malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir."

Transkript

1

2 malta Sicilya nın güneyinde bulunan Orta Akdeniz ülkesi Malta 3 büyük, 2 küçük adadan oluşmaktadır. En önemli adaları Malta, Gozo ve Comino dur. Tarih boyunca Fenikeliler, Kartacalılar, Romalılar, Normanlar, Fransızlar ve İngilizler tarafından işgal edilen Malta, 1565 yılında Osmanlılar tarafında kuşatılmıştır. 4 ay süren kuşatma sonunda Sicilyadan gelen şövalyelerin de yardımıyla işgal sona erdirilmiştir. Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir. Malta da hiç akarsu veya dağ bulunmamaktadır.tipik Akdeniz iklimine sahip ülkede yazlar sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağışlı geçmektedir. Ülkedeki milli gelirin %97 sini turizm oluşturmaktadır. Ayrıca sayıları 50 yi aşkın dil okulu da ülkenin gelirine önemli bir katkıda bulunmaktadır. Birçoğu kaliteli ve başarılı olan bu okullar sayesinde son 10 yıl içerisinde İngilizce öğrenme adası haline gelmiştir.

3 Chamber College // GZIRA GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / OTEL Programımız, tarihi Malta şehirlerinden Gzira da bulunan Chamber College kampüsünde düzenlenmektedir. Gzira, hem doğası hem de eğlenceli ortamıyla öğrenciler için oldukça ideal bir seçenektir. Kurslar Edgar Bernard Street te bulunan Chamber College da verilmektedir. Öğrenciler konaklama için Sliema ve St. Paul s Bay da bulunan otelleri veya aile yanı konaklama opsiyonunu seçebilirler. Okuldaki İngilizce derslerinin yanı sıra öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri de okul tarafından organize edilmektedir. Otel Konaklama: 3-4 kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, Aile Yanı Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Sandy Beach, Gzira, Sliema, Surfside Beach Club, Valletta, Splash & Fun Water Park, Gozo, Mdina, Comino. NSTS // GZIRA GRUP / BİREYSEL 8-17 YAŞ AİLE / YURT Programımız, Gzira da bulunan NSTS okulunda düzenlenmektedir. NSTS Malta nın en eski ve köklü okullarından birisidir. 45 yıldan bu yana yaz okulu programları düzenlemektedir. Öğrenciler 8-12, ve yaş olmak üzere 3 gruba ayrılmaktadır. Öğrenciler kendi yaş gruplarına göre ayrılarak kurslara katılırlar. Okulda sunulan İngilizce dersleri, öğleden sonra ve hafta sonu düzenlenen aktivite ve gezilerle pekiştirilmektedir. Yurt Konaklama: 3-4 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Aile Yanı Konaklama: 1-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Sandy Beach, Gzira, Sliema, Surfside Beach Club, Valletta, Splash & Fun Water Park, Gozo, Mdina, Comino. Easy School of Languages // MARSASCALA GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta adasının güney-doğusunda bulunan Marsascala şehrindeki Easy School of Languages te düzenlenmektedir. Marasacala tarihi bir balıkçı kasabası olarak ün yapmıştır. Yerli ve yabancı birçok turistin uğrak destinasyonlarından olan şehir, özellikle küçük yaştaki öğrenciler için idealdir. Easy School of Languages, şehrin yüksek tepelerinden birine kurulmuştur. Öğrenciler eğitimleri süresince eşsiz Akdeniz güzelliklerini izleyebilme şansına sahip olurlar. Konaklamalar okula yakın konumda bulunan Malta lı ailelerde veya Cerviola Residence da sağlanmaktadır. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 10 km. (Ortalama 20 dk.) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, Aile Yanı Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Ghadira Bay, Costa Del Sol, Valletta, Golden Bay, Comino, Blue Lagoon, Festa, Armier Bay, Sliema, Paradise Bay, Marsaxlokk, Bugibba, Mdina, Bay Street, St George s Bay, Ghajn Tuffieha.

4 Başkent Valletta nın nüfusu 8000 civarındadır. Bu sayı turistler ve öğrenciler ile birlikte yaz aylarında i bulmaktadır. Clubclass // MELLIEHA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, Malta nın kuzeybatısında bulunan Mellieha şehrindeki Clubclass okulunda düzenlenmektedir. Okul, şehrin Paradise Bay bölgesinde bulunur. Dil eğitimi ve sosyal aktiviteleri birleştirmek isteyen öğrenciler için idealdir. Kampüs içerisinde okula ait özel kumsal, 2 adet tenis kortu, 3 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, internet laboratuarı ve kapalı spor salonu bulunmaktadır. Öğrenciler kendi yaş gruplarına göre sınıflara ayrılır. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 23 km. (Ortalama yarım saat) Örnek Geziler: Blue Grotto, Marsaxlokk, Mdina, Rabat, Wignacourt Tower, St. Paul s Island, Xemxija Roman Beehives, Bugibba, Upper Barrakka Gardens, Garjola Watch Tower, Vittoriosa, Parish Church, Comino, Gozo, Valletta. Easy School of Languages // MELLIEHA GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın kuzeyinde bulunan Mellieha şehrindeki Easy School of Languages kampüsünde düzenlenmektedir. Okul, kent merkezinde bulunur. Mellieha eşsiz plajları ve dört mevsim güneş alan iklimi ile adanın en önemli turistik destinasyonlarından birisidir. Konaklamalar okula yakın konumda bulunan aile yanlarında veya Luna Residence da sağlanmaktadır. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 10 km. (Ortalama 20 dk.) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, Aile Yanı Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Ghadira Bay, Costa Del Sol, Valletta, Golden Bay, Comino, Blue Lagoon, Festa, Armier Bay, Sliema, Paradise Bay, Marsaxlokk, Bugibba, Mdina, Bay Street, St George s Bay, Ghajn Tuffieha.

5 International House // MELLIEHA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, Malta nın kuzeyinde bulunan Mellieha şehrinin Paradise Bay bölgesindeki International House (IH) okulunda düzenlenmektedir. Öğrenciler ve yaş olmak üzere 2 gruba ayrılırlar. Her öğrenci kendi yaş grubu ile birlikte kurslara ve aktivitelere katılmaktadır. Okul binası sahilden 100 metre uzaklıktadır. İngilizce kursları ve konaklamalar aynı binada organize edilmektedir. Öğrenciler kursların yanı sıra öğleden sonra ve hafta sonu aktivitelerine katılmaktadırlar. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 10 km (Ortalama 20 dk.) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri+ Öğleden sonra ve haftasonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: 3-4 kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Heart of Malta Tour, Sandy Beach, Water Park, Gozo, Mdina, Bugibba, Paradise Beach, Comino, Valletta, Paceville, Bonfire. AM Language Studio // SLIEMA GRUP / BİREYSEL 8-18 YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın en güzel ve tarihi şehirlerinden Sliema da bulunan Am Language Studio okulu tarafından organize edilmektedir. Öğrenciler, 8-13 ve olmak üzere iki grup halinde bölünür ve kendi yaş gruplarında uygun kurslar alırlar. Program, yetişkinlerin olduğu kampüsten ayrı yerlerde düzenlenmektedir. Öğrenciler sabahları aldıkları İngilizce derslerine ek olarak öğleden sonra ve hafta sonları aktiviteler ile gezilere katılarak öğrendikleri İngilizceyi pekiştirebilme şansı elde ederler. Yurtlarda yüzme havuzu, sinema salonu, internet laboratuarları bulunmaktadır. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 11 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Sliema, St. Paul s Bay, Paradise Bay, Mellieha Bay, Bugibba, Golden Bay, Mdina, St. Julians. IELS Malta // SLIEMA GRUP / BİREYSEL 8-17 YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın Sliema şehrindeki IELS Malta okulu bünyesinde düzenlenmektedir. Öğrenciler 8-12 ve yaş olarak 2 gruba ayrılırlar. Böylelikle tüm öğrenciler kendi yaş gruplarındaki öğrenciler ile bir arada eğitim alırlar. Ayrıca dileyen öğrenciler İngilizce derslerinin yanısıra öğleden sonra ve hafta sonları aktivitelerine katılabilirler. Okul tarafından dalgıçlık kursları da düzenlenmektedir. Konaklama opsiyonu olarak okula yakın konumda bulunan aileler veya Bugibba Hotel, Bayview Hotel seçeneklerinden biri seçilebilir. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 11 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + Öğleden sonra ve haftasonu aktiviteleri. Aile Yanı Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Sliema, Harbour Cruise, Marine Park, Valletta, Great Seige, Stitch, Paradise Bay, Gozo, Water Park, Buskett, Mdina, Costa Del Sol, Golden Bay, Gainpula, Limestone Heritage, Blue Grotto.

6 Clubclass // ST. JULIANS GRUP / BİREYSEL 8-16 YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın en hareketli ve merkezi bölgelerinden biri olan St. Julians taki Clubclass okulunda düzenlenmektedir. İngilizce dersleri sosyal programlar ve aktiviteler ile zenginleştirilmiştir. Öğrenciler okula yakın konumda bulunan Malta lı ailelerle veya okul binasında bulunan öğrenci yurtlarında konaklayabilirler. Kurslar, öğrencilerin özel ihtiyaçları ve eksiklikleri doğrultusunda düzenlenir ve öğrencilere sunulur. Aile Yanı Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Blue Grotto, Marsaxlokk, Mdina, Rabat, Wignacourt Tower, St. Paul s Island, Xemxija Roman Beehives, Bugibba, Upper Barrakka Gardens, Garjola Watch Tower, Vittoriosa, Parish Church, Comino, Gozo, Valletta. EC - St. Martin s College // ST. JULIANS GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın en turistik bölgelerinden biri olan St. Julian s daki St. Martin s College kampüsünde düzenlenmektedir. Program dünyaca ünlü EC okulları tarafından organize edilmektedir. Öğrenciler sabah veya öğleden sonra alacakları İngilizce kurslarının yanı sıra aktivite ve gezilere de katılırlar. Tüm bu geziler ve aktiviteler EC tarafından organize edilmektedir. Sınıflardaki maksimum öğrenci sayısı 15 tir. Konaklamalar okula yakına konumda bulunan ailelerde veya okul yurtlarından sağlanmaktadır. Aile Yanı Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: 3-4 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Splash & Fun Water Park, Harbour Cruise, Craft Village, Paradise Bay, Mdina, Comino, Valletta, Golden Bay, Mediterraneo Marine Park. European School of English (ESE) // ST. JULIANS GRUP / BİREYSEL 8-18 YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın en turistik bölgelerinden biri olan St. Julian s - Paceville de bulunan European School of English (ESE) bünyesinde düzenlenmektedir. Kurslar, 8-12 yaş ve yaş olmak üzere iki ayrı kampüste organize edilir. Küçük yaş grubundaki öğrenciler San Gwann bölgesinde bulunan özel bir okulda eğitim alırken, 12 yaş üstü öğrenciler ise ESE merkezinde programa devam etmektedir. Konaklamalar okula yakın konumda bulunan aileler ile ESE yurtlarında sağlanmaktadır. Öğrenciler yurtlarda da yine kendi yaş gruplarına göre ayrılmaktadır. Aile Yanı Konaklama: 2 kişilik odalarda konaklama,paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: 3-4 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Blue Grotto, Marsaxlokk, Mdina, Rabat, Wignacourt Tower, St. Paul s Island, Xemxija Roman Beehives, Bugibba, Upper Barrakka Gardens, Garjola Watch Tower, Vittoriosa, Parish Church, Comino, Gozo, Valletta.

7 Sprachcaffe // ST. JULIANS GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın en turistik bölgelerinden biri olan St. Julian s daki Sprachcaffe okulu kampüsünde düzenlenmektedir. Kampüs içerisinde dersliklerin yanısıra, açık yüzme havuzu, voleybol sahası, restoran ve kafeteryalar bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin kullanımına sunulmuş bir adet internet odası da hizmet vermektedir. Öğrenciler sabahları İngilizce dersleri alırlar ve öğleden sonraları okul tarafından sunulan birbirinden eğlenceli ve öğretici aktivitelere katılabilirler. Özellikle lise çağındaki öğrenciler için oldukça idealdir. Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + Öğleden sonra ve haftasonu aktiviteleri. Aile Yanı Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: 2-7 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Alpha School // ST. PAUL S BAY GRUP / BİREYSEL 8-17 YAŞ AİLE Programımız, Malta nın en güzel koylarından biri olan St Paul s Bay daki Alpha School of English de düzenlenmektedir. Maksimum 14 kişilik sınıflarda verilen İngilizce derslerinin yanısıra, öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri ve gezileri ile eğitim pekiştirilmektedir. Gruplar ve bireysel öğrenciler için uygun olan programa dünyanın her bölgesinden gelen yaklaşık 200 öğrenci her yaz katılmaktadır. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 21 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: St. Paul s Bay, Golden Bay, Valletta, Armier Sandy Beach, St. George s Beach, St. Julian s, Heart of Malta Tour, Mdina, Ghajin Tuffieha, Paradise Bay, Buskett Gardens. Örnek Geziler: Blue Grotto, Marsaxlokk, Mdina, Rabat, Wignacourt Tower, St. Paul s Island, Xemxija Roman Beehives, Bugibba, Upper Barrakka Gardens, Garjola Watch Tower, Vittoriosa, Parish Church, Comino, Gozo, Valletta. Ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Sliema şehri, restoran, kafeterya ve alışveriş merkezleri ile ünlüdür.

8 GV Malta // ST. PAUL S BAY GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Yaz okulu programımız, Malta nın en güzel bölgelerinden biri olan St. Paul s Bay da bulunan GV Malta okulu tarafından düzenlenmektedir. Oldukça güvenli bir ortamda düzenlenen program kapsamında öğrenciler, sabahları alacakları İngilizce derslerinin yanısıra öğleden sonra ve hafta sonu katılacakları aktivite ve geziler ile öğrendikleri dili pekiştirme şansına sahip olurlar. Konaklama opsiyonu olarak aile yanı veya öğrenci yurdu seçilebilmektedir. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 21 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: St. Paul s Bay, Golden Bay, Valletta, Armier Sandy Beach, St. George s Beach, St. Julian s, Heart of Malta Tour, Mdina, Ghajin Tuffieha, Paradise Bay, Buskett Gardens. Sprachcaffe // ST. PAUL S BAY GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın en güzel sahillerinden birine sahip olan St. Paul s Bay daki Sprachcaffe okulunda düzenlenmektedir. Okul Bugibbas bölgesinde deniz kenarında yer almaktadır. Sınıflardaki maksimum öğrenci sayısı 15 tir. Öğrenciler sabah saatlerinde alacakları İngilizce derslerinin yanısıra okulun düzenlediği öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleriyle İngilizcelerini pekiştirebilme şansına sahip olurlar. Konaklama opsiyonu olarak okula yakın konumda bulunan aileler veya öğrenci yurdu seçilebilmektedir. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 21 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri+ Öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Aile Yanı Konaklama: 3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: 3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Blue Grotto, Marsaxlokk, Mdina, Rabat, Wignacourt Tower, St. Paul s Island, Xemxija Roman Beehives, Bugibba, Upper Barrakka Gardens, Garjola Watch Tower, Vittoriosa, Parish Church, Comino, Gozo, Valletta. Link School of English // SWIEQI GRUP / BİREYSEL 8-18 YAŞ AİLE / YURT Programımız, Malta nın eşsiz şehirlerinden Swieqi de bulunan Link School of English bünyesinde düzenlenmektedir. Swieqi, konum olarak Sliema ya 15 dk, Paceville ve St. Julian s gibi Malta nın simge bölgelerinde ise 20 dk. uzaklıktadır. Swieqi, canlı ve hareketli ortamıyla her yıl binlerce öğrencinin tercihidir. Öğrenciler 8-12, ve olmak üzere 3 gruba ayrılırlar. Böylelikle tüm öğrenciler kendi yaş grupları ile birlikte eğitim alma şansı yakalarlar. Konaklamalar okula yakın konumda bulunan ailelerde veya okul yurtlarında sağlanmaktadır. Okula Ulaşım: Malta International Havaalanı 5 km. (Ortalama 15 dakika) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri+öğleden sonra ve haftasonu aktiviteleri. Aile Yanı Konaklama: 1-4 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Valletta, Mdina, The Three Cities, Swieqi, Gozo, Comino, Sliema, St. Julian s.

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Malta D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları

Malta D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları Malta D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları PAKET FİYATLAR Aşağıda yer alan yatlara haftada 20 ders eğitim + belirtilen tipte konaklama + kayıt ücreti + OKUL ADI Konaklama Tipi konaklama

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT

Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT kanada Kanada, Amerika kıtasının en kuzeyinde yer almaktadır ve 10 eyalet ile 3 bölgeden oluşmaktadır. Anayasal Monarşi ile yönetilen ülkenin başkenti Ottawa dır. İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

Clubclass & Malta. www.clubclass.com.mt

Clubclass & Malta. www.clubclass.com.mt Clubclass & Malta Malta, İngilizceyi yabancı dil olarak öğretmekte mükemmelliğe varan bir şöhreti çok çabuk yakalamıştır. Clubclass, hızlı ve kalıcı sonuçlar veren son derece kapsamlı bir öğretim sistemi

Detaylı

MALTA'DA EĞİTİM GEZİSİ 12 19 MART TARİLERİ ARASINDA İNGİLİZCE BÖLÜM HİLAL ÜNLÜSÜ & SEZER SARIÖZ 12 MART 2009 MALTA İNGİLİZCE EĞİTİM PROGRAMI

MALTA'DA EĞİTİM GEZİSİ 12 19 MART TARİLERİ ARASINDA İNGİLİZCE BÖLÜM HİLAL ÜNLÜSÜ & SEZER SARIÖZ 12 MART 2009 MALTA İNGİLİZCE EĞİTİM PROGRAMI MALTA'DA EĞİTİM GEZİSİ 12 19 MART TARİLERİ ARASINDA 12 MART 2009 MALTA İNGİLİZCE EĞİTİM PROGRAMI Program 1. Gün 12.Mart.2009 / Perşembe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Malta Havayolları Kontuarı

Detaylı

Malta Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Malta. 2.Gün: Malta. 3.Gün: Malta. 4.Gün: Malta. 5.Gün: Malta İstanbul

Malta Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Malta. 2.Gün: Malta. 3.Gün: Malta. 4.Gün: Malta. 5.Gün: Malta İstanbul Malta Turu 3 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.281,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Malta Atatürk havalimanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in işlemlerinin

Detaylı

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp 2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp Dil eğitimindeki en büyük sorun KONUŞ (ama) MAK. Bu kampanya sizleri KONUŞTURACAK! Yalnızca GENÇTUR da bulabileceğiniz bu kampanya ile okula gidip eğitim alıyorsunuz,

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ODASI AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ

İSTANBUL TİCARET ODASI AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ İSTANBUL TİCARET ODASI AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ MALTA ÜLKE RAPORU Mayıs 2009 İ.A. I. GENEL BİLGİLER 2 Resmi Adı : Malta Cumhuriyeti Yönetim Şekli : Parlamenter demokrasi Coğrafi

Detaylı

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

Malta Dil Okulu. Fiyat Listesi

Malta Dil Okulu. Fiyat Listesi Malta Dil Okulu Fiyat Listesi Haftalar Genel İngilizce Kursları Haftalık Ders Saatleri 1-5 Hafta 6-16 Hafta 17 Hafta + Üzeri Entry 10 ders 20 Ders 30 Ders 20 Ders 30 Ders 20 Ders 30 Ders Başl.Seviye 10

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR.

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. km, Antalya havaalanına 135 km mesafededir. Galaxy Beach Hotel, Akdeniz'in incisi

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Holiday City Hotel KUMKOY BELDESI, - - SIDE - MANAVGAT / ANTALYA, Side, Side

Holiday City Hotel KUMKOY BELDESI, - - SIDE - MANAVGAT / ANTALYA, Side, Side Holiday City Hotel KUMKOY BELDESI, - - SIDE - MANAVGAT / ANTALYA, Side, Side Plaja yürüme mesafesinde olan otel, zevkli, modern bir dekorasyona sahip. Otelin gece kulübünde geçirilen uzun bir gecenin ardından

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++

THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++ THE BLUE CONCEPT 2016 all inclusive plus +++++ THE BLUE CONCEPT 2016 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side Antalya

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ. www.greenanatolia.com / info@greenanatolia.com

2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ. www.greenanatolia.com / info@greenanatolia.com 2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ GENEL BİLGİLER Otel Green Anatolia Hotel Sınıflandırma 3 Yıldız Acente Puanlaması 4 Yıldız Pansiyon Türü Herşey Dahil Adres Babadağ Yolu - Ovacık

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE PROGRAM 1-23 24+ Genel İngilizce (20 Ders) 150 140 Genel İngilizce (24 Ders) 170 160 IELTS ( Sınav 170) 150 140 FCE (Sınav Ücreti 145) 150 140 CAE (Sınav Ücreti 145) 150 140

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy Epsom College Surrey Felsted School Felsted St John s School Leatherhead Windlesham House West Sussex Vinehall school Hastings 2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı

Detaylı

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş)

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş) KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) Özenle tasarlanan bu program haftada 17½ saatlik dersleri içerir, tercihe göre iki geleneksel Hazırlık Okulundan birinde yer alır ve yaşı daha küçük

Detaylı

ISI English Language School Dublin (IStudy)

ISI English Language School Dublin (IStudy) ISI English Language School Dublin (IStudy) İrlanda nın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Dublin, BBC nin uyguladığı ankette, Avrupa nın yaşanacak en iyi başkenti, İrlanda ise en mutlu ülkesi

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Antalya falezlerinde kurulu bu şehir oteli muhteşem Akdeniz ve Antalya körfezi manzarasına sahip. Merkezden 5 km

Detaylı

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe Satılık - Apartman Dairesi 490,000 TL 98 m2 İstanbul / Sancaktepe Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ALMANCA VE FRANSIZCA DĠL KURSLARI Avrupa'nın bir çok farklı dil konuşulan ülkesi Ġsviçre'de Almanca veya Fransızca dillerinden bir tanesini öğrenmeniz mümkündür. Kış sporlarının

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza

Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza Santa eulalia şehrinde bulunan bu tesis, dinlenme ve rahatlama için ideal bir yerdir. Otel, 1988 yılında inşa edildi. Otel, 2010

Detaylı

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion),

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita Beach Residence 202 Özet Bodrumun en güzel koylarından Ortakent-Yahşide Denize 20 metre konumda olan bu Daireler, Plaja, restoran ve marketlere çok yakın olma özelliğine sahiptir. Açıklama Bodrumun en

Detaylı

LARA FAMILY CLUB

LARA FAMILY CLUB Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 15 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com YAŞ GURUBU: 14-17 22 Haziran 03 Ağustos 2014 St Giles New York yaz okulu, Ivy League

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

2016 YAZ FACT SHEET 18 Mayıs 2016 02 Ekim 2016

2016 YAZ FACT SHEET 18 Mayıs 2016 02 Ekim 2016 2016 YAZ FACT SHEET 18 Mayıs 2016 02 Ekim 2016 1 GENEL BİLGİLER Açılış Tarihi 1996 LOKASYON Son Yenileme 2016 Kategori 5* Toplam Alan 48.000 m² Konsept Ultra Her şey Dahil / UHD (18.05.2016-02.10.2016)

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

WELCOME TO THE REAL WORLD OF TURKISH HOSPITALITY GENEL OTEL BİLGİLERİ / ALL INCLUSIVE KONSEPTİ

WELCOME TO THE REAL WORLD OF TURKISH HOSPITALITY GENEL OTEL BİLGİLERİ / ALL INCLUSIVE KONSEPTİ WELCOME TO THE REAL WORLD OF TURKISH HOSPITALITY GENEL OTEL BİLGİLERİ / ALL INCLUSIVE KONSEPTİ İsim : CRYSTAL GREEN BAY RESORT & SPA Sınıf : 5 ***** Adres : Meşelik Köyü, Güvercinlik/Bodrum/Muğla Telefon

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

20 Yıllık Tecrübesiyle

20 Yıllık Tecrübesiyle 0 Yıllık Tecrübesiyle 8-0 Yaş Öğrenciler İçin 05 Intervega Education Services www.ies-intervega.com CAMBRİDGE HAILEYBURY COLLEGE Yaş Aralığı: 9-8 lık Ders Sayısı: da 0 veya 6 ders Okul: Haileybury College,

Detaylı

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Binada 487 oda bulunmaktadır. Tesis şunları sunar: 480 çift yataklı oda ve 7 süit. Bu resort, sıcak güneşli tir aile tatili

Detaylı

Tur Programı. Darwin'in Galapagos'u ve Dünya'nın "0" noktasına bir yolculuk

Tur Programı. Darwin'in Galapagos'u ve Dünya'nın 0 noktasına bir yolculuk - Ekvador Darwin'in 'u ve Dünya'nın "0" noktasına bir yolculuk Tarih : 14-09-2016-20-09-2016 Şehirler :, Quito Otel : 4* Ulaşım : Uçak Hariçtir Ücret : 4.900 DOLAR Tek Kişilik Oda Farkı : 2.400 DOLAR Tur

Detaylı

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Daire sekli: Apartman Kat: 1 Kat Sayisi: 5 Komisyon vardır: hayır Mutfak: Mutfak Mobilyası Banyo: Dus

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KONSEPT 2012 YAZ LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KATEGORİ : Letoonia Golf Resort / 5 Yıldızlı Hotel & 1. Sınıf Tatil Köyü KONSEPT : Superior All Inclusive ADRES : İleribaşı Mevkii 07500 Belek - Antalya /

Detaylı

ISTANBUL TICARET ODASI AVRUPA BiRLiGi VE ULUSLARARASI işbirligi ŞUBESi

ISTANBUL TICARET ODASI AVRUPA BiRLiGi VE ULUSLARARASI işbirligi ŞUBESi ISTANBUL TICARET ODASI AVRUPA BiRLiGi VE ULUSLARARASI işbirligi ŞUBESi Nisan 2011 B.Ö. AVRUPA BiRLiG i VE ULUSLARARASI İŞBİRLİGİ ŞUBESi 2 AVRUPA BiRLiG i VE ULUSLARARASI işbirligi ŞUBESi 1. GENEL BiLGiLER

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Belek Golf Village Villa T

Belek Golf Village Villa T Belek Golf Village Villa T Özet Özel havuzlu villamız, aktiviteleri oldukça fazla olan yazlık villa sitesi içerisindedir.kiralık villamızda 8 kişi rahatlıkla konaklayabilir. Açıklama Villamız, Belek'de

Detaylı

LONDON HOUSE-2012 İNGİLTERE IELTS HAZIRLIK KURSLARI FİYAT TABLOSU ( GBP )

LONDON HOUSE-2012 İNGİLTERE IELTS HAZIRLIK KURSLARI FİYAT TABLOSU ( GBP ) LONDON HOUSE2012 İNGİLTERE IELTS HAZIRLIK KURSLARI FİYAT TABLOSU ( GBP ) BATH Language United Ltd.** www.languagesunited.co.uk Kaplan Aspect 25 50 50 720 10 1440 10 2160 OKUL OKUL 25 55 1060 1530 2040

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. TRABZON Zigana Dağları ve Karadeniz arasında yer alan Trabzon, M.Ö. 756 yılından beri bir yerleşim yeri oluşuyla hem İstanbul hem de Roma dan daha eski ve köklü bir kenttir. Pek

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

Belek Golf Village G2

Belek Golf Village G2 Belek Golf Village G2 Özet Villamız,Belek'de çok bakımlı ve aktivite altenatifleri oldukça fazla olan bir site içerisindedir.8 kişilik kapasitesiyle,özellikle büyük aileler için idealdir. Açıklama Villamız,

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

Havuz 1 Havuz 2 Havuz 3 (üst sol), 4 (orta), 5 (üst sağ) Relax Havuz. Kaydırak Havuzu 1 Kaydırak Havuzu 2 Kaydırak Havuzu 3 Çocuk Havuzu

Havuz 1 Havuz 2 Havuz 3 (üst sol), 4 (orta), 5 (üst sağ) Relax Havuz. Kaydırak Havuzu 1 Kaydırak Havuzu 2 Kaydırak Havuzu 3 Çocuk Havuzu Konum Botanik Hotel, benzersiz bir doğaya, tarihi zenginliklere sahip bölgemizde 90.000 m² lik yeşil bir alana kurulu, 617 odadan oluşmaktadır. Havalimanı na 90 km, Side ye 30 km, Alanya ya 32 km, mesafededir.

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

Belek Golf Village Ö. Özet. Açıklama

Belek Golf Village Ö. Özet. Açıklama Belek Golf Village Ö Özet Özel havuzlu villamız,çok bakımlı ve aktiviteleri oldukça fazla olan bir site içerisindedir.8 kişilik kapasitesiyle,özellikle büyük aileler için idealdir. Açıklama Villamız, Belek'de

Detaylı

Mutlu Bir Yaşam İçin

Mutlu Bir Yaşam İçin Mutlu Bir Yaşam İçin Akıllı Yatırım Gayrimenkul yatırımcısının ilk kriteri, yaptığı yatırımın ne kadar zamanda kendisine geri döneceğidir. Bundan dolayı ; elini taşın altına daha fazla koyan inşaat firmalarının

Detaylı

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz bölgede düzenlenecek olan Mdina Mosta Rabat turuna katılabilirler.

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz bölgede düzenlenecek olan Mdina Mosta Rabat turuna katılabilirler. Malta Turu 27.04.2017'den itibaren kalkışlı 489,00 EUR 1.862,55TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Malta Turumuz Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde buluşmamız ile başlıyor. Check in işlemlerinin

Detaylı

Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium

Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium Dubai nin Jeostratejik Konumu Doğu ile Batı arasında bir köprü görevi gören Dubai, Basra Körfezi'nin güneydoğu kıyılarında bulunmaktadır. Eski

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı