*Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "*Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir."

Transkript

1 Nasıl Dövizli ipariş F Vere iliri? *Cari hesap kartları(f2) ölü ü de ilgili ari hesap kartı açılır. *Üst menü muhasebe bölümü seçilir. *Çalışıla ak para iri i eur,usd v. seçilir. *Çalışıla ak para iri i seçildikte so ra u şekilde kaydedilir. ause sağ * ipariş ölü ü açılır. ipariş listesi açıkke tuş+ekle ile e i sipariş ekle e sa fası açılır. *İlgili ari hesap kartı, kod kıs ı a azılarak seçilir. * ipariş giriş for u alt e ü ali sek esi de kur 1 olarak değiştirilir ve ka ul uto u a asılarak ka dedilir.

2 *İlgili stok kartları seçilerek sipariş for u oluşturulur. *Bu işle de so ra sipariş for u pdf olarak ka dedilip Outlook eki de atıla ilir, çıktısı alı a ilir ve a progra üzeri de direk ail atıla ilir..x l Çıktı Al a *Herha gi ir liste i ve a ekstre i çıktısı ı al ak içi ause sağ tuş ile aşağıdaki gi i pe ere açılır ve ileri sevi e, E el X l dos ası olarak ka det seçilerek ilgisa arı ıza l olarak ka dedilir. *Kaydettikten sonra xml dos ası üzeri de gerekli düze le eler apıldıkta so ra çıktı alı a ilir.

3 Kademeli Sipariş Takibi Nasıl Yapılır? *Karşıla a pe eresi de sipariş odülü açılarak,satış siparişi ve a alış siparişi seçe eği seçilerek sipariş giriş for u pe eresi açılır. * ipariş giriş for u pe eresi de ilgili stok kartları ve ilgili üşteri kodu seçilerek sipariş oluşturulur ve ka dedilir. *Oluşturula sipariş,sipariş listesi de seçilir. * ause sağ tuş tıkla ır ve ilgili sipariş değiştir ile açılır. *Değiştir ile açıla pe ere aşağıdaki gi i ola aktır; *Yukarıdaki işle sipariş ta a la ı a a kadar tekrarla ır. *Fatura kes uto u u kulla ırsak elirlediği iz iktar kadar fatura ve irsali e ölü ü e gider.eğer irsaliye kes uto u u kulla ırsak elirlediği iz iktar kadar sade e irsali e ölü ü e gider.daha so ra ihti aç du ulduğu a da faturala dırıl a ış irsali eleri faturala dıra iliriz.

4 Cari hesap kartları F(2) listesindeki bakiyeler ile firma cari ekstre deki aki eleri ir irleri le u uş adığı za a apıla ak işle nedir *Yukarıdaki pe erede ör eği görüldüğü üzere üstte ALICI A fir ası ı ari ekstresi i,altta ALICI A fir ası ı ari hesap kartları içerisi de BAKİYE duru u u gör ekte iz. *A ı fir a ı farklı iki ala da aki eleri i karşılaştırdığı ızda ir u uş azlık gözle li orsak apıla ak işle şö ledir: ot: ari ekstredeki aki e her za a doğrudur. *Cari Hesap Kartları F * açılır. ause sağ tuş tıkla ır.aşağıdaki pe ere açıla aktır;

5 * İleri sevi e Bütü Cari Kartlar içi Baki e i e tra a göre düzelt uto u çalıştırılır. *Bu işle de so ra tü ari hesap kartları içi,ekstre ile ola u uş azlıklar düzele ektir. (Not:Bö le ir duru la karşılaştığı ızda üşteri ari ekstredeki aki e ala ı doğrudur.yukarıdaki işle i aptığı ızda ari hesap kartları F Baki e ölü ü deki raka üşteri ari ekstredeki raka a dö e ektir.) Stoklarda(F2) barkot ekleme *Karşıla a pe eresi de sipariş odülü F *Barkot ekle ek istediği iz stok kartı ile açılır. açılır. ause sağ tuş değiştir *İlgili stok kartı ı içi de ke üst e üde ek ilgiler sek esi tıkla ır.açıla pe ere aşağıdaki gi i ola aktır;

6 * Barkodlar sek esi tıkla ır. * Alter atif kod ekle sek esi tıkla ır. *Son olarak barkot okuyucu ile barkot okutulur ve kabul tuşu a asılır.

7 Barkotlu Ürünlerde Fatura Kesme *Pratik satış faturası arkot ile kes ek içi ; *Karşıla a pe eresi de fatura (F4) modülü seçilir.aşağıdaki pe erede görüldüğü gi i Pratik atış Faturası+Barkod sek esi tıkla ır. *Fatura giriş for u pe eresi de ilgili stokları okutulur. arkotları *İlgili arkot okutulduğu da oto atik olarak ir alt satır açıla aktır. Bö lelikle u şekilde hızlı satışları ızı el ter i ali ile gerçekleştire ilirsi iz. Ürünlerde eri Nu aralar Nasıl Girilir? *Karşıla a pe eresi de fatura F odülü seçilir.aşağıdaki pe erede görüldüğü gi i Alış Faturası sek esi tıkla ır.

8 *Fatura Giriş For u pe eresi açıla aktır. *Fatura giriş for u pe eresi de ürü tedarikçisi i kodu seçilir. *Alı a ürü ü kodu seçilir. *Miktar azılır. *Biri fi at azılır. *Kdv azılır. *Daha so ra alt e üde eri o sek esi seçilir. *Bu işle leri aptıkta so ra ekra görü tüsü aşağıdaki gi i ola aktır;

9 * eri o sek esi seçildikte so ra her ürü içi seri u araları girilir el ile ve a el ter i ali ile ve ka ul tuşu a asılır. *Bö lelikle ukarıdaki ör ekte görüldüğü üzere Etka Cr fir ası da al ış olduğu uz 5 adet telefon stokunu seri u araları ile gir iş olu oruz. Aramalarda içinde geçen herhangi bir kelime ile filtreleme Aramalarda içinde geçen herhangi bir kelime ile filtreleme ihti a ı du duğu uzda aşağıdaki işle apılır; *Üst e üde Fir a seçilir. * A arlar seçilir.

10 * Şahsi seçilir.ilgili ekra görü tüsü aşağıdadır; *Aramalarda içinde geçen herhangi bir kelime ile filtreleme ap ak isti orsa ız, ukarıdaki gösterile ala daki tiki kaldır a ız eterli ola aktır. *Eğer ara alarda sade e ara a keli e ile aşla a ları filtrele ek isti orsa ız ukarıda gösterile ala ı seç e iz eterli ola aktır.

11 Ağdaki Yazı ı ı Nasıl eçe iliri? *Üst e üde Fir a seçilir. * A arlar seçilir. * Şahsi seçilir.ilgili ekra görü tüsü aşağıdadır; Şifremi Nasıl Değiştire iliri? *Üst e üde Fir a seçilir. * A arlar seçilir. * Şahsi seçilir. *Kulla ı ı ilgileri sek esi tıkla ır.

12 *Ye i şifre girilir. *Ye i şifre tekrarı girilir. *Ta a tuşu a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır; Aktivite İsi leri i ve Aktivite üreçleri i Nasıl Değiştire iliri? *Üst e üde Fir a seçilir. * A arlar seçilir. * Ge el seçilir. * eçe ekler seçilir.

13 *Fir a ilgileri seçilir. *İşle seçe ekleri seçilir. *İhti a ı ız ola aktivite isi leri girilir. *İhti a ı ız ola aktivite süreçleri girilir. *Ta a tuşu a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır; Teklif üreç İfadeleri i Nasıl Değiştire iliri? *Üst e üde Fir a seçilir. * A arlar seçilir. * Ge el seçilir.

14 * eçe ekler seçilir. *Fir a ilgileri seçilir. *Teklif süreç seçilir. *İhti a ı ız ola girilir. aktivitesi deva ede teklif süreçleri *İhti a ı ız ola aktivitesi olu lu so uçla a teklif süreçleri girilir. *İhti a ı ız ola aktivitesi olu suz so uçla a teklif süreçleri girilir. *Ta a tuşu a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır;

15 Sipariş üreç İfadeleri i Nasıl Değiştire iliri? *Üst e üde Fir a seçilir. * A arlar seçilir. * Ge el seçilir. * eçe ekler seçilir. *Fir a ilgileri seçilir. * ipariş süreç seçilir. *İhti a ı ız ola evki ata Hazır ipariş üreçleri girilir. *İhti a ı ız ola O a Bekle e ipariş üreçleri girilir. *İhti a ı ız ola *Ta a ipariş üreçleri Ek girilir. tuşu a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır;

16 Fatura Süreçleri İfadelerini Nasıl Değiştirile ilirim? *Üst e üde Fir a seçilir. * A arlar seçilir. * Ge el seçilir. * eçe ekler seçilir. *Fir a ilgileri seçilir. *Fatura Süreçleri seçilir. *İhti a ı ız ola Kapalı Fatura üreçleri girilir. *Açık Fatura üreçleri girilir. *İhti a ı ız ola Fatura üreçleri Ek girilir.

17 *Ta a tuşu a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır; Dokü a İsi le dir eleri i Nasıl Değiştire iliri? *Üst e üde Fir a seçilir. * A arlar seçilir. * Ge el seçilir. * eçe ekler seçilir. *Fir a ilgileri seçilir. *Dokü a lar seçilir. *İhti a ı ız ola *Ta a Dokü a isi le dir eleri girilir. tuşu a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır;

18 Zorla Fatura, İrsali e, ipariş v. Nasıl ile iliri? *Üst menüden Fir a seçilir. * A arlar seçilir. * u u u Takip Pe eresi seçilir. * Düzelt eler seçilir. *Aşağıda gösterile pe erede apıl ak iste e aktivite apılır.

19 İki Tarih Arası da İşle Raporlamayabilirim? *Üst e üde Göre Carileri Nasıl raporlar seçilir. * Gü ü raporu seçilir.

20 * İşle Göre Cariler seçilir. *İste ile tarih aralığı seçilir ve e ter a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır; İki Tarih Arası da İşle Raporlamayabilirim? *Üst e üde Göre tokları Nasıl raporlar seçilir. * Gü ü raporu seçilir. * İşle Göre toklar seçilir. *İste ile tarih aralığı seçilir ve e ter a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır;

21 *İste ile Tarih Aralığı daki gü lük, haftalık, a lık, ıllık, hepsi) Crm hareketleri i faturalar, teklifler, siparişler, irsali eler, kasa işle leri, a ka, iş e irleri v. asıl görüntüleyebilirim?; *Üst e üde raporlar seçilir. * Gü ü raporu seçilir. * C M Hareketleri seçilir. *İste ile tarih aralığı seçilir ve e ter a asılır. İlgili ekra görü tüsü aşağıdadır;

22 *Herha gi Bir toku u Alış Ya da atış Yap ada Nasıl İstediği Mev uda Getire iliri? *Karşıla a pe eresi de Stoklar F odülü seçilir.aşağıdaki pe erede görüldüğü gi i Şu e / Depo a ı Fişleri sek esi tıkla ır.

23 *Açıla pe erede ause sağ tuş+ekle uto u a tıkla ır. Açıla pe ere aşağıdaki gi i ola aktır; *Ke di fir a ız seçile ilir. ha ali ir fir a da seçe ilirsi iz. *İlgili stok kodu seçilir. *Miktar azılır. *Biri azılır. * Ka ul e tıkla ır. *İsteğe göre açıkla a da azıla ilir. *Bö lelikle Depo Sa ı Fişi ile istediği iz stok kale leri izi istediği iz iktarlara taşı a ilirsi iz.

24 E-posta adresi i progra a asıl ekleri? Program Firma- Şahsi A arlar Bölü ü de E-Posta sekmesi açılır. Ardı da kulla ıla e ail ilgi ta ı ı gerçekleştirilir. Yandaki kutucuklara sunucu isminizi, kullanmak da olduğu uz e-posta adresinizi, kulla ı ı isim bilgilerinizi ve şifrenizigiriniz.dah a sonra kabul butonuna ası ız.böylelikle sitemde kullanmak istediği iz e-posta adreslerinizi ta ı laya ilirsi iz. Gmail Sunucusu Ekle butonuna tıklayı ız.karşı ıza yandaki görüntü çıka aktır. İsteği ize göre yandaki özellikleri işaretleyerek aktif yada pasif yapabilirsiniz. Ayrı a, kulla ıla ak i za et i de ekle e ilir.

25 Cari Hesap Kartları F Açabilirim? *Cari Hesap Kartları F * Listesi de Gerekli Bilgileri Nasıl açılır. ause sağ tuş tıkla ır.aşağıdaki pe ere açıla aktır; Aşağıdaki pe erede açık ola ala lar MU TE İKOD, UNVAN, YETKİLİ, TEL, BAKİYE. Bu ala ları artır ak içi ; * İleri evi e tıkla ır.

26 * Gösterile ek ilgileri seç tıkla ır.aşağıdaki pe ere açıla aktır; iste e Ye i Para Biri i Nasıl Ekle e iliri? *Karşıla a pe eresi açılır. *Döviz sek esi tıkla ır. *Açıla alt e üde iste e Ye i Para Biri i Ekle sek esi tıkla ır.aşağıdaki pe ere açıla aktır;

27 *İlgili ala lar doldurulur ve Ka ul tuşu a asılır. Çekleri Nasıl Cirola a iliri? *Karşıla a pe eresi açılır. * Vadeli Evrak tıkla ır. *Açıla alt e üde Çek ve e et Listesi i Görü tüle sek esi tıkla arak eli izde portfö de ulu a çekleri listesi açıla aktır. *Eğer irde fazla çeki irola ak isti orsak klav e izdeki Ctrl tuşu a asılı tutarak istediği iz çekleri seçe iliriz. *Seçtikten sonra açıla aktır ; ause sağ tuş tıkla ır.aşağıdaki pe ere

28 *Yukarıda da gösterildiği gi i eçile çekleri çıkışı ı ap sek esi tıkla ır. *Bir so raki adı da fir a kodu seçilir.işle seçilir.ka ul tuşu a asılır. tarihi *Bö lelikle seçile çekler ilgili seçile fir a a irola olur. ış Çekleri Nasıl Ba ka a Takasa Gö dere iliri? *Karşıla a pe eresi açılır. * Vadeli Evrak tıkla ır. *Açıla alt e üde Çek ve e et Listesi i Görü tüle sekmesi tıkla arak eli izde portfö de ulu a çekleri listesi açıla aktır.

29 *Eğer irde fazla çeki takasa gö der ek isti orsak klav e izdeki Ctrl tuşu a asılı tutarak istediği iz çekleri seçebiliriz. *Seçtikten sonra açıla aktır ; ause sağ tuş tıkla ır.aşağıdaki pe ere *Yukarıda da gösterildiği gi i eçile çekleri takasa gö der sek esi tıkla ır. *Bir so raki adı da şu e ve a ka seçilir. Ka ul tuşu a asılır. *Böylelikle seçile çekler ilgili a ka a takasa gö deril iş olur. İşle Göre Carileri Nasıl Raporlayabilirim? *Üst menüden aporlar sekmesi seçilir. * Gü ü raporu seçilir.

30 * İşle göre gibidir: ariler seçilir. Ekra görü tüsü aşağıdaki *İstediği iz tarih aralığı seçilir ve E ter a asılır. *Bö lelikle istediği iz tarih aralığı daki işle raporla ış olu oruz. İşle *Üst göre arileri Göre tokları Nasıl aporla a iliri? e üde aporlar sek esi seçilir. * Gü ü raporu seçilir. * İşle göre stoklar seçilir. Ekra görü tüsü aşağıdaki gibidir:

31 *İstediği iz tarih aralığı seçilir ve E ter a asılır. *Bö lelikle istediği iz tarih aralığı daki işle stokları raporla ış olu oruz. *Açıla pe erede üst göre e üde tarih aralığı ı seçe iliriz. * ade e giriş işle leri i ve a sade e çıkış işle leri i seçebiliriz. *Tarih, üşteri kod,fi at,tutar,açıkla a vs. göre sırala a iliriz. *Depo depo işle göre stokları a ıra iliriz. C M Hareketleri i Toplu Halde İstediği Nasıl Görü tüle e iliri? *Üst e üde aporlar sek esi seçilir. Tarih Aralığı da

32 * Gü ü raporu seçilir. * CRM Hareketleri seçilir. Ekra görü tüsü aşağıdaki gi idir: *Açıla u raporla a ala ı da ha gi kulla ı ı ı ha gi aktivite i aptığı a tek tek a da toplu olarak istediği iz tarih aralığı da göre iliriz.yukarıdaki ekra da da görüldüğü üzere gör ek istediği iz ala ları tikle erek istediği iz rapora ulaşa iliriz. *Bu ala da göre ile eği iz aktiviteler şu lardır:faturalar, siparişler, teklifler, irsali eler, kasa işle leri, ari kartlar, fir a ız içi elirlediği iz aktiviteler telefo görüş esi, ziyaret v.b.), iş e irleri, e postaları apıla değişikleri dahil

33 ederek ve a dahil et e erek istediği iz rapora kulla ı ı azlı ulaşa iliriz. Ü ETİM AĞACI OLUŞTU MA- Ü ETİM ve APO LAMA İlgili Ürü, Yarı a ül, İşçilik v tokları Ta ı la ası F apılır. i Nihai Ma ül stok kartı ı oluşturul ası, ii İ alat reçetesi de iktar olarak tüketile ek Yarı Ma ül stok kartları ı ta ı la ası v. apılır. Üreti Ağaçları Nasıl Oluştura iliri? Karşı ıza gele pe ere üzeri de Üreti Ekle bölümünü tıkla ı ız. Şa lo u

34 Bilgilerinizi girdikten sonra kabul uto u a tıkla ı ız. Bö lelikle üreti şa lo u uz ekle iş olur. Üretim istek bölümünde girilen talepler daha sonra Üretim Planlama bölümüne istenilen miktarda gönderilir.

35 Üreti e katıla perso eli aptığı iri iş iktarları, tezgah kulla ı ı ile iki tarih aralığı da e kadar iş apıldığı gi i raporlar alı ır. Üreti İstek Fişi ile girişi apıla ka ıt ir so raki aşa ada "Ü ETİM PLANLAMA" ölü ü e gö derile ektir. Orada da "Ü ETİM YAP" ile üreti gerçekleştirile ek; ürü ağaçları daki karşılıkları da dikkate alı arak e i ürü iktarı dağılı ı oluşa aktır.

36

37 Nasıl Yedek Ala iliri? ANA MAKİNEDEN E VE DAN BİLGİ AYA I ÇİFT TIKLAYINI), YE EL Dİ K C P OG AMIN KU ULU OLDUĞU YE ÇİFT TIKLAYINI), H AKADEMİ ÇİFT TIKLAYNI), ETKA C M ÇİFT TIKLAYINI), DATA DATA KLA Ö ÜNÜ HA İCİ Bİ O TAMA KOPYALAMANI) YETE Lİ OLACAKTI FLA H BELLEK VEYA HA İCİ HA D Dİ C. Ye i Versi o Gü elle esi i Nasıl Yapa iliri? Kulla ı ı Etka.E e Ye i Versi o a Geçiş Aşa aları: 1- Ekteki sıkıştırıl ış dos a asaüstü e kop ala ır. 2- Dos a çift tıkla arak açılır. 3- sürükle ip ırakılır. İçi deki dos a asaüstü e

38 4- Etka isi li dos a Ye ide Adla dır F olarak isimlendirilir. ile Etka.exe 5- İsi değiştirildikte so raki hali Etka logolu olarak görünecektir. 6- Artık u dos a ı çalışıla klasöre taşı arak Etka.e e üzeri e azdırılır. ev ut Not : Mev ut versi o ile çalışı orke a i Etka.e e açıkke işle apıla a a ağı da ö e kapatılarak kop ala a gerçekleştirilir 7- Versi o gü elle esi ta a la ış ola aktır.

39 u u u h rs Değişikliği Nasıl Yapa iliri? 1- u u u değişi i h rs içi de aşağıdaki adı lar tekrarla a aktır. 2- Ekteki sıkıştırıl ış h rs dos a kop ala ır. asaüstü e 3- Dos a çift tıkla arak açılır. 4- Çift tıkla ıp h rs dos ası asaüstü e kop ala ır. 5- H rs isi li dos a Ye ide Adla dır F tuşu seçe eği ile h rs.e e olarak uza tısı.e e ilave edilerek e ide ta ı la ır. 6- Progra ı kurulu olduğu dizi açılır. C:\2hAkademi\EtkaCrm 7- O dizi de ev ut ulu a h rs.e e isi li dos a eri e e i dos a kop ala a ağı da ö elikle is i değiştirilir. Ör eği h rs.e e gi i herha gi ir adla dır a ile değiştirilir.

40 8- Masaüstü de ulu a H rs.e e dos ası artık u dizi e kop ala ır. 9- Windows görev yöneticisi İşle ler ek esi açılır. A rı a azı siste lerde tü kulla ı ılar içi işle leri göster seçi i de apıl ak duru u da. 10- Kopyala a ol ası içi e i su u u h rs dos ası ı aktif İşle lerde listele e H rs.e e dos ası içi İşle i o la dır seçi i ile e ide e i h rs.e e i kapatılıp açıl ası sağla a aktır.

41

İÇİNDEKİLER. Anasayfa...4 Güncellemeler Sekmesi...4 Yazılar Menüsü...4 Tüm Yazılar Sekmesi...5

İÇİNDEKİLER. Anasayfa...4 Güncellemeler Sekmesi...4 Yazılar Menüsü...4 Tüm Yazılar Sekmesi...5 İÇİNDEKİLER WordPress kullanım kılavuzu...3 WordPress Kılavuzu : WordPress Nasıl Kurulur?...3 Cpanel üzerinden tek tıkla wordpress kurulumu...3 WordPress Kılavuzu : WordPress Yönetici Paneli...3 Başlangıç

Detaylı

Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı. Tedarik Profili Kulla ı ı

Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı. Tedarik Profili Kulla ı ı İsta ul Tekstil ve Konfeksiyon İhra atçılar Birliği atı al a Portalı Tedarik Profili Kulla ı ı Dökü a ı İÇİNDEKİLER 1. SATIN ALMA PORTALINA KAYIT OLMA 03 1.1. Tedarikçi Kayıt/Gü elle e 04 1.1.1.Genel Bilgiler

Detaylı

NOKTASAL VERİLERİN COĞRAFİK İFADESİ: KOORDİNAT NEDİR?

NOKTASAL VERİLERİN COĞRAFİK İFADESİ: KOORDİNAT NEDİR? NOKTASAL VERİLERİN COĞRAFİK İFADESİ: KOORDİNAT NEDİR? Surfer progra ı, Golde Soft are fir ası tarafı da hazırla ış ir progra dır. Bu progra, he ir çizi progra ı, hem de verilen oktaları ir koodi at siste

Detaylı

SİRKÜLER: 2014/023 BURSA, 16.04.2014. Konu: E-Fatura Uygulamasını GİB Portal Yöntemiyle Kullanan Mükellefler Hakkında

SİRKÜLER: 2014/023 BURSA, 16.04.2014. Konu: E-Fatura Uygulamasını GİB Portal Yöntemiyle Kullanan Mükellefler Hakkında SİRKÜLER: 2014/023 BURSA, 16.04.2014 Konu: E-Fatura Uygulamasını GİB Portal Yöntemiyle Kullanan Mükellefler Hakkında Sayın Mükellefimiz, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından www.efatura.gov.tr internet

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satın Alma Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Satınalma Bölümünde Alınan sipariş kartları, Ürün alımlarında uygulanacak indirim,harcama ve promosyonları Ürünü satış fiyatları, Alış koşulları

Detaylı

Serka Ha ıö eroğlu. Sosyal Medya Müdürü. Merkez: Ar-Ge: İTÜ Tek oloji Geliştir e Bölgesi Arı B - D Maslak İsta

Serka Ha ıö eroğlu. Sosyal Medya Müdürü. Merkez: Ar-Ge: İTÜ Tek oloji Geliştir e Bölgesi Arı B - D Maslak İsta Serka Ha ıö eroğlu Sosyal Medya Müdürü E-Çözü Elektro ik Ti aret Hiz etleri Yaz. a.ti.ltd.şti. Merkez: Ortaklar Cd. Bahçeler k. / Me idi ekö İsta ul Ar-Ge: İTÜ Tek oloji Geliştir e Bölgesi Arı B - D Maslak

Detaylı

. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu. Dağ ılık. Son güncelleme: 05.07.

. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu. Dağ ılık. Son güncelleme: 05.07. Dü a Ro ot Oli pi atı/wro World Ro ot Ol piad. Türki e Tur u ası, 2015 Kurallı Klas a Lise Grubu O u açıkla ası, Kurallar, Pua la dır a ve Masa Kurulumu Dağ ılık Son güncelleme: 05.07.2015 İçi dekiler

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ 1. Muhasebenin Tanımı ve İşlevleri... 1 2. Muhasebe Türleri... 2 2.1. Genel Muhasebe... 2 2.2. Maliyet Muhasebesi... 3 3. Muhasebe ile İlgili Taraflar...

Detaylı

Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri

Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri Dos a İçeriği Bu dos a Oka Ü iversitesi tarafı da orga ize edile 8 Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e ilgileri i içerir.

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

LUCA Sabit Kıymet İşlemleri

LUCA Sabit Kıymet İşlemleri PAKET PROGRAMLAR I WEB TABANLI MUHASEBE SİSTEMİ LUCA Sabit Kıymet İşlemleri Yrd.Doç.Dr.Murat ACET SABİT KIYMET İŞLEMLERİ İşletmelerin Sabit Kıymet Giriş/Çıkışı Sabit Kıymet Listesi Sabit Kıymetlerin Amortisman

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK BİLGİLERİ Stok Kodu: Stokları takip etmek için kullanılan koddur, tüm stoklarda farklı olmak zorundadır.

Detaylı

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını CARİ KART KAYDI Bu bölümde Yeni cari kart oluşturabilir veya mevcut cari bilgileri değiştirebilirsiniz. Ana ekrandan CARİ KART KAYDI tuşuna basınız, açılan menüdeki istediğiniz bilgileri doldurunuz Bilgi

Detaylı

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir.

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir. SÜRÜCÜ BELGESİ İŞLEMLERİ Ye i tip sürü ü elgesi al ak, değiştir ek ve e ile ek iste e vata daşlar, / / tarihi de iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eggov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ GENEL ÖZELLİKLERİ * Kolay kullanım * Güncel teknoloji * Eşsiz mimari * Güvenilir veritabanı * Modüler yapı, modüller arası tam uyum

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler GİRİŞ... 2 KULLANIM KILAVUZU... 3 Kullanıcı Arayüzü;... 3 Full sürümde yer alan modüller;... 4 Finans Modülü... 5 Yeni Cari hesap nasıl eklenir?... 5 Cari Hesap Fişi Nasıl Oluşturulur?... 8

Detaylı

İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI BİLDİRİM FORMU UYGULAMASINA GİRİŞ

İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI BİLDİRİM FORMU UYGULAMASINA GİRİŞ İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI BİLDİRİM FORMU UYGULAMASINA GİRİŞ İs Kazası ve Meslek Hastalığı Bildiri For u İşle leri e giriş yapmak için www.sgk.gov.tr adresinden E-SGK aslığı da Diğer Uygulamalar seçe

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Cari Hesap Listesi ekranındaki üst görsel menüden, yeni, değiştir, izle, sil, kopya butonları kullanıldığında cari hesap tanım ekranı açılmaktadır. D M H Cari kod listesi ekranında, mevcut seçili kayıt

Detaylı

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Laboratuar ile çalışan doktor kayıtları, dişler üzerinde yapılan işlemler, doktorların ödeme bilgileri,

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

Bilgisayarlı Muhasebe 5. Hafta

Bilgisayarlı Muhasebe 5. Hafta Bilgisayarlı Muhasebe 5. Hafta ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU TRABZON ÜNİVERSİTESİ - BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞUSTOS 2018 Faturaların Kaydedilmesi: MAL SATIŞI PEŞİN SATIŞ FATURASININ KAYDEDİLMESİ;

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTMENLER İÇİN O LEARN KULLANIM KILAVUZU. Sı av asıl oluştura iliri?

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTMENLER İÇİN O LEARN KULLANIM KILAVUZU. Sı av asıl oluştura iliri? İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTMENLER İÇİN O LEARN KULLANIM KILAVUZU Sı av asıl oluştura iliri? Siste e yukarıda ulu a li kte erişi sağlaya ilirsi iz. O lear platformu OIS ile entegre çalış aktadır. OIS

Detaylı

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV 02 Temmuz 2018 İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler: Muhasebe IV MUHASEBE IV MODÜLÜ İNDİRİMLİ ORANLARA AİT SATIŞ LİSTESİ İndirimli Oranlara ait Satış Listesi raporu 405 (İndirimli

Detaylı

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 10. Ko ya ı imalat sanayi 11 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ. xx Sayı 10. Ko ya ı imalat sanayi 11 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ xx.02.2015 Sayı 10 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER Bageturk Fırıncılar Portalı Kullanım Klavuzu 2013 İÇİNDEKİLER ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Fırıncılar Portalı Web Adresi...2 Fırıncılar

Detaylı

AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER. Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır.

AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER. Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana sayfada, sağ

Detaylı

5 Haziran Kıymetli ETA Dostu Bayimiz,

5 Haziran Kıymetli ETA Dostu Bayimiz, 5 Haziran 2007 Kıymetli ETA Dostu Bayimiz, Sizlere, müşterilerimize sunduğunuz Eğitim ve Destek kalitesini arttırmanıza katkıda bulunmak ve teknik çalışmalarınıza destek olmak üzere hazırladığımız Teknik

Detaylı

STOK YÖNETİMİ. Stok Hareket Ekstresi

STOK YÖNETİMİ. Stok Hareket Ekstresi STOK YÖNETİMİ Stok Hareket Ekstresi Stok hareketlerinizin detaylarını alabileceğiniz rapordur. Nereye ne kadar, hangi fiyatla ürün satıldığını veya alındığını görüntüleyebilirsiniz. İçeriğinde; tarih,

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

20 Mayıs 2013. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Muhasebe IV

20 Mayıs 2013. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Muhasebe IV 20 Mayıs 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV İNDİRİLECEK KDV LİSTESİ İndirilecek KDV Listesi raporu özellikle ihraç kayıtlı mal satan, ihracat yapan, yatırım

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Zoru Kolay Yapmak İçin...

Zoru Kolay Yapmak İçin... Zoru Kolay Yapmak İçin... 3308 Mesleki Eğitim Okullarında Öğrenci Takip Programı KURULUM Programı http://www.cetasey.com/userfiles/file/setup.exe adresinden bilgisayarınıza indirip kurun. Daha sonra programın

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER

Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Yapay Zeka ve Benzetim Sistemleri Ar-Ge Lab. http://yapbenzet.kocaeli.edu.tr Li u Ko ut Satırı Arayüzü(CLI), yüzlerce komutla çok

Detaylı

Fiyat Farkı Faturası

Fiyat Farkı Faturası Fiyat Farkı Faturası Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu Uygulama 5.0.10 (Onaylı sürüm) Fiyat Farkı Faturası, kaydedilmiş

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Ticari Yazılım (ERP-MRP)

Ticari Yazılım (ERP-MRP) Ticari Yazılım (ERP-MRP) DARA ticari yazılım her sektörde faaliyet gösteren işletmelerin pazarlama, sipariş, üretim, satın alma, muhasebe & finans, insan kaynakları gibi temel işlemlerini yapabilmelerini

Detaylı

FOREACH V1.8. Su Arıtma Sistemleri Bakım Takip ve Ön Muhasebe Programı. www.sercantogrul.com 0506 588 17 18

FOREACH V1.8. Su Arıtma Sistemleri Bakım Takip ve Ön Muhasebe Programı. www.sercantogrul.com 0506 588 17 18 FOREACH V1.8 Su Arıtma Sistemleri Bakım Takip ve Ön Muhasebe Programı www.sercantogrul.com 0506 588 17 18 İçindekiler Foreach Hakkında... 2 1-Anasayfa... 3 2-Bakım Kartı... 4 3-Tanımlama İşlemleri... 5

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

START İçindekiler Kasa 2/17

START İçindekiler Kasa 2/17 Kasa LOGO Ocak 2012 İçindekiler Kasalar... 3 Kasa Bilgileri... 4 Kasa Hesap Özeti... 5 Hesap Özeti Grafiği... 5 Kasa Ekstresi... 6 Kasa İşlemleri... 7 Kasa İşlem Türleri... 8 Kasa Cari Hesap İşlemleri...

Detaylı

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU EYLÜL 2016 - TRABZON SLAYT 3 Fiş Girişi KDV Ayırma İşlemi PEŞİN

Detaylı

Sipariş Modülü Dizayn. Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.1. Hüseyin Ergün. 9 Eylül 04

Sipariş Modülü Dizayn. Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.1. Hüseyin Ergün. 9 Eylül 04 Sipariş Modülü Dizayn Dökümanı Turquaz Muhasebe Versiyon 0.1 Hüseyin Ergün 9 Eylül 04 Turquaz Muhasebe, Sipariş Modülü Dizayn Dökümanı Sayfa 2 İçindekiler İÇİNDEKİLER 2 GEÇMİŞ DEĞİŞİKLİKLER 3 1. GİRİŞ

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş Liste Ekranları sipariş, irsaliye, fatura, tahsilat, ödeme, cari hareket, hizmet vb. fiş kayıtları ile ilgili detay, izleme, değiştirme ve yeni giriş işlemlerinin yapılmasına imkan sağlayan liste ekranlarıdır.

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

NEW LOGO FUAR SİPARİŞ PAKETİ

NEW LOGO FUAR SİPARİŞ PAKETİ NEW LOGO FUAR SİPARİŞ PAKETİ Gerekli Kurulum Dosyaları 1.)Terminalden gelen siparişlerimizin Logo programına entegrasyonu için New Logo Order Transfer programı kullanılacaktır. 2-)Elterminali ile sipariş

Detaylı

VIO 4.8 Sürüm ile İlgili Geliştirmeler

VIO 4.8 Sürüm ile İlgili Geliştirmeler VIO 4.8 Sürüm ile İlgili Geliştirmeler İÇERİKSEL DÜZENLEMELER GÖRSEL DÜZENLEMELER Ticari Düzenlemeler Tablet Düzenlemeleri İÇERİKSEL DÜZENLEMELER Ticari Düzenlemeler Cari tanımda matbuu dökümde Dip bilgileri

Detaylı

DESTEK. Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu

DESTEK. Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu DESTEK Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu 1 SAYFA DİZİNİ Sayfa 3. Sisteme nasıl bağlanabilirim? 3. Nasıl Veri girişi Yapabilirm? 5. Talep Görüntüleme Sisteme Girilmiş Raporların

Detaylı

GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2012

GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2012 GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2012 İçindekiler Cari Hesap... 5 Cari Hesaplar... 6 Cari Hesaplar Listesi'nde İşlem Özellikleri... 9 Cari Hesap Kayıt Türleri... 10 Grup Şirketleri, Hiyerarşi Kodları ve Grup

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1998-2009 Zirve Bilgi Teknolojileri

FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1998-2009 Zirve Bilgi Teknolojileri FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1 / 23 İçindekiler: 1. Programa Giriş...3 2. Modüller...4 3. Kısa Yol Tuşları...7 4. Firma Girişi...8 5. Kartların Açılması...9 6. Diğer Tanımların

Detaylı

ÖN MUHASEBE ÖRNEK OLAY 2 (sıralı)

ÖN MUHASEBE ÖRNEK OLAY 2 (sıralı) 1. Aşağıda özellikleri verilen firmayı tanımlayınız. ŞİRKET ADI MODÜLLER ÇALIŞILACAK YIL : 2013 MALİYET HESAPLARI : 7-A ÖN MUHASEBE ÖRNEK OLAY 2 (sıralı) : ALFA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LTD. ŞTİ

Detaylı

Toplu Şirket Oluşturma : Bu bölümden V7/EFW versiyonundaki şirketler, toplu olarak ETA:SQL/ETA.V8:SQL versiyonlarında oluşturulması sağlanır.

Toplu Şirket Oluşturma : Bu bölümden V7/EFW versiyonundaki şirketler, toplu olarak ETA:SQL/ETA.V8:SQL versiyonlarında oluşturulması sağlanır. 5 Haziran 2007 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Genel TOPLU TRANSFER ĐŞLEMLERĐ Toplu transfer işlemleri üç alt bölümde incelenecektir. Toplu Şirket Oluşturma : Bu bölümden

Detaylı

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız TUZLA SÜLEYMAN DEMİREL TİCARET MESLEK LİSESİ MAÖL MUHASEBE FİNANSMAN ALANI BİLGİSAYARLI MUHASEBE DALI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ I.DÖNEM TELAFİ EĞİTİMİ VE BECERİ SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMASI II.BÖLÜM SORULAR

Detaylı

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI İçindekiler LUCA Yeni Arayüz Uygulaması... 1 Fiş Listesi Kullanımı... 3 Yeni Fiş... 7 KDV Hesapları... 16 KDV Hesapları Örnek Uygulamalar... 17 Fiş Ayarları... 21 Kısa Yollar...

Detaylı

Proforma Maliyet Müþterinizin vermiþ olduðu sipariþ için fire, kar ve komisyon oranlarý belirterek proforma maliyet hazýrlayabilirsiniz. Sipariþ Müþteri sipariþ bilgilerini detaylý olarak girebilirsiniz.

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

TEKLĐ TRANSFER ĐŞLEMLERĐ

TEKLĐ TRANSFER ĐŞLEMLERĐ 31 Mart 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Sistem Yönetimi TRANSFER ĐŞLEMLERĐ V-7 ve EFW VERSĐYONLARIMIZDAN ETA:SQL ve ETA:V.8-SQL VERSĐYONLARIMIZA Transfer işlemleri için

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Mikro Ayarları Mikro muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO Windows Ürünleri için Online Mutabakat LOGO Java Ürünleri için Online Mutabakat Microsoft Excel veri kaynağı için Online Mutabakat Microsoft SQL Server

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

NET YAZILIM & DANIŞMANLIK E FATURA GENEL BİLGİLER. Öncelikle kur bölümünde (mikrokur veya kur9000) Firma tanım kartında 501110

NET YAZILIM & DANIŞMANLIK E FATURA GENEL BİLGİLER. Öncelikle kur bölümünde (mikrokur veya kur9000) Firma tanım kartında 501110 E FATURA GENEL BİLGİLER Öncelikle kur bölümünde (mikrokur veya kur9000) Firma tanım kartında 501110 Firma i,vergi dairesi vergi numarası mutlaka tanımlı olmalı U dp ayrıca kart üzerindeki şube bilgileri

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Bu doküman Öztiryakiler şirketi için hazırlanmış B2B sayfalarının kullanım bilgilerini detaylı olarak anlatır. Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Soner Baştaş İçindekiler Doküman Geçmişi... 2 B2B ye Erişim...

Detaylı

Bilgisayarlı Muhasebe 6. Hafta

Bilgisayarlı Muhasebe 6. Hafta Bilgisayarlı Muhasebe 6. Hafta ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU TRABZON ÜNİVERSİTESİ - BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞUSTOS 2018 2 Faturaların Kaydedilmesi: AÇIK MAL ALIŞI (SATICIYA BORÇLU OLMAK) AÇIK (VERESİYE)

Detaylı

13 Kasım 2012. İlgili Modül/ler : Satın Alma ve Teklif Yönetimi. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

13 Kasım 2012. İlgili Modül/ler : Satın Alma ve Teklif Yönetimi. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 13 Kasım 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL STOK BİLGİLERİNİ KULLANARAK TOPLU ALIM TALEP FİŞİ OLUŞTURMA Satın Alma ve Teklif Yönetimi modülü ile ihtiyaç duyulan stoklar otomatik belirlenip,

Detaylı

HABER BÜLTENİ. XX Sayı 16. Ko ya ı imalat sanayi 17 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor:

HABER BÜLTENİ. XX Sayı 16. Ko ya ı imalat sanayi 17 aydır gözlem altı da: İ alat sa ayi güven endeksi nasıl hesapla ıyor: HABER BÜLTENİ XX.08.2015 Sayı 16 Ko ya a ayi Odası (KSO ve Türkiye Eko o i Politikaları Araştır a Vakfı TEPAV iş irliği de gerçekleştirile Konya İ alat Sa ayi Güven Endeksi Anketi, Türkiye i, yerel düzeyde

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

EVRİM YENİ YIL İŞLEMLERİ

EVRİM YENİ YIL İŞLEMLERİ EVRİM YENİ YIL İŞLEMLERİ 1) YENİ ŞİRKET AÇMA İŞLEMLERİ 2) ÖZEL TANIMLI KOMİSYON KOPYALAMA 3) DEVİR İŞLEMLERİ Evrimin Yazılımın GENEL MUHASEBE kullanıcılarının zorunlu olarak yapmaları gereken yeni yıl

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Stok kod Listesi ekranındaki üst görsel menüden, yeni, değiştir, izle, sil, kopya butonları kullanıldığında Stok tanım ekranı açılmaktadır. 1 Stok kod liste ekranında, mevcut seçili kayıt üzerinde fare

Detaylı

Turquaz. Açık kodlu muhasebe yazılımı http://www.turquaz.com. Turquaz Proje Grubu

Turquaz. Açık kodlu muhasebe yazılımı http://www.turquaz.com. Turquaz Proje Grubu Turquaz Açık kodlu muhasebe yazılımı http://www.turquaz.com Turquaz Proje Grubu Konu Başlıkları 1. Turquaz Proje Grubu 2. Programın fikri 3. Geliştirme aşaması 4. Programın içeriği 5. Yapılacaklar 6. Dizayn

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Karma Koli

DESTEK DOKÜMANI. Karma Koli Karma Koli Malzemeler alış/satış yöntemlerine ve şekillerine göre de farklılıklar gösterir. Karma koli bir satış yöntemidir. Firmanın elindeki ürünleri birleştirerek yeni bir sepet, paket oluşturmasıdır.

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU ARMONİ PAZARLAMA PLASTİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU A- TERMİNAL SİPARİŞ SİSTEMİ B- TERMİNAL ELEKTRONİK POSTA GÖNDERME VE ALMA C- TERMİNAL APN BAĞLANTISI SİPARİŞ SİSTEMİ

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinde anlatıldığı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel menüden Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala butonları kullanılırsa fiş giriş ekranı açılır. Fiş giriş ekranları kullanıldığı

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... MATBAA POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... MATBAA POLEN YAZILIM MATBAA İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Basım işlerinde ilk örnek, onay, baskı işlemi teslim evrakı verilmesi Maliye onaylı işlerde (Fatura, İrsaliye.. vs) için Seri, Defter

Detaylı

15 Versiyonu / 11.02.2015 güncellemesi

15 Versiyonu / 11.02.2015 güncellemesi 15 Versiyonu / 11.02.2015 güncellemesi *03.02.2015 - MUH, MUH30 ve MUHGVK281 beyannamelerinde değişiklik Muhtasar Beyannamesi MUH, MUH30 ve MUHGVK281 beyannamelerinde değişiklik yapılmıştır. Ekler kısmında

Detaylı

1. TAŞINIR MAL YÖNETİMİ MALZEME

1. TAŞINIR MAL YÖNETİMİ MALZEME 1. TAŞINIR MAL YÖNETİMİ MALZEME 1.1. Tanımlar Malzeme Grupları Birim Setleri Birimler İstek İptal Nedenleri Özel Kodlar Depo Tipi Taşınır Taşınır Hesap Düzeyleri TMY IU Kod Eşleşmesi Uyarı Tanımları Ambarda

Detaylı