SPONSORLUK DOSYASI Nisan zmir, Türkiye Sheraton Çe me Otel HO GELD N Z

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SPONSORLUK DOSYASI. 15-18 Nisan 2010 - zmir, Türkiye Sheraton Çe me Otel HO GELD N Z"

Transkript

1

2 SPONSORLUK DOSYASI Nisan zmir, Türkiye Sheraton Çe me Otel HO GELD N Z Bildi iniz gibi, 6. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi, Avrupa Kalp Damar Cerrahisi Derne i ESCVS (European Society for Cardiovascular Surgery) 59.Uluslararası Kongresi ile birlikte Nisan 2010 tarihinde Izmir de gerçekle tirilecektir. Ayrıca Kardiyoloji programı içinde IFA (International Forum of Arrhythmia) ve IAIC (International Academy of Interventional Cardiology) toplantıları da gerçekle tirilecektir. zmir in en gözde kongre merkezlerinden biri olan Sheraton Otel ve Kongre Merkezi yer olarak seçilmi tir. Daha önce pek çok prestijli kongreye ev sahipli i yapmı olan bu mekan kongre katılımcıları ve katılımcı firmaları her bakımdan tatmin edecek konum ve imkanlara sahiptir. Sheraton Otel ve Kongre Merkezi bünyesinde çok geni bir stand/sergi alanı bulunmaktadır. Burası tüm katılımcıların aynı anda rahatça dola abilece i kadar geni ve ferah bir alandır. Ö le yemekleri, kahve servisleri ve ilintili tüm aktivitelerin servis edilece i bu alanda ürünlerinizi tanıtmak ve katılımcılarla rahatça görü ebilmek için çok uygun bir ortam bulaca ınıza inanıyoruz. Her sene firma ve katılımcı bazında daha çok katılım ile gerçekle tirdi imiz 6. Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi ile birlikte düzenleyece imiz Uluslararası 59.ESCVS (European Society for Cardiovascular Surgery) IFA (International Forum of Arrhythmia) ve IAIC (International Academy of Interventional Cardiology) kongresi katılımcılarıyla 2500 civarı katılım bekledi imiz kongremizde sektörde saygın bir yere sahip olan firmanızın, daha önceki kongrelerimize yaptı ı katkıların bu kongrede de artarak devam edece ini umuyoruz. Size firmanızın önemi ile orantılı bir yer ve imkanlar sunabilmemiz için, bu konudaki dü ünce ve önerilerinizi içeren cevabınızı en kısa zamanda bize iletmeniz çok yararlı olacaktır. Ayrıca ilave taleplerinizi ve önerilerinizi de iletmenizi bekliyoruz. Dünya çapında önemli davetli konu macılarımız yanısıra, kongre öncesi ve süresince yapılacak kurslar, uydu sempozyumları, ö le yemekli toplantılar, canlı yayında yapılacak uygulamalar vb. yeniliklerle zenginle ecek kongremizin sizlerin de deste i ile ülkemize ve ülkemizin bilimadamlarının çalı malarına yakı acak bir ekilde gerçekle mesi en önemli hedefimizdir. lginize te ekkür ederiz. Saygılarımla Prof. Dr. Öztekin OTO Türkiye Kalp ve Sa lık Vakfı Ba kanı

3 1. Duyuru ve Gönderimi EUR + %18 KDV Yurtiçinde 5.000, yurtdı ında adet olmak üzere toplam adet basılacak olan 1.duyuru ve zarflarını içermektedir. Duyuru arkasına basılacak tam sayfa reklam tarafınızdan hazırlanacaktır. Postalama masrafı ayrıca faturalandırılacaktır. Kongre Posteri ve Gönderimi - I EUR + %18 KDV Yurtiçinde 2.000, yurtdı ında adet olmak üzere toplam adet basılacak olan kongre posterine firma - ürün logosu basılmasını içemektedir. Gönderi masrafı fiyata dahildir. 2. Duyuru ve Gönderimi EUR + %18 KDV Yurtiçinde 5.000, yurtdı ında olmak üzere toplam adet basılacak olan 2.duyuru ve zarflarını içemektedir. Duyuru arkasına basılacak tam sayfa reklam tarafınızdan hazırlanacaktır. Postalama masrafı ayrıca faturalandırılacaktır. Kongre Posteri ve Gönderimi - II EUR + %18 KDV Yurtiçinde 2.000, yurtdı ında adet olmak üzere toplam adet basılacak olan kongre posterine firma - ürün logosu basılmasını içemektedir. Gönderi masrafı fiyata dahildir. Elektronik Duyuru (E-Duyuru) EUR + %18 KDV Elektronik duyurulara firma veya ürün logosu konulacaktır. Fiyat 15 Nisan a kadar yapılacak yakla ık 100 gönderi için verilmi tir. Gönderilerin daha fazla yapılması fiyatı de i tirmeyecektir. Yaka Kartı Sponsorlu u EUR + 18 % KDV Tüm katılımcılara, konu macı ve davetlilere ayrıca firma temsilcilerine verilecek yaka kartlarına ve iplerine firmanın reklamı alınacaktır. Program Kitapçı ı (katlanabilen ve yaka kartı po etine konulacak) EUR + 18 % KDV Katılımcılara verilecek ematik ve katlanabilen program, yaka kartları için koyulacaktır. Sponsor firmanın logosu program kitapçı ına basılacaktır. Kongre Katılım Belgesi ve Koruyucu Kabı EUR + 18 % KDV Kongre katılım belgesi ve koruyucu kabı arkasına firma ürün logosu konulacaktır.

4 Çanta, Bloknot, Kalem EUR + 18 % KDV Çantanın tarafımızdan yapılması halinde ürün seçeneklerine göre fiyatlandırma yapılacaktır. Program Kitapçı ı EUR + 18 % KDV Kongre çantalarında verilecek olan tam detaylı program kitabına alınacak reklam bedelidir. Bildiri Özet Kitabı EUR + 18 % KDV Kongre çantalarında verilecek olan bildiri özet kitabının arka dı kapa ına verilecek tam sayfa reklam bedelidir. Bildiri Özet CD si EUR + 18 % KDV Kongre çantalarında verilecek olan bildiri özet CD sinin arka kapa ına verilecek reklam bedelidir. CD ler sponsorluk kar ılı ında çantalara konulabilece i gibi, kupon kar ılı ı firma standından da ıtılabilir. Çantalara Insert EUR +18 % KDV Firmalar tarafından hazırlanacak olan ve çantalara konuacak materyaller için geçerlidir. Bu tür mateyallerin interiuma en geç 01 Nisan itibari ile gönderimi olması gerekmektedir. E- duyurular EUR +18 % KDV Kongre tarihine kadar yapılacak olan yakla ık 100den fazla elektronik duyuruya sponsor firmanın reklamı konulacaktır. Stand Alanı A 6 m2 için EUR + %18 KDV 8 m2 için EUR + %18 KDV Stand Alanı B 6 m2 için EUR + %18 KDV Tüm firmalar belirtilen gün ve saatte standlarını kurmak ve toplamak durumundadır. Stand alanının genel düzeni açısından bu saatlere uyulmasını rica ederiz. Hazırlanmı planda verilmi olan mekan ve ölçüler dı ına çıkılmamasını rica ederiz. Böyle bir durumla kar ıla ılması halinde stand alanının sökülerek tekrar monte edilmesi durumu ortaya çıkabilecektir. Yangın muslukları ve acil çıkı kapıları, merdiven ve asansörler, giri ler ve koridorlar kesinlikle bloke edilemezler. Standınıza ait montaj parçalarının kongreye gönderilmeden önce kontrol edilmesini rica ederiz. Stand bölgesini sadece anla mayı imzalayan firma kullanabilir. Stand alanı hakkı ba ka firmaya transfer edilemez. Stand alanın açık oldu u saatlerde standınızda tanıtım görevlilerinin bulunmasını rica ederiz. Stand alanında tanıtım için görüntü aletleri kullanılabilinir. Ancak seslerin di er standları ve genel stand alanındaki akı ı ve düzeni etkilemeyecek düzeyde olmasını rica ederiz. Stand alanı veya ticari poster panoları dı ında irket veya ürünün tanıtımının herhangi bir ekilde yapılmamasını rica ederiz. Kongre Merkezinin duvarlarına interium yetkilileri ile görü meden herhangi bir ey asılmaması, yapı tırılmaması veya çakılmamasını rica ederiz. Kongre Merkezine herhangi bir ekilde verilecek olan maddi zarar, tespiti yapıldıktan sonra yapan firma tarafından Kongre Merkezine ödenir. Stand bölgesine dı arıdan yiyecek ve içecek getirilmesine izin verilmemektedir. Talep etmek istedi iniz servisleri mutlaka interium a bildirmeniz gerekmektedir. Sheraton Otel ve Kongre Merkezi stand alanında sa layaca ı tüm servisleri interium a faturalandıracaktır. nterium da alınan servisleri ilgili firmalara fatura edecektir.

5 Stand alanı içerisinde interium yetkililerinden talep etti iniz malzemelerin, faaliyetin bitiminde teslim edilmesini rica ederiz. Stand toplama günü, kargo irketi görevlileri malzemelerin gönderilmesi konusunda yardımcı olacaklardır. Stand görevlilerinizi, malzemelerin kargoya eksiksiz teslim edilmesi ve gerekli evrakın alınması için uyarınız. nterium, standlar kurulurken, bilimsel oturumlar devam ederken ve standlar toplanırken Genel Güvenlik servisini sa layacaktır. Bu güvenli in amacı kongre alanında düzeni sa lamaktır. Genel Güvenlik standlarda sergilenen ürünleri gözetlemekle yükümlü de ildir. nterium kongre sırasında olu acak kayıplardan, zararlardan, personel ya da ürün bazında, sorumlu de ildir. Bunlar, hırsızlık, sabotaj, ki isel taciz, elektrik kesintisi veya eksikli i gibi durumlardır. interium kongre boyunca sadece koridorları temiz ve açık tutmakla sorumludur. Standların temizli inden ise firmalar sorumludur. Uydu Sempozyum EUR + 18 % KDV Uydu Sempozyumları için genel içerik, konu, konu macılar, tercih edilen gün ve saat gibi detayları 31 Aralık 2009 tarihine kadar bilimsel sekretaryaya bildirmeniz gerekmektedir. 60 dakika süresi olan bu oturuma davet edilecek konu macılar ve ilintili masraflar tarafınızca kar ılanacaktır. Ö le Yemekli Sempozyum EUR + 18 % KDV Ö le Yemekli Sempozyumlar için genel içerik, konu, konu macılar, tercih edilen gün ve saat gibi detayları 31 Aralık 2009 tarihine kadar bilimsel sekretaryaya bildirmeniz gerekmektedir. 60 dakika süresi olan bu oturuma davet edilecek konu macılar ve ilintili masraflar tarafınızca kar ılanacaktır. Kurs, Çalı ma Grupları ve Özel Demonstrasyonlar EUR + 18 % KDV Uydu Sempozyumları için genel içerik, konu, konu macılar, tercih edilen gün ve saat gibi detayları 31 Aralık 2009 tarihine kadar bilimsel sekretaryaya bildirmeniz gerekmektedir. 60 dakika süresi olan bu oturuma davet edilecek konu macılar ve ilintili masraflar tarafınızca kar ılanacaktır. Canlı Yayın ve Uygulamalar EUR + 18 % KDV Canlı Yayın ve Uygulamalar için genel içerik, konu, konu macılar, tercih edilen gün ve saat gibi detayları 31 Aralık 2009 tarihine kadar bilimsel sekretaryaya bildirmeniz gerekmektedir. Süresi içeri ine göre belirlenecek olan bu oturuma davet edilecek konu macılar ve ilintili masraflar tarafınızca kar ılanacaktır.

6 Internet Cafe EUR + %18 KDV Kongre Merkezinde internet eri iminin sa lanaca ı bir alan ayarlanacaktır. 8 adet bilgisayar / modern yazılımlarla donatılmı hızlı internet eri imi sa lanacatır. Sistemin sa lıklı kullanılması için hizmeti verecek 1 teknik elemanın sa lanacaktır. Internet ba lantısı için kullanılacak ücretsiz telefon eri imi sa lanacaktır. Sunum Kontrol Odası EUR + %18 KDV Sunum kontrol odasında sponsor firmanın 10 adet kırlangıç bayra ı yer alacaktır. Teknik destek odasında sponsor firmanın bloknot, kalem v.b. promosyon malzemeleri konulacaktır. Sunum kontrol odasında bulunan bilgisayarların ekran koruyucularında firma/ürün logosu kullanılacaktır. Konu macılara tahsis edilecek olan bu merkezde kongre süresince çay, kahve, sandviç vb. ikramlar gün boyu sa lanacak ve sponsor firmanın ikramı olarak sunulacaktır. Sinyalizasyon EUR + %18 KDV Kongre merkezinde yer alacak tüm genel yönlendirmelerin altına dijital baskılı olarak firma/ürün logonuz konulacaktır. Transferler ve Mekik Servisler EUR + 18 % KDV zmir havaalanından kongre merkezine ve alternatif otellere, ve kongre süresince alternatif otellerden kongre merkezine geli ve dönü lerde özel transfer ve mekik servis hizmeti verilecektir. Bu hizmet sırasında kullanılacak transfer boardları, kar ılama boardları, otobüs durakları, firma veya ürün logosu kullanılarak hazırlanacaktır. Firma veya ürün logolu bagaj etiketleri hazırlanıp kullanılacaktır. Poster Panosu Sponsorlu u EUR + %18 KDV Kongre kapsamında sunulacak yakla ık 500 posterin kongre süresince sergilenece i poster panolarında firma/ürün logonuz yer alacaktır. Su Dispenseri EUR + %18 KDV Ana toplantı salonu, kayıt deski ve kahve servislerinin yapılaca ı alanlar olmak üzere toplam 8 adet su makinesi belirtilen alanlara konulacaktır. Su makineleri için ürün daminiz yapılacak ve su makineleri içine yerle tirilecektir (daminin ajans çalı ması yapılarak bilginize sunulacak ve onayınız do rultusunda hazırlanacaktır). Su makineleri için kullanılacak ürün logolu bardaklar adet olmak üzere fiyata dahildir. Su makineleri için kullanılacak sular belirtilen sponsorluk bedeline dahildir ayrıca faturalandırılmayacaktır. Özel ambalajlanmı hijyen ve sa lık ko ullarına uygun sular kullanılacaktır. Plazma TV (Bilimsel Program Akı ı Görüntü Aktarımı) EUR + %18 KDV Kongre toplantı alanındaki tüm katılımcıların, bilimsel program akı ını, her türlü bilgiyi, ilanı ve de i iklikleri kongre boyunca takip edebilmesi amacı ile 6 adet plazma kurulacaktır. (kayıt deski, toplantı salonlarının önü ve stand alanı). Ayrıca salonlarda sabit kamera olacak ve ilgili alanlara yerle tirilen plazmalar sayesinde tüm katılımcılar sunumları takip edebileceklerdir. Plazma TV giydirmelerinde firma/ürün logonuz bulunacaktır. Sistemin sa lıklı kullanılması için yeterli sayıda teknik personel bulunacaktır.

7 Gala Yeme i EUR + 18 % KDV Oturma düzeninde limitsiz yerli içkili ve set menu servis yapılacak müzikli Gala Yeme inin sponsorluk bedelidir. Gala yeme i salonunda yapılacak firma ürün logolu reklamlar dahildir. Açılı Kokteyli EUR + 18 % KDV 15 Nisanda düzenlenecek olan Açılı Kokteyli, açık büfe olarak limitsiz içki ile servis edilecek olup, kokteyl alanına sponsor frmanın bayrak, flama, vb promosyon ürünleri asılacaktır. Ayrıca çantalara konulacak olan davetiyeler firma logosu ile basılacaktır. Kahve Molaları EUR + 18 % KDV Tüm katılımcılara servis edilecek çay ve kahve servisi toplantı aralarında sergi alanında verilecektir. Firma ve/veya ürün logoları içeren ilgili tüm promosyon malzemeleri stand alanında kullanılacaktır. Firmanın sponsorlu u program kitabında yayınlanacaktır. Fiyatlar 2 kez servis dahil olmak üzere günlük olarak verilmi tir. Tüm sponsorluklar ve reklam uygulamaları Türkiye Kalp ve Sa lı ı Vakfı tarafından onaylanacaktır.

8 SPONSORLUK TALEP FORMU Lütfen sponsorluk talepleriniz için a a ıdaki formu doldurarak, faks veya ile interium a gönderiniz. Sponsorluk talepleriniz ile ilgili formu interium a göndermenize istinaden ilgili sözle me hazırlanarak 3 i günü içerisinde tarafınıza gönderilecektir. RT BAT B LG LER Firma Adres ehir Telefon* Posta Kodu lgili Ki i Talep Tarihi mza * Lütfen ülkelerin ehir kodlarını yazmayı unutmayın. Sponsorluk Talepleriniz ve Notlarınız DETAYLI B LG Ç N; info@interium.com.tr Sıraselviler Cad. Hrisovergi Apt. No: 48 / 8 Taksim stanbul, Türkiye Telefon: Faks: rtibat Bilgileri Dilek Sezer Kele Gülfem Çallı sezerkeles@interium.com.tr gcalli@interium.com.tr Telefon : Telefon:

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu

TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu Türkiye Bilişim Derneği (TBD), kurulduğu 22 Nisan 1971 tarihinden itibaren, 45 yıldır, ülkemiz bilişim sektörünün gelişmesi için birçok çalışmalara öncülük eden ve ilklere

Detaylı

12-13 KASIM 2016 HILTON CONVENTION CENTER İSTANBUL. www.futuredsummit.org SPONSORLUK DOSYASI

12-13 KASIM 2016 HILTON CONVENTION CENTER İSTANBUL. www.futuredsummit.org SPONSORLUK DOSYASI www.futuredsummit.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli Katılımcılar, 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul Hilton Kongre Merkezi nde Eğitimde Yıkıcı İnovasyon ve Yaratıcı Çözümler temasıyla birincisini düzenleyeceğimiz

Detaylı

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com 10. ULUDAĞ PEDİATRİ KIŞ KONGRESİ ÖZET FİYAT LİSTESİ Stand ( 6m2) 3.500 Euro 6 Konuşmacı Karşılığı Stand 3.300 Euro + Ulaşım Baskılı Materyaller Paket 8.000 Euro 2. Duyuru Reklam ( Postalama Ücreti Dâhil)

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 16-18 Kasım 2017 Çeşme / İZMİR SPONSORLUK DOSYASI www.oek2017.com STAND SPONSORLUĞU 3 m. x 2 m. = 6 metrekare stand alanı 3000.- EURO 1 stand karşılığında,

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK YATIRIMCILARINI BEKLİYOR Türkiye ile KKTC arasında kurulmuş olan ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak, sanayide ve

KUZEY KIBRIS TÜRK YATIRIMCILARINI BEKLİYOR Türkiye ile KKTC arasında kurulmuş olan ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak, sanayide ve KUZEY KIBRIS TÜRK YATIRIMCILARINI BEKLİYOR Türkiye ile KKTC arasında kurulmuş olan ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak, sanayide ve ticarette mevcut olan işbirliklerinin kuvvetlendirilmesini

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız,

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız, DAVET YAZISI Değerli Meslektaşlarımız, Sekizinci Ulusal Larengoloji Kongresi 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde yapılacaktır. Larengoloji alanında

Detaylı

Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz.

Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz. Davet Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz. Klinik Eczacılık, Farmasötik Bakım, Akılcı İlaç Kullanımı,

Detaylı

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları S1: Erasmus kapsamında yapılan projelerle yarışamaya katılınabilir mi? C1: Erasmus kapsamında gidilen yurtdışı üniversitelerdeki

Detaylı

Sivas. Kardiyoloji Günleri. 21 23 Mart 2008 Sivas Büyük Otel. TÜRK KARD YOLOJ DERNE E itim Kurulu

Sivas. Kardiyoloji Günleri. 21 23 Mart 2008 Sivas Büyük Otel. TÜRK KARD YOLOJ DERNE E itim Kurulu TÜRK Darülaceze Cad. Fulya Sok. Ek io lu Merkezi 9/1 Okmeydan, 34384 stanbul T. 0212 221 17 30 / 38 F. 0212 221 17 54 tkd@tkd.org.tr www.tkd.org.tr TÜRK TÜRK De erli Meslekta lar m z, Türk Kardiyoloji

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI TAKDİM SPONSORLUK DOSYASI. On üç yıl önce STK tüzel kişiliğinde bir düşünce kuruluşu olarak çalışmalarına başlayan TASAM Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi,

Detaylı

Değerli Katılımcılar;

Değerli Katılımcılar; Değerli Katılımcılar; Uluslararası Katılımlı 2. Ulusal Biyosidal Kongresi Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Çukurova Üniversitesi ve Ege Üniversitesi işbirliğinde 9-13 Kasım 2015 tarihleri arasında Sheraton

Detaylı

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ,

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, Çocuk ürolojisi ülkemizde yan dal uzmanlığı olarak tescil edilmiş bir bilim dalıdır. Ülkemizde çocuk ürolojisi hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, olgu çeşitliliğinin arttırılması,

Detaylı

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ K AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ İL İLÇE

Detaylı

Sizleri, M. Mehdi EKER Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı

Sizleri, M. Mehdi EKER Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sizleri, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız ev sahipliğinde 13-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Adana da gerçekleştirilecek olan Ulusal Kamu Yatırımlarında Arazi Toplulaştırma Faaliyetlerinin

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği'nin kuruluşunun 25. yılı için bir logo tasarlanması. AMAÇ Türkiye

Detaylı

1. SUNUŞ... 1 3. PROJE KOORDİNATÖRÜ... 3 5. TARİH... 3 6. AMAÇ VE HEDEFLER... 4 8. HEDEF KİTLE... 5 10. KONGRE MALZEMELERİ... 6 12. METODOLOJİ...

1. SUNUŞ... 1 3. PROJE KOORDİNATÖRÜ... 3 5. TARİH... 3 6. AMAÇ VE HEDEFLER... 4 8. HEDEF KİTLE... 5 10. KONGRE MALZEMELERİ... 6 12. METODOLOJİ... İÇİNDEKİLER 1. SUNUŞ... 1 2. KONU... 3 3. PROJE KOORDİNATÖRÜ... 3 4. YER... 3 5. TARİH... 3 6. AMAÇ VE HEDEFLER... 4 7. GEREKÇELER... 4 8. HEDEF KİTLE... 5 9. BASIN VE PR TANITIM... 5 10. KONGRE MALZEMELERİ...

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için atezer i seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

İŞLETME ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL

İŞLETME ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ Akıllı, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Çözümlerin Buluşma Noktası İşletme 2023 Zirvesi nde 2015-2023

Detaylı

Alfa YMM Ltd. Şti. Halaskargazi Cad. Çankaya Apt. No.266 Kat. 5 Şişli - İstanbul ALFA GENELGE 2008/13

Alfa YMM Ltd. Şti. Halaskargazi Cad. Çankaya Apt. No.266 Kat. 5 Şişli - İstanbul ALFA GENELGE 2008/13 alfa ymm Alfa YMM Ltd. Şti. Halaskargazi Cad. Çankaya Apt. No.266 Kat. 5 Şişli - İstanbul Ofis : (0212) 343 65 65 (Pbx) Fax : (0212) 343 31 41 ALFA GENELGE 2008/13 İstanbul, 02.01.2008 Konu : Yiyecek İçecek

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

Uzem Eğitmen Girişi. Şekil 1. Sisteme girdikten sonra Şekil 2 deki ekran karşımıza çıkacak. Bu ekrandaki adımları kısaca tanıyalım.

Uzem Eğitmen Girişi. Şekil 1. Sisteme girdikten sonra Şekil 2 deki ekran karşımıza çıkacak. Bu ekrandaki adımları kısaca tanıyalım. Uzem Eğitmen Girişi Sisteme eğitmen olarak giriş yapabilmek için http://uzem.uskudar.edu.tr adresini internet tarayıcımızın adres satırına yazdıktan sonra Şekil 1 deki ekranda ilgili alanlara kullanıcı

Detaylı

" YANGIN SİGORTASI KAPSAMINDA MEYDANA GELEN HASARLARDA MUHASEBE EVRAKLARININ İNCELENMESİ EĞİTİMİ" BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

 YANGIN SİGORTASI KAPSAMINDA MEYDANA GELEN HASARLARDA MUHASEBE EVRAKLARININ İNCELENMESİ EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU " YANGIN SİGORTASI KAPSAMINDA MEYDANA GELEN HASARLARDA MUHASEBE EVRAKLARININ İNCELENMESİ EĞİTİMİ" BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ 2016 Bu Kılavuz SEGEM ve SEDEV işbirliğiyle düzenlenecek

Detaylı

Toplantımızın geniş katılımlı sempozyumlar arasında yer alacağı düşüncesi bizi daha çok heyecanlandırmakta ve sorumluluğumuzu arttırmaktadır.

Toplantımızın geniş katılımlı sempozyumlar arasında yer alacağı düşüncesi bizi daha çok heyecanlandırmakta ve sorumluluğumuzu arttırmaktadır. 2. DUYURU DAVET Değerli Meslektaşlarımız, 1. Uludağ Çocuk Cerrahisi Kış Sempozyumu nun 13-15 Mart 2016 tarihleri arasında Karinna Otel Uludağ da düzenleneceğini duyurmak ve sizleri sempozyumumuza davet

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

Prof. Dr. Erdal Birol Bostanc Sempozyum II. Baflkan

Prof. Dr. Erdal Birol Bostanc Sempozyum II. Baflkan De erli Meslektafllar m, stanbul Gastroenteroloji Cerrahisi Derne i ve Sempozyum Düzenleme Kurulu ad na sizleri 11-12 Mart 2016 tarihleri aras nda stanbul Marriott Hotel fiiflli'de gerçeklefltirilecek

Detaylı

Trabzon. Kardiyoloji Günleri. 18-20 Nisan 2008 Hotel Büyük Sümela. TÜRK KARD YOLOJ DERNE E itim Kurulu

Trabzon. Kardiyoloji Günleri. 18-20 Nisan 2008 Hotel Büyük Sümela. TÜRK KARD YOLOJ DERNE E itim Kurulu TÜRK 18-20 Nisan 2008 Darülaceze Cad. Fulya Sok. Ek io lu Merkezi 9/1 Okmeydan, 34384 stanbul T. 0212 221 17 30 / 38 F. 0212 221 17 54 tkd@tkd.org.tr www.tkd.org.tr TÜRK TÜRK De erli Meslekta lar m z,

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

Yorka Yazılım Dokuma Otomasyonu Projesi. KONU : Dokuma Üretim Takibi ve Otomasyonu

Yorka Yazılım Dokuma Otomasyonu Projesi. KONU : Dokuma Üretim Takibi ve Otomasyonu KONU : Dokuma Üretim Takibi ve Otomasyonu GENEL TANIMLAMA: Projenin amacı, gerçek zamanlı üretim bilgisi sağlamak için fabrika bünyesinde hali hazırda çalışmakta olan muhtelif marka ve özellikte dokuma

Detaylı

2015 9. GEL NL K, DAMATLIK VE AB YE G Y M FUARI 4-7 fiubat 2015 zmir Uluslararas Fuar Alan - Kültürpark / ZM R LET fi M Gözde Erçetingöz Ulman - Halkla liflkiler fiefi Tel: 0.232. 497 11 46 Faks: 0.232.

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

TKD Bölgesel E itim Toplant s ve

TKD Bölgesel E itim Toplant s ve TKD Bölgesel Polat Renaissance Otel ERZURUM TÜRK KARD YOLOJ DERNE Darulaceze Cad. Fulya Sok. Ekflio lu fl Merkezi 9/1 Okmeydan, 34384 stanbul Tel : 0212 221 17 30 / 38 Faks : 0212 221 17 54 tkd@tkd.org.tr

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ GİRİŞ Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yeni yapısıyla göreve başladığı günden bugüne yargının daha etkin ve verimli bir

Detaylı

2008 FAALİYET RAPORU. Classified - Internal use

2008 FAALİYET RAPORU. Classified - Internal use İLETİŞİM ÇALIŞMA GRUBU 2008 FAALİYET RAPORU Classified - Internal use İletişim Çalışma Grubu Üyeleri Canan Kestane-Coca-Cola Bulent Ozan Diren-Dimes Haluk Oget-Tamek Alaaddin Guc-Targıd Pamir Bora Esinli-Tamek

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

DAVET BİLİMSEL PROGRAM 9 KASIM 2013. Değerli Meslektaşımız, Açılış Dr. Ali Rıza Uysal 09:00-09:15

DAVET BİLİMSEL PROGRAM 9 KASIM 2013. Değerli Meslektaşımız, Açılış Dr. Ali Rıza Uysal 09:00-09:15 DAVET DAVET Değerli Meslektaşımız, Sizi, 09 10 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara da yapacağımız 9. Hipofiz Sempozyumu na bekliyoruz. Katılımınız ve katkınız, Türkiye de hipofiz hastalıklarının tanısı ve tedavisi

Detaylı

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter SPONSORLUK DOSYASI DÜZENLEME KURULU Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter DÜZENLEME KOMİTESİ İmre Altuğlu Gülden Çelik Candan Çiçek Dilek Çolak Selda Erensoy Koray Ergünay

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Siirt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama

Detaylı

GARANTİÖTESİ. Çok düşük bir bedel karşılığında. Ekstra Güvence

GARANTİÖTESİ. Çok düşük bir bedel karşılığında. Ekstra Güvence GARANTİÖTESİ Çok düşük bir bedel karşılığında Ekstra Güvence Gönül rahatlığıyla keyfini çıkarın! Dürüst olmak gerekirse, yeni bir elektronik cihaz bizim için çok değerli değil midir? Uzun süre arayıp fiyatları

Detaylı

Deste inizle Daha Güçlüyüz! Alt n Sponsorluk Paketi. GBD ile ilgili Bilgi:

Deste inizle Daha Güçlüyüz! Alt n Sponsorluk Paketi. GBD ile ilgili Bilgi: Sponsorluk Dosyas Deste inizle Daha Güçlüyüz! lkini 2012 y l nda gerçeklefltirdi imiz ve 1300 den fazla kat l mc ya ev sahipli i yapt m z Uluslararas Gemi Brokerleri Yeme i nin ikincisini Bosphorus 2014

Detaylı

5510 sayılı SGK kanunu hakkında duyurular

5510 sayılı SGK kanunu hakkında duyurular 23/11/2008 Aylık prim ve hizmet belgesi 23 Kasım 2008 tarihli ve 27063 sayılı resmi gazete tebliğinde Aylık Prim Ve Hizmet Belgesinin güncel formatı yayınlanmıştır. Bu yönde personel paketinde de 4.0.13

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 12 TEMMUZ 2016 BALGAT KAMPÜSÜ PROGRAM

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 12 TEMMUZ 2016 BALGAT KAMPÜSÜ PROGRAM ÇNKY ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KDEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRMI 12 TEMMUZ 2016 LGT KMPÜSÜ PROGRM 17.30 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi) 18.30 Mezunların Toplanması (Mimarlık Fakültesi Girişi) ve Tören

Detaylı

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları 1 Şubat 2016 tarihinde düzenlendi Sayfa 1 / 5 Bu belgede MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi'nin ("Teklif"), hem Microsoft Corporation ( Microsoft ) hem de katılımcı müşteri ( Müşteri ) için uygunluk gereksinimleri

Detaylı

Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz.

Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz. Değerli Firma Temsilcileri; Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz. 1.Uluslararası, 3.Ulusal

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ TOPLANTISI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI NEDİR? Yarışma ortamı olmadığı için öğrencilerimizin üzerindeki baskı kaldırılarak

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

Birim: Üniversiteye bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Merkezler ve Laboratuvarları,

Birim: Üniversiteye bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Merkezler ve Laboratuvarları, ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bir Yönergenin amacı, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58.

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9320 Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015

Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015 Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015 BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİĞİN UYGULANMASINA İLİŞKİN GENELGE (2015/50) Bu Genelge, 25.05.2015

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL SİVİL SAVUNMA MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÇEVİRİ DERNEĞİ ARASINDA DÜZENLENEN PROTOKOL

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL SİVİL SAVUNMA MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÇEVİRİ DERNEĞİ ARASINDA DÜZENLENEN PROTOKOL 1 T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL SİVİL SAVUNMA MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÇEVİRİ DERNEĞİ ARASINDA DÜZENLENEN PROTOKOL 1. TARAFLAR: İstanbul Valiliği İl Savunma Müdürlüğü ile Çeviri Derneği dir. 2. AMAÇ: Ülkemizde meydana

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı ...

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı ... T.C. 00980797 TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı Sayı : 59131235-060.11.03 Konu : Kurumsal Kimlik Çalışmaları T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 379 06/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER NO: 2013 / 53 Sayın Üyemiz, 1. İMMİB 2013 Endüstriyel

Detaylı

India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı. TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ

India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı. TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ Genel: İşbu şartname, 29 Ocak 1 Şubat 2015 tarihleri arasında Hindistan ın Jaipur şehrinde düzenlenecek olan

Detaylı

+1TL TEK TELEFON SERVİSİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ

+1TL TEK TELEFON SERVİSİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ ye ( Vodafone ) ve Vodafone Net İletişim Hizmetleri A.Ş. ( Vodafone Net ) tarafından yürütülen ve Ek-1 de detayları belirtilen +1TL Tek Telefon Servisi Kampanyası (12 Ay) dan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz

Detaylı

Öncelikle Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Öncelikle Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Prefix İş Ortağımız, Öncelikle Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İşletmenize daha fazla kazanç sağlayabilmek, daha kaliteli ve daha süratli hizmet verebilmek için, mevcut

Detaylı

TÜRKĠYE AĠLE HEKĠMLERĠ UZMANLIK DERNEĞĠ YÖNETĠM YARDIMCILIĞI VE TOPLANTI DÜZENLEME HĠZMETLERĠ ĠÇĠN TEKLĠF ÇAĞRISI

TÜRKĠYE AĠLE HEKĠMLERĠ UZMANLIK DERNEĞĠ YÖNETĠM YARDIMCILIĞI VE TOPLANTI DÜZENLEME HĠZMETLERĠ ĠÇĠN TEKLĠF ÇAĞRISI TÜRKĠYE AĠLE HEKĠMLERĠ UZMANLIK DERNEĞĠ YÖNETĠM YARDIMCILIĞI VE TOPLANTI DÜZENLEME HĠZMETLERĠ ĠÇĠN TEKLĠF ÇAĞRISI DERNEK HAKKINDA BĠLGĠ Aile Hekimliği uzmanları ve uzmanlık öğrencilerinin uzmanlık kuruluşu

Detaylı

TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI

TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI I. KURUMSALLA MA VE ÖRGÜTLENMEN N GEL LMES Trabzon ubesi nin kurumsal ve örgütlenme yap güçlendirerek daha etkin ve verimli

Detaylı

VEZNE PROGRAMINDA POSTA ÜCRETİ İLE İLGİLİ YAPILAN DÜZENLEMELER (Vezne Sürüm: 4.3.0.5) 02.09.2010

VEZNE PROGRAMINDA POSTA ÜCRETİ İLE İLGİLİ YAPILAN DÜZENLEMELER (Vezne Sürüm: 4.3.0.5) 02.09.2010 VEZNE PROGRAMINDA POSTA ÜCRETİ İLE İLGİLİ YAPILAN DÜZENLEMELER (Vezne Sürüm: 4.3.0.5) 02.09.2010 İÇİNDEKİLER 1. EK ÜCRETLERDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER... 2 a. Tarife ve Kademe Ayarları (F4) Ekranında Yapılan

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

DEVLET KATKI SİSTEMİ Devlet katkısı nedir? Devlet katkısı başlangıç tarihi nedir? Devlet katkısından kimler faydalanabilir?

DEVLET KATKI SİSTEMİ Devlet katkısı nedir? Devlet katkısı başlangıç tarihi nedir? Devlet katkısından kimler faydalanabilir? DEVLET KATKI SİSTEMİ Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının %25 i oranında devlet tarafından katılımcının emeklilik hesabına ödenen tutardır. Devlet katkısı başlangıç tarihi

Detaylı

STAND ve SPONSORLUK FİYAT LİSTESİ

STAND ve SPONSORLUK FİYAT LİSTESİ STAND ve SPONSORLUK FİYAT LİSTESİ STAND m B R M F YATLARI 9 m2 12 m2 15 m2 18 m2 20 m2 21 m2 24 m2 2.950 TL 3.900 TL 4.875 TL 5.850 TL 6.000 TL 6.300 TL 7.200 TL 32 m2 40 m2 42 m2 48 m2 56 m2 60 m2 84

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI 20-26 ARALIK 2010 / ERZURUM

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI 20-26 ARALIK 2010 / ERZURUM TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER 20-26 ARALIK 2010 / ERZURUM TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER TARİH : 20-26 ARALIK 2010 YER : ERZURUM ORGANİZASYON : GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ERZURUM

Detaylı

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU Süheyla GÜVEN İÇİNDEKİLER 1. İÇERİK 1 2. WEB VE SAP (ORION) KULLANICI YAPISI.. 2 3. 1. AŞAMA ÖĞRENCİ GİRİŞİ.3 4. 2. AŞAMA DANIŞMAN ONAYI..6 5. 3. AŞAMA

Detaylı

ATAÇ Bilgilendirme Politikası

ATAÇ Bilgilendirme Politikası ATAÇ Bilgilendirme Politikası Amaç Bilgilendirme politikasının temel amacı, grubun genel stratejileri çerçevesinde, ATAÇ İnş. ve San. A.Ş. nin, hak ve yararlarını da gözeterek, ticari sır niteliğindeki

Detaylı

ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ

ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ İSTANBUL, 2016 1. TARAFLAR Bu Şartnamede teklif isteyen taraf Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET

Detaylı

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520 Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, Değerli Meslektaşlarım, Kemik ve Eklem Cerrahisi Derneği tarafından bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz kadavra kursumuz 1-2 Eylül 2016 tarihlerinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kadavra Eğitim Merkezi

Detaylı

ELEKTRONĐK TĐCARETĐN DÜZENLENMESĐ KANUNU 1 MAYIS 2015 TE YÜRÜRLÜĞE GĐRDĐ

ELEKTRONĐK TĐCARETĐN DÜZENLENMESĐ KANUNU 1 MAYIS 2015 TE YÜRÜRLÜĞE GĐRDĐ 30.04.2015 ELEKTRONĐK TĐCARETĐN DÜZENLENMESĐ KANUNU 1 MAYIS 2015 TE YÜRÜRLÜĞE GĐRDĐ 20 SORUDA YENĐ KANUN: 1. Kanun ne zaman yürürlüğe girmektedir? 23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanan Kanun;

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 16 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER. İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız. .

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER. İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız. . SEVGİLİ ÖĞRENCİLER İyi bir mesleki eğitim almak ve geleceğe emin adımlarla yürümek için iyi bir okula gelmiş bulunmaktasınız..hoşgeldiniz İyi bir gelecek için; burada yapılan tüm duyuruları takip eder

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ KONU: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TASARIM STÜDYOSU YER: ESKİ BAHÇE KAFE YERLEŞKESİ /KAMPÜS 1.

Detaylı

(Resmi Gazete ile yayımı: 7.7.2000 Sayı: 24102 )

(Resmi Gazete ile yayımı: 7.7.2000 Sayı: 24102 ) -2292- TÜRKİYE'DE İRTİBAT OFİSİNİN KURULMASINA İLİŞKİN DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ, AVRUPA BÖLGE OFİSİ VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ARASINDA YAPILAN ANLAŞMANIN ONAYLANMASININ UYGUN BULUNDUĞU HAKKINDA KANUN

Detaylı

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2014

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2014 EY Eğitim Takvimi Eylül - Aralık 2014 EY olarak, verimli ve kaliteli bir iş modelinin kurulması ve sürdürülmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple, şirketimiz bünyesindeki farklı

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ YÖNERGESİ

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ YÖNERGESİ IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ YÖNERGESİ 01.01.2012 İçindekiler IĞDIR ÜNİVERSİTESİ... 1 ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ YÖNERGESİ... 1 Amaç ve Kapsam:... 1 Madde 1-... 1 Tanımlar:... 1 Madde 2-...

Detaylı

Sosyal Riski azaltma Projesi Kapsamında Şartlı Nakit Transferi Uygulaması Genelgesi 2004 / 64

Sosyal Riski azaltma Projesi Kapsamında Şartlı Nakit Transferi Uygulaması Genelgesi 2004 / 64 Sosyal Riski azaltma Projesi Kapsamında Genelgesi 2004 / 64 Tarihi:03.05.2004 Sayısı:2004/64-1838 SAĞLIK BAKANLIĞI Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü ANKARA 03/05/2004 Sayı : B100ACS0140000-9216/1853

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

Fuar Alanına Varıldığında:

Fuar Alanına Varıldığında: Sayın Katılımcılar, Fastener Fair Turkey fuarı için yaptığınız hazırlıklarınızın olumlu bir şekilde ilerledigini umuyoruz. Asağıdaki bilgilerin size ve ekibinize Istanbul Fuar Merkezine ulaşmanızda yararlı

Detaylı

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ A)AMAÇ Beşeri yapısı, doğal güzellikleri ile geçmişten aldığı tarihsel mirası bugünle birleştiren ve bu mirası geleceğe taşıyarak medeniyetle yoğrulmasını

Detaylı

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 09.10.2012 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Cihaz Taksitli M2M Kampanyası

Detaylı

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Tarafından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü İşbirliği ile; DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ

Detaylı

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ Sayın İlgili; Birliğimizin Kasım 2009 dan beri bağlı üye (affiliate member) statüsünde üyesi bulunduğu ve Mart 2012 den beri de Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Birleşmiş

Detaylı

1. ULUSAL ÇOCUK ORTOPEDİSİ KONGRESİ

1. ULUSAL ÇOCUK ORTOPEDİSİ KONGRESİ 1. ULUSAL ÇOCUK ORTOPEDİSİ KONGRESİ 10-12 Mart 2016 Wyndham Grand Levent Otel İstanbul 2. DUYURU www.cocukortopedi2016.org 1. ULUSAL ÇOCUK ORTOPEDİSİ KONGRESİ DAVET De erl Meslekda lar m, 1. Ulusal Çocuk

Detaylı

PROFESYONEL GASTRONOMİ ATÖLYELERİ BODRUM GASTRONOMİSİ DENİZDEN

PROFESYONEL GASTRONOMİ ATÖLYELERİ BODRUM GASTRONOMİSİ DENİZDEN ATÖLYELERİ BODRUM GASTRONOMİSİ DENİZDEN ATÖLYELERİ Bodrum 9-10 Mayıs / 11-12 Mayıs / 13-14 Mayıs 2016 Atölye Yeri: Karya Akademi Bodrum Atölye Tarihleri: 9-10 Mayıs / 11-12 Mayıs / 13-14 Mayıs 2016 Amacı:

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIMI DESTEKLEME USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIMI DESTEKLEME USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIMI DESTEKLEME USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve kapsam Madde 1- (1) Bu yönerge, Amasya Üniversitesine

Detaylı

BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı

BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı 6.000 Ton Taze Soğutulmuş Karkas Sığır Eti Alımı BaĢvuru sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu

Detaylı

11. Yatırım Fonu, özel sektör tahvil ve finansman bonolarının virmanlarında küsüratlı işlem yapılamamaktadır.

11. Yatırım Fonu, özel sektör tahvil ve finansman bonolarının virmanlarında küsüratlı işlem yapılamamaktadır. Ek-1 İşlem Kuralı Değişiklikleri B. TAKASBANK İŞLEVLERİNE İLİŞKİN İLKELER 6. MKK sisteminde gerçekleştirilecek sermaye artırım ve temettü, ödemeleriyle bağlantılı olarak nakit işlemlerinde Takasbank tan

Detaylı

26.01.16 İLGİLİ FİRMA : İSTANBUL BAROSU TEL : 0212 251 63 25 Sayın ÖRNEK, Öncelikle Nidya Hotel Galataport a göstermiş olduğunuz nazik ilgiye teşekkür ederiz. 31.06.2016 tarihine kadar şirketinizin değerli

Detaylı

TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ GENEL MERKEZİ HARCIRAH VE HARCAMA YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ GENEL MERKEZİ HARCIRAH VE HARCAMA YÖNETMELİĞİ Sayfa 1 / 6 TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ GENEL MERKEZİ HARCIRAH VE 07.02.2014 1 Sayfa 2 / 6 Amaç Madde 1. Bu Yönetmelik, Yeşilay çalışanlarının şehir içine, Yurt İçi ve yurt dışına yapacakları iş seyahatleri

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

in Kullanımı tamamlamış gerçekleştirmiş

in Kullanımı tamamlamış gerçekleştirmiş in Kullanımı u doküman MasteringPhysics sitesine kayıt işlemlerini tamamlamış ve derse kayıt işlemini gerçekleştirmiş olan öğrencilere MasteringPhysics i nasıl kullanacaklarını ayrıntılı olarak açıklamaktadır.

Detaylı

İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA. : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi)

İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA. : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi) YÜRÜTMEYİ DURDURMA TALEPLİDİR. İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA DAVACI VEKİLİ DAVALI : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi) :

Detaylı

MÜDEK 01 Mayıs 2014-30 Eyl 2016

MÜDEK 01 Mayıs 2014-30 Eyl 2016 MÜDEK Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Lisans Eğitim Programı, 01 Mayıs 2014-30 Eylül 2016 tarihleri arası geçerli olmak üzere MÜDEK tarafından akredite edilmiştir.

Detaylı

Destekli Proje İşletme Prosedürü

Destekli Proje İşletme Prosedürü Destekli Proje İşletme Prosedürü Teknoloji Transfer Ofisi 2015 Yazan(lar) : Tarih : İlker KÖSE TTO Direktörü Onaylayan(lar) : Tarih : Prof. Dr. Ömer Ceran Genel Sekreter V. Prof. Dr. Sabahattin Aydın Rektör

Detaylı

DAVET. Av. Hakan TOKBAŞ Genel Başkan 2

DAVET. Av. Hakan TOKBAŞ Genel Başkan 2 1 DAVET Değerli dostlarım, İnanıyoruz ki, tüketici hukukunu geliştirme ve anlama bilinci, ülkemizde artık üst düzey seviyeye çıkmış durumdadır. Zira bu organizasyonların ikincisine olan katılımın 514 gerçek

Detaylı

BÜTÇE HAZIRLIK ÇALIŞMALARINDA KULLANILACAK FORMLARA İLİŞKİN BİLGİLER

BÜTÇE HAZIRLIK ÇALIŞMALARINDA KULLANILACAK FORMLARA İLİŞKİN BİLGİLER BÜTÇE HAZIRLIK ÇALIŞMALARINDA KULLANILACAK FORMLARA İLİŞKİN BİLGİLER Kuruluşlar bütçe hazırlık çalışmalarında bu bölümde örnekleri yer alan formları, aşağıda belirtilen bilgi ve açıklamalar doğrultusunda

Detaylı

Anaokulu /aile yuvası anketi 2015

Anaokulu /aile yuvası anketi 2015 Anaokulu /aile yuvası anketi 2015 Araştırma sonucu Göteborg daki anaokulları ve aile yuvaları ( familjedaghem) faaliyetlerinde kalitenin geliştirilmesinde kullanılacaktır. Soruları ebeveyn veya veli olarak

Detaylı