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 27 Ağustos-02 Eylül 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ ANKARA LATİN DANS GECESİ 30 Ağustos 2012 Tel: 284 29 25 Yer: Tepe Prime

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24 Aralık 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR KONSER-GÖSTERİ DANS TİYATRO SERGİ *A.Celal Binzet in Uzak Ada isimli resim sergisi, 31

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 23-29 Eylül 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FESTİVAL ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE UYUM FESTİVALİ Festival, 26-29 Eylül 2013 tarihleri

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 20-26 Mayıs 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR SODEX 23-26 Mayıs 2013 Saat: 10.00 Yer: ATO Kongre ve Sergi Sarayı Tel: 285 03 85 KONSER

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Eylül 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR BAŞKENTTE SİVAS GÜNLERİ 13-16 Eylül 2012 Yer: Atatürk Kültür Merkezi KONSER ŞENLİK-GÖSTERİ

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 30 Eylül- 06 Ekim 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR MODEV 2013-ULUSLARARASI MOBİLYA DEKORASYON VE TEKSTİL FUARI 2-6 Ekim 2013 Yer:

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 22-28 Temmuz 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR 32. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI 15 Temmuz-3 Ağustos 2013 Yer: Kocatepe Kültür Merkezi KONSER

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 03-09 Aralık 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR -FESTİVAL KİTAP FUARI 3-9 Aralık 2012 Yer: ATO Congresium Tel: 285 03 85 18. GEZICI

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 14-20 Ocak 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER GÖSTERİ DEVLET OPERA VE BALESİ Tel: 229 76 25 *AMAZONLAR (Bale) 14-17 Ocak 2013 Saat:

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 23-29 Temmuz 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ Bir Işık'ta DoubleTree by Hilton Ankara yaktı! Ramazan ayı boyunca gerçekleşecek

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 04-10 Nisan 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR MOBİLYA DEKORASYON 2011 FUARI Fuar, 6-10.04.2011 tarihleri arasında Altınpark ANFA Fuar

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Haziran 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE OTEL HABERLERİ Ankara nın yeni iş ve yaşam merkezi Söğütözü nde, lüks ve kaliteyi yeniden

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Kasım 2014 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHUR BAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 13-14 Kasım 2014 Saat: 20.00 Şef: Marzena

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:493 ANKARA DA BU HAFTA 7-13 Ekim 2013 FUAR BALIKESİR TANITIM GÜNLERİ 10-13 Ekim 2013 Yer: Atatürk Kültür Merkezi KONSER-GÖSTERİ "BAŞKENT ANKARA

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 28 Ocak-03 Şubat 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE OTEL ETKİNLİKLERİ SWISSÔTEL ANKARA DA YEMEK KURSLARI ANKARA, Ocak 2013 Swissôtel Ankara,

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:456 ANKARA DA BU HAFTA 21-27 Ocak 2013 HAZİNE DEN HABERLER GÖREVLENDİRME Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Hazine Uzmanları

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 13-19 Eylül 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ EĞLENCE YAZA VEDA BARBEKÜ PARTİSİ Türk-Amerikan Derneği tarafından her yıl Eylül ayında düzenlenen müzik

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:492 ANKARA DA BU HAFTA 30 Eylül-6 Ekim 2013 HAZİNE DEN HABERLER ESKİ GRAVÜR SERGİSİ Müsteşarlığımız personeli Selma Gürbüzer ve eşi Uluğşad

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu 10.30 Açılış - Protokol Konuşmaları - Halk Oyunu Gösterisi Yer: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Önü Takı Tasarımı, Ebru ve Rölyef Sergisi (2 Gün) Yer: Merkez Kütüphane Sergi Salonu 9 MAYIS 2016 PAZARTESİ

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z.Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nden

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

T E M M U Z

T E M M U Z 12-13-14 Türkiyemizin en köklü festivalidir Silivri Yoğurt Festivali. 57 yıldır süren bu sosyal ve kültürel etkinliğimiz sayesinde bölge halkımızın barış, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularını perçinleyen,

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI 02,09,16,23,30. MOZART AKADEMİ OCAK.2016 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30. MAVİ SANAT OCAK.2016 Bale

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI: 474 ANKARA DA BU HAFTA 27 Mayıs-2 Haziran 2013 FUAR KOMATEK FUARI 29 Mayıs -2 Haziran 2013 Atatürk Kültür Merkezi KONYA TANITIM GÜNLERİ 30

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 08-14 Temmuz 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER ETKİNLİK CEM ADRİAN KONSERİ 11 Temmuz 2013 Saat: 22.30 Yer: If Performance Hall

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVLARI 15 16 17 18 19

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:457 ANKARA DA BU HAFTA 28 Ocak-3 Şubat 2013 KONSER GÖSTERİ DEVLET OPERA VE BALESİ Tel: 229 76 25 KARYAĞDI HATUN (Opera) 28 Ocak-2 Şubat 2013

Detaylı

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI 2016-2017 2016-2017 1 Değerli hemşehrilerim, Beylikdüzü nde her mevsim, sanatla dolu Sizler için ücretsiz olarak düzenlediğimiz Güz Kültür Sanat Okulları ile Beylikdüzü nde yaşayan

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 25 Şubat-03 Mart 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER GÖSTERİ CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 28 Şubat-1 Mart 2013 Saat:

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

Meslek alanlarıyla ilgili her türlü standartları, teknik şartnameleri ve tip sözleşmeleri hazırlamak,

Meslek alanlarıyla ilgili her türlü standartları, teknik şartnameleri ve tip sözleşmeleri hazırlamak, TMMOB Makina Mühendisleri Odası, Anayasanın 135. Maddesi doğrultusunda çıkarılan 6235 sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) kanununa göre 1954 yılında kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI Tarih 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 10.00 Anıt Meydanı *Mehteran Bölüğü Gösterisi *Ahilik Haftası Açılış Töreni Saat: 10.45 Ahi Evran-ı Veli Külliyesi *Ahi Evran-ı Veli

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

4CJ~ Küt;üphane Haft:asi ---"'- Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme. m TO", KÜTüPHANECi"'. ~)Z't ...-... ; 30 mart - 4 nisan 2004. n- ~... ..

4CJ~ Küt;üphane Haft:asi ---'- Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme. m TO, KÜTüPHANECi'. ~)Z't ...-... ; 30 mart - 4 nisan 2004. n- ~... .. ~ T.C.KULTURw TURizM BAKANUG',uru -"''''... GONH MÜDÜnUGU ~)Z't m TO", KÜTüPHANECi"'. DEINIGI 4CJ~ Küt;üphane Haft:asi 30 mart - 4 nisan 2004 Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme ~ p I ---"'- ~;.~.

Detaylı

TRT 35. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PLANLANAN AKIŞ

TRT 35. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PLANLANAN AKIŞ TRT 35. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PLANLANAN AKIŞ SAAT TARİH KONU YERİ BAŞLANGIÇ BİTİŞ ÇEKİM VE YAYINLAR İLGİLİ PROGRAMLAR 12-14 Nisan 2013 Konukların gelişleri 23 NİSAN BELGESELİ İzmir Valilik

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe ETKİNLİK PROĞRAMI 22 Eylül 2011 Perşembe 14:00 Kayıt, bilgilendirme ve konaklama yerlerine yönlendirme. (İbramaki Sanat Galerisi / Atatürk Heykelı karşısı) 23 Eylül 2011 Cuma Fotomaraton Perşembe Saat24.00

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24-30 Mart 2014 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 27-28 Mart 2014 Saat: 20.00 Şef: Alexander

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI: 444 ANKARA DA BU HAFTA 29 EKİM-4 KASIM 2012 ÜZEL LGİKFUAR VE BAKIM FUARI GÜZELLİK VE BAKIM FUARI 1-4 Kasım 2012 Yer: ATO Congresium Tel:

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Nihal KARTAL e-mail: nihal.kartal@kemerburgaz.edu.tr Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Doktora devam Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Hacettepe

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 18-24 Temmuz 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER ŞENLİK YENİ TÜRKÜ OKULA YÜZ VERİN KAMPANYASI YARARINA ODTÜ DE ODTÜ öğrencileri ve mezunları

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı.

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. ALİ FUAT ALTIN AraĢtırma Görevlisi 1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümünde bir

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

Özcan Işıklar Belediye Başkanı

Özcan Işıklar Belediye Başkanı Değerli halkımız, 1961 yılında Yoğurt Bayramı olarak başlayan bu etkinlik 1984 yılından beri festival olarak sürmektedir. Bu yıl 55. kez düzenlenen Silivri Yoğurt Festivali nin öncelikli amacı halkımızın

Detaylı

4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ Tel: 309 21 00 Adres: 19 Mayıs Stadyumu karşısı, Boks Eğitim Merkezi, Ulus

4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ Tel: 309 21 00 Adres: 19 Mayıs Stadyumu karşısı, Boks Eğitim Merkezi, Ulus 3-DSİ MİSAFİRHANESİ Telefon: 287 93 45 Adres: Eskişehir Yolu, 8. km., ODTÜ nün karşısı 3-DSİ MİSAFİRHANESİ KIZILAY Telefon: 418 85 01 Adres: Menekşe-2 Sk. No:22 Kızılay 4-GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KONUKEVİ

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 31 Ekim-06 Kasım 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ ATATÜRK'Ü ANMA KONSERİ 3-4 Kasım 2011 Saat: 20.00 Şef : Stefan Asbury Yer:

Detaylı

KULÜP BÜLTENİ. Sheraton Otel Her Perşembe 12:00. Hizmetleriniz dünyaya armağan olsun. U.R. Başkanı. Canan Ersöz & Reha Dönem Guvernörü

KULÜP BÜLTENİ. Sheraton Otel Her Perşembe 12:00. Hizmetleriniz dünyaya armağan olsun. U.R. Başkanı. Canan Ersöz & Reha Dönem Guvernörü 1964 Ravi Ravinran & Vanathy U.R. Başkanı Sheraton Otel Her Perşembe 12:00 KULÜP BÜLTENİ Canan Ersöz & Reha Dönem Guvernörü Bülent Erbora & Aslı Dönem Başkanı Düşündüklerimiz, Söylediklerimiz, Yaptıklarımız

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 01-07 Nisan 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR BİTLİS TANITIM GÜNLERİ 4-7 Nisan 2013 Yer: Atatürk Kültür Merkezi MOBİLYA VE DEKORASYON

Detaylı