Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Sosyoloji İstanbul 2003 Y. Lisans Sosyoloji Selçuk 2007 Doktora Sosyoloji Sakarya 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Sosyoloji İstanbul 2003 Y. Lisans Sosyoloji Selçuk 2007 Doktora Sosyoloji Sakarya 2012"

Transkript

1 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ömer Miraç Yaman 2. Ünvanı: İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) 3. Öğrenim Durumu ve Çalıştığı Kurumlar: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji İstanbul 2003 Y. Lisans Sosyoloji Selçuk 2007 Doktora Sosyoloji Sakarya 2012 Ünvan Bölüm Üniversite Çalıştığı Yıllar Öğretim Görevlisi Sosyal Hizmet Yalova Yrd.Doç.Dr. Sosyal Hizmet Yalova Yrd.Doç.Dr. Sosyal Hizmet İstanbul Ömer Miraç YAMAN İstanbul da doğdu yılında Yunus Emre Süper Lisesi nden mezun oldu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü nde 2003 yılında, Yüksek Lisans eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü nde 2007 yılında tamamladı. Sakarya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Doktora eğitimine 2008 yılında başladı ve 2012 yılında tamamladı ila 2014 yılları arasında Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Yaman, halen İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü nde öğretim üyeliği görevine devam etmektedir yılında "Türkiye Gençlik Çalışmaları Bibliyografyası " ve 2013 yılında "Apaçi Gençlik: Gençlerin Toplumsal Davranış ve Yönelimleri İstanbul'da 'Apaçi' Altkültür Grupları Üzerine Nitel Bir Çalışma" adlı

2 çalışmaları yayınlanmış olan Yaman ın; Gençlik, Madde Bağımlılığı, Göç, Kentleşme, Aile, Alt kültür, Sosyal Hizmet Uygulamaları konularında makaleleri ve kitapları bulunmaktadır. 4. Yayınlar Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler 1) Yaman, Ömer Miraç, Türkiye de Gençlik Sosyolojisi Çalışmalarına Dair Bibliyografik Bir Değerlendirme, Alternatif Politika, Cilt:5, Sayı:2, Eylül 2013, ) Yaman, Ömer Miraç-Akyurt, M. Ali, Sosyal Hizmete Kültürel Yaklaşım: 2011 Van Depremi Örneği, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Dergisi, Sayı:26, 2013, s ) Yaman, Ömer Miraç, Uyuşturucu Madde Bağımlısı Gençlerin Aile İçi İlişkilere Yönelik Görüşleri: Esenler-Bağcılar Örneği, Addicta: The Turkish Journal on Addictions, 1(1), Bahar-2014, s Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan Ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler 1) Yaman, Ömer Miraç-Kesgin, Bedrettin, Esnek Piyasalar ve En Alttaki Yoksullar Olarak Engelli Kadınlar, Uluslar arası Kör ve Az Gören Kadınların Mesleki Eğitimi, Mesleki Rehabilitasyonu, İstihdamı ve Sosyal Hayata Uyum Sempozyumu, Türkiye Körler Federasyonu, Ankara, Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan Ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler 1) Yaman, Ömer Miraç - Acar, Burak, Sosyal Hizmet Birikiminde Suç ve Adalet Çalışmaları ( ), Sosyal Hizmet Sempozyumu ) Yaman, Ömer Miraç - Şahin, F. Zehra - Turgay, Ümit - Tan, Damla, Adli Sosyal Hizmetin Konusu Olarak Çocuk: Bibliyografik Bir Değerlendirme, Sosyal Hizmet Sempozyumu 2014.

3 Yazılan Ulusal Kitaplar veya Kitaplarda Bölümler a) Kitaplar: 1) Yaman, Ömer Miraç, Türkiye Gençlik Çalışmaları Bibliyografyası , Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı Kültür Yayınları, Ankara, ) Yaman, Ömer Miraç, Apaçi Gençlik -Gençlerin Toplumsal Davranış ve Yönelimleri: İstanbul'da 'Apaçi' Altkültür Grupları Üzerine Nitel Bir Çalışma-, Açlılımkitap, İstanbul, Mart ) Ed. Yaman, Ömer Miraç Yaman - Şentürk, Murat, Esenler de Sosyal Politika Uygulamaları, Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi Şehir Yayınları, İstanbul, Ocak ) Ed. Yaman, Ömer Miraç Yaman - Babacan, Abdurrahman, Kuşku Çağından Uygar Barbarlığa, Pınar Yayınları, İstanbul, ) Ed. Yaman, Ömer Miraç - Tuna, Abdullah Sabit - Köroğlu, Ahmet - Seylan, Akif - Yılmaz, Savaş, Türkiye de Uyuşturucu Madde Bağımlılığı: Önleme, Tedavi ve Rehabilitasyon, Yeşilay Yayınları, İstanbul, ) Yaman, Ömer Miraç - Tuna, Abdullah Sabit - Tosun, Zekiye, Türkiye Kimyasal Bağımlılık Çalışmaları Bibliyografyası ( ), Yeşilay Yayınları, İstanbul, Ocak ) Yaman, Ömer Miraç - Tuna, Abdullah Sabit - Tosun, Zekiye, Türkiye Davranışsal Bağımlılık Çalışmaları Bibliyografyası ( ), Yeşilay Yayınları, İstanbul, Ocak b) Kitaplarda Bölümler: 1) Yaman, Ömer Miraç - Akyurt, M. Ali, Türk Sosyologlarının Kent Sosyolojisi Çalışmaları, Kent Sosyolojisi içinde, Ed. Köksal Alver, Hece, Ankara, ) Yaman, Ömer Miraç, Esenler de Yoksul Gençlerin Mekanları: Hal, Tekstil Atölyeleri ve Kafeler, Göç, Kentleşme ve Aidiyet Ekseninde Esenler i Anlamak içinde, Ed. Murat Şentürk, Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi Şehir Yayınları, İstanbul, Aralık 2012.

4 3) Yaman, Ömer Miraç, Bir Kavga Sosyolojisi Denemesi: Kentin Yoksul Mahallelerinde Gençlik ve Suç İlişkisi, Esenler de Sosyal Politika Uygulamaları içinde, Ed. Yaman, Ömer Miraç Yaman - Şentürk, Murat, Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi Şehir Yayınları, İstanbul, ) Yaman, Ömer Miraç - Kesgin, Bedrettin, Sosyal Politikada Sosyal Güvensizliğe Karşı Sığınılacak Son Liman Aile mi? Esenler de Sosyal Politika Uygulamaları içinde, Ed. Yaman, Ömer Miraç Yaman - Şentürk, Murat, Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi Şehir Yayınları, İstanbul, ) Yaman, Ömer Miraç - Babacan, Abdurrahman, Kuşku Çağından Uygar Barbarlığa Batı- ABD-Dünya Siyaseti-Demokrasi, Kuşku Çağından Uygar Barbarlığa içinde, Ed. Yaman, Ömer Miraç Yaman-Babacan, Abdurrahman, Pınar Yayınları, İstanbul, 2014, s Ulusal Dergilerde Yayınlanan Makaleler 1) Yaman, Ömer Miraç-Kesgin, Bedrettin, Muhafazakarlığın Aile Vurgusu ve Toki Uygulamaları, Sosyoloji Divanı, Yı:1, Sayı:2, Temmuz-Aralık 2013, s ) Yaman, Ömer Miraç, Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Danışman Abi/Abla Modeli, Hayat Sağlık, sayı: 10, Aralık 2013, s ) Yaman, Ömer Miraç, Gençlik, Kent ve Sosyalleşme: Kent Hayatında Gençlere Yer Açmak, Şehir ve Düşünce, Yıl:2, Sayı:4, 2014, s ) Yaman, Ömer Miraç-Babacan, M. Emin, Yeni Temsilde Köşe Başı Tutmak : İletişimin Değişen Boyutu ve Modern Delikanlılık Temsilleri, Sosyoloji Divanı, Yı:2, Sayı:3, Ocak- Haziran 2014, s Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan Bildiriler 1) Yaman, Ömer Miraç, Esenler de Apaçiler ve Madde Bağımlılığı, Uluslarararası Çocuk ve Mahrumiyetler Sempozyumu, Hakeder, İstanbul, Nisan 2013.

5 Projeler 1) Yaman, Ömer Miraç, Batı Avrupa Ülkelerinde Yaşlılık Politikaları ve Birinci Kuşak Yaşlı Göçmenlerin Sorunları (Danimarka ve Avusturya Örneği) Yalova Üniversitesi BAP Projesi, Proje Danışmanı: Prof.Dr. Ali Rıza ABAY Yalova, ) TBA-Türkiye Bağımlılık Arşivi (bagimlilik.org.tr) Koordinatörlüğü, Yeşilay, ) Yeşilay Lisansüstü Tez Araştırma Birimi Koordinatörlüğü, Yeşilay, ) Bağımlılık Kütüphanesi Koordinatörlüğü, Yeşilay, ) Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Çalıştayı Koordinatörlüğü, Yeşilay, ) Yeşilay Bağımlılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Kuruluş Koordinatörlüğü, Yeşilay, ) Türkiye Gençlik Birikimi İnternet Sitesi-genclikbirikimi.org, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ocak Çalıştay ve Şuralar (Katılım ve Bildiri Sunumları) 1) Sosyal İçerme Çalıştayı, İstanbul Kalkınma Ajansı Planlama Programlama ve Koordinasyon Birimi, 17 Mayıs ) Risk Altında ve Korunması Gereken Çocuklar Çalıştayı, Oturum Sunumu: Başakşehir Örnekleminde İstanbul da Madde Bağımlılığı ve Gençlik, Aralık ) Yerel Yönetim Politikaları Açısından Çocuk ve Şehir Çalıştayı, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, Haliç Kongre Merkezi, İstanbul, 14 Haziran ) Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Çalıştayı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yalova, Haziran ) Uyuşturucu Madde Bağımlısı Gençlerle Sosyal Hizmet Uygulamaları: Farklı Modeller ve Yaklaşımlar, International Symposium on Drug Policy and Public Health, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, İstanbul, 1 Ekim ) Uyuşturucu Madde Bağımlılarına Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Modeli Çalıştayı, ASPB, Ankara, 18 Ekim ) 1. Uyuşturucuyla Mücadele Şurası, Gençlik ve Spor Bakanlığı Çalıştayı nda Moderatör Yardımcılığı, Kasım 2014.

6 8) Yaman, Ömer Miraç, Suça ve Madde Kullanımına Yönelen Gençlere Dair Bir Model Denemesi: Açık Kapı Merkezleri, Gençlik Çalıştayları: Gençlik Politikaları ve Hizmetleri, Aralık 2014, Konya. Ulusal Sempozyumlar 1) Her Yönüyle Bonzai Sempozyumu, Sosyopolitik Stratejiler Oturumu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi AMATEM, 21 Ağustos 2014, İstanbul. Tez Danışmanlıkları Lisans Bitirme Tez Danışmanlığı: 1) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Göç, Mültecilik Ve Kentleşme Çalışmaları-Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Alper KILIÇ, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Engellilik Çalışmaları- Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Aybige ERAVŞAR, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Engellilik Çalışmaları- Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Aynur AÇIKGÖZ, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Aile Çalışmaları- Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Betül ACAR, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Suç Ve Adalet Çalışmaları-Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Burak ACAR, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Çocuk Alanı Çalışmaları- Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Damla TAN, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye Sosyal Hizmet Birikiminde Yılları Arası Kavramsal Ve Kuramsal Yapı-Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Fatma DAĞLAR, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, 2014.

7 8) Türkiye Sosyal Hizmet Birikiminde Yılları Arası Kavramsal Ve Kuramsal Yapı-Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Kenan KABAKULAK, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Yılları Arasında Sosyal Hizmet Birikiminde Çocuk: Bibliyografik Bir Değerlendirme, Fatma Zehra ŞAHİN, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Gençlik Çalışmaları- Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Gülşah UZUN, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Yılları Arasında Sosyal Hizmet Birikiminde Madde Bağımlılığı: Bibliyografik Bir Değerlendirme, Sümeyye ŞÜKÜR, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye Sosyal Hizmet Birikiminde Yılları Arası Manevi Sosyal Hizmet- Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Metin ERDEM, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Yılları Arasında Sosyal Hizmet Birikiminde Psikiyatrik Ve Tibbi Sosyal Hizmet: Bibliyografik Bir Değerlendirme, Özge GÖKASLAN, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye'de Yılları Arasında Sosyal Hizmet Birikiminde Kadın Refahı, Özlem TEL, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye'de Yılları Arasında Sosyal Hizmet Birikiminde Kadın Refahı, Veysel AYDIN, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Doğal Afet Çalışmaları- Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Rabia ERTEN, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Döneminde Aile Çalışmaları- Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Songül KILINÇ, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde Yılları Arasında Yapılan Çocuk Çalışmaları-Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Ümit TURGAY, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, 2014.

8 19) Türkiye Sosyal Hizmet Birikiminde Yılları Arası Yaşlılık-Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Mevlüt ACAR, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Yılları Arasında Sosyal Hizmet Birikiminde Aile: Bibliyografik Bir Değerlendirme, Zeynep SALKIM, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye de Sosyal Hizmet Birikiminde 2000 li Yıllarda Psikiyatrik Ve Tibbi Sosyal Hizmet Çalışmaları-Bibliyografik Bir Değerlendirme-, Zeynep UYANIK, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, Uluslararası Atıflar: 1) Yaman, Ömer Miraç-Akyurt, M. Ali, Sosyal Hizmete Kültürel Yaklaşım: 2011 Van Depremi Örneği, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Dergisi, Sayı:26, 2013, s ) İbiş, Emsal-Kesgin, Bedrettin, Türkiye de Sosyal Hizmet ve Medikal Kurtarma Açısından Yalova, Van ve Simav Depremlerinin İncelenmesi, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi/Dumlupınar University Journal of Social Sciences 41. Sayı Temmuz 2014 / Number 41 July ) Yaman, Ömer Miraç, Türkiye de Gençlik Sosyolojisi Çalışmalarına Dair Bibliyografik Bir Değerlendirme, Alternatif Politika, Cilt: 5, Sayı: 2, Eylül 2013, ) Köten, Esra-Erdoğan Barış, Sanaldan Gerçeğe Ağlara Tutunmak: Engelli Gençlerin Facebook ta Sosyalleşme Deneyimleri, Alternatif Politika, Cilt: 6, Sayı: 3, Aralık, Ulusal Atıflar: 1) Yaman, Ömer Miraç, Apaçi Gençlik -Gençlerin Toplumsal Davranış ve Yönelimleri: İstanbul'da 'Apaçi' Altkültür Grupları Üzerine Nitel Bir Çalışma-, Açlılımkitap, İstanbul, Mart ) Geçgin, Ercan, Esnekleşme Rejiminde Gençliğin Halleri, Yurt ve Dünya Dergisi, 7. Sayı, Şubat-2014, ) Şentürk, Murat, İstanbul da Göç, Yoksulluk ve Kentsel Dönüşüm, Kentleşme ve Aidiyet Ekseninde Esenler i Anlamak içinde, Ed. Murat Şentürk, Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi Şehir Yayınları, İstanbul, Aralık 2012.

9 1.3) Adıgüzel, Yusuf, Esenler de Yaşamak, Memlekette Ölmek: Göç ve Kente Uyum Sürecinde Hemşehrilik, Kentleşme ve Aidiyet Ekseninde Esenler i Anlamak içinde, Ed. Murat Şentürk, Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi Şehir Yayınları, İstanbul, Aralık ) Şentürk, Murat, Konuta Sosyoloji den Bakmak: İstanbul da Kentleşme ve Konut Edinme Süreçleri, Ed. Yaman, Ömer Miraç Yaman-Şentürk, Murat, Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi Şehir Yayınları, İstanbul, ) Çolak, Yunus, Planlamada Adil Kent Yaklaşımı Çerçevesinde Kentsel Dönüşüm Uygulamalarının İncelenmesi: İstanbul Esenler İlçesi Örneği, Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalı Kentsel Dönüşüm ve Planlama Programı, Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul, ) Özcan, Ahmet, Bir İstanbul Distopyası: İstanbul un Sınıfsal ve Kimliksel Dönüşümü Bağlamında Karşı-Kentler, Folyo-Yaşamlar ve Yok-Mekanlar, Kentleşme ve Aidiyet Ekseninde Esenler i Anlamak içinde, Ed. Murat Şentürk, Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi Şehir Yayınları, İstanbul, Aralık ) Demir, İlkay, Apaçi Gençlik-Gençlerin toplumsal davranış ve yönelimleri: İstanbul da Apaçi altkültür grupları üzerine nitel bir çalışma. İnsan ve Toplum, Cilt: 4, Sayı: 7 (2014): Şehir Dosyası, ) Muhidine, Timour, Apachene i Istanbul, Le Monde Diplomatique, March, ) Yücel, Hakan, Mekansal-Kuşaksal Kimlik Gazi Mahallesi-Tarih Vakfı Perşembe Konuşmaları, 2014, ppt. 1.10) Tomanbay, İlhan, Eroinden Bonzaiye Madde Bağımlılığı ve Sosyal Çalışma, SABEV, ) Akın, Mahmut H., Gençlik Toplumsallaşmasında Akran ve Arkadaşlık Grupları, Gençlik Araştırmaları Dergisi, 4. Sayı, Ankara, Ocak, ) Türkiye de Gençlik: Gençliğin Özellikleri, Sorunları, Kimlikleri ve Beklentileri, SEKAM, İstanbul, Eylül ) Yaman, Ö. M., Türkiye Gençlik Çalışmaları Bibliyografyası , Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı Kültür Yayınları, Ankara 2010.

10 2.1) Öz, İsmail, Demokrat Parti nin Gençlik Politikalari Ve Gençlik Teşkilati ( ), Sultan Mehmet Vakif Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dali, Yüksek Lisans Tezi, Diğer: Makaleler 1) Yaman, Ömer Miraç-Abay, Ali Rıza-Ceylan, Harun-Altıntop, İmran-Kahraman Güloğlu, Fatma-Altınok Erdal, Selda, Avrupa da Birinci Nesil Yaşlı Türkiyeli Göçmenler, Perspektif Dergisi, Sayı: 226, Aralık 2013, s Konferanslar 1) İstanbul da Yoksul Gençlik Örneği Olarak Apaçi Gençlik, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Sosyoloji Günleri, ) Apaçi Nedir, Apaçi Gençler Kimlerdir?, BAYGEM, ) Eğitim, Çalışma Hayatı ve Gençlik, BAYGEM, ) Apaçi Gençlik, İstanbul Şehir Üniversitesi Batı Kampüsü Konferans Salonu, ) Kentin Gettolarında Alt Kültür Fragmanları: Apaçi Gençlik, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs İbrahim Bodur Oditoryumu, ) Madde Kullanımı ve Gençlik, BAYGEM, ) Çeteleşme, Suç, Şiddet ve Gençlik, BAYGEM, ) Toplumsal Bir Kurguya Sahadan Bakmak: Apaçilik, Bilgi Üniversitesi, ) Apaçi Gençlik Üzerine, İLKEDER, ) Apaçi Gençlik, İLEM, ) Atarlı Semtin Giderli Çocukları: Apaçiler, AKV, ) Apaçi Gençlik, İnkilap Kitap, ) Apaçi Gençler, İstanbul Ticaret Üniversitesi, ) Apaçi Gençlik, Marmara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, ) Gençlik ve Kimlik Krizi, AKV-Ankara Şubesi, ) Apaçi Gençlik, Yalova Raif Dinçkök Konferans Salonu,

11 17) Apaçi Gençliği Tanımak, BAYGEM Bayrampaşa Rehber Öğretmenler Buluşması, ) Apaçi Gençlik, Güngören İ.H.L. Konferans Salonu, ) Apaçi Gençlik, Anadolu Öğrenci Birliği, ) Yoksul Gençler Üzerine Bir Araştırma: Apaçi Gençlik, Kırklareli Üniversitesi Konferans Salonu, ) Apaçi Gençlik, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, ) Başakşehir de Madde Bağımlılığı ve Gençlik, Başakşehir STK Platformu, ) Apaçi Gençlik, Boğaziçi Camialtı Konferansları-10, ) Madde Bağımlılığı ve Gençlik, Genç Yeşilay Konferansları, ) Bunlar Kim mi?-apaçi Gençlik, İSZÜ (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi) Konferans Salonu, ) Madde Bağımlılığı ve Gençlik, Mev ader-başakşehir, ) Apaçi Gençlik, İstanbul Şehir Üniversitesi Yeşilay Kulübü, ) Dezavantajlı Çocuk ve Gençlerle Çalışmak, RUHSAK (Ruh Sağlığında Aktif Kadınlar Grubu), ) Apaçi Gençlik, İlim Yayma Vefa Yurdu, ) Apaçi Gençlik, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, ) Apaçi Gençlik, Bayrampaşa Bilgievleri, ) Apaçi Gençlik, Medipol Üniversitesi, ) Apaçi Gençlik, Pusula Derneği, ) Madde Bağımlısı Gençler Üzerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı Formatör Eğitimi Programı, Antalya, ) Apaçi Gençlik Üzerine, İkra Hareketi, Üsküdar, ) Asrın İdrakine Kur an ı/islam ı Söyletmek, Yalova Genç Memur-Sen, Yalova, ) Apaçi Gençlik, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü, ) Bağımlılık Hakkında Bilmediklerimiz, Pendik AYSİT Platformu, ) Apaçi Gençlik Semineri, Yalova Müftülüğü Aile İrşad Bürosu, ) Apaçi Gençlik Konferansı, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, Ankara,

12 41) Apaçi Gençlik Konferansı, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, İstanbul, ) Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Madde Kullanan Gençler ve Aile Yapıları, Madde Bağımlılığı Eğitim Programı-Ak Parti Sosyal İşler Komisyonu, Ankara, ) Madde Bağımlısı Gençler: Apaçi Gençlik, Sakarya Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü, Sakarya, ) Apaçi Gençlik Konferansı, Bingöl Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, Bingöl, ) Apaçi Gençlik Konferansı, Bezmi Alem Üniversitesi, Yeşilay Kulübü, İstanbul, ) Apaçi Gençlik Konferansı, Medeniyet Üniversitesi, Yeşilay Kulübü, İstanbul, ) Apaçi Gençlik Konferansı, 29 Mayıs Üniversitesi, Psikoloji Bölümü, İstanbul, ) İyi Niyet ve Samimiyet, Yalova Genç Memur-Sen, Yalova, ) Ergen Psikolojisi ve Madde Bağımlılığı, Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi, Kocaeli, Röportajlar 1) Apaçi Gençlik, TVNet-Kitapkafe, ) Apaçi Gençlik İlgi Bekliyor!, Vatan Gazetesi, ) Toplumsal Bir Kurguya Sahadan Bakmak: Apaçilik, dunyabulteni.com, ) Apaçi Gençlik, Sabah Gazetesi, ) Apaçi Gençlik, Bugün TV-Haber Programı, ) Apaçi Gençlik, AHaber-Satır Arası Programı, ) Apaçi Gençlik, İmc TV-Güvercin Günlükleri, ) Toplumsal Bir Kurguya Sahadan Bakmak: Apaçilik, Alperen Gençosmanoğlu, dunyabulteni.com, ) Apaçi Gençlik, TRTTürk-Devrialem, ) Kim Bu Apaçiler, Kanal24-Tıkırtı Gazetesi, ) Apaçi Gençlik, RadyoViva, ) Apaçilerin Yerini Taskafalar Aldı, Aktüel Dergisi,

13 13) Bize Apaçi Demeyin, Zaman Gazetesi, ) Gundiler Taskafalara Karşı, Hürriyet Gazetesi, ) Sosyolojik Apaçiler, Aksiyon Dergisi, ) Apaçileri Yok Sayıp, Müzikleriyle Eğleniyoruz, onbesyirmibes.com, ) Toplumsal Bir Kodlama: Apaçiler, Yurt Gazetesi Kültür Eki, ) Apaçi Gençler Üzerine, Genç Öncüler Dergisi, Mayıs ) Metropolün Huzursuz Çocukları, Agos Gazetesi, ) Apaçi Gençlik, Yalova Çizgi Gazetesi, ) Apaçiler Hakkında Klişelerin Ötesinde Birşeyler Söylenmeli, Umran Dergisi, Haziran ) Apaçi Gençler, KitapFikir Dergisi, Temmuz ) Renkli Giyimleri, Farklı Tarz ve Dansları İle Apaçi Gençliği, Yeşilay Dergisi, Mayıs ) Onları Biz Öteliyoruz, 212Haber, Aralık ) Böyle Giyinirsem Belki Kentli Olurum, Popülist Kültür, 30 Aralık ) Bir Kaç Lira İçin Okulu Bırakan Gençler Var, Söyleşen: Abdullah Güner, Fayrap Dergisi, 61, Haziran 2014, s ) Bonzai Kullanan Gençler ve Aileleri, RadyoViva, ) Madde Kullanımı ve Suç İşlemenin Doğrudan Bir İlişkisi Var, Bizim Aile, Eylül 2014, s ) Bağımlılık Tedavisinde İnanç Temelli Yaklaşımlar, TRTTÜRK, 29 Eylül ) Gençlik ve Spor Bakanlığı Bağımlılık Formatör Eğitimi Hakkında, Kanal 24, ) TBM Bağımlılıklarla Mücadele Eğitim Programı, İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Birimi, ) Sentetik Uyuşturucu Maddeler ve Gençlik, Ülke TV, Ana Haber Bülteni, ) Aynı Kurttan Kaçan Gençlerin Hikayesi: Apaçi Gençlik, Genç Dergisi, 99. Sayı, Aralık Seminerler 1) Madde Bağımlısı Gençler Üzerine, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Ekim, ) İstanbul da Yoksul ve Genç Olmak, Genç Öncüler, Mart-Nisan, 2013 (4 Hafta) 3) Hayatı Anlamlandırma Okumaları, Genç Öncüler, Ekim-Kasım, 2013 (4 Hafta)

14 4) Madde Bağımlılığı ve Aile, AIRB Görevlileri Hizmet İçi Eğitim Semineri Programı, Antalya, Kasım ) Hayatı Anlamlandırma Okumaları-II (Klişeler ve Biz), Genç Öncüler, Mart-Nisan, 2014 (4 Hafta) 6) Sağlıklı İletişim, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genç Yeşilay Eğitimi, İstanbul, 9 Haziran ) Gençlik ve Bağımlılık, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yüksek İstişare Toplantısı, Ankara, 16 Ağustos ) Bağımlılık Nedir, Nasıl Önlenir, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genç Yeşilay Eğitimi, Çamkoru Kızılay Kampı, Ankara, 30 Ağustos ) Bağımlılık Nedir, Nasıl Önlenir, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genç Yeşilay Eğitimi, Çamkoru Kızılay Kampı, Ankara, 04 Eylül ) Yaş Arası Eğitime Devam Eden Öğrencilerde Bağımlılık Araştırması Proje Ekibi Eğitimi, Türkiye Bağımlılık Çalışmaları, İstanbul, ) Ergenlik Döneminde Gençleri Anlamak, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısı (Erkek Gençlik Liderleri İle), Antalya, ) Ergenlik Döneminde Gençleri Anlamak, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısı (Kadın Gençlik Liderleri İle), Antalya, ) Bağımlılık ve Gençlik, Gönülver Derneği, İstanbul, ) Suç Mağduru ve Madde Kullanan Gençler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü (Uzman Yardımcıları İle Eğitim), Ankara, ) İslam da Kadın-Erkek İlişkileri, Araştırma ve Kültür Vakfı Kocaeli Şubesi, Kocaeli, ) Niçin ve Nasıl Tebliğ Etmeliyiz?, Arka Mahalle Sakinleri Öğrenci Grubu, İstanbul, ) İslam da Tebliğ Etmek Nedir, Nasıl Olmalıdır?, Genç Öncüler Gençlik Hareketi (Genç Kızlar), İstanbul, Bilim Kurulu, Danışma Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyelikleri 1) Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bilim Kurulu Üyeliği, Temmuz 2013 ten itibaren 2) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Alkol Bağımlılığı Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Şubat 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul.

15 3) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Tütün Bağımlılığı Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Şubat 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 4) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Madde Bağımlılığı Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Şubat 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 5) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Teknoloji Bağımlılığı Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Şubat 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 6) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Sağlıklı Yaşama Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Şubat 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 7) International Symposium on Drug Policy and Public Health, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Bilimsel Danışma Kurulu Üyeliği, 29 Sept.-1Oct. 2014, İstanbul. 8) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Teknoloji Yerinde Yeterince Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 9) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, İçki Kötülükleri Anası Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 10) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Uyuşturucu Özgürlüğün Sonu Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 11) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Sigara Vücudun Düşmanı Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 12) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Sağlık Her İşin Başı Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 13) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Teknoloji Yerinde Yeterince Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 14) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Yeşilcan la Sağlıkla Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 15) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Yeşilcan la Temiz Hava Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 16) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Yeşilcan la Zararsız Teknoloji Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 17) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Sağlık Elinizden Kayıp Gitmeden Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 18) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Sigara Ocağınızı Söndürmeden Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul.

16 19) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Teknoloji Canavara Dönüşmeden Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 20) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Yeşilcan ve Sağlıklı Yaşam Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 21) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Yeşilcan ve Teknoloji Kitapçığı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 22) Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, Formatörler ve Uygulayıcılar İçin Klavuz Kitabı, Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği, Kasım 2014, Yeşilay-M.E.B., İstanbul. 23) İstanbul Üniversitesi Yeşilay Bağımlılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Üniversitesi, Ocak 2015 ten itibaren. Uluslararası Sempozyumlarda Oturum Başkanlığı 1) Uyuşturucu Kullanımı Üzerine Yeni Bakış Açıları: İnanç Temelli Yaklaşımlar ve Uygulamalar, International Symposium on Drug Policy and Public Health, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, İstanbul, 29 Eylül Ulusal Akademik Programlarda Moderasyon ve Sunum 1) Madde Bağımlılığı ve Sosyal Hizmet, Konuşmacı: Uğur Evcin, İ.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü, ) Türkiye Kimyasal ve Davranışsal Bağımlılık Çalışmaları Bibliyografyası ( ) Sunumu, Yeşilay Bilimsel Danışma ve Değerlendirme Toplantısı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, İstanbul, 22 Ocak Akademik Kısa Video Sunumları 1) Gençler madde/alkol kullanmaya zorla (arkadaş baskısıyla) mı başlatılıyorlar? sorununa cevap, Bağımlılıklar Konusunda Uzman Görüşleri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti web sitesi, ) Arkadaşım bağımlı ise ne yapmalıyım? sorununa cevap, Bağımlılıklar Konusunda Uzman Görüşleri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti web sitesi, ) Bağımlılık yapıcı maddeler sadece kullanana mı zarar verir? sorununa cevap, Bağımlılıklar Konusunda Uzman Görüşleri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti web sitesi, 2015.

17 4) Alkol/madde kullanımı bakımından kadın ve erkek arasında niçin fark vardır? sorununa cevap, Bağımlılıklar Konusunda Uzman Görüşleri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti web sitesi, ) Bir uyuşturucu maddeye ne kadar kısa sürede bağımlı olurum? sorununa cevap, Bağımlılıklar Konusunda Uzman Görüşleri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti web sitesi, ) Ailemde veya çevremde uyuşturucu madde bağımlısı var, ne yapmalıyım? sorununa cevap, Bağımlılıklar Konusunda Uzman Görüşleri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti web sitesi, Dergi Editörlüğü 1) Yalova Sosyal Bilimler Dergisi-Son Okuma, Ekim 2010-Ekim 2013 arası 6 sayı. 2) Sosyoloji Divanı-Danışma ve Dergi Hakem Kurulu, 1. Sayı: Taşra Fragmanları, ) Sosyoloji Divanı-Danışma ve Dergi Hakem Kurulu, 2. Sayı: Komşuluk, ) Sosyoloji Divanı-Danışma ve Dergi Hakem Kurulu, 3. Sayı: Toplumsal Tipler, ) Sosyoloji Divanı-Danışma ve Dergi Hakem Kurulu, 4. Sayı: Asırlık Sosyoloji (Özel Sayı), ) Addicta-Editör Yardımcılığı ve Alan Editörlüğü (Sosyoloji), 1. Sayı, Bahar ) Addicta-Editör Yardımcılığı ve Alan Editörlüğü (Sosyoloji), 2. Sayı, Güz ) Gençlik Araştırmaları Dergisi-Hakem Kurulu, 3. Sayı, Bahar ) Gençlik Araştırmaları Dergisi-Hakem Kurulu, 4. Sayı, Güz Verdiği Dersler: 1. Bireylere ve Gruplara Yönelik Sosyal Hizmet Uygulamaları-I 2. Bireylere ve Gruplara Yönelik Sosyal Hizmet Uygulamaları-II 3. Madde Bağımlılığı ve Sosyal Hizmet 4. Gençlik ve Sosyal Hizmet 5. Sosyal Hizmet Alanları 6. Karşılaştırmalı Gençlik Politikaları 7. Sosyal Hizmette Kültürel Farklılıklar 8. Birey ve Ailelerle Sosyal Hizmet Uygulamaları 9. Sosyal Hizmet Literatür Okumaları 10. Birey, Grup ve Toplumla Sosyal Hizmet

18 Çalışma Alanları: Gençlik, Madde Bağımlılığı, Göç, Kentleşme, Aile, Alt kültür, Sosyal Hizmet Uygulamaları. İletişim Bilgileri: omermiracyaman.com

2. Ünvanı: İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd.Doç.Dr.) Derece Alan Üniversite Yıl

2. Ünvanı: İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd.Doç.Dr.) Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ömer Miraç Yaman 2. Ünvanı: İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd.Doç.Dr.) 3. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji İstanbul 2003 Y.

Detaylı

2. Unvanı: İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) Derece Alan Üniversite Yıl

2. Unvanı: İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ömer Miraç Yaman 2. Unvanı: İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) 3. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji İstanbul 2003

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Sosyoloji İstanbul 2003 Y. Lisans Sosyoloji Selçuk 2007 Doktora Sosyoloji Sakarya 2012

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Sosyoloji İstanbul 2003 Y. Lisans Sosyoloji Selçuk 2007 Doktora Sosyoloji Sakarya 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ömer Miraç Yaman 2. Ünvanı: İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) 3. Öğrenim Durumu ve Çalıştığı Kurumlar: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : İsmet Galip Yolcuoğlu Doğum Tarihi : 27 Haziran 1967 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmetler Y.O. Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

2. Ünvanı: Doç. Dr., İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi. Derece Alan Üniversite Yıl

2. Ünvanı: Doç. Dr., İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ömer Miraç Yaman 2. Ünvanı: Doç. Dr., İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi 3. Öğrenim Durumu ve Çalıştığı Kurumlar: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji

Detaylı

YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Y. Lisans Sosyoloji Sakarya Üniversitesi 1998

YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Y. Lisans Sosyoloji Sakarya Üniversitesi 1998 YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Dr. Yusuf ADIGÜZEL Doğum Tarihi :01.06.197 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İletişim Bilimleri Fakültesi / Basım ve Yayımcılık

Detaylı

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007).

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007). Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Doğum Tarihi ve Yeri: 22.11.1983 Ankara Yabancı Dil: İngilizce, Almanca. Eğitim Özgeçmişi: İlköğrenim: Çizmeci İlköğretim Okulu (1991-1995). Ortaöğrenim: Kalaba Anadolu Lisesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl 1.Adı Soyadı İletişim Bilgileri Adres Telefon : Mail EK 4A ÖZGEÇMİŞ : ODİSE VUÇİNA : : o.voutsinas@gmail.com 2.Doğum Tarihi : 23/08/1962 3.Unvanı Öğrenim 4. Durumu : Sosyal Hizmet Uzman : Yüksek Öğretim

Detaylı

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 İletişim Bilgileri: Tel. 0216 4002222 / 2976 E-mail : nejla.polat@uskudar.edu.tr 4. Öğrenim Durumu: Derece Lisans

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : İsmail Kıllıoğlu İletişim Bilgileri Adres : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Telefon : (0212) 521 81 00 Mail : ikillioglu@fsm.edu.tr 2. Doğum -

Detaylı

Bağımlılıklarla mücadelede öncü ekip GENÇ YEŞİLAY!

Bağımlılıklarla mücadelede öncü ekip GENÇ YEŞİLAY! Bağımlılıklarla mücadelede öncü ekip GENÇ YEŞİLAY! Yaklaşık bir asırdır bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay ın öncülerimiz dediği ve desteklerini her zaman yanında hissetmek istediği bir yapılanmadır

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 ÖZGEÇMİŞ İletişim Bilgileri: Tel.: 0212 4445001/1547 4. Öğrenim Durumu: E mail: nejla.polat@yeniyuzyil.edu.tr Derece Bölüm/Program

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans. Hacettepe Psikoloji Bölümü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans. Hacettepe Psikoloji Bölümü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Umut ŞAH Doğum Tarihi: 1984 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans Edebiyat Fakültesi Hacettepe Psikoloji Bölümü Üniversitesi 2002-2006

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : / 2257 : :

ÖZGEÇMİŞ. : / 2257 : : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Erkan ÇAV İletişim Bilgileri Adres Telefon Belgegeçer E-posta : T.C. Maltepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Bölümü Marmara Eğitim Köyü 34857 Başıbüyük/Maltepe-İSTANBUL : 0216

Detaylı

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı : HALE TORUN 2. Doğum Tarihi : 07.07.1972 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarih Marmara Üniversitesi 1994 Y.Lisans Radyo Televizyon ve

Detaylı

6.1. Yüksek Lisans Tezi: 1-Hemşirelerde Rol Çatışmasını Belirleyen Örgütsel Etmenler Üzerine Sektörel Bir Çalışma, Yüksek Lisans Tezi, 1994

6.1. Yüksek Lisans Tezi: 1-Hemşirelerde Rol Çatışmasını Belirleyen Örgütsel Etmenler Üzerine Sektörel Bir Çalışma, Yüksek Lisans Tezi, 1994 1. Adı Soyadı : AFET MİSHAL İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Fatih Cad. Çoban Çeşme Mah. Fidan Sok. No:11 D: 9 Yenibosna-İST. : 0533 513 3317 : afetmishal@hotmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.02.1959

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. İletişim: 1230 3. Ünvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Sanatta Yeterlik (Doktora) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sefa USTA 2. Doğum Tarihi : 12/03/1981 3. Ünvanı : Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi İnönü Üniversitesi 2003 Y.Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : H.Yunus TAŞ Doğum Tarihi : 01.01.1969 e-mail : tasyunus@hotmail.com Gsm : 505 628 72 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İktisadi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN. Doğum Tarihi: 8.Ağustos.98. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Selçuk Üniversitesi 98 Y. Lisans Mimarlık Gazi Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi 1973

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi 1973 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Meliha Kırkıncıoğlu 2. Doğum Tarihi : 06.06.1950 3. Unvanı : Doktora Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Gedik Üniversitesi Derece Alan Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos.1958 3. Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Selçuk Üniversitesi 1985 Y. Lisans Mimarlık

Detaylı

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim bilimleri Doktora Eğitim bilimleri Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: MİNE DEMİRTAŞ İletişim Bilgileri: Tel: 0216 626 10 50 / 2746 Mail :minedemirtas@maltepe.edu.tr Adres:Marmara Eğitim Köyü İletişim Fakültesi Doğum Tarihi:10.02.1959 Öğrenim Durumu:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER

ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Ayşe Kuzu Doğum Tarihi: 22.04.1976 Ünvanı: Öğretim Görevlisi İş Adresi: Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kozlu/ZONGULDAK

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı

Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Umut ŞAH Doğum Tarihi: 1984 E-posta: umutsahh@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans Yüksek Lisans Doktora Edebiyat Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Hasan KURT İletişim Bilgileri Adres. Doçentlik Kelam Bilim Dalı YÖK, Üniversiteler Arası Kurul 2009

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Hasan KURT İletişim Bilgileri Adres. Doçentlik Kelam Bilim Dalı YÖK, Üniversiteler Arası Kurul 2009 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Hasan KURT İletişim Bilgileri Adres : Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Telefon Mail : 0 378 223 53 60 : hkurt@bartin.edu.tr 2. Unvanı : Doçent Doktor 3. Öğrenim Durumu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Coğrafya Öğretmenliği. Sosyal Bilimler Enstitüsü

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Coğrafya Öğretmenliği. Sosyal Bilimler Enstitüsü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Eren ŞENOL Adres: Giresun Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Coğrafya Bölümü. Telefon: 0 (454) 3105769 E- Posta: eren.senol@giresun.edu.tr Yüksek lisans eğitimimi "Boraboy'da

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

Araştırma Görevlisi Aslıhan AYKARA

Araştırma Görevlisi Aslıhan AYKARA Araştırma Görevlisi Aslıhan AYKARA Doğum Tarihi ve Yeri: 22.11.1983 Ankara Yabancı Dil: İngilizce, Almanca. Eğitim Özgeçmişi: İlköğrenim: Çizmeci İlköğretim Okulu (1991-1995). Ortaöğtenim: Kalaba Anadolu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003 Y. Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003 Y. Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Sanem Kulak Gökçe 2. Doğum Tarihi: 30/08/1980 3. Unvanı: Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Derece Alan Üniversite Yıl. Çalışılan Kurum Atanılan Görev Çalışma Tarihleri

ÖZGEÇMİŞ. :  Derece Alan Üniversite Yıl. Çalışılan Kurum Atanılan Görev Çalışma Tarihleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sinem DAĞ İletişim Bilgileri Adres : Mağusa, Telefon : 03926303002 Mail : sinem.dag@emu.edu.tr dag_sinem@hotmail.com 2. Doğum Tarihi : 16.02.1989 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent.

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent. ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Serpil ALPTEKİN Doğum Tarihi: 24-11-1974 Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Özel Eğitim, Zihinsel Gazi Üniversitesi, Gazi (1992-1996) Engellilerin

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Sosyoloji. Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Sosyoloji. Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler ESRA KÖTEN İletişim bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Tepeören Mahallesi, 34959 Akfırat - Tuzla/İstanbul Telefon: (+90) 216 677 16 30 / 3662 E-posta: Doğum Tarihi: 06.07.1980 Ünvanı: esra.koten@okan.edu.tr

Detaylı

Öğrenim Durumu. LİSANS Üniversite. YÜKSEK LİSANS Üniversite. DOKTORA Üniversite Enstitü Öğrenim Alanı Tez Başlığı KİŞİSEL BİLGİLER

Öğrenim Durumu. LİSANS Üniversite. YÜKSEK LİSANS Üniversite. DOKTORA Üniversite Enstitü Öğrenim Alanı Tez Başlığı KİŞİSEL BİLGİLER KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Yavuz ÇOBANOĞLU Doğum Yeri/Doğum Tarihi : İZMİR 25.10.1970 Uyruğu: : T.C. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Cep Telefonu : E-Posta : yavuzcobanoglu@tunceli.edu.tr Yabancı Dili / Seviyesi

Detaylı

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL 20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi NEDEN STK ZİRVESİ? www.sivilsehir.org ZİRVE NİN AMACI www.sivilsehir.org 60 ÜLKE 102 SİVİL TOPLUM KURULUŞU VE AKADEMİSYENLER

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi)

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Burak KÜÇÜK 2. Doğum Tarihi: 06.11.1981 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi 2003 Y. Lisans İşletme (MBA)

Detaylı

Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR

Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR Uygulamalı Eğitim Bilgileri 1969-1974 Lisans Ankara Üniversitesi 1986-1988 Yüksek Lisans İnönü Üniversitesi 1987-1991 Doktora Dil Ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölü Sosyoloji

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: EROL ÇANKAYA 2. Doğum Tarihi: 15.XI.1953 3. Ünvanı: DR 4. Öğrenim Durumu: DOKTORA Derece Alan Üniversite Yıl Lisans A.Ü. SİYASAL BİLGİLER 1979 İKTİSAT VE MALİYE Y. Lisans SİYASET

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Namık HÜSEYİNLİ 2. Doğum Tarihi : 1971 3. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : T.C. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Derece Alan Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ, ESERLER VE FAALİYETLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ, ESERLER VE FAALİYETLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ, ESERLER VE FAALİYETLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: NURİ ERDEM Doğum Tarihi: 10.03.1971 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Harita Müh. Yıldız Teknik Üniversitesi 1995

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Onay Budak İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL : 0534 846 46 16 : onaybudak@gmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.01.1987 3.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Mustafa Kara İletişim Bilgileri Adres

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Mustafa Kara İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Mustafa Kara İletişim Bilgileri Adres :Yalı Mah. Camii Sok. Dragos Sitesi A Blok. D:17 Kat:5 Maltepe /İstanbul Telefon Mail :(0216) 626 10 50 / 2742 :mustafakara@maltepe.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA

ÖZGEÇMİŞ. Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA Yrd. Doç. Dr. Hale KOÇER Adres ÖZGEÇMİŞ Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA E-posta Telefon +90 0242 310 66 69 Faks +90 242 226

Detaylı

İstanbul Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi. Marmara Üniversitesi. Yrd. Doç. Yeni Türk Dili Bartın Üniversitesi 2011

İstanbul Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi. Marmara Üniversitesi. Yrd. Doç. Yeni Türk Dili Bartın Üniversitesi 2011 1. Adı Soyadı: NEVNİHAL BAYAR 2. Doğum Tarihi: 27. 02. 1970 3. Unvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans

Detaylı

KISA ÖZGEÇMİŞ. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü. Ege Üniversitesi 2003

KISA ÖZGEÇMİŞ. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü. Ege Üniversitesi 2003 KISA ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Derya Şaşman Kaylı Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Bölümü/Anabilim Dalı: Sosyal Hizmet E-posta: derya.kaylı@cbu.edu.tr Telefon: 0236 2391318/5862 Adres: Celal Bayar Üniversitesi Sağlık

Detaylı

İdari Görevler Görev Dönemi Görev 2008-01.02.2012 Müdür Yardımcısı Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

İdari Görevler Görev Dönemi Görev 2008-01.02.2012 Müdür Yardımcısı Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 1 Öğr.Gör.Türkan AKYOL GÜNER AHMET ERDOĞAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Düzenleme Tarihi : 30.11.2012 İletişim Bilgileri Yazışma Adresi : Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Bahar GÜDEK Doğum Tarihi: 30 Ekim 1977 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi Erciyes Üniversitesi 1996-2000 Müzik

Detaylı

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : BEHİCE EKİCİ İletişim Bilgileri Adres Mail 2. Doğum Tarihi : 20.10.1963 3. Unvanı : Yard. Dr. 4. Öğrenim Durumu : : Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Neşe ÇAPRAZ 2. Doğum Tarihi : 21.09.1959 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Orta Öğrenim: İstanbul Erkek Lisesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Arşivcilik İstanbul Üniversitesi 1996. Ortadoğu Enstitüsü. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Arşivcilik İstanbul Üniversitesi 1996. Ortadoğu Enstitüsü. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nurdan Şafak 2. Doğum Tarihi ve Yeri:. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Arşivcilik İstanbul Üniversitesi 1996 Yüksek Siyasi Tarih ve Marmara

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Hasan AYDIN, Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi - Şişli Belediyesi Örneği,, Mahalli İdareler ve

ÖZGEÇMİŞ. Hasan AYDIN, Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi - Şişli Belediyesi Örneği,, Mahalli İdareler ve 1. Adı Soyadı : Fatih Turan YAMAN ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi : 26.08.1977 3. Unvanı : Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) 4. Öğrenim Durumu : Doktora (PhD) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Uludağ

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Arş. Gör. Dr. Murat BARTAN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

Yüksek. Eğitim Bilimleri. Eğitim Bilimleri

Yüksek. Eğitim Bilimleri. Eğitim Bilimleri ÖZGEÇMİŞ T.C.No. 1014884 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç..Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim Bilimleri Doktora Eğitim Bilimleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. :Güvenevler Mh. No:16 Cinnah / Ankara. :+90 312 466 75 33 / 3607 :mustafaorcan@yahoo.com

ÖZGEÇMİŞ. :Güvenevler Mh. No:16 Cinnah / Ankara. :+90 312 466 75 33 / 3607 :mustafaorcan@yahoo.com ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Mustafa ORÇAN İletişim Bilgileri Adres :Güvenevler Mh. No:16 Cinnah / Ankara Telefon E-Posta :+90 312 466 75 33 / 3607 :mustafaorcan@yahoo.com 2. Unvanı :Doç. Dr. 3. Öğrenim Durumu

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Volkan YILDIZ Y. Lisans Selçuk Üniversitesi Arkeoloji Doktora Selçuk Üniversitesi. Arkeoloji

Dr. Öğr. Üyesi Volkan YILDIZ Y. Lisans Selçuk Üniversitesi Arkeoloji Doktora Selçuk Üniversitesi. Arkeoloji Dr. Öğr. Üyesi Volkan YILDIZ ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Selçuk Fen- Edebiyat Fakültesi, Klasik 998-00 Y. Selçuk Sosyal Bilimler Enstitüsü, Klasik 00-006 Doktora Selçuk Sosyal Bilimler

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Bahçelievler Deneme

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Bahçelievler Deneme ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Kübra YILMAZ ŞENYÜZ Doğum Tarihi: 28/05/1987 Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Lise Bahçelievler Deneme 2004 - Mezun Lisesi Lisans Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER. İlyas CANİKLİ. Yrd. Doç. Dr. Temel İslam Bilimleri

KİŞİSEL BİLGİLER. İlyas CANİKLİ. Yrd. Doç. Dr. Temel İslam Bilimleri KİŞİSEL BİLGİLER Adı-Soyadı: İlyas CANİKLİ Unvan: Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri ve Yılı: Samsun-Terme/ 1966 Bölüm: Temel İslam Bilimleri Tel: 0530 9576891 E-Posta: icanikli@mynet.com; ilyascanikli@gmail.com

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Adı Soyadı : Abdullah ÇELİK İş Adresi :

Kişisel Bilgiler. Adı Soyadı : Abdullah ÇELİK İş Adresi : Kişisel Bilgiler Adı Soyadı : Abdullah ÇELİK İş Adresi : Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Osmanbey Kampüsü Şanlıurfa İş Telefonu : +90 (414) 318 3545 Faks : +90 (414) 318 3534 Fakülte

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji İstanbul Üniversitesi

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı: Sabahattin GÜLLÜLÜ 2. Doğum Tarihi: 17.02.1940. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji İstanbul Üniversitesi 1962-1967 Doktora Sosyoloji

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Adem Yücel İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 2 Ağustos 1981 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı 1. Adı Soyadı: Muhsin ÖZTÜRK 2. Doğum Tarihi: 1961 3. Unvanı: Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Veteriner Fakültesi İstanbul Üniversitesi 1983 Yüksek Lisans Veteriner Fakültesi

Detaylı

1. Adı ve Soyadı: Hacer ERTEN YAMAN 2. Doğum Yeri/Tarihi: 17.09.1962 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

1. Adı ve Soyadı: Hacer ERTEN YAMAN 2. Doğum Yeri/Tarihi: 17.09.1962 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı: Hacer ERTEN YAMAN 2. Doğum Yeri/Tarihi: 17.09.1962 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale

Detaylı

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971 Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Bucak/BURDUR, 9 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel İş : Faks : Posta Adresi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: MEHMET SAİT ŞAHİNALP Doğum Tarihi: 21. 04. 1973 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Coğrafya Öğretmenliği Marmara Üniversitesi 1992-1996

Detaylı

Bebeklerin Ek Gıdaya Başlama Ayları ve etkileyen faktörler (Sivas Mer )Bilkent Üniversitesi UNİCEF Yuvarlak Masa Top.15 Eyl.

Bebeklerin Ek Gıdaya Başlama Ayları ve etkileyen faktörler (Sivas Mer )Bilkent Üniversitesi UNİCEF Yuvarlak Masa Top.15 Eyl. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Nurdane BÜYÜKYAZI. Doğum tarihi :01.01.196. Unvanı : Öğr. Gör. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Fak. Hacettepe üniversitesi 1987 Lisansüstü Ana-Çocuk

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Şükrü SİM Doğum Tarihi: 28-04-1969 Öğrenim Durumu: Doç. Dr. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik İstanbul Üniversitesi 1993 Y. Lisans

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Alper Aksoy 2. Doğum tarihi : 10/05/1971 3. Unvanı : Uzman Psikolog 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Hacettepe Üniversitesi 1990-1995 Lisansüstü Uygulamalı

Detaylı

Öğrenim Dönemi Derece Üniversite Öğrenim Alanı 4 Lisans Atatürk Üniversitesi Hemşirelik

Öğrenim Dönemi Derece Üniversite Öğrenim Alanı 4 Lisans Atatürk Üniversitesi Hemşirelik 1 Ünvan Ad Soyad: Öğr. Gör. Sevda Bayhan Anabilim Dalı: Sağlık Programları Düzenleme Tarihi : 28.11.2012 İletişim Bilgileri Yazışma Adresi Telefon Faks E-mail :Z.K.Ü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arzu Araz 2. Doğum Tarihi: 17/ 04/ 1967 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ege Üniversitesi 1988 Y. Lisans Sosyal Psikoloji

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Uluslararası İlişkiler Ana Gazi Üniversitesi 2004

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Uluslararası İlişkiler Ana Gazi Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Fatma ÇOBAN Doğum Tarihi: 1983 Öğrenim Durumu: Doktora Yabancı Dil : İngilizce Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Uluslararası İlişkiler

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Abdullah DURMUŞ

Yrd. Doç. Dr. Abdullah DURMUŞ Yrd. Doç. Dr. Abdullah DURMUŞ Tel (İş) : (04) 74458 Faks : (04) 06889 E-posta : durmusabdullah@yahoo.com Yazışma Adresi : Akdeniz Üniversitesi ahiyat Fakültesi Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampüs ANTALYA Öğrenim

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2010 ARALIK 2010 FAALİYET RAPORU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2010 ARALIK 2010 FAALİYET RAPORU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2010 ARALIK 2010 FAALİYET RAPORU HATAM web sayfasının güncelleştirilmesi, www.hatam.hacettepe.edu.tr (Son yenilenme tarihi: 20.12.2010)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1979 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik (Doktora) 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Gedik Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Sanatta Yeterlik Tez Başlığı ve Tez Danışmanı: Yabancılaşmış Toplumda Özne-Nesne İlişkileri Esinti (Prof. Sabri Özaydın)

ÖZGEÇMİŞ. Sanatta Yeterlik Tez Başlığı ve Tez Danışmanı: Yabancılaşmış Toplumda Özne-Nesne İlişkileri Esinti (Prof. Sabri Özaydın) 1. Adı Soyadı : Ali Altan Yücel ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi : 12.02.1984 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo, Televizyon ve Sinema Marmara

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Bitirme Yılı. Lisans İlahiyat Fakültesi Ankara Üniversitesi 1999

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Bitirme Yılı. Lisans İlahiyat Fakültesi Ankara Üniversitesi 1999 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı-Soyadı: Ömer ACAR İletişim Bilgileri Adres : Ank. Ü. İlahiyat Fak. Telefon : 0 (312) 212 68 00-1369 E-Mail : oacar@divinity.ankara.edu.tr 2. Doğum Yeri ve Tarihi : Erzurum/Oltu 27.09.1976

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Merve Kaya İletişim Bilgileri Adres : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Telefon : (0212) 521 81 00 Mail : merve.kaya@fsm.edu.tr 2. Doğum - Tarihi

Detaylı

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB )

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB ) ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aybala ÇAYIR Doğum Tarihi: 05.11.1984 İletişim: Tel: e-posta: aybalacayir@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU. 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.

1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU. 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. ÖZ GEÇMİŞ-CV 1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 16.03.1979 tarihinde Malatya da doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini ve ayrıca üniversite lisans ve yüksek lisans

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Yrd. Doç. Dr. Murat TURNA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (4100) KÜTAHYA Telefon: 468 Faks: E-posta: murat.turna@dpu.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : ERDEM TÜFEKCİ 2. Doğum Tarihi : 24.11.1981 3. Unvanı : ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 4. Öğrenim Durumu : Doktora Öğrencisi Tez Aşamasında 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Ayvansaray Üniversitesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: GÜLŞAH YENİER İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: gulsah.yenier@okan.edu.tr

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sanatları-SİNEMA Bölümü

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sanatları-SİNEMA Bölümü Adı Soyadı: Günseli Pişkin Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans (1) Sahne ve Görüntü DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1986 Sanatları-SİNEMA Bölümü Lisans () Buca Eğitim Fakültesi DOKUZ EYLÜL

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :Damla MURSÜL. 2. Doğum Tarihi : Unvanı :Dr. Öğr. Üyesi. 4. Öğrenim Durumu :Dr.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :Damla MURSÜL. 2. Doğum Tarihi : Unvanı :Dr. Öğr. Üyesi. 4. Öğrenim Durumu :Dr. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Damla MURSÜL 2. Doğum Tarihi :25.09.1986 3. Unvanı :Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu :Dr. Derece Üniversite Alanı Yılı Lisans Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi 2008 Lisans Anadolu

Detaylı

7. Yayınlar 7.1 Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

7. Yayınlar 7.1 Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Veli Yılmaz 2. Doğum Tarihi : 25.11.1948 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğretim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Subay Kara Harp Okulu 1969 Y. Lisans Kurmaylık Kara Harp

Detaylı

Uyum Eğitim ve Araştırma Ltd.Şti. Prof.Dr.Ahmet Taner Kışlalı Mah cadde (Park caddesi) No:40 M Çayyolu/Çankaya Ankara

Uyum Eğitim ve Araştırma Ltd.Şti. Prof.Dr.Ahmet Taner Kışlalı Mah cadde (Park caddesi) No:40 M Çayyolu/Çankaya Ankara YRD.DOÇ.DR.AYNUR AKINCI AYDOĞAN İletişim Bilgileri : Adres : Üsküdar Üniversitesi SBF- Çocuk Gelişimi Bölümü Çarşı Yerleşkesi-Mimar Sinan Mh. Selman-ı Pak Cd. PK:34664 Üsküdar / İstanbul / +90 216 400

Detaylı

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak)

Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir. Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi. : Devrek (Zonguldak) Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Demiroğlu Kadir Akademik Unvanı : Araştırma Görevlisi Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Devrek (Zonguldak) 0.0.98 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Arapça (Yabancı dil) Cinsiyet : Erkek

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Din Eğitimi Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi 1977

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Din Eğitimi Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi 1977 1. Adı Soyadı: ABDURRAHMAN BORAN. Doğum Tarihi:14 NİSAN 195 3. Unvanı: DOÇ.DR 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Din Eğitimi Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi 1977 Yüksek Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Atahan Birol KARTAL 2. Doğum Tarihi : 14.04.1967 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum :Beykent Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER Doğum Yeri ve Yılı : Bandırma / 977 Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı : Eğitim Sosyolojisi Mail Adresi : esma.esgin@bayar.edu.tr Tel

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: M. Süheyl Pozantı 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu 3. Görev : Yardımcı Doçent Doktor Telefon: 444 1997 E-mail: suheylpozanti@beykent.edu.tr 4. Doğum Tarihi:

Detaylı