T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU"

Transkript

1 T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU ŞÖHRET BAHÇECİ TEMMUZ / 2015 İZMİR

2 STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : ŞÖHRET BAHÇECİ NUMARASI : YARIYILI : 6 STAJIN YAPILDIĞI ÖĞRETİM YILI : 2015 / 2016 İMZASI: STAJ BİLGİLERİ STAJIN TÜRÜ: STAJ YAPILAN FİRMANIN / KURUMUN ADI: BÜRO STAJI Mİ-MO-DE KOLLEKTİF ŞİRKETİ MUZAFFER ERPINAR-OSMAN ERPINAR KURUMUN İLETİŞİM BİLGİLERİ: 1379 SOKAK NO:15 AŞKIN APT. KAT:3 DAİRE:6 ALSANCAK / İZMİR STAJIN GÜN SAYISI: BAŞLANGIÇ TARİHİ BİTİŞ TARİHİ 20 İŞ GÜNÜ 06/07/ /08/2015 STAJ YERİNDEKİ GÖREVİN İÇERİĞİ VE KAPSAMI: Uygulanan proje çalışmalarında, bilgi edinmek ve çalışanlara yardımcı olmak, denetimlerinde büroyla ilgili günlük olarak işleri takip etmek, tasarım ve çizim aşamalarında isteğe uygun şekilde 2 boyutlu ve 3 boyutlu çizimleri yapmak böylece yürütülen projelere katkıda bulunmaktır. STAJ YERİ YETKİLİSİ İMZASI

3 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 1 Projeler Hakkında Bilgi Edinmek ve İncelemek Tarih: 06/07/2015 (1.Gün) Stajın ilk gününde ofis çalışanlarıyla tanışmanın ardından, yapılmış olan projeler ve devam eden projeler hakkında bilgi edinildi. Bitmiş olan Pamukkale Harmandalı ofis projesi incelendi. Ofisin proje üzerinde çalışma sürecinin nasıl işlediği öğrenildi ve üzerinde çalışılan projeler hakkında bilgi edinildi. Çalışılan projeler ise; Sahilevleri Turan Bababalım, Pamukkale Turizm Sahibi, evi; Mavişehir, Venedik Sitesi Özlem Ahmet Işık evi; Mavişehir, Ahmet Şeyma Bababalım evi; Karşıyaka, İbrahim Sönmez evi iç mekan tasarımlarıdır. İlk olarak üzerinde çalışılan projenin, Sahilevleri Turan Bababalım, evi çizimleri incelendi, çizimleri hakkında bilgi edinildi. Çalışılan projenin, Sahilevleri Turan Bababalım evi metraj listesi hazırlandı. Sonrasında projenin zemin kat planı çizimleri incelendi. İlave edilecek mutfağın tasarımı hakkında konuşuldu, sınırları belirlendi.

4 Yapılan İşin Kapsamı: Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Sayfa No: 2 Çatı Katına İlave Bölümlerin Uygulama Çizimi Tarih: 07/07/2015 (2.Gün) Güne Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesine uygulanacak olan Mimar Muzaffer Erpınar ın tasarladığı çatı katına ilave bölümlerin el çizimlerinin incelenmesiyle başlandı. Sonrasında uygulanacak olan tasarımı bilgisayar programında 2 boyutlu çizmem istendi. Gün içinde çizimler Mimar Muzaffer Erpınar tarafından kontrol edilerek çizildi. İlave edilen bölümlerin çizimi de tamamlanarak, çizim 1/50 ölçekte çıktısı alındı ve teslim edildi.

5 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 3 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 08/07/2015 (3.Gün) İlk gün konuşulan zemin kata ilave mutfak tasarımına başlandı. Mimar Muzaffer Erpınar tarafından tasarlanan mutfağın 2 boyutlu çizimleri istendi. Gün içinde mutfak çizimi ve ölçülendirme detaylarıda tamamlanarak 1/20 ölçekte çıktısı alındı ve teslim edildi.

6 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 4 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 09/07/2015 (4.Gün) Güne Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesine uygulanacak olan sundurma çatı işlemlerinin araştırılması ve incelenmesiyle başlandı. Gerekli notlar alındı. Önceden rölevesi alınan cephelerin 2 boyutlu çizimlerinin yapılması istendi. Daha önceden yapılmış plan çizimlerinden referans alınarak cephe çizimleri tamamlandı.

7 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 5 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 09/07/2015 (4.Gün)

8 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 6 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 10/07/2015 (5.Gün) Güne 3 alternatif sundurma çatı sisteminin tasarlanmasıyla başlandı. Müşteriye sunmak amaçlı tasarlanan sundurma çatıların basit bir şekilde gün sonuna kadar 3 boyutlu çizimini yapmam istendi. Öncesinde yapılan plan çizimlerini, keşif fotoğraflarını ve yaptığım cephe çizimlerini inceledim. Sonrasında verilen 3 boyutlu çizim üzerinden başladım. Gün sonuna 3 alternatif çatının da 3 boyutlu çizimi tamamlandı ve renderları alınarak teslim edildi. Alternatif 1: Basit kırma çatı şeklinde ve çatıya doğru 3 basamaklı kedi merdiveni.

9 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 7 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 10/07/2015 (5.Gün) Alternatif 2: Yağmur su akışının sağlanması için oluşturulan oluk ve basit kırma çatı şekli.

10 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 8 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 10/07/2015 (5.Gün) Alternatif 3: Yağmur su akışının sağlanması için oluşturulan oluk ve pitamit çatı şekli.

11 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 9 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 13/07/2015 (6.Gün) Güne daha önceden rölevesi alınan ve çizimleri hazır olan Mavişehir, Venedik Sitesinde bulunan Özlem Ahmet Işık evi projesinin tasarımıyla başlandı. Keşif fotoğrafları incelendi, müşterinin neler istediği, nerede ne olabileceği, hangi odalara müdehale edilip edilmeyeceği konusunda tasarım süreci başladı. Röleve çizimleri incelendi. Mimar Muzaffer Erpınar gün içinde evin tüm katlarını müşteri ihtiyaçları doğrultusunda daha kullanışlı alanlar sağlama amacıyla tasarlamaya başladı.

12 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 10 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 14/07/2015 (7.Gün) Mimar Muzaffer Erpınar ın başladığı Özlem Ahmet Işık evi projesinde tasarlanan katların 2 boyutlu çizimlerinin müşteriye sunum amacıyla yapılması istendi. Zemin kat tasarımında mutfak ve misafir tuvaleti yerleri değiştirilmiş, merdivende kullanılan ayakkabılık yerini girişte almıştır. Müsteriye sunulacak zemin kat planı tamamlandı.

13 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 11 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 15/07/2015 (8.Gün) İç mekan tasarımına başlanan Mavişehir, Venedik Sitesi Özlem, Ahmet Işık evi Projesinde 1. kat tasarımına başlandı. Odalara müdahale edilmeden mobilya yerleşimi yapıldı. Tasarlanan katın 2 boyutlu çizimlerinin müşteriye sunum amacıyla yapılması istendi. Müsteriye sunulacak 1. kat planı tamamlandı.

14 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 12 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 16/07/2015 (9.Gün) Güne tasarlanan zemin ve 1.katta incelenerek ve müşterinin isteği doğrultusunda çatı katının tasarımına başlandı. Tasarlanan katın 2 boyutlu çizimlerinin müşteriye sunum amacıyla yapılması istendi. Müsteriye sunulacak çatı katı planı da tamamlanmıs oldu.

15 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 13 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 20/07/2015 (10.Gün) Güne ilk hafta Mimar Muzaffer Erpınar tarafından tasarlanmaya başlanan Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesindeki zemin kata ilave mutfağın uygulanacak olan çizimlerine başlandı. Gün içinde çizim bitirildi, 1/20 ölçekte çıktısı alındı ve teslim edildi.

16 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 14 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 21/07/2015 (11.Gün) Müşteri doğrultusunda karar verilmiş olan sundurma çatının cephe ve plan çizimlerine başlandı. Karar verilen alternatif 1 deki sundurma çatı uygulaması ve eklenen yağmur su oluğu, çizimleri gün içinde tamamlanarak teslim edildi.

17 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 15 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 21/07/2015 (11.Gün) Müşteri doğrultusunda karar verilmiş olan sundurma çatının cephe ve plan çizimlerine başlandı. Karar verilen alternatif 1 deki sundurma çatı uygulaması çizimleri gün içinde tamamlanarak teslim edildi.

18 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 16 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 22/07/2015 (12.Gün) Çizimleri yapılmış olan sundurma çatının 3 boyutlu çizimi istendi. Daha önceden hazır olan 3 boyutlu çatı üzerinden değişiklikler yapıldı. Üzerine seçilen malzemeler ve diğer cephelerde eklenerek müşteriye sunma amaçlı renderları alındı. Giriş Sağ Cephesi; Giriş Sol Cephesi;

19 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 17 Sahilevleri Turan Bababalım Evi Projesi Tarih: 22/07/2015 (12.Gün) Giriş Cephesi; Havuz Cephesi;

20 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 18 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 23/07/2015 (13.Gün) Güne daha önceden iç mekan tasarımına başlanmış, çizimleri hazır ev projesinde müşteri doğrultusunda malzeme değişikliğine karar verildi. Değiştirilen salon malzemeleri isimleri planlara işlendi.

21 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 19 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 23/07/2015 (13.Gün) Sonrasında salon uygulama çizimlerinin incelenip, uygulanacak priz, menfez, perdelik ve şömine kısımlarının ölçüleri kontol edildi ve 1/20 ölçüde çıktıları alınarak gün sonlandırıldı.

22 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 20 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 24/07/2015 (14.Gün) Gün içinde yatak odalarının değiştirilen malzemeleri de çizimler üstüne işlenerek, uygulama aşamasında verilecek tasarım çizimleri kontrol edildi. Cephe çizimlerinde yatak başı tasarımı ve malzemesi müşteri doğrultusunda değiştirildi. Önceden iki yanda ahşap orta kısım deri olan tasarım, ahşap çerçeve içinde deri çevresine ise duvar kağıdı veya boya uygulanması karar verilmiş.

23 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 21 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 24/07/2015 (14.Gün)

24 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 22 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 27/07/2015 (15.Gün) Önceki günlerde salon ve yatak odası çizimlerinde değiştirilen malzemeler ve tasarımların müşteriye 3 boyutlu hali gösterilmek amacıyla benden hazır olan 3 boyutun üzerinde, yapılan değişikliklerin işlenmesi istendi. Daha önceden cam malzemeden olan raflar gri renkte ve ahşap ünite şeklinde tasarlandı. Sonrasında yatak odasının 3 boyutlusuna geçildi. Yatak cephesinde değiştiren, yatak baş bölümü gri ahşap çerçeve içinde deri yapıldı. Değiştirilen salonun ve yatak odasının yeni hallerinin renderı alındı ve teslim edildi.

25 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 23 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 27/07/2015 (15.Gün)

26 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 24 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 27/07/2015 (15.Gün) Tasarlanan çocuk odalarında ise tasarım ve malzeme değişikliğine gidilmediği için hazır 3 boyutlu modellemesinden daha iyi renderları alındı.

27 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 25 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 27/07/2015 (15.Gün)

28 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 26 Karşıyaka Ahmet Şeyma Bababalım Evi Projesi Tarih: 27/07/2015 (15.Gün)

29 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 27 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 28/07/2015 (16.Gün) Özlem Ahmet Işık evi projesinde ilk aşama tasarımı yapılmış müşteriye sunmak amaçlı çizimler hazırlanmıştı. Müşteri doğrultusunda değiştirilen yerler işlendi, çizimler detaylandırıldı. Zemin kat, 1. kat ve çatı katı planları çizimleri gün içinde tamamlanmış oldu.

30 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 28 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 28/07/2015 (16.Gün)

31 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 29 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 28/07/2015 (16.Gün)

32 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 30 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 29/07/2015 (17.Gün) Özlem Ahmet Işık evi projesinde tasarlanan katların düzeltilen çizimlerinin müşteriye sunmak amaçlı boyanması istendi. 3 katında çizimleri düzeltildikten sonra photoshopta istenen renk ve malzemlere göre boyadığım çizimler bitirilerek teslim edildi.

33 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 31 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 29/07/2015 (17.Gün)

34 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 32 Mavişehir, Venedik Sitesi Ev Projesi Tarih: 29/07/2015 (17.Gün)

35 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 33 İbrahim Sönmez Evi İç Mekan Tasarımı Tarih: 30/07/2015 (18.Gün) Mimar Muzaffer Erpınar İbrahim Sönmez uygulanacak iç mekan tasarımı çizimlerini kontrol etti. Önceden hazırlanmış olan uygulama çizimleri üzerinde müşteri doğrultusunda değiştirilen yerler ve malzemeler çizimlere işlendi. Şömine üstğne malzeme buruşuk duvar kağıdı seçilmiş televizyon bölümüne ise patlatma taş uygulanması istenmiş ve salon tasarımı hala devam edilmektedir.

36 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 34 İbrahim Sönmez Evi İç Mekan Tasarımı Tarih: 30/07/2015 (18.Gün) Sonrasında yatak odası uygulama çizimleri gözden geçirildi. Tuvalet masası tasarımının değişiklikleri hakkında bilgi edinildi ve çizimlerde değişiklikler düzeltildi.

37 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 35 İbrahim Sönmez Evi İç Mekan Tasarımı Tarih: 31/07/2015 (19.Gün) Güne çocuk yatak odasında uygulanacak tasarım detaylarının çizimi hakkında bilgi alınarak başladı. Alınan bilgiler doğrultusunda değişiklikler düzenlemeler ve ölçü detaylandırılması yapıldı. Sadece malzeme değişikliğine gidilmişti.

38 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 36 İbrahim Sönmez Evi İç Mekan Tasarımı Tarih: 31/07/2015 (19.Gün)

39 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 37 İbrahim Sönmez Evi İç Mekan Tasarımı Tarih: 03/07/2015 (20.Gün) Güne müşteriye sunmak amaçlı değiştiren salon, yatak odası çizimleri de 1/20 ölçekte çıktısı alındı ve teslim edildi. Salon ve yatak odasının 3 boyutlu modelleri müşterinin kararı doğrultusunda yapılacağı için son günümde çocuk odasında değiştirilen malzemelere ilişkin hazır olan 3 boyutlu çizim verildi, yeni malzemelere göre render aldım ve gün sonlandı.

40

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003017 ELİF TÜRKMEN AĞUSTOS / 2014 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : Elif TÜRKMEN NUMARASI : 10080003017

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 10080003175 SILA BAKIRCI İZMİR

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 10080003175 SILA BAKIRCI İZMİR T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 10080003175 SILA BAKIRCI İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : SILA BAKIRCI NUMARASI : 10080003175 YARIYILI

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 11080003050 EKİN ALİYAZICIOĞLU TEMMUZ,2015 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : EKİN ALİYAZICIOĞLU NUMARASI

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003029 GÖZDE ÖZGÜR 17 HAZİRAN 2013 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :GÖZDE ÖZGÜR NUMARASI :10080003029

Detaylı

T.C. YAġAR ÜNĠVERSĠTESĠ MĠMARLIK FAKÜLTESĠ ĠÇ MĠMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU

T.C. YAġAR ÜNĠVERSĠTESĠ MĠMARLIK FAKÜLTESĠ ĠÇ MĠMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU T.C. YAġAR ÜNĠVERSĠTESĠ MĠMARLIK FAKÜLTESĠ ĠÇ MĠMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 12080003041 IġINSU DĠKMEN EYLÜL, 2015 ĠZMĠR STAJ YAPAN ÖĞRENCĠNĠN ADI SOYADI : IġINSU DĠKMEN NUMARASI : 12080003041

Detaylı

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım.

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. 1 Felsefemiz İşverenin hayallerini referans alarak tasarımda fark yaratmak, kişiye özel ve projenin gerektirdiği konsepti

Detaylı

hayallerinizi inşaa ediyoruz

hayallerinizi inşaa ediyoruz hayallerinizi inşaa ediyoruz İstanbul hiç bu kadar yakın olmamıştı. İstanbul da çalışıp Bursa da yaşayabilirsiniz. Canınız boğazda kahvaltımı yapmak istiyor, 75 dk. sonra ordasınız. Yeni adresiniz; tarihi

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm İstanbul un loft stilindeki rezidans projelerinden birinde yer alan daire, Monlab Design ın kurucusu mimar Damla Kılıç Berberoğlu imzası taşıyor. Mimarın eşi ve kendisi için tasarladığı ev, yeni nesil

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Fakülte No Bölümü Staj Yeri Başlama ve Bitiş Tarihi Çalışmadığı Gün Sayısı Geçerli Toplam İş Günü Staj Kabul Onayı Öğrenci

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080004008 BEDRİ TAYFUR HAZİRAN, 2013 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : BEDRİ TAYFUR NUMARASI : 10080004008 YARIYILI : 4.

Detaylı

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Bugüne dek çalıştığı farklı projelerle ödüller alan, 2012 senesinde

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Staj Kabul Belgesi Form1a SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih:.. /. /.. Nolu, öğrenciniz......, şantiye / büro stajını kurumumuzda/şirketimizde /.... tarih aralığında yapması uygundur.

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

BOĞAZA. sevgiyle gülümseyen bir ev... Özlem ve Halit Akyürek ten Boğaz da bir restorasyon çalışması...

BOĞAZA. sevgiyle gülümseyen bir ev... Özlem ve Halit Akyürek ten Boğaz da bir restorasyon çalışması... ev de Kuzguncuk un köy içi dokusunu, bugüne dek geçirdiği yangınlardan kalabilen ve 19. yy ın ikinci yarısıyla 20 yy ın başına tarihlenen sıra evler, tek evler, köşkler ve son dönem apartmanları oluşturuyor.

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ KONU: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TASARIM STÜDYOSU YER: ESKİ BAHÇE KAFE YERLEŞKESİ /KAMPÜS 1.

Detaylı

Saygılarımızla, A.Şevki OMAĞ

Saygılarımızla, A.Şevki OMAĞ Moda Caddesi No:180 K.2 D.9 81300 Kadıköy/İstanbul Telefon: +90 216 3467726 Fax: +90 216 3491957 Şirketimiz ŞÖN Mühendislik Mimarlık ve Dekorasyon Ltd. Şirketi adıyla 1989 yılında kurulmuştur. Şirketimizin

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon programı iç dekorasyon modelleri iç dekorasyon fiyatları

Detaylı

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL-YAN DAL PROGRAMLARI KARŞILAŞTIRMALI TABLO

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL-YAN DAL PROGRAMLARI KARŞILAŞTIRMALI TABLO İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL-YAN DAL PROGRAMLARI KARŞILAŞTIRMALI TABLO ÇİFT ANADAL PROGRAMI TABLO 1 İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI ÇİFT ANADAL PROGRAMI MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

RESTORASYON RAPORU SEDES MİMARLIK

RESTORASYON RAPORU SEDES MİMARLIK KINALIADA 46 ADA 10 PARSEL SİVİL MİMARLIK ÖRNEĞİ TESCİLLİ YAPI RESTORASYON RAPORU SEDES MİMARLIK KINALI ADA AHŞAP ESKİ ESER RESTORASYON RAPORU İLİ : İstanbul İLÇESİ : Adalar MAHALLESİ : Kınalı Ada CADDESİ

Detaylı

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat 1 Poli Yapı 013 yılında kurulmuş olup, güçlü yapısıyla inşaat sektöründe hizmet vermektedir. Her projesinden ailenizin mutluluğunu hedefleyen Poli Yapı, gerçekleştirdiği yapılar ile hayallerinize açılan

Detaylı

KOD DERSİN ADI Z/S T U AKTS AKTS* İÇT111 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımına Giriş I Z İÇT113 Temel Tasarım Eğitimi I Z

KOD DERSİN ADI Z/S T U AKTS AKTS* İÇT111 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımına Giriş I Z İÇT113 Temel Tasarım Eğitimi I Z NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM PLANI ZORUNLU VE SEÇMELİ DERS LİSTESİ 1. Yarıyıl İÇT111 İç Mimarlık

Detaylı

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda Limana 1 dakika Bankalar yanınızda 0324 332 00 29 www.portplusmersin.com İstikrarlı Yükseliş Uzun Soluklu Kazanç Sektörünüzün getirdiği değişim ve ihtiyaçlar doğrultusunda markanıza hizmet eden Large ve

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

Locksmith Software Technologies Ofisi

Locksmith Software Technologies Ofisi PROJE Locksmith Software Technologies Ofisi Açık ofis, esnek mekanlar Locksmith Software Technologies Ofisi PROJE KÜNYESI Proje Yeri: Çankaya, Ankara İşveren: Locksmith Software Technologies Proje Tarihi:

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

MESLEK RESMİ DERSİ. Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri. Hazırlayan. Öğr. Gör.

MESLEK RESMİ DERSİ. Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri. Hazırlayan. Öğr. Gör. MESLEK RESMİ DERSİ Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri Hazırlayan Öğr. Gör. Cahit GÜRER 26.02.2009-Afyonkarahisar YAPI Canlıların beslenmek ve barınmak

Detaylı

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No :

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : Staj Türü : Staj Yeri : [ Ay, Yıl ] T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ KONU: Ç.Ü. Dış İlişkiler Birim Binası YER: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ / ADANA 1. Konu Hakkında Genel

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AMASYA ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI OCAK 2016 İçindekiler 1- GENEL DEĞERLENDİRME... 2 1.1- Kuruluşun Yatırımlarının Finansman

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

17 yılı aşan süre içerisinde edindiğimiz tecrübe ve müşteri memnuniyetini sağlama da gösterdiğimiz başarı, en büyük sermayemizdir.

17 yılı aşan süre içerisinde edindiğimiz tecrübe ve müşteri memnuniyetini sağlama da gösterdiğimiz başarı, en büyük sermayemizdir. 17 yılı aşan süre içerisinde edindiğimiz tecrübe ve müşteri memnuniyetini sağlama da gösterdiğimiz başarı, en büyük sermayemizdir. Günümüzün değişen ihtiyaçlarını araştırarak, esnek yapımıza öncü ve değişen

Detaylı

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin ... öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil Nazım Hikmet ZEYTİNL K EVLERİ

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim.

Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim. (STAJ DOSYASI VE RAPORU TESLİM DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ) (Form No: 1) GAZİ ÜNİVERSİTESİ BAŞKANLIĞI NA Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla

Detaylı

Bakış açınızı değiştirecek Ev

Bakış açınızı değiştirecek Ev art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 62 MART - NİSAN 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Söyleşi Hayata ve doğaya yakın olmak Süha Derbent Dokunulası evler Ralph Anstoetz Bakış açınızı değiştirecek Ev

Detaylı

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası Satılık - Villa 219,000 235 m2 Aydın / Kuşadası Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli : Triplex Yapının

Detaylı

www.bilimnettasarim.com/ dekorasyon 40500 0,59 0,35 mobilya boyama 3600 0,53 0,37 sprey boya 3600 0,45 0,29 ev boyama 2400 0,15 1,15 boyacı 1900 0,59

www.bilimnettasarim.com/ dekorasyon 40500 0,59 0,35 mobilya boyama 3600 0,53 0,37 sprey boya 3600 0,45 0,29 ev boyama 2400 0,15 1,15 boyacı 1900 0,59 www.bilimnettasarim.com/ dekorasyon 40500 0,59 0,35 mobilya boyama 3600 0,53 0,37 sprey boya 3600 0,45 0,29 ev boyama 2400 0,15 1,15 boyacı 1900 0,59 1,39 boyacı fiyatları 260 0,83 1,57 tepe home 110000

Detaylı

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde

Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde Büyük Küçük Herkesin Hayallerinde www.ifbkameryapi.com www.ifbkameryapi.com HAKKIMIZDA Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Bursa nın gurur duyduğu bir şirket olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

MİMARLIK VE ŞEHİR PLANLAMA BÖLÜMÜ

MİMARLIK VE ŞEHİR PLANLAMA BÖLÜMÜ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU MİMARLIK VE ŞEHİR PLANLAMA BÖLÜMÜ TEMMUZ, 011 MİMARLIK VE ŞEHİR PLANLAMA BÖLÜMÜ DERS DAĞILIM ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ZORUNLU DERSLER DERSLER DERS PLANI 1.. 3. 4. ATATÜRK İLKELERİ

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

Geçmiş zaman olur ki...

Geçmiş zaman olur ki... Gümüşsuyu nda yüksek tavanı ve geniş doğramalı pencereleriyle dikkat çeken eski eser bir binada- lığından uzak bir konuma sahip. Bina yalnızca dört duvarı korunabilecek düzeyde ayakta, düşey bölücüler,

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 11080003033 HÜLYA TURNAGÖL 07 TEMMUZ 2014 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :HÜLYA TURNAGÖL NUMARASI :11080003033

Detaylı

2018 FİYAT LİSTESİ.

2018 FİYAT LİSTESİ. 2018 FİYAT LİSTESİ Su Tesisatı Elektrik Tesisatı Doğal Gaz Tesisatı Petek Temizliği İçme Suyu Tesisat Dezenfeksiyonu İç Tasarım Yenileme Mutfak, Banyo, Komple Ev Tadilatı Tadilat & Tamirat & Montaj i 1

Detaylı

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl www.newlineo om Hakkımızda New Line Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Masko mobilyacılar sitesinde mağaza ve proje

Detaylı

MİMARİ PROJE RAPORLARI

MİMARİ PROJE RAPORLARI BACA +9.06 alaturka kiremit %33 eğim +8.22 +8.35 %33 eğim %33 eğim +7.31 +7.10 +6.45 yağmur oluğu +6.45 P1 P1 P1 P1 P1 P1 +5.05 +5.05 giyotin pencere giyotin pencere giyotin pencere giyotin pencere giyotin

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1 ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr 2015-2016 www.yurtburs.itu.edu.tr 1 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci Yurtlarımız yaklaşık 4.500 yatak kapasitesi ile öğrencilerine Gümüşsuyu ve Ayazağa yerleşkeleri

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

GAZİANTEP - ŞAHİNBEY HAYRİYE OSMAN KÜLEKÇİ İLKOKULU HAYALDEN GERÇEĞE PROJESİ

GAZİANTEP - ŞAHİNBEY HAYRİYE OSMAN KÜLEKÇİ İLKOKULU HAYALDEN GERÇEĞE PROJESİ GAZİANTEP - ŞAHİNBEY HAYRİYE OSMAN KÜLEKÇİ İLKOKULU HAYALDEN GERÇEĞE PROJESİ N A R L I T E P E M A H A L L E S İ 9 N O L U C A D D E Ş A H İ N B E Y / G A Z İ A N T E P HAYRİYE OSMAN KÜLEKÇİ İLKOKULU Gaziantep

Detaylı

4. KISIM KAT PLANLARI. www.arterium.com.tr

4. KISIM KAT PLANLARI. www.arterium.com.tr KAT PLANLARI 1. KAT A-01 A-10 A-02 A-09 A-03 A-08 A-04 A-07 A-05 A-06 Brüt 48m 2 Stüdyo daire Brüt 74m 2 1+1 daire Odası, Brüt 64m 2 1+1 daire Yaşam Alanı, Açık Mutfak, Yatak Odası, A-04 A-03 A-02 A-01

Detaylı

Violet Yatak Odası Ürün Özellikleri ve Tüketiciye Sağladığı Faydalar

Violet Yatak Odası Ürün Özellikleri ve Tüketiciye Sağladığı Faydalar 17.08.2016 YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu: Yeni Ürün Bilgilendirmesi Sayı No: 2016-007 Sayın Anabayimiz, Bellona markamızda panel mobilya ürün grubu içerisine dâhil edilen Violet Yatak Odası ürünümüze

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar...

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar... northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER 520 KONUT luk yepyeni bir KENT Herkes ev sahibi oluncaya kadar... 50 44 51 45 52 46 43 53 55 54 49 48 47 35 34 42 33 41 32 40 39 38 31 30 37 36 22 29 21 11 28

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname

DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname Site Alanı Site ortak alanları Ruhsat ve Projelendirme Toplam site alanı 22.340 metrekareden oluşmakta olup 25 Adet birbirinden farklı veya aynı olabilecek şekilde parsellendirilip

Detaylı

TERASLA EVİN YARIŞI EVLER

TERASLA EVİN YARIŞI EVLER Geçen ay Çukurcuma daki Galeri Artist te eserlerini sergileyen Deniz Say, evindeki atölyesinde çalışmaktan çok mutlu. TERASLA EVİN YARIŞI Şehrin en kaotik noktalarından birinde karşımıza çıkan Mimar Soli

Detaylı

A B. Anlatılmaz yaşanır...

A B. Anlatılmaz yaşanır... 01 02 09 10 17 18 25 03 08 11 16 19 24 04 07 12 15 20 23 06 13 14 21 22 26 27 28 31 32 33 34 35 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 62 86 63 87 A B C D E F G H I J K L M 91 89 92 94 88 90 93

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Tarihin Mimarisi,

Tarihin Mimarisi, Tarihin Mimarisi, Doğanın Estetiği İle... Merhaba Uzman Yapı, kurulduğu günden bu yana, sağlam bir gelecek ve huzur dolu bir hayat için sorunsuz yaşam alanları sunmayı hedeflemiştir. Amorium evleri de

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ MİMARLIK BİLGİSİ DERSİ KONU: MİMARİ PROJE AŞAMALARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ MİMARLIK BİLGİSİ DERSİ KONU: MİMARİ PROJE AŞAMALARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ MİMARLIK BİLGİSİ DERSİ KONU: MİMARİ PROJE AŞAMALARI Mimar MiMAR, mesleğini uygularken, çalışmalarında tasarımını çizili belgeler ile bu belgeleri

Detaylı

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... İZMİR Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... ÇEŞME Antik çağlardan günümüze uzanan eşsiz tarihi, sakin ve huzurlu yapısı,

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? MEŞE AĞACI Eski uygarlıklarda Zeus'un kutsal ağacı olarak bilinen meşe, Kayıngiller ailesinden bir ağaç türüdür. 400 kadar türü bulunan meşe ağacının

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

K4-109, Budva'da Hotel

K4-109, Budva'da Hotel Montenegro Emlak Konutları +382 68 803389 +382 68 803382 Karadağ'ın lider emlak ilan sitesi +382 68 803381 info@luxestate-montenegro.com +905338754767 K4-109, Budva'da Hotel 3 500 000 Emlak Tıpı: Işyeri

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRI I.YARIYIL Y. YIL ÖN KOŞUL KODU DERSİN ADI Z/M/S T U TOPL MIM14101 TEMEL TASARIM Z 2 4 6 4 8 MIM14103 ANLATIM VE SUNUM TEKNİKLERİ I

Detaylı

süper ev kdeniz deki Hazırlayan Çiğdem HASANOĞLU

süper ev kdeniz deki Hazırlayan Çiğdem HASANOĞLU kdeniz deki süper ev Sürdürülebilir mimarinin güncel örneklerinden Ström Architects imzalı S 00 / 30 numaralı Superhouse, Akdeniz in özel bir koyunda yer alan ve kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı.

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI İÇM PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI İÇM PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 BAHAR YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ KONU: SANAT OKULU YER: Ç.Ü. DIŞ İLİŞKİLER BİNASI 1. Konu Hakkında Genel Aç ıklama Çukurova

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA

BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA Güven ve kalite! Seçkin bir yaşam! Şehir içinde daha iyi bir hayat sloganı ile tasarlanan Münire Hanım Apartmanı, kapalı otopark ve alternatifli

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com REFERANSLAR AKIN İNŞAAT AKIŞ PLAZA AROS İNŞAAT GÜNDOĞAR DEMİR GÜNDOĞAR (MAJESTIC

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI DERS PROGRAMI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI DERS PROGRAMI YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2016 2017 AKADEMİK YILI DERS PROGRAMI 1.Dönem (Güz) 25 saat 2.Dönem (Bahar) 26 saat INAR 110 İç Mimarlıkta Temel İç Mimarlıkta

Detaylı

evim olsun...

evim olsun... www.eurotolia.com.tr evim olsun... evim olsun... Büyükçekmece Gölü PROJE KÜNYESİ Proje Adı : EUROTOLIA Büyükçekmece Panorama Evleri Projenin Yeri : Büyükçekmece / İSTANBUL Yüklenici : TURCO İnşaat Ltd.

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ MİM 241 YAPI BİLGİSİ II Prof.Dr. Nilay COŞGUN Arş.Gör.Dr. Seher GÜZELÇOBAN MAYUK Arş.Gör. Nurşah SETER Arş.Gör. Fazilet TUĞRUL Arş.Gör. Selin

Detaylı

T.C CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ

T.C CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ T.C CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ 1.YARIYIL İCM 101 Projeye Giriş 1 AKTS 7, KREDİ (4+4)6 Derste, iç mimariye özgü temel kavramlar hakkında

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU STAJ YAPANIN Adı ve Soyadı Programı Okul Numarası :. : : Müessesenin Adı Kısım inden Çalışma Süresi ine İş Günü

Detaylı