Evinizin ve sitenizin geliştirilmesr

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Evinizin ve sitenizin geliştirilmesr"

Transkript

1 Haberleri Haziran Evinizin ve sitenizin geliştirilmesr 2006/07 de yapılan son ankette en önde gelen dört önceliğinizin sitelerde güvenliğin arttırılması, oyun alanlarının geliştirilmesi, duvar yazılarının ve vandalizmin azaltılması ve onarım hizmetlerinin geliştirilmesi olduğunu belirttiniz. Geçtiğimiz yıl bu alanlarda gelişme kaydetmeye odaklandık ve neler yapıldığı konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. 10,400 eve yeni pencereler takıldı 250 adet daha güvenli, daha sağlam ortak kapı takıldı 100 oyun alanının donanımı yenilendi Kiracılar için şimdi ek onarımlar yapılıyor 14,000 enerji tasarruflu aydınlatma ampulü takıldı Siz önceliklerinizi belirttiniz, biz de size kulak verdik. Bu kampanya, mahallelerin geliştirilmesi için şimdiye dek yaptığımız çalışmaları gözler önüne seriyor. Rupert Tyson, Hackney Homes Yönetim Kurulu Başkanı Önümüzdeki haftalarda Mahalle Bürolarında, site duyuru panolarında, sokaklardaki reklam panolarında ve belediye otobüslerinin arkasında evlerde, ortak yerlerde ve sitelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler göreceksiniz. Hackney Homes Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Tyson, Mare Street te yeni siteleri geliştirme kampanyasına göz atıyor elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz. Hackney Homes Haberleri nin bu sayısında ayrıca ev ve sitelerin bakımlı olmasını sağlamak için 2008/09 da uygulamaya koyacağımız programların anlatıldığı dört sayfalık bir özel bölüm de bulacaksınız. Hackney Homes Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Tyson bu konuda şunları söyledi: "Siz önceliklerinizi belirttiniz, biz de kulak verdik. Bu kampanya, mahallelerin geliştirilmesi için şimdiye dek yaptığımız çalışmaları gözler önüne seriyor. Daha yapılacak çok şey olduğunun bilincindeyiz; size kulak verip gereğini İçindekiler Sayfa 3 Avrupa İyi Komşuluk Günü Sayfa 4 Afrika Forumu Sayfa 6 Standardı belirlemek

2 Hackney Homes Haberleri Zamanınızın bir bölümünü insanlara yardımcı olmaya mı ayırıyorsunuz? Bize deneyimlerinizi anlatın, 50 tutarındaki 5 adet alışveriş çekinden biri sizin olsun. Okulda okuma çalışmalarına yardım ediyor ya da bir Kiracı ve Konut Sakinleri Derneği (TRA) üyesi veya gönüllü sürücü olabilirsiniz. İnanç grubunuza yardım ediyor, hastanede yatan hastaları ziyaret ediyor ya da yerel bir spor takımını çalıştırıyor olabilirsiniz. Ne yapıyor olursanız olun, zamanınızın bir bölümünü topluma yardımcı olmaya ayırıyorsanız, ya da gönüllü çalışmayı destekleyen bir grup veya kuruluşa üyeyseniz, bize anlatmanızı istiyoruz. 50 Hackney Belediyesi ilçede gönüllü çalışmaların desteklenmesine yönelik bir strateji hazırlıyor ve sizin deneyimlerinizi öğrenmek istiyor. ALIŞVERİŞ ÇEKLERİ Lütfen anketimize katılmak için internete bağlanıp web sayfasına girin ya da anketin basılı kopyasını istemek için Lola Akindoyin e telefon edin: Doldurulan bütün anketler ödüllü çekilişe katılacak ve beş kişi 50 tutarında alışveriş çeki kazanacak. Kuzey Doğu Mahalle Bürosu nun çehresi değişiyor Stamford Hill deki Kuzey Doğu Mahalle Bürosu nda artık çok ihtiyaç duyulan bir dönüşüm gerçekleştiriliyor. Bunun sonucunda mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak, daha aydınlık, daha ferah ve modern bir ofis ortamı oluşacak. Çalışmalar 16 Haziran da başlayıp yaklaşık altı hafta sürecek. Büro her zaman olduğu gibi açık olacak. Ama çalışmalar devam ederken sizlerden biraz sabır göstermenizi rica ediyoruz. Geçici bir resepsiyon bankosu olacak. Ancak oturma ve görüşme yerleri sınırlı olacağından, görüşme yapmak için bekleme süresi biraz daha uzun olabilir. Kuzey Doğu Mahalle Bürosu nun adresi: Clock House, 149 Stamford Hill, London, N16 5LG. Telefon numarası: Evde asbest varsa bildirmeniz mi gerekiyor? Ne yapmalı Asbest iyi durumdaysa ve kurcalanmıyorsa, hasarlanmıyorsa, hiçbir risk yoktur. Yapı bakım veya yenileme çalışmaları sırasında kurcalanır ya da hasar görürse, sağlığınız için tehlike oluşturabilir. Risk altında olduğunuzu düşünüyorsanız Hackney Homes asbest olup olmadığının belirlenmesi için bir numune alınıp test edilmesini sağlayabilir ve ardından başka çalışmalar yapılabilir. Bu hizmet kiracılar için ücretsizdir. Konut sahipleri (leaseholder) evlerinin içinden ve kendi teçhizat ve tesisatlarından kendileri sorumludurlar. Evlerinde asbest olduğundan kuşku duyan sakinler Hackney Homes Asbest Ekibi ile iletişime geçmelidirler. Tel: e-posta: Hackney Homes Haberleri'nin bu sayısı hakkında yorumlarınız mı var? Bize iletebileceğiniz haberler ya da fikirler mi var? Lütfen Hackney Homes İletişim ekibine başvurun. Tel: , e-posta: HousingEditor@hackneyhomes.org.uk

3 Sayfa 2 3 İnşaatçılık kursiyerleri Woodberry Down da sınıfı geçti Hackney Homes Avrupa İyi Komşuluk Günü nü kutluyor Hackney Homes 27 Mayıs Avrupa İyi Komşuluk Gününü biri Woodberry Down da, diğeri Nightingale Sitesi nde yapılan iki etkinlikle kutladı. Avrupa İyi Komşuluk Günü yıllık takvimlerin sabit bir unsuru olup 28 den fazla ülkede kutlanıyor. Komşuluk Günü insanların komşularıyla konuşup birbirlerini tanımalarını teşvik ederek toplumsal beraberliği amaçlıyor. Bu yıl İyi Komşuluk Günü nün kutlanması için Woodberry Down daki Robin Redmond Resource Centre daki kaféde bir etkinlik düzenlendi. Burada sakinler daha iyi fiziksel faaliyet, sağlıklı beslenme ve ruh sağlığı için neler yapılabileceğini konuştular. Nightingale Sitesi nde Hackney Homes, Southern Housing ve Bangla Housing ile işbirliği içinde bir eğlence günü düzenledi. Etkinlikler arasında şişme kale, yüz boyama ve bir madeni davul bandosu yer alıyordu. Çeşitli tatlar içeren eğlence gününde sunulan yiyecekler ise Asya mutfağı ile barbekü çeşitlerinden oluşuyordu. Hackney Homes Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Tyson şöyle konuştu: "Avrupa İyi Komşuluk Günü nü yürekten destekliyoruz. Böyle bir gün toplumlarımız içinde yaşayan sosyal beraberlik ruhunu kutlamak için harika bir fırsat. Herkesin bu girişime katılmasını ve önümüzdeki yıl için bugünden planlar yapmaya başlamasını tavsiye ederim yılı için plan yapmak amacıyla bağlı bulunduğunuz Kiracılar ve Konut Sakinleri Derneği ile iletişime geçebilir ya da web sitesini ziyaret edebilirsiniz: Soldan sağa: Haham Anolom Pinter ile mezunlar David Zobin, Meir Zobin ve Oriel Zobin ve de Sephardi Cemaati Hahamı Shalom Tangy. Bir yıllık yoğun çalışma, öğrenim ve rehberlik sonunda, Woodberry Works inşaatçılık merkezinden on dört kursiyer tüm sektör çapında tanınan bir yeterlik belgesi ve yaşamsal önem taşıyan iş deneyimi kazanarak mezun oldu. Hepsi Hackney sakini olan kursiyerler başarılarını 21 Mayıs Çarşamba günü yapılan bir mezuniyet töreninde kutladılar. City and Guilds Level 1 ve Construction Skills Certificate Scheme (CSCS) Card [İnşaatçılık Becerileri Sertifika Programı Kartı] sahibi olarak artık inşaat sektöründe çalışmak için gerekli becerilere sahip bulunuyorlar. Mezunların hepsi artık inşaat sektöründe iş bulmak ve Woodberry Down imar ve yenilenme projesi ile 2012 Olimpiyat ve Paralimpiyat Oyunlarının yaratacağı fırsatlardan yararlanmak için iyi bir konumdalar.

4 Hackney Homes Haberleri Konut sakinlerinin katılımı sürekli güçleniyor Hackney Homes, Siyah ve Etnik Azınlık (BME) forumları dahil, çeşitli odak ve engelli gruplarını destekliyor. Afrika Forumu ile ortak çalışmalar yapan Konut Sakinleri Katılım Yöneticisi Emmanuel Malm, bu grubun Hackney Homes bünyesinde önemli bir danışma organı haline gelmesini sağladı. Üç ayda bir toplanan Afrika Forumu bu yıl şimdiye dek iki kez toplandı. Forum toplantılarında Yaşanılır Evler, Planlı Bakım ve Onarımlar gibi konutlarla ilgili önemli konular tartışılıyor. Hizmetlerimizi başarılı bir şekilde biçimlendirmemiz ve geliştirmemiz için Afrika Forumu gibi toplum grupları, konut sakinleri ve müşterilerin bu konulara katılımı önem taşıyor. Forum üyeleri Güney Afrika, Sierra Leone, Gana, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Nijerya ve Kongo Brazzaville gibi ülkeleri temsil ediyorlar. Forumun bu yapısına ek olarak, İngilizce, Fransızca, Kreolece, Zuluca, Yorubaca, Lingalaca ve Kiwoyoca (Bantuca) konuşulan dillerden sadece bazıları! Hackney çapında yerel toplumların zengin çeşitliliğinin tam olarak yansıtılması açısından Woodberry Down da yıllık eğlence günü Woodberry Down sakinleri 5 Temmuz Cumartesi günü Rowley Gardens ta saat 12:00 16:00 arasında yapılacak olan eğlence gününe davet edildiler. Programda Karayip Barbeküsü ve Canlı Madeni Davul Bandosu, masaj ve tamamlayıcı tedaviler, gençler ve çocuklar için eğlence ve etkinlikler olacak. Sakinler ayrıca bölgedeki projeler, toplum grupları ve Woodberry Down İmar ve Yenilenme Projesi hakkındaki son haberleri de öğrenecekler. Daha fazla bilgi için, ücretsiz telefon: Afrika Forumu, soldan sağa, O. Oyeniyi, Esther Boyo, Kamou Sibo, Amanda Cole, Emmanuel Malm (Konut Sakinleri Katılım Yöneticisi RPO), J.P.Tampu-Eya, Mduli Mbuima ve W.A.Atoyebi. üye yapısını genişletip geliştirmek amacıyla Forum Afro-Karayip toplumundan yeni katılımcılar arıyor. Afrika forumu geliştikçe Konut Sakinleri İrtibat Grubu [Resident Liaison Group] (RLG) gibi katılım organlarında temsil edilmeyi amaçlıyor ve Siyahların Tarihi ayı gibi etkinliklere katkıda bulunmayı ümit ediyor. Afrika Forumu na katılmaya ilgi duyuyorsanız ya da daha fazla bilgi istiyorsanız, lütfen Konut Sakinleri Katılım Yöneticisi (RPO) Emmanuel Malm ile iletişime geçin. Tel: / e-posta: Emmanuel.Malm@hackneyhomesorg.uk Toplum Eğlence Günleri TARİH VE YERLERİ YAKINDA BELLİ OLACAK Hackney Homes, Kiracılar ve Konut Sakinleri Derneklerinden ilgi duyanlar ile birlikte Temmuz ile Eylül ayları arasında bir dizi eğlence günleri planlanmasına çalışıyor. Tarih ve yerleri önümüzdeki ayların Hackney Homes Haberleri nde duyurulacak.

5 Sayfa bütçesi kapsamındaki yürüyüş turu Clapton sakinleri için çok iyi bir prova oldu Clapton Mahalle Kurulu Başkanı ve Saymanı, Konut Hizmetleri personeliyle birlikte bir süre önce ana 2008/09 Clapton Mahalle Kurulu 184 bütçesi yürüyüş turunu gerçekleştirdi. Kuzey Doğu nun Clapton kurul bölgesindeki 63 siteyi gezerek sitelerini güzelleştireceğini düşündüklerini dış çevre çalışmalarını belirleyip mevcut TRA üyeleriyle konuştular. Gezilen sitelerden 51 inin şimdi bu programdan yararlanması bekleniyor. Kurul Başkanı Ron Devoti, 184 yürüyüş turu bütçesinin Hackney Homes tarafından uygulamaya konan en iyi projelerden biri olduğunu söyledi. "184 bütçesi ile kiracıların tercihi öncelik kazanıyor, çünkü kiracılar sitelerinde yapılmasını istedikleri ortak çevre çalışmalarını tavsiye edebiliyorlar. Eğlence burada işin sadece bir kısmı Wilton Sitesi gençlik kulübü Kiracılar ve Konut Sakinleri Derneği (TRA) toplantılarına hiç katılmadıysanız, şimdi bunu bir denemeniz için iyi bir zaman. Wilton Sitesi Kiracılar ve Konut Sakinleri Derneği (TRA) sayesinde Homerton daki bu sitenin gençleri her Salı günü kendi gençlik kulüplerinde buluşup birbirlerini daha yakından tanıyabiliyorlar. Kulüp bu yılın başlarında TRA tarafından (8-18 yaşlarındaki) gençlerin aralarındaki sosyal ilişkileri ve etkileşimi geliştirmelerinin yanı sıra güvenli bir ortamda eğlenceli ders dışı faaliyetler düzenlenmesi amacıyla kuruldu. Hackney Gönüllü Spor Uzmanı Kash şunları söyledi: "Gençler için özellikle sitelerde başka insanlarla tanışmak ve eğlenmek çok önemli. Çocuklara sportmenlik ve saygıyı öğretmekten zevk alıyorum ve evlerine yüzlerinde tebessümle dönmeleri bana yetiyor. Basketbol ve futbolun yanı sıra, çocukların katılmaya bayıldıkları bir faaliyet olan müzik odası, masa futbolu, masa tenisi, bilgisayar, tahta oyunları ve kâğıt oyunları var. Kulüp çalışmalarına destek ve yardımcı olan başka iki gönüllü gençlik uzmanı Shaba ve Chloe ile genç bir müzik uzmanı olan Saito, hep birlikte yeteneklerini ortaya koyuyorlar. TRA Sekreteri Sheila Suso-Runge sitelerde gençlik faaliyetlerinin teşvik edilmesinin ve de Hackney deki diğer TRA ların da bu örneği izleyerek, mümkün olduğunda iş eğitimi ve Yaklaşan TRA Toplantıları Temmuz 2008 tarihleri için aşağıya bakın. Soldan sağa: Reece ve Jay Çocukların evlerine yüzlerinde tebessümle dönmeleri bana yetiyor istihdam olanaklarıyla bağlantılı olan, daha düzenli bir gençlik programının uygulanmasının önemli olduğunu vurguladı. Wilton Sitesi derneği halen Hackney Homes un Konut Sakinleri Katılım Ekibi ile birlikte kulüp ve diğer toplum faaliyetlerine destek için ek fon başvurusu yapmaya çalışıyor. En önemlisi ise, TRA komitesinde bir gençlik temsilcisi (Chloe) olduğundan gençlik kulübü tüm bunlarda söz sahibi oluyor. TRA larla ilgili mevcut fon olanakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için, tel: Boscobel Lordship North Regents Lincoln Court St Mary's Sherpherdess Market Nisbet House Somerford & Shacklewell Alden & Broadway Frampton Park Keir Hardie Haberdasher Manor Lea View Colville Webb Estate Charles Sq & Pitfield De Beauvoir Shrubland Warburton & Darcy Joseph Court The Beckers Toplantı tarihleri değişebilir. Toplantı saat ve yerlerini öğrenmek için, lütfen Konut Sakinleri Katılım Ekibi ne telefon edin:

6 Hackney Homes Haberleri Standardı belirlemek Geçtiğimiz altı ay boyunca Hackney Homes sunduğumuz hizmetlerin kalite seviyesi hakkında konut sakinleri ile danışma çalışmaları yaptı. Hackney Homes olarak Nisan 2006 da faaliyete başladığımız zaman en öncelikli on hizmet standardı ile sizlerin ne tür bir hizmet bekleyebileceğinizi gösteren bazı müşteri taahhütleri belirledik. Fakat konut sakinlerinden aldığımız yorumlar bunun yeterli olmadığını ve temizlik, açık alanların bakımı, onarımlar, anti-sosyal davranışlarla mücadele ve kira yönetimi gibi, tüm hizmetlerimiz için daha somut standartlara ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. Anketler ve odak gruplarının yanı sıra Mahalle Kurulları, Kiracılar ve Konut Sakinleri Derneklerinin temsilcileri dahil, konut sakinleriyle yaptığımız danışma çalışmalarına epey zaman harcadık. Hackney Homes Yönetim Kurulu ve personelinin katkılarıyla birlikte, tüm hizmetlerimiz için hizmet standartları belirledik. Doğru yolda olduğumuzdan emin olmak ve doğru standardı yakalayamadığımız takdirde önlem almak amacıyla bu standartlar ölçüm ve izlemeye tabi tutuluyor. OÖnümüzdeki aylarda Hackney Homes Haberleri nde hizmetlerimizden bekleyebileceğiniz standartlar hakkında en son bilgileri sizlere aktaracağız. Ayraca daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: ha-customer-service-charter. Bu ay, bizimle iletişime geçtiğinizde söz konusu olan standardımıza yer veriyoruz. Bizimle iletişime geçtiğinizde yapacaklarımız Resepsiyonumuza geldiğinizde 5 dakika içinde bir resepsiyonist size bakacak. Resepsiyonumuza geldiğinizde 15 dakika içinde sizinle görüşme yapılacak. Bizimle mektupla, şahsen gelerek, faksla veya e-postayla iletişime geçtiğinizde 10 işgünü için size yazılı bir cevap vereceğiz. Bize telefon ettiğinizde telefonu en çok 5. çalışta cevaplayacağız. Randevu istediğinizde 5 işgünü içinde bir randevu vereceğiz. Bağlı bulunduğunuz Mahalle Bürosu na gitmeniz zor oluyorsa, isterseniz 5 işgünü içinde evinize gelmek için randevu vereceğizt. Bütün şikayetleri 15 işgünü içinde eksiksiz cevaplayacağız. Üç ayda bir performans bilgileri yayınlayacak, Nisan ayında yıllık özet vereceğiz. Hackney Homes Haberleri ni her ay bütün kiracılara ve hizmet bedeli ödeyen konut sahiplerine göndereceğiz. Ev muhteviyatı sigortası... neden yaptırayım? Bu, birçok konut sakinin kendine sorduğu bir soru... ta ki başlarına bir felaket gelinceye dek. Geçmiş yıllarda yüzlerce Hackney Homes kiracısı ve konut sahibi ev muhteviyatı sigortası yaptırmadığına pişman oldu. Yangın hasarı ve su basması, hiç arzu edilmeyen birtakım bedellere mal olabilir. Oysa bunları Hackney Homes aracılığıyla yaptırılabilecek bir ev muhteviyatı sigortası da karşılayabilir. Bu düşük ücretli ev muhteviyatı sigortasının bedeli kolayca haftalık kira ödemelerinize eklenebilir. Daha fazla bilgi için, tel: /2165/2168.

7 Sayfa 6 7 Konut Sahipleri Haberleri Yakında elinize geçecek olan Konut Sahipleri Haberleri nin yaz sayısı anketler ve odak gruplarından gelen yorumlar ve hizmetlerimiz ile iyileştirmeler hakkında bilgilerle dolu. Hizmetlerden Yararlanma Henüz yapmadıysanız, lütfen Hizmetlerden Yararlanma (Access to Services) formunu doldurup 25 Temmuz 2008 tarihine kadar geri gönderin ki 50 tutarında alışveriş çeki verilecek olan bir ödüllü çekilişe katılabilin. Müşterilerimizi ve ihtiyaçlarını daha iyi bilmemizi sağlayacak olan bu bilgiler Hackney Homes için önemli. Su kaçakları ve taşmalar Son aylarda süreli konut sahiplerinin evlerine su girmesine neden olan kaçaklar hakkındaki endişeleriyle ilgileniyoruz. Su kaçağının nereden kaynaklandığını tespit etmek bazen zor olabilir, ama süreli konut sahibi (leaseholder) olarak evinizde su kaçağı Evinizden su ya da başka sıvıların başka evlere taşmamasını sağlamak konut sahibi olarak sizin sorumluluğunuzdadır. belirtileri görürseniz, evinizin başkalarında hasara neden olmamasını sağlamak için hemen önlem almalısınız. Kaçağın kaynağının sizden başka konutlara da hizmet veren bir boru olduğundan kuşkulanıyorsanız, lütfen bunu Onarımlar İletişim Merkezi ne bildirin ( ). Buradan sizin için durumu araştırmak üzere bir keşif uzmanı gönderilebilir. Performans sonuçları Evinizden su ya da başka sıvıların başka evlere taşmamasını sağlamak konut sahibi olarak sizin sorumluluğunuzdadır. Eviniz başka bir evin hasar görmesine neden olduğunda bu hasarın karşılanmasından siz sorumlu olursunuz. Eviniz başka bir evden kaçaklar nedeniyle hasar görürse, masrafların karşılanması için konut sahibi sigortası aracılığıyla tazminat talebinde bulunmanız mümkün olabilir. Söz konusu hasarlar yapısal ya da eviniz içindekilerle ilgili olabilir. Konut sahiplerinin ev muhteviyatının hasar görmesine karşı kendilerini sigorta ettirmeleri tavsiye edilir. Bina Sigortası Nisan 2008 den itibaren süreli konut sahiplerinin evleri için bina sigortası Aspen Insurance UK tarafından yapılıyor. Web sitemizde Sigorta Sıkça Sorulan Sorular (Insurance Frequently asked Questions) başlıklı bir belge bulacaksınız. Bilgisayar kullanamıyorsanız, belgenin size postalanması için lütfen müşteri hizmetleri ekibimize telefon edin: Poliçemiz hakkında sorularınız varsa, lütfen Sigorta ve Risk Bölümü nden Andrew Miller e telefon edin: Büyük Çaplı İşler Danışma Günü Yaşanılır Evler programından mevcut 2008/09 mali yılı içinde etkilenenler ile 2009/10 da etkilenmesi muhtemel olanlar için Eylül Kuşkulanılan su borusu kaçakları Onarımlar İletişim Merkezi ne bildirilmeli ayında Büyük Çaplı İşler Danışma Günü düzenleyeceğiz. Bu konut sahiplerine önümüzdeki ay bir mektup postalanacak. İhtiyat Fonu Bildiğiniz üzere, Hackney Homes un sizin adınıza bir ihtiyat fonu işletmesini isteyip istemediğinizi belirlemek amacıyla tüm konut sahiplerini kapsayan bir anket yapıldı. Analiz edilen anket sonuçları talebin çok düşük olduğunu ve Hackney Homes un kendileri adına bir ihtiyat fonu işletmesinin konut sahiplerinin tercih ettiği bir seçenek olmadığını gösteriyor. Cevap veren herkese teşekkür ediyoruz. Sizin yorumlarınız hizmetlerimizin şekillendirilmesinde önemli bir role sahip. Bu konuda daha fazla bilgiyi Konut Sahipleri Haberleri nde bulabilirsiniz. Mevcu t Performans En çok 5 çalışta cevaplanan telefonların yüzdesi %96.03 Resepsiyon geldikten sonra en geç 5 dakika içinde görüşülenler %78.12 Ofise gelip görüşmek istedikten sonra en geç 15 dakika içinde görüşülenler % işgünü içinde cevaplanan mektup, faks ve e-postalar % işgünü içinde cevaplanan şikayetler %91.45 Hakaret edici ve nefret suçu oluşturan duvar yazıları ortalama temizleme süresi (hedef 3 saat) 1 sa 10 dk

8 İletişim bilgilerimiz Bizimle birçok farklı yollardan iletişime geçebilirsiniz... Mahalle Bürolarımıza telefon edebilir ya da gelebilirsiniz: Kuzey Doğu (Stamford Hill) Clock House, 149 Stamford Hill, London N16 5LG Telefon: Nightingale Estate Office, 4 Olympus Square, London E5 8PL Telefon: Kuzey Batı (Stoke Newington) Stoke Newington Municipal Offices, Stoke Newington Church Street, London N16 0J Telefon: Homerton 92 Well Street, London E9 7JA Telefon: De Beauvoir & Queensbridge 31 De Beauvoir Road, London N1 5SJ Telefoon: Shoreditch 1 Cropley Street, London N1 7P Telefon: Whiston Road, London E2 8BW Telefon: Konut sahipleri için 298 Mare Street, London E8 1HE Telefon: E-posta: Leaseholders@ Hackneyhomes.org.uk service.charges@ hackneyhomes.org.uk major.works@ hackneyhomes.org.uk Onarım bildirmek için Telefon: Kuş Beslemek E-posta: Repairs.rcc@hackneyhomes.org.uk Web: org.uk/h-housecall.htm Övgü veya şikayet bildirmek için Tel: Faks: E-posta: Web: org.uk/hc-complaints.htm Aile içi şiddet veya nefret suçu ihbarları için Tel: Ücretsiz telefon Başka yararlı telefon numaraları Gürültü ihbar: Büyük atık/sokak temizliği: Konut ve belediye vergisi yardımı: Belediye vergisi danışma: Sokak lambaları: Sokakta araç park etme izin belgeleri: (sitede park etme izin belgeleri için mahalle büronuza başvurun) Hackney Arabuluculuk Servisi: CrackDown Projesi: Ücretsiz telefon: Hackney Homes Haberleri nin geçen ayki sayısında konut sakinlerine sitelerde kuşları beslememeleri tavsiye edilmişti, çünkü özellikle çok sayıda oldukları zaman bunlar konut sakinlerine sorunlar yaratabiliyor. Yerel parklarda kuşların fazla beslenmesi de Hackney Homes tarafından tavsiye edilmiyor. Springfield Park ta çalışan yerel park görevlisi Noreen, en iyisi besinlerini kendilerinin arayıp bulması için kuşları kendi hallerine bırakmak olduğunu, çünkü aşırı miktardaki ekmeklerin kuşlar için sağlık sorunları yaratabileceğini söyledi. In large print In Braille On Disk On audio tape Interview with British sign language interpreter In another language, please state: Name: Address: Tel: Return to: Communications Team Freepost RLTS-GHGU-UUTR, Hackney Homes, Christopher Addison House, 72 Wilton Way, London E8 1BJ Hackney Homes Limited. Registered in England No Registered Office: Christopher Addison House, 72 Wilton Way, London E8 1BJ Hackney Homes Limited is a company controlled by the London Borough of Hackney Produced by Design & Communications Hackney Council June 2008 PJ34921 Printed on 100% recyclable paper

haberleri 2,000 kiracı Yaşanılır Evler için tercihlerini belirtti İçindekiler

haberleri 2,000 kiracı Yaşanılır Evler için tercihlerini belirtti İçindekiler haberleri Kasım 2008 www.hackneyhomes.org.uk 2,000 kiracı Yaşanılır Evler için tercihlerini belirtti Geçtiğimiz ay iki binden fazla konut sakini Yaşanılır Evler programı çerçevesinde evlerin nasıl modernize

Detaylı

haberleri Eğlence Günleri

haberleri Eğlence Günleri haberleri Temmuz 2008 www.hackneyhomes.org.uk Hackney Homes Toplum Toplum Eğlence Günleri 2008 serisi her yaşa uygun geniş bir etkinlik yelpazesi ile geçen yıldan daha büyük ve daha iyi olacağa benziyor.

Detaylı

haberleri Kültür Gösterisi Bkz. sayfa 2 11 Konut Sakinleri Ödülleri zamaný yine geldi! www.hackneyhomes.org.uk Ekim - Kasým 2010

haberleri Kültür Gösterisi Bkz. sayfa 2 11 Konut Sakinleri Ödülleri zamaný yine geldi! www.hackneyhomes.org.uk Ekim - Kasým 2010 Ekim - Kasým 2010 Kültür Gösterisi Bkz. sayfa 2 haberleri 3 10 11 Konut Sakinleri Ödülleri zamaný yine geldi! Yönetim kurulunda üç yeni üye Yeni bir ev bulmak BÜLTENÝMÝZDEKÝ YENÝLÝÐE DÝKKAT: Hackney Homes

Detaylı

Kuzey Doğu (North East) 29 Temmuz Pazar, 16:00 Wrens Park House, Wrens Park Estate

Kuzey Doğu (North East) 29 Temmuz Pazar, 16:00 Wrens Park House, Wrens Park Estate haberleri 2007 Temmuz www.hackneyhomes.org.uk Hackney Homes Halk Eğlence Günleri 2007 yılında daha büyük ve daha güzel bir şekilde yeniden yapılıyor. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca Hackney Homes, her

Detaylı

haberleri Daha güvenli bir Hackney için birlikte çalışmak İçindekiler

haberleri Daha güvenli bir Hackney için birlikte çalışmak İçindekiler haberleri Ağustos 2008 www.hackneyhomes.org.uk Daha güvenli bir Hackney için birlikte çalışmak Hackney Homes Konut Kurumu olarak sizin güvenliğimiz bizim için öncelik taşır. Bu nedenle konut sakinleri

Detaylı

Kaçırmayın! Konut Sakinleri Günü 20 Şubat Çarşamba. Toplum desteği ve etkinlikleri Hackney de ev bulmak Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı Katılım

Kaçırmayın! Konut Sakinleri Günü 20 Şubat Çarşamba. Toplum desteği ve etkinlikleri Hackney de ev bulmak Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı Katılım haberleri Şubat 2008 www.hackneyhomes.org.uk Kaçırmayın! Konut Sakinleri Günü 20 Şubat Çarşamba Hackney Homes tüm konut sakinlerini gelip sizlere sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya

Detaylı

haberleri İçindekiler Nisan 2008 www.hackneyhomes.org.uk Sayfa 4 Sayfa 6

haberleri İçindekiler Nisan 2008 www.hackneyhomes.org.uk Sayfa 4 Sayfa 6 haberleri Nisan 2008 www.hackneyhomes.org.uk Sitenizde güvenliğe dikkat Yaz ayları yaklaşırken, güvenliğe dikkat etmek önemli. Aşağıdakiler sizin ve ailenizin güvenliğinin korunmasına yardımcı olacaktır.

Detaylı

haberleri İçindekiler Kasım 2007 www.hackneyhomes.org.uk Charter Mark başarısı Onarımlarda daha fazla esneklik Sayfa 4-5 Katılım

haberleri İçindekiler Kasım 2007 www.hackneyhomes.org.uk Charter Mark başarısı Onarımlarda daha fazla esneklik Sayfa 4-5 Katılım haberleri Kasım 2007 www.hackneyhomes.org.uk Konut sakinleri katılımı destekliyor Sitelerde, sokak lambaları üzerinde ve Mahalle Bürolarında konut sakinlerinin nasıl söz sahibi olduklarını anlattıkları

Detaylı

sahibi olmayı ümit ediyorum".

sahibi olmayı ümit ediyorum. haberleri Ekim 2008 www.hackneyhomes.org.uk Hackney Homes, sakinlerimizin başarıya ulaşmalarına destek oluyor Onarımlara ihtiyacı olan konut sakinleri yakında Hackney Homes un yeni işe aldığı yedi çırağın

Detaylı

haberleri İçindekiler www.hackneyhomes.org.uk Kiranızı zamanında ödeyin, çekilişe katılarak kira ödemesiz bir ay kazanın*.

haberleri İçindekiler www.hackneyhomes.org.uk Kiranızı zamanında ödeyin, çekilişe katılarak kira ödemesiz bir ay kazanın*. haberleri Aralık 2008 www.hackneyhomes.org.uk Kiranızı zamanında ödeyin, çekilişe katılarak kira ödemesiz bir ay kazanın*. Ödeme şekilleri: İnternet: www.hackneyhomes.org.uk Nakit ödeme veznesi Paypoint

Detaylı

haberleri Hackney Homes çırakları en önde İçindekiler

haberleri Hackney Homes çırakları en önde İçindekiler 9378-HH News April 07-QV7-Turkish:PJ30923_HH News April 07 30/04/2007 11:13 Page 1 haberleri Nisan 2007 www.hackneyhomes.org.uk Hackney Homes çırakları en önde Hackney Homes un en parlak çıraklarından

Detaylı

alanı içinde bir hareket algılandığında, kamera otomatik olarak zum yapıp harekete daha yakından bakılmasını sağlıyor.

alanı içinde bir hareket algılandığında, kamera otomatik olarak zum yapıp harekete daha yakından bakılmasını sağlıyor. haberleri Haziran 2007 www.hackneyhomes.org.uk CCTV teknolojisinin daha akıllı kullanımıyla Hackney de en çok suç işlenen noktalar hedef alınıyor Farklı teknolojilerin yeni ve güçlü bir bileşimi sayesinde

Detaylı

Aktif Sakinler Ödülleri Başlıyor Hackney de fark yaratan sakinleri, yerel toplumlarına çok katkılarda bulunan isimsiz kahramanları arıyoruz.

Aktif Sakinler Ödülleri Başlıyor Hackney de fark yaratan sakinleri, yerel toplumlarına çok katkılarda bulunan isimsiz kahramanları arıyoruz. Turkish haberleri Eylül 2007 www.hackneyhomes.org.uk Aktif Sakinler Ödülleri Başlıyor Hackney de fark yaratan sakinleri, yerel toplumlarına çok katkılarda bulunan isimsiz kahramanları arıyoruz. Yardımcı

Detaylı

Haberleri. Hackney Homes tan bir çırak, kadınların inşaat sektöründe çalışmalarına öncülük ediyor. İçindekiler

Haberleri. Hackney Homes tan bir çırak, kadınların inşaat sektöründe çalışmalarına öncülük ediyor. İçindekiler 9605-P1to2-HH News-Dec07-Turkish 28/12/2007 12:43 Page 1 Haberleri Aralık 2007 www.hackneyhomes.org.uk Hackney Homes tan bir çırak, kadınların inşaat sektöründe çalışmalarına öncülük ediyor Marangozluk.

Detaylı

haberleri Sakinlerin değişime katılımı değişiyor İçindekiler Turkish

haberleri Sakinlerin değişime katılımı değişiyor İçindekiler Turkish haberleri Turkish Ağustos 2007 www.hackneyhomes.org.uk Sakinlerin değişime katılımı değişiyor Hackney Homes sakinlerin katılım yöntemini değiştiriyor. Bu değişimi sakinlerin sürece katılımını teşvik etmek

Detaylı

ISLINGTON GELİŞİM ORTAKLIĞI İKAMET EDENLERİN KATILIMI

ISLINGTON GELİŞİM ORTAKLIĞI İKAMET EDENLERİN KATILIMI ISLINGTON GELİŞİM ORTAKLIĞI İKAMET EDENLERİN KATILIMI ArgrsoKxbk A mmÿpy Bengali Συμμετοχή ενοίκων Greek Participação do(s) Residente(s) Portuguese Ka qaybqaadashada dadka deegaanka ah Somali Participación

Detaylı

Hackney Homes Resident Board Member Election 2012 Hackney Homes Yönetim Kurulu Konut Sakini Üyesi Seçimi 2012

Hackney Homes Resident Board Member Election 2012 Hackney Homes Yönetim Kurulu Konut Sakini Üyesi Seçimi 2012 Hackney Homes Resident Board Member Election 2012 Hackney Homes Yönetim Kurulu Konut Sakini Üyesi Seçimi 2012 Size Homerton Mahallesinde oturan bir Hackney Homes Konut Sakini olarak gelecek dönem bölgenizden

Detaylı

YILLIK RAPOR 2006 Homes For Haringey

YILLIK RAPOR 2006 Homes For Haringey YILLIK RAPOR 2006 Homes For Haringey KATILIN Bize düşüncelerinizi söyleyebileceğiniz panellerden birisinde engellilerin konut hizmetleri ihtiyaçlarından konut sakinleri magazinine kadar herşey hakkında

Detaylı

Volkshochschule Müșteri Anketi 2011

Volkshochschule Müșteri Anketi 2011 Müșteri Anketi 2011 İkinci/Yabancı Dil Olarak Almanca Sayın Kursiyerimiz, Berlin Halk Eğitim Kurumları (VHS), daima sundukları eğitim programlarının kalitesini geliștirmek çabasındadır. Kurslarımız hakkındaki

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 09 MART -11 EYLÜL 2015 ÖYP DİL EĞİTİMİ PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 09 MART -11 EYLÜL 2015 ÖYP DİL EĞİTİMİ PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 09 MART -11 EYLÜL 2015 ÖYP DİL EĞİTİMİ PROGRAMI AMAÇ: Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ÖYP Dil Eğitimi programının amacı, Yükseköğretim

Detaylı

Kime yardımcı olacağımıza nasıl karar veririz?

Kime yardımcı olacağımıza nasıl karar veririz? TURKISH Çocuklarla ilgili sosyal hizmetlerden nasıl yararlanabilirsiniz? Kime yardımcı olacağımıza nasıl karar veririz? Giriş Bu broşürde çocuklarla ilgili sosyal hizmetler müdürlüğü olarak bizim çocuklara

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 3. Tarihçe. 4. Tanım... 5. Amaç... 5. Ekip. 6. Hedef Kitle... 7. Duyuru... 7. Gelecek 8. Tarih... 8. Yer ve Ulaşım..

İçindekiler. Giriş... 3. Tarihçe. 4. Tanım... 5. Amaç... 5. Ekip. 6. Hedef Kitle... 7. Duyuru... 7. Gelecek 8. Tarih... 8. Yer ve Ulaşım.. 2013 Turkish Fest İçindekiler Giriş... 3 Tarihçe. 4 Tanım... 5 Amaç.... 5 Ekip. 6 Hedef Kitle... 7 Duyuru..... 7 Gelecek 8 Tarih..... 8 Yer ve Ulaşım.. 8 Sponsor ve Stand... 8 Basından... 9 İletişim....

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI 25-26 Kasım 2005, İstanbul Sivil Toplumun Geliştirilmesi İçin Örgütlenme Özgürlüğünün Güçlendirilmesi Projesi,

Detaylı

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI MEVCUT DURUM Bilişim Teknolojilerinin amacı dışında kullanımı. Eğitim ve

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular 1 VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular Şubat 2016 Anasınıfına kaç öğrenci alınır? Alım süreci nasıldır? Yapılan randevulu görüşmelerle aday öğrencilerin okula bilişsel, fiziksel,

Detaylı

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI)

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) 1. DUYURU II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) Değerli Meslektaşlarımız, Yaşlanma, II. Dünya Savaşı nın sonundan itibaren gözlenen yaşam beklentisindeki çarpıcı artış yüzünden önemli

Detaylı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Tarih :30.01.2016, Saat : 19.00 Yer :Site Toplantı Salonu Toplantı No: 2016-1 Çakmak Sitesinin Olağan Genel Kurul una katılmak için gelen üyelerimiz,

Detaylı

2013 YILI Faaliyet. Raporu. İnsan Kaynakları. İnsan Kaynakları

2013 YILI Faaliyet. Raporu. İnsan Kaynakları. İnsan Kaynakları YILI YILI R a proayili rpuo r u 30 Raporu 30 İNSAN KAYNAKLARI (01.01. - 31.12.) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU İSMMMO da Yönetimi; kurum için en etkili iş gücünü bulmak, geliştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak

Detaylı

Göçmenler için hangi Danca dil kurslarının 1 mevcut olduğunu inceleyin

Göçmenler için hangi Danca dil kurslarının 1 mevcut olduğunu inceleyin Göçmenler için hangi Danca dil kurslarının 1 mevcut olduğunu inceleyin Önsöz Günlük yaşamımızda karşılaştığımız insanlar ile iletişim kurabilmenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Danimarka

Detaylı

Ýmece Evi. Ziyaret-2016

Ýmece Evi. Ziyaret-2016 Ziyaret-2016 Ýmece Evi Merhaba, Ýmece Evi ni öðrenme merkezi olmasýna neden olan öðrenme odaklý ziyaretçiler bizi daha çok araþtýrmaya yönlendirip sorumluluklarýmýzý hatýrlamamýza neden oluyor. Yaþamýný

Detaylı

student complaints procedure (Turkish)

student complaints procedure (Turkish) student complaints procedure (Turkish) English UK üyesi dil merkezleri ile ilgili şikâyetler Bu belgede, English UK in üye dil merkezleriyle ilgili şikâyetleri nasıl ele aldığı özetlenmektedir. Arka plan

Detaylı

amase: advancing Migrant Access to health Services in Europe

amase: advancing Migrant Access to health Services in Europe amase: advancing Migrant Access to health Services in Europe (Avrupada' daki Sağlık Hizmetlerine Göçmenlerin Erişimini Kolaylaştırmak) Study Information Sheet Version 3 30.01.2012 Turkish Web Questionnaire

Detaylı

İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğüne

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

haberleri Seven Sisters Yolu İstişaresi Woodberry Down Yerel İskan Ofisi Kiracı ve Ev Sahiplerinin Bağımsız Danışmanları

haberleri Seven Sisters Yolu İstişaresi Woodberry Down Yerel İskan Ofisi Kiracı ve Ev Sahiplerinin Bağımsız Danışmanları Woodberry Down Şubat 2016 haberleri Woodberry Down Sitesi, Hackney Belediyesi, Berkeley Homes, Genesis Konut Derneği, Hackney Homes, Londra Büyükşehir Belediyesi, Manor House Geliştirme Vakfı ve Woodberry

Detaylı

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ Uluslararası Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Yenilikçi, Entegre Bir Program ULUSLARARASI PROGRAM UBC lisans programınıza İngilizce dil eğitimi ile akademik

Detaylı

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR 03 HAZİRAN 2016 İKİTELLİ OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU'NA BAŞAKŞEHİR

Detaylı

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2.180.872.025 01 GENEL SEKRETERLİK 1.165.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 1.165.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 1.165.000

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı

TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı koyan herkese olduğu gibi kadın girişimcilerimize de

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

Satış Servisi Müşterilerinizin soru ve problemlerine satıştan önce ve sonra nasıl cevap vereceksiniz?

Satış Servisi Müşterilerinizin soru ve problemlerine satıştan önce ve sonra nasıl cevap vereceksiniz? Web Sitesi Hazırlarken İş Stratejisi Birçok firma başarısını web sitesine olan ziyaret sayısı ile ölçer. Hâlbuki gerçek başarı genel olarak belirlenen strateji ile ilgilidir. Web tasarımcıları ile çalışmaya

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ

GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ Hava Harp Okulu 2016 yılı Genç Kartallar Haftası nı 9-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında kıtaları birleştiren muhteşem şehir İstanbul da icra edilecektir. Bu etkinliğimizde

Detaylı

3. Stratejik Uygulama

3. Stratejik Uygulama 3. Stratejik Uygulama 3.1. i ve Göstergeleri STRATEJİK AMAÇ 1 Fiziksel altyapısı gelişmiş, geniş, ulaşılabilir, sosyal ihtiyaçları karşılayan, eğitim, araştırma ve ihtiyaç duyulan toplumsal hizmetler için

Detaylı

* Kuruluşunuzun Adı. 1) STK ya İLİŞKİN BİLGİLER 2) 1. BAĞLANTI KİŞİSİNE İLİŞKİN BİLGİLER. Page 1

* Kuruluşunuzun Adı. 1) STK ya İLİŞKİN BİLGİLER 2) 1. BAĞLANTI KİŞİSİNE İLİŞKİN BİLGİLER. Page 1 1. Hayata Destek Derneği (HDD), Mahalle Afet Gönüllüleri Vakfı (MAG), Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MK) bir araya gelerek Sivil Toplum Afet Platformunu (SİTAP) kurmak üzere çalışmalara

Detaylı

HASTA BİLGİLENDİRME. Yetişkin. Hastaların Hakları

HASTA BİLGİLENDİRME. Yetişkin. Hastaların Hakları HASTA BİLGİLENDİRME Yetişkin Hastaların Hakları 2 HASTA BİLGİLENDİRME Tıbbi Tedavi Sözleşmesi Kanunu (WGBO) ile Genel Veri Koruma Yönetmeliği (AVG), yardım görevlisiyle aranızdaki ilişkileri düzenlerler.

Detaylı

Akademik Yıla Başlangıç. Öğrenci El Kitabı

Akademik Yıla Başlangıç. Öğrenci El Kitabı Akademik Yıla Başlangıç - Öğrenci El Kitabı Akademik Yıl Programları 2 Öğrenci Vize Şartları 2 Öğrenci Vizesi Nasıl Alınır 3 Banka Hesabı Nasıl Açılır 4 Tatil Yönetmeliği 6 Kurs Sonu Sınavı (Öğrenci Vize

Detaylı

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Sayfa No:1 / 6 630 01 PERSONEL GİDERLERİ 60,869,561.14 65,906,398.20 78,874,750.37 630 01 1 MEMURLAR 7,956,369.31 8,601,011.72 12,494,845.06 630 01 1 1 Temel Maaşlar 3,781,914.42 4,093,825.61 4,426,610.72

Detaylı

Meme kanseri taramasi

Meme kanseri taramasi Meme kanseri taramasi 2015 Bevolkingsonderzoek Neden halk taraması yapılır? BMeme kanseri çok sık görülür. Hollanda da yaklaşık her 8 kadından 1 i hayatında meme kanserine yakalanır. Bu kadınların çoğu

Detaylı

Rahim ağzı kanseri araştırması

Rahim ağzı kanseri araştırması Rahim ağzı kanseri araştırması 2015 Bevolkingsonderzoek Neden halk taraması yapılır? Her yıl yaklaşık 700 kadın rahim ağzı kanseri olur. Rahim ağzı kanseri en çok 30 ile 60 yaşları arasında görülür. Bu

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ Okul - veli işbirliği, öğrenci başarısını artıran önemli unsurlardan biridir. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim - öğretim faaliyetlerini

Detaylı

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle:

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle: 19 Nisan 2009 Bildiğiniz gibi 125. Yıl Yürüyüşü'ne sayılı günler kaldı... Yürüyüşten önce oba içinde yapılması gereken işler olduğundan obaları önceden açıklamayı uygun gördük. Her obanın yarın ilk tenefüs

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: DUYURU Tarih: (01.12.2015) ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN (DİKEY VE YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİLERİ DAHİL) YENİ ÖĞRENCİ ANKET FORMU, BİLGİ TOPLAMA ANKETİ VE ÖĞRENCİ TANITIM-İLETİŞİM FORMLARINI

Detaylı

İZMİR KREŞ ATÖLYESİ NOTLARI (Ocak 2013) 1-BAKIM HİZMETLERİ NASIL DÜZENLENMELİ VE BU DÜZENLEMEDE KAMUNUN YERİ NE OLMALIDIR?

İZMİR KREŞ ATÖLYESİ NOTLARI (Ocak 2013) 1-BAKIM HİZMETLERİ NASIL DÜZENLENMELİ VE BU DÜZENLEMEDE KAMUNUN YERİ NE OLMALIDIR? İZMİR KREŞ ATÖLYESİ NOTLARI (Ocak 2013) 1-BAKIM HİZMETLERİ NASIL DÜZENLENMELİ VE BU DÜZENLEMEDE KAMUNUN YERİ NE OLMALIDIR? Bakım hizmetlerinin sınıflandırılması gerekiyor 0-3 yaş : Bakıma ihtiyaç duyulan

Detaylı

Herkes katılabilsin diye... Mahalle sakinlerinin katılımını sağlamanın yolları ve geniş katılımı sağlamanın temel kuralları için tavsiyeler

Herkes katılabilsin diye... Mahalle sakinlerinin katılımını sağlamanın yolları ve geniş katılımı sağlamanın temel kuralları için tavsiyeler Herkes katılabilsin diye... Mahalle sakinlerinin katılımını sağlamanın yolları ve geniş katılımı sağlamanın temel kuralları için tavsiyeler Prof. Dr. Reiner Staubach ve Tülin Kabis-Staubach (Planerladen

Detaylı

Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN

Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN C A B Bu ürün, çevreye saygılı modern tesislerde AEEE Yönetmeliğine uygundur. doğaya zarar vermeden üretilmiştir. PCB içermez. Çay Makinesi / Kullanma Kılavuzu

Detaylı

HASTA BİLGİLENDİRME. Yetişkin. Hastaların Hakları

HASTA BİLGİLENDİRME. Yetişkin. Hastaların Hakları HASTA BİLGİLENDİRME Yetişkin Hastaların Hakları 2 HASTA BİLGİLENDİRME Kısaca WGBO olarak anılan Tıbbi Tedavi Sözleşmesi Kanunu, yardım görevlisiyle aranızdaki ilişkileri düzenler. Bu kanuna göre gerek

Detaylı

Gelir getiren çalışmalarımız:

Gelir getiren çalışmalarımız: YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 05/10/2016-04/10/2017 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2017-30.06.2017 46.35.13.00 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) Hesap Yardımcı Hesap Hesap Yardımcı Hesap GİDERİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) Kodu I II III IV Kodu I II III IV

Detaylı

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

Detaylı

ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI. Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın

ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI. Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın ULUSLARARASI KING S FOUNDATION PROGRAMLARI Foundation öğrencilerimize, King's tarafından sunulan

Detaylı

ÇALIŞMA VE İŞKURUMU SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ÇALIŞMA VE İŞKURUMU SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ÇALIŞMA VE İŞKURUMU SİNOP İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Vatandaşların,şikayet, bilgi ve belge talepleri (Bilgi Edinme

Detaylı

HSB ye hoş geldiniz. BU KİTAPÇIK YENİ TAŞINANLAR İÇİNDİR!

HSB ye hoş geldiniz. BU KİTAPÇIK YENİ TAŞINANLAR İÇİNDİR! HSB ye hoş geldiniz. BU KİTAPÇIK YENİ TAŞINANLAR İÇİNDİR! Şimdiye kadar yarım milyon üyeye ulaşmış bulunuyoruz HSB şirketinde güven içindesiniz. İsveç in dört bir yanına dağılmış HSB şirketleri bünyesinde

Detaylı

M-CARE. Anket Sonuçları Raporu - Yönetici Özeti

M-CARE. Anket Sonuçları Raporu - Yönetici Özeti M-CARE Engelli ve Yaşlı Bireylere Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti Sağlayıcılarının Mobil Eğitimi Anket Sonuçları Raporu - Yönetici Özeti İş Paketi No: İş Paketi Adı: İP2 Durum Taslak 1 Araştırma ve Analiz

Detaylı

(5) Meslek Lisesi (6) İmam Hatip Lisesi (7) Ön lisans (8) Lisans

(5) Meslek Lisesi (6) İmam Hatip Lisesi (7) Ön lisans (8) Lisans Değerli Katılımcı; Bu anket çalışması Türkiye de çalışmakta olan ya da çalışmak isteyip iş bulamayan gençliğinin eğitim olanakları, çalışma şartları ve sosyal durumları üzerine bilimsel araştırma yapma

Detaylı

AİLELER İÇİN AFETE HAZIRLIK PLANI

AİLELER İÇİN AFETE HAZIRLIK PLANI AİLELER İÇİN AFETE HAZIRLIK PLANI AİLEMİZİN HAZIRLIK PLANI 1. SU ve YİYECEK Önceliğiniz su olmalıdır. Çünkü bir insan susuz yalnız birkaç gün yaşayabilir. Diğer su kaynaklarınızı belirleyin. Gerektiğinde

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

Avrupa yı İnşaa Eden Gençler

Avrupa yı İnşaa Eden Gençler Avrupa yı İnşaa Eden Gençler Gençlik Politikasi Geliştirme Sosyal Uyum İnsan Hakları Kültürlerarasi Diyalog Katılım Araştırma AVRUPA KONSEYI VE GENÇLER 40 YILI AŞKIN BIR SÜREDIR AVRUPAYI BIRLIKTE INŞA

Detaylı

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi:

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: Sık Sorulan Sorular TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: 1. Tandem: Kültür Yöneticileri Değişimi Nedir?...s.3 2. Program nasıl çalışıyor? Not edilmesi

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI Yürürlük Tarihi : 03.01.2011 Revizyon No. : 0 Sayfa : 0/2 KONU SORUMLU PLANLANAN YAPILACAKLAR GÖZDEN GEÇİRME Üye Bilgileri Güncelleme Tüm

Detaylı

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU Hesap Kodu Ekonomik Kod Hesap Adı Borç Alacak Borç Kalan Alacak Kalan 102 0.0.0.0 BANKA HESABI 2.015.558,40 1.961.260,39 54.298,01,00 103 0.0.0.0 VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) 1.961.260,39

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU. HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR

SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU. HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR 1 SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU Selçuk belediyesi NİSAN ayı değerlendirme

Detaylı

Sizin bakımınız, sizin seçiminiz [Your care, your way]

Sizin bakımınız, sizin seçiminiz [Your care, your way] TURKISH Sizin bakımınız, sizin seçiminiz [Your care, your way] Yetişkin sosyal bakım hizmetlerinde aldığınız destek ve bakım konusunda daha fazla bağımsızlık, seçenek ve kontrol sahibi olabilmeniz için

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ AĞUSTOS 2014 AĞUSTOS 2015 AĞUSTOS DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel 6.923.242.369,58 7.610.897.643,07 9,93 1 1 0 0 Memurlar 6.532.460.120,65

Detaylı

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI GELIRLERIN EKONOMIK SINIFLANDIRMASI (B)

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI GELIRLERIN EKONOMIK SINIFLANDIRMASI (B) 3 5 5 53 6 53 54 57 58 5 VERGİ GELİRLERİ DAHİLDE ALINAN MAL VE HİZMET VERGİLERİ DAHİLDE ALINAN DİĞER MAL VE HİZMET VERGİLERİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ (TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ) YANGIN

Detaylı

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI GELIRLERIN EKONOMIK SINIFLANDIRMASI (B)

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI GELIRLERIN EKONOMIK SINIFLANDIRMASI (B) 3 3 6 3 4 7 8 VERGİ GELİRLERİ DAHİLDE ALINAN MAL VE HİZMET VERGİLERİ DAHİLDE ALINAN DİĞER MAL VE HİZMET VERGİLERİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ (TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ) EĞLENCE VERGİSİ YANGIN SİGORTASI

Detaylı

Neden Daha Fazla Satın Alalım?

Neden Daha Fazla Satın Alalım? Neden Daha Fazla Satın Alalım? Ana Tema Önerilen Süre Kazanımlar Öğrenciye Kazandırılacak Beceriler Yöntem ve Teknikler Araç ve Gereçler Giderek artan bilinçsiz tüketim ve üretim çevreyi olumsuz etkiliyor.

Detaylı

12.BÖLÜM FİZİKSEL VARLIKLAR

12.BÖLÜM FİZİKSEL VARLIKLAR 12.BÖLÜM FİZİKSEL VARLIKLAR 141 142 12.Bölüm Fiziksel Varlıklar 12. FİZİKSEL VARLIKLAR Fiziksel varlıklar, daha önce belirttiğimiz gibi pazarlama programı elemanlarından birisidir. Belirlenen pazarlama

Detaylı

BIYIKLI BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

BIYIKLI BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BIYIKLI BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO: BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 - İş Başvurusu 2. Kimlik Fotokopisi 3. Ev ve Gsm Telefonları 4. CV Yasal süre

Detaylı

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri; Ekmek, pasta katkıları ve çikolata sektöründe büyük ölçüde önem taşıyan IBATECH Fuarına katılıyor. Bodrum Torba da hizmet

Detaylı

T-EST BÜLTEN 3/ 2014. Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi. Mevcut Durum

T-EST BÜLTEN 3/ 2014. Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi. Mevcut Durum T-EST Engelli Bireyler için İstihdam Destek Araçlarının Transferi Proje N 2012-1-AT1-LEO05-06976 Sözleşme N - LLP-LDV-TOI-12-AT-0011 BÜLTEN 3/ 2014 Mevcut Durum T-EST projesi, engelli bireylerin hem işgücü

Detaylı

İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!...

İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!... İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!... NASIL BAŞLADIK? Projemiz tanıtım toplantısı ile başladı. İlk toplantımızda öğretmenlerimiz yakın çevremizde var

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Y jenerasyonunun internet bağımlılığı İK yöneticilerini endişelendiriyor. Duygusal ve sosyal becerilere sahip genç profesyonel bulmak zorlaştı. İnsan

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

İnşaat. Tadında. Haber Bülteni

İnşaat. Tadında. Haber Bülteni Sayı Issue 44 35 Mayıs August 2009 Sayı 44 Mayıs 2009 Haber Bülteni Tadında İnşaat Yukarı: Anthony Farquharson, İnşa becerileri alanında NVQ 1 alarak mezun olmak üzere olan ilk Future Builders stajyerlerinden

Detaylı

Yaşlı Kişiler için Hizmetler

Yaşlı Kişiler için Hizmetler Yaşlı Kişiler için Hizmetler Yaşlı Kişiler için Hizmetler Merri Community Health Services (Merri Toplum Sağlık Hizmetleri), toplum içindeki yaşlı kişilerin günlük bakım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI AMAÇ KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI Bu öğrenme faaliyeti ile konaklama ve seyahat hizmetleri alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Günümüzde turizm sektörünün

Detaylı

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI GELIRLERIN EKONOMIK SINIFLANDIRMASI (B)

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI GELIRLERIN EKONOMIK SINIFLANDIRMASI (B) 3 3 6 3 4 7 8 VERGİ GELİRLERİ DAHİLDE ALINAN MAL VE HİZMET VERGİLERİ DAHİLDE ALINAN DİĞER MAL VE HİZMET VERGİLERİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ EĞLENCE VERGİSİ (TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ) YANGIN SİGORTASI

Detaylı

T.C AMASYA VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C AMASYA VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C AMASYA VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 2 3 Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini soruların

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

4. Bu bölümde iletişim adresi bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.

4. Bu bölümde iletişim adresi bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. 1. www.avispreferred.eu adresine girin. 2. Açılan sayfada yer alan Join Avis Preferred bölümünde ilgili kısımları aşağıdaki gibi doldurun ve Continue butonuna tıklayın. a. Email address: Kullandığınız

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

Türkiye nin İlk Usta Kulübü

Türkiye nin İlk Usta Kulübü Türkiye nin İlk Usta Kulübü Kalekim Ustalarının Ayrıcalıkları 1 Her Üyemiz Kalekim Ferdi Kaza Sigortası ile Daima Koruma Altında Sosyal güvenceden yoksun olarak çalışan ustalarımız her yıl ücretsiz olarak

Detaylı