S190 S190L SS S190L 0 S690

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "S190 S190L SS69 190 S190L 0 S690"

Transkript

1 L 690 S190S190LS690

2 1979 Kuruluş Kardeşler Torna Atölyesi adı altında aile firması olarak kuruldu Ürmaksan adını aldı Ürmaksan Makine Sanayi ismini aldı Balya Makinaları Yedek Parça İmalatı Balya makineleri yedek parça imalatına başladı İlk Fuarımız İlk yurtdışı fuarına yedek parça standı açarak katıldı. (EIMA Garden - Bologna / İTALYA) Limited Şirket Oluyoruz Ürmaksan Mak. İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. ismini aldı AGRİTÜRK AGRİTÜRK markası altında kendi balya makinelerinin imalatına başladı. Kurumsal Sektörde 36. Yılını kutlayan firmamız, kurulduğu günden bugüne kadar kendini hem teknolojik, hem personel, hem de kalite anlamında sürekli geliştirmiştir. İş hayatına 100 m2 bir dükkanda 3 kişi ile başlayan firmamız, şu an m2 kapalı, m2 açık alandaki tesisi, modern CNC ve Lazer teknolojisi ile çalışan makine parkuru, elektrostatik toz boya ünitesi ve 75 personeli ile Türk tarım sektörüne AGRİTÜRK balya makineleri, balya makineleri yedek parçaları ve biçerdöver yedek parçaları imal ederek hizmet vermektedir. Firmamız 2003 yılından beri katıldığı yurtdışı fuarlarında teknolojiyi iç ve dış dünyada sizler için takip ederek daha düşük maliyetle, daha seri ve daha kaliteli üretim yapmak hedefindedir. Hizmetlerimiz sizler için devam edecek ve takipçimiz siz değerli müşterilerimiz olacaksınız. Müşterilerimizin memnuniyeti, bizim başarımızın temelidir. Misyon 1979 yılından bugüne kadar geçen sürede ÜRMAKSAN kendini teknolojik makine ekipmanı olarak sürekli yenilemiştir. Bugün gerek makine ekipmanı ile gerekse uzman personeli ile, Türk Tarımı na katkıda bulunmaktadır. Bugünden sonrası için ise, sektör ve pazardaki değişimleri anlamak ve yeniliklere adapte olmaktır. Tarım makinesi denince lider ve akla ilk gelen kurum haline gelmek; bunu yaparken de müşterilerimizden tedarikçilerimize, çalışanlarımızdan topluma kadar tüm paydaşlarımız için değer yaratmaktır. Vizyon Toplam Kalite Yönetimi felsefesi ile Türk Tarımının konumunu güçlendirerek bayilerinin, Türk çiftçisinin ve yurtdışındaki müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak, imalat ekipmanlarını ve uzman personeli ile kaliteden ödün vermeden, faaliyet gösterdiğimiz tarım sanayi sektöründe Türkiye de birinci, dünyada ise ilk 20 balya makinesi üreticisi arasında yer almaktır.

3 1979 Establishment Established as a family Corporation under the name of Kardesler Took The Name of Urmaksan Took the name of Urmaksan Makine Sanayi 1989 Manufacturing of Spare Parts for The Balers Started manufacturing of spare parts for the balers Our First Fair Participated in the first fair abroad by opening a booth fors pare parts. (EIMA Garden - Bologna / ITALY) 2004 Becoming a Limited Liability Company Took the name of Urmaksan Limited Liability, Industry and Trade Company for Machinery, Construction and Contracting Agriturk Started production of its own balers under the brand of Agriturk. Corporate Our company, which is celebrating its 36th year in the sector, has always developed itself in terms of technology, quality and staff, from the date of establishment up to the present. Our company had started its business life in a shop of 100 square meters and with three people. Now it serves the Turkish agricultural sector by production of balers, spare parts of balers and spare parts of harvesters under the name of Agriturk with a facility in the closed area of 10,000 square meters and open area of 4000 square meters and with the machine park which is operated with CNC machining and laser technology, electrostatic powder paint unit and 75 staff members. Our company aims to produce at the lower costs, faster and with a higher quality by following the technology in international fairs since Our services for you will continue and our followers will be you our valued customers. Satisfaction of our customers is the foundation of our success. Mission In the period from 1979 until today, Urmaksan renewed itself constantly in terms of both machinery and technological equipment. Today, it contributes to the Turkish agriculture with its Professional staff as well as machinery and equipment. For from now on, its goal is to understand the changes in the sector and the market and to adapt to innovations. It also aims to become the leading and the first company that comes to mind when it comes to agricultural machinery and at the same time producing values for its customers, suppliers, staff and members of our community. Vision It is to strenghten the position of Turkish agriculture with the point of view of Total Quality Management and meeting the expectations of its dealers, Turkish farmers and its customers abroad at the highest level. It is also to become the first manufacturer of balers in Turkey and one of the first twenty manufacturers of the world in the agro-industrial sector in which we work with production equipment and professional staff without compromising on quality.

4

5 S 190 SERiSi AGRİTÜRK S 190 Biçerdöverin yere bıraktığı sapı alıp haşbaydan geçirip parçalayarak saman yapar. Samanı istenilen kilo ve ebatta 3 ipli bağlama grubu ile (Alman RASSPE) bağlayarak paketler. Toplayıcı boyu 155 cm dir. Aynı zamanda haşbay sökülüp yonca ve ot balyası da yapılabilmektedir. Buğday, arpa, yulaf, çavdar gibi tahıl bitkileriyle fiğ, korunga ve yonca gibi baklagil bitkilerinin hasadı sonrasında tarlada kalan sapları, saman ve sap olarak balya haline getirir. Makinenin çalışması için gerekli olan güç, traktör kuyruk milinden şaft yardımıyla alınır. Sessiz ve hızlı çalışır ayrıca toplayıcı kısmında bulunan hidrolik sistemiyle kolayca aşağı ve yukarı hareket ettirerek ayarlanabilir. Böylece kullanıcı traktör üzerinden toplayıcıyı tarla yüzeyine göre rahatça hareket ettirerek en azami şekilde sapları toplayabilir. Firmamızın imal etmiş olduğu bütün ürünlerde, deney raporu, sanayi sicil belgesi, CE sertifikası, yerli malı ve TSE belgesi vardır. Ürünlerimiz Tarım Kredi Kooperatifi ve Ziraat Bankası aracılığı ile de satılmaktadır. AGRITURK S 190 takes the stalk which was left by the harvester from the ground, passes it through the chopper, shatters it and turns it into hay. It ties the hay with the Three-Roped tying group at the required weight and size (German RASSPE) and wraps it. Collector height is 155 cm. It is possible to remove the chopper and make clover and pasture bales. It turns the leftover stalk from the harvest of cereal crops such as wheat, barley, oat, rye and legumes such as vetch, sainfoin and clover into bales as hay and stalk. Required power for the operation of the machine is taken from the PTO with the help of the shaft. Works quiet and fast. It can be adjusted by moving up and down with the hydraulic system located in the collector part. Thus, user can collect the stalk at a maximum amount by easily moving the collector according to the field surface from the top of the tractor. All the products of our company has the test report, industry registration, CE and domestic goods certificates. Our products are also sold through Agricultural Credit Cooperative and The Agricultural Bank.

6 S 190 SERiSi TEKNiK ÖZELLiKLER Technical Data S 190C 3 ipli Standart Toplayıcı Standart Haşbay S 190WC 3 ipli Standart Toplayıcı Haşbaysız S 190WC2 2 ipli Standart Toplayıcı Haşbaysız Balya Ebadı Chamber Section CM 36 x x x 46 Piston Yatağı Piston Housing P.T.O 610 DEVİR / DK Piston Stroğu Piston Stroke CM & STROK/ DK Pikap Genişliği Picking Width CM Balya Boyu Bale Length CM Balya Ağırlığı ( Saman ) Straw Bale Weight KG Balya Ağırlığı ( Ot ) Hay Bale Weight KG Toplam Uzunluk (İş Konumunda) Total Length (Work) CM Toplam Uzunluk (Yol Konumunda) Total Length (Road) CM Toplam Genişlik Total Width CM Toplam Yükseklik Total Height CM Sol Tekerlek Ölçüsü Left Tyre Size 10.0 / / / Haşbay Döneri Boyu Chopper Length CM Sağ Tekerlek Ölçüsü Right Tyre Size 10.0 / / / 16 Makine Ağırlık Machine Weight KG Gerekli Minimum Traktör Gücü Minumum Tractor Power (HP) KW / BG 48.5 / / / 65 Yaba Sistemi Left - Right Fork Toplayıcı Lifti Picking Lift Jack Arış Oku Pistonu Drawbar Jack Bağlama Ünitesi Fanı Knotter Unit Fan Balya Sayacı Bale Counting Makine Işıklandırma ve Sinyalizasyon Machine Lights and Signaling Düğümleme Sistemi Knotter System RASSPE 3 İpli / Twines 3 İpli / Twines 2 İpli / Twines Günlük Balya Adedi Bale Quantity 1800 Ad. / Gün 1500 Ad. / Gün 1500 Ad. / Gün

7 Dijital sayaç / Digital counter Destekleyici küçük teker / Small wheel Yangın tüpü / Fire tube

8

9 S 190L SERiSi AGRİTÜRK S 190L Biçerdöverin yere bıraktığı sapı alıp haşbaydan geçirip parçalayarak saman yapar. Samanı istenilen kilo ve ebatta 3 ipli bağlama grubu ile (Alman RASSPE) bağlayarak paketler. Haşbay vetoplayıcı boyu 170 cm dir. Yeni model biçerdöverler (6 sarsak) sapı daha geniş namluda bırakırlar. Bu makine ile tek seferde aynı namludaki sapı rahatça toplayabilirsiniz. Aynı zamanda haşbay sökülüp yonca ve ot balyası da yapılabilmektedir. Buğday, arpa, yulaf, çavdar gibi tahıl bitkileriyle fiğ, korunga ve yonca gibi baklagil bitkilerinin hasadı sonrasında tarlada kalan sapları, saman ve sap olarak balya haline getirir. Makinenin çalışması için gerekli olan güç, traktör kuyruk milinden şaft yardımıyla alınır. Sessiz ve hızlı çalışır ayrıca toplayıcı kısmında bulunan hidrolik sistemiyle kolayca aşağı ve yukarı hareket ettirerek ayarlanabilir. Böylece kullanıcı traktör üzerinden toplayıcıyı tarla yüzeyine göre rahatça hareket ettirerek en azami şekilde sapları toplayabilir. Firmamızın imal etmiş olduğu bütün ürünlerde, deney raporu, sanayi sicil belgesi, CE sertifikası, yerli malı ve TSE belgesi vardır. Ürünlerimiz Tarım Kredi Kooperatifi ve Ziraat Bankası aracılığı ile de satılmaktadır. AGRITURK S 190L takes the stalk which was left by the harvester from the ground, passes it through the chopper, shatters it and turns it into hay. It ties the hay with the Three-Roped tying group at the required weight and size (German RASSPE) and wraps it. Chopper and collector heights are 170 cm. New model harvesters (6 vibratories) leave the stalk on a wider conduit. You can collect the stalk in the same conduit at once with this machine. It is possible to remove the chopper and make clover and pasture bales. It turns the leftover stalk from the harvest of cereal crops such as wheat, barley, oat, rye and legumes such as vetch, sainfoin and clover into bales as hay and stalk. Required power for the operation of the machine is taken from the PTO with the help of the shaft. Works quiet and fast. It can be adjusted by moving up and down with the hydraulic system located in the collector part. Thus, user can collect the stalk at a maximum amount by easily moving the collector according to the field surface from the top of the tractor. All the products of our company has the test report, industry registration, CE and domestic goods certificates. Our products are also sold through Agricultural Credit Cooperative and The Agricultural Bank.

10 S 190L SERiSi TEKNiK ÖZELLiKLER Technical Data S 190LC 3 ipli helezonlu geniş Toplayıcı standart Haşbay S 190LWC 3 ipli helezonlu geniş toplayıcı haşbaysız S 190LCL 3 ipli Geniş Toplayıcı Geniş Haşbay S 190LWCL 3 ipli geniş toplayıcı haşbaysız S 190XCL 3 ipli helezonlu geniş toplayıcı standart haşbay geniş yaba S 190XLWC 3 ipli helezonlu geniş toplayıcı haşbaysız geniş yaba haznesi S 190XLCL 3 ipli geniş toplayıcı geniş haşbay geniş yaba haznesi S 190XLWCL geniş toplayıcı haşbaysız geniş yaba haznesi Balya Ebadı Chamber Section CM 36 x x x x x x x x 46 Piston Yatağı Piston Housing P.T.O 610 DEVİR / DK Piston Stroğu Piston Stroke CM & STROK/ DK Pikap Genişliği Picking Width CM Balya Boyu Bale Length CM Balya Ağırlığı (Saman) Straw Bale Weight KG Balya Ağırlığı (Ot) Hay Bale Weight KG Toplam Uzunluk (İş Konumunda) Total Length (Work) CM Toplam Uzunluk (Yol Konumunda) Total Length (Road) CM Toplam Genişlik Total Width CM Toplam Yükseklik Total Height CM Sol Tekerlek Ölçüsü Left Tyre Size 10.0 / / / / / / / / Haşbay Döneri Boyu Chopper Length CM Sağ Tekerlek Ölçüsü Right Tyre Size 10.0 / / / / / / / / Makine Ağırlık Machine Weight KG Gerekli Minimum Traktör Gücü Minumum Tractor Power (HP) KW / BG 48.5 / / / / / / / / 65 Yaba Sistemi Left - Right Fork Toplayıcı Lifti Picking Lift Jack Arış Oku Pistonu Drawbar Jack Bağlama Ünitesi Fanı Knotter Unit Fan Balya Sayacı Bale Counting Makine Işıklandırma ve Sinyalizasyon Machine Lights and Signaling Düğümleme Sistemi Knotter System RASSPE 3 İpli / Twines 3 İpli / Twines 3 İpli / Twines 3 İpli / Twines 3 İpli / Twines 3 İpli / Twines 3 İpli / Twines 3 İpli / Twines Günlük Balya Adedi Bale Quantity 2500 Ad. / Gün 1800 Ad. / Gün 2500 Ad. / Gün 1800 Ad. / Gün 2500 Ad. / Gün 1800 Ad. / Gün 2500 Ad. / Gün 1800 Ad. / Gün

11 Arış pistonu / Drawbar piston Helezonlu toplayıcı ünitesi / Pick-up unit whit helix Yeni model sac haşbay / New model chopper

12

13 S 690 SERiSi AGRİTÜRK S 690 Kullanıcıya uzun vadeli üretkenlik sağlar. Son derece sağlam olan model, en ufak detaylar bile göz önüne alınarak talepleri fazla olan müşteri kitlesi hedeflenerek tasarlanmıştır. 2 VE 3 ipli bağlama ünitesine sahip olan model, 180 cm lik toplama genişliğine sahiptir. 8 x 47 şanzımanı sayesinde daha sessiz ve seri çalışma sağlar. Ot ve yonca sap balyalamasında profesyonel çözüm ortağınızdır. Firmamızın imal etmiş olduğu bütün ürünlerde, deney raporu, sanayi sicil belgesi, CE sertifikası, yerli malı ve TSE belgesi vardır. Ürünlerimiz Tarım Kredi Kooperatifi ve Ziraat Bankası aracılığı ile de satılmaktadır. AGRITURK S 690 provides the user with a longterm productivity. The model is extremely robust and designed for the customer mass who has high demands taking into account even the smallest details. It has Two & Three -Roped tying unit and the collecting with of 180 cm. Provides quiter and faster operation with its 8 x 47 transmission. It is your professional solution partner for baling the clover and pasture. All the products of our company has the test report, industry registration, CE and domestic goods certificates. Our products are also sold through Agricultural Credit Cooperative and The Agricultural Bank.

14 S 690 SERiSi TEKNiK ÖZELLiKLER Technical Data S 690WCS 2 ipli kızaklı haşbaysız S 690WCS3 3 ipli kızaklı haşbaysız S 690WCB 2 ipli Bilyalı Haşbaysız S 690WCB3 3 ipli Bilyalı Haşbaysız Balya Ebadı Chamber Section CM 36 x x x x 46 Piston Yatağı Piston Housing P.T.O 610 DEVİR / DK Piston Stroğu Piston Stroke CM & STROK/ DK Pikap Genişliği Picking Width CM Balya Boyu Bale Length CM Balya Ağırlığı ( Saman ) Straw Bale Weight KG Guide Guide Bearing Bearing Balya Ağırlığı ( Ot ) Hay Bale Weight KG Kızaklı Kızaklı Bilyalı Bilyalı Toplam Uzunluk (İş Konumunda) Total Length (Work) CM Toplam Uzunluk (Yol Konumunda) Total Length (Road) CM Toplam Genişlik Total Width CM Toplam Yükseklik Total Height CM Sol Tekerlek Ölçüsü Left Tyre Size Haşbay Döneri Boyu Chopper Length CM 10.0 / / / / Sağ Tekerlek Ölçüsü Right Tyre Size 10.0 / / / / Makine Ağırlık Machine Weight KG Gerekli Minimum Traktör Gücü Minumum Tractor Power (HP) KW / BG 48.5 / / / / 65 Yaba Sistemi Left - Right Fork Toplayıcı Lifti Picking Lift Jack Arış Oku Pistonu Drawbar Jack Bağlama Ünitesi Fanı Knotter Unit Fan Balya Sayacı Bale Counting Makine Işıklandırma ve Sinyalizasyon Machine Lights and Signaling Düğümleme Sistemi Knotter System RASSPE 2 İpli / Twines 3 İpli / Twines 2 İpli / Twines 3 İpli / Twines Günlük Balya Adedi Bale Quantity 1800 Ad. / Gün 1800 Ad. / Gün 1800 Ad. / Gün 1800 Ad. / Gün

15 Rasspe bağlama gurubu - 3 ipli Rasspe knotter unit 3 - twines Rasspe bağlama gurubu - 2 ipli Rasspe knotter unit 2 - twines Yangın tüpü / Fire tube

16 LAZER KESİM 3 adet lazer kesim tezgâhımızda 0,5 mm den, 25 mm ye kadar olan siyah sac, paslanmaz sac ve alüminyum sac kesimi yapılmaktadır. 7 / 24 vardiyalı olarak çalışan bölümümüz fason olarak piyasaya da kesim yapmaktadır. LASER CUTTING 3 laser cutting machine has more than 0.5 mm up to 25 mm mild steel, stainless steel and aluminum sheet metal cutting is performed. 7/24 Our department is working in shifts to make the cut into the market to outsource.

17 BÜKÜM 2 adet büküm tezgâhımızda 0,5 mm den, 15 mm ye kadar siyah sac, paslanmaz sac ve alüminyum sac bükümü yapılabilmektedir. Büküm bölümümüz fason olarak da hizmet vermektedir. BENDING 2 bending machine has more than 0,5 mm up to 15 mm mild steel, stainless steel and aluminum sheet metal bending can be done. Bending department also bends into the market to outsource.

18 TALAŞLI İMALAT Hammaddeden ürüne dönüşen süreçte; CNC tornalar, CNC işleme merkezleri, CNC taşlamalar, CNC dik tornalar, Azdırma Tezgâhları, Matkaplar, Kaynak Makineleri ve Eksantrik Presler kullanılır. MACHINING In the process of turning raw materials into products; CNC lathes, CNC machining centers, CNC grinding, CNC vertical lathes, Hobbing Looms, Drills, Welding Machines and Eccentric Presses used. CNC SİLİNDİRİK TAŞLAMA Cnc Cylindrical Grinde

19 CNC DİK TORNA Cnc Vertical Turner CNC YATAY TORNA Cnc Horizontal Turner

20 BOYA Kesilen, bükülen, veya montajla bir araya getirilen parçalarımız, boya öncesi temizlik sıvılarıyla temizlenerek boyaya hazır hale getirilir. Temizlenen parçalar statik toz boya ile boyanarak pişme fırınına alınır ve pişmenin ardından parçalar paketlenerek depoya sevk edilir. PAINTING Cut, bent, or mounted to the combined parts, paint before the paint is ready to be cleaned with cleaning liquid. Clean the painted parts are powder paint baking oven with cooking and subsequent parts are packed and shipped to the warehouse.

21 MONTAJ 1989 dan beri imalatını yaptığımız yedek parçalardan, 2005 ten bu yana AGRİTÜRK balya makinelerinin montajını yapıyoruz. ASSEMBLY Since 1989, the manufacturing of spare parts we do, we are assembling the AGRITURK balers since 2005.

22 DEPO -YEDEK PARÇA Paketlenen parçalar son kontrolünden sonra rafta yerini alır. AGRİTÜRK ve diğer marka balya makinelerine ait (Gallignani, Claas, Welger, John Deere, Cicoria) 3500 çeşit, değişik marka ve model biçerdöverlere ait (Laverda, New Holland, Claas) 500 çeşit yedek parça hizmeti vermekteyiz. WAREHOUSE The packaged components takes place on the shelf after the last control. AGRITURK and belonging to other brands balers (Gallignani, Claas, Welger, John Deere, Cicoria) 3500 varieties belong to different brands and models of harvester (Laverda, New Holland, Claas) 500 varieties of supplying spare parts service.

23

24 L Basım Tarihi Ad. Basılmıştır. Murat Uzun / BURAK OFSET ÜRMAKSAN MAKİNA İNŞ. TAAH. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Merkez: Erenler Mah. Uluyol Cad. No.21 Erenler / SAKARYA / TÜRKİYE Tel : Fax : (Dahili: ) Şube: Zirai Aletler San. Çarşısı Sk. No:20 Adapazarı / SAKARYA / TÜRKİYE Tel : Fax : /urmaksan /urmaksan54 urmaksan@urmaksan.com

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

www.ozteknikis.com.tr

www.ozteknikis.com.tr www.ozteknikis.com.tr INDEX HAKKIMIZDA / ABOUT US... 8-9 Paslanmaz Çelik / Stainless Steel... 10-21 Krom - Nikel Kaplama / Chromium Nickel Plated... 22-33 Boyalı / Painted... 34-40 Plastik / Plastic...

Detaylı

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA .egeatlas.com.tr İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA kaliteli servis en iyi malzeme seçimi yüksek hassasiyetli makinalarda üretim .egeatlas.com.tr EGE ATLAS, kurulduğu 2012 yılından bu yana yeraltı ve

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com 335 TRAKTÖR KOLTUKLARI ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE www.gurexseat.com Certificate Sertifikalarımız Sertifikalarımız Marka Tescil ISO 9001 : 00 HAKKIMIZDA ABOUT US Certificate Marka Tescil Şirket 197

Detaylı

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri SHELF SYSTEMS AND ARCHİTECTURAL SERVİCES Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri Liderlik Yolunda Başarı Kalite ve Yeniliğe Bağlıdır. Hakkımızda Avrupa raf sistemleri sektöründe ekonomik, kaliteli, profesyonel

Detaylı

Technology. Formmetal focuses on service quality as well as product quality. In order to improve service quality, Formmetal;

Technology. Formmetal focuses on service quality as well as product quality. In order to improve service quality, Formmetal; Established in 1979, Formmetal became a supplier in agricultural machinery equipments sector in 1980 as well as producing other cold-formed metal parts and products for various purposes. After the completion

Detaylı

SİLİNDİRİK BALYA BALYA. SARMA MAKİNElerİ. MAKİNElerİ PROFESYONEL OT TOPLAMA ÇAYIR BİÇME TIRMIKLARI. makineleri.

SİLİNDİRİK BALYA BALYA. SARMA MAKİNElerİ. MAKİNElerİ PROFESYONEL OT TOPLAMA ÇAYIR BİÇME TIRMIKLARI. makineleri. BALYA MAKİNElerİ SİLİNDİRİK BALYA SARMA MAKİNElerİ OT TOPLAMA TIRMIKLARI PROFESYONEL ÇAYIR BİÇME makineleri www.ates.com.tr 444 33 66 Firmamız, 1963 yılında yedek parça sektörüne toptan ve perakende cıvata

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr ESKORT MAKİNA A.Ş. Eskort Makina bisküvi makineleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Komple anahtar teslimi bisküvi hatları, paketleme makineleri,bisküvi ve gıda ile siparişe özel makinelerin tasarım

Detaylı

SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES

SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES 2013 yılında kurulan M-Bend Makine ile yirmi yıllık metallere şekil verme tecrübelerimizi makine sektöründe sizlerle paylaşmaktayız. M-Bend Makine 3000

Detaylı

C O N T E N T S BHD BHD page 2-5 BHD page 6-9 BHD page BHD page page BHD

C O N T E N T S BHD BHD page 2-5 BHD page 6-9 BHD page BHD page page BHD C O N T E N T S BHD 32 + 4 BHD 28 + 4 BHD 24 + 3 page 2-5 page 6-9 BHD 19 + 3 page 10-13 BHD 18 + 3 page 14-17 BHD 18 + 3 page 18-21 BHD 17 + 3 page 18-21 BHDM 12 + 3 page 22-25 page 26-28 Boom Makina;

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE www.guvenckalip.com Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE 2018 Hakkımızda Güvenç Kalıp Sanayi 2003 yılında kurulmuş olup, plastik kalıp sektöründe

Detaylı

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG CORPORATE Volt ba ery industry and trade ıncorporate company was founded in 1989 in Izmir in order to produce accumulators and materials

Detaylı

PACKAGE STITCHING SYSTEMS KOLİ DİKİŞ SİSTEMLERİ. MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH

PACKAGE STITCHING SYSTEMS KOLİ DİKİŞ SİSTEMLERİ. MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH RIGHT CHOICE IN SAFE PRODUCTION PACKAGE STITCHING SYSTEMS Esas Olan Bize Olan Güveniniz What is Essential

Detaylı

When we saw that you (our customers) are satisfied by quality and wide range of our products it will be our honour.

When we saw that you (our customers) are satisfied by quality and wide range of our products it will be our honour. 1997 yılında Konya da plastik enjeksiyon kalıp imalatı sektöründe ENDÜSTRİYEL HİZMETLER LTD.ŞTİ. adı altında kuruldu. Günümüzün Teknolojisine uygun olarak CNC ve CAD\CAM desteği ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor ASANSÖR Faaliyetlerine 1995 yılında başlayan Serimas Asansör, kurulduğu günden itibaren kaliteyi ve kalıcılığı kendine ilke edinmiş ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutulmuştur. Serimas Asansör bugün,

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ / RECYCLING SYSTEMS 1995 TEN BERİ / SINCE 1995 ÖZDE

GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ / RECYCLING SYSTEMS 1995 TEN BERİ / SINCE 1995 ÖZDE ÖZDE MAKiNE GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ / RECYCLING SYSTEMS 1995 TEN BERİ / SINCE 1995 ÖZDE TOPUK TEL ÇIKARMA / TIRE DEBEADER TEKNiK ÖZELLiKLER / TECHNICAL SPECIFICATIONS EN / WIDTH BOY / LENGTH YÜKSEKLiK

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

WHO WE ARE BİZ KİMİZ B-TEK METAL

WHO WE ARE BİZ KİMİZ B-TEK METAL 2 B-TEK METAL BİZ KİMİZ WHO WE ARE 2004 yılında kurulan firmamız 6750 m 2 kapalı alanda, 55 kişi kalıp imalatında, 155 kişi parça üretiminde olmak üzere 210 kişilik kadrosuyla iki lokasyonda otomotiv sanayine

Detaylı

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue To Rise With Our New Identity and Projects www.aliisildar.com.tr Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı

AHS. Working Lenght Maks. Kalınlık Ön Bükme. Motor Power. Weight Ağırlık. Lenght. Height. Width

AHS. Working Lenght Maks. Kalınlık Ön Bükme. Motor Power. Weight Ağırlık. Lenght. Height. Width 08 Working Lenght Maks. Kalınlık Ön Bükme mm mm mm mm mm mm kw mm mm mm kg AHS 20/04 2100 6 4 160 140 120 2.2 4142 1037 1140 2320 AHS 20/06 2100 8 6 190 170 150 3 4042 1254 1380 3290 AHS 20/08 2100 10

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection

bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection 1987 yılında İnegöl de Zülay Mobilya adıyla bir aile şirketi olarak kurulan, ahşap mobilya üretimiyle hizmet veren firmamız 2008 yılında

Detaylı

1975 DEN BUGÜNE DEĞERİNİ, SINCE 1975, THE VALUE USER KNOWS DİK FREZE VERTICAL POWER HARROW ŞK-DF

1975 DEN BUGÜNE DEĞERİNİ, SINCE 1975, THE VALUE USER KNOWS DİK FREZE VERTICAL POWER HARROW ŞK-DF 1975 DEN BUGÜNE DEĞERİNİ, SINCE 1975, THE VALUE USER KNOWS DİK FREZE ŞK-DF DİK FREZE ŞAKALAK DİK FREZE traktör kuyruk milinden hareketli sağlam güçlü yapıya sahip kullanışlı bir toprak işleme tohum yatağı

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

AYDIN KOMPRESÖR. En Yüksek Performans. En Zor Şartlarda. www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT

AYDIN KOMPRESÖR. En Yüksek Performans. En Zor Şartlarda. www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT AYDIN KOMPRESÖR www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans AYDIN KOMPRESÖR Aydın kompresör ;0 yılı aşkın kompresör sektöründeki tecrübesinin ardından 2001 yılı temmuz

Detaylı

AHK. 3 Valsli Hidrolik Silindir Makineleri 3 Rolls Hydraulic Plate Bending Machines AHK 25/65

AHK. 3 Valsli Hidrolik Silindir Makineleri 3 Rolls Hydraulic Plate Bending Machines AHK 25/65 3 Valsli Hidrolik Silindir Makineleri 3 Rolls Hydraulic Plate Bending Machines AHK 25/65 AKYAPAK AKBEND üretimi üç valsli hidrolik silindir makineleri, 2 mm den 200 mm ye kadar sac kalınlığında ve 1000

Detaylı

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized HAKKIMIZDA Üretim hayatına 1978 yılında başlayan AKIŞ, zaman içerisinde elde ettiği deneyim ve bilgiyi, yeni teknoloji yatırımları ile buluşturarak, Asansör sektörünün ülkemizdeki ve dünyadaki önemli temsilcilerinden

Detaylı

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION ABOUT US Our company, who has begun its services in machining sector in OSTIM in 1987, has been operating as a sub-contractor for defence industry. Production for spare parts for Defence Industry, Aviation

Detaylı

OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS. www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr

OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS. www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr OPTİMA ASANSÖR SİSTEMLERİ Optima Asansör firması 1993 yılında teknolojinin merkezi İstanbul da kurulmuştur. Firmamız çok güçlü

Detaylı

Türkiye nin Krikosu. OUR VISION Is to be the most preferable mark of this sector with the trust of its own and giving the importance to its customers.

Türkiye nin Krikosu. OUR VISION Is to be the most preferable mark of this sector with the trust of its own and giving the importance to its customers. Türkiye nin Krikosu Jack of Turkey VİZYONUMUZ Hedef kitlesine verdiği önem ve kendini sürekli geliştiren yapısı ile sektörün en çok tercih edilen markası. MİSYONUMUZ Vizyonumuz doğrultusunda hidrolik sektöründeki

Detaylı

%100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans Tel:

%100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans Tel: www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans AYKO 65 AYKO 600 TEK KADEMELİ KOMPRESÖRLER SINGLE STAGE RECIPROCATING AIR COMPRESSORS AZİZ AYDIN KOMPRESÖR Aziz Aydın kompresör

Detaylı

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r

Balya Makineleri. w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri w w w. a t e s. c o m. t r Balya Makineleri Haşbaysız Kare Balya Makinesi PK 4010 KOSTKA Agromaster Balya Makinesi buğday, arpa, yulaf ve çavdar gibi tahıl bitkilerinin hasattan sonra

Detaylı

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi About Company Re - Sizing A success story of PAK Tarım Ürünleri LTD. ŞTİ. starting in the year 1986 in Malatya where the best quality apricots grown region in Turkey in order to process, pack and export

Detaylı

Exports from Turkey. PDF Download

Exports from Turkey. PDF Download Exports from Turkey PDF Download H 36+4 NEW MODEL PATENT PENDING N E W M O D E L HCS 16+4 & HCS 18+4 2 HT20+4 TELESCOPIC H 33+4 NEW MODEL PATENT PENDING N E W M O D E L H 32+4 H 28+4 H 24+4 H 20+4 H 18+3

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

MEKANÝK AKSAM OTOMATÝK YAÐLAMA Yüksek hassasiyetli vidalý miller, lineer yataklar, sertleþtirilmiþ ve taþlanmýþ kramayer diþlilerde kalitesi dünyaca tanýnmýþ markalar seçilmiþtir. We use high-performance

Detaylı

WHEELS TİCARİ ZİRAİ ÇELİK JANT KATALOĞU. Wherever challenges exist Zorluğun olduğu her noktada... Commercial Agricultural Wheel Catalogue /

WHEELS TİCARİ ZİRAİ ÇELİK JANT KATALOĞU. Wherever challenges exist Zorluğun olduğu her noktada... Commercial Agricultural Wheel Catalogue / WHEELS TİCARİ ZİRAİ ÇELİK JANT KATALOĞU Commercial Agricultural Wheel Catalogue / 2016-2017 Wherever challenges exist Zorluğun olduğu her noktada... www.akojant.com.tr 1 ABDULKADİR ÖZCAN A.Ş. / AKOJANT

Detaylı

We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products.

We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products. Page 1 We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products. Alüminyum Hakkındaki Bilgi ve Tecrübemizi Kaliteli Ürünlere Dönüştürüyoruz Highest security with SSL Page 2 Aluminum

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

EKİZOĞLU EKİZOĞLU MAKİNA MERMER TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

EKİZOĞLU EKİZOĞLU MAKİNA MERMER TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. EKİZOĞLU MAKİNA MERMER TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. EKİZOĞLU Ekizoğlu Makina 1986 yılında Denizlide kurulmuştur. 1500 m2 lik fabrika sahası içerisinde tüm çalışanları ile birlikte müşteri memnunuyetine

Detaylı

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,kendi alanında daima en iyiyi amaç edinmiştir. Kaliteli

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

Teknoloji ve güvenin buluştuğu adres... The meeting address of trust and technology... www.unsaltarim.com. Ürün Kataloğu.

Teknoloji ve güvenin buluştuğu adres... The meeting address of trust and technology... www.unsaltarim.com. Ürün Kataloğu. Teknoloji ve güvenin buluştuğu adres... The meeting address of trust and technology... www.unsaltarim.com Ürün Kataloğu Product Catalogue Firma Profili Teknoloji ve güveni buluşturan ÜNSAL TARIM MAKİNALARI

Detaylı

TRAVERTINE COLLECTION

TRAVERTINE COLLECTION TRAVERTINE COLLECTION a trademark of ALISTONE COMPOSITE MARBLE COLLECTION 2015 FİRMA PROFİLİ 1965 de Sayın Ali BAŞARIR ın torna makinesinde başlayan girişimcilik hayatı sırasıyla tarım makineleri, mermer

Detaylı

Gelecekte de birlikte olma dileğimizle... Mevlüt BÜYÜKDAĞLIOĞLU Makine Mühendisi / Yönetim Kurulu Başkanı

Gelecekte de birlikte olma dileğimizle... Mevlüt BÜYÜKDAĞLIOĞLU Makine Mühendisi / Yönetim Kurulu Başkanı DEKSAN Makine Sanayi olarak 1976 yılında zirai römork dönerleri imalatına başlayan firmamız, ilerleyen yıllarda imalatına, zirai römork, hidrolik teleskopik silindirleri ve frenli-frensiz dingilleri de

Detaylı

S u G e ç i r m e z.

S u G e ç i r m e z. Hakkımızda Otomotiv aydınlatma sektöründe geçirilen 5 yıllık tecrübenin birikimi ile kurulan ThocAUTO, kurulduğu günden bu yana izlemiş olduğu yenilikçi stratejiler ve müşteri odaklı satış politikası sayesinde

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE.

PRODUCT CATALOGUE. PRODUCT CATALOGUE www.avantek.com.tr AVANTEK PAKETLEME MAKİNE SANAYİ LTD. ŞTİ. 20 yılı aşkın tecrübe ve sektördeki bilgi birikimi ile İlaç, Kozmetik ve Gıda Sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı

Detaylı

series Seri HAS HAS 400T HAS 500T HAS 600T HAS 800T HAS 1000T

series Seri HAS HAS 400T HAS 500T HAS 600T HAS 800T HAS 1000T Serhas Agricultural Equipments Manufacturing Marketing Industry Trade Co., Ltd. firm that works with principles of quality and honesty tries to present the best product in the best way to our farmers.

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

ISO 9001:

ISO 9001: ISO 9001:2015 Aygünsan Demir Çelik 1992 yılında sıcak haddelenmiş ve soğuk çekme olarak üretime başlayan firmamız kaliteyi, teknolojik gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek Karabük ili ve Safranbolu

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur.

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. Petty Patent UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. 2017 yılında şu anda faaliyet gösterdiği İstanbul da Selimpaşa Ortaköy Sanayi Bölgesindeki

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve 2012 Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Șirketi unvanıyla kurulan firma,

Detaylı

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır.

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır. 20 yıllık sektörel deneyimle müşterisini merkeze konumlandıran, zamanında istenilen miktarda, en iyi kalitede, doğru fiyatlı ürün üretme idealini kurumsal kültür olarak benimseyerek kurulmuştur. Müşterilerini

Detaylı

2 www.koyuncumetal.com

2 www.koyuncumetal.com 2 www.koyuncumetal.com KURUMSAL Şirketimizin temelleri konya da 1990 yılında Abdurrahman KOYUNCU tarafından küçük bir atölyede sac alım-satım ve kesim-büküm hizmeti ile başlamıştır. Müşteri ihtiyaçlarına

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

Güce Odaklanın.

Güce Odaklanın. Güce Odaklanın www.gucluhidrolik.com.tr HAKKIMIZDA GÜÇLÜ HİDROLİK olarak 2005 yılından beri hidrolikli mobil vinç sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Yılların verdiği ziraat makinaları yapım tecrübe ve

Detaylı

Resimler %50 küçültülmüştür

Resimler %50 küçültülmüştür C o l l e c t i o n2012 Decorative Profiles Decorative Furniture Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50 from the

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

OPTİFABRİK GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET AŞ

OPTİFABRİK GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET AŞ OPTİFABRİK GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET AŞ KURUMSAL Optifabrik Gözlük Sanayi ve Ticaret AŞ, sektördeki kalitesini ve başarısını hep bir adım ön e taşıyarak Türkiye ve uluslararası piyasada yer almayı ilk günden

Detaylı

Standart Features. Standart Özellikler. Özel Ekipman. Optional Features

Standart Features. Standart Özellikler. Özel Ekipman. Optional Features Akyapak manufactures 3 rolls hydraulic plate bending machines with capacity in thickness from 2 mm to 200 mm and in width from 500 mm to 12000 mm. Akyapak, 2mm den 200mm ye kadar sac kalınlığında ve 500mm

Detaylı

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü.

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü. Hakkımızda İkram Gıda A.Ș, 1998 yılında Rami Kuru Gıda Sitesi'nde ticari hayatına bașladı. Gemlik Zeytin Halinde bulunan üretim yerinde imal ettiği ürünlerle İstanbul piyasasında faaliyet gösteren firmamız

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

ÇELÝK HALAT ve KALDIRMA ÇEKTÝRME EKÝPMANLARI SAN. TÝC. LTD.ÞTÝ. ÇELÝK HALAT ve KALDIRMA ÇEKTÝRME EKÝPMANLARI SAN. TÝC. LTD.ÞTÝ. SERTÝFÝKALAR Certificates BAYÝLÝKLERÝMÝZ : çelik halat zincir saplý kanca

Detaylı

Sorun Yıkamaksa Çözüm

Sorun Yıkamaksa Çözüm Sorun Yıkamaksa Çözüm Parça Yıkama Makinaları w w w.yilmaksan.com Öncelikle bizim kataloğumuzu eline alıp inceleme nezaketini gösteren siz değerli müşterilerimize teşekkür ederiz. 2000'li yıllarda böyle

Detaylı

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir.

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu tir. SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sektöre uzun yıllar hizmet vermiş olan Yükseliş Asansör, kararlı ve prensipli yönetim anlayışı ile, kaliteli üretim için

Detaylı

a trademark of ALISTONE www.compostone.com.tr

a trademark of ALISTONE www.compostone.com.tr ALISTONE OUR COMPANY Our Company ALISTONE Marble Company has founded by Mr. Ali and Mehmet Başarır in 2005 with a long business life experience started with turning machine manufacturing and respectively

Detaylı

Model ZT 7728D ZT 9228D ZT 10728D

Model ZT 7728D ZT 9228D ZT 10728D ÜRETİM PRODUCTION 2 ŞİRKETİMİZ; 1975 ten beri endüstrinin birçok kolunda hizmet veren bir aile şirketi, Otuzdan fazla özel tasarım makine modeli sahibi, 1984 ten beri metal boru üreticisi, 1993 ten beri

Detaylı

Satıh Taşlama Makineleri Kataloğu

Satıh Taşlama Makineleri Kataloğu Satıh Taşlama Makineleri Kataloğu 1970 den Beri / Since1970 Tecrübe+iş = GÜVEN Yılların vermiş olduğu tecrübe ile işimizde başarı ve güveni temsil ediyoruz.. With the experience that years gave us, we

Detaylı

ПК 05-1226 _02. METAL SAC i LEME MAKINALARI SHEET METAL WORKING MACHINERY

ПК 05-1226 _02. METAL SAC i LEME MAKINALARI SHEET METAL WORKING MACHINERY ПК 05-1226 _02 METAL SAC i LEME MAKINALARI SHEET METAL WORKING MACHINERY Abkant Pres Hidrolik Hydraulic Press Brakes APH APH 2103x40 APH 2604 x 60 APH 2606 x 90 APH 3104x90 APH 3106x120 APH 3108x160 APH

Detaylı

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR CROSS RECESSED RAISED CHEESE HEAD SCREWS DIN 7985 ISO 7049 BOY MIN MAX 3 2.8 3.2 4 3,76 4,24 5 4,76 5,24 6 5,76 6,24 8 7,71 8,29 10 9,71 10,29 12 11,65

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

Your Warehouse Partner. edessalift

Your Warehouse Partner. edessalift Your Warehouse Partner www. edessalift.com www.edessalift.com EDESSA ELEKTİRİK ASANSÖR SAN. vetic.ltd.şti. 1994 yılında kurulmuş olan firmamız, asansör sektöründeki faaliyetlerini geçen bu süre içinde

Detaylı

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE 1.DESCRIPTION PCC 6505 is a servo controlled machine which is specifically designed for the serial cutting of any kind of PVC and aluminum s in the market. The machine is

Detaylı

pvc & aluminium profile processing machines www.titizmak.com

pvc & aluminium profile processing machines www.titizmak.com pvc & aluminium profile processing machines www.titizmak.com Hakkımızda / About Us / İnsanlara hizmet anlayışını, Kalite ve Güvenilirliği kendine ilke edinen firmamız 1973 yılında Ahşap ve Alüminyum İşleme

Detaylı

Marmara ve Ege bölgesinde yaygın satış

Marmara ve Ege bölgesinde yaygın satış HAKKIMIZDA Marmara ve Ege bölgesinde yaygın satış ağına sahip olan ASİSTAL ALÜMİN- YUM, 1994 yılından bu yana hizmet vermektedir. Fabrikamız Kırklareli Organize Sanayi bölgesi içinde yer almakta olup,

Detaylı

CNC KALIP MAKİNELERİ

CNC KALIP MAKİNELERİ CNC KALIP MAKİNELERİ ÖNSÖZ Baiyida Makina Co., Ltd 1994 yılında kurulmuştur.1996 yılında makine üretimine başlamış ve 2002 yılından bu yana Cnc kalıp makineleri üretmektedirler.çin genelinde aktif olarak

Detaylı

POWER - SPEED - CONTROL

POWER - SPEED - CONTROL POWER - SPEED - CONTROL HAKKIMIZDA Firmamız, 1986 yılından beri faaliyet gösteren profesyonel bir metal işleme firmasıdır. Dökme demir, dövme çelikler, çelik çubuklar, dökme aliminyum ve pirinç malzemeleri

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

www.ozteknikmakine.com

www.ozteknikmakine.com ÖZTEKNİK MAKİNEYE GENEL BAKIŞ ÖZTEKNİK MAKİNE 1979 yılında Mehmet Ali GÜLAÇTI tarafından Antalya da kuruldu. Türkiye de kendi alanında en iyileri arasında gösterilen ÖZTEKNİK MAKİNE, sahip olduğu saygınlık,

Detaylı

STICK 8 LINES STICK MULTI LINES SCF100

STICK 8 LINES STICK MULTI LINES SCF100 S110 SIMPLEX S110 DUPLEX 6 8 D200 D300 24 26 D150KM D280 42 44 S110KM SIMPLEX S110KM DUPLEX S140 S140STD S260STD SDC200 12 14 16 18 20 22 SD80 STICK 8 LINES STICK MULTI LINES STICK 3 LINES STICK80 STICK80W

Detaylı

paketlemenin ötesinde

paketlemenin ötesinde paketlemenin ötesinde beyond packaging www.etkinplastik.com Etkin Plastik Etkin Plastik ve Kalıp Ltd. Şirketi dünyadaki en son teknolojiyi takip eden, kullanan ve gereken yeni teknolojileri geliştiren

Detaylı

OPTIMA ELEVATOR COMPONENT

OPTIMA ELEVATOR COMPONENT OPTIMA ELEVATOR COMPONENT www.optimaasansor.com.tr www.elevatoroperationpanel.com LIFTINSTITUUT OPTİMA ASANSÖR SİSTEMLERİ Optima Asansör firması 1993 yılında teknolojinin merkezi İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company.

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company. Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company www.akua-pet.com QUALITY KALİTE HAKKIMIZDA Akua Pet Preform A.Ş. Gaziantep. Organize Sanayi Bölgesinde 011 yılının ilk

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKASLAR DIRECT GEAR MOTORISED GUILLOTINES

REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKASLAR DIRECT GEAR MOTORISED GUILLOTINES REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKASLAR DIRECT GEAR MOTORISED GUILLOTINES Ürün Kodu / Product Code GMRH REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKASLAR DIRECT GEAR MOTORISED GUILLOTINES Kaynaklı çelik konstrüksiyon İki ağızlı kullanılabilen

Detaylı

1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04

1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04 İÇİNDEKİLER (INDEX) 1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04 (Standing Type Welded Panelboards) Dikili Tip Modüler Çok Amaçlı Panolar 04 (Standing Type

Detaylı

VİZYONUMUZ.. Uluslararası seviyede endüstriyel ürünler geliştirmek ve AR-GE konusunda lider bir firma olmak.

VİZYONUMUZ.. Uluslararası seviyede endüstriyel ürünler geliştirmek ve AR-GE konusunda lider bir firma olmak. MİSYONUMUZ.. Plastik ve kalıp teknolojilerinde, çevreye ve insan sağlığına duyarlı kaliteli rekabetçi üstün nitelikli ürünler geliştirmek. VİZYONUMUZ.. Uluslararası seviyede endüstriyel ürünler geliştirmek

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı