ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI"

Transkript

1 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1. SINIF/1. YARIYIL* 1 AED103 İnsan Anatomisi (Human Anatomy) AED109 Spor Felsefesi (Sport Philosophy) Beden Eğitimi ve Spor Bilimlerine Giriş AED101 ( Introduction To Physical Education And Sport Sciences ) AED105 Yüzme I ( Swimming I ) AED107 Futbol ( Football ) ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I (Atatürk s Principles and History of Revolution I) TDİ 101 Türk Dili I (Turkish Language I) Bilgi ve İletişim Teknolojileri I BIT101 ( Technology Of Knowledge And Communication ) YDİ101 Temel Yabancı Dil (İngilizce)-(Basic English) UYM101 Üniversite Yaşamına Uyum Programı (Orientation University Life) Genel Sosyal Seçmeli Ders Grubu 1 Toplam * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

2 TOPLAM SAAT*** Kredisi*** ANKARA ÜNİVERSİTESİ C ANADAL PROGRAMI AÇAN FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI GENEL SOSYAL SEÇMELİ DERSLERİ **GENEL SOSYAL SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Genel Sosyal Seçmeli Dersler KODU: GENELSOSSEC1.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 1 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 SSD141 Bağlama GUS129 Drama GUS145 Gitar HYK101 Heykel GUS149 İşaret Dili GUS101 Müzik GUS103 Resim BKT113 Takıda Çağdaş Eğilimler GUS133 Türk Halk Müziği GUS137 Türk Sanat Müziği GUS125 Yaratıcı Yazma * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

3 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 1. SINIF/2. YARIYIL* 1 ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II (Atatürk s Principles and History of RevolutionI I) 2 TDİ 102 Türk Dili II (Turkish Language II) YDİ102 Temel Yabancı Dil (İngilizce)-(Basic English) AED102 Fizyoloji ( Physiology ) Antrenörlük Mesleğine Giriş AED104 (Introduction To Coaching Profession ) AED106 Yüzme II ( Swimming II) AED108 Kineziyoloji (Kinesiology ) AED110 Atletizm I (Athleticism I ) AED112 Temel Psikoloji (Basic Psychology ) Genel Sosyal Seçmeli Ders Grubu 1 Toplam * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

4 TOPLAM SAAT*** Kredisi*** ANKARA ÜNİVERSİTESİ C ANADAL PROGRAMI AÇAN FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES 1.SINIF /2.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI GENEL SOSYAL SEÇMELİ DERSLERİ **GENEL SOSYAL SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Genel Sosyal Seçmeli Dersler KODU: GENELSOSSEC2.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 1 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 SSD143 Bağlama GUS130 Drama GUS146 Gitar HYK102 Heykel GUS150 İşaret Dili GUS102 Müzik GUS104 Resim GUS134 Türk Halk Müziği GUS138 Türk Sanat Müziği GUS124 Yaratıcı Yazma * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

5 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 2. SINIF/3. YARIYIL* 1 AED211 Spor Ve Beslenme (Sport And Nutrition ) YDİ201 Temel Yabancı Dil III (Basic Foreign Language III) AED207 Spor Psikolojisi ( Sport Phycology ) * 4 AED203 Atletizm II ( Athleticism II ) AED201 Egzersiz Fizyolojisi I ( Exercise Physiology I ) * AED209 Basketbol ( Basketball ) AED205 Psikomotor Gelişim ( Psychomotor Development ) Program Meslek Seçmeli Ders Grubu 2 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

6 TOPLAM SAAT Kredisi ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ 2. SINIF/3. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAM SEÇMELİ DERSLERİ **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC3.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 2 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 AED213 Aerobik ( Aerobic ) AED215 Spor Animatörlüğü (Sport Animatorchip) AED217 Atıcılık (Throwing) AED219 Badminton (Badminton) AED221 Bisiklet (Cycle) AED223 Dans ( Dance ) AED225 Doğa Sporları (Sports Of Nature) AED227 Eğitsel Oyunlar ( Pedagogical Game ) AED229 Buz Sporları ( Ice Sports ) AED231 Halk Oyunları ( Folk Dances ) AED233 Kayak AEİ233 Ski AED235 Masaj AEİ235 Massage AED237 Eskrim ( Fencing ) AED239 Yoga (Yoga) AED241 Aikido (Aikido) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

7 ANKARA ÜNİVERSİTESİ D FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2. SINIF/3. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED201 Egzersiz Fizyolojisi I AED102 Fizyoloji 2 AED207 Spor Psikolojisi AED112 Temel Psikoloji Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

8 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2. SINIF/4. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1 2 YDİ202 Temel Yabancı Dil IV ( Basic Foreign Language ) AED202 Sporcu Sağlığı (Sportsmen Health ) 3 AED204 Egzersiz Fizyolojisi II (Exercise Physiology II ) * AED206 Biyomekanik ( Biomechanic ) 5 AED208 Hentbol ( Handball ) AED210 Voleybol (Volleyball ) AED212 Genel Cimnastik (General Cymnastic ) Bilgi ve İletişim Teknolojileri II BİT202 (Technology of Knowledge And Communication II) Program Özel Alan Seçmeli Ders Grubu 2 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

9 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 2. SINIF/4.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC4.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 2 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 AED214 Havacılık (Aviation) AED216 Okçuluk (Archery) AED218 Su Sporları (Water Sports ) AED220 Vücut Geliştirme (Bodybuilding) AED222 Ritmik Cimnastik (Rhytmic Gymnastic) AED224 Basketbol (Basketball) AED226 Futbol (Football) AED228 Tenis AEİ228 Tennis AED230 Kürek AEİ230 Rowing AED232 Yelken ve Rüzgar Sörfü ( Sailing and Windsurfing ) AED234 Masa Tenisi ( Table Tennis ) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

10 ANKARA ÜNİVERSİTESİ D FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ : BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF/4. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED201 Egzersiz Fizyolojisi II AED204 Egzersiz Fizyolojisi I Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

11 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 3. SINIF/5.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1 AED305 Araştırma Teknikleri (Research Metods) AED301 Antrenman Bilgisi (Theory Of Traning) AED307 Güreş (Wrestling) AED309 Sportif Ritmik Cim.( Sportive Rhythmic Gymnastics) AED303 Sporda Ergojenik Yardım (Ergocenic Aid In Sports) * Program Seçmeli Ders Grubu (Mesleki) 3 6 Program Özel Alan Teknik ve Taktik Eğitim Seçmeli Ders Grubu 5 7 Program Dışı Seçmeli Ders Grubu 2 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

12 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/5.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC5.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 Boş Ve Serbest Zaman Sosyolojisi AED313 (Sociology Of Free And Leisure Time) 2 AED315 Kültür ve Spor (Culture And Sport) 3 AED317 AEİ317 Rekreasyon Liderliği (Recreational Leardership) 4 AED319 Spor Felsefesi ve Olimpizm ( Philosophy Of Sport And Olimpizm ) 5 AED321 Spor Kurumları ve Muhasebe (Sport Instution And Accounting) 6 AED323 Spor ve Çevre (Sport And Enviroment) 7 AED325 AEİ325 Çocuk ve Egzersiz (Exercise And Children) 8 AED327 Çocuklarda Antrenman Yaklaşımları (Traning Approaches In Children) 9 Engelliler İçin Beden Eğitimi ve Spor AED329 (Physical Education And Sport In Disable People) 10 AED331 Mesleki İngilizce I (Vocational English I) 11 ÖGK201 Sosyal Hak ve Sorumluluklar ÖGİ201 (Social Rights And Responsibilities) 12 ÖGK207 Dezavantajlı Bireyleri ToplumaKazandırma ( Reintegration of Disadvantaged Individuals) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

13 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/5.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Özel Alan Teknik Ve Taktik Eğitim Seçmeli Dersler ANTÖZALNTTESEC5.YY KODU: Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 5 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 ANT 319 Uzmanlık Alan Dersi I-Futbol ( Specialized Field Topics I- Football ) ANT 321 Uzmanlık Alan Dersi I-Basketbol ( Specialized Field Topics I-Basketball ) ANT 333 Uzmanlık Alan Dersi I-Güreş ( Specialized Field Topics I-Wrestling ) ANT 337 Uzmanlık Alan Dersi I-Tenis ( Specialized Field Topics I-Tennis ) ANT 341 Uzmanlık Alan Dersi I-Voleybol ( Specialized Field Topics I-Volleyball ) ANT 343 Uzmanlık Alan Dersi I-Yüzme ( Specialized Field Topics I-Swimming ) ANT 345 Uzmanlık Alan Dersi I-Atletizm ( Specialized Field Topics I-Athletizm ) ANT 347 Uzmanlık Alan Dersi I-Hentbol ( Specialized Field Topics I-Handball ) ANT 349 Uzmanlık Alan Dersi I-Halter ( Specialized Field Topics I-Weight Lifting ) Uzmanlık Alan Dersi I-Spor Ritmik Cimnastik ANT ( Specialized Field Topics I-Rhytmic Gymnastic ) 11 ANT 353 Uzmanlık Alan Dersi I-Masaj ( Specialized Field Topics I-Massage ) ANT 355 Uzmanlık Alan Dersi I-Kano ( Specialized Field Topics I-Canoe ) ANT 357 Uzmanlık Alan Dersi I-Kürek ( Specialized Field Topics I-Rowing ) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

14 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/2 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAM DIŞI SEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/5.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Program dışı Mesleki Seçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer KODU: ANTMESSEC5.YY 2 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 AED333 Halter (Weight Lifting) AED335 İlk Yardım (First Aid) AED337 Su Altı Sporları (Underwater Sports) AED339 Binicilik (Horsemanship) AED341 Korfbol (Korfball) AED343 Uzak Doğu Sporları (Far East Sports) AED345 Hentbol (Handball) AED347 Voleybol (Volleyball) AED349 Güreş (Wrestling) AED351 Cimnastik ( Gymnastic) AED353 Kayak (Skiing) AED355 Masa Tenisi (Table Tennis) AED357 Ritm Eğitimi Ve Dans ( Education Of Rhythm And Dance) AED359 AEİ359 Antrenman Uygulaması Ve Alan Testleri ( Traning Practice And Area Tests)

15 ANKARA ÜNİVERSİTESİ D FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ 3. SINIF/5.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED303 Sporda Ergojenik Yardım AED211 Spor Ve Beslenme Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

16 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ : BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 3. SINIF/6.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1 AED306 Spor Sosyolojisi (Sport Sociology) Spor Yaralanmalarından Korunma ve Rehabilitasyon AED302 ( Preventation From Sport Injuries And Rehabilitation) AED304 Sporda Beceri Öğrenimi ( Ability Learning In Sport) Engelliler İçin Beden Eğitimi ve Spor AED308 ( Physical Education And Sport In Disable People) AED310 İstatistik (Statistic) * Program Seçmeli Ders Grubu (Mesleki) 3 7 Program Özel Alan Teknik ve Taktik Eğitim Seçmeli Ders Grubu 5 8 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

17 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/6.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC6.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 AED314 Mesleki İngilizce II (Vocational English II) 2 Grup Dinamiği ve Liderlik AED316 (Group Dynamics And Leadership) 3 AED318 Kadın ve Egzersiz AEİ318 (Women And Exercise) 4 Engellilerde Beden Eğitimi Programları AED320 (Physical Education Programmes In Disable People) 5 AED322 Türk Spor Teşkilatı (Turkish Sport Organization) 6 Spor Organizasyonları ve Yönetimi AED324 (Sport Organizations And Management) 7 AED326 Genel Ekonomi (Basic Economy) 8 AED328 Çocuklar İçin Antrenörlük (Coaching In Children) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

18 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/6.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Özel Alan Teknik Ve Taktik Eğitim Seçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer KODU: ANTÖZALNTTESE6.YY 5 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 ANT 322 Uzmanlık Alan Dersi II-Halter ( Specialized Field Topics II-Weight Lifting ) ANT 330 Uzmanlık Alan Dersi II-Futbol ( Specialized Field Topics II- Football ) 3 ANT 336 Uzmanlık Alan Dersi II-Güreş ( Specialized Field Topics II-Wrestling ) ANT 338 Uzmanlık Alan Dersi II-Tenis ( Specialized Field Topics II-Tennis ) Uzmanlık Alan Dersi II-Spor Ritmik Cimnastik ANT 340 ( Specialized Field Topics II-Rhytmic Gymnastic ) ANT 342 Uzmanlık Alan Dersi II-Voleybol ( Specialized Field Topics II-Volleyball ) ANT 344 Uzmanlık Alan Dersi II-Yüzme ( Specialized Field Topics II-Swimming ) ANT 346 Uzmanlık Alan Dersi II-Basketbol ( Specialized Field Topics II-Basketball ) ANT 348 Uzmanlık Alan Dersi II-Hentbol ( Specialized Field Topics II-Handball ) ANT 350 Uzmanlık Alan Dersi II-Atletizm ( Specialized Field Topics II-Athletizm ) ANT 352 Uzmanlık Alan Dersi II-Masaj ( Specialized Field Topics II-Massage ) ANT 354 Uzmanlık Alan Dersi II-Kano ( Specialized Field Topics II-Canoe ) ANT 356 Uzmanlık Alan Dersi II-Kürek ( Specialized Field Topics II-Rowing )

19 ANKARA ÜNİVERSİTESİ D FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ : BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 3. SINIF/6.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED310 İstatistik AED305 Araştırma Teknikleri Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

20 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ : BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 4. SINIF/7.YARIYIL* 1 AED405 Rekreasyon (Recreation) AED403 İlk Yardım (First Aid) AED401 Sporda Kondisyon (Condition In Sport) Yetenek Ölçümü Ve Yönlendirme AED407 (Measurement Of Ability And Direction) AED411 Antrenörlük Eğitimi Semineri (Coaching Education Seminar) Program Seçmeli Ders Grubu (Mesleki) 3 7 Program Uygulamalı Seçmeli Ders Grubu 6 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

21 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 4. SINIF/7.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC7.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 Spor Yönetiminde Motivasyonel Yaklaşımlar AED413 (Motivational Approaches In Sport Management) 2 AED415 Örgütsel Davranış (Organizational Behavior) 3 AED417 Örgütsel İklim (Organizational Atmosphere) 4 AED419 Program Geliştirme ( Programme Improvement) 5 AED421 Sağlık Bilimlerinde Egzersiz Testi Ve Reçetesi (Exercıse Test And Prescription In Health Sciences) AEİ421 6 AED423 Antrenörlük Etiği (Coaching Ethics) 7 AED425 Antrenman Planlamasında Özel Konular AEİ425 (Special Topics In Planing Training) 8 AED427 Sporda Animasyon (Animation In Sport) 9 AED429 Mesleki İngilizce III (Vocational English III) 10 Çocuklarda Fiziksel Ve Fizyolojik Ölçüm Yöntemleri AED431 (Physical And Physiological Measurement Methods In Children) 11 Spor Tesisleri Planlama Ve İşletmesi AED433 (Planing And Managing Of Sports Facilities) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

22 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAM SEÇMELİ DERSLERİ 4. SINIF/7.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Uygulamalı Alan Seçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer KODU: ANTUYGALNESE7.YY 6 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi ANT 219 ANT 237 ANT 241 ANT 243 ANT 249 ANT 251 ANT 253 ANT 255 ANT 257 ANT 259 ANT 261 ANT 263 ANT 265 Uzmanlık Alan Uygulaması I-Futbol ( Application of Specialized Field I- Football ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Tenis ( Application of Specialized Field I-Tennis ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Voleybol ( Application of Specialized Field I-Volleyball ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Yüzme ( Application of Specialized Field I-Swimming ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Spor Ritmik Cimnastik ( Application of Specialized Field I-Rhytmic Gymnastic ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Basketbol ( Application of Specialized Field I-Basketball ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Hentbol ( Application of Specialized Field I-Handball ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Güreş ( Application of Specialized Field I-Wrestling ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Halter ( Application of Specialized Field I-Weight Lifting ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Atletizm ( Application of Specialized Field I-Athletizm ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Masaj ( Application of Specialized Field I-Massage ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Kano ( Application of Specialized Field I-Canoe ) Uzmanlık Alan Uygulaması I -Kürek ( Application of Specialized Field I-Rowing )

23 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 4. SINIF/8.YARIYIL* 1 AED406 Antrenörlük Etiği (Coaching Ethics) AED410 Mezuniyet Çalışması (Working On Graduation) AED402 Antrenman Planlanması (Planing Of Traning) * AED404 Sağlık Ve Egzersiz (Health And Exercise) Program Seçmeli Ders Grubu (Mesleki) 3 6 Program Seçmeli Ders Grubu (Teknik) 3 7 Program Uygulamalı Seçmeli Ders Grubu 6 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

24 TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 4. SINIF/8.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC8.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 Özel Kurum ve Kuruluşlarda Spor Yönetimi AED412 (Sport Management In Private Sector) 2 AED414 Spor Tarihi (Sport History) 3 AED416 Spor Ve Ergonomi (Sport And Ergonomi) 4 Sporda İnsan Kaynakları Yönetimi AED418 (Human Sources Management In Sport) 5 Sporda Hareket Ve Müsabaka Analizi AED420 (Movement And Competetion Analyze In Sport) 6 Sporda İletişim ve Halkla İlişkiler AED422 ( Communication And Public Relationship In Sport ) 7 Beden Eğitiminde Saha Ve Malzeme Bilgisi AED424 ( Information Of Area And Material In Physical Education) 8 AED426 İzcilik (Tracking) AED428 Karşılaştırmalı Antrenör Eğitim Programları ( Comparative Coaching Education Programmes) AED430 Spor Endüstrisi ve Pazarlama (Sport Industry And Marketing) AED432 Mesleki İngilizce III (Vocational English III) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan

25 TOPLAM SAAT Kredisi seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur. FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 4. SINIF/8.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Teknik Seçmeli Dersler KODU: ANTTEKSEC8.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 AED434 Sporda Sosyal Güvenlik (Social Security In Sport) 2 Sporda Toplam Kalite Yönetimi AED436 (Total Quality Management In Sport) 3 AED438 Turizm ve Spor AEİ438 (Tourism And Sport) 4 AED440 Yerel Yönetimler ve Spor (Municipalities And Sport) 5 Çağdaş Yönetim ve Düşünce Gelişimi AED442 (Modern Management And Thought Development) 6 AED444 Yaşlılık ve Egzersiz AEİ444 (Aging And Exercise) 7 AED446 Yaratıcı Drama (Creative Drama) 8 Yaş Gelişimi ve Basamakları AED448 (Aging Development And Steps) 9 AED450 Mesleki İngilizce IV (Vocational English IV) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

26 Uygulama ve Laboratuvar TOPLAM SAAT Kredisi FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI ANKARA ÜNİVERSİTESİ B/1 : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAM SEÇMELİ DERSLERİ 4. SINIF/8.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Uygulamalı Alan Seçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer KODU: ANTUYGALNSEC8.YY 6 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi ANT 220 ANT 238 ANT 240 ANT 242 ANT 244 ANT 250 ANT 252 ANT 254 ANT 256 ANT 258 ANT 260 ANT 262 ANT 264 Uzmanlık Alan Uygulaması II-Futbol ( Application of Specialized Field II- Football ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Tenis ( Application of Specialized Field II-Tennis ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Güreş ( Application of Specialized Field II-Wrestling ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Voleybol ( Application of Specialized Field II-Volleyball ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Yüzme ( Application of Specialized Field II-Swimming ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Spor Ritmik Cimnastik ( Application of Specialized Field II-Rhytmic Gymnastic ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Hentbol ( Application of Specialized Field II-Handball ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Basketbol ( Application of Specialized Field II-Basketball ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Halter ( Application of Specialized Field II-Weight Lifting ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Atletizm ( Application of Specialized Field II-Athletizm ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Masaj ( Application of Specialized Field II-Massage ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Kano ( Application of Specialized Field II-Canoe ) Uzmanlık Alan Uygulaması II -Kürek ( Application of Specialized Field II-Rowing )

27 ANKARA ÜNİVERSİTESİ D FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ 4. SINIF/8.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED402 Antrenman Planlaması AED301 Antrenman Bilgisi 2 AED408 Antrenörlük Eğitimi Uygulaması Seçmelileri II AED409 Antrenörlük Eğitim Uygulması Seçmelileri I Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

28 ANKARA ÜNİVERSİTESİ E EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI : : : ANADAL PROGRAMI AÇAN FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI :SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PROGRAM ADI :ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ MEZUNİYET İÇİN TAMAMLANMASI GEREKEN KREDİ Ulusal Kredi Zorunlu Dersler için Tamamlanması Gereken Program Seçmeli Dersler için Tamamlanması Gereken ************ 41 Program Dışı Seçmeli Dersler için Tamamlanması Gereken ************* 2 Genel Sosyal Seçmeli Dersler için Tamamlanması Gereken ************** 2 TOPLAM TAMAMLANMASI GEREKEN

ANKARA ÜNİVERSİTESİA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİA ANADAL PROGRAMI AÇAN FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ PROGRAM ADI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 1. SINIF/1. YARIYIL* Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİA ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 1. SINIF/1. YARIYIL* Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

Detaylı

TUR181 Türk Dili I Turkish Language I GK 2 0 2 2 TUR182 Türk Dili II Turkish Language II GK 2 0 2 2 19 4 21 30 14 8 18 30

TUR181 Türk Dili I Turkish Language I GK 2 0 2 2 TUR182 Türk Dili II Turkish Language II GK 2 0 2 2 19 4 21 30 14 8 18 30 B.E.Ü BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS KATALOĞU BÖLÜM KODU : 14101 01. Yarıyıl Dersleri 02. Yarıyıl Dersleri Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ I. YIL. Fundamentals of Physical Education and Sport

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ I. YIL. Fundamentals of Physical Education and Sport I. YIL BES101A Z Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri Fundamentals of Physical Education and Sport (2+0)-2 3 BES103A Z Genel Cimnastik General Gymnastic (1+2)-2 4 BES105A Z İnsan Anatomisi ve Kinesiyolojisi

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ I. YIL. Fundamentals of Physical Education and Sport

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ I. YIL. Fundamentals of Physical Education and Sport I. YIL BES101A Z Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri Fundamentals of Physical Education and Sport (2+0)-2 3 BES103A Z Genel Cimnastik General Gymnastic (1+2)-2 4 BES105A Z İnsan Anatomisi ve Kinesiyolojisi

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 2018-2019 PROGRAM ADI : Kore Dili ve Edebiyatı 1. SINIF / 1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi **

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU A PROGRAM ADI : Urdu Dili ve Edebiyatı I. SINIF /I. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** ** YDI 0 YDA 0 YDF 0 Temel Yabancı Dil İngilizce

Detaylı

DERS KODU DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) Dersin ön koşulu var mı? *****

DERS KODU DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) Dersin ön koşulu var mı? ***** ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI : 2018-2019 FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI : DTCF 1. SINIF / 1. YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ A Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : ÇAĞDAŞ YUNAN DİLİ VE EDEBİYATI ABD.SINIF /. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak dersi var mı?**** TOPLAM SAAT** AKTS Kredisi**

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : BULGAR DİLİ VE EDEBİYATI. SINIF /. YARIYIL* YDİ0 YDA0 YDF0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (BASIC ENGLISH) Temel Yabancı Dil (Almanca) (BASIC GERMAN) Temel Yabancı Dil

Detaylı

1. YIL. and Reform I YBD-101 Temel İngilizce 1 Basic English I (2+0) 2. Technologies I Seçmeli Ders Havuzu 1 Optional Sports I (1+2) 3

1. YIL. and Reform I YBD-101 Temel İngilizce 1 Basic English I (2+0) 2. Technologies I Seçmeli Ders Havuzu 1 Optional Sports I (1+2) 3 NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ YÜKSEKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ / PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YIL ANT-101

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (BİRİNCİ /İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (BİRİNCİ /İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU BÖLÜMLER ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ (İkinci Öğretimi) BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ REKREASYON REKREASYON (İkinci Öğretim)

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI : Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1. SINIF/1. YARIYIL DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? *** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI (2018 YILI

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI (2018 YILI BİRİNCİ YIL MB 101 Z Eğitime Giriş Introduction to Education (2+0) 2 3 MB 102 Z Eğitim Sosyolojisi Educational Sociology (2+0) 2 3 GK 101 Z Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 1 Ataturk's Principles and

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** ** A PROGRAM ADI : SOSYAL HİZMET 1.SINIF/1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1 SHB101 Sosyoloji (Sociology) 0 4 2 SHB10 Psikoloji

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : TİYATRO / Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı SINIF / YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? *** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı?

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : DOLOJİ. SINIF /. YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** TDI 0 Türk Dili (TURKISH LANGUAGE) 2 0 2 2 Atatürk İlkeleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A 1. SINIF/ 1.YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? *** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** 1 YDA1 Temel Yabancı Dil (Almanca) (GERMAN

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : Dilbilim 1. SINIF /1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** YDİ101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 2015-2016 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 1 BMT101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : Fars Dili ve Edebiyatı I. SINIF/I. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** YDİ101 YDA101

Detaylı

TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ. Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl

TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ. Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ Program Çıktıları Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl ANT1001 İnsan Anatomisi 3 0 3 1 2 1 0 1 2 1 1 1 2 1 1 2 2 ANT1003 Egzersiz

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : Fransız Dili ve Edebiyatı 1. SINIF/1. YARIYIL* YDİ 101 Temel Yabancı Dil (İngilizce) BASİC ENGLİSH 1 YDA 101 Temel Yabancı Dil (Almanca) BASİC GERMAN 4 4 4 2 2 ATA 101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : Felsefe...SINIF /...YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** ** YDİ 0 YDF 0 YDA 0 Temel Yabancı Dil

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : EBELİK 1. SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** ** 1 EBE101 Ebelikte Temel Kavram ve İlkeler

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI

T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI I. DÖNEM 2102101 Z Türkçe I Yazılı Anlatım 2 0 2 2 2 2102102 Z Yabancı Dil I İngilizce 3 0 3 3 2 2102103 Z

Detaylı

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Antrenörlük Eğitimi Bölümü Lisans Programı 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında Kayıt Yaptıranlar 1. YARIYIL (GÜZ) BSA-101 Beden Eğitimi ve Spor Bilimine

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Ders Programı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Ders Programı 2014 Ders Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ I.YARIYIL ANT101 Antrenörlük mesleğine giriş Zorunlu 3 0 3 4 ANT103 Anatomi ve kinesyoloji Zorunlu

Detaylı

3025 Seçmeli Spor Dersi 2 S II. YARIYIL TOPLAMI Seçmeli Ders 2 S III. YARIYIL TOPLAMI

3025 Seçmeli Spor Dersi 2 S II. YARIYIL TOPLAMI Seçmeli Ders 2 S III. YARIYIL TOPLAMI I. YARIYIL (GÜZ) 3025101 Hukukun Temel Kavramları Z 3 0 3 4 3025103 Yönetim Bilimi Z 3 0 3 6 3025105 Spor Bilimlerinin Temelleri Z 3 0 3 5 3025107 İktisata Giriş Z 3 0 3 5 3025109 Davranış Bilimleri Z

Detaylı

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.Sınıf/1.Yarıyıl in ön koşulu var mı? *** in önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 2 ATA101 Temel Yabancı Dil (İngilizce)

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI I. YARIYIL AET101 TÜRKÇE I (YAZILI ANLATIM) Z 2 0 2 2 AEY103 YABANCI DIL I Z 3 0 3 2 BSÖ105 BEDEN EĞITIMI BILIMINE GIRIŞ Z 3 0 3 5 BSA107 ANTRENÖRLÜK

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) 3015101 Antrenörlük Mesleğine Giriş 3 0 3 4 Z 3015103 Spor Anatomisi 3 0 3 6 Z 3015105 Genel Jimnastik 2 2 3 6 Z Temel Bilgisayar Teknolojisi Kullanımı 2 0 2 3 Z Yabancı Dil 1 2 0 2 3

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 05-06 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ.SINIF /.YARIYIL* BMT0 Fizik

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ 1. SINIF / 1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** 1 YDİ101 YDF101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : ARAP DİLİ VE EDEBİYATI I. SINIF / I.YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? İntibak Dersi mi? 1 2 YDI101 YDA101 YDF101 ATA101 Temel Yabancı Dil

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : Felsefe İngilizce Lisans Programı...SINIF /...YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** YDF 0 YDA 0 Foreign Language

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1 AET101 Fizik (Physics) 2 0 2 2 4

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Programı

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Programı Öğretim Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANLARI, AKTS VE KREDİLERİ I. YARIYIL 8010121 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I Z 2 0 2 2 GK BSE101

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI 1. YIL Yarıyıl 1 TUR 101 Türk Dili I Zorunlu 2 0 2 2 ING 101 İngilizce I Zorunlu 3 0 3 3 BSÖ 101 Beden Eğitimi Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 5 BSÖ 105 İnsan

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A EĞİTİMÖĞRETİM YILI: 018019 FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI : DİL VE TARİHCOĞRAFYA FAKÜLTESİ PROGRAM ADI : TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 1. SINIF / 1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ I.YARIYIL ANT101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 ANT103 İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji Zorunlu 4 0 3 6 ANT105 Psikomotor Gelişim Zorunlu 3 0 3

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : SOSYOLOJİ.SINIF.YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** SOS09 Sosyolojiye Giriş (INTRODUCTION

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KATALOĞU

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KATALOĞU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.Sınıf/.Yarıyıl in ön koşulu var mı? *** in önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** YDİ Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign Language (English))

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 171 (71,3%) 58 (24,2%) 11 (4,6%) 240 [1]

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI I.YARIYIL 1802.A101 A Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri 2 0 2 3 1802.A103 A Genel Cimnastik 1 2 2 5 1802.A105 A İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 4 0 4 5 1802.A107 A Basketbol 2 2 3 5 1802.A109 A Yüzme *

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ 1 SINIF / 1 YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) 3030101 Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri 2 0 2 3 Z 3030103 İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 4 0 4 6 Z 3030105 Hareket Eğitimi 1 2 2 3 Z 3030107 Yüzme 2 2 3 5 Z 3030109 Eğitim Bilimine

Detaylı

DERS DENKLİKLERİ TABLOSU

DERS DENKLİKLERİ TABLOSU İNG111 Dil Becerileri I 3 0 3 4 İNG117 Temel İngilizce I 2 2 3 3 İNG112 Dil Becerileri II 3 0 3 4 İNG128 Temel İngilizce II 2 2 3 3 İNG211 Akademik Yazma Becerileri I 3 0 3 5 İNG237 İngilizce III 3 0 3

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 1.09.01 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi: 1.09.01 Eğitim Komisyon Karar No: 0 Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Kurulu nun Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalı na bağlı olarak

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : SOSYOLOJİ 1.SINIF 1.YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** 1 SOS109 Sosyolojiye Giriş (INTRODUCTION TO SOCIOLOGY)

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE POR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 166 (69,2%) 62 (25,8%) 12

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI I. YARIYIL (GÜZ) 2811001012012 Spor Bilimlerine Giriş 3 0 3 4 2811001032012 Spor Anatomisi ve Kinesiyolojisi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL I. YARIYIL II. YARIYIL REK 101 Rekreasyon Bilimine Giriş 3 0 3 REK 102 Beden Eğitimi ve Spor Bilimlerine Giriş

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif 21 uyumlu_1 (Ana Müfredat) - Aktif Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : 22 : 1 : 2 T+U : 1 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 111 2 Spor Bilimine Giriş 2 119 2 Türkçe I : Yazılı Anlatım 2 1111 2

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU REKREAYON PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 164 (68,3%) 68 (28,3%) 8 (3,3%) 240 [1] Tekrarında

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.Sınıf/1.Yarıyıl A Dersin ön koşulu var mı? *** İntibak Dersi mi? **** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 2 ATA101 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (BASIC FOREIGN LANGUAGE ENGLISH)

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ SEÇMELİ TEORİK DERSLER 3010501 Antrenman Planlamasında Özel Konular 3 0 3 4 S 3010502 Sporda Performans

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı Müfredatı. D e rs No D e rs K odu D e rs in A d ı T U A K T S

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı Müfredatı. D e rs No D e rs K odu D e rs in A d ı T U A K T S A k d e n iz Ü n i v e r s ite s i 11Mart 2016 Cuma 09:32 Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı 2015 Müfredatı i. D ö n e m Z o ru n lu D e rs le r 8021 ENF101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.SINIF/1.YARIYIL Dersin ön koşulu var mı? *** İntibak Dersi mi? **** 1 YDİ101 YDA101 YDF101 Temel Yabancı Dil İngilizce (ENGLİSH LANGUAGE) Temel Yabancı Dil Almanca

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : SANAT TARİHİ 1. SINIF / 1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 Temel

Detaylı

Rekreasyon Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 16 4 18 26

Rekreasyon Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 16 4 18 26 1. Yarıyıl Rekreasyon Programı Ders Listesi İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 SBR141 TEMEL HAREKET EĞİTİMİ Z 1 2 2 4 SBR175 SPOR BİLİMLERİNİN TEMELLERİ Z 3 0 3 4 SBR177 SERBEST ZAMAN SOSYOLOJİSİ Z 3 0

Detaylı

Spor Bilimleri Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 13 7 16 22

Spor Bilimleri Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 13 7 16 22 1. Yarıyıl Spor Bilimleri Programı Ders Listesi İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 MAT103 TEMEL MATEMATİK I Z 2 0 2 3 SBA103 YÜZME TEMEL EĞİTİMİ Z 1 3 2 4 SBA105 SPOR BİLİMLERİNE GİRİŞ Z 2 0 2 3 SBA109

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Karar Tarihi : 21.05.2018 Karar Sayısı: 508 21.06.2018 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Sağlık Bilimleri Enstitüsü nün Enstitü Kurulu nun Sağlık Bilimlerinde Simülasyon Anabilim Dalı

Detaylı

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ 1. YIL 1. YARIYIL BSE 111 Türkçe 1. Yazılı Anlatım Zorunlu 2 0 2 2 8010131 Yabancı Dil 1 Zorunlu 3 0 3 3 SYB 101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 SYB 103 Yönetim Bilimi Zorunlu 3 0 3 5 SYB 105 Genel

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU POR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 177 (73,8%) 52 (21,7%) 11 (4,6%) 240 [1]

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ LİSANS 2018 MÜFREDATI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ LİSANS 2018 MÜFREDATI 18 MÜFREDATI Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : Kredi : 16 : T+U : 16 1. YARIYIL T U L Kredi 1 AIT-11 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I ANT1 PSİKOMOTOR GELİŞİM ANT17 SPOR BİLİMİNE GİRİŞ ANT19 İNSAN

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2.YARIYIL Seçmeli I BSO110 Yüzme I 1 4 3 5 BSO112 Badminton I 1 4 3 5 BSO114 Sportif Ritmik Jimnastik I 1 4 3 5 BSO116 Güreş I 1 4 3 5 BSO118 Kayak I 1 4 3 5 BSO120

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.Sınıf/.Yarıyıl YDİ0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign Language (English)) - 2 YDF0 Temel Yabancı Dil (Fransızca) (Basic Foreign Language (French)) - YDA0

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A 1. SINIF / 1. YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** 1. YDİ101 YDF101 Temel Yabancı Dil İngilizce (BASIC

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 1. Yarıyıl Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi AİT103 ATA. İLK. ve İNK.TAR.I Z 2 0 2 2 EBB147 EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Z 3 0 3 4 İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 SBE103 İNSAN ANA.VE

Detaylı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. Sınıf Güz Yarıyılı (1. Yarıyıl) Dersin Kodu Türü Türkçe Adı İngilizce Adı T U Kredi AKTS ATA101 Z

Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. Sınıf Güz Yarıyılı (1. Yarıyıl) Dersin Kodu Türü Türkçe Adı İngilizce Adı T U Kredi AKTS ATA101 Z 1. Sınıf Güz Yarıyılı (1. Yarıyıl) ATA101 Z Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I History of Turkish Revolution and Ataturk's Principles I 2 0 2 2 TDL101 Z Türk Dili I Turkish Language I 2 0 2 2 İNG101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.Sınıf/.Yarıyıl in ön koşulu var mı? *** in önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** YDİ0 YDF0 YDA0 ATA0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.Sınıf/1.Yarıyıl A Dersin ön koşulu var mı? *** İntibak Dersi mi? **** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 2 ATA101 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (BASIC FOREIGN LANGUAGE ENGLISH)

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM DERS KODLARI VE ADLARI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM I. YARIYIL BSÖ 101 BEDEN EĞİTİMİ VE SPORUN TEMELLERİ 2 0 0 2 Z 4 BSÖ 103 GENEL CİMNASTİK 1 2 0 2 Z 4 BSÖ 105 İNSAN ANATOMİSİ VE KİNESYOLOJİ

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI LERİ. YIL. YARIYIL * KODU: GENELSOSSEC.Y.Y. SSD3 Atletizm 0 0 SSD63 Atletizm 0 2 2 0 2 BTR45 Ankara nın Tarihi ve Kültürel Değerleri 0 2 2 0 2 SSD Badminton 0 0 SSD6 Badminton 0

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE).SINIF /.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 in Türü 103 Antrenörlük Eğitimi ve İlkeleri 2 0 0 2 2 2 Zorunlu 104 İnsan Anatomisi 3 0 0 3 3 3 Zorunlu 107 Spor Tarihi ve Olipizm 2 0 0 2 2 2

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ C ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU. Genel Sosyal Seçmeli Dersler

ANKARA ÜNİVERSİTESİ C ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU. Genel Sosyal Seçmeli Dersler EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 206 207 PROGRAM ADI : FİZİK BÖLÜMÜ SINIF /. YARIYIL * DERS GRUP ADI: KODU: GENELSOSSE.YY Kredisi*** SSD3 Atletizm 0 0 2 BED0 Beden Eğitimi 0 0 3 SSD Badminton 0 0 4 GUS4 Bağlama 0

Detaylı

1. SINIF / 1. YARIYIL (GÜZ) 1. SINIF / 2. YARIYIL (BAHAR)

1. SINIF / 1. YARIYIL (GÜZ) 1. SINIF / 2. YARIYIL (BAHAR) PROGRAM: SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ORTA PROGRAMI MÜFREDAT YILI: 07-08 Kod Kod ODAI000 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I (06) 0 ODAI000 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II () 0 SPBF0 ATLETİZM I (06)

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 TDI101

Detaylı

BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI

BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.SINIF/. YARIYIL 2 3 YDİ0 YDF0 YDA0 ATA0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign Language) (English) Temel Yabancı Dil (Fransızca) (Basic Foreign Language) (French)

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PROGRAM ADI : BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE) 1.SINIF /1.YARIYIL* 1 COM101 COMPUTER PROGRAMMING I - - 4 2 6 5 9 2 COM113 INTRODUCTION TO COMPUTER SCIENCE - - 3 0 3 3 5 3 PHY0101 PHYSICS I - - 3 0 3

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : MATEMATİK 1. SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** TOPLAM SAAT ** AKTS

Detaylı

DERS BİLDİRİM FORMU Fakülte/Yüksekokul Bölüm Anabilim Dalı/Program Sınıf Öğretim Dönemi

DERS BİLDİRİM FORMU Fakülte/Yüksekokul Bölüm Anabilim Dalı/Program Sınıf Öğretim Dönemi DERS BİLDİRİM FORMU Fakülte/Yüksekokul Dersin kodu : 1 : Güz Dersin Adı Dersin İngilizce Adı Z/S T U L ATI ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I Principles of Ataturk and History of Revolutions I Z 0 0

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI BİRİNCİ YIL HEM 101* Z Hemşirelik Esasları I Fundamentals of I 3 4 1 5 7 FZY 101 Z Fizyoloji Physiology 3 0-3 3 BİK 101 Z Biyokimya

Detaylı

tarih ve 510 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-2-A

tarih ve 510 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-2-A 2.05.208 tarih ve 50 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki-2-A.YARIYIL* Zorunlu dersler GÜZ Tablo ÖĞRETİM PROGRAMI TABLOSU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ REKREASYON BÖLÜMÜ BAHAR T P K AKTS

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI : 205-206. SINIF /. YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** MAT0 Matematik

Detaylı

Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı

Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı 2014 Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ I.YARIYIL SPY101 Hukukun Temel Kavramları* Zorunlu 3 0 3 4 SPY103 Yönetim

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI. Zorunlu/Seçmeli (Z/S)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI. Zorunlu/Seçmeli (Z/S) ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI I.SINIF GÜZ UYM 101 Üniversite Yaşamına Uyum Z 0 0 0 0 0 EBE101 Ebelikte Temel Kavram ve İlkeler Z 2 4 6 4 9 EBE103 Anatomi Z

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği - 2014

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği - 2014 Yüksekokulu Öğretmenliği - 2014 Genel Toplam Ortalama Yarıyıl Ders = [62 / 8 = 7,75] + 3 = 11 T = 116 U = 70 Toplam Saat = 186 Kredi = 240 ECTS = 240 1. YARIYIL 2. YARIYIL 1 ATA121 Atatürk İlkeleri ve

Detaylı

I. YIL YY KODU Z/S DERSİN ADI DERSİN İNGİLİZCE ADI HAFTALIK DERS SAATI (T + U)-KREDISI

I. YIL YY KODU Z/S DERSİN ADI DERSİN İNGİLİZCE ADI HAFTALIK DERS SAATI (T + U)-KREDISI I. YIL YBD101 Z Foreign Language-I Foreign Language-I 3+0-3 12 TİO103 Z Turizm Tourism 2+0-2 2 TBHM105 Z Statistics Statistics 2+0-2 3 TBHM107 Z Economics Economics 3+0-3 2 I ENF101 Z Temel Bilgi Teknolojileri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PROGRM DI : TİYTRO / Oyunculuk nasanat Dalı SINIF / YRIYIL DERS KODU Uygulama ve Laboratuvar*** YDİ0 YD0 YDF0 2 T0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (ENGLISH LNGUGE) Temel Yabancı Dil (lmanca) (GERMN LNGUGE)

Detaylı

SPOR YÖNETİCİLİĞİ-İKİNCİ ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1

SPOR YÖNETİCİLİĞİ-İKİNCİ ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 SPOR YÖNETİCİLİĞİ-İKİNCİ ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 in Adı in Türü 105 Spor Bilimlerine Giriş 3 0 0 3 3 4 Zorunlu 109 Yönetim Bilimine Giriş 3 0 0 3 3 4 Zorunlu 113 Genel Cimnastik 1 1 0 2

Detaylı

*) Bu dersler Güzel Sanatlar (Müzik, Resim, Görsel Sanatlar vb.) ve Spor ile ilgili olarak açılan seçimlik ders havuzundan seçilecektir.

*) Bu dersler Güzel Sanatlar (Müzik, Resim, Görsel Sanatlar vb.) ve Spor ile ilgili olarak açılan seçimlik ders havuzundan seçilecektir. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK(N.Ö.)LİSANS DERS ÖĞRETİM PLANI I. YIL YBD101 Z Yabancı Dil-I Foreign Language-I 10+0-10 12 T103 Z Turizm Tourism

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİEĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM PLANI.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİEĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM PLANI. I. YARIYIL KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİEĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM PLANI 0801101 Temel Matematik I 2+0 General Mathematics I 6 0801102 Genel

Detaylı

Principles of Atatürk & History of the Turkish Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I revolution I

Principles of Atatürk & History of the Turkish Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I revolution I I I. YIL HAFTALIK DERS SAATI FBÖ 101 Z Genel Fizik I General Physics I (4+0) -4 6 FBÖ 151 Z Genel Fizik Lab. I General Physics Lab. I (0+2) -1 2 FBÖ 103 Z Genel Kimya I General Chemistry I (4+0) -4 6 FBÖ

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLNLRI, KTS VE KREDİLERİ DK KTS 8010121 tatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi -I GK BSE101 Basketbol BSE103 Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri BSE105 Eğitim Bilimine

Detaylı

BİRİNCİ YIL =============

BİRİNCİ YIL ============= ************************************************** *** 523 - REKREASYON *** ************************************************** BİRİNCİ YIL = ALM127 033 302127 ALMANCA I 2 2 3 ALM127 046 302127 ALMANCA

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ TEORİK BÜTÜNLEME PROGRAMI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ TEORİK BÜTÜNLEME PROGRAMI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 07-08 GÜZ DÖNEMİ TEORİK BÜTÜNLEME PROGRAMI SINIF Öğr. 08.0.08 09.0.08 0.0.08.0.08.0.08 Sys. İnsan Anatomisi ve Kinesyolojisi 60 08. 0 Z0-Z08 9- Beden Eğitimi ve

Detaylı