ALM İnşaat 24 yılı aşkın süredir sizin zevkiniz ve tercihlerinizle tecrübesini harmanlayarak yeni yaşam alanları yaratıyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALM İnşaat 24 yılı aşkın süredir sizin zevkiniz ve tercihlerinizle tecrübesini harmanlayarak yeni yaşam alanları yaratıyor."

Transkript

1

2 ALM İnşaat 24 yılı aşkın süredir sizin zevkiniz ve tercihlerinizle tecrübesini harmanlayarak yeni yaşam alanları yaratıyor. İhtiyaçlarınız, seçimleriniz, beğenileriniz ile şekillenen binalar konfor ve incelikle birlikte her alanda seçkin zevkinizi yansıtıyor. Doğanın soğuk haliyle sunduğu malzemeler tamamen size özel sıcacık mekanlara dönüşüyor.

3 Tüm projelerinin ortak noktası kalite ve memnuniyet olan ALM, sizin zevkinizi yansıtan kişiye özel farklı binalar yaratıyor. Usta ellerin üzerinde titizlikle çalıştığı binalarımız, tıpkı bir terzi gibi sadece sizin stilinizi yansıtan hayallerinizdeki mekanları yaratıyor.

4 Kalite Mutlu evler inşa etmek kalite ve konfordan geçiyor. Alm İnşaat ta öncelik, insana verdiği değer ve onların yaşam kalitesi gelmektedir. Kaliteli binalar, konforlu evler ve yaşam kalitesi yüksek mekanları amaçlayan ALM İnşaat bu amaçla çalışıyor, kaliteyi projelerinden eksik etmiyor! Doğa ALM İnşaat, çalıştığı tüm projelerde doğaya maksimum alan açmaya ve çocuklara daha yeşil bir dünya bırakmayı amaçlamaktadır. Nefes almanın gün geçtikçe zorlaştığı merkez kentlerde doğaya zarar vermeden mekanlar inşa eden ALM İnşaat yeşilin, mavinin tüm tonlarının projelerinde hep varolmasını hedefliyor. Memnuniyet Memnuniyetinizi en büyük başarı olarak kabul edip, fikirleriniz ve önceliklerinizi ön planda tutarak çalışan ALM İnşaat için en büyük değer daima gülen yüzler olacaktır. İnşa ettiği tüm projeleri söz verdiği zamanda ve söz verdiği şekilde teslim etmeye çalışmak en büyük vazgeçilmezidir.

5 Karamürsel / Naturalm Çiftlik Evleri ALM inşaat Karamürsel in Karaahmetli köyün de bitki örtüsünün oksijenin bol olduğu hayalini kurduğunuz doğal yaşam biçimini Naturalm Karamürsel çiftlik evleri ile sizlere sunuyor. Tertemiz dağ havası yeşil bitki örtüsü ve dağ yamaçları ile sizleri hayallerinizi yaşamaya çağırıyor. Naturalm Karamürsel çiftlik evleri, 3 tipi mevcut 45 adet bahçeli ev, sosyal tesis, size arzu ettiğiniz kadar bahçe ve hayvancılık hizmeti sunan, bol bol oksijen ve doğal güzellikten oluşmaktadır.

6 Şehir yaşamının kaybettirdiği huzur, sağlık, coşku hislerini geri kazandıracak, çocuklarınızla 4 mevsim huzuru yakalayacağınız harika bir ortam.

7

8 Moda /Ağabey Sokak Apartmanı Moda /Ahter Sokak Apartmanı Henüz yapım aşamasında olan Modadaki apartman 6 kattan oluşmaktadır. 1 bodrum kat, zemin, 4 normal kat ve çatı arası ile birlikte 10 daire olacaktır. Henüz yapım aşamasında olan Modadaki apartman 6 kattan oluşmaktadır. 1 bodrum kat, zemin, 4 normal kat ve çatı arası ile birlikte 8 daire olacaktır.

9 Çağlayan / Adalet Apartmanı Çağlayan daki 6 katlı Adalet Apartmanı bodrum kat, zemin kat, 4 normal kat ve çatı katı olarak yapılmıştır. Binada 2 katlı 2 mağaza, 3 ü dubleks 12 daire olmak üzere toplam 14 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

10 Kalamış / ALM Apartmanı Kalamış ta bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olarak 5 kat ve çatı katından oluşmaktadır. Binada 1 dubleks daire olmak üzere toplam 5 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

11 Suadiye / İş Merkezi Suadiye İş Merkezi Toplam 5 katlı olup; 1 bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve çatı arasından oluşmaktadır.

12 Ataşehir / ALM Apartmanı Ataşehir de bodrum kat, zemin kat ve 2 normal kat olarak 4 kat ve çatı katından oluşmaktadır. Binada 3 dubleks daire olmak üzere 7 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Salacak / Apartman Salacak ta bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olarak 5 kat ve çatı katından oluşmaktadır. Binada 1 dubleks daire olmak üzere 5 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

13 Çağlayan / Ferhat Bey Apartmanı Ferhat Bey Apartmanı Çağlayan da bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olarak 5 kat ve çatı katından oluşmaktadır. Binada 1 dubleks daire olmak üzere 9 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

14 Büyükçekmece / Sera 3 Evleri Büyükçekemece Sera 3 Evleri Büyükçekmece de apartman, villa ve villa dairelerinden oluşan bir sitedir. Sera 3 Evleri; 12 adet dubleks, 18 apartman dairesi, 6 adet üçer katlı ve çatı arası ilaveli villa olmak üzere toplam 36 bağımsız bölümden oluşmaktadır.

15 Sera 3 Evleri Büyükçekmece de apartman, villa ve villa dairelerinden oluşan bir sitedir. Sera 3 Evleri; 12 si dubleks 18 apartman dairesi, 12 adet dubleks villa dairesi, 6 adet üçer katlı ve çatı arası ilaveli villa olmak üzere toplam 36 bağımsız bölümden oluşmaktadır.

16

17 ALM DEN ÖNCE... Sera Evleri 2 Büyükçekmece de yüzme havuzu olan Sera 2 sitesi 4 bloktan oluşmaktadır. 32 si dubleks daire olmak üzere 48 bağımsız bölüm, bulunmaktadır.

18 Sera Evleri 1 Büyükçekmece de yüzme havuzu olan sitelerin ikincisi 5 bloktan oluşmaktadır. Sera 1 sitesinde 20 si dubleks daire olmak üzere 30 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

19 Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve 15 normal kat olarak 17 kat ve çatı katı olan 3 bloktan oluşmaktadır. Sitede 12 si dubleks daire olmak üzere 192 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Beylikdüzü Siteleri 5

20 Beylikdüzü Siteler 4 Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve 14 normal kat olarak 16 katı olan 3 bloktan oluşmaktadır. Sitede 180 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

21 Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve 14 normal kat olarak 16 kattan oluşmaktadır. Binada 60 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Beylikdüzü Siteleri 3

22 Beylikdüzü Siteleri 2 Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve kademeli blok yapılı 9 ve 12 normal kat olarak 11 ve 14 kattan oluşmaktadır. Binada 46 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

23 Beylikdüzü Siteler 1 Beylikdüzü nde bodrum kat, zemin kat ve kademeli blok yapılı 9,12,14 normal kat olarak 11, 14, 16 katı olan 3 bloktan oluşmaktadır. Sitede 148 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

24

25 Opr. Cemil Topuzlu Caddesi, No: 87 Daire: 8 Caddebostan / Kadıköy İSTANBUL T: (Pbx) F: info@alm.com.tr

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız Konya nın son dönemlerde en hızlı gelişen bölgesinde, DEKOR inşaatın 30 yılı aşkın tecrübesinin yansıması, yakından tanıdığınız yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle MERAM PARK VİLLARI hayata geçiyor.

Detaylı

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Kalite yıldıza benzer. Sadece çevresini aydınlatmakla kalmaz, doğru yolu da gösterir. İzlemekten bile keyif alırsın... Biz Artaş ız. Kurucumuz

Detaylı

1+1 A BLOK DAİRE NO KAT BALKON M2 BRÜT M 2

1+1 A BLOK DAİRE NO KAT BALKON M2 BRÜT M 2 1+1 A BLOK DAİRE NO KAT BALKON M2 BRÜT M 2 A1 10 Zemin Kat 8,27 73,31 A1 16 1. Kat 8,28 73,31 A1 22 2. Kat 11,16 77,06 A1 28 3. Kat 11,17 77,08 A1 34 4. Kat 11,16 77,06 A1 39 5. Kat 8,27 73,31 A1 43 6.

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir SATILIK / İstanbulAnadolu / İstanbulAvrupa / Balıkesir Alt Bostancı İstanbulAnadolu / Kadıköy BOSTANCI,SAHİLE İLK PARSELDE KATLI YALI BİNASI KOMPLE SATILIK Tüm Bina REF: 0879 70 Katlı.80.000 TL 0 96 Anadolu

Detaylı

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip olduğum için... Proje Künyesi Arsa Alanı: 4.406.89 m Toplam İnşaat Alanı: 110.000 m Ticari Alan (Dükkan+Depo): 19.500 m Konut Alanı: 6.410 m Kapalı Otopark

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

İ İ Ş İ İ İ İ İ Ö İ Ö İ Ü Ü İ Ü İ Ü Ü Ü Ü Ö Ö Ö İ İ Ö Ö Ü Ü Ü İ Ö Ö Ö İ Ö Ö Ü İ Ü Ü Ş Ş Ş Ü Ş Ş Ü Ş Ö Ö Ö Ü İ İ Ö İ Ş Ş Ş Ş Ş Ş Ş Ş Ş İ Ü Ü Ü Ü Ü İ Ü İ Ş Ş Ö İ Ş İ İ İ İ İ İ İ Ş İ İ İ İ İ İ İ İ

Detaylı

ş Ü Ö Ü ö Ğ ş ş ş ş ö ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ö ş ş ö ş ş Ğ ö ş ö ş ş ö ş ş ö ö ş ş ö ö ş ö ö ş ö ö ş ö ö ö ö ş ş ö ş ş ş ö ö ö ö ö ş ş ş ö ş ş ö ö ş ş ö ş ö ö ş ş ö ö ö ö ö ş ş ö ö ş ö ö ö ö ş ş ş ş ö ö ş

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

www.zeytuniteras.com

www.zeytuniteras.com 2002 yılında başlayan inşaat sektöründeki tecrübemiz 2016 yılında da katlanarak devam etmektedir. Pek çok büyük projeyi başarı ile tamamlayan Han İnşaat, İstanbul un ardından özellikle Tekirdağ bölgesinde

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir SATILIK / İstanbulAnadolu / İstanbulAvrupa / Balıkesir Alt Bostancı İstanbulAnadolu / Kadıköy BOSTANCI, SAHİLE İLK PARSELDE KATLI YALI BİNASI KOMPLE SATILIK Tüm Bina REF: 0879 70 Katlı.80.000 TL 0 9 Anadolu

Detaylı

Palmiye Park ı Hayata Geçirenler

Palmiye Park ı Hayata Geçirenler Çiğli, İzmir 2011 Palmiye Park ı Hayata Geçirenler CDS Yapı / Ege Yapı İş Ortaklığı, toplam 75 senelik Veryeri ve Dağıstan inşaatçı geleneğinin ve sorumluluğunun temsilcileri olarak Palmiye Park Gaziemir

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Konforun Tanımı Değişti...

Konforun Tanımı Değişti... 2 Konforun Tanımı Değişti... Beyterrace özgün mimarisi ve merkezi lokasyonu ile alışıla gelmiş yapılardan farklı olarak doğayla iç içe, güvenli ve huzurlu bir yaşamın sunduğu ayrıcalıklı olanaklarla ev

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

VISTA SUNSET. www.vista-sunset.com. www.gumusluk.com?

VISTA SUNSET. www.vista-sunset.com. www.gumusluk.com? VISTA SUNSET www.vista-sunset.com www.gumusluk.com? EVLERi DOĞANIN KALBİNDE AYRICALIKLI BİR YAŞAM İleride bir sahil kasabasına yerleşeceğim diyenler, ileriyi beklemeyin. size doğayla iç içe bir yaşam sunmaya

Detaylı

SATILIK / Antalya. www.remax.com.tr 97.500 TL 147.500 TL 172.500 TL 130.000 TL 190.000 TL 105.000 TL 300.000 TL 120.000 TL 700.000 TL 120.

SATILIK / Antalya. www.remax.com.tr 97.500 TL 147.500 TL 172.500 TL 130.000 TL 190.000 TL 105.000 TL 300.000 TL 120.000 TL 700.000 TL 120. 2 SATILIK / Antalya Aksu SÖNMEZ FALEZYUM RESIDENCE TA SATILIK DAİRELER REF : 40441007750644 97.500 TL Brüt m 2 : 100 Oda sayısı: 1 Kat: 5 Kat sayısı: 16 Katlı Aksu SÖNMEZ FALEZYUM RESIDENCE TA SATILIK

Detaylı

MODALAR MODALAR Ý N Þ A A T. www.modalarinsaat.com. www.modalarinsaat.com

MODALAR MODALAR Ý N Þ A A T. www.modalarinsaat.com. www.modalarinsaat.com Ý N Þ A A T Adres: Doðu Mh. Ankara Cd. Osman Reis Apt. No: 207 / 7 Pendik / Ýstanbul Tel : 0216 506 20 52 Faks : 0216 506 20 52 Email : info@modalarinsaat.com www.modalarinsaat.com www.modalarinsaat.com

Detaylı

Pasha. (256) 618 24 86 www.remaxpasha.com. Siz de geleceğinizi gayrimenkul sektöründe RE/MAX Pasha çatısı altında şekillendirin.

Pasha. (256) 618 24 86 www.remaxpasha.com. Siz de geleceğinizi gayrimenkul sektöründe RE/MAX Pasha çatısı altında şekillendirin. SATILIK / Aydın.000 TL REF: 066666 90 Katlı 007 YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN 96.00 EUR 7. EUR TÜRKİYE DE İLK GOLF RESORT 6. EUR PLAJA 00 M, ÇOK ÖZEL SİTE 00.000 TL REF: 087660 6 Katlı 008 Golf Resort Dairesi

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Saygılarımızla, A.Şevki OMAĞ

Saygılarımızla, A.Şevki OMAĞ Moda Caddesi No:180 K.2 D.9 81300 Kadıköy/İstanbul Telefon: +90 216 3467726 Fax: +90 216 3491957 Şirketimiz ŞÖN Mühendislik Mimarlık ve Dekorasyon Ltd. Şirketi adıyla 1989 yılında kurulmuştur. Şirketimizin

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

CASALARA BIANCA

CASALARA BIANCA 2017-2018 CASALARA BIANCA Doğa ve konforlu yaşama yapacağınız yolculuk başlıyor.. 6 7 VAZİYET PLANI İzmir konut sektörünün tartışmasız en değerli bölgesi olan Narlıdere nin Limanreis mahallesinde Residence

Detaylı

Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları ve Çözümleri Tartıştılar

Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları ve Çözümleri Tartıştılar 2013 / 2014 SAYI: 04 Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları ve Çözümleri Tartıştılar Haftanın Bazı Başlıkları Sağ ve Sol Beynin Şifreleri Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları

Detaylı

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. www.ariinsaat.com.tr bilgi@ariinsaat.com.tr şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. Her gün değerine değer katan Bartın Orduyeri mevkiinde; yarınlarınızı güvence altına almak için sağlam

Detaylı

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ TRABZON Çukurçayır'da 57 Dönüm arazi üzerinde 19 Blok ve 1001 konut Yaşamınızı konutlarımızın renkli dünyasında yeniden kurabilirsiniz. Bu proje, yenilikçi ve farklı

Detaylı

EMPA'DAN SİZLER İÇİN KONFORLU YAŞAM SUNAN, GALAKSİ KENT Çanakkale / Merkez

EMPA'DAN SİZLER İÇİN KONFORLU YAŞAM SUNAN, GALAKSİ KENT Çanakkale / Merkez EMPA'DAN SİZLER İÇİN KONFORLU YAŞAM SUNAN, GALAKSİ KENT Çanakkale / Merkez Çanakkale / Merkez 98,000 TL 70 m2 ةقش - عيبلل Mehmet BOZKURT : فرغلا ددع Telefon 286-214 04 34 : نولاصلا ددع : تامامحلا ددع ةقش

Detaylı

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde www.ifbkameryapi.com www.ifbkameryapi.com HAKKIMIZDA Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Bursa nın gurur duyduğu bir şirket olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA Bağcılar ın seçkin semtlerinden Kirazlı da sizi hayal ettiğiniz yaşama davet ediyoruz. Ulaşımı, konforu, kalitesi, estetiği ve

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

yaşamak çok değerli ETAP 1 & ETAP 2 www.adoraevleri.com

yaşamak çok değerli ETAP 1 & ETAP 2 www.adoraevleri.com yaşamak çok değerli ETAP 1 & ETAP 2 www.adoraevleri.com Adora Evleri yaşamak, çok değerli Gündelik hayatın zorluklarını bir kenara bıraktıran, huzur veren, yalın fakat fonksiyonel detaylarla tasarlanan

Detaylı

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 3396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada.

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada. Pasapark. Evleri Yeni bir hayata ilk adım burada. www.yimak.com.tr imak yapı R İnş. Müh. San.tic.Ltd.Şti.. KOM iinsşaat. İstasyon Mh.. Atakan Cd.. No:12 Köseköy / KARTEPE / KOCAELİ 0262 373 12 77 / 0532

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu

SATILIK / İstanbul-Anadolu SATILIK / İstanbulAnadolu İstanbulAnadolu / Maltepe REF: 48548576604 5 + 9 00.000 TL YAŞAMKENT TE YENİ YAŞAM ALANI: CİMİLLİ KONAKLARI 006 İstanbulAnadolu / Maltepe YAŞAMKENT E5 ÜZERİ SATILIK DAİRE REF:

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR ÖNCE DÜŞLER VARDI Çok değil, 2007 yılında bir düş kurduk. İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı

Detaylı

Ğ Ğ ö Ş Ş Ğ Ş Ş Ü Ş Ğ Ğ Ğ ö ö Ğ Ş Ş Ğ Ğ ö Ğ ö ö ö ö ö ö ö ö Ü Ş Ö Ö Ö Ş Ş Ç Ü ö Ü Ü Ğ ö «ö ö ö Ğ Ş ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ş ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ö ö ö Ö Ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ö Ö ö ö Ç Ö ö Ü ö

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Ğ Ğ Ü Ü Ö Ü Ö Ö Ö Ü Ö Ü Ü Ü Ü Ü İ İ Ü Ü Ö Ö Ü Ö Ü Ö Ü Ö İ Ü Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ü Ö İ Ö Ü Ö İ Ö İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö İ Ü İ Ü İ İ İ İ İ İ İ Ö İ Ü İ İ İ Ö İ Ö Ö İ İ Ö Ö İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ Ö

Detaylı

Ü Ğ Ğ Ş Ö Ü Ü Ğ Ğ ü ü ü ü ü Ö Ü ü ü ü Ş ü ü Ş Ş ü ü ü ü üü ü Ş ü ü ü ü ü ü ü Ç ü ü ü ü ü ü ü üü ü ü ü üü ü ü ü ü ü ü ü ü Ş ü ü Ö ü ü ü ü ü ü ü ü Ç Ş Ç üü Ş ü ü ü ü üü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü Ş ü ü ü Ü ü ü

Detaylı

ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ

ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ İ Ş Ş İ İ Ö İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ Ö Ö Ç ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ İ ğ ğ Ç İ ğ ğ Ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ş ğ ğ ğ Ü ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ Ö ğ ğ ğ

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

RE/MAX Armoni çatısı altında

RE/MAX Armoni çatısı altında RE/MAX Armoni çatısı altında Armoni () 8 7 www.remaxarmoni.com SATILIK / İstanbulAnadolu / Kocaeli / Ankara / Antalya Ağlayankaya İstanbulAnadolu / Şile 7.000 TL AĞLAYANKAYA DA DENİZ, HAVUZ VE ORMAN İÇİNDE

Detaylı

İ Ç Ü ö üğü İ ö üğü ü öğ ü ü ü ü Ö ği İ ü ö İ ğ Ğ Ü Ç ö üğü ö ü ü Ç ğ ü ğ Ş ğ ü ü ü ü ü ğ ö ü ü ü ü ü ö Ö Ş Ö ğ ö ü Ç ğ İ Ç Ü Ç ğ ğ Ü Ü ü «ü ö üğü İ Ü Ö Ü İ Ş İ Ü ü ö ü ö ğ ü İ «Ö ü ö ü İ ğ Ş ü Ş ö ö ü

Detaylı

ü ü ü ö ü ü Ö Ö Ö öğ öğ ü ü İ ç ö ü ü ü Ü ü ö ü ü ö ö ö ö ö ç ö ö ü ö ü İ Ö Ü ü ü ü ü ö ü ö ü ü ü ü ü ç ü ö ç Ö ü ç ö ö ö ü ü ö ö ö ç ü ç ö ç ö ö ü ö ö ç ü ç ç ö ü ü ü ü ö ü ü ö ü Ö Ö ö ü ü Ö ö ö ö ü ü

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

ü ü üğü ğ Ö ü ö üş ö İ ü ü üğü ş ğ ç İ ç Ş ç ş ğ ş ş ğ ç ö ç ğ ş ş ş ö ü ğ ş ğ ü ü üğü ü ğ ö ü ü üğü ş ğ ş ş ş ö ü ç ğ ö ü ğ ö ü ü üğü ş ö ğ ç ğ ü ü üğü ü ğ ü ü üğü ü ü ü üğ ü ğ ö ü ğ ş ö üş ü ü üğü ü

Detaylı

ö Ü Ü ö Ö ğ ğ ğ ö Ü Ş ö Ü Ğ ö Ü ö Ü ö ğ ö ğ ö ö ğ ğ Ş Ü ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ Ş Ş ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ ö ö Ş ğ Ç ğ Ç Ş ö Ç ö ğ Ç ğ ö ğ ö ö ğ ö ğ ö Ş ğ Ç ğ Ç ğ ğ Ç Ş ö ö ö ğ Ç Ş Ç ö ö ğ ğ ğ ğ Ü Ü ö ğ «ğ ğ ğ ö ö «ö ğ ğ

Detaylı

İ Ç Ü ş ö üü ş ş ö üü Ü ü ü ö ü ç ü ü ü Ö Ü Ü Ö ç ç ş ş ç ç ü İ ü ç Ü ç ş ö üü ö ü ü ç ş ş ü ş ş ç ş ş ü ü ü ç ü ş ü ç Ş ü Ü ç ü ü ü ç ş ş ö ş Ö ş Ö ş ö ü ç ş Ç Ü Ç ş Ç İ Ü İ Ü Ş ş ü ş ö çü ü Ç Ü ü ö ş

Detaylı

ç ç ö Ğ Ö Ş ö ü ü Ş ç ö ü ç ğ ü ç ç Ğ Ü Ü ÜĞÜ ç ö ö ü ç ü üç ç ğ ü ü Ş ğ ü ü üğü ç ö ö ü ç ü ö ç Ş Ş ü ü üğü Ğ Ğ Ş ü üğü Ğ ç ü ö ğ ü ö Ö Ü Ş ü ü ü Ğ ğ ü ö ğ ü ü üğü ğ Ö Ğ ğ ü ü ü ç ö ö ü ö ü ü ğ ç ç ö

Detaylı

Ç Ç ü Ş ç Ü İ İ İ İ İ Ü İ İ Ş ğ ü Ö ç ç ü ç İ Ü ç İ İ ü ç ü ç İç ö ö ö ö ü ü ü ü ü ü ö Ü İ Ö İ ç ö ğ ü ö ç ç ö ç ö ü ğ ğ Ş ç Ç Ç Ş ü ö ç ğ ç ü ü ü ö ö ü ö ü ü ü ğ ğ ç ğ ğ ü ü ü ç ö ğ ç ğ ö ğ ğ ğ ç ü ü

Detaylı

ü Ğ İ Ğ ü İ ç ü ü ü ç Ç ü ü ç Ç ü ü ç ü ü Ü Ç Ü ç ü ü ü ü ü ç Ç ü ü ç İ ü Ğ Ş İ İ ü Ğ İ Ğ ü İ Ö üçü ü Ö Ö ü Ö ü İ İ Ş Ğ İ İĞİ ü ü ü Ğİ İ Ğ İ Ğ ü Ö Ö Ü İĞİ ü Ü İ İ Ğİ ü ü Ğ İ İ İ İ İ İ ç ü ç ü ç ü ü ç ü

Detaylı

İ İ İ Ğ İ İ İ İ Ğ Ğ Ş Ç Ş Ö Ş Ç İ Ç İ Ç Ş Ç Ü İ İ İ Ş Ş Ş Ş Ö Ç Ş Ş Ğ Ş Ç Ö Ş Ö Ö İ Ş Ç Ş Ş Ç Ş Ğ Ğ Ğ Ç İ Ğ Ş Ş Ç Ç Ş İ Ç Ş Ş Ş Ş İ Ğ Ö Ö Ş Ç Ş Ç Ş Ş Ş Ü Ö Ö Ö Ö Ö Ç Ç Ç Ö Ş Ç Ö Ö Ş İ İ Ç Ş Ş Ğ Ü Ş İ Ö

Detaylı

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; keyifli bir yaşam sunuyor. Yaşadıklarınızdan çok daha

Detaylı

İ Ç Ü ö üğü İ Ö ö üğü Ş ü öğ ü ç Ç ü ü ü Ç Ü ç ğ ç ğ Ğ ç Ş ğ ç ö ğ ğ ü ç Ü Ç ö üğü ö ü ü İİ Ç ğ ü ğ ç ğ ü ü ü ç ü ü Ş ü ğ ç ü ü ç ü ü ç ö Ö Ş Ö ğ ö ü ç ğ İ Ç Ü Ç ğ Ç ğ Ü Ü İ ü ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ ç Ç ç ü ç Ş

Detaylı

ç Ğ Ü ç ö Ğ «ö ç ö ç ö ç ç ö ç ç ö ö ö ç ç ç ç ö ç ç ö ç ç ç ö ö ö ç ç ç Ç Ö Ü ç ç ç ç ç ç ç Ü ç ç ö ö ç ç ç ö ç ç ç ö ö ç ç ö Ç ç ö ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ç ç ç ç ç ç Ü ö ç ç ç ç ç Ç Ç ç ç Ç

Detaylı

Ü İ İ İ İ ö İ ö ğ ğ Ü ö Ş Ç ğ İç Ş Ç ğ Ü ö İ İ ğ Ü ö ğ Ü ö İ İ Ş Ç ğ İ İ ğ Ü ğ ğ ğ ç ç ö ğ ö ö ğ ğ ğ ö ç ç Ç Ç ö Ö ğ ğ ç ç Ş ğ ğ Üç Ç ğ ç ö Ş Ç ğ ğ Ş Ü ğ ğ Ş ğ ç ç ç ğ ö ö ğ ö ö İ ç ç ğ ğ Ü ö İ İ ğ Ş ğ

Detaylı

Ç Ü ö ö Ü ö ç Ö Ü ç ö ç ç Ğ ç ç ç ö ö ç ç Ü ç ö ö ç ç ç ç ç ç ö Ö Ş Ö ö ç Ç Ü Ç Ç Ü Ü ö ç ö ç ç ç ç ö ç ç ç ö ç ö ö ö ç ö ö Ü ç çö çö Ü ç çö Ö ö ö çö ç Ü ö ç ç ç çö ç ç ç ö ç çö çö ö ö ö ç Çö çö çö ö ç

Detaylı

Ç ö Ü ğ ö Ş ç ç Ş Ü Ö Ü Ü ö Ü ğ ğ ö ö ç ç Ü ğ ç ç ğ ğ ğ Ü ğ ö ö Ş ö ç ğ ö ç ç ğ ç ç ö Ş Ş ö ğ ç Ç ç ö ö ç Ç ö ğ Ü ö ğ ğ ç ö ç ğ ç ğ ö ç ö ö Üç ğ ö ç ö ç ö ç ğ ö ğ ö ç Ç ğ ç ç ğ ö ö ç ç ç ğ ğ ç ğ ç ğ ç

Detaylı

Ü ş ğ ğ Ü ş Ç ğ ş ş Ç ğ ş Ü ğ Ü ş ğ Ü Ç ğ ğ Ü ğ ğ ğ ş ğ ğ ğ ş ş ğ ş ş ş Ç Ç Ö ş ğ ş ş ğ ş ğ ğ ş Ü Ç ğ ş ğ ş ş ğ Ü ğ ş ş ğ ş ş ş ş ş ş ğ ğ ş ş ş ş ş ş ş Ü ğ ş ş Ü Ç ğ Ç Ç ş ş ş ğ ş Ö ÇÜ Ö ş ğ Ö ş ş ğ ş

Detaylı

ç ü ü ç ç ş İ Ç Ü ş İ Ç Ü ç ş ü İ Ç Ü ş ş ç ş ü Ö ü Ö İş ş ç İ Ç Ü ş ş ç ü ç ş ş İ Ç Ü ş ç Ü İ Ç Ü İ Ç Ü ü ç ş ş ş İ Ç Ü ç ü ş İ Ç Ü İş ş ş ü ş İ Ç Ü ş ü ş üç ü ş ş ş ç ü ü ç ş ş ş ş ü ş ü ü ş ç ü ç ç

Detaylı

ç ğ ğ ğ ç ç ç ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ç ğ ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ç ç ğ ğ ğ Ü ç ğ ç ç ç ğ ç ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ ğ ç ç ç ğ ç ğ ğ ç ğ ç ç ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ç ğ ç ğ Ü ğ ğ ğ ç ç ğ ç ğ Ü ç ğ ğ ğ ç Ü ç ç ç ç ğ ç ğ ğ

Detaylı

İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ Ö İ İ İ İ İ Ü Ç İ Ş Ş İ İ Ü İ İ İ İ İ İÇİ Ö Ö Ç Ç Ç İ Ü Çİ İ Ü Ü İ İ İ İ İ İ İİ İ Ç Ş İ İ İ İ Ü Çİ Ö İ Ü Çİ İ İ Ü İİ İ Ç Ö İ Ö İ Ç Ç İ Ç Ö İ İ İİ İ Ç Ç Ç Ü İ Ç İ Ç İ Ş Ç İ Ğ İ İ İ İ

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

İ Ç Ü ş ö ğ ş ö ğ Ü öğ ç ş Ö Ü ğ ç ö ç ş ş ğ Ğ ç ç ğ ğ ö ş İ ç Ü ç ş ö ğ ö ç ç ş ş İ ğ ş ğ ş ç ş ğ ş ç ş ğ ç ç ş ş ö ş Ö Ş Ö ğ ş ö ç ş ğ Ç Ü Ç ğ ş Ç ğ İ Ü İ Ü ö ş ş ş ğ ç ş ö ğ çö ğ ş ş ç ö ş ş ş ğ ç ş

Detaylı

Ç Ü ğ Ç ç Ğ ç Ü ç ğ ç ğ ğ ç ğ ç ç ğ ç ç Ö Ş Ö ğ ç ğ Ç Ü Ç ğ Ç ğ Ü Ü Ç Ü ğ ğ Ü ğ ç Ç ğ Ü ç ç ğ Ğ Ğ ç ç ğ ğ ğ ğ ğ Ğ Ğ Ğ Ğ Ğ Ş Ş Ç Ö Ö ç Ç ğ ç ç ğ ç ğ ç ç ç ğ ç ç ç Ü ç ç ç ğ Ö Ü Ç Ş Ş ç Ö ç ğ ğ ğ ç ğ ğ ğ

Detaylı

Ü Ö Ö ö ö Ü Ü Ö ö ç ç ö ç ö ç ç ö ö ö ö ö ç ö ö ç ç ç ç ç ç ö ö ö ö ç ç ö ç» ö ö ö ö ç ö ö ö ö ç ö ç ö ç ö ç ö ö ç ç ç ç ö ö ö ç ç ç ç ç ç ç ç ç ö ç ç ö ç ç ç ç ç ç ö ö ö ç ç ç ö ö ö ç ç ç ç ö ç ç ç ç

Detaylı

Ş İ İ ç İ İ İ İ ç Ş ü ü ü ü ç ü üç ü ü ü ç ü ü Ü İ Ğ Ş üç ü İ ü ü ü ç ü ç Ç ç İ ü üç ü Ç üç ü ç ç Ç ü Ç ç üç ü ç Ç ç ç ç ç Ğ Ğ ç İ ü ü ç ç ç ü ü ü Ü ç ç ü ç ç ü ü ü Ö ü ü ü ü Ü ü ü ç ü ç ç ü ü ü ü ç ü

Detaylı

Ç Ç ç Ğ ç Ö Ğ Ş ç Ö Ö Ğ Ğ Ö Ö Ç Ü ç Ç Ü ç Ö ç ç ç ç Ğ ç ç Ç Ç ç Ç Ü ç ç Ç ç ç ç Ö ç Ö Ö ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ö Ş ç ç ç ç ç ç ç ç Ü ç ç Ü ç ç ç ç ç ç ç Ö Ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ö ç ç Ğ Ç Ü ç ç Ç Ü ç ç Ç

Detaylı

İ» Ö İ İ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ö ö ç ğ ğ ğ ğ ğ Ö Ü Ü ğ ğ ğ ö ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ İ İ İ İ ğ ğ ğ ö İ ğ ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ ö ö ğ öğ ğ ğ ğ İ ö ç ç ğ ö ö ç ğ ç ç ğ ç ğ ö ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ Ü Ş İ ö İ ğ ğ İ İ ğ ğ ğ ç ğ ğ

Detaylı