TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ"

Transkript

1 GENEL HÜKÜMLER TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ AMAÇ MADDE 1-Bu yönergenin amacı 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ile buna dayalı olarak çıkarılan Kamu Konutları yönetmeliğinde belirlenen personele Üniversite konutlarının tahsis şekli, oturma süresi ve yönetimine ait usul ve esasları ile uygulamaya dair diğer hususları takip etmektir. KAPSAM MADDE 2-Bu yönerge, Üniversite personelinin yararlanmaları için yaptırılan, satın alınan, kiralanan veya başka kurumlara ait olup kullanma izni alınan Üniversite konutlarını kapsar. TANIMLAR MADDE 3- Bu Yönergede Geçen; a)üniversite :Trakya Üniversitesini b)komisyon :Bu Yönergeye göre oluşturulacak Konut Tahsis Komisyonunu, c)konutlar Amiri :Komisyonun Madde9 daki işlemleri yürütmek üzere Rektörlükçe görevlendirilen Komisyon Üyesini ifade eder. MADDE 4/a- Üniversite Rektörüne, idari personele konut tahsisi konusunda bu yönerge ile tanınan idari takdir yetkisi; 2547 Sayılı Yasanın 13. Maddesi uyarınca, gerek kapasiteyi rasyonel şekilde kullanarak, Üniversitede düzenli çalışmayı kurmak ve sosyal hizmetleri sağlamak, gerekse idari gözetim ve denetimi yerine getirmekle görevli ve yetkili bulunmasının doğal sonucudur. Kaloriferli ve sobalı konutların ayrı ayrı %20 sinin tahsis ve kullanma yetkisi Rektöre aittir. 4/b-Rektör kontenjanından konut tahsis edilen personelin lojmanda kalma süresi Rektörün görev süresi kadardır. Bu kişiler Rektörün görev süresinin bitimini takip eden iki ay içinde konutlarını boşaltmak zorundadırlar. YÜRÜTME ORGANLARI MADDE 5-Üniversite konutlarının tahsisi ile ilgili işlemler Rektörlük gözetimi ve denetimi altında aşağıdaki organlar tarafından yürütülür. a)konut Tahsis Komisyonu b)konutlar Amiri MADDE 6-Komisyon, biri Rektör Yardımcısı olmak üzere Rektör tarafından görevlendirilen üç üyeden oluşur.

2 MADDE 7-Komisyon, konutlarda uyulması gereken esasları tespit eder. Görev, Sıra Tahsisli konut talebinde bulunanların puanlarını hesaplar ve konuta giriş sıralarını düzenler. Yapılacak tahsisi ve dağıtım listelerini öneri halinde hazırlayarak Rektörün onayına sunar. MADDE 8- Sıra tahsisli konutlarla ilgili olmak üzere komisyon, her ayın ilk haftasında puanlama durumunu tespit eder. MADDE 9-Konutlar Amiri komisyonun sekreterlik işlerini yürütür. Dosya ve diğer evrakların korunmasından sorumludur. Komisyonun kararlarını uygular. Konut teslim etme ve alma tutanaklarını onaylar. Konutun içinde ve dışında görülebilecek her türlü aksaklıkların giderilmesi ve denetlenmesi için önlem alır. KONUT TİPLERİ MADDE 10-Üniversite konutları tip ve ısınma bakımından; 1-Kaloriferli Konutlar, 2-Sobalı Konutlar. Şeklinde gruplara ayrılır. Konutların gruplara göre tahsis oranları: MADDE 11- Kaloriferli Konutların tamamının %20 si Rektör kontenjanı, %70 i Akademik, %10 İdari, Sobalı konutların tamamının %20 si Rektör kontenjanı, %30 u Akademik, %50 si İdari personele tahsis edilir. MADDE 12- Üniversite konutları Akademik ve İdari personele aşağıda belirtilen dört gruba göre dağıtılır. a)görev tahsisli konutlar, b)hizmet tahsisli konutlar, c)sıra tahsisli konutlar. MADDE 13-Akademik personelden Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent, Öğretim Görevlisi ve idari personelden Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcısı, Daire Başkanı, Fakülte, Enstitü, ve Yüksekokul Sekreterleri, Hukuk Müşaviri, Hastane Başmüdürü, Hastane Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü, Sivil Savunma Uzmanı, Başhemşireye verilecek konutlar görev tahsisli konutlar niteliğindedir. Bunların dışında tüm personele verilen konutlar sıra tahsisli konutlar niteliğindedir. MADDE 14-Normal çalışma saatleri ile sınırlandırılması mümkün olmadığı için görev başında bulundurulması gerekli olan makam şoförü, koruma görevlisi, hemşire gibi personele tahsis edilen konutlar hizmet tahsisli konutlar niteliğindedir. MADDE 15-Akademik personelin ve kendisine görev tahsisli konut verilmiş idari personelin dışında kalan personele, Kamu Konutları Yönetmeliğine ekli(4) sayılı cetvelde gösterilen puanlar dikkate alınarak tahsis edilen konutlar sıra tahsisli konutlar dır.

3 PUANLAMA, SIRALAMA, YARARLANMA VE OTURMA SÜRELERİ MADDE16-Puanlamada Kamu Konutları Yönetmeliğinin (4) sayılı cetvelinde belirtilen sıra tahsisli konutların sayısal değerleri esas alınır. Ancak mevcut konutların gerek tip çeşitliliği, gerekse sayı itibariyle yetersiz olmaları bakımından görev tahsisli konutların tahsisinde Kamu Konutları Yönetmeliğinin 8. Maddesi uygulanır. a)eşit puanlı akademik ve idari ünvanlar arasında Trakya Üniversitesinde geçen hizmet süresi fazla olan ünvan sahibine öncelik verilir. b)konut değişikliği Yönetmelikteki dağıtım esaslarına uygun olarak Komisyon kararı ile yapılır. MADDE 17-Eşlerden her ikisi de Üniversitede görevli ise yalnız birine konut tahsis edilir. Eşlerin puanları birleştirilmeyip bunlardan yüksek olan puan dikkate alınır. Eşlerden birisinin Üniversiteden ayrılması halinde konutta kalan eş oturma süresi bitinceye kadar ikamete devam eder. MADDE 18-Konutlarda görevlinin kendisi, eş ve çocukları ile kanunen bakmakla yükümlü oldukları aile bireyle birlikte oturabilirler. Konutlar kısmen veya tamamen kiralanamaz, devredilemez. MADDE 19- Eşi veya kendisi bu haktan yararlanmış olan ve ikinci kez müracaat eden personelin bu talebi ilk kez bu haktan yararlanacaklardan sonra değerlendirmeye alınır. MADDE 20-Görev ve Hizmetleri gereği konut tahsisi yapılan bu kişiler bu tahsisli konutlarda, tahsisi esas olan görev veya hizmetin devamı süresince oturabilirler. Sıra tahsisli konutlarda ise oturma süresi beş yıldır. Bu sürenin tamamlanmasından sonra Komisyon tarafından zorunluluk görülmesi veya konuttan yararlanacak başka birinin olmaması halinde şartlı olarak görevlinin oturmaya devam etmesine izin verilebilir. MADDE 21-Konut kiraları, ilgili mevzuata göre hesaplanarak konutta oturandan idarece tahsil edilir. MADDE 22-Konutta oturanlar, kanun, tüzük, yönetmelik ve yönergelere idarenin koyacağı kurallara uymak; konutun iyi kullanılmasını sağlamak, yıpranmasını önlemek, konut içinde ve çevresinde örf, adet, anane ve ahlak kurallarına aykırı davranışlarda bulunmamak, konutlarda izinsiz tadilat yapmamak, kafes kuşları ve akvaryum balıkları, ev kedisi ve köpeği dışında hayvan beslememek, konutu boşaltırken demirbaşları ve diğer aksesuarları kullanılır biçimde eksiksiz ve tam olarak idareye teslim etmekle yükümlüdür.

4 MADDE 23-Bu yönerge kapsamına giren: a)görev ve hizmet tahsisli konutlarda oturanlar tahsise esas görevin sona erdiği tarihten itibaren iki ay içinde konuttan çıkmak zorundadır. Bu süre komisyonun teklifi ve Rektör ün onayı ile en fazla iki ay daha uzatılabilir. b)sıra tahsisli konutlarda oturanlar beş yıllık oturma süresinin bitiminden itibaren on beş gün veya yararlanacak başka birinin olmaması halinde idarece yapılacak tebligattan itibaren emeklilik, istifa, nakil ve her ne sebeple olursa olsun memuriyet sıfatı kalkanlar ilişkilerinin kesilmesinden itibaren iki ay içinde konuttan çıkmak zorundadırlar. c)konutta oturmakta iken ölenlerin aileleri ölümden itibaren altı ay içinde konutu boşaltırlar. ç)kendisine tahsisi yapıldıktan sonra oturma koşullarını taşımadıkları anlaşılanlar yapılacak tebligat tarihinden itibaren iki ay içinde konutu boşaltırlar. d)bir yıldan kısa süreli staj, kurs ve tedavi amacıyla ayrılanlardan Üniversite ile ilişiği kesilmeyenler ile 2547 sayılı kanunun 38. Ve 39. Maddelerine göre yurt içinde veya yurt dışında görevlendirilenlerin aileleri normal sürelerinin bitimine kadar konutta kalabilirler. MADDE 24-Konutlar bir önceki maddede belirtilen süreler içinde boşaltılmazsa idarece mülki makamlara başvurulur. Bu başvuru üzerine başka bir bildirime gerek kalmadıkça kolluk kuvveti aracılığıyla konut bir hafta içinde zorla boşaltılır. Buna karşı idareye veya yargı mercilerine yapılacak başvuru boşalttırma işlemine durduramaz. MADDE 25-Ocak ayında yapılan konut tahsis sıralaması sıra tahsisliler için takip eden Temmuz ayındaki sıralamaya kadar geçerli olur. Bu aylar arasında yapılan yeni konut istek başvuruları puanları ne olursa olsun ilan edilmiş puan sıralarını değiştiremez. Temmuz ayında ilan edilen sıralamada aynı şekilde Ocak ayına kadar yeni başvurularla değiştirilemez. MADDE 26-Kendilerine konut tahsis edilenler tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde konuta yerleşmezlerse sıraları iptal edilir. Bu kişiler yeniden talepte bulunursa başvuru yeni yapılmış sayılır. MADDE 27- Görev yaptıkları ilin sınırları içerisinde kendisine veya eşine ait konutu bulunan akademik ve idari personele konut tahsis edilmez. Konutu olup da yönergenin yürürlük tarihinden önce kendilerine konut tahsis edilenler bu yönergenin yürürlük tarihinden itibaren 6 ay içinde lojmanları boşaltırlar. MADDE 28-Kamu konutları kanununun 4 sayılı puanlama cetvelinin hesabında; personelin aylık ve özlük hakları ile ilgili gelirleri hariç olmak üzere kendisinin veya kanunen bakmakla mükellef bulunduğu ve konutta birlikte oturacağı aile fertlerinin konut gelirleri için -10 ve diğer tüm sürekli gelirleri için -10 puan düşürülür. MADDE 29- Konut tahsis yönetmeliği ile kendilerine Görev ve Sıra Tahsisli Konut verilmesi öngörülen akademik ve idari personelin geçici görevlendirmeleri hariç lojmanın bulunduğu belediye sınırları içinde görev yapması şartı aranır.

5 SON HÜKÜMLER MADDE 30- Bu yönerge Üniversite Senatosunca kabul ve Rektörlükçe duyurulduğu tarihte yürürlüğe girer. HÜKÜM BULUNMAYAN HALLER MADDE 31- (1)Bu Yönergede hüküm bulunmayan hallerde Kamu Konutları Yönetmeliği ile ilgili diğer mevzuat hükümleri uygulanır. MADDE 32- Bu yönerge Rektör tarafından yürütülür. EK GEÇİCİ MADDE 2-Yasa gereği satılacak konutları satılması durumunda tahsis gerekçe ve hükümleri ortadan kalkar.

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ / /2006 YÖNERGE İdari ve Mali İşler Daire Bşk. NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ GENEL HÜKÜMLER Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı,2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ile ilgili bu kanuna bağlı olarak

Detaylı

28 Haziran 2011 tarih ve 56/4 sayılı Senato Kararı ile kabul edilmiştir.

28 Haziran 2011 tarih ve 56/4 sayılı Senato Kararı ile kabul edilmiştir. 28 Haziran 2011 tarih ve 56/4 sayılı Senato Kararı ile kabul edilmiştir. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı Giresun

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ 19.11.2009 tarih ve 2009/221 sayılı Senato Kararı ile kabul edilmiştir. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ Amaç ve Dayanak: Madde 1: Bu Yönerge, Ondokuz Mayıs Üniversitesi personelinin yararlanması

Detaylı

Kapsam MADDE 2- Bu esaslar, Mustafa Kemal Üniversitesine bağlı kamu konutlarını kapsar.

Kapsam MADDE 2- Bu esaslar, Mustafa Kemal Üniversitesine bağlı kamu konutlarını kapsar. I MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI TAHSİS YÖNERGESİ Amaç ve Dayanak MADDE1- Bu esasların amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarihli Kamu Konutları Yönetmeliği gereğince, Mustafa

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ Amaç: Madde 1: İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü personelinin yararlanması için inşa ettirme, satın alma, bağış ve kiralama suretiyle sağlanan konutların

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Kapsam ve Konut Türleri

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Kapsam ve Konut Türleri ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Kapsam ve Konut Türleri Amaç Madde 1- Bu Yönerge; Atatürk Üniversitesi ne ait kamu konutlarına başvuru, tahsis şekli,

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi personelinin yararlanması

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ AMAÇ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1. Bu yönergenin amacı Düzce Üniversitesi mülkiyetinde olan ya da üniversiteye tahsis edilmiş olan konutların üniversite

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK

BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK AMAÇ Madde 1: Bu Yönergenin amacı Uludağ Üniversitesi konutlarının kurum personeline tahsis şekli, oturma süresi, v.b. konulara

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesi

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesi GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesi Amaç Madde 1- Bu Yönerge 2946 Sayılı Kamu Konutları Kanununun 2 nci maddesi ile 16.07.1984 tarih ve 84/8345 sayılı Kamu Konutları Yönetmeliği çerçevesinde

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Harran Üniversitesine ait konutların tahsis şeklini, oturma süresini, kira, bakım,

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, Harran Üniversitesi konutlarının tahsis şekli, oturma süresi, kira, bakım, onarım

Detaylı

KAMU KONUTLARI KANUNU

KAMU KONUTLARI KANUNU 6227 KAMU KONUTLARI KANUNU Kanun Numarası : 2946 Kabul Tarihi : 9/11/1983 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 11/11/1983 Sayı : 18218 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 22 Sayfa : 866 * * * Bu Kanun ile

Detaylı

TURKCELL, TÜRK EĞİTİM VAKFI VE FORD OTOSAN TARAFINDAN YAPTIRILAN VE VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TAHSİS EDİLEN KONUTLARA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ

TURKCELL, TÜRK EĞİTİM VAKFI VE FORD OTOSAN TARAFINDAN YAPTIRILAN VE VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TAHSİS EDİLEN KONUTLARA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ TURKCELL, TÜRK EĞİTİM VAKFI VE FORD OTOSAN TARAFINDAN YAPTIRILAN VE VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TAHSİS EDİLEN KONUTLARA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Türkcell, Türk

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI Amaç: Madde 1: İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü personelinin yararlanması için inşa ettirme, satın alma, bağış ve kiralama suretiyle sağlanan konutların

Detaylı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu nun tarihli ve sayılı Kararı ile kabul edilmiştir.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu nun tarihli ve sayılı Kararı ile kabul edilmiştir. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu nun 25.02.2019 tarihli ve 2019.05.27 sayılı Kararı ile kabul edilmiştir. T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ. Kamu Konutları Yönergesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ. Kamu Konutları Yönergesi GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Kamu Konutları Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: Madde 1: Bu Yönergenin amacı; Gaziantep Üniversitesine ait kamu konutlarının tahsis ve tahliyesine ilişkin usul ve esaslarını, konutların

Detaylı

T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi personelinin

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI KONUT TAHSİS YÖNERGESİ

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI KONUT TAHSİS YÖNERGESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ Amaç ve dayanak MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığına tahsis edilen konutların personele tahsisine ve boşaltılmasına ilişkin usul ve esasları belirlemek

Detaylı

T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi personelinin

Detaylı

Dayanak MADDE tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Kamu Konutları Yönetmeliğine dayalı olarak çıkartılmıştır.

Dayanak MADDE tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Kamu Konutları Yönetmeliğine dayalı olarak çıkartılmıştır. Senato Kabul Tarihi : 03.02.2017 tarihli ve 2017-21 ORDU ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarihli

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, Harran Üniversitesi konutlarının tahsis şekli, oturma süresi, kira, bakım, onarım

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç Madde 1) Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu na ve buna dayalı Kamu Konutları Yönetmeliği

Detaylı

KONUT TÜRLERİ VE BELİRLENMESİ

KONUT TÜRLERİ VE BELİRLENMESİ KONUT TÜRLERİ VE BELİRLENMESİ Şırnak Üniversitesi mülkiyetinde bulunan kamu konutları tahsis esaslarına göre üç gruba ayrılır: (a) Görev tahsisli konutlar (b) Sıra tahsisli konutlar (c) Hizmet tahsisli

Detaylı

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE KULLANMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE KULLANMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE KULLANMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Üniversitede çalışan

Detaylı

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ 148 EK 13 1.0. AMAÇ VE KAPSAM Bu Yönerge; 2946 Sayılı Kamu Konutları Kanunu ile Kamu Konutları Yönetmeliği ne göre, TÜBİTAK Gebze Konutları ndan yararlanma usul ve esaslarını

Detaylı

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam: BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1 - Bu Yönergenin amacı 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ile Kamu Konutları Yönetmeliği

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI Amaç: Madde 1: İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü personelinin yararlanması için inşa ettirme, satın alma, bağış ve kiralama suretiyle sağlanan konutların

Detaylı

ANKARA SİVİL SAVUNMA ARAMA VE KURTARMA BİRLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

ANKARA SİVİL SAVUNMA ARAMA VE KURTARMA BİRLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ ANKARA SİVİL SAVUNMA ARAMA VE KURTARMA BİRLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1-Amacı; Ankara Sivil Savunma Arama ve Kurtarma

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ Amaç: BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, 2946

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler TBMM BAŞKANLIĞI İDARİ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE ZORUNLU STAJ, BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VE BECERİ EĞİTİMİ GÖRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM Başkanlık Makamının

Detaylı

GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI KONUT TÜZÜĞÜ

GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI KONUT TÜZÜĞÜ GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI KONUT TÜZÜĞÜ [(4.3.1998 R.G. 23 A.E. 103 Sayılı Tüzüğün), (25.9.1998 R.G.101 A.E. 517), (25.3.2002 R.G.35 A.E. 166), (8.6.2009 R.G. 98 A.E. 419), (28.1.2015 R.G. 16 A.E.

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi ne ait konutların, Üniversite personeline

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç: MADDE 1- Bu yönerge Şırnak Üniversitesi personelinin yararlanması için; inşa edilen, satın alınan, kiralanan, herhangi bir yolla üniversitenin

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1-657 sayılı

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı Personeline Tahsis Edilen Kamu Konutlarına İlişkin Uygulama Yönergesi

Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı Personeline Tahsis Edilen Kamu Konutlarına İlişkin Uygulama Yönergesi Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı Personeline Tahsis Edilen Kamu Konutlarına İlişkin Uygulama Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde-1 Bu yönergenin amacı Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı personeline

Detaylı

MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, FMV Işık Üniversitesi lojmanlarının, üniversite akademik ve idari personeline

MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, FMV Işık Üniversitesi lojmanlarının, üniversite akademik ve idari personeline IŞIK ÜNİVERSİTESİ LOJMAN TAHSİSİ ve KULLANIMI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, FMV Işık Üniversitesi lojmanlarının, üniversite akademik ve idari personeline tahsis şekli, süresi, koşulları,

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ 2013 1 EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ : Madde 1 : Bu Yönerge nin amacı Ege Üniversitesi Konutlarının

Detaylı

02.12.2008 SENATO 2008/1-2

02.12.2008 SENATO 2008/1-2 02.12.2008 SENATO 2008/1-2 BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarih ve 18524 nolu Resmi Gazetede

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI İDARİ TEŞKİLATI İMZA YETKİLERİ VE YETKİ DEVRİ YÖNERGESİ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI İDARİ TEŞKİLATI İMZA YETKİLERİ VE YETKİ DEVRİ YÖNERGESİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI İDARİ TEŞKİLATI İMZA YETKİLERİ VE YETKİ DEVRİ YÖNERGESİ TBMM Başkanlık Makamının Onay Tarihi : 26.06.2012 Sayı : 74144 Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Türkiye

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI LOJMAN TAHSİS İŞLEMLERİ YÖNERGESİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI LOJMAN TAHSİS İŞLEMLERİ YÖNERGESİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI LOJMAN TAHSİS İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı Hazine Müsteşarlığına ait lojmanların 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve Kamu Konutları Yönetmeliğinde

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN SENATO ESASLARI ( tarih, 453 sayılı ve 13 numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN SENATO ESASLARI ( tarih, 453 sayılı ve 13 numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN SENATO ESASLARI (08.10.2015 tarih, 453 sayılı ve 13 numaralı Üniversite Senato Kararı) Amaç MADDE 1- Bu Senato Esaslarının amacı 2946 sayılı Kamu

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Yıldız Teknik Üniversitesi Kamu Konutları Yönergesi YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER...1 BİRİNCİ BÖLÜM...3 Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar...3 Amaç...3 Kapsam...3

Detaylı

MİLLÎ GÜVENLİK KONSEYİ GENEL SEKRETERLİĞİNE

MİLLÎ GÜVENLİK KONSEYİ GENEL SEKRETERLİĞİNE MİLLİ GÜVENLİK KONSEYİ S. Sayısı: 724 Kamu Konutları Kanunu Tasarısının t)anı mâ Meclisince Kabul Olunan Metni ve Millî Güvenlik Konseyi İhtisas Komisyonu Raporu. (D. Meclisi: 1/142; M.G. Konseyi: 1/563)

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE

KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE T.C. KONYA VALİLİĞİ KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE 0 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM SAYFA I- AMAÇ 1 II- KAPSAM 1 İKİNCİ BÖLÜM I- GENEL ESASLAR VE UYGULAMA ESASLARI 1 A) GENEL ESASLAR 1 B) UYGULAMA

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ HEMŞİRE KONAKLAMA ALANI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ HEMŞİRE KONAKLAMA ALANI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SENATO KARARLARI Karar Tarihi: 05/03/2015 Toplantı Sayısı:07 Sayfa:1 Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşire Konaklama Alanı Yönergesi hk. 2015.007.060 - Erciyes Üniversitesi

Detaylı

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KABUL YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KABUL YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KABUL YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DENEY HAYVANLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DENEY HAYVANLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DENEY HAYVANLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Kafkas Üniversitesi Deney Hayvanları

Detaylı

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNERGE

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNERGE TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNERGE MADDE 1 - Bilim Kurulu'nun 16/12/2006 tarih ve 148 sayılı toplantısında kabul edilen TÜBİTAK Gebze Konutları Yönergesi'nin 2.2.

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

BOZOK ÜNİVERSİTESİ YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak BOZOK ÜNİVERSİTESİ YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı: Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, 2946

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONUT YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONUT YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONUT YÖNETMELİĞİ Basķanlık Divanı Karar Tarihi : 29.03.2012 Karar No : 19 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Türkiye

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ 19.12.2011

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ 19.12.2011 IĞDIR ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ 19.12.2011 İÇİNDEKİLER T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ... 3 BİRİNCİ BÖLÜM... 3 Amaç... 3 Madde l-... 3 Kapsam:... 3 Madde 2-... 3 Tanımlar:... 3 Madde 3- Bu yönergenin

Detaylı

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ 2004 (Bu yönerge Yönetim Kurulunun 07/07/2004 tarih ve 27/322 sayılı kararı ile kabul edilmiş olup, zaman içerisinde yapılan güncellemeler

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 12/05/2014 Toplantı Sayısı : 388 Karar Sayısı : 3280 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ 3280- Yönetmelik Komisyonu tarafından incelenen, Ankara Üniversitesi Öğrenci Rehabilitasyon,

Detaylı

ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI KONUT YÖNETMELİĞİ GENEL HÜKÜMLER

ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI KONUT YÖNETMELİĞİ GENEL HÜKÜMLER 1 ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI KONUT YÖNETMELİĞİ GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfına ait konutların Hakim ve Savcılar ile Adliye ve Cezaevi

Detaylı

MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ

MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararı : 14/9/1991-1991/2268 Resmî Gazete : 9.10.1991/21016 Ek ve Değişiklikler: 1) 6/12/1993-1993/5103 B.K.K 14.1.1994/21818 RG 2) 21/8/1996-1996/8518

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23 Eylül 1984 tarih ve 18524 sayılı Resmi Gazete'de

Detaylı

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatına ait konutların tahsis şekli,

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1-Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2 nci maddesi ile 23.09.1984 tarih ve 18524

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE1- Bu esasların amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarihli Kamu Konutları Yönetmeliği gereğince,

Detaylı

::: Konut Yönetmeliği ADALET TESKILATINI GÜÇLENDIRME VAKFI KONUT YÖNETMELIGI GENEL HÜKÜMLER

::: Konut Yönetmeliği ADALET TESKILATINI GÜÇLENDIRME VAKFI KONUT YÖNETMELIGI GENEL HÜKÜMLER ::: Konut Yönetmeliği ADALET TESKILATINI GÜÇLENDIRME VAKFI KONUT YÖNETMELIGI GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfına ait konutların Hakim ve Savcılar

Detaylı

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ 1.0. AMAÇ VE KAPSAM Bu Yönerge; 2946 Sayılı Kamu Konutları Kanunu ile Kamu Konutları Yönetmeliği ne göre, TÜBİTAK Gebze Konutları ndan yararlanma usul ve esaslarını tespit

Detaylı

Üniversitemiz Senatosunun 07/09/2015 tarihli ve 19 nolu oturumunda kabul edilmiştir. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ

Üniversitemiz Senatosunun 07/09/2015 tarihli ve 19 nolu oturumunda kabul edilmiştir. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ Üniversitemiz Senatosunun 07/09/2015 tarihli ve 19 nolu oturumunda kabul edilmiştir. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK Amaç ve kapsam Madde 1- Bu Yönerge,

Detaylı

12.02.2014 SENATO 2014/2-XI BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

12.02.2014 SENATO 2014/2-XI BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 12.02.2014 SENATO 2014/2-XI BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Bitlis Eren Üniversitesi bünyesindeki lisans ve

Detaylı

TAVSİYE KARARI. : Gümüşhane Valiliği

TAVSİYE KARARI. : Gümüşhane Valiliği T.C. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) ŞİKAYET NO : 2015/4794 KARAR TARİHİ : 14/03/2016 TAVSİYE KARARI ŞİKAYETÇİ : ŞİKAYET EDİLEN İDARE : Gümüşhane Valiliği ŞİKAYETİN KONUSU : Şikayet başvurucusunun

Detaylı

f) Personel, Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli tüm akademik ve idari personeli ifade eder.

f) Personel, Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli tüm akademik ve idari personeli ifade eder. T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİS VE MİSAFİRHANE YÖNERGESİ I.BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ MADDE 1-Bu yönerge Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Tesis ve Misafirhanesinin yönetimi, yararlanma

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarih ve 18524 no.lu

Detaylı

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI LLP/ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ YÖNERGESİ

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI LLP/ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ YÖNERGESİ AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI Amaç ve Kapsam LLP/ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ YÖNERGESİ Madde 1. Bu yönergenin amacı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları

Detaylı

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI BELEDİYE BAŞKANI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HUKUK İŞLERİ MÜDÜRÜ AVUKAT BÜRO ELEMANI

Detaylı

KAMU KONUTLARI YÖNETMELİĞİ YÖNETMELİK ASLI Karar Sayısı :84/8345 Karar Tarihi :16.07.1984 :23.09.1984 gün ve 18524 sayılı Resmi Gazete

KAMU KONUTLARI YÖNETMELİĞİ YÖNETMELİK ASLI Karar Sayısı :84/8345 Karar Tarihi :16.07.1984 :23.09.1984 gün ve 18524 sayılı Resmi Gazete KAMU KONUTLARI YÖNETMELİĞİ YÖNETMELİK ASLI Karar Sayısı :84/8345 Karar Tarihi :16.07.1984 Yayımı :23.09.1984 gün ve 18524 sayılı Resmi Gazete YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİĞİ Karar Sayısı :86/10974 Karar Tarihi

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TAŞINMAZLARININ İDARESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TAŞINMAZLARININ İDARESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TAŞINMAZLARININ İDARESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı Üniversitenin mülkiyetinde, yönetiminde ve

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2 nci maddesi ile 16.07.1984 tarih

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2 nci maddesi ile 16.07.1984 tarih

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1994 (11.06.2009)

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1994 (11.06.2009) DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1994 (11.06.2009) AMAÇ VE KAPSAMLAR Madde 1- Bu staj esaslarının amacı, Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık

Detaylı

Ordu Üniversitesi Öğrenci Yurtları Yönetmeliği

Ordu Üniversitesi Öğrenci Yurtları Yönetmeliği Ordu Üniversitesi Öğrenci Yurtları Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve TanımlarAmaç MADDE. 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Ordu Üniversitesine bağlı öğrenci yurtlarının yönetimi, işletilmesi

Detaylı

DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI KURULUŞ VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME

DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI KURULUŞ VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME 691 DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI KURULUŞ VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Kanun Hükmünde Kar.nin Tarihi : 19/6/1994, No : 540 Yetki Kanununun Tarihi : 16/6/1994, No : 4004 Yayımlandığı R.G.Tarihi

Detaylı

YÖNETMELİK. Ardahan Üniversitesinden: ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Ardahan Üniversitesinden: ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 17 Nisan 2014 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 28975 Ardahan Üniversitesinden: YÖNETMELİK ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönerge nin amacı, Bilecik Şeyh

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK SINIFI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS VE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİ İNDİRİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK SINIFI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS VE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİ İNDİRİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK SINIFI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS VE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİ İNDİRİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 (1) Bu yönerge, Yaşar Üniversitesi ne üstün

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

SİİRT ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler SİİRT ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2 nci maddesi ile 16.07.1984 tarih ve

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi konutlarının tahsis şekli, tahsis süreleri, kullanım,

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 20/09/2018-E.13881

Evrak Tarih ve Sayısı: 20/09/2018-E.13881 Evrak Tarih ve Sayısı: 20/09/2018-E.13881 *BEAM35P T.C. MUNZUR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Lojman Tahsis Komisyon Başkanlığı KT* Sayı : 10226748-813.01.02.02- Konu : Tahsis LOJMAN TAHSİS KOMİSYON BAŞKANLIĞINA

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETMELİK 1 BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bursa Teknik Üniversitesi

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEMENİN DAĞITIMINDA UYGULANACAK USUL

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEMENİN DAĞITIMINDA UYGULANACAK USUL T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEMENİN DAĞITIMINDA UYGULANACAK USUL ve ESASLARI İLE DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı, müzik alanında özel yetenek ve kabiliyetleri

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HARRAN ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HARRAN ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu yönergenin amacı; Harran Üniversitesi

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu

Detaylı

KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ ARASINDA ĠZMĠR ATATÜRK EĞĠTĠM

KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ ARASINDA ĠZMĠR ATATÜRK EĞĠTĠM ĠZMĠR VALĠLĠĞĠ yle ĠZMĠR KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ ARASINDA ĠZMĠR ATATÜRK EĞĠTĠM ve ARAġTIRMA HASTANESĠ'nin BĠRLĠKTE KULLANIMI ve ĠġBĠRLĠĞĠNE ĠLĠġKĠN USUL ve ESASLAR HAKKINDA PROTOKOL Amaç MADDE 1 Bu protokol

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları ve 23/09/1984 tarih ve 18524 nolu Resmi

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2. maddesi ile 23.09.1984 tarih ve 18524 nolu

Detaylı

BALIKESİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar

BALIKESİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar BALIKESİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ LÜĞÜ MEMUR DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde; 657

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ I.BÖLÜM Genel Hükümler

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ I.BÖLÜM Genel Hükümler BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ I.BÖLÜM Genel Hükümler AMAÇ : 1-Bursa Büyükşehir Belediyesi nde görevli personelin yetiştirilmesini sağlamak, verimliliğini artırmak ve daha ileriki

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksekokulunda staj yapma zorunluluğu

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ I.BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1- Bu yönerge, Konukevi Turizm ve Spor Eğitim

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR Madde 1- Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün

Detaylı

YÖNETMELİK İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ 30 Mart 2012 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28249 YÖNETMELİK İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1

Detaylı

YÖNETMELİK. c) Merkez (SİU KEÇİMER): Siirt Üniversitesi Keçi Uygulama ve Araştırma Merkezini,

YÖNETMELİK. c) Merkez (SİU KEÇİMER): Siirt Üniversitesi Keçi Uygulama ve Araştırma Merkezini, 2 Şubat 2015 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29255 Siirt Üniversitesinden: YÖNETMELİK SİİRT ÜNİVERSİTESİ KEÇİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları ve 23/09/1984 tarih ve 18524 nolu Resmi

Detaylı