TED KOCAELİ KOLEJİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TED KOCAELİ KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU"

Transkript

1 16-17 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

2

3 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul, 5, 6 ve 7. sınıf düzeylerinde öğrenci kabul edilecektir. Okul öncesi, ilkokul 1, 2 ve 3. sınıflar için ön kayıt yaptıran öğrenciler, gözlem ve görüşme yoluyla değerlendirilerek kesin kayıt hakkı kazanacaklardır. Bu hakkı kazanan öğrencilerin velileriyle Kurucu Temsilcisi arasında, başvuru tarihlerine göre, Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin öncelikli kaydı sonrası boş kalan kontenjanlara yerleştirilmek üzere Kesin Kayıt Taahhütnamesi imzalanarak kayıtları tamamlanacaktır. 13 Mart 16 tarihine kadar ön kayıt yaptıran 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri ise, TED Genel Merkezi tarafından 27 Mart 16 tarihinde yapılacak olan TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'nın ardından gözlem ve görüşme sonuçlarına göre değerlendirilerek kesin kayıt hakkı kazanacaklardır. 8. sınıf düzeyinde mevcut 7. sınıf öğrencilerimiz haricinde öğrenci kaydı yapılmayacaktır. BAŞVURU KOŞULLARI VE KAYIT SÜRECİ Kayıt yaptırmak isteyen velilerin, öncelikle TED Kocaeli Koleji'ne giderek Aday Öğrenci Başvuru Formu nu doldurması gerekmektedir. Başvuru formları TED Kocaeli Koleji Öğrenci İşleri Birimi tarafından TED Online Aday Başvuru Sistemi'ne işlenecektir. Okul Öncesi eğitim öğretim yılında okul öncesi gruplarına Nisan 11 - Eylül 12 tarihleri arasında doğan öğrenciler alınacaktır. Eylül 16 itibariyle, 66, 67, 68 aylık çocuklarını ilkokula göndermek istemeyen velilerin okul yönetimine dilekçe vermeleri gerekmektedir. 69, 70, 71 aylık çocuklarını ilkokula göndermek istemeyen velilerin ise çocukları için doktor raporu almaları gerekmektedir. 72 aylık ve daha büyük çocukların ilkokula başlamaları zorunludur. Hazırlık grubu (5 yaş) için kontenjan önceliği, eğitim-öğretim yılında okulumuz 4 yaş anasınıfında öğrenim gören öğrencilerimizin olup bu öğrencilerimizin velilerinin 29 Şubat - 11 Nisan 16 tarihleri arasında 1000 TL ön ödeme ile birlikte kesin kayıt taahhütnamesi imzalaması gerekmektedir. (Ödeme takvimi banka ile oluşturulacaktır TL'lik ödeme okul ücretinden düşülecektir. Kayıt taahhütünden vazgeçilmesi durumunda, bu ödeme iade edilemeyecektir.) Bu tarihe kadar kesin kayıt taahhütnamesi imzalanmaması durumunda kayıt yenilemesi yapılmayacak olarak değerlendirilecek ve kontenjan yeni kayıtlara açılacaktır.

4 Ön kayıt yaptıran aday öğrencilere gözlem ve görüşme için randevu verilecektir. Aday öğrenciler, TED Kocaeli Koleji ile okul olgunluğu, dil gelişimi, motor beceriler, dikkat ve algılama düzeyi açısından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanmadığı bilgisi, velisine bildirilerek kesin kayıt taahhütnamesi imzalamak için davet edilecektir. İmzalanan taahhütname sayısının kontenjanı doldurması halinde kayıtlar durdurulacaktır. İlkokul 1.sınıflara, eğitim öğretim yılında Mart 11 ve öncesinde doğan öğrenciler alınacaktır. Kontenjan önceliği eğitim-öğretim yılında okulumuz hazırlık grubu (5 yaş) anasınıfında öğrenim gören öğrencilerimizin olup bu öğrencilerimizin velilerinin 29 Şubat 11 Nisan 16 tarihleri arasında 1000 TL ön ödeme ile birlikte kesin kayıt taahhütnamesi imzalaması gerekmektedir. (Ödeme takvimi banka ile oluşturulacaktır TL'lik ödeme okul ücretinden düşülecektir. Kayıt taahhütünden vazgeçilmesi durumunda, bu ödeme iade edilemeyecektir.) Bu tarihe kadar kesin kayıt taahhütnamesi imzalanmaması durumunda kayıt yenilemesi yapılmayacak olarak değerlendirilecek ve kontenjan yeni kayıtlara açılacaktır. Kalan kontenjanlar için ön kayıt yaptıran aday öğrencilere gözlem ve görüşme için randevu verilecektir. Aday öğrenciler, TED Kocaeli Koleji ile okul olgunluğu, dil gelişimi, motor beceriler, dikkat ve algılama düzeyi açısından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanmadığı bilgisi velisine bildirilerek, veli kesin kayıt taahhütnamesi imzalamak için davet edilecektir. İmzalanan taahhütname sayısının kontenjanı doldurması halinde kayıtlar durdurulacaktır. 2. ve 3. sınıflar için kontenjan önceliği eğitim-öğretim yılında okulumuz 1 ve 2. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin olup bu öğrencilerimizin velilerinin 29 Şubat - 11 Nisan 16 tarihleri arasında 1000 TL ön ödeme ile birlikte kesin kayıt taahhütnamesi imzalaması gerekmektedir. (Ödeme takvimi banka ile oluşturulacaktır TL'lik ödeme okul ücretinden düşülecektir. Kayıt taahhütünden vazgeçilmesi durumunda, bu ödeme iade edilemeyecektir.) Bu tarihe kadar kesin kayıt taahhütnamesi imzalanmaması durumunda kayıt yenilemesi yapılmayacak olarak değerlendirilecek ve kontenjan yeni kayıtlara açılacaktır. Kalan kontenjanlar için ön kayıt yaptıran aday öğrencilere gözlem ve görüşme için randevu verilecektir. Aday öğrenciler, TED Kocaeli Koleji ile okul olgunluğu, dil gelişimi, motor beceriler, dikkat ve algılama düzeyi açısından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanmadığı bilgisi velisine bildirilerek, veli kesin kayıt taahhütnamesi imzalamak için davet edilecektir. İmzalanan taahhütname sayısının kontenjanı doldurması halinde kayıtlar durdurulacaktır.

5 4. sınıflar için kontenjan önceliği Eğitim-öğretim yılında okulumuz 3. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin olup bu öğrencilerimizin velilerinin 29 Şubat - 11 Nisan 16 tarihleri arasında 1000 TL ön ödeme ile birlikte kesin kayıt taahhütnamesi imzalaması gerekmektedir. (Ödeme takvimi banka ile oluşturulacaktır TL'lik ödeme okul ücretinden düşülecektir. Kayıt taahhütünden vazgeçilmesi durumunda, bu ödeme iade edilemeyecektir.) Bu tarihe kadar kesin kayıt taahhütnamesi imzalanmaması durumunda kayıt yenilemesi yapılmayacak olarak değerlendirilecek ve kontenjan yeni kayıtlara açılacaktır. Kalan kontenjanlar için ön kayıt başvurularının ardından, aday öğrenciler TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'na katılacaktır. TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere TED Kocaeli Koleji PDR uzmanları ve öğretmenleri tarafından yapılacak olan gözlem ve görüşme için randevu verilip; sınav, görüşme ve gözlem sonuçları değerlendirilerek öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanmadığı bilgisi velisine bildirilecek ve veli kesin kayıt işlemleri için davet edilecektir. Ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflar için kontenjan önceliği Eğitim-öğretim yılında okulumuz 4, 5 ve 6. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin olup bu öğrencilerimizin velilerinin 29 Şubat 11 Nisan 16 tarihleri arasında1000 TL ön ödeme ile birlikte kesin kayıt taahhütnamesi imzalaması gerekmektedir. (Ödeme takvimi banka ile oluşturulacaktır TL'lik ödeme okul ücretinden düşülecektir. Kayıt taahhütünden vazgeçilmesi durumunda, bu ödeme iade edilemeyecektir.) Bu tarihe kadar kesin kayıt taahhütnamesi imzalanmaması durumunda kayıt yenilemesi yapılmayacak olarak değerlendirilecek ve kontenjan yeni kayıtlara açılacaktır. Kalan kontenjanlar için ön kayıt başvurularının ardından, aday öğrenciler TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'na katılacaktır. TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere TED Kocaeli Koleji PDR uzmanları ve öğretmenleri tarafından yapılacak olan gözlem ve görüşme için randevu verilip sınav, görüşme ve gözlem sonuçları değerlendirilerek öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanmadığı bilgisi velisine bildirilecek ve veli kesin kayıt işlemleri için davet edilecektir. 8. sınıflar için eğitim-öğretim yılında okulumuz 7. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimiz dışında öğrenci kaydı yapılmayacaktır. 7. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin velilerinin 29 Şubat - 11 Nisan 16 tarihleri arasında 1000 TL ön ödeme ile birlikte kesin kayıt taahhütnamesi imzalaması gerekmektir. (Ödeme takvimi banka ile oluşturulacaktır TL'lik ödeme okul ücretinden düşülecektir. Kayıt taahhütünden vazgeçilmesi durumunda, bu ödeme iade edilemeyecektir.) Bu tarihe kadar kesin kayıt taahhütnamesi imzalanmaması durumunda kayıt yenilemesi yapılmayacak olarak değerlendirilecektir.

6 Kalan kontenjanlar için ön kayıt başvurularının ardından, aday öğrenciler TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'na katılacaktır. TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere TED Kocaeli Koleji PDR uzmanları ve öğretmenleri tarafından yapılacak olan gözlem ve görüşme için randevu verilip; sınav, görüşme ve gözlem sonuçları değerlendirilerek öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanmadığı bilgisi velisine bildirilecek ve veli kesin kayıt işlemleri için davet edilecektir. ÖNEMLİ TARİHLER TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı (4, 5, 6 ve 7. sınıf düzeyleri) İçin 13 Mart 16 Son Başvuru Tarihi TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı (4, 5, 6 ve 7. sınıf düzeyleri) 27 Mart 16 Sınav Tarihi TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı Sınavdan sonra 10 işgünü içerisinde Sonuçlarının İlânı Mevcut Öğrencilerimizin Kayıt Yenileme 29 Şubat - 11 Nisan 16 Tarihleri ÖĞRENCİ GİRİŞ SINAVI HAKKINDA TED Okulları Giriş Sınavı TED Genel Merkezi tarafından hazırlanmıştır. TED Okulları Giriş Sınavı öğretim yılında 3, 4, 5, 6. sınıf seviyelerinde öğrenim gören öğrencilere yapılmaktadır. 1.BAŞVURU ŞARTLARI TED Okulları Giriş Sınavı'na Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Resmi ve Özel okullarda okuyan öğrenciler başvurabilmektedir Öğretim yılında; 3. sınıfta okuyan öğrenciler 4. sınıf, 4. sınıfta okuyan öğrenciler 5. sınıf, 5. sınıfta okuyan öğrenciler 6. sınıf, 6. sınıfta okuyan öğrenciler 7. sınıf için başvuru yapabilmektedir.

7 2. SINAV BAŞVURU İŞLEMLERİ Sınav başvuruları, veli/öğrenci adaylarının bizzat okulumuza gelerek başvuru formu doldurmaları ile alınmaktadır. Sınav giriş belgeleri sınavdan 3 gün önce okulumuz web sayfasından ( öğrencinin TC kimlik numarası ile alınacaktır. Sınava girecek öğrencilerin, sınav günü nüfus cüzdanları ve sınav giriş belgelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir. Giriş belgesi veya nüfus cüzdanı yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. 3. SINAV Sınavın sınıf seviyelerine göre soru sayıları ve süreleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir Öğretim Yılı için TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı Bilgileri Yılında Okuyacağı Sınıf DİSİPLİNLER TÜRKÇE MATEMATİK İNGİLİZCE* TOPLAM SORU SAYISI SINAV SÜRESİ 4. Sınıf dk. 5. Sınıf dk. 6. Sınıf dk. 7. Sınıf dk. *İngilizce sınavı, kesin kayıt durumda öğrencinin seviyesini değerlendirmek amacıyla kullanılacaktır. Puan hesaplamada devreye alınmayacaktır. 4. SINAV DEĞERLENDİRİLMESİ ve İLANI Her soru 4 seçeneklidir. Sınav sonucu doğru yanıtlar üzerinden hesaplanacaktır. Yanlışlar doğruları eksiltmeyecektir. Ancak soruların ağırlıkları farklı olacaktır (Örneğin her soru 1 puan değildir). Öğrencinin doğru yaptığı zor soru lar daha fazla puan almasını sağlayacaktır. S ı n av s o n ra s ı a d ay l a r s o n u ç l a r ı n ı o k u l u m u z u n i n t e r n e t a d re s i n d e n ( TC kimlik numaraları ile online öğrenebileceklerdir. Her aday sadece kendi sınav sonucunu görebilecektir.

8 TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı Sonuçlarına Göre Verilecek Başarı Bursları 27 Mart 16 tarihinde uygulanan TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı sonucuna göre 5, 6 ve 7. Sınıf düzeylerinde: Birinci olan öğrencilere % 100 oranında başarı bursu verilecektir. Sınav sonuçlarında eşitlik olması halinde yaşı küçük olan aday öğrenciye öncelik verilir. Okul yönetimi vereceği burs oranlarını tekrar değerlendirme hakkına sahiptir. TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'na 13 Mart 16 tarihine kadar 5, 6 ve 7. sınıf düzeylerindeki aday öğrenciler başvuruları doğrultusunda girebileceklerdir. Bu tarihten sonra başvuru yapan aday öğrenciler, 27 Mart 16 tarihinde yapılacak TED Okulları Öğrenci Giriş Sınavı'na kabul edilmeyecektir. Açık kontenjan bulunması halinde, bu tarihten sonra başvuru yapacak adaylar okulun belirleyeceği tarih/tarihlerde sınava katılabileceklerdir. 27 Mart 16 tarihinden sonra sınava girecek adaylar başarı bursundan yararlanamayacaktır. İNGİLİZCE DÜZEY BELİRLEME SINAVI Kesin kaydı yapılan 4, 5, 6 ve 7. sınıf düzeylerindeki öğrencilere İngilizce Düzey Belirleme Sınavı uygulanacaktır. Yabancı dil seviyeleri beklenen düzeyde olmayan öğrenciler okul tarafından düzenlenecek İngilizce Destek Programı'na alınacaktır. İngilizce Düzey Belirleme Sınavı eğitim öğretim yılının ilk haftasında yapılacaktır. Başvuru Sınıf Düzeyi Sınav Türü Sınav Süresi 4 30 soruluk dinleme ve yazma becerisi + sözlü görüşme dakika 5 40 soruluk dinleme ve yazma becerisi + sözlü görüşme dakika 6 50 soruluk dinleme ve yazma becerisi + sözlü görüşme dakika 7 soruluk dinleme becerisi ve paragraf yazma +sözlü görüşme dakika

9 KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER Kayıt formu (matbu, okul tarafından verilecek) Öğrencinin nüfus cüzdan fotokopisi Öğrencinin 6 adet fotoğrafı Velinin 2 adet fotoğrafı (her bir öğrenci için) Sağlık formu (matbu, okul tarafından verilecek) Sosyal Takip Formu (matbu, okul tarafından verilecek) Yabancı uyruklu öğrenciler için yeni tarihli ikametgâh tezkeresi Veli TED mezunu ise mezuniyet belgesi fotokopisi Veli kamu ya da özel sektörde öğretmen, üniversitede akademisyen ve kamu çalışanı ise görev belgesi Okulun web sayfası, sosyal medya hesapları ve basın haberlerinde kullanılacak öğrenci fotoğrafları ve videolar için toplu izin belgesi (matbu, okul tarafından verilecek) Kocaeli ili sınırlarında yapılacak eğitici alan gezileri için toplu izin belgesi (matbu, okul tarafından verilecek) TED OKULLARINDAN NAKİL GELECEK ÖĞRENCİLERE UYGULANACAK KURALLAR Başka bir TED Okulunda öğrenim görmekte olup TED Kocaeli Kolejine geçiş yapmayı isteyen öğrenci, ilgili sınıf düzeyinde boş kontenjan olması halinde herhangi bir sınava tabi tutulmadan kayıt edilir. TED Ankara Kolejine geçiş yapmak isteyen öğrencilerin ise, en az 5 yıl herhangi bir TED okulunda öğrenim görmüş olmak şartı ve boş kontenjan bulunması halinde kayıtları yapılır.

10 16-17 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIOKUL ÜCRETLERİ OKUL SINIFLAR YILLIK EĞİTİM ÜCRETİ (KDV DAHİL) Okul Öncesi ,00 TL. İlkokul (1, 2, 3, 4. Sınıflar) ,00 TL. Ortaokul (5, 6,7, 8. Sınıflar) ,00 TL. Yemek Ücreti: KDV Dahil Yıllık 3.000,00 TL.dir. İndirimler (Eğitim ücreti üzerinden yapılır) ve Oranları: a Personel İndirimi: Okul kadrosunda olan personelin 1. çocukları için %50, aynı dönemde okuyan 2. çocuk için %30, aynı dönemde okuyan 3. ve diğer çocuklar için %10 indirim uygulanır. b Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED Kocaeli Koleji'nde okuyan kardeşlerin her birine eğitim ücreti ve yemek ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır. c TED Mezunu İndirimi: Anne veya babası TED mezunu olan ve TED Kocaeli Koleji'nde okuyan çocuklara %10 indirim uygulanır. d Meslek grubu İndirimi: Üniversitelerin akademik personeli ile kamu ya da özel sektörde görev yapmakta olan öğretmen çocuklarına ve kamu kurumu çalışanlarının çocuklarına %5 indirim uygulanır. Diğer İndirimler (Eğitim Ücreti üzerinden yapılır) ve Oranları: e Erken Kayıt İndirimi: 30 Nisan 16 tarihleri arasında kayıt yaptıranlara %5 erken kayıt indirimi, 30 Nisan 31 Mayıs 16 tarihleri arasında kayıt yaptıranlara %4 erken kayıt indirimi uygulanır. f Kredili Mevduat Hesabı İndirimi: Denizbank'ta açılacak kredili mevduat hesabı ile yapılan eğitim ücreti ödemelerine, eğitim ücreti üzerinden %2 indirim yapılır. g Peşin Ödeme İndirimi : Peşin Ödemelerde % 5 indirim uygulanır. Not: a,b,c ve d bendlerinde tanımlanan koşulların birden fazlasının taşınması durumunda, öğrenci lehine en yüksek oran indirimi uygulanır. Bu indirimlerden birisi uygulandıktan sonra kalan miktar üzerinden Diğer İndirimler başlığı altında tanımlanan indirimler, yüksek orandan düşük orana doğru kümülatif olarak uygulanır. Eğitim ve yemek ücretlerine %8 KDV dahidir. Anasınıfından 8. sınıfa kadar yemek mecburidir.

11 TED Kocaeli Koleji Türkiye Özel Okullar Birliği üyesidir. TED Kocaeli Koleji BTEC onaylı eğitim merkezidir.

12 Fatih Mh. Galip Erenoğlu Cd. No:10 Başiskele / KOCAELİ / TÜRKİYE Tel: Fax: E-posta : info@tedkocaeli.k12.tr /TEDKocaeliKoleji /tedkocaeli /tedkocaeli /tedkocaelikoleji

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2018-2019

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2015-2016 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Trabzon Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2015-2016

Detaylı

TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU

TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Denizli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2014-2015 eğitim öğretim

Detaylı

ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU EĞİTİM-ÖĞRETİMM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, eğitim öğretim yılında TED Tokat Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza,

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2019-2020 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Trabzon Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2019-2020

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2017-2018 GİRİŞ Bu kılavuz, bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. TED Trabzon Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini Okulumuza, 2017-2018

Detaylı

TED KOCAELİ KOLEJİ. GĠRĠġ. Bu kılavuz, TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

TED KOCAELİ KOLEJİ. GĠRĠġ. Bu kılavuz, TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. GĠRĠġ Bu kılavuz, TED Kcaeli Klejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2015-2016 eğitim öğretim yılında kul öncesi, ilkkul, 5, 6 ve 7. sınıf

Detaylı

TED SİVAS KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED SİVAS KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED SİVAS KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2016-2017 1 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Sivas Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2016-2017 eğitim

Detaylı

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU TED DİYARBAKIR KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU 1 2 ÖNSÖZ Bu kitapçık 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TED Diyarbakır Koleji Özel anasınıfına, Özel ilkokula

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE I- OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ KAYIT KABUL KOŞULLARI Kayıtlarımız 6 Nisan 2015

Detaylı

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ BAŞVURULARI 2016-2017 I. Ön Kayıt Dönemi Taban Puanları

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2012 DOĞUMLULAR (01.01.2012-31.12.2012 DOĞUM ARALIĞI) E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA 1 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULUNA

Detaylı

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir.

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir. EĞİTİMDE NOKTA ATIŞI BURSLULUK SINAVI Amaç: Bu sınav İzmir İli genelinde öğrencilerin analiz,sentez,değerlendirme yeteneklerini geliştirmek,öğrencileri ezberci eğitim sisteminden uzaklaştırarak üst düzey

Detaylı

2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI 1. ALES (Fen Bilimleri

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Enstitümüz Anabilim/Anasanat Dallarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Tezli Yüksek Lisans, Doktora/Sanatta Yeterlik ve Bütünleşik

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015 tarih

Detaylı

Anabilim Dalı Programı Kontenjan Aranan Şartlar

Anabilim Dalı Programı Kontenjan Aranan Şartlar İşletme Doktora İşletme İşletme Doktora 1 İşletme bölümü mezunları İşletme Doktora Başvuru Şartları a. Başvuru Formu (Türkçe ve İngilizce) b. Doktora programına başvuru yapabilmek için adayların başvuru

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 2018-2019 ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 1 İLETİŞİM BİLGİLERİ ERENKÖY KAMPÜS 19 MAYIS MAH. ÇEVRE SOK. NO: 2 ERENKÖY-İSTANBUL TEL: 0 216 360 53 13 / FAX: 0 216 360 54 81 cevre@cevrekoleji.k12.tr

Detaylı

Önemli Tarihler. 08 Aralık 2015 13 Aralık 2015 (saat 23:59 a kadar) Ön kayıt ve kontrol listelerinin kontrolü: Listeler.

Önemli Tarihler. 08 Aralık 2015 13 Aralık 2015 (saat 23:59 a kadar) Ön kayıt ve kontrol listelerinin kontrolü: Listeler. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU PUAN TÜRÜ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİ DIŞI İÇİ DIŞI PROGRAMA BAŞVURU

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI

SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ALES PUAN TÜRÜ T.C. UYRUKLU YABANCI UYRUKLU YATAY GEÇİŞ TOPLAM REHABİLİTASYON TEZLİ 25 4 4 33 MOLEKÜLER TIP TEZLİ

Detaylı

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI Sınav Başvuru Süresi 20 OCAK 2016 29 ŞUBAT 2016 Sınav Tarihi ve Saati OTURUMLAR BAŞLANGIÇ SAATLERİ SINAV TARİHİ 1. SEANS 10.00 06 Mart 2. SEANS 14.00 2016 GRUPLAR ERCİYES

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU NUN 01/06/2015 TARİHLİ VE 2015/20/1 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR.

ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU NUN 01/06/2015 TARİHLİ VE 2015/20/1 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU NUN 01/06/2015 TARİHLİ VE 2015/20/1 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞI ÖĞRENCİ ALIM KONTENJANINA BAŞVURU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ Amaç

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI. 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI. 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için 5, 6 ve 7. sınıflara Nakil Sınavı ile kontenjan dâhilinde öğrenci alınacaktır. Nakil Sınavı

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

Özel öğretim kurumları yönetmeliği değişti

Özel öğretim kurumları yönetmeliği değişti On5yirmi5.com Özel öğretim kurumları yönetmeliği değişti Resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle artık dershaneler ya dönüşüme uğrayıp Temel Lise olacak ya da kapanacak. Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2014 Cumartesi

Detaylı

Sınavlar Konuralp Yerleşkesi Merkezi Dersliklerde yapılacaktır.

Sınavlar Konuralp Yerleşkesi Merkezi Dersliklerde yapılacaktır. T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim bahar yarıyılında

Detaylı

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU OCAK 2015 2014-2015 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi Duyurusu Yükseköğretim Kurulunun yazıları esas alınarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Pedagojik

Detaylı

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ SINAVI DÜZENLEYEN KURUM/KURULUŞ SINAV KONUSU SINAVIN AMACI SINAV TÜRÜ HEDEF KİTLE SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ ÖZEL GEBZE HİSAR İLKOKULU-ORTAOKULU Bursluluk Sınavı HİSAR OKULLARI bursluluk sınavının amacı,

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2019 2020 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU (01.01.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI DOĞUMLULAR) 2019/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2019-2020

Detaylı

Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme

Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme Rota Eğitim Kurumları Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme UYGULANACAK İNDİRİM KOŞULLARI ŞUBAT, MART VE NİSAN DÖNEMİ İNDİRİMİ 750 TL olarak, 12 Şubat - 14 Nisan 2018 tarihleri arasında kayıt yapan öğrencileri

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2014 DOĞUMLULAR (01.01.2014-31.12.2014 TARİHLERİ ARASINDA DOĞAN) E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA 0 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI

Detaylı

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI KONTENJANLARI. Doktora için ALES Puan Türü. Doktora (Yüksek Lisansa Dayalı) Açıklama. Tezli Yüksek Lisans ve

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI KONTENJANLARI. Doktora için ALES Puan Türü. Doktora (Yüksek Lisansa Dayalı) Açıklama. Tezli Yüksek Lisans ve Alan İçi Alan İçi Alan İçi Tezli Yüksek Lisans ve için ALES Puan Türü T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

Detaylı

ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir

ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir 2017-2018 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel İzmir Amerikan Koleji İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir TELEFONLAR : 0232 355 0 555 FAX : 0232 355 0 411 http: www.aci.k12.tr

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ. 4.,5.,6., ve 10 SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ. 4.,5.,6., ve 10 SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI 17-18 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ 4.,5.,6.,7.8.9. ve SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI Başvuru Süresi Sınav Tarihi ve Saati Sınav Yeri Sınav Ücreti Aralık 17 Ocak 18 13 Ocak 18 Cumartesi 8.9. ve. Sınıflar

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı için 5., 6. ve 7. sınıflara Nakil Sınavı ile kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır. Nakil Sınavı ile ilgili

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÖK 100/2000 DOKTORA BURSLARI 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU SÜRECİNE İLİŞKİN TAKVİM Başvuru

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU PUAN TÜRÜ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİ DIŞI İÇİ DIŞI PROGRAMA

Detaylı

2016 İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI (29 MAYIS-YÖS 2016) KILAVUZ

2016 İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI (29 MAYIS-YÖS 2016) KILAVUZ 2016 İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI (29 MAYIS-YÖS 2016) KILAVUZ 1. 29 MAYIS-YÖS 2016 BAŞVURU VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ 2. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 3. BAŞVURU

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik için Başvuru Şartları ve Özel

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Değerli Veli, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Ön kayıt işlemleri için, aday öğrenci velilerinin, okula gelerek

Detaylı

Kolejlerin bursluluk sınavları ne zaman?

Kolejlerin bursluluk sınavları ne zaman? On5yirmi5.com Kolejlerin bursluluk sınavları ne zaman? Veliler ve öğrencilerin yeni yılla bilikte başlayan, önümüzdeki yıl için okul arayışları devam ediyor. Yayın Tarihi : 21 Şubat 2017 Salı (oluşturma

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2014 2015 EğitimÖğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Lisansüstü Programlarımıza 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detay bilgiler aşağıda verilmiştir.

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMANLIĞI SINAV KILAVUZU 2015 İLGİLİ MEVZUAT 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Lisansüstü Programlarımıza 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Programlara başvuru ve kabul şartları ile ilgili detay

Detaylı

2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. DOKTORA PROGRAMLARI

2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. DOKTORA PROGRAMLARI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. BAŞVURU TARİHLERİ Başvuruların kabulü, 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik için Başvuru Şartları ve Özel

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2015 2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN KEPEZ MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDE BULUNAN İMAM HATİP ORTAOKULU YAZILI SINAV

Detaylı

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU OCAK 2015 2014-2015 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 5 2.1 Ana Bilim

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Üniversitesi bünyesindeki

Detaylı

ZAFER KOLEJİ KAYIT - KABUL PROSEDÜRLERİ. Her okulda Kayıt-Kabul Komisyonu kurulur. Öğrencinin okula kabulü bu komisyon kararıyla yapılır.

ZAFER KOLEJİ KAYIT - KABUL PROSEDÜRLERİ. Her okulda Kayıt-Kabul Komisyonu kurulur. Öğrencinin okula kabulü bu komisyon kararıyla yapılır. AÇIKLAMALAR: ZAFER KOLEJİ KAYIT - KABUL PROSEDÜRLERİ Her okulda Kayıt-Kabul Komisyonu kurulur. Öğrencinin okula kabulü bu komisyon kararıyla yapılır. Erken Çocukluk Eğitimi (Anaokulu) ve İlkokulda; Öğrenci

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ YETENEK SINAVLARI

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ YETENEK SINAVLARI 2011-2012 GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ YETENEK SINAVLARI 1- YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALAN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ VE KONTENJANLARI...3 2- SINAV TAKVİMİ:

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARININ ANABİLİM DALI BAZINDA ALES PUAN ÜRLERİ

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARININ ANABİLİM DALI BAZINDA ALES PUAN ÜRLERİ Not: Başvuru sürecinden sonra her ne sebeple olursa olsun adayın hatası, bilgi eksikliği vb. nedenlerle yapılan yanlış başvurular sonucunda başvuru yapan adayın işlemleri iptal edileceğinden adayın başvuru

Detaylı

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

DOKTORA PROGRAMLARI. Yabancı Uyruklu Öğrenci Kontenjanı. Yatay Geçiş Kontenjanı

DOKTORA PROGRAMLARI. Yabancı Uyruklu Öğrenci Kontenjanı. Yatay Geçiş Kontenjanı 20142015 GÜZ YARIYILI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI Turgut Özal Üniversitesi, ve Enstitüleri bünyesinde yer alan Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayı ve başvuru

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi : Ensar Cad. No:4/3 Nişantepe Mah. B Blok Çekmeköy / İstanbul - 34794 Telefon : (0216) 304 30 92-93-94

Detaylı

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz Topel

Detaylı

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI SINAVI DÜZENLEYEN KURUM/KURULUŞ SINAV KONUSU SINAVIN AMACI SINAV TÜRÜ HEDEF KİTLE SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI ÖZEL GEBZE HİSAR İLKOKULU Bursluluk Sınavı HİSAR OKULLARI bursluluk sınavının

Detaylı

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018 ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI Başlama Bitiş Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz 2018 27 Temmuz 2018 Mülakat a Çağrılacak Adayların İlanı (İnşaat Mühendisliği)

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2016 2017 EğitimÖğretim yılı Güz

Detaylı

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel SEV Lisesi Nişantepe Mh. Kerem Sk. 76 Cd. No. 5-9 Çekmeköy /İstanbul TELEFONLAR : 216 625-2700 FAX : 216 625-2749

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 2.1 Biyoteknoloji

Detaylı

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. Caminur Mah. Cengiz Topel Cad. No. 44 Tarsus-Mersin TELEFONLAR :

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. Caminur Mah. Cengiz Topel Cad. No. 44 Tarsus-Mersin TELEFONLAR : 2017-2018 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ :Özel Tarsus Amerikan Koleji Caminur Mah. Cengiz Topel Cad. No. 44 Tarsus-Mersin TELEFONLAR : 324 241 81 81 FAX : 324 241

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Enstitü Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 5 2.1 (Biyoteknoloji)...

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 AKADEMİK YILI KAYIT SÜRECİ www.itugvo.k12.tr /itugvo ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU İLKOKULU VE ORTAOKULU TANITIM GÜNÜ Tarih

Detaylı

TOEFL PDS ÜDS IELTS CBT IBT PBT

TOEFL PDS ÜDS IELTS CBT IBT PBT 2012-2013 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Material Science and Mechanical Engineering (Malzeme Bilimi ve Makine Mühendisliği) Doktora (ingilizce) programının başvuruları başlamıştır. HANGİ PROGRAMLARDAN

Detaylı

Fen Bilimleri Enstitüsü Bahar Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı

Fen Bilimleri Enstitüsü Bahar Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı Fen Bilimleri Enstitüsü 20182019 Bahar Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı BAŞVURU TAKVİMİ 20182019 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ Başlama Bitiş Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 17 Aralık 2018 21 Aralık

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 2.1 Biyoteknoloji

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dallarında

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar Amerikan Lisesi Vakıf Sokak No:1 Üsküdar, İstanbul TELEFONLAR : 216 333 11 00 FAX : 216 553 18 18 http : www.uaa.k12.tr

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına öğrenci

Detaylı

İlgili Tarihler Başvuru Tarihi Başlangıcı (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) 10 Aralık 2014. Başvuru Tarihi Sonu (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil)

İlgili Tarihler Başvuru Tarihi Başlangıcı (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) 10 Aralık 2014. Başvuru Tarihi Sonu (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İlgili Tarihler Başvuru Tarihi

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarına göre YGS

Detaylı

Doktora için ALES Puan Türü. Tezli Yüksek Lisans ve. Uluslararası Öğrenciler

Doktora için ALES Puan Türü. Tezli Yüksek Lisans ve. Uluslararası Öğrenciler T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ (T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu nun 30.12.2015 tarih ve 91 sayılı toplantı tutanağı ekidir(ek-6)) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 201-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. BAŞVURU TARİHLERİ Başvuruların kabulü, 29 Ocak 2016 Cuma günü saat 17.00

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans için ALES Puan Türü

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN HATİCE KÜBRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NİN BÜNYESİNDE BULUNAN KIZ İMAM HATİP ORTAOKULU YAZILI SINAV VE

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği hükümleri uyarınca 2018 2019 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında

Detaylı

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane Selimiye, Üsküdar, İstanbul

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI YABANCI UYRUKLU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI YABANCI UYRUKLU ANABİLİM DALI KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI TC UYRUKLU İÇİ DIŞI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde bulunan Anabilim Dalları'na 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % İlköğretim Anabilim Dalı/Temel

Detaylı

2015-2016 KAYIT KABUL POLİTİKASI

2015-2016 KAYIT KABUL POLİTİKASI 2015-2016 KAYIT KABUL POLİTİKASI 1 A. AMAÇ Özel Işıkkent Eğitim Kampusü Okulları na alınacak öğrencilerin seçimine yönelik yöntem, kriter ve uygulama esaslarının belirlenmesi amacıyla oluşturulmuştur.

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURS YÖNERGESİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURS YÖNERGESİ 1. AMAÇ: EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI Sayfa No : 1 / 6 Bu yönergenin amacı; çatısı altında toplanmış olan okullarda eğitim gören öğrencilere verilen burs ve mali yardımlar ile ilgili usul ve esasları düzenlemektir.

Detaylı