ANDRAS Steuerungssysteme GmbH. biz çözüm üretiriz. Firma profili. Çözümler. Geliştirmeler. Konseptler. Konseptler. Fikirler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANDRAS Steuerungssysteme GmbH. biz çözüm üretiriz. Firma profili. Çözümler. Geliştirmeler. Konseptler. Konseptler. Fikirler."

Transkript

1 ANDRAS Steuerungssysteme GmbH Firma profili biz çözüm üretiriz Çözümler Geliştirmeler Konseptler Konseptler Fikirler Fikirler

2 Çözümler Geliştirmeler Konseptler Konseptler Fikirler Fikirler

3 Open Automation Systems FIRMA biz çözüm üretiriz Dizüstü Bilgisayar ANDRAS Steuerungssysteme GmbH, bir yazılım sistemi merkezi olarak müşteriye özel çözümler geliştirme amacıyla 1977 yılında Bremen/Almanya da kurulmuştur. Buna yönelik platformu, ilk etapta, ANDRAS Steuerungssysteme GmbH nın sahibi ve genel müdürü Reinhard Andras ın o dönemde çalıştığı Nixdorf AG nin bilgisayar dünyası oluşturmuştur. ANDRAS Steuerungssysteme GmbH nın prosese eşlik eden yazılım konsepti daha o günlerde parti boyu 1 e kadar bir üretim çeşitliliğini mümkün kıldığından, Volkswagen AG nin yanısıra, özellikle kereste saniyisinde faaliyet gösteren imalat firmaları otomasyon çözümleri ile donatılmıştır. Ahşap İşleme Makineleri Ancak otomasyon konsepti o dönemde ancak sadece merkezi bir donanım platformu üzerinde hayata geçirilebilmekteydi. Bu da, karmaşık tesislerde masraflı çalışmaları vazgeçilmez kılmaktaydı. Hem kablolama kalitesinin güvence altına alınması, hem de parazit etkilerinin minimize edilmesi için... Bu nedenle ANDRAS Steuerungssysteme GmbH kısa süre içerisinde decentral (bağımsız) bir kumanda konsepti geliştirmiştir.

4 Open Automation Systems HIZMETLER ANDRAS Steuerungssysteme GmbH nın donanım ve yazılım ürünleri, 25 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada başarılıyla kullanılmaktadır. Sistem Çözümleri Bu süre zarfında o dönemin en yeni mikro işlemci konsepti temel alınarak çok sayıda sistem çözümü geliştirilmiş ve ECB Kumanda Sistemleri (Z80) ve TSM Kumanda Sistemleri ticari adlarıyla geniş bir yelpaze içerisinde satışa sunulmuştur. Donanım platformlarının sürekli değişmesine rağmen ANDRAS Steuerungssysteme GmbH, bu sistemleri halen çözüm üretir durumda tutmayı başarmıştır. Bu sayede, kereste saniyisine yönelik üretim sistemleri ya da Handling ve robot sistemi üretim hücreleri bugün de ufak bir müdahale ile güncel donanım platformlarının performans kapasitesine ulaşacak şekilde uyarlanabilmektedir. Bunun için genel olarak sistemlerde sadece küçük değişiklikler yapılması gerekmekte, ancak bu değişiklikler, çoğunlukla kopyalanan üretim tesislerinin performans kapasitesini inanılmaz düzeyde artırmaktadır Alma Cihazı Kereste sanayisindeki zanaat kuruluşları ile otomotiv sanayi ve plastik sanayideki tanınmış müşterilerimiz ANDRAS Steuerungssysteme GmbH nın sunduğu bu performans özelliğine büyük önem vermektedir. Bugün ANDRAS otomasyon çözümlerinde karar kılmanız, gelecek için güvenli bir yatırım olacaktır.

5 Open Automation Systems KONSEPT biz çözüm üretiriz Az sayıda, fakat akıllı bileşenlerle karmaşık görevler ve prosesler kolayca hayata geçirilebildiği takdirde, yüksek kaliteli otomasyon çözümleri her zaman bulunacaktır. Bunun için önemli bir ön koşul da, genel amaçlı kullanım imkanı sunan bir donanım platformudur. ANDRAS Steuerungssysteme GmbH bu nedenle donanım konsepti OAC - Open Automation Control altında, açık mikro işlemci mimarisi bu ön koşulları sağlayan bir otomasyon ürünleri ailesi geliştirmiştir. Piyasada yaygın olan sanayilerin üretim proseslerindeki süreçler, optimasyonlar ve güvenceler hakkında sahip olduğu kapsamlı know-how bilgisi ve sağlam temellere dayanan uzmanlığı sayesinde ANDRAS Steuerungssysteme GmbH, bu bağlamda, OAL - Open Automation Language yazılım konsepti çerçevesinde en önemli otomasyon çözümlerinin kullanımına sunulan özel işletim sistemleri yaratmıştır. Örnekler: Handling ve robot teknolojisine yönelik OALsysR Parça takibi ve proses kumandasına yönelik OALsysPro Ambalajlama proseslerine yönelik OALsysPac Ancak proses iletişimi kullanıcı odaklı olduğu takdirde yüksek üretim kalitesinin elde edilmesi mümkün olmaktadır. Bu bağlamda, arıza nedenlerinin net bir şekilde belirlenebilmesi ve arızaların ortadan kaldırılmasına yönelik spesifik talimatların verilebilmesi şarttır. OAL - Open Automation Language ürün grubu kapsamındaki ANDRAS İşletim Sistemi ve Dil uygulamaları mini PLC modülleri bağlantı teknolojisini temel almaktadır. Karşılıklı görev tayini sayesinde, program tanımlamalarının ve kapsamlı hata teşhislerinin de oluşmasını sağlayan mantıksal süreçler meydana gelmektedir. ANDRIVE Antriebstechnik GmbH nın akıllı decentral (bağımsız) tahrik sistemi: OAD - Open Automation Drive sayesinde, kurulum ve kumanda dolabı hacminin yanısıra sistem giderlerini de büyük ölçüde azaltan decentral (bağımsız) otomasyon çözümleri mümkün olmuştur.

6 OAC Open Automation Control PLC ve CNC Kumanda Konsepti Yetmişli yıllarda, büyük sanayilerde tam otomatik fabrikalara sahip olma yönünde bir talep oluşmuş, firmaların yönetim bölümlerinde büyük bilgisayarların da kullanılmaya başlanmasıyla bu istek hız kazanmıştır. Bu beklenti, Bilgi-İşlem uzmanlarını otomatik üretim tesislerine yönelik konseptler geliştirmeye ve bunları hayata geçirmeye zorlamıştır. Aynı beklenti ile karşı karşıya kalan Reinhard Andras, ancak proses çevresel donanımlarıyla bağlantı sağlayan yapı grupları ile tamamlanmış modüler, açık mikro işlemci sistemlerinin, sanayiye en iyi şekilde uyum sağlayan ve sanayi ile birlikte büyüyen optimum platformu yaratacağını kısa sürede farketmiştir. ANDRAS Steuerungssysteme GmbH işte bu nedenle 1980 yılında partner kuruluşları ile birlikte, o dönemde yaygın olan Rack-teknolojisinde modüler bir kumanda sistemi geliştirmiştir. 80 işlemciyi temel alan 19 inç boyundaki bu Rack-teknolojisi, o dönemde ECB kumanda markasi adı altında büyük bir ses getirmiştir. ECB kumandalarının sunduğu olağanüstü güvenilirlik sayesinde bu ürünler bugün de halen birçok tanınmış müşteri tarafından kullanılmakta ANDRAS Steuerungssysteme GmbH tarafından üretilmektedir. Ancak ECB kumandalarında yapılan yeni gelişmeler ile bu ürünler günümüz gereksinimlerine uygun bir hale getirilmiştir. Böylece, eski yapı gruplarının yerine kullanılabilecek daha işlevsel ürünler yaratılmıştır. Kumanda Kartı Tüm sistem işlemcileri, geniş kapsamlı PLC ve CNC kumandalarına sahiptir. Özel olarak geliştirilen işletim sistemlerinin, örn.: Processing için OALsysPro Packaging için OALsysPac Handling ve robot sistemleri için OALsysR tesis edilmesi sayesinde karmaşık tesisler için dahi basit çözümlerin sunulması mümkün olmaktadır. Kumanda Modülü Bu en yeni mikro işlemci teknolojisi, bugün OAC OPEN AUTOMATION CONTROL sistem ailesi için gerekli zemini oluşturmaktadır. OAC sistem yapısı, seri bağlantılı ve uygun fiyatlı çözümler ya da paralel bağlantılı yüksek performanslı çözümler sunmaktadır.

7 OAL Open Automation Language İşletim Sistemleri & Diller Konsepti biz çözüm üretiriz ANDRAS Steuerungssysteme GmbH, Reinhard Andras ın yönetimi altında zekanın desantralizasyonuna yönelik bir konsept geliştirmiştir. Bu konsept ile, karmaşık üretim prosesleri için eksiksiz ve son derece şeffaf bir otomasyon teknolojisi sunma hedefine ulaşılmıştır. Bunun için gerekli olan, her iki taraf için de proses odaklı, açık sipariş verme mimarisi program teknolojisinin temel konsepti geleneksel PLC sistemleri ile yeterli düzeyde hayata geçirilememekteydi. ANDRAS Steuerungssysteme GmbH, bu nedenle, kendi mikro işlemci donanım platformlarını geliştirmiştir. ANDRAS teknolojisinin temel konsepti, fonksiyonların bağımsız organizasyon ve yönetim ile kısmi proseslere (süreçlere) net bir şekilde ayrılmasıdır. Bu konsept ışığında sistemin her kısmi prosesi için kendi bayraklarına, sayaçlarına ve zamanlayıcılarına sahip ayrı bir mini soft PLC sunulmaktadır. Bu mini soft PLC, sadece kendisine tayin edilen prosesle, sadece proses o sırada kullanıyorsa, ilgilenmektedir. Böylece kumanda prosesinde optimum tepki süreleri elde edilmiştir. Programlama Sürece sürekli olarak eşlik eden proses açıklaması, oluşturma aşamasında otomatik olarak bir proses kontrol yapısının meydana gelmesini sağlamaktadır. Durum sorgulamaları, hata bildirimleri ve işlemler, teşhis ve bakım kolayca tamamlanmaktadır. Sistemin olağanüstü yeteneği sayesinde 1024 girişin, 1024 seconder girişin ve 1024 çıkışın adreslenmesi mümkün olmuştur. Bundan dolayı, tam bir servo-aksı veya benzeri bir donanımı olan bir giriş örnek olarak gösterilebilir. Giriş ve çıkışların düzeni, donanım tarafından belirlenmemektedir. Tamamiyle serbest bir yol izlenmiştir. Bu sayede, sistem modülleri için akıllı programların standart olarak geliştirilmesi ve denenmesi son derece basit olmaktadır. Donanım düzeniniz, ancak sistem işletime alınırken belirlenecektir.

8 OAL Open Automation Language İşletim Sistemleri & Diller Konsepti Bu standart özelliklerin yanısıra, özel işletim sistemlerinin kendine özgü fonksiyonları örn. siparişe özel paletleme uygulamalarına yönelik algoritmalar gibi işlemler için basit çözümler de sunmaktadır. Benzeri bir çözüm, geleneksel otomasyon sistemleri ile ancak karmaşık ve zahmetli programlama çalışmaları sonrasında elde edilebilecektir. Ayrıca, sistem geliştiricisi olarak ANDRAS Steuerungssysteme GmbH nın istek üzerine, OEM lerin sistemlerini verimli bir şekilde programlamasını, ancak aynı zamanda sahip olduğu özel know-how bilgisini de korumasını mümkün kılan sistem yapılarını dahil etmesi de büyük bir avantaj sağlamaktadır. Makine imalatı Oluşturma/programlama sırasında her mini soft PLC için tarif edilen işlem süreci durumunun dilendiği zaman sorgulanabilmesi ve değerlendirilebilmesi, proses geneline ait dokümantasyonun neredeyse otomatik olarak oluşmasını sağlamıştır. Bu, karmaşık ve sonuca yönelik bir hata teşhisi imkanının da meydana gelmesini beraberinde getirmektedir. Bunun sonucunda program ve proses süreçlerinde büyük bir şeffaflık, operatör için basit yönlendirme ve tümotomasyon prosesleri için son derece yüksek bir çalışma güvenliği ve kullanılabilirlik elde edilmiştir.

9 OAD Open Automation Drive Akıllı Tahrik Sistemleri biz çözüm üretiriz ANDRAS Steuerungssysteme GmbH, Andrive Antriebstechnik GmbH nın akıllı, decentral (bağımsız) tahrik sistemleri için gerekli know-how bilgisini sağlamıştır. "Plug and Play" konsepti altında, akıllı servo kontrolörlerin dijital motor tip etiketini, bağlanan motor için gerekli tüm parametre ayarlarını yapmak üzere kullandığı tahrik çözümleri geliştirilmiştir. Bu sayede, servo aksların herhangi bir harici araç-gereç gerekmeden bağlanması mümkün olmuştur. Birçok müşterimiz, sistemleri arasındaki servo kontrolörü veya servo motoru değiştirerek makine hatalarını hızlı bir şekilde kontrol etmek için bu özellikten faydalanmaktadır. ANDRIVE Servo Motor SINCOS ve dijital tip etiketi Bu, öncelikle tahrik bileşenlerinin tamamen takılabilir olması, sadece 4 vida sökülerek yerinden çıkartılabilmesi ve entegre dehası sayesinde yeni bağlanan bileşenleri kendiliğinden algılayabilmesi ve çalışmaya hazır olacak şekilde parametre ayarlarını yapabilmesi ile mümkün olmuştur. ANDRIVE-DMCU PLC ve CNC ile Bunun üzerine Andras Steuerungssysteme GmbH kendi teknolojisini geliştirip Open Automation Control fonksiyon modüllerini otomasyon çözümlerine dahil ederek, benzer bir performans paketini başka marka servo sistemler için de sunmaya başlamıştır. ANDRIVE+Plus Tip: Benjamin Dilerseniz kendiniz deneyin! Bize vereceğiniz her tür görev tarafımızdan memnuniyetle karşılanacaktır!

10 Open Automation System Geçmişimiz Faaliyet alanı Genel Merkezimiz Tüm sanayi alanlarında otomasyon çözümleri ne yönelik işletim sistemlerinin geliştirilmesi Endüstriyel proseslerin düzenlenmesi ve yönetimine yönelik otomasyon sistemlerinin planlanması ve üretimi Otomasyon çözüm danışmanlığı Otomasyon çözümlerinin planlanması ve uygulanması Hansestadt Bremen ANDRAS 1977 ANDRAS Steuerungssysteme Handling ve Kereste Sanayisine Yönelik Mühendislik Kuruluşu 1996 ANDRIVE Antriebstechnik GmbH Decentral (Bağımsız) Akıllı Servo Tekniği İçin Donanım ve Yazılım 2003 ANDRAS Steuerungssysteme GmbH Sistem Merkezi Tek Bir Elden Tüm Sanayiler İçin Otomasyon Çözümleri Yönetici Ortak: Reinhard Andras Genel Müdür İş sahaları Yönetici Ortak: Marie-Louise Andras Handling ve robot sistemleri Parça takibi ile veri yönetimli üretim prosesleri Akıllı decentral (bağımsız) tahrik teknolojisi

11 OAC Open Automation Control ANDRAS ın kalitesi kendini gösterir! biz çözüm üretiriz ANDRAS ın kalitesi kendini gösterir! ANDRAS Steuerungssysteme GmbH nın akıllı otomasyon teknolojisinin en öne çıkan özelliği, sistem uyumluluğudur. Z80-CPU donanımlı ilk kumanda ailesinden bugün sunulan ve STMicroelectronics ARM-CPU, Toshiba TMP92CZ26, VINCULUM FTDI-VNC1L, v.b. bazlı multi işlemci çözümlerini içeren kumanda ailelerine kadar müşterilerimizin kopyalanmış sistemleri için dahi benzersiz bir modernizasyon/ güncelleme imkanı sunulmaktadır. Ancak çalışanlarımız tarafından iş dünyasının gereksinimlerine odaklanılarak geliştirilen ANDRAS kalite yönetimi ile bu mümkün olmuştur. İşte bu nedenle, kalite yönetimimiz için DIN EN ISO9001: 2000 sertifikasını almış bulunuyoruz. Her çalışanımız bu kalite bilincini bizzat taşıdığı ve yaşadığı, ve böylece müşterilerimizin memnuniyetini doğal bir sonuç olarak beraberinde getiren ürünler ve hizmetler meydana geldiği için gururluğuz. Devamlı yapılan dahili kontroller ise, bu yüksek kalite standardının daha da yukarı taşınmasını sağlamaktadır. Yüksek değerli ölçüm ve test düzeneklerimizin bu esnada hazırladığı ürün dokümantasyonu, müşterilerimize seçmiş olduğu ürünlerle gelecek için de doğru karar verdiklerine dair güvence sunmaktadır.

12 En iyi platform Open Automation Systems ANDRAS Steuerungssysteme GmbH, en önemli sanayi alanlarındaki sayısız otomasyon referanslarıyla gurur duymaktadır. Kereste ve pencere sanayisi Zanaat tesislerinde ve karmaşık üretim hatlarında ANDRAS otomasyon sistemleri kullanılmaktadır. Ağırlıklı olarak otomatik yürüyen makine donanım değişimi ile bağlantılı basit sipariş verileri yönetimi, seri üretim ile özel üretim (1 adede kadar) arasında istendiği gibi geçiş yapılmasını mümkün kılmaktadır. Kullanıcının bilgi-işlem sistemi ile kurulan iletişim maksimum şeffaflık sağlamakta ve üretimin en iyi şekilde kontrol edilmesini mümkün kılmaktadır. Plastik ve otomotiv sanayi Plastik parça üretiminde, zaman birimi başına yüksek parça adedi geçişi söz konusudur. Farklı işletim durumlarında alma sistemlerinin özellikle hızlı ve hassas tepkisi, bu alanda ANDRAS kumanda sistemlerinin kullanımı ile güvence altına alınmıştır. Güncel sensör sistemi ve en iyi matematiksel modellerin kullanımı, aşağıdaki şartlarda yürütülen sıcak ve kesintisiz işletimde robot sisteminin sürekli olarak aynı şekilde davranması için gerekli temeli oluşturmuştur: 7g üzerindeki hızlanmalar 8 m/sec üzerindeki hızlar 500 ms altındaki alma süreleri Özel makine üretimi ANDRAS Steuerungssysteme GmbH sistem merkezi, özel otomasyon konseptlerinin hayata geçirilmesi için kapsamlı bir know-how bilgisi sunmaktadır. Bu bağlamda örnek olarak, bir kablo iletken sisteminin (örn. deniz altı kablolarının üretimi, sistem uzunluğu: 150 m) sepetlerine tesis edilmiş olan 100 den fazla döner bobindeki (hızlanma: 4g) tellerin gerginliğinin devamlı olarak ayarlanması gösterilebilir.

13 Open Automation Systems Referanslar biz çözüm üretiriz

14 Open Automation Systems İletişim bilgileri ANDRAS Steuerungssysteme GmbH Westerstrasse 93A Bremen Almanya Postfach Bremen Almanya Telefon, Almanya: +49 (421) Faks, Almanya: +49 (421) Telefon, Türkiye: +90 (532) Internet: Eposta, Alemanya: Eposta, Türkiye: Departmanlarımızın eposta adresleri: Yönetim / Satın Alma Teknik / Geliştirme Satış / Pazarlama Servis / Tamir Diğer Türkiye andras@andras.de technik@andras.de vertrieb@andras.de service@andras.de info@andras.de turkiye@andras.de

15 OAAS-IMAGE-PM/ TR biz çözüm üretiriz

16 Çözümler Geliştirmeler Konseptler Konseptler Fikirler Fikirler Westerstr. 93A Bremen P.O. Box Bremen Almanya Tel +49 (0) Faks +49 (0)

ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik. Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri

ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik. Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri Otomasyon Hidrolik ve Madencilik Tekniği Veri transferi ve İletişim Yazılım ve Görüntüleme Özel Makine Yapımı

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA Promod Ar-Ge Yazılım, dinamik sistem simülasyonu, prototiplemesi, kontrol tasarımı ve gerçeklenmesi alanlarında hizmet veren bir Ar-Ge ve Yazılım kuruluşudur.

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliğine Giriş 1

Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliğine Giriş 1 Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliğine Giriş 1 Mühendislik Nedir? Mühendislik, bilim ve matematiğin yararlı cihaz ve sistemlerin üretimine uygulanmasıdır. Örn: Elektrik mühendisleri, elektronik

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Aydınlatma kontrolü için çözüm

Aydınlatma kontrolü için çözüm Aydınlatma kontrolü için çözüm Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018 +90 216 481 0300 06.10.2016

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ. Gücünüze Güç Katmak İçin Varız.

ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ. Gücünüze Güç Katmak İçin Varız. ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ Gücünüze Güç Katmak İçin Varız. 1 PLC MERKEZİ ELEKTRONİK, OTOMASYON SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. uzmanlık alanı olan otomasyon sistemleri konusunda müşterisine komple çözüm sunmak

Detaylı

EICKHOFF / Tamburlu Kesici Yükleyiciler

EICKHOFF / Tamburlu Kesici Yükleyiciler EICKHOFF SL-300 tipi kesici yükleyici ilk defa 1994 yılında ince ve orta kalınlıklardaki damarlara uygun kesici yükleyici olarak sunulmuştur. Makinenin orijinal ilk hali, iki adet 220 kw kesici motor ve

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

PR362009 24 Kasım 2009 Yazılım, PC-tabanlı kontrol Sayfa 1 / 5

PR362009 24 Kasım 2009 Yazılım, PC-tabanlı kontrol Sayfa 1 / 5 Yazılım, PC-tabanlı kontrol Sayfa 1 / 5 IT standartları otomasyonu geliştiriyor: Microsoft Visual Studio entegrasyonlu TwinCAT programlama ortamı TwinCAT 3 extended Automation Beckhoff, otomasyon dünyasını

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ TEMİZ İŞ www.durr.com MÜŞTERİYE YARAR MÜSTERİYE YARAR SAĞLAMAK SAĞLAMAK Kompakt standart sistem Talebe uygun sistem çözümü Dürr Ecoclean temizleme sistemleri serisi metal,

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Servisiniz için. Bizim servisimiz. MAHLE Aftermarket, artık Behr klima servis cihazları da sunuyor.

Servisiniz için. Bizim servisimiz. MAHLE Aftermarket, artık Behr klima servis cihazları da sunuyor. Servisiniz için Bizim servisimiz MAHLE Aftermarket, artık Behr klima servis cihazları da sunuyor. MAHLE Aftermarket ve Behr Service, sağlıklı bir atmosfer için ortaklık Behr, araç servisleri için, servis

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ

SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? SERMOT Endüstriyel Otomasyon San. Tic. A.Ş. alanında uzman kadrosu

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

1. Kalite kontrolde pazar lideri

1. Kalite kontrolde pazar lideri 1. Kalite kontrolde pazar lideri Güçlü Yönlerimiz kalite kontrolde 11 yıllık deneyim kalite kontrol alanında pazar lideri alanında uzman, tecrübeli yönetim ekibi hizmet kapsamını sürekli genişleten ve

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 www.hella.com.tr 2 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 İşinize daha fazla hız kazandırmaya ne dersiniz? HELLA daha güçlü ürün yelpazesiyle, daha profesyonel atölye donanımıyla ve

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Endüstriyel Otomasyon

Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel otomasyon çok geniş kapsamlı bir konu olmakla birlikte temel olarak makinaların ve proseslerin otomatik kontrolü olarak tanımlanabilir. PLC, HMI paneller ve scada kullanılarak

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı

Veri toplama ve kontrolör sistemleri elektrik, elektronik, mekanik ve bilgisayar tabanlı tüm askeri,tıp,araştırma ve endüstriyel üretim sistemlerinin

Veri toplama ve kontrolör sistemleri elektrik, elektronik, mekanik ve bilgisayar tabanlı tüm askeri,tıp,araştırma ve endüstriyel üretim sistemlerinin Veri toplama ve kontrolör sistemleri elektrik, elektronik, mekanik ve bilgisayar tabanlı tüm askeri,tıp,araştırma ve endüstriyel üretim sistemlerinin ve hizmet sektörünün amaçlanan ve planlanan biçimde

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011

Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011 Bölüm 1 Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011 Dijital Dünyada Yaşamak Hedefler Bilgisayar kullanabilmenin günümüzde başarılı olmak için neden son derece önemli olduğu Bilgisayar sözcüğünün tanımlanması

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz

Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz Resim: Deutsche Bahn AG/Max Lautenschläger 2 Hakkımızda Sertifikalı üretici olarak FRIEDRICH HIPPE, fonksiyonel bir demiryolu Altyapısına yönelik pek çok

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır.

Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır. Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır. Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Su endüstrisinde yaşam döngüsü

Su endüstrisinde yaşam döngüsü Su endüstrisinde yaşam döngüsü GWP Günü / Türkiye 2-3 Kasım 2017 COPYRIGHT 2017 MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE B.V. ALL RIGHTS RESERVED Su endüstrisindeki güçlükler Su endüstrisini geleceğe hazırlamak için:

Detaylı

Makine kontrolünde yeni strateji

Makine kontrolünde yeni strateji Makine kontrolünde yeni strateji CJ1-SERİSİ akıllı, sorunsuz ve bölümlere ayrılabilir Advanced Industrial Automation Makina üretim endüstrisinde rekabet edebilmek için, esnek, verimli ve hızlı olmalısınız.

Detaylı

CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ

CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ WIRTGEN GROUP I SMART SERVICE I GIRIŞ SERVIS AKILLIDIR MAKINENIZIN DEĞERININ KORUNMASI

Detaylı

Üretimin Modernizasyonunda Üretim Süreçlerinin Yenileştirilmesi insansız seri üretim

Üretimin Modernizasyonunda Üretim Süreçlerinin Yenileştirilmesi insansız seri üretim Üretimin yenileştirme çalışması İş gücü, zaman ve enerji kullanımları konusunda avantaj sağlayan bir yöntemdir. Üretimin modernizasyonu Firmaların rekabet avantajlarını kazanmaları ve sürdürebilmeleri

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

www.lmc-couplings.com MİSYONUMUZ LMC-Couplings birçok sektöre hitap eden yüksek kaliteli endüstriyel rakorlar imal etmektedir. Son kullanıcıların tüm taleplerini karşılıyabilecek özel rakorlar geliştirebilen

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Hassas Endüstriler için Sismik Takip Sistemleri

Hassas Endüstriler için Sismik Takip Sistemleri Sismik Switch ( ESD ) Sismik Enstrümantasyon Gaz ve Petrol Tank Sahaları LNG Terminalleri Gaz Dağıtım Şebekeleri 2005 BARTEC/ Kompresör Đstasyonları Takip Görevi Sismik Risk = Tehlike * Yapının Hassasiyeti

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

Bir Dünya Grubu hizmetinizde

Bir Dünya Grubu hizmetinizde Bir Dünya Grubu hizmetinizde 10.000 çalışanı ile Leroy-Somer, tüm Dünya da haftada 7 gün günde 24 saat, ihtiyacınız olan ticarî ve teknik desteği size sunma kapasitesine sahip 470 ekspertiz ve servis merkezinden

Detaylı

Çimento Operatörleri ve Bakım Personeli için Simulatör sistemi: ECS/CEMulator

Çimento Operatörleri ve Bakım Personeli için Simulatör sistemi: ECS/CEMulator Çimento Operatörleri ve Bakım Personeli için Simulatör sistemi: ECS/CEMulator ECS/CEMulator, Çimento operatörlerini ve proses mühendislerini, simülatör ortamında eğitmeyi amaçlayan bir sistemdir. Çimento

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

Firma Profili BLUBERRIES GmbH

Firma Profili BLUBERRIES GmbH Profili BLUBERRIES GmbH BLUBERRIES GmbH Werner Haberkorn (Şirket Ortağı) Balanstr. 55, D-81541 Münih Almanya Telefon +49 89 67971155-0 Faks +49 89 67971155-9 werner.haberkorn@bluberries.de http://www.bluberries.de

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ENDÜSTRİ 4.0. Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN

ENDÜSTRİ 4.0. Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN ENDÜSTRİ 4.0 Hazırlayan: Sündüz GÖKÇEN Endüstri Devrimine Genel Bir Bakış Endüstri 4.0, yeni teknolojilere, endüstriyel üretime ve üretim dünyasına yeni bir bakış içeriyor. Sanayi devrimi sadece bir kez

Detaylı

Bystronic: Best choice.

Bystronic: Best choice. YAZILIM + SERVIS BySoft 7 4 YAZILIM BySoft 7 Parçaların tasarlanması ve hesaplanması, kesim planlarının ve bükme programlarının oluşturulması, üretim proseslerinin planlanması ve denetlenmesi: BySoft

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü 3DLevelScanner 3 Boyutlu Seviye Ölçümü S E V İ Y E Ö L Ç Ü M Ü H İ Ç B U K A D A APM 3DLevelScanner - silo veya tanklarda seviye ölçümünün yanısıra aynı anda hacim ve kütle ölçümü de yapabilen yeni bir

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

MEKATRONİĞİN TEMELLERİ

MEKATRONİĞİN TEMELLERİ MEKATRONİĞİN TEMELLERİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı Yrd. Doç. Dr. İlker ÜNAL Vize %30 Dersin Koşulları Final %60 Ödev %10 Dersin Konuları Mekatronik Sistemler Birimler ve Ölçme

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

Toprak suyunun kuyulardan çekilmesi için otomasyon çözümü

Toprak suyunun kuyulardan çekilmesi için otomasyon çözümü Toprak suyunun kuyulardan çekilmesi için otomasyon çözümü Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz 02 03 smilecompact Orijinal ZOLLER Mutlak hassasiyet, kolay kullanım, hızlı sonuçlar. Bunlar, ZOLLER-ayar ve ölçme

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

Yakma İşlemi Basitleştirildi

Yakma İşlemi Basitleştirildi Yakma İşlemi Basitleştirildi Yakma Sistemlerinin Kontrolü ve Optimizasyonunda Önde Gelen Uzmanlık Yakma tekniği sensörleri ve sistemleri www.lamtec.de LAMTEC Yakma Yönetim Sistemleri Yakma Sistemlerinin

Detaylı

Türkiye de ABB Genel bir bakış

Türkiye de ABB Genel bir bakış Türkiye de ABB Genel bir bakış ABB Grubu Güç ve otomasyon teknolojilerinde global lider ~150,000 Çalışan sayısı $ 42 milyar gelirler (2013) Faaliyet gösterdiği +100 ülkeler Kuruluş 1988 İsviçre (BBC, 1891)

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

Büyük bir demir çelik işletmesinde (İSDEMİR) OPC uygulaması:

Büyük bir demir çelik işletmesinde (İSDEMİR) OPC uygulaması: Hazırlayanlar: Bulent VURGUN,Elektronik Yük.Müh. Genel Müdür Sadık ŞENOL,Elektrik Yük.Müh. Satış Müdürü ASP Otomasyon Ltd.Şti. Büyük bir demir çelik işletmesinde (İSDEMİR) OPC uygulaması: Ham çelik, yassı

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor

Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor Beckhoff un ürettiği yeni XTS sürücü sistemi (extended Transport System) makine mühendisliğine yeni bir özgürlük yelpazesi sunuyor. Denenmiş ve test

Detaylı

ewm Xnet Başarıya giden dört adım: / Kayıt / Analiz / Optimizasyon / Kazanç Tüm kaynak işlemi için kalite yönetimi /// Prensip olarak mükemmellik

ewm Xnet Başarıya giden dört adım: / Kayıt / Analiz / Optimizasyon / Kazanç Tüm kaynak işlemi için kalite yönetimi /// Prensip olarak mükemmellik ewm Xnet Tüm kaynak işlemi için kalite yönetimi Başarıya giden dört adım: / Kayıt / Analiz / Optimizasyon / Kazanç / Prensip olarak mükemmellik MULTIMATRIX / ewm Xnet Kaynak işlemleri ağ destekli Analizi,

Detaylı

S - PLAS PLASTİK MAKİNA OTOMASYON BERABER, GELECEĞE...

S - PLAS PLASTİK MAKİNA OTOMASYON BERABER, GELECEĞE... BERABER, GEECEĞE... MERKE OFIS Ekinoba Mah. ürriyet Cad. Cemre Sok. Tech Mimaroba Sitesi A Blok Kat:3 D.No:12 Büyükçekmece / İSTANBU Tel : 0090 545 532 3422 Email : info@s-plas.com GEBE OFİS Bayramoglu

Detaylı

Endüstri 4.0 için Metroloji 4.0 Kalite Kontrol Vizyonu. Orkun Yalçın

Endüstri 4.0 için Metroloji 4.0 Kalite Kontrol Vizyonu. Orkun Yalçın Endüstri 4.0 için Metroloji 4.0 Kalite Kontrol Vizyonu Orkun Yalçın Karmaşıklık derecesi Endüstri 4.0 Gelişimi İlk programlanabilir kontrol, Modicon 084 1969 4. Sanayi Devrimi Cyber-Physical sistemlerin

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİLİMİZ BMCOLOR, müşterilerinin güveni ile 30 yıllık başarılı bir geçmişten günümüze ulaşmıştır. BMCOLOR, modern altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile baskı ve ambalaj sektörüne

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Gelecek Nesillere Söz Verdik...

Gelecek Nesillere Söz Verdik... Yıllık Elektrik Üretim Garantili Güneş Enerji Santralleri Gelecek Nesillere Söz Verdik... www.smsenerji.com www.smsenerji.com Sizlere yılların Tecrübesi ve Uzmanlığını Sunmaktan Mutluyuz... Hizmetlerimiz

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Liquid Energy Solid Engineering

Liquid Energy Solid Engineering Liquid Energy Solid Engineering TR Hakkımızda Köklü bir geleneğe sahip aile şirketi olan Gugler Water Turbines GmbH su türbinlerinin ve küçük hidroelektrik santrallerinin geliştirilmesi, tasarımı ve imalatı

Detaylı

Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved.

Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved. Rockwell Automation PLC ve PAC Sistemleriyle Uzaktan Erişim Çözümleri Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved. ewon ne sağlar? ewon: Modem IP Router ewon Telefon hattı Telefon hattı

Detaylı