Türkiye Binicilik Federasyonu Ekim Aralık 2010, 2011, 2012 Faaliyetleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Türkiye Binicilik Federasyonu Ekim Aralık 2010, 2011, 2012 Faaliyetleri"

Transkript

1 Türkiye Binicilik Federasyonu Ekim Aralık 2010, 2011, 2012 Faaliyetleri Faaliyet Dönemi: Ekim Aralık yılının son üç ayında CSI 3* Atina, Engel Atlama Türkiye Kupası, Türkiye Şampiyonası Özel Unvan Yarışmaları TBMM, Genelkurmay Başkanlığı, Devlet Bakanlığı Kupaları, Cumhuriyet Kupası, Pony Engel Atlama İstanbul ve Türkiye Şampiyonası, FEI At Terbiyesi Challenge, At Terbiyesi Rafet Can, Esin Zembilci Kupaları, Üç Günlük Yarışma Türkiye Şampiyonası, Engel Atlama Güz Kupası, Yıl sonu Kupası yarışmalarıyla ve Ulusal 1.Kademe Yardımcı Antrenör Kursu faaliyetleri ile 2010 Faaliyet programı tamamlandı Senesi Türkiye Binicilik tarihi açısından ilklere imza atılan ve önemli başarıların yaşandığı bir sezon oldu. Modern Binicilik tarihimizde ilk kez ve takım halinde katılım hakkı elde ettiğimiz Dünya Şampiyonası nda (World Equestrian Games) ülkemiz başarıyla Çağrı Başel, Gerry Flynn ve Ömer Karaevli den oluşan milli takımımızla temsil edildi. Gerry Flynn ferdi klasmanda şampiyonayı 43. sırada tamamladı. Diğer sporcularımızdan yine başarılı parkurlar koşan Çağrı Başel şampiyonayı 96.,Ömer Karaevli 109. sırada tamamladılar yılının yine son üç ayında bütçe, 2011 faaliyet programı ve sponsorluk çalışmaları başladı. Faaliyet Dönemi: TBF FEI COACHING SYSTEM kapsamında 2011 yılında İstanbul da, FEI Level I ve FEI Level II antrenörlük kursları yapıldı. Aynı zamanda 2 adet 1.Kademe Ulusal yardımcı antrenörlük kursu da düzenlendi. 2. İstanbul da, Yıldızlar, Gençler, Genç-Yetişkinler Avrupa Şampiyonasına hazırlık amacıyla 3 adet Frederic Cottier kliniği yapıldı. Eğitim faaliyetlerine İstanbul ve Ankara da hakem güncelleme seminerleri ve engel atlama aday hakemliği, komiserlik ve kronometre hakemleri güncelleme düzenlenerek devam edildi.

2 3. Atlı Dayanıklılık ve At Terbiyesi dallarında hakem, antrenör, binicilere güncelleme seminerleri yapıldı. 4. İstanbul da düzenlenen At Terbiyesi Balkan Şampiyonası nda yıldızlarda Karla Nahmiyas ferdi kategoride Balkan Şampiyonu olurken, yıldız milli takımımız da altın madalyanın sahibi oldu. Genç yetişkinlerde Zeynep Ülgezen ferdi kategoride ikinci oldu. Ustalar kategorisinde ise Osman Hazinedaroğlu üçüncü sırada yer aldı. 5. At terbiyesi branşında yurt dışından deneyimli antrenörler eşliğinde klinikler düzenlendi. Eğitmen olarak Wim Ernes, Eddy De Wolff Van Westerrode ve Maria Todorovska Omari görev aldılar. 6. Federasyonun sosyal sorumluluk projelerinden Atım Kanadım projesinde yeni eğitmenler yetiştirmek amacı ile 2 adet Adaptif At Binişi Başlangıç Kursu açıldı. 7. Bu yıl yapılan yurt içi yarışmalar kış ligleri ile başladı. İstanbul ve Anadolu İlleri İl Şampiyonaları düzenlendi. Bu yarışmalarda Hasan Şentürk, Erol Akbaş, Kaan Kızılkaplan, Buse Şamlı, Ata Nail Sular, Adnan Onur, Serena Tiana Conway, Atahan Deliormanlı, Cenap Ogan Sengel kupaları kazanan isimler oldu. 8. Engel Atlama Nuri Oğlakçı Kupası CSI 1* + CSIJ-B Avrupa Şampiyonası na katılacak genç binicilerimiz için kalifikasyon yarışması olarak düzenlendi. Genç binicilerimizden Serena Tiana Conway, Büke Emilie Yıldız, Melih Emir Delikan, Aslı Savaşkan, Maya Niki Beard ilk 5 sırayı tamamlayan isimlerdi. Kupanın Grand Prix yarışmasını Ömer Karaevli kazandı. 9. Bulgaristan da düzenlenen Üç Günlük Yarışma CIC2* a sporcu gönderildi. Simge Özaltındere nin ikinci olduğu yarışmalarda milli takımımızı temsil eden Turgay Kaya, Doğan Deniz, Çağlar Esin yarışmaları tamamlayan isimler oldu. 10. Eskişehir de yapılan uluslararası yarışmalarda CIC 2* Simge Özaltındere 1. Özhan Sezer ikinci oldular CIC 1* yarışmalarda Turgay Kaya ise ikinci oldu. 11. Bu yıl At Terbiyesi disiplinimiz ve sporcuları açısından da başarılı bir yıl oldu. İlk defa Türkiye şampiyonası 6 ayak üzerinden koşuldu. Kaybettiğimiz önemli değerler Celal Barlas ve Rafet Can adına düzenlenen yarışmalarda at terbiyesi kupaları sahiplerini buldu. Ayrıca birçok sporcumuz antrenörleri ile federasyonumuzun da katkısını alarak yurt dışında antrenman ve klinik imkânı buldu. 12. Temmuz ayında Danimarka nın Broholm şehrinde yapılan Genç Genç Yetişkin At Terbiyesi Avrupa Şampiyonası na kalifiye olan Genç Milli Takımımızı Zeynep Ülgezen, Selen Efe ve Alp Karlıova temsil etti. Genç yetişkinler kategorisinde ise Yasemin Kap yarıştı.

3 13. Atlı Dayanıklılık branşında 2011 yılında diğer yıllara göre yarışma sayısında artış oldu. Nevşehir Avanos ta yapılan uluslararası 120 Km CEI1* yarışmasında binicimiz Erkan Demir ikinci oldu. İstanbul Beykoz da yapılan 90 Km CEI1* yarışmasında Erkan Demir, Ali Ekber Ün dereceye giren isimler oldu. 14. CSI3* Sicilia Jumping Tour yarışmaları kapsamında 160 cm Grand Prix müsabakasında sporcularımızdan Burak Azak ve Gerry Flynn 2 manş toplamındaki hatasız parkurları ile sırasıyla dördüncü ve beşinci oldular. 15. Engel Atlama 2011 Avrupa Şampiyonası Portekiz in Comporta şehrinde düzenlendi. Bu yarışmada genç millilerimiz tarihi bir başarı elde ederek şampiyonayı 5. sırada tamamladı. Bu kategoride 16 ülkeden 84 sporcunun mücadele ettiği önemli organizasyonda Yusuf Huysal, Emir Delikan, Ömer Ersin ve Derin Demirsoy dan oluşan genç millilerimiz şampiyonayı Almanya, Fransa, Belçika ve İngiltere gibi binicilikte ekol ülkelerin önünde tamamladılar. 16. Ferdi klasmanda ise milli sporcumuz Derin Demirsoy tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa İkincisi oldu ve gümüş madalya kazandı. Modern binicilik tarihimizde ilk kez bir sporcumuz Avrupa Gençler Şampiyonası'nda madalya alarak tarihi bir zafer kazandı. 17. Polonya da koşulan CSIO3*-W takım yarışmalarında Ömer Karaevli, Burak Azak, Gerry Flynn ve Çağrı Başel'den oluşan usta milli takımımız; Almanya, İsviçre gibi rakiplerini geride bırakarak 11 ekibin katıldığı müsabakada 4. oldu. 18. Bulgaristan Bojourishte de düzenlenen CSIO2*-W yarışmasında Efe Siyahi, Hüsnü Dinç, Hulki Karagülle ve Oktay Sezek den oluşan Türk Milli Takımımız yarışmayı üçüncü sırada tamamladı. 19. Atina'da koşulan CSIO2*-W ekip müsabakalarında ise Oktay Sezek, Hüsnü Dinç ve Hasan Şentürk'ten oluşan takımımız yarışmayı 4. olarak tamamladı. Bu müsabakada birinci İtalya ekibi olurken Hasan Şentürk en iyi yabancı binici seçildi. 20. Norveç te düzenlenen CSIO3* takım yarışmasında Gerry Flynn, Cagri Basel, Ömer Karaevli ve Burak Azak dan oluşan usta milli takımımız İsviçre'nin ardından yarışmayı ikinci sırada tamamladı. Norveç te elde edilen bu başarı Modern binicilik tarihimizde

4 bugüne kadar koşulan milletler kupası yarışmalarında olimpiyat elemeleri yolunda Merkez Avrupa da alınmış olan en iyi derece oldu. 21. Ustalar Engel Atlama Milli Takımımız Almanya'nın Aachen şehrinde Londra olimpiyatlarına vize alabilmek mücadele etti. Yarışma sonucunda Londra bileti Ukrayna takımının olurken Türkiye ikinic sırayı aldı. Ömer Karaevli, Burak Azak, Çağrı Başel ve Gerry Flynn den oluşan takımımız ile birlikte olimpiyat elemelerine; Azerbaycan, Hong Kong, Macaristan, Japonya, Polonya, Rusya ve Ukrayna olmak üzere toplam 8 takım katıldı. Modern binicilik tarihinde ilk kez olimpiyat katılımına bu kadar yaklaşılan bir derece elde edildi. Faaliyet Dönemi: 2012 (Eylül) 1. TBF; Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu işbirliği ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyona ihtiyaç duyan bireylerin Adaptif At Binişi gereksinimi sağlamak, uygulanan metodun doğru yapılabilmesi için eğitmen ve gönüllü personel yetiştirerek fiziksel altyapısı onaylı kulüplerde tüm katılımcılara güvenli ve verimli bir şekilde bireylere zarar vermeden sporcuları yetiştirmek maksadıyla hayata geçirdiği proje kapsamında başlattığı Atım Kanadım Projesi ve 2 yıllık antrenör akreditasyon süreci Silivri de düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. Türkiye deki ilk resmi "Adaptif Binicilik" sertifikasyon programı Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından gerçekleştirildi. 2. İngiltere nin Greenwich şehrinde düzenlenen Avrupa Binicilik Federasyonu genel kurulu Türkiye açısından başarı ile sonuçlandı. Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey yapılan yönetim kurulu seçimlerinde yeni dönemde de yönetim kurulu üyeliğini devam ettiren 4 üyeden biri oldu. Özgörkey aynı zamanda, Dünya Binicilik Federasyonu (FEI) kurullarından herhangi birine seçilen ilk ve tek Türk başkan olma unvanını da korudu. 3. Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey Dünya Binicilik Federasyonu ndaki aktif görevlerine bir yenisini daha ekleyeceğini açıkladı. Özgörkey, basın toplantısında Dünya Binicilik Federasyonu (FEI) Group 1 Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

5 4. TBF, Dünya Binicilik Federasyonu nun Genel Kurulunu İstanbul a getirmeyi başardı. İstanbul un ev sahipliğinde 2012 Kasım ayında yapılacak olan genel kurul için aday ülkeler arasında son ana kadar mücadele yaşandı. 5. Türkiye de ilk defa düzenlenen Atlı Jimnastik (Voltij) Kursu Avusturya Federasyonu ndan Frank Spadinger ve Laura Spadinger tarafından 23 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Atlı jimnastik dersine giriş olarak verilen kursta hem teori dersleri hem de atla birlikte uygulama dersleri yapıldı. Kursun ikinci serisi de Mart 2012 de gerçekleştirildi. 6. Bulgaristan Bojourishte de düzenlenen CSI2*-W CSI1* YH CSIJ-A uluslararası engel atlama yarışmalarına bu sene Türkiye adına yaklaşık 40 at katıldı. Türkiye den rekor sayıda katılımın sağlandığı yarışmaların genelinde sporcularımız ilk üçte yer alırken Avrupa Şampiyonası için ön eleme yarışması niteliğinde olan gençler klasmanında binicilerimiz kalifiye oldular. 7. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 2012 sezonu da TBF tarafından organize edilen klinik, kurs ve seminerler açısından zengin geçti. Organizasyonlar arasında engel atlama hakem ve kronometre güncelleme semineri, anti doping (WADA) semineri, atlı dayanıklılık semineri, bir adet FEI Level 1 kursu, 1 adet ulusal hakem kursu, 1 adet aday hakem kursu düzenlendi. Frederic Cottier tarafından bu senede sezon başında engel atlama klinikleri verildi. At terbiyesinde bu sene altı ayak üzerinden düzenlenen Türkiye Şampiyonası ile birlikte Celal Barlas Ligleri düzenlendi ve yarışmalardan sonra Avrupa nın değişik merkezlerinden getirilen eğitmenler eşliğinde klinikler düzenlendi. Yapılan kliniklerde TBF At Terbiyesi alanında kendini kanıtlamış eğitmenlerle çalıştı. Bunlardan At Terbiyesi Uluslararası Hakemi Wim Ernes, 2012 Olimpiyatlarında resmi hakem olarak dünyanın en önemli altı ismi arasında yer aldı. Avrupa nın en deneyimli isimlerinden biri olan, birçok uluslararası yarışmada şampiyonlukları bulunan ve dört yıldızlı yarışmalarda uluslararası hakemlik yapan Eddy De Wolff Van Westerrode 2012 sezonunda klinik veren eğitmenler arasında yer aldı. 8. Atina- Yunanistan da düzenlenen Balkan Engel Atlama Şampiyonası nda yarışan Usta (Çağrı Başel, Sencer Horasan, Hüsnü Dinç, Hasan Şentürk) ve Bayan Milli takımlarımız (Aylin Yıldız, Büke Yıldız, Talya Afyoneri, Berma Kök) Balkan Şampiyonu olurken, ferdi bayanlar kategorisinde Talya Afyoneri Balkan Şampiyonluğuna ulaştı. Yıldız takımımız (Elif Özşahin, Serra Yedikardeş, Onur Alp Gökdağ, Zeynep Aksoy) üçüncü sırada, genç milli binicilerimizden oluşan takımımız (Buse Şamlı, Kerem Yöney, Erol Akbaş, Serra Kısadere) ise şampiyonayı ikinci sırada tamamladılar. Gençler ferdi finalinde Buse Şamlı, Ustalar ferdi finalinde ise Sencer Horasan bronz madalyanın sahibi oldular. 9. Yine Atina da eş zamanlı olarak düzenlenen At Terbiyesi Balkan Şampiyonası nda yarışan Yıldız Milli takımımız (Lina Uzunhasan, Selen Akalın, Pia Alara De Marchi, Defne Morova) gümüş madalya ile Türkiye ye döndüler.

6 10. Eskişehir de düzenlenen Üç Günlük Yarışma Balkan Kupası ve Balkan Şampiyonası nda yarışan milli takımımız (Feri Simge Özaltındere, Kd.Üçvş Onur Taşpınar, Bnb.Kadir Çelik, Yzb. Mustafa Şahin) Balkan Kupası nı kazanırken Ferdi Simge Özaltındere Balkan ikincisi oldu. Yine aynı tarihlerde düzenlenen CCI1* yarışmasında ise Bnb. Kadir Çelik birinci, Yzb. Mustafa Şahin ise ikinci sırada yer aldılar. 11. Manerbio da düzenlenen üç yıldızlı ve dünya şampiyonasına puan kazandıran Grand Prix de milli binicilerimizden Burak Azak Türkiye adına üçüncülük elde etti. Azak, Arezzo da Eylül ayında düzenlenen CSI3* yarışmalarında üç hafta boyunca gösterdiği başarılı performans sayesinde en iyi 60 binici arasına girerek finale katılma hakkı etti ve 1.60 yüksekliğindeki finalde Türkiye adına üçüncülük elde etti. 12. Milli sporcumuz Ömer Karaevli Bratislava da katıldığı üç yıldızlı Grand Prix de ikinciliği elde etti. İtalya da yine Grand Prix ye katılma hakkı elde eden Karaevli burada da ilk üçte yer almayı başardı. Aachen da düzenlenen iki yıldızlı Grand Prix de ise zafere ulaştı. Ömer Karaevli CSI5* Global Champions Tour da ise Masters yarışmasında dördüncülüğü elde etti. Ayrıca 1.60m yüksekliğindeki Grand Prix ye katılma hakkı elde ederek ülkemizi başarıyla temsil etti. 13. Yıldız (Aslı Güleç, Ayşe Melek Kabil, Emre Buladoğlu, Emre Eratıcı) ve genç (Derin Demirsoy, Yusuf Huysal, Adnan Onur, Mustafa Burak Dost) milli takımlarımız bu sene yine Avrupa Şampiyonası na katılma hakkı elde ederek hem ferdi hem de takım yarışmalarında ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Avusturya da düzenlenen Avrupa Şampiyonası öncesinde Frederic Cottier tarafından belirlenen yarışmalarda takım olarak yarışarak hazırlık yapan milli sporcularımız Hagen ve Reims da gençler milletler kupasında yarıştılar. Şampiyonadan önce ekip olarak Wiener Neustad da son hazırlıklarını yapan takım binicilerimiz yine başarılı sonuçlar elde ettiler. Yıldızlar Grand Prix sinde Aslı Güleç hem üçüncü hem de beşinci sırada yer aldı. Emre Eratıcı ise yine aynı yarışmayı dördüncü sırada tamamladı. Gençler kategorisinde yarışan Ömer Ersin ise Grand Prix nin kazanan ismi oldu. Aynı yarışmayı binicimiz Mustafa Burak Dost ikinci sırada tamamladı. 14. At terbiyesi branşında da bu sene Avrupa Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından belirlenen uluslararası yarışmalara sporcularımız takım halinde ve ferdi olarak gönderildi. Achleiten, Stadl Paura ve Roosendal da düzenlenen CDI yarışmalarına katılan aday milli sporcularımızdan Yasemin Kap genç yetişkinlerde ve Selen Efe gençlerde ülkemizi temsil ettiler. 15. Fransa da düzenlenen ve yine Türkiye Binicilik Federasyonu nun yarışma takviminde bulunan uluslararası engel atlama gençler Grand Prix sinde Emir Delikan müsabakayı ikinci sırada tamamladı.

7 16. Milli sporcularımızdan Efe Siyahi uluslararası yarışmalarda başarılı bir sezon geçirdi. Antwerpen de düzenlenen CSI3* yarışmalarına katılan Efe Siyahi Altı Sırık yarışmasında 2.05cm atlayarak müşterek üçüncülük elde etti. Valkenswaard da düzenlenen CSI3* yarışmasında Büyük Tur 1.45cm de beşinci sırada tamamladı. 17. Fransa nın Dinard şehrinde düzenlenen 2012 Veteran Biniciler Avrupa Şampiyonas ın da Engel Atlama dalında binicilik tarihinde Türkiye ilk defa temsil edilmiş oldu. Milli Sporcularımız Timuçin Gülsün ve Sinan Apa, Eylül tarihlerinde Avrupa Şampiyonası nda Türkiye yi temsil ettiler. Timuçin Gülsün elemelerin ilk gününde, ilk 25 sporcu içinde yer alarak Pazar günü iki manş üzerinden koşulan finale katılma hakkı elde etti. İlk manşda yarışan Gülsün şampiyonayı on dokuzuncu sırada tamamladı Engel Atlama sezonunda İstanbul da iki adet uluslararası engel atlama yarışması düzenlendi. CSI1* Grand Prix sinde genç binicimiz Ömer Ersin birinciliği elde ederken bir sonraki hafta yine CSI1* olarak düzenlenen Nuri Oğlakçı Kupası nda Grand Prix yi ikinci sırada tamamladı. Bu yarışmada zafer Maya Beard ın olurken üçüncü sırada yine bir genç binicimiz Emir Delikan yer aldı. Cumartesi günü gerçekleşen gençler Grand Prix sinde zafer Emir Delikan ın olurken 2.liği de diğer atıyla kazandı. 3. ise Mustafa Burak Dost oldu. Aynı zamanda Avrupa Şampiyonası kalifikasyon yarışması olan bu müsabakanın ardından Uluslararası Nuri Oğlakçı Grand Prix si koşuldu. İlk 3 derecede genç kategori sporcularımız bulunurken onların bu zorlu parkurlarda usta kategori ağabey ve ablaları arasından sıyrılarak başarıya uzanmaları da ayrı bir takdir konusu oldu. 19. Ülkemizi son 3 senedir yıldız ve genç kategoride başarıyla temsil eden Derin Demirsoy un başarıları bu sezon da artarak devam etti. Beervelde CSI3* yarışmalarında 1.45m yarışmasını kazanan Demirsoy, aynı zaferi bu sefer Hollanda Geesteren CSI2* yarışmasında 1.40m yüksekliğindeki parkurda tekrarladı. Roeser Luxemburg da da milli marşımızı çaldıran Demirsoy en son Paris te katıldığı 1.35m yarışmasını da zaferle kapadı. Derin Demirsoy bu senede Avrupa Şampiyonası gençler kategorisinde ülkemizi başarıyla temsil etti ve gençler milli takımında yer aldı sezonunda Türkiye Binicilik Federasyonu online vize ve tescil sistemi hayata geçirildi. 21. Eko Fuarcılık tarafından düzenlenen Türkiye nin ilk At ve Binicilik Fuarı, 13 Nisan 2012 de kapılarını ziyaretçilere açtı. 15 ülkeden 85 firmanın 200 e yakın markayı temsil ettiği, katılımcıların yüzde 48 ini yabancı firmaların oluşturduğu fuarda, Türkiye Binicilik Federasyonu da hem stand sahibi hem de destekleyen kurum olarak yer aldı.

8 22. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Atçılık ve Binicilik Kulübü tarafından düzenlenen Atçılık Semineri Programı çerçevesinde Türkiye Binicilik Federasyonu Faaliyet Alanları ve Atlı Dayanıklılık başlıklı seminerde TBF Genel Sekreteri Ali Küçük, teknik işler sorumlusu Alexandru Iavorovski ve Veteriner Hekim Erol Öztürk konuşmacı olarak katıldılar. 23. Polonya da düzenlenen Binicilik Gelişim Semineri Avrupa Federasyonlarının katılımı ile gerçekleşti. Hollanda, Almanya, İtalya, Fransa ve Avusturya Federasyonları Başkan veya Genel Sekreterlerinin konuşmacı olarak davet edildiği seminerde, Türkiye Binicilik Federasyonu ilk defa Genel Sekreter Ali Küçük ile yer aldı. 24. Biniciliğe kabiliyetli ancak maddi imkânları sınırlı çocuklara binicilik eğitimi verilmesi amacıyla başlatılan Anadolu Süvarileri Kampları 2012 sezonunda da devam etti. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Binicilik Gelişim Projesi 3. Kamp dönemi Kastamonu da düzenlendi. Kamp boyunca sporcular aynı zamanda İngilizce, yüzme ve beden eğitimi dersleri de aldı. Projeye Türkiye'nin çeşitli illerinden (Muş- Samsun-Denizli-Antalya-Eskişehir-Gaziantep-Kastamonu) öğrenciler katıldı. İki yıl önce başlatılan projede daha önce Antalya (Orfe Atlıspor Kulübü) ve Eskişehir (Eskişehir Atlıspor Kulübü) kampları da gerçekleştirilmişti. TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU YÖNETİM KURULU

Türkiye Binicilik Federasyonu. Ekim Aralık 2008, 2009, Ocak-Eylül 2010. Faaliyetleri

Türkiye Binicilik Federasyonu. Ekim Aralık 2008, 2009, Ocak-Eylül 2010. Faaliyetleri Türkiye Binicilik Federasyonu Ekim Aralık 2008, 2009, Ocak-Eylül 2010 Faaliyetleri Faaliyet Dönemi: Ekim Aralık 2008 1. 2008 yılının son üç ayında FEI At Terbiyesi Challenge, Cumhuriyet Kupası, Pony Engel

Detaylı

Türkiye Binicilik Federasyonu. Ekim - Kasım - Aralık 2012, 2013, Ocak-Eylül 2014 Faaliyetleri

Türkiye Binicilik Federasyonu. Ekim - Kasım - Aralık 2012, 2013, Ocak-Eylül 2014 Faaliyetleri Türkiye Binicilik Federasyonu Ekim - Kasım - Aralık 2012, 2013, Ocak-Eylül 2014 Faaliyetleri Faaliyet Dönemi: Kasım Aralık 2012 1. 2012 yılının son 3 ayında FEI At Terbiyesi Challenge, Engel Atlama Türkiye

Detaylı

TÜRKĐYE BĐNĐCĐLĐK FEDERASYONU 2007 2008 FAALĐYETLERĐ

TÜRKĐYE BĐNĐCĐLĐK FEDERASYONU 2007 2008 FAALĐYETLERĐ TÜRKĐYE BĐNĐCĐLĐK FEDERASYONU 2007 2008 FAALĐYETLERĐ 1- Türkiye Binicilik Federasyonunun 85 yıllık logosunu değiştirerek, Türkiye Binicilik Federasyonunun tüm kurum kimliği çalışmasını modernize ederek

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 TASLAK FAALİYET PROGRAMI

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 TASLAK FAALİYET PROGRAMI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 TASLAK FAALİYET PROGRAMI GÜN AY FAALİYET ORGANİZASYON YER 03-04 OCAK 8 OCAK LİSANS SINAVI DİLA İSTANBUL 9 OCAK LİSANS SINAVI İASK İSTANBUL 10-11 OCAK ENGEL ATLAMA İSTANBUL

Detaylı

Türkiye Binicilik Federasyonu Yılı Ekim Aralık Dönemi Faaliyet Raporu

Türkiye Binicilik Federasyonu Yılı Ekim Aralık Dönemi Faaliyet Raporu Türkiye Binicilik Federasyonu 2016 Yılı Ekim Aralık Dönemi Faaliyet Raporu 07 Kasım 2016 tarihinde Ankara da yapılan Olağan Genel Kurul sonucunda Federasyon Başkanlığına Atıf Bülent Bora, Yönetim Kurulu

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015-2016 FAALİYET RAPORU 2002 yılında kano ve rafting federasyonu olarak kurulan federasyonumuz 2006 yılında rafting branşından ayrılarak Türkiye Kano Federasyonu adı altında

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 04-08 MAYIS 2016 GÖKTÜRK-KEMER/İSTANBUL 04 Mayıs 2016 Çarşamba VETERİNER KONTROLÜ : 11:00-13:00

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ENGEL ATLAMA TÜRKİYE PONY ŞAMPİYONASI KASIM 2017 GÖKTÜRK-KEMER/İSTANBUL

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ENGEL ATLAMA TÜRKİYE PONY ŞAMPİYONASI KASIM 2017 GÖKTÜRK-KEMER/İSTANBUL TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ENGEL ATLAMA TÜRKİYE PONY ŞAMPİYONASI 03-04-05 KASIM 2017 GÖKTÜRK-KEMER/İSTANBUL 03 KASIM CUMA 11:00 : VETERİNER KONTROLÜ (SADECE PIII YARIŞMASINA GİRECEK PONYLER İÇİN) 12:00

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2017 YILI AT TERBİYESİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 6-7-8 EKİM 2017 Göktürk / İstanbul 6.10.2017 CUMA YÜKSEK SINIF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1.AYAK YARIŞMA NO : 1 KATILIM : USTA BİNİCİLER

Detaylı

2016 YILI ATATÜRK KUPASI İNÖNÜ KUPASI TSYD KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI

2016 YILI ATATÜRK KUPASI İNÖNÜ KUPASI TSYD KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI ATATÜRK KUPASI İNÖNÜ KUPASI TSYD KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI ADANA ATLI SPOR KULÜBÜ 11-13 KASIM 2016 YÜREĞİR / ADANA YARIŞMA NO : 1 YÜKSEKLİK : 95 CM GENÇ, GENÇ

Detaylı

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Kick Boks ailesinin değerli üyeleri ve kıymetli misafirler, Türkiye Kick Boks Federasyonu son

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞKİNLER ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 18-20 MAYIS 2018 MASLAK/İSTANBUL YARIŞMA NO : 1 YÜKSEKLİK : 100 CM 18 Mayıs CUMA YETİŞKİN PRO

Detaylı

TÜRKİYE 2011 YILI FAALİYET PROGRAMI GÜN AY FAALİYETİN ADI ŞEHİR ÜLKE OCAK. 08 -- 21 OCAK EJU Büyükler Ortak Çalışma Kampı Mittersil AVUSTURYA

TÜRKİYE 2011 YILI FAALİYET PROGRAMI GÜN AY FAALİYETİN ADI ŞEHİR ÜLKE OCAK. 08 -- 21 OCAK EJU Büyükler Ortak Çalışma Kampı Mittersil AVUSTURYA 2011 YILI FAALİYET PROGRAMI GÜN AY FAALİYETİN ADI ŞEHİR ÜLKE OCAK 08 -- 21 OCAK EJU Büyükler Ortak Mittersil AVUSTURYA 15 -- 16 OCAK WORLD MASTERS Bakü AZARBAYCAN 29 -- 30 OCAK Dünya Kupası Bay Tiflis

Detaylı

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi Sıra No İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 14.02. - 30.09. DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Branş 1 Faaliyetin Adı SÜPER LİG 2. DEVRE 2 1. LİG 2. DEVRE 3 2. LİG 2. DEVRE 4 5 SÜPER LİG 1. DEVRE SÜPER

Detaylı

3) KG&CC Kış Ligi Final ayağı ayın ilk yarışma organizasyonu oldu. Kulübümüz sporcularından dereceye giren binicilerimiz şöyle:

3) KG&CC Kış Ligi Final ayağı ayın ilk yarışma organizasyonu oldu. Kulübümüz sporcularından dereceye giren binicilerimiz şöyle: Sevgili Üyelerimiz ve Sporcularımız, Organizasyon maratonun son ayını bitirdik. Günlük yaşamın sakinliğine hasret kaldığımız günler artık Haziran ile kulübümüze yerleşecek. Mayıs ayını anlatmak için bir

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

Türkiye Atletizm Federasyonu

Türkiye Atletizm Federasyonu Türkiye Atletizm Federasyonu 2013-2016 Eylül, 2016 2013-2016 Türkiye Atletizm Federasyonu olarak 2013 Eylül de iki kuşağı dopingden silinmiş bir federasyon olarak göreve başladık. Öncelikli hedefimiz dopingden

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER

BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER TBBDF 2009 YILI FAALİYET PROGRAMI TASLAĞI BOCCE (Raffa/Volo/Petank) FAALİYETLERİ BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER 1 Türkiye Raffa Şampiyonası Muhtelif Muhtelif 2 Türkiye Birinci Bocce Ligi (3 Etap) Muhtelif

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU CELAL BARLAS AT TERBİYESİ KUPASI FİNAL VE KLİNİK & ÜÇ GÜNLÜK YARIŞMA DERBY VE KLİNİK & ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMALARI 01-04 NİSAN 2010 YER: KLASSIS GOLF & COUNTRY CLUB/SİLİVRİ

Detaylı

T.C BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE KUPASI ÖZEL TALİMATI

T.C BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE KUPASI ÖZEL TALİMATI T.C BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE KUPASI ÖZEL TALİMATI TÜRKİYE KUPASI ÖZEL TALİMATI ANKARA-2010 Düzeltme 19.07.2013 BİRİNCİ KISIM Amaç,Kapsam,Dayanak ve Tanımlar 1.1 Amaç,Kapsam 1.1.1 Bu Talimatın

Detaylı

2017 YILI ATATÜRK KUPASI İNÖNÜ KUPASI TSYD KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI

2017 YILI ATATÜRK KUPASI İNÖNÜ KUPASI TSYD KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2017 YILI ATATÜRK KUPASI İNÖNÜ KUPASI TSYD KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 07-09 TEMMUZ 2017 MASLAK / İSTANBUL 07 Temmuz 2017 Cuma YARIŞMA NO : 1 : 100 CM GENÇ, GENÇ YETİŞKİN,

Detaylı

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL.

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. GSGM Desteği 50.000,00 Yurtiçi Faaliyetler 160.000,00 Sponsorluk Gelirleri

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI MAZDA JINBA ITTAI KUPASI 2018 BİNİCİLİK YARIŞMALARI II. AYAK Mazda Motor Logistics Europe N.V. Merkezi Belçika İstanbul Şubesi 24-25 MART 2018 GÖKTÜRK 24 Mart 2018

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

ATATÜRK KUPASI İSMET İNÖNÜ KUPASI ÖZEL TALİMATI

ATATÜRK KUPASI İSMET İNÖNÜ KUPASI ÖZEL TALİMATI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ATATÜRK KUPASI İSMET İNÖNÜ KUPASI ÖZEL TALİMATI 31.10.2016 ISTANBUL-2016 ATATÜRK KUPASI ve İSMET İNÖNÜ KUPASI ÖZEL TALİMATI BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR 2012-2013 KATILDIĞIMIZ SPOR VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. B. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Arş. Gör. Görkem

Detaylı

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 Ülkemiz hentbolu için yapılan çalışmalar sonucunda 1980-1995 yılları arasında tüm ülke tarafından tanınmış ve tercih edilen bir spor branşı haline gelmiş ve Türk hentbolu o yıllar

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2010 YILI YILDIZLAR, GENÇLER, GENÇ-YETİŞ., USTALAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GRAND PRIX VE ETHEM TRAK GENÇLER ÖZEL ÖDÜLÜ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI BURSA ATLISPOR KULÜBÜ 15-17 EKİM

Detaylı

T.C BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE KUPASI ÖZEL TALİMATI

T.C BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE KUPASI ÖZEL TALİMATI T.C BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE KUPASI ÖZEL TALİMATI ANKARA-2010 1.Düzeltme 19.07.2013 2.Düzeltme 16.12.2013 BİRİNCİ KISIM Amaç,Kapsam,Dayanak ve Tanımlar 1.1 Amaç,Kapsam 1.1.1 Bu Talimatın

Detaylı

TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI EKİM 2012 - EYLÜL 2014 YILLARI ARASI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI EKİM 2012 - EYLÜL 2014 YILLARI ARASI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI EKİM - EYLÜL 2014 YILLARI ARASI FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4. Mali Genel Kurulunda Delegelerimizin bilgisine sunulmak üzere 14 Ekim 30 Eylül 2014 tarihleri arasını

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

TEAM CUP - MINI TEAM CUP

TEAM CUP - MINI TEAM CUP TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2017 YILI KEMER COUNTRY CLUB TEAM CUP - MINI TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları 11-12 Mart 2017 Göktürk - İSTANBUL 11 Mart 2017 Cumartesi 1. Yarışma VATAN KUPASI 60-70-80 cm

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK SPORU ÖZGÇMİŞ PUN TLOSU daylar sadece bir kategoriden puan alırlar KTGORİ 100 90 80 RTİSTİK İMNSTİK 1-Olimpiyat, ünya, vrupa Şampiyonası veya ünya Kupasından birine katılmış. 1-n az 10 ülkenin katılımı

Detaylı

6. Milli Takım Secim Kriterleri

6. Milli Takım Secim Kriterleri 6. Milli Takım Secim Kriterleri 2015 Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası(25m) İlan edilen barajları gecen sporcular Barajları gecen sporcuların antrenörleri Barajı na göre kadroya davet edilirler. barajını

Detaylı

2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL ENGEL ATLAMA BÖLGE ŞAMPİYONASI

2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL ENGEL ATLAMA BÖLGE ŞAMPİYONASI 2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL ENGEL ATLAMA BÖLGE ŞAMPİYONASI DİLA ATLI SPOR KULÜBÜ İSHAKLI BEYKOZ/İSTANBUL 30 NİSAN - 03 MAYIS 2015 30 Nisan 2015 Perşembe 1- YARIŞMALAR DIŞI KOŞMAK

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2016 YILI TBMM BAŞKANLIĞI KUPASI GENELKURMAY BAŞKANLIĞI KUPASI ANKARA VALİLİĞİ, GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ TRT GENEL

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 EGE ÜNİVERSİTESİ Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça,

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 YILI PONY ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI & TEŞVİK YARIŞMALARI

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 YILI PONY ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI & TEŞVİK YARIŞMALARI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 YILI PONY ENGEL ATLAMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI & TEŞVİK YARIŞMALARI DİLA ATLI SPOR KULÜBÜ 03-06 ARALIK 2015 İSHAKLI-BEYKOZ/İSTANBUL AT TERBİYESİ TEŞVİK 3 ARALIK 2015 PERŞEMBE

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TBF AT TERBİYESİ LİGİ FİNAL & CHALLENGE YARIŞMALARI 8-10 HAZİRAN 2018 Kemerburgaz / İstanbul YARIŞMA NO : 1 TEŞVİK 8 Haziran 2018 Cuma Saat : 12:00 KATILIM : YETİŞKİN BİNİCİLER

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA

BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA BODRUMLU ATLETLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 6 REKOR 14 MADALYA Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterlar Kulübü tarafından İstanbul da düzenlenen Türkiye Atletizm Masterlar Salon Şampiyonası na Bodrum

Detaylı

İSTANBUL PONY PI LİGİ YARIŞMALARI

İSTANBUL PONY PI LİGİ YARIŞMALARI 2018 YILI İSTANBUL PONY PI LİGİ YARIŞMALARI Pre Voltij - Carousel - Caprilli - Equifun II. AYAK 01 NİSAN 2018 1 Nisan 2018 Pazar Pre VOLTİJ (AT ÜZERİNDE JİMNASTİK) TAKIM YARIŞMASI Saat : 09.00 YARIŞMA

Detaylı

2017 YILI BAŞKENT BİNİCİLİK KULÜBÜ ÖZEL ÜNVAN ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI

2017 YILI BAŞKENT BİNİCİLİK KULÜBÜ ÖZEL ÜNVAN ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2017 YILI BAŞKENT BİNİCİLİK KULÜBÜ ÖZEL ÜNVAN ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 28 EYLÜL-01 EKİM 2017 GÖLBAŞI / ANKARA YARIŞMA NO : 1 4-5 YAŞ HARİÇ HER YAŞ ATLA () (PI-PII-PIII BİNİCİLER)

Detaylı

2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL İL ŞAMPİYONASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI

2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL İL ŞAMPİYONASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL İL ŞAMPİYONASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI DİLA ATLI SPOR KULÜBÜ İSHAKLI BEYKOZ/İSTANBUL 30 NİSAN - 03 MAYIS 2015 30 Nisan 2015 Perşembe 1- YARIŞMALAR

Detaylı

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Tarih ; - - Ağustos 0 Spor Salonu ; Yeni Erzurum Spor Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç ve Büyük Ferdi - Kata ve Kumite Kurallar ; WKF Kuralları Kayıtlar ; Kayıt formları

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde:1-Bu talimatın amacı, Türkiye Dağcılık Federasyonu bünyesinde yer alan dağcılık, spor

Detaylı

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER T.C. EGE ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER Bornova ĠZMĠR 2014 A. ARTĠSTĠK

Detaylı

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013-2014 FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013-2014 FAALİYET RAPORU 2012 yılında gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulda, sizlerin desteği ile yeniden yola çıkmıştık, yoğun faaliyetleri geride bırakarak 2014 Olağan Mali Genel Kurulu için yeniden bir aradayız. Geçtiğimiz iki

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI İASK KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2.AYAK

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI İASK KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2.AYAK TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI İASK KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2.AYAK 19-20 MART 2016 MASLAK-İSTANBUL 18 Mart 2016 Cuma Başlangıç Saati:18:00 PONY FESTİVALİ YARIŞMA NO : 1 YÜKSEKLİK : 30

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI II.AYAK

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI II.AYAK TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2018 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI II.AYAK 17-18 MART 2018 MASLAK-İSTANBUL 17 Mart 2018 Cumartesi Başlangıç Saati: 09:00 YARIŞMA NO : 1 YÜKSEKLİK : 100

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil

Detaylı

TÜRKĠYE KUPASI ÖZEL TALĠMATI

TÜRKĠYE KUPASI ÖZEL TALĠMATI T.C BĠNĠCĠLĠK FEDERASYONU BAġKANLIĞI TÜRKĠYE KUPASI ÖZEL TALĠMATI ANKARA-2010 TÜRKĠYE KUPASI ÖZEL TALĠMATI BĠRĠNCĠ KISIM Amaç,Kapsam,Dayanak ve Tanımlar 1.1 Amaç,Kapsam 1.1.1 Bu Talimatın amacı, Türkiye

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2014 YILI TBMM KUPASI GENELKURMAY BAŞKANLIĞI KUPASI ANKARA VALİLİĞİ, GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARA HARP OKULU KOMUTANLIĞI GENÇLİK ve SPOR HİZMETLERİ

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU Hazırlayanlar : Ali AKYOL (Şube Müdürü) Halil

Detaylı

2016 YILI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI

2016 YILI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2016 YILI TÜRKİYE KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI DİLA ATLISPOR KULÜBÜ 12-14 AĞUSTOS 2016 İshaklı BEYKOZ-İSTANBUL 12 Ağustos 2016 Cuma 85 cm TÜRKİYE KUPASI 1.AYAK YARIŞMA NO : 1 YÜKSEKLİK : 85 cm KATILIM

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2014 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL ENGEL ATLAMA BÖLGE ŞAMPİYONASI DİLA ATLI SPOR KULÜBÜ İSHAKLI BEYKOZ/İSTANBUL 01-04 MAYIS 2014 01 Mayıs 2014 Perşembe

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL İL ŞAMPİYONASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI

2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL İL ŞAMPİYONASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2015 YILI İSTANBUL BİNİCİLİK İL TEMSİLCİLİĞİ İSTANBUL İL ŞAMPİYONASI ENGEL MA YARIŞMALARI DİLA ATLI SPOR KULÜBÜ İSHAKLI BEYKOZ/İSTANBUL 30 NİSAN - 03 MAYIS 2015 30 Nisan 2015 Perşembe 1- YARIŞMALAR DIŞI

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2.AYAK

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2.AYAK TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2.AYAK 26-27 MART 2016 MASLAK-İSTANBUL 26 Mart 2016 Cumartesi Başlangıç Saati: 09:00 YARIŞMA NO : 1 YÜKSEKLİK : 100

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 18 Ocak 15 Şubat 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 10 Şubat Çarşamba günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Sahasında yapılan İstanbul Atletizm Şampiyonasına yıldız takımımız ile katıldık.

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 08 MART 2008 CUMARTESİ SABAH TÜM ATLARIN VETERİNER KONTROLU YENİ BİNİCİLER YAZILI SAAT:09.00 SAAT: YARIŞMA AT TER

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 08 MART 2008 CUMARTESİ SABAH TÜM ATLARIN VETERİNER KONTROLU YENİ BİNİCİLER YAZILI SAAT:09.00 SAAT: YARIŞMA AT TER TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÜÇ GÜNLÜK YARIŞMA ESKİŞEHİR ATLI SPOR KULÜBÜ 08 09 MART 2008 TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 08 MART 2008 CUMARTESİ SABAH TÜM ATLARIN VETERİNER KONTROLU YENİ BİNİCİLER YAZILI

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TOHM, ANKARA, 09.04.2017 Eskrimde dikkat çeken sonuçlar almaya başladık. 94 yıllık Türk eskrim tarihi ve Türk spor tarihine altın harflerle yazılacak

Detaylı

MÜSABAKA KURALLARI: ve talimatları çerçevesinde gerçekleşecektir.

MÜSABAKA KURALLARI: ve talimatları çerçevesinde gerçekleşecektir. MÜSABAKA TARİHİ : 12-16 Ağustos 2015 MÜSABAKA YERİ : ENKA yüzme havuzu İstinye/İstanbul MÜSABAKA TEKNİK TOPLANTISI : 11 Ağustos 2015 Saat: 16:00 Müsabakaların yapılacağı havuz MÜSABAKA KATILIM YAŞI : Bayan

Detaylı

02-03 KASIM 2013 TARİHLİ ÇALIŞTAY VE 20 KASIM 2013 TARİHLİ YÖNETİM KURULU KARARI İLE 2014 YILINDA UYGULANACAK KURALLAR VE UYGULAMALAR DUYURUSUDUR.

02-03 KASIM 2013 TARİHLİ ÇALIŞTAY VE 20 KASIM 2013 TARİHLİ YÖNETİM KURULU KARARI İLE 2014 YILINDA UYGULANACAK KURALLAR VE UYGULAMALAR DUYURUSUDUR. 02-03 KASIM 2013 TARİHLİ ÇALIŞTAY VE 20 KASIM 2013 TARİHLİ YÖNETİM KURULU KARARI İLE 2014 YILINDA UYGULANACAK KURALLAR VE UYGULAMALAR DUYURUSUDUR. 1. Sezon başında triatlon yarışlarına giren sporculara

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5035 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 26/9/2006 No : 2006/11061 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5693 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 13/9/2010 No : 2010/956 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No :

Detaylı

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI Tarih Saat Faaliyet Faaliyet Yeri 09:00-14:00 Aerobik Cimnastik Programlı Antrenman 09:00-19:00 Trampolin Cimnastik Programlı Antrenman Artistik Cimnastik Salonu 11:00-16:30

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2013 FAALİYET RAPORU TYF Pirat Sınıf Komitesi Seçimi (Ocak 2013 İstanbul) Başkan: Murat Suntay Başkan Yardımcıları: Burak Cora Çağlan Kuruner Genel Sekreter:

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

İSTANBUL ATLI SPOR KULÜBÜ

İSTANBUL ATLI SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE KUPASI 2013 ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI (E+, D, C, B, BAYANLAR, VETERANLAR) İSTANBUL ATLI SPOR KULÜBÜ 02-04 AĞUSTOS 2013 MASLAK/İSTANBUL 02 Ağustos 2013 Cuma YARIŞMA

Detaylı

4x4x2 COUNTRY FEST PROGRAM AKIŞI. 10:00 1000 ATLI & DÖRTKURTLAR Binicilik Engel Atlama Kupası (Yükseklik 110cm Ödüllü) ALEM Fm Canlı Müzik Yayını

4x4x2 COUNTRY FEST PROGRAM AKIŞI. 10:00 1000 ATLI & DÖRTKURTLAR Binicilik Engel Atlama Kupası (Yükseklik 110cm Ödüllü) ALEM Fm Canlı Müzik Yayını 4x4x2 COUNTRY FEST PROGRAM AKIŞI 10:00 1000 ATLI & DÖRTKURTLAR Binicilik Engel Atlama Kupası (Yükseklik 110cm Ödüllü) ALEM Fm Canlı Müzik Yayını 11:00 Köpekli Yarışmalar için Kayıt Başlangıcı NESPRESSO

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Karar Tarih: 11/04/2018 Karar No : 168 Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları içerisinde olup, amatör takımlar arasında spor

Detaylı

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum Kayıt Tarihi ; 4 Ağustos 04 Müsabaka Tarihi ; 5-7 Ağustos 04 Spor Salonu ; Erzurum Buz Hokey Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç Büyük ve Veteranlar Ferdi - Kata ve Kumite

Detaylı

2017 YILI YENİ BİNİCİLER - KADINLAR - VETERANLAR VE YETİŞKİN BİNİCİLER TÜRKİYE KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI

2017 YILI YENİ BİNİCİLER - KADINLAR - VETERANLAR VE YETİŞKİN BİNİCİLER TÜRKİYE KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 2017 YILI YENİ BİNİCİLER - KADINLAR - VETERANLAR VE YETİŞKİN BİNİCİLER TÜRKİYE KUPASI ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 30 Haziran 2017 Cuma YARIŞMA NO : 1 YÜKSEKLİK : 85 cm KATILIM KUPA : YENİ VE YILDIZ BİNİCİLER

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI İASK KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 1.AYAK

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI İASK KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 1.AYAK TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2016 YILI İASK KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI 1.AYAK 20-21 ŞUBAT 2016 MASLAK-İSTANBUL 19 Şubat 2016 Cuma Başlangıç Saati:18:00 PONY FESTİVALİ YARIŞMA NO : 1 YÜKSEKLİK :

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2017 GÜNCELLENMİŞ OLİMPİK MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu; 2020 Tokyo Olimpiyatları hedeflerini, Olimpik Milli Takım performansını

Detaylı

2015 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI II.AYAK

2015 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI II.AYAK TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 YILI KAYA BABAN KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI II.AYAK 14-15 MART 2015 MASLAK-İSTANBUL 13 Mart 2015 Cuma Başlangıç saati: 18:00 İASK KUPASI PONY FESTİVALİ YARIŞMA

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 YILI KG&CC KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI I. AYAK 28 ŞUBAT - 01 MART 2015 KEMERBURGAZ - İSTANBUL

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 YILI KG&CC KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI I. AYAK 28 ŞUBAT - 01 MART 2015 KEMERBURGAZ - İSTANBUL TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU 2015 YILI KG&CC KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI I. AYAK 28 ŞUBAT - 01 MART 2015 KEMERBURGAZ - İSTANBUL 2. Yarışma KG&CC Kupası 6. Yarışma RADYO D Ligi 1. Ayak 2. Yarışma

Detaylı

TÜRKİYE KÜREK FEDERASYONU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KÜREK FEDERASYONU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KÜREK FEDERASYONU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 2012 Kasım ayındaki seçimlerden sonra yeni bir yönetim kurulu ve teknik kadro ile çalışmalarına başlayan federasyonumuz 2013- sezonları arasında

Detaylı