RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin a kaydının yapmalıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin www.dreamteamtr.com a kaydının yapmalıdır."

Transkript

1 RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin a kaydının yapmalıdır. 2) Yeni başlayan kişilerin AUTOSHIP talimatının verilmesi için yardımcı olmalıdır. YENİ BAŞLAYAN DİSTRİBÜTÖRÜN GÖREVLERİ : 1) Ürünleri gelir gelmez kullanmaya başlamalıdır. 2) Dreamteam Sitesine HEMEN kaydını yaptırmalıdır. 3) İlk 3 gün içinde eğitimlerini bitirmelidir. 4) Eğitimlerden öğrendiği şekilde listelerini hazırlamalı ve SPONSOR HATTINDAKİ,ilk aktif SAPPHIRE ve SPONSORU ile strateji toplantısına oturmalıdır. 5) Yaptığı her sunum sonrasında SAPPHIRE i arayıp rapor vermelidir.

2 JADE SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRÜN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan herkesi İKİNCİ gün arayarak, onlara aşağıdaki HOŞGELDİN KONUŞMASINI yapar: Merhaba benim adım.,sizin sponsor hattınızdaki JADE seviyesindeki kişiyim.aramıza hoş geldiniz J.. *Herşeyden önce Kyani de sizin başarınız tüm Kyani ailesi için çok önemli.bu yüzden çalışmalarınız süresince sadece benden değil,tüm sponsor hattınızdan destek alacaksınız. *Size ilk sormak istediğim şey, kargonuzu teslim aldınız mı? Evet..veya. Hayır Herhalde Kyani işindeki en heyecan verici an, ilk kargonuzun size ulaşmasıdır. Çünkü artık Kyani ürünlerini hayatınıza sokabileceksiniz demektir, bu ürünleri siz ve aileniz kullanırken lütfen düzenli kullanmaya özen gösterin. Nitro siz,eşiniz anne ve babanız için çok önemlidir. Günde 20 şer damladan aç karına 3 kez almayı hatırlayın. Sunrise ı buzdolabında saklarsanız lezzetinin çok daha iyi olacağını göreceksiniz. Kahvaltıda 1 adet Sunrise almanız önerilir. Bu arada çocuğunuz da Sunrise kullanabilir. Eğer kilo kontrolü konusunda bir çabanız varsa öğleden sonrada açlık bastırmak için 1 adet daha Sunrise kullanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonrada 3 ila 12 adet arasında sunset kullanabilirsiniz. Bu dozajlamayı kilonuza ve unutkanlık çekiyorsanız, ona göre ayarlayınız. Çocuğunuza eğer yaşı 14+ ise 3 adet vermeniz,onun gerek beyin fonksiyonlarının çok daha iyi çalışması için gerekse hem zihinsel hem de fiziksel gelişmesi için yeterli olacaktır. Yaşı 8 den küçükse günde 1 adet kullanımı daha uygun olabilir *Birçok kişi Kyani ye başlar başlamaz hemen çevresine saldırır, lütfen bu hatayı yapmayınız.

3 Dreamteam deki eğitimler sizin bu işteki başarınız için çok önemli.bu yüzden önümüzdeki 7 gün içinde tüm videoları seyredin ve testleri konsantre olarak yapın.yapmanız gereken tabloları yapınız. Çünkü bu testlerin sonuçları sponsorunuza, liderinize ve şirkete anında raporlanmakta. Tüm sınavlarınız bittiğinde, sizi çok önemli bir toplantı bekliyor. Sponsor hattınızda size yardımcı olacak bazı kişilerle bu toplantıda tanışacaksınız. Lütfen benim telefonumu kayıt edin ve gerektiğinde bana ulaşmaya çekinmeyin. Kyani de size bol bol kariyer ve kazanç diliyorum. 2) Yapılan bu konuşmayı bir üstteki PEARL YOKSA SAFİR E telefon ederek bildirir. Özel detaylar varsa bunları da onlara raporlar. 3) Jade, yeni gelen kişi Eğitimlerini bitirdiğinde kendisine en yakın PEARL/SAPPHIRE i arayarak bildirir.

4 PEARL SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRÜN GÖREVLERİ: 1) Aşağıdaki Jade den ilk tanışma konuşmasının yapıldığı raporunu alınca,ertesi gün MUTLAKA yeni distribütörü arayarak: Merhaba benim adım., aramıza hoş geldiniz. Ben sizin sponsor hattınızdaki PEARL seviyesindeki kişiyim. Nasılsınız?.. Her şeyden önce Kyani de çalışma sistemi sonsuz yardımlaşmaya dayanıyor. Ben de bu yüzden sizinle tanışmak istedim. Sanırım ürünlerinizi kullanmaya başladınız. Kısa bir süre içinde hepimiz gibi siz de kendinizi çok daha sağlıklı ve enerjik hissedeceksiniz. Ürün kullanımı ile ilgili herhangi bir sorunuz var mı?.. Dreamteam sitesini keşfedebildiniz mi? Videolarınızı seyretmeye başladınız mı?. Bu arada REKLAM amaçlı dağıtacağınız 16 adet HEDİYE Paketini hazırladınız mı?..evet.hayir.. Bu HEDİYE verme sistemin en önemli parçasıdır. Bu yüzden sizin için en önemli müşteri ve yeni Kyani ortağı bulmanızı sağlayacak bu sistemi harekete geçirmeniz lazım. Lütfen bunu yaparken eğitimlerde anlatıldığı gibi yapınız. Eğer takıldığınız herhangi bir nokta olursa lütfen beni arayın. Sizin başarınız tüm Kyani ailesi için çok önemli ama lütfen şunu çok net anlayın, işe başladığınız şu günlerde sizin de öğrenmeye çok konsantre olmanız lazım. Eğitimlerinizi bitirdiğinizde size masa başında nasıl görüşme yapacağınızla ilgili kısa ama çok etkili bir eğitim vereceğim.

5 Lütfen eğitimlerinizi bitirince beni arayın. Telefonunuzu sabırsızlıkla bekleyeceğim. Telefonumu kayıt etmeniz için adımı tekrarlıyorum, not alın lütfen. En kısa zamanda STRATEJİ TOPLANTIMIZDA GÖRÜŞMENİZDE üzere. Dünya nın en organize ve en çok kazandıran firmasına hoş geldiniz, başarılar dilerim. 2) Yeni gelenle yapılan bu konuşmayı Sapphire i arayarak bildirir ve özel bilgileri raporlar. 3) Yeni distribütöre masa başında iş sunumu nasıl yapılır eğitimi verir. 4) Yeni başlayan kişinin 7.görüşmesine gözlemci olarak gider ve sonrasında gördüklerini raporlar ve beğendiyse MEZUN eder. 5) Beğenmediyse, 11.görüşmede tekrar gözlemci olarak masaya oturur. Beğenirse MEZUN eder.

6 SAPPHIRE SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRLERİN GÖREVLERİ: 1) Sapphire seviyesindeki kişi, aşağıdaki Pearl den yeni gelen kişi ile ilgili raporu alınca 3.günde yeni geleni arar. Merhaba benim adım sizin sponsor hattınızdaki SAPPHIRE seviyesindeki kişiyim. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Nasılsınız?.. Sanırım artık ürünleri tüm ailecek kullanmaya başladınız öyle değil mi?.. EVET HAYIR.. Bildiğiniz gibi tüm Dünya da 2,5 milyon civarında insan Kyani bünyesinde çalışıyor. Aslında hepimizi Kyani ye bu kadar sıkı bağlayan en önemli şey ürünler. Çünkü birkaç ay içinde artık vazgeçilmez oluyorlar. Size tavsiyem düzenli olarak ailecek kullanmanız. Sizi aramamın sebebi hem tanışmak, hem de artık videolarınızı bitirmek üzere olduğunuzu düşünüyorum. Bu yüzden sizinle bir kahve içmek isterim. Bu tanışma toplantısında sizi sahaya hazırlamaya çalışacağız. Bu toplantıda sadece ben değil, sponsor hattınızdan da bazı kişiler olacak. Bu arada lütfen gelirken yanınızda size gelen REKLAM PAKETİNİ ve bir adet de flash bellek getirin, çünkü size vereceğimiz bazı önemli videolar var. Şimdi Çarşamba günü saat 14:00 mü, yoksa Perşembe akşam saat 18:00 de mi buluşalım?.. RANDEVÜ YERİNİ ve SAATİNİ NETLEŞTİRİN!

7 2) STRATEJİ TOPLANTISI: Bu toplantıda; Kendisi, Kişinin Sponsoru, Sponsor hattındaki Jade, Sponsor hattındaki Pearl ve Sapphire bulunmalıdır. Bu toplantıda konuşulacak konular; a) Tanışma :Herkes kendini kısaca tanıtır. b) Yeni başlayan kişinin Kyani yapma nedenleri ortaya konulur. c) Sizlerin benzer nedenlerinizden bahsedilir. d) Alınan Eğitimler kontrol edilerek,eğer eksik video varsa o gece seyredileceği konusunda söz alınır. e) Önündeki 6 ay için HEDEF çalışması yapılır. Bu hedef çalışması sonunda kazanabileceği para hesaplanır. Bu çalışma sırasında kişinin kendi hedefleri ortaya çıkacak şekilde sadece mantık dışı olan yerlere müdahale edilir. f) Hedeflerin ciddiyeti sorgulanır ve AUTOSHIP yapıp yapmadığı kontrol edilir. Eğer yapmadıysa AUTOSHIP in avantajları ve önemi anlatılır ve AUTOSHIP işlemi tamamlanır. g) Yeni Distribütörün hazırladığı listeler gözden geçirilir. Stratejik olarak tek tek ayıklanır. h) Distribütörün REKLAM PAKETİ beraberce kontrol edilir.açılmamış ise Distribütöre açtırılır. i) 16 adet HEDİYE PAKETİ, orada beraberce hazırlanır. j) Potansiyel Müşteriler belirlenir ve HEDİYE ürün verme tekniği hakkında son eğitim yapılır. k) Sponsor hattındaki herkes önümüzdeki günlerde yapılacak sunumları,yeni başlayan kişilerin önüne konulur. Bu sunumlara yeni başlayan kişi gözlemci olacak davet edilir. Yeni başlayan kişi katılmak istediği toplantıları ajandasına ekler. l) İlk 6 görüşme için aday belirlenir. m) Telefon aramalarında nasıl konuşacağı hatırlatılır, hatta kısa metin olarak yazılır. n) 6 adet randevu alınana kadar, telefon görüşmelerini sizin yanınızda yapar. Her konuşması sizin tarafınızdan düzeltilir, başarılı konuşmalar tebrik edilir. o) Bu arada masadaki herkes de listelerini açar ve yeni adayla beraber ortalma 5-6 adet randevü alır.

8 p) Masada Pearl varsa o, yoksa SAPPHIRE, gelen kişiye iş sunum videosunu tanıtır ve bu video ile nasıl sunum yapılacağını öğretererek iş sunum videosunun kopyasını verir. q) Son olarak,yeni Distribütöre, her sunum yaptıktan sonra Sapphire i arayarak ve sunumu ile ilgili rapor vermenin önemi anlatılır. 31.GÜNÜN SONUNDA MUTLAKA 2.BİR STRATEJİ TOPLANTISI YAPILMALIDIR. a) Bu toplantıda kişi Fast start bonus kazandıysa tebrik edilmeli ve 2.basamağı kazanmak için ne yapacağı konuşulmalı ve stratejiler belirlenmelidir. b) Eğer kişi Fast Start Bonusu kazanamadıysa, o zaman 500 $ lık Pearl promosyonunu nasıl kazanabileceği planlanmalıdır. 3) SAPPHIRE, her sunum sonrası rapor almak zorundadır, bu yüzden grubunu çok iyi takip etmeli ve onların kendisini otomatik aramasını sağlamalıdır. Rapor alırken dikkat edilecek noktalar; a) Kiminle yapılmış? b) Nerede yapılmış? c) Hangi araçla yapılmış? d) Kaç dakika sürmüş? e) Isınma nasıl geçmiş? f) Video izleme kısmında nerelerde durmuşlar ve neler konuşmuşlar g) Aday en çok neresini beğenmiş? h) Hangi mazeretler konuşulmuş,nasıl cevaplar verilmiş? i) Öncelikli Motivasyon etkeni ne imiş? j) Sonuç ne olmuş? k) 2.kahve görüşmesi alınmış mı? Kim gidecek? l) Bir sonraki sunum için tavsiyeler? m) Motivasyonla kapanış. 4) Yeni başlayan kişinin ihtiyaç duyduğunda 2.Kahve Sohbeti Görüşmelerini yapar. Bu görüşmelerin senaryosu aşağıdaki gibidir.

9 a) Tanıştırılma, görüşmeyi ayarlayan kişi,adaya masadaki Sapphiri promote ederek tanıtır. Aynı şekilde misafirinin de neden özel olduğunu anlatır. b) Tanışmadan sonra Kyani konusunda kısa kısa ŞİRKET, ÜRÜNLER, PAZARLAMA PLANI ve NASIL İŞİ KURACAĞIMIZ konusunda özet geçilir. c) Karşı tarafın soruları cevaplanır. d) Varsa takıldıkları noktalar detaylı bir şekilde açıklanır. e) Adaya ONUN DREAMTEM in SİSTEMİ ve KYANİ yi kullanarak neler yapabileceği sorgulanır. Planlarını anlatması sağlanır. f) Kyani de başarılı olmak için ortaklaşa nasıl çalışacağımız konusunda planlar yazılı olarak yapılır. g) Eğer Aday hazırsa KAYIT İŞLEMLERİ yapılır. h) Aday hala hazır değilse, mutlaka en yakın DBS e davet edilir. 5) SAPPHIRE ler tüm yeni Jadeleri,telefon numaraları ile RUBY ve DIAMOND lara telefon mesajı ile bildirmelidir.

10 RUBY SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRLERİN GÖREVLERİ: 1) Yeni Jade olan kişileri aynı gün arayarak aşağıdaki konuşmayı yapmalı: Sevgili.Hanım/Bey,bugün Jade olduğunuzun haberini aldım. Bunun beni ne kadar mutlu ettiğini size anlatamam. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?.. J Jade olmak Kyani deki en önemli basamaktır, çünkü Jade olan kişi ekibindekilere aynı şeyleri yaptırarak Black Diamond bile olabilir. Kopyalamanın en önemli çekirdek yapısını kurdunuz. Şimdi aynen sizin gibi ciddi bir çalışma ile onlarla büyümenizi sağlayacağız. Sizinle ve ekibinizle küçük bir grup toplantısı yapmak istiyorum. Bunu hangi güne organize edebiliriz? Size beraberce nasıl çalışacağınız ve arkadaşlarınızında sizin gibi nasıl JADE olabileceğini öğretmek istiyorum. Çarşamba 18:00 mi, Cumartesi 15:00 mi? ADRESİ ve SAATİ NETLEŞTİRİN. Şehir dışında olanlar varsa Skype ile bağlantı yapın.

11 2) GRUP TOPLANTISI SENARYOSU: a) Tanışma b) Kyani ve Dreamteam in Felsefelerinin anlatılması c) Kyani vizyonunun anlatılması d) Yeni gelen kişilerin NEDEN Kyani ve Dreamteam sistemine uyum sağlamaları gerektiğinin açıklanması. e) Yeni başlayan kişilerin NEDENLERİNİN yazdırılması. (En az 20 adet) f) 36 aylık projeksiyonun herkes için Kağıt Kalemle yapılması. g) Eğitimlerin önemi ve aciliyetinin vurgulanması. h) AUTOSHIP lerin öneminin anlatılması ve önemi. i) İşe nasıl başlayacağız, sorusunun herkes için açık açık belirlenmesi. j) İlk ay hedeflerine nasıl ulaşılacağının stratejilerinin netleşmesi k) Kyani ile ilgili son gelişmeler ve Promosyonların anlatılması. l) Bir sonraki GRUP TOPLANTISININ tarihinin belirlenmesi 3) RUBY ler KONUŞMACILIK ve İŞ SUNUMU eğitimlerinde AKTİF Asistanlık yaparlar. 4) Aşağıdan gelen raporları değerlendirerek, gerekli noktalara sahada müdahil olmak. İşlemeyen yerleri bulup bu noktaları onarmalı.

12 EMERALD SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRLERİN GÖREVLERİ 1) EMERALD lar her türlü ONLINE Sunumlardan sorumludurlar. (Liderler Toplantısı Hariç).Bu sunumların dolu geçmesi ve en yüksek kalitede geçmesi için maximum dikkat ve performans ortaya koyarlar. 2) EMERALD lar her türlü DBS te ve KAMPLARDA aktif görev alırlar. 3) Her şehirde ayda 1 kez yapılacak olan KONUŞMACILIK ve İŞ SUNUMU eğitimlerinde eğitmendirler. 4) EMERALD lar yapılacak Liderlik Kampları ve Uluslararası seyahatlerin KOORDİNATÖRÜDÜRLER. Her türlü ulaşım, vize, toplantı bileti, kalacak yer gibi detaylardan sorumlu oldukları gibi, aktivite anında gruplarının memnuniyetinden ve güvenliğinden %100 sorumludurlar.

13 DIAMOND & DIAMOND PLUS SEVİYESİNDEKİ DİSTRİBÜTÖRLERİN GÖREVLERİ 1) Her yeni Jade olan kişiyi arayarak tebrik eder. Pearl hedefi için neler yapması gerektiğinden kısaca bahseder ve RUBY ile yapacağı ilk grup toplantısının önemini çok iyi anlatır ve o toplantıyı Promote eder.telefon numarasını karşı tarafın kayıt etmesini ister. 2) Pearl ve üzerindeki kariyer yapan kişilerle ay başında yüz yüze yada Skype dan mutlaka 1:1 Hedef toplantısı yaparlar. 3) DBS lerin en ağır toplarıdır. Sahnede sorumluluk alırlar. Dreamteam sisteminde DBS toplantılarının sağlıklı geçmesinden onlar sorumludur. 4) Kendi bünyelerinde küçük kamplar ve özel eğitimler düzenleyebilirler. 5) Tüm Dreamteam sisteminin revize edilmesi, eğitimlerin revize edilmesinden sorumludurlar. 6) Türkiye nin ve Dreamteam in sağlıklı yönetilmesi için bir Danışma Kurulu gibi çalışırlar. 7) Tüm Türkiye nin katılacağı büyük eğitim kampları ve büyük Türkiye Toplantılarında bu grup aktif görev ve sorumluluk alır.

14 5.GÜN DIAMOND KONUŞMA METNİ: Sevgili.Hanım/Bey, Aramıza hoş geldiniz. Kyani tüm Dünya da hızla büyüyor ve sizinde ailemize katılmanız bizi daha da güçlü yapıcak. Sanırım sizinle beraber çalışacak ve size direkt yardımcı olacak kişilerle tanıştınız değil mi?. (Eğer aradaki JADE-PEARL-SAPPIRE) ler aramadıysa mutlaka bu konuda onlara dönülmeli...hanım/bey sizinle tanışan bu kişilerle beraber işinizi çok sağlam ve hızlı bir şekilde kuracağınıza eminim. Ben de size işinizin kurulma aşamasında ihtiyaç duyacağınız COACHING( Koçluk) hizmetini vereceğim.lütfen telefonumu kayıt ediniz... Kısa bir kontrol yaparak başlamak istiyorum. 1) Zorunlu Eğitim Programındaki her 2 setide bitirip mezun oldunuz mu? EĞER MEZUN OLMADIYSA : Hanım/Bey size çok önemli birşeyi hatırlatmak isterim.zorunlu Eğitim Programını bitirmek için dreamteam sitesine kayıt olduktan sonra SADECE 7 gününüz var.eğer bu süre içinde tüm videoları izleyip MEZUN olursanız, eğitim sisteminiz ömür boyu açık kalacaktır, aksi takdirde eğitim sisteminiz bir daha açılmamak üzere kapanacaktır. Yani eğitimlerinizi bitirmek için sadece 2 gününüz daha var. BİTİRDİYSE : Tebrik ederim artık harekete geçmeye hazırsınız. 2) Peki STRATEJİ Toplantınızı yaptınız mı? YAPILMADIYSA: Bu konu ile ilgili ben sizin Sapphire inizle konuşacağım. Sapphire inizin ismini alabailir miyim... YAPILDIYSA : Süper lütfen size verilen stratejilere bağlı kalarak işinizi kurmaya başlayın. Herşeyden önce yıkılmaz bir iş kurabilmenin yolunun %100 dürüstlükten geçtiğini hatırlayın. Asla

15 kimseye vaatler vererek onları işe dahil etmeyin. Kyani her açıdan mükemmel bir firmadır hiçbir şeyi abartmanıza yada saklamanıza gerek yoktur.sadece çevrenize bizimle ilgili gerçekleri yaymanız işinizi büyütecektir. 3) Ürün kullanmaya başladınız mı?... EĞER BAŞLAMADIYSA :..(Hanım/Bey) Kyani işinde sağlıklı bir ticaret kurmak istiyorsanız,lütfen ürünleri ilk önce siz, sonra da ailenize kullandırmak zorundasınız. Çünkü Kyani Sağlık Üçgeninin siz ve ailenizin sağlığına yapacağı pozitif etkileri gördükten sonra işinize karşı olan heyecanınız çok daha fazla artacaktır. KULLANIYORSA : Süper, ürünleri etkilerini görmeye başladığınızı tahmin ediyorum? HAYIR: Lütfen sabırla kullanın çünkü ilk ay bittiğinde vücudunuzda birçok pozitif etki göreceksiniz. EVET: Bu etkiler çok doğal,kyani ürünleri gerçekten çok hızlı etki ettiği için işi kurmakta çok kolay oluyor. 4) Ürün Hediye Etmeye Başladınız mı? HAYIR :..(Hanım/Bey) işinizi en sağlıklı kurmanın yolu çevrenize ürün dağıtmaktır.çünkü ürünler size hem müşteri,hem de yeni distribütör bulacaktır.lütfen kutunuzdan çıkan hediye kartonlarını hemen hazırlayın ve içlerine 7 adet Sunrise ve 1 adet küçük Nitro koyun. Sonrada özellikle sağlıklı yaşamak isteyen,yada sağlığını kaybetmiş ama geri kazanmak isteyen 16 kişilik bir liste yapın ve eğitimlerde öğretildiği gibi konuşarak ürünleri hediye ediniz. EVET: Harika, peki bu kişileri takip ediyorsunuz değil mi? Mutlaka hediye ettiğinizin ertesi gün ve 4.gün arayarak doru kullandıklarını kontrol edin. 8.gün içinde mutlaka yüzyüze bir randevü ayarlayın.hatırlayın hediye ettiğiniz bu ürünlere siz para ödediniz ve bu randevüyü istemeniz en doğal hakkınız. 5) Jade olmak için bir plan yaptınız mı?

16 . Planı dinleyin ve stratejileri kontrol edin varsa yanlışları düzeltin. Bana ihtiyacınız olduğunda lütfen beni aramaya çekinmeyiniz. Başarılar dilerim.

RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin a kaydının yapmalıdır.

RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin  a kaydının yapmalıdır. RANK RESPONSİBİLİTİES ( KARİYER SORUMLULUKLARI ) SPONSORUN GÖREVLERİ: 1) Yeni başlayan kişilerin www.dreamteamtr.com a kaydının yapmalıdır. 2) Yeni başlayan kişilerin AUTOSHIP talimatının verilmesi için

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

Zaman ve Öncelik Yönetimi Hedef ve İş Planlama Eğitimi. Devrim Ersöz

Zaman ve Öncelik Yönetimi Hedef ve İş Planlama Eğitimi. Devrim Ersöz Zaman ve Öncelik Yönetimi Hedef ve İş Planlama Eğitimi Devrim Ersöz 1 Ajandamız Zaman kavramı Zamanın değerini hesaplama Zaman tuzakları Ajanda telefonu ve e-postayı verimli kullanma Çalışma masası organizasyonu

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

ADIGÜZEL REHBERLİK. Rehberlik Postası. 2015/Sayı:2

ADIGÜZEL REHBERLİK. Rehberlik Postası. 2015/Sayı:2 1 VERİMLİ DERS ÇALIŞMASI KONUSUNDA VELİLERE ÖNERİLER Anne, baba ve öğretmenlerin öğrenciden genel beklentisi, onların "derslerine çok çalışıp, başarılı olmaları" yönündedir. Beklenti böyle olunca başarısızlığın

Detaylı

Şubat 2013 Kıbrıs Direktörler Semineri Duyuruları

Şubat 2013 Kıbrıs Direktörler Semineri Duyuruları Şubat 2013 Kıbrıs Direktörler Semineri Duyuruları KAYIT KAMPANYASI Rose Of Dreams - KAYIT KAMPANYASI Kayıt Ücreti; 16 Şubat 17 Mart tarihleri arasında kayıt olup ilk BP li siparişini 17 Mart a kadar veren

Detaylı

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli FUTURENET Pazarlama Planı 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli 1 Eğlenin Arkadaşlarınızla buluşun Para kazanın Fantastik ödüller kazanın FutureNet seyahatlerinde bize katılın 2 Pazarlama Planı İçerik Başlangıç

Detaylı

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A HOŞGELDİNİZ Kyäni ye Hoşgeldiniz. Misyonumuz istekli bireylerin Daha Fazlasını Yaşamalarına ve daha fazla sağlık, daha fazla zenginlik ve hayatı içeren potansiyellerine

Detaylı

HİPERTANSİYON VE İLAÇLAR

HİPERTANSİYON VE İLAÇLAR HİPERTANSİYON VE İLAÇLAR Prof. Dr. Tekin AKPOLAT Hedef kan basıncı değerlerine ulaşmak için başarılı bir tedaviye gerek vardır. Başarılı tedavi 2 kısımdan oluşur: 1.Yaşam düzeninin değiştirilmesi 2.İlaç

Detaylı

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ (70005Γ) DİNLEME İSTEKLER (9) Metinleri dinleyelim

Detaylı

T E M E L B Ü Y Ü M E İ

T E M E L B Ü Y Ü M E İ T E M E L B Ü Y Ü M E İ ş S i m ü l a s y o n u O y u n u K U L L A N I M K I L A V U Z U İşleyiş ve Amaçlar Temel Büyüme (Yapay Zeka) İş Simülasyonu oyununun işleyişini ve başarılı olmak için dikkat etmemiz

Detaylı

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz.

UYARILAR. İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. ORTAKLIK SUNUMU UYARILAR İş sunumu süresince telefonunuzu kapalı tutmanızı rica ederiz. Sunum başladıktan sonra salona giriş ve çıkış yapılmamasını rica ederiz. Sunum sırasında oluşan sorularınızı lütfen

Detaylı

Sales For Success. Satış, sadece satış ekiplerinin değil bütün şirketin ana misyonu olmalıdır.

Sales For Success. Satış, sadece satış ekiplerinin değil bütün şirketin ana misyonu olmalıdır. Sales For Success Satışı seven, firmasına tutkuyla bağlı, müşterilerinin her daim yanında olan, neşeli, canlı, yaratıcı ve yılmayan satış profesyonelleri yetiştirmek için; satış ve pazarlama duayeni Sinan

Detaylı

Sentez Araştırma Verileri

Sentez Araştırma Verileri Eğitim, Görsel-İşitsel & Kültür Yürütme Ajansı Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü Yaşam Boyu Öğrenim Programı İnternet Üzerinden Kişisel İşgücünü Geliştirin Leonardo da Vinci LLP (Yaşamboyu Öğrenim Programı)

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

THOMAS & ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ

THOMAS & ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ THOMAS & ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ Eğitimin Amacı: Öncelikle kendinizi daha doğru, detaylı ve objektif olarak tanımanızı sağlamak ve bu gücü satışta nasıl başarıyla uygulayacağınız konusunda size yardımcı

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN DİŞ HEKİMLİĞİ GÜZEL BİR GÜN 28-30 EKİM ULUSLARARASI DİŞ HEKİMLİĞİ KONGRESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI CİHAZ VE EKİPMANLARI FUARI DDS WORLD SHOW DENTAL LABOR DİŞ TEKNİSYENLİĞİ SEMPOZYUMU ASİSDENT YARDIMCI PERSONEL

Detaylı

K Y Ä N I C A R E B A Ğ L I L I K P R İ M İ

K Y Ä N I C A R E B A Ğ L I L I K P R İ M İ K Y Ä N I C A R E B A Ğ L I L I K P R İ M İ GİRİŞ Kyäni Müşterilerini şirketimize olan bağlılıklarından dolayı ödüllendirmek için geliştirilen ve sektörde bir ilk olan, Kyäni Care adını verdiğimiz bağlılık

Detaylı

Seviyenizi Giriniz. DSPV nın %20. GPV nın %10

Seviyenizi Giriniz. DSPV nın %20. GPV nın %10 Ek DİSTRİBÜTÖRLÜK Seviyenizi Giriniz ÜRÜN TNITIM SERVİS PİRİMİ DSPV nın %0 ORGNİZSYON PİRİMİ GPV nın %0 LİDERLİK PİRİMİ Organizasyon Prim PV lerin %0 KÜRESEL FON ylık Küresel Satış PV lerinin % ELİTE PIN.LÜKS

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA Planlı Çalışma Nedir? Amacımıza ulaşmak için hangi dersi ne kadar

Detaylı

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A

K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A K Y Ä N I Ö D E M E P L A N I A V R U P A HOŞGELDİNİZ Kyäni Ailesine Hoşgeldiniz! Kyäni'nin misyonu; Sağlık ve Fırsat aracılığıyla daha iyi bir yaşam sunarak insanlara umut vermektir. Kyäni distribütörü

Detaylı

Merhabalar :) Projemde ilk ayı tamamladım, size sürecimden bahsedeyim.

Merhabalar :) Projemde ilk ayı tamamladım, size sürecimden bahsedeyim. Ülke: ispanya Şehir : Lleida Koordinatör Kuruluş : Associació Prosec Ev sahibi Kuruluş : Associació Prosec Proje Adı : Educación en el tiempo libre para niños y jóvenes Başlama Tarihi : 22.05.2016 Bitiş

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ

ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ İÇİNDEKİLER Kişilik Testleri 3-22 Öğrenme Modeli Testleri 23-32 Dikkat Testleri 33-42 Düşünme Becerileri Testleri 43-48 Dikkat Setleri 49-54 Oyunlar 55-60 YÜKSEK BAŞARI İÇİN; Benego

Detaylı

Mühendislik Günleri. Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu

Mühendislik Günleri. Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu Mühendislik Günleri Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu İÇİNDEKİLER: 1) Neden Mühendislik Günleri ve Nedir Mühendislik Günleri? Vizyon & Misyon 2) Mühendislik Günleri Program İçeriği 1. Neden MÜHENDİSLİK

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİ Üniversitemizde Hazırlık Sınıflarıyla Tanışma Toplantısı Yapılıyor Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Üniversitemize yeni katılan 2012-2013 Eğitim

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

Ders seçimi; öğrencilerin ilgi, yetenek ve yaşamdan beklentilerinin değerlendirilmesini gerektiren zor bir süreçtir.

Ders seçimi; öğrencilerin ilgi, yetenek ve yaşamdan beklentilerinin değerlendirilmesini gerektiren zor bir süreçtir. Değerli Anne ve Babalar, Anne-baba olarak ders seçimi aşamasında etkimiz ne kadar olmalı?, Çocuğumun ilgi ve yeteneklerini nasıl belirlerim?, Çocuğuma uygun meslek grupları nelerdir?, ve Ders seçimi sürecinde

Detaylı

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ W e l c o m e FUTURENETE HOŞGELDİNİZ İnternette 1.inci Sıradakiler = Social Media İnternette 2. inci Sıradakiler = Multimedia + PREMIUM Membership GENEL SORUN: SOSYAL MEDIA PLATFORMUNDA: Faaliyet gösteriyor

Detaylı

1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek

1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek 1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek İngilizce öğrenilememesinin ilk ve en büyük sebeplerinden birisi, İngilizce öğrenmeyi ders çalışmak olarak görmek. Çoğu zaman İngilizce iş hayatında başarılı

Detaylı

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com de Misafir Yazarlık Eylül 2012 de Misafir Yazarlık Nedir? Misafir yazarlık, de yazar olmayan takipçilerimizin yazdıkları herhangi bir yazılarının de yayınlanması anlamına gelir. Kendi bloğunuz olsun ya

Detaylı

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013 BÜYÜYÜN ve Kazanın PY 2012 / 2013 : Büyüme Yılı! Büyümeye Odaklanın YENİ PERFORMANS YILI İÇİN HEDEFİNİZ BÜYÜME OLMALI Amway Serbest Girişimcileri (ASG ler) olarak bu inanılmaz fırsatı değerlendirmek için

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMA VE ÖDÜL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DEVLET MALZEME OFİSİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMA VE ÖDÜL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DEVLET MALZEME OFİSİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMA VE ÖDÜL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde l - Bu Yönergenin amacı, Devlet Malzeme Ofisi Merkez, Taşra Teşkilâtı ve

Detaylı

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ:

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: 1. Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? (Hangi saatlerde) 2. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? 3. Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını

Detaylı

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle:

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle: 19 Nisan 2009 Bildiğiniz gibi 125. Yıl Yürüyüşü'ne sayılı günler kaldı... Yürüyüşten önce oba içinde yapılması gereken işler olduğundan obaları önceden açıklamayı uygun gördük. Her obanın yarın ilk tenefüs

Detaylı

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU R20.07 LABORATUVAR İÇ DENETİMLERİ

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU R20.07 LABORATUVAR İÇ DENETİMLERİ R20.07 LABORATUVAR İÇ DENETİMLERİ Rev.00 03-2002 1 GİRİŞ 1.1 TS EN ISO/IEC 17025 (2000) Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar standardında, bir laboratuvarın yaptığı deney

Detaylı

Koçluk, danışanın problemlerini çözüme ulaştırmak ve yolunu aydınlatmaktır.

Koçluk, danışanın problemlerini çözüme ulaştırmak ve yolunu aydınlatmaktır. BEN BĐR YAŞAM KOÇUYUM 7.SEANS Koçluk ve danışmanlık Bazen öyle zamanlar olur ki danışanlarınızın koçluk hizmetinin sınırları içinde olmayan problemlerine yardım etme durumunda kalırsınız. Böyle zamanlarda

Detaylı

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Günümüzde iş dünyasında faaliyet gösteren tüm kurumların amacı, doğru insan kaynağını bularak mevcut işletmeye yarar sağlayacak insanlar yetiştirmektir. Bu

Detaylı

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi:

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: Sık Sorulan Sorular TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: 1. Tandem: Kültür Yöneticileri Değişimi Nedir?...s.3 2. Program nasıl çalışıyor? Not edilmesi

Detaylı

Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları

Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları Komisyon 5 Mesleki Teknik Öğretim ve Yaşam Boyu Öğrenme Komisyonu Kararları 1. Avrupa Birliği Yeterlilik Çerçevesi esas alınarak Yeterlilik Çerçevesi ivedilikle ilan edilmelidir. 2. Bağımsız Ulusal Yeterlilik

Detaylı

THOMAS SATIŞ MOTİVASYONU & GÜÇLÜ İLETİŞİM EĞİTİMİ

THOMAS SATIŞ MOTİVASYONU & GÜÇLÜ İLETİŞİM EĞİTİMİ Eğitimin Amacı: Öncelikle kendinizi daha doğru, detaylı ve objektif olarak tanımanızı sağlamak ve bu gücü satışta nasıl başarıyla uygulayacağınız konusunda size yardımcı olmak. Karşınızdaki olası müşteri

Detaylı

ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İÇİNDEKİLER

ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. İçindekiler 2. Önsöz 3. Üye 4. Menejerler ve Liderler 5. Önce ekip ve kota bilgisi 6. Bronz Menejerler 7. Gümüş Menejer 8. Altın Menejer 9. Platin Menejer 10. Direktörler 11. Zümrüt Lider

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

Başarılı Online Mülakat

Başarılı Online Mülakat Başarılı Online Mülakat Copyright 2015 DoHire All Rights Reserved www.dohire.net Başarılı Online Mülakat Nasıl Yapılır? İÇİNDEKİLER 1 Başarılı Bir Video Mülakatta Neler Yapılmalıdır? 1.1 İşe Alım Süreci

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK KULÜBÜ YAMAÇ PARAŞÜTÜ 1. SEVİYE EĞİTİM

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK KULÜBÜ YAMAÇ PARAŞÜTÜ 1. SEVİYE EĞİTİM Bu bilgilendirme dosyası BÜHAK bünyesinde yamaç paraşütü eğitimine yeni başlamış veya başlama niyeti olan arkadaşlarımıza süreci tanıtmak amacıyla oluşturulmuştur. Eğitimlerimiz ile ilgili daha detaylı

Detaylı

1. SINIF VELİ BÜLTENİ

1. SINIF VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL Dr. NATUK BİRKAN İLKOKULU ve ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. SINIF VELİ BÜLTENİ Aslında içinde bulunduğumuz çağ dijital bir çağ çünkü günümüzde teknoloji yaşamımızın

Detaylı

Etkili Sunum Teknikleri

Etkili Sunum Teknikleri Etkili Sunum Teknikleri Sunumunuzla Fark Yaratın Haluk GÖKŞEN Mehmet Arif TUNCER 2012 Büyük bir hasretle andığım ve her zaman yanımda olduğuna inandığım rahmetli anneme Hiçbir zaman desteğini esirgemeyen,

Detaylı

Değerlendirme Süreci Kuralları

Değerlendirme Süreci Kuralları Değerlendirme Süreci Kuralları Değerlendirme Ekiplerinin Oluşturulması Değerlendirme ekibi değerlendirici havuzunda yer alan değerlendiricilerden oluşturulur. Değerlendiriciler kendi il sınırlarında yapılacak

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

Başarıya Bağlılık Taahhüdü

Başarıya Bağlılık Taahhüdü Başarıya Bağlılık Taahhüdü İyi İş uygulamaları Lider olan BENİMLE başlar. QuestNet TM Bağımsız Temsilcisi olarak QNet ile olan görüşmelerimde dürüst ve adil olacak; tüm profesyonel etkinliklerimi, kendi

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor.

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor. OKUMA - ANLAMA: ÖĞRENCİLER HER GÜN NELER YAPIYORLAR? 1 Türkçe dersleri başladı. Öğrenciler her gün okula gidiyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. Öğretmenleri, Nazlı Hanım, her Salı ve her Cuma günü sınav

Detaylı

Göz- lemli- Yorum-1. Göz- lemli- Yorum-1. GözlemliYorum-1. GözlemliYorum-1. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI.

Göz- lemli- Yorum-1. Göz- lemli- Yorum-1. GözlemliYorum-1. GözlemliYorum-1. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Standımızı ziyaret edip kartını bırakan İK Yöneticileri arasından kura çekimi ile belirlenecek 15 misafirimize Hüseyin Adanalı nin - Gözlemliyorum - isimli kitabı hediye edilecektir. Hüseyin ADANALI Göz-

Detaylı

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV TARİH VE SAATLERİ 1.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 09: 30 (180 dakika) 2.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 14: 00 (180 dakika) 3.Oturum- 04 Ocak 2015 Pazar 09: 30 (180 dakika) GENEL I. Bina Sınav Komisyonunun

Detaylı

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER Önsöz Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Şirketimiz için net stratejik öncelikler ve iddialı hedef ler belirledik. Henkel de iş performansımızı arttırmamızda, önceliklerimizi

Detaylı

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı Sınav Bilgileri Tarih: 28 Mayıs 2018 Saat: 10:00 Sınav 80 soru 100 dakikadır. Her soru 1,25 puan (toplam 100 puan) dır. Her soruda 5 adet şık bulunmaktadır.

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Τουρκικά Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία:

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ PDR SERVİSİ AKADEMİK BAŞARININ ARTTIRILMASI

TED ANTALYA KOLEJİ PDR SERVİSİ AKADEMİK BAŞARININ ARTTIRILMASI TED ANTALYA KOLEJİ PDR SERVİSİ AKADEMİK BAŞARININ ARTTIRILMASI Akademik Başarının Artırılması Verimli ders çalışma programı Çalışmayı sürdürmek Zihnin dağılmasını önlemek Çalışma ortamına ilişkin düzenlemeler

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

Satış Servisi Müşterilerinizin soru ve problemlerine satıştan önce ve sonra nasıl cevap vereceksiniz?

Satış Servisi Müşterilerinizin soru ve problemlerine satıştan önce ve sonra nasıl cevap vereceksiniz? Web Sitesi Hazırlarken İş Stratejisi Birçok firma başarısını web sitesine olan ziyaret sayısı ile ölçer. Hâlbuki gerçek başarı genel olarak belirlenen strateji ile ilgilidir. Web tasarımcıları ile çalışmaya

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

Uluslararası Sponsorluk Politikası. 1 Nisan 2015 Amway

Uluslararası Sponsorluk Politikası. 1 Nisan 2015 Amway Uluslararası Sponsorluk Politikası 1 Nisan 2015 Amway Uluslararası Sponsorluk Politikası Bu Politika, 1 Nisan 2015 itibariyle, Amway bağlı kuruluşlarının Amway Satış ve Pazarlama Planı'nı uyguladıkları

Detaylı

SSS. 1- Erasmus Programı Neler Kazandırır? Üniversitelere Kazandırdıkları. Uluslararası tecrübe ve itibar. Çok kültürlü ve milletli ortamda eğitim

SSS. 1- Erasmus Programı Neler Kazandırır? Üniversitelere Kazandırdıkları. Uluslararası tecrübe ve itibar. Çok kültürlü ve milletli ortamda eğitim 1- Erasmus Programı Neler Kazandırır? SSS Üniversitelere Kazandırdıkları Uluslararası tecrübe ve itibar Çok kültürlü ve milletli ortamda eğitim Hoşgörü ve kültürler arası diyalog Tanıtım / uluslararasılaşma

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014 M.Ü. İşletme Kulübü 2014 yılında isim değiştirerek Marmara Üniversitesi Yaratıcı İşletmeciler Kulübü adını almıştır. M.Ü. İşletme Kulübü, 2002

Detaylı

Koç Üniversitesi nde ders verme tecrübelerim BURAK ÖZBAĞCI 2013

Koç Üniversitesi nde ders verme tecrübelerim BURAK ÖZBAĞCI 2013 Koç Üniversitesi nde ders verme tecrübelerim BURAK ÖZBAĞCI 2013 2002 yılından beri Koç Üniversitesi nde lisans ve lisansüstü toplam 16 farklı dersi, 35 farklı şubede anlattım. 8-10 kişilik küçük sınıflara

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular Sıkça Sorulan Sorular EBS Online Başvuru Sistemi 1. EBS on-line başvuru sisteminde yeni bir hesap nasıl açabilirim? Öncelikle dili seçin. (İngilizce ya da Türkçe) Yeni Kullanıcı Oluştur seçeneğini tıklayın

Detaylı

BULUŞMA NOKTASI VE KAYIT: SULTANSAZLIĞI/SULTAN PANSİYON (Koordinat 38 14'35.13"N 35 11'53.12"E)

BULUŞMA NOKTASI VE KAYIT: SULTANSAZLIĞI/SULTAN PANSİYON (Koordinat 38 14'35.13N 35 11'53.12E) !!! Detaylar ve Program; tarihler ve kamp yeri hariç etkinlik haftasına kadar değişebilir. Lütfen seyahate çıkmadan önce güncellemeleri takip ediniz. PROGRAM ve DETAYLARIN SON HALİ KAYIT MASASINDA VERILECEKTİR.

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için atezer i seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ ÖNERİSİ VE TEZ YAZIM KILAVUZU

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ ÖNERİSİ VE TEZ YAZIM KILAVUZU YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ ÖNERİSİ VE TEZ YAZIM KILAVUZU LEFKOŞA 2014 28 İÇİNDEKİLER 1.Genel Kurallar... 1.1. Genel Yazım Kuralları... 1.2. Etik Kurallar... 2.Tez Önerisi Hazırlama

Detaylı

HO OPONOPONO ile ÖZ BEN-LİK TEMEL I

HO OPONOPONO ile ÖZ BEN-LİK TEMEL I HO OPONOPONO ile ÖZ BEN-LİK TEMEL I IZI LLC, problem olarak deneyimlenen hatıraları serbest bırakan güncellenmiş bir Hawai kaynaklı problem çözme süreci olan Ho oponopono ile Öz Ben-lik (SITH) in sponsorudur.

Detaylı

G20 ZİRVESİ 13. SAYI ARALIK 2015. 15-16 Kasım

G20 ZİRVESİ 13. SAYI ARALIK 2015. 15-16 Kasım ARALIK 2015 13. SAYI G20 ZİRVESİ 15-16 Kasım tarihlerinde Regnum Carya Golf & Spa Resort de gerçekleşen G20 Zirvesinde ne hizmet verdik. Bir yıldan beri süre gelen alt başlıklar altındaki toplantılara

Detaylı

MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları,

MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları, MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları, 18-19.Kasım tarihleri arasında, yani, bu hafta Çarşamba- Perşembe günü, İstanbul Yeşilköy Wow Otel de gerçekleştireceğimiz,

Detaylı

Dil Gelişimine Uygun Etkinlikler

Dil Gelişimine Uygun Etkinlikler DİL GELİŞİMİ-2 Dil Gelişimine Uygun Etkinlikler O Çocukların dil gelişimlerinin desteklenmesi onların dil kazanımlarını hızlandırmak, çeşitlendirmek ve akıcı olmalarını sağlamak açısından önemli olmaktadır.

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı

SORUMLULUK İLE EĞLENCE PROGRAMI

SORUMLULUK İLE EĞLENCE PROGRAMI SORUMLULUK İLE EĞLENCE PROGRAMI OYUNCU KORUMASI Yayın Sahibi ADMIRAL Casinos & Entertainment AG Wiener Straße 158 2352 Gumpoldskirchen AVUSTURYA www.admiral-entertainment.at ŞANS OYUNLARI İLE SORUMLULUK

Detaylı

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*:

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*: Stres Yönetimi Etkili Zaman Yönetimi İkna Teknikleri Sunum Teknikleri Kriz Yönetimi İletişim Becerileri Sosyal Davranış ve Protokol Müzakere Teknikleri EĞİTİMLER Müşteri Odaklılık İş Süreçlerini İyileştirme

Detaylı

Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr

Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr cengizpak.com.tr Avcının Silahı Kullanılabilir Bilgi Misyon ve Vizyonunuz şirketinizin Stratejik Planlama piramidinin en üstünde yer alır. Misyon

Detaylı

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın.

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Multinet in şirketlere yönelik akaryakıt tedarik çözümü Petronet, Shell in Türkiye deki en büyük temsilcisi olmanın gücü ile şirketinizin

Detaylı

ICF Türkiye ANKET-2 SONUÇLARI

ICF Türkiye ANKET-2 SONUÇLARI ICF Türkiye ANKET-2 SONUÇLARI Araştırmaya 48 ICF Türkiye koçu katılmıştır. ICF Türkiye tarafından hangi eğitim/toplantı veya etkinliklerin düzenlenmesini istersiniz? Diğer önerilen eğitimler: Koçluk anlaşmaları

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

FULPAKET GREATIST. Istanbul welcomes dental professionals HEPSİ180. Hayır, her biri değil, tamamı birden sadece 180 EUR. vyg.com.

FULPAKET GREATIST. Istanbul welcomes dental professionals HEPSİ180. Hayır, her biri değil, tamamı birden sadece 180 EUR. vyg.com. Istanbul welcomes dental professionals GREATIST FULPAKET HEPSİ180 Hayır, her biri değil, tamamı birden sadece 180 EUR vyg.com.tr Greatist Diş Hekimliği Kongre ve Fuarı 30 Ekim - 01 Kasım 2015 Dijital Dişhekimliği

Detaylı

ETKILI SUNUM SıRLARı

ETKILI SUNUM SıRLARı ETKILI SUNUM SıRLARı Temel Hazırlıklar Başarılı bir sunum yaptığınız hazırlığa bağlıdır. Bu bölümde etkili bir sunum yapmak için gereken sağlam zemini nasıl kuracağınız anlatılıyor. Bu zemin yaratıcı düşünmeyi,

Detaylı

TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER

TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER Sınava sayılı günlerin kaldığı bu süreçte öğrencilerimizde ve velilerimizde kaygıyla heyecanın iç içe olduğunu biliyoruz.bu nedenle TEOG öncesinde

Detaylı

Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz.

Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz. Organize Olmanın 20 Kolay Yolu Hayatta ya da ev işlerinde daha iyi organize olmak için, profesyonellerin önerdiği bu 20 yolu deneyebilirsiniz. 1. Depolama alanları açın Evinizde rahatça hareket edebilmeniz

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΙ ( 6 ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΙ ( 6 ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012 Μάθημα: Τουρκικά Επίπεδο: 1 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία:

Detaylı

ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ

ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ 3. ANKARA İLKÖĞRETİM MATEMATİK YARIŞMASI 30 MART 2013 4. SINIF B KİTAPÇIĞI Bu sınav çoktan seçmeli 40 Test sorusundan oluşmaktadır. Süresi 120 dakikadır. Sınavla İlgili Uyarılar

Detaylı

EkoPC Bilişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Güvenli İnternet Kullanımı

EkoPC Bilişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Güvenli İnternet Kullanımı Güvenli İnternet Kullanımı Mahir B. Aşut Şirket Müdürü EkoPC Bilişim Hizmetleri www.ekopc.com Gündem İnternet vazgeçilmez; problem ne? İnternet'te Çocuk Güvenliği Çevrimiçi ( Online ) Bankacılık İnternet

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM 22 Kasım 2014 Cumartesi günü TED Kayseri Koleji nde TED Malatya Koleji ve TED Kayseri Koleji nden İngilizce Öğretmenlerinin katılacağı İngilizce hizmetiçi eğitim yapılacaktır.

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Sınıf Yönetimi etkinlikleri

Sınıf Yönetimi etkinlikleri Sınıf Yönetimi etkinlikleri http://meb-itec-moocakademi.weebly.com/uygulama.html Toplam katılım etkinlikleri Aşağıdaki uygulamayı kendi alanınızda rahatlıkla yapabilirsiniz İngilizce dersi sadece model

Detaylı