2015 YILI FAALİYETLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2015 YILI FAALİYETLERİ"

Transkript

1 2015 YILI FAALİYETLERİ TİCARET ODASI HEYETİNDEN AK PARTİ YÖNETİMİNE ZİYARET Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Ak Parti İl ve İlçe Başkanlarını makamında ziyaret etti. ( Yeni Karaman ) KAZANMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mutafa Toktay, Karaman'ın aldığı yatırımlar ile lojistik imkanlarının artığını ve yabancı yatırımcının bu şehrin olmazsa olmazı olduğunu belirtti ve kazanmak isteyen yatırımcılara kapılarının açık olduğunu söyledi. (Gazete anadolu ) MUSTAFA TOKTAY'DAN MEVKA AÇIKLAMASI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mutafa Toktay Mevlana Kalkınma Ajansı, 2015 Yılı Mali Destek Programları kapsamında açıklama yaptı. ( Karaman Gündem ) TURİZM FUARLARI İSTİŞARE TOPLANTISI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında Turizm Fuarları hakkında istişare toplantısı yapıldı. (Yeni Karaman ) 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mutafa Toktay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. ( Larende ) MUSTAFA TOKTAY'DAN SRC5 BELGESİ UYARISI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mutafa Toktay, tehlikeli mal taşıyan araç sürücülerinin sahip olmak zorunda oldukları Tehlikeli Madde Sürücü Eğitimi Sertifikası (SRC5 Belgesi) konrtollerinin yapıldığı uyarısında bulundu. ( Karaman Gündem ) İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANDI 2015 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki eğitim Kurulu (İİMEK) Vali Murat Koca Başkanlığında toplandı. ( Karaman Gündem ) KARAMAN TANITIM PLATFORMU Karaman'ın marka değerinin ortaya çıkması için ortak bir ses ile seknronize bir biçimde çalışma yürüterek, Karaman tanıtım ve geliştirme platformunun kurulması için çalışmalar başlıyor. ( Gazete Anadolu )

2 KADIN GİRİŞİMCİLER VALİ'Yİ ZİYARET ETTİ Karaman İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Karaman Valisi Murat Koca'yı ziyaret etti. ( Uyanış ) KTSO'DA EĞİTİM Girişimcilik, özgürlük ve uygulamaları eğitimi Karaman Ticart vesanayi Odasında gerçekleştirildi. (Gazete Anadolu ) CHP'YE ZİYARETLER Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi CHP İl ve İlçe yönetimine ziyarette bulundu. (Uyanış ) KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN MHP İL VE İLÇE YÖNETİMİNE ZİYARET Mahmut Ünüvar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. (Karaman Gündem ) AK PARTİ'DEN KTSO ZİYARETİ Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Akça Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mutafa Toktay ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. (Gazete Anadolu ) TOKTAY AKREDİTASYON ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay TOBB Akreditasyon Ödül Törenine katıldı. (Karamandan ) KTSO BAŞKANI TOKTAY İLE BİR ARAYA GELEN BAKAN IŞIK: ODALAR 5 YILDIZLI HİZMET VERİYOR Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile görüştü. (Gazete Anadolu ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI KONUŞULDU Karaman TSO'da Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi toplantısı gerçekleştirildi. ( Karaman Gündem ) KTSO'DA PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ VE KAYS EĞİTİMİ Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada; 6-7 ve Şubat 2015 tarihinde saat 09:00'da Karaman Ticaret ve Sanayi Odasında Proje Döngüsü Yönetimi ve Kays Başvuru işlemleri adlı eğitim düzenlenecektir. ( Uyanış ) MEVKA HEYETİ HOLLANDA'DA Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) heyeti Hollanda'da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Hollanda'ya gitti. ( Karamandan )

3 KOBİLERDEN YARARLANIN KOSGEB Karaman Hizmet Merkezi Müdürü Mevlüt Tavşan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı mustafa Toktay'ı makamında ziyaret etti. (Gazete Anadolu ) KAYS BAŞVURU İŞLEMLERİ EĞİTİMİ YAPILDI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 6-7 ve Şubat 2015 tarihleri arasında Mevlana ;Kalkınma Ajansı tarafından 2015 yılı mali destek çağrıları kapsamında, oda üyelerine Proje Döngüsü Yönetimi ve Kays Başvuru işlemleri adlı eğitim verildi. (Karaman Gündem ) ERMENEK'TE EKONOMİ YENİDEN CANLANACAK KOSGEB İcra Kurulundai bu ilçelerde faaliet gösteren işletmeler için yeni işletme sermayesi Kredi Faiz Desteği programının uygulanmasına karar verilmiştir. ( Karaman Gündem ) İŞ BANKASI'NA MÜDÜR ATANDI İş Bankası Karaman Şube Müdürü Mayram Murat Ada, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. (Uyanış ) KOSGEB MÜDÜRÜ MEVLÜT TAVŞAN KARAMAN TSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISINA KATILDI KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan Karaman Ticaret ve sanayi Odası Şubat ayı Meclis Toplantısına katıldı. (Karaman Gündem ) TİCARET ODASINA ZİYARET Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü Karaman Ticaret ve sanayi Odasına iade-i ziyarette bulundu. (Karamansonsöz ) TOKTAY VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MUĞLU'YU ZİYARET ETTİ Toktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Recep Muğlu'yu ziyaret etti. ( Gazete Karaman ) DR. RECEP ŞEKER'DEN KTSO'YA ZİYARET AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Dr. Recep Şeker Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını Ziyaret etti. (Karaman Gündem ) TOBB FEN LİSESİ TÖRENLE AÇILDI Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı lütfi Elvan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Fen Lisesinin açılışını gerçekleştirdi. (Uyanış )

4 KARAMAN İŞİ DOĞRU YAPIYOR Karaman İli Oda/Borsa Müşterek Toplantısı, TOBB Başkanı M.Rifat Hısarcıklıoğlu ve Ulaştırm Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Katılımıyla Karaman TSO'da gerçekleşti. (Gazete Anadolu ) E-TİCARET MEVZUATI PANELİ BUGÜN Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay yaptığı açıklamada; Karaman ilinde ticaretin gelişmesine katkı sağlamak amacı ile Karaman Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Mevlana Kalkınma Ajansının desteği ile oluşturulan isimli e-ticaret portalının tanıtımı için Karaman'da e-ticaret konulu panel düzenlenecektir. dedi. (Karamandan ) İSTİKLAL MARŞIMIZI ANMALIYIZ Başkanı Mustafa Toktay İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Gazete Anadolu ) KTSO'DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI Başkanı Mustafa Toktay 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. ( Karaman Gündem ) KTSO TOBB 18. MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI KTSO TOBB 18. Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı. (Yeni Karaman ) KARAMAN TSO'DA PARAMI YÖNETEBİLİYORUM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ Karaman Ticaret ver Sanayi Odası Toplantı Salonunda 'Paramı Yönetebiliyorum Finansal Okuyazarlık' eğitimi yoğun katılımla gerçekleşti. (Uyanış ) MUHASEBECİLERE TİCARET SİCİL MERSİS İŞLEMLERİ ANLATILDI Ticaret Sicil Müdürü Fırat Şekerci ve Hakan alkan tarafından Ticaret Sicil-Mersis İşlemleri, E-İmza kullanımı eğitimi uygulamalı örneklerle anlatıldı. (Larende ) MUSTAFA TOKTAY 8.TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ŞURASI'NA KATILDI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay 8.Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurasına katıldı.(karaman Gündem ) KTSO BAŞKANI TOKTAY'DAN ZİYARETLER Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Özgünler Lastikcilik Yetklisi Ekrem Özgün ile AYPİ Petrol yetkililerinden Ferhat Aygün'ü ziyaret etti. (Uyanış )

5 ELMA'YA BÜYÜK PİYANGO KTSO Başkanı Toktay, Karaman'ın sorunlarını Başbakan Davutoğlu'na iletti. (Gazete Anadolu ) BASIN MENSUPLARI İLE SOHBET ETTİ Dün basın kuruluşlarını ziyaret eden Karaman Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mustafa Toktay, Basın mensupları ile Karaman ve Oda çalışmaları hakkında sohbet etti. (Uyanış ) KTSO MECLİS ÜYELERİNE EĞİTİM Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerine Mali Politikalar konulu bir eğitim verildi. (Karamandan ) REGAİB KANDİLİ MESAJLARI Başkanı Mustafa Toktay Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Karaman Gündem ) ESNAFLARDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI Programda İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, KTSO Başkanı Mustafa Toktay esnaflar ve vatandaşlar hazır bulundu. (Karaman Gündem ) 23 NİSAN KUTLAMA MESAJLARI Başkanı Mustafa Toktay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Karamandan ) KTSO TOBB 71. MALİ GENEL KURULU'NA KATILDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 71.Mali Genel Kuruluy tarihinde Anklara'da gerçekleşti. (Uyanış ) KTSO TURİZM VE TANITIM ATAĞINDA Karaman sevdalı olan Mustafa Taoktay Başkanlığında ki KTSO Yönetimi ile MEVKA, Karaman'ı tanıtmak ve var olan turizm potansiyelini aktifleştirmek için el ele verdi. (Karaman Gündem ) ÜNLÜ GURMELER KARAMAN'DA Karaman yemekleri görücüye çıkıyor, ünlü gurmeler Karaman'da. (Karamandan ) KARTAP KARAMAN KÜLTÜRÜNE TAT KATIYOR Karaman'a özgü yöresel yemekler, tarifinden tadımına, hikaye ile bir kitap halinde medyada yer alacak. (Uyanış )

6 İÇİNDE HAZİNE SAKLAYAN KÜFLÜ ÇIKI: KARAMAN Karaman, mutfağı başta olmak üzere kültürel zenginliklerini artık tanıtmak, Konya'nın altında ezilen adını duyurmak istiyor... Gurmelerin yeni rotası Karaman olacağa benziyor. (Radikal ) KARAMAN FOTO SAFARİ Mevlana Kalkınma Ajansı İşbirliği ile düzenleneceğimiz Karaman İli Foto Safari Turizmine Yönelik Çalışma projesi açılış toplantısı Karaman Ticaret ve Sanayi Odasın toplantı salonunda yapıldı. (Gazete Anadolu ) TOKTAY: KARAMAN GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR KTSO Başkanı Toktay: Karaman, ulaşımla ilgili bütün sorunlarını giderip geleceğe umutla bakan bir il haline geldi. (Karaman Gündem ) EMANETE SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZ Başkanı Mustafa Toktay 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Gazete Anadolu ) KARAMAN'DA TURİZM ÇALIŞTAYI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Karaman Turizm Çalıştayı, turizmin önde gelen isimlerinin kayılımıyla 26 Mayıs'ta yapılacak. (Haberci.ajanspress ) TURİZM'DE DEV ADIM KTSO önderliğinde Karaman Turizm çalıştayı yapılıyor. (Gazete Anadolu ) KARAMAN TURİZM ÇALIŞTAYI BUGÜN Karaman turizmine yol gösterici bir çalışma olarak hedeflenen Turizm Çalıştayı bugün başlayacak. (Yeni Karaman ) KARAMAN'DA TURİZM ÇALIŞTAYI Karaman'da Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen Karaman Birinci Turizm Çalıştay'ı yapıldı. (Milliyet ) KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY'A PLAKET TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla Konya Ticaret Odası'nda düzenlenen Yerli Malı Belgesi Tanıtım Toplantısına Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay katıldı. (Karaman Gündem )

7 KTSO: DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA İÇİNDE BİRBİRİMİZİ SEVMELİYİZ Başkanı Mustafa Toktay Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Yeni Karaman ) İLK TURİST KAFİLESİ KARAMAN'DA Birinci Karaman Turizm Çalıştayı meyvelerini vermeye başladı. (Karamandan ) KTSO'DAN ÜYELERİNE AİDAT UYARISI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerine 2015 yılı 1.Aidatı taksitlerinin son gününün 30 Haziran tarihinde olduğunu hatırlattı.(yeni Karaman ) ÖZGÜ YEMEKLERİN YAPIMI PROJESİ BAŞLADI Karaman Ticaret ve Sanyi Odası'nın, Mevlana Kalkınma ajansı Teknik destek 2015 programı kapsamında düzenlediği 'Karamana Özgü Yemeklerin Yapımı ve Sunumu eğitimi adlı proje başladı. (Larende ) KTSO'DA ISO 9001 EĞİTİMİ DÜZENLENDİ İlde Ekonomiye katkı sağlamak adı yürütülen eğitim faaliyetleri Ticaret ve Sanayi Odası tarafından devam ediyor. (Uyanış ) SERTİFİKA VE PLAKET TÖRENİ YAPILDI Karaman'a özgü yemeklerin yapımı ve sunumu projesi sertifika ve plaket töreni yapıldı. (Karaman Gündem ) BİFA, ŞİMŞEK VE ANI TÜRKİYE'NİN 500 DEVİ ARASINDA Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruku Başkanı Mustafa Toktay, Karamanlı sanayicilerimizin Türkiye genelinde üst sıralara yükselişinden dolayı teşekkür mesajı yayınladı. (Karaman Gündem ) KTSO'DAN İFTAR Her yıl Ramazan geleneği devam eden Karaman Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi yine üyeleriyle iftar akşamında buluşacak. (Uyanış ) TARIM İL MÜDÜRÜ KESKİN'DEN TOKTAY'A ZİYARET. Tarım İl Müdürü Ahmet Haşim Keskin Mustafa Toktay'ı ziyaret etti. (Gazete Anadolu ) KTSO İŞ BANKASI İFTAR YEMEĞİNE KATILDI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, İş Bankası Genel Müdürlüğünce verilen iftar yemeğine katıldı. (Uyanış )

8 KTSO'DAN KARAMAN'A DEV AVM Mülkiyeti kendilerine ait Şekerbank'ın oturduğu bina ihaleye satış çıkarıldı. (Gazete Anadolu ) KARAMAN'A YENİ AVM YAPILACAK Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, alışveriş ve yaşam merkezi yapmak için harekete geçti. (Larende ) KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDA İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl geleneksel olarak güzenlenen ifyat yemeği bu yıl da Karaman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası bahçesinde düzenlendi. (KaramanSonSöz ) BAŞKANLAR'DAN KADİR GECESİ MESAJI Başkanı Mustafa Toktay Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Karaman Gündem ) KARAMAN DEVRİM YAPAR Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Karaman'da Gıda Serbest Bölgesi oluşturulması ile şehrin gıda başkenti olmasının tescilleneceği ve Karaman'ın yapacağı bu devrim ile on basamak yukarı tırmanacağıbı söyledi. (Gazete Anaolu ) ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen korkunç saldırıya ilişkin bir mesaj yayınlayan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Vaşkanı Mustafa Toktay: Bu saldırı ülkemizin birlik ve huzuruna yöneliktir. (Karamandan ) KTSO BİNA SATIŞI ERTELENDİ Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın İsmet Paşa Caddesindeki eski hizmet binasının yapılan satış ihalesi ertelendi. (Karamanstar ) KTSO'DA 'DİR' MEVZUAT TOPLANTISI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada: Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından Odamız toplantı salonunda Dahilde İşleme Rejimi hakkında bir toplantı yapılacaktır denildi. (Yeni Karaman ) KARTAP İNTERNET SİTESİ AÇILDI KTSO Karaman'daki turizm konusundaki tanıtım eksikliğini gidermek, yerli ve yabancı turist sayısını artırmak ve Karaman'ı tüm güzellikleriyle tanıtmak adına Karaman Tanıtım platformu adı altında KARTAP'ı kurdu. (Uyanış )

9 TOKTAY'DAN O FİRMAYA REBRİK KTSO Başkanı Mustafa Toktay'dan CHS ambalaj tebrik mesajı yayınladı. (Karamandan ) KARAMAN, MUT VE SİLİFKE TSO KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Mut Ticaret ve Sanayi Odası ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası arasında düzenlenen kardeş oda protokolü Karaman TSO Toplantı Salonunda düzenlenen törenle imzalandı. (Larende ) VİETNAM TİCARİ HEYETİ KTSO ÜYELERİ İLE İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ Vietnam Ticari Ataşesi Ly Quoc Thinh ve Vietnam Ticari Danışmanı Le Phu Cuong Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Oda üyeleri ile bir araya geldi. (Uyanış ) KTSO'DAN ANI BİSKÜVİ'YE TEŞEKKÜR Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay Anı Bisküvi'ye teşekkür mesajı yayınladı. (Karamanın Sesi ) TOKTAY'DAN BİFA'YA TEBRİK Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Bifa'yı tebrik etti. (Karamandan ) KTSO'DA SERBEST BÖLGE GÖRÜŞÜLDÜ AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Karaman Gündem ) KARAMAN SERBEST BÖLGE VE GIDA VADİSİNE KAVUŞUYOR Karaman'da serbest bölge ve gıda vadisi kurulmasına yönelik çalışmalar kapsamında toplantı yapıldı. (Uyanış ) EŞSİZ BİR ZAFER Başkanı Mustafa Toktay 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladırlar. (Gazete Anadolu ) KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY; TERÖRÜ LANETLİYORUZ Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay son günlerde teröristlerce gerçekleştirilen hain eylem sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz için bir taziye mesajı yayımladı.(karaman Gündem )

10 TERÖRE KARŞI ORTAK TAVIR Karaman Belediyesi, Ticaret Odası, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Muhtarlar Derneği teröre karşı ortak tavır toplantısı gerçekleştirdiler. (Larende ) TERÖRE KARŞI BUGÜN AKTEKKE MEYDANINDAYIZ Karaman Belediyesi, Ticaret Odası, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Muhtarlar Derneği yarın cuma günü teröre karşı birlikte olmaya davet ettiler. (Yeni Karaman ) ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU Karaman'da Sivil Toplum Kuruluşları bugun Aktekke Camii'nde cuma namazı şehitler için mevlid okuttu. (Karamandan ) ALKAN VE TOKTAY'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI Mustafa Gökhan Alkan ve Mustafa Toktay Kurban Bayramı mesajı yayınladı. (Gazete Karaman Haber ) TERÖRÜ LANETLİYORUZ Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay bi açıklama yaptı. (Gazete Anadolu ) ANKARALI GEZGİNLER KARAMAN'I GEZDİ Turizm alanında yapılan çalışmalar meyvelerinin vermeye devam ediyor. (Uyanış) SERBEST BÖLGE, İL EKONOMİSİNİN BÜYÜMESİNE İVME KAZANDIRACAK Valiliğin verilerine göre Karaman 2014 yılında ihracatta tarihi bir rekora imza attı. (Dünya Gazetesi ) BAŞKANLARDAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI Başkanı Mustafa Toktay 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Uyanış ) MUSTAFA TOKTAY OTO GALERİCİLER SİTESİNİ ZİYARET ETTİ Mustafa Toktay Galericiler Sitesini ziyaret etti. (Karaman Gündem ) BAŞKANLARDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI: ONLAR ÜLKENİN IŞIĞI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Gökhan alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Gazete Anadolu )

11 BAŞKANLARDAN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI: HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Gökhan alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Gazete Anadolu 03/12/2015) KARAMAN DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KTSO'YA ZİYARET Karaman Denetimli Serbestlik Müdürü ve Denetimli Serbestlik Öğretmeni KTSO'yu ziyaret etti. (Karaman Gündem 11/12/2015) TİCARET ODASINDAN MONDİ'YE ZİYARET Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay yaptığı açıklamada; Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 6 ncısı düzenlenen Ambalajın Ay Yıldızları Yarışması nda Mondi Tire Kutsan, 3 ayrı kategoride 3 ayrı ödülün sahibi oldu. (Uyanış 19/12/2015) VERGİDE E-TEBLİGATA BAŞVURMAYANLARA CEZA Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, açıklamada bulundu. (Larende 18/12/2015) KTSO BAŞKANI TOKTAY; SLAVA SÜT KARAMAN'A HAYIRLI OLSUN Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay aslen Ukrayna Firması olan Slava Süt ve Süt Ürünleri Gıda Sa. Tic. Ltd. Şti'nin açılış törenine katıldı. (Uyanış 22/12/2015) TAŞIMA YETKİ BELGE SÜRESİ 5 YIL Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay k türü Yetki Belgesi sahibi üyelerimize bir hatılatmada bulunarak açıklama yaptı. (Gazete Anadolu- 22/12/2015) KENDİMİZİ SORGULAMALIYIZ Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Gökhan alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. (Gazete Anadolu 22/12/2015) GİRİŞİMCİLER KREDİLERDE BİLGİLENDİRİLECEK KOSGEB'e ait desteklerin limit güncellemeleri ve esnaflara kullandırılacak olan kredileri kapsayan bir toplantı Ticaret Odasında yapılacak. (Yeni Karaman 23/12/2015)

12 KÜTÜKÇÜ'DEN TOKTAY'A ZİYARET Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ı ziyaret etti. (Uyanış 24/12/2015) KONYALI BAŞKANLARDAN ZİYARET Konya İlçe Oda Başkanları Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. (Karaman Star 24/12/2015) KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKLTAY İSMAİL TAYYAR'I ZİYARET ETTİ Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Modern Çikolata Gıda San. Ve Tic. A.Ş.'yi ziyaret etti. (Karaman Gündem 26/12/2015) KTSO'DAN GİRİŞİMCİLERE KOSGEB DESTEK EĞİTİMLERİ KOSGEB sestekleri tanıtım toıplantısı yoğun bir katılımla Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşti. (Yeni Karaman 28/12/2015) MEMLEKETE SEVDA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Larende Foroğraf Topluluğu tarafından Memlekete Sevda isimli fotoğraf sergisi açılış töreni Karaman Ticaret ve Sanayi Odası sergi salonunda gerçekleşti. (Larende 26/12/2015) BAŞKANLAR'DAN YENİ YIL MESAJI : Karaman örnek kent olacak. (Gazete Anadolu 31/12/2015)

2015 Yılı Kasım Ayı Bülteni

2015 Yılı Kasım Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 2015 Yılı Kasım Ayı Bülteni 05.11.2015 tarihinde Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök ve beraberindeki heyet borsa idari binamızı

Detaylı

04.01.2013 tarihinde Çanakkale Ekonomisi Canlanacak adlı haber 1 adet yerel gazetede yayınlandı.

04.01.2013 tarihinde Çanakkale Ekonomisi Canlanacak adlı haber 1 adet yerel gazetede yayınlandı. 2013 YILINDA BASINDA ÇIKAN HABERLERİMİZ 04.01.2013 tarihinde Çanakkale Ekonomisi Canlanacak adlı haber 1 adet yerel 05.01.2013 tarihinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 3. Kez Başlıyor adlı haber 2 adet

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 MART AYI / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

KADININ STATÜSÜ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Tarımda Kadınların Finansmana Erişimi Esra ÇADIR

KADININ STATÜSÜ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Tarımda Kadınların Finansmana Erişimi Esra ÇADIR KADININ STATÜSÜ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tarımda Kadınların Finansmana Erişimi Esra ÇADIR Sektörlere Göre Dağılım 60 %52 50 %39 %46 Tarım 40 Sanayi 30 % 14 %19 %21 İnşaat 20 %8 10 % 1 Hizmetler 0 KADIN ERKEK 2

Detaylı

JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2016-2017 AKADEMİK YILI FARKINDALIK ARTIRMA TOPLANTILARI

JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2016-2017 AKADEMİK YILI FARKINDALIK ARTIRMA TOPLANTILARI Burs Programı Türkiye nin Avrupa Birliğine tam üyelik sürecinde kamu kurum ve kuruluşlarından özel sektöre, sivil toplum örgütlerinden üniversitelere önemli görevler düşüyor. Bu sebeple, toplumun her

Detaylı

2016 Yılı Mart Ayı Bülteni

2016 Yılı Mart Ayı Bülteni 2016 Yılı Mart Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 03.03.2016 tarihinde Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Anonim Şirketi nin 2013-2014 ve 2015

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

Medeniyetin esası, gelişme ve gücün temeli aile hayatındadır. Mustafa Kemal ATATÜRK

Medeniyetin esası, gelişme ve gücün temeli aile hayatındadır. Mustafa Kemal ATATÜRK 1 Haziran 2014 Medeniyetin esası, gelişme ve gücün temeli aile hayatındadır. Mustafa Kemal ATATÜRK 2 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı işbirliği ile

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 OCAK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Girişimcileri destekleyen

Girişimcileri destekleyen Girişimcileri destekleyen kurum ve kuruluşlar KONUYA BAŞLARKEN 1. 2. Girişimci adayları kuracakları işlerle ilgili ne gibi desteklere ihtiyaç duyarlar? Kredi, hibe, teşvik kavramları size ne ifade etmektedir?

Detaylı

Ekim Ayı Faaliyet Raporu

Ekim Ayı Faaliyet Raporu Ekim Ayı Faaliyet Raporu Değerli KAGİDER üyeleri, KAGİDER adına dopdolu geçen bir Ekim ayını geride bıraktık. Yeni iletişim ajansımız ile düzenlediğimiz, yeni yönetim kurulumuzu ve hedeflerimizi duyurmayı

Detaylı

2015 Haziran Ayı Bülteni

2015 Haziran Ayı Bülteni 2015 Haziran Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 02.062015 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi

Detaylı

İnşaat Sanayi KSO da buluştu

İnşaat Sanayi KSO da buluştu Ayakkabı ve tekstil sektör toplantısı yapıldı. Sektörlerin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı geniş bir katılımla gerçekleşti İnşaat Sanayi KSO da buluştu KSO Başkanı Kütükcü, Sektörlerimizi

Detaylı

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler Kurul, komisyon ve ekiplerin oluşturulması MADDE 107- (1) Okullarda, eğitim, öğretim ve yönetim etkinliklerinin verimliliğinin sağlanması, okul ve çevre işbirliğinin

Detaylı

SIRA SAYISI: 279 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 279 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 26 1 SIRA SAYISI: 279 Kişisel Verilerin Otomatik İşleme Tabi Tutulması Karşısında Bireylerin Korunması Sözleşmesine Ek Denetleyici Makamlar ve Sınıraşan

Detaylı

ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN

ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi 23 Nisan mesajı ile Genel Merkez ve Tüm Şubeler adına yapılan basın açıklaması ekte bilgi ve değerlendirmenize

Detaylı

BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü ...,... "". 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI. BiNGÖL

BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü ...,... . 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI. BiNGÖL T.C.........,. BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü...,.... "". 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI BiNGÖL ÖNSÖZ 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim kurumları "Çalışma

Detaylı

TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TÜBİTAK ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu çalışma usul ve esasları ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu bünyesinde yer alan

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROJE DANIŞMANLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROJE DANIŞMANLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROJE DANIŞMANLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MİDİLLİ İŞ VE İNCELEME GEZİSİ 14-15 HAZİRAN 2013 DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER VE ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR TİCARET ODASI MİDİLLİ İŞ VE İNCELEME GEZİSİ 14-15 HAZİRAN 2013 DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER VE ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR TİCARET ODASI MİDİLLİ İŞ VE İNCELEME GEZİSİ 14-15 HAZİRAN 2013 DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER VE ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR MÜDÜRLÜĞÜ Hazırlayanlar: Gündem Kont, Mine Güneş, Ahmet Toprak Dış İlişkiler

Detaylı

I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler

I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler 1. AB Hukuku ve Tercüman ve Çevirmenler için Metotlar Eğitimi (Ankara, 8-9 Haziran 2010) EIPA tarafından çeşitli kamu

Detaylı

KAYITLI ELEKTRONİK POSTA (KEP) KULLANIMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (11 Mart 2013)

KAYITLI ELEKTRONİK POSTA (KEP) KULLANIMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (11 Mart 2013) Sayı 42 Mart 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r KAYITLI ELEKTRONİK POSTA (KEP) KULLANIMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (11 Mart 2013)

Detaylı

FAALİYET RAPORU. Tarım ürünlerimiz Ukrayna da. Birliği, İla Foods Ltd., Legnar İthalat İhracat Ltd., Akdeniz. İhracatçıları Birliği,

FAALİYET RAPORU. Tarım ürünlerimiz Ukrayna da. Birliği, İla Foods Ltd., Legnar İthalat İhracat Ltd., Akdeniz. İhracatçıları Birliği, KIBRIS TÜRK SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Bu sayıda: Yıldızlara İlk Işık Genç Profesyoneller den 2 DEİK eğitimine katıldık 2 KTSO ile TSE arasında Hizmet Protokolü imzalandı 3 Odamızın Yerli Malı Haftası

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (25 Şubat- 3 Mart 2013)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (25 Şubat- 3 Mart 2013) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (25 Şubat- 3 Mart 2013) 25 ŞUBAT 2013 PAZARTESİ 09:45-16:30 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği başkanlığı nezdinde teşkil olunan

Detaylı

Kırsal Kalkınmada Yönetişim. Şanlıurfa Örneği Ülker Şener-Evren Aydoğan

Kırsal Kalkınmada Yönetişim. Şanlıurfa Örneği Ülker Şener-Evren Aydoğan Kırsal Kalkınmada Yönetişim Şanlıurfa Örneği Ülker Şener-Evren Aydoğan Çalışmanın arka planı Amaç: Kırsal kalkınmada yönetişim mekanizmalarının nasıl işlediği ve hangi araçların kullanıldığı Urfa özgülünde

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI NEDİR? Yarışma ortamı olmadığı için öğrencilerimizin üzerindeki baskı kaldırılarak

Detaylı

HER ZAMAN YANINDAYIZ

HER ZAMAN YANINDAYIZ HER ZAMAN YANINDAYIZ Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Üyelerimizin isteklerini dikkate alıp, sanayi ve ekonomik alanda Balıkesir in sürekli gelişimini sağlayacağız dedi Balıkesir Sanayi Odası

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kuruluş Gerekçesi Kulüp, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Yazılım Kulübü ismi ile

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO ETKİNLİK TARİH

İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO ETKİNLİK TARİH İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO ETKİNLİK TARİH 1 Öğretmenlerin Birbirleriyle Tanışmaları ve Göreve Başlamaları 24 AĞUSTOS 2009 PAZARTESİ 2 Mesleki Çalışmalar

Detaylı

Türkiye - Özbekistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu I. Dönem Toplantısı Protokolunun Onaylanması Hakkında Karar Karar Sayısı: 2001/2585

Türkiye - Özbekistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu I. Dönem Toplantısı Protokolunun Onaylanması Hakkında Karar Karar Sayısı: 2001/2585 13.07.2001 Cuma Sayı: 24461 (Asıl) YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Milletlerarası Andlaşmalar Türkiye - Özbekistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu I. Dönem Toplantısı Protokolunun Onaylanması Hakkında

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000699 01/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 070 Sayın Üyemiz, 1. Sevk Öncesi İhracat

Detaylı

BALIKESİRLİ SANAYİCİLER 72. TOBB GENEL KURULU İÇİN ANKARA DA Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 72. Mali Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar

BALIKESİRLİ SANAYİCİLER 72. TOBB GENEL KURULU İÇİN ANKARA DA Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 72. Mali Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar BALIKESİRLİ SANAYİCİLER 72. TOBB GENEL KURULU İÇİN ANKARA DA Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 72. Mali Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde,

Detaylı

2. İşbirliği-Güç birliği Destek Programı. 5. KOBİGEL Kobi Gelişim Destek Programı. 8. Kredi Faiz Desteği

2. İşbirliği-Güç birliği Destek Programı. 5. KOBİGEL Kobi Gelişim Destek Programı. 8. Kredi Faiz Desteği KOSGEB DESTEKLERİ 1. Tematik Proje Destek Programı 2. İşbirliği-Güç birliği Destek Programı 3. AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı 4. Genel Destek Programı 5. KOBİGEL Kobi Gelişim

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 28.01.2015 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı 2015 yılının ilk ayını geride bıraktık OCAK Suriye deki iç savaş IŞİD terör örgütünün saldırıları

Detaylı

BSO Başkanı Uğur ve BTSO Başkanı Burkay iki kentin sanayisi için yapılacakları konuştu

BSO Başkanı Uğur ve BTSO Başkanı Burkay iki kentin sanayisi için yapılacakları konuştu BSO Başkanı Uğur ve BTSO Başkanı Burkay iki kentin sanayisi için yapılacakları konuştu Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret

Detaylı

- TARIMDA KADIN GĠRĠġĠMCĠLĠĞĠNĠN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ PROGRAMI 2016 YILI UYGULAMA TALĠMATI

- TARIMDA KADIN GĠRĠġĠMCĠLĠĞĠNĠN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ PROGRAMI 2016 YILI UYGULAMA TALĠMATI - TARIMDA KADIN GĠRĠġĠMCĠLĠĞĠNĠN GÜÇLENDĠRĠLMESĠ PROGRAMI 2016 YILI UYGULAMA TALĠMATI Bu çalışma ile tarımın her alanında eğitim çalışmalarına önem vererek, üretici ve girişimci ruha sahip kadınları bilgilendirmek,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 379 06/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER NO: 2013 / 53 Sayın Üyemiz, 1. İMMİB 2013 Endüstriyel

Detaylı

Öncelikle basın toplantımıza hoş geldiniz diyor, sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.

Öncelikle basın toplantımıza hoş geldiniz diyor, sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Gümrük Ve Ticaret Bakanı Sn. Nurettin CANİKLİ nin Kredi Kefalet Kooperatifleri Ortaklarının Borçlarının Yapılandırılması Basın Toplantısı 24 Eylül 2014 Saat:11.00 - ANKARA Kredi Kefalet Kooperatiflerinin

Detaylı

TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI

TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI I. KURUMSALLA MA VE ÖRGÜTLENMEN N GEL LMES Trabzon ubesi nin kurumsal ve örgütlenme yap güçlendirerek daha etkin ve verimli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU DÖNEM : 2 KARAR ÖZETİ: MUSKİ Çalışma Usul ve TOPLANTI : MAYIS BİRLEŞİM : 1 2. OTURUM : 1 KARAR NO : 11 KARAR TARİHİ : 12.05.2016 TEKLİF EDİLEN EVRAKIN DAİRESİ Esasları

Detaylı

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ SAYI : BİR 7-11 MAYIS 2009 ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ Ben siyasi hayatım ve ülke sevdamla ilgili olarak tüm Türkiye yi memleketim bilirim ancak Çemişgezek benim doğup, büyüdüğüm yer. Elazığ Valisi Muammer

Detaylı

MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI

MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI Özel Merter Anadolu Lisesinin düzenlediği sınıflar arası Cumhuriyet Kupası karşılaşmaları, oynanan final maçıyla sona erdi. 12 sınıfın kıyasıya mücadele ettiği

Detaylı

Kasım. Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU

Kasım. Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU 02 Kasım Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU Williams henüz karar faiz artırımı kararı yok dedi San Francisco FED Başkanı John Williams FED in son toplantısının ardından Aralık ayından bahsetmesinin

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 14. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2006-2007 105 TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 105 106 14. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2006-2007 6. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN ELAZIĞ İL TEMSİLCİLİĞİ 12 Mart 2007 tarihinde, Elazığ İMO İl Temsilciliği

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ TSO'DAN İŞLETME KAYIT DUYURUSU karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Kayıt Belgesi konusunda açıklamada bulundu. (Larende 07/01/2014) TSO'DA PROJR HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (Değişik:RG-14/2/2014-28913) (1) Bu Yönetmeliğin amacı; yükseköğrenim

Detaylı

a) Birim sorumluları: Merkez çalışmalarının programlanmasından ve uygulanmasından sorumlu öğretim elemanlarını,

a) Birim sorumluları: Merkez çalışmalarının programlanmasından ve uygulanmasından sorumlu öğretim elemanlarını, NİĞDE ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, Niğde Üniversitesine bağlı olarak kurulan

Detaylı

Gazeteciliğin önemi Türkiye de ve dünyada artıyor

Gazeteciliğin önemi Türkiye de ve dünyada artıyor Gazeteciliğin önemi Türkiye de ve dünyada artıyor Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kentte görev yapan gazeteciler ile kahvaltı programında

Detaylı

2014 ARA FAALİYET RAPORU (1 Ocak 1 Temmuz 2014)

2014 ARA FAALİYET RAPORU (1 Ocak 1 Temmuz 2014) 2014 ARA FAALİYET RAPORU (1 Ocak 1 Temmuz 2014) İÇERİK MALİ YAPI ARAŞTIRMA ETÜT VE PLANLAMA BİRİMİ PROGRAM YÖNETİMİ BİRİMİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ KONYA KARAMAN YATIRIM DESTEK OFİSLERİ MALİ YAPI

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ Sinan MESUTER Eylül 2012 SUNUM PLANI I. PROJE TEKLİF ÇAĞRISI YÖNTEMİYLE SAĞLANAN DOĞRUDAN FİNANSMAN DESTEĞİ II. DOĞRUDAN FAALİYET DESTEĞİ

Detaylı

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR PROJENİN ADI : Temiz Kentim YarıĢması PROJENİN HEDEFİ : Ġçinde bulunduğumuz yüzyıl; hızlı nüfus artıģı,

Detaylı

KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB) KOBİ VE GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ UYGULAMA ESASLARI

KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB) KOBİ VE GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ UYGULAMA ESASLARI KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB) KOBİ VE GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu uygulama

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan

Detaylı

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı. Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı. Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016 Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016 Meslek Lisesi Koçları Programı Okul & Şirket Buluşması, 23 Şubat 2016, 09:00 16:30 Koç Holding, Nakkaştepe

Detaylı

2. KIRSAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI İLE İLGİLİ SORULAR

2. KIRSAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI İLE İLGİLİ SORULAR 2. KIRSAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI İLE İLGİLİ SORULAR 1. SORU: Kırsal kalkınma programında sadece eğitim amaçlı projelere destek verileceği yazılmıştır. Uygulamaya yönelik (örneğin, tarımsal ürünlerin

Detaylı

GÖKTAŞ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU

GÖKTAŞ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU GÖKTAŞ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU I-) GENEL BİLGİLER A-) Raporun İlgili Olduğu Hesap Dönemi: 01.01.2012-31.12.2012 B-) Şirkete Ait Bilgiler: a-) Şirketin ticaret unvanı: GÖKTAŞ

Detaylı

KAHRAMAN KART BASINA TANITILDI

KAHRAMAN KART BASINA TANITILDI KAHRAMAN KART BASINA TANITILDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi özellikle toplu taşıma araçlarında kullanılacak olan Kahraman Kart ın basına tanıtımı yapıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye binası

Detaylı

14- TMMOB/ODALARI, SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER, EYLEM VE ETKİNLİKLER

14- TMMOB/ODALARI, SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER, EYLEM VE ETKİNLİKLER 14- TMMOB/ODALARI, SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER, EYLEM VE ETKİNLİKLER 23 dönem Çalışma Programında; Oda etkinliklerinin TMMOB örgütlülüğü ile ilişkilendirilerek ortak alanlar

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ OREM(ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KULÜBÜ) SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KALEMİMİ VER, GELECEĞİMİ YAZAYIM 2015 06-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında, İ.Ü. Orman Fakültesi,

Detaylı

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODTO Turizm Altyapı Projelerine Devam Ediyor Bodrum Ticaret Odası nın, 2014-2017 Stratejik Planı amaç ve hedefleri kapsamında, Bodrum da turizm sezonunun uzatılması, sektörün

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi ne kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor

Detaylı

Ara Dönem Faaliyet Raporu MART 2014

Ara Dönem Faaliyet Raporu MART 2014 MART 2014 Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2014 31.03.2014 Bankanın Ticaret Ünvanı : TAIB YatırımBank A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sokak Aksoy İş Merkezi No. 7 Kat 3 Zincirlikuyu,

Detaylı

İşte Eşitlik Platformu tanıtıldı

İşte Eşitlik Platformu tanıtıldı İşte Eşitlik Platformu tanıtıldı Ocak 15, 2013-3:55:02 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın himayesinde kurulan ''İşte Eşitlik Platformu'' tanıtıldı. Toplumsal cinsiyete dayalı eşitsizlikle mücadele

Detaylı

GRAFİK TASARIMCISI TANIM

GRAFİK TASARIMCISI TANIM TANIM Bir mesajı görsel yolla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla logo, afiş, büyük boy sokak afişi yani billboard, basın ilanı, ambalaj, kitap, dergi, tanıtım filmleri, çizgi film gibi iletişim

Detaylı

GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü Programı Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk

Detaylı

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti SPoD LGBTİ ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle Şubat 2013 ten itibaren düzenlenen Trans Terapi Toplantıları nın on beşincisi

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 16 Mayıs 2013 PERŞEMBE Sayı : 28649 YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR Karar Sayısı : 2013/4631

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. "Yüzyıllardır Mevlid Kandili

Detaylı

Eposta, posta ve sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram), telefon ve şubeler aracılığıyla kesintisiz etkileşim.

Eposta, posta ve sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram), telefon ve şubeler aracılığıyla kesintisiz etkileşim. Temel Paydaş Grupları ve Katılım Platformları Dış paydaşlarımız: Paydaş Grubu Katılım Platformları Paydaş katılımının sıklığı Müşteriler Kamu otoritesi / Düzenleyici kurumlar Bankacılık hizmet süreci (Şubeler)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: HÜLYA ÖZLEM ŞENER. Mesleği: UZMAN FİZYOTERAPİST. İletişim: Cep 532 6944739 Ev 232 2323222. Mail: hulyaozlemsener@gmail.

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: HÜLYA ÖZLEM ŞENER. Mesleği: UZMAN FİZYOTERAPİST. İletişim: Cep 532 6944739 Ev 232 2323222. Mail: hulyaozlemsener@gmail. ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: HÜLYA ÖZLEM ŞENER Mesleği: UZMAN FİZYOTERAPİST İletişim: Cep 532 6944739 Ev 232 2323222 Mail: hulyaozlemsener@gmail.com Doğum Yeri ve Yılı: SAMSUN / 01.02.1971 Medeni Durum: Evli /

Detaylı

MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ

MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ Bir Buğday Tanesi nin Maceraları THE ADVENTURES OF A WHEAT SEED 2013-2015 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Tarafından

Detaylı

Ortaköy. yeni yıl. 22:00'da ise sahneye. Belediyesi'nin. dedi. Ortaköy. giren çocuklar da vardı. Çocuklar,

Ortaköy. yeni yıl. 22:00'da ise sahneye. Belediyesi'nin. dedi. Ortaköy. giren çocuklar da vardı. Çocuklar, 2 OCAK 2013 Ortaköy'de yeni yıl Belediyesi'nin organizasyonunda, Ortaköy Meydanı'dna kutlamalar için özel platform kuruldu. Boğaz manzarasında yeni yıla girecek vatandaşlar, yılbaşı kutlamalarına erken

Detaylı

ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİ TEKNOPARKLAR Oda Raporu

ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİ TEKNOPARKLAR Oda Raporu tmmob makina mühendisleri odası ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİ TEKNOPARKLAR Oda Raporu Hazırlayanlar Yavuz BAYÜLKEN Cahit KÜTÜKOĞLU Genişletilmiş Üçüncü Basım Mart 2010 Yayın No : MMO

Detaylı

SOSYAL POLİTİKALAR VE ÇALIŞMA HAYATI

SOSYAL POLİTİKALAR VE ÇALIŞMA HAYATI 64.HÜKÜMET PROGRAMI YILI EYLEM PLANINDA BAKANLIĞIMIZIN İLGİLİ 3 Ay İçerisinde Gerçekleştirilecek Reformlar TEMEL HAK VE HÜRRİYETLER Roman Başbakanlık Aile ve Sosyal 7 Başta eğitim, istihdam ve iskân sorunları

Detaylı

Vaka Çalışması: «Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Projesi HayalEt» ve Hedeflerimiz

Vaka Çalışması: «Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Projesi HayalEt» ve Hedeflerimiz Vaka Çalışması: «Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Projesi HayalEt» ve Hedeflerimiz İçerik HayalEt Projesi Tanıtımı Neler yaptık? Üniversiteler girişimciliğe nasıl destek olabilir? BuHayalEt, üniversitenin

Detaylı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Fatih Projesi kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi 9.Sınıf öğretmen ve öğrencilerine Tablet Bilgisayarları, binasında yapılan törenle dağıtıldı.

Detaylı

Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi

Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi EYLÜL 2014 Çevresi hakkında duyarlı, Ortak değerlere katkı sağlayan, Kirliliğin kaderimiz olmadığının farkında olan bedenen sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum

Detaylı

2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ 2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ. Ahmet ÇAKIR Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı

2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ 2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ. Ahmet ÇAKIR Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı OCAK MART MAYIS TEMMUZ EYLÜ L KASIM ARALIK 2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ 2016 YILI KÜLTÜREL ETKİNLİK TAKVİMİ *OCAK - 2016 İŞ TAKVİMİ 4-14 OCAK 5 OCAK

Detaylı

VATAN İŞLERİNDE CÜR ETKARLIKLARIM

VATAN İŞLERİNDE CÜR ETKARLIKLARIM 1 2 VATAN İŞLERİNDE CÜR ETKARLIKLARIM 3 VATAN İŞLERİNDE CÜR ETKARLIKLARIM Zağnos Kültür ve Eğitim Vakfı Genel Yayın No.10 ISBN 975 94473 6 3 Kapak tasarım: Şule İLGÜĞ - ilgug75@hotmail.com Baskı Yeri:

Detaylı

ATAÇ Bilgilendirme Politikası

ATAÇ Bilgilendirme Politikası ATAÇ Bilgilendirme Politikası Amaç Bilgilendirme politikasının temel amacı, grubun genel stratejileri çerçevesinde, ATAÇ İnş. ve San. A.Ş. nin, hak ve yararlarını da gözeterek, ticari sır niteliğindeki

Detaylı

GÜNEY MARMARA ŞUBE DOSAB ZİYARET EDİLDİ POSTA BURSA VE YENİ ASYA GAZETESİ NE RÖPORTAJ VERİLDİ HOSAB MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

GÜNEY MARMARA ŞUBE DOSAB ZİYARET EDİLDİ POSTA BURSA VE YENİ ASYA GAZETESİ NE RÖPORTAJ VERİLDİ HOSAB MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ GÜNEY MARMARA ŞUBE DOSAB ZİYARET Şube Yönetim Kurulumuz Demirtaş Organize Sanayi Müdürlüğü İmar Grubu nu 04.04.2014 tarihinde ziyaret etti. HOSAB MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET Şube Yönetim Kurulumuz Hasanağa Organize

Detaylı

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI MÜDEK Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği nin İlk Genel Kurul Toplantısı, 23 Haziran 2007 Cumartesi günü 14:00 de ARI Teknokent, ARI 2 Binası

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜÇ BOYUTLU GRAFİK ANİMASYON (3DS MAX) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

Merhabalar, Bu Portfolio sizlere kendimi tanıtmak amacıyla oluşturduğum bir iletişim aracıdır.

Merhabalar, Bu Portfolio sizlere kendimi tanıtmak amacıyla oluşturduğum bir iletişim aracıdır. Merhabalar, Bu Portfolio sizlere kendimi tanıtmak amacıyla oluşturduğum bir iletişim aracıdır. İletişim, insanoğlunun varoluşundan beri ihtiyaç duyduğu en önemli oluşumlardan birisidir. Dünyayı domine

Detaylı

YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 24 Aralık 2010 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27795 YÖNETMELİK Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından: YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

Sayı: S12 24 İstanbul, 29.05.2012. Konu 1: UND ve ASMAP Arasındaki İlk Çalışma Grubu Toplantısı Hakkında!

Sayı: S12 24 İstanbul, 29.05.2012. Konu 1: UND ve ASMAP Arasındaki İlk Çalışma Grubu Toplantısı Hakkında! Sayı: S12 24 İstanbul, 29.05.2012 Sayın Üyemiz, Konu 1: UND ve ASMAP Arasındaki İlk Çalışma Grubu Toplantısı Hakkında! Malumları olduğu üzere UND ve ASMAP arasında 14.05.2012 tarihinde Moskova da gerçekleşen

Detaylı

Küresel Ekonomik İlişkiler Komisyonu - I

Küresel Ekonomik İlişkiler Komisyonu - I Küresel Ekonomik İlişkiler Komisyonu - I KOMİSYON BAŞKANI: OSMAN FEYZİ BOYNER Amaç: Küresel ekonomik trendler çerçevesinde gelişen dış ticaret ve yatırım olanaklarını takip ve analiz etmek, Doğrudan yabancı

Detaylı

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OMURGA GAYRIMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OMURGA GAYRIMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 1- GENEL BİLGİLER 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem: 08.04.2015 30.09.2015 Dönemi Ticaret unvanı : OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY

Detaylı

TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 29. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) (2014 2015)

TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 29. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) (2014 2015) TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 29. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) (2014 2015) ANKARA NİSAN-2014 GİRİŞ Dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel gelişmelerin yaşam ve meslek alanlarımıza

Detaylı

ULUSLAR ARASI DESTEKLERLE KURULAN İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİNDEKİ YAKLAŞIMIN ANALİZİ

ULUSLAR ARASI DESTEKLERLE KURULAN İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİNDEKİ YAKLAŞIMIN ANALİZİ ADANA ÜNİVERSİTE-SANAYİ ORTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ ULUSLAR ARASI DESTEKLERLE KURULAN İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİNDEKİ YAKLAŞIMIN ANALİZİ Prof. Dr. A. Hamit SERBEST Adana ÜSAM Genel Koordinatörü 1 İNOVASYON / REKABETÇİLİK

Detaylı

Parti Program ve Tüzüklerin Feminist Perspektiften Değerlendirilmesi i

Parti Program ve Tüzüklerin Feminist Perspektiften Değerlendirilmesi i Parti Program ve Tüzüklerin Feminist Perspektiften Değerlendirilmesi i Parti içi disiplin mekanizması (cinsel taciz, aile içi şiddet vs. gibi durumlarda işletilen) AKP CHP MHP BBP HDP Parti içi disiplin

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyelerinin yemin törenine katılımı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Üyelerinin yemin törenine katılımı gerçekleşti. 04.12.2012 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim kuruluna bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

Kuruluşumuz. Ocak 2011

Kuruluşumuz. Ocak 2011 Kuruluşumuz Ocak 2011 Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı nın çağrısıyla bir araya geldik. Kısa bir süre sonra, toplam üye sayılarıyla 100.000 e yakın kadını temsil eden 40 tan fazla sivil

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK Amaç ve kapsam, dayanak ve tanımlar Amaç ve kapsam

Detaylı

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI Y. Mimar Dekoratör Fikret Tekiner in özgün tasarımlarının teşhir edildiği ve satışa sunulduğu New Antik Sanat Galerisi Meral Beylem yönetiminde Bodrumda açıldı. Galeride

Detaylı

Àëìàçáåê Àòàìáàåâ: "Ãåíïðîêóðàòóðà áîðåòñÿ ñ êîððóïöèåé, ðàçðóøàþùåé ãîñóäàðñòâî"

Àëìàçáåê Àòàìáàåâ: Ãåíïðîêóðàòóðà áîðåòñÿ ñ êîððóïöèåé, ðàçðóøàþùåé ãîñóäàðñòâî Hцkцmette deьiшiklikler yapыldы Kazakistan Cumhurbaшkanы Nursultan Nazarbayev, hцkцmette yapыlan deьiшiklikleri onayladы. Expo 2017'ye hazыlыklarыn sцrdцьц bu dюnemde yeni bir bakanlыk kurulmasыnы kararlaшtыran

Detaylı

Yönetimi. Patent Destek Sistemleri. Türkiye de. KOBİ lerde Etkin Fikri Mülkiyet Varlıkları. Eğiticilerin Eğitimi Programı

Yönetimi. Patent Destek Sistemleri. Türkiye de. KOBİ lerde Etkin Fikri Mülkiyet Varlıkları. Eğiticilerin Eğitimi Programı KOBİ lerde Etkin Fikri Mülkiyet Varlıkları Yönetimi Eğiticilerin Eğitimi Programı Türkiye de Patent Destek Sistemleri Mehmet Nurşad SÖZER, Patent Uzmanı, Türk Patent Enstitüsü 13 Kasım 2014, İzmir İçerik

Detaylı