AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir."

Transkript

1 AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Kanun un ilgili maddeleri ile tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanları alınacaktır. A- GENEL ŞARTLAR İlan Tarihi: 17/06/2016 Son Başvuru Tarihi: 01/07/2016 Ön Değerlendirme Tarihi: 20/07/2016 Sınav Giriş Tarihi: 22/07/2016 Sonuçların Açıklanacağı Tarih: 28/07/ Öğretim Elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, a) Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES ten en az 70 puan almış olmak. (Araştırma Görevlileri için atama yapılacak programın lisans / ön lisans eğitimine hangi alanda öğrenci alınıyorsa o alandan, Araştırma görevlisi dışındaki öğretim elemanları için mezun olunan alandan, özel yetenek ve yabancı dil puanı ile lisans öğrenimi yapan öğretim elemanlarında da herhangi bir puan türünden en az 70 puan almış olmalı). b) Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 50 puan veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak. Yabancı dil okutmanı başvurularında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 80 puan veya eşdeğerliği Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olmak. Yabancı dille eğitim-öğretim yapılan programlardaki öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından atama yapılacak programın eğitim dilinde en az 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olmak şartı aranır. 2- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100 lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir. 3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir. NOT: Tecrübe süresinde Lisans mezuniyetinden sonraki süre esas alınacaktır. Lisansüstü eğitim süresi tecrübeden sayılacaktır.

2 B- ÖZEL ŞARTLAR 1- Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a) Lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere (rektörlüğe bağlı bölümler dâhil) başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak veya lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az beş yıl tecrübeli olmak, b) Güzel Sanatlar Fakülteleri, Eğitim Fakültelerinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümleri, Konservatuarlar ile ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak veya lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübeli olmak. c) İlanda belirtilmiş olan şartları taşımak. 2- Okutman kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a) Yabancı dil okutmanları hariç olmak üzere lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlerde (rektörlüğe bağlı bölümler dahil) atanacak okutman adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak, b) Yabancı dil okutmanı başvurularında, ilan edilen yabancı dilde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olmak. c) İlanda belirtilmiş olan genel şartları taşımak. 3- Uzman kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a)uzman ve eğitim-öğretim planlamacısı kadrosuna başvurabilmek için en az tezli yüksek lisans mezunu olmak veya lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübeli olmak gerekir. b) İlanda belirtilmiş olan şartları taşımak. 4- Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a) İlanda belirtilmiş olan şartları taşımak. b) İlk başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. C- MUAFİYET Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak öğretim görevlileri, yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kadrolarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının yabancı dil okutmanı hariç öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz.

3 D- BAŞVURMA YERİ VE İSTENEN BELGELER 1- Başvuru Dilekçesi 2- Özgeçmiş ve varsa bilimsel yayınlarını kapsayan dosya 3- Lisans Diploması/Mezuniyet Belgesi (Onaylı)* 4-İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak, YL,Doktora-Tıpta Uzm. -Sanatta Yet.Öğrenim Durum Belgesi/ Mezuniyet Belgesi (Onaylı)* 5- Lisans Transkript Belgesi (Onaylı)* 6- Yabancı Dil Belgesi (YDS/KPDS/ÜDS veya Muadili) 7- ALES Belgesi Fotokopisi 8- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Onaylı)* 9-2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son Altı Ay İçinde Çekilmiş) 10-Tecrube Belgesi (İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak) 11- Askerlikle ilişkisi Olmadığına Dair Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) 12-Hizmet Belgesi (Daha Önce Kamuda Hizmeti Varsa) *( Islak İmzalı ve ya Elektronik İmzalı Olmalıdır.) NOT: Belgelerin noter onaylı olması zorunlu değildir. Herhangi bir kamu kurumu tarafından (Aslı Gibidir) onaylanmış olması yeterlidir. Belgelerin aslı görülmek kaydıyla, kurumumuzda da Aslı Gibidir onayı yapılır. - Başvurular; Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Akademik Kadro-Tayin Şube Müdürlüğü ne şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir. Süresi içinde yapılmayan, postadaki gecikmeler ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. -Başvuruda bulunan adaylar yalnız bir Ana Bilim Dalı için ilan edilen kadroya müracaatta bulunabilirler. - Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. Üniversitemiz web sitesinde yapılacak olan duyurular tebligat niteliğindedir. BAŞVURU EVRAKLARI İADE EDİLMEYECEKTİR. Başvuru Adresi: Erciyes Üniversitesi Rektörlük Binası Zemin Kat Personel Daire Başkanlığı Akademik Kadro-Tayin Şube Müdürlüğü KAYSERİ Tel: (0 352) Faks: (0 352) NOT: Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. Üniversitemiz web sitesinde yapılacak olan duyurular tebligat niteliğindedir.

4 İLAN NO BİRİMİ BÖL/ABD/ASD/PROG UNVANI DRC ADET AÇIKLAMA HALİL BAYRAKTAR SHMYO AMELİYATHANE HİZMETLERİ 1 1 GENEL CERRAHİ UZMANI OLMAK HALİL BAYRAKTAR SHMYO ANESTEZİ 1 1 ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI OLMAK KAYSERİ MYO MOBİLYA VE DEKORASYON TOMARZA MUSTAFA AKINCIOĞLU MYO MİMARİ RESTORASYON 3 1 MOBİLYA VE DEKORASYON BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK. MOBİLYA DEKORASYON VEYA ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA EN AZ 5 YIL DERS VERME TECRÜBESİNE SAHİP OLMAK. ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA ANA BİLİM DALINDA DOKTORA YAPMIŞ OLMAK MUSTAFA ÇIKRIKÇIOĞLU MYO UYGULAMALI BİLİMLER YO BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ MUHASEBE VE FİNANS YÖNETİMİ MATBAA ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS MEZUNU OLMAK. MATBAA EĞİTİMİ ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK. ALANINDA 5 YIL DENEYİMLİ OLMAK. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA DERS VERME DENEYİMİNE SAHİP OLMAK. HUKUK MEZUNU OLMAK.ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK ECZACILIK FARMASOTİK TOKSİKOLOJİ ECZACILIK MEZUNU OLMAK EDEBİYAT ESKİÇAĞ TARİHİ ESKİÇAĞ TARİHİ ALANINDA DOKTORA YAPIYOR OLMAK FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MATEMATİK GÜZEL SANATLAR SERAMİK FEN VEYA FEN-EDEBİYAT MATEMATİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK VE MATEMATİK ANA BİLİM DALINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK. (2547 SAYILI KANUN'UN 50/d MADDESİ KAPSAMINDA ATAMA YAPILACAKTIR) SERAMİK BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ HAVACILIK YÖNETİMİ HUKUK GENEL KAMU HUKUKU HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ VEYA SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULUNUN HAVACILIK YÖNETİMİ VEYA SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUN OLMAK. HUKUK MEZUNU OLMAK.

5 İLAHİYAT DİN PSİKOLOJİSİ İLAHİYAT MEZUNU OLMAK İLETİŞİM REKLAMCILIK VE TANITIM MİMARLIK YAPI BİLGİSİ İLETİŞİM VEYA İLETİŞİM BİLİMLERİ MEZUNU OLMAK. HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM VEYA İLETİŞİM BİLİMLERİNDE DOKTORA YAPIYOR OLMAK. MİMARLIK VEYA MÜHENDİSLİK-MİMARLIK MİMARLIK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK MÜHENDİSLİK SAĞLIK BİLİMLERİ SEYRANİ ZİRAAT SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DEVRELER VE SİSTEMLER TEORİSİ CERRAHİ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ ARAZİ VE SU KAYNAKLARI RUS DİLİ VE EDEBİYATI ANATOMİ TURİZM TURİZM İŞLETMECİLİĞİ MÜHENDİSLİK VEYA MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTELERİNİN ELEKTRİK-ELEKTRONİK/ ELEKTRONİK/ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. HEMŞİRELİK LİSANS MEZUNU OLMAK. CERRAHİ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİNDE TEZLİ YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA YAPIYOR OLMAK. ZİRAAT BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ VEYA TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ MEZUNU OLUP, BU ALANLARDAN HERHANGİ BİRİNDE TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK. RUS DİLİ VE EDEBİYATI LİSANS MEZUNU OLMAK. RUS DİLİ VE EDEBİYATI ANA BİLİM DALINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK. (2547 SAYILI KANUN'UN 50/d MADDESİ KAPSAMINDA ATAMA YAPILACAKTIR) ANATOMİ (TIP ANATOMİ) ANA BİLİM DALINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK.(2547 SAYILI KANUN'UN 50/d MADDESİ KAPSAMINDA ATAMA YAPILACAKTIR) TURİZM ALANINDA LİSANS MEZUNU OLMAK VETERİNER CERRAHİ CERRAHİ ANA BİLİM DALINDA DOKTORA YAPIYOR OLMAK YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU TEMEL İNGİLİZCE OKUTMAN 1 3 İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ/İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI/İNGİLİZ DİL BİLİMİ/ AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI / İNGİLİZCE MÜTERCİM TERCÜMANLIK BÖLÜMLERİNİN BİRİNDEN MEZUN OLMAK.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540 17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50540 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009006 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018 ÖNEMLİ NOT: 1024335,1024338 ve 1024339 NOLU İLANLAR İLE İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: AKADEMİK PERSONEL ALIMI (ÖNCELİKLİ ALANLARDAKİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri

Detaylı

T.C. ŞİFA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. ŞİFA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. ŞİFA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 09..05 Üniversitemiz Tıp, ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için aşağıda belirtilen Bölüm, Program ve Anabilim Dalları ve na 547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 15.12.2015 Toplantı Sayısı : 51 Karar No:02 2015-2016 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında lisansüstü programlara

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Koşulları ve Kontenjanları. Genel Başvuru Koşulları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Koşulları ve Kontenjanları. Genel Başvuru Koşulları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Koşulları ve Kontenjanları Genel Başvuru Koşulları Lisansüstü Eğitim Sınavı ALES-GRE-GMAT İngilizce Sınavları

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52484

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52484 26.10.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52484 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1010929 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların, 657 sayılı kanunun

Detaylı

Özel Koşullar ve Açıklamalar K M K M K M K M K M Astronomi ve Uzay. Yüksek Lisans programı için; Astronomi ve Uzay Bilimleri Bilimleri

Özel Koşullar ve Açıklamalar K M K M K M K M K M Astronomi ve Uzay. Yüksek Lisans programı için; Astronomi ve Uzay Bilimleri Bilimleri T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2012 2013 eğitim-öğretim yılı GÜZ yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak programlar,

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun ilgili

Detaylı

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI ve KONTENJAN VE KOŞULLARI İŞLETME ANABİLİM DALI Muhasebe ve Finansman 15 2 1 18 İİBF, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, Mühendislik ve Turizm Fakültelerinin İşletme, İktisat, Endüstri Mühendisliği, Turizm

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı Güz yarıyılında Doktora ve Yüksek Lisans eğitimi için aşağıda belirtilen programlara

Detaylı

En yükseği dikkate alınır. 2 *

En yükseği dikkate alınır. 2 * Yüksek Lisans 4 Yüksek Lisans SAYSÖZEA En yükseği dikkate alınır. 2* 10 (a) 2 ( b) Programın Türü PUAN T.C. Uyruklu Yabancı Uyruklu Milli Sporcu ÜNİP T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. İnşaat Mühendisliği alanında mezun olmak.

ÖZEL ŞARTLAR. İnşaat Mühendisliği alanında mezun olmak. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Duyuru Başlama Tarihi : 5.0.06 Son Başvuru Tarihi : 9.0.06 Ön Değerlendirme Tarihi : 03.03.06 Sınav Giriş Tarihi : 07.03.06 Sonuç Açıklama Tarihi : 09.03.06

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Üniversitemiz Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans programlarına

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvuracak Yabancı Uyruklu Adaylardan İstenilen Belgeler

Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvuracak Yabancı Uyruklu Adaylardan İstenilen Belgeler İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır. yarıyılında 1-İSTENİLEN

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI A. Başvurularla ilgili Genel Esaslar Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yer alan tüm lisansüstü

Detaylı

24.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46227

24.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46227 24.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46227 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1004720 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144 04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1003639 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde Enstitümüz Anabilim / Bilim Dallarına alınacak Doktora ve Yüksek Lisans öğrenci kontenjanları

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde bulunan Anabilim Dalları'na 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI İLE İLGİLİ KONTENJANLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI İLE İLGİLİ KONTENJANLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI İLE İLGİLİ KONTENJANLAR KONTENJANLAR Anabilim Dalı Ön Koşullar Yabancı Dil Yeterlilik Şartı

Detaylı

(24.05.2013 / 28656 R.G.)

(24.05.2013 / 28656 R.G.) İç Denetim Koordinasyon Kurulundan: (24.05.2013 / 28656 R.G.) 5018 SAYILI KAMU MALÎ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN GEÇİCİ 21 İNCİ MADDESİNİN UYGULANMASINA İLİŞKİN ESAS VE USULLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARAR

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014 2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları ANABİLİM DALI TÜRÜ / DERECE TC

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 28 Aralık 2015. Başvuru Tarihi Sonu 08 Ocak 2016. Sonuçların İlan Tarihi 13 Ocak 2016

Başvuru Tarihi Başlangıcı 28 Aralık 2015. Başvuru Tarihi Sonu 08 Ocak 2016. Sonuçların İlan Tarihi 13 Ocak 2016 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2015-2016

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43610

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43610 16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43610 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1002109 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde KIRKLARELİ ara

Detaylı

30.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46956

30.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46956 30.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46956 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1005446 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

ALANI. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu veya Spor ve Sporcu Sağlığı alanında çalışmış olmak. ALANI

ALANI. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu veya Spor ve Sporcu Sağlığı alanında çalışmış olmak. ALANI İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize; 547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş kaydı

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü üstü Programlarına 2012-2013 Öğretim yılı birinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. BAŞVURU TARİHİ VE YERİ Adayların

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

30.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46897

30.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46897 30.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46897 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1005387 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

14.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50212

14.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50212 14.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50212 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008678 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50565

17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50565 17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50565 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009031 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

BAŞVURU KILAVUZU. A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

BAŞVURU KILAVUZU. A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI BAŞVURU KILAVUZU A- ve KONTENJAN VE KOŞULLARI a.1 - İşletme Anabilim Dalı a.15 - Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı a.2 - İktisat Anabilim Dalı a.16 - Felsefe Anabilim Dalı a.3 - Çalışma Ekonomisi Anabilim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki

Detaylı

T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU ve KABUL ŞARTLARI

T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU ve KABUL ŞARTLARI T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU ve KABUL ŞARTLARI Mevlana Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki Yüksek Lisans (Türkçe

Detaylı

Sınav Tarihi ve Saati. Anabilim Dalı 27.06.2016. Yabancı Dil YDS veya Eşdeğeri. ALES Puan Türü. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. T.C. Uyr.

Sınav Tarihi ve Saati. Anabilim Dalı 27.06.2016. Yabancı Dil YDS veya Eşdeğeri. ALES Puan Türü. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. T.C. Uyr. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20162017 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı Temel İslam Bilimleri

Detaylı

BOġ KONTENJANLAR ĠÇĠN EK YERLEġTĠRME TARĠHLERĠ. BOġ KONTENJANLAR ĠÇĠN EK YERLEġTĠRME TARĠHLERĠ

BOġ KONTENJANLAR ĠÇĠN EK YERLEġTĠRME TARĠHLERĠ. BOġ KONTENJANLAR ĠÇĠN EK YERLEġTĠRME TARĠHLERĠ Sayfa 1 2015-2016 GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM TAKVĠMĠ TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS BaĢlangıç BitiĢ Lisansüstü Programlara BaĢvurularının Alınması 20 Temmuz 2015 31 Temmuz 2015 Özel Öğrenci

Detaylı

31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46564

31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46564 31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46564 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1005055 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde ONDOKUZ ara MAYIS

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881 20.04.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49881 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008351 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35829

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35829 31.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=35829 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 28559 İlanın Çıkılacağı yer ULUDAĞ

Detaylı

Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ

Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ İlan Bilgileri Akademik İlanlar Modülü İlan Listeleme Arşiv ÖYP Arşiv İlan No : 30061 Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ Üniversite İlan çıkılan Yer Seçiniz Gönderilme Durumu Gönderildi YÖK Karar Durumu İlanın

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45982

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45982 24.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45982 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1004475 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde PAMUKKALE ara ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47925

31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47925 31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47925 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1006414 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde İSTANBUL ara TEKNİK

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına ekli tabloda belirtilen Anabilim

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Lisansüstü Programlarımıza 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Başvuru ile ilgili detay bilgiler aşağıda verilmiştir.

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45125

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45125 08.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45125 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1003620 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde İZMİR KATİP ara

Detaylı

C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26289

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26289 01.12.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26289 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 26153 İlanın Çıkılacağı yer ANADOLU

Detaylı

T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1

T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1 T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1 DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice Bu kılavuzu okuduktan dikkatle

Detaylı

Ziraat Mühendisi (Toprak)

Ziraat Mühendisi (Toprak) T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİTKİSEL ÜRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü nde 657 sayılı Devlet Memurları

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928 D U Y U R U ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRETMENLİĞE KAYNAK OLUŞTURAN BÖLÜMLERİNİN SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE MEZUNLAR İÇİN 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA/ SANATTA YETERLİK. (Lisansa. Yabancı Uyruklu T.C.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA/ SANATTA YETERLİK. (Lisansa. Yabancı Uyruklu T.C. Anabilim / Anasanat Dalı MARMARA ÜNİVERSİTESİ 1314 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI VE YATAY GEÇİŞ İLE ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Bilim / Sanat Dalı SOSYAL

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi Dayanak Madde 1- Bu yönerge, Hacettepe Üniversitesi ne yurt dışından öğrenci kabulü kriterlerini

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47007

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47007 31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47007 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1005497 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274

25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274 25.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=26274 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 26138 İlanın Çıkılacağı yer KARABÜK

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1022538 İlanın Çıkılacağı yer TRAKYA ÜNİVERSİTESİ--->UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI İlan T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda

Detaylı

12.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43399 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1001898 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde AHİ EVRAN ara ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49927

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49927 25.04.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49927 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008395 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına kurum içi yatay geçiş ile ilgili kontenjanlar, başvuru koşulları,

Detaylı

02.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45022

02.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45022 02.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45022 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1003520 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde ARTVİN ÇORUH ara

Detaylı

25.03.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=37164

25.03.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=37164 25.03.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=37164 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 29878 İlanın Çıkılacağı yer BİTLİS

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAġVURU KOġULLARI KILAVUZU (2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI)

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAġVURU KOġULLARI KILAVUZU (2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI) I. ONLĠNE BAġVURU ĠġLEMLERĠ ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAġVURU KOġULLARI KILAVUZU (2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI) 2015-2016 eğitim-öğretim yılı

Detaylı

14.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43616

14.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43616 14.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43616 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1002115 Üyelik Duyurular İletişim BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ >DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT YÖNERGESİ DAYANAK Madde 1- Yurtdışından öğrenci kabulüne ilişkin bu yönerge Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 19.02.2013

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45008

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45008 04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45008 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1003506 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50376

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50376 13.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50376 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008842 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603 16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1002102 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde DOKUZ EYLÜL ara

Detaylı

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden:

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına

Detaylı

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43428

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43428 16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43428 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1001927 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde AKDENİZ ara ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46651

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46651 31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46651 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1005142 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer)

SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer) SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer) 24 Mart 2007 Tarihli Resmi Gazete Sayı: 26472 Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşüvirler Odaları

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972 02.05.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008440 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52833

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52833 03.11.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52833 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1011276 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43465

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43465 14.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43465 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1001964 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde AĞRI İBRAHİM ara

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46958

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46958 30.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=46958 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1005448 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

6 Kasım 2010 CUMARTESİ Sayı : 27751 YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMALARI DENKLİK YÖNETMELİĞİ

6 Kasım 2010 CUMARTESİ Sayı : 27751 YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMALARI DENKLİK YÖNETMELİĞİ 6 Kasım 2010 CUMARTESİ Sayı : 27751 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMALARI DENKLİK YÖNETMELİĞİ MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45906

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45906 22.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45906 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1004399 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45423

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45423 15.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45423 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1003917 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

06.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=25820

06.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=25820 06.11.2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=25820 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 25684 İlanın Çıkılacağı yer AMASYA

Detaylı

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43639 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1002138 (Üniversitenin talebi üzerine Üyelik ilan özel şartında güncelleme Duyurular yapılmıştır.)

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51054

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51054 22.07.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51054 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009517 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=40964

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=40964 14.07.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=40964 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 33647 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde DOKUZ EYLÜL ara ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48652

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48652 11.02.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48652 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1007133 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

Türk Dili ve Edebiyatı Doktora 19(5*+5**+5***+2****+2*****) 7(5*+2**)

Türk Dili ve Edebiyatı Doktora 19(5*+5**+5***+2****+2*****) 7(5*+2**) 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIN KONTENJANLARI VE ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS / YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAM ADI KONTENJAN MEZUNİYET

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile

Detaylı

Genel şartlar MADDE 6 - (1) Bu yönetmelik kapsamındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda genel olarak;

Genel şartlar MADDE 6 - (1) Bu yönetmelik kapsamındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda genel olarak; Resmi Gazete Tarihi: 31.07.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26953 ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA NAKLEN VEYA AÇIKTAN YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞSINAVLARINA İLİŞKİN

Detaylı