VIA GYO AÇILIYOR HALKA!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VIA GYO AÇILIYOR HALKA!"

Transkript

1 VIA GYO AÇILIYOR HALKA! VIA GYO sizi, parlak bir geleceğe ortak olmaya çağırıyor... VIAPORT ASIA VIAPORT MARİNA VIAPORT VENEZIA VIALAND Viaport Asia, Viaport Marina ve Vialand projelerinde, VIA GYO mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkı kapsamında bahsedilen arsaları kiralamaktadır. VIA GYO nun Vialand Adi Ortaklığı nda ve Viaport Venezia Adi Ortaklığı nda %50 şer payı bulunmaktadır. Hayata bekleriz...

2 BİR BAKIŞTA VIA GYO HALKA ARZI İHRAÇÇI VIA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. KONSORSİYUM LİDERİ Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. TALEP TOPLAMA TARIHLERI 5-6 Mayıs 2016 ARACILIK YÖNTEMİ En İyi Gayret Aracılığı TALEP TOPLAMA YÖNTEMİ Sabit Fiyat ile Talep Toplama HALKA ARZ FİYATI * 13,60 TL SERMAYE TL HALKA ARZ ORANI %25 HALKA ARZ TUTARI TL HALKA ARZ YÖNTEMİ Ortak Satışı TAHSİSAT GRUPLARI Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar (%80) Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar (%20) SATMAMA TAAHHÜDÜ (LOCK-UP) VIA GYO ve Ortaklar tarafından: 180 gün pay satmama ve bedelli sermaye artırımı yapmama Ortaklar tarafından: 1 yıl boyunca halka arz fiyatının altında pay satmama HALKA ARZ TEŞVİKLERİ ** Günlük Alım Emri Taahhüdü Halka arz edenler adına Finans Yatırım, halka arz edilen payların Borsa da işlem görmeye başladığı gün dahil olmak üzere 15 işlem günü süreyle halka arzdan elde edilen toplam gelirin en fazla %15 ine kadar her bir işlem gününde halka arz fiyatından günlük adet alım emri girecektir. %100 Geri Alım Garantisi: Halka arz sonucu VIA GYO payı alan tüm yatırımcılar, halka arzdan satın aldıkları payların tamamını veya bir kısmını VIA GYO paylarının Borsa da işlem görmeye başlamasından itibaren 90 gün süreyle aralıksız bir şekilde hesaplarında tutmaları durumunda, 90 gün içerisinde hesaplarında gün sonunda bulunan en düşük şirket pay miktarının 14,00 TL fiyatından halka arz edenlere geri satma hakkına sahip olacaktır. * Payların halka arz fiyatının belirlenmesinde Sermaye Piyasası Kurulu ya da Borsa İstanbul A.Ş. nin herhangi bir takdir yetkisi ya da onayı bulunmamaktadır. ** Detaylar için İzahname incelenmelidir.

3 %33,3 COŞKUN BAYRAKTAR (A ve B Grubu Toplam) HALKA ARZ ÖNCESİ %33,3 ALİ BAYRAKTAR (A ve B Grubu Toplam) %33,3 MEHMET BAYRAKTAR (A ve B Grubu Toplam) HALKA ARZ SONRASI %25 %25 %25 %25 COŞKUN BAYRAKTAR (A ve B Grubu Toplam) ALİ BAYRAKTAR (A ve B Grubu Toplam) MEHMET BAYRAKTAR (A ve B Grubu Toplam) HALKA AÇIK (B Grubu)

4 Temelleri 2008 de atılan VIA GYO, perakende odaklı entegre gayrimenkul projeleri geliştirmek ve yönetmek için 2015 yılında gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştü. Geliştirdiği projelerde perakende, turizm, konaklama ve eğlence bileşenlerini bir arada sunan VIA GYO, bu yönüyle gayrimenkul geliştirme sektöründe farklı bir konuma sahiptir. Düşük kaynak gereksinimi ile yüksek ve sürdürülebilir değer yaratmaya odaklanan bir iş modeline sahip olan Şirket, müşterilerine unutulmaz bir alışveriş deneyimi vaat eden özgün projelerinde, geliştirmeden inşaata, kiralamadan operasyona kadar her alanda yüksek verimi ve değeri yaratacak şekilde hareket ediyor. VIA GYO, 2015 yıl sonu itibarıyla 3,3 milyar TL aktif ve 3,2 milyar TL portföy büyüklüklerine; 1,1 milyon m 2 alan üzerine inşa edilmiş 4 AVM de 697 ticari üniteye ve 290 bin m 2 den fazla brüt kiralanabilir alana** (BKA) sahiptir. VIA GYO nun, her biri kendi bölgesinin çekim merkezi konumunda olan dört projesi de işletmededir. BU PROJELER ŞUNLARDIR: Viaport Asia 2008 yılında İstanbul Kurtköy de kapılarını açan Viaport Asia, Türkiye nin outlet konseptli en büyük açık hava yaşam merkezlerinden biri olma özelliği taşıyor. Vialand Yapımına 2011 Eylül ayında başlanan, farklı bir konseptle Türkiye nin ilk mega tema parkı*, gösteri merkezi ve alışveriş merkezini bir arada sunan Vialand, İstanbul un kalbi Eyüp te inşa edildi. Alışveriş ve eğlencenin gerçek adresi olmayı hedefleyen Vialand ziyaretçilerine kapılarını açtı. Viaport Venezia Venedik in tüm ihtişamını gözler önüne seren Viaport Venezia, gondollar, su kanalları ve Venedik in meşhur San Marco Meydanı ile açıldığı günden itibaren, ziyaretçilerine Venedik ruhunu yaşatıyor. Viaport Marina Yeşil alanlar, dev bir park ve oyun alanlarıyla 7 den 70 e herkese hitap edecek Viaport Marina, tamamen deniz üzerine inşaa edilen alışveriş merkezi ile de fark yaratmaya hazırlanıyor. * Kaynak: tarihli Gayrimenkul Değerleme Raporu ** Viaport Asia, Viaport Marina ve Vialand projelerinde, VIA GYO mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkı kapsamında bahsedilen arsaları kiralamaktadır.

5 VIAPORT ASIA VIAPORT VENEZIA Outlet AVM Outlet AVM Otel Ofis Rezidans Rezidans Açılış Tarihi Ağustos 2008 Açılış Tarihi Ağustos 2015 Devam Eden Yatırımlar İnşaatı devam eden genişleme etabının 2016 yılının Haziran ayına kadar tamamlanması planlanmaktadır. Devam Eden Yatırımlar - VIA GYO Payı* %100 VIA GYO Payı* %50 * VIA GYO projede mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkındaki payını ifade etmektedir. * VIA GYO nun Viaport Venezia Adi Ortaklığı ndaki payını ifade etmektedir. Kiptaş ile hasılat paylaşım iş modeline göre hayata geçirilen projede VIA GYO nun AVM gelirlerinde %27,5 konut/ ofis satış gelirlerinde ise %30,5 gelir payı bulunmaktadır. VIAPORT MARİNA VIALAND Outlet AVM Outlet AVM Otel Otel Tema Park Tema Park Yat Limanı Açılış Tarihi Haziran 2015 Açılış Tarihi Mayıs 2013 Devam Eden Yatırımlar Akvaryum un 2016 da açılması, Otel in ise 2017 de faaliyete geçmesi planlanmaktadır. Devam Eden Yatırımlar Proje aşamasındaki 400 odalı yeni bir otelin 2017 yılı başında işletmeye açılması planlanmaktadır. VIA GYO Payı* %100 VIA GYO Payı* %50 * VIA GYO projede mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkındaki payını ifade etmektedir. * VIA GYO projede mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkındaki payını ifade etmektedir.

6 TEMEL GÖSTERGELER * 3,3 Milyar TL Aktif Büyüklük 3,2 Milyar TL Portföy Büyüklüğü 153,8 Milyon TL Kira Geliri 328,8 Milyon TL Toplam Satış Geliri 4,1x Faiz Kapsama Oranı** 133,9 Milyon TL Düzeltilmiş FAVÖK*** 20 Çalışan Toplam Çalışan Sayısı 141,9 Milyon TL Nakit Olmayan Kalemler İçin Düzeltilmiş Net Kâr * 31 Aralık 2015 itibarıyla ** Düzeltilmiş FAVÖK/Net Faiz Gideri ***Düzeltilmiş FAVÖK = (Faaliyet Kârı + Sürdürülen Faaliyetler Amortisman Gideri - Yatırım Amaçlı Gayrimenkullerdeki Değer Artışı)

7 OPERASYON HARİTASI * İstanbul un iki yakasında dört proje... Brüt Kiralanabilir Alan m 2** VIAPORT VENEZIA Brüt Kiralanabilir Alan m 2*** VIAPORT MARİNA VIALAND Brüt Kiralanabilir Alan m 2**** VIAPORT ASIA Brüt Kiralanabilir Alan m 2***** * İstanbul ve çevresini temsil etmektedir. ** VIA GYO nun Viaport Venezia Adi Ortaklığı nda, %50 payı bulunmaktadır. Kiptaş ile hasılat paylaşım iş modeline göre hayata geçirilen projede VIA GYO nun AVM gelirlerinde %27,5 konut/ofis satış gelirlerinde ise %30,5 gelir payı bulunmaktadır. *** Tuzla Belediyesi ile imzalanan 30 yıllık üst hakkı sözleşmesi uyarınca Viaport Marina nın arsası 25 Şubat 2043 tarihine kadar kiralanmıştır. **** İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan 30 yıllık üst hakkı sözleşmesi uyarınca Vialand ın arsası 16 Haziran 2044 tarihine kadar kiralanmıştır. ***** Pendik Belediyesi ile imzalanan 30 yıllık üst hakkı sözleşmesi uyarınca Viaport Asia nın arsası 12 Ocak 2037 tarihine kadar kiralanmıştır.

8 OPERASYONEL GÖSTERGELER * 290 bin m 2 den fazla brüt kiralanabilir alan... 4 AVM Toplan AVM Sayısı*** 697 Ünite Toplam Ticari Ünite Sayısı 2 Otel Mevcut Otel Sayısı***** 2 Otel İnşaatı Devam Eden Otel Sayısı**** 58,5 Milyon AVM Yıllık Ziyaretçi Sayısı 1 Milyon Tema Parklar Yıllık Ziyaretçi Sayısı** m 2 Brüt Kiralanabilir Alan****** %90 Ortalama Doluluk Oranları * 31 Aralık 2015 itibarıyla ** Vialand Tema Park ve Viaport Marina Tema Park 2015 yılı ziyaretçi sayılarını ifade etmektedir. Viaport Marina tema parkı Temmuz 2015 de açılmıştır. *** Viaport Asia, Viaport Marina ve Vialand projelerinde, VIA GYO mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkı kapsamında bahsedilen arsaları kiralamaktadır. **** Viaport Marina ve Vialand da açılması planlanan otellerde, VIA GYO mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkı kapsamında bahsedilen arsaları kiralamaktadır. ***** Viaport Asia ve Vialand da bulunan otellerde, VIA GYO mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkı kapsamında bahsedilen arsaları kiralamaktadır. ****** Viaport Asia, Viaport Marina ve Vialand projelerinde, VIA GYO mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkı kapsamında bahsedilen arsaları kiralamaktadır.

9 BRÜT KİRALANABİLİR ALAN* M 2 BRÜT KİRALANABİLİR ALAN M 2 BRÜT KİRALANABİLİR ALAN M 2 BRÜT KİRALANABİLİR ALAN M 2 Depo alanı dahil ZİYARETÇİ SAYISI 20,2 MİLYON ZİYARETÇİ SAYISI 5,5 MİLYON ZİYARETÇİ SAYISI 9,2 MİLYON Ağustos Aralık 2015 Haziran Aralık 2015 ZİYARETÇİ SAYISI 23,6 MİLYON DOLULUK ORANI %99,2 DOLULUK ORANI %89 DOLULUK ORANI %86 DOLULUK ORANI %87 Bu sayfadaki bilgiler sadece AVM bilgileridir. * VIA GYO, Viaport Asia, Viaport Marina ve Vialand projelerinde mülkiyet sahibi olmayıp, üst hakkı kapsamında bahsedilen arsaları kiralamaktadır.

10 PROJELER VIAPORT ASIA * Kurtköy de (Pendik) yer alan Viaport Asia AVM, Türkiye nin en büyük açık hava outlet alışveriş merkezlerinden biridir. Alışveriş merkezi 2008 yılından bu yana faaliyet göstermekte olup BKA sı m 2 dir. Alışveriş merkezinde toplamda 197 ticari ünite bulunmaktadır. VIA GYO, m 2 BKA ya sahip 5. genişleme etabı için çalışmalarına devam etmektedir. Etabın 2016 yılının Haziran ayına kadar tamamlanması beklenmektedir Viaport Asia AVM, 31 Aralık 2015 itibarıyla %99,2 doluluk oranına sahiptir. Alışveriş merkezinin kiracı portföyü Tesco Kipa, Colin s, C&A ve Columbia gibi global markalarından oluşan çeşitlendirilmiş ve yüksek kaliteli kiracılardan oluşmaktadır. * Pendik Belediyesi ile imzalanan 30 yıllık üst hakkı sözleşmesi uyarınca Viaport Asia nın arsası 12 Ocak 2037 tarihine kadar kiralanmıştır. VIAPORT ASIA AVM Ticari Açılış: 2008 Brüt Kiralanabilir Alan (BKA): m 2 Ticari Ünite Sayısı: 197 Doluluk Oranı: %99,2 Ekspertiz Değeri: milyon TL VIAPORT ASIA AVM GENİŞLEME PROJESİ 5. Etap Genişleme: BKA: m 2 (Mayıs 2016) 6. Etap Genişleme: BKA: m 2 CROWNE PLAZA OTEL Faaliyet Başlangıcı: 2010 Oda Sayısı: 336 Doluluk Oranı: %75,6 Ekspertiz Değeri: 130,5 milyon TL Viaport Hotel olarak 2010 yılında açılmış olup, Mart 2011 tarihinde bu yana Crowne Plaza olarak faaliyetine devam etmektedir. HOUSES & SUITES Satışı/Ön Satışı Tamamlanan Konut: 340 Satışı Bekleyen Konut: 13 Ekspertiz Değeri: 12,3 milyon TL ARSALAR Ekspertiz Değeri: 8,3 milyon TL

11 VIA GYO sizi, Türkiye nin en büyük açık hava outleti Viaport Asia ya çağırıyor. Dünyaca ünlü markaların yer aldığı 197 mağaza, alışverişe keyif katan sokaklar, yeşil alanlar, eğlence alanları ve nicesi... Mutluluk Viaport ta başlıyor ve bitmek tükenmek bilmiyor.

12 PROJELER VIAPORT VENEZIA * Viaport Venezia AVM iki kattan oluşmaktadır; üstü açık olan birinci kat ve üstü kapalı olan ikinci kat üzerine kurulmuştur. AVM, konut ünitelerinin ortasında yer almakta olup, içeriden ve dışarıdan direkt girişi bulunmaktadır. 13,562 m 2 de kurulu olan üniseks giyim ve m 2 lik alanda bulunan eğlence-hobi alanları toplam kiralanabilir alanın %33 ünü oluşturmaktadır m 2 lik alana sahip 126 mağaza kiraya verilmiştir. AVM nin içerisinde üç katta konumlanan araçlık otopark alanı bulunmaktadır. VIAPORT VENEZIA AVM Ticari Açılış: Ağustos 2015 BKA: m 2 Ticari Ünite: Ziyaretçi: 5,5 milyon Ekspertiz Değeri: 168 milyon TL VENEZIA KONUT & OFİS & TİCARİ ÜNİTELER Toplam Konut: Satılmayan Konutlar ** : 0 Toplam Ofis İnşaat Alanı: m 2 Satılmayan Ofisler (m 2 ): 545 m 2 Ekspertiz Değeri: 434 milyon TL * VIA GYO nun Viaport Venezia Adi Ortaklığı nda, %50 payı bulunmaktadır. Kiptaş ile hasılat paylaşım iş modeline göre hayata geçirilen projede, Kiptaş ın payı AVM kira gelirleri için %45, konut ofis satış gelirleri için %39 dur. ** Konutların tamamının satışı/ön satışı gerçekleşmiştir.

13 VIA GYO sizi, Venedik i İstanbul a taşıyan Viaport Venezia ya çağırıyor. İstanbul da bir Venedik, gondollar ve su kanallarıyla özelleşen bir mimari, dünyaca ünlü markaların yer aldığı 158 mağaza, özel yaşam alanları ve nicesi... Keyif Viaport Venezia da başlıyor ve bitmek bilmiyor.

14 PROJELER VIAPORT MARİNA * Viaport Marina Outlet in inşaatı Mart 2013 te başlamış olup, Haziran 2015 te faaliyete başlamıştır. Outlet in toplam m 2 BKA 150 ticari ünitesi (Haziran 2016 da açılması planlanan sinema ve iki kafe dahil olmak üzere) vardır. Outlet in anchor kiracıları arasında CarrefourSA ve LCW, başlıca büyük kiracıları arasında ise Flo, Mavi, Colins, Madame Coco ve English Home bulunmaktadır. Viaport Marina Outlet in doğu ve batı tarafında yer alan açık otoparkları araç kapasitesi ile hizmet vermektedir. * Tuzla Belediyesi ile imzalanan 30 yıllık üst hakkı sözleşmesi uyarınca Viaport Marina nın arsası 25 Şubat 2043 tarihine kadar kiralanmıştır. VIAPORT MARİNA AVM BKA: m 2 Ticari Ünite: 150 Ticari Açılış: Haziran 2015 Ekspertiz Değeri: 458 milyon TL OTEL*** Planlanan Açılış Tarihi: 2017 Oda Sayısı: 135 Ekspertiz Değeri: 8,4 milyon TL TEMA PARK VE AKVARYUM** Açılış Tarihi: Temmuz 2015 Eğlence Üniteleri: 17 Akvaryum: 1 Yiyecek ve İçecek Üniteleri: 3 Ekspertiz Değeri: 97,7 milyon TL MARİNA Açılış Tarihi: Haziran 2015 Yat Bağlama Kapasitesi: 719 Marina Ekspertiz Değeri: 87,2 milyon TL Yat Kapasitesi Alanı: m 2 **Akvaryum un Mayıs 2016 da açılması planlanmaktadır. *** Otelin inşaatına 2016 yılında başlanması planlanmaktadır.

15 VIA GYO sizi, marinada alışveriş ve eğlence keyfi için Viaport Marina ya çağırıyor. Denizin kıyısında outlet alışveriş keyfi, dünyaca ünlü markaların yer aldığı 150 ticari alan, özel konaklama seçenekleri, dünyanın en hızlı rollercoaster ı ve nicesi... Heyecan Viaport Marina da başlıyor ve bitmek tükenmek bilmiyor.

16 PROJELER VIALAND * Türkiye nin ilk tema parkı olan Vialand, Eyüp bölgesinde bulunmakta olup Mayıs 2013 tarihinde faaliyete geçmiştir m 2 BKA sı bulunan alışveriş merkezinde 189 ticari ünite bulunmakta olup Aralık 2015 itibarıyla kiralanabilir alan bazında %87 doluluğa sahiptir. Alışveriş merkezinde mevcut durumda, toplamda m 2 alanda beş adet anchor kiracı (Koçtaş, Teknosa, Migros, Esse ve Karaca) bulunmakta olup, ayrıca H&M, Gap, Mango, Mavi ve Armani Jeans gibi yüksek profilli markalar da projede yer almaktadır. AVM içerisinden otel ve tema parka geçiş bulunmaktadır. * İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan 30 yıllık üst hakkı sözleşmesi uyarınca Vialand ın arsası 16 Haziran 2044 tarihine kadar kiralanmıştır. VIALAND AVM Ticari Açılış: 2013 BKA: m 2 (3.056 m 2 depo alanı hariç) Mağaza Sayısı: 189 Ziyaretçi Sayısı: 23,6 milyon Ekspertiz Değeri: 449 milyon TL TEMA PARK Ticari Açılış: 2013 Ziyaretçi Sayısı: 898 bin Eğlence Ünitesi: 26 Yeme İçme Üniteleri: 15 Ekspertiz Değeri: 167,5 milyon TL VIALAND PALACE HOTEL Ticari Açılış: 2014 BKA: m 2 Oda Sayısı: 101 Ortalama Oda Büyüklüğü: 60 m 2 Toplantı Odaları: 4 Otel Kiralama Dönemi: 5+5 PROJE GELİŞTİRİLEBİLİR ALAN 400 ODALI OTEL Planlanan Açılış Tarihi: 2017 Toplam İnşaat Alanı: m 2 Otel İnşaat Alanı: m 2 Perakende BKA: m 2

17 VIA GYO sizi, Türkiye nin ilk tema parkı Vialand e çağırıyor. Birbirinden keyifli 26 eğlence istasyonu, dünyanın önde gelen markalarının yer aldığı 189 mağaza, 15 bin kişilik gösteri merkezi, sınırsız coşku ve nicesi... Eğlence Vialand de başlıyor ve bitmek bilmiyor.

18 PORTFÖY YAPISI PROJE STATÜ VIA GYO PAYI AÇIKLAMA ARALIK 15 DEĞER VIA GYO PAYI (milyon TL) VIAPORT ASIA VIAPORT HOUSES & SUITES KURTKÖY ARSA VIALAND VIAPORT VENEZIA VIAPORT MARINA Kiralık Mülkiyet Mülkiyet Kiralık Hasılat Paylaşımı- Mülkiyet Kiralık 30 yıllık kira, 2037 yılında sonlanmaktadır. Değerleme içerisinde outlet alışveriş merkezi (varolan kısım ve uzatma), Crown Plaza Hotel ve perakende uzantısı için geliştirilen arsa bulunmaktadır. % Konut ünitelerinin çoğunluğu satılmıştır. Değerlemenin içerisine henüz satılmamış üniteler ve ön satışı yapılan fakat henüz tapusu devredilmemiş üniteler dahil edilmiştir. % Arsa parselleri (otopark, kiralanan arsa ve lüks arsa) değerlemede güncel kullanım ve var olan inşaat izni kullanılmıştır. % yıllık kira, 2044 yılında sonlanmaktadır. Değerlemede, AVM, %50 tema parkı, Vialand Palace Otel ve 630 yeni otel ve perakende uzantısı için arsa geliştirme dahil edilmiştir. Değerlemenin içerisinde outlet alışveriş merkezi, ticari/ofis ve konut %50 üniteleri (satılmamış üniteler ve 603 transfer edilmemiş ön satışı yapılmış üniteler) dahil edilmiştir. 30 yıllık kira, 2043 yılında sonlanmaktadır. Değerlemenin içerisine outlet alışveriş merkezi, marina, tema parkı, yapılma aşamasında olan akvaryum ve otel dahil edilmiştir. % TOPLAM 3.178

19 BAŞVURU YERLERİ KONSORSİYUM LİDERİ: Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No: 215 Kat: 6-7, Şişli/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Tüm şubeleri ve Finansbank A.Ş. şubeleri ile no lu telefon ve adresi KONSORSİYUM ÜYELERİ: A1 CAPİTAL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Beybi Giz Plaza Meydan Sok. No: 1 Kat: 2 D: 5-6, Maslak/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. merkezi, Ankara, İzmir, Bursa, Kırıkkale, Suadiye, Göztepe ve Kapalıçarşı irtibat büroları ve adresi AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Sabancı Center Levent/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Akbank T.A.Ş. tüm şubeleri, Ak Yatırım Genel Müdürlük ve Ak Yatırım Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Batı Ataşehir, Bakırköy, Bağdat Caddesi, Buyaka, İzmir, Nuruosmaniye, Taksim şubeleri, adresi ve no lu telefon ALAN YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Gülbahar Mahallesi, Altan Erbulak Sokak Maya İş Merkezi No: 14/A, Gayrettepe, Şişli/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Alan Yatırım Menkul Değerler A.Ş. merkezi, Ankara ve İzmir irtibat büroları ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. Saray Mah. Toya Sok. No: 3, Ümraniye/İstanbul Tel: (0216) Faks: (0216) ve (0216) Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. Genel Müdürlük ile tüm şubeleri ve Anadolubank A.Ş. tüm şubeleri, ve adresleri

20 BAŞVURU YERLERİ ATA ONLINE MENKUL KIYMETLER A.Ş. Emirhan Cad. No: 109 Asma Kat, Balmumcu, Beşiktaş/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) ve (0212) ve no lu telefon ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. Emirhan Cad. No: 109 Atakule Kat: 12 A Blok, Balmumcu, Beşiktaş/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) T-Bank şubeleri ve Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. Merkez Şube ve Bostancı İrtibat Bürosu, adresi ve (0212) no lu telefon ATIG MENKUL DEĞERLER A.Ş. Barbaros Mahallesi A1 Zambak Sokak Varyap Meridyen Sitesi A Blok Kat: 16 No: 2, Batı Ataşehir/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) İstanbul Genel Müdürlük ve Levent, Caddebostan irtibat büroları BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş. İnönü Cad. Kanarya Sk. No: 25 Kat: 4, Yenisahra, Ataşehir/İstanbul Tel: (0216) Faks: (0216) Bizim Menkul Değerler A.Ş. Merkez Şube ve adresi ve no lu telefon BURGAN YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad. No: 13, Sarıyer/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Burgan Bank A.Ş. ve Burgan Yatırım ın tüm şubeleri ve ve adresi DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. Büyükdere Cd. No: 141 K: 9, Esentepe, Şişli/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. nin tüm şubeleri ile DenizBank A.Ş. nin tüm şubeleri ve adresi

21 GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Cumhuriyet Mah. İlkbahar Sok. No: 1 A Blok, Yakacık, Kartal/İstanbul Tel: (0216) Faks: (0216) Fibabanka A.Ş. ve tüm şubeleri, Galata Menkul Değerler A.Ş. Bakırköy, Etiler, Kapalıçarşı, Şişli, Ümraniye, Fenerbahçe, Gedik Private Zorlu Center, Tophane, Maltepe, Gedik Private Bağdat Cad., Kızılay, Çankaya, Ulus, Antalya, Bursa, Düzce, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gebze, İzmir, İzmit, Konya, Malatya, Mersin, Manisa, Uşak ve (216) no lu telefon ve adresi HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halide Edip Adıvar Mah. Darülaceze Cad. No: 20 Kat: 4, Şişli/İstanbul Tel: (0 212) Faks: (0212) Merkez, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin tüm şubeleri ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. nin tüm şubeleri, no lu telefon ve adresleri İNFO YATIRIM A.Ş. Büyükdere Cad. No:156 Levent, Beşiktaş/İstanbul Tel: (0212) , Faks: (0212) Genel Merkez İNVEST AZ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Büyükdere Cad. Özsezen İş Merkezi C Blok No: 126, Esentepe, Şişli/İstanbul Tel: (0212) , Faks: (0212) , Genel Müdürlük, Kadıköy İrtibat Bürosu ve adresi MEKSA YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak Güven Sazak Plaza No: 13 Kat: 3/4 Kavacık, Beykoz/İstanbul Tel: (0216) Faks: (0216) Genel Merkez

22 BAŞVURU YERLERİ OSMANLI MENKUL DEĞERLER A.Ş. Büyükdere Cad. Nurol Plaza B Blok No: 257 Kat: 8, Maslak/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Ankara, İzmir, Denizli, Bursa irtibat büroları, adresi OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Akatlar Ebulula Cad. F2C Blok Levent, Beşiktaş/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tüm şubeleri, adresi ve no lu telefon PHILLIP CAPITAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. Dr. Cemil Bengü C. Hak İş Merkezi No: 2 Kat: 6A, 34403Çağlayan, Kağıthane/İstanbul Tel: (0212) , Faks: (0212) Phillip Capital Menkul Değerler A.Ş. merkez ve tüm şubeler, adresi ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Büyükdere Cad. No: 171 Metrocity A Blok K: 4-5, Esentepe, Şişli/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Ankara ve İzmir şubeleri ve Şekerbank T.A.Ş. şubeleri ve adresi TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Akmerkez Nispetiye Cad. B3 Blok K: 7-9, Etiler/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Genel Müdürlük ve Adana, Ankara, Antalya, Bakırköy, Bursa, Denizli, Karadeniz Ereğli, Erenköy, Gaziantep, İzmir, İzmit, Kartal, Kayseri, Girne, Mersin şubeleri ve İzmit, Karadeniz Ereğli irtibat büroları ve adresi

23 TEKSTİL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Maslak Mahallesi Dereboyu/2 Caddesi No: 13, Sarıyer/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) ICBC Turkey Bank A.Ş şubeleri ve Tekstil Yatırım Menkul Değerler A.Ş. acenteleri ve adresleri TERA MENKUL DEĞERLER A.Ş. Eski Büyükdere Cad. İz Plaza Giz No: 9 Kat: 8, Maslak, Sarıyer/İstanbul Tel: (0212) (0212) Faks: (0212) TURKISH YATIRIM A.Ş. Esentepe Mahallesi, Ali Kaya Sokak, No: 1A/52 Polat Plaza A Blok Kat: 4, Levent/İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) /03 Turkish Yatırım merkez ve tüm şubeleri, acenteleri ve irtibat büroları ile Turkish Bank A.Ş. nin tüm şubeleri adresi Bu doküman yalnızca tanıtım ve bilgi amaçlı olup, halka arz edilen paylara ilişkin yatırım kararının Şirket ve halka arz edilecek paylarla ilgili ayrıntılı bilgileri içeren İzahname ve Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu nun incelenmesi suretiyle verilmesi gerekmektedir. Söz konusu İzahname ve Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu; Kamuyu Aydınlatma Platformu nda ( Via GYO A.Ş. ( ve Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin web sayfalarında ( yayınlanmaktadır.

24 Hayata bekleriz... Yenişehir Mh. Dedepaşa Cd. No:19 Kurtköy, Pendik/İstanbul/Türkiye T F EP info@viagyo.com.tr

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016 Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden A1 Capital Yatırım

Detaylı

VİA GYO ŞİRKET. 5 Mayıs 2016

VİA GYO ŞİRKET. 5 Mayıs 2016 VİA GYO 5 Mayıs 2016 ŞİRKET Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin ( Via GYO ), perakende odaklı entegre konsept gayrimenkul projeleri geliştiren, İstanbul merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığı

Detaylı

VİA GYO Halka Arz Bilgilendirme Notu. Halka Arz Yapısı

VİA GYO Halka Arz Bilgilendirme Notu. Halka Arz Yapısı VİA GYO Halka Arz Bilgilendirme Notu Bu bilgilendirme notu VİA GYO halka arzına yönelik yatırımcıların bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. 5-6 Mayıs 2016 tarihlerinde talep toplama işlemi gerçekleştirilecek

Detaylı

VIA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI FİYAT TESPİT DEĞERLENDİRME RAPORU

VIA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI FİYAT TESPİT DEĞERLENDİRME RAPORU u rapor Meksa Yatırım Menkul Değerler.Ş tarafından,sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/145 sayılı kararında yer alanpayların ilk kez halka arzı öncesi uygulanacak esasların 7. Maddesine dayanılarak

Detaylı

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. VİA GYO. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. VİA GYO. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. VİA GYO Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş Mayıs 2016 İçindekiler 1 Halka Arza İlişkin Genel Bilgiler... 4 2 Şirket Hakkında Özet Bilgi... 5 3 Finansal Durum... 6 4 Değerleme

Detaylı

FİYAT TESPİT DEĞERLENDİRME RAPORU Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

FİYAT TESPİT DEĞERLENDİRME RAPORU Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. fiyat tespit değerlendirme raporumuz 12/02/2013 tarihli Sermaye Piyasası Kurulu Bülteni nde yer alan Kurul Karar Organı nın 12/02/2013 tarih ve 5/145 sayılı kararında belirtilen; A) Payların İlk Halka

Detaylı

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. FİYAT TESPİT RAPORU ANALİZİ 5 MAYIS 2016 İÇİNDEKİLER 1- HALKA ARZA İLİŞKİN BİLGİLER... 2- ŞİRKET HAKKINDA ÖZET BİLGİ... 3- FİNANSAL BİLGİLER... 4- DEĞERLEME HAKKINDA

Detaylı

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu. 04 Mayıs 2016

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu. 04 Mayıs 2016 Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu 04 Mayıs 2016 ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. Ahi Evran Caddesi Polaris Plaza No: 21 K: 1 34398

Detaylı

Türkiye de bu enerji oldukça gelecek çok daha parlak.

Türkiye de bu enerji oldukça gelecek çok daha parlak. Türkiye de bu enerji oldukça gelecek çok daha parlak. TALEP TOPLAMA TARİHLERİ 1-2 Şubat 2018 HALKA ARZ FİYAT ARALIĞI 6,25-7,50 KONSORSİYUM LİDERİ Halka arz edilen payların fiyat aralığının belirlenmesinde

Detaylı

FARK YARATAN PROJELERİN MİMARI

FARK YARATAN PROJELERİN MİMARI FARK YARATAN PROJELERİN MİMARI PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI HALKA AÇILIYOR PEKER GYO TALEP TOPLAMA TARİHİ: 15 16 ŞUBAT 2018 HALKA ARZ FİYATI: 5,50 TL KONSORSİYUM LİDERİ: GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER

Detaylı

YARININ ENERJİ ŞİRKETİNE BUGÜNDEN ORTAK OLUN! ODAŞ ENERJİ HALKA AÇILIYOR!

YARININ ENERJİ ŞİRKETİNE BUGÜNDEN ORTAK OLUN! ODAŞ ENERJİ HALKA AÇILIYOR! YARININ ENERJİ ŞİRKETİNE BUGÜNDEN ORTAK OLUN! ODAŞ ENERJİ HALKA AÇILIYOR! Talep Toplama: 13-14 Mayıs 2013 Sabit Fiyatla Talep Toplama - Halka Arz Fiyatı: 5 TL Payların halka arzına ilişkin izahname henüz

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. PAYLAR İÇİN HALKA ARZ SİRKÜLERİ

SERMAYE PİYASASI KURULU ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. PAYLAR İÇİN HALKA ARZ SİRKÜLERİ SERMAYE PİYASASI KURULU ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. PAYLAR İÇİN HALKA ARZ SİRKÜLERİ YIL: 2013 Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nden Halka Arza İlişkin Duyurudur Ortaklığımızın

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 5 Mayıs 2016-1 -

Bizim Menkul Değerler A.Ş 5 Mayıs 2016-1 - Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde Oyak Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından hazırlanan VİA

Detaylı

VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU

VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU Hesap Dönemi: 01.01.2016-31.03.2016 A. GENEL BİLGİLER 1. TANITICI BİLGİLER Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ( Şirket veya

Detaylı

VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU

VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU Hesap Dönemi: 01.01.2015-31.12.2015 A. GENEL BİLGİLER 1. TANITICI BİLGİLER Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ( Şirket veya

Detaylı

Royal Halı Ġplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi nden. Halka Arza ĠliĢkin Duyurudur

Royal Halı Ġplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi nden. Halka Arza ĠliĢkin Duyurudur Royal Halı Ġplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi nden Halka Arza ĠliĢkin Duyurudur Ortaklığımızın çıkarılmıģ sermayesinin 50.000.000 TL den 60.000.000 TL ye artırılması nedeniyle ihraç

Detaylı

VIA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Görüşü

VIA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Görüşü Araştırma TÜRKİYE / GYO SEKTÖRÜ 4 Mayıs 2016 VIA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Görüşü İşbu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri:

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2013

YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2013 YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2013 GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen

Detaylı

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015

İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015 İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2015 ISGYO İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1999 yılında T. İş Bankası A.Ş. nin lider sermayedarlığı ile kurulmuştur. İş GYO; 1,3 milyar

Detaylı

TÜRKIYE HALK IYLA BÜYÜYOR.

TÜRKIYE HALK IYLA BÜYÜYOR. TÜRKIYE HALK IYLA BÜYÜYOR. Büyüyen Türkiye ile birlikte büyüdük. Son 5 yılda; Aktiflerimizde %175 den, Kredilerimizde %300 den, Mevduatlarımızda %170 den, Özkaynaklarımızda %160 dan, Kârımızda %130 dan

Detaylı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nden. Halka Arza İlişkin Duyurudur

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nden. Halka Arza İlişkin Duyurudur Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nden Halka Arza İlişkin Duyurudur Ortaklığımızın çıkarılmış sermayesinin 104.500.000,- TL den 170.000.000,- TL ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve

Detaylı

PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu PANORA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/143 sayılı ilke kararına dayanarak Tacirler

Detaylı

MUTLUCAN TUZ HALKA AÇILIYOR! Talep Toplama: 13-14-15 Mayıs

MUTLUCAN TUZ HALKA AÇILIYOR! Talep Toplama: 13-14-15 Mayıs MUTLUCAN TUZ HALKA AÇILIYOR! Talep Toplama: 13-14-15 Mayıs TUZA ATILAN İMZA Fiyat Aralığı ile Talep Toplama - Alt Bant: 4,45TL Üst Bant: 4,85TL Halka arz fiyatının belirlenmesinde Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine

Detaylı

VIOP 30 Sözleşmeleri Üzerinde Temettü Etkisi

VIOP 30 Sözleşmeleri Üzerinde Temettü Etkisi VIOP 30 Sözleşmeleri Üzerinde Temettü Etkisi 28 Mart 2016 Pazartesi BIST 30 şirketlerinin büyük bir bölümü (29 Şirket) 2015 yılı kar dağıtım projeksiyonlarını kamuoyu ile paylaştılar. Bu şirketlerden 25

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2011

YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2011 YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2011 GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına, yatırım yapabilen

Detaylı

Özak GYO Halka Arz Bilgi Notu 06 Şubat 2012

Özak GYO Halka Arz Bilgi Notu 06 Şubat 2012 igure 2: Shar Bu çalışma, şirket içi bilgilendirme amaçlı olarak, Özak GYO nun düzenlemiş olduğu analist sunumundan yararlanılarak hazırlanmıştır. Özak GYO Kuruluş ve Gelişimi Özak Global Holding grup

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

Banche d'investimento statali Denominazione Indirizzo N. di Telefono N. di FAX

Banche d'investimento statali Denominazione Indirizzo N. di Telefono N. di FAX Elenco delle Banche presenti in Turchia Aggiornamento al 30 Novembre 2016 Banche d'investimento statali 1 İLLER BANKASI KIZILIRMAK MAHALLESİ (312) 508 70 00 (312) 508 73 99 UFUK ÜNİVERSİTESİ CADDESİ NO:12

Detaylı

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO veya Ortaklık ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO veya Ortaklık ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Mistral GYO veya Ortaklık ) Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de

Detaylı

BİAPORT ÖZLÜCE AVM & RESİDENCE BURSA

BİAPORT ÖZLÜCE AVM & RESİDENCE BURSA BİAPORT ÖZLÜCE AVM & RESİDENCE BURSA YATIRIM FİNANSMAN PROJE GELİŞTİRME PROJE HİZMETLERİ SUCCESS NEEDS PARTNER! BAŞARI ORTAK DEMEKTİR! BLUAS TÜRKİYE Cinnah Cad. Kilis Sok. No:5-7 Cankaya Ankara T +(90)

Detaylı

POLİSAN HOLDİNG HALKA AÇILIYOR. Talep Toplama Tarihleri 16-17-18 Mayıs 2012 Hisse Birim Fiyatı 2,25 TL KONSORSİYUM LİDERİ

POLİSAN HOLDİNG HALKA AÇILIYOR. Talep Toplama Tarihleri 16-17-18 Mayıs 2012 Hisse Birim Fiyatı 2,25 TL KONSORSİYUM LİDERİ Polisan Holding Tesisleri - Dilovası POLİSAN HOLDİNG HALKA AÇILIYOR Talep Toplama Tarihleri 16-17-18 Mayıs 2012 Hisse Birim Fiyatı 2,25 TL KONSORSİYUM LİDERİ www.denizyatirim.com 444 0 800 www.polisanholding.com.tr

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Ocak

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Ocak Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş tarafından hazırlanan Mistral

Detaylı

Pegasus Hava TaĢımacılığı Anonim ġirketi nden. Halka Arza ĠliĢkin Duyurudur

Pegasus Hava TaĢımacılığı Anonim ġirketi nden. Halka Arza ĠliĢkin Duyurudur Pegasus Hava TaĢımacılığı Anonim ġirketi nden Halka Arza ĠliĢkin Duyurudur Ortaklığımızın çıkarılmıģ sermayesinin 75.000.000 TL den 102.272.000 TL ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 27.272.000 TL

Detaylı

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. PANORA GYO A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. PANORA GYO A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. PANORA GYO A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş Mayıs 2013 İçindekiler 1 Halka Arza İlişkin Genel Bilgiler... 4 2 Şirket Hakkında Özet Bilgi... 5 3 Finansal Durum...

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına yatırım

Detaylı

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme ve Analiz Raporu İşbu rapor, Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 18 AĞUSTOS 2015

YATIRIMCI SUNUMU 18 AĞUSTOS 2015 YATIRIMCI SUNUMU 18 AĞUSTOS 2015 174,052 154,657 357,286 503,565 518,475 469,981 431,271 556,769 546,672 650,127 750,922 698,571 814,031 766,527 906,527 1,014,678 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORU DEĞERLENDİRME RAPORU

FİYAT TESPİT RAPORU DEĞERLENDİRME RAPORU FİYAT TESPİT RAPORU DEĞERLENDİRME RAPORU Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş 04 Mayıs 2016 Bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/145 sayılı kararına dayanılarak Menkul Değerler A.Ş

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 31.03.2014

YATIRIMCI SUNUMU 31.03.2014 YATIRIMCI SUNUMU 31.03.2014 GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2013

YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2013 YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2013 GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen

Detaylı

Temelleri 1952 yılında merhum Raif Dinçkök tarafından atılan Akkök Holding, 64 yıllık birikimiyle Türkiye nin en köklü kuruluşları arasındadır.

Temelleri 1952 yılında merhum Raif Dinçkök tarafından atılan Akkök Holding, 64 yıllık birikimiyle Türkiye nin en köklü kuruluşları arasındadır. 1 Temelleri 1952 yılında merhum Raif Dinçkök tarafından atılan Akkök Holding, 64 yıllık birikimiyle Türkiye nin en köklü kuruluşları arasındadır. Yer aldığı sektörlerde yurt dışı piyasalarını yakından

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 31.03.2013

YATIRIMCI SUNUMU 31.03.2013 YATIRIMCI SUNUMU 31.03.2013 GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen

Detaylı

İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK

İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK İÇİNDEKİLER İstanbul Ofis Sektör Raporu 3 1.1. Dünya da Ofis Sektörü Genel Gelişimi 3 1.2. Ofis Tasarımlarında Yeni Uygulamalar 4 1.3. İstanbul Ofis Sektörü

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor SPK nın VII-128.1 nolu Pay Tebliği

Detaylı

BUTİK SERRA AVM BARTIN

BUTİK SERRA AVM BARTIN BUTİK SERRA AVM BARTIN YATIRIM FİNANSMAN PROJE GELİŞTİRME PROJE HİZMETLERİ SUCCESS NEEDS PARTNER! BAŞARI ORTAK DEMEKTİR! BLUAS TÜRKİYE Cinnah Cad. Kilis Sok. No:5-7 Cankaya Ankara T +(90) 312 427 27 27

Detaylı

ve Kurumsal Yatırımcılar Basın Sunumu 08 Mayıs 2013

ve Kurumsal Yatırımcılar Basın Sunumu 08 Mayıs 2013 Analist ve Kurumsal Yatırımcılar Sunumu xx.05.2013 Basın Sunumu 08 Mayıs 2013 Avrupa da AVM Avrupa da AVM Kiralanabilir Alan ve Projeler 2012/06 itibariyle; Avrupa da toplam kiralanabilir alan ( TKA )

Detaylı

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ÖNSÖZ Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan profesyonel kadromuz tarafından hazırlanan bu raporda, İstanbul da Ofis Sektörü gelişimi ve hangi bölgelerde gelişim gösterdiği,

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 1 GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL İLİ, GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ, KÜÇÜKKÖY MAHALLESİ 3 PAFTA, 17863 PARSEL VİAPORT VENEZIA PROJESİ -STOKTA KALAN (VİA GYO

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 30.06.2013

YATIRIMCI SUNUMU 30.06.2013 YATIRIMCI SUNUMU 30.06.2013 GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen

Detaylı

2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU

2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU 2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

: TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. : Meclisi Mebusan Cad. Molla Bayırı Sk. No:1. 34427 Fındıklı İstanbul

: TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. : Meclisi Mebusan Cad. Molla Bayırı Sk. No:1. 34427 Fındıklı İstanbul 1 1 Ticari Ünvanı : TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kuruluş Tarihi : 03.02.2006 Sermaye İşlem Gördüğü Borsa İşlem Sembolü Adres : 150.000.000 TL : Borsa İstanbul : TSGYO : Meclisi Mebusan Cad.

Detaylı

yatırım yapabilen halka açık portföy yönetim şirketleridir.

yatırım yapabilen halka açık portföy yönetim şirketleridir. YATIRIMCI SUNUMU GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen halka

Detaylı

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. VARLIK YÖNETİMİ VE KİRALAMA HİZMETLERİ DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. VARLIK YÖNETİMİ VE KİRALAMA HİZMETLERİ DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR İÇİNDEKİLER 1- ŞİRKET İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU 2- ŞİRKET İN YATIRIM AMAÇLI GAYRİMENKULLERİNE İLİŞKİN BİLGİLER 3- RAPORUN KONUSU 4- RAPORDA KULLANILAN YÖNTEMLER 5- ŞİRKET

Detaylı

: TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. : Meclisi Mebusan Cad. Molla Bayırı Sk. No:1. 34427 Fındıklı İstanbul

: TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. : Meclisi Mebusan Cad. Molla Bayırı Sk. No:1. 34427 Fındıklı İstanbul 1 1 Ticari Ünvanı : TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kuruluş Tarihi : 03.02.2006 Sermaye İşlem Gördüğü Borsa İşlem Sembolü Adres : 150.000.000 TL : Istanbul Menkul Kıymetler Borsası : TSGYO : Meclisi

Detaylı

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Rekabette Mülk Yönetiminin Rolü Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Jones Lang LaSalle Neden Dış Kaynak? 2 Mevcut Durum Ticari gayrimenkul yatırımcıları hızla gelişen pazarda yönetim

Detaylı

İnovatif Yatırım Bankacılığı OCAK 2016

İnovatif Yatırım Bankacılığı OCAK 2016 İnovatif Yatırım Bankacılığı OCAK 2016 İÇİNDEKİLER KISACA TERA BÖLÜMLERİMİZ FİNANSAL GÖRÜNÜM FARKIMIZ İLETİŞİM KISACA TERA TERA GENEL BİLGİLER KÜNYE Unvan: Kuruluş Tarihi: 1990 Merkez: Ofisler: Çalışan

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 18 AĞUSTOS 2016

YATIRIMCI SUNUMU 18 AĞUSTOS 2016 YATIRIMCI SUNUMU 18 AĞUSTOS 2016 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri (Adet) (1Ç 2016) 2 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut Satışları (Adet) (Ocak Haziran

Detaylı

TORUNLAR G.Y.O HALKA ARZ ÖN DEĞERLENDİRME RAPORU. Halka Arz Fiyat Aralığı:5,50-7,50 TL Şirket Profili. 30 Eylül 2010. Halka Arz Detayları

TORUNLAR G.Y.O HALKA ARZ ÖN DEĞERLENDİRME RAPORU. Halka Arz Fiyat Aralığı:5,50-7,50 TL Şirket Profili. 30 Eylül 2010. Halka Arz Detayları TORUNLAR G.Y.O HALKA ARZ ÖN DEĞERLENDİRME RAPORU 30 Eylül 2010 Sektör Halka Arz Detayları Arz Büyüklüğü (Pay Adedi) Halka Arz Öncesi Çıkarılmış Sermaye Sermaye Artırımı Ortak Satışı (Aziz Torun) Ortak

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 09 KASIM 2015

YATIRIMCI SUNUMU 09 KASIM 2015 YATIRIMCI SUNUMU 09 KASIM 2015 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri (Adet) (9A 2015) 2 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut Satışları (Adet) (1.YY 2015) 3 Türkiye

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 24 Nisan 2014

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 24 Nisan 2014 Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç A1 Capital Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmış olan bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 08 MART 2016

YATIRIMCI SUNUMU 08 MART 2016 YATIRIMCI SUNUMU 08 MART 2016 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri (Adet) (2015) 2 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut Satışları (Adet) (2015) 3 Türkiye Diğer

Detaylı

: TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. : Meclisi Mebusan Cad. Mollabayırı Sk. No:1. 34427 Fındıklı İstanbul

: TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. : Meclisi Mebusan Cad. Mollabayırı Sk. No:1. 34427 Fındıklı İstanbul 1 1 Ticari Ünvanı : TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kuruluş Tarihi : 03.02.2006 Sermaye İşlem Gördüğü Borsa İşlem Sembolü Adres : 150.000.000 TL : Borsa İstanbul : TSGYO : Meclisi Mebusan Cad.

Detaylı

FİYAT ARALIĞI * 13,40 TL 16,00 TL

FİYAT ARALIĞI * 13,40 TL 16,00 TL Türkiye de %37 pazar payı Yeni tesis yatırımı sonucunda toplamda 56.000 m 2 ye ulaşacak kapalı üretim alanı 30 yıllık sektör deneyimi ile çoğunluğu yerli tasarım ve üretim Son 3 yılda net satış gelirlerinde

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 09 MAYIS 2016

YATIRIMCI SUNUMU 09 MAYIS 2016 YATIRIMCI SUNUMU 09 MAYIS 2016 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri (Adet) (2015) 2 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut Satışları (Adet) (Ocak Mart 2016) 3

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 19 AĞUSTOS 2014

YATIRIMCI SUNUMU 19 AĞUSTOS 2014 YATIRIMCI SUNUMU 19 AĞUSTOS 214 279,36 255,231 357,286 53,565 518,475 469,981 431,271 556,769 546,672 65,127 75,922 698,571 814,31 96,527 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri

Detaylı

METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 11-01-2017 Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu İş bu rapor, Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu VII-128.1 Pay

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 2. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 2. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 2. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 3. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2018 / 3. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 28 ŞUBAT 2017

YATIRIMCI SUNUMU 28 ŞUBAT 2017 YATIRIMCI SUNUMU 28 ŞUBAT 2017 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri (Adet) (2016) 2 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut Satışları (Adet) (2016) 3 AVM Gelişimi

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2018 Yılsonu

YATIRIMCI SUNUMU 2018 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU 2018 Yılsonu KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

: TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. : Meclisi Mebusan Cad. Mollabayırı Sk. No:1. 34427 Fındıklı İstanbul

: TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. : Meclisi Mebusan Cad. Mollabayırı Sk. No:1. 34427 Fındıklı İstanbul 1 1 Ticari Ünvanı : TSKB GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kuruluş Tarihi : 03.02.2006 Sermaye İşlem Gördüğü Borsa İşlem Sembolü Adres : 150.000.000 TL : Borsa İstanbul : TSGYO : Meclisi Mebusan Cad.

Detaylı

EKİNCİ AVM & RESIDENCE KIRŞEHİR

EKİNCİ AVM & RESIDENCE KIRŞEHİR EKİNCİ AVM & RESIDENCE KIRŞEHİR YATIRIM FİNANSMAN PROJE GELİŞTİRME PROJE HİZMETLERİ SUCCESS NEEDS PARTNER! BAŞARI ORTAK DEMEKTİR! BLUAS TÜRKİYE Cinnah Cad. Kilis Sok. No:5-7 Cankaya Ankara T +(90) 312

Detaylı

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI Her Salı ÇUKUROVA 51 ATATÜRK CADDESİ Her Salı İSTANBUL-AVRUPA1 401 LEVENT Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 150 ERENKÖY Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 88 KADIKÖY Her Salı İSTANBUL-AVRUPA4

Detaylı

Bilici Yatırım San. Ve Tic. A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu

Bilici Yatırım San. Ve Tic. A.Ş. Halka Arz Bilgilendirme Notu Bilici Yatırım San. Ve Tic. A.Ş. Ödenmiş sermayesi 20.073.320 milyon TL olan şirket 9.926.680 TL (nominal) sermaye artırımında bulunacaktır. Halka açıklık oranı ise %33,1 olarak gerçekleşecektir. Halka

Detaylı

2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2013/18 30/05/2013 A. BAŞVURULAR 1. Aracı İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran lar İhraç Edilecek Aracı Paylar Kâr Payından Halka Açılma Diğer Araçları 1. Şekerbank T.A.Ş. (1)

Detaylı

sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO nun Yatırım Portföyü

sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO nun Yatırım Portföyü TSKB GYO Faaliyet Raporu 2011 Sunuş Sayfa 24 TSKB GYO nun Yatırım Portföyü sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO Faaliyet Raporu 2011 Sunuş Sayfa

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 12 MART 2014

YATIRIMCI SUNUMU 12 MART 2014 YATIRIMCI SUNUMU 12 MART 2014 357,286 503,565 518,475 469,981 431,271 556,769 546,672 650,127 750,922 698,571 814,031 766,527 906,527 1,014,678 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 07 KASIM 2016

YATIRIMCI SUNUMU 07 KASIM 2016 YATIRIMCI SUNUMU 07 KASIM 2016 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri (Adet) (1.YY 2016) 2 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut Satışları (Adet) (9AY 2016) 3 AVM

Detaylı

İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 PEGA. Commercial Real Estate Services

İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 PEGA. Commercial Real Estate Services İSTANBUL OFİS PAZAR RAPORU Aralık 2009 MERHABA, Öncelikle herkese, tüm dileklerinin gerçek olacağı yeni bir yıl dileriz. Ve kendi dileğimizle sesleniyoruz yeni yıla: HOŞ GEL 2010! Bu senenin son raporunu

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 30.06.2014

YATIRIMCI SUNUMU 30.06.2014 YATIRIMCI SUNUMU 30.06.2014 GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / Yılsonu

YATIRIMCI SUNUMU 2017 / Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU 2017 / Yılsonu KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

BIST-TÜM Şirketleri 2015/09 Dönemi Finansal Sonuçları

BIST-TÜM Şirketleri 2015/09 Dönemi Finansal Sonuçları BIST-TÜM Şirketleri 2015/09 Dönemi Finansal Sonuçları 26 Ekim 2015 Pazartesi Borsa İstanbul da işlem gören şirketlerin 2015 yılı 9 Aylık Finansal Sonuçlarını 20 Ekim 2015 itibariyle karşılamaya başladık.

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2016/25 04/10/2016 A. YENİ BAŞVURULAR 1. Piyasası Aracı İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran Ortaklıklar Ortaklık İhraç Edilecek Piyasası Aracı Bedelli 1 Paylar Bedelsiz İç

Detaylı

www.businessistanbul.com

www.businessistanbul.com www.businessistanbul.com Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Genel Plan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Genel Plan BUSINESS ISTANBUL LEED PLATIN SERT F KA ADAYI %40 Water use reduction is targeted in the building %50

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 10 Şubat 2016

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 10 Şubat 2016 Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1- Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden A1 Capital Yatırım

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2015

YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2015 YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2015 GYO Sektörü Gayrimenkul yatırım ortaklıkları(gyo); Gayrimenkullere, Gayrimenkullere dayalı projelere, Gayrimenkullere dayalı haklara, Sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen

Detaylı

2014 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU

2014 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU 2014 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4.

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4. DEĞERLEME RAPORU RAPORU TALEP EDEN : ĠĢ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4. Levent / İSTANBUL ĠSTEK

Detaylı

INVESTMENT BROKERAGE ADVISORY DEVELOPMENT. Gayrimenkul Haberleri Çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü

INVESTMENT BROKERAGE ADVISORY DEVELOPMENT. Gayrimenkul Haberleri Çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü Gayrimenkul Haberleri 2017 4. Çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü Gayrimenkul Haberleri 2017 4. Çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü Araştırma Hüma Kartal Araştırma Analisti +90 (212) 231 55 30 ext.120 kartalh@pamirsoyuer.com.tr

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 11 MAYIS 2015

YATIRIMCI SUNUMU 11 MAYIS 2015 YATIRIMCI SUNUMU 11 MAYIS 215 357.286 53.565 518.475 469.981 431.271 556.769 546.672 65.127 75.922 698.571 814.31 766.527 96.527 1.14.678 TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 10 KASIM 2014

YATIRIMCI SUNUMU 10 KASIM 2014 YATIRIMCI SUNUMU 1 KASIM 214 357,286 53,565 518,475 469,981 431,271 414,632 556,769 546,672 525,52 65,127 75,922 698,571 814,31 96,527 1,, TÜRKİYE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ GÖRÜNÜMÜ Türkiye Konut İnşaat İzinleri

Detaylı