HERKES GİBİ ŞU TARİHTE FALANCA YERDE KURULDUK,BİLMEM KAÇ METREKARE KAPALI ALANDA,BU KADAR KİŞİ İLE ÜRETİM YAPIYORUZ DEMEK BİZE SAMİMİ GELMİYOR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HERKES GİBİ ŞU TARİHTE FALANCA YERDE KURULDUK,BİLMEM KAÇ METREKARE KAPALI ALANDA,BU KADAR KİŞİ İLE ÜRETİM YAPIYORUZ DEMEK BİZE SAMİMİ GELMİYOR."

Transkript

1

2 İÇİNDEKİLER Hakkımızda...3 Tekerlekler Rulo & Merdaneler...6 Plakalar...7 Kalıp Yayları...8 Kaplin Lastikleri...9 Makaralar...10 Konik Makaralar...11 Darbe Takozları...12 Sıyırıcılar...13 Mermer Sektörü Maden Sektörü Seramik Sektörü Değirmenler Metalli İmalat/Projeler

3 HERKES GİBİ ŞU TARİHTE FALANCA YERDE KURULDUK,BİLMEM KAÇ METREKARE KAPALI ALANDA,BU KADAR KİŞİ İLE ÜRETİM YAPIYORUZ DEMEK BİZE SAMİMİ GELMİYOR. MEGAPOL, ELASTOMER POLİÜRETAN KONUSUNDA UZUN YILLAR SÜREN DERİN TECRÜBE, BİLGİ VE DENEYİMLERİNİ; EN SON TEKNOLİJİK SİSTEMLERLE BİRLEŞTİREREK SİZ DEĞERLİ İŞ ORTAKLARIMIZA KALİTELİ VE HIZLI HİZMET VERMEYİ KENDİNE HEDEF EDİNMİŞ İNOVATİF VE ÜRETİCİ BİR FİRMADIR. İŞ ORTAKLARIMIZ İLE VASITASIZ, BİRİNCİ ELDEN ÇALIŞMA SİSTEMİ SAYESİNDE KALİTE, REKABET VE FİYAT AVANTAJI KONUSUNDA, HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE OLMAK VE FARK YARATMAK İLK AMAÇTIR.. DEĞERLİ İŞ ORTAKLARIMIZ, KİM OLDUĞUMUZU, NASIL HİZMET VERDİĞİMİZİ VE YAPTIKLARIMIZI BİLDİĞİNİZ İÇİN ZATEN ŞU AN BU ORTAK SAYFADA BULUŞTUK.. FARK ATMAYI, FARKLI OLMAYI, ÇÖZÜM ORTAĞI KİMLİĞİNİ İLKE EDİNDİK EVET BİZCE; HAKKIMIZDA BİLMENİZ GEREKEN BU İŞİ ÇOK İYİ BİLDİĞİMİZDİR... İŞ ORTAKLARIMIZIN HAKLARINA VE ZAMANINA SAYGI DUYDUĞUMUZDUR... İNSANLIĞA, ÇEVREYE VE EVRENSEL DEĞERLERE OLAN SORUMLULUKLARI YERİNE GETİRDİĞİMİZDİR... FARK YARATAN SONUÇLAR ELDE EDEN ŞİRKET OLDUĞUMUZDUR... KISACASI BİZ POLİÜRETAN I EKİYORUZ, BİÇİYORUZ, TOPLUYORUZ VE SUNUYORUZ... BİZ BU İŞİN HER TARAFINDAYIZ...

4 4 TEKERLEKLER Poliüretan elastomer, ağır yükler altında, uzun süre aşınmadan kullanılabilen tekerleklerin üretimine imkân veren en yeterli ve en uygun malzemedir. Aynı zamanda sahip olduğu elastik yapısı ve üzerindeki yük kalktıktan sonra çabuk toparlanabilmesi sayesinde pek çok farklı ihtiyaca uygun tekerleklerin üretiminde tercih edilmektedir. Megapol ün ürün portföyünde yer alan, - Polisaj tekerlekleri - Ağır yük tekerlekleri - LGV ve TGV tekerlekleri - Forklift ve transpalet tekerlekleri - Karo hatlarındaki bastırıcı tekerlekler gibi pek çok farklı tip tekerlek, poliüretan elastomerin dayanıklı yapısı ve Megapol uzmanlığı ile harmanlanarak ultra yüksek performansa sahip tekerlek çeşitleri üretilmekte ve Megapol kalitesi ile müşterilere sunulmaktadır. Bu standart tekerlek tiplerinin yanında, - Rulman kaplamaları, - Özel imalat tekerlekler, - Poliüretan kaplı makaralar, - Pik döküm, alüminyum, pirinç, polyamid ve farklı gövde tipine sahip poliüretan kaplı tekerleklerin imalatı Megapol tarafından yapılmaktadır. Tüm bu tekerlek ve makara çeşitleri dışında, kullanılmış ve aşınmış tekerleklerin makaraların yeniden kaplanması hizmetini de veren Megapol, firmaların aynı tekerlek makara gövdesini, sadece poliüretan kaplatma maliyeti ile defalarca kullanmasına imkân sağlamaktadır.

5 TEKERLEKLER 5 Megapol, kendisinin formülize ettiği hammaddeleri kullanarak imalatlarını gerçekleştirdiği için kullanım alanına uygun doğru tip hammadde seçimi konusunda da önemli bir avantaja sahiptir. Bu avantaj, nihai ürünün kalitesi ve sahadaki çalışma performansı konusunda Megapol ürünü tekerleklerin ön plana çıkmasını ve tercih edilmesini sağlamıştır. Megapol ün AR&GE, Üretim ve Sevkiyat Ekipleri koordineli olarak çalışmakta, üretilecek tekerlek ya da farklı tip her çeşit ürünün; - Kalıp tasarımı, - Proses şartları, - Hammadde seçimi, - Metalli imalat ise yapışmanın en iyi şekilde olması, - Kalıptan çıkan ürünün doğru şekilde işlenerek ölçüye getirilmesi, - Ürünün en hızlı şekilde ve zarar görmeden müşteriye ulaşması konuları üzerinde geliştirme-iyileştirme çalışmaları sürdürmektedir. Yapılan tüm bu çalışmalar, Megapol ürünleri kullanan memnun müşteriler edinme hedefi doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Çalışmalarda gösterilen ciddiyet ve hassasiyet sayesinde Megapol ün hedeflediği müşteri memnuniyetinin her geçen gün artması sağlanmaktadır.

6 6 RULO & MERDANELER Kağıt, tekstil, maden, ahşap, seramik, demir-çelik, ambalaj, cam ve pek çok farklı sektörün kullandığı merdane ve ruloların, kısa sürede aşınmayan bir malzeme ile kaplanması bu alanlarda faaliyet gösteren fabrikalar için önemli bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı karşılamak için önceleri kauçuk kaplamalar kullanılmış, sonraları ise daha yüksek performans ve dayanım özelliğine sahip olması sebebiyle poliüretan kaplı rulo ve merdaneler tercih edilmeye başlanmıştır. Poliüretanın son derece dayanıklı yapısı, uygun üretim ve yapıştırma adımlarının uygulanması, merdanenin veya rulonun tornada taşlama tezgahında doğru şekilde işlenmesi gibi proses aşamaları ile birleştiğinde kauçuk ve benzer malzemelerle kaplanmış merdane ve rulolardan çok daha uzun ömürlü merdane ve rulolar üretilebilmektedir. Uygulanacak bu proses aşamalarına ilave olarak kullanım yerindeki koşullara uygun malzeme seçimi de poliüretan kaplı merdane veya rulodan alınacak performansı birebir etkiler. Merdane veya rulonun kullanıldığı üretim hattından çıkan ürün kalitesini, proses verimliliğini etkileyen bu seçimin yapılması hem üretilecek ürünü hem kullanım yerindeki şartları hem de hammadde özelliklerini çok iyi bilen uzman bir ekibin işidir. Tüm bu konularda uzmanlaşmış bir ekibe sahip olan Megapol, değişik çap ve ebattaki rulo ve merdaneleri, 40 sha sertlikten 95 ShA sertliğe, hatta 70 shd sertliğe kadar uygun poliüretan elastomer malzemeler ile kaplayabilmektedir. Megapol ün değişik sektörlerden aldığı geri bildirimler, sektörlere özgü ürün bilgisi, hammadde konusundaki uzmanlığı ve tecrübesi birleştiğinde ortaya çıkan sonuç, üretilen-kaplanan rulo ve merdanelerde uygun ürün memnun müşteri olarak kendisini göstermektedir.

7 PLAKALAR 7 Poliüretan elastomerin, - Aşınma, kesme, yırtılma ve benzer etkilere karşı üstün dayanımı, - Değişik sertliklerde ve kalınlıklarda üretilebilmesi, - Tabakalar veya şeritler halinde kesilebilmesi gibi özellikleri elastik özelliğe sahip plaka, levha, şerit ve takoz ihtiyaçlarında poliüretan elastomerlerin tercih edilmesini sağlamıştır. Titreşim takozları, blanket sıyırıcıları, ragle lastikleri, bıçak altı sıyırıcıları gibi özel ürünler, yüksek performans ve dayanım özelliklerinden dolayı poliüretan elastomer malzemeden üretilmekte ve ilgili sektörlerde yoğun biçimde kullanılmaktadır. Megapol ün ürün portföyü içinde yer alan poliüretan plakalar değişik sertliklerde ve kalınlıklarda üretilebilirken tüm plakalarda et kalınlığının yüzey boyunca homojen şekilde dağılması sağlanmakta, Megapol kalitesi ve güvencesi ile müşterilere sunulmaktadır.

8 8 KALIP YAYLARI Kalıpçılık ve çeşitli imalat kollarında kullanılan kalıp yayları, dolu ve delikli olarak çeşitli çap ve boylarda üretilebilirler. Yayların çalıştığı ortamdaki zorlu şartlar, poliüretan elastomer gibi yüksek dayanıklılık özelliğine sahip malzemelerin kalıp yayı üretiminde ön plana çıkmasını sağlamıştır. Üstün elastikiyet özellikleri, kesme ve yırtılmaya karşı dayanıklı yapısı, çalışma ortamındaki yağ, gres, ozon vb malzemelere dayanımı, kalıp yayı üretiminde poliüretan elastomerlerin yoğun olarak tercih edilmesine neden olmuştur. Poliüretan kalıp yayları korozyondan, manyetik alanlardan ve vibrasyondan etkilenmediği için çelik yayların yerine tercih edilmektedir. Poliüretan kalıp yayları, uygulanan basınçlara karşı dayanıklı olmaları sebebiyle uzun çalışma ömürlerine ulaşabilmektedir. Delikli tip kalıp yayları genellikle itme ve form verme işlemlerinde, şişirme kalıplarında kullanılırlar. Dolu tip kalıp yayları, kalıpçılık sektöründe basılmış sac parçaların kalıptan çıkartılmasında yay olarak yaygın biçimde tercih edilirler. Megapol, değişik forma sahip parçaların bükümünde üstün performans sağlayabilecek kalıp yayları üretebilmektedir. Değişik tip hammaddelerden, değişik sertliklerde, değişik çap ve boylarda kalıp yayları üretebilen Megapol, kalıp yayından en iyi kalite ve verimin alınmasını sağlayacak bilgi, tecrübe ve altyapıya sahiptir.

9 KAPLİN LASTİKLERİ 9 Kaplin, en basit anlamıyla, bir motor tarafından üretilen dönme hareketini bir pompaya, bir makineye, bir redüktöre veya farklı bir taşıyıcı sisteme ileten bir aktarma organıdır. Kaplinin motordan aldığı gücü, kayıpsız olarak aktarabilmesi ve ilk tahrik darbelerinin sönümlenerek sistemin emniyetinin sağlanması için kaplinle birlikte kullanılacak olan kaplin lastiğinin doğru seçilmesi de çok önemlidir. Poliüretan elastomer, - Dökülerek kolay şekil verilebildiği için - Vibrasyon ve vuruntuları önleyebildiği için - Üstün performans özelliklerine sahip olduğu için - Aşınmaya ve yüke çok dayanıklı yapıda olduğu için kaplin lastikleri konusunda en uygun malzemelerden birisidir. Megapol ün tecrübesi ve kalitesi birleştirilerek üretilen Megapol Kaplin Lastikleri pek çok farklı sektörde, pek çok farklı güç aktarma sisteminde sorunsuz ve uzun ömürlü olarak kullanılmaktadır. Megapol ün üretimini yaptığı, - Fıçı tip, - Yıldız tip, - Omega tip, - Papatya tip kaplinler dışında, H tipi kaplinler, Disk tipi kaplinler ve Müşteriye özel üretilmiş kaplinler Megapol müşterileri için performans ve dayanıklılık anlamında anahtar çözüm niteliğinde ürünlerdir.

10 10 MAKARALAR Tekne ve Jetski lerin yüzer iskelelere, tekne römorklarına veya benzer taşıyıcı platformlara kolaylıkla çıkartılması, aynı şekilde platform üzerinden de kolaylıkla suya indirilmesi için kullanılan poliüretan makaralar, tüm diğer ürünlerimizde olduğu gibi Megapol kalitesi ve tecrübesi ile müşterilerimize sunulmaktadır. Tekne jetski makaralarının üretildiği PVC ve kauçuk gibi malzemeler, daha düşük maliyetli malzemeler olmalarına rağmen performans, ömür, dayanıklılık gibi konularda çoğunlukla sınıfta kalmakta, özellikle kauçuktan imal edilmiş makaralar, deniz suyu ve güneşin korozif etkilerine dayanamayıp kısa sürede parçalanmaktadır. Kauçuk merdaneler, platforma çıkartma ve suya indirme işlemleri sırasında tekne jetski tabanında siyah izler bırakmakta, aynı zamanda PVC ve kauçuğun kısa sürede aşınmaya müsait yapısı tekne jetski tabanında çizilmelere deformasyonlara neden olmaktadır. Megapol ürünü makaralar, güneş altında çok uzun ömürlü olmalarını sağlayacak UV dayanımına, tatlı su veya deniz suyu ayırt etmeksizin sulu ortamlarda çalışmalarına imkan verecek kimyasal yapıya sahip ürünlerdir. Makaraların estetik görüntüsü, çekme indirme işlevlerini etkin şekilde yerine getiren geometrisi, uzun ömrü ve dayanıklılığı Megapol ün ürettiği bu ürün grubunun öne çıkan özellikleridir.

11 KONİK MAKARALAR 11 Konveyör bantlarda kullanılmak üzere Megapol tarafından geliştirilen poliüretan kaplı konik makaralar, klasik üçlü metal makara sistemine göre önemli avantajlara sahiptir. - Klasik tip üçlü makara sisteminde, 6 adet rulman makaraların dönmesini sağlamaktadır. - Bu rulmanlar bantın altında çalıştığından toz, kir ve benzeri dış etkilere sürekli maruz kalmaktadır. - Bunun neticesinde rulmanlar kilitlenmekte, kilitlenen rulmanların değişimi duruşlara sebep olmakta, bakım-onarım ve işletme giderlerini artırmaktadır. - Kilitlenen rulmanlar sebebi ile bant aşınmakta, aynı zamanda banta sürtünen metal makaradan çıkan metal tozları bantla birlikte sevk edilen malzemeye karışıp kontaminasyon problemine sebep olmaktadır. Bahsi geçen bu sorunlara çare olması amacıyla üretilen konik makaralar; - Sadece iki adet rulman yardımı ile dönmektedir. - Rulmanlar sistemin dışında konumlandırıldığı için toz, kir vb. dış etkilere maruz kalma çok çok azalmaktadır. - Bunun neticesinde de rulmanlardaki kilitlenme sorunu çok daha seyrek olarak ortaya çıkmaktadır. - Rulmanların sistemin dışında yer alması, rumanların durumunun kontrol edilebilmesi, rulmanların kolaylıkla yağlanabilmesi ve kilitlenmelerde kolayca değiştirilebilmelerine olanak sağlamaktadır. - Kilitlenen rulmanlar olduğunda dönmeyen konik makaralar metal gibi aşındırıcı özellikte olmadığından banta zarar vermemektedir. Bu üstün özelliklere ilave olarak; - Poliüretan elastomerden oluşturulmuş yüzey çok yüksek aşınma dayanımına ve çok uzun kullanım ömrüne sahiptir lük, 600 lük ve 800 lük bantlar için farklı ölçülerde üretilebilmektedir. - Türkiye de pilot işletme olarak seçilmiş tesislerde Megapol ürünü Poliüretan Kaplı Konik Makaralar iki yılı aşkın bir süredir ve sorunsuz olarak kullanılmaktadır.

12 12 DARBE TAKOZLARI Eğimli arazilerde kullanılan kombine konveyör bant sistemlerinde ya da bir silo veya bir bunkerden dökülen malzemeyi taşıyan konveyörlerde bantı ve bantın altında çalışan yapıyı darbelerden korumak çok önemli bir husustur. Bantın üzerine, yüksekten düşen ağır parçalar, hem bantı, hem de bant altındaki aksamı yıpratmaktadır. Bunu engellemek için bu tür sistemlerde, genellikle kauçuktan imal edilen darbe takozları kullanılmaktadır. Kauçuk, darbe takozu olarak bantı ve aksamı belli ölçülerde korumasına karşın, güneş ışığı, nem, darbe gibi birçok fiziksel ve mekanik etkiye çok iyi tepkiler verememekte, bu yüzden de kauçuk darbe takozlarının sık sık değiştirilmeleri gerekmektedir. Bu değişimlerin sıklığı, işletme giderlerinin ve bakım-onarım giderlerinin artmasına yol açmaktadır. Bu problemleri ortadan kaldırmak için poliüretan elastomer malzemeden üretilen darbe takozları kullanılmakta böylece hem darbelere hem de çevresel etkilere karşı çok daha d ayanıklı ve uzun ömürlü olmaları sağlanmaktadır.

13 SIYIRICILAR 13 Poliüretan sıyırıcılar, değişik sertliklerde üretilebilmeleri, çok yüksek mekanik dayanıma sahip olmaları, hassas ve boyalı yüzeyleri çizip zarar vermemeleri, temas ettikleri yerlerde iz bırakmamaları gibi avantajlarından dolayı kauçuk vb elastomer malzemelere göre daha çok tercih edilirler. Çimento, seramik, maden, kağıt, tekstil, döküm ve pek çok farklı sektörde kullanılan değişik tip sıyırıcılar poliüretan elastomer malzemeden üretilirler. Poliüretanın çalışma ortamında bulunan asit, baz, solvent, boya gibi malzemelere dayanıklı olması, çalışma ortamında pas, korozyon gibi problemlere sebep olmaması da sıyırıcının çalıştığı işletmenin bakım-onarım giderlerinin çok daha düşük seviyelerde kalmasına imkan yaratır. Megapol ün üretmiş olduğu, ragle lastikleri, toz sıyırıcıları, konveyör bantlarda kullanılan primer ve sekonder tip sıyırıcılar, tasarımı ve üretiminde kullanılan uygun hammadde seçimi sayesinde muadillerinden daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Üretilen standart tip ve müşteriye özel poliüretan bant sıyırıcılarının formu özel olarak tasarlanır. Sıyırıcının bıçak olarak tabir edilen, sıyırma işi yapan kısmında, sürtünme sebebiyle aşınan bölümün yeni bir ağız oluşturacak şekilde olması sağlanır. Bu sayede sıyırıcı aşındıkça tekrar banta baskı yapması ve sıyırma işine devam etmesi kolayca sağlanabilir.

14 14 MERMER SEKTÖRÜ Mermer sektörü tarafından kullanılan mermer eskitme kazanları, kazanların daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için poliüretan elastomer malzeme ile kaplanır. Kaplama, kazanı korurken çarpma ve darbe etkilerini en çok alan bölgelerde aşınmalar meydana gelir. Bazı bölgelerdeki poliüretan kaplama kazanın gövdesine kadar aşınmış iken bazı bölgelerde hiç aşınma görülmez. Kazanın bu problemden kurtarılması için aşınan bölgenin yeniden poliüretan elastomer ile kaplanması gerekir.

15 MERMER SEKTÖRÜ 15 Megapol tarafından geliştirilmiş özel uygulamalarla, mermer eskitme kazanlarının sadece aşınma olan bölgeleri kaplanabilmekte ve komple kaplamaya göre çok daha uygun maliyetlerle kazanlar tekrar kullanılabilir hale gelmektedir. Sektörlere özel ürünler ve çözümler geliştirmek konusunda başarılı uygulamaları olan Megapol, mermer sektörü için mozaik kesme kalıpları, poliüretan kaplı merdaneler, titreşim takozları, poliüretan plakalar gibi farklı ürünleri de mermer sektöründeki müşterilerine sunmaktadır.

16 16 MADEN SEKTÖRÜ Madencilik sektörü, kendi içindeki yıpratıcı, zorlayıcı ve çok ağır şartlardan dolayı özel malzemelere ve ürünlere ihtiyaç duyan bir sektördür. Sektörün bu tarzdaki ihtiyaçları için poliüretan elastomerin dayanıklı ve özel yapısından yararlanılarak bir çok madencilik ürünü üretilmiştir. Aynı zamanda madencilik sektörü için doğabilecek farklı ihtiyaçlar için de poliüretan elastomer önemli bir alternatif olacaktır. Megapol, madencilik sektöründe kullanılan standart ürünleri üretirken aynı zamanda yeni ve sorun çözümü sağlayan madencilik ürünlerini de tasarlayıp üretmeye yoğunlaşmıştır. Yapılan yeni ürün geliştirme çalışmaları madencilik sektörünün zorlu şartları da gözönüne alınarak çok disiplinli şekilde gerçekleştirilir.

17 MADEN SEKTÖRÜ 17 İlk aşamada müşteri ile ürün hakkında görüşmeler yapılır. Yapılan görüşmeler sonrasında, çalışma alanı, çalışma koşulları, üründen beklenen performans özellikleri gibi müşteri geri bildirimleri toplanır ve tasarım aşamasına geçilir. Tasarım, kalıp üretimi, uygun hammadde seçimi, üretim ve döküm aşamaları titiz ve özenli bir şekilde gerçekleştirilir. Sonrasında üretilen prototip müşteri şartlarında denenmek üzere sahaya gönderilir. Sahada uygun performans veren bir ürün ortaya çıkınca ürünün seri imalatına geçilir. Megapol için ağır ve zor şartları doğru okuyabilmek çözümün anahtarıdır.

18 18 SERAMİK SEKTÖRÜ Megapol ün poliüretan elastomer, üretim, tasarım ve benzer konularındaki uzmanlıkları, yüzlerce farklı ürünü, Kaliteli, sağlam, kısa sürede ve istenilen adetlerde üretebilmesine imkan verecek ölçüde gelişmiştir. Madencilik sektörü gibi zorlu ve ağır üretim şartlarına sahip olan Seramik Sektörü, seri imalatın yapıldığı ve zamanla yarış halinde işlerin yetiştirilmeye çalışıldığı bir sektör olduğundan ihtiyaçlarını karşılarken de yukarıdaki kriterleri sağlayabilen üreticileri tercih etmektedir. Megapol, üretim ve organizasyon yapısı, ürün çeşitliliği, kaliteli ürünleri, müşteri memnuniyetini önemseyen bakış açısı, ihtiyaçlara ve problemlere hızlı reaksiyon veren ekibi sayesinde Seramik Fabrikaları tarafından tercih edilen bir tedarikçi olmuştur. Bunların yanında, sektöre özel ürünleri, çalışma ortamındaki şartları gözönüne alarak tasarlayan ve üreten Megapol, kalite, dayanıklılık, performans ve istenilen işlevi yerine getirme konularında da Seramik Fabrikalarını memnun eden bir yapıdadır.

19 SERAMİK SEKTÖRÜ 19 Seramik Sektörüne, - Pres Sürgü Scraper (Izgara Laması) - İstifleme Arabası Takozları - LGV ve TGV tekerlekleri - Pompa salyangozları - V kızak tekerlekleri - Bastırıcı tekerklekler - Polisaj tekerlekleri - BT Rulo Çeviriciler - Kayış Kılavuzları - Rulman zarfları - Kaplin lastikleri - Kurve Ruloları - Pompa fanları - Kutu iticiler - Makaralar gibi ürünlerin üretimini yapan Megapol, bu ürünlerin daha sağlam ve kaliteli olması için çalışmalar yapmakta, aynı zamanda da Seramik Sektörü için yeni ve özel ürünler üretmek konusunda projeler hazırlamaktadır.

20 20 DEĞİRMENLER Genç bir İzmir firması olan MEGAPOL Poliüretan ve Kauçuk Elastomer ürünlerinin imalatı konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerini memnun edecek ürünler üreten MEGAPOL çalışmakta olduğu ve endüstriyel ürünler üreten müşterilerinin isteklerine, ciddiyetle, hızla ve çözüm odaklı bir anlayışla yaklaşmaktadır. Bu anlayış, uygun işleve sahip ve uzun ömürlü ürünler tedarik eden memnun müşterilerin oluşmasında önemli role sahiptir. Hem poliüretan hem de kauçuk lifterbarlar ve değirmen astar kaplama parçaları üretebilen MEGAPOL, değirmen tipine, çalışma şartlarına, öğütülecek malzemeye göre en uygun değirmen astar malzemesi seçimi yapabilecek teknik bilgiye sahiptir. Seçilen malzeme ile birlikte üretilen lifterbarlar, astarlar ve diğer parçalar, MEGAPOL MONTAJ EKİBİ tarafından, istenirse müşterinin tesisinde, istenirse MEGAPOL fabrikasında değirmen içine döşenerek sorunsuz ve çalışır durumda müşteriye teslim edilmektedir. Yaş öğütme yapılan değirmenlerde, değirmen iç yüzeyinin aşınmasını önlemek, bakım amaçlı duruşları en aza indirmek ve bakım maliyetlerini azaltmak için en uygun ve en etkili yöntem kauçuk astarlamadır. Kauçuk astarlama, alternatifi olan çelik astarlamaya göre de oldukça avantajlıdır. Ekonomiklik, hafiflik, gürültüyü önlemesi, montaj ve demontaj kolaylığı, iş ve işçi güvenliği açılarından uygunluğu ve öğütülen malzemeye metal tozlarının karışması problemini ortadan kaldırması, kauçuk astarlamayı öne çıkaran özelliklerdir.

21 DEĞİRMENLER 21 Poliüretan elastomer ürünler gibi kauçuk astarlama konusunda da uzman olan MEGAPOL kendi alanında saygın ve uzman pek çok firmaya kauçuk astarlama hizmeti sunmaktadır. - Graniser Seramik (Masse Hazırlama Değirmen Kaplaması) - Yüksel Seramik (Masse Hazırlama Değirmen Kaplaması) - Vitra Karo (Masse Hazırlama Değirmen Kaplaması) - Akgün Seramik (Masse Hazırlama Değirmen Kaplaması) - Yeniköy Termik Santrali (Baca Gazı Kontinü Değirmeni Kaplaması) - Güral Porselen (Değirmen Kaplaması) - Heriş Seramik (Kuvars Trommeli Kaplaması) - Altın Çini Seramik (Değirmen Kaplaması) - Martu Gaz Beton (Gaz Beton Harç Değirmeni Kaplaması) - Karadeniz Madencilik Selendi Tesisi (Kontinü Değirmen Kaplaması) - Yatağan Termik Santrali (Baca Gazı Değirmen Astarlama) - Yurtbay Seramik (Değirmen Kaplaması) - Accent-Ceramic, LLC (Rusya) kauçuk astarlama konusunda hizmet verilmiş firmalardan bazılarıdır.

22 22 METALLİ İMALAT / PROJELER Poliüretan elastomer, genellikle ağır sanayi kollarında ve bu sanayi kollarında kullanılan metal parçaların ömrünü arttıracak kaplamalarda kullanılmaktadır. Ağır sanayi koşulları, metal parçalarda aşınma, deformasyon, korozyon gibi pek çok soruna sebep olmaktadır. Bunun dışında göbek-gövde kısmı rijit ve sağlam, dış kısmı metale göre daha yumuşak, daha elastik ve aşınmayan yapıda bir malzeme ihtiyacı söz konusu ise bu durumda metal parçaların poliüretan elastomerle kaplanarak kullanılması yoluna gidilmektedir.

23 METALLİ İMALAT / PROJELER 23 Megapol, nakliye-lojistik sorunlarını ortadan kaldırmak, acil ihtiyaçlara daha kısa sürede cevap verebilmek amacıyla, kaplanacak metali de uygun malzemeden ve uygun ölçülerde hazırlayabilmektedir. Megapol tarafından metal göbeği-gövdesi hazırlanmış ve poliüretanla kaplanmış ürünler için komple imalat prosedürü uygulanmakta ve müşterinin ürünün tedariğinde yaşadığı uzun işlemler yığını ortadan kaldırılmaktadır.

24 MEGAPOL POLİÜRETAN KİMYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FABRİKA 29 Ekim Mah Sokak No:2/C Posta Kodu: Menemen - İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) info@megapolpoliuretan.com.tr

TOROS TOROS TOROS TOROS MAKİNA KİMYA MAKİNA KİMYA POLİÜRETAN ELESTOMER HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

TOROS TOROS TOROS TOROS MAKİNA KİMYA MAKİNA KİMYA POLİÜRETAN ELESTOMER HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER TEKSTİL KAĞIT ÇİMENTO MADEN GAZETE ELYAF YAĞ OTOMOBİL İŞ MAKİNALARI DERİ Tel: 0322 428 22 64 - Fax: 0322 428 22 74 Yeşiloba Mh. Yeni Metal Sanayi Sitesi 46123 Sk. No:4/D Seyhan/ADANA

Detaylı

PLAZMA TEKNİK SERT METAL VE SERAMİK KAPLAMA SAN. TİC. A.Ş. KAPLAMA EKİPMANLARIMIZ 9MB PLAZMA SERAMİK KAPLAMA SİSTEMİ DIAMOND JET HVOF TUNGSTEN KARBÜR KAPLAMA SİSTEMİ GTV MULTİ-COAT KAPLAMA SİSTEMİ SMART

Detaylı

Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları

Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları Kauçuk Kaplı Rijit Dönüş Ruloları RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI TECHNIQUE IN CONVEYOR BELTS RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI... Sayfa 1 RİJİT DÖNÜŞ RULOSU INBI nin Avantajları ve Karakteristiği... Sayfa 2 Teknik Data...

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR Poliüretan Zaman Kayışları SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplastik poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı

Detaylı

www.adil.com.tr 1978 den beri...

www.adil.com.tr 1978 den beri... www.adil.com.tr 1978 den beri... extrusion 1978 den beri... Adil Endüstriyel, kalite ve hizmet odaklı anlayışı ile müşterilerine yalıtım çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu 1978 yılından itibaren müşteri

Detaylı

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır Sudan hafif, Çelikten dayanıklı Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır Genel Özellikler ULPOLEN, ortalama molekül ağırlığı 4 milyonun üstünde

Detaylı

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu ÜRÜN PORTFÖYÜ ISI CİHAZLARI Gaz, Sıvı, Katı Yakıtlı ve Elektrikli Sıcak Su Kazanları Kalorifer Kazanları Buhar Jeneratörleri ve Buhar Kazanları Mobil Buhar ve

Detaylı

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır.

Sudan hafif, Çelikten dayanıklı. Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE. Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır. Sudan hafif, Çelikten dayanıklı Mühendislik Plastiklerinde Bir Polikim Klasiği ULPOLEN UHMWPE Ulpolen Polikim in tescilli markasıdır. Genel Özellikler ULPOLEN, ortalama molekül ağırlığı 4 milyonun üstünde

Detaylı

KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR

KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR ABRACLAD KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALARI Aşınma ve darbelere dayanıklı, güvenle ve kolaylıkla kullanabileceğiniz zırh plakalarımızla tüm aşınma problemlerinizden kurtulabilirsiniz.

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com Tarihçemiz; Kalıp üreticisi olarak Liva kalıp, 1993 yılından beri farklı fabrikalarda özellikle otomotiv plastik kalıpları üzerine imalat bölümlerinde çalışmış ve buradaki bilgi birikimiyle kalıp imalatı

Detaylı

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM Tasarım Mühendislik Imalat AYIK BAND San ve Tic. Ltd. Sti IMES 103. Sokak, Nº. 14 Y. Dudullu, Istanbul, Türkiye Tel: + 90 216 365 10 66 Faks: + 90 216 314 34 55 E-posta: bilgi@ayikband.com Web: www.ayikband.com

Detaylı

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU Silikon kavçuklar düşük ve yüksek ısılara karşı mükemmel performans gösterir. AKALİTE Silikon Nedir? Silikon II. Dünya Savaş sırasında, askeri uygulamalarda

Detaylı

İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR. Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41. www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com.

İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR. Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41. www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com. İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41 www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com.tr L A S T İ K L E R İ N G E R İ D Ö N Ü Ş Ü M Ü O R B A

Detaylı

Turbel. Tava ve Kaplamalarımız. Tost Tavaları. Kek Tavaları. Hamburger & Sandiviç tavaları. Düz & Diğer Tavalar

Turbel. Tava ve Kaplamalarımız. Tost Tavaları. Kek Tavaları. Hamburger & Sandiviç tavaları. Düz & Diğer Tavalar 2 Turbel Tava ve Kaplamalarımız Kek Tavaları Tost Tavaları amburger & Sandiviç tavaları Düz & Diğer Tavalar 3 Kek Tavaları Fabrika bünyemizde bulunan kalıphanemiz sayesinde müşterilerimize tasarım aşamasından

Detaylı

Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları

Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları Kendini Temizleyen Dönüş Ruloları KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI TECHNIQUE IN YOUR CONVEYOR BELTS KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI... Sayfa 1 KENDİNİ TEMİZLEYEN DÖNÜŞ RULOSU INBI nin Avantajları

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak kablo merdivenleri ve aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

ITP MAKİNA SAN. TİC. LTD ŞTİ. PLAKA VE CONTALAR KATALOĞU

ITP MAKİNA SAN. TİC. LTD ŞTİ. PLAKA VE CONTALAR KATALOĞU ITP MAKİNA SAN. TİC. LTD ŞTİ. ı PLAKA VE CONTALAR KATALOĞU AĞIR HİZMET TİPİ SAF TEFLON > Konvensiyonel bantlara kıyasla en az 4 misli daha yüksek yoğunluk ile imal edilmiş ve çekme dayanımı çok yüksek

Detaylı

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler BIVITEC Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler Amaç Eleme amaçlı tasnif dökme ürünlerin işlenmesinde önemli bir adımdır. Binder+Co şirketi BIVITEC i, konvansiyonel eleme tekniğinin yetersiz

Detaylı

www.sertkromkaplama.gen.tr Eloksal Adova Sert Krom Kaplama HAKKIMIZDA ADOVA ELOKSAL BOYA SAN. TİC. LTD ŞTİ. 3 Yıllık tecrübesiyle SERT KROM ve SERT ELOKSAL s e k t ö r ü n d e f a a l i y e t g ö s t e

Detaylı

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama TANIMI MasterTop BC 375 N, poliüretan esaslı, iki bileşenli, solventsiz, endüstriyel self levelling zemin kaplama malzemesidir. KULLANIM YERLERİ MasterTop BC 375 N, MasterTop 1324 serisi poliüretan kaplama

Detaylı

Esnek Rulo Sistemleri Monobloc

Esnek Rulo Sistemleri Monobloc Esnek Rulo Sistemleri Monobloc Esnek Rulo INBI... Sayfa 1 Esnek Rulo INBI nin Avantajları ve Karakteristiği... Sayfa 2 Teknik Data... Sayfa 3 Montaj Talimatları... Sayfa 4 Konveyör Dünyasının en yaratıcı

Detaylı

MUHENDISLIK PLASTIKLERI ENGINEERING P L A S T I C S

MUHENDISLIK PLASTIKLERI ENGINEERING P L A S T I C S MUHENDISLIK P L A S T I C S www.megapolimer.com MEGA POLİMER 2004 yılında mühendislik plastikleri imalatı amacıyla kurulan Mega Polimer ve Teknik Plastik San. Tic. Ltd. Şti. birkaç yıl içinde kaliteli

Detaylı

Hijyenik Santrifüj Pompalar

Hijyenik Santrifüj Pompalar Hijyenik Santrifüj Pompalar Faaliyet Konularımız Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire Giriş İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar Kaliteyi Seviyoruz Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar OEM ve taşıt temizliği için özel, Endüstriyel, yatçılık ve hava-uzay alanlarında Doğrudan üreticisinden profesyonel kalite: Yetkin ve

Detaylı

ERGÜÇ KAUÇUK İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ERGÜÇ KAUÇUK İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ERGÜÇ KAUÇUK İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HANLI MERKEZ MH. 48 SK. MERKEZ SAN. SİT. NO:26 Arifiye / Sakarya / TÜRKİYE PHONE : +90264-2769356 ---- +90264-2769357 FAX : +90264-2913072 WEB : www.erguckaucuk.com.tr

Detaylı

Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar.

Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar. Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar. Konveyörler Rulmanlar Nem ve toz rulmanlara nüfuz eder ve erken

Detaylı

PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Plastik Şekil Vermenin Temelleri: Başlangıç iş parçasının şekline bağlı olarak PŞV iki gruba ayrılır.

PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Plastik Şekil Vermenin Temelleri: Başlangıç iş parçasının şekline bağlı olarak PŞV iki gruba ayrılır. PLASTİK ŞEKİL VERME (PŞV) Metallerin katı halde kalıp olarak adlandırılan takımlar yardımıyla akma dayanımlarını aşan gerilmelere maruz bırakılarak plastik deformasyonla şeklinin kalıcı olarak değiştirilmesidir

Detaylı

Sertdolgu Aşınma Plakaları

Sertdolgu Aşınma Plakaları Eczacıbaşı Lincoln Electric Kobatek ABRAMAX Sertdolgu Aşınma Plakaları Kobatek ABRAMAX Aşınma Plakaları Yüzeyi yüksek abrazif aşınma dayanımına sahip metalik malzeme ile kaplanmış düşük karbonlu çelik

Detaylı

Selefon. kazanır. Kısaca ürünlerin üzerine uygulanan çok ince plastik. Termal selefon ve tutkallı selefon olmak üzere iki tiptir.

Selefon. kazanır. Kısaca ürünlerin üzerine uygulanan çok ince plastik. Termal selefon ve tutkallı selefon olmak üzere iki tiptir. Selefon Baskı koruma yöntemlerinde amaç baskıyı tüketiciye en sağlam ve en güzel görünümde sunmak, baskıyı daha uzun ömürlü kılmaktır. Baskının sağlamlığı güvenilirliği tüketici memnuniyetini arttırır.

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA

TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA ÇELİK TAKVİYELİ KAUÇUK KÖPRÜ GENLEŞME DERZİ TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA ARBRIDGE 01-02-03-04-05 KÖPRÜ GENLEŞME DERZİ; Avantajları Metal Olmayan Kısımlar Çok Yönlülük Kaymaya karşı koruma Düşük gürültü

Detaylı

GÜÇ AKTARIM ELEMANLARI EĞİTİMİ

GÜÇ AKTARIM ELEMANLARI EĞİTİMİ GÜÇ AKTARIM ELEMANLARI EĞİTİMİ Güç Aktarım Elemanları Eğitimi - Seminer Konuları - Güç Aktarım Elemanları Endüstriyel Zincir Zincir Dişli Kayış-Kasnak Konik Kilit (Powerlock) Diğer güç aktarım ekipmanları

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME www.erkcephe.com KARİZMA KULE ERK CEPHE Erk Cephe uzun yıllar boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Cephe konusunda

Detaylı

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Set içeriğinde yer alan tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 168 mm. çapında ve 5-4 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiştir. 2. Ana

Detaylı

Metallerin yerini alan endüstriyel plastik KESTAMİD. Döküm Poliamid. Kestamid Polikim in tescilli markasıdır.

Metallerin yerini alan endüstriyel plastik KESTAMİD. Döküm Poliamid. Kestamid Polikim in tescilli markasıdır. Metallerin yerini alan endüstriyel plastik KESTAMİD Döküm Poliamid Genel Özellikler KESTAMİD, kimyasal yönden çapraz bağlı (cross-linked) moleküler yapısı nedeni ile üstün özelliklere sahip bir poliamid

Detaylı

FABRİKA Kalesinterflex Fabrikası, Çan Çanakkale

FABRİKA Kalesinterflex Fabrikası, Çan Çanakkale Kalesinterflex Fabrikası, Çan Çanakkale Seramik firmalarının uzmanlıklarını ve yenilikçi olduklarını ispatlamaları aynı kalitedeki üretimi alışagelmiş özelliklerin dışına çıkarak yapabilmesidir. Bunun

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri Nurettin ÇALLI Fen Bilimleri Ens. Öğrenci No: 503812162 MAD 614 Madencilikte Özel Konular I Dersi Veren: Prof. Dr. Orhan KURAL İTÜ Maden Fakültesi Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

TALAŞLI İMALAT. Koşul, takım ile iş şekillendirilmek istenen parça arasında belirgin bir sertlik farkının olmasıdır.

TALAŞLI İMALAT. Koşul, takım ile iş şekillendirilmek istenen parça arasında belirgin bir sertlik farkının olmasıdır. TALAŞLI İMALAT Şekillendirilecek parça üzerinden sert takımlar yardımıyla küçük parçacıklar halinde malzeme koparılarak yapılan malzeme üretimi talaşlı imalat olarak adlandırılır. Koşul, takım ile iş şekillendirilmek

Detaylı

Durafan Kullanım Kılavuzu

Durafan Kullanım Kılavuzu Durafan Kullanım Kılavuzu ASPİRATÖR KULLANIM KILAVUZU EL KİTABI Kerep Çubuk DURA MAKİNA OSB. 14 CAD. NO:7 / ÇORUM TEL : +90 364 254 92 22 1 İÇİNDEKİLER A. ÖNSÖZ..2 B. UYGULANAN DİREKTİF VE STANDARTLAR..3

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

DIŞ CEPHE LEVHALARI. BoardeX. PermaBase. BoardeX. BoardeX 15 mm. PermaBase

DIŞ CEPHE LEVHALARI. BoardeX. PermaBase. BoardeX. BoardeX 15 mm. PermaBase DIŞ CEPHE LEVHALARI BoardeX BoardeX, dış cephe kuru duvar sistemlerinin yapımında, dış cephe kaplama malzemelerinin altında, saçak altı imalatlarından her türlü ıslak hacimlerde kullanılan, üzeri cam elyaf

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Ürün Kodu Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara

Detaylı

SKF Rulmanları. Changed with the DEMO VERSION of CAD-KAS PDF-Editor (http://www.cadkas.com).

SKF Rulmanları. Changed with the DEMO VERSION of CAD-KAS PDF-Editor (http://www.cadkas.com). Page 1 of 7 SKF Rulmanları BİLYALI RULMANLAR Sabit bilyalı Rulmanlar Güçlü, kullanışlı, sessiz ve yüksek hızlarda çalışırlar ve montajı kolaydır. Tek sıra sabit bilyalı rulmanların aynı zamanda kapaklı

Detaylı

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM

KONVEYÖR BANTLARINIZIN TEMİZLİĞİ VE BAKIMINDA EN İYİ SEÇİM Toplam Verimlilik KOVEÖ TZ TEMİZİĞİ VE KMD E İİ EÇİM ıyırıcı -124 model PT -124 model PT tungsten bıçaklı birincil bir sıyırıcıdır. u sıyırıcılar tamburun ön tarafına konumlandırılırlar. Her türlü uygulamada,

Detaylı

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI TERMAFACE : Dekoratif görünümlü, yalıtımlı ve akustik paneller Duvar kaplamalarında ses ve ısı izolasyonunu aynı anda sağlayan TERMAFACE grubu ürün

Detaylı

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 08 wnt-tr@wnt.com www.wnt.com Efsanevi performans Dragonskin

Detaylı

SinterlenmişKarbürler. Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır.

SinterlenmişKarbürler. Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır. SinterlenmişKarbürler Co bağlayıcı ~ Mpa Sertlikliğini 1100 ⁰C ye kadar muhafaza eder Kesme hızları hız çeliklerine nazaran 5 kat fazladır. Seramikler 3 Katogoride Toplanır: 1) Alumina (Al2O3) 2) Alumina

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ DERS NOTLARI

YAPI MALZEMELERİ DERS NOTLARI YAPI MALZEMELERİ DERS NOTLARI YAPI MALZEMELERİ Herhangi bir yapının projelendirmesi ve inşaatı aşamasında amaç aşağıda belirtilen üç koşulu bir arada gerçekleştirmektir: a) Yapı istenilen işlevi yapabilmelidir,

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

Universal Tip Susturucu Yuvarlak Şekil

Universal Tip Susturucu Yuvarlak Şekil Universal Tip Susturucu Yuvarlak Şekil ÖZET ÜRÜN BİLGİSİ EGSAN ürünü Üniversal Tip Susturucu: olumsuz iç ve dış etkenlere ve korozif koşullara dayanıklı, tamamen alüminyum kaplı sac gövde ve borudan oluşur.

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo Su Depoları Neden Depo Çağımızın en modern su depolama tekniği MODÜLER SU DEPOLARINDA MEKSİS DÜNYA LİDERİ... 1 tondan 10.000 ton kapasiteye kadar... En dar yerlerden parçalar halinde geçirilerek istenilen

Detaylı

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri Tüm doğal taşlar için Yüzey Eskitme Rösler Kromaş Hakkında: Rösler Kromaş ın yüzey işlem makinaları konusunda başlattığı öncülük, yeni sistem ve teknolojilerin geliştirilerek, sanayinin hizmetine sunulması

Detaylı

prorange TM Oil MaxiCut Oil

prorange TM Oil MaxiCut Oil Sıvı geçirmez, kesiklere dirençli bir eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen, yağlı ortamlarda kesiklere karşı korumayı; kavrama, konfor, esneklik ve hünerle birleştirir. 6 boy, 2 kaplama çizgisi ve 4

Detaylı

Makina İnş. Gıda Nak. Tic. Ltd. Şti.

Makina İnş. Gıda Nak. Tic. Ltd. Şti. LARA Bakım-Onarım Montaj-Demontaj-Revizyon Mekanik ve Çelik İmalat,Montaj ve Demontaj Yedek Parça Web: Hakkımızda Lara 2006 yılı kasım ayında Mehmet TOSUN tarafından Ergani/Diyarbakır da kurulmuş ve Temmuz

Detaylı

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar : Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı, yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak metal kablo kanalları aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

Alüminyum Honeycomb Panel

Alüminyum Honeycomb Panel Alüminyum Honeycomb Panel Alüminyum Honeycomb Panel Nedir? Petekli panel yapılar, yüksek mekanik dayanım gerektiren konstrüksiyonlarda kullanılır. Oldukça hafif sistemler elde etmek için, sandviç yapıların

Detaylı

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 1 Think Big Hold The World Wagger Attachmens LİDER ATAŞMAN ÜRETİCİSİ Gülmak İstif Makinaları, forklift ve iş makinalarına yönelik bakım ve

Detaylı

www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj

www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj motoru 140 0,37 0,21 elektro polisaj 70 0,18 0,36 pasta

Detaylı

Çözüm, istikrar, güven...

Çözüm, istikrar, güven... Sızdırmazlık Elemanları Güç Aktarma Elemanları Mobilya ve Sanayi Tekerleri Rulmanlar Pompa ve Pompa Yedek Parçaları Bağlantı Elemanları Mühendislik Hizmetleri Teknik Servis Hizmetleri Çözüm, istikrar,

Detaylı

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ

KURUMSAL BİZ KİMİZ? MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik,

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 485

Detaylı

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar: Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı,yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 2

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 2 Makinelerin sınıflandırılması MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 2 Enerji çevirici olarak makineler, motorlar ve iş makineleri olmak üzere iki büyük gruba ayrılabilir. Motorlar elektrik, termik, hidrolik,

Detaylı

SNS Dik Yataklar. Rulman ömründe % 50 artış

SNS Dik Yataklar. Rulman ömründe % 50 artış SNS Dik Yataklar Rulman ömründe % 50 artış Sistem Uzmanlığı Yenilik: Proaktif bir yuva... İşte ömür bu! Yeni nesil SNS dik yatakların ömrü o kadar iyi seviyededir ki oynak makaralı rulmanlar normalden

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

Patlayıcı dekompresyon. Hiç sorun değil. Patlayıcı dekompresyona dayanıklı yüksek performanslı malzemeler.

Patlayıcı dekompresyon. Hiç sorun değil. Patlayıcı dekompresyona dayanıklı yüksek performanslı malzemeler. SEAL TECHNOLOGY PREMIUM-QUALITY SINCE 1867 Patlayıcı dekompresyon. Hiç sorun değil. Patlayıcı dekompresyona dayanıklı yüksek performanslı malzemeler. COG un kaliteli hassas elastomer contaları endüstrinin

Detaylı

REMA. TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri. Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri

REMA. TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri. Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri REMA TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemleri Endüstriyel sektör için yüksek performanslı eleme çözümleri REMA TIP TOP REMASCREEN Eleme Sistemlerinin Avantajları 1. Avantaj 2. Avantaj Servis Ömrü Yüksek aşınma

Detaylı

1987 Den beri Çözüm Üretiyoruz

1987 Den beri Çözüm Üretiyoruz AŞINDIRICI TAŞLAR SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Sarıgazi Mahallesi Martı Sokak. NO: 6/A SANCAKTEPE / İSTANBUL / TÜRKİYE TEL : (0216) 622 02 62-63 FA : (0216) 622 02 64 E-MAIL : info@yontasasindirici.com 1987 Den

Detaylı

ŞİRKET. CU Hot End. Typical Rotor Configuration DU Intermediate. NF Cold End

ŞİRKET. CU Hot End. Typical Rotor Configuration DU Intermediate. NF Cold End ŞİRKET Smaltiflex Energia; Termoelektrik (termik) Santrallar, Rafineriler, Atık Yakma Tesisleri, Alüminyum, Çelik, Gübre üretimi ve benzeri endüstrilerde kurulan Air Heaters/Hava Isıtıcıları ve Gas-Gas

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

ARS MOTOR&GENERATOR SAHA SERVİSİ

ARS MOTOR&GENERATOR SAHA SERVİSİ ARS MOTOR&GENERATOR SAHA SERVİSİ ARS, motor ve generatörlere müşteri sahalarında uluslararası standartlara göre koruyucu bakımlar yapılabilmesi için kurulmuş bir mühendislik firmasıdır. Bakım periyotlarının,

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜ. 1. Duvar blokları 2. Asmolen bloklar 3. Yapıştırma harcı 4. Sıva kumu 5. Şap kumu 6. Dolgu malzemesi

İNŞAAT SEKTÖRÜ. 1. Duvar blokları 2. Asmolen bloklar 3. Yapıştırma harcı 4. Sıva kumu 5. Şap kumu 6. Dolgu malzemesi İNŞAAT SEKTÖRÜ 1. Duvar blokları 2. Asmolen bloklar 3. Yapıştırma harcı 4. Sıva kumu 5. Şap kumu 6. Dolgu malzemesi Pomza, inşaat sektöründe hafif beton elde edilmesinde agrega olarak kullanılmaktadır.

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 115 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 4 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) 335.808.011 Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

BETONARME KALIPLARININ SINIFLANDIRILMASI. 3. Bölüm. Öğr. Gör. Mustafa KAVAL Afyon Meslek Yüksekokulu İnşaat Programı

BETONARME KALIPLARININ SINIFLANDIRILMASI. 3. Bölüm. Öğr. Gör. Mustafa KAVAL Afyon Meslek Yüksekokulu İnşaat Programı BETONARME KALIPLARININ SINIFLANDIRILMASI 3. Bölüm 1 BETONARME KALIPLARININ SINIFLANDIRILMASI Kalıp Malzemeleri Bir kalıp sistemini meydana getiren kısımlar kaplama ve kalıp iskelesi olmak üzere ikiye ayrılır.

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi ISIDAÇ 40 IN PREFABRİK İMALATLARDA KULLANIMI

Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi ISIDAÇ 40 IN PREFABRİK İMALATLARDA KULLANIMI Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi ISIDAÇ 40 IN PREFABRİK İMALATLARDA KULLANIMI 1 ISIDAÇ 40 ISIDAC 40 Türkiye nin ilk ve tek kalsiyum aluminat çimentosudur 2002 yılından beri sadece Çimsa Mersin fabrikasında

Detaylı

Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri. ÜRÜN KATALOĞU

Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri.   ÜRÜN KATALOĞU Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri ÜRÜN KATALOĞU içindekiler 4 5 6 7 8 Yüksek Basınçlı Açık&Düz Kanatlı Düz Kanatlı Z Profil Kanatlı (Boyahane - Cilahane için) 9 10 11 12 13 Öne Eğik Çatı Fanları

Detaylı

SKF bu yolda ilerlerken bünyesinde servis-yağlama-sızdırmazlık platformlarınıda geliştirmiş ve bu platformlarda çalışmalarını devam ettirmektedir.

SKF bu yolda ilerlerken bünyesinde servis-yağlama-sızdırmazlık platformlarınıda geliştirmiş ve bu platformlarda çalışmalarını devam ettirmektedir. Günümüzde teknolojinin gelişimi ile birlikte endüstriyel işletmelerin eskiye oranla satınaldıkları ürünlerden beklentileride artmış ve beklentilerini en üst seviyede karşılayabilecek ürünleri tercih etmelerinin

Detaylı

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI Ürün Kataloğu Hakkımızda 2007 yılında kurulan PARS MAKSAN, 2009 yılına kadar talaşlı imalat, alüminyum döküm, model yapımı alanlarında faaliyet göstermiştir. 2009 yılında üretim

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

TEKNOMER 600 1K. Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı:

TEKNOMER 600 1K. Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı: TEKNOMER 600 1K Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, kullanıma hazır, sıvı olarak tatbik edilen, kalitesi yükseltilmiş, sürekli elastik

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ

ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ ARS, motor ve jeneratörlere müşteri sahalarında uluslararası standartlara göre koruyucu bakımlar yapılabilmesi için kurulmuş bir mühendislik firmasıdır. Bakım periyotlarının,

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı