III. ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "III. ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ"

Transkript

1 Bildiri Başlığı: Türk Denizcilik Eğitiminin Sorunları Ve Çözümler: Denizcilik Meslek Yüksek Okulları Özelinde Bir İnceleme Sayın Gökhan AK; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

2 Bildiri Başlığı: Örgütlerde Sosyal Kaytarma Algısının Çalışanların Tükenmişlik Duygusuna Etkisi Sayın H. Tezcan UYSAL; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

3 Bildiri Başlığı: Atatürk Dönemi Eğitim Politikası Sayın Hikmet YAZICI; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

4 Bildiri Başlığı: Atatürk Dönemi Eğitim Politikası Sayın İlker KEÇETEP; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

5 Bildiri Başlığı: Öğrencilerin Gelir Düzeyleri İle Akademik Başarıları Arasındaki İlişki Üzerine Bir Araştırma: Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın Selma ÖZDEN; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

6 Bildiri Başlığı: Öğrencilerin Gelir Düzeyleri İle Akademik Başarıları Arasındaki İlişki Üzerine Bir Araştırma: Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın Şenay YILMAZ; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

7 Bildiri Başlığı: Sığır Ve Koyun Abortlarında Direk Klinik Örneklerde Brucella Abortus Ve Brucella Melitensis in Moleküler Tanısı Sayın Ayşe KILIÇ; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

8 Bildiri Başlığı: Türkiyede Kentsel Dönüşüm Ve Meslek Yüksekokullarında Kentsel Dönüşüm Teknikerliği Sayın Altay ERBULAK; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

9 Bildiri Başlığı: Türkiye de Kentsel Dönüşüm Ve Meslek Yüksekokullarında Kentsel Dönüşüm Teknikerliği Sayın Faruk DURMAZ; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

10 Bildiri Başlığı: Smmm lerin Büro Çalışanlarından Beklentilerinin Karşılanma Düzeyinin Tespitine Yönelik Bir Araştırma: Aksaray İli Örneği Sayın İbrahim APAK; III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

11 Bildiri Başlığı: Smmm lerin Büro Çalışanlarından Beklentilerinin Karşılanma Düzeyinin Tespitine Yönelik Bir Araştırma: Aksaray İli Örneği Sayın; Ali Aykut PEKER, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

12 Bildiri Başlığı: Smmm lerin Büro Çalışanlarından Beklentilerinin Karşılanma Düzeyinin Tespitine Yönelik Bir Araştırma: Aksaray İli Örneği Sayın; Şefik ÖZDEMİR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

13 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında Mesleki- Sayısal Problem Çözmede Karşılaşılan Sorunlar, Nedenleri Ve Çözüm Önerisi Sayın; Abdülkadir KAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

14 Bildiri Başlığı: Cep Telefonu Kullanım Sıklığının Öğrencilerin Akademik Başarı Üzerindeki Etkisi: Bartın Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Selahattin BARDAK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

15 Bildiri Başlığı: Cep Telefonu Kullanım Sıklığının Öğrencilerin Akademik Başarı Üzerindeki Etkisi: Bartın Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Timuçin BARDAK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

16 Bildiri Başlığı: Yükseköğretim Kurumlarında Hizmet Kalitesinin Ölçümü: Kale Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Ayça KARAHAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

17 Bildiri Başlığı: Yükseköğretim Kurumlarında Hizmet Kalitesinin Ölçümü: Kale Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Nagihan ÖZKANCA ANDIÇ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

18 Bildiri Başlığı: Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Antibiyotiklerle Tedavi Konusunda Bilgi ve Tutumlarının Belirlenmesi Sayın; Aysel GÜLBANDILAR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

19 Bildiri Başlığı: Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Antibiyotiklerle Tedavi Konusunda Bilgi ve Tutumlarının Belirlenmesi Sayın; Mehtap OKUR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

20 Bildiri Başlığı: Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Antibiyotiklerle Tedavi Konusunda Bilgi ve Tutumlarının Belirlenmesi Sayın; Nihal ÖZTOP, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

21 Bildiri Başlığı: Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Antibiyotiklerle Tedavi Konusunda Bilgi ve Tutumlarının Belirlenmesi Sayın; Muhammet DÖNMEZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

22 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencisinin Özgüveni, Özsaygısı Ve Üniversite Memnuniyetinin Artırmanın Yolu: Öğretim Elemanları İle İnformal İletişim Sayın; Ali Murat ALPARSLAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

23 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencisinin Özgüveni, Özsaygısı Ve Üniversite Memnuniyetinin Artırmanın Yolu: Öğretim Elemanları İle İnformal İletişim Sayın; Umut ÖKTEM, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

24 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencisinin Özgüveni, Özsaygısı Ve Üniversite Memnuniyetinin Artırmanın Yolu: Öğretim Elemanları İle İnformal İletişim Sayın; Müşerref KOÇSAK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

25 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencisinin Özgüveni, Özsaygısı Ve Üniversite Memnuniyetinin Artırmanın Yolu: Öğretim Elemanları İle İnformal İletişim Sayın; Reyhan MEÇ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

26 Bildiri Başlığı: İneklerde Gebe Kalma Oranları Üzerine Nigella Sativa nın Etkisi Sayın; Atilla YILDIZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

27 Bildiri Başlığı: Örgütsel Güven: Büro Çalışanlarının Yöneticilerine Güven Düzeyleri İle İş Tatmin Düzeyleri Arasındaki İlişki Sayın; Pınar ERKAL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

28 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında Teknik Derslerin Öğrenme Yeteneklerinin Artırılmasına Yönelik Yeni Bir Model Yaklaşımı Sayın; Ahmet Ali SÜZEN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

29 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında Teknik Derslerin Öğrenme Yeteneklerinin Artırılmasına Yönelik Yeni Bir Model Yaklaşımı Sayın; Semih DOĞRUKOL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

30 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Bulabilme Ve İş Kurabilme Yeterliliklerine Yönelik Algıları (Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Örneği) Sayın; Kurtuluş MERDAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

31 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Bulabilme Ve İş Kurabilme Yeterliliklerine Yönelik Algıları (Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Örneği) Sayın; Selahattin OKUROĞLU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

32 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulları Halkla İlişkiler Programı Öğrencilerinin Sosyal Medya Kullanımı Alışkanlığı Sayın; Cavit YAVUZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

33 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında Çeviri Eğitimi: Uygulanan Müfredat Ve Yöntemlerin Değerlendirilmesi Sayın; Harika KARAVİN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

34 Bildiri Başlığı: Yatırım Projelerinin Çevresel Etkilerini Değerleme Yöntemleri Sayın; Alper DEMİRBUGAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

35 Bildiri Başlığı: Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Öğrencilerinin Mesleki Becerileri Elde Etmesi Üzerine Bir Araştırma: Aksaray Üniversitesi Ortaköy MYO Örneği Sayın; Ali Aykut PEKER, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

36 Bildiri Başlığı: Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Öğrencilerinin Mesleki Becerileri Elde Etmesi Üzerine Bir Araştırma: Aksaray Üniversitesi Ortaköy MYO Örneği Sayın; Mehmet YÜCENURŞEN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

37 Bildiri Başlığı: Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Öğrencilerinin Mesleki Becerileri Elde Etmesi Üzerine Bir Araştırma: Aksaray Üniversitesi Ortaköy MYO Örneği Sayın; Mehmet Ali DURMUŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

38 Bildiri Başlığı: Öğrencilerin Girişimcilik Eğilimlerinin Belirlenmesi: Boyabat Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Sultan SALUR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

39 Bildiri Başlığı: Öğrencilerin Girişimcilik Eğilimlerinin Belirlenmesi: Boyabat Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Zehra GÜLCAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

40 Bildiri Başlığı: Öğrencilerin Girişimcilik Eğilimlerinin Belirlenmesi: Boyabat Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Şanser VURGUN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

41 Bildiri Başlığı: C.B.Ü Saruhanli Meslek Yüksekokulu İşletme Programindaki Öğrencilerinin Girişimcilik Eğitim-Öğretimindeki Muhasebe-Finans Bilgisinin Yeri Ve Önemini Değerlendirmesi Sayın; Mert SOYSAL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

42 Bildiri Başlığı: C.B.Ü Saruhanli Meslek Yüksekokulu İşletme Programindaki Öğrencilerinin Girişimcilik Eğitim-Öğretimindeki Muhasebe-Finans Bilgisinin Yeri Ve Önemini Değerlendirmesi Sayın; Cevdet A. KAYALI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

43 Bildiri Başlığı: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Görev Yapan Öğretim Üyelerinin Sorunları Sayın; Remzi NAMLI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

44 Bildiri Başlığı: Sigortacılık Eğitiminin Meslek Yaşamındaki Yeterlilik Düzeyinin Araştırılması; İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Zeliha KOCA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

45 Bildiri Başlığı: İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Zaman Yönetimi Becerileri Sayın; Zeliha KOCA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

46 Bildiri Başlığı: İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Zaman Yönetimi Becerileri Sayın; Dursun ÖZGÜLER, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

47 Bildiri Başlığı: Koyunların Gebelik Dönemi Beslenmesi Sayın; Süleyman HACISALİHOĞLU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

48 Bildiri Başlığı: Koyunların Gebelik Dönemi Beslenmesi Sayın; İ. Sadi ÇETİNGÜL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

49 Bildiri Başlığı: Polatlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Bologna Süreci Kapsamında Bulunan Ortak Zorunlu Derslerin Farklı Programlardaki Başarı Oranlarının Karşılaştırılması Sayın; Murat KORKMAZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

50 Bildiri Başlığı: Polatlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Bologna Süreci Kapsamında Bulunan Ortak Zorunlu Derslerin Farklı Programlardaki Başarı Oranlarının Karşılaştırılması Sayın; Ayhan DOĞAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

51 Bildiri Başlığı: Polatlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Bologna Süreci Kapsamında Bulunan Ortak Zorunlu Derslerin Farklı Programlardaki Başarı Oranlarının Karşılaştırılması Sayın; Mehmet DOĞRULUK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

52 Bildiri Başlığı: Polatlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Bologna Süreci Kapsamında Bulunan Ortak Zorunlu Derslerin Farklı Programlardaki Başarı Oranlarının Karşılaştırılması Sayın; Nalan KALKAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

53 Bildiri Başlığı: Pazarlama Etiğinin Önemi Ve Pazarlama Yöneticilerinin Etiksel Karar Alma Modelleri Sayın; Gizem BİLGİNER, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

54 Bildiri Başlığı: Pazarlama Etiğinin Önemi Ve Pazarlama Yöneticilerinin Etiksel Karar Alma Modelleri Sayın; Feriştah SÖNMEZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

55 Bildiri Başlığı: Doğalgaz Ve Tesisat Teknolojisi Teknikerliği Eğitiminin Amacı, Öğrencilerin Program Eğitimine Bakış Açıları Sayın; Tarkan KOCA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

56 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarının Tükenmişlik Düzeyleri Sayın; Orkun ÖZKARA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

57 Bildiri Başlığı: Sigorta Tarihine Türk Hukuku Ve Mukayeseli Hukuk Açısından Kısa Bir Bakış Sayın; Ferhat YILDIRIM, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

58 Bildiri Başlığı: Modüler Denetleyici Uygulama Setinin Gerçekleştirilmesi Sayın; Emre ÖZDEMİRCİ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

59 Bildiri Başlığı: Modüler Denetleyici Uygulama Setinin Gerçekleştirilmesi Sayın; Mustafa KARHAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

60 Bildiri Başlığı: Doğal Taşların Dış Mekanda Döşeme Ve Cephe Kaplama Malzemesi Olarak Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme Sayın; Emrah GÖKALTUN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

61 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında Okutulan Sayısal Elektronik Dersi İçin İçerik İyileştirme Çalışması Sayın; Erdem YILDIZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

62 Bildiri Başlığı: Bilgi Edinme Çerçevesinde Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyal Medya Tutumlarının Analizine Yönelik Nitel Bir Araştırma Sayın; Emel SARITAŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

63 Bildiri Başlığı: Bilgi Edinme Çerçevesinde Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyal Medya Tutumlarının Analizine Yönelik Nitel Bir Araştırma Sayın; Hilal SARI ÖZGÜN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

64 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinde Dgs Bilincinin Arttırılması Ve Çözüm Önerileri Sayın; Yusuf Oktay UYSAL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

65 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Özlem AKAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

66 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Hüseyin Nail AKGÜL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

67 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Evren Barış KAYHAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

68 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Aytül UÇAK KOÇ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

69 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; İlkay YAVAŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

70 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Ahmet Engin TÜZÜN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

71 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Orhan İlksoy BOSTANCIOĞLU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

72 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Birsen GEÇİOĞLU ERİNCİK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

73 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Nuri KİLİMCİ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

74 Bildiri Başlığı: Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyo-Ekonomik Düzeyleri Ve Eğitim-Öğretimden Beklentileri Sayın; Murat UYGUN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

75 Bildiri Başlığı: MYO Öğrencilerinin Gelecekten Beklentilerini Ve Geleceğin İş Yaşamına Ne Kadar Hazır Olduklarını Belirlemeye Çalışan Bir Alan Araştırması Sayın; Ayşegül SÖZER, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

76 Bildiri Başlığı: MYO Öğrencilerinin Gelecekten Beklentilerini Ve Geleceğin İş Yaşamına Ne Kadar Hazır Olduklarını Belirlemeye Çalışan Bir Alan Araştırması Sayın; İlham YILMAZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

77 Bildiri Başlığı: Ekonomik Büyüme Ve Kalkınma Çerçevesinde Kaldor Modeli Sayın; Kevser ŞENOCAK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

78 Bildiri Başlığı: Ekonomik Büyüme Ve Kalkınma Çerçevesinde Kaldor Modeli Sayın; Fatma YILMAZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

79 Bildiri Başlığı: Önlisans Eğitiminde Kültürel-Sanatsal Değerlerimizin Sürdürülebilirliği Açısından Sanat Ve Tasarım Meslek Yüksekokullarının Gerekliliği Sayın; Aslı AKSOY, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

80 Bildiri Başlığı: Önlisans Eğitiminde Kültürel-Sanatsal Değerlerimizin Sürdürülebilirliği Açısından Sanat Ve Tasarım Meslek Yüksekokullarının Gerekliliği Sayın; Zeynep GARGİ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

81 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Öğrencilerinin Sayısal Derslerdeki Başarısını Olumsuz Yönde Etkileyen Nedenlerin Analizi; İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Muhammet Mustafa UYAR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

82 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Öğrencilerinin Sayısal Derslerdeki Başarısını Olumsuz Yönde Etkileyen Nedenlerin Analizi; İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Tarkan KOCA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

83 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Öğrencilerinin Sayısal Derslerdeki Başarısını Olumsuz Yönde Etkileyen Nedenlerin Analizi; İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Serhat AKSUNGUR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

84 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Öğrencilerinin Sayısal Derslerdeki Başarısını Olumsuz Yönde Etkileyen Nedenlerin Analizi; İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Emrah GÜRKAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

85 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Öğrencilerinin Sayısal Derslerdeki Başarısını Olumsuz Yönde Etkileyen Nedenlerin Analizi; İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Zeliha KOCA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

86 Bildiri Başlığı: Mobilya Üretiminde Kullanılan Yonga Ve Lif Levhaların Üst Yüzey İşlemlerinde Karşılaşılan Sorunlar Sayın; Kamil MUĞLA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

87 Bildiri Başlığı: Mobilya Üretiminde Kullanılan Yonga Ve Lif Levhaların Üst Yüzey İşlemlerinde Karşılaşılan Sorunlar Sayın; Abdullah İSTEK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

88 Bildiri Başlığı: Mobilya Üretiminde Kullanılan Yonga Ve Lif Levhaların Üst Yüzey İşlemlerinde Karşılaşılan Sorunlar Sayın; Hikmet YAZICI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

89 Bildiri Başlığı: Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulları Öğrenci Memnuniyetleri İle Eğitimdeki Başarılarının Karşılaştırılması Sayın; Nalan KALKAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

90 Bildiri Başlığı: Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulları Öğrenci Memnuniyetleri İle Eğitimdeki Başarılarının Karşılaştırılması Sayın; Meltem BOZKURT, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

91 Bildiri Başlığı: Uzaktan Eğitimin Etkinliğinin Değerlendirilmesi: Fırat Üniversitesi Örneği Sayın; Mevlüde BATUR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

92 Bildiri Başlığı: Uzaktan Eğitimin Etkinliğinin Değerlendirilmesi: Fırat Üniversitesi Örneği Sayın; M. İlyas BAYINDIR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

93 Bildiri Başlığı: Uzaktan Eğitimin Etkinliğinin Değerlendirilmesi: Fırat Üniversitesi Örneği Sayın; Cengiz TAŞKIRAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

94 Bildiri Başlığı: Uzaktan Eğitimin Etkinliğinin Değerlendirilmesi: Fırat Üniversitesi Örneği Sayın; Hasan GÜL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

95 Bildiri Başlığı: Uzaktan Eğitimin Etkinliğinin Değerlendirilmesi: Fırat Üniversitesi Örneği Sayın; Ayhan ÇİFTÇİ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

96 Bildiri Başlığı: Girişimcilik Kavramı, Uygulamalı Girişimcilik Ve Nazilli deki Uygulamaları Sayın; Lütfi ÖZKAL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

97 Bildiri Başlığı: Girişimcilik Kavramı, Uygulamalı Girişimcilik Ve Nazilli deki Uygulamaları Sayın; Feriştah SÖNMEZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

98 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında Elektrik Programında İş Güvenliği Eğitiminin İrdelenmesi Sayın; Tarkan KOCA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

99 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında Elektrik Programında İş Güvenliği Eğitiminin İrdelenmesi Sayın; Serhat AKSUNGUR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

100 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında Elektrik Programında İş Güvenliği Eğitiminin İrdelenmesi Sayın; Muhammet Mustafa UYAR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

101 Bildiri Başlığı: Biyokimya Dersinde Öğrencilerin Kavramları Anlama ve Sayısal Problemleri Çözme Başarıları Arasındaki İlişki Sayın; Ümit M. KOÇYİĞİT, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

102 Bildiri Başlığı: Tarihi Süreç İçerisinde Meslek Yüksekokullarının Dünü Bugünü; İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu Örneği Sayın; Dursun ÖZGÜLER, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

103 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı Öğrencilerinin Mezun Olduktan Sonra Sektörde Karşılaştıkları Sorunlar Sayın; Hatice BOYACIOĞLU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

104 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı Öğrencilerinin Mezun Olduktan Sonra Sektörde Karşılaştıkları Sorunlar Sayın; Zeynep KAYA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

105 Bildiri Başlığı: Bingöl de Termal Amaçlı Hizmet Veren İşletmelerin Rekreatif Ve Turistik Açıdan Değerlendirilmesi Sayın; Üzeyir KEMENT, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

106 Bildiri Başlığı: Bingöl de Termal Amaçlı Hizmet Veren İşletmelerin Rekreatif Ve Turistik Açıdan Değerlendirilmesi Sayın; Burcu BATGA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

107 Bildiri Başlığı: Ön Lisans Öğrencilerinin Meslek Seçimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı Ve Pazarlama Bölümü Öğrencileri Örneği Sayın; Bahar SUVACI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

108 Bildiri Başlığı: Muhasebe Eğitimi Alan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Etik Davranışlarının Tespiti Üzerine Bir Araştırma: Ortaköy MYO Örneği Sayın; Mehmet YÜCENURŞEN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

109 Bildiri Başlığı: Muhasebe Eğitimi Alan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Etik Davranışlarının Tespiti Üzerine Bir Araştırma:Ortaköy MYO Örneği Sayın; Haluk DUMAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

110 Bildiri Başlığı: Muhasebe Eğitimi Alan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Etik Davranışlarının Tespiti Üzerine Bir Araştırma: Ortaköy MYO Örneği Sayın; Yusuf POLAT, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

111 Bildiri Başlığı: Otomotiv Teknolojisi Programında Verilen Eğitimin Otomotiv Sektörünün İhtiyaçları Doğrultusunda Değerlendirilmesi Sayın; Serhat AKSUNGUR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

112 Bildiri Başlığı: Otomotiv Teknolojisi Programında Verilen Eğitimin Otomotiv Sektörünün İhtiyaçları Doğrultusunda Değerlendirilmesi Sayın; Tarkan KOCA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

113 Bildiri Başlığı: Türkiye de Halk-Devlet İletişiminde Yeni Bir Uygulama: Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanlığı Sayın; Kaan GAYTANCIOĞLU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

114 Bildiri Başlığı: Doğal Taş Ürünlerinin Pazarlanmasında Kullanılan Stratejiler: Denizli Örneği Sayın; Tülin DURUKAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

115 Bildiri Başlığı: Doğal Taş Ürünlerinin Pazarlanmasında Kullanılan Stratejiler: Denizli Örneği Sayın; Nur ÇAĞLAR ÇETİNKAYA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

116 Bildiri Başlığı: Doğal Taş Ürünlerinin Pazarlanmasında Kullanılan Stratejiler: Denizli Örneği Sayın; Mustafa ERBİR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

117 Bildiri Başlığı: Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü Öğrencilerinin Beklentileri Sayın; Canan ŞENER VURAL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

118 Bildiri Başlığı: Günümüz Meslek Etiği Ve Eğitimine Katkıları Açısından Ahilik Ahlakı Sayın; Zeliha KAPUKAYA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

119 Bildiri Başlığı: Ege Bölgesindeki Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmelerde İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetsel Önlemlerinin Rekabet Açısından Değerlendirilmesi Sayın; Hüseyin ERSOY, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

120 Bildiri Başlığı: İşletme Yöneticilerinin Çalışanlara Yönelik Etik Sorumluluklarının Değerlendirilmesi Sayın; Güner ÇÖL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

121 Bildiri Başlığı: İşletme Yöneticilerinin Çalışanlara Yönelik Etik Sorumluluklarının Değerlendirilmesi Sayın; Fettah TURAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

122 Bildiri Başlığı: Sağlık Kurumları Yöneticiliği Adaylarının Duygusal Zekâ Ve Problem Çözme Becerileri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Aksaray Üniversitesi Örneği Sayın; Şefik ÖZDEMİR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

123 Bildiri Başlığı: Sağlık Kurumları Yöneticiliği Adaylarının Duygusal Zekâ Ve Problem Çözme Becerileri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Aksaray Üniversitesi Örneği Sayın; Enver KARAKIŞLA, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

124 Bildiri Başlığı: Sağlık Kurumları Yöneticiliği Adaylarının Duygusal Zekâ Ve Problem Çözme Becerileri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Aksaray Üniversitesi Örneği Sayın; Mehmet Ali DURMUŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

125 Bildiri Başlığı: Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları Programında Okuyan Öğrencilerin Muhasebe Mesleğine Bakış Açısı Ve Alınan Eğitimden Beklentileri: Karacasu Memnune İnci MYO Örneği Sayın; Erkan DENDEŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

126 Bildiri Başlığı: Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları Programında Okuyan Öğrencilerin Muhasebe Mesleğine Bakış Açısı Ve Alınan Eğitimden Beklentileri: Karacasu Memnune İnci MYO Örneği Sayın; Aslı ERİNCİK DENDEŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

127 Bildiri Başlığı: Simgesel Yaklaşımlarla Sayısal Kök Bulma Yöntemlerinin Programlanması Sayın; Baki GÖKGÖZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

128 Bildiri Başlığı: Simgesel Yaklaşımlarla Sayısal Kök Bulma Yöntemlerinin Programlanması Sayın; Hüseyin PEHLİVAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

129 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulları Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğrencilerinin Staj Ve Uygulama Yerleri İle İlgili Sorunların İrdelenmesi Ve Çözüm Önerileri Sayın; Ceylan KAHVECİ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

130 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulları Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğrencilerinin Staj Ve Uygulama Yerleri İle İlgili Sorunların İrdelenmesi Ve Çözüm Önerileri Sayın; Coşkun Deniz ERAYDIN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

131 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulları Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğrencilerinin Staj Ve Uygulama Yerleri İle İlgili Sorunların İrdelenmesi Ve Çözüm Önerileri Sayın; Mustafa METE, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

132 Bildiri Başlığı: Toplum Sağlığı Yönünden Gıda Güvenliği: Etkileyen Faktörler Sayın; Necla ÇAĞLARIRMAK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

133 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında İşyeri Eğitimli Trimester Eğitim Modeli Sayın; Hakan CEYLAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

134 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarında İşyeri Eğitimli Trimester Eğitim Modeli Sayın; Ömer ÇOBAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

135 Bildiri Başlığı: Türkiye nin Dış Ticaretinde Yeni Rotalar; Gümrük Birliği Beklenen Etkileri Gerçekleştirdi Mi? Sayın; İsmet ATEŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

136 Bildiri Başlığı: Türkiye nin Dış Ticaretinde Yeni Rotalar; Gümrük Birliği Beklenen Etkileri Gerçekleştirdi Mi? Sayın; Orhan ŞANLI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

137 Bildiri Başlığı: Türkiye Avrupa Birliği ne Tam Üyelik Sürecinde Fasılların Neresinde? Sayın; İsmet ATEŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

138 Bildiri Başlığı: Türkiye Avrupa Birliği ne Tam Üyelik Sürecinde Fasılların Neresinde? Sayın; Orhan ŞANLI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

139 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarının Giyim Programlarında İzlenen Örnek Müfredatın Sektör İhtiyaçları Açısından Değerlendirilmesi Sayın; İsmail YÜCE, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

140 Bildiri Başlığı: Kariyer Değerlerini Etkileyen Faktörler: Önlisans Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma Sayın; Esma Ebru ŞENTÜRK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

141 Bildiri Başlığı: Afyon Kocatepe MYO larındaki Sosyal Ve Teknik Program Mezunlarının İşe İlk Girişteki Ücret Beklentileri Sayın; Can YARDIMCI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

142 Bildiri Başlığı: Afyon Kocatepe MYO larındaki Sosyal Ve Teknik Program Mezunlarının İşe İlk Girişteki Ücret Beklentileri Sayın; Ayhan ÇETİN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

143 Bildiri Başlığı: Afyon Kocatepe Üniversitesinde İki Yıllık Muhasebe Eğitimi Alan MYO Mezunlarının Piyasa İle Uyumunun Değerlendirilmesi Sayın; Can YARDIMCI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

144 Bildiri Başlığı: Afyon Kocatepe Üniversitesinde İki Yıllık Muhasebe Eğitimi Alan MYO Mezunlarının Piyasa İle Uyumunun Değerlendirilmesi Sayın; Ayhan ÇETİN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

145 Bildiri Başlığı: Eğitim Kurumlarının Kurumsal Marka Algıları: İzmir Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu Üzerine Bir Analiz Sayın; Mikail BAT, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

146 Bildiri Başlığı: Eğitim Kurumlarının Kurumsal Marka Algıları: İzmir Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu Üzerine Bir Analiz Sayın; Şehriban KAYACAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

147 Bildiri Başlığı: Sigorta Hukukunda Sözleşme Özgürlüğü Ve Zorunlu Sigortalar Sayın; Hakim AZİZ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

148 Bildiri Başlığı: Sigorta Hukukunda Sözleşme Özgürlüğü Ve Zorunlu Sigortalar Sayın; Hüsnü Akın ÖZÇAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

149 Bildiri Başlığı: Gıda Sektöründe Pazarlama Eğitiminin Önemi Sayın; Ece Nüket ÖNDOĞAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

150 Bildiri Başlığı: Okul Ortamında Versiyon Kontrol Sistemi Uygulaması: Apache Subverion Örneği Sayın; Osman DUMAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

151 Bildiri Başlığı: Aydın İli Güneş Işınım Değerlerinin Analizi Ve Değerlendirilmesi Sayın; Ali BÜYÜKMERT, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

152 Bildiri Başlığı: Labvıew Tabanlı Akıllı Ev Otomasyonu Sayın; Bilal KARAASLAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

153 Bildiri Başlığı: Labvıew Tabanlı Akıllı Ev Otomasyonu Sayın; Şahin MAY, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

154 Bildiri Başlığı: Labvıew Tabanlı Akıllı Ev Otomasyonu Sayın; Muzaffer YÜCEL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

155 Bildiri Başlığı: Labvıew İle Bitki Yetiştirme Odası Otomasyonu Sayın; Şahin MAY, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

156 Bildiri Başlığı: Labvıew İle Bitki Yetiştirme Odası Otomasyonu Sayın; Rabia MAY, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

157 Bildiri Başlığı: Labvıew İle Bitki Yetiştirme Odası Otomasyonu Sayın; Muzaffer YÜCEL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

158 Bildiri Başlığı: Labvıew İle Bitki Yetiştirme Odası Otomasyonu Sayın; Bilal KARAASLAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

159 Bildiri Başlığı: Güneş Takip Sistemlerinde Labvıew Otomasyonu Kullanımı Sayın; Muzaffer YÜCEL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

160 Bildiri Başlığı: Güneş Takip Sistemlerinde Labvıew Otomasyonu Kullanımı Sayın; Şahin MAY, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

161 Bildiri Başlığı: Güneş Takip Sistemlerinde Labvıew Otomasyonu Kullanımı Sayın; Bilal KARAASLAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

162 Bildiri Başlığı: Yeni Medyalar Ve Mesleki Eğitimin Geleceği Sayın; Ebru Esma ŞENTÜRK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

163 Bildiri Başlığı: Yeni Medyalar Ve Mesleki Eğitimin Geleceği Sayın; Mustafa AYDEMİR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

164 Bildiri Başlığı: Hukuk Ve Adalet Öğrencileri Arasındaki Statü İlişkisinin Araştırılması Sayın; Talha TURHAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

165 Bildiri Başlığı: Güneş Enerjisi Kullanılarak Sulama Sistemleri İçin Yeni Bilgi Tabanlı Model Sayın; İsmet KANDİLLİ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

166 Bildiri Başlığı: Güneş Enerjisi Kullanılarak Sulama Sistemleri İçin Yeni Bilgi Tabanlı Model Sayın; Ali GÜVEN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

167 Bildiri Başlığı: Hayvansal Atıklı Biyogaz Ve Enerji Üretimi Sayın; İsmail İlke KÖSE, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

168 Bildiri Başlığı: Hayvansal Atıklı Biyogaz Ve Enerji Üretimi Sayın; İbrahim GENÇ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

169 Bildiri Başlığı: Ön Lisans Öğrencilerinin Muhasebe Derslerine Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Aksaray Üniversitesi Ortaköy MYO Örneği Sayın; Haluk DUMAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

170 Bildiri Başlığı: Ön Lisans Öğrencilerinin Muhasebe Derslerine Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Aksaray Üniversitesi Ortaköy MYO Örneği Sayın; Nurşen AKÇALI ÜNLÜ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

171 Bildiri Başlığı: Ön Lisans Öğrencilerinin Muhasebe Derslerine Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Aksaray Üniversitesi Ortaköy MYO Örneği Sayın; Talip ARSU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

172 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyal Görünüş Kaygısının Öğrenim Yeri Seçimine Etkisi Sayın; Abdullah ÖZDEMİR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

173 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyal Görünüş Kaygısının Öğrenim Yeri Seçimine Etkisi Sayın; Mümin ESER, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

174 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyal Görünüş Kaygısının Öğrenim Yeri Seçimine Etkisi Sayın; Erkan DENDEŞ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

175 Bildiri Başlığı: Ambalajın Geleneksel Et Ürünlerinde Satın Alma Davranışı Üzerine Etkisi: Sivas İli Örneği Sayın; E. Bilge SUR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

176 Bildiri Başlığı: Ambalajın Geleneksel Et Ürünlerinde Satın Alma Davranışı Üzerine Etkisi: Sivas İli Örneği Sayın; Kürşad ÖZKAYNAR, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

177 Bildiri Başlığı: Ambalajın Geleneksel Et Ürünlerinde Satın Alma Davranışı Üzerine Etkisi: Sivas İli Örneği Sayın; Şevin ABBASOĞLU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

178 Bildiri Başlığı: Uluslararası Perspektif Acısından Mesleki Ve Teknik Eğitimde Öğretmenlerin Ve Öğretim Üyelerinin Rolü Ve Türkiye İle Karşılaştırılması. Sayın; Özcan KARAMAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

179 Bildiri Başlığı: Vergi İhbar Sisteminin Vergi Gelirlerine Olan Motivasyonu Sayın; Sabiha KESKİN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

180 Bildiri Başlığı: Vergi İhbar Sisteminin Vergi Gelirlerine Olan Motivasyonu Sayın; Ramazan KILIÇ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

181 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarındaki Engelli Öğrencilerin Sorunları Ve Çözüm Önerileri, İzmir MYO Örneği Sayın; Hızır Baki BUZLU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

182 Bildiri Başlığı: Meslek Yüksekokullarındaki Engelli Öğrencilerin Sorunları Ve Çözüm Önerileri, İzmir MYO Örneği Sayın; Sevinç ÖZEL, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

183 Bildiri Başlığı: Modernist Kuramın Kurucularından Le Corbusier in İç Mekan Tasarımında Modernist Dönem Ve Günümüze Etkileri Sayın; Mehmet KASAP, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

184 Bildiri Başlığı: Dış Ticaret Programı Öğrencilerinin Eğitime Bakış Açıları Ve Gelecek Hedeflerine Uygunluğu Açısından Ders Katalogları Üzerine Bir Uygulama: Finike Örneği Sayın; Metehan YAYKAŞLI, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

185 Bildiri Başlığı: Dış Ticaret Programı Öğrencilerinin Eğitime Bakış Açıları Ve Gelecek Hedeflerine Uygunluğu Açısından Ders Katalogları Üzerine Bir Uygulama: Finike Örneği Sayın; Ahmet AYDIN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

186 Bildiri Başlığı: Dış Ticaret Programı Öğrencilerinin Eğitime Bakış Açıları Ve Gelecek Hedeflerine Uygunluğu Açısından Ders Katalogları Üzerine Bir Uygulama: Finike Örneği Sayın; Alaittin KÖKÇÜ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

187 Bildiri Başlığı: Yeni Bin Yılda Sağlık Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sayın; Emine GERÇEK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

188 Bildiri Başlığı: Yeni Bin Yılda Sağlık Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sayın; Selvinaz SAÇAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

189 Bildiri Başlığı: Yeni Bin Yılda Sağlık Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sayın; Gülfer DOĞAN PEKİNCE, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

190 Bildiri Başlığı: Yeni Bin Yılda Sağlık Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sayın; Ayça BALMUMCU, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

191 Bildiri Başlığı: Işık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Öğrencilerinin Mezuniyet Sonrası Hedefleri ve Meslek Hayatları İle İlgili Görüşleri Sayın; Merve TAŞKIN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

192 Bildiri Başlığı: Işık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Öğrencilerinin Mezuniyet Sonrası Hedefleri ve Meslek Hayatları İle İlgili Görüşleri Sayın; Ozan UYANIK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

193 Bildiri Başlığı: İl Şehir Marka İmajı İle İlçe Şehir Marka İmajına Yönelik Karşılaştırmalı Bir Çalışma: Adnan Menderes Üniversitesi Öğrencileri Örneği Sayın; Abdülkadir AKÇAY, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

194 Bildiri Başlığı: İl Şehir Marka İmajı İle İlçe Şehir Marka İmajına Yönelik Karşılaştırmalı Bir Çalışma: Adnan Menderes Üniversitesi Öğrencileri Örneği Sayın; Oğuzhan AYDIN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

195 Bildiri Başlığı: İl Şehir Marka İmajı İle İlçe Şehir Marka İmajına Yönelik Karşılaştırmalı Bir Çalışma: Adnan Menderes Üniversitesi Öğrencileri Örneği Sayın; Tamer BARAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

196 Bildiri Başlığı: İl Şehir Marka İmajı İle İlçe Şehir Marka İmajına Yönelik Karşılaştırmalı Bir Çalışma: Adnan Menderes Üniversitesi Öğrencileri Örneği Sayın; Ali ERDİNÇ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

197 Bildiri Başlığı: Akademisyenlerin Sosyal Sermaye Profili Üzerine Bir Çalışma Sayın; Zehra GÜLCAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

198 Bildiri Başlığı: Akademisyenlerin Sosyal Sermaye Profili Üzerine Bir Çalışma Sayın; Mümin ESER, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

199 Bildiri Başlığı: Teknik Program Ve Sosyal Program Öğrencilerinin Sosyal Ağlara Yaklaşımlarının Karşılaştırılması İle İlgili Bir Araştırma Sayın; Mutlu KURBAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

200 Bildiri Başlığı: Teknik Program Ve Sosyal Program Öğrencilerinin Sosyal Ağlara Yaklaşımlarının Karşılaştırılması İle İlgili Bir Araştırma Sayın; Zehra GÜLCAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

201 Bildiri Başlığı: Viral Pazarlamanın Y Kuşağının Satın Alma Davranışları Üzerine Etkileri Sayın; Nurdanur TAVLAN, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

202 Bildiri Başlığı: Viral Pazarlamanın Y Kuşağının Satın Alma Davranışları Üzerine Etkileri Sayın; Aydan BAŞÇALIŞKAN DEVLİ, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

203 Bildiri Başlığı: Viral Pazarlamanın Y Kuşağının Satın Alma Davranışları Üzerine Etkileri Sayın; Okan ERTOSLUK, III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi,.

III.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ 28-30 Nisan 2016, Aydın KABUL EDİLEN TAM METİN BİLDİRİLER LİSTESİ

III.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ 28-30 Nisan 2016, Aydın KABUL EDİLEN TAM METİN BİLDİRİLER LİSTESİ III.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ 28-30 Nisan 2016, Aydın KABUL EDİLEN TAM METİN BİLDİRİLER LİSTESİ Sıra No Bildiri Başlığı Yazar(lar) Üniversite 1 Türk Denizcilik Eğitiminin

Detaylı

III.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ MESTEK 2016 KONGRE PROGRAMI

III.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ MESTEK 2016 KONGRE PROGRAMI III.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ MESTEK 2016 KONGRE PROGRAMI 09.00-10.00: Kayıt ve Çay-Kahve İkramı 10.00-10.45 : Açılış ve Tanıtım Konuşmaları 1.Oturum: 11.00-12.00

Detaylı

3.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ

3.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ 3.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ KABUL EDİLEN BİLDİRİ ÖZETLERİ LİSTESİ Sıra No 1 2 3 Bildiri Özeti Başlığı Yazar(lar) Üniversite Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Bulabilme

Detaylı

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/MYO Bölüm Görevi Unvanı Adı Soyadı Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Ahmet UĞUR Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ SONU TEK DERS SINAV DERSLERİ VE SINAV PROGRAMI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ SONU TEK DERS SINAV DERSLERİ VE SINAV PROGRAMI SIRA NO ÖĞRENCİ NO ADI SOYADI PROGRAMI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ SONU TEK DERS SINAV DERSLERİ VE SINAV PROGRAMI DERSİN ADI ÖĞRETİM ELEMANI SINIF SINAV

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ BASVURU GRUBU SOY ÖZEL DURUM 1+1 *******6134 NEVRUZ PARLAZ 1 ÖZEL DURUM 1+1 *******7022 HÜSNÜ SAVAŞ 2 ÖZEL DURUM

Detaylı

2. ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNIK BILIMLER KONGRESI (MESTEK) KABUL EDİLEN BİLDİRİ ÖZETLERİNİN SONUÇLARI

2. ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNIK BILIMLER KONGRESI (MESTEK) KABUL EDİLEN BİLDİRİ ÖZETLERİNİN SONUÇLARI 2. ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNIK BILIMLER KONGRESI (MESTEK) KABUL EDİLEN BİLDİRİ ÖZETLERİNİN SONUÇLARI NO Alan Kodu Bildiri Adı YAZAR 1 A2 Yrd. Doç. Dr. Gazi UÇKUN Üniversitelerdeki Uzaktan

Detaylı

3.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ

3.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ 3.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SOSYAL VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ Sıra No 1 KABUL EDİLEN BİLDİRİ ÖZETLERİ LİSTESİ Bildiri Özeti Başlığı Yazar(lar) Üniversite Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Bulabilme

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ MEZUNLARI OKUL NO ADI

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ MEZUNLARI OKUL NO ADI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN OLEN VE DİPLOMASI GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ 09.08. 2017 MEZUNLARI 201651501801 BARIŞ KAPLAN Bilgisayar Programcı BASIM AŞAMASINDA 201551501016

Detaylı

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL 2012-2013 EĞİTİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRETMENLİK SI II DERSİ PROGRAMI 1 090301001 NİLAY BOSTANCI 2 090301002 ZÜLBETTİN EMLİ 3 080301093 MUSTAFA TOK 4 090301004 EMİNE NAR 5 090301005 RABİYE KILINÇARSLAN

Detaylı

2012 MEZUNLARI ÜNİVERSİTE YERLEŞME BİLGİLERİ

2012 MEZUNLARI ÜNİVERSİTE YERLEŞME BİLGİLERİ Adı Soyadı Program Adı KÜBRA GÜLCAN ERDOĞAN BİRCAN 2012 MEZUNLARI ÜNİVERSİTE YERLEŞME BİLGİLERİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Kamu Yönetimi (İÖ) KARAMANOĞLU MEHMETBEY

Detaylı

Hizmet Pazarlaması Öğr.Gör. Oğuzhan AYDIN 60 SD1 SD2

Hizmet Pazarlaması Öğr.Gör. Oğuzhan AYDIN 60 SD1 SD2 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ NAZİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEM SONU ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS SINAV PROGRAMI 5 Ocak 2015 Pazartesi 09.00 Çevre Koruma Öğr.Gör. Ali ERDİNÇ 79

Detaylı

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 120114036 Ozan Emre ERDEM Upper-Intermediate 120114023 Buse Yonca HÜSMEN

Detaylı

Öğrenci Statüsü. Bilimsel Hazırlık

Öğrenci Statüsü. Bilimsel Hazırlık Adı Soyadı Başvurulan Program Öğrenci Statüsü Selen SAFFAK Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı Normal Öğrenci Didem TOPRAK Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ Sayfa : 1 / 7 1 BULUT Abdulsamet 07001 Çağrı Merkezi Elemanı 85 GEÇTİ 2 AHMET TAHİR Ahmet 06898 Çağrı Merkezi Elemanı 55 GEÇTİ 3 KAYABAŞI Akgün 07002 Çağrı Merkezi Elemanı 50 GEÇTİ 4 DİNÇ Ali 06919 Çağrı

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 1 Salahattin KİRİŞ ASİL 2 Sinan TOMBALAK ASİL 3 Alev ANBAR ASİL 4 Mehmet Şafii KARABULUT ASİL 1 Burak YILDIRIM ASİL TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ DOKTORA PROGRAMI 1 Yusuf

Detaylı

BAĞCILAR ANADOLU LİSESİ

BAĞCILAR ANADOLU LİSESİ BAĞCILAR ANADOLU LİSESİ PF09140638 KÜBRA DOĞAN PF09140595 ÖMER YILMAZ PF09140190 RIDVAN BİNBOĞA PF09140810 GAMZE KAMİŞLİ PF09140268 BUŞRA ÇİMEN PF09140467 EDA SÜREN Biyoloji Öğretmenliği Grubu PF24140208

Detaylı

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük T.C. Ad Soyad Fakülte Bölümü 1 Ahmet GÜNDÜZ 79,46 15,892 60,46898 30,234 61 18,3 64,42649 ASIL 2 68,03 13,606 63,50815 31,754 51 15,3 60,660075 ASIL 3 Gürkan AKSOY Gazi Üniversitesi 67,8 13,56 63,49614

Detaylı

İZMİR BÖLGE BİRLİĞİNİ TERCİH EDEN ADAYLAR

İZMİR BÖLGE BİRLİĞİNİ TERCİH EDEN ADAYLAR İZMİR BÖLGE BİRLİĞİNİ TERCİH EDEN ADAYLAR YERİ: İZMİR BÖLGE BİRLİĞİ ADRES VE TELEFON: GAZİ BULVARI NO : 67 35230 ÇANKAYA / İZMİR TEL : 0 232 446 86 01 02 (pbx) ADAY T.C.KİMLİK DOĞUM BAŞVURAN KPSS S.N.

Detaylı

HUKUK İNGİLİZCESİ SEVİYE TESPİT SINAVI 2010 - TEMMUZ

HUKUK İNGİLİZCESİ SEVİYE TESPİT SINAVI 2010 - TEMMUZ HUKUK İNGİLİZCESİ SEVİYE TESPİT SINAVI 2010 - TEMMUZ HUKUK İNGİLİZCESİ I Yer: Staj Eğitim Merkezi - D Salonu Gün: Pazartesi Perşembe Saat: 18:30-21:30 SIRA İSİM SOYİSİM SİCİL 1 Sinem Aktaç 2 B, Murat Hazineder

Detaylı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ ALTUĞ PEKTAŞ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)/Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı (İÖ) ARDA BAĞÇE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hasan Ali

Detaylı

2015-2016 KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

2015-2016 KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ 2015-2016 KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ ADI SOYADI ÇALIŞTIĞI BİRİM 1 SEVİLAY BIYIKLI ACİL TIP ANABİLİM DALI 2 VELAT KURT ACİL TIP ANABİLİM DALI 3 BÜŞRA GEDİK ACİL TIP ANABİLİM DALI

Detaylı

PREP 1Z 1 1501140035 MURAT EREN Lojistik (İngilizce) 2 1501250053 ECE NUR PEZİK Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (İngilizce) 3 1501250029 ALEYNA

PREP 1Z 1 1501140035 MURAT EREN Lojistik (İngilizce) 2 1501250053 ECE NUR PEZİK Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (İngilizce) 3 1501250029 ALEYNA PREP 1Z 1 1501140035 MURAT EREN Lojistik (İngilizce) 2 1501250053 ECE NUR PEZİK Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (İngilizce) 3 1501250029 ALEYNA KAPUKAYA Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (İngilizce) 4

Detaylı

2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi

2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi Yıl Adı Soyadı Program Kodu 2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi 2014 KÜBRA SELCAN DEMİRBAŞ 103350396 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/Akçakoca Meslek Yüksekokulu/İşletme

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Sınavı Sonuçları

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Sınavı Sonuçları T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Sınavı Sonuçları BİYOMÜHENDİSLİK ANA BİLİM DALI 1 YÜKSEK LİSANS BELDE ŞAHİN 71,019

Detaylı

Yerel Yönetim - Harcama. Yerel Yönetim - Varlık Muhasebesi. Abdullah YAZICI. Yerel Yönetim - Harcama. Adem ÇORUH. Yerel Yönetim - Harcama

Yerel Yönetim - Harcama. Yerel Yönetim - Varlık Muhasebesi. Abdullah YAZICI. Yerel Yönetim - Harcama. Adem ÇORUH. Yerel Yönetim - Harcama Kullanıcı Birim-Sayfa Grubu Yetkileri Kullanıcı Adı Soyadı Birim Yetkileri Sayfa Grup Yetkileri Abdulkadir UZUNOĞLU Abdullah YAZICI Adem ÇORUH Adem TÜYLÜOĞLU Rize Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA %10 BAŞARI SIRALAMASINA GİREN ÖĞRENCİ LİSTESİ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA %10 BAŞARI SIRALAMASINA GİREN ÖĞRENCİ LİSTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA %10 BAŞARI SIRALAMASINA GİREN ÖĞRENCİ LİSTESİ %10'a giren öğrencilerimiz; ücret iadesi için 31 mart 2016 tarihine kadar Yüksekokulumuzun web sayfasından veya

Detaylı

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HARUN AÇAN.. İÇ MİMARLIK MERVE AKTAŞ. MODA TASARIM METİN SAİD DEMİRCİ GRAFİK METİN SAİD DEMİRCİ MODA TASARIM ASLI

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER Sınıf Şube 9 A 12 ORHAN ÖZTÜRK YABANCI DİL 45,25 9 A 28 SATILMIŞ DEMİRCİ MATEMATİK 45,00 9 A 30

Detaylı

A1/20 MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE LAB MAINCOURSE. Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. 3.Ders. 4.Ders. 5.Ders. 2.Ders. 6.

A1/20 MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE LAB MAINCOURSE. Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. 3.Ders. 4.Ders. 5.Ders. 2.Ders. 6. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ / Yabancı Diller Yüksekokulu DERSLİK 107 A1/20 ÜMMET AYDAN ÜMMET AYDAN TUBA AYDAN TUBA AYDAN 114 FIRAT LULACI / TUĞBA AKBAŞ ÜLKÜ ÖZDEMİR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ / Yabancı Diller Yüksekokulu

Detaylı

Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı 100034 ÖMER EMRE B 2 MERKEZ Denizli Lisesi

Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı 100034 ÖMER EMRE B 2 MERKEZ Denizli Lisesi Sınav Kodu Adı Soyadı Sertifika Sınav Hakkı İlçe Adı Kurum Adı 100034 ÖMER EMRE B 2 Denizli 100034 ENGİN GÜLDAL B 3 Endüstri Meslek 100034 BAYRAM KUTLU A2 1 Anafartalar 100034 ÖZCAN CEYHAN B 1 Denizli

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM)

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) YERLEŞTİ Mİ SPOR LİSESİ MEZUNU MU? ÖYSP-SP YP Yerleşme Durumu AÇIKLAMA 1 SULTAN DEMİRAYAK 215,146 323,700

Detaylı

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER Nejat Semerci Anadolu Üniversitesi Resim Nejat Semerci Tansel Diplikaya Anadolu Üniversitesi Çizgi Film Satı Gamze Erdoğan

Detaylı

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu 2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) S.N. ADI SOYADI UNVANI GÖREV YERİ 1 Erdoğan AKSU VHKİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü X 140 6 6 28 180 2 Yavuz ÖZCAN Bil.İşletmeni

Detaylı

Öğrenci - Ders Listesi ( Tüm Dersler )

Öğrenci - Ders Listesi ( Tüm Dersler ) Öğrenci - Ders Listesi ( Tüm Dersler ) 13640710016 MUSTAFA DOĞAN 13640710042 ELİF SEMA ÖZDİL 13640710044 RAMAZAN KOÇ 13640710050 SEVDA ÜRE 13640710054 GÜLFEN ELMACIOĞLU 13640710069 AYŞE BEKTAŞ 13640710081

Detaylı

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR Prof. Dr. Galip SAİD Prof. Dr. Mahmut KARTAL Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR SEKRETERYA MÜHENDİSLİK

Detaylı

YENİLİKÇİ LİDER ÖĞRETMENLER PROJESİ GÖNÜLLÜ KATILIMCILARIN LİSTESİ Okul Adı Öğretmenler Branş

YENİLİKÇİ LİDER ÖĞRETMENLER PROJESİ GÖNÜLLÜ KATILIMCILARIN LİSTESİ Okul Adı Öğretmenler Branş YENİLİKÇİ LİDER ÖĞRETMENLER PROJESİ GÖNÜLLÜ KATILIMCILARIN LİSTESİ Okul Adı Öğretmenler Branş Mutlu Kozak Gökay ERTOK Hakan ALTINGÜL Sema TEKİN Şekerevleri İmam Hatip Mehmet Süheyb IŞIK Ortaokulu Halil

Detaylı

1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" Katılımcı Listesi

1.TİG Kursu Tüm Yönleriyle TİG Katılımcı Listesi 1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" 09-10 Eylül 2015- Ankara Adı-Soyadı ABDULKADİR DOST ABDULKADİR DENİZ AHMET GENÇ AHMET GÖDEKMERDAN AHMET KÜRŞAT ACAR AHMET ÖZYALÇIN AHMET ÜZÜM AHMET ZEREN ALAİDDİN DOMAÇ

Detaylı

XI. THM YUUP Çalıştayı Katılım Listesi

XI. THM YUUP Çalıştayı Katılım Listesi XI. THM YUUP Çalıştayı Katılım Listesi Adı Soyadı Üniversite/Kurum E-Mail Ömer YAVAŞ Ankara Üniversitesi yavas@ankara.edu.tr Orhan ÇAKIR Ankara Üniversitesi ocakir@science.ankara.edu.tr Ayşe HİÇSÖNMEZ

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 11 OCAK 2015 TARİHİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI İÇİN YAPILAN ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 11 OCAK 2015 TARİHİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI İÇİN YAPILAN ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI 11 OCAK 2015 TARİHİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI İÇİN YAPILAN ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI S.No Adı Soyadı Fakülte Anabilim Dalı Ales Notu KPDS/ÜDS Notu Diploma Notu Öndeğerlendirme A Ç I K L A M A L

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SINAVLARA GİRİŞ BELGESİ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SINAVLARA GİRİŞ BELGESİ ÖĞRENCİ NO 090551075 BUKET ÜÇERLER İŞLETME (İ.Ö) 23.03.2013 13:30 0551804 STRATEJİK YÖNETİM 405 34 25.03.2013 13:30 0551802 FİNANS TAB. ANALİZİ 124 22 26.03.2013 08:30 0551801 YATIRIM PROJELERİ ANALİZİ

Detaylı

BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI

BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI Genel Başarı Ad Soyad Program Adı Durumu Bilimsel Hazırlık Dersleri Bilgi Güvenliği -Tezsiz YL ABDULLAH BİLGİN BAŞARISIZ Bilgi Güvenliği -Tezsiz YL ABDULLAH

Detaylı

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) 1 TRABZON DURSUN SARIALİOĞLU KAZANDI 2 TRABZON SERKAN KÜÇÜK KAZANDI 3 TRABZON AHMET EROĞLU KAZANDI 4 TRABZON HASRET DİLLİ KAZANDI 5 TRABZON FATİH YÜKSEL 1.YEDEK 6 TRABZON CENGİZ

Detaylı

12 EKİM 2014 HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU ÜYELİĞİ SEÇİMİ MALATYA İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ

12 EKİM 2014 HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU ÜYELİĞİ SEÇİMİ MALATYA İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ SOY 1 AĞCA METİN C.Savcısı 37082 2 AK HASAN C.Savcısı 99314 3 AK NESLİHAN Hâkim 153302 4 AKÇAKAYA ÖZLEM Hâkim 151281 5 AKÇAKAYA ŞEHMUS Hâkim 40580 6 AKÇER İBRAHİM Hâkim 153034

Detaylı

Yüksel Timur johannesburg54@hotmail.com 00278 2 394 40 50 532 517 48 01 Azam Aydın azamaydin@hotmail.com

Yüksel Timur johannesburg54@hotmail.com 00278 2 394 40 50 532 517 48 01 Azam Aydın azamaydin@hotmail.com Burhan Yıldırım Reis yildirimburhan@hotmail.com 533 421 63 62 Eyüp Yıldırım Tuzcu yeyup@hotmail.com 532 236 97 22 Yaşar Şahin Muhasebeci yasarsahin@hotmail.com 535 500 00 18 Muhammed Durmaz Kantinci muhammet_durmaz@hotmail.com

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 17/08/2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/20 Enstitü Yönetim Kurulu 17/08/2015 Pazartesi günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.

Detaylı

MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ SÜT DESTEK İCMALİ

MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ SÜT DESTEK İCMALİ İL İLÇE S.No. ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK Müstahsil Bilgileri. Tarih :21.08.2015 T.C./Vergi No. Adı Soyadı. Baba Adı. D.Tarih. MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PROGRAMI DERSLERİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NOT YÜKSELTME SINAVLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PROGRAMI DERSLERİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NOT YÜKSELTME SINAVLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PROGRAMI DERSLERİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NOT YÜKSELTME SINAVLARI PROGRAM ÖĞRENCİ NO., ADI SOYADI DERSİN KODU, ADI SINAVI YAPACAK

Detaylı

5/A SINIFI SEÇMELİ DERS PROGRAMI - ÖĞRENCİ BAZINDA ADI SOYADI

5/A SINIFI SEÇMELİ DERS PROGRAMI - ÖĞRENCİ BAZINDA ADI SOYADI Sıra No 1 11 2 44 3 65 4 145 5 169 6 200 7 299 8 310 9 345 10 354 11 355 12 361 13 369 14 370 15 379 16 388 17 389 18 403 19 768 20 779 21 871 22 1009 23 1012 24 1177 25 1228 26 1253 27 1356 28 1370 29

Detaylı

DUYURU. ÖNEMLE DUYURULUR.09.12.2015 Turan KARA Yüksekokul Sekreter V.

DUYURU. ÖNEMLE DUYURULUR.09.12.2015 Turan KARA Yüksekokul Sekreter V. DUYURU YÜKSEKOKULUMUZ YÖNETİM KURULU KARARI İLE MAZERETLERİ KABUL EDİLEN VE AŞAĞIDA İSİMLERİ YAZILI ÖĞRENCİLERİN KARŞILARINDA BELİRTİLEN DERSLERDEN 21-22- 23-24 ARALIK 2015 TARİHLERİ ARASINDA DERSİN ÖĞRETİM

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015 SIRA NO ADI SOYADI ABD PROGRAMI DANIŞMANI TEZ KONUSU YÖNETİM KURULU TARİHİ YÖNETİM KURULU

Detaylı

3. Sınıf 25% BURSLU. 3. Sınıf 25% BURSLU. 3. Sınıf 25% BURSLU

3. Sınıf 25% BURSLU. 3. Sınıf 25% BURSLU. 3. Sınıf 25% BURSLU Adı Soyadı Fakülte Program Sınıf Burs Oranı Elif Eriş Eğitim İngilizce Öğretmenliği 1. Sınıf 50% BURSLU Şule Yıldız Eğitim Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Sınıf 100% BURSLU Habibe Fidan Eğitim Okul Öncesi

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Devamsızlıktan Kalanlar Listesi Adı Soyadı Öğrenci No Program Ders

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Devamsızlıktan Kalanlar Listesi Adı Soyadı Öğrenci No Program Ders 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Devamsızlıktan Kalanlar Listesi Adı Soyadı Öğrenci No Program Ders Abdullah Duman 141213001 Bankacılık ve Sigortacılık II (N. Ö.) Bankacılık Hukuku Abdullah Duman

Detaylı

395.71877(E K PUANLI) 2013 HAFİZE AKÇAY 101050775 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Adalet (Açıköğretim) 268,650 440,450

395.71877(E K PUANLI) 2013 HAFİZE AKÇAY 101050775 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Adalet (Açıköğretim) 268,650 440,450 2013 ESRA ANKARALI 107010149 NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi/Okul Öncesi Öğretmenliği 395.71877(E 2013 HAFİZE AKÇAY 101050775 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TUTANAĞI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TUTANAĞI TRAKYA Sİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TUTANAĞI 2015-2016 eğitim öğretim yılında Fakültemiz Bölümlerine yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin başvuru evrakları

Detaylı

İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI

İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI MAZERET SINAVLARI 11/04/2016 15/04/2016 TARİHLERİ ARASINDA, DERSİN ÖĞRETİM ELEMANI TARAFINDAN

Detaylı

1. 3.OTURUM YER: KÜLTÜR MERKEZİ 3. KAT LAB. NO: 315 SAAT: 3. OTURUM (13.20-14.40)

1. 3.OTURUM YER: KÜLTÜR MERKEZİ 3. KAT LAB. NO: 315 SAAT: 3. OTURUM (13.20-14.40) ..OTURUM MALTEPE ÜNİVERSİTESİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ. KAT LAB. NO: 0 0 0 NURHAYAT IŞKIN Psikoloji (İngilizce) 0 0 0 OĞUZ ÇAKIR Psikoloji (İngilizce) 0 00 OĞUZHAN KANBAY RPD (İngilizce) 0 0 OKTAY GÜCÜOĞLU

Detaylı

ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 16 MART-15 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASINDA ADAY MEMUR HAZIRLAYICI EĞİTİMİNE KATILACAK PERSONEL LİSTESİ

ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 16 MART-15 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASINDA ADAY MEMUR HAZIRLAYICI EĞİTİMİNE KATILACAK PERSONEL LİSTESİ 16 MART-15 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASINDA ADAY MEMUR HAZIRLAYICI EĞİTİMİNE KATILACAK PERSONEL LİSTESİ UNVANI İLK GÖREVE BAŞLAMA ÖĞRENİM DURUMU GÖREV YERİ EĞİTİM YERİ 1 H138515 Ali Rıza KELTEN Hemşire 15.01.2015

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğü

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Farabi Değişim Programı Koordinatörlüğü EĞİTİM FAKÜLTESİ YRD. DOÇ. DR. HÜSEYİN HÜSNÜ BAHAR 0 446 2240089 1103 0 533 653 39 22 hhbahar@erzincan.edu.tr BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ ARŞ. GÖR. ÖZTÜRK AĞIRBAŞ 0446 2240089 1416 0505 8313642 oagirbas@erzincan.edu.tr

Detaylı

MEVLANA KOORDİNATÖRLER LİSTESİ

MEVLANA KOORDİNATÖRLER LİSTESİ İsim Telefon E Posta Mevlana Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Cahit Tağı ÇELİK 388 225 22 58 ctcelik@nigde.edu.tr MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İnşaat Mühendisliği Doç. Dr. Mustafa SARIDEMİR 0388 225 24 85 msdemir@nigde.edu.tr

Detaylı

MESLEK EĞİTİMİNDE OLANAKLAR FIRSATLAR VE SORUNLAR

MESLEK EĞİTİMİNDE OLANAKLAR FIRSATLAR VE SORUNLAR 4 Haziran 2015 09.00 09.30: Kayıt 09.30 10.00: Kahvaltı 10.00 10.30: Açılış Konuşması MESLEK EĞİTİMİNDE OLANAKLAR FIRSATLAR VE SORUNLAR I. OTURUM: Oturum Başkanı: Prof. Dr. Aynur AYDIN (İstanbul Şişli

Detaylı

HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 / Faks: 0 446 225 17 45 Birim Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu.

HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 / Faks: 0 446 225 17 45 Birim Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu. HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 / Faks: 0 446 225 17 45 Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu.tr Hukuk Arş. Gör. Yeşim ÇELİK ycelik@erzincan.edu.tr EĞİTİM FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 224 00

Detaylı

Eğitim Fakültesi-Matematik Eğitimi ABD 16/01/2017

Eğitim Fakültesi-Matematik Eğitimi ABD 16/01/2017 MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI (ARŞ. GÖR.) SINAVI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Eğitim Fakültesi-Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD 16/01/2017 1 Semra KİYE 72,845 67,500 70,707 Sınava Girecek

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık. Peyzaj Planlama ve Tasarım 1/6

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık. Peyzaj Planlama ve Tasarım 1/6 (29 Aralık 205 Tarihinde İlan Edilen lara Başvuran Ön Sonuçları) Not: Ön değerlendirmeyi kazanan adayların değerlendirme sınavları (Giriş Sınavları) 29 Ocak 20 tarihinde listede belirtilen yerlerde ve

Detaylı

2014-2015 Öğretim Yılı Güz Formasyon Grubu Ders Muafiyet Listesi

2014-2015 Öğretim Yılı Güz Formasyon Grubu Ders Muafiyet Listesi 2014-2015 Öğretim Yılı Güz Formasyon Grubu Ders Muafiyet Listesi Öğr enci Sıra No Öğrencinin Adı Öğrencinin Muaf Olmayı Talep Ettiği Dersler 1 Nimet Dolaş Hemşirelik Ölçme Değerlendirme Psikoloji 2 Hale

Detaylı

ISSN : 1307-4474. Ege Journal of Education 2014 (15): 1

ISSN : 1307-4474. Ege Journal of Education 2014 (15): 1 ISSN : 1307-4474 2014 (15): 1 EGE EĞİTİM DERGİSİ Sahibi / Owner Prof. Dr.Süleyman DOĞAN Eğitim Fakültesi adına Editör (Editor) Doç. Dr. Dilek Yelda KAĞNICI Editör Yardımcıları (Asistant-Editor) Yrd. Doç.

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU(UZAKTAN EĞİTİM) BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVI 02/07/2016 SABAH OTURUMU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU(UZAKTAN EĞİTİM) BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVI 02/07/2016 SABAH OTURUMU 1 093002026 MEHMET AKİF AKTEPE ING 102 YABANCI DİL-II 2 093002026 MEHMET AKİF AKTEPE TAR-102 ATATÜRK UE BİRİMİ 105/X 1 3 093002026 MEHMET AKİF AKTEPE BLP-102 VERİ YAPILARI VE PROGRAMLAMA 4 093002026 MEHMET

Detaylı

DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) SINAV SONUÇ LİSTESİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) 1 BURSA AHMET KAVAS ASİL KAZANDI 2 BURSA UFUK GÜVEN ASİL KAZANDI 3 BURSA ŞENOL MUTLU ASİL KAZANDI 4 BURSA ALAETTİN OLFAZ ASİL KAZANDI 5 BURSA HÜSEYİN TOKLU ASİL KAZANDI 6 BURSA

Detaylı

SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu

SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu 1 172809030 82 BAŞARILI 2 176207001 MUSTAFA TOPAL 80 BAŞARILI 3 162810040 78 BAŞARILI 4 174101005 76 BAŞARILI 5 164118026 76 BAŞARILI 6 174203018 SEFA KAYA 76 BAŞARILI

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULU

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULU 2010-2011 DÖNEMİNDE OKULUMUZDAN MEZUN OLMUŞ VE DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) İLE 4 YILLIK BİR YÜKSEKÖĞRENİM PROĞRAMINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. BU ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR VE YENİ OKULLARINDA

Detaylı

15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ

15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ 15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ Değerlendirme Jürisi Başkanı Prof. Dr. İlham ALİYEV Onursal Başkan Prof. Dr. İsrafil KURTCEPHE Rektör 17 MAYIS 2010 Düzenleme Kurulu Başkanı Prof.

Detaylı

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları Sınıf: A 305 1 Enes Atalay 52 İşletme Başarısız 2 Bekir Said Çalışkan 50 Siyaset Bilimi Başarısız 3 Hilal Türk 51 Ekonomi Başarısız 4 Ozan Başarır Girmedi 5 Yunus Emre Karakaş 77 Ekonomi Başarılı 6 Gülser

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Seçmeli -1 (Göğüs Hastalıkları) Stajını Seçen İntörn Öğrenci Listesi

Eğitim-Öğretim Yılı Seçmeli -1 (Göğüs Hastalıkları) Stajını Seçen İntörn Öğrenci Listesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Seçmeli -1 (Göğüs Hastalıkları) Stajını Seçen İntörn Öğrenci Listesi Fakülte Adı Soyadı Staj Tarihi 1 120101037 Fatma Rojin ÖNGÜN (G- Grubu) 10.07.2017-23.07.2017 2 120101043

Detaylı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Üniversitesi NOT: Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖZEL SOMEL BİLGİSAYAR KURSU SOMEL BİLGİSAYAR KURSU 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA SINAV SONUÇLARI

T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖZEL SOMEL BİLGİSAYAR KURSU SOMEL BİLGİSAYAR KURSU 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA SINAV SONUÇLARI T.C. SOMEL BİLGİSAYAR U 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA LARI LİSTE GÜNÜ 10 / 06 / 2012 UYG. TU 1 K7448 NURDAN OK 5 89 90 90 2 K7507 NESLİHAN KOÇ 5 81 90 86 3 K7604 OSMAN PEHLİVAN 3 78 70 74 İYİ 4 K7610 HATİCE

Detaylı

2013-14 Haziran Dönemi İngilizce Hazırlık Yeterlik Sınavı (Alttan Alanlar)

2013-14 Haziran Dönemi İngilizce Hazırlık Yeterlik Sınavı (Alttan Alanlar) 2013-14 Haziran Dönemi İngilizce Hazırlık Yeterlik Sınavı (Alttan Alanlar) Sıra TCKN No Adı Soyadı Puan Sonuç 1 12592857740 102012028 FARUK ÇALKAN 61,25 BAŞARILI 2 12304500858 080802054 HASAN ONUK 61,25

Detaylı

TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI

TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI Uygulama Öğretim Elemanı: Doç. Dr. Mesut AYAR Grup No: KD : Sosyal Bilimler Lisesi 0866680 İRFAN BEYTAŞ 0670 PINAR KELOĞLU 88669 CİHAN ŞAHİN 07889 ENGİN YALÇIN 60096

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER YÜKSEKOKUL

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER YÜKSEKOKUL 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER YÜKSEKOKUL SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK AYKUT ÇÖMEZ NİĞDE ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK MERVE BASAN DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. (BAHAR) YARIYILI TEK DERS SINAVI SONUÇ LİSTESİ SIRA NO ADI VE SOYADI NUMARASI DERSİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ NOTU BAŞARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. (BAHAR) YARIYILI TEK DERS SINAVI SONUÇ LİSTESİ SIRA NO ADI VE SOYADI NUMARASI DERSİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ NOTU BAŞARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. (BAHAR) YARIYILI TEK DERS SINAVI SONUÇ LİSTESİ SIRA NO ADI VE SOYADI NUMARASI DERSİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ NOTU BAŞARI DURUMU 1 İbrahim Erkal YAVUZ 179542092 Özel Öğretim Yöntemleri

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KARS 25/08/2015. SERVİS : Öğrenci İşleri SAYI : KONU : Okul Deneyimi

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KARS 25/08/2015. SERVİS : Öğrenci İşleri SAYI : KONU : Okul Deneyimi Uygulama Okulunun : Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Müdürü : Şentürk SAMGAR Müdür Yrd. :Cantürk BARMANBERK Grup No :1 120401001 SEÇİL KAZAKLI 120401002 HANIM KARAKOÇ 120401003 ESMA NUR ERENKARA 120401004

Detaylı

İktisat Türk Dili ve Edebiyatı İktisat Maliye (İÖ) İktisat Gıda Mühendisliği Tarih (İÖ) Uluslararası İlişkiler (İÖ) Lojistik

İktisat Türk Dili ve Edebiyatı İktisat Maliye (İÖ) İktisat Gıda Mühendisliği Tarih (İÖ) Uluslararası İlişkiler (İÖ) Lojistik 53 Yıl Adı Soyadı Program Kodu Program Adı 2014 MEDİNE ÇOBAN 105610864 Veteriner Fakültesi Yerleşme Türü OKUL BİRİNCİSİ Bitirme Yılı OBP Doğum Yılı 2014 453,55 1996 36 2014 SEZER ŞENGÜL 108810659 Mekatronik

Detaylı

05.08.2014 15:22 12.09.2014 12.09.2014 10:10 07:20 16.10.2014 12:10 16.10.2014 08:25. Kafile Bşk. : MUHAMMED ATIF YILDIRIM Kafile Adı

05.08.2014 15:22 12.09.2014 12.09.2014 10:10 07:20 16.10.2014 12:10 16.10.2014 08:25. Kafile Bşk. : MUHAMMED ATIF YILDIRIM Kafile Adı -7. KAFİLE (NORMAL) 1 MUAMMER KURAN 1 0 47302566148 HANİFE BULUT U08935145 MANİSA KIRKAĞAÇ (531) 734-1245 -- (531) 734-1245 NORMAL 2 0 10280799860 SÜNDÜS ÇEVEN U08706664 MANİSA KIRKAĞAÇ (236) 588-2935

Detaylı

2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ

2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ Adı Soyadı Program Adı 2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ SEVGİ ÇAYLAK ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Gıda Mühendisliği ESRA HOTAN ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Sıra No Adı Soyadı Program Adı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 1 HALİL AKALIN Veteriner Fakültesi

Sıra No Adı Soyadı Program Adı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 1 HALİL AKALIN Veteriner Fakültesi Sıra No Adı Soyadı Program Adı 1 HALİL AKALIN 2 AYKUT ÖKSÜZ 4 RIZA ARSLAN ÇOLAKOĞLU 5 AYBERK AKTAŞ 6 AHMET ÇETİN 7 NURETTİN ÇETİN 8 SERENAY GASER 9 AHMET SEÇKİN YAVUZBAŞ 10 MERVE ÜNVER 11 İLKNUR AYDIN

Detaylı

2013 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ 13.05.1999. Tercih Adı

2013 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ 13.05.1999. Tercih Adı 0 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ MELİKE ÇOLAK.0. GÜNGÖR Adı İzmit Körfez Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Düzce Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Asil olarak kazandınız. Gölcük

Detaylı

EDİRNE İLHAMİ ERTEM ANADOLU LİSESİ 2015 MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER LİSTESİ

EDİRNE İLHAMİ ERTEM ANADOLU LİSESİ 2015 MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER LİSTESİ EDİRNE İLHAMİ ERTEM ANADOLU LİSESİ 2015 MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞENLER LİSTESİ SIRA NO ADI-SOYADI YERLEŞİLEN ÜNİVERSİTE VE BÖLÜM 1 AHMET ÇERÇİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (EDİRNE)/Fen Fakültesi/Matematik 2

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU HAZIRLIK YETERLİLİK DGS SINAV SONUÇLARI FEN FAKÜLTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU HAZIRLIK YETERLİLİK DGS SINAV SONUÇLARI FEN FAKÜLTESİ FEN FAKÜLTESİ YER: İ.Ü.YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU B1 KORİDORU DERSLİK 2 1 0402170137 GAMZE YENYIL HAZIRLIK OKUYACAK 2 0402170139 ELİF NUR KOYUN HAZIRLIK OKUYACAK 3 0402170140 ŞÜKRAN DUMLUPINAR HAZIRLIK

Detaylı

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1.

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1. Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM Tülay SANCAR Özlem ESEN Yeliz KUMAŞ Kübra TUNCA Vasfiye KALAMAN 7 Mart Ortaokulu Orhun BÜYÜK Şehmuz BULUT Yrd. Doç. Dr. Mustafa CANSIZ Engin SÖNMEZ Murat YÖNDEM (İ.Ö.) Sultan

Detaylı

1 35 GÖKÇE BORA EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ CANAN UĞURLU EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK GIDA 1

1 35 GÖKÇE BORA EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ CANAN UĞURLU EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK GIDA 1 Şube 4 - Mühendislik Grubu Diger Mezun 35 GÖKÇE BORA EGE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA 2 78 CANAN UĞURLU EGE MÜHENDİSLİK GIDA 3 20 SERPİL SEDEF ERDEM ESKİŞEHİR ANADOLU TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİYEL

Detaylı

Atletizm Geliştirme Projesi Balıkesir

Atletizm Geliştirme Projesi Balıkesir Atletizm İl Temsilciliği Yarışma Adı : Mesafe : Kategori : Yarışma Yeri : Yarışma Tarihi-Saati : 1.5 km. 2005-2006 Kızlar 18 Mart 2017 11:00 Sporcu Sayısı : 26 Takım Sayısı : 6 Hava Durumu ve Sıcaklığı

Detaylı

ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI

ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI ANİBAL ANADOLU LİSESİ 2015 LYS YERLEŞME SONUÇLARI 1 ABDULLAH KASIM MUTLU YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Ücretli) 2 ARMAĞAN DİLEK KÖSEOĞLU

Detaylı

2014-2015 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ İKİNCİ SINIF İKİNCİ ÖĞRETİM FİNAL SINAV PROGRAMI (SADABAD YERLEŞKESİ)

2014-2015 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ İKİNCİ SINIF İKİNCİ ÖĞRETİM FİNAL SINAV PROGRAMI (SADABAD YERLEŞKESİ) 2014-2015 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ İKİNCİ SINIF İKİNCİ ÖĞRETİM FİNAL SINAV PROGRAMI (SADABAD YERLEŞKESİ) Tarih Saat Ders Adı Program Öğretim Elemanı Derslik 19 Ocak 2015 Pazartesi 19.00 Medeni Hukukun

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Tekstil Mühendisliği (İÖ)

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Tekstil Mühendisliği (İÖ) Sıra Adı Soyadı Program Adı 1 ALİ ULUSOY MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği 2 GAMZE ÖZER NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ (TEKİRDAĞ)/Çorlu Mühendislik Fakültesi/Biyomedikal

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

Bölümler Fen ve Teknoloji SS DY YY BY Net

Bölümler Fen ve Teknoloji SS DY YY BY Net Rapor Tarihi :.. Test: STS- 7.Sınıf Liste: Hepsi Öğrenci Sayısı: Tarih: // :7 Adı - soyadı SERTAYEER 7 8,7, 8,7,, ABDULLAH ENES ÇETİN, 8 7,,7 8,7, AHMET DOĞMUŞ,7,7 8,, 7 7,7 AHMET FARUK ÖNDER, 8 7, 8 7,

Detaylı

Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Yarışmaları

Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Yarışmaları Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : Isparta Kategori : Yıldız Erkekler Tarih : Katılan Takım Sayısı : Katılan Sporcu Sayısı : 9-0 Nisan 0 0 0.0.00 KAAN GACAR KONYA 09.0.00 FERHAT

Detaylı

1. WEEK PHYS101 THURSDAY 9:30-12:00 (CE) SECTION 3 02.10.2014 16.10.2014 30.10.2014 13.11.2014 27.11.2014 11.12.2014 140304301 MOHAMED ABDALLA EXP 0

1. WEEK PHYS101 THURSDAY 9:30-12:00 (CE) SECTION 3 02.10.2014 16.10.2014 30.10.2014 13.11.2014 27.11.2014 11.12.2014 140304301 MOHAMED ABDALLA EXP 0 1. WEEK PHYS101 THURSDAY 9:30-12:00 (CE) SECTION 3 02.10.2014 16.10.2014 30.10.2014 13.11.2014 27.11.2014 11.12.2014 140304301 MOHAMED ABDALLA EXP 0 EXP 1 EXP 2 EXP 3 EXP 4 EXP 5 130304047 MERT CAN AKMAN

Detaylı