JCB ASFALT SİLİNDİRLERİ VMT160/260

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "JCB ASFALT SİLİNDİRLERİ VMT160/260"

Transkript

1 JCB ASFALT SİLİNDİRLERİ VMT160/260 VMT160 Motor Gücü: 16,8 kw (22,5 bg) Tambur Genişliği: mm Çalışma Ağırlığı: kg VMT260 Motor Gücü: 28 kw (38,1 bg) Tambur Genişliği: mm Çalışma Ağırlığı: kg

2 Yeni standartlar belirleniyor VMT 160/260 asfalt silindirleri yüksek hacimli bu sektörün en yüksek kapasiteli makinalarıdır. Gerçekte JCB bu sınıfa konfor, kontrol, güvenilirlik, servis kolaylığı ve performans anlamında yeni kriterler getirmiştir. Aynı dizaynı paylaşan VMT160 ve VMT 260 beş ayrı modelden oluşur: VMT , VMT , VMT , VMT ve VMT Bunlara ilavaten tek tarfatan monteli tamburlara sahip VMT TSC ve VMT TSC modelleri de vardır.

3 İKİ KAT DAHA UZUN TAM GAZ ÇALIŞMA VMT 160 ın 3 farklı tambur seçeneği vardır: 800 mm, 900 mm ve 1000 mm. VMT 260 ise 1000 mm ve 1200 mm genişliğinde tamburlara sahip iki modelden oluşur: VMT ve VMT Tüm bu modeller sınıf lideri 45/95 litre yakıt tanklarına ve 125/230 litre su tanklarına sahiptir. Bu VMT160 ve VMT 260 a maksimum kapasite ile en yakın rakibinden çok daha uzun süre ara vermeden çalışması sağlar ve ekstra bir gün kazandırır. Ayrıca düşük vibrasyon seviyeli operatör paltformu üzerinde uygun pozisyona yerleştirilmiş kullanıcı dostu kontroller ve yeni ergonomik operatör koltuğu sunulmaktadır. Ne yaparsanız yapın (temel, asfalt, yama ve tamir işleri) ve nerede yaparsanız yapın (yan yollar, sahalar, site içi caddeler, araç parkları, otoyollar, havalanları) bu silindirler işinizi kolaylaştıracaktır. Tüm bunlara ilaveten efsanevi JCB üretim kalitesi ve en iyi iş desteği ile yenilmez bir asfalt silindiri yelpazesine sahipsiniz.

4 Güç ve performans En büyük yakıt ve su tankının anlamı iki katından daha fazla süreyle çalışabileceğinizdir. Üç silindirli, su soğutmalı, dört zamanlı dizel motor maksimum güç verir. Her iki tamburda elektrik kontrollü hidrostatik direk tahrik sistemi fonksiyonelliği artırır. AVC otomatik vibrasyon kontrol sistemi standart olarak sunulur. Muhteşem stabilite iş güvenliğini artırır. JCB Asfalt Silindirleri VMT ürün yelpazesi statik ağırlığı, santrifüj kuvveti, genliği, dar alanda dönebilmesi ve yüksek sıkıştırma hızının mükemmel bir kombinasyonu ile ünlüdür. Aynı kalite özellikleri ile övünen yeni VMT 160 ve VMT 260 lar bu özelliklere daha fazla güç ve performans ekleyerek detaylarda dikkat çekmektedir. Belki bu makinaya eklenen en etkileyci gelişme, verimlilik söz konu olduğunda, rekabette öne geçmelerini sağlayan yüksek kapasiteli yakıt ve su tanklarıdır. 45/95 litrelik yakıt tankı pazardaki makinaların tanklarının nerderyse iki katıdır. Yine 125/230 litrelik su tankı pazardaki makinaların 40-60/ litrelik ortalamalarından önemli ölçüde daha büyüktür. Tüm bunları anlamı, VMT 160 ve 260 ın, rakiplerinden 10 saat daha fazla çalışma imkanı sunmasıdır. Temel olarak bu makinalar durmadan iki kat daha fazla tam gaz çalışabilir. Makinalar düşük gürültü seviyesiyle maksimum güç üreten üç silidirli, su soğutmalı, dört zamanlı dizel motorla ile donatılmıştır. Her iki tamburda elektrik kontrollü hidrostatik direk tahrik sistemi, çift tambur vibrasyonu, tek ön tambur vibrasyonu veya tek arka tambur vibrasyonu seçenekleriyle tüm uygulamalarda maksimum performans sağlar. VMT 160 ve 260 lar cift tambur, tek ön, tek arka tambur vibrasyon özellikleri ve "AVC" otomatik vibrasyon kontrol sistemini standart olarak sunarken sıradışı stabilitesi optimum çalışma emniyeti sağlar. Bunlara ilaveten, VMT 160 larda +/- 65mm, VMT 260 larda +/- 80 mm manuel offset standarttır. Bu inanılmaz güç ve performans, kolay taşınabilmeden kaynaklanan fonksiyonellik ilave edildiğinde VMT 160 ve VMT 260 lar sıkıştırma çözümlerinde vazgeçilemez hale geleceklerdir.

5 VMT160/260 GÜÇ VE PERFORMANS

6 Konforlu, kolay kontrol edilebilir, güvenilir Yeni dizayn, aşırı sağlamlıkla kombine edilen geliştirilmiş operatör konforu Tamamen ayarlanabilir geniş operatöe koltuğuna her iki taraftan ulaşılabilir Mükemmel manevra karekteristiği ve yüksek sıkıştırma hızı Sezgisel çalışmaya imkan veren yeni dizayn kontrol paneli yerleşimi Kontrol edilebilmeyi geliştiren ergonomik sürüş levyesi ve gaz kontrolu Operatör platformunda aşırı düşük vibrasyon seviyesi Sade ekipman dizaynı ile ünlemiş VMT160 ve VMT260 ın modern tasarımı çok hoş değişiklikleri beraberinde sunmaktadır. Bu makineler kesin olarak operatör konforu ve güvenlik göz önünde bulundurularak dizayn edilmişlerdir. Kol dayama, bardaklık ve güvenlik sivicine sahip tamamen ayarlanabilir, konforlu ve geniş oturma posizyonlu opeartör koltuğuna makinenin her iki tarafından kolayca ulaşılabilir. Aynı zamanda çalışırken güvenlik ve hassasiyeti artıran açık bir görüş sunar. Geri sürüş alarmı, acil stop butonu, ön, arka lambalar ve ROPS standart olarak sunularak saha güvenliği artırılmıştır. Ayrıca katlanabilir ROPS, trafilk ışıkları ve tepe lambası opsiyon olarak sunulmaktadır. Çok kolay ve açık bir şekilde etiketlenmiş kontroller, anlaşılır gösterge paneli ve yeni dizayn kontrol yerleşimi VMT 160 ve VMT 260'ı çok daha kullanıcı dostu yapmaktadır. Bu arada ergonomik sürüş levyesi ve motor gaz kontrolu ile hassas kontrol başarılmaktadır. Ayrıca mükemmel manevra karakteristiğine ilaveten yüksek sıkıştırma hızı ile VMT160 ve VMT260 her türlü saha şartlarına uygun esnek bir makina haline gelmektedir. Mükemmellik ünü ile dünya çapında bir üreticiden bekleyeceğiniz gibi VMT160 ve VMT260 ın imalat kalitesi en yüksek standarttadır ve maksimum dayanıklılık ve güvenilirlik sağlar. Bakım gereksinimleri azaltılarak tüm rutin konrol noktalarına erişim kolaylaştırılmıştır. Güç ve performans sadece daha fazla konfor, daha kolay kontrol veya güvenli bir paketle gelmez.

7 VMT160/260 KONFORLU, KOLAY KONTROL EDİLEBİLİR, GÜVENİLİR

8 VMT160/260 GENEL BAKIŞ 1. Operatör platformu Çok geniş, konforlu ve kolçaklı ayarlanabilir operatör koltuğu Her iki taraftan erişim Optimum görüş Bardaklık Optimize edilmiş kauçuk takoz sistemi ile vibrasyona karşı emsalsiz yalıtım 1 2. Ekipmanlar Yıllarca kendini ispatlamış, yüksek kaliteli, güvenilir ekipmanlar Güçlü, su soğutmalı ve düşük gürültü seviyeli motor 3. Servis erişimi Hafif kaput altındaki tüm elemanlara %100 erişim, sigortalar direksiyon kolonuna yerleştirilmiştir. 9. Vibrasyon AVC - otomotik vibrasyon kontrolü Çift, tek ön veya tek arka vibrasyon seçimi Su Püskürtme Sistemi Her tamburda çift, sağlam prinç bar Kolay ulaşılabilen değiştirilebilir nozullar Basınçlı su püskürtme sistemi Çok büyük su tankı Tambur Sıyırıcıları Her tamburda iki adet Yaylı olması sayesinde optimum kullanım ve uzun ömür 5 8. Frenler Her tamburda yaylı, hidrolik olarak boşaltılan park frenleri Şase Sağlam ve güçlü, mafsallı Ağır hizmet tipi bakım gerektirmeyen merkezi mafsal tambur offset Ön ve arka eşit ağırlık dağılımı 6. Tamburlar Güçlü ve güvenilir vibrasyon ve yürüyüş motoru Çarpmalı sistem yağlamalı vibrasyon rulmanları Hidrostatik çekiş ve vibrasyon sistemi Eşmerkezlilik için işlenmiş tambur yüzeyi Uzun ömürlü yekpare dairsel eksantrik şaft

9 VMT160/260 LIVELINK VE KATMA DEĞER VERİMLİ ÇALIŞMAK İÇİN LIVELINK. KATMA DEĞER. J VEYA CEP TELEFONUYLA UZAKTAN İZLEMENİZE VE BİLGİ EDİNMENİZE OLANAK SAĞLAYAN YENİLİKÇİ BİR YAZILIM SİSTEMİDİR. JCB, DÜNYA ÇAPINDA BİRİNCİ SINIF MÜŞTERİ DESTEĞİ SUNMAKTADIR. NEYE İHTİYACINIZ OLURSA OLSUN VE NEREDE OLURSANIZ OLUN, MAKİNANIZIN EN YÜKSEK KAPASİTEYLE ÇALIŞMAYA DEVAM ETMESİNİ SAĞLAMAYA YARDIMCI OLMAK İÇİN KISA SÜREDE VE ETKİN BİR ŞEKİLDE YANINIZDA OLACAĞIZ. Verimlilik ve maliyet avantajları Makina konumu bilgileri, filo verimliliğini artırabilir ve siz de ek güvenlik için LiveLink'in sunduğu daha düşük sigorta maliyetlerinden yararlanabilirsiniz. *Not: Lütfen LiveLink'in kullanılabilirliği hakkında bölgenizdeki bayiye danışın. 1 1 Teknik Destek Hizmetimiz, gece veya gündüz olması fark etmeksizin fabrika düzeyinde uzmanlığa anında erişim sunmaktadır. Bakım avantajları Doğru saat izleme, bakım geçmişi kayıtları, kritik makina uyarıları ve servis uyarıları, bakım planlamasını iyileştirir. Güvenlik avantajları Gerçek zamanlı coğrafi sınır aşımı, makinanız önceden belirlenen sürelerin dışında kaldığında bunu size bildiren izinsiz kullanım uyarılarını ve çalışma alanlarını ayarlamanıza olanak sağlar. Konum bilgileri, makinaları güvenli şekilde depolamanıza yardımcı olur. 2 JCB'nin küresel Yedek Parça Merkezleri ağı, bir başka verimlilik modelidir; 15 bölgesel merkezle tüm parçaların yaklaşık %95'ini 24 saat içinde dünyanın herhangi bir yerine teslim edebiliriz. Orijinal JCB yedek parçalarımız, optimum performans ve verimlilik için makinanızla mükemmel uyum içerisinde çalışmak üzere tasarlanmıştır. 2 3 JCB uzatılmış garantiler ve bakım sözleşmeleri, ayrıca sadece servis veya onarım ve bakım sözleşmeleri sunmaktadır. Dünyanın her yanındaki bakım ekiplerimiz, hangisini tercih etmiş olduğunuz fark etmeksizin, rekabetçi işçilik ücretleri talep etmektedir.

10 TEKNİK ÖZELLİKLER VMT160/260 JCB ASFALT SİLİNDİRLERİ BOYUTLAR E E D VMT260 D J F G J F G C K C K A B A B H H VMT VMT VMT VMT160-80TSC VMT160-90TSC VMT VMT A Aks mesafesi mm B Toplam genişlik (offset ile/offset olmadan) mm 882 / / / / / 1362 C Tambur çapı mm D Koltuk üzerinden yükseklik mm E ROPS üzerinden yükseklik mm F Alt açıklık mm G Kaldırım açıklığı mm H Toplam nakliye uzunluğu mm J Tambur kalınlığı mm K Tambur genişliği mm ÇALIŞMA BİLGİLERİ VMT VMT VMT VMT160-80TSC VMT160-90TSC VMT VMT Nominal ağırlık kg Çalışma ağırlığı (CECE) kg Maksimum çalışma ağırlığı kg Tambur genişliği mm Lineer statik yük kg/cm 11,5 10,6 9,9 10,6 9,9 13,4 12,3 Eksantrik şaft frekansı Hz Nominal genlik mm 0,5 0,5 0,5 0,5 0,5 0,5 0,5 Santrifüj kuvveti (her tambur) kn 9,2 18 9,2 18 9,2 18 9,2 18 9, Çalışma hızı km/s Tambur ofset sağ/sol - manuel (opsiyon) mm Belden kırma açısı derece ±30 ±30 ±30 ±30 ±30 ±35 ±35 Osilasyon açısı derece ±8 ±8 ±8 ±8 ±8 ±8 ±8 Dönüş çapı iç mm Vibrasyonlu tırmanma açısı derece (%) 17 (30) 17 (30) 17 (30) 17 (30) 17 (30) 17 (30) 17 (30) Vibrasyonsuz tırmanma açısı derece (%) 22 (40) 22 (40) 22 (40) 22 (40) 22 (40) 22 (40) 22 (40)

11 VMT160/260 JCB ASFALT SİLİNDİRLERİ TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR VMT160 Tüm Modeller VMT260 Tüm Modeller Marka KUBOTA KOHLER Model D E3B (EPA Tier IV) KDW 1603 Tip 3 silindirli, su soğutmalı, dört zamanlı dizel motor 3 silindirli, su soğutmalı, dört zamanlı dizel motor Silindir hacmi cm Güç kw (bg) 16,8 (22,5) 28 (38,1) Devir dak -1 (dev/dak) Çalıştırma Elektrikli motor Elektrikli motor Filtre Kuru kartuş ve emniyet kartuşu Kuru kartuş ve emniyet kartuşu Yakıt filtresi Kartuş Kartuş FREN SİSTEMİ Hizmet freni Park freni Hidrostatik yürüyüş sistemi Her iki tamburda hidrolik olarak boşaltılan frenler (SAHR) SU PÜSKÜRTME/TAMBUR KAZIYICILARI Basınçlı su püskürtme sistemi, yaylı, katlanabilen tambur kazıyıcıları (her tamburda iki adet), değiştirilebilir nozullar, kademeli su filtreleme. ELEKTRİK SİSTEMİ VMT160 Tüm Modeller VMT260 Tüm Modeller Voltaj V Akü kapasitesi Ah Alternatör A YÜRÜYÜŞ Elektrik kontrollü hidrostatik direk tahrik sistemi. Ön ve arka tambur ayrı ayrı veya aynı anda vibrasyon yapabilir. AVC otomatik vibrasyon kontrolu standarttır. OPERATÖR PLATFORMU/GÖSTERGELER Yakıt, akü şarj seviyesi, su püskürtme sistemi, park freni, çalışma saati, motor yağ basıncı, hava filtresi, hidrolik yağ seviyesi ve sıcaklığı, su seviyesi göstergeleri, bardak tutucu, konforlu ayarlanabilir operatör koltuğu, kol dayama, emniyet kemeri. EKSANTRİK ŞAFT TAHRİK SİSTEMİ Çift titreşim veya ön ya da arkada tek titreşim için iki tamburda elektriksel olarak kontrol edilen hidrostatik doğrudan tahrik, AVC (otomatik titreşim kontrolü). OPSİYONLAR Katlanabilir ROPS, VMT ve VMT için TSC (tek taraftan tambur bağantısı), tambur offset, trafik ışıklandırma, tepe lambası, fan koruma, sabotaj önleme kapağı, gösterge kapağı, tropikal hidrolik yağ, çevreci hidrolik yağ, alet çantası. EKSANTRİK ŞAFT Yekpare dairesel eksantrik şaft. BELDEN KIRMA SİSTEMİ Servo destekli, bakım gerektirmeyen belden kırma sistemi osilasyon özelliği göstermektedir. Ön ve arka vinç halkası bulunmaktadır. DOLUM KAPASİTELERİ VMT160 Tüm Modeller VMT260 Tüm Modeller Yakıt litre Su püskürtme sistemi litre

12 TEK ŞİRKET, 300 DEN FAZLA MODEL. Adana - Güney / Ankara - İç Anadolu Antalya - Akdeniz Bursa - Güney Marmara Diyarbakır - Güneydoğu Anadolu İstanbul - Anadolu Yakası / Doğu Marmara İstanbul - Avrupa Yakası / Trakya İzmir - Ege Trabzon - Doğu Karadeniz Ankara - Bölge Adana - Libra Antalya - Antmak Çorum - Topaktaş Denizli - Demirbakan Diyarbakır - Yön İstanbul - Merkez İzmit - Karataş İzmir - Bölge Kayseri - Özkarslıoğlu Konya - Şakiroğlu Manisa - Karabulut Trabzon - Yiğiter Adana - Ada Alanya - Paşa Ankara - Merkez Ankara - Sesa Antalya - Antmak Bursa - Eralp Çorum - Emre Denizli - Konman Diyarbakır - Yön Edremit - Gezer İş Elazığ - Coşkun Erzincan - Öz Polatlar Erzurum - Akar Eskişehir - Fermak Gaziantep - Gap İş Hatay - İsken Iğdır - Güneş İstanbul - İnter İstanbul - Genpar İstanbul - Mert İzmir - Alperin Kahramanmaraş Barıtoğlu Karabük - Genç Kayseri - Elce Kırklareli - Ak İş Kocaeli - Çözümsan Konya - Elce Malatya - Usem Muğla - Yöntem Samsun - Emin İş Siirt - Dem-Mak Şanlıurfa - Asfar Tokat - Çözüm Trabzon - Yiğiter Van - Güven İş SİF İş Makinaları Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. Fatih Mahallesi Katip Çelebi Cad. No:49/ Orhanlı - Tuzla - İstanbul / TÜRKİYE Tel: Faks: jcb@sif.com.tr sif.com.tr 9999/ /15 Yay n 1

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0. Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403 Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.3m 3 PERFORMANS Her yer, her iş için kompakt performans Kompakt ölçüleri

Detaylı

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0. Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403 Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.3m 3 Her yer, her iş için kompakt performans Kompakt ölçüleri sayesinde

Detaylı

JCB 3CX/4CX ATAŞMAN KATALOĞU

JCB 3CX/4CX ATAŞMAN KATALOĞU JCB 3CX/4CX ATAŞMAN KATALOĞU BURGU 2 ÇATAL 3 ASFALT FREZELEME Backhoeloader makinaların ekskavatör kısımlarına takılmak üzere tasarlanmış asfalt frezeleme ataşmanı. (Patch planer) 400 mm kesme genişliği.

Detaylı

artan, Yeni nesil fren sistemi tüm kazıyıcı-yükleyicilere ilişkin bilinen standartları değiştirdi. Seneler süren mühendislik araştırmaları sonucunda aşağıdakiler gibi birçok yenilik ortaya çıktı: JCB

Detaylı

KAZICI-YÜKLEYİCİ 3CX SUPER SITEMASTER

KAZICI-YÜKLEYİCİ 3CX SUPER SITEMASTER MAKSİMUM MOTOR GÜCÜ : 68.6kW (92HP) MAKSİMUM ÖN KOVA KAPASİTESİ : 1.0m 3 H G F D E J B C K A STATİK BOYUTLAR JCB kazıcı-yükleyicilerde, motor, transmisyon ve akslar, ağır hizmet tipi tek parça şase üzerine

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

A Product of Hard Work VIBROMAX VMT260

A Product of Hard Work VIBROMAX VMT260 A Product of Hard Work VIBROMAX VMT260 Sınıfın yeni standartları VMT260 asfalt silindirleri yüksek hacimli bu sektörün en yüksek kapasiteli makinasıdır. Gerçekte JCB bu sınıfa konfor, kontrol, güvenilirlik,

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

artan, Yeni nesil fren sistemi tüm kazıyıcı-yükleyicilere ilişkin bilinen standartları değiştirdi. Seneler süren mühendislik araştırmaları sonucunda aşağıdakiler gibi birçok yenilik ortaya çıktı: JCB

Detaylı

YENİ MİDİ EKSKAVATÖR 85Z-1. Çalışma Ağırlığı: kg Net Motor Gücü: 45,4 kw

YENİ MİDİ EKSKAVATÖR 85Z-1. Çalışma Ağırlığı: kg Net Motor Gücü: 45,4 kw YENİ MİDİ EKSKAVATÖR Çalışma Ağırlığı: 8.300 kg Net Motor Gücü: 45,4 kw 85Z-1 ÜRETKENLİK VE PERFORMANS 85Z MIDI EKSKAVATÖRLER YÜKSEK PERFORMANS VE ÜRETKENLİĞE SAHİPTİR. DÜŞÜK MOTOR DEVİRLERİNDE YÜKSEK

Detaylı

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları Zemin Sıkıştırma Ekipmanları LT Vibrasyonlu Tokmaklar 2 3 Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Taşıma Halkası Taşıma halkası sayesinde

Detaylı

Tasarımdan gelen emniyet JCB Teletruk Lojistik Serisi

Tasarımdan gelen emniyet JCB Teletruk Lojistik Serisi LOGISTICS Tasarımdan gelen emniyet JCB Teletruk Lojistik Serisi JCB Teletruk modelini lojistik sektörünün taleplerini karşılayabilmek karşılayabilmek için dünyanın ilk ve tek teleskobik forkliftini sektöre

Detaylı

A Product of Hard Work VIBROMAX

A Product of Hard Work VIBROMAX A Product of Hard Work VIBROMAX Sınıf lideri performans, stil ve bakım kolaylığı üst düzey verimlilik için mükemmel kombinasyon PERFORMANS, KALİTE VE KONFOR - KOMPLE SIKIŞTIRMA ÇÖZÜMÜ JCB Vibromax, yüksek

Detaylı

JCB KAZICI-YÜKLEYİCİ 5CX. A Product of Hard Work

JCB KAZICI-YÜKLEYİCİ 5CX. A Product of Hard Work JB KAZII-YÜKLEYİİ A Product of Hard Work KAZII-YÜKLEYİİ MAKSİMUM MOTOR GÜÜ: 74.2kW (100hp) MAKSİMUM KAZI DERİNLİĞİ:.3 metre (17ft 7in) MAKSİMUM ÖN KOVE KAPASİTESİ: 1.3m 3 (1.70 yd 3 ) X H G F D E J B K

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw 360 görüş alanı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t www.tsmglobal.com.tr 2 Tek Konsept 13 Model 3 Platform - 8 Farklı Model 13 Versiyon ARX serisi vibrasyonlu silindirler 8 modele ait 13 farklı versiyonda

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

TOPRAK SİLİNDİRİ VM117/ VM137

TOPRAK SİLİNDİRİ VM117/ VM137 YENİ TOPRAK SİLİNDİRİ VM117/ VM137 Çalışma Ağırlığı (Kabin): 11.300 kg / 12.550 kg Motor Gücü: 93 108 kw (125-145hp) Tambur Genişliği: 2100 mm YÜKSEK VERİMLİLİK VM117 VE VM137 YÜKSEK VERİMLİLİK SAĞLAMASI

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-11086 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4281-5274 mm 432F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

JCB ACCESS I MAKASLI PLATFORMLAR

JCB ACCESS I MAKASLI PLATFORMLAR JCB ACCESS I MAKASLI PLATFORMLAR JCB ACCESS MAKASLI PLATFORMLAR Ürün gamı 6.5 metreden 15.7 metreye kadar çalışma yükekliği ve 4.5 metreden 13.7 metreye kadar platform yükekliğiyle 9 farklı akülü makalı

Detaylı

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi www.tsmglobal.com.tr 2 Ammann yeni nesil ARX 90 ve ARX 110 belden kırmalı tandem silindirleri asfalt sıkıştırma teknolojisine farklı bir tasarım

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın...

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın... EKSKAVATÖR John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Kontrol Valfi Arm, bom ve dönüş hareketleri kontrol

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 9600-11 500 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4330-5300 444F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre değişebilir.

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5. 302.7D CR Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.890 lb Kompakt Boyutlar Daha az hasar Operatörde güven Daha fazla üretkenlik

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler Manuel Transpalet 2,5 (1,0) ton Manuel Transpalet Manuel transpalet malzeme istiflemede hiç şüphesiz en temel ve gerekli araçtır. On yıl

Detaylı

ARX VE ARP HAFİF TANDEM SİLİNDİRLER

ARX VE ARP HAFİF TANDEM SİLİNDİRLER MACHINES ARX VE ARP HAFİF TANDEM SİLİNDİRLER ARX VE ARP SERİSİ HAFİF TANDEM VİBRASYONLU SİLİNDİRLER GÖZE ÇARPAN AVANTAJLAR AMMANN HAFİF TANDEM SİLİNDİRLER HANGİ ÖZELLİKLERİ İLE ÖNE ÇIKAR? ARX KOMPAKTÖRLER

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Sahibinden Bravo 120 Bg 6 İleri 2010 Model 128000km İlan no: 386185 40.000 TL İlan tarihi: 20 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi

LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi LF 230 Yerüstü Sondaj Makinesi 1 Giriş LF230 yüksek delgi kapasitesi, üstün motor gücü, geniş kapasiteli hidrolik tankı ve yıllardır kazanılan derin sondaj tecrübelerinin yansıtıldığı diğer tüm bileşenleriyle

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ PARS 8X8 32 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ TEMEL ÖZELLİKLER Şoför/Komutan için mevcut durum bilgisi sağlayan önde ve arkada iki adet termal ve CCD gündüz kameraları Tüm tekerleklerden direksiyon kontrolü

Detaylı

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 XERION 5000 / 4500 / 4000 TRAC / TRAC VC 2 0 7 4 8 3 5 6 9 Mercedes-Benz Motor OM 47 LA 5 Şase (XERION 5000 / 4500), maks. 530/490 bg OM 470 LA (XERION

Detaylı

4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005

4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005 4 SİLİNDİR BENZİNLİ MOTOR COK-G.ENRJ.005 Teknik Açıklama Komple bir motor test standı olarak denet seti amaçlı tasarlanmıştır. Burada kullanılan motor kontrollü bir katalitik konvertör ile dört silindirli

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri,

Detaylı

Hyundai Dizel Forkliftler. *Fotoğrafta opsiyonel donanım bulunabilir.

Hyundai Dizel Forkliftler. *Fotoğrafta opsiyonel donanım bulunabilir. Hyundai Dizel Forkliftler Memnuniyetiniz Önceliğimizdir! Hyundai 9 serisi yeni dizel forkliftleri sunar. Yeni tasarım 4 tekerlekli forkliftler operatörlere konforlu bir sürüş deneyimi, arttırılmış verimlilik

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör

300.9D. Mini Hidrolik Ekskavatör 300.9D Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Net Güç 9,6 kw 13 hp Ağırlık Güvenlik şasisi olmadan çalışma ağırlığı 935 kg 2.061 lb Güvenlik şasisi ile birlikte çalışma ağırlığı

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ Daha fazla esneklik sunan yükleyici Dar alan koşulları için özellikle bir şey gerekir: daha fazla esneklik. Wacker Neuson tekerlek yükleyicisi

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri, iç

Detaylı

B12 B 30. B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65

B12 B 30. B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65 temizlik otomatları B10 E10 B12 B 30 B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65 B70CLH Hastane Otomatı B 70 B 90 HAKOMATIC : B10 E10 B12 B30 B45 B65 B70/B70 CLH B90 Performans /m² saat : 1400 1400 1500 1950 2300

Detaylı

MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ FLASH 50 ÖZELLİKLERİ. MOTOR TİPİ : Tek Silindir 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı. MAX. GÜÇ : 8000d/d 1,75 Kw 2.

MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ FLASH 50 ÖZELLİKLERİ. MOTOR TİPİ : Tek Silindir 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı. MAX. GÜÇ : 8000d/d 1,75 Kw 2. MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ MOTOR TİPİ : Tek Silindir - 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı HACİM : 49,4 cc MAX. GÜÇ : 8000 d/d -1,75 kw - 2,35 Hp VİTES : 4 Vites Yarı Otomatik AKÜ : 12 V -5 Ah YAKIT TANKI : 3,8 Litre

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39 Federal CNG Dönüşüm Sistemleri olarak, başta Konya olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinde ve her ilimizde CNG Dönüşüm Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. FEDERAL CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Adana CNG Dönüşüm

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

8029 CTS Mini Ekskavatör

8029 CTS Mini Ekskavatör YENİ 8029 CTS MİNİ EKSKAVATÖR 8029CTS 8029 CTS Mini Ekskavatör Çalışma Ağırlığı 2.867 kg (6321 lb) Net Motor Gücü: 16,5 kw (22,1 BG) MİNİ AMA GÜÇLÜ 8029 CTS, JCB NİN BU SEKTÖRDEKİ ENGİN DENEYİM VE TEKNİK

Detaylı

LASTİK TEKERLEKLİ EKSKAVATÖR JS175W. Motor Gücü: 129 kw (172 HP) Çalışma ağırlığı kg Kova Kapasitesi: m³

LASTİK TEKERLEKLİ EKSKAVATÖR JS175W. Motor Gücü: 129 kw (172 HP) Çalışma ağırlığı kg Kova Kapasitesi: m³ LASTİK TEKERLEKLİ EKSKAVATÖR JS175W Motor Gücü: 129 kw (172 HP) Çalışma ağırlığı 17.520 kg Kova Kapasitesi: 0.265 0.995 m³ DAYANIKLILIK VE VERİMLİLİK EKSKAVATÖR ALMADAN ÖNCE YAPACAĞINIZ HER İŞ İÇİN YETERLİ

Detaylı

SATIŞ SONRASI HİZMETLER

SATIŞ SONRASI HİZMETLER YENİ MAKİNALARINIZDAN ARTIK DAHA FAZLASINI BEKLİYORSUNUZ: DAHA FAZLA VERİMLİLİK, DAHA FAZLA GÜVENİLİRLİK, DAHA FAZLA PERFORMANS JCB, makinaların geliştirilmesine ve üretimine verdiği önemi, yaygın servis

Detaylı

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER 200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER super boom nokta dönüşlü mini yükleyici teknik özellilkler boyutlar L G C J A B D H R T V W Q U P M E F K S üstten görünüş boyutlar L218 L220 L223 L225 L230 Genel

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO57U. 5325/5395 kg

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO57U. 5325/5395 kg MİNİ EKSKAVATÖR 5325/5395 kg KOMPAKTLIK Universal gerçek bir sıfır kuyruk dönüşlü makinedir: ne arka ağırlık ne de üst şasenin ön kısmı paletlerin genişliğini geçmez. Tasarım ilkeleri:, çok fonksiyonellik,

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SIFIR KUYRUK ÇIKINTILI MİNİ EKSKAVATÖR Sıfır kuyruk çıkıntısı. Ultra kompakt. Çalıştırması kolay. Kubota U10-3, kuyruk çıkıntısı olmayan mini bir ekskavatörden beklediğiniz her şey ve daha fazlasıdır.

Detaylı

A Product of Hard Work TOPRAK SİLİNDİRLERİ

A Product of Hard Work TOPRAK SİLİNDİRLERİ A Product of Hard Work TOPRAK SİLİNDİRLERİ Yüksek performans, tam sıkıştırma JCB Vibromax İŞİNİ DÜZGÜN YAPAR Vibromax ismi 80 yıldan daha uzun süredir yüksek performanslı sıkıştırma makineleri ile eş anlamlı

Detaylı

YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER-

YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER- YEREL YÖNETİMLER PERFORMANS ARAŞTIRMASI -BÜYÜKŞEHİRLER- MART 2016 4 Bu araştırma Mart 2014 yerel seçimlerinden bu yana geçen 2 senelik süreçte, vatandaşların Büyükşehir 5 Belediye hizmetleri ile ilgili

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn MİNİ EKSKAVATÖR 1765 kg Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP 1765 kg 15,2 kn KOMPAKT BOYUTLAR gerçek anlamda Sıfır Kuyruk özelliğinde bir makinedir; üst șasinin ön kısmı paletlerin

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3. The global power...

Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3. The global power... Motor Gücü : 270 kw / 367 Hp Çalışma Ağırlığı: 48.000 kg ~ 49.500 kg Kova ISO/SAE: 2.20 ~ 3.10 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier III

Detaylı

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik İlan no: 230882 Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik Sahibinden GT LİNE TR'DE TEK 150 BİNDE 163hp 2.0HDI 6 İLERİ 36.500 TL İlan tarihi: 8 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

Yýllarca Yollarca Þampiyon

Yýllarca Yollarca Þampiyon Yýllarca Yollarca Þampiyon nadolu Isuzu, dünya teknolojisinde Türkiye'ye uygun araçlar A üretiyor. Her yolda, her koþulda yüksek performans gösteriyor. Þampiyon Isuzu, yüksek kalitesi sayesinde uzun yýllar

Detaylı

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1 1140 Teknik bilgiler Standart Donanım örneği Motor verileri Motor üreticisi Perkins Perkins Motor tipi 403 D-11 403 D-11 Silindir 3 3 Motor gücü (maks.) kw (PS) 17.9 ( 24 ) 17.9 ( 24 ) maks. devirme sayısı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu İÇİNDEKİLER Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu Çizelge 1 Türkiye genelinde il merkezlerinin su ihtiyaçları ve ihtiyaçların karşılanma durumu icmali Çizelge 2. 2013-2015 yılları

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Yerel Seçim Araştırması Raporu BÜYÜKŞEHİRLER

Yerel Seçim Araştırması Raporu BÜYÜKŞEHİRLER Yerel Seçim Araştırması Raporu BÜYÜKŞEHİRLER 48,1 ŞANLIURFA 22,5 8,0 6,1 3,6 11,7 AKPARTİ BDP SP CHP DİĞER KARARSIZ 25-30 Ekim 2013 tarihleri arasında 2830 kişi ile yüzyüze görüşülerek gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

122. GRUPTA İHALE EDİLECEK SAHALARIN LİSTESİ. Belirlenen Taban İhale Bedeli TL. 1 Adana 3327245 3183357 II. Grup 81.07 Arama 6.06.2016 9,30 60.

122. GRUPTA İHALE EDİLECEK SAHALARIN LİSTESİ. Belirlenen Taban İhale Bedeli TL. 1 Adana 3327245 3183357 II. Grup 81.07 Arama 6.06.2016 9,30 60. 122. GRUPTA İHALE EDİLECEK SAHALARIN LİSTESİ Sıra No İli Erişim İlişkili Erişim Maden Grubu Alanı Ruhsat Safhası İhale Tarihi Saati Belirlenen Taban İhale Bedeli TL. 1 Adana 3327245 3183357 II. Grup 81.07

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

BEKO LODER. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKONOMİ. Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3

BEKO LODER. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKONOMİ. Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3 BEKO LODER Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3 YENİ BEKONOMİ Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Optimum Ağırlık Dağılımı Yeni nesil Çukurova 880

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı