KOYUN KEÇİ EYLÜL 2014 SEFERIHISAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KOYUN KEÇİ 20-21 EYLÜL 2014 SEFERIHISAR"

Transkript

1 4. İZMİR KOYUN KEÇİ PANAY IRI EYLÜL SEFERIHISAR Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği alanında Türkiye nin en büyük organizasyonu olan İzmir Koyun Keçi Panayırı, bu yıl Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Sektör temsilcileri ve üreticiler, Türkiye nin en modern küçükbaş çiftliklerine ev sahipliği yapan Seferihisar da 4 üncü kez düzenlenecek dev organizasyonda buluşacak. Geçtiğimiz yıl kişinin ziyaret ettiği panayıra, bu yıl da Türkiye çapında 7 bölge ve 81 ilden yoğun bir katılım bekleni- yor. Damızlık küçükbaş hayvan pazarı, süt ve süt tek- nolojileri, yem teknolojileri, hayvan sağlığı ve enerji sistemleri sergileriyle dikkat çeken organizasyon, yine Türkiye de birçok ilki bünyesinde barındıracak. Kanaat önderleri, bakanlık temsilcileri ve bürokratların yanı sıra Türkiye çapında Birlik Başkanlarının da iştirak edeceği panayırda, yetiştiriciler; sektördeki en son yenilikler ve teknolojik gelişmeleri uzman akademisyenlerin ka- tılacağı paneller ile takip ede- cek. T.C. ZİRAAT BANKASI T.C. ZİRAAT BANKASI

2 02 Bu sene 4 üncüsünü düzenleyeceğimiz İzmir Koyun Keçi Panayırı; 7 Bölge 81 İl den sektörün en büyüklerinin ve üretimlerini sektörel buluşmaya sunmayı arzulayanların Tanıtım Stantları ile yer aldığı, besicinin, yetiştiricinin, paydaşların, yazılı ve görsel basının, tüketicinin buluşma noktası kabul edilen ve bütün yıl beklenen bir organizasyondur. PANAYIRIMIZIN AMAÇLARI NELERDİR? NASIL BİR PANAYIR YAPIYORUZ? Panayırımıza, küçükbaş hayvancılığa sağladığı yararı göz önünde bulunduran ve sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket eden İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ev sahipliği yapmaktadır. Uluslararası Sakin Kentler Birliği (Cittaslow International) üyesi Seferihisar da yapılacak olan organizasyonda her yıl olduğu gibi bu yıl da sorumluluk anlayışı ile hareket eden Seferihisar Belediye Başkanlığı önemli katkı sağlamaktadır. * Sahada ve üretimde kolaylıklar getirecek, verim artışına katkı sağlayacak teknolojik gelişmelerin sergilenmesi ve haberdar olunması, * Sektör paydaşlarının sesinin, ulusal düzeyde doğrudan ya da dolaylı ilgili her kesime duyurulmasını sağlamak, * Yetiştiricinin ve besicinin maliyetini düşüren, gelir düzeyini artırıcı unsurların sergilenmesi ve tanınması, * Yeni yatırımcıların bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesi, * Mevcut işletmelerin iyileştirilmesi, * Üreticinin, sanayicinin, akademisyenlerin, sektör profesyonellerinin, sektörümüz temsilcilerinin, ilgili bürokratların ve yasa düzenleyicilerin bir araya gelmesi, * Ulusal düzeyde küçükbaş hayvancılığın cazibesinin artırılması, * Kamuoyunun bilinçlendirilmesi, * Erken yaşlardaki çocuklarımıza hayvancılığı ve hayvancılığa ait ürünlerin sevdirilmesi, * Diğer sektörel yapılanmaları, il ve ilçe yerel yönetimlerini, bürokratları, üreticiyi, sanayiciyi, akademisyenleri şevklendirmek ve örnek teşkil etmek panayırımızın ana amaçlarını oluşturuyor.

3 03 PANAYIRIMIZI KİMLER İZLİYOR? Yazılı ve görsel basında ulusal düzeyde tanıtımı yapılacak olan ve açık davetin yanı sıra isme özel davetli katılımcı yapısıyla 4. İzmir Koyun Keçi Panayırı geçmiş örneklerinin gösterdiği gibi bu sene de 7 BÖLGE 81 İLDEN ilgi görmektedir. Panayırda kurulan ticari ilişkilerin, haberdar olmanın, bilgi alışverişinin sağladığı fayda ile her geçen yıl panayır katılımcıları ve izleyicileri artış kaydetmektedir. Bakanlık bürokratlarının, tarım danışmanlarının, akademisyenlerin, üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrencilerin, ziraat mühendislerinin, sektör profesyonellerinin, merkez, çevre il ve ilçelerden sektör paydaşlarının, yerel yöneticilerin, sanayicinin, yetiştiricinin, besicinin, sürü yöneticilerinin, il birliklerinin yönetici ve üyelerinin, kooperatiflerin, merkez, çevre il ve ilçelerden yöre halkı ve çocukların gözleri panayırın üzerinde olacaktır. PANAYIRIMIZIN PROGRAM ve ETKİNLİKLERİ NELERDİR? Damızlık Hayvan Pazarı: Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz 3. panayırımızda programa aldığımız ve gerçekleştirdiğimiz bir ilk de Damızlık Hayvan Pazarı oldu. Devamında bölgenin yerel yönetimlerinden gelen Yılda bir defa yetmez, damızlık pazarı tekrarlanmalı söylemi ise ne kadar doğru bir adım attığımızın göstergesi oldu. Damızlık hayvanlarını profesyonellerin, diğer yetiştiricilerin beğenisine sunan yetiştiricilerimize sunduğumuz ticari fırsatın yanı sıra bilgi alışverişinin de sağladığı faydayı gördük.

4 04 Panayır alanımızda kendilerine ayrılan özel bölümdeki padoklara yerleşen damızlık hayvanlarımızın gururlu bakışları da ayrıca görülmeye değerdir. Müstahsil Pazarı: Değişik alanlarda el emeği, göz nuru ürünler, damak tadına hitap eden yöresel ürünlerin yer aldığı bu stantlarımız özellikle kadınlarımıza sunuluyor. Panayırımıza kattıkları renk, getirdiği hareket ve gördükleri ilgiyle revaçta olan müstahsil pazarımız bu sene de çok renkli ve hareketli olacak. Keçe Sanatı: Zamana direnen geleneklerimizden keçe sanatını canlı tutmaya ve Devlet Sanatçısı unvanı bulunan Ayfer Güleç in önemli katkılarıyla bu yöresel zenginliğimizi yeni kuşağa aktarmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yılın maskotu olan kepenekli çobanlarımızın yerini bakalım bu sene hangi çalışma alacak. Teknoloji Tanıtım Noktaları: Yetiştiricilerimizin gerek sahada iken gerekse işletmelerinde işlerini kolaylaştırıcı teknolojik ürünlerden üretim verimliliklerini ve gelirlerini artıracak gelişmelere dek ürünlere ev sahipliği yapan panayırımızda ana amaçlardan birisi de bu özelliklerdeki teknolojiyi sergilemektir. Panellerimiz: Çok önemsediğimiz ve panayırlarımızın olmazsa olmazı panellerimizin ana amacı; yetiştiricilerimizin pratiğe yönelik bilgilerle donanımlarını artırmak ve doğru bilinen yanlışların altını çizmek. Bu sene de farklı konuların ele alınacağı panellerimiz olacak. Sektör profesyonellerinin ve konu üzerinde uzmanlaşmış yetkin konuşmacıların katılacağı panellerimizde pratikte karşılaşan sorunlar cevap bulunurken sektörümüzle ilgili önemli gelişmeler paylaşılıyor. Ürün Tanıtım Stantları: Sektör paydaşı firmalarımızın sınırlı sayıdaki stantlarımızı kiralayarak; farklı alanlardaki ürünlerini tanıttıkları, ticari bağlantılar yaptıkları, demonstrasyonlarla ürünlerini sergiledikleri stant koridorlarımız özellikle sektörde faal olan ve yeni yatırım planlayan ziyaretçilermizin ilgisini çekiyor. Küçükbaşın En Güzelleri: Ve bir er meydanı... Tam fotoğraflık olarak tanımlanan; Koyun, Keçi ve Teke kategorilerinde birbirinden güzel yol arkadaşlarımız podyumda yürürlerken yetkin jüri tarafından her özelliği dikkate alınarak değerlendiriliyor. Yetiştiricilerinden bilgiler alınıyor. Bizler bu güzelliği yaşarken yetiştiriciler de tatlı rekabetin heyecanını yaşıyor.

5 05 Müzik Dinletileri: Yöre sanatçılarımız seslendikleri şarkılarla, türkülerle panayırımıza apayrı bir renk katarlerken gördükleri ilgiden de hayli memnunlar... Çocuk Oyun Alanı: Çocuklarımızın unutulmadığı panayırlarımızda onlara özel alanlar oluşturmaktaki öncelikli amacımız küçükbaş hayvancılığı seven, ilgi duyan, bilimsel yöntemler ve teknolojik gelişmelere açık nesillere katkı sağlamaktır. Diğer bir isteğimiz ise şen kahkahaları ile bezeli hoş vakit geçirmelerini sağlamak. PANAYIRIMIZ NASIL TANITILACAKTIR? Tanıtım Filmi: Panayırın tanıtımına yönelik kısa tanıtım filmimiz, sektörel kanal-tv sponsorlukları dahilinde tarım kanallarında yayınlanmaya başlamıştır. Televizyon Programları: Hazırladığımız kısa tanıtım filmimizin yayına girmiş olmasının yanı sıra tüm kanalların tarım ve ekonomi içerikli programlarında, servis etve Çİ KE I N I R RI YU A Y N PAZA O K N HAYVA P A LIK İLK D av e t i m i z va r... MIZ DA EYLÜL 2013 S EFERİHİSAR Gazete ve Radyo Duyuruları: Panayırımız radyo ve gazetelerde haber, duyuru ve ilan yoluyla tanıtılmaya başlanmıştır. Panayırın içeriği, sponsorlar yayın tarihi itibariyle; İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Seferihisar ve Seferihisar Belediyesi, katılımı kesinleşmiş firmalar, ve küçükbaş hayvancılık vurguları ile hedef kitle bilgilendirilmektedir. Panayır Afişi: Panayır afişleri 50x70 cm ebadında basılacaktır. tiğimiz basın tanıtım duyuruslarımız ve görsellerimiz yer bulmaktadır. Ekibimiz farklı kanallardaki bu programlara konuk olarak katılmakta ve küçükbaş hayvancılık ve panayırımız hakkında detaylı bilgilendirme yapmaktadır.

6 İZMİR İLİ DA MIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ 06 İzmir Merkez ve ilçelerinde, çevre il ve ilçelerde işlek caddelerde ve küçükbaş il birliklerimizin, İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerinin, İl Kültür Müdürlüklerinin, Ziraat Fakültelerinin, Veterinerlik Bölümlerinin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Kültür Bakanlığının duyuru panolarında belirlenen sürelerde asılı kalmak üzere; sponsorların logolarına yer verilen duyuru ve tanıtım afişlerimiz asılacaktır. Vinil Afiş: Panayırımızın sponsorlarının logolarının yer aldığı bez afişler ilgili yer ebatlarında (1x3 metre, 2x5 metre vb) panayır tarihi öncesinden duyuru ve tanıtım amaçlı asılı kalacaktır. Bilboard: Hazırlanacak sponsor logolarını taşıyan billboard afişleri İzmir in işlek caddelerinde panayır tarihi öncesinden duyuru ve tanıtım amaçlı asılı kalacaktır. Katalog: İçinde sponsorlarımızın reklamlarının ve logolarının yer aldığı, küçükbaş hayvancılık hakkında dünyadan ve Türkiye den ilgi çekici bilgilerin bulunduğu, yetiştirici ve besiciyi bilgilendirici kısa makalelerin, duyuruların, haberlerin, sorunların ve geliştirilen çözümlerin bulunduğu Panayır Kataloğu, geniş kapsamla oluşturulan farklı kesimlerden hedef kitleye kurye yolu ile ulaştırılarak farkındalık yaratılacaktır. Panayır Kapanış ve Ödül Töreni: Kapanış etkinliğinde; sponsorlarımıza ve destek veren firmalara İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği nin teşekkür plaketleri verilecek ve Bir Panayır Nasıl Geçti konulu video ve fotoğraf gösterimleri yapılacaktır. Panayırda seçilen Yılın En Güzel Küçükbaşları izleyicileri selamlayacak ve panayırın kapanışını yapacaklardır. PANAYIRIMIZ GELENEKSEL YAPISINI KUTLUYOR Küçükbaş sektörünün buluşması niteliğindeki panayırımız için bundan 4 sene önce yola çıkarken herkesin içinde taşıdığı tereddütleri hatırlıyoruz. Sarf edilen emeklerin boşa gitmesi ihtimali ve panayırın sektörel ağırlığının oluşup oluşmayacağı yönündeki dostane uyarılar, bir sonraki organizasyonun yapılıp yapılamayacağı hakkındaki tedirgin görüşler Kararlılıkla ve maddi manevi türlü zorlukları, engelleri aşarak geldiğimiz yer; ilgi gören, beklenen, kurumlardan gelen Bu sene hangi tarihte yapılacak? soruları ve gelenekselleşen zengin bir panayır. Engelleri aşmamızda sektörel sorumluluğu her şeyin önünde tutarak, maddi ve manevi desteklerle ekibimizin ve sektörün yanında yer alan ve ellerini taşın altına sokmaktan kaçınmayan değerli sponsor firmalarımıza Türkiye nin küçükbaş hayvancılığı adına teşekkür ederiz. TEŞEKKÜR BELGESİ Eylül 2013 tarihinde Seferihisar da düzenlenen 3. İzmir Koyun Keçi Panayırı ve Damızlık Hayvan Pazarı organizasyonumuza katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Özer TÜRER İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı

7 İLK 3 PANAYIRIMIZDA; İlklere imza attık; 3. İZMİR KOYUN KEÇİ PA N AY I R I 07 VE Damızlık Hayvan Pazarı: Türkiye de hayvancılık sektörü için bir ilk olan Damızlık Hayvan PaSEFERİHİSAR zarı nı panayırlarımızda gerçekleştirdik. Diğer illerden talep gördük, çağrı aldık. Ziyaretçilerimiz: İlk 3 yıl düzenlediğimiz panayırlarımızda toplam 60 bin ziyaretçiye ulaştık. Panellerimiz: 3 panayırda; zengin içerikli ve pratiğe yönelik 4 panel düzenledik. Panelistlerimiz: Panayırlarımız kapsamında toplam 30 akademisyen, katılımcı ile buluştu. Stantlarımız: Toplam 100 ün üzerinde firma kiraladıkları stantlarımızda; sesini duyurma, hizmetini ve ürününü tanıtma olanağı buldu. Katılımcı ve Sponsor Firmalarımız: Bankacılık sektöründen, iletişim sektöründen, yem sektöründen, sektörel (motorlu, elektronik, mekanik vb) makine-ekipman firmalarından, enerji sektöründen, TV kanallarından, yazılı basından sorumluluk hisseden K İL DAMIZLIK HAYVAN PAZARI D av e t i m i z va r EYLÜL 2013 çok değerli sponsorlarımız oldu. Üreticiyle, üretici temsilcileriyle, kamuoyuyla buluştular. Haberdar ettiler, haberdar oldular. Geleneksel Kimlik: Her biri bir öncekine kıyasla daha fazla katılımcı firma ve ziyaretçi sayısına olan panayırlarımız; firmalarımız, sponsorlarımız ve ziyaretçilerimiz sayesinde her yıl daha güçlenerek geleneksel bir hal aldı. Sektörümüzde bu kapsamda bir ilk olmanın gururunu sizlerle birlikte yaşadık.

8 08 Yola çıkarken demiştik; Türkiye nin et, süt ve süt mamullerinde çözüm küçükbaştadır. Bir Panayırımız olsun Hepimizin olsun... Gelenekselleşen ve bu sene 4 üncüsü düzenlenecek olan, küçükbaş hayvancılık sektörünün dev organizasyonunda, İZMİR KOYUN KEÇİ PANAYIRI mızda da sizlerle birlikte olmak, değerli katkı ve görüşlerinizi almak için gecikmeden bir araya gelmek isteriz. KATILIMCI FİRMA STANTLARIMIZ Zengin içeriği ile 2 gün süren panayırlarımızda sektörün her kesiminden davetli ve ziyaretçilerimiz olmaktadır. Yazılı ve görsel basında da ulusal düzeyde tanıtımı yapılan ve açık davet yapısıyla ziyaretçi sayısı artırılan panayırlarımızda özellikle profesyonel ve meslekten-sektörden katılımcı profili öne çıkmaktadır. Doğru hedef kitleye ulaştığımızın kanıtı olan ziyaretçi profili içerisinde; Bakanlık bürokratları, tarım danışmanları, akademisyenler, ziraat mühendisleri, sektör profesyonelleri, Birlik yöneticileri, yetiştiricilerimiz, besicilerimiz, sanayicilerimiz bulunmaktadır. 7 BÖLGE 81 İLDEN doğru hedef kitleye sahip panayırlarımızda, 2 koridor kiraladıkları stantlarda ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmak, sesini duyurmak isteyen katılımcı firmalara ayrılmaktadır. Her biri 9 m 2 olan stantlarımız ağırlama müştemülatı ile birlikte katılımcı firmalara kiralanmaktadır. Firmalarımız kendilerine ayrılan sınırlı sayıdaki bu stantlarda yazılı ve görsel tanıtımlarını, ürünleri ile ilgili demonstrasyonlarını yapabilmektedir. Sektör paydaşı firma ve kurumlarımızın farklı alanlardaki ürün ve hizmetlerini tanıtarak; bilinirliklerini artırdığı ve ticari bağlantılar kurdukları stantlarımız; Birlik yöneticilerimizden akademisyenlere, tarım danışmanlarımızdan besici ve yetiştiricilerimize uzanan bir hedef kitlece ilgi görmektedir. Siz de ürün ve/veya hizmetinizle doğru hedef kitleye seslenmeyi arzu ediyorsanız; bir araya gelmekten mutluluk duyacağız.

9 PANAYIRIMIZA SPONSOR OLUR MUSUNUZ? Bu yıl 4 üncüsünü yapacağımız KOYUN KEÇİ PANAYIRI mız sosyal sorumluluk projelerine ve Türkiye nin hayvancılık sektörüne önem veren, içinde bir şekilde yer alan kurum ve kuruluşlarımızın önemli ve değerli destekleriyle 4. yaşına geldi. 09 Açıkça söylemeliyiz ki destekleriyle bize ve sektöre güç katan sponsor firmalarımız Türkiye nin küçükbaş hayvancılığının, sorumlulukla hareket eden olmazsa olmazlarıdır. Ana Sponsorluk: Basın toplantılarımızda, haber ve basın bültenlerimizde, yazılı ve görsel basın ile yapacağımız yayınlarda Ana Sponsor firma ve kurumlarımız panayırımızın ismi ile birlikte anılacak ve tanıtılacaktır. İzmir in ve Seferihisar ın çeşitli lokasyonlarında kullanılacak tanıtım ve duyuru çalışmalarında, katalog, afiş ve pankartlarımızda, hazırlanan tanıtım filminin sonunda Ana Sponsor firma ve kurumlarımızın logoları vurgulanacaktır. Ana Sponsor firmalarımızın kendi kısa tanıtım filmleri, panayırımız boyunca belirli aralıklarla gösterilecek, görsel malzemeleri panayır alanında asılacaktır. Ana Sponsor firma ve kurumlarımızın hazırlatacakları reklamları; sitesinde 3 ay, basılı yayınlarımızdan olan Koyun Keçi Dünyası Gazetesi nde 2 sayı, Koyun Keçi Dünyası dergimizde ise 1 sayı tam sayfa ilan olarak yer alacaktır. Destek Sponsorluk: Şehrin ve ilçemizin çeşitli lokasyonlarında kullanılacak tanıtım ve duyuru çalışmalarında, katalog, afiş ve pankartlarımızda, hazırlanan tanıtım filminin sonunda Destek Sponsor firma ve kurumlarımızın logoları vurgulanacaktır. Destek Sponsor firma ve kurumlarımızın görsel tanıtım malzemeleri panayır alanında asılacaktır. Destek Sponsor firma ve kurumlarımızın hazırlatacakları reklamları; sitesinde 3 ay, basılı yayınlarımızdan olan Koyun Keçi Dünyası Gazetesi nde 1 sayı tam sayfa ilan olarak yer alacaktır.

10 farkında mısınız... Yayın

11 KEÇI KOYUN PANAYIRI, SEKTÖR PAYDASLARINI BIR ARAYA GET Yayın Adı : Yeni Asır Yeni Ekonomi DÜNDEN BUGÜNE BASINDAN Yayın Adı : Yeni EkonomiPANAYIRI, SEKTÖR Sayfa :1 KOYUN PAYDASLARINI BIR ARAYA Tarih GET KOYUN-KEÇI PANAYIRIKEÇI SUT SEKTÖRÜ Periyod : Haftada 6 Gün Tiraj Sayfa : 1 Tarih Sayfa Yayın : 29 Adı : Yeni Ekonomi Tarih : Periyod Tiraj : : Günlük Periyod : Haftada 6 Gün Tiraj 2/4 EFERIHISAR'DAN KOYUN KEÇI PANAYIRINA DAVET af Tarih : Tiraj : Sayfa : 5 ır i As 11 Yen04.20KOYUN VE KEÇI DOSTLARINA SEFERIHISAR'DAN DAVET VAR 15. SEFERIHISAR'DAN KOYUN KEÇI PANAYIRINA DAVET Yayın Adı : Ege Telgraf Tarih : Tiraj : Sayfa : 5 Yayın Adı : Yenigün (Izmir) Tarih : Tiraj : Sayfa : 2 ÜNLÜ OLDU, KEÇI PANAYIRI'NA GELIYOR Ege Telgraf Yayın Adı : Haber Ekspres (Izmir) ÜNLÜ SEFERIHISAR'A DAVETLISINIZ Yayın Adı : Ege Life Sayfa : 73 Periyod : Aylık Sayfa Tiraj : : 16 n Yeni Gü Periyod : Günlük OLDU, KEÇI PANAYIRI'NA GELIYOR Yayın Adı : Haber Ekspres (Izmir) Tarih : Sayfa : 16 Tarih : Tiraj : /2 Tarih : Tiraj : /2 KOYUN KEÇI PANAYIRI'NDA SANATÇI SAIME CANTÜRK Yayın Adı 9 Eylül Gazetesi Sayfa : 11 Tarih : Tiraj : Haber Ekspres Ege Life KOYUN KEÇI PANAYIRI 'ILK'LERE IMZASINI ATACAK Yayın Adı : Posta Ege Sayfa : 4 Tarih : Tiraj : Eylül KOYUN KEÇI PANAYIRI 14 EYLÜL'DE BASLIYOR Yayın Adı : Habertürk Egeli Sayfa : 9 Tarih : Tiraj : SEFERIHISAR, KOYUN KEÇI PANAYIRINA HAZIRLANIYOR Yayın Adı : Dünya Posta Ege : Istanbul Sayfa : 17 Tarih : KOYUN-KEÇI SEKTÖRÜ IZMIR'DE BULUSTU Tiraj : Yayın Adı : Süt Dünyası : Istanbul KOYUN-KEÇI PANAYIRI ÖNCÜ OLACAK Yayın Adı : Tünaydın : Istanbul Sayfa : 5 Tarih : KOYUN-KEÇI PANAYIRI ÖNCÜ OLACAK Tiraj : Yayın Adı : Tünaydın : Istanbul Sayfa : 5 Tarih : Tiraj : Süt Dünyası KOYUN VE KEÇI PANAYIRININ ILKI SEFERIHISAR'DA YAPILACAK Yayın Adı : Ticaret Gazetesi (Izmir) Sayfa : 3 Periyod : Haftada 6 Gün Tarih : Tiraj : Ticaret Tünaydın Tarih : HaberTürk Tiraj : Sayfa : 5 OYUN-KEÇI PANAYIRI ÖNCÜ OLACAK Tarih : Tiraj : Sayfa : 28 Periyod : 2 Aylık

12 4. İZMİR KOYUN KEÇİ PA N AY IR I EYLÜL SEFERIHISAR Damızlık Hayvan Pazarı Müstahsil Pazarı Paneller Ürün Tanıtım Stantları Teknoloji Noktaları Küçükbaşın En Güzelleri Unutulan Geleneğimiz: Çocuk Oyun Alanı Müzik Dinletileri Keçe Çalışmaları

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ Değerli Sektör Temsilcisi, 11 15 Aralık 2013 tarihleri arasında Clup Hotel Sera Delue Antalya da gerçekleştireceğimiz TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ nin çalışmaları hızla

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 İÇİNDEKİLER Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 Etkinliği Düzenleyen IEEE Nedir? -------------------------------------------------------------------

Detaylı

20-23 MAYIS 2017 SPONSORLUK DOSYASI

20-23 MAYIS 2017 SPONSORLUK DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı 5 Ekim - 6 Kasım Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ Türkiye artık yetiştirdiği sporcular ve düzenlediği spor organizasyonları

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Ömer BİLGİN Çavdarhisar Kaymakamı 2011 AIZANOI Binlerce yıl öncesine dayanan tarihi, eşsiz mimari eserleri, dünyanın pek çok ilklerini

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 MAYIS 2014, ANKARA

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 MAYIS 2014, ANKARA BİZ KİMİZ? Uçan Süpürge, kadın sivil toplum kuruluşları arasında iletişim, dayanışma ve işbirliği geliştirerek bu kuruluşların güçlenmesine katkıda bulunmayı; toplumsal cinsiyet eşitliği bilincini yaygınlaştırarak

Detaylı

Kolejli İşadamları Derneği, 2009 yılında TED Ankara Koleji mezunu iş insanları tarafından kurulmuştur.

Kolejli İşadamları Derneği, 2009 yılında TED Ankara Koleji mezunu iş insanları tarafından kurulmuştur. KOLEJLİ İŞADAMLARI DERNEĞİ Kolej ruhunu bir ömür boyu taşımak, onurdur. Kolejli İşadamları Derneği, 2009 yılında TED Ankara Koleji mezunu iş insanları tarafından kurulmuştur. Kolejli İşadamları Derneği,

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI KASIM 2015

BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI KASIM 2015 BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI 05-08 KASIM 2015 2 3 4 5 : : : : : : : : : EGE CANLI HAYVAN ve TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI FUARIN KÜNYESİ 6 7 { { EGE CANLI HAYVAN ve TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARETÇİ İSTATİSTİKLERİ

Detaylı

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri İstihdam Seferberliği 2019, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatıldı. 25 Şubat 2019 tarihinde İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Detaylı

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

1- Ulusal Kırmızı Et Konseyi Seferihisar da Toplanacak!- 03.09.2014

1- Ulusal Kırmızı Et Konseyi Seferihisar da Toplanacak!- 03.09.2014 1- Ulusal Kırmızı Et Konseyi Seferihisar da Toplanacak!- 03.09.2014 Ulusal Kırmızı Et Konseyi (UKON) Yönetim Kurulu ve Değerlendirme Toplantısı, Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği alanında Türkiye'nin en

Detaylı

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır.

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. TANITIM ÇALIŞMALARI Nasıl Tanıtılıyor? Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. 1- Basılı doküman gönderimi (Gazete, Broşür, Bülten, Davetiye) 2- İnternet

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ Sayın Yetkili, Bogăziçi Üniversitesi I ktisadi ve I dari Bilimler Fakültesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi Lüks Tüketim Zirvesi ni 28 Ocak 2016

Detaylı

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 6 Aralık 2018 Bu sene 12. si düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, Türkiye

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

Yılda 24 tematik toplantı: Tematik toplantılara ortalama 200 kişi katılıyor.

Yılda 24 tematik toplantı: Tematik toplantılara ortalama 200 kişi katılıyor. SPONSORLUK DOSYASI BİZ KİMİZ? Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) gücünü ve etkinliğini; Türkiye nin 7 bölgesinden gelen iş insanlarının oluşturduğu federasyon ve derneklerinin gönüllü,

Detaylı

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15 Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI FURNEXPO, 12-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri ile buluştu.

Detaylı

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK!

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! Sayın İlgili, ABD nin en eski ve köklü Türk-Amerikan derneklerinden biri olan Vaşington Türk Amerikan Derneği adına sizi, Eylül 2014 ayı boyunca

Detaylı

FUAR RAPORU. 30 Mayıs02 Haziran 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI

FUAR RAPORU. 30 Mayıs02 Haziran 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI 30 Mayıs02 Haziran 2013 FUAR RAPORU www.iraqhvacexpo.com info@iraqhvacexpo.com 2. ULUSLARARASI HVACEXPO,

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL 2017 - İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZİRVE VE FUARI Türkiye son on üç yılda birçok alanda elde ettiği başarılar ve gelişimler ile

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

FUAR RAPORU Irak ın Ticaret Merkezi Erbil, ticari potansiyeliyle tüm yatırımcıları şaşırttı.

FUAR RAPORU Irak ın Ticaret Merkezi Erbil, ticari potansiyeliyle tüm yatırımcıları şaşırttı. FUAR RAPORU Irak ın Ticaret Merkezi Erbil, ticari potansiyeliyle tüm yatırımcıları şaşırttı. IRAK ULUSLARARASI FURN EXPO, 27-30 Haziran 2012 tarihlerinde Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN FUAR RAPORU. www.iraqflowerexpo.com info@iraqflowerexpo.

ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN FUAR RAPORU. www.iraqflowerexpo.com info@iraqflowerexpo. ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN 2013 FUAR RAPORU ULUSLARARASI FLOWEREXPO, 30 May-02 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

Değerli Proje Ortağımız,

Değerli Proje Ortağımız, Değerli Proje Ortağımız, Sağlıklı ve yeterli miktarda gıdaya erişimin giderek zorlaştığı ve buna paralel olarak gıda üretiminin ve ticaretinin büyük önem kazandığı günümüz dünyasında, gıda endüstrisi içinde

Detaylı

15. CHICAGO TÜRK FESTİVALİ

15. CHICAGO TÜRK FESTİVALİ 1 15. CHICAGO TÜRK FESTİVALİ Eylül 13 15, 2018 Daley Plaza, Chicago Organized by Turkish American Cultural Alliance 3845 N Harlem Ave. Chicago, IL 60634 www.chicagoturkishfestival.com info@chicagoturkishfestival.org

Detaylı

28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) SPONSORLUK DOSYASI. Destekleriyle. Organizatör.

28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) SPONSORLUK DOSYASI. Destekleriyle. Organizatör. 28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) Destekleriyle www.favturkey.com SPONSORLUK DOSYASI Organizatör FAV TURKEY FUARI 28 EYLÜL 01 EKİM 2017 DE KAPILARINI AÇIYOR Bir ilke imza atan İstanbul

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

Toprak Kısa Film ve Belgesel Yarışması

Toprak Kısa Film ve Belgesel Yarışması Toprak Kısa Film ve Belgesel Yarışması 01 Temmuz 03 Kasım 2014 1-BİZ KİMİZ? Toprak Kısa Film ve Belgesel Yarışması, Türkiye nin ilk Tarım ve Hayvancılık Kanalı Bereket Televizyonu adına RFTech Reklam,

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol eğlence Proje konusu MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI Sayın İlgili, Ülkemizde her iki yılda bir düzenlenen ve ilki 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

kentseldonusum.pirireisharita.org

kentseldonusum.pirireisharita.org 2. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ Sponsorluk Dosyası kentseldonusum.pirireisharita.org YERİNDE DÖNÜŞÜM, YAŞANABİLİR KENTLER Değerli Sektör Yöneticisi; 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014; inşaat ve finans sektörünü,

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

4 SPONSORLUK DOSYASI

4 SPONSORLUK DOSYASI 4 SPONSORLUK DOSYASI 4-6 Şubat 2016 İstanbul Neden Partner Olmalısınız? Yeni müşteriler kazanma ve yeni iş fırsatları yaratma Sektörde öncü olan konuşmacılara erişme Sektör öncüleri ile fikirlerinizi paylaşma

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER. HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2. Yrd.Doç.Dr. Özgür GÜLDÜ

HALKLA İLİŞKİLER. HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2. Yrd.Doç.Dr. Özgür GÜLDÜ HALKLA İLİŞKİLER HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2 Yüzyüze İlişkiler Yüzyüze ilişkilerde, kararların verilmesinde halktan gelen geri bildirimlerin önemli bir işlevi vardır. Bu tür ilişkilerde

Detaylı

Değerli Sektör Temsilcileri,

Değerli Sektör Temsilcileri, Değerli Sektör Temsilcileri, Uluslararası Balkan Gıda, Tarım Hayvancılık ve Gastronomi Zirvesi 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında siz değerli sektör temsilcilerinin katılımlarıyla, Balkanlardaki Osmanlı

Detaylı

Destekleyen Kurum Ekim 2017 JW Marrio Hotel Ankara

Destekleyen Kurum Ekim 2017 JW Marrio Hotel Ankara Destekleyen Kurum 11-12 Ekim 2017 JW Marrio Hotel Ankara Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD1989), tüm yur a sanayici ve iş insanlarının birlikteliğini teşkil etmek, öncelikle ulusal pla ormda,

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS B BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS INVESTMENT BANKING SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Finance Summits, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü ve CARF (Center for Applied Research in Finance) ortaklığı ile

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman KONFERANS PROGRAMI Forumun Amaç ve İçeriği: Geleneksel sağlık sistemleri, hastaneler, tedavi süreçleri, hasta-doktor ilişkileri günümüzde dijital bir dönüşüm yaşayarak yeni bir yapıya bürünmektedir. Özellikle

Detaylı

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k.

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k. İnsanlık, tarihi boyunca farklılığın yaratmış olduğu etkenler dizinin altında gelişmeye çalışılmış ve daha ileri gitmeyi hedeflemiştir. Tüm engellilere bakışların özürlü olduğu ülkemizde, farklılığın ve

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI

FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI İÇİNDEKİLER: 1. Yatırım Kulübü 2. Forex Yarışması 2.1 Forex Yarışması Nedir? 2.2 Forex Yarışması nın Amacı ve Hedef Kitlesi 2.3 Forex Yarışması Zaman Planlaması 3. Sponsorluk

Detaylı

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI Asya ve Avrupa nın Buluşma Noktasında Tarım Sigortaları alanında gerçekleştirilen ilk büyük çaplı organizasyon Dünya

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU Bu yıl birincisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri organizasyonunun katılımcılar ve ziyaretçiler gözünden etkililiğin

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM ve İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ

KURUMSAL YÖNETİM ve İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ KURUMSAL YÖNETİM ve İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ Sayın Yetkili, Kurumsal Yönetim ve İnsan Kaynakları Zirvesi'ni 4-5 Aralık tarihlerinde Prof. Dr. Vedat Akgiray başkanlığında kurulan CCG (Center for Research

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013 Grand Central Terminal İKİ ETKİNLİKLE 500 BİN KİŞİYE ULAŞIN 57 yıllık tarihinde ilk kez Mayıs ayını

Detaylı