SINAV UYGULAMA KURALLARI SINAV ÖNCESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SINAV UYGULAMA KURALLARI SINAV ÖNCESİ"

Transkript

1 SINAV UYGULAMA KURALLARI 1- Sınav 15 Kasım 2008 tarihinde saat 10:00 da Adana, Balıkesir, Batman, Bolu, Düzce, Hatay, Kahramanmaraş, Kocaeli, Mardin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve Zonguldak sınav merkezlerinde yapılacaktır. 2- Sınav paketi sınav merkezine ulaştığında, (533) numaralı telefon vasıtası ile sınav komisyonu bilgilendirilecektir. Sınav süresince iletişimi sağlamak amacı ile belirlenecek olan bir telefon numarası da sınav komisyonuna bildirilecektir. 3- Öğrenciler sınav sırasında cep telefonu, hesap makinası, defter, kitap, kâğıt ve benzeri yardımcı malzemeyi sınav salonlarında bulunduramazlar. Soruların çözümü için cetvel, pergel, iletki gibi yardımcı çizim malzemesinin kullanılması kaçınılmaz olmamakla birlikte serbesttir. SINAV ÖNCESİ 4- Sınav günü saat 9:30 da sınav merkezinde görevli gözetmenlerin katılımıyla yapılacak toplantıda sınav uygulama kuralları ile ilgili açıklamalar ve hatırlatmalar yapılır. 5- Sınav merkezine ait çuvaldan çıkan sınav paketinin kapalı olduğu ve sınav komisyonu mühürünü taşıdığı tesbit edilir. Sınav paketi açılır ve plastik kılıfta yer alan sınav evrakına ulaşılır. 6- Sınav evrakı dosyasında hem sınav merkezi sorumlusu için Sınav Kuralları Uygulama Kılavuzu ve Sınav Tutanağı bulunmaktadır. Tutanak formuna paketin açılış saati kaydedilecektir. 7- Sınav paketinden çıkan CEVAP KAĞITLARI kutusu açılır ve her okul takımına bir adet olmak üzere, gözetmenlere cevap kağıdı poşetleri dağıtılır. Gözetmenler poşet içeriğini sayarak kontrol eder. Varsa, eksiklik veya fazlalıklar belirlenerek sınav merkezi tutanağında rapor edilir. 8- Sınav gözetmenleri kimlik kontrolü ve ön hazırlıklar için sınav salonlarında yerlerini alır. 9- Öğrenciler saat 9:45 de sınav salonlarına alınır. Gözetmenler, öğrencilerin yanında bulunan okul müdürlüğünce onaylı SINAV KATILIM BELGESİ ni teslim alır ve belgede yer alan bilgileri öğrencilerin resmi kimlik belgelerinde yer alan bilgilerle karşılaştırarak kontrol eder. 10- Gözetmenler öğrencilere cevap poşetinden çıkan OKUL TANITMA FORMU nu verir ve ilgili kısımlarını doldurmalarını hatırlatır. 11- Öğrencilere CEVAP KAĞITLARI ve ÇALIŞMA KAĞITLARI teslim edilir; tüm kağıtların üzerine okullarının adını yazmaları söylenir. 12- Öğrencilere, OKUL TANITMA FORMU nda yer alan açıklamalar yüksek sesle okunur. 13- Sınav merkezi sorumlusu tüm salonlarda ön işlemlerin tamamlandığından emin olduktan sonra sınav sorularının bulunduğu zarfı açar ve her okula dört adet olmak üzere salonlara dağıtılmasını sağlar. 14- Sınav esas olarak saat 10:00 da başlayacaktır. Ancak, her sınav salonunda sınav süresi, soru kağıtlarının alınıp öğrencilere teslim edildiği anda başlar. Sınav süresi soru kağıtlarının verilmesinden itibaren üç saattir.

2 SINAVIN UYGULANMASI 15- Sınav sırasında sınav merkezi sorumlusu tüm salonları ziyaret ederek, öğrencilerin yanında bulunan ve okul müdürlüğünce onaylı sınav katılım belgesini, öğrencilerin kimlik belgelerini ve sınav başında doldurulan okul tanıtma formunu karşılaştırarak kontrol eder ve yoklama listesini doldurur. 16- Sınav süresince öğrencilerin soruların içeriği ile ilgili soru sorması yasaktır. 17- İhtiyaç halinde öğrencilerin, sınav merkezi sorumlusunun uygun göreceği bir refakatçi eşliğinde, sınav salonundan kısa süreli ayrılmasına izin verilebilir. 18- Sınav, belirtilmiş olan kurallar çerçevesinde sürdürülür ve aşamalar sınav uygulama tablosunda işaretlenir. 19- Yedek soru zarfı, ihtiyaç duyulmaması halinde açılmaz. İhtiyaç olması halinde sınav sorumlusu durumu tutanağa yazacaktır. SINAV SONU 20- Her okul takımından bir öğrenci, tanıtma formunda yer alan kutucuğa, kullanılan ve boş iade edilen cevap ve çalışma kağıtlarının sayısını yazıp imzalar. Aynı kutucuk gözetmen tarafından da imzalanır. 21- Okul tanıtma formu, okul müdürlüğünce onaylı katılım belgesi, gözetmen tutanağı ve soru numarasına göre sıralanmış olarak cevap ve çalışma kağıtları cevap poşetine konularak sınav merkezi sorumlusuna teslim edilir. 22- Soru kağıtları öğrencilerde kalacaktır. 23- Sınav merkezi sorumlusu toplanan tüm cevap poşetlerini, cevap kağıtları kutusuna yerleştirilir. 24- Sınav evrakı dosyası nda bulunan sınav tutanağı doldurulup imzalanır. 25- Sınav evrakı dosyası, cevap kağıtları kutusu ve yedek soru-cevap zarfı il sınav torbasına yerleştirilir ve torba kapatılır. 26- Sınavın sona erdiği (533) veya (533) numaralı numaralı telefon vasıtası ile sınav komisyonuna bildirilir. 27- Sınav merkezi torbası en güvenli ve seri yoldan sınav komisyonuna ulaştırılır.

3 SINAV MERKEZİ SORUMLUSU SINAV KURALLARI UYGULAMA KILAVUZU VE SINAV TUTANAĞI O 1. Sınav günü saat 9:30 da gözetmenlerin ve yetkililerin katılımı ile toplantı düzenlendi. O 2. Sınav torbası açıldı, sınav merkezi paketinin kapalı ve olduğu ve sınav komisyonu mühürünü taşıdığı tesbit edildi. Paket açılıp içindekiler kontrol edildi. O 3. Sınav merkezi sorumlusu tutanak formuna paketin açılma saati yazıldı. O 4. Cevap kağıtları kutusu açılıp gözetmenlere birer cevap kağıtları poşeti dağıtıldı. Her gözetmen teslim aldığı poşette bir adet sınav uygulama kılavuzu ve tutanağı, bir adet tanıtma formu, 10 adet cevap kağıdı ve 20 adet çalışma kağıdı olduğunu kontrol etti. Eksiklik veya fazlalıklar belirlenip sınav merkezi tutanak formuna yazıldı. O 5. Gözetmenler ön hazırlıkların tamamlanması için salonlardaki yerlerini aldılar. O 6. Tüm sınav salonlarında hazırlıkların tamamlanmasından sonra soru kağıtları zarfı açıldı ve okul takımlarına dörder adet soru kağıdı dağıtıldı. O 7. Sınav sırasında sınav salonları ziyaret edilerek, öğrencilerin yanında bulunan ve okul müdürlüğünce onaylı sınav katılım belgeleri, öğrencilerin kimlik belgeleri ve sınav başında doldurulan okul tanıtma formları karşılaştırılarak kontrol edildi ve yoklama listesi dolduruldu. O 8. Sınav sonunda cevap kağıtları poşetleri toplandı, sayıldı ve eksik olmadığı tesbit edildi. O 9. Sınav tutanağı dolduruldu. Katılım listesi ile birlikte sınav evrakı dosyasına yerleştirildi. Sınav evrakı dosyası, yedek soru ve cevap kağıtları ile cevap kağıtları kutusu bir arada sınav merkezi torbasına koyuldu. O 10. Sınavın sona erdiği sınav komisyonuna bildirildi. SINAV TUTANAĞI SINAV MERKEZİ: KATILAN OKUL SAYISI: SINAV PAKETİNİN AÇILMA SAATİ: Sınav kurallara uygun biçimde gerçekleşmiş ve bildirilmesi gereken herhangi bir gelişme olmamıştır. Sınavda bildirilmesi uygun görülen gelişme(ler) yaşanmış ve aşağıda rapor edilmiştir. (Gerekmesi haline bu formun arka yüzünü de kullanabilirsiniz.) O O SINAV MERKEZİ SORUMLUSU AD, SOYAD: İMZA: Sınav sonunda bu form sınav evrakı dosyasına yerleştirilecektir.

4 YOKLAMA LİSTESİ SINAV MERKEZİ SINAVA KATILAN OKUL SAYISI Sınav başlatıldıktan sonra sınav merkezi sorumlusu, tüm sınav salonlarını ziyaret edecektir. Bu ziyaret sırasında (a) öğrencilerin resimli ve resmi kimlik belgeleri, (b) okul müdürlüğünce onaylı sınav katılım belgrleri ve (c) öğrencilerin sınavdan hemen önce doldurdukları tanıtma formları kontrol edilecektir. 1 Okul Adı Adı, Soyadı Öğrenciler İmza Sınav sonunda bu form sınav evrakı dosyasına koyulacaktır.

5 İL OKUL TANITMA FORMU OKUL ADI, SOYADI ÖĞRENCİ İMZASI SINAV SONU TESLİMATI Gözetmen Öğrenci b) a) Sınavsırasındayanınızdaceptelefonu,hesapmakinası,kitapvedefterlerinizi bulundurmanız Kullanılan Boş Toplam (İmza) (İmza) Cevap Kağıdı Çalışma c) yasaktır.cetvel,pergel,iletkigibiçizimaletlerinikullanabilirsiniz. Kağıdı d) Buaçıklamalarınüstündeyeralanokultanıtmabölümünüdoldurunuz.Tümcevapveçalışma Sınavherbirisinindeğeri10puanolandörtsorudanoluşmaktadır.Sınavsüresi3saattir. Sorularınçözümüiçintakımiçindebelirleyeceğinizusulegöreçalışabilirsiniz.Ancakhersoruiçin kağıtlarınadaokulunuzunadınıyazınız. takımolaraktekbirçözümvermenizgerekmektedir. SINAV KURALLARI f) e) yapınız.sonhalineulaştığındaneminolduğunuzçözümünüzü,üzerinde'cevapkağıdı'başlığı sorununçözümüiçinbirdençokcevapkağıdıkullanabilirsiniz.ancak,yenibirsorununçözümüne Sınavsırasındagörevlileresorularıniçeriğiileilgilisorusormanızyasaktır. Problemlerinçözümüiçinçalışmalarınızı,üzerinde'ÇalışmaKağıdı'başlığıbulunankağıtlarda almamalıdır.kullandığınızcevapkağıtlarınınüzerineilgilisorunumarasınıyazınız. başladığınızdayenibirkağıtkullanınız.aynıkağıtüzerindefarklısorularaaitçözümleryer bulunankağıtlarayazınız.çalışmakağıtlarıdeğerlendirmedegözönündebulundurulmayacaktır.bir g) zarfakoyulacaktır.sorukağıtlarısizdekalacaktır. Sınavsonundatanıtmaformunu,okulmüdürlüğünceonaylıkatılımbelgesini,sorusırasıilecevap kağıtlarınıveçalışmakağıtlarınıgözetmeneteslimediniz.kullanılanvekullanılmayantümkağıtlar SORU A B C m 1 Σ 1 P m 2 Σ 2 P 2 Puan Sınav sonunda bu form cevap kağıtları poşetine yerleştirilecektir.

6 SINAV GÖZETMENİ SINAV KURALLARI UYGULAMA KILAVUZU VE SINAV TUTANAĞI O 1. Sınav merkezi sorumlusundan cevap kağıdı poşeti teslim alındı. Poşet içeriği sayılarak kontrol edildi. (Poşette bu tutanağın yanı sıra, bir adet tanıtma formu, 10 adet cevap kâğıdı ve 20 adet çalışma kâğıdı olması gerekir. Eksiklik veya fazlalık olması halinde, bu durum, sınav tutanağında belirtilecektir.) O 2. Saat 09:45 de öğrenciler sınav düzeninde yerleştirildi. O 3. Öğrencilerin resmi kimlik belgeleri kontrol edildi, sınav katılım belgeleri ile karşılaştırıldı. O 4. Öğrencilerin yanlarında cep telefonu, hesap makinası, kitap ve defterlerinin bulunmaması sağlandı. O 5. Sınav merkezi sorumlusundan cevap kağıdı poşeti teslim alındı. Poşet içeriği sayılarak kontrol edildi. (Poşette bir adet tanıtma formu, 10 adet cevap kâğıdı ve 20 adet çalışma kâğıdı olması gerekir. Eksiklik veya fazlalık olması halinde, bu durum, sınav tutanağında belirtilecektir.) O 6. Öğrencilere okul tanıtma formlarını doldurmaları söylendi. O 7. Okul Tanıtma Formunda yer alan Sınav Kuralları öğrencilere okundu: O 8. Sınav merkezi sorumlusundan teslim alınan 'Sınav Soruları' zarfı açıldı ve her takıma 4 kopya olmak üzere soru kağıtları dağıtıldı. O 9. Sınavın başlamış olduğu ilan edildi. O 10. Sınav süresi dolduğunda öğrencilere cevap kağıdı poşetlerini hazırlamaları söylendi. Tanıtma formunda yer alan Sınav Sonu Teslimat bölümü doldurularak bir öğrenci ve bir sınav sorumlusu tarafından imzalandı. O 11. 'Sınav Tutanağı' dolduruldu. O 12. Tanıtma formu, katılım formu, sınav tutanağı, cevap kâğıtları ve çalışma kâğıtları sayılarak cevap poşetine yerleştirildi. 12. Cevap poşeti ve sınav tutanağı sınav merkezi sorumlusuna teslim edildi. SINAV MERKEZİ: OKUL ADI: SINAV BAŞLAMA SAATİ: SINAV TUTANAĞI Sınav kurallara uygun biçimde gerçekleşmiş ve bildirilmesi gereken herhangi bir gelişme olmamıştır. Sınavda bildirilmesi uygun görülen gelişme(ler) yaşanmış ve aşağıda rapor edilmiştir. (Gerekmesi haline bu formun arka yüzünü de kullanabilirsiniz.) O O GÖZETMEN AD, SOYAD: İMZA: Sınav sonunda bu form cevap kağıtları poşetine yerleştirilecektir.

7 OYAK MATEMATİK YARIŞMASI C E V A P OKUL ADI: SORU NUMARASI: K Â Ğ I D I Bir sorunun çözümü için birden çok cevap kâğıdı kullanabilirsiniz. Yeni bir sorunun çözümüne başladığınızda yeni bir kâğıt kullanınız. Aynı kâğıt üzerinde farklı sorulara ait çözümler yer almamalıdır. Cevap kâğıtlarının üzerine ilgili soru numarasını yazmayı unutmayınız. Sınav sonunda kullandığınız ve kullanmadığınız tüm cevap kâğıtlarını cevap poşetine koymayı unutmayınız.

8 OYAK MATEMATİK YARIŞMASI Ç A L I Ş M A OKUL ADI: K Â Ğ I D I Bu kâğıtta yer alan çalışmalar değerlendirmede göz önüne alınmayacaktır. Sınav sonunda kullandığınız ve kullanmadığınız tüm çalışma kâğıtlarını cevap poşetine koymayı unutmayınız.

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV TARİH VE SAATLERİ 1.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 09: 30 (180 dakika) 2.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 14: 00 (180 dakika) 3.Oturum- 04 Ocak 2015 Pazar 09: 30 (180 dakika) GENEL I. Bina Sınav Komisyonunun

Detaylı

2017-YGS Görevli Eğitimi. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı

2017-YGS Görevli Eğitimi. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı 2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı 2017 YGS GENEL BİLGİLER 2017 YGS Atanan Aday Sayısı : 2.265.908 Sınav Tarihi : 12 Mart

Detaylı

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVLARI GENEL AÇIKLAMALAR

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVLARI GENEL AÇIKLAMALAR ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVLARI GENEL AÇIKLAMALAR İSTEK ÖZEL ACIBADEM ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BÖLÜMÜ ORTAK SINAVLAR UYGULAMA TAKVİMİ Sınıf Dönem Sınav Tarihleri Mazeret Sınavı Tarihleri

Detaylı

KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR

KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR Ek-1 T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR 1) Yarışma iki kategoride yapılacaktır. I. Kategori: Final tarihleri itibari ile on sekiz

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR

2015-2016 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR 0-0 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR inci sınıflar için II. dönem Ortak Sınavları; Nisan 0 Çarşamba ve Nisan 0 Perşembe günleri yapılacaktır.

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNDA ÜNİVERSİTEMİZDEN DERS ALACAK BAŞKA YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU ÖĞRENCİLERİNİN YAPACAĞI İŞLEMLER VE FORMLAR YAZ OKULU TAKVİMİ Ücret Ödeme 27

Detaylı

E-KPSS GENEL YETENEK TESTİ GENEL KÜLTÜR TESTİ

E-KPSS GENEL YETENEK TESTİ GENEL KÜLTÜR TESTİ E-KPSS GENEL YETENEK TESTİ GENEL KÜLTÜR TESTİ 0000000000 GENEL YETENEK TESTİ BİTTİ. GENEL KÜLTÜR TESTİNE GEÇİNİZ. TEST BİTTİ. CEVAPLARINIZI KONTROL EDİNİZ. SINAVDA UYULACAK KURALLAR 1. Cep telefonu

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 20... 20 ÖĞRETİM YILI STAJ DEFTERİ

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 20... 20 ÖĞRETİM YILI STAJ DEFTERİ T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 20... 20 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Staj Dönemi : Numarası : T.C Kimlik No. : 1-Staj 2-Staj İletişim Adresi : Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

201 201 ÖĞRETİM YILI 4 SINIFLAR ATABEY' E GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

201 201 ÖĞRETİM YILI 4 SINIFLAR ATABEY' E GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 201 201 ÖĞRETİM YILI 4 SINIFLAR ATABEY' E GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU ATABEY'E GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU BAŞVURU TARİHİ : 19 OCAK 20 28 ŞUBAT 20 SINAV TARİHİ : 07 MART 20 CUMARTESİ SINAV BAŞLAMA

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ-MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EK SINAVINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ-MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EK SINAVINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ-MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1.Oturum- 21 Ağustos 2016 Pazar 09: 30 (180 dakika-en fazla 10 ders) 2.Oturum- 21 Ağustos 2016 Pazar 14: 00 (180 dakika-en fazla 10 ders) YEDEK SALON UYGULAMALARI

Detaylı

2013-2014 ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR TARİHİ VE SÜRESİ

2013-2014 ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR TARİHİ VE SÜRESİ 2013-2014 ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR TARİHİ VE SÜRESİ 8 inci sınıflar için yapılacak ikinci dönem ortak sınavları; 28 Nisan 2014 Pazartesi ve 29 Nisan 2014 Salı günleri yapılacaktır.

Detaylı

08 EKİM 2016 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-5 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

08 EKİM 2016 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-5 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 08 Ekim 2016 Cumartesi - Saat: 11: 00 SINAV BİLGİLERİ Sınavda K, L, M, N türlerinde kitapçık kullanılacaktır. Adayların kitapçık türü cevap kâğıdında kodlu olarak yer almaktadır. 1.Grup; 2015 yılı ve daha

Detaylı

2012-Lys. LYS-5: Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil) 16 Haziran 2012, Cumartesi, Saat 14.30, 120 dakika

2012-Lys. LYS-5: Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil) 16 Haziran 2012, Cumartesi, Saat 14.30, 120 dakika 2012-Lys LYS-1: Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik) 16 Haziran 2012, Cumartesi, Saat 10.00, 120 LYS-5: Lisans Yerleştirme Sınavı-5 (Yabancı Dil) 16 Haziran 2012, Cumartesi, Saat 14.30, 120 LYS-4: Lisans

Detaylı

ADAY KABUL ŞARTLARI YETENEK SINAVI TARİHİ VE YERİ

ADAY KABUL ŞARTLARI YETENEK SINAVI TARİHİ VE YERİ T.C. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programı 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Ön Kayıt ve Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu ADAY KABUL ŞARTLARI a) Türkiye

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ 01.06.2017 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Fotoğraflı 3 adet SGK Formunu, Staj yapacağınız firmaya onaylatacaksınız. Sayın Firma Yetkilisi, T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRETİM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ TELEFON/FAKS

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRETİM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ TELEFON/FAKS T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20. 20. ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ : : : : İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN EĞİTİM FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN EĞİTİM FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN EĞİTİM FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Eğitim Fakültesinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programına 2016-2017

Detaylı

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir.

1.Bu sınav 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 4.,5.,6.,7. ve 8.sınıfta okuyan öğrenciler için geçerlidir. EĞİTİMDE NOKTA ATIŞI BURSLULUK SINAVI Amaç: Bu sınav İzmir İli genelinde öğrencilerin analiz,sentez,değerlendirme yeteneklerini geliştirmek,öğrencileri ezberci eğitim sisteminden uzaklaştırarak üst düzey

Detaylı

21 Mayıs 2017 Tarihinde Yapılacak Olan (KPSS) Kamu Personel Seçme Sınavında Görev Alanlar için Duyuru PAZAR SABAH

21 Mayıs 2017 Tarihinde Yapılacak Olan (KPSS) Kamu Personel Seçme Sınavında Görev Alanlar için Duyuru PAZAR SABAH 21 Mayıs 2017 Tarihinde Yapılacak Olan (KPSS) Kamu Personel Seçme Sınavında Görev Alanlar için Duyuru PAZAR SABAH GENEL YETENEK 60 SORU (130 dk.) GENEL KÜLTÜR 60 SORU PAZAR ÖĞLEDEN SONRA EĞİTİM BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ARŞİV İLKELERİ MİMARLIK FAKÜLTESİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ARŞİV İLKELERİ MİMARLIK FAKÜLTESİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ARŞİV İLKELERİ MİMARLIK FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMIREL ÜNIVERSITESI MIMARLIK FAKÜLTESI BATI YERLEŞKESI 32200 ÇÜNÜR / ISPARTA 01.03.2019 İçindekiler 2 ARŞİV İLKELERİ... 3

Detaylı

A S Y M ASYM TÜRKİYE CUMHURİYETİ DANIŞTAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

A S Y M ASYM TÜRKİYE CUMHURİYETİ DANIŞTAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI SINAVI UYGULAMA KILAVUZU ANKARA ÜNİVERSİTESİ SINAV YÖNETİM MERKEZİ A S Y M ASYM TÜRKİYE CUMHURİYETİ DANIŞTAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI SINAVI UYGULAMA KILAVUZU TÜRKİYE CUMHURİYETİ DANIŞTAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI SINAVI 1) GENEL

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN: Adı ve Soyadı :.. Numarası :.. Programı :.. Sınıfı :.. FOTOĞRAF Staj başlangıç tarihi :.//20. Staj bitiş tarihi :.//20.

Detaylı

GÖZETMENLERİN SINAVLARDA UYACAĞI KURALLAR

GÖZETMENLERİN SINAVLARDA UYACAĞI KURALLAR GÖZETMENLERİN SINAVLARDA UYACAĞI KURALLAR 1. Sınavın uygulanmasına ilişkin Kurallar gözetmenler tarafından yerine getirilir. 2. Gözetmen sınav saatinden en az 10 dakika önce aksi belirtilmedikçe sınav

Detaylı

LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ Merkezi Sınavla Öğrenci Alacak Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Özel Program ve Proje Uygulayan Ortaöğretim Kurumları

LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ Merkezi Sınavla Öğrenci Alacak Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Özel Program ve Proje Uygulayan Ortaöğretim Kurumları LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ Merkezi Sınavla Öğrenci Alacak Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Özel Program ve Proje Uygulayan Ortaöğretim Kurumları na öğrenci seçmek amacıyla yapılacak Merkezi Sınav ile

Detaylı

2017 YILI HAYAT DIŞI SİGORTA HAKEMİ SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

2017 YILI HAYAT DIŞI SİGORTA HAKEMİ SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU 2017 YILI HAYAT DIŞI SİGORTA HAKEMİ SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ 2017 ADRES : SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ Esentepe Mahallesi, Harman Sokak, TOBB Plaza, No: 10 K:3 Şişli

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ 201. / 201. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN ADI - SOYADI PROGRAMI SINIFI- NUMARASI STAJIN ADI STAJ YERİNİN ADI ADRESİ İLETİŞİM

Detaylı

RESİM- İŞ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖZEL YETENEK SINAVI

RESİM- İŞ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖZEL YETENEK SINAVI ÖZEL YETENEK SINAVI Sınav ve sınav sonrası işlemlere ilişkin kurallar bu kılavuzda yer almaktadır. Başvuru formunu teslim ettikten sonra, kayıt ve yerleştirme işlemleri tamamlanıncaya kadar kılavuzu İNTERNET

Detaylı

T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI

T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6 ve 7. SINIFLAR BİLGE GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU www.ozelbilge.k12.tr BAŞVURU TARİHİ : 25MART 2014 18 NİSAN 2014 SINAV TARİHİ

Detaylı

A S Y M ASYM DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

A S Y M ASYM DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU ANKARA ÜNİVERSİTESİ SINAV YÖNETİM MERKEZİ A S Y M ASYM DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU 1) GENEL BİLGİLER

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ. 4.,5.,6., ve 10 SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ. 4.,5.,6., ve 10 SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI 17-18 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ 4.,5.,6.,7.8.9. ve SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI Başvuru Süresi Sınav Tarihi ve Saati Sınav Yeri Sınav Ücreti Aralık 17 Ocak 18 13 Ocak 18 Cumartesi 8.9. ve. Sınıflar

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2016 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ CEYLANPINAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2017 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş Tarihleri Tarımsal

Detaylı

ÖD.SHŞ.FR /5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU. 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Sınavı

ÖD.SHŞ.FR /5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU. 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Sınavı Doküman Kodu Yayın Revizyon Tarihi Revizyon No Sayfa No Tarihi ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik

Detaylı

TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU 2018 1. SINAV TARİHİ VE SAATİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Görevde Yükselme

Detaylı

SINAV UYGULAMA DUYURUSU. - 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat:10.00 da yapılacaktır.

SINAV UYGULAMA DUYURUSU. - 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat:10.00 da yapılacaktır. SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI - Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı SINAV YERİ - ANKARA SINAV TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ - 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat:10.00

Detaylı

Ek-1 NUMUNE ALMA TUTANAĞI NUMUNENİN

Ek-1 NUMUNE ALMA TUTANAĞI NUMUNENİN Kaçak Eşyaya Elkoyan İdare/Birim: Olay Tarihi: Olaya Karışan Kişi ve/veya Firma Adı: Kaçak Eşyanın Cinsi: Numuneyi Alan İdare/Birim: Ek-1 NUMUNE ALMA TUTANAĞI NUMUNENİN 1-2- 3-4- CİNSİ MİKTARI ALIŞ TARİHİ

Detaylı

T.C. MEB EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU, AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ VE MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ I

T.C. MEB EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU, AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ VE MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ I AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ-MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. Oturum: 07 Ocak 2017 Cumartesi günü - saat 09:30 (180 dakika-en fazla 8 ders) 2. Oturum: 07 Ocak 2017 Cumartesi günü - saat 14:00 (180 dakika-en fazla

Detaylı

SINAV UYGULAMA DUYURUSU

SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denetçi, Uzman, Mütercim ve Destek Personeli Seçme Sınavı SINAV YERİ - Ankara SINAV TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ - 10 Eylül 2017,

Detaylı

ÖĞRENCİ DOSYALARININ NAKİL İŞLEMLERİ. Öğrenci Dosyalarını Teslim Edecek Okulların Yapacağı İşlemler

ÖĞRENCİ DOSYALARININ NAKİL İŞLEMLERİ. Öğrenci Dosyalarını Teslim Edecek Okulların Yapacağı İşlemler ÖĞRENCİ DOSYALARININ NAKİL İŞLEMLERİ Bilindiği üzere 2012/45 nolu genelge çerçevesinde Açık Öğretim Lisesi iş ve işlemleri Halk Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezlerine verilmiştir. Genel Lise ve Anadolu

Detaylı

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013)

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013) Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013) T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA SINAV İLANI Bakanlığımızca (Muhasebat Genel Müdürlüğü)

Detaylı

Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. LİMİTED ŞİRKET ŞUBE AÇMA

Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. LİMİTED ŞİRKET ŞUBE AÇMA FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 6102 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca

Detaylı

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi lisans ve önlisans

Detaylı

20 MAYIS 2017 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-2 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

20 MAYIS 2017 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-2 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV BİLGİLERİ 20 Mayıs 2017 Cumartesi - Saat: 14: 00 Sınavda K, L, M, N türlerinde kitapçık kullanılacaktır. Adayların kitapçık türü cevap kâğıdında kodlu olarak yer almaktadır. 1.Grup; 2015 yılı ve

Detaylı

Görsel Sanatlar Öğretmeni. (NOT: Alınan malzemelerin üzerlerine ad soyad ve sınıflarının etiketlendirilmesini rica ederiz.)

Görsel Sanatlar Öğretmeni. (NOT: Alınan malzemelerin üzerlerine ad soyad ve sınıflarının etiketlendirilmesini rica ederiz.) 1.SINIFLAR İHTİYAÇ LİSTESİ NO MALZEME ADI MİKTAR AÇIKLAMA 1 Kılavuz çizgili defter 2 Okuma yazma 2 Çizgili defter-40 sayfa (küçük boy) 1 Hayat Bilgisi-Türkçe 3 Kareli defter-40 sayfa(küçük boy) 1 Matematik

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI 2015 YILI AKTÜERLİK SINAVLARI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI 2015 YILI AKTÜERLİK SINAVLARI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI 2015 YILI AKTÜERLİK SINAVLARI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1. 2015 yılı aktüerlik sınavları (2015-AS) aşağıdaki tarihlerde

Detaylı

ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ

ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ 3. ANKARA İLKÖĞRETİM MATEMATİK YARIŞMASI 30 MART 2013 4. SINIF B KİTAPÇIĞI Bu sınav çoktan seçmeli 40 Test sorusundan oluşmaktadır. Süresi 120 dakikadır. Sınavla İlgili Uyarılar

Detaylı

TÜRMOB TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM İZNİ VERİLEN İLLER LİSTESİ

TÜRMOB TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM İZNİ VERİLEN İLLER LİSTESİ Ek: 1 TÜRMOB TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM İZNİ VERİLEN İLLER LİSTESİ EGİTİM İZNİ S.NO VERİLEN İL EGİTİM İZNİ S.NO VERİLEN

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya

Detaylı

STAJ Birim Dışı Uygulama

STAJ Birim Dışı Uygulama STAJ Birim Dışı Uygulama Staj: Bir meslek edinecek olan kimsenin geçirdiği uygulamalı öğrenme dönemi Staj: Bir kimsenin, meslek bilgisini artırmak için bir kurumun bir veya birçok bölümünde çalışarak geçirdiği

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 STAJ TAKVİMİ 25 HAZİRAN - 04 AĞUSTOS 2018 12-16 Mart

Detaylı

ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. SINIFLAR ANABİLİM GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU.

ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. SINIFLAR ANABİLİM GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU. 2019 2020 ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. SINIFLAR ANABİLİM GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU www.anabilim.k12.tr SINAV BAŞVURU TARİHİ : 24 ARALIK 2018 22 ŞUBAT 2019 SINAV TARİHİ : 24 ŞUBAT 2019 PAZAR Sınavlarımız

Detaylı

ATABEY BURSLULUK SINAVI KILAVUZU

ATABEY BURSLULUK SINAVI KILAVUZU 2016 2017 ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR ATABEY BURSLULUK SINAVI KILAVUZU BAŞVURU TARİHİ : 04 OCAK 2016 2 MART 2016 SINAV TARİHİ : 05 MART 2016 CUMARTESİ SINAVA ALINACAK SINIF DÜZEYİ: 4.Sınıf (4.sınıftan 5.sınıfa

Detaylı

PERSONEL VE İDARİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Sayı : B.11.2.DDY.0.71.00.04 902.03-27582 28/05/2007 Konu : Görevde Yükselme Eğitimi

PERSONEL VE İDARİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Sayı : B.11.2.DDY.0.71.00.04 902.03-27582 28/05/2007 Konu : Görevde Yükselme Eğitimi PERSONEL VE İDARİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sayı : B.11.2.DDY.0.71.00.04 902.03-27582 28/05/2007 Konu : Görevde Yükselme Eğitimi Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Bağlı

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MYO PRATİK ÇALIŞMA DEFTERİ ÇALIŞMAYI YAPAN ÖĞRENCİNİN BÖLÜMÜ : ADI, SOYADI : NO : FORD OTOSAN İHSANİYE OTOMOTİV MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ Fotoğraf yapıştırılacak PRATİK

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ AVUKAT ALIMINA İLİŞKİN DUYURU Sosyal Güvenlik Kurumu taşra teşkilatında serbest avukatlardan veya avukatlık ortaklıklarından vekalet akdi yoluyla istihdam

Detaylı

T.C. MEB EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI Il. DÖNEM SINAVINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

T.C. MEB EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI Il. DÖNEM SINAVINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ-MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. Oturum: 31 Mart 2018 Cumartesi günü - saat 09:30 (180 dakika-en fazla 8 ders) 2. Oturum: 31 Mart 2018 Cumartesi günü - saat 14:00 (180 dakika-en fazla

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ CEYLANPINAR TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2018 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü günügünü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş

Detaylı

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6

SATIN ALMA İŞLEMLERİ YAYIN TARİHİ 01.05.2006 PROSEDÜRÜ. REVİZYON NO 02 BİRİM ADI REVİZYON TARİHİ 01.04.2013 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 Satın Alma SAYFA NO 1 / 6 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; hastanenin tüm bölümlerinin malzeme, hizmet, yapım, bakım onarım ve demirbaş taleplerinin satın alma öncesi ön değerlendirmelerinin kontrollü şartlar

Detaylı

T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI

T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 ÖĞRETİM YILI 4, 5, 6 ve 7. SINIFLAR BİLGE GİRİŞ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU www.ozelbilge.k12.tr BAŞVURU TARİHİ: 16 ŞUBAT 2015 21 MART 2015 SINAV TARİHİ:

Detaylı

MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ ve YETKİ BELGESİ GENELGE (2009/KUGM - 15 /MYB)

MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ ve YETKİ BELGESİ GENELGE (2009/KUGM - 15 /MYB) MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ ve YETKİ BELGESİ GENELGE (2009/KUGM - 15 /MYB) GENELGE (2009/KUGM - 15 /MYB) Mesleki yeterlilik konusunda bugüne kadar yaşanan tecrübe, Bakanlığımıza intikal eden görüş, öneri,

Detaylı

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak MADDE 1- Bu Yönerge ; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, b) Adnan

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir

Detaylı

Sİ SINAV Y Ö ASYM ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

Sİ SINAV Y Ö ASYM ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI UYGULAMA KILAVUZU ÜNİV ARA ER NK İM MERKE Z ET N Sİ SINAV Y Ö TE Sİ İ ASYM A ASYM ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI UYGULAMA KILAVUZU ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

Detaylı

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda boş bulunan 6 ncı dereceli 10 (on) Avukat kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır. İ- SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 STAJ TAKVİMİ 12 HAZİRAN - 28 TEMMUZ 2017 13-17

Detaylı

JAPONCA VE JAPON KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARI BURSU (NİKKENSEİ) BAŞVURU DOSYASI HAZIRLAMA REHBERİ

JAPONCA VE JAPON KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARI BURSU (NİKKENSEİ) BAŞVURU DOSYASI HAZIRLAMA REHBERİ JAPONCA VE JAPON KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARI BURSU (NİKKENSEİ) BAŞVURU DOSYASI HAZIRLAMA REHBERİ NOTLAR 1- Tüm açıklamaları lütfen dikkatle okuyunuz. 2- Aşağıdaki durumlarda başvuru dosyanız kabul edilmeyecektir:

Detaylı

MTSAS-6 SINAVINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

MTSAS-6 SINAVINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR GENEL HUSUSLAR I. Bina Sınav Komisyonunun Dikkat Edeceği Hususlar: Bölge sınav yürütme komisyonunun sınavla ilgili yapacağı toplantıya, bina sınav komisyonu başkanı temsilci olarak katılınız. Toplantıda

Detaylı

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No :

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : Staj Türü : Staj Yeri : [ Ay, Yıl ] T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI Öğrenci hizmetleri birimi _ Yeni Kayıt İşlem Süreci Yalova Üniversitesi Önlisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği nin 5. maddesi Y.Ü.Rektörlüğü

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ... DEKANLIĞI/MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DEFTERİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ Bilim Dünyasına Açılan Pencereniz ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ/PROGRAMI :... SINIFI ve NUMARASI :... T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ...DEKANLIĞI/MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI BAŞVURU KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 17-18 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2, 3, 4 ve 5. SINIFLAR ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM KAYITLARI ve SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM KAYITLARI ve SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM KAYITLARI ve SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ (Başkent Üniversitesi Senatosunun 19.02.2018 tarih ve 221/851 sayılı kararıyla yürürlüğe girmiştir.) Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı,

Detaylı

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarına göre YGS

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ/STANDARDI

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ/STANDARDI Dök. No: AUZEF-SS-2.3.-07 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:01 Rev Tarihi: 29.12.2014 Sayfa 1 / 9 İÇİNDEKİLER 1. GENEL BİLGİLER... 1 1.1. Sınav Görevlilerinin Dikkat Etmesi Gereken Genel Kurallar,... 2 1.2.

Detaylı

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU E S K İ Ş E H İ R A N A D O L U L İ S E S İ ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU 2012-2013 ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJDEFTERİ. Bilim Dünyasına Açılan Pencereniz

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJDEFTERİ. Bilim Dünyasına Açılan Pencereniz SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJDEFTERİ Bilim Dünyasına Açılan Pencereniz ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ/PROGRAMI :... SINIFI ve NUMARASI :... T.C. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ DEFTERİ

ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ DEFTERİ 1 ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ YARDIMCI UZMANLIK ANTRENÖRLÜK UYGULAMASI ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI SINIFI :. :. :. :. AKSARAY 2 ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞI Yapmakla

Detaylı

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

Detaylı

TEZ TESLİM VE SINAV AŞAMALARI

TEZ TESLİM VE SINAV AŞAMALARI TEZ TESLİM VE SINAV AŞAMALARI Yüksek Lisans Programı Öğrencileri (2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından Önceki Yarıyıllarda kaydolan öğrenciler de dahil) Zorunlu ders yükünü tamamlamış (en az

Detaylı

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ ( tarih ve sayılı Üniversite Senato kararı)

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ ( tarih ve sayılı Üniversite Senato kararı) T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YÖNERGESİ ( tarih ve sayılı Üniversite Senato kararı) Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

EK: 1 İşyeri Staj Kabul Formu MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksekokulunuz Programı numaralı öğrencisi... nin / /20. - / /20... tarihleri arasında işyerimizde. gün staj yapması uygun görülmüştür. Bilgilerinize sunulur.

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ F-1 RAPOR DOSYASI HAZIRLAMADA UYULACAK KURALLAR A. Rapor

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

MUHTARLARIN YETKİ VE SORUMLULUKLARI

MUHTARLARIN YETKİ VE SORUMLULUKLARI ADRES KAYIT SİSTEMİNDE MUHTARLARIN YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 BİLDİRİM YÜKÜMLÜLÜĞÜ YERLEŞİM YERİ VE DİĞER ADRES BELGESİ VERME YETKİSİ FORM C LERİN DOĞRULUĞUNUN TESPİTİ FORM D LER İLE FORM C LERİN KARŞILAŞTIRILMASI

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ERDEK MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ERDEK MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ERDEK MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1- ÖSYS Sonuç Belgesinin

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR

T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR Ek-1 T.C. BAŞBAKANLIK Diyanet İşleri Başkanlığı KUR AN-I KERİM İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLE İLGİLİ ESASLAR 1) Yarışmalar: a) Final tarihleri itibariyle on sekiz (18) yaşından gün almamış olanlar,

Detaylı

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Kurumumuzun taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre istihdam edilmek üzere; Aşağıda il, unvan ve sayıları belirtilen toplam

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümlerine Yurt Dışı veya Yabancı Uyruklu Öğrenci kontenjanından Özel Yetenek

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/11/2015-50328 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı *BE6L3D5CD* Sayı :65182052/100/ Konu :İmtihan Kuralları ÖZEL EĞİTİM BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlköğretim

Detaylı

SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU

SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PENDİK SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU Müracaat Tarihi : 03.07.2017 13.07.2017

Detaylı

A S Y M ASYM GTHB-GKGM BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

A S Y M ASYM GTHB-GKGM BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI UYGULAMA KILAVUZU ANKARA ÜNİVERSİTESİ SINAV YÖNETİM MERKEZİ A S Y M ASYM GTHB-GKGM BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI UYGULAMA KILAVUZU GTHB-GKGM BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

Detaylı

SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI

SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU KONYA 2014 Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden Selçuk Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinin aşağıda belirtilen

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. İÇİNDEKİLER SAYFA 1- BAŞVURU İŞLEMLERİ 4 Ön Kayıt Koşulları 4 Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler 5 Önemli Uyarılar 6 2-

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1. STAJLAR VE İZLENECEK YOL 1.1 İnşaat Mühendisliği öğrencileri, aldıkları teorik ve uygulamalı derslerdeki bilgileri

Detaylı

MAK4099/MAK4098 ARAŞTIRMA/BİTİRME PROJESİ UYGULAMA ESASLARI

MAK4099/MAK4098 ARAŞTIRMA/BİTİRME PROJESİ UYGULAMA ESASLARI MAK4099/MAK4098 ARAŞTIRMA/BİTİRME PROJESİ UYGULAMA ESASLARI (A) Araştırma/Bitirme Projesinin Amacı Belirli gereksinimleri karşılayacak bir sistemin, sürecin, makinanın, cihazın, tesisatın veya ürünün tasarlanması;

Detaylı

SINAV UYGULAMA DUYURUSU

SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI Vehbi Koç Vakfı Koç Özel İlkokulu ve Ortaokulu (VKV) 3. ve 5. Sınıflarında Öğrenim Görecek Öğrencilerin Belirlenmesi Amacıyla Yapılacak Olan Seviye Tespit Sınavı SINAV

Detaylı

ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR

ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR 0-0 ÖĞRETİM YILI. DÖNEM ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR ORTAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL AÇIKLAMALAR inci sınıflar için. Dönem ortak sınavları; Nisan 0 Çarşamba ve Nisan 0 Perşembe günleri yapılacaktır.

Detaylı