Ýstanbul hastanelerinde GREV!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ýstanbul hastanelerinde GREV!"

Transkript

1 Ýstanbul hastanelerinde GREV! Onaylayan Administrator Wednesday, 20 April 2011 Orijinali için týklayýn Doktorlar, hemþireler, eczacýlar, diþ hekimleri, hastabakýcýlar, týp fakültesi öðrencileri ve taþeron iþçiler... Türkiye nin dört bir yanýnda onbinlerce saðlýk emekçisi beyaz önlüklerini çýkartýp g(ö)rev önlüklerini giydiler, hastane bahçelerinde grev çadýrlarýný kurdular. Ýstanbul da da Yedikule Göðüs Hastanesi nden Cerrahpaþa Týp Fakültesi ne, Ümraniye Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi nden, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi ne; Aile Saðlýðý Merkezlerinden özel hastanelere kadar bütün hastanelerde iþ býrakarak alanlara çýkan saðlýk emekçileri, AKP Hükümeti ni bir kez daha uyardýlar. Tek tek hastanelerde yapýlan eylemlerin ardýndan saat de Ýstanbul Üniversitesi Çapa Týp Fakültesi nde toplanan saðlýkçýlar buradan Millet Caddesi nin bir bölümünü trafiðe kapatarak Haseki Hastanesi ne doðru yürüyüþe geçtiler. ÖÐRENCÝLER DERSLERÝ BOYKOT ETTÝ Týp fakültesi öðrencilerinin dersleri boykot ederek yürüyüþe katýldýðý anonsu yapýlýrken, yürüyüþe aralarýnda KESK e baðlý sendikalarýn yöneticileri, Hava-Ýþ Genel Baþkaný Atilay Ayçin, Tekstil Sen Genel Baþkaný Engin Gül, Deri-Ýþ Genel Baþkaný Musa Servi nin de bulunduðu çok sayýda sendikacý; EMEP, ÖDP, ESP ve Halkevleri gibi çok sayýda siyasi parti ve kurumdan yönetici ve temsilciler katýldý. Direniþte bulunan Masdaf, Casper, Ontex ve PTT iþçileri de hem seslerini duyurmak hem de saðlýk haklarýna sahip çýkmak için eylemde yer aldýlar. Diþ hekimliði öðrencilerinin eyleme kitlesel katýlýmý da dikkat çekti. Öte yandan hasta ve hasta yakýnlarýnýn da saðlýk emekçilerinin çaðrýlarýna uyarak acil vakalar dýþýnda hastanelere gelmemeye özen göstermesi, gelenlerin de saðlýkçýlara destek vermesi dikkat çekti. AKDAÐ A BÜYÜK TEPKÝ Öðle saatlerinde Çapa Týp Fakültesi nden yürüyüþe baþlayan saðlýkçýlarýn hedefinde AKP Hükümeti ve Saðlýk Bakaný Recep Akdað vardý.

2 Özellikle Akdað yol boyunca ýslýklarla protesto edildi ve yuhalandý. Saðlýkçýlar sýk sýk AKP halka zararlýdýr, Saðlýkta ticaret ölüm getirir ve Köle deðil saðlýkçýyýz sloganlarý attýlar. Yürüyüþ boyunca meslektaþlarýna seslenen Türk Tabipleri Birliði (TTB) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Osman Öztürk de Recep Akdað ýn obezlere þiþko deyin sözünü anýmsatarak, AKP Hükümeti nin bu þiþko reformuna; IMF ve Dünya Bankasý ndan beslenen bu obez saðlýkta dönüþüm programýna hayýr diyoruz dedi. Mitinge dönüþen yürüyüþ Haseki Hastanesi yakýnýnda son buldu. Burada ilk sözü alan TTB Ýkinci Baþkaný Prof. Dr. Özdemir Aktan, AKP Hükümeti nin yüzbinlerce saðlýk çalýþanýnýn taleplerini görmezden gelmeye devam ettiðini vurgulayarak, Sesimizi duyurmak için gereken neyse yapacaðýz dedi. SES Genel Baþkaný Bedriye Yorgun, haklarýný talep eden saðlýkçýlarýn sayýsýnýn az olduðu iddialarýna deðinerek Saðlýk Bakaný bizi saymaya kalkmasýn bir tek yürek olduk dedi. Grev hakkýný çaðdýþý ilan ve grev önlüðüne deli gömleði eden Baþbakan Erdoðan a da grev önlüðü giydiði zamanlarý hatýrlatan Yorgun, Baþbakan artýk grevden anlamaz; eskiden grev önlüðü giymiþti ancak bugün emperyalizmin gömleðini giymiþtir diye konuþtu. Bu baþbakan bu ülkeye yakýþmýyor, bu meclise yakýþmýyor. Sadece uluslararasý emperyalizmin yanýna yakýþýyor diyen Hava-Ýþ Genel Baþkaný Atilay Ayçin ise Bu ülkede modasý geçtiði için bir tarafa atýlmasý gereken tek bir þey var o da sensin ve senin hükümetindir diye konuþtu. AKP HALKA ZARARLIDIR Dev-Saðlýk-Ýþ Genel Baþkaný Arzu Çerkezoðlu da, AKP halka zararlýdýr, emeðiyle geçinenlere; kadýnlara ve gençlere zararlýdýr. Sadece taþeron patronlarýna, ABD ye IMF ye yararlýdýr diyerek seslerini 1 Mayýs alanlarýnda da duyurmaya devam edeceklerinin altýný çizdi. Ýstanbul da saðlýkçýlarýn grevini örgütleyen saðlýk örgütleri adýna ortak açýklamayý okuyan Ýstanbul Tabip Odasý Baþkaný Prof. Dr. Taner Gören de, Bilinsin ki eylemimiz hastalarýmýza karþý deðildir. Saðlýk çalýþanlarýný mutsuz, hastalarý maðdur eden, saðlýðý ticarete hastalarý müþteriye, hastaneleri ticarethanelere dönüþtürmeye çalýþan saðlýk politikalarýna karþýdýr. Bizleri aralýksýz 33 saat çalýþtýran; hastalara her muayene için katýlým payý ödeme zorunluluðu getirenlere karþýdýr. Saðlýðýmýzý uluslar arasý sermaye örgütleriyle pazarlýk konusu yapanlara

3 karþýdýr. Bu haklý ve onurlu mücadelemizde bütün hastalarýmýzýn, bütün halkýmýzýn desteðini bekliyoruz dedi. (Ýstanbul/EVRENSEL) SAÐLIKTA DÖNÜÞÜME KARÞI GREVDEYÝZ' Ýstanbul da Þiþli Etfal Eðitim ve Araþtýrma Hastanesinde sabah saatlerinde bir araya gelen saðlýk emekçileri poliklinik giriþlerinde hasta ve hasta yakýnlarýna daðýttýklarý bildiri ile greve niçin gittiklerini anlatýp destek vermelerini istediler. Bildiri daðýtýmýndan sonra hastane baþhekimliði önünde toplanan saðlýk emekçileri bir basýn açýklamasý yaptý. Burada bir konuþma yapan Ortopedi Þefi Ünal Kuzgun saðlýðýn hak olmaktan çýkartýlýp ticari bir meta haline getirildiðine dikkat çekerek Saðlýk çalýþanlarýn bundan kesinlikle etkileneceðini adýmýz gibi biliyoruz ama hastalar da bundan etkilenecek. sürekli artan katký paylarý nedeniyle etkilenecekler dedi. Hekimler rahat olmazsa, kafalarý rahat olmazsa vatandaþlara saðlýklý hizmet de sunamaz diyen Kuzgun hasta ve hasta yakýnlarýndan eylemi desteklemelerini istedi. Basýn açýklamasýný okuyan SES Ýþyeri Temsilcisi Mihriban Emek Kaþkal bütün saðlýk çalýþanlarý olarak yýllardýr uygulanan saðlýk politikalarýna itiraz etmek için bu grevi gerçekleþtirdiklerini belirterek, Bilinmesini istiyoruz ki eylemimiz hastalarýmýza karþý deðil, saðlýk çalýþanlarýný mutsuz eden, saðlýðý ticarete, hastalarý müþteriye, hastaneleri ticarethaneye dönüþtürülmeye çalýþan saðlýk politikalarýna karþýdýr dedi. Alanlarda binlerce saðlýk çalýþaný olarak tepkilerini göstereceklerini ve iki gün boyunca görev çadýrlarýnda kesintisiz görev nöbeti tutacaklarýna vurgulayan Kaþkal Ýþ, gelir, can güvencesi, Mesleki baðýmsýzlýðýmýza, mesleki onurumuza saygý, Herkese eþit, ücretsiz, nitelikli saðlýk hizmeti istiyoruz. Bu haklý ve onurlu mücadelemizde bütün hastalarýmýzýn ve halkýmýzýn desteðini bekliyoruz diye konuþtu. Hasta yakýnlarýnýn da yoðun destek verdiði basýn açýklamasýnda bir hasta yakýný da konuþma yaptý. Saðlýk çalýþanlarýnýn sürekli baský gördüðünü söyleyen hasta yakýný Onlarýn bu durumlarý tabii ki biz hastalarý da etkiliyor. Onlarýn yaþadýklarý düzeltilirse bizim yaþamýmýzda bizim hastalýðýmýzda daha iyi kontrol altýna alýnýr daha iyi bakýlýrýz. Ama bu þartlarda bir doktor 50 tane 100 tane hastaya bakarsa o zaman muayenemiz tedavimiz yapýlamaz. Onun için hastalar olarak onlarýn bu eylemlerini yürekten destekliyoruz ve bütün halký da desteklemeye çaðýrýyoruz diye konuþtu. Basýn açýklamasýndan sonra hastane bahçesinde yürüyüþ yapan saðlýk emekçilerine hasta ve hasta yakýnlarý da alkýþlarla destek verdi.

4 Yürüyüþ boyunca Saðlýk haktýr satýlamaz Herkese eþit ücretsiz saðlýk Kurtuluþ yok tek baþýna ya hep beraber ya hiç birimiz sloganlarý attý. Eylem sonunda Grup Bandista verdiði kýsa dinletiyle saðlýk emekçilerinin grevine destek verdi. Saðlýkçýlar daha sonra hep beraber merkezi yürüyüþ için Çapa Týp Fakültesi önüne gittiler. (Ýstanbul/EVRENSEL) SAÐLIKÇILAR ÞÝFREYÝ ÇÖZDÜ Eþit, parasýz nitelikli saðlýk hizmeti ve insanca çalýþma koþullarý isteyen tüm saðlýk çalýþanlarý Türkiye nin her yerinde iþ býraktý. Doktorlar, eczacýlar, hemþireler, hastabakýcýlar, taþeron saðlýk çalýþanlarý grev önlüklerini giydi; sabahýn erken saatlerinde hastane bahçelerinde grev çadýrlarý kuruldu. Türkiye nin dört bir yanýnda on binlerce saðlýk emekçisi, saðlýkta dönüþüm programýna, performans uygulamasýna, özelleþtirmeye ve hastanelerde taþeron çalýþtýrmaya karþý greve çýktý. Yarýn da devam edecek grevle AKP Hükümetine saðlýkçýlarý dikkate alma uyarýsý yapan saðlýk emekçilerine halk da destek verdi. Hastalar acil vakalar dýþýnda hastanelere gitmedi. Ýstanbul da da bir çok hastanede grev çadýrlarý kuran saðlýk emekçileri AKP Hükümetini bir kez daha uyardý. Çapa Týp Fakültesinde basýn açýklamasý yapan saðlýkçýlar saðlýkta þifreyi çözdük dedi. Ýstanbul da, Çapa Týp Fakültesinde de sabah saat da grev çadýrý kuran saðlýk emekçileri, bir basýn açýkla yaptý. Burada konuþan Türk Tabipleri Birliði Merkez Konsey Üyesi Dr. Osman Öztürk, hastanede acil hastalar dýþýnda herkesin grevde olduðunu; hastalarýn da kendilerini desteklemek için acil vakalar dýþýnda hastaneye gelmedikleri açýkladý. Ýstanbul Tabip Odasý Baþkaný Prof. Dr. Taner Gören, bu grevin bir baþlangýç olduðunu haklarýný alana kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

5 SES Aksaray Þube Baþkaný Ersoy Adýgüzel de eylemde bir konuþma yaptý Türkiye de taþeron çalýþmanýn en yaygýn olduðu hizmet sektörü olan saðlýk sektöründe kölelik koþullarýnda çalýþan iþçilerin sendikasý Dev-Sað-Ýþ Baþkaný Arzu Çerkezoðlu da saðlýk hakký mücadelesini omuz omuza sürdüreceklerini vurguladý. Çapa Týp Fakültesi saðlýk çalýþanlarý basýn açýklamasýnýn ardýndan sloganlar ve alkýþlarla hastane bahçesinde yürüyüþe geçti. Yürüyüþe diþ hekimliði öðrencileri de katýldý. (Ýstanbul/EVRENSEL) EMEK, DEMOKRASÝ VE ÖZGÜRLÜK BLOÐU GREVÝN YANINDADIR Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku nun Ýstanbul 3. Bölge Baðýmsýz Milletvekili Adayý ve Emek Partisi eski Genel Baþkaný Abdullah Levent Tüzel de saðlýk emekçilerinin grevine katýldý. Tüzel, Blok olarak, saðlýk çalýþanlarýnýn yanýnda olduklarýný vurguladý. Saðlýk çalýþanlarýnýn sadece kendileri için deðil tüm yurttaþlarýn nitelikli eþit, parasýz, nitelikli saðlýk hizmeti hakký için greve çýktýðýný belirten Tüzel, bunun ayný zamanda Memur-Sen de katýldýðý toplantýda grevi çaðdýþý ilan eden Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan a da bir mesaj olduðunu belirtti. Grevin, emekçinin en temel hakký olduðunu belirten Tüzel, Umarýz ki binlerce emekçinin bu uyarýsý, saðlýkta taþeronlaþtýrmadan, özelleþtirmeden, ne kadar para o kadar saðlýk anlayýþýndan hükümeti vazgeçirir dedi. (Ýstanbul/EVRENSEL) TALEPLERÝMÝZE KULAK VERÝLSÝN Okmeydaný Eðitim ve Araþtýrma Hastanesinde yapýlan grev de yüzde yüz katýlýmla gerçekleþti. Sabah saatlerinde hastalara bildiri daðýtan saðlýk emekçileri grevi hastalara anlatýp destek istediler. Daha sonra A Polikliniði önünde toplanan yaklaþýk 500 saðlýk emekçisi, Baþhekimlik binasý önüne kadar yürüyerek burada bir basýn açýklamasý yaptý. SES Þiþli Þube Baþkaný Mehmet Ali Alataþ, Asistan Doktorlar adýna Dr. Feray Kaya ve Dev- Saðlýk Ýþ Yöneticisi Erhan Güney in birer konuþma yaptýðý eylemde ortak metni Ýstanbul Tabip Odasý ve SES üyesi Dr. Koray Yalçýn okudu. Siyasi iktidara seslenen Yalçýn saðlýk emekçilerinin sesine kulak verilmesini ve taleplerinin yerine getirilmesini dile getirdi. (Ýstanbul/EVRENSEL)

6 HAYDARPAÞA'DA YÜZDE YÜZ KATILIM Saðlýk emekçileri Haydarpaþa Numune hastanesi giriþine sabah 07.30'da "Bu iþyerinde grev var pankartý astýlar. Üserlerine "Ýþ, gelir, can güvenliði, mesleki baðýmsýzlýk, parasýz eðitim parasýz saðlýk" önlükleri giyen saðlýkçýlar, hastaneye gelen tüm hastalara bildiri daðýttýlar. Hastalarla tek tek görüþen ve neden greve çýktýklarýný anlatan saðlýkçýlara hasta ve hasta yakýnlarý da destek verdi. Greve katýlýmýn yüzde yüz olduðu hastanede, acil hastalar dýþýnda hiç kimseye hizmet verilmedi. Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde de greve katýlým yüzde oldu. Sabah saatlerinden itibaren grev önlüklerini giyerek hastane bahçesinde buluþan saðlýkçýlar hasta ve hasta yakýnlarýna grev hakkýnda bilgi verdi. Burada yapýlan açýklamada Tabipler Birliði Yöneticisi Özdemir Aktan açýklama yaptý. Ortak açýklamayý ise SES Ýþyeri Temsilcisi Selma Hasanoðlu yaptý.açýklamaya hasta ve hasta yakýnlarý da destek verdi. (Ýstanbul/EVRENSEL) LÜTFÝ KIRDAR DA GREVE KÝTLESEL KATILIM KARTAL Lütfi Kýrdar Eðitim ve Araþtýrma Hastahanesi poliklinikleri önünde TTB, SES temsilcileri stant açarak eylemin amacýný anlatan broþür ve bildirileri hasta yakýnlarýna daðýttý. Sabah dan itibaren hazarlýklarýný yapan saðlýkçýlar l0.20 de Koþuyolu Acil önünde toplanarak baþhekimlik önüne yürüdüler. Yürüyüþte taþýnan ortak pankartta talepler ve Grevdeyiz yazýsý dikkat çekti. Burada bir konuþma yapan Koþuyolu Ýþ Yeri Temsilcisi Taner Demir, iþ yerlerinde saðlýkçýlarda gelecek korkusunun hakim olduðunu belirterek bütün saðlýkçýlarýn talepleri ve grevi olumlu bulduðunu belirtti. Lütfi Kýrdar da çalýþan SES Üyesi Hemþire Latife Sarýbaleren ise, saðlýk emekçilerinin greve katýlýmý için bütün bölümlerde duyuru ve çaðrýlarýný yaptýklarýný belirterek katýlýmýn yoðun olduðunu dile getirdi. Taþeron Ýþçisi ve Dev Saðlýk-Ýþ Üyesi Ali Çifçi ise yaptýðý konuþmada þunlarý söyledi Bu eylemlerin amacýnýn biri de bizim gibi taþeron köleliðine mahkum edilenlerin çalýþma koþullarýnýn iyileþtirilmesine dönüktür. Daha sonra hastane çevresinde sloganlar atarak, halka, hasta ve hasta yakýnlarýna çaðrýlar yaparak yürüyen saðlýk emekçileri Lütfi Kýrdar Baþhekimlik önünde bir basýn açýklamasý yaptý. Burada konuþan TTB 2. Baþkaný Prof. Dr. Özdemir Aktan iki günlük grevin bir uyarý eylemi olduðuna dikkat çekerek Siyasi iktidar bizim sesimizi duyuncaya kadar

7 mücadeleye devam edeceðiz dedi. (Ýstanbul/EVRENSEL) Güncelleme tarihi: :30:39

Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de

Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de Onaylayan Administrator Wednesday, 20 April 2011 Orijinali için týklayýn Saðlýk emekçilerinin 2 gün süren grevleri baþladý. Ülke genelindeki hastanelerin nereyse tamamýnda hastanede

Detaylı

TMMOB DANIÞMA KURULU 2. TOPLANTISI YAPILDI

TMMOB DANIÞMA KURULU 2. TOPLANTISI YAPILDI TMMOB DANIÞMA KURULU 2. TOPLANTISI YAPILDI TMMOB Danýþma Kurulu 38. Dönem 2. Toplantýsý 16 Nisan 2005'te Ankara'da TMMOB çalýþmalarý üzerine bilgilendirme ve TMMOB çalýþmalarýnýn deðerlendirilmesi gündemi

Detaylı

TEKEL ÝÞÇÝLERÝ ÝLE DAYANIÞMAYA

TEKEL ÝÞÇÝLERÝ ÝLE DAYANIÞMAYA TEKEL ÝÞÇÝLERÝ ÝLE DAYANIÞMAYA Onaylayan Administrator Wednesday, 10 February 2010 Son Güncelleme Tuesday, 16 February 2010 HSGG Haber için týklayýn {tab=13 ÞUBAT DUYURU} GÜVENCESÝZ, KÖLELÝK KOÞULLARINDA

Detaylı

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yeni Seçilen Tarsus CHP İlçe Yönetimini ziyaret ederek

Detaylı

Tam Gün Anayasa ya aykýrýdýr!

Tam Gün Anayasa ya aykýrýdýr! Yine þiddet, yine saldýrý! Ankara da Dýþkapý Yýldýrým Beyazýt Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi Dahiliye Kliniði nde çalýþan hekimler hasta yakýnlarýnýn þiddetine maruz kaldý. Çok geçmedi, bir þiddet haberi

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111046 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 4 K 1 - - Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Kılıçdaroğlu: İş adamı konuşuyor tehdit, gazeteci konuşuyor tehdit, belediye başkanı konuşuyor tehdit, ne olacak tehditlerin sonu? Tarih : 04.06.2011 -BATMAN MİTİNGİ- Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,

Detaylı

haber TMMOB ESKÝÞEHÝR KENT SEMPOZYUMU GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ Türk Mühendis ve Mimar Odalarý Birliði Eskiþehir Ýl

haber TMMOB ESKÝÞEHÝR KENT SEMPOZYUMU GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ Türk Mühendis ve Mimar Odalarý Birliði Eskiþehir Ýl ESKÝÞEHÝR KENT SEMPOZYUMU GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ Türk Mühendis ve Mimar Odalarý Birliði Eskiþehir Ýl Koordinasyon Kurulu nun düzenlemiþ olduðu ESKÝÞEHÝR KENT SEMPOZYUMU 28-2 Þubat tarihinde Eskiþehir Anemon

Detaylı

DALKARA'DAN PAZARCIK TA GÖVDE GÖSTERİSİ

DALKARA'DAN PAZARCIK TA GÖVDE GÖSTERİSİ DALKARA'DAN PAZARCIK TA GÖVDE GÖSTERİSİ Cumhuriyet Halk Partisi 25.Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Efsane Başkan Kamil Dalkara memleketi Pazarcık ta Gövde gösteri yaptı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: Gezi Parkından dünyaya yansıyan ses daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi sesidir. Tarih : 15.06.2013 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye de görev yapan yabancı

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

SAÐLIKTA ÖZELLEÞTÝRME

SAÐLIKTA ÖZELLEÞTÝRME Doç. Dr. Ýlker BELEK Akdeniz Üniversitesi Týp Fakültesi Halk Saðlýðý Anabilim Dalý Öðretim Üyesi SAÐLIKTA ÖZELLEÞTÝRME Burjuva Sýnýf Saldýrýsýnýn Tepe Noktasý Yukarýda tanýmlanan saðlýk sistemi yapýsý

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2015-TUS Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma

Detaylı

Eğitim Süresi Puan Türü

Eğitim Süresi Puan Türü Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı Tablo 3 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde, Sağlık Bakanlığı Adına Tıp Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar*

Detaylı

Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2015-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve

Detaylı

14- TMMOB/ODALARI, SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER, EYLEM VE ETKİNLİKLER

14- TMMOB/ODALARI, SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER, EYLEM VE ETKİNLİKLER 14- TMMOB/ODALARI, SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER, EYLEM VE ETKİNLİKLER 23 dönem Çalışma Programında; Oda etkinliklerinin TMMOB örgütlülüğü ile ilişkilendirilerek ortak alanlar

Detaylı

Asistan Hekim Özlük Hakları Mücadelesi TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu Dr. Mihriban Yıldırım

Asistan Hekim Özlük Hakları Mücadelesi TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu Dr. Mihriban Yıldırım Asistan Hekim Özlük Hakları Mücadelesi TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu Dr. Mihriban Yıldırım Asistanlık öncesi süreç: İstifa etmiş işsiz hekimler, Pratisyen hekimliğin zorlukları, TUS. Hak talebi,

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YÜRÜYÜġ ve MĠTĠNGLER

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YÜRÜYÜġ ve MĠTĠNGLER YÜRÜYÜġ ve MĠTĠNGLER 2010 ve 2011 1 MAYISLARINDA 1 MAYIS ALANINDAYDIK 2010 yılında, Taksim'de 32 yıl sonra kitlesel 1 Mayıs kutlamaları için yüzbinlerce emekçi meydanı doldurdu. Dolmabahçe, Şişhane ve

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111028

Detaylı

Program Kodu Program Adı Puan Türü Genel Ek Kontenjan YBU Ek Kontenjanı Özel Koşullar ve Açıklamalar*

Program Kodu Program Adı Puan Türü Genel Ek Kontenjan YBU Ek Kontenjanı Özel Koşullar ve Açıklamalar* Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 Acil Tıp K 3 706800106 Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları K 3 706800107 706800109 Kadın Hastalıkları

Detaylı

Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor

Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor Ana Sayfa» Sektörel 02.11.2015 16:21 Yaklaşık 30 yıldır İstanbul Servisçi Esnafı gündemini meşgul eden Plaka Tahdidi konusu hakkında geçtiğimiz haftalarda oldukça ilgi

Detaylı

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Uzmanlık Dal Kodu Öğretim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2013-TUS Sonbahar Dönemi Tercih Uzmanlık Dal Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı

Detaylı

þimdi sana iþim düþtü. Uzat bana elini de birlikte çocuklara güzel öyküler yazalým.

þimdi sana iþim düþtü. Uzat bana elini de birlikte çocuklara güzel öyküler yazalým. Kaybolan Çocuk Çocuklar için öyküler yazmak istiyordum. Yazmayý çok çok sevdiðim için sevinçle oturdum masanýn baþýna. Yazdým, yazdým... Sonra da okudum yazdýklarýmý. Bana göre güzel öykülerdi doðrusu.

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111064 Genel Cerrahi 5 K 1 - - 700111082 İç Hastalıkları 4 K 1 - - Ankara Dışkapı

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Uzmanlık Dal Kodu Öğretim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2014-TUS İlkbahar Tercih Kılavuzu Uzmanlık Dal Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık

Detaylı

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2014-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve

Detaylı

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 ADANA Acil Tıp K 1 706810010 ADANA Beyin Ve Sinir Cerrahisi K 2 706800107 ADANA Genel Cerrahi

Detaylı

2006 Yılı Eğitim Programı. 8 22-25 Ağustos 2006(EİYD) Dr.Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi EAH

2006 Yılı Eğitim Programı. 8 22-25 Ağustos 2006(EİYD) Dr.Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi EAH 2006 Yılı Eğitim Programı 1 16-20 Ocak 2006(TYD) Haydarpaşa Numune EAH 2 30 Ocak-3 Şubat 2006(TYD) Haydarpaşa Numune EAH 3 7-10 Mart 2006(TRK) Marmara Üniversitesi 4 21-24 Mart 2006(TRK) İstanbul İl Sağlık

Detaylı

KADRO ADEDİ ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ACİL TIP 3 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ AİLE HEKİMLİĞİ 2 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE

KADRO ADEDİ ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ACİL TIP 3 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ AİLE HEKİMLİĞİ 2 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ACİL TIP 3 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ AİLE HEKİMLİĞİ 2 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ 1 ADANA NUMUNE EĞİTİM

Detaylı

NİT1 NİT2 NİT3 NİT4 NİT5

NİT1 NİT2 NİT3 NİT4 NİT5 ADANA ÇUKUROVA DR.AŞKIM TÜFEKÇİ 190160001 177004 DEVLET HASTANESİ HEMŞİRE YOK ADANA TKHK-TAŞRA SH 1 2125 190160007 6284 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HEMŞİRE YOK ADANA TKHK-TAŞRA SH 1 2125

Detaylı

ALİ ÇAVUŞ: KİMİN IRKÇI OLDUĞUNU HEPBİRLİKTE GÖRDÜK Salı, 13 Aralık :23

ALİ ÇAVUŞ: KİMİN IRKÇI OLDUĞUNU HEPBİRLİKTE GÖRDÜK Salı, 13 Aralık :23 DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Bizler ırkçı bir parti değiliz. Yapılan bu saldırıyla birlikte bizlere Irkçı Parti diyenlerin ve hangi partinin ırkçı bir parti olduğunu hepimiz birlikte görmüş

Detaylı

2013 Eylül TUS Taban Puanları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste)

2013 Eylül TUS Taban Puanları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) 2013 Eylül TUS Taban Puanları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) Abant İzzet Baysal Üniversitesi Acil Tıp K 3 - - Afyon Kocatepe Üniversitesi Acil Tıp K 2 - - Akdeniz Üniversitesi Acil Tıp K 2

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

sayý 94 yýl : 17 MART - NÝSAN 2009

sayý 94 yýl : 17 MART - NÝSAN 2009 sayý yýl : 7 MART - NÝSAN 200 TEKNÝK GEZÝLERÝMÝZ DEVAM EDÝYOR eskisehir.mmo.org.tr No lu telefonu çevirin en yakýn Makina Mühendisleri Odasý Þubesi karþýnýzda olacaktýr. Cep telefonu ile arayan üyelerimiz

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

mmo bülteni ekim 2005/sayý 89

mmo bülteni ekim 2005/sayý 89 8 Ekim 2005 tarihinde Ankara'da yapýlacak olan "TMMOB mitingi" için TMMOB Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Soðancý 15 Eylül 2005 tarihinde basýn açýklamasý yaptý. ÖZGÜRLÜKTEN, EMEKTEN, DEMOKRASÝDEN VE BARIÞTAN

Detaylı

Biz hep birlikte ayaða kalktýðýmýzda kimse bizi görmezden gelemez NO MINUTE! Halk saðlýðýna þiirsel bir bakýþ

Biz hep birlikte ayaða kalktýðýmýzda kimse bizi görmezden gelemez NO MINUTE! Halk saðlýðýna þiirsel bir bakýþ Bu kaçýncý zorunlu hizmet? Karikatür: Dr. Seyfi Durmaz Taþýma hoca ile týp fakültesi! YÖK, Abant Ýzzet Baysal, Afyon Kocatepe, Cumhuriyet, Dicle, Düzce, Fýrat, Gaziosmanpaþa, Harran, Kafkas, Kahramanmaraþ

Detaylı

ÝÞYERÝ SAÐLIK BÝRÝMLERÝ VE ÝÞYERÝ HEKÝMLERÝ ÝLE ÝLGÝLÝ YENÝ YÖNETMELÝÐÝN DEÐERLENDÝRÝLMESÝ

ÝÞYERÝ SAÐLIK BÝRÝMLERÝ VE ÝÞYERÝ HEKÝMLERÝ ÝLE ÝLGÝLÝ YENÝ YÖNETMELÝÐÝN DEÐERLENDÝRÝLMESÝ m e s l e k i s a ð l ý k v e g ü v e n l i k Dr. Hamdi AYTEKÝN, Prof., Uludað Ü. Týp Fak. Halk Saðlýðý AD., Baþkaný Dr. Necla AYTEKÝN Prof., Uludað Ü. Týp Fak. Halk Sað. AD Öðr. Üyesi Dr. Emel ÝRGÝL Doç.,

Detaylı

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) VE LAR () 100111016 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 3 3 0 47,29625 52,38247 100111025 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ADLİ TIP K 1 1 0 57,95892 57,95892 100111043

Detaylı

KILIÇDAROĞLU K.MARAŞ'TA

KILIÇDAROĞLU K.MARAŞ'TA KILIÇDAROĞLU K.MARAŞ'TA Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş ın Elbistan İlçesi nde siyaseti sadece insan için yaptıklarını, iktidara gelmeleri halinde terörü sonlandırıp ülkeye huzuru getireceklerini

Detaylı

AYLIK KOMÜNÝST GAZETE FÝYATI: 1 TL (KDV DAHÝL) SAYI: 21 MAYIS 2011 1978 1 Mayýsý nýn Rövanþý Alýndý Bu yýlki 1 Mayýsla birlikte 1978 in rövanþý alýnmýþ oldu. 1978 1 Mayýsý sadece Ýstanbul da 12 Eylül öncesinde

Detaylı

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) VE LAR () 100411013 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 1 0 1 --- --- 101411019 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 3 0 3 --- --- 700111019 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

Türkiye de Kutuplaşmanın Boyutları Araştırması. 1 Şubat 2016

Türkiye de Kutuplaşmanın Boyutları Araştırması. 1 Şubat 2016 Türkiye de Kutuplaşmanın Boyutları Araştırması 1 Şubat 2016 Yöntem ve Künye Araştırma çalışması, 3-10 Aralık 2015 tarihleri arasında, Türkiye 18+ yaş nüfusunu temsil eden 1024 kişiyle, 16 ilin kentsel

Detaylı

ACİLDE İLK 10 DK 'DA TOPLAM VAKA

ACİLDE İLK 10 DK 'DA TOPLAM VAKA ANADOLU GÜNEY BÖLGESİ ANADOLU KUZEY BÖLGESİ (MERKEZDE) (MERKEZDE) TOPLAM VAKA SAYISI: 6723 TOPLAM VAKA SAYISI: 3250 ACİLDE TOPLAM VAKA SAYISI: 5272 ACİLDE TOPLAM VAKA SAYISI: 2602 ACİLDE İLK 10 DK 'DA

Detaylı

Örselenebilir Gruplar Hekim Tutumu. Doç.Dr. Aysun Balseven Odabaşı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp AD

Örselenebilir Gruplar Hekim Tutumu. Doç.Dr. Aysun Balseven Odabaşı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp AD Örselenebilir Gruplar Hekim Tutumu Doç.Dr. Aysun Balseven Odabaşı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp AD Sunum Planı Olgu örnekleri Örselenebilirlik, incinebilirlik, savunmasızlık Tartışma Öneriler

Detaylı

DİŞ HEKİMLERİ İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ http://www.zamanindahaber.com/saglik/dis-hekimleri-isyan-bayragini-cekti-h50455.html 23.12.

DİŞ HEKİMLERİ İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ http://www.zamanindahaber.com/saglik/dis-hekimleri-isyan-bayragini-cekti-h50455.html 23.12. DİŞ HEKİMLERİ İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ http://www.zamanindahaber.com/saglik/dis-hekimleri-isyan-bayragini-cekti-h50455.html 23.12.2014 Dişhekimleri, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan randevu bekliyor

Detaylı

Değerli basın emekçileri

Değerli basın emekçileri Değerli basın emekçileri Sendikamız Yapı Yol Sen Köprü ve Otoyolların özelleştirilmesi gündeme geldiği tarihten itibaren Köprü ve Otoyolların özelleştirilmesine karşı çıkmış olup birçok eylem ve etkinlik

Detaylı

Yüz Nakli Doktorları Birbirine Düşürdü

Yüz Nakli Doktorları Birbirine Düşürdü On5yirmi5.com Yüz Nakli Doktorları Birbirine Düşürdü İki kol ve iki bacak nakli yaptığı Sevket Çavdır hayatını kaybedince suçlanan Doç. Dr. Nasır, o günü anlattı. Yayın Tarihi : 29 Mart 2012 Perşembe (oluşturma

Detaylı

2014-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 2014-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE VE LAR () 100111016 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 2 2 0 48,61183 50,20475 100111025 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP

Detaylı

ESKÝÞEHÝR'DE ÇOÞKULU 1 MAYIS

ESKÝÞEHÝR'DE ÇOÞKULU 1 MAYIS 200 ESKÝÞEHÝR'DE ÇOÞKULU MAYIS Ýþçilerin birlik, mücadele ve dayanýþma günü olan Mayýs, Eskiþehir'de coþkuyla kutlandý. Türk - Ýþ ve DÝSK'e baðlý sendikalarýn yaný sýra TMMOB, KESK, Demokratik Kitle Örgütleri,

Detaylı

Tablo1 KAPASİTESİ OLAN HASTANELER

Tablo1 KAPASİTESİ OLAN HASTANELER BÖLÜM ADI TIP FAKÜLTESİ KAPASİTESİ OLAN HASTANELER İSTANBUL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ ZEYNEP KAMİL KADIN DOĞUM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DİŞ HEKİMLİĞİ ECZACILIK İSTANBUL FİZİK TEDAVİ

Detaylı

BÖLGE HAKEM HASTANELER LİSTESİ İl Kurum Adı Türü Tescil Edilen Rolü

BÖLGE HAKEM HASTANELER LİSTESİ İl Kurum Adı Türü Tescil Edilen Rolü Sıra No BÖLGE HAKEM HASTANELER LİSTESİ EK-20 İl Kurum Adı Türü Tescil Edilen Rolü 1 ADANA T.C.Sağlık Bakanlığı Adana Kamu Hastaneleri Birliği Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Numune 2 ADIYAMAN T.C.Sağlık

Detaylı

ATAMA YAPILACAK KLINIK SEFI VE KLINIK SEF YARDIMCISI KADROLARI ILI HASTANE ADI BRANS KADRO UNVANI KADRO ADEDI ADANA NUMUNE EAH ÇOCUK SAGLIGI VE

ATAMA YAPILACAK KLINIK SEFI VE KLINIK SEF YARDIMCISI KADROLARI ILI HASTANE ADI BRANS KADRO UNVANI KADRO ADEDI ADANA NUMUNE EAH ÇOCUK SAGLIGI VE ATAMA YAPILACAK KLINIK SEFI VE KLINIK SEF YARDIMCISI KADROLARI ILI HASTANE ADI BRANS KADRO UNVANI KADRO ADEDI ADANA NUMUNE EAH ÇOCUK SAGLIGI VE HASTALIKLARI SEF 1 ADANA NUMUNE EAH IÇ HASTALIKLARI SEF 1

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 20 MAYIS 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Federasyona katıldılar TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği nde İstanbul Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu ve Beşiktaş Muhtarlar Derneği

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

1 2 icin- ucretsiz- ped- hakki/

1  2  icin- ucretsiz- ped- hakki/ BASIN DUYURUSU Hapishanelerde ücretsiz ped sağlanması talepli kampanyamız 21 Haziran 2017 tarihinden beri sürüyor. Bu süreçte sosyal medyada ve diğer basın araçları nezdinde konuyu gündeme getirmeye çalıştık.

Detaylı

Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz.

Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz. Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz. Sağlık Raporu Alabileceğiniz Hastaneler (İSTANBUL) Sağlık Bakanlığı Haydarpaşa

Detaylı

BAKANLIĞIMIZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİNE BAŞASİSTAN ATAMASI YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLECEK KADROLAR

BAKANLIĞIMIZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİNE BAŞASİSTAN ATAMASI YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLECEK KADROLAR BAKANLIĞIMIZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİNE BAŞASİSTAN ATAMASI YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLECEK KADROLAR İl Adı Hastane Adı Uzmanlık Dalı Ankara Ankara Numune Acil Tıp 2 Ankara Ankara Numune Aile Hekimliği

Detaylı

Ýçindekiler Kayseri Ýli Yardým Derneði Ýstanbul Þubesi Adýna Sahibi, Dernek Baþkaný Yayýn Yönetmeni Sorumlu Yazý Ýþleri Müdürü M. Orhan CEBECÝ Dergi Komisyonu Gamze POSTAAÐASI Rýfat DEDEMAN Danýþma Kurulu

Detaylı

" ENERJÝ VERÝMLÝLÝÐÝ " KONULU RESÝM ve AFÝÞ

 ENERJÝ VERÝMLÝLÝÐÝ  KONULU RESÝM ve AFÝÞ " ENERJÝ VERÝMLÝLÝÐÝ " KONULU RESÝM ve AFÝÞ YARIÞMASININ ÖDÜL TÖRENÝ GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ Þubemizin Þubat-Nisan aylarý içerisinde düzenlediði Enerji Tasarrufu Semineri ve Enerji Verimliliði konusunda ilköðretim

Detaylı

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 225 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 13 Ocak 2012 KESK Genel Merkezi başta olmak üzere bir çok ilde KESK e bağlı sendikalar, demokratik kurumlar, belediyeler ve siyasi

Detaylı

SAYIN BASIN MENSUPLARI;

SAYIN BASIN MENSUPLARI; SAYIN BASIN MENSUPLARI; BUGÜN TÜM TÜRKİYE DE, BAŞTA ULUSLARARASI SENDİKALAR KONFEDERASYONU İLE TTB OLMAK ÜZERE FİLİSTİN KATLİAMININ DURDURULMASI İÇİN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMEKTEDİR. İsrail ordusunun

Detaylı

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?docid=30285714

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?docid=30285714 1 / 5 2015/10/13 10:43 Gündem 11 Ekim 2015 Tek dilekleri barıştı TÜRKĐYE de en büyük terör saldırısı olarak tarihe geçen saldırıda ölenler arasında yurdun dört bir yanından barış ve demokrasi için Ankara

Detaylı

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR BALIKESİR - 30.09.2014 HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hüseyin Gündoğdu, Ankara ve Hatay Tabip odaları üyelerinin Gezi Parkı olayları sürecinde hukuka aykırı

Detaylı

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı ANKARA DIŞKAPI YILDIRIM BEYAZIT S.U.A.M.

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı ANKARA DIŞKAPI YILDIRIM BEYAZIT S.U.A.M. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/08/2017-E.11106 T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı *BENNN7KF* Sayı : 48865165-051.04 Konu : Tıbbi Sorumluluk Sempozyumu ANKARA DIŞKAPI YILDIRIM BEYAZIT

Detaylı

Bakanlığımız Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde Klinik Şefi, Klinik Şef Yardımcısı ve Başasistan Ataması Yapılacak Kadrolar

Bakanlığımız Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde Klinik Şefi, Klinik Şef Yardımcısı ve Başasistan Ataması Yapılacak Kadrolar Ankara Atatürk Eğt.ve Arş.H. Deri ve Zührevi Hastalıkları 2 Ankara Atatürk Eğt.ve Arş.H. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji 1 1 Ankara Atatürk Eğt.ve Arş.H. Göğüs Hastalıkları 1 Ankara Atatürk

Detaylı

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ın kurum değişikliği ile Ankara Gölbaşı belediye başkan yardıcılığı görevine

Detaylı

SGK Başkanı Fatih Acar CNBC-E nin Canlı Yayın Konuğu Oldu

SGK Başkanı Fatih Acar CNBC-E nin Canlı Yayın Konuğu Oldu SGK Başkanı Fatih Acar CNBC-E nin Canlı Yayın Konuğu Oldu SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - 11 İŞÇİNİN ACI BİR ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETMESİ HERKESİ DERİNDEN YARALADI. - TÜRKİYE ÇOK ÖNEMLİ VE

Detaylı

BASIN AÇIKLAMASI. Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor

BASIN AÇIKLAMASI. Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor 09.02.2016 BASIN AÇIKLAMASI Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor Artık Sağlık Bakanlığı kaynakları da ifade etmeye başladılar. Kamu

Detaylı

2014 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste)

2014 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) 2014 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) Abant İzzet Baysal Üniversitesi Acil Tıp 4 K 2 - - Adıyaman Üniversitesi Acil Tıp 4 K 1 - - Adnan Menderes Üniversitesi Acil Tıp 4 K

Detaylı

Toplu Açılış Töreni - MÜRACAATIN ERTESİ GÜNÜ EMEKLİ MAAŞI BAĞLAYABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ SOSYAL

Toplu Açılış Töreni - MÜRACAATIN ERTESİ GÜNÜ EMEKLİ MAAŞI BAĞLAYABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ SOSYAL Toplu Açılış Töreni ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAKANI FARUK ÇELİK: - SGK'NIN GELİRLERİNİ 102 KATRİLYONA ÇIKARDIK - MÜRACAATIN ERTESİ GÜNÜ EMEKLİ MAAŞI BAĞLAYABİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları Uzmanlık Adı (1) (2) (3) (4) (5) (6) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 801311013 Gastroenteroloji 3 1 - - 801311022 Tıbbi Onkoloji 3 1 -

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları Kontenjanları Abant İzzet Baysal Ünirsitesi 1011375 Acil Tıp 5 K 1 - - 51.745 1011139 Anesteziyoloji Reanimasyon 4 K 1 - - 56.044 1011147 Beyin Sinir

Detaylı

Sosyal Güvenlik Alanındaki Hukuki İhtilafların Azaltılması Çalıştayı

Sosyal Güvenlik Alanındaki Hukuki İhtilafların Azaltılması Çalıştayı Sosyal Güvenlik Alanındaki Hukuki İhtilafların Azaltılması Çalıştayı ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI MÜSTEŞARI FATİH ACAR: -BU SÜRECİ OLUMLU BİR ŞEKİLDE TAMAMLAYABİLİRSEK TÜRKİYE YE ÇOK DAHA KALİTELİ

Detaylı

KANUNSUZ TALÝMATLARI YERÝNE GETÝRMEK ZORUNDA DEÐÝLSÝNÝZ. Çünkü Anayasa ve yasalar bizden yana: 2 Nisan 2007 Onlarca film ve dizi, 3 yýllýðýna kiraya verildi. TRT ye 40 milyon dolar gelir getirmesi gerekirken,

Detaylı

Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008

Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008 Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008 Taþpýnar Muhasebe 12 Ekim 2008 PAZAR Resmî Gazete Sayý : 27022 MÝLLETLERARASI ANDLAÞMA Karar Sayýsý : 2008/14123 24 Mart 2008 tarihinde Ankarada imzalanan

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 13.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sabah.com.tr Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye nin dört köşesindeki emekçiler iş bıraktı! Tarih : 17.06.2013 DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB, Gezi Parkı yla başlayan protestolara yönelik polisin sert müdahalesi nedeniyle

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

S.B. K.H.B. EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ BİLİMSEL YAYIN SAYISI

S.B. K.H.B. EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ BİLİMSEL YAYIN SAYISI S.B. K.H.B. EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ BİLİMSEL YAYIN SAYISI Kurum Atıf Sayısı Yayın Sayısı Etki Ort. ANKARA NUMUNE 932 779 1,20 ANKARA DISKAPI YILDIRIM BEYAZIT 583 534 1,09 ANKARA ATATURK 619 475

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4/c'yi de kaldır!.. cümlelerine yer verildi. Basın açıklamasında özetle; Kamuda çalıştırlan

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4/c'yi de kaldır!.. cümlelerine yer verildi. Basın açıklamasında özetle; Kamuda çalıştırlan 11 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler 4/C'lilerin eylemi TÜRK Büro-Sen öncülüğünde, 4/C'lilerin haklarının iadesi amacıyla ülke çapında eylemler düzenlenmeye başlatıldı.

Detaylı

Olmazsa Olmaz Sosyal Güvenlik

Olmazsa Olmaz Sosyal Güvenlik Olmazsa Olmaz Sosyal Güvenlik SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: -TEMEL PARAMETRELERE BAKTIĞIMIZ ZAMAN SOSYAL GÜVENLİK TÜRKİYE AÇISINDAN RİSK OLMAKTAN ÇIKTI -EMEKLİLERİMİZİN YÜZLERİNİN GÜLMESİ

Detaylı

Batýkent Barýþ Ýstiyor! 28 EYLÜL PAZARTESÝ Sergi: Dünden Bugüne Batýkent (KENT KOOP) Saat: 15:00 Yer: Batýkent Metro Son Durak Festival Açýlýþý Toplanma: 1.Kol-Anýt Ýþ Merkezi Atatürk Heykeli Önü, 2.Kol

Detaylı

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - ŞUANDA TÜRKİYE DE ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR KURUM VARSA BU SOSYAL GÜVENLİK KURUMUDUR - BU BELGEYİ ALMAMIZA

Detaylı

Onlar konuşur, AK Parti yapar

Onlar konuşur, AK Parti yapar Onlar konuşur, AK Parti yapar Nisan 21, 2015-8:15:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin vadettiği şeyleri kesinlikle yapacağının altını çizdi. Davutoğlu, Ankara Atatürk Spor

Detaylı

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI Oturum Tarihi : 21 Kasım 2013 Oturum No : 70 BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI 1- Cumhuriyet Savcılığından Bursa Tabip Odasına intikal eden belgelere dayanarak 04, 05, 06 ve 20 Mart 2010 tarihlerinde

Detaylı

Polis Taksim Meydanı'na girdi

Polis Taksim Meydanı'na girdi On5yirmi5.com Polis Taksim Meydanı'na girdi Gezi Parkı eylemlerinin 15. gününde polis, Taksim Meydanı na girdi. AKM ve Cumhuriyet Anıtı ndaki afişler söküldü, barikatlar da kaldırıldı. Yayın Tarihi : 11

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

fl0ral EYLÜL 2013 TUS (PUAN/BÖLÜM) PUAN TÜRÜ KONTEN JAN YERLEŞ EN DAL ADI BOŞ MİN. PUAN MAX. PUAN DAL KODU

fl0ral EYLÜL 2013 TUS (PUAN/BÖLÜM) PUAN TÜRÜ KONTEN JAN YERLEŞ EN DAL ADI BOŞ MİN. PUAN MAX. PUAN DAL KODU DAL KODU 100711019 AKDİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 2 2 0 59,07666 61,95058 102911011 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 1 1 0 55,29796 55,29796 105631018 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA

Detaylı

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI Oturum Tarihi : 20 Eylül 2012 Oturum No : 20 BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI 1- Dr. hakkında Tıbbi Deontoloji Tüzüğü nün 7.maddesi ve 12.maddesinin a bendi, TTB Disiplin Yönetmeliğinin 5.maddesi

Detaylı

Rafet El Roman. Amerika. Rafet El Roman. A memo. Burasý New York Amerika. Evler karýþtý bulutlara. Nasýl bir zaman. Nasýl bir yaþam.

Rafet El Roman. Amerika. Rafet El Roman. A memo. Burasý New York Amerika. Evler karýþtý bulutlara. Nasýl bir zaman. Nasýl bir yaþam. Onaylayan Administrator Pazartesi, 21 Mayýs 2007 Besteciler.org Amerika A memo Burasý New York Amerika Evler karýþtý bulutlara Nasýl bir zaman Nasýl bir yaþam A memo Ýnsanlar simsiyah, kýzýl, beyaz Sokaklar

Detaylı

Öğretim Süresi Genel. Kontenjan

Öğretim Süresi Genel. Kontenjan ı (1) (2) (3) (4) (5) (6) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111019 Gastroenteroloji 3 1 - - 700111046 Tıbbi

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları Uzmanlık Adı ı (1) (2) (3) (4) (5) (6) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Ankara Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700511033 Çocuk Hematolojisi

Detaylı

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy: HASTAMIZ UÇAK AMBULANS İLE İSTANBUL A TRANSFER EDİLMİŞTİR 17 Ocak 2014 tarihinde Acıbadem Bodrum Hastanesi Acil Servisi

Detaylı

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Haziran 15, 2016-1:10:00 Başbakan Binali Yıldırım, "14 yılı beraber geçirdik ama bu 14 yılı boşuna geçirmedik. 14 yıl boyunca birçok sorunun üstesinden

Detaylı

EYLÜL 2013 TUS (PUAN/BÖLÜM) fl0ral

EYLÜL 2013 TUS (PUAN/BÖLÜM) fl0ral KONT 100711019 AKDİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 2 2 0 59,07666 61,95058 102911011 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 1 1 0 55,29796 55,29796 105631018 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA

Detaylı