4-Şirket vizyonumuz teknolojiyi takip etmek değil takip edilen bir teknolojik alt yapıya sahip olmak ve bu yolla hayatlara dokunmaktır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "4-Şirket vizyonumuz teknolojiyi takip etmek değil takip edilen bir teknolojik alt yapıya sahip olmak ve bu yolla hayatlara dokunmaktır."

Transkript

1 MERHABA 1-Posavis iş ortaklığı tanıtım toplantısına hoşgeldiniz. Bu sunumu izliyorsanız iş ortaklığı teklifi almış ve işi öğrenmeye çalışıyorsunuz demektir. Yeni çağın yeni trendi Posavis işinin daha iyi anlaşılması için bulunduğunuz noktada cep telefonu, televizyon ve müzik setinizin sesinin kısık ya da kapalı olduğundan emin olunuz! Posavis ticari yapısında yaşamsal alandaki tüm ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayabileceğiniz, iş ortağımız yani bayimiz olduğunuzda kazanç olarak ne elde edeceğiniz, hayatınızda neleri nasıl değiştirebileceğinizi aynı zamanda teknolojiyi kazanca nasıl dönüştürebileceğinizi, eğlenerek kazancın nasıl olabileceğini görecek ve yepyeni bir hayata merhaba diyeceksiniz. 2-Posavis sermaye yapısı kurucuları ve yazılım alt yapısıyla % 100 milli bir projedir. Posavis sadece ülkemizde değil yurtdışında da faaliyet alanları belirlemiş olup, diğer ülkelerden gelen kaynakları da ülke içine girdirerek, daha sonraki milli projelerle ülkemizin teknolojik altyapısına katkı sunacak, ülke sermayesini ülke içinde tutup kendi vatanına yatırım yapan bir firma olmaya devam edecek bir projedir. 3-Şirketimiz 2012 yılında Kayseri de kurulmuş olup 2014 yılı içerisinde teknik altyapısıyla aynı ortamda olmak adına merkezini Konya ya taşımıştır. Şirket adres bilgileri ekrandaki gibidir. adresinden posavis iş ortaklarına hizmet sunmaktadır. 4-Şirket vizyonumuz teknolojiyi takip etmek değil takip edilen bir teknolojik alt yapıya sahip olmak ve bu yolla hayatlara dokunmaktır. 5-Misyonumuz, Her eve bir akıllı ev cihazı söylemimizden hareketle: Teknolojiyi kullanarak hayatları kolaylaştırmak, aynı zamanda her bir cihaz sahibine önümüzdeki 5 yıl sonunda asgari ücret miktarınca gelir sağlamak amaçlanmaktadır. 6- Posavis ticaretini kuran ve geliştiren Kayserili bir işadamı olan Yasin KILIÇ beydir. Yasin KILIÇ 18 yaşından itibaren klasik ticari faaliyetlerini yürütmüş ithalat ve ihracat deneyimlerine sahip olmuş, Öğrenci yurt işletmeciliği ve aynı zamanda mobilya sektörlerinde faaliyet göstermiştir. Yıllardır zihninde gelişen Posavis fikrini hayata geçirmeye karar vermiş 2012 yılında posavis şirketinin temellerini atmıştır yılı mart ayından itibaren lansmanı yapılan Posaviş iş konsepti şu an binlerce bayiye ulaşmış olup görülmemiş bir büyüme hızına ulaşmıştır. Her geçen gün de büyümeye devam eden Posavis ticari felsefesini anlamak için posavis felsefesinden bahsedelim. 7- Posavis bir teknoloji firmasıdır. Bundan dolayı bugün teknoloji adına ne varsa POSAVİSTE VAR bundan sonra teknoloji adına olanlar da POSAVİS ten çıkacaktır. 8- Posavis nasıl bir iş? Bilinen klasik ticaret yapısında sermaye, ofis giderleri, işçi giderleri, yasal izin gerektiren prosedürlerden kaynaklı giderler vardır. Posavis iş fırsatında ise, sermaye, ürünlerin ar-ge si

2 ve üretimi, ürünlerin ithalatı, stoklama ve maliyeti, tahsilat-teslimat, her türlü muhasebe işlemleri, müşteri hizmetleri, web ve IT alt yapısı Tüm alt yapı POSAVİS tarafından karşılanır. Tüm masraflar ve yatırım riskleri POSAVİS e aittir. Posavis bayisine de bu ortaklıkta riski olmayan işini inşa etmek kalıyor. 9- NEDEN MOBİL TEKNOLOJİ? Posavis ticaretini internet tabanlı mobil içerikler üzerine kurmuştur. Peki neden mobil kullanıyoruz? Neden Posavis yapmaktayız? Ya da neden posavis yapmamız gerekiyor? 10-İnternet hayatımızın neresinde? Günde kaç kez mobil ağlara giriş yapıyoruz? Bu alanda otomatik olarak yapılan faaliyetler bize kazanç sağlıyor mu? Bize ne kadar fayda sağlıyor? Peki bütün bunlar olurken bizler kazanç elde edebilir miyiz? yıllarında yapılan araştırmalar; 2014 yılı mobil internet kullanımı %91,5 iken, telefonda ürün araştırması gerçekleştiren akıllı telefon kullanıcılarının oranı: % 92 olarak gerçekleşmiştir. Mobilin yükselişiyle birlikte m-ticaretin online alışverişteki payının artışına dikkat çeken rapora göre, ilgili pazarlarda mobil ticaret, e-ticaretten üç kat daha hızlı büyüyor. 12- Toplam online harcamaların yüzde 85 inin dizüstü ve masaüstü bilgisayardan yapıldığını söyleyen araştırmanın sonuçları, oranların mobilin lehine değişeceğini gösteriyor. Zira, araştırmada, yılları arasında mobil ticaretin yıllık ortalama yüzde 42; e-ticaretin İse yüzde 17 oranında büyüyeceği beklentisi paylaşılıyor. Türkiye de mobil müşterilerin uygulama kullanma tercihlerinde, yüzde 52 ile ödeme yapmanın daha pratik olması ilk sırada yer alıyor. 13- İşte tüm bu veriler ışığında posavis alt yapısını dijital platform üzerine inşa etmiş aynı zamanda bunu kazanca dönüştüren bir platform sunmuştur. Neden şimdi? Çünkü zamanı gelmiş bir fikrin önünde hiçbir güç duramaz da ondan. Nasıl ki ilk bilgisayarlar oda büyüklüğünde ve tonlarca ağırlıktayken, şu an her eve girebilecek her masaya konulacak ve yanımızda taşıyabileceğimiz kadar küçülebildi aynı zamanda hayatımızın her alanına girebildiyse, cep telefonları 1 kg ağırlık, 30 numaralık hafıza ve 4000 usd bir fiyatla satılıyorken, daha küçük ve kullanışlı bir hale geldi ve hayatın vazgeçilmezi olduysa, bundan 10 yıl önce kurulan bir yazılım firmasından facebook gibi milyar dolarlık bir yapı çıkmış, arama motorları, online ticarette öncü firmalar çok devasa cirolar çeviren ticari kuruluşlara dönüşmüştür. Bu dönüşümü fark eden POSAVİS, TİCARİ FİKRİ VE YAZILIM ALT YAPISIYLA POSAVİS AKILLI EV CİHAZLARI sayesinde hayatımızın vazgeçilmezi olacak ve bundan herkes kazançlı çıkacak 14- Dünyada en çok kazandıran sektörler hangileri? diye sorulsaydı hemen hemen herkes şu an ekranda gördüğünüz sektörleri: İletişim, teknoloji, reklam, turizm, e-ticaret ve enerji isimlerini söylerdi. Her türlü ticari yapısıyla dahice bir buluş olan POSAVİS, iş ortaklarına sadece bir sektörde değil tüm sektörlerde kazanç elde etme imkanı sunuyor.

3 15- Hem de bunu herkesin kullanımını bilebildiği tablet özellikli ve adına akıllı ev cihazları dediği Trink ve Qmax lerle sunuyor. Posavis şirketi kendi tasarladığı ve ürettirdiği akıllı ev cihazlarıyla tüm uygulamaları tek bir noktada toplamayı başardı. Peki tüm sektörel kazançları tek bir cihaza indirgeyen Posavise özgü uygulamalar hangileri? 16- POSENGER, POSAVİS YENA, AD MANEGER, POSAVİS PHONE Şimdi tek tek bu uygulamaları tanıyalım ve nasıl bir kazancın bizi beklediğini görelim. 17- Posavis Phone uygulaması sayesinde, bayiler ve Trink cihazı müşterileri kendi aralarında ücretsiz sesli ve görüntülü görüşme yapabilir, diğer hatlarla yurt içi ve yurt dışı aramalarda % 50- % 80 arasında indirimli görüşme imkanına sahip olurlar. 18- Posavis Posenger uygulaması sayesinde, ilk defa % 100 yerli yazılımcılar ve yerli firma tarafından üretilen anlık mobil mesajlaşma servisine sahip olma fırsatı sundu. Muadilleriyle her şekilde rekabet edebilecek özellikte olan posenger uygulamasını kişiler yakınlarına tavsiye edebilir, bu tavsiye sayesinde ise kazanç elde edebilirler. 19- Ad Maneger: Posavisin reklam alıp reklam göndermesini sağlayan ve sadece Posavis e ait bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde ekranda gördüğünüz tüm işlemler yapılabilir olup Reklam; ulusal, yerel, mahalli, duyuru, sesli reklam gibi formatlarıyla firmaların müşterilerin taleplerine göre ayrıştırılıp hizmet sunulabilmektedir. Posavis bayileri aynı zamanda reklam çalışması yaparak ta çok büyük kazançların sahibi olabiliyor Ekran Posavis in hali hazırdaki bayilerine ulaşan ve onların tıklayarak kazanç elde ettiği reklam örneklerinden sadece bir kaçını görmektesiniz. 22- Peki posavis ticari yapısında başka neler var diye soracak olursanız tabi ki henüz bitmedi deriz ve yaşamsal alandaki tüm ihtiyaçları ayağınıza kadar getirtebileceğiniz altyapıyı sunan Posavis YENA uygulamasıyla sizleri tanıştırırız. Akıllı ev cihazlarınızdan ister online isterseniz de müşteri hizmetleri yetkililerine bağlanarak tüm ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz uygulama Posavis Yena Uygulamasıdır. 23- Bunu nasıl sağlıyor? Tabi ki posavis iş konseptine uygun, iş yapımızı anlamış, kobilertedarikçiler sayesinde. adresinden iş yeri sahipleri kendilerine müracaatları onaylandıktan sonra verilen kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaparak ürün görsellerini yükleyerek posavis bayi ve müşterilerine satış yapabilirler. Şimdi sıkı durun Posavis tüm bu faaliyetler için üye işyerlerinden herhangi bir ücret talep etmemektedir. Sadece satışlarında kendileriyle anlaşılan indirim miktarını vermesi yeterli olmaktadır. 24-Üye iş yerlerinin ürün görsellerini ve alışverişlerinin bayiler ve müşteriler tarafından yapılacağı Yena uygulaması ekrandaki gibidir. Müşteri istediği hizmete bu uygulama sayesinde ulaşacak ve alışverişini bu şekilde kapıda nakit ödeme, kapıda kredi kartıyla ödeme ve kredi kartıyla online ödeme seçeneklerinden biriyle tamamlayıp güvenli alışverişin ve hizmetin tadını çıkartır.

4 25- Alt yapısını Anket çalışması da yapılabilecek şekilde geniş dizayn eden Posavis Anket sektöründe de oldukça iddialı bir bayi kazanç planını sunuyor. Hangi faaliyet alanında olursa olsun bayiler yaptıkları anket yayınlama çalışmalarından dolayı kazanç elde ederler. Anket yaptıran firmalar ve kurumlar ise yarım saat için de şimdilik 5-6 bin kişilik bir anket sonucunu hem de teknolojik yapı sayesinde % 100 garantili verilerle almış olurlar. Sağlıklı bir anket çalışmasının ay sürdüğü düşünüldüğünde posavis in sunduğu yarım saatlik konfora hayır diyecek firma ve kurum yok denilecek kadar az olsa gerek. 26- Posavis Enerji sektöründe de EPDK nın belirlediği şartları tutan kişilerin ve ticarethanelerin elektrik faturalarını indirimli fiyattan almalarını, posavis iş ortaklarının da bu işlemlerden dolayı oldukça yüksek kazanç elde etmelerini sağlamıştır. 27- Posavisten bir kazanç kalemi daha. Turizm sektöründe de faaliyet gösterip yapılan tüm çalışmalardan her bir bayi prim elde etmektedir. Şimdilik Araç kiralama ve uçak biletleriyle sektöre giriş yapıldı. Çok yakın bir zamanda da otobüs bileti ve YHT (Yüksek hızlı tren) bileti satışlarına geçilebilmesi için çalışmalar hızla sürdürülmektedir. 28- Şimdi bütün bu saydığımız sektörlerde kazanç kalemlerinden gelir elde etmek için ne gerekiyor.? Posavis firmasının kendi tasarımıyla ürettirdiği Posavis akıllı ev cihazlarına sahip olunması gerekiyor. Çünkü posavis tüm uygulamaları ve bu uygulamalardan doğacak kazançları cihazlara sığdırmayı başarabilen ilk ve tek firma olmuştur. 29- Posavis ticari yapısını daha iyi anlayabilmek için Posavisin temel mantığını anlamak gereklidir. Posavis 3 lü yapıyla hareket etmektedir. 1. Si Posavisin kendi kuruluş vizyonu ve yapısı ki şu ana kadar bahsettiğimiz kısım. 2. Si Kazançları bizlere ulaştıracak ve elde ettirecek mükemmel sistemi. 3.cüsü de Posavis yapısında sisteminden elde edilecek kazançları. 30- Posavis yapısıyla ilgili bilgi verdiğimiz için şimdi sistemini açıklayalım. Sistem T.C Kimlik numarası mantığına göre oluşturuldu. Herkesin kendi bulunduğu ilin plaka koduyla başlayan bir İD si bulunmaktadır. Bu İD numarasına tanımlı cihazı (tablet) bulunmaktadır. İşte bu şekilde kurulan eşsiz sistem sayesinde Posavis tüm iş dünyasının isteyip te başaramadığı, kontrol edilebilir, yönetilebilir, yönlendirilebilir müşteri kitlesine sahip olmuş oluyor. İşte bizi tüm kazanç sistemlerinden farklı kılan, tek kılan bu özelliğimiz sayesinde gelecek Posavisle gelecek diyoruz 31- Kariyer ve kazanç planına geçmeden: Posavis; Teknoloji, bilişim, ve reklam alanlarında yer aldığından, faaliyete geçmeden önce 2 yıl konunun uzmanlarıyla ar-ge çalışmasında bulunmuştur. Bu sayede; distribütörlerini üzmeyecek SIRADIŞI bir pazarlama planıyla ortaya çıkmıştır. KOTA YOK! CEZA YOK! Birbiriyle yarıştırma gibi sinir bozucu işler yoktur. Şimdi sıkı

5 durun! Posavis eşsiz bir yaklaşımla, Dünyada EN HIZLI EN ÇOK kazandıran kariyer planını sunuyor. 32-Posavis nasıl kazanç dağıtır? Posavis te onun üzerinde kazanç kalemi vardır. Bir AVM düşünün. Bu AVM nin içinde farklı farklı iş yerleri olsun. Hepsi de birbirinden bağımsız sektörler olsun. Her birinin alışverişi ve kazancı farklı olmasına rağmen hepsi bir arada bulunur ve tek çatı altında binlerce tl lik ciro ve kazanca neden olur. Posavis te böyledir. Kendi AVM nizi kurmanıza yardımcı olur. Nasıl mı? 1- Havuz gelirleri 2- Trink cihazı satışı geliri 3- Organizasyondan gelen hacim primi 4- Reklam geliri 5- İl başkanlığı geliri 6-PosaviscCihazları satış geliri 7- Aidat geliri 8- Enerji geliri 9- Başkanlık geliri 10- Üye işyeri geliri 11- İl Mdr. Geliri 12- Posenger geliri 13- Turizm geliri 14- Kariyer geliri gibi sayısız gelir imkanını bayilerine sunar. Grubunuz büyüdükçe kariyeriniz de büyür, kariyeriniz büyüdükçe gelirleriniz de artarak devam eder. 33-Neler kazanabilirsiniz? Hayatınızda hiç görmediğiniz bir yaklaşımla en hızlı ve en çok kazandıran kazanç planıyla neler elde edeceksiniz? Posaviste sadece trink müşterisi olabilirsiniz. Alışverişleriniz için evinizden çıkmadan da hizmeti ayağınıza kadar getirtebilir ve posavisin size sunduğu imkanlardan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz de hem müşteri hem iş ortağı olabilirsiniz. Bir taraftan kendi işinizi kurar bir taraftan da kazanç elde edersiniz. Qmax paketi çok stratejik bir öneme sahiptir. Posavis qmax bayilerine qmax cihazını hediye olarak gönderdiği için iş kurmanıza ve tanıtım yapmanıza yardımcı olur. İşinizi kurmak için her ikisine de yönelmeniz gerekmektedir. Bazıları müşteri olmak isteyecek, bazıları da bayi olmak isteyecektir. Bayi olmak isteyenler de bazı özelliklerin olmasına dikkat etmelisiniz. 34-İş kurmak için size ; * Vizyonu olan * Para kazanmasını bilen ve kazanmak isteyen * Eğitime açık ve güvenilir kişiler gerekmektedir. Bu kişilerin interneti ve mobil dünyayı bilen, bu ortamlarda olmayı isteyen kişiler olduğuna da dikkat etmek lazım. Bu kriterlere dikkat ederseniz ticaretiniz hızla tüm Türkiye de ardından da dünya ülkelerine yayılmaya başlar. 35- Posaviste hem kariyeriniz hem de ticaretiniz arttıkça para kazanırsınız. Posavis kariyer planında puanlarınızın diğer zayıf hatlardan da gelmesi ön görülmektedir. Bu şekilde organizasyondaki herkese eşit miktarda yardımcı olmamız istenmektedir. Posavis puanlarınızın nerden ve kimden geldiğine bakmaksızın sonsuz derinlik kazancı sunmaktadır.

6 Bu yüzden posavis size kendi şirketinizi(organizasyon olarak) kurma ve dünya ülkelerinde çalışma yapabilme alanı oluşturup, büyük ve kazançlı ortamı sunar. KARİYER PLANINDA 1- Yeni başlayan kişiler de kariyerde hızla ilerleyebilirler mi? Hızlı para kazanabilirler mi? Posavis kazanç planında herkesin çok kolay ulaşabileceği üçlü başlangıç kriteri ile bayilere mükemmel ve eşsiz bir hızlı başlangıç imkanı sunar. İlk ayda ya da ikinci ayında tl kariyer bonusu elde etme imkanına sahip olursunuz. 2- Dünyada iyi bir hayat yaşama standardı 10 bin dolar civarındadır. Böyle bir kazanca posaviste ne kadar sürede ulaşılır? Türkiye istatistiklerine bakıldığında 6 ile 24 ay içinde ulaşma imkanı olduğu görülmektedir. Posavis sonsuz derinlik ve ulaşılabilir kariyer seviyeleri sayesinde bunu 5 ile 10 ay gibi bir süreye sizin performansınızla birlikte çekmeyi başarmıştır. Yani 6 ay ile bir buçuk yıl arasında iyi bir performans gösteren bayilerimiz hayat standartlarını bu seviyeye getirebilmektedir. 3- Posaviste zirve veya son nokta neresidir? Aslında posavis sizler için tl yi kasaya koymuştur. Sadece ne zaman ne kadar alacağınıza siz karar verirsiniz. Bir işten ya da hayattan beklenti nedir? İyi bir iş, iyi bir ev ve araba, dünya çapında seyahatler, pasif gelirler Bunların her birini Posavis size sunmaktadır. Hal böyle olunca önümüzdeki 3-5 yıl posavisten daha önemli işiniz var mı? 36-Zirveye nasıl giderim? Eğitimli Gold (altın) olun, eğitimli silver ler (gümüş) yetiştirin. Posavis işinize başlamadan önce mutlaka eğitimlerinizi tamamlayın! İlk üç iş arkadaşınızı bulun. Bu ortaklarınızın Vizyonu olan, Para kazanmak isteyen, güvenilir, eğitime açık kişilerden olmasına özen gösterin. Bu sizi silver (gümüş) yapacaktır. 37-Peki şu ana kadar saydığımız kazançları elde edenler oldu mu? Tabi ki EVET! Bunun için daha önceki planda bir buçuk yılda başkanlık seviyesine gelen kişilere bakmak gerekmektedir. Daha zor iken bir buçuk yıl şimdiki ise sonsuz derinlik puanlarınıza göre kariyer kariyer basamaklarını atlatmak çok daha kısa zaman alabilecektir.

7 Posavis kurulduktan ve lansmanını gerçekleştirdikten sonraki bir yıl içinde 3. Büyük mega etkinliğini (3. Akademiyi) Nisan tarihlerinde Alanya da gerçekleştirmiştir in üzerinde bayi ve ilk defa misafir katılımıyla gerçekleşen akademide, performansından dolayı bir çok iş ortağı araç ve özel hediyelerle ödüllendirildi. Posavis ticari yapısında tabi ki, posavisin kendisine ait özgün bir kariyer modeli var. Kariyer elde etmek isteyenler için de her şey düşünülmüş yapı buna uygun oluşturulmuştur. 41-Siz de Posavisle ayda 10 bin tl ve üzeri nasıl kazanacağınızı? Hızlı başlangıç nasıl yapacağınızı? 3 ay gibi kısa sürede nasıl kariyerleri atlayacağınızı merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız, doğru adreste bulunmaktasınız. 42-Bu videoyu izleme nedeninizi siz herkesten daha iyi bilmektesiniz. Eğer bu videoda sizi nedenlerinize ulaştıracak ip uçlarını aldıysanız, İyi bir ev, tatil-seyahat, hobilere zaman, aileyle birlikte kaliteli zaman ve dahası için... Size bu iş ortaklığı teklifini sunan arkadaşınızla detayları görüşebilir, posavis eğitimlerine katılarak hayat standartınızı yükseltebilirsiniz. Yeni bir başlangıç için aramıza hoşgeldiniz 43-Teknolojiyle yaşamın buluştuğu tek adres, Posavisle gelecek elinizde

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $ İş Sunumu Biz Kimiz? 2 HİPPER; uzun yıllar bir arada çalışan, patentli projeler üreten, birçok kurumsal firmaya yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlayan, bilişim sektöründe kendini fazlasıyla kanıtlamış

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor Tarih: 06.10.2013 Sayı: 2013/16 Türkiye de e-ticaret Raporu na göre online alışveriş beş yılda 3 e katlandı 5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor İSMMMO nun Türkiye de e-ticaret adlı raporuna

Detaylı

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

E-DEVLET ve E-TİCARET IT 515

E-DEVLET ve E-TİCARET IT 515 E-DEVLET ve E-TİCARET 280 2006-2010 BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ TEMEL EKSENLER 1. Sosyal Dönüşüm 2. Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin İş Dünyasına Nüfuzu Eylem ana temaları: Devlet ile İş Yapma Kolaylıklarının

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

ASİAD Daimi İhracat Ürünleri Ticaret ve Fuar Merkezi Anketi Ocak 2012

ASİAD Daimi İhracat Ürünleri Ticaret ve Fuar Merkezi Anketi Ocak 2012 ASİAD Daimi İhracat Ürünleri Ticaret ve Fuar Merkezi Anketi Ocak 2012 FİRMA İLE İLGİLİ BİLGİLER Firma : Genel Müdür : İhracat ve Yurt Dışı Pazarlarından Sorumlu Müdür: Telefon : Faks : Gsm : E-Posta :

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz Başarılı firmaları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği belirli bir sürede daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Günümüzde

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

2014 Ericsson ConsumerLab

2014 Ericsson ConsumerLab 2014 Ericsson ConsumerLab TÜRKİYE MOBİL GENİŞBANT KULLANICI ARAŞTIRMASI Ericsson ConsumerLab 2014 Türkiye Mobil Genişbant Çalışması 19.09.2014 Page 1 ARAŞTIRMA METOD VE KAPSAMI Örneklem 3G mobil interneti

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!...

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08 Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... PINAR KAPRALI GÖRSEV TEKNOLOJİ KULLANIMI VE GETİRDİKLERİ Teknoloji Korkutucu mu? Teknolojik gelişme hızı artarak büyüyor.

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

Türkiye E Ticaret Pazarı

Türkiye E Ticaret Pazarı Türkiye E Ticaret Pazarı 28 Mart 2012 İTO Okyar Tahaoğlu 1 Bankalararası Kart Merkezi 1990 yılında kamu ve özel banka ortaklığıyla kuruldu 27 üyeye hizmet veriyoruz Misyon Ödemeler sektöründe, nakitsiz

Detaylı

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.?

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? POTANSİYEL MÜŞTERİLER DERNEK VE LOKALLER, SPOR SALONLARI,ORGANİZASYONLAR, CAFE VE BÜFELER,OKULLAR

Detaylı

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti.

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 1/9 Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 2/9 Araştırma Hakkında Araştırma verisi 81 ilden 2070 kişinin

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de!

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! BASIN BÜLTENİ 18 Mart 2014 Türkiye busuu'da en hızlı büyüyen ülkelerden birisi... Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! 40 milyonun üzerinde kullanıcıyla dünyanın en büyük sosyal

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

desteklenir. T.C. Ekonomi Bakanlığı Destekleri a) Yurtdışı Pazar Araştırması Desteği

desteklenir. T.C. Ekonomi Bakanlığı Destekleri a) Yurtdışı Pazar Araştırması Desteği T.C. Ekonomi Bakanlığı Destekleri a) Yurtdışı Pazar Araştırması Desteği Yurt dışı pazar araştırması gezilerine ilişkin giderler %70 oranında ve yurt dışı pazar araştırması gezisi başına en fazla 7.500

Detaylı

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ.

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ. MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ Ortak Mutfak, iş derneklerinin, kendilerine ait bir markayla, yemek kartı ve yemek siparişi işine hemen başlamalarını sağlayan bir hizmettir. Bu dokümanda,bir İŞ DERNEĞİ

Detaylı

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved ya Üyeleri tarafından Üyeler için Hoş Geldiniz JUUBEO nedir? By the members - For the members JUUBEO nedir? Klasında Dünyanın İlk Global COOP u Aylık dağıtım proğramı Avrupa merkezli bir şirket Ödül ve

Detaylı

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE E-TİCARET UYGULAMALARI YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE E-TİCARET UYGULAMALARI Bilişim

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

REKABET. Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi. Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye

REKABET. Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi. Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye REKABET Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye 1 Hemen her ürüne, markaya her yerden ulaşabiliyoruz Ben yine çarşıdaki ayakkabıcıya gideyim Biliyorum o telefonu istiyorsun ama

Detaylı

İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması

İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması Türkiye nin ilk ve öncü dijital ajansı adinteractive in Türk internet kullanıcısının davranış alışkanlıklarına ışık tuttuğu araştırması İnteraktif

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

İnternet ile Değişen Tüketici Davranışları ve KOBİ lere Fırsatlar. Osman Tanaçan BİLEŞİM A.Ş.

İnternet ile Değişen Tüketici Davranışları ve KOBİ lere Fırsatlar. Osman Tanaçan BİLEŞİM A.Ş. İnternet ile Değişen Tüketici Davranışları ve KOBİ lere Fırsatlar Osman Tanaçan BİLEŞİM A.Ş. Dijital Göçmen misiniz? Bu odadaki bir çoğunuz gibi ben de dijital göçmenim Oysa benim iki küçük kızım dijital

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

www.mgadigitalrealty.com MGA / 008

www.mgadigitalrealty.com MGA / 008 www.mgadigitalrealty.com MGA / 008 Neden Gayrimenkul Sektörü? Büyüyen inşaat sektörü Yabancıların Türkiye ye olan ilgisi Kırsal yörelerden büyük kentlere olan göç Nüfus artışı ve ülke topraklarının genişliği

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular 1. Vodafone Dijital İşyeri nedir? Vodafone Dijital İşyeri, sabah 8 den akşam 8 e kadar adresteki en yüksek hizlı interneti, bu saat aralığının dışında

Detaylı

Döviz Yatırım Rehberi

Döviz Yatırım Rehberi XFOREX Forex E Yeni Baslayanlar Icin Mini E-Kitap Döviz Yatırım Rehberi XForex sizin için eğitim niteliğindeki e- kitabımıza ait bir özet hazırladı. Bu mini e-kitapta amacımız XForex de hesap açtığınızda

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler.

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler. 1 HAKKIMIZDA Trendacar.com olarak öncelikli hedefimiz Türkiye de ki tüm rent a car işletmelerine, güvenli, yenilikçi ve faydalı olabilecek hizmetler sunmayı amaçlamaktayız. Hizmetlerimizi firmaların ihtiyaç

Detaylı

On-Line Test ve Envanter Uygulama Merkezi

On-Line Test ve Envanter Uygulama Merkezi ON-LINE TEST On-Line Test ve Envanter Uygulama Merkezi NUSRET SERT WWW.NUSRETSERT.COM Hoşgeldiniz!!! Yenilikler değişimin umut ışıklarıdır. Bir süredir sizlerle buluşmak için yoğun bir tempo içerisinde

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

TNT Yİ TANIYIN. Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır

TNT Yİ TANIYIN. Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır TNT Yİ TANIYIN Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır 2 HOŞGELDİNİZ BİZ TNT YİZ HOŞGELDİNİZ DÜNYA ÇAPINDA 65.000+ ÇALIŞAN 44 ülkeyi kapsayan rakipsiz Avrupa karayolu ağı 200+ ÜLKEYİ KAPSAYAN ENTEGRE

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2017 Pazar Verileri Mayıs 2018

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2017 Pazar Verileri Mayıs 2018 Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2017 Pazar Verileri Mayıs 2018 İçindekiler 1 ÇALIŞMANIN PAYDAŞLARI Alt sektör kategorileri için faydalanılan veri kaynakları ve işbirliği yapılan paydaşlar 2 3 4

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Neden Para Puan Card?

Neden Para Puan Card? Günümüz rekabet ortamında artan rekabet baskısı; ürün ve hizmetlerin giderek birbirine benzemesine, ürün ve hizmet farklılaştırmasının zorlaşmasına,fiyat rekabetine bağlı olarak müşteri sadakatinin azalmasına

Detaylı

TURKCELL LİDERLİĞE OYNUYOR. TELEKOMDa ÖZEL SÖYLEŞİ KAAN TERZİOĞLU

TURKCELL LİDERLİĞE OYNUYOR. TELEKOMDa ÖZEL SÖYLEŞİ KAAN TERZİOĞLU TURKCELL ÖZEL SÖYLEŞİ TELEKOMDa LİDERLİĞE OYNUYOR Türkiye ile birlikte 9 ülkede 67,6 milyon aboneye hizmet verdiklerini belirten Turkcell CEO su Kaan Terzioğlu, 2018 e kadar 18 milyar liralık yatırım yapacağız.

Detaylı

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK www.globaxsoft.com 28.10.2016 1 www.advancity.com.tr HAKKIMIZDA 1999 dan bu yana faaliyet gösteren Advancity uzaktan eğitim ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ofislerimiz:

Detaylı

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu.

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu. AKTEM bilişim, AKTEM lojistiğin sektördeki 15 yıllık tecrübesi ve desteğiyle kurulmuş bir yazılım grubudur. Yazılım grubumuz her alanda, ihtiyaç duyulabilecek bilişim ve yazılım desteğini verebilecek yetkinliktedir.

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz.

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. ORTAKLIK SUNUMU UYARILAR İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. Sunum sırasında oluşan sorularınızı lütfen

Detaylı

Rapor. Toyzeria 2014. Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. www.toyzeria.com

Rapor. Toyzeria 2014. Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. www.toyzeria.com Rapor Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı www.toyzeria.com Rapor Oyuncak sektörünün Orta Doğu daki merkezi Toyzeria büyüyor Toplam 117 ulusal ve uluslararası katılımcı (2013 de 105) Toyzeria yı 30 Ekim

Detaylı

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA 1 Giriş Bu bölümümde günümüzde en çok kullanılan Web araçları tanıtılacak ve anlatılacaktır.bunların eğitimde, özellikle uzaktan eğitimde nasıl kullanıldığından

Detaylı

Arşivleme maliyetleri, kâğıt, posta vb. giderleriniz büyük oranda düşecektir.

Arşivleme maliyetleri, kâğıt, posta vb. giderleriniz büyük oranda düşecektir. E-Fatura Nedir? E-fatura Uygulaması, mükelleflerin Gelir İdaresi Başkanlığı nın sistemi üzerinden, belirlenen standart ve formata göre birbirlerine fatura alıp göndermelerini sağlayan sistemin genel adıdır.

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2016 Pazar Verileri. 11 Mayıs 2017, İstanbul

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2016 Pazar Verileri. 11 Mayıs 2017, İstanbul Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2016 Pazar Verileri 11 Mayıs 2017, İstanbul İçindekiler 1 2 3 4 5 ÇALIŞMANIN PAYDAŞLARI Alt sektör kategorileri için faydalanılan veri kaynakları ve işbirliği yapılan

Detaylı

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sayın Yetkili, ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sektörün rakamsal verilerle tanımlanması amacıyla yapılan bu çalışmada, firmanıza ilişkin bilgiler gizlilik çerçevesinde

Detaylı