İNGİLİZCE İŞİNİZİ NE KADAR İLERİ GÖTÜREBİLİR?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İNGİLİZCE İŞİNİZİ NE KADAR İLERİ GÖTÜREBİLİR?"

Transkript

1 İNGİLİZCE İŞİNİZİ NE KADAR İLERİ GÖTÜREBİLİR?

2

3 İNGİLİZCEYİ SİZE GETİRDİK... 1 Global iş yaşamının temeli, uluslararası ticaretin ve diplomasinin ortak dili İngilizcedir. İşinizi büyüterek rakiplerinizle global ölçekte rekabet etmek için İngilizceyi anlayabilen ve konuşabilen bir iş gücüne sahip olmanız gerekir. Wall Street English te çalışanlarınız İngilizceyi en iyi şekilde öğrenirler. Kişiye özel ilgi ve desteğimiz ile İngilizceyi anlar, akıcı bir şekilde konuşur ve kendilerini her ortamda rahatlıkla ifade ederler. İngilizcenin kapılarını Wall Street English ile aralayın, İngilizce konuşan çalışanlarınız ile dünyaya açılın.

4 2

5 SÜREKLİ BAŞARIYA ANCAK ÇALIŞANLARINIZI GELİŞTİRDİĞİNİZ SÜRECE SAHİP OLURSUNUZ. 3 Harvey S. Firestone, Firestone Şirketleri Kurucusu

6 KURUMLARA ÖZEL ÇÖZÜMLER İngilizce eğitiminin lider kurumu olarak her bir bireyin eğitim sorumluluğunu büyük bir ciddiyetle ele alıyoruz. Wall Street English ile sahip olacağınız ayrıcalıklar; Her bir çalışanınız için Kişiye Özel İngilizce Uzman çalışanlarımız, İngilizce öğrenme yolculuğunuzda sizi yönlendirir ve sürekli destek verir. Öğretmenleriniz ile daha fazla konuşabilmeniz için uygulamalı pratik derslerimiz ortalama iki kişiden oluşur. Kurumsal avantajlarınız Wall Street English ile ders saatine değil aldığınız sonuca yatırım yaparsınız. Her bir çalışanınızın gelişimini gösteren aylık raporlar ile başarı durumunu ve eğitime katılımını yakından takip edersiniz. YATIRIM GERİ DÖNÜŞÜNÜZÜ TAKİP EDİN 4 13/09/2013 Student Name (Code): MELISA YILMAZ Student Progress Profile ERENKOY / ISTANBUL Months Remaining : 2.8 % Time elapsed : 81.0% Units Remaining : 4.0 % Course done : 83.0 % Minimum Progress Ratio : 1.4 Actual Progress Ratio : 1.60 (Encounters/Month) (Encounters/Month) Last session done: 18/04/ :57 Level: ml Unit: 54 Lesson: 02 Section: 01 Begin (06/09/2012, Threshold 2) Study Rhythm MINIMUM ACTUAL End (06/12/2013, Mastery 1) EOL/PREMIER # Lab Sessions per week : 0.6 # Weeks of inactivity : 21.1 # Hours per Lab session : 1.4 # Repeat Encounters : 1.0 # Encounters per month : 1.6 # Repeat Level Checkpoints : 0.0 # CC per month : 1.2 # Enc. done in post 30 days : 3.0 # Hours of study in past 30 days : 7.0 Last Encounters: Other Activities: Date Unit Result Date Activity Attend. 12/09/ OK: Continue to next Unit 13/09/2013 CC YES 29/08/ OK: Continue to next Unit 06/09/2013 CC YES 22/08/ No Show 04/09/2013 SC NO 19/08/ OK: Continue to next Unit 25/08/2013 SC NO 12/08/ No Show 23/08/2013 CC YES Comments: This month she studied multimedia lessons, joined complementary and social club and attended 2 encounters. She progressed through the course and as a result. She developed her fluency, improved her accuracy and became a more confident English speaker. Bu rapor gerçek öğrenci bilgileri baz alınarak oluşturulmuş fakat gizlilik şartlarımız gereği öğrenci ismi değiştirilmiştir.

7 Her seviyeye uygun eğitim İngilizce eğitimimiz, başlangıçtan ileri seviyede İngilizce konuşan kişilere kadar herkesin ihtiyacına cevap verecek şekilde hazırlanmıştır. Wall Street English te çalışanlarınız kendi seviyesinden İngilizce öğrenmeye başlar, bir sınıfa bağlı olmadan İngilizcelerini geliştirme fırsatı elde ederler. Kurumunuzun ihtiyacına yönelik özel çözümler Wall Street English olarak şirketinizin ihtiyaçlarına yönelik özel ve yenilikçi çözümler sunuyoruz. Derslerimizi isteğinize bağlı olarak şirketinizde, merkezlerimizde veya daha kişisel olarak birebir ortamlarda gerçekleştirebiliriz. Sadece İngilizce konuşulan ortam Çalışanlarınız merkezlerimizden içeriye adım attıkları andan itibaren kendilerini sadece İngilizce konuşulan bir ortamda bulur; ana dili İngilizce olan, uzman ve sertifikalı öğretmenlerimizden eğitim alırlar. Başarısı kanıtlanmış eğitim metodu Wall Street English, Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavları tarafından yapılan bilimsel araştırmaya göre, eğitim programı Genel Avrupa Dil Standartlarına (CEFR- Common European Framework of Language) uyumlu olduğu kanıtlanan ilk ve tek dil okuludur. Öğretilen İngilizcenin global olarak kabul görmüş standartlarda olması çalışanlarınızın eğitimi için önemli bir güvencedir. 5 Esnek ders saatleri Eğitim programımız, yoğun çalışma temponuza uygun olacak şekilde özenle hazırlanır. Çalışanlarınız eğitime diledikleri zaman başlayabilir, multimedya çalışmalarını günün her saatinde yapabilir, pratik derslerini uygun saatlerde alabilirler. Yani; ders kaçırma sorunu olmaz, dersler daima çalışanlarınızı bekler. İş ihtiyaçlarına odaklanan seviyeler Verdiğimiz temel İngilizce eğitiminin yanı sıra iş ve profesyonel ihtiyaçlarınıza özel zenginleştirilmiş seviyeler de sunmaktayız. Ayrıca iş dünyasında kullanılan İngilizceye odaklanan özel ürünlerimiz ile öğrencilerimize farklı öğrenme fırsatları da sunuyoruz. %100 öğrenme garantisi Çalışanlarınızın başarısını sadece eğitimin sonunda değil, ilerlemenin her aşamasında ölçümleriz. Böylece, eğitim süresi sonunda hedeflerinize ulaşacağınızı garanti ederiz. Bu garanti kişisel bir taahhüt değil, sistemimizin sağladığı bir ayrıcalıktır.

8 6

9 ETKİNLİK İŞİN DOĞRU YAPILMASI, ETKİLİLİK İSE DOĞRU İŞİN YAPILMASIDIR. 7 Peter Drucker, Yönetim Danışmanı ve Yazar

10 İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE EN ETKİLİ METOT: WSE BLENDED EĞİTİM METODU İngilizceyi teoride bilmek ile günlük hayatta kullanmak birbirinden farklı iki kavramdır. WSE Blended Eğitim Metodu ile çalışanlarınız, konuşma ve görüşmelerde, toplantılarda, tele-konferanslarda, sunumlarda, yazışmalarda ve farklı iş ortamlarında İngilizceyi nasıl kullanacaklarını öğrenirler. Eğitim metodumuz İngilizceyi derinlemesine öğrenmenize yardım eder, klasik metotların hiçbir zaman sunamayacağı ayrıcalıklarla çalışanlarınızın İngilizceyi rahatlıkla konuşmasını sağlar. 8

11 İnteraktif Dersler Çalışanlarınızın eğitimi İnteraktif Dersler ile başlar. İnteraktif Derslere hem merkezimizden hem de internetten online olarak ulaşabilirler. Bu derslerde, eğlenceli ve güncel diyaloglar ile yapılacak alıştırmalar sayesinde, İngilizceyi rahatlıkla konuşma ve gerçek hayatta kullanabilme becerileri kazanırlar. 9 Dijital Kitaplar İnteraktif Derslerde öğrenilen İngilizcenin kullanımı, istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz Dijital Kitap çalışmalarıyla pekiştirilip daha etkin hale getirilir. Dijital Kitap anlık geri bildirim, Longman Sözlüğü'ne erişim, sesli ve görüntülü klip gibi özellikleriyle çalışanlarınıza çağın ötesinde zengin bir öğrenim deneyimi sunar. Encounter Encounter Dersleri, WSE Blended Eğitim Metodu nun temelini oluşturur. Encounterlar, ana dili İngilizce olan öğretmenlerimizin aynı seviyedeki ortalama İngilizce konuşma becerilerini ilerletirler.

12 TAMAMLAYICI EĞİTİM ÇALIŞMALARI uygulamalarımız ile çalışanlarınıza daha fazla pratik yapma ve İngilizceyi yaşayarak öğrenme fırsatı sunuyoruz. 10 Çalışanlarınız merkezlerimizde gerçekleştirilen, pek çok aynı seviyedeki öğrenciler ile daha çok pratik yapma imkanı bulabilirler. Bu dersler, ana dili İngilizce olan uzman öğretmenlerimiz tarafından verilir. Sosyal Kulüp Merkezlerimizde düzenlenen Sosyal Kulüp aktiviteleri ile çalışanlarınız İngilizceyi eğlenceli ve rahat bir ortamda iş dünyasıyla ilgili etkinlikler, hafta sonu gezileri gibi çok çeşitli aktiviteler düzenlenir.

13 11 AKIL, İÇİ DOLDURULACAK BİR KAP DEĞİL, TUTUŞTURULACAK BİR ATEŞTİR. Plutarch

14 BAŞLANGIÇTAN İLERİ SEVİYEYE KADAR HER İHTİYACA UYGUN İNGİLİZCE EĞİTİMİ WSE seviyeleri, Genel Avrupa Dil Standartları (CEFR-Common European Framework Reference for Languages) ile uyumludur. İngilizce eğitim programımız her seviyeden öğrencinin ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenlenmiştir. Sistemimizde başlangıçtan ileri seviyeye kadar 20 farklı seviye bulunmaktadır. Bu seviyeler, İngilizcenin profesyonel hayatta kullanımına odaklanan üç adet PRO seviyesini de içerir. 12 Pro Pro Pro WALL STREET ENGLISH Survival Waystage Upper Waystage Threshold Milestone Mastery A1 A2 B1 B2 C1 CEFR WSE seviyeleri, Genel Avrupa Dil Standartları (CEFR-Common European Framework Reference for Languages) ile uyumludur.

15 Survival Survival seviyesi, İngilizceyi yeni öğrenmeye başlayanlar için tasarlanmıştır. Bu seviyedeki içerik ve alıştırmalar öğrencilere, basit kelime ve anlatımları anlayıp, kullanmayı öğretir. Waystage Waystage seviyesindeki öğrenciler, günlük hayatta temel saydığımız işlerde kendilerini ifade etmeyi öğrenirler. WaystagePro ile öğrenciler kurallara uygun profesyonel bir telefon görüşmesinden, sunum yapmaya kadar sıralanan birçok idari ve yönetimsel İngilizce becerisi edinirler. Upper Waystage Bu seviyedeki öğrenciler, iyi derecede akıcılıkla sohbet edebilir, Karmaşık anlatımlar içermeyen kitapları, gazeteleri, internet sitesi içeriklerini ve teknik belgeleri okuyabilir, kısa mektuplar ve iş raporları yazabilirler. UpperWaystagePro ile öğrenciler, yöneticilerinin olmadığı zamanlarda yapılması gereken önemli telefon görüşmelerinden, yönetim kadrosu için işe alım ve mülakata kadar sıralanan birçok İngilizce becerisi edinirler. 13 Threshold Threshold seviyesinde öğrenciler, çok iyi derecede akıcılıkla konuşabilir ve İngilizce ifade edilen karmaşık düşünceleri anlayabilirler. ThresholdPro ile öğrenciler kültürler arası farklılıkların çözümünden, bir şirketin marka ve pazarlama stratejilerine kadar sıralanan bir dizi yönetimsel İngilizce becerisi edinirler. Milestone Bu seviyede öğrenciler İngilizce becerilerini diyaloglar, role-play ler, kelime dağarcıklarını genişletmeleri ve yeni cümle yapılarını öğrenmeleri için tasarlanmış okuma parçaları ile desteklerler. Mastery Bu seviye, öğrencilerin akıcı konuşmalarını geliştirmeye devam etmelerini ve karmaşık ifadelerde uzmanlaşmalarını sağlar.

16 14

17 SONUÇ OLARAK, TÜM İŞLETME SÜRECİ ÜÇ KELİMEYE İNDİRGENEBİLİR: ÇALIŞANLAR, ÜRÜN VE KÂR. EĞER İYİ BİR TAKIMINIZ YOKSA, DİĞER İKİSİYLE FAZLA BİR ŞEY YAPAMAZSINIZ. 15 Lee Iacocca, Chrysler in önceki CEO su

18 MARKET LEADER BY WALL STREET ENGLISH Kurumunuzun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, genel İngilizce programımızın yanı sıra, çalışanlarınıza öğretmen eşliğinde gerçekleştirilen Market Leader by Wall Street English i sunuyoruz. İş dünyasının en çok tercih edilen eğitim programı olan Market Leader by Wall Street English, Pearson iş birliği ve Blended Eğitim Metodu ile yenilenerek WSE için özel olarak hazırlandı. Eğitim başlıklarının güncel iş hayatı konularını kapsaması için de Financial Times ve BBC gibi kaynaklar kullanıldı. 16 Alım Satım Pazarlama Personel Yönetimi Etik Değerler Satın Almalar ve Şirket Birleşmeleri Telefon Görüşmeleri Mülakat Becerileri Sunum Becerileri Toplantılar Müzakereler Ve iş yaşamı ile ilgili farklı birçok İngilizce becerisi Bütünüyle iş hayatına yönelik bu içerikler sayesinde çalışanlarınız, genel İngilizce öğreniminin yanı sıra farklı iş ortamlarında da İngilizcelerini rahatlıkla kullanabilecekler.

19 Çalışanlarınız için özel olarak hazırlanmış 12 seviyelik eğitim programı Market Leader by Wall Street English, çalışanlarınızın İngilizce seviyesi ne olursa olsun, ihtiyaçlarınıza tam olarak cevap verebilecek bir eğitim programıdır. Program, çalışanların iş yaşamlarına yönelik olarak hazırlanmış 12 seviyeden oluşmaktadır. Dersler önceden belirlenmiş etkin bir programa göre yapılır. Eğitimin içeriği; BBC videoları Financial Times ve diğer güncel kaynaklardan metinler Lider iş adamları ile yapılan özel röportajlar Kültürel farkındalıklara odaklanan temel iş iletişimi becerileri Gerçek iş dünyasından, başarılı danışmanların yorumlarının da yer aldığı örnek olay incelemeleri Kapsamlı konuşma pratiği Market Leader by Wall Street English seviyeleri, Genel Avrupa Dil Standartları (CEFR-Common European Framework Reference for Languages) ile uyumludur. WSE ile çalışanlarınızın dünya standartlarında İngilizce öğrendiğinden emin olabilirsiniz. 17 MARKET LEADER BY WSE Advanced 2 Advanced 1 Upper Intermediate 2 Upper Intermediate 1 Intermediate 2 Intermediate 1 Pre-Intermediate 2 Pre-Intermediate 1 Elementary 2 Elementary 1 Starter 2 Starter 1 CEFR

20 18 GELECEĞİ ÖNGÖRMENİN EN İYİ YOLU, ONU YARATMAKTIR. Alan Kay, Bilgisayar Uzmanı

21 SİZE ÖZEL ÇÖZÜMLERİMİZ Wall Street English, büyüklüğü ne olursa olsun çalışanlarına İngilizce eğitimi vermek isteyen her şirketin çözüm ortağıdır. Eğitim almak isteyen çalışan sayınız ister bir isterse 500 kişi olsun, şirketinizin ihtiyacına yönelik özel çözümler sunarız. Merkezlerimizde sunduğumuz çözümler Çalışanlarınız, merkezlerimizde eğitim almayı tercih ederek esnek ders saatleri uygulamamızdan faydalanabilirler. Böylece tamamen İngilizce konuşulan bir ortamda İngilizce öğrenirler. Multimedia çalışmalarını ise Wall Street English merkezlerinde yapabilecekleri gibi evde veya iş yerlerinde internet üzerinden de yapabilirler. Yoğun iş temposuna göre özel olarak düzenlenen eğitimler sayesinde çalışanlarınız işlerine ara vermeden ve bir sınıfa bağlı olmadan İngilizcelerini geliştirme şansı elde ederler. Kurum bünyesinde sunduğumuz çözümler Wall Street English merkezlerinde yaşayacağınız İngilizce eğitim deneyimini kurumunuza getiriyoruz. Eğitimler, kurumunuzun günlük operasyonlarını aksatmadan, çalışanlarınızın programına göre düzenlenir. Ana dili İngilizce olan öğretmenlerimiz, küçük gruplar halinde düzenlenen pratik derslerini sizin zorunda kalmadan İngilizce eğitimlerine devam ederler. Bireysel çözümler Wall Street English, yoğun çalışan yöneticiler için uzman öğretmenler eşliğinde bireysel eğitimler de sunar. Bu sayede çalışanlar işlerini aksatmadan İngilizce öğrenme imkanına sahip olurlar. Market Leader by Wall Street English Market Leader by Wall Street English, iş dünyasının en çok tercih edilen İngilizce eğitim programıdır. Öğretmen eşliğinde verilen eğitim, çalışanlarınızın günlük iş yaşamlarına yönelik olarak 12 seviyeden oluşur. BULATS Yetkili Test Merkezi Wall Street English, Cambridge Üniversitesi ESOL sınavları bölümü ile yaptığı iş birliği çerçevesinde iş hayatında yabancı dil kullanan çalışanların dil becerilerini test etmek amacıyla tasarlanan ve alanında en prestijli test hizmeti olarak kabul gören BULATS (The Business Language Testing Service) yetkili test merkezidir. 19

22 BİR SONRAKİ ADIMINIZ İngilizce konuşan bir iş gücüyle neler yapabileceğinizi görmeye hazır mısınız? İhtiyaçlarınızı anlama Kurumsal Satış Danışmanlarımız, kurumunuzun İngilizce ihtiyacını belirlemek ve ihtiyacınıza özel çözümler sunmak için sizi ziyaret eder. Seviye tespit sınavı İhtiyaç analizimizin bir parçası olarak, çalışanlarınızı ücretsiz olarak seviye tespit sınavına alırız. Kendilerine en uygun kişisel eğitim planını hazırlarız. 20 Size özel teklif Seviye tespit sınavı ve danışmanlarımızdan aldığımız bilgilere göre İngilizce ihtiyacınıza yönelik kurumunuza özel bir teklif sunarız. SONUÇLARINIZ Yatırım geri dönüşü (ROI) Her bir çalışanınızın gelişimini aylık izleme raporlarından takip edebilirsiniz. Böylece yaptığınız yatırımın geri dönüşünü ölçümleyebilirsiniz. Bu raporlar ile çalışanlarınızın işleri için gereksinim duydukları İngilizce seviyesine nasıl adım adım ilerlediklerini değerlendirirsiniz. Garanti İlerlemeyi her adımda ölçümleyen sistemimiz sayesinde, eğitim süresi sonunda çalışanlarınızın hedeflerine ulaşacağını yazılı olarak garanti ederiz. Bu garanti kişisel bir taahhüt değil, sistemimizin sağladığı bir ayrıcalıktır.

23 21 KIYILARDAN UZAKLAŞACAK CESARETİNİZ YOKSA YENİ OKYANUSLARA ULAŞAMAZSINIZ. André Gide, Fransız Yazar ve Nobel Edebiyat Ödülü Sahibi

24 WALL STREET ENGLISH: LİDER, YENİLİKÇİ VE GÜVENİLİR GLOBAL BİR PEARSON ŞİRKETİ, DÜNYANIN ÖNDE GELEN EĞİTİM ŞİRKETİ Wall Street English 70 ülkede e yakın çalışanı ile faaliyet gösteren dünyanın eğitim, medya ve yayıncılık devi Pearson bünyesinde faaliyet göstermektedir. Wall Street English ile çalışanlarınızın İngilizceyi global olarak kabul görmüş, güvenilir bir organizasyondan öğrendiğine emin olabilirsiniz. İşte kanıtı: 22 2 milyonun üzerinde memnun öğrenci ve mezun Dünya çapında 450 nin üzerinde merkez 40 yıldan fazla deneyim Wall Street English ISO 9001:2008 kalite belgesi Dünyanın en büyük uluslararası şirketleri, çalışanlarının İngilizce öğrenmesi için Wall Street English e güveniyor. Sahip olduğumuz deneyim, global yapımız ve özgün eğitim metodumuz ile çalışanlarınızın hedeflediğiniz gibi İngilizceyi anlamalarını ve akıcı bir şekilde konuşmalarını sağlıyoruz. HEMEN ARAYIN, İngilizcenin kapılarını Wall Street English ile aralayın.

25 MERKEZLERİMİZ Şişli Büyükdere Cad. Hür Han No: 15 Şişli Kızılay Atatürk Bulvarı Gama İş Merkezi K: 1 No: 97 Kızılay Bursa Fethiye Mah. FSM Bulvarı Alev Sok. Corner Plus Plaza No:10/34 Kat:3 Nilüfer / Bursa Bakırköy İncirli Cad. No: 6 Town Center Karşısı Bakırköy Çayyolu Yenimahalle Belediyesi Ek Hizmet Binası No: 94 K: 2 Çayyolu İzmir Gaziosmanpaşa Bulvarı, Hilton Center Kat: 3 No: 7 Çankaya Caddebostan Bağdat Cad. Rıfat Bey Sok. Güngören Apt. No: 2 K: 1 Daire: 1 Caddebostan Eskişehir Cumhuriye Mah. Cengiz Topel Cad. No: 52/B K: 2 Antalya Yeşil Bahçe Mah Sok. Ercivan İş Merkezi No: 2/6 K: 4 Muratpaşa 23 Erenköy Şemsettin Günaltay Cad. No: 209 Erenköy İzmit Karabaş Mah. Mimar Sinan Sok. No: 15 K: 2-3 Gaziantep Sankopark AVM Mareşal Fevzi Çakmak Blv. No: F-387 Şehitkamil Taksim Osmanlı Sok. No: 2 Taksim Meydanı Beylikdüzü Perlavista AVM Kat: 2 Yavuz Sultan Selim Bul. Beykent-Beylikdüzü Konya Mevlana Cad. No: 9 (Şifa Eczanesi Üstü) Karatay

26 24

27 25

28

İNGİLİZCE İŞİNİZİ NE KADAR İLERİ GÖTÜREBİLİR?

İNGİLİZCE İŞİNİZİ NE KADAR İLERİ GÖTÜREBİLİR? İNGİLİZCE İŞİNİZİ NE KADAR İLERİ GÖTÜREBİLİR? İNGİLİZCEYİ SİZE GETİRDİK... 1 Global iş yaşamının temeli, uluslararası ticaretin ve diplomasinin ortak dili İngilizcedir. İşinizi büyüterek rakiplerinizle

Detaylı

İş dünyası İngilizce konuşur.

İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyasına yönelik yepyeni bir ürün: Market Leader and Speakout by Wall Street English Çalışanlarınızın İngilizce seviyesi ne olursa olsun iş yaşamına yönelik İngilizcelerini

Detaylı

WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ

WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ 25 MART 2015 İşbirliği Çerçevesinde Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi İçin İletişim: DOĞUŞ BÜYÜKARSLAN Kurumsal Satış

Detaylı

Language Testing Service) ve BEC (Business

Language Testing Service) ve BEC (Business British Side da Kurumsal Kurslar Biz Kimiz? British Side, British Council in Türkiye de kurs bölümünü kapatması sonrasında, British Council in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kurulan, müşteri odaklı

Detaylı

www.konusmakulubu.net Neden Konuşma Kulübü? Pek çok insan İngilizce ile ilgili anlıyorum ama konuşamıyorum ifadesini çokça kullanır. Bu durum insanların eğitim hayatından, iş hayatına hatta sosyal hayatına

Detaylı

Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu na hoş geldiniz.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu na hoş geldiniz. ÖĞRENCİ KİTAPÇIĞI İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YÜKSEK LİSANS İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI 2012-2013 1 Sevgili Öğrenciler; İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu na

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI Y A B A N C I D İ L E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ KURUMSAL İNGİLİZCE PROGRAMLARI

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI Y A B A N C I D İ L E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ KURUMSAL İNGİLİZCE PROGRAMLARI KADIKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI Y A B A N C I D İ L E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ KURUMSAL İNGİLİZCE PROGRAMLARI Kadıköy Maarif Geleneğiyle İngilizce Eğitim de, İhtiyaçlarınıza Özel Çözümler KALEV KİMDİR?

Detaylı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Sarıyer Belediyesi ile Her çocuk İngilizce konuşsun

Sarıyer Belediyesi ile Her çocuk İngilizce konuşsun Sarıyer Belediyesi ile Her çocuk İngilizce konuşsun Sarıyer Belediyesi İngilizce yi evinize getiriyor. Sarıyer Belediyesi, Dünya Bankası destekli bilimsel bir proje ile çocuklara evlerinin sıcak ortamında

Detaylı

İngilizce Hazırlık Programında Gruplar ve Tanımları

İngilizce Hazırlık Programında Gruplar ve Tanımları İngilizce Hazırlık Programında Gruplar ve Tanımları Yüksekokulumuz İngilizce Hazırlık Biriminde yabancı dil hazırlık eğitimine alınan öğrencilere, Üniversitede kayıtlı oldukları programların akademik hedefleri

Detaylı

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV)

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA SEVİYE BAŞLANGIÇ (BEGINNER) İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) LİSTE FİYATI 990,00 TL 1.494,00 TL IMO YA ÖZEL 891,00 TL 1344,00

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Gelecek ile bir nuz var!

Gelecek ile bir nuz var! Gelecek ile bir nuz var! DELF Prim DELF Junior DELF / DALF Tout Public Turquie Neden bu diplomaya ihtiyacım var? Eğitim hayatım Fransa da ve dünyanın dört bir yanında Fransızca eğitim veren üniversitelerde

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Yabancı Dil I İngilizce Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (x ) Uzaktan Öğretim(

Detaylı

ELİT Yazılım. EDO English Discoveries Online

ELİT Yazılım. EDO English Discoveries Online ELİT Yazılım EDO English Discoveries Online Bilgisayar Destekli İngilizce İnteraktif Online Eğitim English Discoveries Online (EDO) TOEFL testlerinin üreticisi ETS grubu, EDUSOFT firması eğitim teknolojisi

Detaylı

ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L. İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM

ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L. İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM KURUMSAL DopingDil, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunu Öğretmenler Tarafından Kurulmuş İngilizce Uzmanı Dil Okuludur.

Detaylı

DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ İLERİ İNGİLİZCE II YAD-122 I/II

DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ İLERİ İNGİLİZCE II YAD-122 I/II DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Sınıf/Y.Y. Ders Saati (T+U) Kredi AKTS İLERİ İNGİLİZCE II YAD-122 I/II 2+2 3 3 Dersin

Detaylı

DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ İLERİ İNGİLİZCE I YAD-112 I/I

DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ İLERİ İNGİLİZCE I YAD-112 I/I DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Sınıf/Y.Y. Ders Saati (T+U) Kredi AKTS İLERİ İNGİLİZCE I YAD-112 I/I 2+4 4 4 Dersin Dili

Detaylı

MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK

MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK 0216 418 1 419 MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE PROGRAMI HAKKINDA Değerli Oda Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Denetim

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor?

Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor? On5yirmi5.com Hangi üniversiteler İngilizce kursu veriyor? İşte İngilizce kursu düzenleyen üniversiteler... Yayın Tarihi : 3 Şubat Çarşamba (oluşturma : 12/27/) Üniversitelerin yabancı diller fakülteleri

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : YABANCI DİL I (İNGİLİZCE) Ders No : 0350040003 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı

SEÇMELİ YABANCI DİL DERSLERİ

SEÇMELİ YABANCI DİL DERSLERİ SEÇMELİ YABANCI DİL DERSLERİ YDİ 201 A2.1 Öğrencilerin, Avrupa Birliği Dil Çerçeve Programı doğrultusunda basit bir dil kullanarak kendi özgeçmişi ve yakın çevresi hakkında bilgi verebilmesi ve anlık gereksinimleri

Detaylı

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları;

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları; NEDEN ÇiZGi OKULLARI Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü Çünkü Çizgi Okulları; Özgün çizgisiyle bireyselleştirilmiş eğitim programı uygulayan bir okuldur. Öğrenci kalabalıkta kaybolmaz. Başarı için bütün

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Çocukların Eğitimine Odaklanan Tek Dil Okulu!

Çocukların Eğitimine Odaklanan Tek Dil Okulu! Okulda Başarı, Hayatta Ayrıcalık! Çocukların Eğitimine Odaklanan Tek Dil Okulu! InfoLANG Junior Neden InfoLANG Junior? Sadece çocukların dil eğitimine odaklanan tek dil okulu olan InfoLANG Junior Dil

Detaylı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte gelecek iki haftanın çalışma planı! Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri

Detaylı

DYNAMIC BUSINESS ENGLISH

DYNAMIC BUSINESS ENGLISH PLACEMENT TEST Uzunluğu değişken, bilgisayar kontrollü olan bu Yerleştirme Sınavı kullanıcıları DynEd eğitim yazılımlarında düzeylerine uygun olan başlangıç noktasına yerleştirir. Bu sınav düzey olarak

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : İNGİLİZCE 1 Ders No : 0010080006 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 0 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim Tipi

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : YABANCI DİL III Ders No : 0020050023 Teorik : 4 Pratik : 0 Kredi : 4 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

DYNAMIC BUSINESS ENGLISH

DYNAMIC BUSINESS ENGLISH PLACEMENT TEST Uzunluğu değişken, bilgisayar kontrollü olan bu Yerleştirme Sınavı kullanıcıları DynEd eğitim yazılımlarında düzeylerine uygun olan başlangıç noktasına yerleştirir. Bu sınav düzey olarak

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : YABANCI DİL I (İNGİLİZCE) Ders No : 0050020007 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 5 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı

EULC Board of directors The European Language Center Your possibilities. Avrupa Dil Merkezi

EULC Board of directors The European Language Center Your possibilities. Avrupa Dil Merkezi Avrupa Dil Merkezi Özel dil okulu Avrupa Birliği nin başkenti Brüksel in en uluslararası bölgelerinden biri olan Sint Joost ten Noorden bölgesinde yer alıyoruz Dil eğitim programları ve danışmanlık hizmetleri

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

TARİH. 16 Mart 2015 Pazartesi 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAVLARI. 17 Mart 2015 Salı 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAVLARI

TARİH. 16 Mart 2015 Pazartesi 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAVLARI. 17 Mart 2015 Salı 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAVLARI - 9 Şubat 2015 TARİH 3 Kasım 2014 Pazartesi 1.YAZILI SINAVLARI 4 Kasım 2014 Salı 1.YAZILI SINAVLARI 5 Kasım 2014 Çarşamba 1.YAZILI SINAVLARI 6 Kasım 2014 Perşembe 1.YAZILI SINAVLARI 7 Kasım 2014 Cuma 1.YAZILI

Detaylı

Öğrenci değişim programları

Öğrenci değişim programları İN YABANCI D İNGİLİZCE Doğu Akdeniz Üniversitesi nin Öğrencilerine Sunduğu Ayrıcalıklı Olanaklar 11 Fakülte ve 5 Yüksekokul da 95 programda lisans ve önlisans, 77 programda lisansüstü eğitim Öğrenci değişim

Detaylı

Exclusive Language Solutions. GNR Eğitim ve Danışmanlık

Exclusive Language Solutions. GNR Eğitim ve Danışmanlık Exclusive Language Solutions GNR Eğitim ve Danışmanlık GNR: Great Natural Repeating Doğal Tekrar Yöntemi ile Yönlendirilmiş Zeka GNR Eğitim ve Danışmanlık, 10 yılı aşan bir süreçte yapılan araştırma ve

Detaylı

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel etkinliklere meraklı; yabancı dili iyi konuşan, akademik

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5

DERS BİLGİLERİ. Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Kredi AKTS Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5 Ön Koşul Dersleri BBA 102 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu Dersin Koordinatörü

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

ydyo.beun.edu.tr BEU Duyuru Grubu www.facebook.com/groups/1558636941035101

ydyo.beun.edu.tr BEU Duyuru Grubu www.facebook.com/groups/1558636941035101 ydyo.beun.edu.tr BEU Duyuru Grubu www.facebook.com/groups/1558636941035101 HOŞGELDİNİZ Hoşgeldiniz Genel Bilgiler Akademik Takvim Eğitim İncirharmanı Yerleşkesi Binamız Ulaşım Son Notlar Sevgili Öğrencimiz,

Detaylı

AVATARLARIN KULLANILABİLECEĞİ ALANLARA ÖRNEKLER

AVATARLARIN KULLANILABİLECEĞİ ALANLARA ÖRNEKLER TURKISH AVATARS AVATARLARIN KULLANILABİLECEĞİ ALANLARA ÖRNEKLER Farklı seviyelerde yetkinlik ve becerilerin değerlendirilmesi Simülasyon bazlı eğitimler; örnek olarak, satış, liderlik, müşteri hizmetleri,

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ

YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Sınıf / Y.Y. Ders Saati (T+U+L) Kredi AKTS İLERİ İNGİLİZCE II YD-122 I/II 2+0+5 2+0+5 7 Dersin Dili : İNGİLİZCE Dersin Seviyesi :

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Yabancı Dil -1 Ders No : 0010020008 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı

Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve Hayatın hemen hemen her alanında bir şekilde karşımıza çıkan Facebook ve Twitter, İngilizce öğrenmek için iyi bir araç olabilir mi? İngilizce eğitimi uzun ve önemli bir süreçtir. Genelde ilkokul çağlarında

Detaylı

6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık

6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık butik akademik lise 6-12 Kişilik Sınıflarda Üniversiteye Hazırlık Kişiye özel programımız ile başarıyı garantileyin. Hangi liseden mezun olduğunuzdan çok hangi üniversiteden mezun olduğunuz önemlidir.

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YENİ DÖNEM KURSLARI Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YTÜ SEM) halen Yıldız Kampüste sürdürdüğü programlarına ek olarak Davutpaşa

Detaylı

Yazılı Metinden Sözlü Çeviri (ETI307) Ders Detayları

Yazılı Metinden Sözlü Çeviri (ETI307) Ders Detayları Yazılı Metinden Sözlü Çeviri (ETI307) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Yazılı Metinden Sözlü Çeviri ETI307 Güz 2 2 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ ANAOKULU VE KREŞLER HER YERE YAKINIZ Toros Kaş Toros Finike Toros Kumluca Toros Güven Toros Akdeniz Toros İdeal Çocuk Akademisi Toros

Detaylı

GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z

GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z YDS IELTS TOEFL BEGINNER ÇEVİRİ İŞ İNGİLİZCESİ ELEMENTARY HAZIRLIK ATLAMA...Since 1976 PRE-INTERMEDIATE INTERMEDIATE UPPER-INTERMEDIATE ADVANCED www.izmirfast.com

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? Coworking Bir kahve

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. İş Hayatı İçin Yabancı Dil BIL302 6 2+2 3 4

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. İş Hayatı İçin Yabancı Dil BIL302 6 2+2 3 4 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS İş Hayatı İçin Yabancı Dil BIL302 6 2+2 3 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze

Detaylı

DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ İLERİ İNGİLİZCE 3 YAD-212 II/I

DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ İLERİ İNGİLİZCE 3 YAD-212 II/I DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Sınıf/Y.Y. Ders Saati (T+U) Kredi AKTS İLERİ İNGİLİZCE 3 YAD-212 II/I 1+2 2 2 Dersin

Detaylı

İngilizce Konuşma I (ETI107) Ders Detayları

İngilizce Konuşma I (ETI107) Ders Detayları İngilizce Konuşma I (ETI107) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS İngilizce Konuşma I ETI107 Güz 3 0 0 3 4 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Uluslararası Almanca İşletme İngilizce III AFEC 363 1 0 + 6 3 5. Ön Koşul Dersleri AFEC 362

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Uluslararası Almanca İşletme İngilizce III AFEC 363 1 0 + 6 3 5. Ön Koşul Dersleri AFEC 362 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Uluslararası Almanca İşletme İngilizce III AFEC 363 1 0 + 6 3 5 Ön Koşul Dersleri AFEC 362 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

Dersler: Yüksek Lisans/Doktora Sertifika Programı Eğitim Gün ve Saatleri A1. PERŞEMBE 17:00 21:00 (4 Saat) CUMA 17:00: - 21:00 (4 Saat)

Dersler: Yüksek Lisans/Doktora Sertifika Programı Eğitim Gün ve Saatleri A1. PERŞEMBE 17:00 21:00 (4 Saat) CUMA 17:00: - 21:00 (4 Saat) 1)KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU2017-2018 ÖĞRETİM YILI(YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİLERİ İÇİN) SERTİFİKALI İNGİLİZCE EĞİTİMİ PROGRAMI *Bu programa dördüncü sınanıfa devam etmekte

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

FEF LİSANS PROGRAMLARI DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ

FEF LİSANS PROGRAMLARI DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ FEN, EDEBİYAT, FEN - EDEBİYAT, DİL VE TARİH - COĞRAFYA FAKÜLTELERİ ÖĞRETİM PROGRAMLARI DEĞERLENDİRME VE AKREDİTASYON DERNEĞİ FEF LİSANS PROGRAMLARI DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ FEDEK FEN, EDEBİYAT, FEN-EDEBİYAT,

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Y.DİL III.(İNG.) DKB263 3 2+0 2 3

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Y.DİL III.(İNG.) DKB263 3 2+0 2 3 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Y.DİL III.(İNG.) DKB263 3 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Türkçe Lisans Dersin Türü Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı

Müşteri gözüyle firma performansının izlenmesi Gizli Müşteri Araştırmaları

Müşteri gözüyle firma performansının izlenmesi Gizli Müşteri Araştırmaları Müşteri gözüyle firma performansının izlenmesi Gizli Müşteri Araştırmaları Fraktal Benzer parçalardan oluşan formlar bütünü Fraktal, parçalanmış, kırılmış anlamına gelen Lâtince frāctus kelimesinden gelmiştir.

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : İSLAM TARİHİ II Ders No : 0310440061 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Yabancı Dilde Okuma ve Konuşma BIL221 3 4+0 4 4 Ön Koşul Dersleri Yok Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : İNGİLİZCE-2 Ders No : 0010070014 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim Tipi

Detaylı

İngilizce İletişim Becerileri I (ENG 101) Ders Detayları

İngilizce İletişim Becerileri I (ENG 101) Ders Detayları İngilizce İletişim Becerileri I (ENG 101) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS İngilizce İletişim Becerileri I ENG 101 Güz 4 0 0 4 4.5 Ön Koşul

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Yabancı Dil-1 Ders No : 0010050009 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için:

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için: 3 BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ İletişim için: YAZ OKULUNDA BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDE - İŞ İNGİLİZCESİ Business English Beginners dil programımız temel seviyede bir İngilizceye sahip olan herkesi kapsayan

Detaylı

6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN

6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN Değerli Velimiz, 2018-2019 eğitim öğretim yılında, 6 ve 7. sınıflardaki öğrencilerimiz, okuma ve okuduğunu anlama becerilerini geliştiren Raz-Plus ve karmaşık İngilizce dil

Detaylı

1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek

1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek 1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek İngilizce öğrenilememesinin ilk ve en büyük sebeplerinden birisi, İngilizce öğrenmeyi ders çalışmak olarak görmek. Çoğu zaman İngilizce iş hayatında başarılı

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Adı Kodu Yarıyıl Teor+Uyg. Saat Kredi AKTS. Mesleki İngilizce MSİ301 5 3+0 3 5. Yabancı Diller Yüksekokulu

DERS BİLGİLERİ. Ders Adı Kodu Yarıyıl Teor+Uyg. Saat Kredi AKTS. Mesleki İngilizce MSİ301 5 3+0 3 5. Yabancı Diller Yüksekokulu DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyıl Teor+Uyg. Saat Kredi AKTS Mesleki İngilizce MSİ301 5 3+0 3 5 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Türkçe Lisans Seçmeli Yabancı

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Exam Centre BRITISH EXAMINATIONS WITH GATEHOUSE AWARDS.

Exam Centre BRITISH EXAMINATIONS WITH GATEHOUSE AWARDS. BRITISH EXAMINATIONS WITH GATEHOUSE AWARDS www.internationalexamcentre.com KURUM DAN MESAJ Merhaba, INTERNATIONAL EXAM CENTRE Eğitim, sürekliliği olan, hayat boyu devam eden, gelişim ve değişim içeren

Detaylı

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? Coworking Bir kahve

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) Ders No : 0070160047 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 2 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : İNGİLİZCE 2 Ders No : 0010080015 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 0 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim Tipi

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

Ek 1. Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) ve Europass Dil Pasaportu:

Ek 1. Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) ve Europass Dil Pasaportu: Ek 1. Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) ve Europass Dil Pasaportu: Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) dil öğrencilerinin bilgi beceri ve yeterlilik düzeylerinin belirlenmesinde standart

Detaylı

Atacan Eğitim Kurumları'nda Yabancı Dil Eğitimi

Atacan Eğitim Kurumları'nda Yabancı Dil Eğitimi Atacan Eğitim Kurumları'nda Yabancı Dil Eğitimi Özel Atacan Eğitim Kurumları, her zaman yaratıcı düşünceyi destekleyen, özgüvenli, modern ve donanımlı gençler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Öğrencilerimizin

Detaylı

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı)

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı) 28. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 15-21 Ağustos 2016 Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü MERSİN SPONSORLUK DOSYASI www.kimya2016.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

BAŞAKŞEHİR M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İNGİLİZCE PROJE SINIFLARI

BAŞAKŞEHİR M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İNGİLİZCE PROJE SINIFLARI BAŞAKŞEHİR M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İNGİLİZCE PROJE SINIFLARI İngilizce Hazırlık programımızda hafta sonu cumartesi de dâhil olmak üzere 24 saat İngilizce dersi vardır. Öğrenciler hazırlık

Detaylı

HARVARD COLLEGE LANGUAGE SCHOOL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİNİZ.

HARVARD COLLEGE LANGUAGE SCHOOL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİNİZ. HARVARD COLLEGE LANGUAGE SCHOOL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİNİZ. TEKLİF 1: LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS MEZUNU PERSONEL İÇİN; 48 DERS 16 GÜN MÜFREDAT: ENGLISH LIGHT A1 (UNIT1-12) MESLEKLER EL KİTABI TOURISM, BUSINESS-BANKING,

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır.

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Bu kitapçık, İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık

Detaylı

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler TANITIM DOSYASI 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi 2. Bölüm: Dahi Merkezlerinde Verilen Hizmetler 3. Bölüm: Franchise Şartları 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler 5. Bölüm: Rakamlarla Dahi Merkezi

Detaylı

Lisans Seminer (MATE 419) Ders Detayları

Lisans Seminer (MATE 419) Ders Detayları Lisans Seminer (MATE 419) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Lisans Seminer MATE 419 Güz 1 0 0 1 2 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü

Detaylı

YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ

YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Sınıf / Y.Y. Ders Saati (T+U+L) Kredi AKTS İLERİ İNGİLİZCE I YD-112 I/I 2+0+7 5,5 9 Dersin Dili : İNGİLİZCE Dersin Seviyesi : Lisans

Detaylı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) Ders No : 002006002 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı