KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ Yıl. Kral Fest. Muharrem ayı Özel Etkinliği. Aşk Alevi. Öğretmenler Günü Konseri. Erol Parlak Aysun Gültekin

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ 2014. 20.Yıl. Kral Fest. Muharrem ayı Özel Etkinliği. Aşk Alevi. Öğretmenler Günü Konseri. Erol Parlak Aysun Gültekin"

Transkript

1 KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ Yıl Kral Fest Muharrem ayı Özel Etkinliği Aşk Alevi Öğretmenler Günü Konseri Erol Parlak Aysun Gültekin 2

2 3

3 Sevgili Hemşehrilerim, Bir milletin; millet olabilmesi o milletin kültür ve sanata vermiş olduğu kıymet ile mümkündür. Kültür ve sanata ne ölçüde kıymet veriyorsak, o ölçüde sevgi, saygı, hoşgörü ve muhabbet kuşaktan kuşağa aktarılabilir. Aynı zamanda o ölçüde de bilinçli ve erdemli bir toplum olmayı hak ediyoruz demektir. Kültür ve sanat bizi hakikate ulaştıracak önemli bir yoldur. Küçükçekmece Belediyesi olarak yapmış olduğumuz etkinliklerle kültür ve sanatın sayısız hedeflerine ve faydalarına ulaşmaya çalışıyoruz yılı Ekim ayı Kültür ve Sanat sezonuna nitelikli ve dopdolu bir programla giriş yaptık. Gayemiz; aynı niteliğin Kasım ayında da devam etmesidir. Bu amaçla; alanında kıymetli çalışmalara imza atmış birçok yazar, sanatçı ve akademisyenlerimizle Edebiyat, Tarih, Tasavvuf, Siyaset, Felsefe, Psikoloji gibi alanlarda nitelikli söyleşi ve konferanslarımıza bu ay da devam edeceğiz. Aydın ve münevver bir neslin yetişmesinde çok büyük paya sahip kıymetli öğretmenlerimizi de unutmadık. 24 Kasım Öğretmenler Günü nde Türk Halk Müziği sanatçılarımız Erol Parlak ve Aysun Gültekin ile öğretmenlerimize keyifli bir akşam yaşatmaya çalışacağız. Bu ay içinde, İslâm âlemi olarak yüreğimizin en derininde hissettiğimiz 10 Muharrem in sene-i devriyesi olması dolayısıyla Aşk Alevi adlı özel bir etkinliğimiz olacak. Bu programımızla gönüllerimizdeki Ehl-i Beyt muhabbetini bir kez daha hatırlayacak ve hatırlatmaya çalışacağız. Aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümünde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ü minnetle anıyor, hazırlamış olduğumuz etkinliklerimizde sizleri daima aramızda görmeyi ümid ediyorum. Temel KARADENİZ Küçükçekmece Belediye Başkanı 1

4

5 tiyatro kasım Fehim Paşa Konağı YAZAN Turgut Özakman YÖNETEN Kerem Yılmaz Coşkun Gültekin, Elçin Gürler, Alim Dedei, Hasan Ozan Eren, Burak Aydın, Hikmet Gökhan Öztek, Ali Nadir Birim, Mahmut Ugar, Emel Bertan, Hazal Erulusoy, Furkan Yurt, Kevser Çamoğlu Atölye Tayfası - İki Perde Sıkıldım ben bu kabadayılık oyunundan. Hiç kimse sevda şarkısı söylemiyor. Ela gözden, güzel yüzden, çiçekten böcekten söz eden yok. Yalnız çığlık atıyoruz. As, kes, vur, kır, döv, söv, yak, yık, saldır, daldır, oldur! Kan gölünde nilüfer açar mı? Toprağı yüz bin insanın gözyaşıyla sulasak, bir tek çiğdem yeşertebilir miyiz? Babayiğit in hası karınca bile ezmez. En bilekli el diye okşayan ele derim; en yürekli kabadayı da herkesi yüreğine sığdıran insandır. Turgut Özakman ın yazdığı bu oyun, Atölye Tayfası nın geniş kadrosuyla sahneleniyor. 7 Kasım Cuma Saat: 20.00

6 tiyatro kasım Ayyar Hamza YAZAN Ali Bey YÖNETEN Tarık Şerbetçioğlu Naci Taşdöğen, Tarık Şerbetçioğlu, Nejmi Aykan, Özkan Ayalp, Tunca Soysal, Nermin Koçak, Hande Akkent, Handan Aydın, Uğur Göncü, Begüm Akdoğan, İlknur Durmaz, Ayşegül Yazıcı, Ömer F. Ustaoğlu Ve İlhan Daner. İstanbul Kumpanyası - İki Perde Muhterem Efendi ve Zuhuri Efendi İstanbullu varlıklı iki kişidir. İkisinin de Sena Bey ve Nimet Bey adında oğulları vardır. Babalar oğullarının kendi seçtikleri kızlarla evlenmelerini ister. Ancak gönül ferman dinlemez. İki beyzade de kendi istedikleri kızlar ile evlenebilmek için Nimet Bey in uşağı Hamza dan yardım isterler. Hamza lakabına uygun Ayyar bir adamdır. Öyle bir oyun hazırlar ki işler karışır ama öte yandan da bu karışıklık beyzadelerin mutluluğa kavuşmalarını sağlar. Sıcak ve eğlenceli bir komedi Ayyar Hamza yeni bakış açımızla günümüz seyircisinin huzuruna müzikli, danslı eğlenceli bir oyun olarak çıkıyor. Fazla söze gerek yok o halde buyurun izleyin. Keyifli seyirler 7 Kasım Cuma Saat:

7 tiyatro kasım İnsanlık Hali YAZAN Filiz Bozok YÖNETEN Filiz Bozok Filiz Bozok, Gökhan Soykök, Begüm Algan, Oben Onur, Ayça Yavuzok, Metin Bozok, Feramuz Tanrıverdi, İlker Okyay, Mahmut Can Yılmaz Tiyatro Bozok - İki Perde Derman ile Safiye mahallenin müzmin bekar kardeşleridir. Bir gün Hüsna ile Kehribar hayatlarına dahil olur. Sıradan insanların, sıra dışı hayatlarını anlattığımız oyunda; safiye ile kehribar ın başına gelmeyen kalmaz. Safiye evlenebilecek mi? Derman Narin e kavuşabilecek mi? Siyaset Hanım ve Fitnat ın söylediği tebeşirci nine kim? Tayfun ve Zennube ne iş yapar? Hasret ile Basiret ne konuşuyor? Hırsız kim? Hepsi İnsanlık Hali nde Kasım Cuma Saat:

8 tiyatro kasım Şenlik Çıkmazı YAZAN Erkan Gündüz YÖNETEN Ali Yaylı Ercüment Balakoğlu, Mustafa Cankılıç Sena Karaman, Hikmet Kırmızıkaya, Cem Bozucu, Halit Tümkan, Burçin Bozkan, Abdullah Aksoy, Sezgi Gürpınar İstanbul Temaşa Tiyatrosu - İki Perde Şen Mahalle, eski bir roman mahallesidir. Yol geçmez, insan görmez bu mahallede artık ne bir darbuka vurmakta ne de çocuklar sokaklarında oynamaktadır. Herkes başka bir hayal ve umutla mahalleden birer birer ayrılmış ve o neşeli günler tarihe karışmıştır. Fakat gidenlere rağmen kalanlar da vardır. Mahallenin ağabeyi Hüseyin ve ona uyan birkaç aile, tüm olumsuzluklara rağmen gitmeyi düşünmezler. Çünkü yıllara yenik düşen o gizemli evde, yarınlara ümitle bakmalarını sağlayan bir sır gizlidir. Bu sır ise onları birbirine daha çok kenetliyordur. Lakin bu durum uzun sürmeyecektir. Kentsel dönüşüm ile mahallelerinin yıkılacağını öğrenen Hüseyin ve diğer Romanlar, hem sırlarını hem de mahallelerini korumak için bir çare aramaya başlarlar. Sonra ne mi olur? Sonrası Şenlik Çıkmazı nda... Davetlisiniz. 14 Kasım Cuma Saat:

9 tiyatro kasım Paşa Paşa Tiyatro Yahut Ahmet Vefik Paşa YAZAN Gökhan Erarslan YÖNETEN Mutlu Güney Murat Sarı, Ahmet Somers, Ali Çelik, Halil Doğan, Cengiz Daner, Altay Özbek, Ahmet Taşdemir, Cem Zeynel Kılıç, Emir Tayla, M.Coşkun Ülgen, Gökhan Türkal, Burcu Gül Kazbek, Aybanu Aykut, Cihan Ayhan, Mehmet Cem Sürgit, Doruk Ordu, Ömer İvedi, Emin Gökhan Eroğlu, Eray Abdullah Pekcan, Nevzat Cengiz, Nesrin Sütçü, Beliz Sözer, Seda Gün, Müge Gülgün, Zeynep Anacan, Mehtap Gündoğdu, Nilay Gök, Eda Şahin, Onur Erolus, Tuğrul Ozan Tuğrul, Kazım Semih Varol, Ali Murat Altunmeşe, Murat Demirtop, Oğulcan Kayacan Tiyatroları - İki Perde Zaten aktör dediğin nedir ki? Oynarken varızdır, yok olunca da sesimiz bu boş kubbede bir hoş seda olarak kalır. Bir zaman sonra da unutulur gider. Olsa olsa eski program dergilerinde soluk birer hayal olur kalırız. der Fasulyeciyan o ünlü tiradında İşte sahnede göründüğü anda yok olmaya başlayan tiyatroya sahip çıkma çabasıdır Ahmet Vefik Paşa nın Bursa da yaptığı Ahmet Vefik Paşa nın Bursa ya atanıp Fasulyeciyan ın tiyatrosunu sahiplenmesi ve ardından gelişen olayları anlatan bu oyun aslında o günü olduğu kadar bugünü de hicveder. 6 Kasım Perşembe Saat: Kasım Cuma Saat: Kasım Cumartesi Saat: ve Kasım Pazar Saat: Kasım Perşembe Saat: Kasım Cuma Saat: Kasım Cumartesi Saat: ve Kasım Pazar Saat:

10 tiyatro kasım Hayra Alamet Mahallesi YAZAN Erkay Yavuz YÖNETEN Erkay Yavuz Mehmet Aytaç, Alp Tuğhan Taş, Melike Şişman, Mehmet Kurt, Can Ermiş, Deniz Yavuz, Erkay Yavuz,Ali Poyraz Tiyatro Yansıma - İki Perde Hikaye Osmanlı zamanında bir mahallede geçmektedir. İsmail Efendi, muhtarı olduğu mahalleyi ve kahvehanesini dostu Hamdi ye emanet eder. Birgün mahalleye üç Osmanlı hanım efendisi taşınır. Durum üzerine ortalık çalkalanmaya başlar. Mahallenin bütün erkekleri bir bir kadınlara aşık olur. Neleri varsa başlık parası diye ayaklarına serer. Durumun acayipliği Hamdi yi şüphelendirir ve kadınların foyasını ortaya çıkarmaya karar verir. Geleneksel tatta hazırlanmış ve yediden yetmişe herkese hitap eden komedi oyunumuza davetlisiniz. 21 Kasım Cuma Saat:

11 tiyatro kasım Ah Mine-l Aşk YAZAN Yusuf Akçay YÖNETEN Kenan Korkmaz Şenol Kara, Fehmi Gökdeniz, Tanya Aksu, Alper Banko, Ramazan Korkmaz Alternatif Sanat - İki Perde İnsanın, akıl ve nefs ile mücadelesinin anlatıldığı Ah Mine l-aşk, dünyadaki varlığımızın anlamını sorgulayan tek perdelik bir dram. Oyunda aklın hezeyanları, şüpheleri; nefs in zaafları ve insanın bunlarla olan mücadelesi aşk ekseninde anlatılan ve insanın yaşadığı buhran, dünyanın geçiciliği ve ölüm gibi kavramlar karşısında manevi arayışını sorgulayan oyunumuza davetlisiniz. 21 Kasım Cuma Saat:

12 tiyatro kasım Son Tahlilde YAZAN Ulvi Alacakaptan YÖNETEN Raşit Anaral Birlik Sahnesi - Tek perde Popüler kültürün özellikle TV medyası üzerinden bir taşlaması, Stand-up un Meddah geleneğimizle uzlaştığı bu benzersiz anlatım biçimimizin, bu 1000 yıldan eski gösterinin dizinin dibinde ders gördüğü bir oyun Son Tahlilde. Dallas tan Kurtlar Vadisi ne, kadın programlarından tecavüzcü Coşkun a kadar ekrandaki, gazete sayfalarındaki her görüntünün yer aldığı bu güldürüye davetlisiniz. 28 Kasım Cuma Saat:

13 tiyatro kasım Âmak-ı Hayal YAZAN Filibeli Şehbenderzâde Ahmet Hilmi UYARLAYAN ve YÖNETEN Hüseyin Sorgun Mürşit Ağabağ, Şahin Sancak, Murat Kocacık, Sibel Tomaç, Hakan Güngör, Erdoğan Cengiz, Uğur Deniz Yuka, Ekin Bulut, Merve Atabek, Binnur Işık, Selin Özkorkut, Musa Yüzgüleç Tiyatro Nefes - Tek perde Âmak-ı Hayal, dönemin hercai genci Raci nin, bir mezarlıkta karşısına çıkan Aynalı Baba lakaplı kişinin rehberliğinde çıktığı hayalî yolculuğunu anlatıyor. Raci bu yolculukta, Cennet in uzağına düşen bir âdem olarak çıkıyor karşımıza Ve Hindistan da Buda dan, Zerdüşt ile yüzleşmesine, Ejderha ile savaşından, Çin e uğrayıp Zümrüd-ü Anka nın üzerinde uzayın derinliklerine yol alışına uzun bir yolculuğa çıkıyor. Son olarak Hürmüz ile Ehrimen in, iyi ile kötünün ezeli kavgasına tanık olan, Hikmet olarak savaşa katılan Raci, bu savaşın ardından, aradığını babasının dizinin dibinde, evinde buluyor. 28 Kasım Cuma Saat:

14 tiyatro kasım Güneş Batarken Bile Büyük YAZAN Kazım Akşar YÖNETEN Kazım Akşar Reha Özcan, Meral Bilginer, Atsız Karaduman, Hakan Güneri, Engin Delice, Ayla Baki Yücesoy, Berrin Akhasanoğlu, Mehmet Şahin, Gökalp Kulan, Cansu Gültekin, Şeyda Terzioğlu, Selin Tekman, Pınar Efe, Rezzak Aklar, Berk Yücesir, Tolga Kortunay Birlik Sahnesi - 2 Perde Johann Wolfgang von Goethe nin alt sınıftan bir kadınla evlenerek Weimer dan ayrılması ve taşraya taşınması sürecini konu edinen oyun, yazarın Napoleon istilası altındaki ülkesinde geçirdiği dönem, özellikle hayatındaki kadınlar ile ilişkisi odağında ele alınırken biz yazarın gözündeki dünyaya, yaşamına, hatta evine konuk oluruz. 13 Kasım Perşembe Saat: Kasım Cuma Saat: Kasım Cumartesi Saat: ve Kasım Pazar Saat: Kasım Perşembe Saat: Kasım Cuma Saat: Kasım Cumartesi Saat: ve Kasım Pazar Saat:

15 13

16 14

17 çocuk tiyatrosu kasım Renkler Ülkesinin Hikayesi YAZAN İlknur Demir YÖNETEN İlknur Demir Onur Sarıaltın, Nihan Aypolat, Berke Şanlı, Melek Küçükdağ, Zeynep Filizci Tiyatro Lika - Tek perde Ödevi için hikaye okuması gereken Işıl çok sıkılır ve ailesinden yardım ister. Işıl ın hikayeyi okumadan özetini çıkarmak istediğini anlayan ablası ona bir kalem verir ve arkadaşları gelmeden ödevini bitirmesini ister. Hikayeyi okumaya başlayan Işıl kalemini yatağının altına düşürür ve kalemini ararken kendisini Renkler Ülkesi nde bulur. Burada tanıştığı Kırmızı kalem, Kurşunkalem, Silgi ve Suluboya dan okuduğu hikayeyi anlatmalarını ister. Hikayeyi anlatmanın Işıl a faydası olmayacağını düşünen kahramanlarımız hikaye okumayı nasıl eğlenceli hale getirebileceğini göstermek için Işıl ın okuduğu hikayeyi canlandırmak isterler. Renkler Ülkesi ndeki kahramanlarımız Işıl ın anlatımıyla hikayedeki eşek, kedi, köpek ve horozun başına gelenleri oynarken sizin yardımınıza ihtiyaçları olacak. Peki, siz Renkler Ülkesi nde olacak mısınız? 8 Kasım Cumartesi Saat: Kasım Pazar Saat:

18 çocuk tiyatrosu kasım Harry Potter ve Keloğlan YAZAN Şebnem Güler Karacan YÖNETEN Erkan Gündüz Melek İşlek, Elif Acarer, Ahmet Bayrakal, Erkan Gündüz, Meltem Ceylan (Müzikli ve danslı Çocuk oyunu) Birdirbir Çocuk Tiyatrosu - Tek perde Harry Potter özel güçleri olan bir çocuktur. Bir gün nasıl olduğunu bilmediği bir şekilde, Keloğlan ın yanında bulur kendini. Ben bir garip Keloğlan ım diyerek şarkı söyleyen ve bir yandan da zekası ile her işi başaran Keloğlan ise çok ama çok mutludur yeni bir arkadaşı olduğu için. İşlerini özel güçleri ile halletmeye çalışan Harry Potter ın birçok gücü keloğlan ın yanındayken kullanılamaz hale gelir. Keloğlan Padişahın kızı ile evlenmek istemektedir. Harry Potter ile birlikte özel güçlerini değil, akıllarını kullanarak bu işi başarırlar ve Keloğlan sayesinde aklın ne kadar önemli olduğunu anlarız. 8 Kasım Cumartesi Saat: Kasım Pazar Saat:

19 çocuk tiyatrosu kasım Mesnevi den Hikayeler OYUNLAŞTIRAN Şebnem Güler Karacan YÖNETEN Ergin Bal Zeynep Necili, Murat Demirkıranlardan, Bahar Kara, Göktay Tosun, Figen Yankın Bihter Prodüksiyon - İki perde Mevlana nın hayat görüşünü çocuklarımıza anlatmanın en doğru yolu, O nun ölümsüz ve en çok bilinen eseri olan Mesnevi den hikâyelerdir Mevlana nın mesnevisinden güzel hikayeler.. O güzel hikâyelerin içinden çıkan bir oyun Ormandaki hayvanlar aslan tarafından yenmekten bıkmışlardır. Aslanla bir anlaşmaya varırlar. Her gün aralarından birini seçerler ve onu gönül rızasıyla aslana yollarlar. Böylece hepsi huzura kavuşmuşlardır. Çünkü her an yakalanma korkusuyla yaşamaktan kurtulmuşlardır. Ancak bir süre sonra bu da zor gelmeye başlar. Her gün kura çekilir ve hepsinin yürekleri ağızlarına gelir. En sonunda tavşan çıkar kurada ve ben bu aslanı yenerim kendimi de yedirmem der Akıllı olan kazanır Aklını kullanmak çok önemlidir Ana fikirlerini veren, eğlenceli, şiirsel, öğretici bir oyun Davetlisiniz. 15 Kasım Cumartesi Saat: Kasım Pazar Saat:

20 çocuk tiyatrosu kasım Kılçık Mahallesi YAZAN Nilbanu Engindeniz YÖNETEN Ebru Saçar Aktaç Güvenç Selekman - Ena Alper - Bahar Süer - Ertunç Uygun, Sertan Müsellim, Zeynep Baş, Uğur Güneş, Ömer Karasu Tiyatro Nefes - Tek perde Cipsi, Pisi, Hapsi, Horsi ve Bayan Missi adlı kedicikler, Kılçık Mahallesi nde huzur içinde yaşarken, katıldıkları bir yarışma sırasında, kalacak yerleri olmayan, Köpşef, Kuçu ve Hapçu mahallenin adını Kemik Mahallesi olarak değiştirerek mahalleye yerleşir. Yarışmadan birinci olarak dönen kedicikler, karşılarında köpekleri görünce şaşırırlar. Köpeklerin mahalleden göndermek istedikleri kedilerin yardımına Fare Fırça koşacaktır Kasım Cumartesi Saat: Kasım Pazar Saat:

21 çocuk tiyatrosu kasım Bu Ne Biçim Müzikal YAZAN Şebnem Güler Karacan YÖNETEN Murat Demirkıranlardan Murat Demirkıranlardan, Zeynep Necili, Çiğdem Tekin, Emre Kavak, Kaan Basmacıoğlu, Göktay Tosun Bihter Yapım - Tek perde Çocuklara müzik ve nota bilgisini vermeyi ve korkularını nasıl yenmeleri gerektiğini öğretmeyi bir müzikal eşliğinde sunan oyun, aynı zamanda çocukların hayvanları tanımalarına da yardımcı oluyor. Oyun için seçilen eğlenceli karakterler, çocukların tüm bu bilgileri, eğlenerek bir bakıma oyuna katılarak öğrenmelerine yardımcı oluyor. 22 Kasım Cumartesi Saat: Kasım Pazar Saat:

22 çocuk tiyatrosu kasım Kelile ve Dimne YAZAN Beydeba YÖNETEN Hüseyin Sorgun Şahin Sancak, Murat Kocacık, Uğur Deniz Yuka, Erdoğan Hasan Cengiz, Derya Şahan, Gülbahar Pay Tiyatro Nefes - Tek Perde Ormanlar Kralı Aslan, o âna kadar hiç duymadığı bir ses yüzünden yemeden içmeden kesilmiş, dışarı çıkamaz olmuştur. Kötü niyetli Dimne, Aslan ın Şetrebe nin sesinden korktuğunu keşfeder ve onun yanında yer edinmek için bu korkuyu kullanmak ister. İyi yürekli Kelile nin bütün nasihatini kulak arkası eden Dimne, yolundan şaşmaz. Ancak Dimne nin bir oyunu varsa ormanın sahibinin de bir oyunu vardır. Fabl türünün önemli ve ilk örneklerinden biri olan Kelile ve Dimne, Beydeba tarafından Hint Kralı Debşelem e sunulmuş hikmetli hikâyelerden oluşur. Hayvanlar arasında geçen birçok hikâyenin birbiri içine geçerek anlatımından oluşan Kelile ve Dimne nin ana hikâyesinden yapılan oyunlaştırmada, Aslan ile Şetrebe nin dostluğu, Kelile ile Dimne nin bu dostluğun içerisinde iyi ve kötü tipler olarak yer alması şarkılar, müzik ve koreografi eşliğinde masalsı bir şekilde anlatılır. 22 Kasım Cumartesi Saat: Kasım Pazar Saat:

23 çocuk tiyatrosu kasım Şişkolar ve Sıskalar YAZAN İlknur Demir YÖNETEN İlknur Demir Burçak Yüksektepe, Çağlar Özulu, Duygu Beydemir, Emre Yalçın, Murat Karakaş, N. Ceren İlknur, Yavuz Akyıldız- Tiyatro Lika - Tek perde Birbirleriyle sürekli kavga eden ve hiç anlaşamayan iki kardeş Onur ve Elif, koruda oyun oynarken düşerek kendilerini Gizemli Geçit Kapıları nda bulurlar. Şişko olan Onur, Göbekistan a, sıska olan Elif, Kemikistan a gider. Yeraltının bu iki görkemli ülkesinde savaş çıkar. İki kardeş hoşgörü ve sevgiyle tüm zorlukların aşılabileceğini öğrenmiş olarak yeryüzüne dönmek isterler ama önce yeni ülkenin kim tarafından yönetileceğinin belirlenmesi gerekmektedir. Devamı Şişkolar ve Sıskalar oyunumuzda. Davetlisiniz. 29 Kasım Cumartesi Saat: Kasım Pazar Saat:

24 çocuk tiyatrosu kasım Çocuk Ülkesi YAZAN Gülen İpek Abalı YÖNETEN Gülen İpek Abalı Mustafa Hastarakçı, Gül Saylavi, Esra Soybelli, M.Barış Taşkın, Hatice Topal Uygur Çocuk Tiyatrosu - Tek perde Bir Çocuk Ülkesi varmış, oraya da en yaramazları alıyorlarmış. Bunu duyan herkes yaramaz olur da oraya gitmek isterse işler birbirine nasıl karışır? Peki, arkadaşlık, dostluk çocuk ülkesine gidenlerin yaramazlıklarını affeder mi? Bu soruların yanıtlarını sahnedeki beş kafadarımızı izledikten sonra vermeye ne dersiniz? Davetlisiniz. 29 Kasım Cumartesi Saat: Kasım Pazar Saat:

25 kucukcekmecegelenekselsanatlarakademisi kucukcekmecemuzikakademisi arenamega kcekmecegsa muzikakademisi kcarenamega ikitellibilgievim 23

26 24

27 sinema kasım Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 YÖNETMEN Dean DeBlois Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller 105 Dakika Berk Adası nda ejderha ve vikinglerin birleşmesinin üstünden beş yıl geçmiştir ve adada tam bir barış ve huzur atmosferi hâkimdir. Astrid ve ekibi artık boş zamanlarını adanın yeni gözde oyunu olan ejderha yarışlarıyla geçirmekte ve kahramanlar yeni keşif gezilerine adım atmaktadırlar. Bu yolculuklardan birinde çok eski zamanlardan kalma buzdan gizli bir buzdan mağara keşfederler ve mağaranın içinde yaşayan yüzlerce vahşi ejderhayı böylece uyandırmış olurlar. Gizemli Dragon Rider ın da büyük bir tehlike yarattığı bir savaş başladığında, iki kahramanımız Hiccup ve Toothless a düşen barışı koruyup inandıkları şeyi savunmaları olur. Hiccup ve ejderhasının macera dolu öyküsüne davetlisiniz. 8 Kasım Cumartesi Saat:15.00 ve Saat: Kasım Pazar Saat:15.00 ve Saat: Kasım Çarşamba Saat:

28 sinema kasım Rio 2 YÖNETMEN Carlos Saldanha Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jamie Foxx, Kristin Chenoweth, George Lopez 101 Dakika Linda ve Tulio tarafından koruma altına alındıktan sonra Rio de Jeneiro şehrinde kusursuz ve mutlu bir yaşam süren Mavili, Harika ve üç yavrusunun yaşamları aldıkları yeni bir haberle değişecektir. Linda ve Tulio, Amazon ormanlarında yeni bir keşfe çıkmışlardır ve soyları tükenmek üzere olan mavi Makav kuşlarına ait yeni bir iz bulmuşlardır. Harika ya göre yavruları karakterlerinin gereğince özgür ve vahşi yaşamlarına adapte olmayı öğrenmelidir ve bu nedenle olası sürülerini bulmak için Amazon a keyifli ve bir o kadar da tehlikeli bir maceraya atılırlar. 15 Kasım Cumartesi Saat:15.00 ve Saat: Kasım Pazar Saat:15.00 ve Saat: Kasım Çarşamba Saat:

29 sinema kasım El Yazısı YÖNETMEN Ali Vatansever Cansu Dere, Sarp Akkaya, Baran Akbulut, Wilma Elles, Sercan Badur, Kenan Bal, Bahtiyar Engin, Ayşe Selen 96 Dakika Eczacılık yapan Zeynep, Celal ile nişanlıdır. Aynı kasabada yaşayan 8 yaşındaki Ragıp ise Zeynep e sırılsıklam âşıktır. Ragıp ın dedesi Ferit, okul müdürünün oğlu Ahmet ile kasabaya tesadüfen gelen maceraperest turist Julia yolları kesişecektir. Mütevazı bir Anadolu kasabasında yaşayan sıradan insanların mutluluğu arama öyküsünü anlatan El Yazısı na davetlisiniz. 22 Kasım Cumartesi Saat: ve Saat: Kasım Pazar Saat: ve Saat: Kasım Çarşamba Saat:

30 28

31 Ruhunuzun Melodileriyle Müzik Akademisi nde Tanışın... Danışman Hocalar Genel Sanat Yönetmeni / Keman: Prof. Dr. Cihat Aşkın Bağlama: Çetin Akdeniz Piyano: Prof. Cana Gürmen Gitar: Behzat Cem Günenç Ritim Perküsyon: Engin Gürkey Geleceğin Sanatçıları Küçükçekmece Müzik Akademisi nde Yetişiyor İTÜ TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUARI

32 30

33 konser kasım 5 Kasım Çarşamba Saat: KÜÇÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ 5 Kasım Çarşamba Saat: küçükçekmece engelliler ve rehabilitasyon merkezi 31

34 aşk alevi kasım konser aşk alevi aşk alevi Muharrem Ayı Özel Etkinliği erkan mutlu 9 Kasım Pazar Saat:

35 konser kasım İSTANBUL DEVLET MODERN FOLK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1993 yılında kuruldu. Çalışmalarını ve konserlerini İstanbul Atatürk Kültür Merkezi nde sürdüren topluluk, düzenli olarak verdiği konserlerin dışında, Kültür ve Turizm Bakanlığı nın önerdiği tüm yurtiçi ve yurtdışı konserlerde ve kamuya açık olan kültürel etkinliklerde de yer almaktadır. Halk Müziği ve ezgilerimize yeni ve çağdaş bir bakış getirmeyi amaçlayan topluluk, Küçükçekmeceli sanatseverlerle buluşuyor. 13 Kasım Perşembe Saat:

36 34

37 35

38 36

39 37

40 38 dinleti kasım

41 39

42 konser kasım Anadolu'nun en güzel Türküleri sade bir düzenleme ve Özge Öz Erdoğan'ın berrak yorumu ile bütünleşiyor. Ahuzar ı dinlerken Anadolu'da eşsiz bir yolculuğa çıkacaksınız, bizlere "Yadigâr" kalan türküler ile... 40

43 konser kasım öğretmenler günü özel etkinlik ve konser erol parlak aysun gültekin usta izler orkestrası 24 Kasım Pazartesi Saat:

44 konser kasım ARİF NİHAT ASYA İLKÖĞRETİM OKULU 42

45 kasım 43

46 44

47 GELENEKSEL SANATLARIMIZIN ÜSTADLARI Alparslan Babaoğlu, Erkan Nezir, Etem Çalışkan, Davut Bektaş, Dürdane Ünver, Hassan Aly Hassan, Hülya Korkmaz, İslam Seçen, Latife Aktan Özel, Nevzat Kaya, Saadet Gazi, Semih İrteş, Taner Alakuş

48 46

49 47

50 sergi kasım 48

51 Yaşam yolculuğunda her daim insanın ihtiyaç duyduğu su, yeryüzündeki bütün canlıların yaşamlarını etkilemiş ve kendi akışının seyrinde bir kültür oluşturmuştur. İslam medeniyeti de bir su medeniyetidir. Osmanlı, pek çok alanda zirve eserler ortaya koyduğu gibi, inşa ettiği su yapılarıyla bir su mimarisi husule getirmiş ve su estetiğinin oluşmasına vesile olmuştur. Günümüzde kıymetinin daha iyi anlaşılması gereken su ve su kültürünün, geçmişten günümüze yolculuğunun anlatılacağı bu belgesel sergi ile görsel bir bilgiye dönüştürmeye çalıştık. Recep Ali Topçu'nun özel koleksiyonunda bulunan sanat eserleri, objeler ve bu kültüre dair anlatımların yer alacağı sergi SKSM Sergi Salonumuzda ziyaret edilebilir. 14 Ekim - 14 Kasım

52 50

53 söyleşi kasım Anadolu ya Ruh Verenler Konuşmacı Sadık Yalsızuçanlar Ünlü araştırmacı ve yazar Yalsızuçanlar, Anadolu ya ruh veren İslam büyüklerinin, âlimlerin, ariflerin ve mütefekkirlerinin dünyasını bizlere açıyor. Anadolu nun ruhunu mayalayanlar; Hz. Mevlana dan Yunus Emre ye, Hacı Bektaş-ı Veli den Sümbül Sinan Efendi ye, Pir Sultan Abdal dan Mehmet Akif Ersoy a tüm mümtaz şahsiyetler hayatları, eserleri, öğretileri, dünya çapındaki etkileri ve yetiştirdikleri değerli isimler ile birlikte konuşuluyor. Sadık Yalsızuçanlar ın derin kültür ve bilgi birikimi ile hazırladığı, Anadolu nun kadim irfanını ve muhabbetini bizlerle paylaşacağı bu kıymetli söyleşi programına davetlisiniz 4 Kasım Salı Saat:

54 söyleşi kasım Şiir Mektebi Konuşmacı - Şair Özgür Çoban Konuk Bestami Yazgan Kültürel yozlaşmalar ve ekonomik buhranlar bir yana; şiiri seven, hatta şiiri yaşayan bir milletiz. Şiir, az çok hepimizin hayatında, gönlünde yer etmeyi başarmış bir tür olarak varlığını koruyor. Öte yandan şiirle böylesi iç içe olmamıza rağmen, nitelikli şairlerden ve onların şiirlerinden bir o kadar da ayrı düşüyoruz. Şair Özgür Çoban ın, gönüllerde ve hafızalarda yer etmiş önemli şairleri konuk ettiği ve has şiirin izini sürdüğü Şiir Mektebi adlı söyleşiye tüm halkımız davetlidir. 5 Kasım Çarşamba Saat:

55 söyleşi kasım Faruk Nafiz Çamlıbel Şiirleri Seslendiren - Şair Özgür Çoban Faruk Nafiz Çamlıbel, Cumhuriyet Devri Türk şiirinin önemli isimlerinden biri. Ölümünün 41. yıldönümünde Faruk Nafiz Çamlıbel in şiirleri bu programa özel bestelerle Şair Özgür Çoban tarafından seslendirilecek. Çamlıbel in Han Duvarları, Kıskanç, Yolcu ile Arabacı, Yeni Kerem, Sanat ve Çoban Çeşmesi gibi şiirlerine yer verilecek. 5 Kasım Çarşamba Saat: PAGEV TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 53

56 söylesi kasım İstanbul Efendileri Ahmet Hamdi Tanpınar Beş Şehir adlı kitabında şöyle der: Mekke, Medine ve Kudüs ten sonra en mukaddes şehir İstanbul dur. Peki, bunu neye dayanarak söyler? Bizler İstanbul un manevi değerinin ve öneminin ne kadar farkındayız? İstanbul un manevi sahibi Ebu Eyyûb El-Ensarî (Eyüp Sultan) Hazretleri ni; ya da bu kutlu şehri bizlere emanet eden Fatih Sultan Mehmet Han ı ne kadar tanıyoruz? Tüm bu soruların yanıtlarını bulmak ve İstanbul Efendileri nin izini sürmek için, kültür tarihçisi ve yazar Dursun Gürlek in değerli sohbetine tüm İstanbul âşıklarını bekliyoruz Konuşmacı Dursun Gürlek 6 Kasım Perşembe Saat:

57 söyleşi kasım İstanbul sohbetleri Değişmeyen Atardamar; Mese den Divanyoluna Konuşmacı Beşir AYVAZOĞLU Roma İmparatoru I. Konstantin tarafından yaptırılan ve Mese adı verilen; Osmanlı İmparatorluğu nda, Divan-ı Hümayun a gelen ve giden vezirler, elçiler, askerler ve diğer yöneticilerin geçtiği ve bir güzergah ve protokol yolu olarak kullanılan, günümüzde de İstanbul un ana caddelerinin en önemlilerinden biri olarak varlığını devam ettiren Divanyolu nun hikayesini Araştırmacı Yazar Beşir Ayvazoğlu nun eşsiz anlatımından dinlemeye davetlisiniz. 11 Kasım Salı Saat:

58 söyleşi kasım Safahat Okumaları Konuşmacı Bilal Tekcan İstiklal Marşımızı Türk halkına armağan eden büyük vatan ve millet şairi Mehmet Akif Ersoy un şiirlerini topladığı büyük eseri Safahat, yalnızca bir edebiyat eseri değil; aynı zamanda halen güncelliğini koruyan bir ahlak, edep, vatan, millet ve istiklal sevgisi kılavuzu olarak da görülebilir. Ersoy un şiirlerinin özgün ve kıymetli muhtevasını incelemek, okumak ve anlamak; ayrıca Bilal Tekcan ın eşsiz yorumuyla Safahat tan parçalar dinlemek için Safahat Okumaları söyleşimize davetlisiniz. 11 Kasım Salı Saat:

59 söyleşi kasım İstanbul da 16. yy Mimar Sinan Camilerindeki Ahşap Üstü Kalem İşleri Konuşmacı Semih İrteş Bir mimari süsleme sanatı olan kalemkârlığın genelde sıva üzerine yapılan tekniği en yaygın olanıdır. Farklı sebeplerden dayanıklılığını uzun süre muhafaza edemeyen sıva üstü kalem işlerinin en erken örneklerini 15. yy İznik, Bursa ve Edirne deki dini mimarilerde görmekteyiz. 16.yy Mimar Sinan Camilerindeki ahşap üstü kalem işlerinin bulundukları yerler genel olarak müezzin mahfil tavanlarıdır. İstanbul da yılları arasında Mimar Sinan tarafından yapılmış ve kalemkâr işçiliğinin en ince şekilde uygulandığı ecdâd yâdigârı camiler hakkında bilgi edinmek ve medeniyetimizin temellerinden birini temsil eden mimari anlayışı kavrayabilmek için Semih İrteş in İstanbul da 16.yy. Mimar Sinan Camilerindeki Ahşap Üstü Kalem İşleri adlı söyleşisine davetlisiniz. 15 Kasım Cumartesi Saat:

60 Madde Bağımlılığını Önlemede Velinin Rolü Konuşmacı Uzm. Psikolojik Danışman Uğur Evcin (İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Amirliği Baş komiser) Küçükçekmece Kaymakamlığı ile Küçükçekmece Belediyesinin işbirliği ile yürütülmekte olan Madde Bağımlılığı Mücadele ve Önleme Çalışmaları Temiz Okul, Temiz Toplum, Çözüm Sensin Projesi kapsamında Madde Bağımlılığının önlenmesinde en önemli etkenlerden biri olan siz anne ve babaların sorunu anlamanız, çözüm üretebilmeniz ve çocuğunuzu madde kullanımından uzak tutulabilmeniz adına neler yapabileceğiniz konusunda bilgilendirilmek adına davetlisiniz. 12 Kasım Çarşamba Saat: Kasım Çarşamba Saat: Kasım Çarşamba Saat: Kasım Çarşamba Saat:14.00 GÜLTEN ÖZAYDIN LİSESİ

61 söyleşi kasım Değişen Dünyada Türk Dış Politikasını Anlamak Stratejik Derinlik Konuşmacı Prof. Dr. Ensar Nişancı Türk dış politikası, gerçekleşen küresel önemdeki olaylara ve hızla değişen koşullara paralel olarak, sahip olduğu yeni anlayış çerçevesinde sürekli olarak tartışılan bir konu olmuştur. Özellikle son yıllarda Türkiye; coğrafi, siyasi, ekonomik ve kültürel anlamda çok boyutlu jeopolitik konumu sebebiyle, çok yönlü bir dış politika izleyecek güçlü bir ülke olma imkânı yakalamıştır. Fakat bu imkânların okumasını ve analizini nasıl doğru bir şekilde ortaya koyabiliriz? Alanında uzman bir isim olan Prof. Dr. Ensar Nişancı nın yüksek birikimi ve derinlemesine yaptığı incelemelerinin ışığında, Türk dış politikası üzerine derinlikli bir söyleşiye davetlisiniz. 19 Kasım Çarşamba Saat:

62 Yûnus senin gözlerinde çok hâl var Önünde uğrayup geçecek yol var Gice gündüz dur da Mevlâ ya yalvar Ağladursa Mevlâm yine güldürür söyleşi kasım Yunus Emre Okumaları Konuşmacı Mustafa Tatçı Yunus Emre; kendisinden sonra gelen tüm şairleri asırlardır derinden etkileyen, büyük mutasavvıf şair Sadece şairleri değil; tüm dünyayı ve insanlığı etkilemiş, Türkçe ustalığı ve derin hikmet birikimi ile ufuk şahsiyet olarak adını tüm zihinlere, gönüllere yazdırmıştır. Anadolu nun birçok yerinde adına makamlar, türbeler bulunan Yunus Emre herkesin, her kesimin teveccüh ve sevgisine mazhar olmuştur. Şahsiyeti ve şiirleri üzerine sayısız çalışmalar yapılmış olan, Yunus Emre konusunda ülkemizdeki en yetkin ve teferruatlı çalışmanın sahibi olan Mustafa Tatçı nın eşsiz değerlendirmeleri ile önemli bir hasbihale davetlisiniz. 20 Kasım Perşembe Saat:

63 söyleşi kasım Felsefe Sohbetleri Eleştirel Düşünce ve Eleştiri Kültürü Konuşmacı Prof. Dr. Adnan ÖMERUSTAOĞLU Eleştirel düşünce, bir akıl yürütme, analiz ve değerlendirme süreçlerinden oluşan düşünce biçimi. Fakat kimi zaman bu süreç bir tartışmaya da dönüşebiliyor. Eleştirinin bir disiplin halini alabilmesi ve sağlıklı bir süreç olarak varlığını devam ettirebilmesi eleştiri kültürünün yerleşebilmesiyle mümkündür. Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu nun Eleştirel Düşünce ve Eleştiri Kültürü üzerinde duracağı Felsefe Sohbetleri adlı söyleşimize davetlisiniz. 20 Kasım Perşembe Saat:

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

Tarih İçindekiler Sayfa

Tarih İçindekiler Sayfa Tarih İçindekiler Sayfa 03 şubat Cuma 04 şubat Cumartesi 05 şubat Pazar Tiyatro İki Efendinin Uşağı AKSM - Saat:20.00 10 Tiyatro Bersisa-DT CKSM - Saat:20.00 11 Tiyatro Çevrimdışı Aile SKSM - Saat:20.00

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Geçtiğimiz ay sanatın hemen hemen tüm dallarını izleyebileceğiniz etkinlikleri sizlerle buluşturduk. Bunun yanı sıra, çeşitli kültürel etkinlikler de sunduk. Beğenilerin,

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı. Tasavvuf Ve Gelenek. Seminerleri

Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı. Tasavvuf Ve Gelenek. Seminerleri Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı Tasavvuf Ve Gelenek Seminerleri EDEBİYAT MEVSİMİ 2012 24 ARALIK 2012 PAZARTESİ AÇILIŞ PROGRAMI 4.İSTANBUL EDEBİYAT MEVSİMİ 11:00 Açılış Konuşmalar 24 ARALIK 2012

Detaylı

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL DOÇ. DR. EMRE ÜNAL 2012-2013 EĞİTİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRETMENLİK SI II DERSİ PROGRAMI 1 090301001 NİLAY BOSTANCI 2 090301002 ZÜLBETTİN EMLİ 3 080301093 MUSTAFA TOK 4 090301004 EMİNE NAR 5 090301005 RABİYE KILINÇARSLAN

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT.

Detaylı

Y. Doç. Dr. İlhami Ege Melahat LEHİMCİOĞLU

Y. Doç. Dr. İlhami Ege Melahat LEHİMCİOĞLU Uygulama Okulu : Atatürk İlkokulu Okul Müdürü : Alpaslan ÇEÇEN Müdür Yardımcısı : Ersin BULUT 1. Grup 1104020033 SEMRA UĞURLU 1104020065 BAYRAM HÜSEYİNOĞLU 1104020073 ABDULKERİM BİLGİN 1104020087 MEHMET

Detaylı

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr ocak 2016 ocak 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Üzerinde yaşamaktan mutluluk duyduğumuz ve insan odaklı hizmet anlayışımızla birçok

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU

TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU ERKEKLER TABANCA YARISMASI 5 6 3 Abdulkadir TEMURTAS 2 94 98 94 95 94 96 571 15* 2 Furkan DÜZEN 1 93 92 93 96 93 93 560 10*

Detaylı

ÖLÇME SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI ÖSYM UZMAN YARDIMCISI SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ VE SAATLERİ

ÖLÇME SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI ÖSYM UZMAN YARDIMCISI SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ VE SAATLERİ ÖLÇME SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI ÖSYM UZMAN YARDIMCISI SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ VE SAATLERİ Ad Soyadı Alanı Sözlü Sınav Tarihi Sözlü Sınav Saati AYŞENUR DERELİOĞLU Almanca 14.02.2013 Perşembe

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK YÜKSEKOKULU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK YÜKSEKOKULU , LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) Dersin Kodu / Kredisi 47 / 3 + 21-211 Lisans - Önlisans Akademi Takvimi Sömestre Bahar LOJİSTİK YÖNETİMİ final sınavı Yarıyıl Sonu S. Sınav Tarihi 2.6.211 Sınavın İlan

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM)

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) YERLEŞTİ Mİ SPOR LİSESİ MEZUNU MU? ÖYSP-SP YP Yerleşme Durumu AÇIKLAMA 1 SULTAN DEMİRAYAK 215,146 323,700

Detaylı

Başarı Puanı. Diploma Lisans. Sonuç. 90,00 64,06 75,62 1.Kazandı. 72,00 75,03 71,22 2.Kazandı. 63,00 74,10 70,21 3.Kazandı

Başarı Puanı. Diploma Lisans. Sonuç. 90,00 64,06 75,62 1.Kazandı. 72,00 75,03 71,22 2.Kazandı. 63,00 74,10 70,21 3.Kazandı Başvuru ları Eğitim leri Enstitüsü - Yaşam Boyu Öğrenme Anabilim Dalı / Yaşam Boyu Öğrenme (YL) (Tezli) Ad Soyad Uyruk Giriş TÜRK UYRUKLU ÖĞRENCİLER 1 26*******32 Ahmet Emre Kılıç TÜRKİYE ALES-EA 76,62

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E.

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. SIRA NO ÖĞRENCİ NUMARASI 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı ADI SOYADI PROGRAMI 1. 12330304 Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö. 2. 12330303 Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. 3. 12330178 Kardelen

Detaylı

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2013 HACIBEKTAŞ TÖRENİN BİR GÜN ÖNCESİ 15 AĞUSTOS 2013 PERŞEMBE : 11.00 : Atatürk Anıtına Çelenk

Detaylı

KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ

KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ FEN LİSESİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 1 TALHA ZÜBEYR ALİŞ FATİH FEN LİSESİ 494,404 2 MEHMET ZAHİD BİLGİN ALİ OSMAN

Detaylı

ŞANLIURFA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ YAYINLARI. Konusu: Urfa Üzerine Yazılmış Şiir Seçkisi

ŞANLIURFA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ YAYINLARI. Konusu: Urfa Üzerine Yazılmış Şiir Seçkisi ŞANLIURFA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ YAYINLARI ŞEHİR TANITIM YAYINLARI 1 Yayın Adı: Şiir Şehir Urfa Konusu: Urfa Üzerine Yazılmış Şiir Seçkisi Hazırlayan: Mehmet KURTOĞLU Sayfa Sayısı: 160 Toplam Baskı

Detaylı

Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı Hüseyin Deniz İKİZLERLİ Fırat HÜNER Özge ŞENPINAR Gülşah YILDIZ

Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı Hüseyin Deniz İKİZLERLİ Fırat HÜNER Özge ŞENPINAR Gülşah YILDIZ Uyg. Okulu : Atatürk Ortaokulu Sınıf : 4/A Grup : Grup I Uyg.Öğretim Elemanı : Yrd. Doç. Dr. Sevim İNAL 160 Hüseyin Deniz İKİZLERLİ 11266 Fırat HÜNER 11269 Özge ŞENPINAR 091 Gülşah YILDIZ 102 Dilan Yağmur

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı 11 Aralık 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Uçan Fare ile Hayalet Hayri nin Sıra Dışı Dostluk Hikâyesi Konuşmacı: Beyza Akyüz 16.30-17.30 Söyleşi: Üzgün İnsandan Özgür

Detaylı

UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN

UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN 1 Erkan ZORLU Vhki Akdeniz- Mersin Üç Ocak İlkokulu Akdeniz- Salim Güven İlkokulu Vhki 23 10 7 2 Mehmet Şah DAĞ Memur Akdeniz- Mehmet Dağlı Ortaokulu

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

:00:00 Teknoloji Fakültesi Toplantı Salonu

:00:00 Teknoloji Fakültesi Toplantı Salonu Duyuru 1018126 Ön Tarihi 4.08.201 tu Sonuç (na Katılıp, Katılamayacağı) 1 Yakup ARTUN 81,555 48,933 90,00 36,000 84,933 SINAVA GİRECEK 2 Mahmut ÖZER 81,836 49,102 86,25 34,500 83,602 SINAVA GİRECEK 3 Mehmet

Detaylı

TC ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ-PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PRG ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİBÜTÜNLEME SINAVI İMZA LİSTESİ

TC ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ-PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PRG ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİBÜTÜNLEME SINAVI İMZA LİSTESİ II.YARIYIL/PDF705(Türkçe)Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı 0 Grubu Öğretim Elemanı: Yard. Doç. Dr. YUSUF LEVENT ŞAHİN Toplam Öğrenci Sayısı: *****5248 ASLIHAN ÖZDEMİR II.YARIYIL/PDF705(Türkçe)Öğretim

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ AD SOYAD ORTALAMA BÖLÜM MÜLAKAT DURUMU 1 ELİF YAYLA 83,426 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 2 AHMET CİHAN ÇAKMAK

Detaylı

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık.

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık. Şehre ve İnsana Hizmet Ederken Anadolu nun ruhunu yansıtan, geçmişle bağını koparmadan günün ve çağın gerisinde kalmayan belediyecilik anlayışımızla; Sultanbeyli mize hizmet ediyoruz. Bu ilçe bizim sevdamız,

Detaylı

Elektrik Müh - Elektrik Makinaları ve Güç Elektroniği. Alan İçi. Tezli Yüksek Lisans

Elektrik Müh - Elektrik Makinaları ve Güç Elektroniği. Alan İçi. Tezli Yüksek Lisans T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA 2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME LİSTESİ Elektrik Müh - Elektrik Makinaları ve Güç Elektroniği Alan İçi Tezli Yüksek Lisans Başvuru No Ad

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI

BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ - 2015 GÜZ TEZSİZ YL SONUÇLARI Genel Başarı Ad Soyad Program Adı Durumu Bilimsel Hazırlık Dersleri Bilgi Güvenliği -Tezsiz YL ABDULLAH BİLGİN BAŞARISIZ Bilgi Güvenliği -Tezsiz YL ABDULLAH

Detaylı

202 nolu sınıf Ders Adı LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I SIRA NO Öğrenci No Adı Soyadı Öğretim Elemanı Doç. Dr.

202 nolu sınıf Ders Adı LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I SIRA NO Öğrenci No Adı Soyadı Öğretim Elemanı Doç. Dr. 202 nolu sınıf LAW 201 Borçlar Hukuku Genel Hükümler I 1 1201011040 SAFİYE BÜKE 2 1201011010 TAHA EMİN YARIŞ 3 1101011062 SALİH YILDIZ 4 1201011030 KÜBRA ŞAHİN 5 1201011067 TUĞHAN ERTÜRK 6 1201011034 AYTEN

Detaylı

Nuriye ÜSTÜNBAŞ Fen ve Teknoloji 8ABCD Salı Çarşamba Ceylan DEMİRCİ Müdür Yardımcısı Anaokulu Her gün

Nuriye ÜSTÜNBAŞ Fen ve Teknoloji 8ABCD Salı Çarşamba Ceylan DEMİRCİ Müdür Yardımcısı Anaokulu Her gün TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14 EYLÜL 2015 TARİHİNDEN GEÇERLİ VELİ - ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ ÇİZELGESİ Tüm Sınıflar Her gün Nuriye

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

Sıra No: Fatmanur MİZAN Serkan AKGÜN Halil İbrahim ÇELEBİ

Sıra No: Fatmanur MİZAN Serkan AKGÜN Halil İbrahim ÇELEBİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Uygulama Okulu : İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Öğrenim Türü(N.Ö/İ.Ö.) : N.Ö Grup : 1 Öğretim Elemanı : Yrd. Doç. Dr. Yunus AKYÜREK 1. 130303002 Esra KURUCAN 2. 130303003

Detaylı

3 Mart/Salı. 4 Mart/Çarşamba. 5 Mart/Perşembe İBB ODA MÜZİĞİ GRUBU AYDAN ERBAŞ İBB MEHTER VE BANDO TAKIMI SÜLEYMAN ERGUNER

3 Mart/Salı. 4 Mart/Çarşamba. 5 Mart/Perşembe İBB ODA MÜZİĞİ GRUBU AYDAN ERBAŞ İBB MEHTER VE BANDO TAKIMI SÜLEYMAN ERGUNER KONSERLER 9 İBB ODA MÜZİĞİ GRUBU 3 Mart/Salı AYDAN ERBAŞ 4 Mart/Çarşamba İBB MEHTER VE BANDO TAKIMI İBB Sultanbeyli Kültür Merkezi 4 Mart/Çarşamba SÜLEYMAN ERGUNER Enstrümantal Müzik Konseri Ali Emiri

Detaylı

İHALE BİRİMİ KOMİSYON BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU ADI SOYADI FİRMA ADI SIRA NO

İHALE BİRİMİ KOMİSYON BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU ADI SOYADI FİRMA ADI SIRA NO SIRA NO ADI SOYADI FİRMA ADI İHALE BİRİMİ KOMİSYON BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU 1 ABDULKADİR GENÇ 2 ADEM ATAMAN 3 ADEM KÖSE 4 ADEM TURAN 5 AHMET CAN AKÇAY 6 AHMET DEMİR 7 AHMET DURAN UÇAK 8 AHMET TURGUT

Detaylı

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI 2016-2017 2016-2017 1 Değerli hemşehrilerim, Beylikdüzü nde her mevsim, sanatla dolu Sizler için ücretsiz olarak düzenlediğimiz Güz Kültür Sanat Okulları ile Beylikdüzü nde yaşayan

Detaylı

İstanbul'da Konular ve Konuşanlar

İstanbul'da Konular ve Konuşanlar On5yirmi5.com İstanbul'da Konular ve Konuşanlar İstanbul'da Nisan (2013) ayında gerçekleşecek olan kültür sanat konuşmalarını sizler için oluşturduk. Yayın Tarihi : 3 Nisan 2013 Çarşamba (oluşturma : 9/18/2015)

Detaylı

DİL SINAVINDA BAŞARISIZ OLAN ADAYLAR MÜLAKAT GİREBİLİRLER EKONOMİ HUKUKU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI SIRA NO ADAY NO AD SOYAD DURUMU

DİL SINAVINDA BAŞARISIZ OLAN ADAYLAR MÜLAKAT GİREBİLİRLER EKONOMİ HUKUKU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI SIRA NO ADAY NO AD SOYAD DURUMU BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR 2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ 02 ŞUBAT 2017 TARİHİ İNGİLİZCE YETERLİK SINAV SONUÇLARI DİL SINAVINDA BAŞARISIZ OLAN ADAYLAR MÜLAKAT

Detaylı

Ek:1: STAJI ONAYLANANLAR

Ek:1: STAJI ONAYLANANLAR NO İSİM - SOYİSİM BÜRO- ŞANTİYE EKSİKLER 1 ALP ÇALIK ŞANTİYE 2 ALP TAMTABAK ŞANTİYE 3 AYDIN SAGUN ŞANTİYE Projeler yok. Anlatım zayıf. 4 AYŞE FARAHNAZ ÖZTÜRK ŞANTİYE Anlatılan proje sayfalarda yok. Çizimler

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ SORGULAMA ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

BAHÇELİEVLER AYDIN DOĞAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. Coğrafya Öğretmenliği Grubu Numarası Adı Soyadı

BAHÇELİEVLER AYDIN DOĞAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. Coğrafya Öğretmenliği Grubu Numarası Adı Soyadı BAHÇELİEVLER AYDIN DOĞAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Coğrafya Öğretmenliği Grubu PF09140891 SEVDA ORTAÇ PF09140911 EBRU ŞENER PF09140916 GÜLAY TEKELİ PF09140842 SEYFULLAH YAZICI PF09140168 KÜBRA KARACA

Detaylı

Şubat 2016. Komsu Köyün

Şubat 2016. Komsu Köyün Şubat 2016 Komsu. Köyün DÖRT MEVSİM ORDU Fotoğraf Yarışması 1.si Emre BOSTANOĞLU Perşembe / ORDU Şubat 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular,

Detaylı

VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ

VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ (Etkinliklerin târih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında liste güncellenmektedir. Son güncelleme: 27 Mart 2013)

Detaylı

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-19 AĞUSTOS 2007 HACIBEKTAŞ I.GÜN 16 AĞUSTOS 2007 (Bir gün önce Saat:16:00 da Atatürk Anıtına çelenk konulacak)

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM ETMEYECEK

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM ETMEYECEK 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ANESTEZİ VE REANİMASYON DERSİ SINIF LİSTESİ Sıra No Fakülte No Adı-Soyadı Devam Durumu 1 1101000154 UTKU ŞAHİN DEVAM EDECEK 2 1101020023 KAAN ERTUĞRUL DEVAM

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER ATL - 10. Sınıf / A Şubesi (UÇAK BAKIM ALANI) 1 201 HARUN ÇALIK ATL - 10. Sınıf / B Şubesi (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI) 1 108 FURKAN DİLLİ 2 120 ABDURRAHİM ACAR 9 YABANCI DİL 3 138 HÜSEYİN ÇETİN 4 142

Detaylı

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr EKİM EKİM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız

Detaylı

OKULDAN ÇIRAK İSTEYEN FİRMALAR ÖĞRENİLECEKTİR. OKULDAN ÇIRAK İSTEYEN FİRMALAR ÖĞRENİLECEKTİR. OKULDAN ÇIRAK İSTEYEN FİRMALAR ÖĞRENİLECEKTİR.

OKULDAN ÇIRAK İSTEYEN FİRMALAR ÖĞRENİLECEKTİR. OKULDAN ÇIRAK İSTEYEN FİRMALAR ÖĞRENİLECEKTİR. OKULDAN ÇIRAK İSTEYEN FİRMALAR ÖĞRENİLECEKTİR. ÖĞRENCİ AD-SOYAD ABDULLAH AKTEPE ABDULLAH GÜVEN MEBET VE MÜLAKAT SONUCU ÇIKAN DAL MÜLAKAT SONUCU ÇIKAN EĞİTİM PROGRAMI FİRMA ABDULLAH HALİT ER MAKİNA CNC SİMEP AKKAYALAR ABDULLAH TEKTEN METAL ALİ BURAK

Detaylı

11 ŞUBAT TARİHİNDE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞLAYAN KURSİYERLERİN DERS MUAFİYET LİSTESİ

11 ŞUBAT TARİHİNDE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞLAYAN KURSİYERLERİN DERS MUAFİYET LİSTESİ SIRA NO ADI SOYADI BÖLÜMÜ MUAF OLDUĞU DERSLER 1 ABDULLAH GÜLSEVER FELSEFE MUAF DEĞİL 2 ABDULSAMET ŞENDİL İLAHİYAT 3 ABDURRAHMAN BADACI İLAHİYAT 4 AÇELYA PORTAKALDALI FELSEFE MUAF DEĞİL 5 6 AHMET FURKAN

Detaylı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı 11 Aralık 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Uçan Fare ile Hayalet Hayri nin Sıra Dışı Dostluk Hikâyesi Konuşmacı: Beyza Akyüz Düzenleyen: Tudem Yayınları 15.15-16.15

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU(UZAKTAN EĞİTİM) BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVI 02/07/2016 SABAH OTURUMU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU(UZAKTAN EĞİTİM) BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVI 02/07/2016 SABAH OTURUMU 1 093002026 MEHMET AKİF AKTEPE ING 102 YABANCI DİL-II 2 093002026 MEHMET AKİF AKTEPE TAR-102 ATATÜRK UE BİRİMİ 105/X 1 3 093002026 MEHMET AKİF AKTEPE BLP-102 VERİ YAPILARI VE PROGRAMLAMA 4 093002026 MEHMET

Detaylı

MEMUR KADROSU İÇİN GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANANLARA İLİŞKİN KESİNLEŞEN ADAY LİSTESİ

MEMUR KADROSU İÇİN GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANANLARA İLİŞKİN KESİNLEŞEN ADAY LİSTESİ 1 Özay DAL 2 Ayşe Nevbu ÇETİNKAYA ŞEKERCİOĞLU 3 Turgay TURANLIOĞLU 4 Bülent KOTLUK 5 Halil SARPKAYA 6 Canan UZUN 7 Fatma ÇAKMAK ÜNLÜ 8 Cafer KURT 9 Nusret ERSÖZ 10 Hakan BARAN 11 Mehmet DOĞAN 12 Naime

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ OKULLAR ARASI ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ OKULLAR ARASI ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 2016-2017 OKULLAR ARASI ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR YARIŞMALARIMIZ Güzel Şiir Okuma Yarışması Şehitler Ölmez Konulu Resim Yarışması Kainatın Efendisi Peygamber Efendimiz (SAS) Konulu Kompozisyon

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

BES Onkoloji EAH. BES UFUK ÜNİVERSİTESİ CANSU ÇALOĞLU HAVVANUR ÇİÇEK FATMA NUR GÜLTEKİN SÜMEYYE KAYMAK BES Atatürk EAH

BES Onkoloji EAH. BES UFUK ÜNİVERSİTESİ CANSU ÇALOĞLU HAVVANUR ÇİÇEK FATMA NUR GÜLTEKİN SÜMEYYE KAYMAK BES Atatürk EAH BES 451 H.Ü. DIŞI HASTANE VE KURUM STAJI 2016- GÜZ DÖNEMİ 2016- GÜZ DÖNEMİ 3 EKİM 17 KASIM 21 KASIM-05 OCAK 13 ŞUBAT- 30 MART 3 NİSAN-18 MAYIS 2. GRUP 1. GRUP 4. GRUP 3. GRUP Onkoloji EAH Onkoloji EAH

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI 09.00-10.00 SİYASET BİLİMİ PROF. DR. MURAT MUSTAFA ÖNTUĞ / 104- Meral Ö. Emre B. 102-101- MEDYA VE DİJİTAL KÜLTÜR DR.ÖĞR.

Detaylı

Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt. Yaptıran Öğrencilerin Numaraları Aşağıdaki Gibidir.

Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt. Yaptıran Öğrencilerin Numaraları Aşağıdaki Gibidir. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Numaraları Aşağıdaki Gibidir. BİYOLOJI ANABILIM DALI (Yüksek Lisans Programı) 182102001 FERHAT

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER AİHL - 10. Sınıf / A Şubesi (İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN) 1 597 KADRİYE GÜLER AİHL - 10. Sınıf / B Şubesi (İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN) 1 476 HAYRUNİSA MOLLAOĞULLARI 2 596 ZEHRA KAYA 3 598

Detaylı

ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI

ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI 7.SINIF / A ŞUBESİ ARDA İNAL E A ZEYNEP AYGEN K A HAKAN FURKAN KOÇAK E A DOĞUHAN İNAL E A CEM DORUK KAYA E A ŞÜKRAN NASRA KAPLAN E A YAĞIZ ÖNAL E A ZEYNEP ELA TEKDOĞAN K A ATAKAN BURAK EKMEKÇİ E A ÖMER

Detaylı

00403 PROSES TASARIMI I PROJE GRUPLARI ( ÖĞRETİM YILI)

00403 PROSES TASARIMI I PROJE GRUPLARI ( ÖĞRETİM YILI) Öğrenci Adı - Soyadı Sorumlu Öğretim Üyeleri Proje Konusu A1 A2 2120002074 Şeyda Kılınç 2100002053 Ezgi S. Çelik 2110002051 Elif Yener 2110002011 Cansu Aksüt 2110002005 Erdem Kaya 2110002002 Sefa Kaya

Detaylı

İstanbul'da mart ayında hangi etkinlikler var?

İstanbul'da mart ayında hangi etkinlikler var? On5yirmi5.com İstanbul'da mart ayında hangi etkinlikler var? Mart ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek kütür sanat etkinliklerini sizler için derledik. Yayın Tarihi : 5 Mart 2016 Cumartesi (oluşturma

Detaylı

MAYIS 2018 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI MUAFİYET BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ

MAYIS 2018 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI MUAFİYET BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ MAYIS 2018 PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI MUAFİYET BAŞVURULARI SONUÇ LİSTESİ ADI SOYADI BÖLÜMÜ 1 ERCAN ÖZDEMİR SPOR YÖNETİCİLİĞİ 2 ERDOĞAN AKBEY ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ MUAFİYET TALEP EDİLEN DERSLER

Detaylı

Bilim,Sevgi,Hoşgörü.

Bilim,Sevgi,Hoşgörü. Bilim,Sevgi,Hoşgörü. Mehmet Akif Ersoy 20 Aralık 1873 27 Aralık 1936 Mehmet Akif Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti nin ulusal marşı olan İstiklal Marşı nın yazarıdır. Vatan Şairi olarak anılır. Yahya Kemal Beyatlı

Detaylı

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Kültür ve sanatla dolu bir yılı daha arkamızda bırakırken yeni yılı yeni etkinlik ve projelerle karşılayacak olmanın

Detaylı

5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ

5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ 5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ HAZIRLIK SINIFI EKİM AYI ŞARKILARIMIZ OKULUMA BAŞLADIM BİR DÜNYA BIRAKIN SONBAHARIN SESLERİ SEVİMLİDİR HAYVANLAR HOŞ GELİŞLER OLA Her gün erken kalkarım Önce yüzümü

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ TEMEL ALANI

SAĞLIK BİLİMLERİ TEMEL ALANI SAĞLIK BİLİMLERİ TEMEL ALANI Ön İncelem e Heyeti Puanı Akademik Teşvik Komisyonu Puanı Unvan Adı Soyadı Birimi Beyan Edilen Puan Gürsel Öztunç 72.21 72.21 52.613 Evşen Nazik 80.66 80.66 46.662 Sultan Alan

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (KADRO

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

A Grubu Güz Dönemi Dersleri D. KODU DERSİN ADI AKTS TUK SORUMLUSU

A Grubu Güz Dönemi Dersleri D. KODU DERSİN ADI AKTS TUK SORUMLUSU T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.06.2017 04 2017 04/01 0? Enstitü Kurulumuz 16.06.2017 tarihinde Enstitü

Detaylı

SINAV 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 567*****488 AHMET ARSLAN 338*****314 AHMET AYDOĞAN 440*****032 AHMET ÇETİN 504*****536 AHMET KARA

SINAV 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 567*****488 AHMET ARSLAN 338*****314 AHMET AYDOĞAN 440*****032 AHMET ÇETİN 504*****536 AHMET KARA 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 1 KATILDI BAŞARILI 567*****488 AHMET ARSLAN 2 KATILDI BAŞARILI 338*****314 AHMET AYDOĞAN 3 KATILDI BAŞARILI 440*****032 AHMET ÇETİN 4 KATILDI BAŞARILI 504*****536 AHMET KARA

Detaylı

SAÜ SAKARYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA 2. ÖĞRETİMDE %10' A GİREN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

SAÜ SAKARYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA 2. ÖĞRETİMDE %10' A GİREN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ SAÜ SAKARYA MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA 2. ÖĞRETİMDE %10' A GİREN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ 1.SINIF BASIN VE YAYINCILIK (İÖ) 1 G1621.26043 NAZAN KILIÇ 3,32 32 2 G1621.26007

Detaylı

YUNUS ÖZYÖN ADEM KAPLAN AHMET BULUT BİLAL MUTLU NAZİM AKKOYUN ROJDA DOĞRU AHMET AKSU

YUNUS ÖZYÖN ADEM KAPLAN AHMET BULUT BİLAL MUTLU NAZİM AKKOYUN ROJDA DOĞRU AHMET AKSU Sorumlu Öğretim Elemanı : Arş. Gör. İsmail Ayhan Uygulama Okulu : Diclekent Ortaokulu No Sıra Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 0... 00 YUNUS ÖZYÖN 00 ADEM KAPLAN 00 AHMET BULUT 00 BİLAL MUTLU 00 NAZİM

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI SIRA NO ÖĞR. NO AD SOYAD BÖLÜMÜ PROGRAMI KAYIT SİLME MADDESİ 1.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI SIRA NO ÖĞR. NO AD SOYAD BÖLÜMÜ PROGRAMI KAYIT SİLME MADDESİ 1. TOPLANTI TARİHİ : 07.05.2018 TOPLANTI SAYISI : 18 ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI 459-Aşağıda adı-soyadı, numarası ve bölümü yazılı Enstitümüz tezli yüksek lisans

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER Sınıf Şube 9 A 12 ORHAN ÖZTÜRK YABANCI DİL 45,25 9 A 28 SATILMIŞ DEMİRCİ MATEMATİK 45,00 9 A 30

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI İŞLETME YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI İŞLETME YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI GÜZ YARIYILI İŞLETME YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 1 20110499 NAZMİ SENİH YURTTAKAL 2 20110087 OKAY ALTINBIÇAK 3 20110356 YAĞMUR UZUN 4 20110455 ENES MEMİŞ 5 20110053 ŞENAY REYHAN ÖZGÜÇLÜ 6 20110069

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ HMK 109 ŞB 10 FİZİK

GÜZ DÖNEMİ HMK 109 ŞB 10 FİZİK 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ HMK 109 ŞB 10 FİZİK SOY 1 21351367 AKKUZU HÜSEYİN 2 21351463 ÇELİKOĞLU SÜLEYMAN 3 21351549 KOCAOĞLU DENİZ CAN 4 21451696 ASLAN BAYRAM 5 21451702 AŞIRIM YİĞİT AŞAN 6 21451716 AYDIN

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990 AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Önder PAKER 2. Doğum Tarihi: 27.05.1960 3. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tiyatro Dokuz Eylül Üniversitesi 1982 Yüksek Lisans

Detaylı

TC ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU BAŞKANLIĞI

TC ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP KURUMU BAŞKANLIĞI İZMİR GRUP BAŞKANLIĞI / BIYOLOG 1 SINAVA GİREN ADAY SAYISI 5 SINAVA GİRMEYEN ADAY SAYISI 0 1 GÖNÜL ÇELİK 95 89,88538 92,44269 2 MUSTAFA DÖNMEZ 87,5 92,89309 90,19655 3 ERTUĞRUL ORHAN 90 89,78195 89,89098

Detaylı

MEMUR KADROSUNDA ARANAN ŞARTLARI TAŞIYANLARA İLİŞKİN ADAY LİSTESİ

MEMUR KADROSUNDA ARANAN ŞARTLARI TAŞIYANLARA İLİŞKİN ADAY LİSTESİ 1 Özay DAL 2 Ayşe Nevbu ÇETİNKAYA ŞEKERCİOĞLU 3 Turgay TURANLIOĞLU 4 Bülent KOTLUK 5 Halil SARPKAYA 6 Canan UZUN 7 Fatma ÇAKMAK ÜNLÜ 8 Cafer KURT 9 Nusret ERSÖZ 10 Hakan BARAN 11 Mehmet DOĞAN 12 Naime

Detaylı

Ayşe KOÇER Resim (İÖ) 29 Neslihan AYAN Resim (İÖ) 30

Ayşe KOÇER Resim (İÖ) 29 Neslihan AYAN Resim (İÖ) 30 Ad Soyad Yedek kazanılan Program Kodu Yedek kazanılan Program Adı Yedek Sıra Anıl KÜRT 18141 Çizgi Film Animasyon (NÖ) 1 Rumeysa ERŞAN 18141 Çizgi Film Animasyon (NÖ) 2 Buket ÇAKAR 18141 Çizgi Film Animasyon

Detaylı

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 5 MART DERS PROGRAMI

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 5 MART DERS PROGRAMI 2+2-0 Öğr. Gör. Ali Kemal YILMAZ AD-15 15:30-19:30 2+2-0 Öğr. Gör. Murat TÜRKAN AD-15 08:30-12:30 Rehberlik 2-0-0 Yrd. Doç. Dr. Eşref NURAL AD-15 13:30-15:30 Doç. Dr. Vedat AYAN AD-15 Doç. Dr. Selami YÜKSEK

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

2011 2012 KUBBEALTI SOHBETLERİ

2011 2012 KUBBEALTI SOHBETLERİ 2011 2012 KUBBEALTI SOHBETLERİ 1.Sohbet Fuzûlî ve Bestelenmiş Şiirleri (Sohbet ve Mûsıkî Programı) Konuşmacı: Özcan Ergiydiren Konu: Fuzûlî ve Bestelenmiş Şiirleri (Sohbet ve Mûsıkî Programı) Tarih: 1

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 21/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

Sicil No İsim Unvan Doğru Yanlış Boş. 468 Gülay GÜDEN Şef Murat BOZKUŞ Şef Derya BOZKUŞ Şef

Sicil No İsim Unvan Doğru Yanlış Boş. 468 Gülay GÜDEN Şef Murat BOZKUŞ Şef Derya BOZKUŞ Şef MÜDÜR Sicil No İsim Unvan Doğru Yanlış Boş 468 Gülay GÜDEN Şef 97 3 0 619 Murat BOZKUŞ Şef 96 4 0 285 Derya BOZKUŞ Şef 93 7 0 295 Çiçek AKTUNA Şef 86 14 0 991 Eylem KANISICAK Şef 85 15 0 324 Sevgül YILMAZ

Detaylı

UYGUN UYGUN GELMEDİ GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN GELMEDİ. Adı Soyadı

UYGUN UYGUN GELMEDİ GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN GELMEDİ. Adı Soyadı İLGİ: 01.01.2018 TARİH 30288 SAYILI ÇALIŞMA VE SOSYAL İŞCİLERİNDEN SINAVDA BAŞARILI OLANLARIN SORUŞTURMASI 1 12**97***92 ABDULLAH GÖTÜRLER 2 56**03***88 AHMET ARSLAN 3 33**20***14 AHMET AYDOĞAN 4 44**87***32

Detaylı