yazan Erkan Gündüz yöneten İrfan Kangı Kerem Poyraz Kayaalp, Fırat Çöloğlu, Nihan Tarhan, Suat Güzey, Nazlı Kar, Erkin Halçe, Ahmet Taşdemir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "yazan Erkan Gündüz yöneten İrfan Kangı Kerem Poyraz Kayaalp, Fırat Çöloğlu, Nihan Tarhan, Suat Güzey, Nazlı Kar, Erkin Halçe, Ahmet Taşdemir"

Transkript

1

2

3 Kıymetli kültür sanat dostları, 2015 Ekim ayından bu yana kültür merkezlerimizde tiyatrodan konsere, söyleşiden sergi ve atölye faaliyetlerine varıncaya kadar birbirinden farklı ve renkli onlarca etkinlik gerçekleştirmeye gayret ettik. Etkinlik planlamalarını yaparken sizlerin taleplerini göz ardı etmeden, sizin en çok beğeneceğinizi ve ilgi göstereceğinizi düşündüğümüz etkinlikleri sizlerle buluşturduk. Mayıs ayının sonu itibariyle kültür sanat sezonu sona eriyor. Fakat dönemi sonlandırırken de önceki aylarda olduğu gibi nitelikli, zihinlerde ve gönüllerde yer edecek etkinlikleri sizlerle buluşturmayı amaç edindik. Bu yıl doğumunun yüzüncü yılını kutladığımız, Türk edebiyatının ve şiirinin önemli köşe taşlarından Behçet Necatigil üzerine iki gün sürecek kapsamlı bir sempozyum düzenliyoruz. Bu sempozyumda sanatkârımız bütün yönleriyle ele alınacak. Yine, düzenlendiği ilk yıldan beri büyük ilgi gören ve artık bir marka haline gelen Göl Saatleri Şiir Akşamı nın bu yıl beşincisini gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikte yurtiçi ve yurtdışından toplam yirmi iki şair gün batımında en güzel şiirlerini sizler için okuyacak. Bu güzel akşam Türk Halk Müziği sanatçısı Ayfer Vardar ın dinletisiyle taçlanacak. 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kültür ve Sanat merkezlerimizde eğitim gören gençlerimizin yeteneklerini sergileyecekleri Genç Fest, gençlik festivalimiz de sizlerle olacak. Kursiyerlerimiz, yıl boyu aldıkları eğitimin neticesinde kazandıkları hünerlerini sizler için sergileyecekler. Bir kültür ve sanat sezonunu daha sonlandırırken cennet kokulu annelerimizin Anneler Günü nü, Miraç kandilinizi ve bütün gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nı tebrik ediyor, bir sonraki kültür sanat sezonunda yeniden buluşmak üzere esenlikler diliyorum. Temel KARADENİZ Küçükçekmece Belediye Başkanı

4

5 yazan Erkan Gündüz yöneten İrfan Kangı Kerem Poyraz Kayaalp, Fırat Çöloğlu, Nihan Tarhan, Suat Güzey, Nazlı Kar, Erkin Halçe, Ahmet Taşdemir Kızlarının en mutlu günü için hazırlanan bir aile, sevdiği için fütursuzca mücadele eden bir genç, evliliği deneme tahtası olarak gören bir damat, bir dediği bir dediğini tutmayan bunak bir amca ve ortada bir ceset Bir kız isteme merasimi ne kadar zor olabilir? sorusunun cevabını veren Darısı Başımıza düşmeyen temposu, koşturmacası, deneyimli oyuncu kadrosu ve sürprizleriyle seyirciye keyifli bir akşam yaşatıyor.

6 yazan İskender Pala yöneten Hidayet Erdinç oyuncular: Fatih Kahraman, Nihal Tercan, Göker Ersivri, Erdoğan Aydemir, Rezzak Aklar, Hakan Onat Peynirci, Işıl Keskin, Bahar Yanılmaz, Can Sözeri Cenk Dinçsoy, Eray Cezayirlioğlu, Metehan Kuru, Emre Akarsu, Özcan Akgöz, i. Cem Tek, Ozan Uz, Zekayi Metin, Hakan Güngör, Mehmet Pala, Emre Avşar, Mehmet Konu, Özden Dindar, Mehtap Gündoğdu, Büşra İlay Tiryaki, Merve Akaydın, İpek Şen, Burçin Yıldırım, Aslı Büşra Sarınç, Arda Kaptanlar, Murat Ceylan, Arif Mustafa Güney, Bulut Mesci Bizanslı tekfurlar, gittikçe güçlenmekte olan Osman Bey i Bizanslı tekfurlar, Osman Bey i ortadan kaldırmak için hain bir plan yaparlar. Osman tuzağı tersine çevirecek zekice bir plan yapar. Kadın kılığına sokarak düğüne getirdiği askerleri sayesinde pusuyu bertaraf eder. Aynı anda hem Bilecik Kalesinde, hem düğün alanında başlayan savaş Osman Bey in zaferiyle sonuçlanır.

7 yazan Cevat Fehmi Başkut yöneten Halil İbrahim Kaplan Oyuncular: Halil İbrahim Kaplan, Faruk Yıldırım, Burak Aydın, Coşkun Gültekin, Serap Ağalar, Nazlı Pınar Kaya, Kenan Etişgen Amerika, İstanbul ve Harput üçgeninde geçen bu trajikomik hikâyede ana karakterimiz Mister Abraham Maderus, Amerikalı bir milyoner olarak kırk sene önce kaybettiği kardeşi Ahmet i aramak için İstanbul a gelir ve macera böyle başlar.

8 yazan Turgut Özakman yöneten Kemal Kocatürk Oyuncular: Ali Karagöz, Bahtiyar Engin, Cihan Kurtaran, Çağatay Palabıyık,Gülsün Odabaş, Hamit Erentürk, Murat Ozan, Murat Üzen, Nazan Yatgın, Nevzat Çankara, Orhan Hızlı, Pelin Budak, Pınar Demiral,Selçuk Soğukçay, Serkan Bacak, Volkan Ayhan, Zeynep Ceren Gedikali Rasim Baba nın oğlu Yusuf, gölge oyunuyla ilgilenmektedir. Oğlunun da kendisi gibi ünlü bir kabadayı olmasını isteyen Rasim Baba, oğlunu Fehim Paşa nın konağına götürür. Konaktaki kadınları eğlendirmek için bizzat Fehim Paşa tarafından gölge oyuncusu olarak görevlendirilir. Bir de üstüne, Fehim Paşa nın kızına âşık olunca büyük siyasi karışıklıkların, iktidar kavgalarının ortasında eğlenceli bir olaylar dizisi gelişir.

9 yazan Göksel Arslan oyuncu: Emre Narcı Bu oyun; rasathanede ölümün ne zaman ve kimden geleceğini bilmeden, yaşamı sorgulayan bir adamın hikayesidir. Hayyam ı anlamak için, yaşamı anlamak, ama önce ölümü anlamak gerekir. Dinlerin haber verdiği ölüm sonrası hayatı, cenneti ve cehennemi, ölümü kavramak, sırrını çözmek ve insanlığa yol göstermek için cebirden, tıbba nice eserler verdi. Zamanında onun için Var olan bütün bilgileri bilir denmiştir.

10 Uyarlayan Gökçe Biçer yöneten Hakan Altıner oyuncular: Can Gürzap, Tayfun Yılmaz, Sadi Özen, Efe Yeşilay, Can Türkdoğan, Metin Hasgül, Mekin Sezer, Berkay Şanveren, Emre Çoldur, Enes Daniş, Onur Yaldız, Alev Sezer, Gökhan Dost, Hande Djvadi, İrem Uğural, Banu Batur Öğrencilerin, ailelerinin onlar için seçtiği geleceği yaşamakla kendi istediklerini yapabilmenin önündeki engeller ve bunlarla başa çıkma yöntemleri anlatılıyor. Okula yeni atanan John Keating, önlerine yeni bakış açıları sunarak, şiir dünyasına girmelerini, günü en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve Walt Whitman ın dediği gibi hayata kendi dizeleri ile katılabilmeleri için farkındalıklarını artırmaya çalışmaktadır.

11 yazan ve yöneten Murat Kürüz oyuncular: Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tunçalp, Arzu Budak sahne alıyor. Bu tiyatro oyununda acı gerçeklerle bir kez daha yüzleşiyoruz. Günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan bu öykü bir mizah örneği... Günümüz hastalığı olan sınıf atlama ile yüzleşmeye hazır mısınız? Kutsal aile, kutsal birliktelik, ailenin mahremiyeti, evimiz; canımız, pembe pancurlu yuvamız gibi kavramlar bir anda domino taşı gibi devriliyor. Çünkü bu kavramlar tüketme ve sınıf atlama hastalığına yenik düşüyorlar.

12 yazan Eren Genç yöneten Zülfikar Yazgaç oyuncular: Zülfikar Yazgaç, Merih Fırat, Tolga Öz, Hamza Yazıcı, Melek İşlek, Eren Genç Yaptıkları tiyatro gösterisi ile başarısızlığa uğrayan ekip, soyunma odasına hüsrana uğramış bir halde girerler. Hem tiyatronun hem de oyuncuların borçları oldukça fazladır. Tek çare olarak bir akşam da yeni bir oyun hazırlayıp kısa zamanda sahnelemektir. Kostümleri, dekorları yoktur, senaryo yoktur ve tek prova ile bir gecede yeni bir oyun nasıl olacaktır? Hem bir prova hem de bir oyun seyredip kahkahalarla güleceksiniz.

13 yazan ve yöneten Şerafettin Kaya oyuncular: Mustafa Güngör, Pelin Takat, Didem Yeldan, Gül Gökce Korkmaz, Zeynep Akan, Eylem Doğan, Emel Ovalı Hayata direnen; ekonomik durumu kötü ezilmiş bir kadın, sosyal duyarlılığı yüksek bir garson, evli bir adama âşık bir genç kızın dramı, lüks yaşama heveslenen bir kadının psikolojisinin bozulması Ailesiz büyüyen genç bir kızın madde bağımlılığından kurtulması ve hayata karşı duyduğu öfke Bütün dünyayı dolaşsa da kendini yerele yönlendiren bir kadın Hepsi de kendini hayata bağlayacak bir umudun bir amacın peşinde.

14

15

16

17 yazan ve yöneten Nadir Ersoy Oyuncular: Nadir Ersoy, Yılmaz Fidan, Ali Erdoğan, Nesrin Uçar, Lütfü Özkılıç, Sena Ersoy, Ayten Öztürk, Feridun Bozdeveci, Hilal Doyran, Merve Karabulut, Mücahit Nazifoğlu, Yaşar Akvardar Emine ve üç küçük çocuğu, babalarını yıllar önce Filistin e yollamış ve o günden bu yana ondan haber alamamışlardır. Babanın gidişinden bir süre sonra İstanbul a göç etmek zorunda kalan aile, Emine ve evin büyük oğlu Ali nin çabalarıyla yaşamlarına devam etmektedir. Hikaye, piknik yapmak için sabah erkenden yola koyulan ailenin yaşadığı bir kazayla başlar.

18 yazan ve yöneten Şirin Gedikli oyuncular: Fatoş İzdeven, Murat Dönmez, Melek İşlek,Erkan Gündüz Güzeller güzeli, iyi kalpli Pamuk Prenses bir anda kendisini hayvanlar aleminde bulur. Oraya nasıl geldiği hakkında hiçbir fikri yoktur. Bir an önce evine gitmeyi ister. Fakat kötü köpek Piko yaptığı yaramazlıklarla Şaşkın Ördek ve Meraklı Pengueni çok üzmektedir. Pamuk Prenses de bu durumu görmezden gelemez. Şaşkın Ördek ve Meraklı Penguen, Piko ya iyi bir ders vermek için Pamuk Prenses den yardım isterler. Acaba Piko dersini alacak mı?

19 yazan Beydeba yöneten Hüseyin Sorgun oyuncular: Şahin Sancak, Murat Kocacık, Uğur Deniz Yuka, Erdoğan Hasan Cengiz, Derya Şahan, Gülbahar Pay Ormanlar Kralı Aslan, o âna kadar hiç duymadığı bir ses yüzünden yemeden içmeden kesilmiş, dışarı çıkamaz olmuştur. Kötü niyetli Dimne, Aslan ın Şetrebe nin sesinden korktuğunu keşfeder ve onun yanında yer edinmek için bu korkuyu kullanmak ister. İyi yürekli Kelile nin bütün nasihatini kulak arkası eden Dimne, yolundan şaşmaz. Ancak Dimne nin bir oyunu varsa ormanın sahibinin de bir oyunu vardır. Fabl türünün önemli ve ilk örneklerinden biri olan Kelile ve Dimne, Beydeba tarafından Hint Kralı Debşelem e sunulmuş hikmetli hikâyelerden oluşur. Bu eğlenceli oyuna davetlisiniz.

20 yazan Ebru Yavuz yöneten Seyit Demir oyuncular: Zuhal Deliağaoğlu, Kemal Maden, Dila Kavasoğlu, Merve Göydağ Hayal kurmanın ve o hayalin peşinden aşkla, sevgiyle ve çok çalışarak gitmenin, başarılı olmanın hikayesidir Hayaller Dünyası Her hikâyede olduğu gibi burada da iyiler ve kötüler vardır. Pastacı olmak isteyen Yamak Mıstık tan Hayaller Pastanesi sahibesi Pembe Şeker Hanım a, Susam Pastanesi nin hırslı sahibesi Bayan Susam dan gösteriş meraklısı Bayan Kokoş a renkli ve canlıdır her şey. Hadi hep beraber izleyelim!

21 yazan Bilal Aydoğdu yöneten Burcu Taş oyuncular: Adnan Mehmet Ali Aslan, Melis Çalgı, Efe Teker, Vedat Arıcan, Betül Özkay Kahramanlarımız Aslan, Kaplan, Çita ve Kedi kendilerine ait bir müzik grubu kurup karınlarını bu şekilde çalışarak doyurabileceklerini düşünürler. Kedi nin ailesinden olan Yaşlı Kedi, bir zamanlar Bremen Mızıkacıları ndan biridir ve mızıkasını kediye verir. Kahramanlarımız görelim, nasıl bir maceraya atılacak!

22 yazan Burhan Gün yöneten Abdullah Gün oyuncular: Hasan Gündoğdu, Hakan Gün, Mesut Erdemir, Ertunç Alıcı, Ertuğrul Doğancan Kahraman Ağustos Böceği bir mucittir. Orman halkının yaşamını kolaylaştırmak için yeni icatlar yapar. Karıncaların yüklerini daha hızlı ve daha az yorularak taşımalarını sağlayabilecek bir araç-tekerlekbus, kaplumbağanın daha hızlı yol alabilmesini sağlayacak bir süper kaykay ve niceleri Ama icatları orman sakinleri tarafından pek hoş karşılanmaz. Görelim, bizi nasıl bir macera bekliyor!

23 yazan ve yöneten Musa Yüzgüleç oyuncular: Şahin Sancak, Can Yaman, Musa Yüzgüleç, Mustafa Bektaş, Binnur Işık, Bükem Uğur İnsanların ve kocaman binaların arasında, azılı Köpşef e eşlik ederek yaşayan Kuçu ve Hapçu dan oluşan köpekler ve birbirinden hırslı Cipsi ile Pisi ye eşlik eden Bayan Misi nin oluşturduğu kediler, mahallenin liderliği için amansız bir yarışa girerler. Birbirlerini yenip mahallenin lideri olmaya çalışırken aralarındaki sorunların üstesinden gelebilecekler mi?

24 uyarlayan ve yöneten İbrahim Yakut oyuncular: Burçak Yüksektepe, Çisel Kuşkan, Ensar Gündüzay, İbrahim Yakut Hansel ve Gretel, Kötü Karga nın onları kandırmasıyla kara ormanda İhtiyar Adam a tutsak olurlar. Kara ormanda tek başına yaşamakta olan İhtiyar Adam, çocukları pastadan yapılmış eviyle kandırarak çocukların kendine hizmet etmelerini ve yalnızlığını paylaşmalarını ister. İhtiyar Adam dan kurtulmanın tek yolu ise kimsenin bilemediği bilmeceleri bilmektir.

25 yazan ve yöneten Musa Gönüllü oyuncular: Musa Gönüllü, Sevgi Kalender, Fatih Küçük, Duygu Gönüllü, Nihan Güneş Bir çöpçü tüm dünyayı temizleyebilir mi? Elinden ne kadarı gelir? Acaba etrafımızdaki çöplerin içinde kirden pislikten oluşan canavarlar mı yaşıyor? Çevreyi kirletenlerin aklına onlar mı giriyor? Dünyamızın dışında yaşayanlar kirlilikle ilgili ne düşünüyorlar? Ormanlarımızın sonu mu geliyor? Peki, ormanlarımızın faydalarını biliyor muyuz? Bütün bu sorulara cevap bulup eğleneceğimiz oyunumuza bekliyoruz.

26 Engel Tanımayan Çocuk Tiyatrosu /4-8 yazan ve yöneten Senem Sönmez Arslan oyuncular: Gülsemin Şimşek, Neslihan Manioğlu, Canan Demir, Büşra Yağcı Martısız Ada okyanusun ortasında hiçbir martının konmadığı bir adadır. Onun ve oralarda yaşayan tüm martıların hayatı bir gün dört farklı cesur martı sayesinde değişir. Görmez Martı, Duymaz Martı, Hareketli Martı ve Martı Tek kendi hayatlarını, adanın hayatını ve oralarda yaşayan tüm martıların hayatlarını nasıl güzelleştirir?

27 yazan ve yöneten Coşkun Gültekin oyuncular: Beyza Birgen, Eyüp Türkan, Kübra Erol, Birce Ece Toksavul, Didem Özkan, Selma Kaya Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, kalemin krallığı insanlık tarihi var olduğu sürece devam edecek. Ama her şey mutlu devam etmeyecek gibi görünüyor. Kötü kalemtıraş, kalemin her zaman düşmanı olmuş ve onu her fırsatta zora sokmak için elinden geleni yapmıştır. Yine eline geçen bir fırsatı kullanmak üzereyken hesapta olmayan biri çıkagelir ve kalemle birlik olup kalemtıraşa karşı mücadele ederler. Bu mücadelenin sonu mutlu mu olur? Yoksa mutsuz mu? Doğrusu bende merak ettim. O zaman ne duruyoruz? Hadi birlikte izlemeye gidelim.

28 yazan ve yöneten Erkay Yavuz oyuncular: Kerem Tanık, Çağatay Dörtyıldız,Hasan Can Türkkanı,Erkay Yavuz Tankuk ile minkak iyi iki arkadaştır. Tankuk yaramaz bir çocuktur. Minkak ise onun aksine derslerinde başarılı, söz dinleyen örnek bir öğrencidir. Bir gün öğretmenleri Tankuk un yaptığı yaramazlıklardan vazgeçmesi için onu örnek bir çocuk olan Minkak ın yanına oturtur. Minkak ona hem ders çalışırken hem de oyun oynarken neyin doğru neyin yanlış olduğunu eğlenceli bir üslupla öğretir.

29

30

31

32 konuşmacı Psk. Kübra Nur Kesen Çocuklar neden tırnak Yer? Ne yapılmalıdır? Parmak emmenin sebepleri nelerdir? Nasıl davranılmalıdır? Doğduğundan beri hala parmağını emiyor? Ne yapmalıyım? Her yolu denedim bir türlü geçmiyor. Eğer siz de bu soruları sık sık kendinize soruyorsanız ve cevap bulmakta zorlanıyorsanız söyleşiye davetlisiniz.

33 konuşmacı Gülser Ateş Hz. Havva (as) dan bugüne Kuran-ı Kerim de adı geçen kadınlar... Efendimiz in (SAV) hayatında rol oynayan kadınlar... Anne olarak, eş olarak ve iş hayatında ailevi ve sosyal yönden kadınların durumu... Ayet ve hadislerle desteklenecek söyleşiye davetlisiniz.

34 konuşmacı Endokrinolog Mustafa Gürkan Taşkale Hormon dengesizliği ve problemlerine, diyabet, tiroid hastalıkları, metabolik bozukluklar, hormonların fazla ya da az üretimi, menopoz, osteoporoz, hipertansiyon, yağ metabolizması ile ilgili hastalıklar, kısırlık, boy kısalığı, salgı bezlerinin tümörleri, şişmanlık ve kilo problemlerinize tanı koymak ve tedavi süreçleri ile ilgili bilgilendirmeler için söyleşiye davetlisiniz.

35 konuşmacı Yusuf Özkan Özburun Modern dünyanın bizi tüketime, tüketirken kendimizi tüketmeye yönlendiren yanıyla nasıl mücadele etmeli? Saplantılı, takıntılı, bağımlı yanlarımız ve buna bizi yatkın hale getiren düşünce, duygu ve davranış alışkanlıklarımızdan nasıl kurtulabiliriz? Tiryakiliğe, bağımlılığa yatkın bir kişilik yapısından otokontrolü yüksek, kendini yönetebilen, bağlı olan ama bağımlı olmayan bir yapıya geçiş mümkün mü? Çağın manevi bünyemizi bozan hastalıkları, kendi kendimize koyduğumuz bariyerle birleşince neler oluyor? Madde bağımlılıklarının kaynağında psikolojik yapımızın hangi dinamikleri yatıyor? Tüm bu sorulara cevap aranacak söyleşimize davetlisiniz.

36 konuşmacı Uzm. Psikolog Aslı Karasaç Ergenlik, birçok yoğun ve karmaşık duyguların yaşanabildiği, çocuklukla vedalaşıp gençliğe ilk adımların atıldığı yetişkinliğe hazırlık sürecidir. Bu süreç ergenler için olduğu kadar aileler için de oldukça zor bir süreçtir. Ergenler neredeyse tüm enerjilerini bir gruba ait olmak için harcarlar. Grubun dışında kalmamak adına grubun tüm kural ve sınırlılıklarına uyum sağlar ve grup dışında kalmamak için neredeyse baskı altında kalabilirler. Söyleşiye davetlisiniz.

37 Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü Çalışmaları başlıyor! Temel müzik bilgileri edinip, enstrümanları tanıyacağımız ve eğitici olduğu kadar eğlenceli, birçok farklı unsurlarla zenginleştirilmiş uygulamalar ile siz küçük arkadaşlarımızın katılımıyla kaliteli müziğin tadına varacağımız atölye çalışmalarımızda çok güzel dakikalar geçireceğiz. Hep beraber Yaşasın müzik! diyebilmek için, sizleri atölyelerimize bekliyoruz

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54 Turna Göçü: Ali Akbaş ve Şiiri Yöneten Prof. Dr. Yakup Çelik Konuşmacılar Bayram Bilge Tokel, Yakup Ömeroğlu, Bahtiyar Aslan Panel : Türk Edebiyatı Vakfı Saat: Dinleti : Mavran Adası Küçükçekmece Göl Kenarı Saat: Konser Ayfer Vardar Sunum Hüseyin Köroğlu 27 Mayıs Cuma

55 Katılımcı Şairler Ayşe Sevim Cevdet Karal Domenico Brancale (İTALYA) Elvedin Neziroviç (BOSNA HERSEK) Hayriye Ünal Hulud El Mualla (BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ) Mahmoud Al Tawail (SURİYE) Mehmet Aycı Mehmet Baş Mehmet Can Doğan Mehmet S. Fidancı Murat Koparan Mustafa Aydoğan Mustafa Özçelik Mustafa Uçurum Naida Mujkiç (BOSNA HERSEK) Nurettin Durman Ricardo Bellveser (İSPANYA) Sıtkı Caney Şadi Kocabaş Ünsal Ünlü

56 Mayıs Pazar Saat:

57 28 Mayıs Cumartesi Saat:

58 Küçükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri Şef 29 Mayıs Pazar Saat:

59 "Bahar Bülbül ve Gül" Şef: Fuat İkiz Sunum: Başak İkiz

60

61

62

63

64

65 21 Nisan-10 Mayıs 2016

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79 konuşmacı Muzaffer Doğan Büyük şair ve düşünür Necib Fâzıl Kısakürek in hem doğum, hem de ölüm yıldönümü Mayıs ayına rastlar. İstanbul da 26 Mayıs 1904 de doğan şair, 33 sene evvel, gene bir Mayıs ayında (25 Mayıs 1983) aramızdan ayrıldı. Necib Fâzıl üzerine yaptığı çalışmalarıyla tanınan edebiyatçı yazar Muzaffer Doğan, Marmara Anadolu İmam-Hatip Lisesinde, Şiir, sanatların sultanıdır. diyen büyük şairin şiir ve düşüncelerinden bir demet sunacak. Davetlisiniz.

80 yöneten Mustafa Çalışan konuşmacı Mehmet Paksu İslâm dininin örnek ve öncü şahsiyetleri Peygamber Yıldızları olarak bilinen sahabelerin hayat hikâyelerinden kesitlerin anlatılacağı söyleşimizde; hadislerle de günümüz insanının problemlerine ufuk açacak örnekler sunulacaktır. Davetlisiniz

81 konuşmacı Mehtap Altan Yarınlar, yazmayı ve okumayı şiar edinmiş gençlerin yüreklerinde aydınlanacak. diyerek okul programlarında Yazmak Eylemi üzerine programlar gerçekleştiren yazar Mehtap Altan Anneler Günü etkinliklerimiz kapsamında kadın/edebiyat/yazmak üzerine öğrenciler ile söyleşecek. Davetlisiniz.

82 konuşmacı Dr. Şeref Akbaba Medeniyet tasavvuru bir değerler sistemidir ve her tasavvurun kendine has kabulleri vardır. İslam medeniyetinin de kendine has kabulleri olduğu gibi. Bu kabuller. toplumsal yaşamın her alanında: kültürde. inançta. mimarı de. sanatta vs. bütün alanlarda etkisini gösterir. Dr. Şeref Akbaba. bir değerler sistemi olarak kabul edilen Kültür ve Mede niyet kavramını anlatıyor. Davetlisiniz.

83 konuşmacı Ayşegül Zorlu Çocuklara iyilik, doğruluk vs. kavramlar zamanında en doğru şekilde verilmezse sonraki dönemlerde beklenmedik durumlarla karşılaşmak bizim için hiç de sürpriz olmaz. O bakımdan bu konuları çocuklarımıza zamanında öğretmekte fayda var. Şakrak ile İyilik Yolunda konulu etkinlikte bu kavramlar üzerinde duruluyor ve çocuklarla eğlenceli vakit geçiriliyor.

84 konuşmacı Erol Erdoğan İdeal-kariyer arasındaki olumlu ve olumsuz etkileşimler neler? Modernizm bizi ideal olmaya mı, kariyerist olmaya mı yönlendiriyor, tercihimiz nasıl olmalı? Bir şey olmak ile bir şey yapmak arasındaki denge nasıl sağlanacak? İlahiyatçı ve Sosyolog Erol Erdoğan, gençlerin kendini yetiştirmeleri ve yeni bir dünyanın kurulmasına verecekleri katkıların niteliğini belirleyecek olan ideal ve kariyer süreçlerini anlatacak. Davetlisiniz

85 konuşmacı Ayşegül Zorlu Çocuklara iyilik, doğruluk vs. kavramlar zamanında en doğru şekilde verilmezse sonraki dönemlerde beklenmedik durumlarla karşılaşmak bizim için hiç de sürpriz olmaz. O bakımdan bu konuları çocuklarımıza zamanında öğretmekte fayda var. Şakrak ile İyilik Yolunda konulu etkinlikte bu kavramlar üzerinde duruluyor ve çocuklarla eğlenceli vakit geçiriliyor.

86 konuşmacı Lokman Yıldız İstanbul mutlaka fethedilecektir müjdesini alan her İslam komutanı ona karşı heyecan duymuş ve İstanbul u almak için seferler düzenlemiştir. Fakat İstanbul başkalarının da gözdesiydi. Onu vermemek için var güçleriyle İstanbul u korumaya çalıştıkları halde çalışarak başarmanın, azim ve gayretin, hiçbir etnik yapı üstünlüğü gözetilmeksizin tek yürek olan ümmet olma şuuruyla, Peygamberin müjdesini alan İstanbul alınarak hasretin sona erdiği bir zaferdir. İçinde yaşadığımız bu şehir için kimler nasıl ve ne için mücadele ettiler? Fetih esnasında hangi esrarlı hadiseler yaşandı? Hıristiyanlar buna niçin sevindiler? Bu şehre sahip çıkmak için sorumluluklarımız nelerdir? Bütün bu soruların cevabı söyleşimizde...

87

88

89

90

91

92

93

94

95

96

97

98

99

100

101

102

103 Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü Çalışmaları başlıyor! Temel müzik bilgileri edinip, enstrümanları tanıyacağımız ve eğitici olduğu kadar eğlenceli, birçok farklı unsurlarla zenginleştirilmiş uygulamalar ile siz küçük arkadaşlarımızın katılımıyla kaliteli müziğin tadına varacağımız atölye çalışmalarımızda çok güzel dakikalar geçireceğiz. Hep beraber Yaşasın müzik! diyebilmek için, sizleri atölyelerimize bekliyoruz

104

105 AKSM Fotoğraflardaki Çocuk Oyunları adlı sergimiz 10 Mayıs tarihine kadar AKSM sergi salonunda seyirci ile buluşmaya devam ediyor. 14 Mayıs 19 Haziran tarihleri arasında Halk Eğitim Merkezi Hüsn-i hat ve Tezhip Sergisi Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerin Hüsn-i Hat ve Tezhip çalışmaları yer alacak. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Hüsn-i Hat ve Tezhip sergisinde kursiyerlerin yapmış oldukları otuz adet çalışma yer alacak. Usta Öğretici Ulviye Döndü Öztürk yönetiminde hazırlanan çalışmalar 19 Haziran tarihine kadar Atakent Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu nda izlenebilecek. Atölye çalışmalarına herkes davetlidir. CKSM Cennet Kültür ve Sanat Merkezi nde 20 Nisan 20 Mayıs tarihleri arasında Aşk-I Nebî adlı sergimizde Kutlu Doğum haftasında; Mehmet Çebi Koleksiyonu ndan Hilye-i Şerif örnekleri sergilenecektir. Hilye-i Şerif, Hilye-i Saadet ya da Hilye-i Nebevi gibi isimlerle de bilinen ve Hz. Peygamber in fiziksel özelliklerini, karakterini, insani ve ahlaki niteliklerini anlatan Hilye ler gerek İslam edebiyatı gerekse hat ve tezhip sanatlarında önemli bir yere sahiptir. Bu sözlü tasvirler; Hz. Muhammed ile görüşme fırsatı bulamamış kimseler tarafından, Hz. Peygamber e duydukları özlem ve muhabbetlerini, onu görenlerin resim gibi göz önüne gelecek şekilde anlatımlarını dinleyerek gidermişlerdir. Sergi gezisi ve atölye çalışmalarına herkes davetlidir. SKSM Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi nde düzenlediğimiz sergiler de aralıksız devam ediyor. 20 Nisan 10 Mayıs tarihleri arasında Geleneksel Sanatlar Proje sergisi olan Sanat ın Sır Hali adlı sergimizde geleneksel ve çağdaş tarzlarda birbirinden güzel çini örneklerini Geleneksel Sanatlar Akademisi Kursiyerlerinin yapmış olduğu çalışmalar sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. 12 Mayıs 22 Mayıs Resim Kursiyeri Yıl Sonu Karma Sergisi nde resim sanatı sevgisi etrafında birleşmiş, büyük bir istek ve özveriyle çalışan ressam adaylarının çalışmaları yer almaktadır. Klasikten güncele ve modern sanata kadar geniş örnekler sunulmaktadır. Resimlerde belli bir tema ve konu birliğinden ziyade öğrencilerin farklı eğilimlerinin özgürce ortaya çıkması hedeflenmiştir. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi ve Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi resim sınıflarının yıl boyunca ürettikleri resimler izlenebilecektir. 24 Mayıs 05 Haziran tarihleri arasında Bilgi Evleri Yıl Sonu Etkinlikleri Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri nin geleneksel hale gelen yıl sonu etkinlikleri yine birbirinden renkli programlarla izleyicilerle buluşuyor. Karikatür, resim ve çakıltaşı sergilerinin yanı sıra bilim şenliği de SKSM Sergi Salonu nda izleyicilerle buluşacak. Birbirinden ilginç tasarım ve bilimsel çalışmaların boyutlu sunumları izleyenleri deneysel bir sergiye davet ediyor.

106 Özel Tiyatrolar Yetişkin Oyunları Tam Bilet : 4.00 Yetişkin Oyunları İndirimli Bilet : 2.00 Çocuk Oyunları Bilet : 1.00 İstanbul Devlet Tiyatrosu Oyunları Yetişkin Oyunları Tam Bilet : 6.00 Yetişkin Oyunları İndirimli Bilet : 4.00 Müzikal Oyunlar Tam Bilet : 7.50 Müzikal Oyunlar İndirimli Bilet : 5.00 Çocuk Oyunları Bilet : 2.00 İstanbul Devlet Tiyatrosu Küçükçekmece Cennet Kültür ve Sanat Merkezi iletişim numarası Konserler Tam Bilet : 2.00 Öğrenci Bileti : 1.00 Sinemalar Tam Bilet : 2.00 Öğrenci Bileti : 1.00 Çocuk Bileti : 1.00 Tiyatro oyunları, konserler ve sinemalar dışında bütün etkinliklerimiz ücretsizdir. Biletinizi tiyatrolar, konserler ve sinemalar için haftanın her günü gişeden ve bilet.kucukcekmece.bel.tr adresinden temin edebilirsiniz. Etkinlik başlamadan 10 dk. önce tüm seyircilerimizin salondaki yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmaz, geç kalan seyirciler 2. perdeyi izleyebilirler. Bilet kontrolü yapıldıktan sonra koltuk numarasına göre oturulması gerekmektedir. Tiyatro salonuna yiyecek ve içecek ile girilmesi yasaktır. Etkinlik süresince cep telefonları kapalı tutulmalıdır. Acil durumlar dışında etkinlik sonuna kadar salondan çıkılmaması önemle rica olunur. Çocuk tiyatrolarımız ve çocuk sinemalarımızda izleyici yaş sınırı 3; diğer tiyatro, sinema ve konser etkinlikleri için izleyici yaş sınırı 10 dür. Hepimizin güvenliği ve seyir kalitesi açısından önemli olan bu kurallara uyduğunuz için teşekkür ederiz.

107

108

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr ocak 2016 ocak 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Üzerinde yaşamaktan mutluluk duyduğumuz ve insan odaklı hizmet anlayışımızla birçok

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ Sayfa : 1 / 7 1 BULUT Abdulsamet 07001 Çağrı Merkezi Elemanı 85 GEÇTİ 2 AHMET TAHİR Ahmet 06898 Çağrı Merkezi Elemanı 55 GEÇTİ 3 KAYABAŞI Akgün 07002 Çağrı Merkezi Elemanı 50 GEÇTİ 4 DİNÇ Ali 06919 Çağrı

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 1 Salahattin KİRİŞ ASİL 2 Sinan TOMBALAK ASİL 3 Alev ANBAR ASİL 4 Mehmet Şafii KARABULUT ASİL 1 Burak YILDIRIM ASİL TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ DOKTORA PROGRAMI 1 Yusuf

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ SORGULAMA ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER Nejat Semerci Anadolu Üniversitesi Resim Nejat Semerci Tansel Diplikaya Anadolu Üniversitesi Çizgi Film Satı Gamze Erdoğan

Detaylı

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2013 HACIBEKTAŞ TÖRENİN BİR GÜN ÖNCESİ 15 AĞUSTOS 2013 PERŞEMBE : 11.00 : Atatürk Anıtına Çelenk

Detaylı

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 120114036 Ozan Emre ERDEM Upper-Intermediate 120114023 Buse Yonca HÜSMEN

Detaylı

20 EKİM 2007 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILAN SINAVIN SONUCU HUKUK İNGİLİZCESİ VI Cumartesi - Pazar Saat : 15.00-18.00 Salon D

20 EKİM 2007 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILAN SINAVIN SONUCU HUKUK İNGİLİZCESİ VI Cumartesi - Pazar Saat : 15.00-18.00 Salon D 20 EKİM 2007 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILAN SINAVIN HUKUK İNGİLİZCESİ VI Cumartesi - Pazar Saat : 15.00-18.00 Salon D 1 BETÜL KURNAZ 2 35490 VOLKAN UYSAL 3 34966 HOVSEP PAYEL 4 33196 GÖZDE İŞÇİ 5 SİBEL YILMAZ

Detaylı

SINAV TARİHİ VE SAATİ:

SINAV TARİHİ VE SAATİ: SINAV TARİHİ VE SAATİ 02.11.2017-1300 KANİN Radyo, Televizyon ve Sinema Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı İmza 1 145312021 TALİP KUL 2 145313020 TANSU GÜNEŞ 3 145313027 TUNA MENEVŞE 4 145314093 GÖNENDEN 5

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 4. SINIF SEÇMELİ DERS ISE4216 YAPILARDA TAŞIYICI SİSTEM BELİRLENMESİ Prof. Dr. Erdal İRTEM

2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 4. SINIF SEÇMELİ DERS ISE4216 YAPILARDA TAŞIYICI SİSTEM BELİRLENMESİ Prof. Dr. Erdal İRTEM 2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 4. SINIF SEÇMELİ DERS ISE4216 YAPILARDA TAŞIYICI SİSTEM BELİRLENMESİ Prof. Dr. Erdal İRTEM II.Öğretim 1 200820401001 Cihan Şahin 2 200820401014 Helin Bingöl 3 200820401016

Detaylı

DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) SINAV SONUÇ LİSTESİ İNŞAAT SÜRVEYANI (SÜRVEYAN) 1 BURSA AHMET KAVAS ASİL KAZANDI 2 BURSA UFUK GÜVEN ASİL KAZANDI 3 BURSA ŞENOL MUTLU ASİL KAZANDI 4 BURSA ALAETTİN OLFAZ ASİL KAZANDI 5 BURSA HÜSEYİN TOKLU ASİL KAZANDI 6 BURSA

Detaylı

2016 YILI OCAK DÖNEMİ İL İÇİ BİRLİKLER ARASI YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI

2016 YILI OCAK DÖNEMİ İL İÇİ BİRLİKLER ARASI YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI 1 İlkin SARIDİLEK DİŞ HEKİMİ FATİH KHB A.KUZEY KHB UYGUN 2 Emine ÇELİK DİŞ HEKİMİ FATİH KHB ÇEKMECE KHB UYGUN 3 MELİHA ÖZER EBE FATİH KHB ÇEKMECE KHB UYGUN 4 REYHAN ÇAVKAÇTI EBE FATİH KHB ÇEKMECE KHB UYGUN

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER Sınıf Şube 9 A 12 ORHAN ÖZTÜRK YABANCI DİL 45,25 9 A 28 SATILMIŞ DEMİRCİ MATEMATİK 45,00 9 A 30

Detaylı

19/11/2015 TARİHLİ AKADEMİK İLANLARDA YER ALAN KADROLARA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI. Lisans Mezuniyet.

19/11/2015 TARİHLİ AKADEMİK İLANLARDA YER ALAN KADROLARA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI. Lisans Mezuniyet. 19/11/2015 TARİHLİ AKADEMİK İLANLARDA YER ALAN KADROLARA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN E SONUÇLARI BİRİMİ: DALAMAN MESLEK YÜKSEKOKULU %30 (SINAVA GİRMEYE HAK 1 Hakan ÖZKAN Ulaştırma Hizmetleri Böl. /Marina İşletme

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM ETMEYECEK

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM ETMEYECEK 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ Sıra No Fakülte No Adı-Soyadı Devam Durumu 1 1101000154 UTKU ŞAHİN DEVAM EDECEK 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM

Detaylı

* KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN (ASİL) TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN KAYITLARI 03-05 ŞUBAT 2014 TARİHLERİ ARASINDA,

* KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN (ASİL) TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN KAYITLARI 03-05 ŞUBAT 2014 TARİHLERİ ARASINDA, 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA ANABİLİM DALI/PROGRAMLARINI KAZANAN TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT DUYURULARI * KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN () TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

Detaylı

MANGALA TURNUVASI 7. 8.SINIF LİSTESİ

MANGALA TURNUVASI 7. 8.SINIF LİSTESİ MANGALA TURNUVASI. 8.SINIF LİSTESİ. Grup. Grup. Grup. Grup FURKAN KURUOĞLU MUHAMMET BAKSİ ELİF ELVİN ÖZDEMİR ŞEYMA YILDIZ ECEM SAYAR DURU ECE CİNGÖZ ALİ BÜYÜKÖZDEMİR ORKUN BALCI ELİF ÖZCİHAN SELEN FİGEN

Detaylı

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları

İngilizce Yeterlilik Sınavı Sonuçları Sınıf: A 305 1 Enes Atalay 52 İşletme Başarısız 2 Bekir Said Çalışkan 50 Siyaset Bilimi Başarısız 3 Hilal Türk 51 Ekonomi Başarısız 4 Ozan Başarır Girmedi 5 Yunus Emre Karakaş 77 Ekonomi Başarılı 6 Gülser

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015 SIRA NO ADI SOYADI ABD PROGRAMI DANIŞMANI TEZ KONUSU YÖNETİM KURULU TARİHİ YÖNETİM KURULU

Detaylı

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HARUN AÇAN.. İÇ MİMARLIK MERVE AKTAŞ. MODA TASARIM METİN SAİD DEMİRCİ GRAFİK METİN SAİD DEMİRCİ MODA TASARIM ASLI

Detaylı

BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ

BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ ACİL TIP 100601171 ÖZLEM KANDEMİR 07/07/2014-18/07/2014 120601020 PELİN ARI 07/07/2014-18/07/2014 120601061 GÖZDE ÖRÇEN 07/07/2014-18/07/2014 120601159 SEDEF DENİZ CEVHEROĞLU 07/07/2014-18/07/2014 110601196

Detaylı

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL 2012-2013 EĞİTİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRETMENLİK SI II DERSİ PROGRAMI 1 090301001 NİLAY BOSTANCI 2 090301002 ZÜLBETTİN EMLİ 3 080301093 MUSTAFA TOK 4 090301004 EMİNE NAR 5 090301005 RABİYE KILINÇARSLAN

Detaylı

Kimya Mühendisliği Bölümü D1 No.lu Sınıf

Kimya Mühendisliği Bölümü D1 No.lu Sınıf MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARININ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR ARASINDAN YAPILAN ÖN DEĞERLENDİRME SONUCUNDA YAZILI GİRİŞ SINAVINA ALINMAYA HAK KAZANANLARIN

Detaylı

T.C. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü 17.12.2015 Tarihli Orta Öğretim 12. Sınıf 17 aralık 12. sınıf 1. kds İl Geneli İlk 100 Öğrenci Başarı Sırası

T.C. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü 17.12.2015 Tarihli Orta Öğretim 12. Sınıf 17 aralık 12. sınıf 1. kds İl Geneli İlk 100 Öğrenci Başarı Sırası T.C. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü 17.12.2015 Tarihli Orta Öğretim 12. Sınıf 17 aralık 12. sınıf 1. kds İl Geneli İlk 100 Öğrenci Başarı Sırası Sıra Puan Türü Sınıfı İsim İlçe 1. YGS-1 12-MEŞALE MERVE

Detaylı

20113101002 TUĞÇE AÇAN İşletme Yüksek Lisans Tezsiz Programı 20113101003 ÇAĞATAY AKAR İşletme Yüksek Lisans Tezsiz Programı 20113101004 EREN AKKALE

20113101002 TUĞÇE AÇAN İşletme Yüksek Lisans Tezsiz Programı 20113101003 ÇAĞATAY AKAR İşletme Yüksek Lisans Tezsiz Programı 20113101004 EREN AKKALE 20113101002 TUĞÇE AÇAN İşletme Yüksek Lisans 20113101003 ÇAĞATAY AKAR İşletme Yüksek Lisans 20113101004 EREN AKKALE İşletme Yüksek Lisans 20113101005 ERGUN ARISOY İşletme Yüksek Lisans 20113101006 TOLGA

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU HAZIRLIK YETERLİLİK DGS SINAV SONUÇLARI FEN FAKÜLTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU HAZIRLIK YETERLİLİK DGS SINAV SONUÇLARI FEN FAKÜLTESİ FEN FAKÜLTESİ YER: İ.Ü.YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU B1 KORİDORU DERSLİK 2 1 0402170137 GAMZE YENYIL HAZIRLIK OKUYACAK 2 0402170139 ELİF NUR KOYUN HAZIRLIK OKUYACAK 3 0402170140 ŞÜKRAN DUMLUPINAR HAZIRLIK

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖZEL SOMEL BİLGİSAYAR KURSU SOMEL BİLGİSAYAR KURSU 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA SINAV SONUÇLARI

T.C. TRABZON VALİLİĞİ ÖZEL SOMEL BİLGİSAYAR KURSU SOMEL BİLGİSAYAR KURSU 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA SINAV SONUÇLARI T.C. SOMEL BİLGİSAYAR U 1.SEVİYE (İŞLETMEN) SERTİFİKA LARI LİSTE GÜNÜ 10 / 06 / 2012 UYG. TU 1 K7448 NURDAN OK 5 89 90 90 2 K7507 NESLİHAN KOÇ 5 81 90 86 3 K7604 OSMAN PEHLİVAN 3 78 70 74 İYİ 4 K7610 HATİCE

Detaylı

2014-2015 Öğretim Yılı Güz Formasyon Grubu Ders Muafiyet Listesi

2014-2015 Öğretim Yılı Güz Formasyon Grubu Ders Muafiyet Listesi 2014-2015 Öğretim Yılı Güz Formasyon Grubu Ders Muafiyet Listesi Öğr enci Sıra No Öğrencinin Adı Öğrencinin Muaf Olmayı Talep Ettiği Dersler 1 Nimet Dolaş Hemşirelik Ölçme Değerlendirme Psikoloji 2 Hale

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK YÜKSEKOKULU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK YÜKSEKOKULU , LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) Dersin Kodu / Kredisi 47 / 3 + 21-211 Lisans - Önlisans Akademi Takvimi Sömestre Bahar LOJİSTİK YÖNETİMİ final sınavı Yarıyıl Sonu S. Sınav Tarihi 2.6.211 Sınavın İlan

Detaylı

DURGUNSU KANO OLİMPİK UMUTLAR YARIŞLARI 31 Ağustos - 01 Eylül 2013 SAPANCA GÖLÜ / ADAPAZARI

DURGUNSU KANO OLİMPİK UMUTLAR YARIŞLARI 31 Ağustos - 01 Eylül 2013 SAPANCA GÖLÜ / ADAPAZARI DURGUNSU KANO OLİMPİK UMUTLAR YARIŞLARI Ağustos - 0 Eylül 0 SAPANCA GÖLÜ / ADAPAZARI AĞUSTOS 0 CUMARTESİ.GÜN 000 m. ELEMELER VE FİNALLER Derece Sonuç 0.00 K- 000 m. GENÇ ERKEKLER. ELEME Derece Sonuç RİZE

Detaylı

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR Öğrenciler sınıf ve puanlarına göre sıralanmıştır. Kırmızı ile gösterilen

Detaylı

Kimya Grubu Asil Liste DEU. Kimya Grubu Asil Liste DEU Harici

Kimya Grubu Asil Liste DEU. Kimya Grubu Asil Liste DEU Harici Kimya Grubu Asil Liste DEU 1 DUYGU KAMIŞ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN KİMYA 2.96 75.73 14.2.1992 2011 2016 2 NAGİHAN KAYA DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN KİMYA 2.89 74.1 17.2.1993 2011 2016 3 ZEKİ TOK DOKUZ

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ

KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ ALANI:ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ Endüstriyel Bakım Onarım 18 12 Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü 18 17 Durumu 1.TERCİH

Detaylı

İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları

İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları NOT: Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI %10 LİSTESİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI %10 LİSTESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI %10 LİSTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ /OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (İKİNCİ ÖĞRETİM) ÖĞRENCİ NO ADI SOYADI SINIFI ORTALAMA BÖLÜMÜ /ANABİLİM DALI 2013259071 BÜŞRA YAŞDALI

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU 2014 ÖZEL YETENEK SINAVI YEDEK LİSTESİ (ERKEKLER)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU 2014 ÖZEL YETENEK SINAVI YEDEK LİSTESİ (ERKEKLER) Sıra No İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU 2014 ÖZEL YETENEK SINAVI YEDEK LİSTESİ (ERKEKLER) Bölüm Branş Aday No Adı Soyadı YP Tercih Sırası 1 Antrenörlük Eğitimi Bölümü (NÖ) Artistik

Detaylı

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI. Edebiyat. Fakültesi İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI. Fen

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI. Edebiyat. Fakültesi İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI. Fen Şube 13 - Yabancı Dil Grubu - Kontenjan: 40 Diğer Üniversiteler Kontenjan: 10 Sıra Adı Soyadı Üniversite Fakülte Bölüm 1 ÖZGE CANBUL - Yaşar - 2 EBRU TAŞDELEN Fatih 3 GÖZDE ORTANCA 4 YAPRAK ARAYICI 5 EDA

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Tarih İçindekiler Sayfa

Tarih İçindekiler Sayfa Tarih İçindekiler Sayfa 03 şubat Cuma 04 şubat Cumartesi 05 şubat Pazar Tiyatro İki Efendinin Uşağı AKSM - Saat:20.00 10 Tiyatro Bersisa-DT CKSM - Saat:20.00 11 Tiyatro Çevrimdışı Aile SKSM - Saat:20.00

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2 KPSS SONUÇLARINA GÖRE NİTELİKLERİ UYGUN OLAN VE ATAMASI YAPILAN PERSONEL

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2 KPSS SONUÇLARINA GÖRE NİTELİKLERİ UYGUN OLAN VE ATAMASI YAPILAN PERSONEL 1 CANAN YILDIZ (BALCI) MÜHENDİS 2 SÜLEYMAN DOĞANAY TEKNİKER 3 YAVUZ GÖKŞEN TEKNİKER 4 ALİME YÜKSEK TEKNİKER 5 NURİ ÖZER VETERİNER 6 ŞÜKRÜ KÜÇÜKHEMEK VETERİNER SAĞLIK TEKNİSYENİ 7 ZEKİ BULUT VETERİNER SAĞLIK

Detaylı

1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" Katılımcı Listesi

1.TİG Kursu Tüm Yönleriyle TİG Katılımcı Listesi 1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" 09-10 Eylül 2015- Ankara Adı-Soyadı ABDULKADİR DOST ABDULKADİR DENİZ AHMET GENÇ AHMET GÖDEKMERDAN AHMET KÜRŞAT ACAR AHMET ÖZYALÇIN AHMET ÜZÜM AHMET ZEREN ALAİDDİN DOMAÇ

Detaylı

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E.

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. SIRA NO ÖĞRENCİ NUMARASI 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı ADI SOYADI PROGRAMI 1. 12330304 Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö. 2. 12330303 Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. 3. 12330178 Kardelen

Detaylı

Prof. Dr. FARUK TAŞKALE

Prof. Dr. FARUK TAŞKALE Prof. Dr. FARUK TAŞKALE EĞİTİM Nevşehir de doğdu. 1967 1972 Beşiktaş Anafartalar İlkokulu 1972 1975 Beyoğlu Fındıklı Ortaokulu 1975 1978 Beyoğlu Fındıklı Lisesi 1981 1986 İstanbul Üniversitesi Edebiyat

Detaylı

BÜYÜKÇEKMECE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ

BÜYÜKÇEKMECE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ Adı Soyadı BÜYÜKÇEKMECE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ Program Kodu BARIŞ KARASU 200910027 Program BEZM-İ ÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Tıp

Detaylı

5/A SINIFI SEÇMELİ DERS PROGRAMI - ÖĞRENCİ BAZINDA ADI SOYADI

5/A SINIFI SEÇMELİ DERS PROGRAMI - ÖĞRENCİ BAZINDA ADI SOYADI Sıra No 1 11 2 44 3 65 4 145 5 169 6 200 7 299 8 310 9 345 10 354 11 355 12 361 13 369 14 370 15 379 16 388 17 389 18 403 19 768 20 779 21 871 22 1009 23 1012 24 1177 25 1228 26 1253 27 1356 28 1370 29

Detaylı

TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI

TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI Uygulama Öğretim Elemanı: Doç. Dr. Mesut AYAR Grup No: KD : Sosyal Bilimler Lisesi 0866680 İRFAN BEYTAŞ 0670 PINAR KELOĞLU 88669 CİHAN ŞAHİN 07889 ENGİN YALÇIN 60096

Detaylı

BÜYÜKÇEKMECE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ

BÜYÜKÇEKMECE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ Adı Soyadı BARIŞ KARASU BÜYÜKÇEKMECE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ Program Kodu 200910027 Program BEZM-İ ÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Tıp

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 17/08/2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/20 Enstitü Yönetim Kurulu 17/08/2015 Pazartesi günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.

Detaylı

BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI

BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI Genel Başarı Ad Soyad Program Adı Durumu Bilimsel Hazırlık Dersleri Bilgi Güvenliği -Tezsiz YL ABDULLAH BİLGİN BAŞARISIZ Bilgi Güvenliği -Tezsiz YL ABDULLAH

Detaylı

BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA

BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA Karma Fotoğraf Sergisi Yeşilay Mali Destek Programı PROJE EKİBİ Proje Başvuru Sahibi Psikiyatrist Prof. Dr. Hakan COŞKUNOL Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve

Detaylı

8 YAŞ YÜZME TEŞVİK YARIŞLARI-2-18 Mayis 2013 1.GÜN SABAH SEANSI SONUÇLARI

8 YAŞ YÜZME TEŞVİK YARIŞLARI-2-18 Mayis 2013 1.GÜN SABAH SEANSI SONUÇLARI 8 YAŞ YÜZME TEŞVİK YARIŞLARI-2-18 Mayis 2013 1.GÜN SABAH SEANSI SONUÇLARI 25m kelebek-b.fly 8 Yaş Kategorisi Bayan 1 N.DURU KAHVECİOĞLU 2005 OSMANGAZİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ 00:19:78 2 NAZ TABAKLAR 2005 ÖRNEK

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

SINAV TARİHİ VE SAATİ:

SINAV TARİHİ VE SAATİ: Gazetecilik SINAV TARİHİ VE SAATİ 09.11.2015-1200 KANİN AMFİSİ Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı İmza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 145112020 145113040 145111089 145113019

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ BASVURU GRUBU SOY ÖZEL DURUM 1+1 *******6134 NEVRUZ PARLAZ 1 ÖZEL DURUM 1+1 *******7022 HÜSNÜ SAVAŞ 2 ÖZEL DURUM

Detaylı

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR Prof. Dr. Galip SAİD Prof. Dr. Mahmut KARTAL Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR SEKRETERYA MÜHENDİSLİK

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Güncellenme Tarihi:30.11.2015 SIRA NO ADI SOYADI ABD PROGRAMI DANIŞMANI YÖNETİM KURULU TARİHİ YÖNETİM KURULU SAYISI

Detaylı

İSTANBUL KATILIMCI LİSTESİ

İSTANBUL KATILIMCI LİSTESİ İSTANBUL KATILIMCI LİSTESİ Aday Ad Aday Soyad Faaliyet Adı Faaliyet İli Faaliyet Yeri Başlama Tarihi Bitiş Tarihi ABDULNASIR ÇELİK 2016000004Rehberlik Kursu İSTANBUL ABDURRAHMAN AKYOL 2016000004Rehberlik

Detaylı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ ALTUĞ PEKTAŞ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)/Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı (İÖ) ARDA BAĞÇE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hasan Ali

Detaylı

SIRA NO PROJE NO ADI SOYADI BÖLÜMÜ ÜNİVERSİTE EŞLEŞTİĞİ ÜLKE

SIRA NO PROJE NO ADI SOYADI BÖLÜMÜ ÜNİVERSİTE EŞLEŞTİĞİ ÜLKE 1 2013-1-TR1-COM04-47097 Adem TOPRAK İngilizce Öğretmenliği Anadolu Üniversitesi POLONYA 2 2013-1-TR1-COM04-46886 Adem CELEP Mütercim Tercümanlık Anadolu Üniversitesi POLONYA 3 2013-1-TR1-COM04-46419 Adnan

Detaylı

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/MYO Bölüm Görevi Unvanı Adı Soyadı Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Ahmet UĞUR Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

3. Sınıf 25% BURSLU. 3. Sınıf 25% BURSLU. 3. Sınıf 25% BURSLU

3. Sınıf 25% BURSLU. 3. Sınıf 25% BURSLU. 3. Sınıf 25% BURSLU Adı Soyadı Fakülte Program Sınıf Burs Oranı Elif Eriş Eğitim İngilizce Öğretmenliği 1. Sınıf 50% BURSLU Şule Yıldız Eğitim Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Sınıf 100% BURSLU Habibe Fidan Eğitim Okul Öncesi

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAKLI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MESLEKİ ve TEKNİK KURSLARI İÇİN GÖREVLENDİRME SIRALAMALARI

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAKLI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MESLEKİ ve TEKNİK KURSLARI İÇİN GÖREVLENDİRME SIRALAMALARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAYRAKLI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MESLEKİ ve TEKNİK KURSLARI İÇİN GÖREVLENDİRME SIRALAMALARI (Yaygın Eğitim Kurumlarında Daha Önce Çalışmış Olanlar Arasından) AHŞAP TEKNOLOJİSİ

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Sınavı Sonuçları

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Sınavı Sonuçları T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Sınavı Sonuçları BİYOMÜHENDİSLİK ANA BİLİM DALI 1 YÜKSEK LİSANS BELDE ŞAHİN 71,019

Detaylı

Sınıfı No Adı Soyadı Dersin Adı

Sınıfı No Adı Soyadı Dersin Adı Sınıfı No Adı Soyadı Dersin Adı 9A AMP 101 SONERCAN KÖLE DİL VE ANLATIM 9A AMP 101 SONERCAN KÖLE KİMYA 9A AMP 101 SONERCAN KÖLE MATEMATİK 9A AMP 101 SONERCAN KÖLE TÜRK EDEBİYATI 9A AMP 349 MUSTAFA AY MATEMATİK

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ GRUP ADI: BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ - 1 UYGULAMA OKULU: İSTİKLAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ: PROF. DR. SEYİT AHMET AĞAOĞLU : Cep Tel: Dahili: 03623121919 (.) e-posta: 1 ONUR

Detaylı

Tahsin Vergin Anısına PROGRAM

Tahsin Vergin Anısına PROGRAM Tahsin Vergin Anısına PROGRAM 5 Kasım 2015 Perşembe Anadolu Salonu 09.00-09.30 Kayıt 09.30-10.30 Açılış Konuşmaları 10.30-11.00 Çağrılı Konuşmacı: Eğitim-Öğrenim ve İSİG İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme

Detaylı

BİLİMSEL PROGRAM 1. GÜN 12 MAYIS 2016 PERŞEMBE

BİLİMSEL PROGRAM 1. GÜN 12 MAYIS 2016 PERŞEMBE BİLİMSEL PROGRAM 1. GÜN 12 MAYIS 2016 PERŞEMBE 08:30 Açılış, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu 08:30-09:00 Dr. İsmail Çelik 09:00-09:50 PANEL - AKCİĞER KANSERİ OTURUMU Oturum Başkanları: Dr. Türkkan Evrensel,

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY LİSTESİ (13.07.2015-14.07.2015 TARİHLERİ ARASINDA KAYIT

T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY LİSTESİ (13.07.2015-14.07.2015 TARİHLERİ ARASINDA KAYIT T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY LİSTESİ (13.07.2015-14.07.2015 TARİHLERİ ARASINDA KAYIT YAPTIRACAKLAR) KESİN KAYITLARDA ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Detaylı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı 11 Aralık 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Uçan Fare ile Hayalet Hayri nin Sıra Dışı Dostluk Hikâyesi Konuşmacı: Beyza Akyüz 16.30-17.30 Söyleşi: Üzgün İnsandan Özgür

Detaylı

AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI 4. DERECE ÖĞRETİM GÖREVLİLİĞİ GİRİŞ SINAVI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (17.01.

AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI 4. DERECE ÖĞRETİM GÖREVLİLİĞİ GİRİŞ SINAVI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (17.01. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI 4. DERECE ÖĞRETİM GÖREVLİLİĞİ GİRİŞ SINAVI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (17.01.2017) Sıra No Adı Soyadı ALES Puanı % 70 Akademik Başarı Ort. %30 Toplam

Detaylı

SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu

SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu SN Numara Ad Soyad Not Başarı Durumu 1 172809030 82 BAŞARILI 2 176207001 MUSTAFA TOPAL 80 BAŞARILI 3 162810040 78 BAŞARILI 4 174101005 76 BAŞARILI 5 164118026 76 BAŞARILI 6 174203018 SEFA KAYA 76 BAŞARILI

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, İnsan yetiştirmek başka hiç bir canlıyı yetiştirmeye benzemez.

Detaylı

2014-2015 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar (Ek) Dönemi II. Dönem Derslerine Ait Muafiyet Listesi

2014-2015 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar (Ek) Dönemi II. Dönem Derslerine Ait Muafiyet Listesi Sıra No Öğrencini n Adı Soyadı Bölümü Muaf Olunan Ders Muafiyet Durumu 1 Fuat YILMAZ Beden Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Muaf 2 Murat PEKTAŞ Türk Dili ve Edebiyatı (TDE) Öğretmenlik Uygulaması Muaf 3

Detaylı

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜLÜĞÜ DAİMİ İŞÇİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) SINAV SONUÇ LİSTESİ AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ (ŞOFÖR) 1 TRABZON DURSUN SARIALİOĞLU KAZANDI 2 TRABZON SERKAN KÜÇÜK KAZANDI 3 TRABZON AHMET EROĞLU KAZANDI 4 TRABZON HASRET DİLLİ KAZANDI 5 TRABZON FATİH YÜKSEL 1.YEDEK 6 TRABZON CENGİZ

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 06.09.2013 TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN SONUÇLARI Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan

Detaylı

HUKUK İNGİLİZCESİ SEVİYE TESPİT SINAVI 2010 - TEMMUZ

HUKUK İNGİLİZCESİ SEVİYE TESPİT SINAVI 2010 - TEMMUZ HUKUK İNGİLİZCESİ SEVİYE TESPİT SINAVI 2010 - TEMMUZ HUKUK İNGİLİZCESİ I Yer: Staj Eğitim Merkezi - D Salonu Gün: Pazartesi Perşembe Saat: 18:30-21:30 SIRA İSİM SOYİSİM SİCİL 1 Sinem Aktaç 2 B, Murat Hazineder

Detaylı

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi ne gönderilecektir.

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi ne gönderilecektir. Sorumlu Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. AHMET ÇİMEN : ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 00 MAZLUM ERİK 0... 00 RIDVAN BASKI 00 ROJNUR AYTİMUR 00 SULTAN İNCE 00 ŞERİFE DALÇİN 00

Detaylı

Divriği Çiğdemli Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği (Köy Sülale Listesi)

Divriği Çiğdemli Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği (Köy Sülale Listesi) ADAR AİLESİ 1 Sadık ADAR 2 Hikmet ADAR ZEHRA ADAR AKAN AİLESİ 1 Hasan AKAN HATİCE AKAN GÜLDANE AKAN AKIŞ AİLESİ 1 Muharrem AKIŞ 2 Ahmet AKIŞ Ahmet AKIŞ Haydar AKIŞ Mustafa AKIŞ İbrahim AKIŞ Güllü AKIŞ

Detaylı

Belge Almaya Hak Kazananın Belgenin Verilişine Belgenin

Belge Almaya Hak Kazananın Belgenin Verilişine Belgenin Sıra No T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ ATATÜRK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ KALFALIK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ İli : İSTANBUL / SARIYER Sınav Dönemi : 2015 EYLÜL Merkezin Adı : ATATÜRK MESLEKİ

Detaylı

HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 / Faks: 0 446 225 17 45 Birim Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu.

HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 / Faks: 0 446 225 17 45 Birim Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu. HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 / Faks: 0 446 225 17 45 Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu.tr Hukuk Arş. Gör. Yeşim ÇELİK ycelik@erzincan.edu.tr EĞİTİM FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 224 00

Detaylı

2015 ŞUBAT DÖNEMİ PEDEGOJİK FORMASYON DERS MUAFİYET İSİM LİSTESİ

2015 ŞUBAT DÖNEMİ PEDEGOJİK FORMASYON DERS MUAFİYET İSİM LİSTESİ 2015 ŞUBAT DÖNEMİ PEDEGOJİK FORMASYON DERS MUAFİYET İSİM LİSTESİ SIRA NO ADI SOYADI BÖLÜMÜ/GEÇME NOTU/MUAFİYET 1 DOĞUKAN SUN ANTRENÖRLÜK PFD102 Özel Öğretim Yöntemleri 2 GÜL IŞIK ANTRENÖRLÜK PFD102 Özel

Detaylı

Öğrenci Statüsü. Bilimsel Hazırlık

Öğrenci Statüsü. Bilimsel Hazırlık Adı Soyadı Başvurulan Program Öğrenci Statüsü Selen SAFFAK Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı Normal Öğrenci Didem TOPRAK Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Serbest ve yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. 8 rakamı ile büyük ve küçük Ö harflerini boyadık ve yazdık. Altında-Arasında-Üstünde, Baş- Son kavramlarını

Detaylı

BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin ilgili maddeleri

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00 MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00 1. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yetki ve sorumluluğunda bulunan ekli ilan listesinde koordinatları belirtilen

Detaylı

2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ

2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ Adı Soyadı Program Adı 2012-2013 ÜNİVERSİTE KAZANLAR LİSTESİ SEVGİ ÇAYLAK ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Gıda Mühendisliği ESRA HOTAN ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

İstanbul'un En Hızlısı İlçe Yarışmaları Beylikdüzü İlçesi (Avrupa Yakası)

İstanbul'un En Hızlısı İlçe Yarışmaları Beylikdüzü İlçesi (Avrupa Yakası) İSTANBUL ATLETİZM İL TEMSİLCİLİĞİ İstanbul'un En Hızlısı İlçe Yarışmaları Beylikdüzü İlçesi (Avrupa Yakası) El Kronometresi Yarışma Sonuçları 20 Mayıs 20 Cuma Beylikdüzü / İSTANBUL Mayıs 20 Cuma 200 Kızlar

Detaylı

T.C. BOLU VALİLİĞİ Merkez Yunus Emre Ortaokulu Müdürlüğü 2014 YILI E-KAYIT OKUL ÖĞRENCİ LİSTESİ 11/10/2004 ORTAOKUL 01/04/2004 ORTAOKUL

T.C. BOLU VALİLİĞİ Merkez Yunus Emre Ortaokulu Müdürlüğü 2014 YILI E-KAYIT OKUL ÖĞRENCİ LİSTESİ 11/10/2004 ORTAOKUL 01/04/2004 ORTAOKUL 1 ABDULLAH KADİR EDİŞ 11/11/2004 ORTAOKUL 2 ABDÜLMUTTALİP KARAMAN 01/04/2004 ORTAOKUL 3 AHMET KOÇ 4 AHMET CAN ÇAMUR 12/07/2004 ORTAOKUL 5 ALEYNA AKKAYA 17/11/2004 ORTAOKUL 6 ALEYNA TAYŞİ 03/04/2004 ORTAOKUL

Detaylı

2008 OKS de ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE KAZANDIKLARI OKULLAR

2008 OKS de ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE KAZANDIKLARI OKULLAR 2008 OKS de ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE KAZANDIKLARI OKULLAR MELİH CAN ÖNER İREM SÖNMEZOĞLU DİYAR BAYRAKÇI DENİZ ARAL ÖZBEK EGE ÇITAK İREM AYKAÇ MESUT ÖZER GÜLCE KORKMAZ

Detaylı

PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL

PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL SEYHAN KARAKAŞ ANTRENÖRLÜK 2,4 201,314 128 RAMİZ ZEVKER

Detaylı

2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER

2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER ADA GÖRE SIRALAMA 2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER ADI SOYADI KAZANDIĞI BÖLÜM 1 ABDULLAH KAYHANLAR SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 2 ABDULLAH YETİŞ SAMSUN

Detaylı