eğitimal Yaz Okulları - Avrupa nın en iyisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "eğitimal Yaz Okulları - Avrupa nın en iyisi"

Transkript

1 eğitimal Yaz Okulları - Avrupa nın en iyisi Have FUN, while LEARNING! Avrupa nın en iyi eğitim danışmanlık firmaları içerisinde yer alan eğitimal 2001 yılında kurulmuş olup, bugün ofisleri ile sadece Türkiye de değil, Avrupa da en büyük 5 eğitim danışmanlık firmasından biridir. eğitimal; 2011 yılından bugüne İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, Malta, İspanya, Fransa, Almanya ve İtalya gibi birçok farklı ülkede yaz okulları organize etmekte ve her yıl 300 öğrencisine hem yeni bir yabancı dil ile tanıştırmakta hem de ilgi alanına yönelik spor, sanat ve sosyal aktiviteler ile öğrencilerinin yeni arkadaşlıklar kurmasını, kendilerini geliştirmelerini ve liderlik özellikleri kazanmalarını hedeflemektedir. eğitimal Yaz Okulu programlarında haftada 15 ya da 20 saat yabancı dil eğitimi ile birlikte, ilgi alanına yönelik haftada 15 ya da 20 saatlik aktiviteler düzenlenmektedir. Ayrıca hafta içi yarım gün geziler ile hafta sonu tam geziler düzenlenmekte ve böylece öğrencilerin bulundukları bölgeler keşfetmeleri sağlanmaktadır. eğitimal Yaz Okulu programlarına katılan öğrencilerimiz sadece yabancı dil öğrenmek veya geliştirmek ile yetinmemekte, bulundukları ülkelerde kurdukları arkadaşlıklar, katıldıkları aktiviteler ve geziler ile ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Kimler Yaz Okullarına Katılmalıdır? 1- Geleceğe dair yüksek hedefleri olan öğrenciler 2- Yabancı dilini üst düzeye taşımak isteyen ve uluslar arası bir birey olma yolunda ilk adımı atmak isteyen öğrenciler 3- Geleceğin liderleri 4- Türkiye de ya da yurtdışında yabancı dilde üniversite eğitimi almak isteyenler 5- İkinci bir yabancı dil öğrenmek isteyenler 6- Sıkıcı tatil programları yerine birçok farklı ülkeden arkadaşlıklar kurma fırsatı sunan interaktif yaz okulu programlarını tercih edenler 7- Farklı ülkeleri keşfetmek isteyenler eğitimal Yaz Okulları ; sadece seçkin eğitim kurumlarında sunulmaktadır ve öğrencilerin eğitim, aktivite, konaklama, yemek, hava alanı transferi, uçak rezervasyonu (optional), gezileri eğitimal eğitim danışmanları ile yetkili kurumları tarafından organize edilmektedir. Summer Discovery Dünyanın en iyi yaz okulu programı eğitimal ile Türkiye`de! Amerika ve İngiltere`nin en iyi üniversitelerinde yaz döneminde "pre-college enrichment" programı ile üniversitesi öncesi kredili alan dersi alarak yüksek öğrenimi tanıtmayı sağlayan programlar eğitimal ile Türkiye`de! "Muziker" tarafından 45 yıldır sunulan ve defalarca ödül almış programımız geleceğin liderlerini yetiştirmekte ve öğrencilerin üniversite ve alan seçimlerini doğru yapmalarını hedeflemektedir. Programa dünyanın birçok ülkesinden öğrencilerin yanında Amerikalı öğrencilerde katılmaktadır.

2 UCLA, UC Santa Barbara, UC San Diego, Pennsylvania, Georgetown ve Northeastern gibi ABD ve dünyada ilk 50`de yer alan Amerikan üniversiteleri ile İngiltere`de Cambridge Üniversitesinde verilen bu programlar ile öğrencilerimiz 2 ile 6 hafta arasında değişen programlara katılmakta ve eğitim süresince 2 veya 4 farklı alan dersi ile sosyal ve spor aktivitelere katılmaktadır. Programda programları ile üniversitelerin spor takımlarının antrenmanlarına katılmak, böylece üst düzey sporcular tanışıp birlikte antrenman yapmak ve koçlardan taktikler almak mümkündür. Programlarda öğrencilerimiz tam pansiyon konaklamalarda kalmaktadır. Konaklamalar üniversite yurtlarıdır ve tüm yemekler dahildir. Summer Discovery Programlarından örnekler: 1- UCLA Summer Discovery 2- Georgetown Summer Discovery University of California Los Angeles (UCLA) Summer Discovery Dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan UCLA`de Summer Discovery programı ile hem öğrenir hem eğlenirsiniz. "Pre-college Enrichment" programı ile daha lisedeyken ilgi alanınıza yönelik üniversite derslerinden alabilir, böylece üniversite yaşantısını ABD`nin en iyi kampüslerinden birinde tadabilirsiniz yılında kurulan ve dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde hep ilk sıralarda yer alan UCLA bugüne kadar 3 defa Nobel ödüllü profesöre eğitim sahipliği yapmış, 300`ün üzerinde Fulbright burslusu öğrenci ve akademisyen yetiştirmiştir. Los Angeles`ın Westwood bölgesinde muhteşem bir kampüse sahip olan üniversitede Summer Discovery programları ile öğrenirken eğlenmek ve hatta Sports Plus programı ile Basketball, Tenis, Golf, Cross Training, Surf gibi farklı spor alanlarına odaklanabilirsiniz. UCLA Kampüsü Spor Merkezleri: Bruin Brawn UCLA`ın fitness merkesi, dünyanın en iyileri arasındadır. Pauley Pavilion Arena NCAA Basketbol liginin yıldız takımlarından biri olan UCLA Bruins`in sahası olşan Pauley Pavilion Arena`da 3 basketbol, 6 voleybol kortunun yanında NBA yıldızlarının yaz kampı olarak kullandığı spor alanlarıda bulunmaktadır. Sunset Canyon Pool and Recreation Area Olimpik ölçülerde havuz ve 25 metrelik aile havuzu ile tramplen platformu bulunan merkezde güneşlenmek, frisbee ve voleybol oynamak için alanlar yer almaktadır. Los Angeles Olympic Tennis Center "Mercedes Tournament of Champions" şampiyonasına ev sahipliği yapan Teniz merkezinde 8 adet aydınlatmalı kort yer almaktadır. Sunset Canyon/South/Sycamore Tennis Courts

3 3 Tenis merkezi içerisinde toplam 27 kort bulunmaktadır. Sunset Tenis kortları yurtların da hemen yanında bulunmaktadır. Drake Track Stadium (Atletizm Salonu) 400 metrelik koşu alanı, jogging ve yürüyüş için idealdir. UCLA Aquatic Center at Marina Del Rey Aquatic Center`da yelken, kürek, rüzgar sörfü ve diğer aktiviteleri yapmak mümkündür. Eğitim Programı: 3 hafta ya da 6 hafta olarak sunulan UCLA Summer Discovery Yaz Okullarına lise öğrrencileri katılabilmektedir. 3 haftalık programda 2 ders, 6 haftalık programda ise toplam 4 ders alınabilmektedir. Dersler seçmelidir ve öğrencilerimizin ilgi alanlarına göre tercihte bulunmak mümkündür. Ayrıca Sports Plus programı ile yukarıda belirtilen spor dallarından biride ek olarak alınabilmektedir. 3 haftalık programa 18 Haziran ve 16 Temmuz tarihlerinde katılmak mümkündür. 6 haftalık program 18 Haziran tarihinde başlamaktadır. Eğitim programına eğitim, konaklama, tam pansiyon yemek ve 24 saat güvenlik, oryantasyon, katılım sertifikası, spor programı, oryantasyon ve hava alanı transferleri dahildir. Konaklamalar paylaşımlı odalarda kampus içerisinde yer alan yurtlarda yapılmaktadır. UCLA Eğitim Ücretleri: 3 hafta: 5779 $ 6 hafta: 8879 $ Georgetown University Summer Discovery 1789 yılında kurulan ve Amerika nın en iyi üniversiteleri arasında yer alan Georgetown Üniversitesi; 104 hektarlık kampus üzerine kurulmuş olup; başkent Washington DC de Beyaz Saray a yaklaşık 3km mesafededir. ABD nin önde gelen devlet adamları, yargıç, başkan ve iş adamları arasında Georgetown mezunları bulunmaktadır. NBA yıldızları arasında Allen Iverson, Patrick Ewing ile ABD nin eski başkanlarından Bill Clinton da Georgetown mezunudur. Lise 9. Sınıftan itibaren Georgetown Üniversitesi yaz programına katılmak mümkündür. Potomac nehri üzerinde müthiş bir kampüste katılabileceğiniz en iyi yaz programlarından biri Georgetown dadır. Georgetown da verilen zenginleştirme programı Hukuk, Sosyal Bilimler, İşletme, İletişim, Dans, Kamu Yönetimi, Tıp, Fotoğrafçılık, Psikoloji, SAT Hazırlık alanlarındadır. Böylece ileride hukuk okumak isteyen öğrencilere dünyanın en iyi hukuk fakültelerinden birinde eğitimalma imkanı doğmaktadır. Yaz okulu içerisinde yaz dönemi boyunca 2 farklı program sunulmaktadır. Öğrenciler tercihen 2 programdan birini seçebilmektedir. Program A: Program A yı seçen öğrenciler yukarıdaki modüllerinde hukuk hariç ikisini yaz programlarına ek olarak almaktadırlar. Program B: Program B yi seçen öğrenciler yukarıdaki modüllerden biri hukuk olmak üzere 2 modül seçerler.

4 Eğitim programına ek olarak çok sayıda akitivite, gezi ve tatil seçeneği bulunmaktadır. Aktiviteler ve Geziler Georgetown hem kampus içi hem de kampus dışı aktiviteleri ile ön plana çıkmaktadır. Amerika nın en iyi kampüslerinden biri olan Georgetown da kampüs içerisinde; Video and DVD Center Leavey Student Center Academic Computer Center C & O Kanalı Karaoke Gecesi Village East Rock n Roll and Dance Party! Tie-dye Tuesday We provide the dyes, you provide the garments. Beading and Jewelry Making We ll show you how. Lack of Talent and Talent Show Lights, camera, action! Georgetown Park Upscale Miss Summer Discovery Yarışması Georgetown Eğitim Ücretleri: 4 hafta: 6879 $ Emerson College Boston Amerika nın üniversiteler şehri olarak kabul edilen Boston da 80 den fazla üniversitede 300,000 den fazla öğrenci eğitim görmektedir. Bu durum Boston un nüfusunu son derece genç ve dinamik hale getirmektedir. Sadece Paul Revere ve Henry David Thoreau gibi kökleri Boston da olan ünlüler değil; daha çağdaş ışıltılı mezunlardan olan Aerosmith, Melissa Etheridge, Ben Affleck, Matt Damon, Conan O Brien ve Emerson mezunlarından Jay Leno ve Bobbi Brown ı sayabiliriz. Emerson College 1880 yılında Boston un kalbinde kurulmuş olan Emerson Universitesi; Forbes America dergisince Amerika nın en iyi Üniversiteleri listesinde yer almaktadır. İletişim ve sanat dallarında Amerika nın önde gelen enstitülerinden biri olarak kabul edilir. Kampüs ilk ticari olmayan radyo kanalı WERS FM e, 1200 kişilik Cutler Majestic Tiyatosu na ev sahipliği yapmaktadır. Emerson 45 eyalet ve 40 ülkeden öğrenciyi ağırlamaktadır. Kampüs en eski milli parka yakın Boston Common ın güneydoğusunda yer alır. Yakında olan bu parkta öğrenciler tenis, futbol, softball, koşu gibi çeşitli aktiviteler yapabilmektedir. Museum of Fine Arts, Symphony Hall gibi kültürel faaliyetlerin kalbine yürüme mesafesindedir. College Discovery Program:

5 Emerson College da uluslar arası öğrenciler için özel olarak tasarlanmış College Discovery Programı uygulanmaktadır. College Discovery Program ABD nin en iyi üniversitelerinde eğitimalmak isteyen öğrenciler için özel olarak tasarlanmış olup 2 ana faaliyet yürümektedir. İlk ana faaliyet ABD nde eğitimalmak isteyen öğrencilere özel eğitim/danışmanlık modüllerinden oluşmaktadır. Summer Discovery Emerson; bu alanda 3 başlıkta sınıf açmaktadır. İlki College Admissions, ikincisi Essay Writing Workshops, üçüncüsü ise Intensive SAT/PSAT Preparation dersleridir. College Admissions sınıfında uygun üniversite ve alan seçimi, başvuru kriterleri ile başvuruların nasıl yapıldığına dair eğitim sunulmaktadır. Essay Writing Workshops sınıfında ise niyet mektupları ve istenilen makaleler nasıl hazırlanır, nelere dikkat edilmeli gibi soruların cevaplarını bulmak mümkün olacaktır. Intensive SAT/PSAT Preparation sınıflarında ise ABD nde saygın bir üniversitede okuyabilmek için gerekli olan SAT/PSAT sınavlarına hazırlık modülleri sunulacaktır. İkinci ana faaliyet ise Boston ve çevresinde yer alan üst düzey üniversiteler yapılacak olan gezilerdir. Brandeis University Northeastern University Bentley College Emerson College Tufts University Boston College Harvard University Wellesley College Boston University MIT Brown University Rhode Island School of Design (RISD) Georgetown Eğitim Ücretleri: 2 hafta: 4079 $ 4 hafta: 6879 $ Fiyata dahil olanlar: 1- Akademik Program 2- Kampüs içi tam pansiyon yemek (3 öğün) 3- UCLA/Georgetown/Emerson kampüslerinde yer alan etkinliklerden faydalanma

6 4- Kampüs dışı aktiveteler, geziler ve tatiller 5- Konaklamada sağlanacak olan yastık ve çarşaf 6- Hava alanı karşılama (gidiş/dönüş) 7- Sağlık sigortası Fiyata dahil olmayanlar: 1- Eğitim materyalleri 2- College Credit (400$ ders başına 3 haftalık programlarda) 3- Cep harçlığı Ne zaman başvuru yapılmalı? Akademik yaz okullarında son başvuru Mart ayıdır. Mart ayında tüm belgelerin hazırlanmış olması gerekmektedir. Başvuru için istenilen belgeler: 1- Başvuru depoziti: 450$ 2- Başvuru Formu (ofiste doldurulmaktadır) 3- Intermediate veya Upper-intermediate İngilizce bilgisi (ESLI English Level Placement Test ile ölçülmektedir) 4- Öğrenci belgesi 5- Transcript

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş)

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş) KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) Özenle tasarlanan bu program haftada 17½ saatlik dersleri içerir, tercihe göre iki geleneksel Hazırlık Okulundan birinde yer alır ve yaşı daha küçük

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com YAŞ GURUBU: 14-17 22 Haziran 03 Ağustos 2014 St Giles New York yaz okulu, Ivy League

Detaylı

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015 AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com AMERİKA BİREYSEL YAZ OKULLARI St Giles New York yaz okulu, Ivy League nin bir üyesi olan Columbia University Kampüsünde yaz

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

Neden Başkent Üniversitesi

Neden Başkent Üniversitesi Neden Başkent Üniversitesi BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ 1 Anaokulundan doktoraya, öğrencilikten iş hayatına, Başkent Üniversitesi bir ailedir. Başkent Üniversitesi nin İlkleri 2 3 Üniversitemiz; kurucumuz Prof.

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy Epsom College Surrey Felsted School Felsted St John s School Leatherhead Windlesham House West Sussex Vinehall school Hastings 2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı

Detaylı

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! METROPOLITAN T I M E 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! NEDEN METROPOLITAN İLE AMERİKA? HAKKIMIZDA Metropolitan Eğitim 2006 yılında New York'da Amerika'ya eğitim

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

Yurtdışında Lise Eğitimi.

Yurtdışında Lise Eğitimi. Yurtdışında Lise Eğitimi www.facebook.com/yurtdisiacilim YURTDIŞINDA LİSE EĞİTİMİ Yurtdışında Lise Eğitimine Genel Bakış Yurtdışında Lise Eğitimi, bir öğrenci için kişisel geleceğinin belirlenmesi adına

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR YAZ AKADEMİSİ 2015 TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR RUTGERS YAZ AKADEMİSİ NEDİR? Rutgers Yaz Akademisi, Rutgers Üniversitesi ve Tektas Consulting LLC işbirliği ile Türk

Detaylı

Yurtdışında Üniversite Eğitimi ve Başvuru Süreci

Yurtdışında Üniversite Eğitimi ve Başvuru Süreci Yurtdışında Üniversite Eğitimi ve Başvuru Süreci Hazır, Dikkat, Başla! http://www.blogtrw.com/en/2015/05/otas-and-their-business-strategies-a-race-of-giants/ YARIŞ DEĞİL, ERKEN BİR SABAH KOŞUSU. http://bioluxia.com/gestion/wp-content/uploads/2014/09/nike-running-and-sunrise-hd-wallpaper.jpg

Detaylı

Summer School. İrlanda. Almanya

Summer School. İrlanda. Almanya Summer School 8-18 İngiltere Amerika Malta yaş g rupla rı için 2014 harik Kanada a bir yaz o kulu İrlanda mace rası... Almanya Summer School 2014 Yaz Okulu Merkezlerimizden Bazıları İngiltere Brunel University

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

ABD'de İngilizce Eğitimi

ABD'de İngilizce Eğitimi ABD'de İngilizce Eğitimi Yaklaşık 120,000 öğrenci İngilizce öğrenmek için her yıl ABD ye gelmektedir. Birçoğu ABD deki üniversite ve yüksekokullara giriş için hazırlanmaya; bazıları Amerikan yaşamını tecrübe

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

TUR181 Türk Dili I Turkish Language I GK 2 0 2 2 TUR182 Türk Dili II Turkish Language II GK 2 0 2 2 19 4 21 30 14 8 18 30

TUR181 Türk Dili I Turkish Language I GK 2 0 2 2 TUR182 Türk Dili II Turkish Language II GK 2 0 2 2 19 4 21 30 14 8 18 30 B.E.Ü BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS KATALOĞU BÖLÜM KODU : 14101 01. Yarıyıl Dersleri 02. Yarıyıl Dersleri Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders

Detaylı

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ.

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ. GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ YETENEKLİYSEN..! www.spor.gau.edu.tr BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018 ÖZEL YETENEK SINAVI GİRİŞ KILAVUZU TESİSLERİMİZ Kapalı Yüzme Havuzu Açık Yüzme Havuzu

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular 1 VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular Şubat 2016 Anasınıfına kaç öğrenci alınır? Alım süreci nasıldır? Yapılan randevulu görüşmelerle aday öğrencilerin okula bilişsel, fiziksel,

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

SİZ DE YURTDIŞINDA OKUYABİLİRSİNİZ

SİZ DE YURTDIŞINDA OKUYABİLİRSİNİZ SİZ DE YURTDIŞINDA OKUYABİLİRSİNİZ BİLGİLER STEM+A AĞIRLIKLI EĞİTİM 8 12 ÖĞRENCİLİK SINIFLAR TALİMAT VE DEĞERLENDİRMEDE FARKLILAŞTIRILMIŞ YÖNTEM BİREYSEL DESTEK HAKKIMIZDA Fulford Academy, St. Lawrence

Detaylı

eğitim öğretim yılı için 9. sınıfa öğrenci kayıt kabul kriteri nedir?

eğitim öğretim yılı için 9. sınıfa öğrenci kayıt kabul kriteri nedir? 2017-2018 eğitim öğretim yılı için 9. sınıfa öğrenci kayıt kabul kriteri nedir?, TEOG sınavlarının sonuçlarında ortaya çıkan YEP e (yerleştirmeye esas puan) göre öğrenci kaydı yapmaktadır. YEP en yüksek

Detaylı

malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir.

malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir. malta Sicilya nın güneyinde bulunan Orta Akdeniz ülkesi Malta 3 büyük, 2 küçük adadan oluşmaktadır. En önemli adaları Malta, Gozo ve Comino dur. Tarih boyunca Fenikeliler, Kartacalılar, Romalılar, Normanlar,

Detaylı

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları Amerika Dil Okulları 201 Yılı Eğitim ve Fiyatları İngilizce dil eğitimi almak için ilk akla gelen ülkelerden birisi olan Amerika da eğitim alabileceğiniz bir çok şehir seçeneğiniz vardır. Amerika da dil

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

Burada Geleceği İnşa Ediyoruz

Burada Geleceği İnşa Ediyoruz State University of New York un Bölge Üniversitesi Burada Geleceği İnşa Ediyoruz www.fmcc.suny.edu Hoş Geldiniz FM, öğrencilere başarıyı destekleyen bir ortamda, kaliteli bir eğitim sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

1. Çeyrek Faaliyet Raporu

1. Çeyrek Faaliyet Raporu 2016 1. Çeyrek Faaliyet Raporu 1 İlham Veren Haberler 1 We Discuss Decide Deliver = 4,7 İlk çeyrekte YGA nın W3D puanı 5 üzerinden 4,7 çıktı. Atölyelerde sorumluluk alan 100 YGA gönüllüsü toplam 60.000

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN FİLM GÖSTERİMİ NIETZSCHE GÜNLÜĞÜ FILM - WHEN NIETZSCHE WEPT

İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN FİLM GÖSTERİMİ NIETZSCHE GÜNLÜĞÜ FILM - WHEN NIETZSCHE WEPT İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN 15.02.2010 GÖREVLİ PERSONEL- 11.10-12.30 FİLM GÖSTERİMİ NIETZSCHE GÜNLÜĞÜ FILM - WHEN NIETZSCHE WEPT 10.SINIFLAR GRADES 10 AYŞE

Detaylı

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir.

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir. ENKA SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ Sadi Gülçelik Spor Sitesinde 1983 yılından bu yana Türk sporunun hizmetinde olan kulübümüz İstinye de bulunan yemyeşil alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu güne

Detaylı

-AKADEMİK PROGRAMLAR-

-AKADEMİK PROGRAMLAR- VARNA İŞLETME ÜNİVERSİTESİ (VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT VUM ) Varna İşletme Üniversitesi, Bulgaristan ın Varna, Dobrich ve Sofya şehirlerinde kampüsleri olan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1996 yılında

Detaylı

TAC KOLEJLERİNE HOŞGELDİNİZ

TAC KOLEJLERİNE HOŞGELDİNİZ TAC KOLEJLERİNE HOŞGELDİNİZ TAC Anadolu liselerinin diğer kolejlerden en belirgin farkı; Amerikan eğitim standartlarını ülkemize getirerek öğrencilerine; ortaöğretim kademesinden itibaren ana dil seviyesinde

Detaylı

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda Summer School 2015 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... İngiltere Amerika Malta Kanada İrlanda Almanya Batı Mah,Hatboyu Cad,Pendik İş Merkezi,No:42 Kat:1/67 Pendik - İstanbul(Hızlı Tren

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

DENİZ LİSESİ KOMUTANLIĞI

DENİZ LİSESİ KOMUTANLIĞI DENİZ LİSESİ KOMUTANLIĞI Geleceğin deniz subaylarının yetiştirildiği ilk eğitim yuvası olan ve kökleri Barbaros a, Turgut Reis e, Piri Reis e uzanan şerefli bir geçmişe sahip Deniz Lisesi, İstanbul Heybeliada

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere Fiyat 1.855 Fiyat 1.795 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.375 Fiyat 3.255 Fiyat 1.990 Fiyat 1.850 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.830 Fiyat 3.350 Fiyat

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

RSI Yaz Okulu İzlenimleri (Bilge Zeren Aksu)

RSI Yaz Okulu İzlenimleri (Bilge Zeren Aksu) 20.06.09-02.08.09 tarihleri arasında MIT ile CEE sponsorluğunda RSI tarafından organize edilen araştırma programına Türkiye yi temsilen katılan, Ankara Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Bilge Zeren Aksu'nun

Detaylı

K. K. Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı Tanıtım Brifingi 1 /54

K. K. Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı Tanıtım Brifingi 1 /54 K. K. Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı Tanıtım Brifingi 1 /54 2 Yıllık Ön Lisans Seviyesinde 2003-Balıkesir 2 /54 Öğt. Bşk.lığı ve Teknik dershaneler Atölyeler Öğr. A. K.lığı ve Dershaneler Okul

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

ÖZEL KAVAKLI ANADOLU LİSESİ

ÖZEL KAVAKLI ANADOLU LİSESİ ÖZEL KAVAKLI ANADOLU LİSESİ FREE SCHOOL (ÖZGÜR OKUL) Free School 1921 yılında ortaya çıkan ilerici eğitim felsefesinin bir uzantısıdır. Amerika da ve Avrupa da "İlk Humanist Eğitim Modeli" olarak değerlendirilmektedir.

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU HATAY- 2015 ÖNSÖZ 1992 yılında kurulan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden

Detaylı

GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ

GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ Hava Harp Okulu 2016 yılı Genç Kartallar Haftası nı 9-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında kıtaları birleştiren muhteşem şehir İstanbul da icra edilecektir. Bu etkinliğimizde

Detaylı

2011-2012 ÖĞRETİM YILI ERASMUS ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ 3. EK HİBE DUYURUSU İLAN TARİHİ: 11 MAYIS 2012 SON BAŞVURU TARİHİ: 17 MAYIS 2012

2011-2012 ÖĞRETİM YILI ERASMUS ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ 3. EK HİBE DUYURUSU İLAN TARİHİ: 11 MAYIS 2012 SON BAŞVURU TARİHİ: 17 MAYIS 2012 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ERASMUS ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ 3. EK HİBE DUYURUSU İLAN TARİHİ: 11 MAYIS 2012 SON BAŞVURU TARİHİ: 17 MAYIS 2012 Üniversitemizin 2011-2012 öğretim yılında Erasmus Hareketlilik

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

2017 ÜNİVERSİTE KABULLERİ. Saint Benoît Lisesi

2017 ÜNİVERSİTE KABULLERİ. Saint Benoît Lisesi 2017 ÜNİVERSİTE KABULLERİ Saint Benoît Lisesi TÜRKİYE : 133 mezunumuza 29 devlet, 48 burslu fakülte... Boğaziçi Üniversitesi : 1 ODTÜ : 1 İstanbul Teknik Üniv. : 4 Koç Üniversitesi : 24 Sabancı Üniversitesi

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI EKİM 13 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU ANTRENÖR LİSANS KURSLARI TALİMATI GİRİŞ Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Beden Eğitimi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ İNGİLTERE BERKSHIRE BELL WELLINGTON COLLEGE www.bellenglish.com/wellington/ Mimarisi ve geniş alanlarıyla göz dolduran yaz okulumuz sportif faaliyetlerden hoşlanan

Detaylı

2007 YILI TAHMİNİ BÜTÇE

2007 YILI TAHMİNİ BÜTÇE 2007 YILI TAHMİNİ BÜTÇE GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. GSGM DESTEĞİ 1.000.000 YURTİÇİ FAALİYETLER 25.000 SPONSORLUK GELİRLERİ 300.000 YURTDIŞI FAALİYETLER 550.000 DİĞER GELİRLER 5.000 EĞİTİM FAALİYETLERİ

Detaylı

ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ

ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ Branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her birim için ayrıntılı bilgileri Halkla

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar.

Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar. Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar. En Yaşanabilir Şehirdeki En Yenilikçi Üniversite İçindekiler Giriş 3 Akademik 4 Lokasyon 6 Kampüs Özellikleri 8 Öğrenci Yaşamı 9 Nasıl Başvurabilirim 10 Başvuru Formu

Detaylı

2015 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA

2015 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA 2015 YAZ SEZONU FACTSHEET OTEL ADI ADRESİ : KARMIR RESORT & SPA : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA TELEFON : 444 58 70 FAX : +90 242 815 20 61 WEB ADRESİ E-MAİL KATEGORİ PANSİYON

Detaylı

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE Ecole Lémania Fondée en 1908 LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE ULUSLARARASI YAZ KAMPI 2017 14 yaş ve üstü öğrenciler için - Yeni IELTS PROGRAMI / Yoğun İngilizce ve Fransızca Kursları - AKTİVİTELER ECOLE LEMANIA

Detaylı

ENKA ÇALIŞANLARI VE ENKALI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ

ENKA ÇALIŞANLARI VE ENKALI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ ÇALIŞANLARI VE LI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asil Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ 2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ Bede s Summer School olarak amacımız tüm öğrencilerimize muhteşem ve unutulmaz bir deneyim sunmaktır. Akademik, sosyal ve kişisel becerilerini dikkatle geliştirerek her öğrencinin

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ

ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ Branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her birim için ayrıntılı bilgileri Halkla

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 08:15 09:00 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF Türkçe I Yazılı Anlatım İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 09:15 10:00 Genel Jimnastik Türkçe I Yazılı Anlatım İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji Genel

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

Yurtdışında üniversite yerleştirme işlemi öğrencinin akademik ve dil bilgisi düzeyine göre üç farklı şekilde gerçekleştirilir:

Yurtdışında üniversite yerleştirme işlemi öğrencinin akademik ve dil bilgisi düzeyine göre üç farklı şekilde gerçekleştirilir: ÜNİVERSİTE Yurtdışında üniversite yerleştirme işlemi öğrencinin akademik ve dil bilgisi düzeyine göre üç farklı şekilde gerçekleştirilir: 1. Doğrudan yerleştirme: Akademik ortalaması istenilen düzeyde

Detaylı

Okulu: AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor

Okulu: AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor ÖZET: Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yücel Ocak: 2011 yılından bu yana Üniversitemizin Merkez Yerleşkesi olan Afyonkarahisar-Eskişehir yolu üzerinde bulunan

Detaylı

Avustralya promosyonlu okullar. EMBASSY CES, Brisbane. EMBASSY CES, Gold Coast

Avustralya promosyonlu okullar. EMBASSY CES, Brisbane. EMBASSY CES, Gold Coast Avustralya promosyonlu okullar EMBASSY CES, Brisbane haftada 24 ders; liste fiyatı 3984 AUD, indirimli fiyatı 3187 AUD haftada 28 ders; liste fiyatı 4284 AUD, indirimli fiyatı 3427 AUD haftada 24 ders;

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

TAC KOLEJLERİNE HOŞGELDİNİZ

TAC KOLEJLERİNE HOŞGELDİNİZ TAC KOLEJLERİNE HOŞGELDİNİZ TAC Anadolu liselerinin diğer kolejlerden en belirgin farkı; Amerikan eğitim standartlarını ülkemize getirerek öğrencilerine; ortaöğretim kademesinden itibaren ana dil seviyesinde

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

FİTNESS STÜDYO PROGRAMLARIMIZ. Kullanım Saatleri

FİTNESS STÜDYO PROGRAMLARIMIZ. Kullanım Saatleri ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asil Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her birim için ayrıntılı bilgileri

Detaylı