ÜÇÜNCÜ İDDİANAMEDE GEÇEN YERLERE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜÇÜNCÜ İDDİANAMEDE GEÇEN YERLERE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER"

Transkript

1 ÜÇÜNCÜ İDDİANAMEDE GEÇEN YERLERE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER RUHSATSIZ TABANCA: Oktay YILDIRIM, Ali YİĞİT, Gazi GÜDER, Kemal ŞAHİN, Mehmet Murat YÜCEL, Ergün POYRAZ, Hüseyin Gazi OĞUZ, Emin Caner YİĞİT, Tanju OKAN, Ali YASAK, Vedat YENERER, Aydın GERGİN, Yusuf TUNCER, Mahir Cayan GÜNGÖR, Murat ÇAĞLAR Birol BAŞARAN, Siyami YALÇIN, Ufuk Mehmet BÜYÜKÇELEBİ, Turgut BÜYÜKDAĞ, Necati DAĞHAN, Hüdayi ÜNLÜER, Ersin GÖNENCİ, Oğuz BULUT, Taylan Özgür KIRMIZI, Coşkun UMUR, Bedrettin DALAN, Ergin GELDİKAYA, Köçero SALUCİ, Sadık DÜZGÜN, Mustafa Hüseyin BUZOĞLU, Sabih KANADOĞLU, Gülseven YAŞER isimli şahıslardan BİRER adet, Fikret EMEK, Hayrettin ERTEKİN, Arif DOĞAN, Ahmet Tuncay ÖZKAN, Ali KALKANCI, ABDURRAHİM DOĞRU, İbrahim ŞAHİN isimli şahıslardan İKİŞER adet, Sami HOŞTAN ve Mehmet KORAL isimli şahıslardan ÜÇER adet, Mustafa DONMEZ'den DÖRT adet olmak üzere toplam (57) adet ruhsatsız tabanca bulunarak el konulmuştur. AÇIKLAMALARIMIZ: Müvekkilimizin evinde yapılan aramada ruhsatsız bir adet silah bulunduğu yönündeki bilgi gerçeği yansıtmamaktadır. Müvekkilimiz evindeki polis araması sırasında silahı ile ilgili olarak, ruhsatlı olduğunu belirtmiş ancak o an bulundurma ruhsatının nerede olduğunu bilemediği için ibraz edememiştir. Polis ifadesi sırasında ibraz edilen ruhsat tutanağa geçmiş, sonraki aşamada gerek savcılık ifadesi gerekse hâkim sorgusunda herhangi bir soru yöneltilmemiştir. Ayrıca bu hususa iddianamede de ruhsatlı silah olarak değinilmiştir. Bütün bu süreç sonunda Mahkemenize sunulan Sanık Murat AĞIREL'den ele geçirilen S10UJD0PB34635 seri numaralı hard disk üzerinde yapılan incelemede muhtelif "contact" dosyaları tespit edilmiştir, "contact" dosyaları incelendiğinde; 8879 kişiden oluşan telefon ve adres bilgilerini içeren contact list olduğu, dosyada; Adnan BULUT, Adil Serdar SAÇAN, Adnan AKFIRAT, Doğu PERİNÇEK, Erdal ŞENEL, Erhan GÖKSEL, Güler KÖMÜRCÜ, Gürbüz ÇAPAN, Kemal ALEMDAROĞLU, Kemal GÜRÜZ, Kemal YAVUZ, Mesut ÖZCAN, Tanju GÜVENDİREN, Vedat YENERER, İlhan SELÇUK, Mustafa ÖZBEK, Şener ERUYGUR, Yalçın KÜÇÜK, Kemal AYDIN, Birol BAŞARAN, Evrim BAYKARA, Serhan BOLLUK, Kahraman ŞAHİN, Mustafa Hüseyin BUZOĞLU, İlker GÜVEN, Barış (Bedrettin DALAN'ın Oğlu), Bedrettin DALAN, Coşkun UMUR, Hurşit TOLON, Mustafa BALBAY, Sabih KANADOĞLU, Sinan AYGÜN ve Turhan ÇÖMEZ'in isimlerinin bulunduğu tespit edilmiştir.

2 Murat AĞIREL e ait S10UJD0PB34635 seri numaralı hard disk üzerinde yapılan incelemede 8879 kişinin telefon numaralarının bulunduğu contact list adlı bir dijital belge içinde müvekkilin isminin de yer aldığı tespit edilmiştir. Dosyanın adından da anlaşılabileceği üzere bu listenin iletişim amaçlı tutulduğu sıradan bir kişi tarafından bile kolaylıkla tespit edilebilecek bir husustur. Konunun bu tarafı bir kenara bırakıldığında müvekkilin isminin ve telefon numarasının nasıl elde edilmiş olabileceği sorusu akıllara gelecektir. Bu sorunun cevabı gayet basittir: Dünyaca ünlü Google Arama Motoruna Birol Başaran Telefon yazdığınızda 8. sıradaki linkte müvekkilin iletişim bilgilerine kolaylıkla ulaşıldığı görülebilecektir. Ayrıca sayın savcılar iddianame içinde müvekkilin sadece telefon değil tüm özel hayatına ilişkin bilgi ve belgeleri de kamuoyuna açıklamışlardır. Kısacası Müvekkilimiz, hayatında hiç karşılamadığı, görüşmediği ve telefon yoluyla dahi iletişim kurmadığı Murat AĞIREL de bulunan telefon rehberinde adının geçmesi ile suçlanmaktadır. Bırakın çağdaş hukuk devletlerini, buna benzer suç isnatlarına az gelişmiş ülkelerde dahi rastlamak mümkün değildir. Erol MANİSALI, Birol BAŞARAN, İlyas ÇINAR, Tunç AKKOÇ, Hayati ÖZCAN'ı tanımadığını, ADD Danışma Kurulu Üyesi olduğunu, ancak bu üyeliğin formalite olduğunu, herhangi bir şekilde bir faaliyetine katılmadığı gibi Ankara'daki ADD'nin yerini dahi bilmediğini, hiç bir zaman toplantılarına katılmış olmadığını, Almanya'daki Türklerin kurdukları ADD'lerin bazı toplantı ve seminerlerine onlara destek amaçlı katıldığını, Erol MANİSALI nın da ifadesinde belirttiği gibi müvekkilimizle arasında kişisel bir dostluk ilişkisi bulunmamakta, Müvekkilimiz kendisini Cumhuriyet Gazetesi ndeki köşe yazılarından ve konuşmacı olarak katıldığı konferanslardan tanımaktadır.

3 Tutuklu sanıklardan Birol BAŞARAN'dan elde edilen dijital veriler içerisinde bulunan " DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU' başlıklı belge içerisinde, "OCAK 2005 Aydınlanma Söyleşisi / Konuşmacılar: Prof Dr Nur Serter, Prof Dr Erol MANİSALI Konu: Türkiye İçin Yeni Dış Politika Arayışları" şeklinde şüphelinin isminin geçtiği, aynı şahıstan elde edilen "UNUTMA" isimli doküman içeriğinde, çeşitli şahısların isimlerin bulunduğu listede "Erol MANİSA - Avrupa" şeklinde şüphelinin isminin geçmesi ile ilgili olarak; bahsedilen belgenin Nur S. ile İstanbul Üniversitesi'nde katıldığı bir konferansla alakalı olduğunu, bu konferansı kimin organize ettiğini hatırlayamadığını, Müvekkilimizin bilgisayarında kayıtlı olan unutma.doc adlı dokümanda Erol MANİSALI nın isminin yanında Avrupa ibaresinin yer alması, MANİSALI nın uzmanlık alanı ile ilgili bir husustur. Erol MANİSALI, Avrupa Birliği sürecini yakından takip eden bu sürece ilişkin bilgi ve birikimlerini gerek Gazetedeki köşesinden gerekse konferanslar aracılığıyla kamuoyuyla paylaşan bir isimdir. Müvekkilimizin MANİSALI nın isminin yanına uzmanlık alanını yazması da dokümanın isminden anlaşılacağı üzere hatırlama amaçlı bir nottur. Daha önce yapmış olduğumuz açıklamalarda da hatırlanacağı üzere, müvekkilimizin ADD Kadıköy Şubesi Başkanlığını yürüttüğü 2005 yılında, İstanbul Üniversitesi Mezunları Derneği ile ortaklaşa Aydınlanma Söyleşileri adı altında konferans ve paneller düzenlenmiştir. Bu panellerden Ocak 2005 tarihinde düzenlenenin konusu da, Türkiye İçin Yeni Dış Politika Arayışları dır. Dış Politika ve Avrupa Birliği konularında uzman olan Erol MANİSALI, bu konferansa konuşmacı olarak davet edilmiştir. ADD Kadıköy Şubesi Faaliyet Raporu içinde yer alan bu konferansın iddianamede örgütsel irtibata dayanak olarak gösterilmesi bu sebepten mümkün değildir. Çünkü bu konferans iki farklı dernek tarafından haftalık olarak düzenlenen konferanslar zincirinin sadece bir halkasıdır. Tamamen yasal sınırlar içinde gerçekleşen ve kamuoyuna açık olarak yapılan etkinliklerdir. Bu tarz konferans ve paneller eğer sözde bir örgütün propagandasının yapıldığı yerler olarak addedilecek olursa bu durumda milyonlarca dinleyicinin de örgüt sempatizanı olarak tanımlanması gerekecektir ki bu akıl ve mantık dışı bir yaklaşımdır. Kısacası, müvekkilin hâlihazırda üyesi dahi olmadığı bir Derneğin düzenlemiş olduğu bir konferans nedeniyle örgütsel irtibat içine sokulması hukuk felsefecilerinin yakından incelemesi gereken ortaçağ engizisyon anlayışının günümüze bir yansıması olarak tanımlanabilecektir.

4 4- Şüpheli Fatih HiLMiOGLU Birol BAŞARAN ve Adnan TÜRKKAN' ı Atatürkçü Düşünce Derneği çalışmaları çerçevesinde tanıdığını, Müvekkilimiz, Fatih HİLMİOĞLU nu basında yer alan gazete ve TV haberlerinden tanımakta bunun yanında kendisiyle herhangi bir kişisel dostluğu ve iş ilişkisi bulunmamaktadır. Şüpheli Fatih HİLMİOĞLU'nun telefon irtibatları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, 1 Kemal Yalçın ALEMDA ROĞLU 22 2 Osman Metin ÖZTÜRK 6 3 Mehmet HABERAL 24 4 Mustafa Ali BALBAY 7 5 Rıza Ferit BERNAY 80 6 Merdan YANARDAĞ 1 7 Mehmet ÜLGER 1 8 Mustafa Namık Kemal BOYA 2 9 Doğu PERİNÇEK 1 10 Birol BAŞARAN 2 11 Ahmet Hurşit TOLON Mehmet Şener ERUYGUR Halil Kemal GÜRÜZ Ferit İLSEVER 2 kez görüştüğü tespit edilmiştir. İddianamenin 303. Sayfasında Müvekkilimiz ile Fatih HİLMİOĞLU arasında yapıldığı ileri sürülen telefon görüşmelerinin müvekkilimizin kurucu ortak olduğu eski şirketinin numaralı telefonundan yapıldığı iddia edilmektedir. Ancak bu telefon görüşmelerinin bu numaradan çalışanlardan herhangi birisi tarafından yapılmış olma ihtimali oldukça yüksektir. Müvekkilimizin Bilişim sektöründe faaliyet gösteren eski şirketinde o dönemde yaklaşık 100 kişi çalışmaktadır. Bu şirketin pazarlama bölümünde çalışan kişiler kimi zaman devlet ve özel kurumları arayarak hazırlanmış programların tanıtımlarını yapmaktadırlar. Müvekkilimizle irtibatlandırılan telefon görüşmelerinin içerik ve zaman bilgilerinin verilmemiş olması, yapıldığı iddia edilen telefon görüşmelerinin örgütsel irtibatlar noktasında delil niteliğinde olmadıklarını göstermektedir.

5 Şüpheli Rıza Ferit BERNAY IN telefon irtibatları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, 1 Halil Kemal GÜRÜZ 57 2 Birol BAŞARAN 2 3 Mustafa Ali BALBAY 19 4 Ahmet Hurşit TOLON 1 5 Sinan Aydın AYGÜN 9 6 Mehmet Şener ERUYGUR 38 7 Doğu PERİNÇEK 1 8 Kemal Yalçın ALEMDAROĞLU 2 9 Mustafa Namık Kemal BOYA 2 10 Mehmet HABERAL Mustafa Abbas YURTKURAN Fatih HİLMİOĞLU Muhittin Erdal ŞENEL 1 kez görüştüğü tespit edilmiştir. 3. İddianamenin 34. sayfasında Rıza Ferit BERNAY ın müvekkilimizle 2 kez telefon görüşmesi yaptığı belirtilmekte ve bu görüşmeler örgütsel bir temasa delil olarak gösterilmektedir. Ancak bu telefon görüşmelerinin zamanı ve içeriği hususunda hiçbir bilgi ve belgeye iddia makamı tarafından yer verilmemektedir. Bir iddianın gerçekçi olarak addedilebilmesi için bunun ciddi kanıtlarla desteklenmesi gerekmektedir. Oysaki bu husus, müvekkilimizle ilişkilendirilen örgütsel irtibatların hiçbirisinde bulunmamaktadır. Yapıldığı iddia edilen telefon görüşmelerinde kullanılan telefon numarası olarak belirtilmiştir. Söz konusu telefon numarası müvekkilimizin kurucu ortak olduğu eski işyerinin telefon numarasıdır. Bu işyerinde o dönemde yaklaşık 100 kişi çalışmaktadır. Söz konusu telefon görüşmesinin kim tarafından yapıldığı ise meçhuldür. Müvekkilimiz Rıza Ferit BERNAY ı kamuoyundan bildiği kadarıyla tanımakta, bunun yanında kişisel bir dostluk ve iş ilişkisi bulunmamaktadır. Ayrıca hiçbir toplantı, panel, konferans vb. bir organizasyonda da karşılaşmamışlardır. Müvekkilimizin eski şirketi bilişim alanında faaliyet göstermektedir. Hazırlamış oldukları programlar birçok şirket, üniversite ve kamu kurumları tarafından kullanılmaktadır. Her şirkette olduğu gibi, müvekkilimizin kurucu ortak olduğu şirkette de pazarlama konusu ile ilgilenen şirket çalışanları bulunmaktadır. O yüzden şirket telefonundan yapıldığı iddia edilen söz konusu telefon görüşmesinin zamanı ve içeriği konusunda yeterli bilgiye iddianame içinde yer verilmemiş olması ve iddia makamı tarafından savlanan telefon görüşmelerinin yürütülen soruşturma süreci ile ilgili olup olmadığı hususundaki detay dahi iddia makamı tarafından bilinmemektedir. Ortada olan bir gerçek vardır ki oda, müvekkilimizin savcılık makamının irtibatlandırmaya çalıştığı sözde bir örgüt ile hiçbir bağlantısının olmadığıdır. Örgütsel irtibata yetersiz, zamanı ve içeriği belli olmayan sözde telefon görüşmelerinin delil

6 olarak gösterilmesi hukuka aykırı olmasının yanında aynı zamanda da gayri ciddi bir yaklaşımdır. Mustafa YURTKURAN Polis İfadesinde, İlker GÜVEN ile arkadaşının şirketinde çalıştığı dönemde tanıştığını, bu kişi vasıtasıyla oluşan ailece görüşmelerinin olduğunu, arkadaşlıklarının halen devam etmekte olduğunu, kendisi ile Atatürkçü Düşünce Derneği içerisindeki faaliyetlerinden dolayı görüştüklerini, Birol BAŞARAN isimli şahsı şahsen tanımadığını, ancak Atatürkçü Düşünce Derneği Kadıköy Şubesindeki görev sırasında kendisi hakkında oluşan bir takım olumsuzluklardan dolayı Başkan vekilliği döneminde hakkında soruşturma kararı verdirdiğini, onun da bu karardan dolayı dernek üyeliğinden istifa ettiğini, ( )Şüpheliye ait olan telefon ve sim kart rehber bilgisinde Ergenekon silahlı terör örgütü Soruşturması kapsamında hakkında işlem yapılan şahıslardan Ahmet Hurşit TOLON'a ait ( ) numara, Halil Kemal GÜRÜZ' e ait ( ) numara, Birol BAŞARAN' a ait ( ) numara, Mehmet Şener ERUYGUR' a ait ( ) numara ve Ahmet Tuncay ÖZKAN' a ait ( ) numaranın kayıtlı olduğu hususu sorulduğunda; Bu şahıslarla ilgili ilişkilerini yukarıda açıkladığını, aynı zamanda bu şahıslarla telefon ile görüşmelerini de yukarıda belirttiğini, ( ) Şüpheli Mustafa Abbas YURTKURAN ın telefon irtibatları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, 1 Mustafa Ali BALBAY 6 2 Mehmet Şener ERUYGUR 89 3 Halil Kemal GÜRÜZ Doğu PERİNÇEK 5 5 Birol BAŞARAN 6 6 Ahmet Hurşit TOLON 14 7 İlker GÜVEN 10 8 Rıza Ferit BERNAY Mustafa Namık Kemal BOYA 2 10 Nusret SENEM 2 kez görüştüğü tespit edilmiştir. 3. İddianamenin 407. sayfasında müvekkilimizin, Abbas Mustafa YURTKURAN ile 6 kez telefonla konuştuğu iddia edilmektedir. Oysaki Müvekkilimiz, adı geçen kişi ile ne yüzyüze nede telefon yoluyla olmak üzere hiç görüşmemiştir. Müvekkilimizin kurucu ortak olduğu eski şirketinin nolu telefonundan yapıldığı iddia edilen görüşmelerin zaman ve içerik itibariyle hiçbir bilgi içermemesi, kurulmaya çalışılan örgütsel irtibatın ne kadar zayıf bağlarla tesis edilmeye çalışıldığını ortaya koymaktadır. Mustafa YURTKURAN ın Birol BAŞARAN isimli şahsı şahsen tanımadığını, ancak Atatürkçü Düşünce Derneği Kadıköy Şubesindeki görev sırasında kendisi hakkında

7 oluşan bir takım olumsuzluklardan dolayı Başkan vekilliği döneminde hakkında soruşturma kararı verdirdiğini, onun da bu karardan dolayı dernek üyeliğinden istifa ettiğini şeklindeki ifadesi ise bir yanlış anlama sonucudur. Müvekkilimiz ADD Kadıköy Şubesi üyeliğinden 2005 Aralık ayında istifa etmiştir. EK-66. ADD Üyelik Durumunu Gösteren BelgeMustafa YURTKURAN ıngenel Başkan Vekilliğini üstelenmiş olduğu zaman ise 2008 yılı Kasım ayı sonrasıdır. Yapmış olduğumuz araştırmalar o dönemde ADD Kadıköy Şubesi Yönetim Kurulu ndan istifalar yaşandığını göstermektedir. Kuvvetle muhtemeldir ki Mustafa YURTKURAN, 2008 Aralık ayında Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Şube Başkanı Coşkun GÜREL ile müvekkilimi karıştırmaktadır. Bu konuya ilişkin olarak ADD Genel Başkanlığı ndan bilgi sorulmuş ve gelen cevabi yazıda müvekkilimiz hakkında, Prof. Dr. Mustafa YURTKURAN ın Genel Başkan Vekilliği döneminde hiçbir soruşturma açılmadığı bilgisine ulaşılmıştır. EK-66A. ADD Genel Başkanlığı ndan Gelen Yazı Müvekkilimiz hakkında üye olduğu dönemde hiçbir disiplin işlemi yapılmamış, kendisi daha önce yapmış olduğumuz açıklamalarda da değindiğimiz gibi kendi isteği ile ADD üyeliğinden istifa etmiştir. Sanık Murat AĞIREL'in Crea marka dizüstü bilgisayarının seri numarası S10UJD0PB34635 olan hard disk üzerinde yer alan "contact" isimli dosyaların yapılan incelemesinde; 8879 kişinin telefon ve adres bilgilerini bulunduğu liste olduğu, Ayrıca bahse konu listede operasyon kapsamında gözaltına alınan Adnan BULUT, Adil Serdar SAÇAN, Adnan AKFIRAT, Doğu PERİNÇEK, Duygu DÎKMENOĞLU, Erdal ŞENEL, Erhan GÖKSEL, Güler KÖMÜRCÜ, Gürbüz ÇAPAN, Kemal ALEMDAROĞLU, Kemal YAVUZ, Mesut ÖZCAN, Tanju GÜVENDİREN, Vedat YENERER, İlhan SELÇUK, Mustafa ÖZBEK, Şener ERUYGUR, Yalçın KÜÇÜK, Kemal AYDIN, Birol BAŞARAN, Evrim BAYKARA, Serhan BOLLUK, Kahraman ŞAHİN, Mustafa Hüseyin BUZOĞLU, İlker GÜVEN, Barış DALAN, Bedrettin DALAN, Coşkun UMUR, Hurşit TOLON, Mustafa BALBAY, Sinan AYGÜN, Turhan ÇÖMEZ ve Halil Kemal GÜRÜZ isimli şahısların olduğu tespit edilmiştir. Murat AĞIREL e ait S10UJD0PB34635 seri numaralı hard disk üzerinde yapılan incelemede 8879 kişinin telefon numaralarının bulunduğu contact list adlı bir dijital belge içinde müvekkilin isminin de yer aldığı tespit edilmiştir. Dosyanın adından da anlaşılabileceği üzere bu listenin iletişim amaçlı tutulduğu sıradan bir kişi tarafından bile kolaylıkla tespit edilebilecek bir husustur. Konunun bu tarafı bir kenara bırakıldığında müvekkilin isminin ve telefon numarasının nasıl elde edilmiş olabileceği sorusu akıllara gelecektir. Bu sorunun cevabı gayet basittir: Dünyaca ünlü Google Arama Motoruna Birol Başaran Telefon yazdığınızda 8. sıradaki linkte müvekkilin iletişim bilgilerine kolaylıkla ulaşıldığı görülebilecektir.

8 Ayrıca sayın savcılar iddianame içinde müvekkilin sadece telefon değil tüm özel hayatına ilişkin bilgi ve belgeleri de kamuoyuna açıklamışlardır. Kısacası Müvekkilimiz, hayatında hiç karşılamadığı, görüşmediği ve telefon yoluyla dahi iletişim kurmadığı Murat AĞIREL de bulunan telefon rehberinde adının geçmesi ile suçlanmaktadır. Bırakın çağdaş hukuk devletlerini buna benzer suç isnatlarına az gelişmiş ülkelerde dahi rastlamak mümkün değildir. Hasan Ataman YILDIRIM, Birol BAŞARAN ile 15 sene önceki Bilgisayar Açık Sitem Kullanıcıları derneğinde karşılaştığını, herhangi bir samimiyetinin olmadığını, ( ) ( )d-)yeni oluşum ACİL toplantı.emi isimli e-posta iletisi Ataman YILDIRIM tarafından birol.basaran@vizyon.biz isimli e-posta adresine gönderildiği tespit edilmiştir, e-posta içeriği incelendiğinde 23 Ağustos 2005 Salı günü 09:44'de "Yeni oluşum ACiL toplantı Kıymetli Birol Başaran Bu oluşumun ilk toplantısı 5 Eylül Pazartesi akşamı olacak. Bu toplantıya hazırlık olarak önceden sizinle detaylı görüşmek istiyorum. Böyle bir oluşumun çekirdek kadrosunda çalışmak ister misiniz Ataman YILDIRIM " iletisinin gönderildiği görülmüştür. ( ) e-posta içinde yer alan 04 Temmuz 2005 tarihli, "[demokrasiplatformu] Şimdi artık bundan böyle devrim yasaları geçerlidir..'" konulu ve "Birol Başaran" <birol.basaran@vizyon.biz> " adresinden gönderilen iletide, "ŞİMDİ VATANI ARAPLARA SATTIK." başlıklı ve "Birol Başaran ADD Kadıköy Şube Başkanı" şeklinde yer alan bir yazıya yer verildiği görülmüştür. ( )Söz konusu e-postanın, e-posta grubunda yazılmış olan bazı yazılara atfen yazıldığı anlaşılmış olup, "Sayın Birol BAŞARAN güzel söylüyor da, siyasi alanda bir girişimde bulunulmuyor." şeklinde başlayan yazıda, "O zaman safraları ayıklamak daha kolay olacak. Takke düşüp kel görününce, peruk ile halkı kandırmak yolunu seçenleri, halkımız tanıyacak Gönül isterdi ki; CDP İstanbul İl Örgütünün, KUVA-Yİ MİLLİ hareketine destek olunsundu. Heyhat, Egemen güçler, düğmeye bastı. Gelişmeler sizin istediğiniz yönde gelişiyor. Ama aklı kıt olanların bu istekleri, memleket hayrına değil, tam tersine memleket zararınadır."şeklinde ifadelere yer verilmiş olup, "Saygılarımla Haluk H. O. İSTANBUL İL BAŞKANI ibaresiyle sona ermiştir. ( ) Şüpheli Hasan Ataman YILDIRIM'ın telefon irtibatlan ile ilgili yapıian yah~malar sonucunda... Şüpheli Hasan Ataman YILDIRIM'ın sanıklardan, Ahmet Tuncay ÖZKAN, Murat AĞIREL, Birol BAŞARAN, Gazi GÜDER, Erkut ERSOY, Sinan AYGÜN, Halil Behiç GÜRCİHAN, Oktay YILDIRIMTa örgütsel irtibatlarının bulunduğu,

9 Hasan Ataman YILDIRIM ifadesinde müvekkille 15 sene önceki Bilgisayar Açık Sitem Kullanıcıları derneğinde karşılaştığını, herhangi bir samimiyetinin olmadığını ifade etmiştir. Bu bilgi doğrudur. Müvekkilimiz ile Hasan Ataman YILDIRIM ilk olarak kısa adı TRUUG olan Bilgisayar Açık Sistem Kullanıcıları Derneği nde tanışmışlar ve mesleki bir dernek olan TRUUG içinde faaliyet göstermişlerdir. Müvekkilimiz ile YILDIRIM arasındaki iletişim yılları arasında bununla sınırlı kalmış sonrasında telefon yoluyla yâda yüz yüze hiçbir görüşme gerçekleştirmemişlerdir. Hasan Ataman YILDIRIM ın telefon görüşmelerine ilişkin TİB Raporunda müvekkilimizle ilgili hiçbir bilgiye yer verilmemiş olması da bu hususun en önemli kanıtıdır. 3. İddianamede müvekkilin göndermiş olduğu 1 adet e-posta ve Hasan Ataman YILDIRIM ın göndermiş olduğu muhtelif e-posta mesajlarında da birbirini muhatap alan ve karşılıklı diyalog oluşturacak bir haberleşme de bulunmamaktadır. Bütün bu e-posta trafiği bazı e-posta gruplarına gönderilen ve yine o grup içinde yer alan yüzlerce kişiye ulaşan bir bilgi paylaşımından başka bir hususu ifade etmemektedir. Bu haberleşme gruplarından biri olan demokrasi platformu adlı grup adından anlaşılabileceği üzere karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı bir tartışma ortamı işlevine sahiptir. Müvekkilin bu e-posta grubuna göndermiş olduğu ve özelleştirmeleri eleştiren Şimdi Vatanı Araplara Sattık başlıklı e-postası bir düşünce açıklamasını konu alan ve düşünceyi yayma hürriyeti kapsamında çeşitli e-posta gruplarına gönderilen bir elektronik mesajdır. Bu mesaj veya mesajlar zorlama yorumlarla savcıların irtibat kurmaya çalıştığı gibi sadece Hasan Ataman YILDIRIM a değil o grupta üye olan herkese gitmektedir. Tıpkı müvekkilin gönderdiği e-postada olduğu gibi bir düşüncenin açıklanması ve yayılması eğer Anayasa ve AİHS kapsamında güvence altına alınmış haklardan kabul ediliyor ve TCK ya göre de suç oluşturmuyorsa, savcıların bu e-posta mesajlarına neden iddianame içinde yer verildiği sorusunu sormak gerekmektedir. İhtimal vermemekle birlikte bu ya özgürlüklerin yorumlanması konusundaki dar bakış açısının yada suç isnat etmek hususundaki gayretkeşliğin bir ifadesi olacaktır ki, her ikisi de demokrasimiz ve hukuk devleti ilkesi için çok vahim gelişmelerdir. Sonuç olarak, birbirlerinde telefon numaraları dahi bulunmayan ve aynı şehirde yaşamalarına rağmen aralarında birbirlerini muhatap alan tek bir telefon görüşmesi, e-posta trafiği ve yüzyüze görüşme dahi gerçekleşmemiş olan iki kişi arasında örgütsel irtibat kurmak ancak kamuoyunda bilinen adıyla sözde Ergenekon İddianamesi nde olabilirdi ve oldu da.

5. A. TELEFON DİNLEMELERİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER

5. A. TELEFON DİNLEMELERİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER 5. A. TELEFON DİNLEMELERİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER İddianame içeriğinde müvekkilimize isnat edilen suçlara ilişkin olarak toplam 10 adet telefon görüşmesi yer almaktadır. Bu telefon görüşmelerinin; 2

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

EK- A: SAHTE DARBE PLANI SEMİNER İLE NASIL İLİŞKİLENDİRİLDİ?

EK- A: SAHTE DARBE PLANI SEMİNER İLE NASIL İLİŞKİLENDİRİLDİ? EK- A: SAHTE DARBE PLANI SEMİNER İLE NASIL İLİŞKİLENDİRİLDİ? İddia makamı seminerde darbe planının üstü kapalı görüşüldüğünü ileri sürmüştür. Ancak 162 katılımcıdan sadece 52 kişiyi sanık yapmışlardır.

Detaylı

10 Ocak 2013 BASIN AÇIKLAMASI

10 Ocak 2013 BASIN AÇIKLAMASI BASIN AÇIKLAMASI 10 Ocak 2013 1. 10 Ocak 2013 tarihli Star gazetesinde KARARGÂHTA 107 SAYFA başlığı atında ve Samanyolu Haber Televizyon kanalının yine 10 Ocak 2013 tarihindeki haber bültenlerinde Balyoz

Detaylı

Tahsin Vergin Anısına PROGRAM

Tahsin Vergin Anısına PROGRAM Tahsin Vergin Anısına PROGRAM 5 Kasım 2015 Perşembe Anadolu Salonu 09.00-09.30 Kayıt 09.30-10.30 Açılış Konuşmaları 10.30-11.00 Çağrılı Konuşmacı: Eğitim-Öğrenim ve İSİG İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme

Detaylı

ÖNSÖZ 3 EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAZISI 5 İÇİNDEKİLER 7-12 KANUNLAR VE KAYNAKLAR 13-15 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Bilgiler 17-29 1. Dersin adı ve konusu 17

ÖNSÖZ 3 EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAZISI 5 İÇİNDEKİLER 7-12 KANUNLAR VE KAYNAKLAR 13-15 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Bilgiler 17-29 1. Dersin adı ve konusu 17 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ 3 EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAZISI 5 İÇİNDEKİLER 7-12 KANUNLAR VE KAYNAKLAR 13-15 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Bilgiler 17-29 1. Dersin adı ve konusu 17 2. Dersin amacı ve planı 18 3. CMH ve Hukuk

Detaylı

PAZARTESİ SALI ÇARSAMBA PERŞEMBE CUMA

PAZARTESİ SALI ÇARSAMBA PERŞEMBE CUMA AL - 9. Sınıf / A Şubesi 0-0 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi 0:0-09:0 İLKNUR ÖZMEN EYÜP SAĞIR ERDAL ÖZER EBRU AYDIN KİMYA NEVİN KENANOĞLU 09:0-0:0 İLKNUR ÖZMEN EYÜP SAĞIR ERDAL ÖZER EBRU AYDIN

Detaylı

Tarafıma yöneltilen suçlamaların hiç birini kabul. Üzerime atılı suçu işlemedim, ş işlemekş için bir kastım, düşüncem dahi olmadı.

Tarafıma yöneltilen suçlamaların hiç birini kabul. Üzerime atılı suçu işlemedim, ş işlemekş için bir kastım, düşüncem dahi olmadı. HASAN ÖZYURT 1 2 Tarafıma yöneltilen suçlamaların hiç birini kabul etmiyorum. Üzerime atılı suçu işlemedim, ş işlemekş için bir kastım, düşüncem dahi olmadı. 3 EK-D.doc EK-İ.doc Aksaz1.doc Kontrol,İzmir

Detaylı

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com de Misafir Yazarlık Eylül 2012 de Misafir Yazarlık Nedir? Misafir yazarlık, de yazar olmayan takipçilerimizin yazdıkları herhangi bir yazılarının de yayınlanması anlamına gelir. Kendi bloğunuz olsun ya

Detaylı

TARİH YAZAR/SANATÇI DÜZENLEYEN İMZA SAAT SÖYLEŞİ SAAT SÖYLEŞİ KONUSU

TARİH YAZAR/SANATÇI DÜZENLEYEN İMZA SAAT SÖYLEŞİ SAAT SÖYLEŞİ KONUSU TARİH YAZAR/SANATÇI DÜZENLEYEN İMZA SAAT SÖYLEŞİ SAAT SÖYLEŞİ KONUSU AHMET ŞAFAK AYGAN YAYINLARI 15:00 14:00-15:00 VURAL SAVAŞ BİLGİ YAYINEVİ 11:00-17:00 İLKER BAŞBUĞ 16:30-18:00 15:30-16:30 VURAL SAVAŞ

Detaylı

Karar No : 1782 Karar Tarihi : 27/09/2015

Karar No : 1782 Karar Tarihi : 27/09/2015 Karar No : 1782 Karar Tarihi : 27/09/2015 Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun 22/09/2015 günlü, 14425 sayılı yazısında; A HABER logosuyla yayın yapan "TURKUVAZ MEDYA YAYIN HİZMETLERİ A.Ş." adlı kuruluşa

Detaylı

2006 Takvim Yılı Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesi

2006 Takvim Yılı Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesi (2007-04-03) Ankara Vergi Dairesi Başkanı Sayın Şinasi Candan 2006 Vergilendirme dönemi Rekortmenlerini Basın Toplantısı ile açıkladı >>> ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BASIN BÜLTENİ 2006 Takvim Yılı

Detaylı

KULLANMADIĞINIZ HAT İPTAL OLMASIN ve BEDAVA SMS SİTESİ

KULLANMADIĞINIZ HAT İPTAL OLMASIN ve BEDAVA SMS SİTESİ KULLANMADIĞINIZ HAT İPTAL OLMASIN ve BEDAVA SMS SİTESİ Belli bir süre kullandığımız daha sonra kullanmaktan vazgeçtiğimiz hazır kart numaralarımız olur. Numaramızı değiştirmeyi düşünmemize karşın eski

Detaylı

Sunum Konuları. Özel Dedektiflik Nedir? Dünyada ve Türkiye de Özel Dedektiflik. Özel Dedektiflik Hizmet Alanları. Kimler Özel Dedektif Olabilir?

Sunum Konuları. Özel Dedektiflik Nedir? Dünyada ve Türkiye de Özel Dedektiflik. Özel Dedektiflik Hizmet Alanları. Kimler Özel Dedektif Olabilir? LOGO LOGO Özel Dedektifler Derneği Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Projesi Maltepe Feyzullah Turgay Ciner İlköğretim Okulu ÖZEL DEDEKTİFLİK KONFERANSI 09 Mart 2012 www.dedektif.org.tr - info@dedektif.org.tr

Detaylı

İstanbul 13 ncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı na

İstanbul 13 ncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı na İstanbul 13 ncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı na (CMK 250 nci Madde İle Görevli) Esas No : 2010/106 Talepte Bulunan Sanık : (Avukat) Serdar ÖZTÜRK, TCKN: 18689107606 Müdafiiler : Avukat Cahit Karadaş-

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler

Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler On5yirmi5.com Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler Ergenekon davasında tutuklu Tuncay Özkan, Doğu Perinçek ve Yalçın Küçük'ün de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkında tahliye kararı çıktı.

Detaylı

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü. 28.03.2016 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun 23.02.2016 tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 180 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir

Detaylı

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) 1 TRABZON DURSUN SARIALİOĞLU KAZANDI 2 TRABZON SERKAN KÜÇÜK KAZANDI 3 TRABZON AHMET EROĞLU KAZANDI 4 TRABZON HASRET DİLLİ KAZANDI 5 TRABZON FATİH YÜKSEL 1.YEDEK 6 TRABZON CENGİZ

Detaylı

İDDİANAMEDE GEÇEN DİĞER YERLERE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERİ

İDDİANAMEDE GEÇEN DİĞER YERLERE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERİ İDDİANAMEDE GEÇEN DİĞER YERLERE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERİ Şüpheliler Barbaros Hayrettin Altıntaş, Hasan Atilla Uğur, Birol Başaran, D.Ali Özoğlu, Kemal Aydın, Osman Gürbüz, İbrahim Özcan, M.Şener Eruygur,

Detaylı

MARKANIZI GELECEĞE HANGİ YOLDAN GÖTÜRECEKSİNİZ

MARKANIZI GELECEĞE HANGİ YOLDAN GÖTÜRECEKSİNİZ MARKANIZI GELECEĞE HANGİ YOLDAN GÖTÜRECEKSİNİZ Markanız kent içi ulaşım sektöründe çok ileriye gitmek, bütün kentlere ulaşmak, belediye başkanlarına giden yolda en zor engelleri hiç hasar almadan aşmak

Detaylı

DERNEKLERi FEDERASYONU

DERNEKLERi FEDERASYONU AiLE HEKiMLERi DERNEKLERi FEDERASYONU İçindekiler: Askerlik Muayeneleri Portör Muayeneleri AHEF Sağlık Raporu Talepleri ilgili görüş Sayı: 124 Tarih: 04.07.2012 Konu: Askerlik Muayeneleri SAĞLIK BAKANLIĞI

Detaylı

T.C. İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI (T.M.K. 10. MADDE İLE YETKİLİ) TUTANAK

T.C. İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI (T.M.K. 10. MADDE İLE YETKİLİ) TUTANAK T.C. İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI (T.M.K. 10. MADDE İLE YETKİLİ) ESAS N0:2009/191 03.08.2012 TUTANAK 27.07.2012 tarihli oturumda saat 19.27 sıralarında Mahkeme Başkanı tarafından duruşmanın

Detaylı

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. HATAY VALİLİĞİ ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 3-5 Kasım 2009 Antakya - Hatay Açılış ve ilk gün oturumları 3 Kasım 2009, Salı Saat: 10.00 Hatay Kültür Merkezi Antakya - Hatay

Detaylı

Türkiye nin Yeni Anayasa Arayışı: 2011-2013 TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Tecrübesi

Türkiye nin Yeni Anayasa Arayışı: 2011-2013 TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Tecrübesi Taylan BARIN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Türkiye nin Yeni Anayasa Arayışı: 2011-2013 TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Tecrübesi AK Parti, CHP, MHP ve BDP

Detaylı

İstanbul Yeminli Malî Müşavirler Odası Adına YAYIN KOORDİNATÖRÜ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ. Oda Danışmanları : Nihat Uzunoğlu. Oda Başkanı : Sezai Onaral

İstanbul Yeminli Malî Müşavirler Odası Adına YAYIN KOORDİNATÖRÜ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ. Oda Danışmanları : Nihat Uzunoğlu. Oda Başkanı : Sezai Onaral Sahibi : İstanbul Yeminli Malî Müşavirler Odası Adına Oda Başkanı : Sezai Onaral YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İbrahim Aktan Hüseyin Perviz Pur Vehbi Karabıyık M. Cihan Eray YAYIN KOORDİNATÖRÜ Nihat Uzunoğlu

Detaylı

: Av. Hüseyin ERSÖZ. Eski Büyükdere Cad. No: 22. Park Plaza Kat: 11 Maslak 34398 Sarıyer Istanbul. Tel: 0 (212) 345 06 06 Pbx Fax: 0 (212) 345 06 18

: Av. Hüseyin ERSÖZ. Eski Büyükdere Cad. No: 22. Park Plaza Kat: 11 Maslak 34398 Sarıyer Istanbul. Tel: 0 (212) 345 06 06 Pbx Fax: 0 (212) 345 06 18 Av. Hüseyin ERSÖZ Eski Büyükdere Cad. No: 22 Park Plaza Kat: 11 Maslak 34398 Sarıyer Istanbul Tel: 0 (212) 345 06 06 Pbx Fax: 0 (212) 345 06 18 İSTANBUL NÖBETÇİ SULH CEZA HAKİMLİĞİNE SORUŞTURMA NO : 2011/108558

Detaylı

YILDIRIM v. TÜRKĐYE KARARIN KISA ÖZETĐ

YILDIRIM v. TÜRKĐYE KARARIN KISA ÖZETĐ YILDIRIM v. TÜRKĐYE KARARIN KISA ÖZETĐ Đnternete erişime ilişkin yasaklamalara sınırlama getiren ve muhtemel bir kötüye kullanma durumuna karşı hukuki kontrol güvencesi sunan katı bir yasal çerçevede alınmayan

Detaylı

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (YENİ UNVAN:EGELİ & CO. B TİPİ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 01.01.2012-30.06.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı

Detaylı

KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI

KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI 11-13 Ekim 2018 Ankara Lojistik Üssü, Kahraman Kazan, Ankara 1. Gün 11 Ekim Perşembe Konferans Sponsoru KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI 09:00-10:00 Kayıt, Kahve İkramı ve Salona Giriş 10:00 11:00 AÇILIŞ KONUŞMALARI

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

İSTANBUL NÖBETÇİ AĞIR CEZA MAHKEMESİ SAYIN HÂKİMLİĞİ NE

İSTANBUL NÖBETÇİ AĞIR CEZA MAHKEMESİ SAYIN HÂKİMLİĞİ NE İSTANBUL NÖBETÇİ AĞIR CEZA MAHKEMESİ SAYIN HÂKİMLİĞİ NE (CMK 250. Maddesi Uyarınca Görevli ve Yetkili) 20.01.2009 DURU MA TALEPLİDİR Soruşturma No : 2008/1756 Tahliye Talebinde Bulunan üpheli : Birol BA

Detaylı

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok Antalya daki 4 üniversitenin sektör için gerekli eğitimleri verdiği, Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

2013 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ 13.05.1999. Tercih Adı

2013 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ 13.05.1999. Tercih Adı 0 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ MELİKE ÇOLAK.0. GÜNGÖR Adı İzmit Körfez Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Düzce Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Asil olarak kazandınız. Gölcük

Detaylı

Mali Suçları Araştırma Kurulu. Genel Tebliği. Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072)

Mali Suçları Araştırma Kurulu. Genel Tebliği. Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072) Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliği Sıra No : 7 (RG: 02.12.2008-27072) 1. Konu 9/1/2008 tarihli ve 26751 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak 1/4/2008 tarihinde yürürlüğe giren Suç Gelirlerinin

Detaylı

YALIN dönüşüm 4-6 EKİM 2013 İLK ÇAĞRI. http://embk.mmo.org.tr. MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İZMİR

YALIN dönüşüm 4-6 EKİM 2013 İLK ÇAĞRI. http://embk.mmo.org.tr. MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İZMİR YALIN dönüşüm 4-6 EKİM 2013 MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İZMİR İLK ÇAĞRI http://embk.mmo.org.tr SUNUŞ Yalın düşüncenin temel amacı, değerin ilk hammaddeden başlayarak değer yaratma süreci boyunca

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı Karar No : 1 Konusu : Başkanin senelik izni. Evrak No : 2410 Dönemi : Ocak 2014 Geliş Tarihi : 27/12/2013 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum No

Detaylı

Arkan & Ergin Uluslararası Denetim ve Y.M.M. A.Ş.

Arkan & Ergin Uluslararası Denetim ve Y.M.M. A.Ş. İstanbul, 02.12.2008 7 Sıra No.lu Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliği Yayımlandı DUYURU NO:2008/128 02.12.2008 tarih ve 27072 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 7 Sıra No.lu Mali Suçları Araştırma

Detaylı

TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR

TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR 4.19.4 TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR 1) Dosya No : 2013/551 E. : Ankara 17. Asliye Ceza si : 1- TMMOB YK Başkanı Mehmet Soğancı 2- TMMOB Genel Sekreteri N. Hakan Genç :2911 sayılı Toplantı ve Gösteri

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL SONUÇLARI

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL SONUÇLARI T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL SONUÇLARI Asillerin kayıtları 31 Ağustos - 02 Eylül 2015 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında yapılacaktır. Öğrencilerin yanlarında öğrenci kimlikleri

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASA MAHKEMESİ İKİNCİ BÖLÜM KARAR. Başvuru Numarası: 2013/8492. Karar Tarihi: 8/9/2014 İKİNCİ BÖLÜM KARAR

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASA MAHKEMESİ İKİNCİ BÖLÜM KARAR. Başvuru Numarası: 2013/8492. Karar Tarihi: 8/9/2014 İKİNCİ BÖLÜM KARAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASA MAHKEMESİ İKİNCİ BÖLÜM KARAR Başvuru Numarası: 2013/8492 Karar Tarihi: 8/9/2014 İKİNCİ BÖLÜM Başkan : Alparslan ALTAN ler : Serdar ÖZGÜLDÜR Recep KÖMÜRCÜ Engin YILDIRIM M. Emin

Detaylı

DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) SINAV SONUÇ LİSTESİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) 1 BURSA AHMET KAVAS ASİL KAZANDI 2 BURSA UFUK GÜVEN ASİL KAZANDI 3 BURSA ŞENOL MUTLU ASİL KAZANDI 4 BURSA ALAETTİN OLFAZ ASİL KAZANDI 5 BURSA HÜSEYİN TOKLU ASİL KAZANDI 6 BURSA

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 03 Aralık 2016, Cumartesi TOPLANTI SAATI : 17.00 TOPLANTI YERİ : ANTALYA TOPLANTI BAŞKANI ÜYELER GENEL

Detaylı

Sayı: 32/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar:

Sayı: 32/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi nin 24 Şubat 2014 tarihli Kırkaltıncı Birleşiminde Oybirliğiyle kabul olunan Özel Hayatın ve Hayatın Gizli Alanının Korunması Yasası Anayasanın 94 üncü

Detaylı

MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ SÜT DESTEK İCMALİ

MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ SÜT DESTEK İCMALİ İL İLÇE S.No. ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK Müstahsil Bilgileri. Tarih :21.08.2015 T.C./Vergi No. Adı Soyadı. Baba Adı. D.Tarih. MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ

Detaylı

YOZGAT SORGUN CAFERLİ KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİ

YOZGAT SORGUN CAFERLİ KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİ YOZGAT SORGUN CAFERLİ KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİ S.No Adı Soyadı Kan Baba Adı T.C. No GSM No Tel No 1 Osman AK 05368917287 2 Seyit Ahmet AK 05363272736 3 Aytekin AK 05052032022

Detaylı

YATLANDIRMASI YOLUYLA ÖRTÜLÜ KAZANÇ DA

YATLANDIRMASI YOLUYLA ÖRTÜLÜ KAZANÇ DA SİRKÜLER RAPOR Sirküler Tarihi: 22.04.2008 Sirküler No: 2008/54 TRANSFER FİYATLANDIRMASI YOLUYLA ÖRTÜLÜ KAZANÇ DAĞITIMI HAKKINDA GENEL TEBLİĞ (Seri No:2) 1 Seri Numaralı Transfer Fiyatlandırması Yoluyla

Detaylı

ÜLGEN HUKUK BÜROSU FATİH CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA. SUÇ : TCK m.257, TCK m.281, TCK m.267

ÜLGEN HUKUK BÜROSU FATİH CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA. SUÇ : TCK m.257, TCK m.281, TCK m.267 Av. Deniz ŞEREN Av. Zeynep GÜNTEKİN ÜLGEN HUKUK BÜROSU A v. C e l a l Ü L G E N Av. Hüseyin ERSÖZ Av. Serkan GÜNEL FATİH CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA İstanbul/26.01.2011 SUÇ : TCK m.257, TCK m.281, TCK m.267

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/09/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/09/2015 Perşembe günü

Detaylı

MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI

MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI 1 MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI Arhavi Belediye Meclisi 05.02.2013 Çarşamba günü sat 15.00 da Belediye Başkanlık makamında Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU Başkanlığında üyelerden, M. Namık KÖSEOĞLU,Mehmet

Detaylı

Karar No : 4098 Karar Tarihi : 18/10/2014

Karar No : 4098 Karar Tarihi : 18/10/2014 Karar No : 4098 Karar Tarihi : 18/10/2014 Başkanlık Makamınca Kurulumuza sunulan 18/10/2014 tarihli yazıda aynen; Kurulumuzun 12/10/2014 tarihli, 2014/4087 sayılı kararı ile, 18 Ekim 2014 Cumartesi günü

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğü)

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğü) T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğü) Sayı : 38418978-125[30-11/2]-430 Tarih : 18.04.2014 Konu : Dar Mükellef Kurumlara Yapılan

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU DÖNEM : 2 KARAR ÖZETİ: Norm Kadro. TOPLANTI : MAYIS BİRLEŞİM : 1 OTURUM : 1 KARAR NO : 7 KARAR TARİHİ : 14.05.2015 TEKLİF EDİLEN EVRAKIN DAİRESİ : İNSAN KAYNAKLARI VE

Detaylı

Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na

Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na 1 Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na Suç Duyurusunda Bulunan : (Avukat) Serdar ÖZTÜRK TCKN :18689107606 5 No lu L Tipi C. İ.K. C Blok No:9 SİLİVRİ/ İSTANBUL Şüpheliler Suç :1- Hüseyin ÇAPKIN- Suç Tarihinde

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğü

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğü EĞİTİM FAKÜLTESİ YRD. DOÇ. DR. HÜSEYİN HÜSNÜ BAHAR 0 446 2240089 1103 0 533 653 39 22 hhbahar@erzincan.edu.tr BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ ARŞ. GÖR. ÖZTÜRK AĞIRBAŞ 0446 2240089 1416 0505 8313642 oagirbas@erzincan.edu.tr

Detaylı

Esas Sayısı : 2009/1 (Değişik İşler) Karar Sayısı : 2009/1 Karar Günü : 16.7.2009 KARAR

Esas Sayısı : 2009/1 (Değişik İşler) Karar Sayısı : 2009/1 Karar Günü : 16.7.2009 KARAR Esas Sayısı : 2009/1 (Değişik İşler) Karar Sayısı : 2009/1 Karar Günü : 16.7.2009 KARAR İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 15.10.2008 günlü, 2008/1756 sayılı yazılarında; Ergenekon Terör Örgütüne yönelik

Detaylı

1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" Katılımcı Listesi

1.TİG Kursu Tüm Yönleriyle TİG Katılımcı Listesi 1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" 09-10 Eylül 2015- Ankara Adı-Soyadı ABDULKADİR DOST ABDULKADİR DENİZ AHMET GENÇ AHMET GÖDEKMERDAN AHMET KÜRŞAT ACAR AHMET ÖZYALÇIN AHMET ÜZÜM AHMET ZEREN ALAİDDİN DOMAÇ

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU İKİNCİ DAİRE KARARI Karar No

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU İKİNCİ DAİRE KARARI Karar No Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu İkinci Dairesi aşağıda isimleri yazılı üyelerin katılımı ile tarihinde toplandı.... eski Hâkimi hâlen emekli... (...) hakkında, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üçüncü

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'un Ek 9. maddesinde;

298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'un Ek 9. maddesinde; Karar No : 1926 Karar Tarihi : 12/10/2015 Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 104, 116 ve 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu nun 8. maddeleri uyarınca, Cumhurbaşkanınca Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel

Detaylı

Hüseyin Yıldırım Danıştay şemasına Aslı gibidir' imzası atmıştı.

Hüseyin Yıldırım Danıştay şemasına Aslı gibidir' imzası atmıştı. Sahte Danıştay suikastı şeması, kumpas olduğu ortaya çıkan İstanbul ve İzmir Askeri Casusluk davaları Bu üç davanın altında Genelkurmay eski Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse ve Deniz Binbaşı Hüseyin Yıldırım

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

RP362 İçsel Bilgilere Erişimi Olanlar Bilgi Raporu

RP362 İçsel Bilgilere Erişimi Olanlar Bilgi Raporu Kurum : Kullanıcı : 003 Üye Kodu Sicil No : Görev Başlangıç : : Görev Bitiş : Görev Başlangıç Görev Bitiş Güncelleme 12483506 HAKAN HASAN ARI 31126839496 DENETLEME KURULU MURAKIP 01/05/2009 29/03/2013

Detaylı

Yararlanıcı (Katılımcı) Asil ve Yedek Listesi

Yararlanıcı (Katılımcı) Asil ve Yedek Listesi İl mniyet Yararlanıcı () Asil ve Listesi referans nolu Proje İzleme ve Değerlendirme kibi (Yararlanıcı) Seçim Komisyonu tarafından; Ön Başvuru Formunu teslim etmiş yararlanıcı (katılımcı) adaylarının;

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu Dök. No: AUZEF-FR-2.5-01 Yayın Tarihi: 30.06.2014 Rev.No: 00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 5 İşbu taahhütname İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bilişim Hizmetleri (Bundan sonra İÜ AUZEF" olarak

Detaylı

KİMLİK BİLGİLERİ İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK:İSTANBUL BALIKÇI GEMİSİ TAYFASI TARİH: 09-10 EYLÜL 2015 SONUÇ T.C.

KİMLİK BİLGİLERİ İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK:İSTANBUL BALIKÇI GEMİSİ TAYFASI TARİH: 09-10 EYLÜL 2015 SONUÇ T.C. İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TFA SINAVLARI YETERLİK:İSTANBUL BALIKÇI GEMİSİ TFASI TARİH: 09-10 EYLÜL 2015 KİMLİK BİLGİLERİ YERİ SONUÇ 1 BAHATTİN ABLAK 17036647352 İSMAİL MARDİN 20.06.1982 BALIKÇI GEMİSİ TFASI

Detaylı

YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 02 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGÜL A Y K A N A T KAMİL AYKANAT A S M A G Ü L A Y C I L KENAN ATLAS CEMAL ATLAS ALİ AKTEN MEHMET AKTEN

KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGÜL A Y K A N A T KAMİL AYKANAT A S M A G Ü L A Y C I L KENAN ATLAS CEMAL ATLAS ALİ AKTEN MEHMET AKTEN KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGERMAN HAKKI AKGERMAN MEHMET AKGERMAN ALTAN AKGERMAN ERDAL AKGERMAN YASİN AKGERMAN MURAT AKGERMAN HALİL AKGERMAN AKGÜL İBRAHİM AKGÜL MEHMET AKGÜL CELAL AKGÜL SEZGİN AKGÜL A K T E

Detaylı

Meclis'te sık sık. Babası yoksa

Meclis'te sık sık. Babası yoksa 4 NİSAN 2013 www.reisgida.com.tr Babası yoksa CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan a yönelik sözleri TBMM Genel Kurulu'nda gerginliğe neden oldu. Genç, eleştirileriyle

Detaylı

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Menopoz kitabının satışı sürdürülmektedir. Sayı :1 FLORENCE NİGHTİNGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU MEZUNLARI DERNEĞİ BÜLTENİ HAZİRAN 2003-2005 DÖNEMİNDEKİ FAALİYETLER 1. Mesleki Eğitim Araçlarının Hazırlanması

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ NİN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE YÖNERGEYE MADDE

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

İSTANBUL 10. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA

İSTANBUL 10. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA İSTANBUL 10. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA DOSYA NO: 2010/283 E İSTANBUL/12.10.2010 İSTEMDE BULUNAN SANIK VEKİLİ : ÇETİN DOĞAN : Av. Celal ÜLGEN ve Av. Hüseyin ERSÖZ DAVACI : K. H. KONU : Klasörler

Detaylı

FINN SINIFI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DERECELERİ

FINN SINIFI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DERECELERİ Yılı İsim Soyadı Bölgesi Kulübü Klasman Derece Yer Tarih 2012 Türkiye Birinciliği yapılmamıştır. 2011 Türkiye Birinciliği yapılmamıştır. 2010 Türkiye Birinciliği yapılmamıştır. 2009 Türkiye Birinciliği

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) İlgi : Kütahya

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU (Şirketler İçin) (İL JANDARMA KOMUTANLIĞI)

KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU (Şirketler İçin) (İL JANDARMA KOMUTANLIĞI) KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU (Şirketler İçin) (İL JANDARMA KOMUTANLIĞI) S. 1 Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi 2. Şirketin ana sözleşmesinin yayımlandığı ticaret sicili gazetesi, 3.

Detaylı

İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA

İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA (CMK 250. Maddesi Uyarınca Görevli ve Yetkili) 21.04.2009 Esas No : 2009/85 İddianame No : 2009/188 Sanık : Birol BAŞARAN Silivri 4 Nolu L Tipi Cezaevinde

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÇEVRE KULÜBÜ TÜZÜĞÜ

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÇEVRE KULÜBÜ TÜZÜĞÜ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÇEVRE KULÜBÜ TÜZÜĞÜ MADDE 1. Cumhuriyet Üniversitesi Çevre Kulübü, Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Toplulukları/Kulüpleri Yönergesine dayanarak

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRKİYE'NİN YENİ AB İLETİŞİM STRATEJİSİ. Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı Ankara, Aralık 2014

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRKİYE'NİN YENİ AB İLETİŞİM STRATEJİSİ. Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı Ankara, Aralık 2014 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRKİYE'NİN YENİ AB İLETİŞİM STRATEJİSİ Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı Ankara, Aralık 2014 1 Başkanlığımız, kamuda, isminde sivil toplum geçen ilk başkanlık olarak

Detaylı

1 9 9 8-9 9 23. DÖNEM Y İ R M İ Ü Ç Ü N C Ü D Ö N E M Y Ö N E T İ M K U R U L U. İstanbul Şube Başkanı. 1978 yılı Galatasaray mezunu (1955-...

1 9 9 8-9 9 23. DÖNEM Y İ R M İ Ü Ç Ü N C Ü D Ö N E M Y Ö N E T İ M K U R U L U. İstanbul Şube Başkanı. 1978 yılı Galatasaray mezunu (1955-... Proje1 genis marjli:mizanpaj 1 24.12.2007 13:32 Sayfa 78 1 9 9 8-9 9 Y İ R M İ Ü Ç Ü N C Ü D Ö N E M Y Ö N E T İ M K U R U L U ÜMİT ÜLGEN İstanbul Şube Başkanı 1977 yılı Galatasaray mezunu (1955-...) EROL

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2015 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na

Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na Suç Duyurusunda Bulunan : (Avukat) Serdar ÖZTÜRK TCKN :18689107606 5 No lu L Tipi C. İ.K. C Blok No:9 SİLİVRİ/ İSTANBUL Şüpheliler :1- Celalettin CERRAH - Suç Tarihinde

Detaylı

REKABET KURULU KARARI

REKABET KURULU KARARI Rekabet Kurumu Başkanlığından; REKABET KURULU KARARI Dosya Sayısı : 2013-2-59 (Önaraştırma) Karar Sayısı : 14-06/102-42 Karar Tarihi : 12.02.2014 A. TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER Başkan : Kenan TÜRK (İkinci

Detaylı

Sadece isim ve soyad kullanarak internet üzerinden herkesin kişisel bilgilerine ulaşmak mümkün. İşte e-devletin yanlış uygulamasının sonucu...

Sadece isim ve soyad kullanarak internet üzerinden herkesin kişisel bilgilerine ulaşmak mümkün. İşte e-devletin yanlış uygulamasının sonucu... Yeni Sayfa 10 Kişisel Bilgileriniz İfşa Durumda Sadece isim ve soyad kullanarak internet üzerinden herkesin kişisel bilgilerine ulaşmak mümkün. İşte e-devletin yanlış uygulamasının sonucu... Kimlik numarasından

Detaylı

İFADEYE ÇAĞRI YAZISI (Şikayetçi için)

İFADEYE ÇAĞRI YAZISI (Şikayetçi için) .././ İFADEYE ÇAĞRI YAZISI (Şikayetçi için) Sayın: Rektörlük / Dekanlık/ Müdürlük Makamının. tarih ve.. sayılı yazısıyla konusundaki şikayetiniz ile ilgili olarak.. hakkında açılan disiplin soruşturmasında

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 21/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

SAÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DERGİSİ THE JOURNAL OF SAU EDUCATION FACULTY. Sayı / Issue: 29 Haziran / Jun Sahibi / Owner. Editörler / Editors

SAÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DERGİSİ THE JOURNAL OF SAU EDUCATION FACULTY. Sayı / Issue: 29 Haziran / Jun Sahibi / Owner. Editörler / Editors Eğitim Fakültesi Dergisi, 2015; (29) SAÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DERGİSİ THE JOURNAL OF SAU EDUCATION FACULTY Sayı / Issue: 29 Haziran / Jun 2015 Sahibi / Owner Prof. Dr. Firdevs KARAHAN Editörler / Editors Doç.

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 000844 11/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/85 Sayın Üyemiz, 1. ABD Ticaret Heyeti 2.

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Enerji Verimliliği Etkinlikleri

27. dönem çalışma raporu Enerji Verimliliği Etkinlikleri Enerji Verimliliği Etkinlikleri EMO İzmir Şubesi 215 ENERJİ VERİMLİLİĞİ ETKİNLİKLERİ Şubemiz tarafından son dönemde Enerji Verimliliği ile ilgili olarak gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlan tüm

Detaylı

SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU. 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON

SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU. 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON 04.01.2016 Değerli Meslektaşlarım, 27-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Trabzon Ramada Otel de SİSTEMİK

Detaylı

Mesken Genel Durum Listesi

Mesken Genel Durum Listesi C2-04 1 C2-0402 HANİFE TÜRKMEN 142,47 (Borçlu) 2 C2-0403 MEHMET FİKRİ ERTÜRK 266,18 (Borçlu) 3 C2-0405 KADRİYE AŞIKKUTLU 82,87 (Borçlu) 4 C2-0406 HACER MİRZA 126,15 (Borçlu) 5 C2-0410 MUTLU İLANLI 65,16

Detaylı

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ İTO BİLİŞİM Sayı 30 Mart 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM 06-10 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover şehrinde düzenlenen

Detaylı

EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ

EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ Abdullah ACAR 2058 05.01.2012 tarihine kadar cezalı olduğundan vize işlemi yapılmamıştır.

Detaylı