KADIN SAĞLIĞI. TensCare Ürün Kataloğu HAMİLELİK AĞRI ÖNLEYİCİ TERAPİ AKSESUARLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KADIN SAĞLIĞI. TensCare Ürün Kataloğu HAMİLELİK AĞRI ÖNLEYİCİ TERAPİ AKSESUARLAR"

Transkript

1 TensCare Ürün Kataloğu KADIN SAĞLIĞI HAMİLELİK AĞRI ÖNLEYİCİ TERAPİ AKSESUARLAR

2

3 KADIN SAĞLIĞI Kablosuz Pelvik Tabanı Egzersiz Aleti Akıllı Kontinans Stimülatörü Pelvik Tabanı Egzersiz Aleti Adet Ağrısı Giderici HAMİLELİK Kasılma Ölçer Gebelik TENS'i Ayarlanmış, Programlı Gebelik TENS'i AĞRI ÖNLEYİCİ Güç Kontrollü TENS Dijital TENS Ayarlanmış, Programlı TENS Ayarlanmış, Manuel Programlı TENS Sağlık Çalışanları için Dijital TENS TERAPİ Çoklu Terapi TENS i Akıllı EMS ve TENS Girişimsel Terapi EMS li TENS EMS li TENS Ultrason ve TENS AKSESUARLAR

4 Kablosuz Kontinans Stimülatörü Devrim niteliğinde olan sonda, ana üniteye kablosuz bağlanarak kullanıcıya Özgürlük sağlar. Özgürlük sağlayan sonda EMS teknolojisini kullanan kablosuz sonda, VIVA ana ünitesinden uzakta Bluetooth a eşdeğer radyo dalgalarından yararlanarak çalışır. Kullanıcı, yoğunluk, programları kontrol etme ve uygun gördükleri programı durdurma ya da çalıştırma becerisine sahiptir. Daha yüksek seviyede rahatlık için sonda, kasları halka şeklinde olmayan düz elektrotlar kullanarak çalıştırır. Özgürlük sondası, yaklaşık iki metrelik bir iletişim aralığında bir wi-fi ağı gibi VIVA kontrol ünitesi ile birlikte çalışır. Rahatlık kontrolü Sonda, tamamen sizin kontrolünüz altında çok iyi bir yoğunluk seviyesi ayarlaması sağlarken diğer yandan da hafif ve rahat uyarım sağlar. Dokunmatik ekran Sezgisel kontrol sağlayan ve dokunmatik ekranlı kontrol paneli ile VIVA türünün ilk örneğidir. Geri besleme Ünite ve sonda eşleştiğinde ünite otomatik olarak kullanılan son programı kaydedecektir (Stres, acil, karışık, ton yada kişisel) ve aynı zamanda kullanılan azami yoğunluk ve kullanım süresini de kaydedecektir.

5 Pelvik Tabanı Egzersiz Aleti Pelvik tabanı kaslarını çalıştırır ve güçlendirir Rahat Stimülasyon ve Uyarım Stimülasyonun gücü dereceli olarak artar ve kullanıcının rahat hissetmesini sağlar. Kolay Çalıştırma - Tek Dokunuşlu Hafıza Elise cihazının, kullanıcının en son ayarladığı programı ve gücü hatırlama özelliğine sahip akıllı hafızası vardır. Bir düğmeye basarak güç seviyesi en son kullanılan seviyenin %50'sine getirilir. Klinik Olarak Test Edilmiş Programlar Cihaza daha önceden yüklenmiş olan programlar, klinik olarak test edilmiş ve etkinliği onaylanmış programlardır. Güvenli Sürenin Geçersiz Kılınması Elise cihazına, pelvik taban kasının aşırı çalışmasını önlemek için süre aşımı engelleme özelliği konulmuştur. Bu süre, cihaz kapatıldıktan sonra 20 dakikadır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda bu süreyi değiştirmek mümkündür. Kullanım Hafızası Elise cihazının bir "Kullanım Hafızası" vardır. Bu hafıza cihazın kullanıldığı süreyi ve kullanılan güç seviyesinin ortalamasını tutar. Şarj Edilebilir Li-Ion Bataryası Elise, ince bir Li-iyon pil kullanan ilk elektro-terapi ünitesidir. Cihaza ince ve zarif bir görünüm sağlar.

6 Akıllı Kontinans Uyarıcısı Pelvik tabanı kaslarını çalıştırır ve güçlendirir Rahat Stimülasyon ve Uyarım Stimülasyonun gücü 200 küçük adım ile dereceli olarak artar ve kullanıcının rahat hissetmesini sağlar. Kolay Çalıştırma - Tek Dokunuşlu Hafıza itouch Sure cihazının, kullanıcının en son ayarladığı programı ve gücü hatırlama özelliğine sahip akıllı hafızası vardır. Bir düğmeye basarak güç seviyesi en son kullanılan seviyenin %50'sine getirilir. Güvenli Sürenin Geçersiz Kılınması itouch Sure cihazına, pelvik taban kasının aşırı çalışmasını önlemek için süre aşımı engelleme özelliği konulmuştur. Bu süre, cihaz kapatıldıktan sonra 20 dakikadır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda bu süreyi değiştirmek mümkündür. Kullanım Hafızası itouch Sure cihazının bir "Kullanım Hafızası" vardır. Bu hafıza cihazın kullanıldığı süreyi ve kullanılan güç seviyesinin ortalamasını tutar. Sonda Itouch Sure, pelvik taban kasının çalışması için isteğe bağlı tampon şeklinde bir sonda ile birlikte teslim edilir. Diğer büyüklük ve şekillerde mevcuttur.

7 Adet Ağrısı Giderici Özellikle adet ağrılarını gidermesi için tasarlanmıştır. Tasarım OVA, özellikle adet ağrısının giderilmesi için kullanımı kolay ve dışarıdan görülmeden kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Klinik Olarak Test Edilmiş OVA kullanılarak yapılan denemeler, TENS in adet ağrılarının giderilmesinde oldukça etkili olduğunu ve ağrıyı kontrol altına alma için yaygın olarak kullanılan analjeziklerle bağlantılı mide bulantısı ve uyku gibi yan etkilerinin olmadığını göstermiştir. Yaşam Kalitesi Adet ağrıları gerçek bir sorun haline dönüşebilir. İşe ya da okula gidememe gibi sebepler ile yaşam kalitesinde olumsuz etki yaratabilir. OVA kullanımı, ağrının kesinlikle doğal yollarla kesilmesini sağlar. Boyut olarak küçüktür ve gün boyunca üstünüzde taşımanız için uygundur. Bu da kadınların günlük hayatlarına devam edebilmelerini sağlar.

8 Önceden programlanmış ve zamanlayıcılı hamilelik TENS i Benzersiz kasılma zamanlama özelliği ile Doğum Kaydı MamaTENS My Time'a özgü olan doğum kaydı özelliği, annelerin rahim kaslarının kasılma sıklıklarını ve uzunluğunun kayıt altına alınmasını sağlar. Aktif Güç Artışı Cihazın yan tarafındaki arttırma düğmesine basılarak, aşırı ağrı durumlarında TENS mekanizmalarından "Kısa Yoğun TENS" devreye sokulabilir ve yoğunluk arttırılabilir. PED Uyarısı Eğer ölçümü ve sinyali sağlayan 4 pedten herhangi birinin temas yüzeyinde bir sıkıntı olursa "pads" yazısı ekrandan yanıp sönerek anne adayını ağrı giderme sürecinin olması gerektiği kalitede olmayacağı konusunda uyarır. Konforlu Güç Kontrolü Nazik ve hassas bir şekilde, tekrar üretilebilir seviyede uyarım sağlar.

9 Önceden programlanmış hamilelik TENS i Doğum için doğal ağrı kesici Eşsiz Tasarım MamaTENS, basit ve kullanımı kolay kontrollere sahiptir. Ayrıca sahip olduğu geniş elektrod yüzeyleri ile her aşamadaki doğum sancısının sayılması için azami sinir alanını kapsar. Çalışma Şekli İki yönlü çalışmaktadır. Birincisi vücudun doğal ağrı kesicisi olan endorfin salınımını tetiklemek, ikincisi ise acı sinyallerini bloklamaktır. Normal Doğumlar Daha Kolay MamaTENS, doğum sırasındaki ağrının azaltılması için çok iyi bir araçtır. Kullanımı, normal doğumun doğallığını bozmaz ve hem anneye hem de babaya kontrol hissini sağlar. Yararı Kanıtlanmıştır MamaTENS kullanan 10 kadından 9'u cihazı faydalı bulmuştur ve daha sonra yapacakları doğumlarda da kullanacağını söylemiştir.

10 Önceden ayarlanmış programlı TENS Sırt ağrısı, artrit, siyatik ve genel ağrılar için Konforlu Güç Kontrolü Uyarımın sabit kalması için cilt ve ped durumunu sürekli kontrol eder ve daha konforlu bir kullanım için 0,5 ma'lik adımlar ile yoğunluğu ayarlar. İkisi Bir Arada Bağlantı Her iki kanal için kullanılan benzersiz tekli soket yapısı, kullanım sırasındaki bağlantı ve yönetimi kolaylaştırır. Kolay Çalıştırma Tek Dokunuşlu Hafıza itouch Easy, tek bir buton dokunuşu ile kullanıcının en son ayarladığı programı hatırlama ve en son kaldığı ayara dönme özelliğine sahiptir.

11 Önceden ayarlanmış ve manuel programlı TENS Sırt ağrısı, artrit, siyatik ve genel ağrılar için itouch Easy nin tüm özelliklerine sahiptir. Kolay Çalıştırma Tek Dokunuşlu Hafıza Konforlu Güç Kontrolü İkisi Bir Arada Bağlantı Ek olarak: Özelleştirilmiş Ayarlar Çok çeşitli parametreler ile değiştirebildiğiniz kişisel ayarlarınızı saklayabilir ve kaydedebilirsiniz. Kullanım Günlüğü Cihaz, her bir ayarda hangi güçte ve ne kadar süre ile kullanıldığını hatırlar. Sağlık sigortaları ve dozajların çok önemli olduğu araştırmalar için çok değerli bir özelliktir. Gerçek zamanlı saat Gerçek zamanlı sayısal saati ile her bir gün için 3 kere kullanım hatırlatması yaptırmak mümkündür.

12 Dijital TENS Sırt ağrısı, orteoartrit, romatoid artrit, omuz ağrısı, adet ağrısı, osteoporoz ve spondilit ağrıları için Target TENS, çok geniş bir yelpazede yapılabilen ayarları, basit ve sezgisel kontroller ile sunar. Dijital olarak yapılan bu ayarlar kesin ve tekrar edilebilir bir yapıdadır. Döndürülebilir çoklu kontrol butonları Kullanımı basit olan kontrol düğmeleri, yoğunluk ayarlarında hassasiyeti mümkün kılar. Büyük LCD Ekran Ekran, görme zorluğu çekenlerin rahatlıkla kullanabilmesi ve istedikleri ayarları kolayca yapabilmeleri için büyük ve nettir. İki Darbe ve İki Modülasyon Modu Bu özellik, cihazı uzun süre kullanacak olan kişiler için geniş bir hassasiyet seçim imkanı sunar. Yoğunluk Kilidi Yoğunluk kontrolleri, kazara değişimlerden kaçınmak için kilitlenebilir.

13 Önceden ayarlanmış programlı TENS Sırt ağrısı, orteoartrit, romatoid artrit, omuz ağrısı, adet ağrısı, osteoporoz ve spondilit ağrıları için Kullanımı kolay olan Touch TENS, bir buton ile ağrının giderilmesini sağlar. Basit ve Etkili Kullanım kolaylığı sağlamak için tek işlevli tuşlar kullanılmıştır. Touch TENS, sadece dalga formları kullanır ve klinik araştırmaların etkili olduğunu gösterdiği ayarlar kullanılmıştır. Konforlu Bu cihaz, 15 güç ayarı ile hassas bir TENS uyarımı sağlar. İki Kanal Cihaz, 4 ped kullanarak iki bölgeyi aynı anda tedavi edebilir. Her bir bölgenin gücünü birbirinden bağımsız olarak kontrol etmek mümkündür. Tuş Kilidi Ayarların kazara değişimini engellemek için tuş kilidi bulunmaktadır.

14 Ultimate TENS Sırt ağrısı, artrit, siyatik ve genel ağrılar için çok programlı TENS Kullanıcı Dostu Büyük LCD ekran ve anlaşılabilir dijital kontroller, Ultima TENS'in kullanımı kolay bir cihaz olmasını sağlar. Ayrıca görme sıkıntısı çeken kullanıcılar için ses ile uyarı özelliği ve el becerisi sıkıntısı çeken kullanıcılar için büyük butonlara sahiptir. El ile Yapılabilen Ayarlar Sağlık çalışanlarının kullanımı için ayarlar geniş bir yelpazede sunulmuştur. Bu sayede evde veya kontrollü bir ortamda fizyoterapi için çok uygun bir çözüm olmaktadır. Tedavi Zamanlayıcısı Bu özellik kullanıcının fizyoterapistler tarafından belirlenen bir tedavi planını takip etmesini sağlar.

15 Girişimsel, mikro akım ve EMS yöntemlerini birleştiren TENS İyileşmeyi hızlandırır ve arttırır Dört Tedavi Modu TENS, girişimsel (interferential), mikro akım ve EMS modları ile bu cihaz, profesyonel, çok amaçlı, taşınabilir ve bunların yanında evde de kullanılabilecek hassas yoğunluk kontrollerine sahiptir. Güvenlik Kilidi Bu özellik, eğer panelde 30 saniye boyunca herhangi bir işlem olmaz ise butonlara basılmasını otomatik olarak kilitler.

16 EMS li TENS Ağrının hafifletilmesi, rahatlama ve gerginlikten kurtulmak için Güçlü Sports TENS, vücut şekillendirme, güçlendirme, güzellik ve rahatlama için kullanılabilen güçlü bir cihazdır. Sakatlanmalardan, aşırı idmandan oluşan ağrıları tedavi için TENS ayarları ve rahatlama ile gerginlikten kurtulmak içinde masaj ayarları vardır. Çok İşlevli Sports TENS, idman ve idman sonrası tüm aşamalarda yardımcı olabilecek bir çok ayara sahiptir. 30 EMS programına, 30 TENS programına, 10 masaj programına ve 30 adet kullanıcı tarafından sık kullanılan ayarları kaydetmek için kullanılabilen programa sahiptir. Boyut ve özelliklerine göre sınıfındaki en uygun fiyatlı eşsiz bir cihazdır. Hafıza Hafızası, günde 3 kereden 30 günlük idman programını barındırabilecek kadar büyüktür. Kullanım zamanı, kullanılan yoğunluğun ortalaması gibi değerleri hafızasında tutmaktadır. Bu özellik ile idman sırasında bir egzersiz günlüğü tutmak mümkündür. Bu sayede rehabilitasyon ve ağrı gidermek için çok daha objektif bir uygulama kaydı tutulabilir.

17 Çok amaçlı, akıllı EMS & TENS kas uyarıcısı Sırt ağrısı, artrit, siyatik ve genel ağrılar için 8 Önceden Ayarlanmış EMS Programı EMS programları, kas dayanıklılığını ve gücünü arttırmak için kullanılabilir. Kas zayıflaması (atrofi) veya işlev kaybı gibi kas ile ilişkili tıbbi sorunlar yaşayanlar içindir. EMS, kas rahatsızlıklarının ilerlemesini yavaşlatmak veya önlemek için kullanılabilir. Bu programlar ayrıca iyileşme, masaj, güzellik için de kullanılabilir. 2 TENS Programı TENS, sırt ağrısı, artrit ve siyatik gibi genel ağrı tedavisi için kullanılabilir. Her iki programda kullanıcılar tarafından kişiselleştirilebilir. Kullanım Günlüğü Dahili kullanım günlüğü, cihazın ne şekilde kullanıldığının takip edilmesini sağlar. Cihazın vücuda bağlı iken toplam kullanım süresini kaydeder. Bu, fizyoterapistinize kullanım ile ilgili çok daha gerçek bilgi sağlar. Konforlu Güç Kontrolü Uyarımın sabit kalması için cilt ve ped durumunu sürekli kontrol eder ve daha konforlu bir kullanım için küçük adımlar ile yoğunluğu ayarlar.

18 EMS li TENS Kasları güçlendirir ve şekillendirir Ağrı tedavisi, kas güçlendirme ve şekillendirme, spor, güzellik ve sporcu yaralanmaları için kullanımı kolay bir cihazdır. Geniş bir yelpazede ayarlanabilir programları bulunmaktadır. TENS Programları TENS, vücudun ağrıya karşı olan doğal savunmasını uyarır. Sürekli, darbe ve modülasyonlu olmak üzere 3 tip program bulunmaktadır. EMS Programları Uyarıcı darbelerin kas üzerine uygulanmasını sağlar. Bunun sonucunda normal fiziksel aktiviteye benzer olarak kasılma ve gevşeme gerçekleşir. 5 adet EMS programı vardır. Yoğunluk Kilidi Yoğunluk kontrolleri, kazara değişimlerden korumak adına kilitlenebilmektedir. küçük adımlar ile yoğunluğu ayarlar.

19 Girişimsel Tedavi Etkili Tedavi Girişimsel terapi, etkilenen dokunun derinliklerine sürekli uyarım yollayarak iltihap ve acıyı azaltır. Bunu, cilt direncini aşabilen 4000 Hz'lik taşıyıcı dalga kullanarak yapar. IFT sinyalleri elektrodlar arasında doğrudan iletilir. Mod Seçimi İki işletim modu vardır. Birinci mod, iki adet ped kullanarak iki ayrı yeri tedavi eden "iki kutuplu" moddur. İkinci mod ise daha profesyonel olan ve bir noktayı tedavi etmek için dört ped kullanan "dört kutuplu" moddur. Tedavi Zamanlayıcı 15,30, 45 ve 60 dakikalık zamanlayıcısı sayesinde otomatik kapanmayı ayarlamak mümkündür.

20 Ultrason ve TENS özellikleri bir arada Genel ağrı terapisi 3 Ürün Bir Arada Ultrason terapi ve TENS özellikleri, ev ve dışarıda (şebekeden beslemeli) kullanılabilecek, ergonomik tek bir cihazda bir araya gelmiştir. Ultrason Terapisi Önceden ayarlanmış ultrason programı, ağrı terapisi için kullanılabilir. Kas ağrısında dokunun derinlerine işlemesi için 1 Mhz'lik sinyaller kullanılır. Birleştirilmiş Terapi 7 adet birleştirilmiş ultrason ve TENS programı bulunmaktadır. Ultrason kafası, TENS elektrodlarından biri olarak kullanılır. Bu kombine tedavi, her iki tedavinin etkilerini önemli derecede arttırır. TENS Terapisi Genel ağrı tedavisi için 7 adet önceden ayarlanmış TENS programı bulunmaktadır.

21 Aksesuarlar Sırtın Alt Tarafındaki Ağrılar ve Eklem İltihabı İçin ibelt, bir elektrod ile aynı mantıkla çalışmaktadır. Elektriksel darbeleri TENS cihazından alarak çok daha geniş yüzeyi sayesinde sinir uçlarına aktarır ve sırtın alt tarafındaki ağrıları hızlı ve etkili bir şekilde azaltır. 110cm ve 140cm lik iki boyu bulunmaktadır. El Ağrısı ve Eklem İltihabı İçin itouch glove, Silver Stim isimli yeni geliştirilmiş iletken kumaş kullanmaktadır. Eldiven, TENS cihazından gelen sinyali ele iletmektedir. Bu sayede kan akışı iyileşir, parmakların hareketi artar ve ağrıda azalma sağlar. Eldiven esnektir ve tüm ellere uyar. Ayak Ağrısı ve Eklem İltihabı İçin itouch socks, Silver Stim isimli yeni geliştirilmiş iletken kumaş kullanmaktadır. Çorap, TENS cihazından gelen sinyali ayağa iletmektedir. Bu sayede kan akışı iyileşir, parmakların hareketi artar ve ağrıda azalma sağlar. Eldiven esnektir ve tüm ayaklara uyar.

22 Diz Ağrısı ve Eklem İltihabı için iwrap, bir elektrod ile aynı mantıkla çalışmaktadır. Elektriksel darbeleri TENS cihazından alarak çok daha geniş yüzeyi sayesinde sinir uçlarına aktarır ve şişkinliği azaltıp hareketliliği arttırarak dizdeki ağrıları ve eklem iltihabı belirtilerini hızlı ve etkili bir şekilde azaltır. Anal Elektrot Anal Sonda Ayarlanabilir derinlik ayarı olan küçük çaplı sondadır. Tek bir hastada kullanılır. Bir çok kas uyaran ve EMG bio-geri bildirim sunan cihaz ile uyumludur. Vajinal Elektrot Vajina içi elektrot, tek bir hastada kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve bir çok kas uyaran ve EMG bio-geri bildirim sunan cihaz ile uyumludur. Anuform isimli devrim niteliğindeki şekliyle kullanım sırasında hastanın hareket etmesine imkân vermektedir. Ve piyasada bulunan diğer sondalara oranla çok daha etkili ve rahat bir uyarım sağlamaktadır. Anuform, küçük bir sonda gerektiğinde ayrıca vajina içinde de kullanılabilir. Tek bir hastanın kullanımı için tasarlanmıştır ve bir çok kas uyaran ve EMG bio-geri bildirim sunan cihaz ile uyumludur. Contact Deri Mendilleri Hipoalerjenik Pedler Yedek Elektrotlar Hamilelik Pedleri Yedek Pedler (654) Çok Amaçlı Güç Kaynağı

23

24

Soleoline, yüksek performans

Soleoline, yüksek performans TR Soleoline Soleo Sono Soleoline, yüksek performans Yüksek teknoloji ve 40 yıllık deneyimin usta bir birleşimi olan Soleoline, modern fizyoterapinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Sade Ergonomik Yüksek performanslı

Detaylı

ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK. Lider Rehabilitasyon Teknolojisi

ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK. Lider Rehabilitasyon Teknolojisi ELEKTROMANYETİK TERAPİDE MÜKEMMELLİK Lider Rehabilitasyon Teknolojisi Tüm hakları saklıdır. Bütün ürünler ve katalogda yer alan özellikleri, satıldıkları ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. Önceden

Detaylı

T E N S T E R A P İ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR

T E N S T E R A P İ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR T E N S T E R A P İ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR İÇİNDEKİLER TENS TERAPİ NEDİR... 1 TENSİN VÜCUDA UYGULANMASI, TENS İÇİN ELEKTRODLARIN YERLEŞTİRİLMESİ... 2 TENS TERAPİNİN ETKİLİ OLDUĞU HASTALIKLAR... 3 TENS

Detaylı

KULLANIMDAN ÖNCE MUTLAKA KULLANIM KLAVUZUNU OKUYUNUZ. DİREKTİFLERİ UYGULAMAMAK KULLANICIYA YA DA CİHAZA ZARAR VEREBİLİR.

KULLANIMDAN ÖNCE MUTLAKA KULLANIM KLAVUZUNU OKUYUNUZ. DİREKTİFLERİ UYGULAMAMAK KULLANICIYA YA DA CİHAZA ZARAR VEREBİLİR. MT9001 MT9001 combo stimülasyon cihazı, 2 değişik terapatik modu olan portatif bir elektroterapi cihazıdır. Ağrı hafifletmede ve kas gelişiminde kullanılan Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS)

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

vücut şekillendirme farkı hisset

vücut şekillendirme farkı hisset vücut şekillendirme EN farkı hisset Sizin başarınız için bizim tecrübemiz Zimmer MedizinSysteme: Cryogenic Competence, Made in Germany 45 yıllık tecrübesiyle, Almanya Neu- Ulm de bulunan Zimmer MedizinSysteme,

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER & EKSTRAKORPOREAL ŞOK DALGA TEDAVİSİ (HIL + ESWT) İKİ BENZERSİZ TEDAVİ YÖNTEMİ TEK KOMBİNE CİHAZDA

YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER & EKSTRAKORPOREAL ŞOK DALGA TEDAVİSİ (HIL + ESWT) İKİ BENZERSİZ TEDAVİ YÖNTEMİ TEK KOMBİNE CİHAZDA YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER & EKSTRAKORPOREAL ŞOK DALGA TEDAVİSİ (HIL + ESWT) İKİ BENZERSİZ TEDAVİ YÖNTEMİ TEK KOMBİNE CİHAZDA Türkiye info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

Visuo-Motor Egzersiz ve Rehabilitasyon Cihazı

Visuo-Motor Egzersiz ve Rehabilitasyon Cihazı Visuo-Motor Egzersiz ve Rehabilitasyon Cihazı (Visuo-Motor Training Device) 2014 Proje Yarışması 2. lik Ödülü www.cogniboard.net CogniBoard Nedir? CogniBoard, görsel, gross motor ve nörokognitif görevlere

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

HİDROTERAPİ info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog hazırlanırken doğru ve güncel bilgi vermek için her türlü çaba sarf edilmesine rağmen, katalogda olabilecek yanlış bilgiler

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

SleepOne Ürün Platformu

SleepOne Ürün Platformu Kare Medikal 2003 yılında üretim,satış ve ihracat faaliyetlerini birleştirmek üzere kurulmuştur. PAP cihazları, ventilasyon, oksijen tedavisi, aerosol tedavisi ve aspirasyon ürün gruplarında ar-ge ve üretim

Detaylı

TP41txrx Çift yönlü, Kısa mesafeli

TP41txrx Çift yönlü, Kısa mesafeli TP41txrx Çift yönlü, Kısa mesafeli Karşılıklı konuşmaya imkan veren Dijital, Kablosuz Grup İletişim Sistemi ---- KULLANMA KLAVUZU --- GENEL AÇIKLAMA 1. Tüm sistemin çalışabilmesi için enaz bir adet master-konuşmacı

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır.

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır. SONUÇ RAPORU EK: İŞ FİKRİ ÇIKTISI HAKKINDA BİLGİLER ve TEKNİK DETAYLAR (Bu bölümde çıkan ürüne ait teknik resim, prototip fotoğrafları, uygulama şekilleri, eğer ürün piyasaya sunulmuşsa teknik özellikleri-kapasitesi,

Detaylı

İçerik. Ateş Ölçerler BEBEK BAKIMI... 9

İçerik. Ateş Ölçerler BEBEK BAKIMI... 9 1 2 İçerik Ateş Ölçerler... 4-5 TANSİYON ALETLERİ... 6 NEBULİZATÖRLER... 7 YAŞAM TARZI... 8-9 BEBEK BAKIMI... 9 3 Ateş Ölçerler SPEEDY Dijital Termometre - Kızılötesi Temassız Vücuda temas etmeden şakaktan

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

sales@btlnet.com www.btlnet.com

sales@btlnet.com www.btlnet.com SU İLE TEDAVİ sales@btlnet.com www.btlnet.com Tüm haklar saklıdır. Doğru ve güncel bilgi sağlamak için her türlü önlem alınmasına rağmen, bu katalogda yer alan herhangi bir hata ya da baskı hatası için

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU Oda sıcaklığını sabit bir ısıda tutmak ve kombi v.b cihazların sürekli yanmasını engellemek, tasarruf etmek amacı

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN 2 INTERTON CENTRO Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU GİRİŞ VE ÖNLEMLER 1. Vücut yağını ve vücut suyunu yüzde olarak ölçen bu vücut yağı ve suyu monitörünü satın almış olduğunuz için tebrik ederiz. Bu aygıtın prensibi

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

PROTON IP RESISTIVIY

PROTON IP RESISTIVIY PROTON IP RESISTIVIY 1 Sayın müşterimiz; PROTON IP ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.bu ürün yer altı kaynak sularını tespit etmenize olanak sağlar. PROTON IP Ürünü; direnç prensibini temel

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı

MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı Elektriksel ve endüstriyel testler için dizayn edilmiştir 1000V - 200 GΩ'a kadar İzolasyon testi (YENİ) Stabilize edilmiş izolasyon test voltajı (YENİ) 0.01

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU

SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU SBAR HIZLI KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKSEL BAĞLANTI Bağlantılar Giriş Voltaj kablosu Fotosel Kablousu Buton Kablosu Kablo Tipi 3x 1,5 mm² 2x 0,5 mm² 4x 0,25 mm² Maksimum Kablo Boyutu 30 m Daha uzun mesafe

Detaylı

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu Evde Sağlık Çözümleri Ürün Kataloğu Icerik Tansiyon Aletleri 4-5 Nebulizatörler 6-7 Ateş Ölçerler 8 Yaşam Tarzı 9 Bebek Bakımı 10 Tansiyon Aletleri CHECKY Koldan Ölçen Tansiyon Aleti - OTOMATİK Checky

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi:

Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi: Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi: Silinmeyen hafıza ve otomatik sigorta gibi üstün özellikleri ile Turunç \ İnci kontrol üniteleri bahçenize yaptığınız yatırımı korumak üzere profesyonel

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Elektrikli budama bıçağı Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Kullanıma özel mükemmel çözüm Tamamen İsviçre'deki Watch Valley'de tasarlanan ve üretilen FELCO 820, başka hiçbir

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips AquaTouch Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi ComfortCut Bıçak Sistemi 40 dakika kablosuz kullanım/1 saat şarj SmartClick sakal şekillendirici

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU 1.Malzeme Listesi TuĢtakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Telefon Kontor Cihazı Kullanım Kılavuzu

Telefon Kontor Cihazı Kullanım Kılavuzu D4U-BM2L Telefon Kontor Cihazı Kullanım Kılavuzu (Çoklu-port Ankesörlü Telefon Faturalama Sayacı) İthalatçı Firma : Teknocom Elektronik Ltd. Tel: 0212-2923171 www.teknocomelektronik.com.tr destek@teknocomelektronik.com

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 CM 727 KULLANIM KILAVUZU Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek,siz evdeyken ve dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiş bir programlanabilir

Detaylı

Vajinal Gençleştirne Vajinal Daraltma Stres Üriner İnkontinans Tedavisi İdrar Kaçırma Tedavisi Vajinal Kuruluk Menopoz Sonrası Rehabilitasyon Tekrarlayan Enfeksiyonlar Doğum Sonrası Rehabilitasyonu Labia

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Hedefler. Ergonomi ve MSD MusculoSkeletal Disorder (Kas iskelet sistemi Rahatsızlıkları) tanımlayın Ergonomik risk faktörlerini tanımlayın

Hedefler. Ergonomi ve MSD MusculoSkeletal Disorder (Kas iskelet sistemi Rahatsızlıkları) tanımlayın Ergonomik risk faktörlerini tanımlayın Ofis Ergonomisi Hedefler Ergonomi ve MSD MusculoSkeletal Disorder (Kas iskelet sistemi Rahatsızlıkları) tanımlayın Ergonomik risk faktörlerini tanımlayın MSD belirtilerini tanıyın Stres ve gerilimi en

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

AKILLI DİJİTAL TALİMAT ELKİTABI İNTERAKTİF GAMI DN SERİSİ KULLANMADAN ÖNCE BU TALİMAT ELKİTABINI DİKKATLİCE OKUYUN.

AKILLI DİJİTAL TALİMAT ELKİTABI İNTERAKTİF GAMI DN SERİSİ KULLANMADAN ÖNCE BU TALİMAT ELKİTABINI DİKKATLİCE OKUYUN. AKILLI DİJİTAL PS İNTERAKTİF GAMI DN SERİSİ Dijital LCD Ekranlı KULLANMADAN ÖNCE BU TALİMAT ELKİTABINI DİKKATLİCE OKUYUN. TALİMAT ELKİTABI GİRİŞ: İnteraktif gamı ve LCD ekranlı DN Serisi güç kaynağı alanında

Detaylı

YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER LAZER TERAPİ TEKNOLOJİSİNDE DEVRİM

YÜKSEK YOĞUNLUKLU LAZER LAZER TERAPİ TEKNOLOJİSİNDE DEVRİM LAZER TERAPİ TEKNOLOJİSİNDE DEVRİM 3 KANITLANMIŞ TIBBİ PRENSİPLERE DAYANAN DEVRİM YARATAN TEKNOLOJİ Lazer tedavisinde yeni jenerasyon teknoloji Derin penetrasyon Üstün klinik sonuçlar Maksimum güvenlik

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 MIG Tabanca Bağlantısı 2 Su Soğutma Ünitesi Bağlantısı(Kırmızı) Torçtan su soğutma ünitesine dönen su için. 3 Su Soğutma Ünitesi Bağlantısı(Mavi) Su soğutma ünitesinden torca giden

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK KAPALI GENEL ÖZELLİKLER: 1. ERTELEME/IŞIK BUTONU Bu buton ile ortalama 4 sn boyunca ışık özelliğini kullanabilirsiniz. İlgili buton, saatin tepesinde bulunan paneldir. Bu

Detaylı

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT %100 YERLİ TASARIM YERLİ ÜRETİM Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı tümüyle milli imkanlarla tasarlandı ve imal

Detaylı

ENC50-8 MAGNET- KONTROL SİSTEMİ TEKNİK PLAN

ENC50-8 MAGNET- KONTROL SİSTEMİ TEKNİK PLAN ENC50-8 MAGNET- KONTROL SİSTEMİ TEKNİK PLAN ENC serisi magnet kontrol sistemleri yoğun proseslerde elektromagnetleri çalıştırmak için geliştirilmiştir. Ana kontrol/güç devrelerinde kontaktör kullanılmayan

Detaylı

FELCO 801 Elektronik budama makası

FELCO 801 Elektronik budama makası FELCO 801 Elektronik budama makası Budama hızınızı artırın www.felco801.com 2 FELCO 801 Yoğun budama işleri için en uygun budama makası Hızlı, hafif ve elinizin şekline en uygun. FELCO 801 budama sayısının

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Ecras Elektronik Multimetre

Ecras Elektronik Multimetre Ecras Elektronik Multimetre Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Kolay panel montajı sistem bağlantısı Anlık Her fazda VL-N ve ortalama değerleri. Her fazda

Detaylı

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz.

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz. Kasları çalıştırmak ve sırt bölgesindeki ağrıları engellemek için Walkmaxx Yürüyüş ve Fitness Ayakkabıları Günümüzün büyük kısmında ayakkabı kullanırız. Peki, kullandığımız ayakkabıların kaslarımızı güçlendirmesi,

Detaylı

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. JM-110LRE SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda yardımcı

Detaylı

Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi

Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi Sepacore Manuel Kontrollü FlaşKromatografisi Sepacore - Modüler ve esnek genişletilmiş basınç aralığı Hızlı ve güvenilir ayrışma için ihtiyacınız olan, yüksek kaliteli bileşenler kullanarak basit bir işlemdir.

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

İnteraktif Oyun Odyometresi. Genel Giriş

İnteraktif Oyun Odyometresi. Genel Giriş İnteraktif Oyun Odyometresi Genel Giriş R17A Hava Yolu başlığı ile genel görünüm Giriş RESONANCE R17A hava, kemik iletimi ve konuşma testini 7 inch'lik ekranında eşsiz, taşınabilir ve kablosuz bir şekilde

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

Nice MC424. Kontrol Ünitesi

Nice MC424. Kontrol Ünitesi Nice MC424 Kontrol Ünitesi TR A E B C F= 30 mm D C B 90 100 100 110 120 130 Model: Wg2024 WG3524 (mm) C B WINGO 2024... 90 110 120 101 110 D (mm): 700 850 E (mm) 100 600 750 110 590 740 120 580 730 130

Detaylı

TURKÇE KULLANIM KİTABI

TURKÇE KULLANIM KİTABI TURKÇE KULLANIM KİTABI İlk Kullanım; 1.1 PAKET İÇERİĞİ 1- Taşıma Çantası 2-2 adet 2mt yüksek-gerilim dayanıklı uçlu bağlantı kablosu ( bir kırmızı ve bir mavi) 3-1 adet yüksek-gerilim dayanıklı uçlu 2mt

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60

Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60 Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60 UZAKTAN KUMANDALI SİLİNDİR ve MONTAJI Açma Silindir Topuz Tam Tur Kilitleme Tur Kilitleme Topuz Vidası Gösterge Kapıdaki silindiri çıkartın.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-TG 50

Kullanım Kılavuzu Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-TG 50 Ultrasonik Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-TG 50 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Teknik Özellikler... 3 3 Ön panel hakkında... 4 4 Materyal Seçimi... 4 5 Kalibrasyon... 5 6 Ölçüm işlemi...

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Inova Labs Hızlı Başlangıç Kılavuzu ŞİMDİ PİLİ DAHA FAZLA, KENDİSİ DAHA HAFİF! Şu modellerle kullanım içindir: XYC100B-SPT ve XYC-100B-PRO Başlarken Bu kılavuz, LifeChoice Activox Taşınabilir Oksijen Yoğunlaştırıcı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu İletkenlik Ölçüm Cihazı PCE-CM 41

Kullanım Kılavuzu İletkenlik Ölçüm Cihazı PCE-CM 41 İletkenlik Ölçüm Cihazı PCE-CM 41 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 ÖZELLİKLER... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 FONKSİYONLAR... 4 4 ÖLÇÜM YÖNTEMİ... 5 4.1 İLETKENLİK ÖLÇÜMÜ... 5 4.2

Detaylı

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları Spectro-Data Vision Spectro-Data modüler sistemleri: Kontrol ve monitörle izleme, planlama ve iletişim, idari bölüm, organizasyon ve arşivleme, yeni teknikler öğrenme olanağı, bilgi ve iletişim teknolojilerinin

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

Temassız IR Termometresi

Temassız IR Termometresi Temassız IR Termometresi PROFESYONEL HIZLI DOĞRU KULLANICI KILAVUZU Temassız Alın IR Termometre kullanıcı Kılavuzu Özellikler bildirisiz değiştirilebilir İhbarsız özellikleri değiştirmeye yetkiliyiz Temassız

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

BILGILENDIRME DOSYASI EMS REVOLUTION OZGURLUK KISISEL PAKETI 3. JENERAYSON. Hangi jenerasyona aitsin?

BILGILENDIRME DOSYASI EMS REVOLUTION OZGURLUK KISISEL PAKETI 3. JENERAYSON. Hangi jenerasyona aitsin? BILGILENDIRME DOSYASI EMS REVOLUTION OZGURLUK KISISEL PAKETI 3. JENERAYSON Hangi jenerasyona aitsin? ELEKTRIKLI UYARIM DEVRIMI Elektrikli Uyarim 3. Jenerasyon Gelismis yeni jenerasyon EMS antreman sistemi

Detaylı

Kompakt IPL çözümü. pürüzsüz cilt için tüylerin yeniden uzamasını önler SC1981/00

Kompakt IPL çözümü. pürüzsüz cilt için tüylerin yeniden uzamasını önler SC1981/00 Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips Lumea Comfort IPL tüy alma sistemi Vücutta ve yüzde kullanım için Alt bacak uygulaması 22 dakika Kullanım ömrü >100.000 ışık atışı Kompakt kablolu

Detaylı

LYMPHASTIM. Kaygılarınızın akıp gitmesine izin verin

LYMPHASTIM. Kaygılarınızın akıp gitmesine izin verin Kaygılarınızın akıp gitmesine izin verin 2 3 Selülite karşı savaşır Vücudu yeniden canlandırır ve tokxin maddeleri atar Olumlu tepkiler alınmış bir tedavi şeklidir. Hacim azalması ve vücut yeniden şekillendirme

Detaylı

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care Viking M Viking M, ile Yataktan tekerlekli sandalyeye Sandalyeden yatağa hasta taşınabilir. Viking Mile ağır hastalar bile kolaylıkla güvenli bir şekilde yerden kaldırılabilir. Viking M ile hastaya güvenli

Detaylı