Amacım mühendislik eğitim ve tecrübeme hukuk eğitimi ve bakış açısını ekleyerek İnşaat Hukuku alanında çalışmaktır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Amacım mühendislik eğitim ve tecrübeme hukuk eğitimi ve bakış açısını ekleyerek İnşaat Hukuku alanında çalışmaktır."
  • Eren Oz
  • 8 yıl önce
  • İzleme sayısı:

Transkript

1 İlhan Arslan Hakediş & Planlama Mühendisi İletişim Bilgileri E-Posta : ilhannarslann@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Bahçelievler - Yenibosna Cep Telefonu : 90 (536) Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe : 3 Yıl Çalışma Durumu : Çalışmıyorum Eğitim Durumu : Yüksek Lisans (Öğrenci) Medeni Durumu : Bekar Uyruk : Türkiye Cumhuriyeti Askerlik Durumu : Tecilli ( ) Doğum Tarihi : Doğum Yeri : Türkiye - Kütahya Sürücü Belgesi : B (2010) Özet Bilgi Üniversite 3. ve 4. sınıfta yarı zamanlı olarak bir teknik ofiste çalıştım. Binaların 2007 deprem yönetmeliğine uygunluk tetkikleri, raporlamalar ve güçlendirme projeleri hazırlama alanlarında kendimi geliştirdim. Ağustos 2014-Ekim 2015 tarihleri arasında AKYAPI firmasının konut projesi şantiyelerinde teknik ofis hakediş & planlama mühendisi olarak görev aldım. Her gün sahaya çıkarak imalatı yerinde gördüm. İTÜ İnşaat Mühendisliği mezunuyum. Halihazırda İstanbul Hukuk 1. sınıf, Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü 4. sınıf ve İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yapı İşletmesi Bölümü yüksek lisans 1. sınıf öğrencisiyim. Okumakta olduğum bölümlerde devam zorunluluğu olmaması sebebiyle tam zamanlı çalışabilme imkanına sahibim. Amacım mühendislik eğitim ve tecrübeme hukuk eğitimi ve bakış açısını ekleyerek İnşaat Hukuku alanında çalışmaktır. İş Deneyimleri İş Deneyimleri Mühendislik Proje Yöneticisi Tiba Mimarlık (1 ay) Yeni proje, kentsel dönüşüm ve her türlü müteahhitlik işlerinde proje inceleme, hazırlama ve emsal hesaplama işlerinde çalışı lmıştır. Planlama Mühendisi 1 / 7

2 2 / 7 AK YAPI İNŞAAT (1 yıl, 2 ay) İstanbul(Avr.) - Türkiye Tam Zamanlı Bahçetepe İstanbul ve Seyranşehir projelerinde şantiye teknik ofis ekibinde "Hakediş & Planlama mühendisi" olarak çalışılmıştır. Hakediş ve Planlama mühendisi olarak yapılan işler: Sözleşmeler, İdari Hakedişler, Taşeron Hakedişleri, İş Programı, İlerleme Raporları (Günlük, Haftalık, Aylık, 3 Aylık, Yılsonu), Metraj Çalışmaları, Arşiv & Dokümantasyon (Eski şantiyelerden gelen data), Toplantı Tutanakları, Şantiye Resimleri, Malzeme Onayları SU YAPI (2 ay) Ankara - Türkiye Tam Zamanlı Proje ofisinde sap2000 programı ile 3 katlı bir yapı tasarımı ERİŞKON MÜHENDİSLİK (1 yıl, 9 ay) İstanbul(Avr.) - Türkiye Yarı Zamanlı / Part Time Üniversite 3. sınıf başında başlayarak mezun olana kadar, İTÜ İnşaat Mühendisliği Yapı işletmesi kürsüsü kurucu akademisyeni emekli Sayın (rahmetli) Akın ERİŞKON Hocamın isteği ile kendi şirketinde yarı zamanlı mühendis olarak çalıştım. Galatasaray Kulubü ve anlaşmalı olduğumuz TEB, GARANTİ, AKBANK, İŞBANKASI bankalarının Türkiye genelinde tutmak istedikleri şube binalarının incelemesi yapılarak 2007 deprem yönetmeliğine uygunluğunu denetlenmiş,raporlar hazırlanmış ve gerekiyorsa bina güçlendirme projeleri hazırlanmıştır. Ayrıca Akın Erişkon hoca ile bilirkişi raporları hazırlanmıştır. Eti Bor Kütahya Emet Maden İşletmeleri. Otomasyon Bölümü (1 ay) Kütahya - Türkiye Stajyer İşletmenin inşaat birimi ile birlikte işletme içindeki inşai tüm tamirat, tadilat işleri denetimi ile birlikte Espey Maden Ocağı bölgesine giden 5 km yol inşaatı denetim ve kontrol işlerinde çalışılmıştır Işık Güvenli Yapı Denetim (1 ay) İstanbul(Avr.) - Türkiye Stajyer Yenibosna'da yer alan İSTWEST projesinde saha mühendisi olarak çalışılmış, demir, kalıp teslimlerinde ve bilumum denetimlerde fiilen çalışılmıştır.

3 3 / 7 Eğitim Bilgileri Üniversite (Yüksek Lisans) İstanbul Üniversitesi (İÜ) - (Örgün Öğretim) İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği (Türkçe) Yapı İşletmesi bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Hedefim, proje yönetimi alanında daha geniş bilgi sahibi olmak. Üniversite (Lisans) İstanbul Üniversitesi (İÜ) - (Örgün Öğretim) Hukuk Fakültesi, Hukuk (Türkçe) Mühendislik vizyonuma hukuk eğitimi de ekleyerek inşaat hukuku alanında ilerlemek istiyorum.yıllık sistem olması ve derslere devam zorunluluğu olmaması sebebiyle iş ve okul birlikte yürüyebilmektedir Üniversite (Lisans) Anadolu Üniversitesi - (Açık Öğretim) Açıköğretim Fakültesi, İktisat (Türkçe) Mühendislik donanımıma ekonomi piyasa bilgilerini ekleyerek dünyaya daha geniş açıdan bakmak hedefimi gerçekleştireceğim. Üniversite (Lisans) İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) - (Örgün Öğretim) İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği (İngilizce) Üniversite (Ön Lisans) Anadolu Üniversitesi - (Açık Öğretim) Açıköğretim Fakültesi, Adalet (MYO) (Türkçe) 3.00/4 Lise KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ Fen Bilimleri 83,75 / 100 Yabancı Dil Okuma Yazma Konuşma İngilizce İyi İyi Orta Yetkinlikler Bilgisayar Bilgileri -İleri seviyede ofis programları kullanma (word, excell, powerpoint) -Autocad (iyi derecede) Sertifika Bilgileri MALİYET VE SÖZLEŞME YÖNETİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ İnşaat projeleri maliyet ve sözleşme yönetimi alanında toplam 10 hafta süren eğitime katılım sağlanmıştır.

4 4 / 7 YANGIN EĞİTMENİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Saatlik eğitimin ardından"temel Yangın Eğitmeni" sertifikası almaya hak kazanılmıştır. YGA YOUNG GURU ACADEMY-Sosyal Sorumluluk Projesi Elli bin başvuru arasından seçilen iki yüz elli üniversite öğrencisinden biri olarak ekibe dahil oldum. Özel anketlerle seçtiğimiz, henüz ortaokul çağındaki öğrencilere, onların sosyal zekalarını geliştirecek, soyut ve geniş ufukla düşünmelerini sağlayacak eğitimler verdik. Yaklaşık dokuz ay süren eğitimimiz boyunca öğretirken öğrenmeyi, kendine yapılan en büyük iyiliğin aslında başkalarına iyilik yapmak olduğunu i drak ettim. Sınav Bilgileri DİKEY GEÇİŞ SINAVI(332) ÖSYM Türkiye geneli sıralamada 33. oldum ve İstanbul Hukuk Fakültesi'nde okumaya hak kazandım. ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı(85) ÖSYM Seminerler ve Kurslar BETONARME YAPLARDA BÜYÜK KÜTLE BETON DÖKÜMLERİ VE İNŞAAT DERZLERİ inşaat MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ (2 Saat) Sayın Doç. Dr. Hasan YILDIRIM tarafından beton dökümü ve inşaat derzleri hakkında eğlendirici ve öğretici bir seminer olmuştur. YARATICI YAZARLIK AKBANK SANAT (2 Saat) Yazar Nihan Kaya eşliğine yaratıcı yazarlık ve edebiyat üzerine fikir teatisinde bulunulmuştur. HUKUKTA İNOVATİF FİKİRLER İSTANBUL GİRİŞİMCİLİK KULÜBÜ (8 Saat) Hukukta İnovatif Fikirler semineri sermaye piyasası hukuku, gayrimenkul hukuku, rekabet hukuku, birleşme&devralma, bilişim hukuku ve yenilenebilir enerji hukuku alanlarının, akademisyenler ve uzman avukatlar tarafından tanıtılacağı, karşılıklı fikir alışverişlerinin gerçekleşeceği ve hukukçu kimliğinin yanında girişimci ruhunun nasıl kazanılacağının konuşulacağı bir seminerdir. Konuklar Prof. Dr. Halil Akkanat Türk Alman Üniversitesi Rektörü - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Aydoğan - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Av. Umut Kolcuoğlu Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu Birleşme&Devralma Av. Tuğrul Sevim Av. Batu Kınık Av. Erdem Aslan BTS & Partners Hukuk Bürosu Bilişim Hukuku Av. Gönenç Gürkaynak ELİG Ortak Avukat Bürosu Rekabet Hukuku Av. Ayça Aydın & Dr. Candan Yasan İstanbul Tahkim Merkezi Tahkim TEKNOLOJİ VE İNTERNET ŞİRKETLERİNDE YATIRIM HUKUKU, SÖZLEŞMELER VE HUKUKİ SÜREÇ HUKUKU AKADEMİSİ (2 Saat)

5 5 / 7 MODERN DÜNYANIN AYIBI: MÜLTECİ SORUNU SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ ETİK KULÜBÜ (3 Saat) İstanbul Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ömür CEYLAN ve BM Mülteciler Yüksek Komiserliği İstanbul Saha Ofisi Müdürü Sayın Av. Elif Selen AY'ın değerli katılımlarıyla mülteci sorununun dünü, bugünü ve yarını üzerine çözüm odaklı panel düzenlendi. MİMARLIK VE SİNEMA İSTANBUL SERBEST MİMARLAR DERNEĞİ (2 Saat) Salt Galata'da gerçekleşen Mimarlık ve Sinema buluşmasına Kadir Has Üniversitesi, Radyo, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melis Behlil ve yönetmen-senarist, Yeşim Ustaoğlu konuşmacı olarak katıldı. Panelde, mekânsal ve zamansal algıların sinemaya etkisi, kentin dili ve kültürel değerlerin mimari açılımla sinema üzerinden değerlendirilmesi yapıldı. SPOR HUKUKUNDA UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YOLLARI İÜ HUKUK FAKÜLTESİ VE KÜLTÜR SPOR KULÜBÜ (8 Saat) Uluslararası düzlemde uyuşmazlık çözüm usülleri ve sorunlar, CAS'ın yargı yetkisi, CAS'ta hakem heyetinin teşkili, güncel tartışmalar ve yeni gelişmeler, PFDK'nın ve tahkim kurulunun teşkili ve yargılama usülü, Bağımsız federasyonların disiplin yargılaması ve savunma usülleri konuları işlenen sempozyuma katılım sağlanmıştır. KARİYER GÜNLERİ 2016 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (18 Saat) KOLCUOĞLU DEMİRKAN KOÇAKLI HUKUK BÜROSU, BİRSEL HUKUK BÜROSU, ERYÜREKLİ HUKUK BÜROSU, HERGÜNER BİLGEN ÖZEKE ORTAKLIĞI, CERRAHIOĞLU AVUKATLIK BÜROSU, YÜKSEL KARKIN KÜÇÜK ORTAKLIĞI, SERAP ZUVİN HUKUK BÜROSU, BEZEN&PARTNERS ORTAKLIĞI, BTS &PARTNERS, GÜN + PARTNERS, PAKSOY ORTAK BÜROSU, NSN HUKUK BÜROSU ve GARANTİ BANKASI HUKUK MÜDÜRLÜĞÜ'nün değerli katılımıyla çok faydalı bir kariyer günleri etkinliği düzenlenmiştir. BİR YÖNETMENLE KISADAN UZUNA AKBANK SANAT (2 Saat) Sinema ve tiyatro oyuncusu Nadir Sarıbacak ile yönetmenlik ve oyunculuğun doğası hakkında yapılan bir seminer programı olu. TÜRK TİCARET KANUNU EKSENİNDE SERMAYE PİYASASI HUKUKU TOPLANTI SERİSİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUK ANABİLİM DALI (3 Saat) "SERMAYE PİYASASI ARAÇLARININ HALKA ARZI, İZAHNAME VE İHRAÇ BELGESİ" ve "SERMAYE PİYASASI ARAÇLARININ SATIŞI VE KAYDİLEŞTİRİLMESİ" KONULU TEBLİĞLER SUNULMUŞTUR. TAHKİM UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ KULÜBÜ (3 Saat) Ticaret hukukunda, spor hukukunda ve uygulamada tahkim konu başlıklarının işlendiği, Prof. Dr. Mehmet HELVACI, Doç. Dr. Mehmet Serkan ERGÜNE ve Av. Mehmet GÜN'ün katılımı ile gerçekleştiği seminer. UYGULAMALI FELSEFE ATÖLYESİ SEMİNERLERİ: DOĞA VE İNSAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FELSEFE BÖLÜMÜ (4 Saat) İnsanın doğayla girdiği etkileşimde yaşananlara felsefi yaklaşımlar. KRİZDEKİ MESLEK "AVUKATLIK" EUROPAN LAW STUDENTS ASSOCİATİON (2 Saat) Avukatlık mesleğinin dünü, bugünü ve yarını hakkında değerlendirmelerde bulunulmuş ve hukuk eğitiminin farklı disiplinlerle d esteklenerek yapılan çalışmaların ne kadar başarılı olduğu üstünde durulmuştur. Konuşmacı DL Hukuk'tan Sayın Tolga İŞMEN'di. HUKUKU SİNEMADA GÖRMEK "NURENBERG DURUŞMASI"

6 6 / 7 GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ (5 Saat) KUSURLU DERİN KAZIKLI TEMELLERİN PRATİKTE SAPTANMASI VE ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ ÜZERİNE VAKA ANALİZİ inşaat MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ (2 Saat) DEPREM SONRASINA BETONARME BİNALARIN HASAR SINIFLANDIRMA YÖNTEMLERİ VE AFAD HASAR TESPİT FORMLARI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ (2 Saat) İMO MESLEKİÇİ EĞİTİM SEMİNERİ YAPI İŞ İSKELELERİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ (2 Saat) Yapı iş iskeleleri kurulum, kullanım ve iş güvenliği kapsamında seminere katılınmıştır. KURU DUVAR SISTEMLERI TASARIM VE DENETIM INTERNETE DAYALI SERTIFIKA PROGRAMI ODTÜ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (30 Saat) KURU DUVAR SİSTEMLERİ, imalatı yapılan iç ve dış duvarlarda herhangi bir şekilde ıslak ya da harçlı imalat gereği duyulmadan tamamlanan sistemler olarak tanımlanmaktadır. Kuru Duvar Sistemleri Akademisi, bu tür duvarlardan beklenen akustik, termik ve yangın konularıyla ilgili olarak temel bilgilere hâkim olan ve güncel yönetmelikleri öğrenip, iç ve dış duvarları projesindeki ihtiyaca göre (ses, ısı, yangın) tasarlayan, tasarlanmış sistemlerin şantiye ortamında doğru uygulanmasını sağlayan kişilerin yetiştirilmesini hedeflemektedir. Bu eğitimi alarak meslek eğitimi alanında kendime yeni artı bir değer kattım. YAZARLIK ATÖLYESİ TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ (80 Saat) Türkiye Yazarlar Birliği'nin Sultanahmet Şubesi'nde Yazar Ali Ural ile yazarlığın ve yazma iştiyakının geliştirilmesi adına yapılan atölye çalışmalarına düzenli olarak katılım sağlanmıştır. BİLİM TARİHİ OKUMALARI DOĞADAN BİLİME (300 Saat) İÜ Bilim Tarihi bölümünden akademisyen Taha Yasin Arslan'ın öncülüğünde Batı ve Doğu dünyasına bilim tarihi muhtelif kitaplardan okunmuş ve her hafta cumartesi günleri 3 saat, üzerinde fikir alışverişinin yapıldığı toplantılara düzenli olarak katılım sağlanmıştır. DÜNYA TARİHİ OKUMALARI DOĞADAN BİLİME (300 Saat) İTÜ Uzay Uçak Mühendisliğinden akademisyen Baha Zafer'in öncülüğünde Avrupa, Rusya, Çin, Ortadoğu ve Türkiye tarihi muhtelif kitaplardan okunmuş ve her hafta cumartesi günleri 3 saat, üzerinde fikir alışverişinin yapıldığı toplantılara düzenli olarak katılım sağlanmıştır. Ek Bilgiler Hobiler/İlgi Alanları : Kitap okuma, yazma,tiyatro, sinema,fotoğrafçılık,futbol, yazarlık atölyesi, yurt dışı geziler. Sigara Kullanımı : Sigara kullanmıyorum. Referanslar

7 7 / 7 HAKAN ZEYDANLI AKYAPI - Şantiye Şefi Tel : E-Posta : hakan.zeydanli@akyapi.com.tr METİN HEPGÜLER AKYAPI - İnce İşler Şefi Tel : E-Posta : metin.hepgüler@akyapi.com.tr HASAN KARAMAN AKYAPI - Hakediş ve Planlama Takip Mühendisi Tel : E-Posta : hasan.karaman@akyapi.com.tr ÖMER FARUK AYDIN AKYAPI - Planlama Sorumlusu Tel : E-Posta : omerfaruk.aydin@akyapi.com.tr Özgeçmiş Güncelleme Tarihi :

1 / 6. İlhan Arslan. Şantiye Şefi. Öncesi: Hakediş & Planlama Mühendisi. İletişim Bilgileri

1 / 6. İlhan Arslan. Şantiye Şefi. Öncesi: Hakediş & Planlama Mühendisi. İletişim Bilgileri İlhan Arslan Şantiye Şefi Öncesi: Hakediş & Planlama Mühendisi İletişim Bilgileri E-Posta : ilhannarslann@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Fatih - Çapa Cep Telefonu : 90 (536) 668

Detaylı

YASİN ŞAHİN İnşaat Mühendisi

YASİN ŞAHİN İnşaat Mühendisi YASİN ŞAHİN İnşaat Mühendisi Sultanbeyli-Hasanpaşa / İSTANBUL Cep: 0534 962 06 46 E-posta:ysahin@gmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi : 12.03.1990 Medeni Durum : Bekâr Uyruk : T.C. KARİYER HEDEFİ Şantiye

Detaylı

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri İlhan Güzel Türkolog - Bilişim İletişim Bilgileri E-Posta : ilhan_910@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Mamak - Merkez Ev Telefonu : 90 (312) 365 18 35 Cep Telefonu : 90 (554) 721 39 59

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu.

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu. Kişisel Bilgiler Ad Soyad Büşra Bekar Doğum Tarihi 20.04.1983 Doğum Yeri Medeni Durumu Sakarya Bekar Askerlik Durumu *** İletişim Bilgileri Adres Erenler Merkez Mh. 1047.Sokak No:10 2 Erenler-SAKARYA Telefon

Detaylı

1 / 4. Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ. İletişim Bilgileri

1 / 4. Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ. İletişim Bilgileri Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ İletişim Bilgileri E-Posta : ahmettayinmak@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Diyarbakır - Bağlar - Bağcılar Cep Telefonu : 90 (544) 307 32 10 90 (538) 307 32 10 Kişisel

Detaylı

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN.

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN. KİŞİSEL BİLGİLER ADI SAYADI : İSMAİL ATASEVEN BÖLÜMÜ : İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ E-POSTA : ismailataseven5388@gmail.com CEP TELEFONU : 0536 262 1733 UYRUK : TÜRKİYE CUMHURİYETİ DOĞUM YERİ VE TARİHİ : RİZE /

Detaylı

Esen Dal. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Esen Dal. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Esen Dal Adres Bilgileri : Türkiye - Muğla - Milas - Milas Ev Telefonu : 90 (284) 714 69 27 Cep Telefonu : 90 (544) 248 01 31 E-Posta : esendal22@gmail.com esu77@windowslive.com Kişisel Bilgiler Toplam

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar : Ev Telefonu 0(216) 488 39 01 E-Posta Cep Telefonu

Detaylı

Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi

Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi Adres Bilgileri : Türkiye - Kocaeli - Merkez - Yahya Kaptan Mah. Ev Telefonu : 90 (262) 331 80 88 Cep Telefonu : 90 (532) 562 45 79 E-Posta : artug_bayer@yahoo.com bayerartug@hotmail.com

Detaylı

Merve Şapçı. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. Yetenekler

Merve Şapçı. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. Yetenekler Merve Şapçı İletişim Bilgileri E-Posta: merve.sapci@hotmail.com / mervesapci94@gmail.com Adres Bilgileri: Türkiye - Bursa - Nilüfer - Özlüce Cep Telefonu: 90 (554) 853 75 54 Kişisel Bilgiler Eğitim Durumu:

Detaylı

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Oğuzhan Dalkılıç Dynamics AX Yazılım Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : oguzhan.dal@hotmail.com info@oguzhandalkilic.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - ÇAKMAK MAH. Ev Telefonu

Detaylı

Burak Yılmazsoy. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 7. Adres Bilgileri

Burak Yılmazsoy. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 7. Adres Bilgileri Burak Yılmazsoy Adres Bilgileri : Türkiye - Muğla - Yatağan - Bozüyük Ev Telefonu : 90 (252) 574 71 73 Cep Telefonu : 90 (544) 529 33 45 E-Posta : burakyilmazsoy@hotmail.com Kişisel Web Sayfası : http://www.burakyilmazsoy.com

Detaylı

Eda Alişan Cari Hesap şefi

Eda Alişan Cari Hesap şefi Eda Alişan Cari Hesap şefi Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (532) 794 70 83 E-Posta : edasefika@hotmail.com edasefika@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe :

Detaylı

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ SELCAN GÜLEÇ Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) 585 92 51 E-Posta: selcan.gulec@gmail.com LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ KİŞİSEL BİLGİLERİM Uyruğu : Türkiye Cumhuriyeti Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi

Detaylı

1 / 5. Yusuf Büyüktopbaş. İletişim Bilgileri

1 / 5. Yusuf Büyüktopbaş. İletişim Bilgileri Yusuf Büyüktopbaş İletişim Bilgileri E-Posta : yusuf_bytopbas@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul - Başakşehir - 1.etap Ev Telefonu : 90 (212) 485 13 37 Cep Telefonu : 90 (537) 251 33 73 Kişisel

Detaylı

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5 Elif Sarı Mühendis Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Fıstıkağacı Cep Telefonu : 90 (554) 465 28 77 E-Posta : elifsari01@gmail.com elfsr@hotmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

1 / 5. Ümit Aydoğan. VİALAND AVM Müdür Yardımcısı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Ümit Aydoğan. VİALAND AVM Müdür Yardımcısı. İletişim Bilgileri Ümit Aydoğan VİALAND AVM Müdür Yardımcısı İletişim Bilgileri E-Posta : umit.aydogan@gmail.com umitt.aydogan@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Kağıthane - Okmeydanı Cep Telefonu :

Detaylı

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Oğuzhan Dalkılıç Dynamics AX Yazılım Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : oguzhan.dal@hotmail.com info@oguzhandalkilic.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - ÇAKMAK MAH. Ev Telefonu

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli. Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire: Temmuz 1989.

Kişisel Bilgiler. İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli. Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire: Temmuz 1989. Hakan Sayar Kişisel Bilgiler Yaşadığı Yer İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli Adres Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire:24 Cep Telefonu 0534 493 60 95 E-po sta Adresi hakansayar5@gmail.com Do ğum Tarihi 04

Detaylı

1 / 6. Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL. İletişim Bilgileri

1 / 6. Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL. İletişim Bilgileri Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL İletişim Bilgileri E-Posta : omur_sahin_01@hotmail.com endd1985@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - elazığ - merkez - yeni mh Ev Telefonu : 90 (324) 482 43

Detaylı

Fatih Gören Fizikçi. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5

Fatih Gören Fizikçi. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5 Fatih Gören Fizikçi Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Yamanevler Cep Telefonu : 90 (554) 398 69 54 E-Posta : fatihgrn@gmail.com fatihgrn@yahoo.com.tr Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Oğuzhan Dalkılıç Dynamics AX Yazılım Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : oguzhan.dal@hotmail.com info@oguzhandalkilic.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - ÇAKMAK MAH. Ev Telefonu

Detaylı

Ahmet Burak URAL. Bilgisayar Mühendisi. +90 (555) 866 48 25 www.burakural.com. Not:

Ahmet Burak URAL. Bilgisayar Mühendisi. +90 (555) 866 48 25 www.burakural.com. Not: Ahmet Burak URAL Bilgisayar Mühendisi Not: +90 (555) 866 48 25 www.burakural.com 2016 İletişim Bilgilerim E-Posta 1 E-Posta 2 : ahmetburakural@gmail.com : info@burakural.com Cep Telefonu : +90 (555) 866

Detaylı

Mesut Genez. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6. Adres Bilgileri

Mesut Genez. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6. Adres Bilgileri Mesut Genez Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Başakşehir - Başakşehir Cep Telefonu : 90 (543) 648 65 92 E-Posta : mesutgenez@hotmail.com mesutgenez@gmail.com Kişisel Web Sayfası : http://www.mesutgenez.com

Detaylı

Caner KALDI Tel: 0 (535) 413 75 59 Adres:-İnönü Mah.1021 Sok.No6/27 İzmir /Bornova

Caner KALDI Tel: 0 (535) 413 75 59 Adres:-İnönü Mah.1021 Sok.No6/27 İzmir /Bornova Doğum Tarihi : 29.10.1984 Doğum Yeri : Zonguldak Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Bekar Eğitim Durumu : Caner KALDI Tel: 0 (535) 413 75 59 Adres:-İnönü Mah.1021 Sok.No6/27 İzmir /Bornova 2009-2011 Ege Üniversitesi

Detaylı

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri Özlem Karatay Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR İletişim Bilgileri E-Posta : ozlemkrty@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Parseller Ev Telefonu : 90 (212) 428 19 94 Cep Telefonu

Detaylı

1 / 5. Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi. İletişim Bilgileri Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi İletişim Bilgileri E-Posta : oceylan30@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Bahçelievler - Yenibosna Ev Telefonu : 90 (551) 957 78

Detaylı

1 / 5. Neslihan Durgutlu. İnsan Kaynakları Sorumlusu. İletişim Bilgileri

1 / 5. Neslihan Durgutlu. İnsan Kaynakları Sorumlusu. İletişim Bilgileri Neslihan Durgutlu Sorumlusu İletişim Bilgileri E-Posta : neslihan_ulgener@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Yenimahalle - Emek Ev Telefonu : 90 (543) 387 17 09 Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

0(216) (507)

0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar Ev Telefonu Cep Telefonu (1) E-Posta 0(216) 488

Detaylı

1 / 5. Nihat Murt. Kaptan. İletişim Bilgileri

1 / 5. Nihat Murt. Kaptan. İletişim Bilgileri Nihat Murt Kaptan İletişim Bilgileri E-Posta : nihatmurt@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Antalya - Manavgat - A.Pazarcı Mh. Ev Telefonu : 90 (100) 000 00 00 Cep Telefonu : 90 (546) 669 60 96 Kişisel

Detaylı

1 / 5. Emine Deniz Özdemir. Beslenme ve Diyet Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Emine Deniz Özdemir. Beslenme ve Diyet Uzmanı. İletişim Bilgileri Emine Deniz Özdemir Beslenme ve Diyet Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : ozdmrdnz@gmail.com dozdemir@letsclub.com.tr Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ataşehir - Ataşehir Cep Telefonu : 90

Detaylı

Hakan Yazıcı. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Hakan Yazıcı. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Hakan Yazıcı Adres Bilgileri : Türkiye - Kocaeli - Gebze - Çayırova Ev Telefonu : 90 (262) 744 53 74 Cep Telefonu : 90 (553) 203 41 69 E-Posta : hakan_yazc@msn.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe : 2 Yıl

Detaylı

ALEV SARİ İnşaat Mühendisi

ALEV SARİ İnşaat Mühendisi ALEV SARİ Yenikent Mah. 664. sok. No:27 D:6 ESENYURT / İSTANBUL Cep: 0545-242-50-24 E-posta: alevsari829@outlook.com KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi :20.05.1991 Medeni Durum : Bekâr Uyruk : T.C. KARİYER

Detaylı

4) Bahaş Holding; 2015 (3 ay) İstanbul Esenyurt Recep Tayip Erdoğan orta okulu ve imam hatip lisesi yapım işi Pozisyon: Stajyer İnşaat mühendisi.

4) Bahaş Holding; 2015 (3 ay) İstanbul Esenyurt Recep Tayip Erdoğan orta okulu ve imam hatip lisesi yapım işi Pozisyon: Stajyer İnşaat mühendisi. Arif TEPEKULE Adres: 2 Sokak No:117 Ergene mahallesi Bornova/İzmir Gsm: +90(554)612-93-61 Mail: ariftepekule@gmail.com Linkedin: Arif TEPEKULE İnstagram: @ariftepekule KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi: 01.01.1991

Detaylı

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Buca - Bucakoop Cep Telefonu : 90 (542) 524 47 95 E-Posta : cgdsarslan@gmail.com cgdsarslan@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam

Detaylı

1 / 5. Burak Uysal. Web Geliştirme. İletişim Bilgileri

1 / 5. Burak Uysal. Web Geliştirme. İletişim Bilgileri Burak Uysal Web Geliştirme İletişim Bilgileri E-Posta : devuysal@gmail.com devuysal@outlook.com Adres Bilgileri : Türkiye - Isparta - Merkez - Merkez Ev Telefonu : 90 (246) 227 25 38 Cep Telefonu : 90

Detaylı

suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr

suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - mimar sinan Cep Telefonu : 90 (541) 200 19 88 E-Posta : ahsenbme@gmail.com suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr KİŞİSEL BİLGİLER Toplam Tecrübe

Detaylı

: KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye 0(216) (507)

: KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye 0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres Telefonlar E-Posta : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye : Ev Telefonu Cep Telefonu (1) 0(216)

Detaylı

SYO-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 2015-2016 Akademik Ders Yılı Güz Dönemi 1. SINIF (I. Öğretim) A ŞUBE. 1. SINIF (I.

SYO-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 2015-2016 Akademik Ders Yılı Güz Dönemi 1. SINIF (I. Öğretim) A ŞUBE. 1. SINIF (I. SYO-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI 2015-2016 Akademik Ders Yılı Güz Dönemi 1. SINIF (I. Öğretim) A ŞUBE 1. SINIF (I. Öğretim) B ŞUBE 1. SINIF (II. Öğretim) A ŞUBESİ Yrd. Doç. Dr. İ. H. GEÇİBESLE

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-DTM-02. Habibe Sahin. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-DTM-02. Habibe Sahin. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-DTM-02 Habibe Sahin İletişim Bilgileri E-Posta : habibesk@yahoo.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - Birlik Cep Telefonu : 90 (534) 831 73 32 Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Mesut TURAN. Lise : Baglar Lisesi İstanbul MF Akdeniz Üniversitesi Antalya Fizik

Mesut TURAN. Lise : Baglar Lisesi İstanbul MF Akdeniz Üniversitesi Antalya Fizik Mesut TURAN Cumhuriyet mah. Adil Sok. Bahçelievler / İSTANBUL Cep : 0530 899 28 42 E-posta: turan mst@hotmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Cinsiyet : Bay Doğum Tarihi : 23/09/1988 Medeni Durum : Bekar Uyruk :

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 Geçersiz Sebeple Yapılan Fesih Sonuçları ve SGK Uygulamaları Açısından Değerlendirilmesi Av. Cüneyt DANAR - İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı,Bilirkişi Geçersiz Feshin Sonuçları Nelerdir?

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 İş Hukuku Kapsamında İşe İade Davaları: İş Akdinin Feshi: Geçerli ve Geçersiz Fesih Nedenleri Doç.Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Sözleşmesi Nasıl Sona Erer? Fesih

Detaylı

İsmail Acar. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 6

İsmail Acar. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 6 İsmail Acar Adres Bilgileri : Türkiye - Çanakkale - Ezine - Mahmudiye beldesi Ev Telefonu : 90 (286) 295 22 07 Cep Telefonu : 90 (505) 600 68 77 E-Posta : egeli.06@hotmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Mehmet Buğra Sezer. İletişim Bilgileri. Web Tasarım Uzmanı. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Deneyimleri. 1 yıl 1 / 7

Mehmet Buğra Sezer. İletişim Bilgileri. Web Tasarım Uzmanı. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Deneyimleri. 1 yıl 1 / 7 İletişim Bilgileri Mehmet Buğra Sezer Web Tasarım Uzmanı E-Posta Adresi bugrasezer@ymail.com Doğum Tarihi 21/09/1992 Telefon 90 (553) 534 03 28 Adres Türkiye - İzmir - Çiğli Web Sayfam http://www.bugrasezer.com

Detaylı

1 / 5. Hacı Coşkun. İletişim Bilgileri

1 / 5. Hacı Coşkun. İletişim Bilgileri Hacı Coşkun İletişim Bilgileri E-Posta : hacicoskun07@gmail.com hacicoskun07@windowslive.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - Sokullu Cep Telefonu : 90 (544) 345 85 70 90 (506) 345 85 70

Detaylı

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU Av. Selçuk İLBAŞ ES Hukuk Bürosu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Selçuk İLBAŞ tarafından kurulmuştur. Büromuz kurumsal nitelikteki müvekkillerine, kapsamlı bir şekilde hukuki yardım sunmaktadır.

Detaylı

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak,

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak, KİŞİSEL BİLGİLER Anıl ARSLAN Devamlı Adres: Beykoz /İSTANBUL Tel: +90 506 737 1298 E-mail: eng.anilarslan@gmail.com EĞİTİM 2008-2014 Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir İnşaat Mühendisliği 2002-2006 Yabancı

Detaylı

AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi

AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi Kişisel Bilgiler Adres: Büyükdere Cad. Subayevleri No:2/1 Şişli/İstanbul Tel: +90 532 158 76 43 Mail: ondertektas@gmail.com Uyruk: T.C. Doğum tar.ve yeri: 23.02.1989

Detaylı

SAYI 159-160 MART-NİSAN 2005 NATO Zirvesi nde İki ODTÜ Araştırmacısı Özel Bilim Ödülü Kazandı

SAYI 159-160 MART-NİSAN 2005 NATO Zirvesi nde İki ODTÜ Araştırmacısı Özel Bilim Ödülü Kazandı SAYI 159-160 MART-NİSAN 2005 NATO Zirvesi nde İki ODTÜ Araştırmacısı Özel Bilim Ödülü Kazandı 28-29 Haziran 2004 tarihinde İstanbul da yapılan NATO Ülkeleri Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısında,

Detaylı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, ADANA. 2 Eylül Yapı Denetim, Eskişehir (Türkiye) Özzen Proje Mimarlık, Eskişehir (Türkiye)

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, ADANA. 2 Eylül Yapı Denetim, Eskişehir (Türkiye) Özzen Proje Mimarlık, Eskişehir (Türkiye) Özgeçmiş KİŞİSEL BİLGİLER Gültepe Mah. 914 sokak Pınarevlerş 5 d:31, 26000 Eskişehir (Türkiye) +905535858082 eeren1027@gmail.com BAŞVURULAN İŞ İnşaat Mühendisliği İŞ DENEYİMİ 12/03/2018 Devam ediyor Araştırma

Detaylı

CİHAN ŞENÖZ. Cep: +90 533 142 07 57. E-mail: cihansenoz@hotmail.com KİŞİSEL BİLGİLER. Doğum Tarihi : 18/07/1987

CİHAN ŞENÖZ. Cep: +90 533 142 07 57. E-mail: cihansenoz@hotmail.com KİŞİSEL BİLGİLER. Doğum Tarihi : 18/07/1987 CİHAN ŞENÖZ Cep: +90 533 142 07 57 E-mail: cihansenoz@hotmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu Doğum Yeri : T.C : Artvin Doğum Tarihi : 18/07/1987 Askerlik Durumu : Yapıldı. ( 01.12.2012-24.05.2013 ) Medeni

Detaylı

Üniversite. 1995 Bölümü/Mimarlık. 2000 Bölümü/Mimarlık

Üniversite. 1995 Bölümü/Mimarlık. 2000 Bölümü/Mimarlık ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Sultan Şimşek Doğum Tarihi:.1.1973 Öğrenim Durumu :Yüksek Lisans Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Erciyes Üniversitesi 1995 Bölümü/Mimarlık

Detaylı

-AMERİKA BİRLESIK DEVLETLERİ(KÜLTÜR DEĞIŞİM VE DİL ÖGRENME PROG/2008)

-AMERİKA BİRLESIK DEVLETLERİ(KÜLTÜR DEĞIŞİM VE DİL ÖGRENME PROG/2008) ADI : ORHAN SOYADI : UYAN DOĞ.TARİHİ : 1988/SUBAT MEDENİ HALİ : BEKAR ASKERLİK : YAPILDI MESLEĞİ : İNŞAAT MÜHENDİSİ TELEFON :0530-221-7320 e-maıl : orhanuyan88@hotmail.com ADRES : GÜLBAHAR MAHALLESİ/GÜNDOĞAN

Detaylı

Av. Ceyda Cimilli Akaydın

Av. Ceyda Cimilli Akaydın Av. Ceyda Cimilli Akaydın Orta Öğretimini Çanakkale Anadolu Lisesinde tamamlayan Ceyda Akaydın, 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Özel Hukuk

Detaylı

Eren Gedik İletişim Bilgileri E-Posta : ereneara@hotmail.com erengdk@windowslive.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - dikmen Ev Telefonu : 90 (312) 481 39 89 Cep Telefonu : 90 (544) 279 06

Detaylı

AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ

AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ MESLEK SEÇİMİ ve MESLEKLERİ TANITMA AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ Meslek Seçimi Neden Önemlidir? Mesleğiniz; yaşam biçiminizi toplum içindeki yerinizi arkadaş çevrenizi gelir seviyenizi

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Hilmi Polat. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 5. Adres Bilgileri

Hilmi Polat. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 5. Adres Bilgileri Hilmi Polat Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Pendik - Kaynarca Cep Telefonu : 90 (543) 204 97 26 E-Posta : huzuri@hotmail.com hilmi.polat1@kocaeli.edu.tr Kişisel Web Sayfası : www.hilmipolat.com

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

EDA BAYRAK. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İletişim Bilgileri. Seminerler ve Kurslar. İş Deneyimi. Burslar ve Projeler. Yabancı Dil.

EDA BAYRAK. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İletişim Bilgileri. Seminerler ve Kurslar. İş Deneyimi. Burslar ve Projeler. Yabancı Dil. EDA BAYRAK Kişisel Bilgiler Ad Soyad EDA BAYRAK Doğum Tarihi 14.06.1992 Doğum Yeri ANKARA Medeni Durumu BEKAR Eğitim Bilgileri 2016_2017 Selçuk üniversitesi yüksek lisans (devam ediyor öğrenci 2011-2016

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Toplumsal Sorumluluk ve Etik PSIR 392 6 3 + 0 3 5

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Toplumsal Sorumluluk ve Etik PSIR 392 6 3 + 0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Toplumsal Sorumluluk ve Etik PSIR 392 6 3 + 0 3 5 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu Dersin Koordinatörü

Detaylı

Sergi - Tipitop ve Arkadaşları ile Toprağı Tanıyoruz

Sergi - Tipitop ve Arkadaşları ile Toprağı Tanıyoruz Ana Sayfa E-Posta Telefon Rehberi Hava Durumu Bulutlu 17 PAÜ'yü Keşfet Yönetim Akademik İdari Ar-Ge Hastane Servisler Basın & Yayın Spor Kütüphane Birimler Sergi - Tipitop ve Arkadaşları ile Toprağı Tanıyoruz

Detaylı

2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU

2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU 2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneğinin düzenlediği, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı nın katkılarıyla

Detaylı

FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENLİĞİ VE REHBER ÖĞRETMENLİK YAPIYORDUM.MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ONAY ALINMADAN ÇALIŞTIM.SGK PRİMLERİMİ EKSİK YATIRDILAR.

FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENLİĞİ VE REHBER ÖĞRETMENLİK YAPIYORDUM.MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ONAY ALINMADAN ÇALIŞTIM.SGK PRİMLERİMİ EKSİK YATIRDILAR. Murat Öztürk REHBER ÖĞRETMEN İletişim Bilgileri E-Posta : mat-joy@hotmail.com dervisoghlu@mynet.com Adres Bilgileri : Türkiye - SAMSUN - İLKADIM - ÇİFTLİK Ev Telefonu : 90 (537) 302 28 92 Cep Telefonu

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Misyonumuz Öğrencilerine mühendislik için gerekli bilgi ve beceriyi yüksek kalitede sağlayarak

Detaylı

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI A ) BERİLEFE YAPI PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK FALİYET ALANLARIMIZ Kat Karşılığı Konut Yapılması Çok Katlı Konutların Yapılması Villaların Yapılması Ticari Projelerin

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programı Bologna Bilgi Paketi

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programı Bologna Bilgi Paketi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programı Bologna Bilgi Paketi 1. Program Bilgileri 1.1. Amaç: Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programı 2004 yılından

Detaylı

1 / 6. Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 6. Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri Mustafa Şatıroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : mmustafa.satiroglu@gmail.com cmustafa6177@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Beylikdüzü - Beylıkdüzü Cep Telefonu : 90 (539) 647 34 21

Detaylı

DÖNEM AKTS TOPLAMI 30

DÖNEM AKTS TOPLAMI 30 Ç.Ü. HUKUK FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KATALOĞU YARIYIL ESASIYLA EĞİTİM (2014 VE ÖNCESİ GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER) I. YARIYIL HF 101 Anayasa Hukuku I 4 4 5 HF 103 Medeni Hukuk I (Giriş, Kişiler)

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE ANABİLİM DALI VE YÜKSEK DOKTORA Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 10 2 - - Başvurduğu alanda

Detaylı

Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK

Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK 14 Temmuz 2011 Perşembe 18:30 / 22:00 15 Temmuz 2011 Cuma 18:30 / 22:00 18 Temmuz 2011 Pazartesi 21 Temmuz 2011 Perşembe 22 Temmuz 2011 Cuma 28 Temmuz

Detaylı

BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA

BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA BAĞIMLILARIN GÖZÜNDEN DÜNYA Karma Fotoğraf Sergisi Yeşilay Mali Destek Programı PROJE EKİBİ Proje Başvuru Sahibi Psikiyatrist Prof. Dr. Hakan COŞKUNOL Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1. ÖĞRETİM %15 2. ÖĞRETİM %15 FAKÜLTELER FEN - EDEBİYAT FAKÜLTESİ %15 GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ %15 İKTİSADİ VE İDARİ BİRİMLER FAKÜLTESİ %15 İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-IKM-01. Hilal Öztürk. İş Güv. Uzmanı ve İK Sorumlusu. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-IKM-01. Hilal Öztürk. İş Güv. Uzmanı ve İK Sorumlusu. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-IKM-01 Hilal Öztürk İş Güv. Uzmanı ve İK Sorumlusu İletişim Bilgileri E-Posta : hozturk80@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - mebusevleri Ev Telefonu : 90 (312) 213

Detaylı

Kişisel Web Sayfası :

Kişisel Web Sayfası : KİŞİSEL BİLGİLER Toplam Tecrübe : 1 yıl dan fazla Çalışma Durumu : Çalışmıyorum Eğitim Durumu : Üniversite (Mezun) Medeni Durumu : Bekar Askerlik Durumu : Yapıldı Doğum Tarihi : 24.05.1989 Doğum Yeri :İzmir

Detaylı

HUKUK FAKÜLTESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ

HUKUK FAKÜLTESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ HUKUK FAKÜLTESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ PROF. DR. HALUK BURCUOĞLU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Kulübü öğrencileri tarafından 20 Martta düzenlenen, Türk Borçlar Kanununda Kira Sözleşmesi konulu

Detaylı

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Mehmet Alper Şen E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : senworld@gmail.com alper@kodkurdu.com : Türkiye - Antalya - Merkez - Muratpaşa Ev Telefonu : 90 (242) 247 43 21 Cep Telefonu : 90 (555) 689

Detaylı