DATASTAR BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SAN. ve TİC. A.Ş. BAYİLİK ve ONLİNE BAYİLİK SÖZLEŞMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DATASTAR BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SAN. ve TİC. A.Ş. BAYİLİK ve ONLİNE BAYİLİK SÖZLEŞMESİ"

Transkript

1 LİK ve ONLİNE LİK SÖZLEŞMESİ Bir taraftan: Şerifali Mah. Beyan Sokak No: 48 ÜMRANİYE / İSTANBUL adresinde mukim DataStar Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. Diğer taraftan: adresinde mukim (Bundan böyle diye anılacaktır.) arasında aşağıdaki şartlarda bir sözleşme yapılmıştır. 1. DEYİMLER Bu sözleşmede aşağıdaki deyimler, aksine bir açıklama olmadıkça hizalarında gösterilen anlamı ifade edecektir. DATASTAR: DataStar Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. : Bu anlaşmanın bir tarafını oluşturan ve bu sözleşme doğrultusunda LİK hizmetlerini veren, pazarlayan gerçek veya tüzel kişi. YETKİLİ SERVİS: DATASTAR ile yetkili servis anlaşması imzalamış gerçek veya tüzel kişiler. MÜŞTERİ: den veya doğrudan DATASTAR dan sözleşme konusu ÜRÜNLER i satın alan gerçek veya tüzel kişi. ÜRÜNLER: DATASTAR ın pazarladığı tüm ürünler. WEBDATA: DATASTAR ın leri ile arasında gerçekleşen iş uygulamalarını elektronik ortama taşıyan Internet tabanlı platform. KURUM: lik müracaatında bulunan tüzel kişi. DATASTAR MERKEZ DEPO: Sütçüyolu Cad. No: 62 Yenisahra KADIKÖY / İSTANBUL BANKA: WEBDATA üzerinden DATASTAR ve arasında gerçekleşen online havale ve eft işlemleri altyapısını sağlayan banka veya finansal kurum. 2. SÖZLEŞMENİN KONUSU Bu sözleşme ile DATASTAR, sözleşme ekinde gösterilen ÜRÜNLER in, TÜRKİYE CUMHURİYETİ SINIRLARI içinde bu sözleşme ve eklerinde belirtilen hüküm ve şartlarla pazarlanıp satılması amacıyla adı/ünvanı ve adresi yukarıda belirtilen gerçek veya tüzel kişiyi olarak tayin eder. 3. WEBDATA HİZMETLERİ 3.1. HİZMETLERİN KAPSAMI DATASTAR işbu sözleşmeyi fiziken imzalayan veya online formlar üzerinde kabul ettiğini beyan eden bütün lerine, imza veya online kabul tarihinden itibaren WEBDATA hizmetlerini kullanma imkânı verir. lerin WEBDATA da ulaşabileceği bilgiler ve yapabileceği işlemler; statüsü, teminat mektubu vadesi, kredi limiti, risk tutarı ve sair kriterler ile kontrol edilerek kısıtlanabilir.

2 3.2. WEBDATA HİZMETLERİNİN TANIMI ÜRÜN BİLGİLERİ VE SİPARİŞ DATASTAR, WEBDATA da, ÜRÜNLER hakkında genel ve teknik bilgi, ÜRÜN modelleri, ÜRÜN stok durumu gibi bilgiler gösterir ve lerin sipariş girmeleri için gerekli ortamı sağlar MÜZAYEDELİ SATIŞ Bazı seçilen ÜRÜNLER, WEBDATA da müzayede ile de satışa çıkartılır. Müzayedelerde çeşitli açık artırma usulleri veya başka metodlar uygulanabilir FİNANSAL BİLGİLER DATASTAR, otomasyon sisteminde kayıtlı bulunan, ye ait firma kartı ve cari kartlarındaki finans hareketlerini, kredi limitini, risk tutarını ve benzeri bilgileri ye gerçek zamanlı (real time) görüntüleme imkânı verecek araçlar sunar ve bu bilgileri kullanarak siparişler üzerinde kontrol mekanizması kurar ÖDEME ler, Madde 7.6 da belirtilen hükümler çerçevesinde, WEBDATA üzerinden BANKA havalesi, kredi kartı (kişisel, müşteri veya kurumsal), elektronik cüzdan, elektronik nakit, elektronik çek ve benzeri yöntemler ile ödeme yapabilir GÜVENLİK VE MAHREMİYET DATASTAR GÜVENLİK VE MAHREMİYET POLİTİKASI isimli dokümanda belirtilen esaslar uygulanır. Bu doküman her zaman WEBDATA de yer alır ve DATASTAR bu doküman üzerinde istediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar ONLINE LİK Bilgisayar donanım ve yazılım hizmeti veren KURUM lar, olmak üzere online müracaatta bulunabilir. Bu müracaatlarda verilen bilgiler gerçek-zamanlı olarak, önceden belirlenmiş kıstaslar çerçevesinde, DATASTAR veritabanlarındaki bilgiler ile karşılaştırılarak sistem tarafından kabul veya red edilir. 4. NİN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ 4.1., ÜRÜN leri TÜRKİYE CUMHURİYETİ SINIRLARI içinde kendi nam ve hesabına pazarlayarak satmaya yetkilidir. 4.2., ÜRÜNLER in satışının artırılması ve geliştirilmesi için mümkün olan her türlü çabayı DATASTAR tarafından tespit edilen satış politikalarına uygun olarak gösterecektir. 4.3., faaliyetlerini rekabet ve iş ahlakı prensiplerine uygun olarak yürütecek ve yönlendirecektir. 4.4., tatminkar seviyede pazarlama, satış ve satış sonrası destek hizmeti verebilecek en az 3 kişilik tecrübeli eleman istihdam edecektir., bu elemanları DATASTAR ın yapacağı eğitim seminerlerine göndermekle yükümlüdür.

3 4.5., DATASTAR ın acentası ve kanuni temsilcisi olmayıp DATASTAR namına veya hesabına hiçbir şekilde herhangi bir sözleşme yapamayacağı veya sözleşmelere katılamayacağı gibi, DATASTAR ı taahhüt altına sokan, DATASTAR a mükellefiyet veya sorumluluk yükleyen herhangi bir işlemde bulunamayacak, DATASTAR adına veya hesabına sorumluluk veya yükümlülük kabul edemeyecek, hiçbir şekilde DATASTAR ı resmi merciler dahil üçüncü kişilere karşı temsil edemeyecektir DATASTAR ın sözleşmeli bayileri, marjlarından fedakarlık ederek, DATASTAR ın ürünlerini pazarlayacak tali bayilikler oluşturabilir. Ancak bu bayilerin bir listesini DATASTAR a önceden bildirerek onaylatmak zorundadırlar. DATASTAR ın tali bayilere karşı hiçbir hukuki sorumluluğu yoktur adına WEBDATA da işlem yapacak kullanıcılar KULLANICI ADI ve ŞİFRE lerini kullanarak WEBDATA ya girerler Bütün KULLANICI AD ları sadece o KULLANICI ADI ile beraber kullanılabilecek bir ŞİFRE ye sahip olmalıdır. ŞİFRE ler kullanıcının kendisi tarafından sistem üzerinde değiştirilebilir DATASTAR, her de tam yetkili olan bir kişiye sadece o ye mahsus bir MASTER KULLANICI ADI tanımlar ve sadece bu KULLANICI ADI ile geçerli olan bir ŞİFRE verir. MASTER KULLANICI nın diğer kullanıcılardan farkı, WEBDATA da adına erişen kullanıcıları yönetmesi, gerektiğinde yeni KULLANICI hesapları açabilmesi ve yetkilerini belirleyebilmesidir. Bütün bu hesapları kullanan kişilerin yapacağı işlemlerden sorumludur. KULLANICI AD ları genel ahlâka aykırı, kişileri veya kurumları rencide edici nitelikte olamaz KULLANICI AD ları ve ŞİFRE lerinin yetkisiz kişiler tarafından kullanılmasının doğuracağı zararlardan nin kendisi sorumludur; DATASTAR sorumlu tutulamaz , MASTER KULLANICI ADI ve ŞİFRE si ile kendisinin tanımladığı KULLANICI ADI ve ŞİFRE lerini yi temsil yetkisi olmayan kişilere veremez. Vermesi halinde, üçüncü gerçek ve tüzel kişilerin yol açacağı her türlü müspet ve menfi zararlardan ve kâr kaybından sorumludur WEBDATA yı oluşturan veritabanları, yazılımlar, resimler, hareketli veya hareketsiz görüntüler ve her türlü kod un telif hakkı DATASTAR a aittir., bunlara ve bunları üzerinde bulunduran donanımlara madde 4.7 da belirtilen şeklin dışında ve kendisine verilen yetki haricinde ulaşmaya çalışmayacağını beyan ve taahhüt eder. Böyle bir teşebbüs vukuunda DATASTAR işbu sözleşmeyi derhal fesh edebilir WEBDATA da yer alan ÜRÜN lere ait fiyatları, stok bilgileri ve benzeri bilgiler DATASTAR ile arasındaki ticari sırlardır. buradan elde edeceği bilgileri hiçbir şekilde üçüncü gerçek ve tüzel kişiler ile paylaşamaz., edindiği bilgilerin gizliğinden sorumludur DATASTAR ın WEBDATA de yapacağı duyurular, ye bizzat yapılmış demektir., WEBDATA ya bağlanarak, DATASTAR ın yapacağı duyuruları ve meydana gelebilecek değişiklikleri kontrol etmekle yükümlüdür , DATASTAR istediği takdirde, satış yaptığı müşterilerine ait sair bilgileri bir liste halinde vermekle mükelleftir.

4 4.16., DATASTAR dan teslim alacağı ÜRÜNLER i teslim aldığı gün kontrol edecek ve varsa nakliye sırasında vuku bulmuş hasarları ve noksanları, teslimatı yapan kargo şirketi temsilcisi ile tutacağı tutanağı derhal DATASTAR a bildirecektir. Aksi takdirde, bu hasar ve eksiklik garanti kapsamında olmadığından, ücretsiz giderilemeyecektir , siparişlerini WEBDATA üzerinden bizzat kendisi veya DATASTAR daki müşteri temsilcisi vasıtası ile DATASTAR a ulaştıracaktır. DATASTAR daki müşteri temsilcisine verilen siparişlerde sevk adresi ile ilgili değişiklikler, DATASTAR daki müşteri temsilcisine elektronik posta veya faks yolu ile bildirilmelidir , ÜRÜNLER e ilişkin siparişlerinde DATASTAR ın sözleşme ekinde, aylık listelerinde veya WEBDATA da belirtilen satış ve ödeme şartlarına uymak zorundadır. DATASTAR, bir (1) hafta önceden ye bildirmek kaydıyla satış ve ödeme şartlarını (kabul edilen siparişlere ilişkin olanlar hariç) değiştirebilir. Ancak ithalat maliyetine tesir edecek herhangi bir hususta, vuku bulacak değişiklikler, kabul edilmiş siparişler dahil satış şartlarına, herhangi bir önceden bildirime gerek olmaksızın derhal intikal ettirilir Bayilik ile ilgili bildirmiş olduğu bütün bilgilerin doğru olduğunu ve bu bilgilerin gerekli olduğu (şifre unutma gibi) durumlarda bilginin hatalı veya noksan olmasından doğacak zararlardan dolayı sorumluluğun kendisine ait olduğunu kabul eder WEBDATA ya erişim için kendisine verilen ŞİFRE nin ve kendi oluşturacağı KULLANICI ADI ve ŞİFRE lerin güvenliğinden sorumlu olduğunu, bu KULLANICI ADI ve ŞİFRE lerle yapılacak işlemlerin adına yapıldığı ve bu AD ile ŞİFRE leri kullanan kişilerin tarafından yetkilendirildiğini kabul eder , WEBDATA ve DATASTAR ın diğer internet satış sitelerinden veya telefonla vermiş olduğu siparişe bağlı olarak yapmış olduğu alışverişlerde kullandığı kredi kartlarının sahte, kayıp, çalıntı vs. kart olmadığını, kart sahibinin bilgisi dahilinde kullanıldığını, kullanılan kart ile ilgili her hangi bir nedenle ödeme iptali olması halinde ve/veya iade talebi olması halinde DATASTAR nezdinde doğacak tüm zararlardan sorumlu olduğunu, bu zararların DATASTAR nezdindeki cari hesabına borç olarak kaydedileceğini ve DATASTAR tarafından talep edildiğinde, tüm fer ileriyle derhal ve nakden DATASTAR a ödeyeceğini ve/veya DATASTAR nezdindeki cari hesabında mevcut bedellerden her hangi bir ihtar, ihbar ve/veya hüküm tesisine gerek kalmaksızın tahsil edilmesine muvafakatinin olduğunu, bu kart kullanımı ile ilgili tüm hukuki ve cezai sorumluluğun şahsına ait olduğunu, kabul beyan ve taahhüt eder. 5. DATASTAR IN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ 5.1. DATASTAR, kamu ihalelerine doğrudan kendi adına ve hesabına katılma hakkına sahip olduğu gibi dilediği özel ve tüzel kişilere doğrudan kendi adına ve hesabına satış yapma hakkına da sahiptir DATASTAR, ÜRÜNLERİN cari satış bedellerini gerek gördükçe yeniden tespit ederek, ye bildirir. önceden izin almaksızın ilan edilen tüketici fiyatlarından %5 den fazla iskonto yapamaz DATASTAR, WEBDATA yı sürekli olarak açık tutmaya gayret edecektir. Sistem bakımı, yazılım bakımı, yenileme, Internet hatlarında meydana gelebilecek problemler sebebiyle meydana gelebilecek hizmet kesintilerinden ve nin Internet e bağlanmakta yaşayacağı problemlerden DATASTAR sorumlu tutulamaz.

5 5.4. DATASTAR, gerekli gördüğünde nin WEBDATA erişimini engelleyebilir DATASTAR, WEBDATA da sağladığı bilgilerin ve gerçekleşen işlemlerin doğruluğu için gerekli yazılım ve donanım altyapısını kurar ve bunun devamlılığı için gayret gösterir. Ancak muhtelif sebeplerle meydana gelebilecek yanlışlıklardan ve bunların doğuracağı zararlardan sorumlu tutulamaz DATASTAR, bayi bilgilerinin güvenlik ve mahremiyetini madde 3.3 de belirtilen hususlara uygun olarak sağlamak için gerekli altyapıyı kurar ve devamlılığı için gayret gösterir. Buna rağmen istenmeyen şartlar altında meydana gelebilecek zararlardan DATASTAR sorumlu değildir WEBDATA da düzenlenen müzayedelere katılım, belirli şartlar gerektirebilir. DATASTAR, her müzayedede farklı şartlar ve kurallar uygulayabilir, fakat bir müzayede başladıktan sonra bitene kadar kuralları değiştirmez WEBDATA da düzenlenen müzayedeler, olağan açık artırma usulü ile yapılabileceği gibi, farklı zamanlarda farklı müzayede usulleri de uygulanabilir DATASTAR, bütün durumlarda, müzayedelerin adaletli bir şekilde cereyan etmesi konusunda gerekli şartları ve LER arasında adaleti sağlamak için gayret gösterir DATASTAR, WEBDATA da verdiği hizmetlere yenisini ilave edebilir, bazı hizmetleri kaldırabilir veya istediği değişikliği yapabilir. 6. LİK KABULÜ 6.1. LİK müracaatları fiziki ve online olarak kabul edilir. Online müracaatın kabulü halinde KURUM a geçici bayilik statüsü verilir Geçici statüsü alan KURUM lar, işbu sözleşmeyi imzalayarak diğer evraklar ile beraber yedi (7) gün içerisinde DATASTAR a ulaştırmakla yükümlüdür. Evrakların bu süre içerisinde ulaşmaması halinde, DATASTAR, KURUM un geçici LİK statüsüne son verebilir veya bir süre daha uzatmaya karar verebilir DATASTAR, geçici statüsü verilen KURUM hakkında araştırma yapar ve madde 6.2 de belirtilen süre sonunda KURUM un olmasına veya DATASTAR ile olan LİK sözleşmesinin son bulmasına karar verir KURUM un, geçici LİK statüsüne sahip olduğu süre zarfında verdiği siparişler, geçici LİK statüsü sona ermiş ve LİK müracaatı reddedilmiş olsa bile geçerlidir ve DATASTAR ın onayı olmadan KURUM tarafından iptal edilemez. KURUM, sipariş ettiği ÜRÜN ve hizmetlerin bedelini, ödemekle yükümlüdür WEBDATA üzerinden online olarak LİK müracaatında bulunan KURUM veya kişiler, verdikleri bilgilerin doğruluğunu taahhüt eder ve verdikleri bilgilerin yanlışlığı ve eksikliği neticesinde DATASTAR ın uğrayacağı zararı veya kâr kaybını tazmin etmeyi kabul eder Her türlü ihtilaf vukuunda DATASTAR ın bilgisayar ve muhasebe kayıtları esas alınır.

6 7. SATIŞ VE ÖDEME İLE İLGİLİ HUSUSLAR 7.1. TEMİNAT MEKTUBU, eline ulaşmış, yoldaki malların ve portföydeki ödeme araçlarının riskini karşılamak üzere DATASTAR a asgari USD ve/veya TL bedelli kesin ve süresiz banka teminat mektubu vermeyi kabul ve taahhüt eder SATIŞ TAHMİNLERİ, Ocak, Nisan, Temmuz, Ekim aylarının ilk haftasında, bu tarihlerden en az üç ay sonrasındaki dönemde DATASTAR dan teslim almayı planladığı ekipman için tahminlerini, talep etmesi halinde DATASTAR a yazılı olarak verecektir. Bu tahminler, bakımından, (+ veya -) %20 oranında bağlayıcıdır; aksi halde, DATASTAR ın her türlü müsbet ve menfi zararı ile kar kaybı zararından sorumlu olur. Yine bu tahminlerin, DATASTAR ın ithalat planlaması yapması ve stok sorunu yaşanmaması için sağlıklı yapılması gerekir. DATASTAR, nin tahminleri ile bağlı değildir ve bu tahminleri gerçekleştirme yükümlülüğü altına girmez. lerin makina taleplerinde öncelik sırası bu tahmin listesine göre olacaktır FİYATLAR, ÜRÜNLERİ, DATASTAR ın düzenleyeceği ve gerek gördükçe değiştireceği ve sipariş tarihinde cari olan FİYAT LİSTESİ nde gösterilen fiyatlardan, varsa ek bayi iskontosunu düşerek alır. tarafından DATASTAR dan satın alınacak Donanım / Yazılım ÜRÜNLERİ nin fiyatları ve varsa bu fiyata dahil sair hususlar WEBDATA sayfası üzerinde gösterilir YURT İÇİ SATIŞLAR , ürün fiyatlarının, WEBDATA da döviz olarak belirtilmiş olması halinde, bu bedelin Türk Lirası karşılığı, fatura ediliş tarihindeki T.C. Merkez Bankası efektif satış kuru üzerinden hesaplanarak fatura üzerinde gösterilir. T.C. Merkez Bankası kur uygulaması piyasa şartları doğrultusunda WEBDATA de gösterilmek koşuluyla DATASTAR tarafından değiştirilebilir., ödeme tarihlerine göre DATASTAR aleyhine olabilecek kur farkından DATASTAR a karşı sorumlu olacaktır ve yüksek oranlı devalüasyon iddiasına dayalı olarak uyarlama veya herhangi bir bedel indirimi talebinde bulunamayacaktır nin WEBDATA yı kullanarak veya DATASTAR daki müşteri temsilcisi vasıtası ile vermiş olduğu siparişinin tarihi ile ÜRÜNLER in fiilen ithallerine kadarki dönemde, gümrük tarife ve resimlerde ve/veya ithalat maliyetine tesir edecek herhangi bir hususta vuku bulacak değişiklikler, fiyatlara aksettirilecektir , hiçbir müşteri kesimi için satış yapmamaya zorlanamaz. Ancak DATASTAR, doğrudan kendi satış grubu tarafından bakılan müşterilere satış yapması halinde, dilediği fiyattan bu satışları gerçekleştirebilir; fiyatlarına uyma yükümlülüğü yoktur.

7 7.5. YURT DIŞINA SATIŞ, ÜRÜNLER i, DATASTAR ın önceden yazılı müsaadesini almaksızın yurt dışına satamaz, ihraç edemez ve başka suretle gönderemez ÖDEME nin satın alacağı ÜRÜNLER için ödeme planı, nin kendisinin seçmiş olduğu ödeme planı, SİPARİŞ ONAY SAYFASI nda gösterilir ve nin onaylaması beklenir. Sipariş işlemi sonrasında ye gönderilen de de sipariş ile ilgili bütün bilgiler yer alır. Bu , tamamen bilgilendirici mahiyette olup, sistem tarafından otomatik olarak üretilmektedir ve meydana gelebilecek herhangi bir yanlışlıktan DATASTAR sorumlu tutulamaz. Meydana gelen yanlışlıklar fark edildiğinde DATASTAR tarafından düzeltilerek ye bildirilir DATASTAR tarafından tedarik edilecek muhtelif ÜRÜN ve servislere ait fatura bedelleri, fatura tarihinden Itibaren üç (3) iş günü içinde DATASTAR a faturada yazılı vadesine uygun aşağıda yazılı ödeme araçları ile ödenecektir. tüm ödemeleri, nakden, banka havalesi, kredi kartı (kişisel, müşteri, kurumsal), elektronik cüzdan, elektronik nakit, elektronik çek veya kendi tanzim ettiği ya da ciroladığı çeklerle yapar. nin, avanslar dahil geciken ödemeleri için aylık, DATASTAR ın cari olan vade farkından finansman kaybı hesaplanacaktır. bu ödemeyi kendisine yazılı yapılacak ebliğden sonra üç (3) iş günü içinde nakden DATASTAR a ödemekle yükümlüdür , sipariş sırasında, DATASTAR ile anlaşması olan BANKA lar aracılığı ile WEBDATA üzerinden otomatik talimat vererek havale ile ödeme yapmayı tercih edebilir. Bu durumda, ödeme, ve BANKA arasında yapılan sözleşmeye istinaden peşin havale, taksitlendirme veya kredilendirme seçenekleri ile olabilir. Taksitlendirme seçeneğinde, nin vadesi gelen borcu, ödeme planına uygun olarak BANKA tarafından DATASTAR hesabına havale edilir. Kredilendirme opsiyonunda ise, ve BANKA arasında kredi anlaşması mevcut olmak şartıyla, nin vadesi gelen borcu, ödeme planına uygun olarak BANKA tarafından DATASTAR hesabına ödenir Madde e istinaden yapılan taksitli ve kredili ödemelerde, taksit vadesi geldiğinde, hesabında yeterli tutar bulunmaması, kredi limitinin yetersiz olması veya başka bir sebeple havalenin gerçekleşmemesi halinde madde te belirtilen hükümler uygulanır , satış bedellerini belirlenen günlerde nakten ve defaten ödemek durumundadır. Aksi takdirde bakiye bütün bedeller hiçbir ihtar ve ihbara yer olmaksızın muacceliyet kesbeder. Muacceliyet kesbeden bu bedel ve temerrüde düşülen toplam bedel üç gün içinde ödenmediği taktirde hiçbir ihtarata lüzum kalmaksızın, dava/takip açılmış olsun veya olmasın, fiili ödeme gününe kadar geçecek her gün için %... özel ceza-i şartı ile %... akti temerrüt faizini ödemeyi kabul ve taahhüt eder. DATASTAR bir yandan bu ödemeleri kabul edebilir ve diğer yandan da haklı olarak işbu akti feshedebilir. Aradan zaman geçmesi aktin feshini imkansız kılmaz Fer i alacaklar, tazminat, özel ceza-i şartlar ve sair ödemeler için de, madde de belirtilen hükümler aynen uygulanır , WEBDATA da yaptığı online kredi kartı veya online banka havale işlemlerinin geri alınmasını, her ne şart altında olursa olsun, ilgili banka veya kredi kartı şirketinden talep etmeyeceğini

8 kabul eder. İhtilaf vukuunda, talebini DATASTAR a ile bildirecek ve ters işlem, uygun gördüğü takdirde, DATASTAR tarafından yapılacaktır Gerek nakit, gerek çek, gerekse kredi kartıyla yapılan TL ödemeler o günkü T.C. Merkez Bankası efektif satış kurundan USD ye çevrilerek cari hesabına alacak kaydedilir , WEBDATA üzerinden ve mail order talimatıyla kredi kartları ile yaptığı bütün ödemelerde; kart sahibine ait yazılı ve imzalı mail order talimatı, kart sahibinin kimlik ve kredi kartı fotokopilerini alarak muhafaza etmek ve DATASTAR ın bu bilgileri istediğinde göndermek zorundadır RISTURN VE İSKONTO UYGULAMALARI Bayi iskontosu ve risturn uygulaması, ciro, satış platformu vesaire gibi kıstaslar esas alınarak uygulanacaktır. Risturn ve iskonto oranları dönemsel olarak ye bidirilecektir VERGİLER DATASTAR ın bütün ürün bedelleri, NET olup KDV dahil herhangi bir nam altındaki hiçbir vergiyi ihtiva etmez. veya MÜŞTERİ si tarafından ödenmesi gereken ancak fiilen DATASTAR tarafından ödenen her türlü vergiyi, bildiriminde madde deki şartlar dahilinde DATASTAR a ödeyecektir. 8. DATASTAR TARAFINDAN SON KULLANICIYA YAPILAN SATIŞLAR 8.1. DATASTAR, ye yaptığı satışların dışında, MÜŞTERİ ye WEBDATA sitesinden veya başka yollarla ÜRÜN satışı gerçekleştirebilir ve bu satışlarla ilgili olarak ÜRÜN teslimi ve bununla ilgili diğer hususların tarafından yerine getirilmesini isteyebilir DATASTAR, madde 8.1 e istinaden yapılan satışlar çerçevesinde hizmet veren ye, ilgili satış modelinde belirtilen oranda veya tutarda komisyon verir Teslimatın üzerinden yapıldığı durumlarda, aşağıdaki hükümler uygulanır: Kargo ücreti her satış modelinde açıkça belirtilen taraf tarafından ödenir. Kargo ücretinin müşteri tarafından ödeneceği durumlarda kargo ücreti tahsilatı peşin olarak yapılır MÜŞTERİ, ödemesini sipariş sırasında kredi kartı, elektronik cüzdan, elektronik nakit, elektronik çek, online BANKA havalesi veya diğer elektronik ödeme metodları ile yapar. DATASTAR, online yapılan ödeme işlemine dair matbu bir belge düzenleyerek bu belgenin mal teslimi sırasında MÜŞTERİ tarafından kimlik göstermek suretiyle imzalanmasını talep edebilir. Teslimatı yapan, MÜŞTERİ nin belgeyi imzalamaması veya kimliğini ibraz edememesi halinde teslimatı yapmayacaktır DATASTAR tarafından aksi yazılı olarak belirtilmedikçe,, WEBDATA sitesinden yapılan ÜRÜN satışı ile ilgili olarak herhangi bir tahsilat yapmayacaktır. nin kendisinin MÜŞTERİ ye yaptığı satışlar bunun dışındadır ÜRÜN ün DATASTAR tarafından adına faturalanması halinde,, DATASTAR ın kendisine kestiği fatura tutarına eşit tutarda veya kendisine yazılı olarak bildirilen tutarda faturayı MÜŞTERİ adına

9 tanzim edecektir. nin teslimat sırasında, MÜŞTERİ ye, bu ÜRÜN dışında başka bir satış yapması durumunda, o satışın tutarını bu faturaya dahil etmeyecektir , ÜRÜN kendisine ulaştığında MÜŞTERİ ye telefon ederek ÜRÜN ünü teslim alabileceğini bildirmekle yükümlüdür , teslim aldığı ve MÜŞTERİ ye ait olan ÜRÜN ü MÜŞTERİ talep ettiği anda teslim etmekle yükümlüdür MÜŞTERİ, ÜRÜN ü, teslim aldığı andaki şekliyle kanun tarafından belirtilen zaman zarfında iade edebilir., ÜRÜN ün orijinal durumda ve hasarsız olduğundan emin olacak ve DATASTAR a göndermek üzere teslim alacaktır. Faturasını iptal etmek nin sorumluluğundadır ve iptal edilmemiş olması DATASTAR ı herhangi bir yükümlülük altına sokmaz ÜRÜN iadesi vukuunda,, ÜRÜN ü müşteriden kanuni şartlar çerçevesinde teslim alır ve iade faturası keserek DATASTAR a kargo ile ödemeli gönderir. DATASTAR, ÜRÜN ü teslim aldığında, ÜRÜN ücreti ve KDV yi MÜŞTERİ nin kredi kartına iade eder (charge-back), buna mukabil hesabına kaydettiği tahsilatı geri alır ve nin DATASTAR a kesmiş olduğu komisyon faturası tutarında bir iade faturasını adına tanzim eder. ÜRÜN gönderimi sırasında kargo ücreti MÜŞTERİ tarafından ödenmişse bunu iade etmez., ÜRÜN ü kendi satın almayı tercih ederse, nin hesabı ÜRÜN tutarı kadar alacaklandırılır , hizmetinin bedeli olarak, her satış modelinde önceden belirlenen oranda ve DATASTAR in kendisine yazılı olarak bildirdiği tutarda bir faturayı DATASTAR e kesecektir. DATASTAR tarafından kendisine bildirilen tutar önceden mail ile bidirilen orandan farklıysa, bu durumu en kısa zamanda DATASTAR e bildirerek düzeltilmesini talep edecektir Satılan ÜRÜN ün ve aplikasyon yazılımlarının tatbiki ve işletilmesi tamamiyle MÜŞTERİ nin sorumluluğundadır. İsterse den ücret karşılığı hizmet talep edebilir. 9. TESLİM, KURULUŞ VE İADE 9.1. nin siparişleri, ÜRÜNLER in siparişin verildiği depoda mevcut bulunması ve nin finansal riskinin müsait olması şartıyla, geliş sırasına göre en kısa zamanda faturalanarak sevk edilir. Risk hesabı, ye kesilmiş olan faturalar ve bayinin ödeme tip ve tutarları dikkate alınarak DATASTAR otomasyon sisteminde tanımlı formüller ile yapılır. DATASTAR, gerek gördüğünde bu formülleri değiştirme hakkına sahiptir Yurt içi satışlarda, bütün ÜRÜNLER in sevki, ye DATASTAR ın anlaşmalı olduğu kargo şirketleri ile yapılır. Kargoya teslim edilmiş ÜRÜNLER, ye teslim edilmiş kabul edilir. Kargoda meydana gelecek hertürlü gecikme ve kayıp işlemlerinden dolayı nin maruz kalabileceği zarar ve ziyandan DATASTAR sorumlu tutulmayacaktır Her türlü ürün sevkinde belirlenen limit sipariş tutarına kadar kargo ücretleri ye aittir. Limit üzerindeki kargo ücretleri DATASTAR tarafından ödenir. Limit miktarı dönemsel olarak tesbit edilerek katalogları ve WEBDATA da duyurulur.

10 9.4. Satılan ÜRÜN lerin ve aplikasyon yazılımlarının tatbiki ve işletilmesi tamamiyle nin veya MÜŞTERİ nin sorumluluğundadır DATASTAR, online yapılan ödeme işlemlerine dair kredi kartı, BANKA havale emri gibi belgeler düzenleyerek bu belgelerin mal teslimi sırasında yetkili kişilerce kimlik göstermek suretiyle imzalanmasını talep edebilir. Belgelerin imzalanmaması veya imza yetkisine sahip kişinin bulunmaması halinde teslimatın gerçekleşmesini engelleme hakkına sahiptir. 9.6., ÜRÜN leri teslim aldığı anındaki şekliyle ilgili kanunlarda belirtilen zaman zarfında iade edebilir. 9.7., kargodan gelen ürünleri kontrol ederek alır. ÜRÜNLER de eksik veya hasar varsa tutanak tutar ve kargo şirketi elemanına bu tutanağı imzalatarak ürünleri teslim alır veya kargodan ürünü teslim almayarak durumu DATASTAR a bildirir Kargo ile gerçekleştirilen ürün teslimatı sürecinde müşteri sistemde belirtilen adreste bulunamaz ise müşteriye kargo elemanı tarafından ziyaret notu bırakılır. Müşteri üç gün içinde aradığı takdirde teslimat aynı adrese ek ücret karşılığı gerçekleştirilir. Müşteri üç gün içinde aramadığı takdirde, ürün siparişi verilmemiş kabul edilir. Ancak bu takdirde dahi kargo ücreti nin cari hesabına borç olarak kaydedilecek, kredi kartı ile yapılmış siparişlerde ise kredi kartından bu bedel tahsil edilecektir. Ürün nakliyesini DATASTAR ile anlaşmalı kargo şirketlerinin gerçekleştirmediği alışverişlerde, taşıma koşulları ilgili kargo şirketi tarafından belirlenir siparişlerini müşteri temsilcisi ve WEBDATA yı kullanarak verebilir. Müşteri temsilcisine verilen siparişlerde sevk adresi ilgili müşteri temsilcisine elektronik posta veya faks yolu ile ulaştırılmalıdır. adına yapılacak olan teslimat adresleri WEBDATA internet sitesi veya DATASTAR ın daha sonra duyuracağı diğer teknik altyapılar ile bu bilgiler belirtilen bölümlere girilmek veya DATASTAR ın talep ettiği data formatlarında göndermek suretiyle DATASTAR a laştırılabilecektir. Teslim alacak kişilerin isimleri belirtilmesi halinde teslimat bu kişilere kimlik doğrulama yöntemi ile yapılacaktır. Belirtilmemesi durumunda adreste belirtilen yetkili kişilere teslimat yapılacak teslimatın yapıldığı kişilerin isimleri kayıt altına alınacaktır İrsaliyenin imzalanmış olması ile malları teslim almış kabul edilecektir. Burada teslim alan kişinin kimlik kontrolü yapılacak ve tarafından teslim alınmadığına dair yapılan hiçbir itiraz kabul edilmeyecektir. Bu şekilde teslimatı yapılan siparişlerin takibi için, DATASTAR uygun görürse WEBDATA adresinde, sipariş takip bölümünde bir geliştirme yaparak irsaliyeli teslimatları ayrıca raporlayabilecektir. Bu şekilde yapılan teslimatlarının tümünün tarafından alınmış kabul edileceği tarafından kabul ve beyan edilmiştir. 10. ÜRÜN VE HİZMETLERE DAİR HÜKÜMLER GARANTİ VE TEKNİK SERVİS Donanım ÜRÜNLER inin garanti müddetleri ve kapsamları, ÜRÜNLERİ in teslimlerinde birlikte verilecek olan GARANTİ KARTLARI nda belirtilir. GARANTİ MÜDDETİ nin başlangıcı, nin kendi kullanacağı ÜRÜNLER için, DATASTAR faturasının tarihi; nin ÜRÜNLER i kendisi kullanmadan satması halinde ise nin bu ürün için MÜŞTERİ sine çıkaracağı faturanın tarihidir. Ancak bu halde, garanti

11 müddetinin tarihi, DATASTAR ın bu ürün için ye çıkarttığı faturanın tarihinden üç (3) ay sonrayı geçemez. Garanti kapsamındaki veya garantisi dolmuş cihazların bakımı yetkili servislerce yapılır. Bu servis noktalarında tamir edilemeyen arızalı cihazlar DATASTAR MERKEZ DEPO suna teslim edilir. Yetkili Teknik Servis anlaşması olmayan ler teslim aldıkları arızalı cihazları gerekli açıklamayla birlikte, kargo ve nakliye ücretleri kendilerine/müşterisine ait olmak üzere, en yakın Yetkili Servise teslim edecekler ya da MÜŞTERİ sinin teslimini temin edeceklerdir. Bayi, ürünlerle beraber gelen garanti kartını uygun şekilde doldurarak müşteri ve/veya DATASTAR a teslimle yükümlüdür DESTEK nin DATASTAR ile Teknik Servis sözleşmesi de imzalaması halinde, kendisinin ya da başka bir nin satmış olduğu veya DATASTAR ın satışını yapmış olduğu ÜRÜNLER için, YETKİLİ TEKNİK SERVİS sözleşmesi şartları çerçevesinde, Donanım Teknik Arıza / Bakımını TEKNİK SERVİS departmanı ile vermeyi kabul eder MALZEME Kağıt, mürekkepli şerit, disk paketleri, baskı ünitelerinin baskı kafaları ve bandları vesaire gibi her türlü sarf malzemesi, ÜRÜNLER in satış bedellerine dahil olmadığı gibi garanti kapsamında da değildir. DATASTAR bu gibi sarf malzemelerini elinde satış için mevcut oldukları müddetçe ve DATASTAR ın tesbit edilmiş fiyatlarıyla normal fatura şartlarına göre ye veya MÜŞTERİ sine satmayı kabul eder. Tariflerine uygun olmayan malzeme kullanımı yüzünden ÜRÜNLER in maruz kalacağı hasar veya meydana gelebilecek başka zararlardan, DATASTAR sorumlu değildir. 11. MARKALAR VE BUNLARA İLİŞKİN HUSUSLAR ye satılacak veya tevdi edilecek ÜRÜNLER in markaları üzerinde münhasır haklara sahip bulunmaktadır., münhasıran DATASTAR a veya diğer 3. şahıslara ait olan bu marka, tanıtıcı işaretleri, Ticaret Ünvanlarını, kendi Ticaret Ünvanı, İşletme Adı olarak veya bu ünvan ve adlarla birlikte kullanamaz. 12. PATENTLER VE TELİF HAKLARI 12.1., DATASTAR a ait bulunan FİKİR ÜRÜNLERİ ne (intellectual properties), DATASTAR ın geliştirdiği veya üçüncü şahıslar tarafından geliştirilip DATASTAR tarafından pazarlanan yazılım ÜRÜNLER i ve bunların source ve object kodlamalarına; DATASTAR ın GİZLİDİR (Confidential) işaretini taşıyan her türlü Resim, Teknik Resim, Plan, Bilgi, vesaire gibi hususlara ilişkin olarak DATASTAR in belirlediği ve zaman zaman değiştirebileceği esas ve kurallara aynen uymak zorundadır , DATASTAR a ait bulunan FİKİR ÜRÜNLERİ (Intellectual Properties) veya üçüncü şahıslar tarafından geliştirilip DATASTAR tarafından pazarlanan yazılım ÜRÜNLERİ nin aşağıdaki şartlara uygun olarak kullanmayı kabul ettiğini ve bu şartlara aykırı davranışlardan doğabilecek her türlü zararı tazmin edeceğini beyan ve kabul eder Her fatura edilen program sadece tek bir lokasyondaki tek bir makinada kullanılır Programlar sadece emniyet veya düzeltme gayeleri ile kopya edilebilir.

12 12.5. Programların bir başka kişi veya kuruluşa devredilmesi durumunda yeni kullanıcı bu taahhütnamede belirtilen hususları kabul etmek zorundadır. Ancak fatura ile yapılabilecek bu devir esnasında, eski kullanıcı elinde bulunan bütün kopyaları imha edecektir Bu gibi durumlarda nin veya alt bayisinin programları kopyalayıp başkalarına verdiğinin tesbit edilmesi halinde her kopya için en az 5 misli cari bedelden DATASTAR, ye fatura kesecektir. Bu durum, DATASTAR tarafından haklı fesih nedenidir. 13. TİCARİ SIRLAR 13.1., DATASTAR a ait olan vakıf olacağı Ticari Sırları, Know-How ını MÜŞTERİ leri dahil üçüncü şahıslara, DATASTAR ın önceden yazılı müsadesini almadan açıklamayacaktır DATASTAR tarafından ye verilen MÜŞTERİ bilgileri ve gerçekleşen işlemler DATASTAR ın ticari sırlarıdır., bu sırları üçüncü şahıslara, DATASTAR ın önceden yazılı müsaadesini almadan açıklamayacaktır Madde 13.1 ve 13.2 de belirtilen hükümlere aykırı davranıştan doğabilecek bütün zararlar tarafından karşılanacaktır. Tazminat, uğranılan zararın yanında, mahrum kalınan kârı da kapsayacaktır. DATASTAR sorumlu tutulmayacaktır. MÜŞTERİ ve DATASTAR, den tazminat talep edebilecektir. 14. SÖZLEŞME SÜRESİ İşbu sözleşme, taraflardan herhangi biri tarafından, madde 15 hükümlerine göre fesh edilmedikçe geçerlidir. 15. SÖZLEŞMENİN FESHİ Taraflardan her biri, herhangi bir sebep göstermeksizin, 2 ay önceden yazılı ihbarda bulunmak şartıyla, işbu sözleşmeyi her zaman fesih edebilir nin işbu sözleşmede belirtilen yükümlülüklerini zamanında ve gerektiği gibi yerine getirmemesi, sözleşme hükümlerine aykırı davranması, veya beyan edilen hususların gerçeğe aykırı olduğunun anlaşılması gibi hallerde DATASTAR sözleşmeyi derhal feshedebilir Taraflardan birinin iflası, malvarlığını kısmen veya tamamen alacaklılara veya başkalarına devretmesi, konkordato akdetmesi, tasarruf yetkisinin her hangi bir şekilde kısıtlanması halinde diğer taraf sözleşmeyi derhal feshedebilir nin, DATASTAR ın adını karalayacak bir şekilde davranarak müşteri memnuniyetsizliğine neden olması ve müşterinin haklı nedenlerle yi yazılı olarak DATASTAR a birden fazla şikayet başvurusunda bulunması ve birden fazla müşteri şikayetlerinin aynı için DATASTAR a yazılı olarak ulaşması sonucu DATASTAR yi yazılı olarak uyarır. Aynı sorunların tekrarlanması halinde, DATASTAR sözleşmeyi derhal ve her hangi süre vermeye ve her hangi bir süreye uymaya gerek olmaksızın fesih edebilir. Bu kural, diğer derhal fesih hallerinde de uygulanır.

13 16. FESHİN SONUÇLARI İşbu sözleşmenin feshi halinde, DATASTAR dan herhangi bir ad ve şekil altında tazminat, kâr mahrumiyeti ve benzeri bir talepte bulunamayacaktır Sözleşmenin, 15 inci madde uyarınca DATASTAR tarafından feshi ve/veya tarafından haksız feshi halinde, DATASTAR ın müspet ve menfi tazminat ile cezai şart talep hakkı saklıdır Sözleşmenin feshi, nin müşterilerine karşı olan yükümlülüklerini ortadan kaldırmayacaktır Sözleşmenin feshi halinde, DATASTAR tarafından kendisine ücretsiz verilmiş olan her türlü ÜRÜNLER i, malzemeyi, broşür ve sair eşyayı DATASTAR a fesih tarihinden itibaren en geç onbeş (15) gün içinde iade edecektir., fesih tarihinden itibaren, DATASTAR si olduğuna ilişkin herhangi bir beyanda bulunmayacak, böyle bir intiba uyandırabilecek her türlü ilan, reklam ve davranıştan kaçınacaktır WEBDATA kullanımı için tahsis edilen KULLANICI ADI ve ŞİFRE leri iptal edilecektir. 17. SÖZLEŞME HÜKÜMLERİ UYGULANMASI İşbu sözleşmede yer alan hükümler uyarınca, tarafların birine yüklenmiş olan yükümlülüklerin yerine getirilmemiş olması, diğer tarafın, hak ve yükümlülüklerin yerine getirilmesini talep etmesine engel teşkil etmeyecek, haklarından ve/veya taleplerinden feragat ettiği anlamını taşımayacak, anlaşmanın bu yoldaki hükümlerinin değiştirilmiş olduğu sonucu doğurmayacaktır. 18. DEVİR VE TEMLİK, bu sözleşmeden doğan hak ve yükümlülüklerini, DATASTAR ın yazılı muvafakati olmadıkça başkalarına devir edemez; ÜRÜNLER e ilişkin lik (alt bayi) tayin edemez. 19. SÖZLEŞMENİN KAPSAMI Bu sözleşme konusu ile ilgili olarak DATASTAR ile arasındaki anlaşmanın tamamını teşkil eder ve daha önceki diğer tüm sözleşme, mutabakat, görüşme ve tekliflerin yerini alır. 20. BİLDİRİMLER Sözleşme gereğince yapılacak her türlü bildirim noter aracılığı ile veya telgrafla ya da iadeli taahhütlü mektupla veya yazılı olarak elden imza karşılığı yapılacak; adresin değiştirildiği aynı yollardan biriyle diğer tarafa bildirilmediği sürece, sözleşmenin başlangıç kısmında belirtilen adrese her türlü tebligat ve bildirim, geçerli ve yeterli olacaktır. 20. UYUŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ İşbu sözleşme, Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına tabidir. Yine taraflar, Kadıköy Mahkeme ve İcra Dairelerinin yetkilerini kabul ederler. Yirmi maddeden oluşan işbu sözleşme, taraflarca aynen ve özgür iradeleriyle kabul ile / /20 tarihinde tanzim ve imza edilmiştir.

LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 01.07.2013 tarihinden itibaren düzenlemekte olan LG Bireysel

Detaylı

SPM Kompozit İleri Malzeme Teknolojileri Müh. Dan. San. ve Tic. A.Ş. GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ

SPM Kompozit İleri Malzeme Teknolojileri Müh. Dan. San. ve Tic. A.Ş. GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ SPM Kompozit İleri Malzeme Teknolojileri Müh. Dan. San. ve Tic. A.Ş. GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ 25.06.2014 SPM KOMPOZİT İLERİ MALZEME TEKNOLOJİLERİ MÜH. DAN. SAN. VE TİC. A.Ş. GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ 1. GENEL

Detaylı

BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 01.07.2013 tarihinden itibaren düzenlemekte olan

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞINCA TOHM MERKEZLERİNE ALINACAK VE FEDERASYON FAALİYETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALINACAK MALZEME ALIMI SÖZLEŞMESİ.

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞINCA TOHM MERKEZLERİNE ALINACAK VE FEDERASYON FAALİYETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALINACAK MALZEME ALIMI SÖZLEŞMESİ. TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞINCA TOHM MERKEZLERİNE ALINACAK VE FEDERASYON FAALİYETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALINACAK MALZEME ALIMI SÖZLEŞMESİ. Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Türkiye Kano Federasyonu

Detaylı

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak UYARI İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 16 punto ve koyu fontta print ederek okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her müşteri, tarafımızdan düzenlenmiş

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen A.C.A.İ.P. Akıllı Telefon Kampanyaları-Yeni den ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı adıma kayıtlı ve faturalı GSM hattı

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FİKRÎ MÜLKİYET VE PATENT HAKLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FİKRÎ MÜLKİYET VE PATENT HAKLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FİKRÎ MÜLKİYET VE PATENT HAKLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Mevlana Üniversitesi, fikrî mülkiyet haklarının edinilmesi, paylaşılması,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ AKILLI KART (KARTLI SİSTEM) YEMEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ AKILLI KART (KARTLI SİSTEM) YEMEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ AKILLI KART (KARTLI SİSTEM) YEMEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen kelimeler, sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki

Detaylı

NOTEBOOK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

NOTEBOOK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ NOTEBOOK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 22.06.2012 tarihinden itibaren düzenlenen Notebook Kampanyası ndan ( Kampanya ) Bireysel abone olarak yararlanmak

Detaylı

Yukarıdaki şartları taşıyan Abone, hat başına sadece 1 (bir) adet Dect Telefonu ( Ürün ) için talepte bulunabilir.

Yukarıdaki şartları taşıyan Abone, hat başına sadece 1 (bir) adet Dect Telefonu ( Ürün ) için talepte bulunabilir. TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. KÖY AVANTAJ veya GAP AVANTAJ TARİFELERİNDEN FAYDALANAN YENİ ABONELERE DECT TELEFON KAMPANYASI NIN KATILIM KOŞULLARI VE ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ KATILIM KOŞULLARI: Aşağıdaki şartları

Detaylı

+1TL TEK TELEFON SERVİSİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ

+1TL TEK TELEFON SERVİSİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ ye ( Vodafone ) ve Vodafone Net İletişim Hizmetleri A.Ş. ( Vodafone Net ) tarafından yürütülen ve Ek-1 de detayları belirtilen +1TL Tek Telefon Servisi Kampanyası (12 Ay) dan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Mini Kampanya Taahhütnamesi Ek Ödeme

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Mini Kampanya Taahhütnamesi Ek Ödeme ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy S III MINI Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU MENKUL KIYMET KREDİ (SWAP) İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ

TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU MENKUL KIYMET KREDİ (SWAP) İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ R.G 58 27 Mart 2009 TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU MENKUL KIYMET KREDİ (SWAP) İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ AMAÇ 1. Tasarruf Mevduatı Sigortası ve Finansal İstikrar Fonu tarafından yapılacak

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU MAL ALIM SÖZLEŞME TASLAĞI

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU MAL ALIM SÖZLEŞME TASLAĞI ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU MAL ALIM SÖZLEŞME TASLAĞI Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kamusu Rektörlüğü (bundan sonra İdare olarak anılacaktır) ile diğer tarafta

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9320 Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU ELİ MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN.. NE PEŞİN BEDELLİ MARN SATIŞI İLE İLGİLİ 1.BEŞ YILLIK ÇERÇEVE PROTOKOLU (201..-202..

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU ELİ MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN.. NE PEŞİN BEDELLİ MARN SATIŞI İLE İLGİLİ 1.BEŞ YILLIK ÇERÇEVE PROTOKOLU (201..-202.. TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU ELİ MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN.. NE PEŞİN BEDELLİ MARN SATIŞI İLE İLGİLİ 1.BEŞ YILLIK ÇERÇEVE PROTOKOLU (201..-202..) MADDE-1 TARAFLAR: Satıcı : Türkiye Kömür İşletmeleri

Detaylı

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 09.10.2012 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Cihaz Taksitli M2M Kampanyası

Detaylı

2009 2010 Dönemi Piyasa Yapıcılığı Sözleşmesi

2009 2010 Dönemi Piyasa Yapıcılığı Sözleşmesi 2009 2010 Dönemi Piyasa Yapıcılığı Sözleşmesi Sözleşmenin tarafları Madde 1) İşbu Sözleşme, İsmet İnönü Bulvarı No:36, 06510 Emek / Ankara adresinde mukim Hazine Müsteşarlığı (bundan sonra kısaca Müsteşarlık

Detaylı

Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015

Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015 Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015 BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİĞİN UYGULANMASINA İLİŞKİN GENELGE (2015/50) Bu Genelge, 25.05.2015

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy Note2 Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, EK2 de belirtilen GSM hatlarım için imzaladığım

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TAKSİTLİ MICROSOFT ÜRÜNÜ (MÜŞTERİ TAKİP SİSTEMİ YAZILIMI HEDİYELİ WINDOWS 7 HOME PREMIUM) KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: 1. Türk Telekomünikasyon

Detaylı

ANLAŞ OTOMASYON YAZILIMLARI ÇÖZÜM ORTAĞI SÖZLEŞMESİ

ANLAŞ OTOMASYON YAZILIMLARI ÇÖZÜM ORTAĞI SÖZLEŞMESİ ANLAŞ OTOMASYON YAZILIMLARI ÇÖZÜM ORTAĞI SÖZLEŞMESİ TARAFLAR 1. ÜRETİCİ FİRMA : ANLAŞ OTOMASYON MÜHENDİSLİK YAZILIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Adres : Oruç Reis Mah. Tekstilkent İş Merkezi B14 Blok No:71 Esenler

Detaylı

Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3)

Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3) KREDİ KARTI / EK HESAP ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 85TL 42.5TL

Detaylı

FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ FİBERİN KRALI KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO :... İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO :... Kampanya Kapsamında Sunulan Bireysel Paketler DAHİL OLUNAN PAKET

Detaylı

ATAÇ Bilgilendirme Politikası

ATAÇ Bilgilendirme Politikası ATAÇ Bilgilendirme Politikası Amaç Bilgilendirme politikasının temel amacı, grubun genel stratejileri çerçevesinde, ATAÇ İnş. ve San. A.Ş. nin, hak ve yararlarını da gözeterek, ticari sır niteliğindeki

Detaylı

ALIM-SATIM SÖZLEŞMESİ

ALIM-SATIM SÖZLEŞMESİ Sayfa 1 / 7 ALIM-SATIM SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR : 1.1. Satıcının/Tedarikçinin Bilgileri : A)Ticari unvanı : B) Adresi : C) Vergi Dairesi ve No su : D) İletişim bilgileri : Bundan sonra kısaca SATICI/TEDARİKÇİ

Detaylı

ABONELĠK SÖZLEġMELERĠ YÖNETMELĠĞĠ TASLAĞI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ABONELĠK SÖZLEġMELERĠ YÖNETMELĠĞĠ TASLAĞI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ABONELĠK SÖZLEġMELERĠ YÖNETMELĠĞĠ TASLAĞI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; abonelik sözleşmelerine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir. Kapsam

Detaylı

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Konu: Elektronik Tebligat Uygulaması Zorunluluğu 27 Ağustos 2015 tarih ve 29458 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 456 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile elektronik

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN)

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ 1. AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli uygulamasından ( Uygulama veya Kampanya ) işbu Taahhütname

Detaylı

BLACKBERRY TAAHHÜTLÜ BİREYSEL BIS KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

BLACKBERRY TAAHHÜTLÜ BİREYSEL BIS KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TAAHHÜTLÜ BIS KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 01.08.2008 tarihinden itibaren düzenlemekte olduğu BlackBerry Taahhütlü Bireysel

Detaylı

ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 14) BİRİNCİ BÖLÜM

ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 14) BİRİNCİ BÖLÜM Nisan 0 SALI Resmî Gazete Sayı : 97 TEBLİĞ Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: ) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE () Bu Tebliğin

Detaylı

İŞYERİM İNTERNET HIZI KEŞFET 24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM İNTERNET HIZI KEŞFET 24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM İNTERNET HIZI KEŞFET 24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri

Detaylı

İÇ PİYASA SATIŞ HÜKÜM VE KOŞULLARI

İÇ PİYASA SATIŞ HÜKÜM VE KOŞULLARI 1. TANIMLAR İşbu İç Piyasa Satış Hüküm ve Koşulları nda aşağıdaki sıralanan ibareler kendilerine atanan ve aşağıda tanımlanan anlamları taşıyacaktır. AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş Hüküm ve Koşullar

Detaylı

CEZAİ ŞARTIN TEK YANLI KARARLAŞTIRILAMAYACAĞI

CEZAİ ŞARTIN TEK YANLI KARARLAŞTIRILAMAYACAĞI İlgili Kanun / Madde 818 S.BK/158-161 T.C YARGITAY 9. HUKUK DAİRESİ Esas No. 2009/17762 Karar No. 2011/19801 Tarihi: 30.06.2011 CEZAİ ŞARTIN TEK YANLI KARARLAŞTIRILAMAYACAĞI ÖZETİ Cezai şart öğretide,

Detaylı

PROTOKOL Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası PETROL-İŞ Hizmeti Alan:

PROTOKOL Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası PETROL-İŞ Hizmeti Alan: PROTOKOL Ağız ve Diş sağlığı tedavilerini kapsayan protokol metnidir. Sağlık hizmetini veren kurum Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak anılacaktır. Hizmeti alan kurum Türkiye Petrol Kimya Lastik

Detaylı

28 Mayıs 2016 tarihli ve 29725 sayılı Resmî Gazetede yayınlanmıştır. KURUL KARARI. Karar No : 6282-3 Karar Tarihi : 13/05/2016

28 Mayıs 2016 tarihli ve 29725 sayılı Resmî Gazetede yayınlanmıştır. KURUL KARARI. Karar No : 6282-3 Karar Tarihi : 13/05/2016 28 Mayıs 2016 tarihli ve 29725 sayılı Resmî Gazetede yayınlanmıştır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan : KURUL KARARI Karar No : 6282-3 Karar Tarihi : 13/05/2016 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Tanımlar ve İstisnalar

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Tanımlar ve İstisnalar TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU AMBAR HİZMETLERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR (Yönetim Kurulunun 20/05/2009 tarih ve 2009/191 sayılı Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar ve İstisnalar Amaç MADDE 1

Detaylı

İŞYERİM İNTERNET HIZLI VE SINIRSIZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM İNTERNET HIZLI VE SINIRSIZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM İNTERNET HIZLI VE SINIRSIZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri SEÇİLEN PAKET

Detaylı

SİRKÜLER. 1.5-Adi ortaklığın malları, ortaklığın iştirak halinde mülkiyet konusu varlıklarıdır.

SİRKÜLER. 1.5-Adi ortaklığın malları, ortaklığın iştirak halinde mülkiyet konusu varlıklarıdır. SAYI: 2013/03 KONU: ADİ ORTAKLIK, İŞ ORTAKLIĞI, KONSORSİYUM ANKARA,01.02.2013 SİRKÜLER Gelişen ve büyüyen ekonomilerde şirketler arasındaki ilişkiler de çok boyutlu hale gelmektedir. Bir işin yapılması

Detaylı

T.C. AHİLER KALKINMA AJANSI TR71 DÜZEY 2 BÖLGESİ NEVŞEHİR, KIRŞEHİR VE AKSARAY İLLERİ TURİZM SEKTÖR GELİŞTİRME ÇALIŞMASI HİZMET ALIM İŞİ SÖZLEŞMESİ

T.C. AHİLER KALKINMA AJANSI TR71 DÜZEY 2 BÖLGESİ NEVŞEHİR, KIRŞEHİR VE AKSARAY İLLERİ TURİZM SEKTÖR GELİŞTİRME ÇALIŞMASI HİZMET ALIM İŞİ SÖZLEŞMESİ T.C. AHİLER KALKINMA AJANSI TR71 DÜZEY 2 BÖLGESİ NEVŞEHİR, KIRŞEHİR VE AKSARAY İLLERİ TURİZM SEKTÖR GELİŞTİRME ÇALIŞMASI HİZMET ALIM İŞİ SÖZLEŞMESİ Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta

Detaylı

Özet şeklinde bilgiler

Özet şeklinde bilgiler Kurzhinweise in türkischer Sprache TR İşçi Temsilciliği seçiminin açılışı ve yapılış usulü hakkında Özet şeklinde bilgiler Bu nedenle yakında İşçi Temsilciliğinin seçimi yapılacaktır. Şu an okumakta olduğunuz

Detaylı

Tarih: 05.02.2010 Sayı: 2010/15. Konu:

Tarih: 05.02.2010 Sayı: 2010/15. Konu: S İ R K Ü L E R R A P O R Tarih: 05.02.2010 Sayı: 2010/15 Konu: 396 Sıra Numaralı VUK Genel Tebliği ile Ba ve Bs formlarına ilişkin uygulamada değişiklikler yapıldı. Özet: 4 Şubat 2010 tarihli Resmi Gazete

Detaylı

2011/3.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE. 4 Aralık 2011-Pazar 09:00-12:00 SORULAR

2011/3.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE. 4 Aralık 2011-Pazar 09:00-12:00 SORULAR 2011/3.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 4 Aralık 2011-Pazar 09:00-12:00 SORULAR SORU 1: Mali Tablolardan Bilanço yu tanımlayınız. SORU 2: Mali Tablolardan Gelir Tablosu

Detaylı

İZMİR. 5.2.2010. Muhasebe Müdürlüğüne,

İZMİR. 5.2.2010. Muhasebe Müdürlüğüne, Sayı: YMM.03.2010-18 Konu: 396 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Form Ba ile Form Bs Bildirimlerinin 2010 Yılı ve Müteakip Yıllarda Verilmesine İlişkin İZMİR. 5.2.2010 Muhasebe Müdürlüğüne, 04.02.2010

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kuruluş Gerekçesi Kulüp, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Yazılım Kulübü ismi ile

Detaylı

HTC BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

HTC BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ HTC BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 01.07.2013 tarihinden itibaren düzenlemekte olan HTC Bireysel

Detaylı

İŞYERİ HEKİMLİĞİ, DİĞER SAĞLIK PERSONELİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI HiZMET SÖZLEŞMESİ

İŞYERİ HEKİMLİĞİ, DİĞER SAĞLIK PERSONELİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI HiZMET SÖZLEŞMESİ İŞYERİ HEKİMLİĞİ, DİĞER SAĞLIK PERSONELİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI HiZMET SÖZLEŞMESİ Madde I. TARAFLAR İş bu sözleşme;... adresinde mukim... (bundan sonra kısaca "İşveren" olarak adlandırılacaktır) ile

Detaylı

İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI

İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI İMKB DE İŞLEM SIRALARI KAPATILAN ŞİRKET HİSSE SENETLERİNİN ALIŞ/SATIŞINA İLİŞKİN ESASLAR BÖLÜM I KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARI KAMUYU AYDINLATMA BİLGİ FORMLARININ İSTENMESİ Madde 1 Borsa da işlem gören

Detaylı

AMME ALACAKLARINDA TERKİN TUTARI

AMME ALACAKLARINDA TERKİN TUTARI AMME ALACAKLARINDA TERKİN TUTARI TABLO IV- MUHASEBE KAYITLARINDAN ÇIKARILACAK ALACAKLAR 1. 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 106 ncı maddesi gereğince; 1.1. 213 sayılı Vergi

Detaylı

Gümrük Müsteşarlığından: GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (ULUSLARARASI ANLAŞMALAR) (SERİ NO: 7)

Gümrük Müsteşarlığından: GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (ULUSLARARASI ANLAŞMALAR) (SERİ NO: 7) 10 Nisan 2008 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 26843 TEBLİĞ Gümrük Müsteşarlığından: GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (ULUSLARARASI ANLAŞMALAR) (SERİ NO: 7) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, Türkiye ile Avrupa Topluluğu

Detaylı

TURKCELL T10 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

TURKCELL T10 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL T10 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 11.11.2010 tarihinden itibaren düzenlenmekte olan Turkcell T10 Kampanyası ndan

Detaylı

VODAFONE M2M YAZARKASA SERVİSİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE M2M YAZARKASA SERVİSİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen ve MT Bilgi Teknolojileri ve Dış Ticaret A.Ş. den (kısaca MT ) Yazar Kasa POS cihaz(lar)ı satın almış olan firmalara sunulmakta olan Vodafone İş Ortağım M2M Yazarkasa

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesinde bulunan gayrimenkul (Günübirlik Tesis Alanı ) 2886 sayılı Devlet İhale

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM (KKD) MALZEMESİ Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı

Detaylı

NO: 2012/09 TAR H: 19.01.2012

NO: 2012/09 TAR H: 19.01.2012 VERG S RKÜLER NO: 2012/09 TAR H: 19.01.2012 KONU 5 Seri No lu Kurumlar Vergisi Genel Tebli i Resmi Gazete de Yay nlanm r. 19.01.2012 tarih ve 28178 say Resmi Gazete de yay mlanan 5 Seri No'lu Kurumlar

Detaylı

KAMU İHALE KURULU KARARI. Toplantıya Katılan Üye Sayısı : 7 : Elektrik ihtiyacının temini.

KAMU İHALE KURULU KARARI. Toplantıya Katılan Üye Sayısı : 7 : Elektrik ihtiyacının temini. Toplantı No : 2011/047 Gündem No : 2 Toplantıya Katılan Üye Sayısı : 7 Gündem Konusu : Elektrik ihtiyacının temini. Elektrik piyasası ve ilgili mevzuatındaki değişiklikler ve gelişmeler sonrasında, 4734

Detaylı

6 Nisan 2011 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27897 YÖNETMELİK

6 Nisan 2011 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27897 YÖNETMELİK 6 Nisan 2011 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27897 YÖNETMELİK İçişleri Bakanlığından: KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE UYGULANAN İDARİ PARA CEZALARININ TAHSİLİNDE VE TAKİBİNDE UYGULANACAK USUL

Detaylı

HİZMET ALIMLARINDA FAZLA MESAİ ÜCRETLERİNDE İŞÇİLERE EKSİK VEYA FAZLA ÖDEME YAPILIYOR MU?

HİZMET ALIMLARINDA FAZLA MESAİ ÜCRETLERİNDE İŞÇİLERE EKSİK VEYA FAZLA ÖDEME YAPILIYOR MU? HİZMET ALIMLARINDA FAZLA MESAİ ÜCRETLERİNDE İŞÇİLERE EKSİK VEYA FAZLA ÖDEME YAPILIYOR MU? Rıza KARAMAN Kamu İhale Mevzuatı Uzmanı 1. GİRİŞ İdareler, personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımlarına çıkarken

Detaylı

RİSK DEĞERLENDİRME VE PROJE ONAY TALİMATI

RİSK DEĞERLENDİRME VE PROJE ONAY TALİMATI : 1 / 5 Amaç IEP tarafından, kuruluşların verdikleri hizmetlerle ilgili ATEX Direktifleri kapsamındaki Türk Standardlarına ve/veya EN Standardlarına göre yapılan muayene, muayene deney, İnceleme ve Proje

Detaylı

KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA İSTİHDAM EDİLEN İŞÇİLERİN KIDEM TAZMİNATLARININ

KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA İSTİHDAM EDİLEN İŞÇİLERİN KIDEM TAZMİNATLARININ 8 Şubat 2015 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29261 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA BİRİNCİ

Detaylı

İŞYERİM MOBİL 24 AYAR KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM MOBİL 24 AYAR KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM MOBİL 24 AYAR KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1-) İşyerim Mobil 24 Ayar Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz adına AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. ye ( İŞLETMECİ ) taşınması için talepte bulunduğumuz

Detaylı

YÖNETMELİK. a) Basamak kontrolü: On beş basamaklı IMEI numarasının son basamağının doğruluğunun kontrolünü,

YÖNETMELİK. a) Basamak kontrolü: On beş basamaklı IMEI numarasının son basamağının doğruluğunun kontrolünü, 27 Haziran 2009 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27271 YÖNETMELİK Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan: ELEKTRONİK KİMLİK BİLGİSİNİ HAİZ CİHAZLARA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak,

Detaylı

SİRKÜLER RAPOR MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ. (Seri No:30) Sirküler Tarihi: 02.05.2008 Sirküler No: 2008/58

SİRKÜLER RAPOR MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ. (Seri No:30) Sirküler Tarihi: 02.05.2008 Sirküler No: 2008/58 SİRKÜLER RAPOR Sirküler Tarihi: 02.05.2008 Sirküler No: 2008/58 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ (Seri No:30) 02.05.2008 tarih ve 26864 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 30 Seri No.lu Motorlu

Detaylı

08.09.2006 / 162 AKARYAKIT SATIŞLARINDA ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZ KULLANIMI İLE İLGİLİ TEBLİĞ YAYINLANDI

08.09.2006 / 162 AKARYAKIT SATIŞLARINDA ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZ KULLANIMI İLE İLGİLİ TEBLİĞ YAYINLANDI 08.09.2006 / 162 AKARYAKIT SATIŞLARINDA ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZ KULLANIMI İLE İLGİLİ TEBLİĞ YAYINLANDI Katma Değer Vergisi Mükelleflerinin Ödeme Kaydedici Cihazları Kullanmaları Mecburiyeti Hakkında 3100

Detaylı

TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI:

TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞMESİ ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Sayın Bankamızdan taşıt kredisi kullanmak üzere yaptığınız başvuru tarafımızca değerlendirmeye alınmıştır. İşbu ön bilgilendirme formunda (sözleşme öncesi

Detaylı

ATA SÖZLEŞMESİ UYGULAMA TALİMATI

ATA SÖZLEŞMESİ UYGULAMA TALİMATI ATA SÖZLEŞMESİ UYGULAMA TALİMATI Amaç Madde 1 - Bu talimat 06.12.1961 tarihinde Brüksel'de düzenlenip, 14.09.1972 tarih ve 1619 Sayılı Kanun'la katılmamız uygun bulunan "Eşyaların Geçici Kabulü İçin ATA

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin 26 NİSAN 2016 TARİHLİ, 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin 26 NİSAN 2016 TARİHLİ, 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin 26 NİSAN 2016 TARİHLİ, 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2015 faaliyet yılı çalışmalarını incelemek

Detaylı

VODAFONE A.C.A.İ.P. AKILLI TELEFON KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE A.C.A.İ.P. AKILLI TELEFON KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen A.C.A.İ.P. Akıllı Telefon Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

İŞYERİM İNTERNET TAM ZAMANINDA MEVCUT KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM İNTERNET TAM ZAMANINDA MEVCUT KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM İNTERNET TAM ZAMANINDA MEVCUT KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri SEÇİLEN PAKET

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI KAMUDA İNOVASYON (KAMİN) YÖNETİM SİSTEMİ VE TEKNİKLERİNİ GELİŞTİRME PROJESİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

T.C. MALİYE BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI KAMUDA İNOVASYON (KAMİN) YÖNETİM SİSTEMİ VE TEKNİKLERİNİ GELİŞTİRME PROJESİ HİZMET SÖZLEŞMESİ T.C. MALİYE BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI KAMUDA İNOVASYON (KAMİN) YÖNETİM SİSTEMİ VE TEKNİKLERİNİ GELİŞTİRME PROJESİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu sözleşme, bir tarafta Maliye

Detaylı

KURUMSAL 3G MULTİMODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL 3G MULTİMODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL 3G MULTİMODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.(bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır.) tarafından 05.01.2010 tarihinden itibaren

Detaylı

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı Mobil Internet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi :22.02.2011 Karar No :2011/DK-10/91 Gündem Konusu :İnternetin Güvenli Kullanımı. KARAR : 5809 sayılı Kanunun 4 üncü 6 ncı ve 50 inci maddeleri

Detaylı

KURUMSAL SAMSUNG GALAXY S3 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL SAMSUNG GALAXY S3 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL SAMSUNG GALAXY S3 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 08.06.2012 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Kurumsal Samsung

Detaylı

ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR ARABULUCULUK WEB SİTESİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR ARABULUCUK WEB SİTESİ MESAFELİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ

ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR ARABULUCULUK WEB SİTESİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR ARABULUCUK WEB SİTESİ MESAFELİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ ESRA ÖZGECAN ULUSOY DÖRTGEN DİZAYN HAZIR ARABULUCULUK WEB SİTESİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ HAZIR ARABULUCUK WEB SİTESİ MESAFELİ HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI A. ESRA ÖZGECAN ULUSOY

Detaylı

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ İLE YETERLİLİĞE SAHİP KURULUŞLAR ARASINDA YURT DIŞINDA UYGUNLUK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİNDE

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ İLE YETERLİLİĞE SAHİP KURULUŞLAR ARASINDA YURT DIŞINDA UYGUNLUK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİNDE TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ İLE YETERLİLİĞE SAHİP KURULUŞLAR ARASINDA YURT DIŞINDA UYGUNLUK DEĞERLENDİRME HİZMETLERİNDE YAPILACAK OLAN İŞBİRLİĞİ ANLAŞMALARININ UYGULAMA YÖNERGESİ KONU: MADDE 1. Özel hukuk

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü)

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü) T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü) Sayı : 90792880-155.15[2013/2901]-889 02/09/2015 Konu : TÜBİTAK tarafından desteklenen

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2008 Konu : Öneri Toplantı : Nisan Karar Sayısı : 45 Birleşim : 04/04/2008 Karar Tarihi : 04/04/2008 Đl Genel Meclisinin Ocak 2008 tarihli toplantısında

Detaylı

GELİR TABLOSU A-BRÜT SATIŞLAR

GELİR TABLOSU A-BRÜT SATIŞLAR Gelir tablosu, iģletmenin belli bir dönemde elde ettiği tüm gelirler ile aynı dönemde katlandığı bütün maliyet ve giderleri ve bunların sonucunda iģletmenin elde ettiği dönem net kârı veya zararını gösteren

Detaylı

TRADİNG LTD. ŞTİ AVRUPA İÇİN GÜÇ M-OIL CARD BAŞVURU FORMU

TRADİNG LTD. ŞTİ AVRUPA İÇİN GÜÇ M-OIL CARD BAŞVURU FORMU AVRUPA İÇİN GÜÇ M-OIL CARD BAŞVURU FORMU M-OİL TRADİNG LTD. ŞTİ AVRUPA İÇİN GÜÇ El ile veya PC de doldurunuz, çıktı alınız, firmaya uygun olarak paraf ediniz ve M-Oil Trading Ltd. Şti ne posta ile gönderiniz!

Detaylı

Destekli Proje İşletme Prosedürü

Destekli Proje İşletme Prosedürü Destekli Proje İşletme Prosedürü Teknoloji Transfer Ofisi 2015 Yazan(lar) : Tarih : İlker KÖSE TTO Direktörü Onaylayan(lar) : Tarih : Prof. Dr. Ömer Ceran Genel Sekreter V. Prof. Dr. Sabahattin Aydın Rektör

Detaylı

BASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARIMSAL SULAMA TARİFE YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

BASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARIMSAL SULAMA TARİFE YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar BASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARIMSAL SULAMA TARİFE YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Baraj, gölet, bent ve yeraltısuyu kullanılarak tarımsal sulama

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME WEB SAYFASI YAPIM İŞİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME WEB SAYFASI YAPIM İŞİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler WEB SAYFASI YAPIM İŞİ 1.1. İş sahibi

Detaylı

REM DIŞ TİCARET ve PAZ. SAN. LTD.ŞTİ. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ

REM DIŞ TİCARET ve PAZ. SAN. LTD.ŞTİ. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ REM DIŞ TİCARET ve PAZ. SAN. LTD.ŞTİ. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Bir tarafta Hobyar mh Mimar Kemalettin cd No:4 Sirkeci Fatih İstanbul adresinde mukim REM DIŞ TİCARET ve PAZ.SAN.LTD.ŞTİ. (Bundan sonra

Detaylı

Ancak İş-Kur lara bu konu ile ilgili bakanlıktan gelen bilgi notu var.

Ancak İş-Kur lara bu konu ile ilgili bakanlıktan gelen bilgi notu var. Sayı : 2016 037 İstanbul, 2016 Konu : Yarım Çalışma Ödeneği ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sn. İlgili;

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: İdaremizce; 304 konutluk Niğde Bor 5.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında

Detaylı

Bazı Tekstil ve Konfeksiyon Ürünlerinin Denetimine İlişkin Tebliğ (İthalat: 2011/15) (31.12.2010 t. 27802 s. R.G.)

Bazı Tekstil ve Konfeksiyon Ürünlerinin Denetimine İlişkin Tebliğ (İthalat: 2011/15) (31.12.2010 t. 27802 s. R.G.) Bazı Tekstil ve Konfeksiyon Ürünlerinin Denetimine İlişkin Tebliğ (İthalat: 2011/15) (31.12.2010 t. 27802 s. R.G.) Dış Ticaret Müsteşarlığından : Kapsam MADDE 1 - (1) Bu Tebliğ, EK I'deki listede yer alan

Detaylı

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Meclis Karar No: Meclis Karar Tarihi: T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı

KOOPERATİFLER HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ:

KOOPERATİFLER HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ: KOOPERATİFLER HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ: Soru: Bir yapı kooperatifi kaç kişi ile kurulur? Cevap: Bir yapı kooperatifi en az 7 gerçek ve/veya 1163 sayılı Kooperatifler kanununda belirtilen tüzel kişilerce

Detaylı

Tel: +90 212 315 3000 Fax: +90 212 234 1067 ey.com Ticaret Sicil No : 479919 Mersis No: 0-6010-2772-0400010

Tel: +90 212 315 3000 Fax: +90 212 234 1067 ey.com Ticaret Sicil No : 479919 Mersis No: 0-6010-2772-0400010 Kuzey YMM ve Bağımsız Denetim A.Ş. Eski Büyükdere Cad. Orjin Maslak No:27 Maslak, Sarıyer 34398 İstanbul - Turkey Tel: +90 212 315 3000 Fax: +90 212 234 1067 ey.com Ticaret Sicil No : 479919 Mersis No:

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ 1. Avea İletişim Hizmetleri nin ( İŞLETMECİ ) Faturanı Paylaş Modeli uygulamasından ( Uygulama veya Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

1- Elektronik Defter ve Elektronik Fatura Zorunlulu u Kapsam na Giren Mükellefler

1- Elektronik Defter ve Elektronik Fatura Zorunlulu u Kapsam na Giren Mükellefler VERG S RKÜLER KONU NO: 2012/69 TAR H: 28.12.2012 Baz Mükellef Gruplar çin Elektronik Fatura Kullanma Ve Elektronik Defter Tutma Zorunlulu u Getirilmesine li kin 421 Seri Nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebli

Detaylı

GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİ. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİ. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü ANKARA 2016 ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR YÖNETMELİK 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İzinleri

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. ÇÖZÜM ORTAĞI ve TÜRKSAT işbu sözleşmede ayrı ayrı Taraf ve birlikte Taraflar olarak ifade edilecektir.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. ÇÖZÜM ORTAĞI ve TÜRKSAT işbu sözleşmede ayrı ayrı Taraf ve birlikte Taraflar olarak ifade edilecektir. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Gizlilik Sözleşmesi, ticari ilişki dolayısıyla kurulmuş olan iş ilişkisi nedeni, amacı ve konusu gereği yazılı ve/veya sözlü olarak bilgi paylaşımında bulunan TÜRKSAT

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesislerinin kuruluşu ile çalışma usul

Detaylı

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. BİLGİLENDİRME Doküman No : INM_PR_40 Yayın Tarihi : 30/03/2016 Revizyon Tarihi ve Sayısı : - Sayfa 1 BİLGİLENDİRME 1. Amaç Bilgilendirme Politikası nın temel amacı; ticari

Detaylı

HAKSIZ REKABET KURULU ÇALIŞMA RAPORU ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ANTALYA HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU FAALİYET RAPORU

HAKSIZ REKABET KURULU ÇALIŞMA RAPORU ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ANTALYA HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU FAALİYET RAPORU ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ANTALYA HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU FAALİYET RAPORU DÖNEMİ : 2014 İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 BAŞKANIN SUNUŞU 4 HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU NUN SUNUŞU

Detaylı

S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) S.E.Ç İnternet Paketli Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname )

Detaylı