Autolye. Fırsatı kaçırmadan sizde kendi işinizin patronu olun ve bu büyük ailenin bir parçası olun!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Autolye. Fırsatı kaçırmadan sizde kendi işinizin patronu olun ve bu büyük ailenin bir parçası olun!"

Transkript

1 Autolye Mini onarım, Boyasız kaporta göçük düzeltme, Boya hasarlı kaporta göçük düzeltme, Jant onarımı, İç döşeme onarımı, Cam onarımı, Cam çizik giderme Dolu hasarı onarımı konsept olarak bayilik veren tek marka. Fırsatı kaçırmadan sizde kendi işinizin patronu olun ve bu büyük ailenin bir parçası olun!

2 Autolye Hakkımızda Autolye 20 yılı aşkın süredir otomotiv sektörünün önde gelen markalarındandır. Franchise çalışma sistemi ile, servislerimiz tarafından müşterilerimize araç bakım ve onarım hizmet dalları olarak 20'nin üzerinde alternatif sunmaktayız. Ürünlerimiz TSE onaylı ve AGB belgeli olup, Avrupa ve Türkiye standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Marka 1985 yılında otomotiv piyasasına hizmet vermek için kuruldu. Autolye olarak; 2015 yılında Türkiye piyasasına girerek ilk şubesini Ümraniye / İstanbul da açtı. Ayrıca GMC Film; GMC Film ve Carismax Car Care markalarının Grup Şirketi markasıdır.

3 Autolye Franchising Autolye çatısı altında Türkiye nin en donanımlı Profesyonel Mini Onarım Uygulama Merkezleri servis ağında yerinizi almaya hazır mısınız? Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme, Jant Onarımı, İç Döşeme Onarımı, Cam Onarımı, Cam Çizik Giderme sektöründe konsept olarak franchising veren lider marka. Sektöre en donanımlı markası Marka gücü ve güvenilirliği Türkiye de kendini en iyi geri ödeyen franchising yatırımı Düşük yatırım bedeli, Yüksek kârlılık Mimari projelendirme Eğitim ve Reklam desteği Profesyonel yönetim sistemleri Yılda %20 büyüyen ve 1 milyar dolar değerinde büyük bir pazar Türkiye pazarı için özenle uyarlanmış ve başarısı kanıtlanmış uluslararası bir iş modeli Siz de elinizi çabuk tutun ve bu büyük ailenin bir parçası olun! Autolye standart hizmet anlayışı, ürünlerinin ve ekipmanlarının performansındaki kalitesi ve çeşitliliği, kendini farklı kılan servis dekorasyonları, profesyonel yönetim sistemleri, sektördeki yenilikleri, profesyonel ekibi ve kurumsal yapısıyla, 500 m2 lik eğitim merkeziyle, %100 müşteri memnuniyeti ile, Autolye franchising sistemi işletmenizi her zaman bir adım daha ileriye taşıyacak mükemmel bir iş ortaklığı modelidir.

4 Autolye Franchising Autolye nin farkı; Bugüne kadar Türkiye de eşi benzeri olmayan bir iş modeli: Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme, Jant Onarımı, İç Döşeme Onarımı, Cam Onarımı, Cam Çizik Giderme sektöründe konsept olarak franchising veren lider marka. Mevcut oto aksesuar, uygulama merkezleri (car care, araç kaplama vb.) firmalarının müşteriye sağlayamadıkları ömür boyu garanti ve yaygın bayi ağı ile %100 müşteri memnuniyetini sağlayabilecek bayilik sistemidir. Ayrıcalıklı olmanın avantajları Autolye de... Biz diğer markalar gibi sadece ürün satmak için yanınızda değiliz, tam aksine müşteriyi ayağınıza kadar getirip müşteri devamlılığını sağlamak için sektördeki en büyük markalar ile işbirliği yaparız

5 Autolye Franchising Avantajları Ayrıcalıklı olmanın avantajları Autolye de Yılda %20 büyüyen ve 1 milyar dolar değerinde büyük bir pazar Türkiye pazarı için özenle uyarlanmış ve başarısı kanıtlanmış uluslararası bir iş modeli Düşük yatırım bedeli Yüksek karlılık Servis bölge tanımı ve bölge koruma Türkiye de kendini en iyi geri ödeyen franchising yatırımlarından birisi (1-3 ay) Düşük personel sayısı (1-3 kişi) Servis büyüklüğü en az 50m2 Servis portalı Servis operasyonlarına yönelik tasarlanmış iş emrinden teslimata kadar tüm süreç ve operasyonları içeren Autolye servisleri için hazırlanmış özel yazılım sistemi. Eğitim: Servis ve çalışanlarına başlangıç temel eğitimler, aktif servis içi eğitimleri, yıl içerisinde sürekli eğitim programları Pazarlama, Satış, Reklam Desteği: Açılışa özel 100 adet potansiyel müşteri Servise özel planlanmış 3 aylık servis satış ve pazarlama planı Ülke satış müdürümüz ve ekibi ile beraber yapılan müşteri ziyaretleri ve satış desteği Sürekli PR aktiviteleri: Basın bültenleri Ulusal ve Yerel gazeteler Ekonomi ve Sektörel dergi ve bültenleri Dijital internet reklamları TV ve Radyo reklamları Şehir reklamları Sektör fuarlarına katılım Özel promosyon ve kampanyalar Servis etkinlikleri ve tanıtımlarına özel personel ve maddi yardım desteği Bayi Koçları: Servis açılış öncesi tüm süreçlerin tamamını birlikte takip ettiğiniz ve servis açıldıktan sonrada ihtiyacınız olan her durumda danışıp destek alabileceğiniz operasyon yöneticileri.

6 Autolye Franchising Paketi 1- Marka Kullanım Hakkı Kurumsal Kimlik: Logo, Dizayn ve Renk Standartları Kurumsal Dekorasyon Standartları: İç / Dış Mekan tabela ve görsel tasarımları 2- Ürün ve Hizmet Çeşitleri - Boyasız kaporta göçük onarımı - Jant Onarımı - Cam Onarımı - Cam Çizik Giderme - İç Döşeme Onarımı - Dolu Hasarı Onarımı - Diğer uygulamalar - Yardımcı aparatlar 3- Bayi İletişim Portalı - Autolye nin özel yazılım sistemi Operasyon kılavuzu ve Dökümantasyon sistemi - Entegre edilmiş servis yönetim sistemi - Garanti belgesi oluşturma ve garanti takibi - Satış performans raporlaması 4- Servis Eğitimi - Piyasa bilgisi - Hizmet sektörünün tanımı - Servis personelleri için yıl boyunca 4-6 defa eğitim programı - Satış ve Pazarlama 5- Bölge Alan Çalışması - Bölge seçimi ve yer onayı - Bölge koruma planı 6- Servis Satış ve Pazarlama Programı potansiyel müşteri çalışması - ing - Tele pazarlama - Randevu alımı ve müşteri ziyaretleri - Servis e özel planlanmış 3 aylık servis satış ve pazarlama planı - Magazin / Gazete reklamları, el ilanı, sms kampanyaları - Servis koçluk desteği - Müşteri el ilanı - Kartvizit - Müşteri broşürü - Autolye kıyafet takımları 7- Kurumsal Müşteriler ve Yönlendirmeler - Yıllık kontratlar - İnternet ve Sosyal medya üzerinden gelen müşteri yönlendirmeleri 8- Ulusal Tedarikçi - Servislerin kar oranlarını arttırmak için piyasa taleplerine uygun yeni markalar ve ürün tedariği - Türkiye nin en büyük markaları ile iş birliği 9- Pazarlama Faaliyetleri - İnteraktif web sitesi - Mikrositeler - Arama motorları ve sosyal ağlarda reklam organizasyonları - Aynı sektörde bulunan ulusal ağlarda sürekli reklam desteği - PR Aktiviteleri - Sektör fuarlarına katılım 10- AR-GE Çalışmaları - Gelişen yeniliklerin takibi - Düzenli olarak yapılacak servis ziyaretleri, Her yıl 1 kez servis toplantısı

7 Autolye Uygulama Hizmetleri

8 Autolye Uygulama Hizmetleri

9 Autolye Servis Yerleşim Planı UYGULAMA ALANI 2 BEKLEME ALANI & OFİS 3 MUTFAK 4 WC 5 PERSONEL ODASI 6 DEPO

10 Sıkça Sorulan Sorular 1) İsteyen herkes Autolye servisi olabilir mi? Profilimize uyan herkes Autolye servisi olabilir. 2) Kimler Autolye servisinin müşterisidir? Herhangi bir kişi yada kurum Autolye nin potansiyel müşterisidir. - Otomobil Sahibi Olan Herkes - Şirketler Kobiler Resmi Kurumlar 3) Neden müşteriler Autolye yi tercih eder? Autolye Türkiye de hiçbir firmanın yapamadığı ömür boyu garanti sunar. Autolye nin kullanmış olduğu tüm ürünler resmi kurumlardan onaylıdır. Türkiye de yaygın servis ağı ile her zaman yanınızdadır. Tüm Autolye servis personelleri eğitime tabi tutulur. 4) Autolye nin servis profili nedir, seçilme kriterleri var mı? Sektör konusunda tecrübeli olmak şartı aranmamaktadır. Yönetim becerileri olan, işine iyi motive olmuş ve hedeflerini belirlemiş kişiler tipik adaylardır. Bunun yanında dinleme-öğrenme yeteneği, empati kurabilme ve geniş düşünebilme becerileri artı değerlerdir. Müşterilerine en iyi hizmeti sağlayan servisler en başarılı Autolye servisleridir. 5) Servisimi açtıktan sonra nasıl müşteri bulacağım, Autolye bana yardımcı olacak mı? Tabii ki. Autolye size bölgeniz içinde oluşturulmuş 100 potansiyel müşteri veritabanı sağlar. Organizasyonel olarak kendi işlerini kurmalarında servislerimize yardımcı olmak için sürekli merkez olarak bu konuda sürekli yatırım yapıyoruz. 6) Autolye servisleri ana caddede mi olmalı ve kaç m2 yer gerekli? Hayır ana caddede olması şart değil, ana caddeye yakın, yerleşim yerleri yada iş alanlarına kolayca ulaşılabilen yerler tercih sebebimizdir. Servislerimizin yeri en az 50m2 olmalıdır. 7) Bir Autolye servisi aylık ortalama ne kadar kazanabilir? Giderler çıktıktan sonra aylık ortalama 8-20 bin TL kar öngörülmektedir. 8) Servisi ne zaman açabilirim? Bayi koçlarımızın tam desteği ve hazırladıkları zamanlama planı ile servisler ortalama 2-4 hafta içinde aktif duruma gelmektedir.

11 Servis Aşamaları / Servis Başvuru ŞARTLAR ve SÜREÇLER Autolye markasının servis adayları için iş tecrübe şartı aranmamaktadır. Autolye olarak, iş gücü ihtiyacı hissedilen pozisyonlara uygun, kaliteli, eğitimli, tecrübeli hizmet elemanları ve ustaları organize etmesinde, sahip olduğumuz tecrübelerimizi iş ortaklarına aktararak kısa sürede işi öğrenmelerini sağlanmasında sürekli destekleriz. Autolye olarak ilk şartımız; servis çalışanlarının işlerini sevip ilgilenmeleri, diğer şartımız ise aşağıdaki süreçte söz konusu yatırımı gerçekleştirecek olan firmanın bölgedeki potansiyel güce sahip olmasıdır. MÜRACAAT Autolye markasının Servislik sistemi ile ilgili ön başvuruda bulunmak için, web sitemiz üzerindeki Franchising Başvuru formu üzerinden; müracaat edene ait bilgilerin (Müracaat edenin ismi, telefonu, adresi, önceki işletmeleri, referansları vb.) ve Servis talep edilen lokasyonun belirtilmesi gerekmektedir. Genel merkezimize ulaşan müracaatlar en kısa sürede değerlendirilerek, müracaat sahibi ile ön görüşme yapılır. TANIŞMA ve SÖZLEŞME Ön görüşmeleri olumlu geçen müracaat sahipleri ile bir araya gelinerek karşılıklı bilgi alışverişi yapılır, kısa sürmesi hedeflenen işbirliği öncesi iki taraf için de mutabakat sağlanır ve çalışma kararı alınır ise karşılıklı hak ve görevlerin belirtildiği sözleşme imzalanır. LOKASYON SEÇİMİ ve PROJELENDİRME Autolye markasının yönetim kurulu ve müracaat sahibi, kriterler doğrultusunda Autolye servisi olabilecek uygun lokasyonları değerlendirir, doğru nokta tespit edildiğinde, uygulama projeleri üzerinde çalışarak yatırım bütçesi belirlenir SERVİS TİPLERİ Servis Paketleri miz tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sizin için yenilendi Yüksek karlılık sağlayacak Servis Paketleri miz ile tanışmak için bizi hemen arayın! PAKET İÇERİKLERİ Temel Eğitim (5-7 gün) - Minimum 80 araçlık stok ürünü - Yardımcı aparatlar - Kıyafet takım Profesyonel web sitesi - adresi - Eğitim sertifikası - Uygulama merkezi yetki belgesi Tanıtım standı - Reklam desteği - Bayi portalı vb. onlarca ürün ve hizmet içeriği

12 Diğer Markalar HAVERKAMP HAVERKAMP GmbH 1978 yılında kurulmuş olup, halen Almanya nın Münster kentindeki tesislerinde yüksek Dayanıklılıkta Güvenlik Filmleri, Güneş Koruma Filmleri, Boya Koruma Filmleri üretmektedir. Firma, Dünya da bir çok büyük yapı ve tesisin anahtar teslimi güvenlik projelerine imza atmış olup güvenlik konusunda Dünya çapında çok saygın bir üne sahiptir. GMC Film A.Ş. HAVERKAMP GmbH'nin Türkiye yetkili distribütörüdür. ORAFOL ORAFOL Europe GmbH, kendinden yapışkanlı grafik folyo, reflektif ürün ve yapışkanlı bant sistemleri üreten dünya lideri bir markadır. ORAFOL markası, yüksek kalite standartları, tecrübe ile sabit dayanıklılıkları, üstün müşteri hizmetleri ve pazar ihtiyaçlarını karşılamadaki performansıyla yıllardır tanınan ve güvenilen büyük bir markadır. GMC Film A.Ş. Orafol Türkiye'nin yetkili satıcısıdır CERAMIC PROTECT Almanya kökenli olan firma dünya çapında araç koruma ürünleri ve seramik kaplama ürünleri ile üst seviye üretim yapan bir markadır GMC Film A.Ş. CERAMIC PROTECT markasının Türkiye yetkili distribütörüdür. RENOLIT RENOLIT Grubu, yüksek kaliteli plastik filmler ve teknik uygulamalar için özel olarak üretilen ilgili ürünlerin imalatında uluslararası büyük bir ünvana sahip Dünya devi bir markadır. 65 yıldır kalite ve yenilik kriterlerleriyle devam edern bu bağımsız aile şirketi, şimdi 30'dan fazla üretim fabrikası ve satış merkezi mevcuttur. Ve yaklaşık Dünya genelinde kişiye işgücü istihdamı sağlamaktadır. RENOLIT termoplastik filmler ile çatılar, yeraltı yapıları, yüzme havuzları, dekoratif yüzey ile bileşenleri ve tüketici elektroniği, yapı aksesuarları üzerine birden fazla dalda faaliyet göstermektedir. GMC Film A.Ş. Renolit Türkiye'nin yetkili satıcısıdır.

13 Diğer Markalar 2013 / Akademi 2013 yılında Türkiye piyasasına girerek ilk şube ve eğitim merkezini Üsküdar / İstanbul'da açtı / HAVERKAMP HAVERKAMP GmbH ile sözleşme imzalayarak Türkiye yetkili distribütörlüğünü bünyesine kattı / Orafol Orafol Türkiye ile anlaşma sağlayarak yetkili satıcı ünvanını aldı / Carismax Türkiye genelinde 22 şubeye sahip olan Carismax Car Care Systems ile anlaşma imzalayıp tüm yetkili bayilerine eğitim, ürün, hizmet tedarikçisi olma yolunda büyük bir adım attı / Sponsorluk Drift, Drag vb. bir çok alanda otomobil sporları üzerine adından oldukça söz ettiren ve birçok ödülü bulunan Mert GIRGIRLAR ile yetkili sponsorluk anlaşması yapıldı. Off - Road yarışlarında profesyonel düzeyde birçok kupası bulunan Caner AKKAFA ile yetkili sponsorluk anlaşması yapıldı / CERAMIC PROTECT CERAMIC PROTECT markası ile sözleşme imzalayarak Türkiye yetkili distribütörlüğünü bünyesine kattı / GMC Film 1. Dönem Bayi Toplantısı Aralık Euro Park Otel'de gerçekleştirildi 2015 / RENOLIT Renolit Türkiye ile anlaşma sağlayarak yetkili satıcı ünvanını aldı / GMC Film Lansman Toplantısı Nisan GMC Film Genel Merkez de gerçekleştirildi 2015 / GMC Film 2. Dönem Bayi Toplantısı Aralık Antalya da gerçekleştirildi 2016 / Autolye Profesyonel Mini Onarım Uygulama hizmetleri sunan Autolye iş ortaklığını Türkiye pazarına sundu.

14 GMC Profesyonel GMC Profesyonel GMC GMC GMC Profesyonel GMC Profesyonel GMC Film Akademi GMC Film akademi yeni başlayanlar ve profesyonel uygulamacılar için; AKADEMİK EĞİTİM PLATFORMU GMC Film Akademi ye Hoşgeldiniz GMC Film Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Araç Cam Filmi ve Boya Koruma Filmi Eğitimi Araç Kaplama Eğitimi Mimari Cam Film Eğitimi Seramik Kaplama Eğitimi Gergi Tavan Sistemleri Eğitimi Car Wrap Eğitimi Islak, Kuru Uygulama ve Kesim Teknikleri Ürün ve Aparat Bilgisi Özel Çözümler Satış Pazarlama Eğitimi vb. birçok alanda profesyonel eğitim uzmanlarımız tarafından EĞİTİM SERTİFİKALI ve ÖĞRENİM GARANTİLİ eğitim verilmektedir. PROFESYONEL EĞİTİM SERTİFİKASI AKADEMİ Sayın Aydoğan RENÇBER GMC Film Araç Kaplama Uygulama Teknikleri eğitimini başarıyla tamamlayarak bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. AKADEMİ Amatör AMATÖR Amatör EĞİTİM SERTİFİKASI AKADEMİ Sayın Çağlar NALÇACI GMC Film Uygulama Teknikleri eğitimini başarıyla tamamlayarak bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. AKADEMİ PROFESYONEL EĞİTİM SERTİFİKASI AKADEMİ Sayın Çetin BOZKURT GMC Film Uygulama Teknikleri eğitimini başarıyla tamamlayarak bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. AKADEMİ Sadi KÜSMENOĞLU GMC Film Eğitim Uzmanı Mustafa DEMİRCİ GMC Film Eğitim Uzmanı Hüseyin BOZKURT GMC Film Eğitim Uzmanı

15 GMC Film Akademi Hakkımızda Kuruluş ve Gelişim GMC Film Akademi, 2013 yılında cam filmleri, araç kaplama ve seramik boya koruma alanında eğitim vermek amacıyla kurulmuştur. Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturmuştur. Sahip olduğu değerleri en güncel bilgileri öğretmek, kursiyerlerini hayallerindeki mesleğe kavuşturmak, kariyer sahibi yapmak ve istihdama yönelik kaliteli iş gücüne katkıda bulunmak için kullanmıştır. Misyonu ve vizyonu ile örtüşen eğitim içeriklerine yatırım yaparak sektörde önemli bir ilerleme kaydetmiştir. GMC Film Akademi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinciyle, kaliteye çok önem vermektedir. Eğitimde Uluslararası Kalite Standardı ve Güçlü Partnerler Yetkili Eğitim Merkezi olarak hizmet vermiş olduğumuz markaların; HAVERKAMP, ORAFOL, CERAMIC PROTECT, RENOLIT gibi markaların aynı zamanda Türkiye Distribütörü ve Türkiye yetkili satıcı ünvanınada sahibiz. GMC Film Akademi sahip olduğu yetkinlikler ile eğitim kalitesinde gücüne güç katan ve mezun kursiyerlerine Türkiye genelinde geçerliliğe sahip sertifikasyon imkanı sunan, sektöründe en güvenilir ve en güçlü eğitim kurumudur. akademi ELİNİZİ YAĞA KİRE BULAŞTIRMAYIN. Türkiye genelinde %100 iş bulma gar antili mesleki eğitim mer kezi Dev Eğitmen Kadrosu ve Geniş Hizmet Yelpazesi Verdiği cam filmi, araç kaplama ve seramik boya koruma eğitimlerinin çeşitliliği ile Türkiye nin en geniş hizmet yelpazesine sahip olan GMC Film Akademi de eğitmen seçimi büyük bir hassasiyet ve özenle yapılmaktadır.

16 GMC Film Akademi Eğitim GMC Film Akademi ve Eğitim-Geliştirme Markamızın gelenekselleşmiş kültür ve değerlerinin çalışanlarımız tarafından en iyi şekilde özümsenip sahiplenilmesini, onların mesleki ve kişisel gelişimlerinin üst düzeyde olmasını, bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçlara uygun donanımlı,verimli,müşteri ve sistem odaklı çalışanlar olmalarını sağlamak amacıyla oluşturduğumuz GMC Film Akademi Genel Merkezimiz tarafından yönetilmektedir. Dinamik bir organizasyonel yapının dinamik çalışanlardan geçtiğini her zaman benimseyen markamız, GMC Film Akademi ile birlikte marka kültürümüzün bir parçası olarak geleceğin personelleri ve yöneticilerini profesyonel bir biçimde yetiştirirken tüm adayların yetkinliklerini de arttırmaktadır. Kariyer Planlama Sistemimizle de doğrudan bağlantılı olan GMC Film Akademi nin en önemli amaçlarından biri de tüm adayları profesyonel iş hayatına hazırlamaktır. Akademi Eğitim Sistemimiz; Personel eğitim sistemi ve yönetici eğitim sistemi olarak 2 gruptan oluşmaktadır: 1-Personel Eğitim Sistemi Hazırlık Eğitimleri Temel Eğitimler ve Programlar Ustalık Eğitimleri ve Programları 2-Yönetici Eğitim Sistemi Hazırlık Eğitimleri Temel Eğitimler ve Programlar Uzmanlık Eğitimleri ve Programları Yönetim Programları Görevlerine ve deneyimlerine göre başvuru yapan tüm adaylara verilen 10 farklı eğitim paketimiz mevcuttur. Sürekli olarak verilen eğitimler sonucunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere GMC Film Eğitim sertifikası verilir.

17 GMC Araç Şarj Sistemleri GMC Elektrikli Araç Şarj Merkezleri Çok Yakında Tüm Türkiye de. GMC Şarj tüm girişimcilere, halka açık GMC Şarj istasyonlarına yatırım yapma ve bu istasyonlardan gelir elde etme fırsatı sunuyor. GMC Film standart hizmet anlayışı, ürünlerinin ve ekipmanlarının performansındaki kalitesi ve çeşitliliği, kendini farklı kılan bayilik dekorasyonları, profesyonel yönetim sistemleri, sektördeki yenilikleri, profesyonel ekibi ve kurumsal yapısıyla, 500 m2 lik eğitim merkeziyle, %100 müşteri memnuniyeti ile, GMC Film bayilik sistemi işletmenizi her zaman bir adım daha ileriye taşıyacak mükemmel bir iş ortaklığı modelidir. Yatırım yaptığınız istasyonların detaylı kullanım raporlarına, GMC Şarj ın hazırlamış olduğu Bayi Portal ından ulaşabilir; cironuzu gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz. GMC Şarj İş Ortaklığı programına dahil olmak için bizimle numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz

18 Autolye İletişim Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? Araçlarınızın ve yapılarınızın ihtiyaçlarını bir arada karşılayabilmenizi sağlamak ve sizlere garantili, uzun ömürlü, profesyonel hizmetler sunabilmek için Türkiye genelindeki yaygın servis ağımız ile en ileri teknolojileri kullanıyor ve bu alanda yeni olan ne varsa takip etmeye ve bunları müşterilerimiz için kullanılabilir materyaller olacak şekilde uyarlamaya çalışıyoruz. Bizlere sıklıkla yöneltilen soruların cevaplarını de bulabilirsiniz. Diğer tüm talep ve sorularınızı adresinden veya Facebook, Google+ ve Instagram sayfalarımızdan bize iletebilirsiniz. Bize Ulaşın GMC Film A.Ş. Adres: Turgut Özal Bulvarı No: 123 Şerifali / Ümraniye / İstanbul Tel: Web: info@autolye.com

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

GMC Film. Turkiye de bir ilk. Fırsatı kaçırmadan sizde kendi işinizin patronu olun ve bu büyük ailenin bir parçası olun!

GMC Film. Turkiye de bir ilk. Fırsatı kaçırmadan sizde kendi işinizin patronu olun ve bu büyük ailenin bir parçası olun! GMC Film Turkiye de bir ilk Araç Cam Filmi, Boya Koruma Filmi, Folyo Kaplama, Seramik Kaplama, Araç Güvenliği, Mimari Cam Filmi, Dekorasyon ve Yapı Güvenlik Sistemleri sektöründe konsept olarak bayilik

Detaylı

Autotriz. Fırsatı kaçırmadan sizde kendi işinizin patronu olun ve bu büyük ailenin bir parçası olun!

Autotriz. Fırsatı kaçırmadan sizde kendi işinizin patronu olun ve bu büyük ailenin bir parçası olun! Autotriz Fırsatı kaçırmadan sizde kendi işinizin patronu olun ve bu büyük ailenin bir parçası olun! Autotriz Hakkımızda ALMAN KALİTESİ 18. yüzyıldan beri Almanya, dünyanın en yüksek kalite standartlarını

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

Doguran konsept Kazandiran kahve

Doguran konsept Kazandiran kahve Doguran konsept Kazandiran kahve İçindekiler Hakkımızda... Vizyon ve Misyon... Franchising... Hedeflerimiz... HAKKINDA Sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle Ayaküstü Kahve markası Murat Öz tarafından İzmir

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

www.mgadigitalrealty.com MGA / 009

www.mgadigitalrealty.com MGA / 009 www.mgadigitalrealty.com MGA / 009 Neden Gayrimenkul Sektörü? Büyüyen inşaat sektörü Yabancıların Türkiye ye olan ilgisi Kırsal yörelerden büyük kentlere olan göç Nüfus artışı ve ülke topraklarının genişliği

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 1 2 3 TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 7 ŞUBE GEREKLİLİKLERİ Bir OTORAPOR Exper/z Merkezi en az 150 m2 alana ve en az 4,5 metre tavan yüksekliğine sahip

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

Bu dosyayı okuyor iseniz ;

Bu dosyayı okuyor iseniz ; FRANCHİSİNG Bu dosyayı okuyor iseniz ; KAAN ACCECORIES yeniliklerinden faydalanmak için ilk adımı atmışsınız demektir.farklı ve karlı bir yatırım için KAAN ACCECORIES in sizlere sunduğu yeniliklerden faydalanmanın

Detaylı

İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ

İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ Markaların, işletmelerin, kurumların; İş üretme tarzlarını, markalarını, ürünlerini, çalışanlarını ve markanın pazardaki gücünü arttıran çözümler sunuyoruz. www.eniyisistem.com

Detaylı

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA Neden Otorapor? Marka gücü ve güvenilirliği 15 yıla yakın ekspertiz sektörü deneyimi, 30 yıllık otomotiv sektörü deneyimi ilab Holding ortaklığı kurumsal gücü

Detaylı

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası çin ekil ø5 ø6 ø7 ø8 Biz Franchise Nedir? Maun Franchise (5 Adım) Kimler Yapabilir? conta c t 2 10 Daima Destekçiyiz Maliyet Tablosu er 12 14 Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ Franchise Nedir? Franchising Sisteminin Faydaları Nelerdir? TANIMLAR Franchisee, franchise sistemini satın alan demektir. Franchisor,

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI

İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI En avantajlı tatil fırsatları burada! www.erkenrezervasyonfuari.com İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI "BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR"

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Vizyonumuz Posto, müşterilerine tasarım, baskı, kargo paketleme gereksinimlerinde tam çözüm sunan lider ve akla gelen ilk marka olacaktır.

Vizyonumuz Posto, müşterilerine tasarım, baskı, kargo paketleme gereksinimlerinde tam çözüm sunan lider ve akla gelen ilk marka olacaktır. TANITIM KILAVUZU HAKKIMIZDA ''En yakın iş arkadaşınız'' sloganından hareketle tasarım, baskı, kargo paketleme alanında hizmet sunan ve bu yapısı ile Türkiye' de bir ilki gerçekleştirmiştir. 12.12.2012

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

TÜV SÜD TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri

TÜV SÜD TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Mühendislik Çözümleri 150 yıllık uzmanlık ile gelen başarı... 1866 1906 22 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

Cesar Grup Tanıtımı. Rev A 0913. Kasım 2013

Cesar Grup Tanıtımı. Rev A 0913. Kasım 2013 Cesar Grup Tanıtımı Rev A 0913 Kasım 2013 CESAR GROUP I Hizmetlerimiz Sigorta ve filo şirketlerine hasar öncesi ve sonrası tasarrufa yönelik destek hizmetler sağlıyoruz. Sigorta Şirketleri İade parça İhale

Detaylı

A member of the. Berner Group. Berner Grup Şirketi

A member of the. Berner Group. Berner Grup Şirketi A member of the Berner Group. Berner Grup Şirketi 9,000 çalışanıyla, 25 den fazla ülkede faaliyetiyle, 60 Grup Şirketiyle, Caramba ve BTI ile Berner Grubu, merkezi Künzelsau, Almanya da olan modern bir

Detaylı

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI Ürünler ve Hizmetler Sistemsel Altyapı Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

Detaylı

Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr

Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr cengizpak.com.tr Avcının Silahı Kullanılabilir Bilgi Misyon ve Vizyonunuz şirketinizin Stratejik Planlama piramidinin en üstünde yer alır. Misyon

Detaylı

Türkiye nin İlk Usta Kulübü

Türkiye nin İlk Usta Kulübü Türkiye nin İlk Usta Kulübü Kalekim Ustalarının Ayrıcalıkları 1 Her Üyemiz Kalekim Ferdi Kaza Sigortası ile Daima Koruma Altında Sosyal güvenceden yoksun olarak çalışan ustalarımız her yıl ücretsiz olarak

Detaylı

ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU

ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI Bu program, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Yeni Girişimci Desteği, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Desteği, İş planı

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ Direktif Proje Yönetim Ofisi / Haziran.2016 TURQUALITY Destekleri Nedir? Firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine

Detaylı

YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ. Toro Medya

YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ. Toro Medya YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ Toro Medya Dijital dünya günden güne büyüyen bir Pazar hacmine sahip, bu alanda yer alan firmalar ilerlemelerini sürdürüyorlar. Dijital dünyada firmanızın büyüklüğü kendinizi

Detaylı

PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ

PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ YURT DIŞI SEYAHAT DESTEĞİ %70 5.000 $ E-TİCARET SİTELERİNE ÜYELİK BİREYSEL %70 İŞ BİRLİĞİ KURULUŞ %80 2.000 $ RAPOR VE YURT DIŞI ŞİRKET ALIM DESTEĞİ ŞİRKETLER

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI Asya ve Avrupa nın Buluşma Noktasında Tarım Sigortaları alanında gerçekleştirilen ilk büyük çaplı organizasyon Dünya

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

www.mgadigitalrealty.com MGA / 008

www.mgadigitalrealty.com MGA / 008 www.mgadigitalrealty.com MGA / 008 Neden Gayrimenkul Sektörü? Büyüyen inşaat sektörü Yabancıların Türkiye ye olan ilgisi Kırsal yörelerden büyük kentlere olan göç Nüfus artışı ve ülke topraklarının genişliği

Detaylı

Geleceği Birlikte Yapılandıralım

Geleceği Birlikte Yapılandıralım Geleceği Birlikte Yapılandıralım Page 1 of 84 TÜV RHEINLAND TÜRKİYE EĞİTİM KATALOĞU TÜV RHEINLAND, 1872 de kurulmuş faaliyet gösterdiği alanlarda dünyanın en köklü kuruluşlarından biri olan TÜV RHEINLAND

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

2011 Sponsorluk Sunumu

2011 Sponsorluk Sunumu 2011 Sponsorluk Sunumu Kimdir? 2008 yılında Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Türkiye dışında;

Detaylı

Başarının adı: Uygun pazar, doğru strateji ve kaliteli ürün HEDEFİMİZ, RAPRO İSMİNİ EN ÇOK ARANAN VE GÜVENİLEN MARKA HALİNE GETİRMEK.

Başarının adı: Uygun pazar, doğru strateji ve kaliteli ürün HEDEFİMİZ, RAPRO İSMİNİ EN ÇOK ARANAN VE GÜVENİLEN MARKA HALİNE GETİRMEK. HEDEFİMİZ, RAPRO İSMİNİ EN ÇOK ARANAN VE GÜVENİLEN MARKA HALİNE GETİRMEK. Rapro Kimya, teknolojinin olanaklarından en üst düzeyde yararlanarak üretim yapan bir firma. Firmanın hizmet anlayışı ise en kaliteli

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu

Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu Hakkımızda Tasarım Akademi, tasarıma dair temel bilgileri bulabileceğiniz online bir bilgi platformudur. Tasarım tarihine geçeceğini düşündüğümüz

Detaylı

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER EK 6 DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER GENEL HÜKÜMLER 1. Yurtdışında düzenlenen belgelerin ilgili Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği, Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği

Detaylı

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI 1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI Eski köye yeni lezzet Türkiye de ilk soslu döner, 1962 yılında İSOS markası ile İskenderun da yapıldı İSOS

Detaylı

İkinci el araç alım satımında doğru kararı vermek için GELİŞMİŞ SİSTEM GÜÇLÜ MARKA

İkinci el araç alım satımında doğru kararı vermek için GELİŞMİŞ SİSTEM GÜÇLÜ MARKA İkinci el araç alım satımında doğru kararı vermek için GELİŞMİŞ SİSTEM GÜÇLÜ MARKA HAKKIMIZDA 2004 yılında Bosch Car Service üyesi olarak İstanbul Avcılar - Haramidere mevkiinde faaliyet göstermeye başlayan

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

Gerekli Ön Bilgi Katılacak kursiyerlerin bilgisayar ön eğitimini almış olmaları ve yapı statiği konusunda bilgili olmaları gerekmektedir.

Gerekli Ön Bilgi Katılacak kursiyerlerin bilgisayar ön eğitimini almış olmaları ve yapı statiği konusunda bilgili olmaları gerekmektedir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerine atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI

BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI BURSA ESKİŞEHİR BİLECİK KALKINMA AJANSI 1 Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda, KALKINMA AJANSLARI Düzey 2 bölgeleri esas alınarak Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan, Uygulamacı değil destekleyici, koordinatör

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor.

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor. MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir?

Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir? Franchising Franchising Nedir? Franchising Türleri Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir? Franchising sisteminin uygulama aşamaları nasıl gerçekleşmektedir? Franchising

Detaylı

Hakkımızda. ArcGIS. ArcGIS

Hakkımızda. ArcGIS. ArcGIS Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerine atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400

dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400 dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400 0,12 0,09 fuar dizayn 210 0,63 3,28 mutfak dizayn 320

Detaylı

RADYO-TV PROĞRAMCILIĞI TEKNİKERİ

RADYO-TV PROĞRAMCILIĞI TEKNİKERİ TANIM Radyo ve Televizyonda programların kaliteli bir biçimde sunulması için kamera çekim, ses, kurgu, ışık, görüntü gibi işlerde çalışan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Radyo-TV

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Motosiklet Servis Belgelendirme Standardı CZTURK 10013

Motosiklet Servis Belgelendirme Standardı CZTURK 10013 Centro Zaragoza Motosiklet Tamiri Genel Kriterleri kapsamında sınıflandırma ve uzmanlık alanlarına göre belirlenecek servislerin CZTURK Motosiklet Servis Standardıdır. Yayınlama tarihi : Ocak 2013 İstanbul,

Detaylı

Teknolojik Yeniliklerin Küçük ve

Teknolojik Yeniliklerin Küçük ve Teknolojik Yeniliklerin Küçük ve Orta Boy İnşaat Firmalarõna Yaygõnlaşmasõ Doktora Tez Savunmasõ Emrah Acar Y. Mimar 13 Haziran 2005 İstanbul Teknik Üniversitesi Teknoloji difüzyonu yeni ürünlerin, süreçlerin

Detaylı

İhracata Yönelik Devlet Yardımları. İhracat Genel Müdürlüğü Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Başkanlığı

İhracata Yönelik Devlet Yardımları. İhracat Genel Müdürlüğü Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Başkanlığı İhracata Yönelik Devlet Yardımları İhracat Genel Müdürlüğü Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Başkanlığı MEVCUT DESTEKLER İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI (DFİF) İhracata Hazırlık Destekleri UR-GE

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

.NET AKADEMİ FRANCHISE FRANCHISE KOŞULLARI MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ SİZİ NASIL BİR SÜREÇ BEKLİYOR? AVANTAJLARINIZ NELER OLACAK? ALACAĞINIZ HİZMETLER

.NET AKADEMİ FRANCHISE FRANCHISE KOŞULLARI MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ SİZİ NASIL BİR SÜREÇ BEKLİYOR? AVANTAJLARINIZ NELER OLACAK? ALACAĞINIZ HİZMETLER FRANCHISE KOŞULLARI MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ SİZİ NASIL BİR SÜREÇ BEKLİYOR? FRANCHISE AVANTAJLARINIZ NELER OLACAK?.NET AKADEMİ Kısaca Biz; NoktaNet Akademi franchise modeli, birçok markası ve alt markası

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ

HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı, küreselleşen dünya içinde kurum ve kuruluşlar için bir ihtiyaç olarak

Detaylı

2015 Sonuçlar ve 3 yıllık Hedefler

2015 Sonuçlar ve 3 yıllık Hedefler 2015 Sonuçlar ve 3 yıllık Hedefler «Yeni Nesil Perakende» MART 2016 YATIRIMCI SUNUMU 0 2015 TE BİMEKS Net Satışlar : 1.572 milyon TL FAVÖK : 87 milyon TL Net Kar : 9,4 milyon TL Online Satışlar : 188 milyon

Detaylı

ozalit - reklam - matbaa

ozalit - reklam - matbaa ozalit - reklam - matbaa www.dijidors.com 1. 2 grafik tasarımdan renk ayrımına, ofsetten mücellite, dijital baskıdan promosyona tam hizmet Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

MarkeFront Eğitim Hizmetleri. Aytaç Mestçi aytac@markefront.com

MarkeFront Eğitim Hizmetleri. Aytaç Mestçi aytac@markefront.com MarkeFront Eğitim Hizmetleri Aytaç Mestçi aytac@markefront.com MarkeFront Hizmetleri MarkeFront Hizmetleri MarkeFront Hizmetleri Eğitimler İnternet Pazarlama Genel Eğitimleri MarkeFront Eğitimleri İnternet

Detaylı

GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ

GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Günümüzde her alanda yaşanan bilimsel, teknolojik, kültürel ve ekonomik gelişmeler bütün sektörleri etkilemekte ve bu durum doğal olarak mesleki eğitimi

Detaylı

ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI MART TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ

ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI MART TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI 23-26 MART 2017 TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ Doğru ticaretin buluşma noktası! Türkiye ve dünya çapındaki yaratıcı parekendeciler için İstanbul da

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

Yenilenebilir Enerji & Güç Sistemleri. Güvenli Enerji - Türkiye

Yenilenebilir Enerji & Güç Sistemleri. Güvenli Enerji - Türkiye Yenilenebilir Enerji & Güç Sistemleri Güvenli Enerji - Türkiye Biz Kimiz 2005 yılında İzmir de kurulan Güvenli Enerji, Satış, Montaj, Ar-Ge çalışmalarıyla Yenilebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları www.resetotb.com Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları Çekim Montaj Seslendirme Firmaların ihtiyaç duyabilecekleri tanıtım, belgesel, bilgilendirme, arşiv ya da reklam amaçlı tüm film ve fotoğraf çekimleri

Detaylı

KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ FOTO GALERİ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR.

KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ FOTO GALERİ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. 0332 502 09 45 ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR.

Detaylı