KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki şartlarda gerçekleştirilecektir. 1.Bu şartnamede Konak Belediyesi nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. 2. YAPILACAK İŞİN ÖZELLİKLERİ: 2.1. TENOR KARDEŞLER KONSER Konser Ekim ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek açık alanda yapılacaktır Sanatçının ve kendisine eşlik edecek 18 kişilik orkestrasının kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ağırlama gideri ile ses, sahne ve ışık sisteminin kurulması kaşe fiyatına dahil olacaktır Sanatçıya ve orkestra elemanlarına verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 20 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Konserde kullanılacak adet diplomat sandalye ile led ekran Yüklenici tarafından temin edilecektir Sahne süslemesi Yüklenici tarafından yaptırılacaktır. (5 adet çiçek sepeti ve defne dalları ile süsleme) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen tasarıma uygun olarak Yüklenici tarafından bastırılacak ve yerleştirilecektir. İdare tasarımın eksik ya da yanlış Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 100 adet afiş, 300 adet davetiye ESRA-ALTUĞ DİLMAÇ KONSER Konser Kasım içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir salonda yapılacaktır Her türlü ağırlama gideri ile ses ve ışık sisteminin kurulması kaşe fiyatına dahil olacaktır Sanatçılara verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 2 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 100 adet afiş, 300 adet davetiye GAMZE MATARACI KONSER Konser Ocak ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir açık alanda yapılacaktır Sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır.

2 Konserde kullanılacak 300 adet plastik sandalye ve barkovizyon cihazı ve perdesi ile 1 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Ses, sahne ve ışık düzeni aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 2 adet sb 850 sub kabin 4 adet kf 650 üst kabin 2 adet side file rc aktif kabin 6 adet monitör 1 adet davul için monitör 1 adet bas gitar iç monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t 112 Sisteme uygun anfi, ekolayzer, mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 4 adet moving head 575 robot 1 adet sgm 24/48 ışık masası 4 adet lead wash SAHNE: 4X8=32metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne. 10 metre ön trus Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 300 adet davetiye MÜGE ÖKTEN KONSER Konser Ekim ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir açık alanda yapılacaktır Sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Konserde kullanılacak 300 adet plastik sandalye ve barkovizyon cihazı ve perdesi ile 1 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Ses, sahne ve ışık düzeni aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 2 adet sb 850 sub kabin 4 adet kf 650 üst kabin 2 adet side file rc aktif kabin 6 adet monitör 1 adet davul için monitör 1 adet bas gitar iç monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t 112 Sisteme uygun anfi, ekolayzer, mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 4 adet moving head 575 robot 1 adet sgm 24/48 ışık masası 4 adet lead wash SAHNE: 4X8=32metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne. 10 metre ön trus Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 300 adet davetiye.

3 2.5. TÜRKİYE RENKLERİ KONSER Konser Aralık ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir salonda yapılacaktır Türkiye nin farklı bölgelerinden müzik örneklerinin sunulacağı konserde sahne alacak grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri ile ses ve ışık sisteminin kurulması kaşe bedeline dahil olacaktır Gruba verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 5 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 100 adet afiş, 300 adet davetiye GRUP DİR KONSER Konser Ocak ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir açık alanda yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Konserde kullanılacak 750 adet diplomat sandalye ile led ekran Yüklenici tarafından temin edilecektir Gruba verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 8 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Ses ve ışık sistemi aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır: SES SİSTEMİ: 4 adet sb 850 sub kabin 8 adet 3 yollu line array kabin 4 adet side file aktif kabin 10 adet monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t 112 Müzik grubuna bağlı istenilen adet ve özelikte mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 8 adet moving head 575 robot 1 adet sgm 24/48 ışık masası 8 adet lead wash SAHNE: 4 X 8=32metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne. 9 X 6 metre kare trus Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 100 adet afiş, 300 adet davetiye DİDEM-SİNEM BALIK KONSER Konser Mart ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir açık alanda yapılacaktır Konserde sahne alacak Didem-Sinem Balık ve 6 kişilik orkestrasının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir.

4 2.7.3.Her türlü ulaşım, konaklama ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Konserde kullanılacak adet diplomat sandalye ile led ekran Yüklenici tarafından temin edilecektir Sanatçılara verilecek 2 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 6 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Ses, ışık ve sahne sistemi aşağıda belirtilen özelliklere uygun olarak Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 4 adet sb 850 sub kabin 8 adet 3 yollu line array kabin 4 adet side file aktif kabin 10 adet monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t adet davul için subbass lı monitor 1 adet bass gitar için subbass lı monitör Müzik grubuna bağlı istenilen adet ve özelikte mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 8 adet moving head 575 robot 1 adet sgm 24/48 ışık masası 8 adet lead wash SAHNE: 4 X 8=32metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne. 9 X 6 metre kare trus Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 100 adet afiş, 300 adet davetiye TÜRKÜ GECELERİ Etkinlikler Ekim ve Kasım ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek açık alanda gerçekleştirilecektir Etkinliklere katılacak 6 halk ozanının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinliklerde kullanılacak 500 adet plastik sandalye ve 2 barkovizyon cihazı Yüklenici tarafından temin edilecektir. (Her etkinlik için 250 adet sandalye ve 1 adet barkovizyon cihazı olmak üzere.) Ozanlara verilecek 6 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinlikte kullanılacak ses ve ışık sistemi (2 adet) aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından kurulacaktır. SES SİSTEMİ: 2 adet sb 850 sub kabin 4 adet kf 650 üst kabin 2 adet side file rc aktif kabin 6 adet monitör 1 adet davul için monitör 1 adet bas gitar iç monitör 1 adet digital mikser 48 kanal 24 aux allen healt ı line t 112 Sisteme uygun anfi, ekolayzer, mikrofon, telsiz mikrofonlar. IŞIK SİSTEMİ: 4 adet moving head 575 robot 1 adet sgm 24/48 ışık masası 4 adet lead wash SAHNE: 4X8=32metrekare 1 metre yüksekliğinde sahne.

5 10 metre ön trus Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her konser için 5 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 100 adet afiş, 300 adet davetiye HALK OYUNLARI FESTİVALİ Etkinlik Ekim ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir salonda yapılacaktır Etkinliğe İzmir ve İzmir dışından katılacak 6 ekibin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım, konaklama ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Ekiplere verilecek 6 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ve 6 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye İZMİR DEVLET SENFONİ ORKESTRASI KONSERLERİ Konserler Kasım ve Ocak ayları içerisinde yapılacaktır Konserlere katılacak 2 solist (blok flüt ve piyano) ve 2 orkestra şefinin kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Orkestra şefleri ile solistlere verilecek 4 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ile 4 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her konser için 5 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 100 adet afiş, 300 adet davetiye ROMAN BANDOSU KONSER Konserler Ekim-Kasım-Aralık ayları içerisinde Konak İlçesi sınırları içerisinde İdare tarafından belirlenecek 3 noktada yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her konser için; 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 300 adet davetiye.

6 2.12. ORKESTRA SUPER SOUND KONSER Konserler Ekim-Kasım-Aralık içerisinde İdare tarafından belirlenecek 3 açık alanda yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri ile ses, sahne ve ışık sisteminin kurulması kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her konser için; 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 300 adet davetiye GRUP OMNİTONE KONSER Konserler Ocak-Şubat-Mart ayları içerisinde İdare tarafından belirlenecek 3 açık alanda yapılacaktır Grubun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir. Her türlü ulaşım ve ağırlama gideri ile ses, sahne ve ışık sisteminin kurulması kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her konser için; 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 1 adet sahne önü pankartı, 300 adet davetiye TİYATRO-ANKARA EKİN TİYATROSU Oyun Ekim ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek salonda sahnelenecektir Kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her türlü ulaşım, konaklama, ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Dekorların taşınması ve kurulması işlemleri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye TİYATRO- AY IŞIĞI TARİFESİ (TİYATRO Tİ) Oyun Kasım ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek salonda sahnelenecektir Oyunun kaşe bedeli ve tiyatro grubunun her türlü ulaşım, dekor taşıma ve ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye.

7 2.16. TİYATRO-ÜSTÜ KALSIN (TİYATRO GERÇEK) Oyun Aralık ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek salonda sahnelenecektir Oyunun kaşe bedeli ve tiyatro grubunun her türlü ulaşım, dekor taşıma ve ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye TİYATRO- KIYIYA OTURMANIN BÖYLESİ Oyun Ocak ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek salonda sahnelenecektir Oyunun kaşe bedeli ve tiyatro grubunun her türlü ulaşım, dekor taşıma ve ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye TİYATRO- METİN UCA TEK KİŞİLİK GÖSTERİ Gösteri Şubat ayı içerisinde İdare nin belirleyeceği salonda yapılacaktır Sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Konaklama, ulaşım ve her türlü ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye TİYATRO- MESUT YAR TEK KİŞİLİK GÖSTERİ Gösteri Mart ayı içerisinde İdare nin belirleyeceği salonda yapılacaktır Sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Konaklama, ulaşım ve her türlü ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye.

8 2.20 TİYATRO-HAN TİYATROSU Evlilikte Uzatmalar ve Yeraltılı isimli yetişkinlere yönelik oyunlar Ekim-Kasım- Aralık-Ocak Şubat ve Mart aylarında İdare tarafından belirlenecek salonlarda dönüşümlü olarak 6 kez sahnelenecektir Sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Konaklama, ulaşım ve her türlü ağırlama gideri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her gösterim için 6 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye SANATI OKULLARA GÖTÜRÜYORUZ-TİYATRO GÖSTERİMLERİ Ekim-Kasım-Aralık-Ocak-Şubat ve Mart ayları içerisinde Konak Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen Gizli Dünya isimli çocuk oyunu 13 kez ve Mavi Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen Masal Dünyası isimli çocuk tiyatrosu 12 kez olmak üzere İdare tarafından belirlenecek ve Konak İlçesi sınırlarında bulunan 25 ilköğretim okulunda çocuk tiyatrosu gösterimleri yapılacaktır Oyunların kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her türlü ulaşım, konaklama, ağırlama bedeli kaşe bedeline dahil olacaktır Dekorların taşınması ve kurulması işlemleri kaşe bedeline dahil olacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 1 adet sahne önü pankartı SANATI OKULLARA GÖTÜRÜYORUZ-ÜÇÜNCÜ BOYUT ATÖLYESİ Ekim-Kasım-Aralık-Ocak-Şubat ve Mart ayları içerisinde İdare tarafından belirlenecek ve Konak İlçesi sınırlarında bulunan 25 ilköğretim okulundan öğrencilerin katılımı ile Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin yürütücülüğünde öğrencilere yönelik atölye çalışması yapılacaktır Atölye çalışmasına katılacak öğrencilerin öğle yemekleri Yüklenici tarafından sağlanacaktır. ( Her okuldan 50 öğrenci olmak üzere toplam öğrenci. Yemek menüsü: Tavuk ızgara, salata, meşrubat Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 10 adet digital pankart, 10 adet demonte pano, 1 adet sahne önü pankartı.

9 2.23. DÜNYA ÇOCUKLARI KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ Sergi Kasım ayı içerisinde Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi Sanat Galerisi nde yapılacaktır Sergide kullanılacak 50 adet 40x60 cm. ebadında, kendinden paspartulu, fotoblok kaplama, 3 cm. lik plastik çerçeve Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır Fotoğraf sanatçısına verilecek 1 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ile 1 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Sanatçının Ankara-İzmir-Ankara havayolu ile ulaşımı ile Konak İlçesi sınırlarındaki 4 yıldızlı bir otelde 1 gece oda+kahvaltı konaklaması ve her türlü ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Kokteyle katılacak sanatseverler için 150 kişilik kokteyl aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır: KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitli meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (Giydirmesi yapılmış) 8 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye, 300 adet katalog KÜLTÜR YAYINLARI-STRATEJİK YÖNETİM Kitap 13.5x19.5 cm. ebadlarında olacaktır Kitap 216 sayfa + kapak olacaktır Kitap adet olarak basılacaktır İç sayfalar 90 gram mat kuşe, tek renk; kapak 300 gram kuşe kağıda dış 4 renk ve mat selefonlu olacaktır Kitap amerikan ciltli olacaktır Telif ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir ISBN numarası ve bandrol Yüklenici tarafından alınacaktır Yayına hazırlık, editoryal çalışma ve redaksiyon faaliyeti Yüklenici tarafından yaptırılacaktır KÜLTÜR YAYINLARI-EĞİTİM SİSTEMİMİZ Kitap 13.5x19.5 cm. ebadlarında olacaktır Kitap 76 sayfa + kapak olacaktır Kitap adet olarak basılacaktır İç sayfalar 90 gram mat kuşe, tek renk; kapak 300 gram kuşe kağıda dış 4 renk ve mat selefonlu olacaktır Kitap tel dikişli olacaktır Telif ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir.

10 ISBN numarası ve bandrol Yüklenici tarafından alınacaktır Yayına hazırlık, editoryal çalışma ve redaksiyon faaliyeti Yüklenici tarafından yaptırılacaktır KÜLTÜR YAYINLARI- KARAMBOL Kitap 13.5x19.5 cm. ebadlarında olacaktır Kitap 40 sayfa + kapak olacaktır Kitap adet olarak basılacaktır İç sayfalar 135 gram mat kuşe kağıda, 4 renkli ; kapak 300 gram kuşe kağıda dış 4 renk ve mat selefonlu olacaktır Kitap tel dikişli olacaktır Telif ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir ISBN numarası ve bandrol Yüklenici tarafından alınacaktır Yayına hazırlık, editoryal çalışma ve redaksiyon faaliyeti Yüklenici tarafından yaptırılacaktır KÜLTÜR YAYINLARI-KIRIM TATAR AŞLARI VE YEME İÇME KÜLTÜRÜ Kitap 13.5x19.5 cm. ebadlarında olacaktır Kitap 252 sayfa + kapak olacaktır Kitap adet olarak basılacaktır İç sayfalar 115 gram mat kuşe kağıda, 4 renkli; kapak 300 gram kuşe kağıda dış 4 renk ve mat selefonlu olacaktır Kitap amerikan ciltli olacaktır Telif ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir ISBN numarası ve bandrol Yüklenici tarafından alınacaktır Yayına hazırlık, editoryal çalışma ve redaksiyon faaliyeti Yüklenici tarafından yaptırılacaktır KÜLTÜR YAYINLARI-İŞİTME ENGELLİLER İÇİN RESİMLİ SÖZLÜK Kitap A4 ebadlarında olacaktır Kitap 150 sayfa + kapak olacaktır Kitap adet olarak basılacaktır İç sayfalar 170 gram ithal kitap kağıdı ve 4 renk; kapak 400 gram amerikan bristol kağıda dış 4 renk ve mat selefonlu olacaktır Kitap tel dikişli olacaktır KORO CD ÇALIŞMALARI-ÇOK SESLİ KORO CD nin tamamı 12 eserden oluşacaktır Eserlerde kullanılacak enstrümanlar klasik müzik sazlarından oluşacaktır Eserlerin tamamı Konak Belediyesi Çok Sesli Korosu tarafından seslendirilecektir Ses kayıtları tamamen digital ortamda yapılacaktır Eserleri icra edecek müzisyenler kendi dallarında profesyonel ve daha önce bu tarz işleri çeşitli albümlerde yapmış kişilerden oluşacaktır. (5 müzisyen) Eser icraları bittikten sonra yine digital ortamda edit, miks ve mastering işlemleri yapılacak ve ana kalıp oluşturularak çoğaltımı yapılacaktır CD nin kartonet ve göbek filminin baskısı İdare nin belirttiği şekilde yapılacaktır.

11 (bin) adet CD plastik kutu içerisinde ve jelatinlenmiş olarak İdare ye teslim edilecektir Kayıtlar sırasında Koro nun her türlü ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır. (20 korist ve 5 müzisyen olmak üzere toplam 25 kişi.) KORO CD ÇALIŞMALARI-ÇOCUK KOROSU CD nin tamamı 12 eserden oluşacaktır Eserlerde kullanılacak enstrümanlar klasik müzik sazlarından oluşacaktır Eserlerin tamamı Konak Belediyesi Çocuk Korosu tarafından seslendirilecektir Ses kayıtları tamamen digital ortamda yapılacaktır Eserleri icra edecek müzisyenler kendi dallarında profesyonel ve daha önce bu tarz işleri çeşitli albümlerde yapmış kişilerden oluşacaktır. (5 müzisyen) Eser icraları bittikten sonra yine digital ortamda edit, miks ve mastering işlemleri yapılacak ve ana kalıp oluşturularak çoğaltımı yapılacaktır CD nin kartonet ve göbek filminin baskısı İdare nin belirttiği şekilde yapılacaktır (bin) adet CD plastik kutu içerisinde ve jelatinlenmiş olarak İdare ye teslim edilecektir Kayıtlar sırasında Koro nun her türlü ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır. (20 korist ve 5 müzisyen olmak üzere toplam 25 kişi.) USTA YA SAYGI ETKİNLİKLERİ Etkinlikler Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi nde Ekim, Kasım, Aralık aylarının son haftasında yapılacaktır Etkinliğe katılacak 3 konuğumuzun kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinlikler sırasında 3 konuğumuza verilecek 3 adet el buketi ve 3 adet plaket Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır Etkinlik sonrasında katılımcılara verilecek 150 kişilik kokteyl Yüklenici tarafından yapılacaktır. KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitli meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (Giydirmesi yapılmış) 5 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her etkinlik için 10 adet demonte pano, 2 adet banner, 300 adet davetiye, 150 adet CD KONAK KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışma Ekim-Şubat ayları arasında yapılacaktır Yarışma Seçici Kurulu nun (5 kişi) kaşe ücretleri ve her türlü ağırlama giderleri Yüklenici tarafından karşılanacaktır.

12 Ödül töreni sırasında derece ve mansiyon kazananlara verilecek verilecek 8 adet el buketi ve 8 adet plaket Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır. (3 derece, 5 mansiyon ödülü) Ödül töreni sonrasında dereceye girenlere ve Seçici Kurul a Konak İlçesi sınırları içerisindeki 1. sınıf bir restoranda verilecek akşam yemeği Yüklenici tarafından gerçekleştirilecektir. (15 kişilik) Etkinlik sonrasında katılımcılara verilecek 150 kişilik kokteyl Yüklenici tarafından yapılacaktır. KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitli meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (Giydirmesi yapılmış) 5 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Yarışma duyurusu için: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 300 adet afiş. Ödül töreni: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye, 300 adet katalog SANAL SANAT GALERİSİ Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi nde Ekim-Mart ayları arasında düzenlenecek 6 adet serginin internet aracılığı ile Belediyemiz web sitesinde izlenebilmesi için sanal tur uygulaması yapılacaktır Sanal turun 360 derece çekimleri ve internet üzerinden yayına hazır hale getirilmesi işlemleri Yüklenici tarafından yapılacaktır Sanatçıya verilecek 1 adet CD de Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır GÜZELYALI KÜLTÜR MERKEZİ SANAT GALERİSİ SERGİLERİ Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi nde aşağıdaki sergiler yapılacaktır: Ekim 2011: Bavulumda Sanat Var Sergisi/Karma Sergi Kasım 2011: Hasan Saygın Resim Sergisi Aralık 2011: Ege-Art Sergisi Ocak 2012: GSF Öğretim Üyeleri Karma Sergi Şubat 2012: Paola Loudisa Gravür Sergisi Mart 2012: Resim Sergisi Sergiler için Ankara, Paris ve Roma dan gelecek konuklarımızın hava yolu ile ulaşımları ve Konak İlçesi sınırları içerisinde bulunan 4 yıldızlı bir otelde 1 gece oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından karşılanacaktır Sergi konuklarının her türlü ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Hasan Saygın Resim Sergisi ve Paola Loudisa Gravür Sergisi nin İstanbul dan İzmir e getirilip götürülmesi ile ilgili nakliye ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir Sergiye katılacak sanatseverler için 100 kişilik kokteyl aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır: KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık

13 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitli meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (giydirmesi yapılmış) 5 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her sergi için 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye, 300 adet katalog OYUN VE OYUNCAK MÜZESİ ETKİNLİKLERİ- TARLA FARESİ TİYATROSU GÖSTERİMLERİ Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ve Mart ayları içerisinde Konak Belediyesi Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi önünde toplam 25 çocuk oyunu gerçekleştirilecektir Grubun kaşe bedeli ve tiyatro grubunun her türlü ulaşım, dekor taşıma ve ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 55 adet demonte pano, 5 adet banner OYUN VE OYUNCAK MÜZESİ ETKİNLİKLERİ- HACİVAT-KARAGÖZ GÖSTERİMLERİ Hacivat-Karagöz gösterisi Hayali Deniz Özgökbel tarafından gerçekleştirilecektir Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ve Mart ayları içerisinde Konak Belediyesi Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi 30 gösterim gerçekleştirilecektir Etkinliği gerçekleştirecek sanatçının kaşe bedeli Yüklenici tarafından ödenecektir Her seans 45 dakika sürecek ve her seansın sonunda çocuklara 15 dakıkalık Hacivat ve Karagöz ü tanıtıcı ve sevdirici bilgilendirme yine sanatçı tarafından yapılacaktır Gösterimlerde müzede bulunan Hacivat-Karagöz sahnesi, ses ve ışık sistemi kullanılacak, ancak sanatçı oyunda kendi tasvirlerini kullanacaktır OYUN VE OYUNCAK MÜZESİ ETKİNLİKLERİ- MACUN DAĞITIMI Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ve Mart ayları içerisinde Konak Belediyesi Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi önünde İdare tarafından belirlenecek tarihlerde toplam 25 gün ve günde 100 adet olmak üzere macun dağıtımı yapılacaktır Geleneksel sunumu içerisinde macun dağıtacak kişi, düzenek ve macun temini Yüklenici tarafından sağlanacaktır Ulaşım giderleri Yüklenici tarafından karşılanacaktır.

14 2.38. KALOGAĞAN BELGESELİ TANITIM ETKİNLİĞİ Etkinlik Ekim ayı içerisinde İdare tarafından belirlenecek bir açık alanda yapılacaktır Etkinlik için İstanbul dan gelecek 3 konuğun havayolu ile ulaşımları ve Konak İlçesi sınırları içerisinde bulunan 4 yıldızlı bir otelde 1 gece oda+kahvaltı konaklamaları Yüklenici tarafından karşılanacaktır Konukların her türlü ağırlama gideri Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinliğe İzmir dışından katılacak konuklarımıza 3 adet bakır kahve tepsisi (İdare nin belirttiği şekilde) ile 3 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğe İzmir dışından katılacak konuklarımıza ve dans grubuna Konak İlçesi sınırlarındaki 1. sınıf bir restoranda akşam yemeği Yüklenici tarafından verilecektir. (20 kişilik) Etkinlikte kullanılacak barkovizyon cihazı ve perdesi ile 250 adet diplomat sandalye Yüklenici tarafından karşılanacaktır Etkinlikte sahne alacak ve Zeybak, Ege ve Doğu Anadolu dan karma dans gösterisini gerçekleştirecek dans topluluğunun kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir Etkinliğe katılacak sanatseverler için 150 kişilik kokteyl aşağıda belirtilen şekilde Yüklenici tarafından hazırlatılacaktır: KOKTEYL MENÜSÜ:Karışık çerez; karışık mısır ve patates cipsi; dip soslu havuç, salatalık 4 çeşit kanepe (Kaşar peynirli, zeytinli, jambonlu, meyveli) Mini sigara böreği Limitli meşrubat (Cola, fanta, karışık meyve suyu) Çay-kahve Yeterli sayıda biströ masa (giydirmesi yapılmış) 5 adet garson ( Siyah pantolon, beyaz gömlek ve papyonlu.) Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 2 adet banner, 100 adet afiş, 300 adet davetiye ALSANCAK SEVGİ YOLU ETKİNLİKLERİ- KLASİK MÜZİK KONSERLERİ Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ve Mart ayları içerisinde İdare tarafından belirlenecek tarihlerde 8 adet klasik müzik konseri gerçekleştirilecektir Konserlere katılacak grupların kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir. (6 quartet) Gruplara verilecek 8 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir. 5 adet digital pankart, 5 adet demonte pano, 300 adet afiş Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her etkinlik için 2 adet digital pankart, 3 adet demonte pano, 100 adet afiş.

15 2.40. ALSANCAK SEVGİ YOLU ETKİNLİKLERİ- TİYATRO GÖSTERİMLERİ Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ve Mart ayları içerisinde İdare tarafından belirlenecek tarihlerde 8 adet tiyatro gösterimi gerçekleştirilecektir Konserlere katılacak tiyatro gruplarının kaşe ücreti Yüklenici tarafından ödenecektir Gruplara verilecek 8 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her etkinlik için 2 adet digital pankart, 3 adet demonte pano, 100 adet afiş ALSANCAK SEVGİ YOLU ETKİNLİKLERİ- SÖYLEŞİLER Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat ve Mart ayları içerisinde İdare tarafından belirlenecek tarihlerde 9 adet söyleşi gerçekleştirilecektir Söyleşilere İzmir dışından katılacak 3 yazarın İstanbul dan havayolu ile ulaşımı ve Konak İlçesi sınırları içerisindeki 4 yıldızlı bir otelde 1 gece oda+kahvaltı konaklaması Yüklenici tarafından karşılanacaktır Yazarlara verilecek 9 adet el buketi Yüklenici tarafından temin edilecektir Etkinliğin duyurusu için aşağıda belirtilen görsel malzemeler İdare tarafından verilen Basılacak Görsel Malzemeler: Her etkinlik için 2 adet digital pankart, 3 adet demonte pano, 100 adet afiş. 3. Bastırılacak görsel malzemelerin teknik özellikleri aşağıdaki gibi olacaktır: DİGİTAL PANKART: 1X3 metre ebadında, 4 renk, 2 tarafı tahta çıtalı, branda üzerine digital baskı, montaj, yerleştirme ve söküm işçiliği de dahil. DEMONTE PANO: 75X180 cm. ebadında, 4 renk, 4 tarafı tahta çıtalı, branda üzerine digital baskı, montaj, yerleştirme ve söküm işiçiliği de dahil. BANNER: 80X200 cm. ebadında, ithal branda üzerine digital baskı, 4 renkli. DAVETİYE: 11.5X21 cm. ebadında, 1. hamur 140 gram kağıda, perforajlı, 4 renkli. AFİŞ: 35x50 cm. ebadında, 300 gram kuşe kağıda renkli digital baskı. SAHNE ÖNÜ PANKARTI: 1x6 metre ebadında, branda üzerine digital baskı, 4 renkli, üst kısım sahne alınlığına montajlanacak şekilde. CD: Dikdörtgen sert kapak, kapak önü ve arkası A5 boyutunda 4 renkli digital baskı, CD üzerine 4 renkli sticker sıvama. KATALOG: 20x22 cm. ebadında, 36 sayfa +4kapak, iç sayfalar 120 gram kuşe kağıda 4 renk, kapak 200 gram kuşe kağıda 4 renk ve mat selefonlu, Amerikan ciltli.

16 4. İdare gerekli gördüğü taktirde ihale süresi içerisinde yer, tarih ve saatlerde değişiklik yapabilir. Bazı etkinlikleri aynı gün içerisinde gerçekleştirebilir. Aynı etkinliği aynı gün içerisinde farklı yerlerde gerçekleştirebilir. 5. Yüklenicinin catering servisi vermeye yetkili olması ve hali hazırda bu işi yapıyor olması ve catering servisi yapmaya müsait donanımlı araca sahip olması gerekmektedir. 6. İhale konusu işin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait listeyi teklif eki olarak tekliflerine dahil edeceklerdir. 7. Yükleniciden İSO 9001 ve belgesi istenecektir. 8. İş deneyim belgeleri: Yüklenici Teklif edilen bedelin %50 oranından az olmamak üzere ihale konusu veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeleri verecektir Bu ihalede kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonuna dayalı iş bitirmeler dikkate alınacaktır. 9. Yapılan İşin tamamının aylık olarak tam ve eksiksiz olarak teslim edilmesinin ardından ödeme evrakları 30 işgünü içerisinde düzenlenecek ve evrağı takip eden 45 işgünü içerisinde İdare tarafından ödeme yapılacaktır Yüklenici nin işi eksik ya da kusurlu yapması durumunda İdare eksik ya da kusurlu yapılan işin bedelini tutanakla tesbit ederek Yüklenici nin hakedişinden kesecektir. 10. Anlaşmazlık olması durumunda İzmir Mahkemeleri yetkili olacaktır.

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname ĠHALENĠN KONUSU : BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname MADDE 1- Belediyemiz tarafından projelendirilen,

Detaylı

KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ

KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ KONAK BELEDĠYESĠ KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ORGANĠZASYONU ġartnamesġ ĠġĠN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ. BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ

KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ. BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ KONAK BELEDĠYESĠ KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜ BUTĠK MÜZELERDE DÜZENLENECEK OLAN SANAT ETKĠNLĠKLERĠ ġartnamesġ ĠġĠN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek olan sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki şartlarda

Detaylı

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden "İDARE", işi gerçekleştirecek firmadan da "YÜKLENİCİ" olarak bahsedilecektir.

1. Bu şartnamede Konak Belediyesi'nden İDARE, işi gerçekleştirecek firmadan da YÜKLENİCİ olarak bahsedilecektir. KONAK BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜRVE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağidaki şartlarda

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ŞEHİR TİYATROLARI VE SİNEMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 SANAT SEZONU FAALİYET RAPORU

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ŞEHİR TİYATROLARI VE SİNEMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 SANAT SEZONU FAALİYET RAPORU KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ŞEHİR TİYATROLARI VE SİNEMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 SANAT SEZONU FAALİYET RAPORU A. ŞEHİR TİYATROLARI ve SİNEMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA GENEL BİLGİ Bağlı Olduğu

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASKI MATERYALİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASKI MATERYALİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASKI MATERYALİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK MATERYALLERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. TESLİMAT... 3 3. MUAYENE VE KABUL...

Detaylı

2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ 2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ. Ahmet ÇAKIR Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı

2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ 2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ. Ahmet ÇAKIR Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı OCAK MART MAYIS TEMMUZ EYLÜ L KASIM ARALIK 2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ 2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ *OCAK - 2016 İŞ TAKVİMİ 4-14 OCAK 5 OCAK

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİDEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULUMÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİDEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULUMÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİDEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULUMÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT ESASLARI 1- Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü ne 2016-2017 eğitim-öğretim

Detaylı

GRAFİK TASARIMCISI TANIM

GRAFİK TASARIMCISI TANIM TANIM Bir mesajı görsel yolla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla logo, afiş, büyük boy sokak afişi yani billboard, basın ilanı, ambalaj, kitap, dergi, tanıtım filmleri, çizgi film gibi iletişim

Detaylı

- TARIMDA KADIN GĠRĠġĠMCĠLĠĞĠNĠN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ PROGRAMI 2016 YILI UYGULAMA TALĠMATI

- TARIMDA KADIN GĠRĠġĠMCĠLĠĞĠNĠN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ PROGRAMI 2016 YILI UYGULAMA TALĠMATI - TARIMDA KADIN GĠRĠġĠMCĠLĠĞĠNĠN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ PROGRAMI 2016 YILI UYGULAMA TALĠMATI Bu çalışma ile tarımın her alanında eğitim çalışmalarına önem vererek, üretici ve girişimci ruha sahip kadınları bilgilendirmek,

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI NEDİR? Yarışma ortamı olmadığı için öğrencilerimizin üzerindeki baskı kaldırılarak

Detaylı

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek.

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek. 2010 Mali Yılı Çalışma Programı Faliyet Raporları Personel Çalışanların daha verimli olabilmesi için özellikle halkla ilişkiler konusunda hizmetiçi eğitim çalışması programlanacaktır. Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

Vodafone Freezone 18. Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması

Vodafone Freezone 18. Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması Vodafone Freezone 18. Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması Sponsorluk Türü : Konaklama Sponsoru - Barter Haklar : * Yarışmanın resmi internet sayfasında ( www.liselerarasimuzikyarismasi.com) logo yerleşim

Detaylı

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği'nin kuruluşunun 25. yılı için bir logo tasarlanması. AMAÇ Türkiye

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2016 HAZİRAN 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2016 HAZİRAN 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2016 HAZİRAN 2016 YILI TİYATRO GÖSTERİMLERİ HİZMETİ ALIM İŞİ İŞİN KONUSU Belediyemizce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE-1: Bu yönetmeliğin amacı ; 5393 sayılı Belediye Kanunu un 48. ve 49. maddesi gereği

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2016 2017 AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ BAŞVURU VE SEÇİM KRİTERLERİ Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın başlatmış olduğu

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI 20-26 ARALIK 2010 / ERZURUM

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI 20-26 ARALIK 2010 / ERZURUM TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER 20-26 ARALIK 2010 / ERZURUM TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER TARİH : 20-26 ARALIK 2010 YER : ERZURUM ORGANİZASYON : GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ERZURUM

Detaylı

ÇOK FONKSİYONLU FOTOKOPİ MAKİNESİ KİRALAMA HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÇOK FONKSİYONLU FOTOKOPİ MAKİNESİ KİRALAMA HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ÇOK FONKSİYONLU FOTOKOPİ MAKİNESİ KİRALAMA HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Bu teknik şartname yayım tarihinden itibaren geçerlidir. 2. Bu teknik şartnamede, Türk Kızılayı nın yazılı izni alınmadan değişiklik

Detaylı

Globalleşen dünyada ticaretin sınır ötesi bir hal alması, uluslararası boyut kazanması; mevcut kanunun tüm kuruluşları kapsamaması; AB ve diğer

Globalleşen dünyada ticaretin sınır ötesi bir hal alması, uluslararası boyut kazanması; mevcut kanunun tüm kuruluşları kapsamaması; AB ve diğer İhale Dosyası İhale, sözlük anlamıyla; bir işi veya bir malı birçok istekli arasından en uygun koşullarda kabul edene bırakma, eksiltme veya arttırma işlemidir Globalleşen dünyada ticaretin sınır ötesi

Detaylı

ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ

ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ İSTANBUL, 2016 1. TARAFLAR Bu Şartnamede teklif isteyen taraf Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA İSTİHDAM EDİLEN İŞÇİLERİN KIDEM TAZMİNATLARININ

KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA İSTİHDAM EDİLEN İŞÇİLERİN KIDEM TAZMİNATLARININ 8 Şubat 2015 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29261 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA BİRİNCİ

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kuruluş Gerekçesi Kulüp, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Yazılım Kulübü ismi ile

Detaylı

Anaokulu /aile yuvası anketi 2015

Anaokulu /aile yuvası anketi 2015 Anaokulu /aile yuvası anketi 2015 Araştırma sonucu Göteborg daki anaokulları ve aile yuvaları ( familjedaghem) faaliyetlerinde kalitenin geliştirilmesinde kullanılacaktır. Soruları ebeveyn veya veli olarak

Detaylı

Uzem Eğitmen Girişi. Şekil 1. Sisteme girdikten sonra Şekil 2 deki ekran karşımıza çıkacak. Bu ekrandaki adımları kısaca tanıyalım.

Uzem Eğitmen Girişi. Şekil 1. Sisteme girdikten sonra Şekil 2 deki ekran karşımıza çıkacak. Bu ekrandaki adımları kısaca tanıyalım. Uzem Eğitmen Girişi Sisteme eğitmen olarak giriş yapabilmek için http://uzem.uskudar.edu.tr adresini internet tarayıcımızın adres satırına yazdıktan sonra Şekil 1 deki ekranda ilgili alanlara kullanıcı

Detaylı

GÖZETMENLERİN SINAVLARDA UYACAĞI KURALLAR

GÖZETMENLERİN SINAVLARDA UYACAĞI KURALLAR GÖZETMENLERİN SINAVLARDA UYACAĞI KURALLAR 1. Sınavın uygulanmasına ilişkin Kurallar gözetmenler tarafından yerine getirilir. 2. Gözetmen sınav saatinden en az 10 dakika önce aksi belirtilmedikçe sınav

Detaylı

c) Genel Müdürlük: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğünü,

c) Genel Müdürlük: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğünü, 22 Nisan 2010 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 27560 Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: EL SANATLARI EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜKLERİ VE EL SANATLARI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ GİRİŞ Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yeni yapısıyla göreve başladığı günden bugüne yargının daha etkin ve verimli bir

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYONU ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: Belediyemizce düzenlenecek kültür ve sanat etkinliklerinin organizasyonu işi aşağıdaki

Detaylı

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU Süheyla GÜVEN İÇİNDEKİLER 1. İÇERİK 1 2. WEB VE SAP (ORION) KULLANICI YAPISI.. 2 3. 1. AŞAMA ÖĞRENCİ GİRİŞİ.3 4. 2. AŞAMA DANIŞMAN ONAYI..6 5. 3. AŞAMA

Detaylı

E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SABİT VE HAREKETLİ (BÖLÜMLÜ, TOTAL) PROTEZLERİN LABORATUAR HİZMETİ ALIMI İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SABİT VE HAREKETLİ (BÖLÜMLÜ, TOTAL) PROTEZLERİN LABORATUAR HİZMETİ ALIMI İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SABİT VE HAREKETLİ (BÖLÜMLÜ, TOTAL) PROTEZLERİN LABORATUAR HİZMETİ ALIMI İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ AMAÇ : Resmi Gazete de 25 Mart 2010 tarih ve 27532 (Mükerrer) sayı ile yayınlanan;

Detaylı

FİLM GÖSTERİMİ VE SÖYLEŞİ FİLM GÖSTERİMİ

FİLM GÖSTERİMİ VE SÖYLEŞİ FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ARALIK AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER ve VIDEO KONFERANS

Detaylı

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI ve KONTENJAN VE KOŞULLARI İŞLETME ANABİLİM DALI Muhasebe ve Finansman 15 2 1 18 İİBF, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, Mühendislik ve Turizm Fakültelerinin İşletme, İktisat, Endüstri Mühendisliği, Turizm

Detaylı

GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ

GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ HABER BÜLTENİ 09-10 Aralık 2014 tarihlerinde Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Gümrük Etkinlikleri Bilgi Şöleni tamamlanmıştır. Panellerden

Detaylı

Etkinliklere katılım, ücretli ve kontenjan ile sınırlıdır.

Etkinliklere katılım, ücretli ve kontenjan ile sınırlıdır. 24-26 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Future Learning 2016 konferansımızda bu yıl birbirinden ilginç konu başlıklarına sahip eğitimler ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir. Etkinliklere

Detaylı

T.C. ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI.. BÖLÜM BAġKANLIĞINA. Üniversitesi,.. Fakültesi, Anabilim Dalı. numaralı

T.C. ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI.. BÖLÜM BAġKANLIĞINA. Üniversitesi,.. Fakültesi, Anabilim Dalı. numaralı T.C. UŞAK UġAK ÜNİVERSİTESİ ÜNĠVERSĠTESĠ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI. BÖLÜM BAġKANLIĞINA Üniversitesi,.. Fakültesi, Anabilim Dalı. numaralı sınıf (normal/ikinci öğretim) öğrencisiyim. 201-201

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Müsteşarlığı. Sayı : B.O8.0.MÜB.O.37.02.00/ 1174 11/06/2007

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Müsteşarlığı. Sayı : B.O8.0.MÜB.O.37.02.00/ 1174 11/06/2007 1 GENELGE 2007 / 54 İlgi : a) Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumlarında Burs, Parasız Yatılılık ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği, b) Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları

Detaylı

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 09.10.2012 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Cihaz Taksitli M2M Kampanyası

Detaylı

T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK

T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK T.C. BAYINDIR BELEDĠYESĠ BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNETMELĠK I.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin amacı, Basın

Detaylı

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2 İlan Bilgileri İlan Süresi : 14 Yasal Kapsam : 13 b/2 ESKİ ERMENEK EVLERİNİN AHŞAP CEPHE KAPLAMALARI,SOKAK KAPLAMALARI VE PEYZAJ ÇALIŞMASI ERMENEK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Eski Ermenek evlerinin

Detaylı

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ A)AMAÇ Beşeri yapısı, doğal güzellikleri ile geçmişten aldığı tarihsel mirası bugünle birleştiren ve bu mirası geleceğe taşıyarak medeniyetle yoğrulmasını

Detaylı

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ABD

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ABD ZİRVE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ABD. 2013 2014 GÜZ YARIYILI OKULLARDA GÖZLEM DERSİ UYGULAMALARI Dersin Sorumlusu: Yrd.Doç.Dr.Ramin ALİYEV

Detaylı

ÖZEL MOTORLU TAŞITLAR SÜRÜCÜ KURSLARI TOPLANTISI RAPORU

ÖZEL MOTORLU TAŞITLAR SÜRÜCÜ KURSLARI TOPLANTISI RAPORU ÖZEL MOTORLU TAŞITLAR SÜRÜCÜ KURSLARI TOPLANTISI RAPORU İLERİ ARAŞTIRMALAR ŞUBAT 2016 0 Odamız 15 No.lu Eğitim Meslek Komitesi Üyeleri ve sürücü kursu olarak hizmet veren kuruluşların temsilcilerinin katılımlarıyla

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (Mavi Renkli Evrakları Bölüm web sayfası Sol kategori Staj modülünden indirebilirsiniz.) Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK

Detaylı

15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Eruh Kaymakamlığınca düzenlenen 15-19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri programı açıklandı. Voleybol, masa tenisi, futbol, atletizm yarışmalarıyla dolu dolu geçecek

Detaylı

Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü

Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İhale Şehri: Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Spiral Dikişli Çelik Boru Döşenmesi İşi Yaptırılacaktır İhale

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 12 TEMMUZ 2016 BALGAT KAMPÜSÜ PROGRAM

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 12 TEMMUZ 2016 BALGAT KAMPÜSÜ PROGRAM ÇNKY ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KDEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRMI 12 TEMMUZ 2016 LGT KMPÜSÜ PROGRM 17.30 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi) 18.30 Mezunların Toplanması (Mimarlık Fakültesi Girişi) ve Tören

Detaylı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Fatih Projesi kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi 9.Sınıf öğretmen ve öğrencilerine Tablet Bilgisayarları, binasında yapılan törenle dağıtıldı.

Detaylı

Veli-Öğretmen Görüşmeleri

Veli-Öğretmen Görüşmeleri Veli-Öğretmen Görüşmeleri Sayın Velilerimiz, 2015-2016 öğretim yılı Veli-Öğretmen Görüşmeleri (ilkokulortaokul-lise), 1.dönem sonu çalışmaları nedeniyle 18-22 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılamayacaktır.

Detaylı

GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü Programı Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk

Detaylı

Türk-Alman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi. Ek İsterler

Türk-Alman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi. Ek İsterler Türk-Alman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç 14 üncü maddesi ve 01.10.2008 tarihinde yürürlüğe giren 5510 sayılı Kanunun 5 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Detaylı

Birim: Üniversiteye bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Merkezler ve Laboratuvarları,

Birim: Üniversiteye bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Merkezler ve Laboratuvarları, ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bir Yönergenin amacı, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58.

Detaylı

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Tarafından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü İşbirliği ile; DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ

Detaylı

KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ

KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖZEL YETENEKLİLER V. ULUSAL ROBOT VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI ÇİZGİ İZLEYEN (LEGO VE BASKI DEVRE) ROBOT YARIŞMASI KURALLARI BÖLÜM 1: GENEL KURALLAR Madde 1 (Amaç): Bu

Detaylı

Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı

Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı : Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi : 2013H031490 2013 Yılı Ödeneği : 200.000 Hazine Yardımı : 200.000 Detayı Yapılacak Ödenek : 200.000 Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı 0,00 Ziraat Fakültesi

Detaylı

Danışma Kurulu Tüzüğü

Danışma Kurulu Tüzüğü Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Otel Yöneticiliği Bölümü Danışma Kurulu Tüzüğü MADDE I Bölüm 1.1. GİRİŞ 1.1.1. AD Danışma Kurulu nun adı, Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Otel

Detaylı

15.01.2016 SENATO 2016/1-IV

15.01.2016 SENATO 2016/1-IV 15.01.2016 SENATO 2016/1-IV BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, öğrenci işlemlerine ilişkin usul ve

Detaylı

2010 2011 2012 2013 1Ç13 2Ç13 3Ç13 4Ç13 1Ç14 2Ç14

2010 2011 2012 2013 1Ç13 2Ç13 3Ç13 4Ç13 1Ç14 2Ç14 Bilici Yatırım Şirket Notu 4 Kasım 2014 Ana faaliyet konusu tekstil olan Bilici Yatırım ın (BLCYT), aynı zamanda Adana nın merkezinde 203 yatak kapasiteli otel yatırımı ve fabrika alanı içerisinde 8 adet

Detaylı

T. C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI & SOSYAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ İLANI

T. C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI & SOSYAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ İLANI T. C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI & SOSYAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ İLANI Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 31.10.2011 tarihi

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI NO 1 HİZMETİN ADI Okulöncesi Eğitime Öğrenci Kaydının yapılması Nüfus cüzdanı fotokopisi Okul Öncesi Başvuru Formu Acil Durumlarda Başvuru Formu 4

Detaylı

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2014

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2014 EY Eğitim Takvimi Eylül - Aralık 2014 EY olarak, verimli ve kaliteli bir iş modelinin kurulması ve sürdürülmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple, şirketimiz bünyesindeki farklı

Detaylı

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1-(1) Bu yönergenin amacı, Ege Üniversitesine bağlı Fakülte/Yüksekokul/Meslek

Detaylı

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları S1: Erasmus kapsamında yapılan projelerle yarışamaya katılınabilir mi? C1: Erasmus kapsamında gidilen yurtdışı üniversitelerdeki

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ TATİL BABALAR GÜNÜ V Yaz mevsimi panosu hazırlama. Yaz mevsiminde meydana gelen değişiklikleri söyleme. Yaz mevsiminin meyve ve sebzelerini

Detaylı

TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ GENEL MERKEZİ HARCIRAH VE HARCAMA YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ GENEL MERKEZİ HARCIRAH VE HARCAMA YÖNETMELİĞİ Sayfa 1 / 6 TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ GENEL MERKEZİ HARCIRAH VE 07.02.2014 1 Sayfa 2 / 6 Amaç Madde 1. Bu Yönetmelik, Yeşilay çalışanlarının şehir içine, Yurt İçi ve yurt dışına yapacakları iş seyahatleri

Detaylı

KAVRAMLAR. Büyüme ve Gelişme. Büyüme. Büyüme ile Gelişme birbirlerinden farklı kavramlardır.

KAVRAMLAR. Büyüme ve Gelişme. Büyüme. Büyüme ile Gelişme birbirlerinden farklı kavramlardır. KAVRAMLAR Büyüme ve Gelişme Büyüme ile Gelişme birbirlerinden farklı kavramlardır. Büyüme Büyüme, bedende gerçekleşen ve boy uzamasında olduğu gibi sayısal (nicel) değişikliklerle ifade edilebilecek yapısal

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

BAŞLARKEN Okul öncesi yıllar çocukların örgün eğitime başlamadan önce çok sayıda bilgi, beceri ve tutum kazandığı, hayata hazırlandığı kritik bir dönemdir. Bu yıllarda kazanılan bilgi, beceri ve tutumlar

Detaylı

India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı. TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ

India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı. TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ Genel: İşbu şartname, 29 Ocak 1 Şubat 2015 tarihleri arasında Hindistan ın Jaipur şehrinde düzenlenecek olan

Detaylı

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN KAR YER GÜNLER PROJES Murat F DAN 2012-2013 AYBASTI ANADOLU L SES KAR YER GÜNLER PROJES PROJE SAH OLAN OKUL AYBASTI ANADOLU L SES PROJEN N ADI KAR YER GÜNLER PROJEN N AMACI rencilerin meslekleri her yönüyle

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖRGÜN EĞĠTĠM ÖĞRENCĠLERĠNE YÖNELĠK UZAKTAN EĞĠTĠM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Tanımlar

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖRGÜN EĞĠTĠM ÖĞRENCĠLERĠNE YÖNELĠK UZAKTAN EĞĠTĠM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Tanımlar Senato Tarihi: 29/07/2015 Senato No : 12 Amaç T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖRGÜN EĞĠTĠM ÖĞRENCĠLERĠNE YÖNELĠK UZAKTAN EĞĠTĠM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSİ TANIM

ELEKTRİK MÜHENDİSİ TANIM TANIM Elektrik enerjisinin, en ekonomik yollarla üretilmesini ve dağıtımını; elektrik donanımlarının, parça ve sistemlerinin yapımını planlayan ve sistemi kurup çalışmasını sağlayan kişidir. A- GÖREVLER

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi TEOG SINAVLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ Yeni sınav sistemi TEOG, yani Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavlarında öğrenciler, 6 dersten sınav olacaktır. Öğrencilere Türkçe, Matematik, T.C. İnkılap Tarihi

Detaylı

İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar

İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER İL İLÇE MAHALLE SOKAK MÜLKİYET : Mersin : Tarsus

Detaylı

SCRATCH BENİM OYUNUM EĞİTSEL OYUN TASARIMI YARIŞMASI 2015-2016

SCRATCH BENİM OYUNUM EĞİTSEL OYUN TASARIMI YARIŞMASI 2015-2016 SCRATCH BENİM OYUNUM EĞİTSEL OYUN TASARIMI YARIŞMASI 2015-2016 1 YARIŞMANIN ADI: Scratch Benim Oyunum MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu nun düzenlediği Scratch Eğitsel Oyun Tasarımı Yarışması YARIŞMANIN

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 23.07.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25884

Resmi Gazete Tarihi: 23.07.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25884 Resmi Gazete Tarihi: 23.07.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25884 SAYIŞTAY YÖNETİM MENSUPLARININ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1

Detaylı

BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1

BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 KONU: Scrabble bir kelime türetme oyunu olup bir tabla üzerinde oynanır. Bu oyunun İngilizce kelimelerle ilçemiz

Detaylı

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı. Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı. Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016 Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016 Meslek Lisesi Koçları Programı Okul & Şirket Buluşması, 23 Şubat 2016, 09:00 16:30 Koç Holding, Nakkaştepe

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler.

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler. T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler. Sayıştay tarafından hazırlanan kamu idaresi raporları ile Bakanlığımıza

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANI 25 TEMMUZ 2015 KİK GENEL TEBLİĞİ VE HİZMET ALIMLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER DURSUN AKTAĞ

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANI 25 TEMMUZ 2015 KİK GENEL TEBLİĞİ VE HİZMET ALIMLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER DURSUN AKTAĞ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI 25 TEMMUZ 2015 KİK GENEL TEBLİĞİ VE HİZMET ALIMLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER DURSUN AKTAĞ DAİRE BAŞKANI Kamu İhale Kurumu KİK Genel Tebliğinin

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu

Detaylı

KİM OLDUĞUMUZ. Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık, aileleri,

KİM OLDUĞUMUZ. Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık, aileleri, 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ Amaç Madde 1. Bu yönerge, Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin eğitim-öğretim dışında kalan zamanlarını değerlendirerek sosyal, kültürel,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI TAKDİM SPONSORLUK DOSYASI. On üç yıl önce STK tüzel kişiliğinde bir düşünce kuruluşu olarak çalışmalarına başlayan TASAM Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi,

Detaylı

ODTÜ G.V.O. ÖZEL KYÖD İLKOKULU 2012 2013 BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU EYLEM PLANI

ODTÜ G.V.O. ÖZEL KYÖD İLKOKULU 2012 2013 BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU EYLEM PLANI ODTÜ G.V.O. ÖZEL KYÖD İLKOKULU 2012 2013 BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul çalışanlarının eko okullar projesi hakkında bilgilendirilmesi

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2014 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2014 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2014 YILI FAALİYET RAPORU PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2014 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: Kurumsal Tanınırlığı Artırmak Hedef 1: 2014 yılı sonuna kadar

Detaylı

Performans Tablosu KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI PERFORMANS PROGRAMI

Performans Tablosu KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI PERFORMANS PROGRAMI STRATEJİK AMAÇ 62 Kent hayatının gelişim sürecine, İstanbul halkının değişik kesimlerinin talep ve beklentilerine uygun olarak ihtiyaç duyulan kültürel tesis, alan, kadro ve diğer lojistik unsurları yaygınlaştırmak

Detaylı