KUBOTA DİZEL TRAKTÖR M108S. M108S sahip olduğu Common Rail Motor ve ileri teknoloji ürünü özelliklerle, pek çok çeşitli tarımsal iş için idealdir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KUBOTA DİZEL TRAKTÖR M108S. M108S sahip olduğu Common Rail Motor ve ileri teknoloji ürünü özelliklerle, pek çok çeşitli tarımsal iş için idealdir."

Transkript

1 KUBOTA DİZEL TRAKTÖR M M108S M108S sahip olduğu Coon Rail Motor ve ileri teknoloji ürünü özelliklerle, pek çok çeşitli tarımsal iş için idealdir.

2 Yeni tasarımlı ve daha temiz Kubota ile işlerinizi bitirin. Coon Rail bir motorla donatılmış olan M108S, pek çok çeşitli işin üstesinden gelmenizi olanaklı kılar. Ağır hizmet talep eden tarım işleri için ideal olan bu ekonomik traktör, yükleme çalışmalarında, arazi uygulamalarında, nakliye sırasında ve benzer pek çok işte muhteşemdir. Bu yeni traktör yalnızca kullanışlı olmakla kalmayıp daha iyi görüş ve daha kolay bakım elde etmek için ayrıca yepyeni bir kaput tasarımıyla da donatılmıştır. Traktör, temiz emisyon değerleri ve sarsıntısız güç sunmak için Coon Rail bir dizel motorla özellikle donatılmıştır. Artı, konforu üst düzeye taşımak için M108S, daha geniş bir kabin de sunmaktadır. Her neye gereksinim duyarsanız, Kubota nın M108S modeli yardımcı olmaya hazırdır.

3 Coon Rail Motor M108S nin motoru yeniden tasarlanıp yeni mühendislik süreçlerinden geçirilmiştir. CRS (Coon Rail Sistemi) ve Soğutmalı EGR (Egzoz Gazı Resirkülasyonu) Sistemi, emisyonları azaltmakta ve böylelikle, EU Stage 3 emisyon mevzuatına uygun çalışmaya yardımcı olmaktadır. Model : M108S M105S lbf ft 500 N m HP lb/hp h g/kw h YAKIT BRÜT MOTOR GÜCÜ kw 90 TORK MOTOR HIZI rpm CRS (Coon Rail Sistemi) Soğutmalı EGR Sistemi Tipik olarak binek otomobillerde emisyonları azaltmak ve yakıt tüketimini düşürmek amacıyla kullanılmakta olan CRS, aynı sonuçları elde etmek için bizim M108S modelimize donatmak üzere seçtiğimiz motor olmuştur. CRS, yakıt enjeksiyonunun zamanlamasını ve miktarını elektronik olarak kontrol eder. Yüksek-basınçlı enjeksiyonların tümünü bir kerede vermek yerine, aşamalı olarak vererek optimal bir yanma niceliği elde edilir ve böylelikle silindirde daha yüksek bir verimlilik düzeyine erişilmiş olur. Bu,, genellikle "dizel vuruntusu" olarak adlandırılan yanma odasında meydana gelen seste Enjektör ECU azalma, daha iyi yakıt verimliliği ve daha temiz Sensör emisyonlar elde edilmesi demektir. Yakıt enjeksiyonu miktarını kontrol ederek Besleme Coon CRS aynı zamanda, pompası rail örneğin balyalama gibi orta-yüksek devir aralığında yer alan operasyonların daha silkelemesiz bir biçimde gerçekleştirilmesine olanak tanıyacak biçimde daha yüksek tork değerlerinin elde edilmesini de sağlamaktadır. Soğutmalı EGR (Egzoz Gazı Resirkülasyonu) Sistemimiz, tıpkı CRS gibi nihayetinde - zararlı emisyonları azaltmak amacını taşımaktadır. Bunu, egzoz gazını bir soğutucunun içinden geçecek biçimde yönlendirdikten sonra yanma odalarına geri getirip soğutulmuş gazlarla sıcaklıkları düşürerek azot oksit oluşumuna ket vurmak yoluyla gerçekleştirmektedir. EGR Valfi Giriş Rehber Valf Egzoz Giriş manifoldu Soğutucu çıkışı Soğutucu girişi

4 İleri teknoloji ürünü özelliklerle donatılmış, en zorlu çiftlik işlerinin üstesinden gelmek için gereksinimlerinizi karşılayacak olan orta-boy traktör. İster arazi işlemek için, ister mandıra çiftliği için, isterse ikisinin bir kombinasyonu için olsun; iş zorlu görevlerin üstesinden gelmek olduğunda, Kubota M108S traktörün eşi benzeri yoktur.çünkü M108S güçlü bir Coon Rail dizel motor kullanmasının yanı sıra, onun kesintisiz olarak en yüksek düzeyde performans sunmasını garanti etmek için bir dizi ileri teknolojik özellikle de donatılmıştır. Hassas Swing Shift Tamamen senkronize ana şanzımanın kullanımı, Swing Shift sayesinde, şimdi daha da kolaydır. Ana şanzıman sahip olduğu 4 vites için bir H deseni kullanmaktadır ve Swing Shift, elektro-hidrolik takviyeli 2-vitesli yüksek/alçak senkronize kaplinli şanzımana sahip olduğu için, şimdi elinize yalnızca tek bir kol ile 8 vites kumanda edebilme olanağı geçmektedir. Ve eğer 8 vites yeterli gelmezse, 8 tane daha eklemek için yardımcı kaplin kolunu hareket ettirin böylelikle toplam 16 vites elde edersiniz. Güçlü Çift Hız Değiştirici (Yüksek-Alçak) Dual Speed Changer (Çift Hız Değiştiricisi) size arttırılmış çekiş gücü verir. Yükünüz birdenbire ağırlaştığında, traktör hareket halindeyken high/low (yüksek/alçak) düğmesine hafifçe dokunun ve böylece seyahat hızında gerçekleşecek olan %17'lik düşüşün karşılığında traktörün çekiş gücü önemli ölçüde artsın. Bu özellik yalnızca büyük yük artışlarının üstesinden gelmek için kullanışlı olmakla sınırlı değildir, ayrıca, değişken toprak koşullarında ve dönüş yaparken de çok işe yarar. Kavramasız Hidrolik Var-Gel Vitesi Parmakla işletilen var-gel kumanda kolu, bir modülasyon valfiyle ve bir direksiyon kolonuyla donatılmış olup daha konforlu ve üretken bir önden-yükleyici işletimi sağlamak için, bir kavrama kullanılmasına veya traktörün durdurulmasına gerek olmaksızın, ileri vitesten geri vitese yumuşak ve kolay bir biçimde geçilmesine olanak tanır. Eğimli Tam-açılır Kaput Kaputun eğimli burnu, görüşü arttırır.tek-parça, tam açılır kaputun iki tane havalı amortisörü, motor bakımını bir çırpıda gerçekleştirmek için, kaputun kendiliğinden açılmasına yardımcı olur. Teleskopik-tip Arka Görüş Aynası Arka görüş, arkaya takılan büyük ekipmanlar bağlandığında bile, güvence altına alınmıştır. Kolay Bakım Daha hızlı temizlik için sürgülü, mazgalsız tipteki Klima kondansörü ve eleği bir çırpıda sökülebilmektedir. MAKS HIZ 39 km/h

5 ULTRA GRAND KABİN O, evinizden uzaktayken sizin eviniz. En az ev kadar konforlu olması gerekmez mi? Muhteşem konfor; biçimli, hava süspansiyonlu koltuk ve güçlü klimayla başlar. Düşük gürültü ve titreşim düzeyleri, arttırılmış görüş alanı ve düzenli, asılı pedallara sahip tamamen-düz bir güverteyi kullanıma sunmaktadır. Hatta yeni kabin, daha konforlu bir işletime ev sahipliği yapmak için genişletilmiştir de. Teslim edilen koltuk, ülkeye göre değişiklik gösterebilmektedir. LCD Okuma Ekranlı Gösterge Paneli Yeni gösterge paneli, traktörün en önemli işlevlerini gözlemlemeyi net ve yalın bir hale getirmiştir. LCD okuma ekranları, seyahat hızına, PTO devir sayısına ve saat sayacına ilişkin bilgileri dijital olarak gösterir. Aydınlatmalı analog göstergeler kapsamında, büyük bir takometre, sıcaklık göstergesi ve yakıt göstergesi yer almaktadır. Lüks Klima Sizi yılın her döneminde konforlu bir ortamda - en sıcak günlerde bile tutmak için Klima sistemi, çok serin kabin sıcaklıkları sağlar. Güçlü hava beslemesine, 9 tane hava mazgalına ve otomatik olarak bedeninizin üst kesimini serin tutarken alt kesimini sıcak tutan ikili düzey tuşuna sahip olmanın avantajını sunar. Radyo/CD Stereo Sizi yılın her döneminde konforlu bir ortamda - en sıcak günlerde bile tutmak için Klima sistemi, çok serin kabin sıcaklıkları sağlar. Güçlü hava beslemesine, 9 tane hava mazgalına ve otomatik olarak bedeninizin üst kesimini serin tutarken alt kesimini sıcak tutan ikili düzey tuşuna sahip olmanın avantajını sunar.

6 M108S, işinizi daha kısa sürede bitirmeniz için bir dizi özellik sunmaktadır. Yuvarlak-biçimli, Geniş Arka Çamurluklar Geniş ve yuvarlatılmış arka çamurluklar dalların ve yaprakların aralara sıkışıp kalmasını önler. 3P Harici Ayar Kolu Bu özellik size, 3-nokta askı düzenini traktörün dışından ayarlama ve böylelikle ekipmanları hızlı, kolay ve doğru biçimde sökme ve takma olanağı tanır. Aktif Bağımsız Hidrolik PTO 540/1000 devirli iki ayrı geçişli devir hızına ek olarak, traktör hareket halindeyken bile arka PTO yu rahatça devreye sokma veya çıkarma özgürlüğüne sahip olan, mutlaka edinilmesi gereken bu özellik, püskürtme ve arkaya takılı ekipmanla hasat veya diğer her türlü PTO uygulamasını önemli ölçüde güçlendirir. Hidrolik Römork Freni Ek bir güvenlik ölçüsü olarak hidrolik römork freni, römork çekme eylemini, eğimli arazilerde bile daha güvenli hale getirir. Takviye Silindiri Koltuğu (Opsiyonel) Size kg gibi şaşırtıcı ölçüde yüksek bir kaldırma kapasitesi sunmak için, iki takım takviye silindiri, opsiyonel donanım kapsamında sunulmuştur. Römork Kaplini Römork Göstergesi Bir römorkla ya da başka bir ekipmanla kullanılmak üzere birer tane römork kaplini ve göstergesi mevcut bulunmaktadır. (Mafsal tipleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilmektedir.) Yardımcı Kontrol Valfi M108S üzerinde standart donanım olarak iki tane uzaktan kumandalı valf teslim edilmektedir: Bir tane tek veya çift etkili değişken valf ve bir tane şamandıra kilitlemeli valf. Takılabilen maksimum valf sayısı 3 tür (3. valf olarak bir akış kontrol valfi edinilebilmektedir). Yardımcı Uzaktan Kumanda Valf Kolu Kullanım kolaylığı sağlamak için yardımcı uzaktan kumada valfine ait kollar, operatör koltuğunun sağ yanına uygun biçimde yerleştirilmiştir. İki tane uzaktan kumandalı valf standart olarak teslim edilmektedir ancak üçüncü bir tane daha takmak olanaklıdır.

7 Bağımsız Park Freni Daha fazla güvenlik ve istikrar elde etmek için M108S, bağımsız bir park freni sistemi ve ayrı bir tahrik freni bağlantısı ile donatılmıştır. Hidrolik Islak Kavrama Alışılageldik kuru-tip kavramadan farklı olarak, hidrolik ıslak tip kavrama çok daha iyi verir ve son derece uzun ömürlüdür. YENİ ÖNDEN YÜKLEYİCİ LA1403 Bizim önden yükleyicimizi işletmenin ne kadar keyifli olduğunu daha ilk kullanmanızda anlayacaksınız her şey tek bir tane kumanda kolunun kontrolünde. Sunduğumuz yeni yükleyici; hidrolik kendiliğinden-düzeylemeli valf, 3. işlev valfi ve hızlı kaplin gibi bir dizi çeşitli yeni opsiyon özelliğiyle, tarımsal kullanımınız için idealdir. Yeni Halojen Farlar ve Köşe Lambaları Farları, yükleyici çalışması sırasında bile görüşü arttıracak biçimde yükseğe monte ettik. Bu halojen ışıklar ve köşe lambaları verimli olup çok iyi aydınlatma sağlar. Hidrolik 4WD Kavraşması 4-teker çekiş, tek bir düğmeye basılarak, traktörü durdurmaksızın devreye sokulabilmekte ve devre dışı bırakılabilmektedir. Kaldırma Gücü ve Yüksekliği Ayarları İki tane ayrı bom silindiri dayanak noktası (Güç konumu ve Yükseklik konumu) gereksinimlerinize uygun olarak size, yükleyicinin kaldırma gücünü veya boyunu arttırma seçeneğini vermektedir. Palet çatalı veya balya kargısı kullanırken, dayanak noktasını size daha uzun yükseklik sağlayacak biçimde ayarlamak isteyebilirsiniz. Kepçe işleri için, daha alçak bir ayar, daha fazla güç sunar. Euro-tipi Hızlı Mafsal Yükleyicideki standart bir özellik olup bu mafsal, kepçeleri, balya kargılarını ve palet çatallarını sökmeyi ve takmayı, mümkün olabilecek en kolay hale getirmiştir. ÖNDEN YÜKLEYİCİ OPSİYONLARI Kubota Şoksuz Sürüş (KSR) KSR, traktör sürüşünü "yumuşatarak" yorgunluğun minimize edilmesine yardımcı olur. Bu özellik, eğer görevleriniz çok sayıda keskin dönüş veya ağır yüklerin yüklenmesini ve boşaltılmasını içeriyorsa, özellikle kullanışlıdır. Yuvarlak balyaların yüklenip boşaltılmasını çok daha az sarsıntılı bir hale getirir. Tek-kollu Hidrolik Hızlı Kaplin Opsiyonel hızlı kaplin, operatöre, dört hortumun hepsini birden bir kerede bağlama olanağı verir. Bu, bağlama ve sökme işlemini, böylesi işlemleri sık sık yapmasanız bile, hızlı ve kolay bir hale getirir. 3. İşlev Valfi Kumanda kolunun tutamağı üzerinde yerleşik bulunan düğmeleriyle 3. işlev valfi, önden yükleyicinin kapasitesini genişletir. Ayrıca, kepçenin ve yükleyici bomun simültane operasyonunu da olanaklı kılıp yumuşak ve kolay bir işletim gerçekleştirilmesine izin verir. Hidrolik Kendiliğinden-düzeylemeli Valf Bu opsiyonel özellik, operatöre, yükleyici bomunu kepçe açısını değiştirmeksizin kaldırma veya indirme olanağı tanır. Bu toprak veya kum taşınması sırasında meydana gelebilecek dökülmeleri engellediği gibi palet yükleme-boşaltma işlemini rahat ve kolay bir hale getirir.

8 Teknik Özellikler M108S-DTQDS Model Motor Tipi (Yapım: KUBOTA) Havalandırma Nominal hız Net motor gücü (*1) Toplam motor hacmi Yakıt deposu kapasitesi Klima Alternatör rpm kw (HP) cm3 Amp Şanzıman Vites sayısı Ana dişli vites Kaplin vites Çift Hız Değiştiricisi (Yüksek-Alçak) Maks. hız Ana-kavrama tipi/fren tipi Mekanik diferansiyel kilidi km/h PTO PTO tipi Hız rpm Hidrolikler Pompa kapasitesi (3-nokta askı düzeni) /min. 3-nokta askı düzeni Kategori Kumanda sistemi kg Bağlantı ucunda kaldırma kapasitesi Bağlantı noktasının 24 inç gerisinde kaldırma kapasitesi kg Standart uzaktan kumandalı valf sayısı Diğer Özellikler Direksiyon Kaput tipi Hidrolik römork freni Boyut ve ağırlık Toplam uzunluk Toplam yükseklik (kabininin tepe noktası) Toplam genişlik (minimum lastik diş boyutu) Tekerlekler arası mesafe TLastik boyutu Ön Arka Min. zemin kleransı (Çeki çubuğu braketi) TLastik diş genişliği, ön Lastik diş genişliği, arka (*2) Dönüş yarıçapı(*3) Traktör ağırlığı (*2) V3800-DT-TI-CRS Direkt enjeksiyonlu, sıvı soğutmalı, 4-silindirli dizel Turboşarj ara soğutuculu (108.5) Kuru (çift) ileri / 32 geri (48 ileri / 48 geri, çok yavaş hız dişlisi dahil) 8 / Tamamen senkronize (Swing Shift donatılmış) 2-vitesli Standart Hidrolik ıslak diskler/hidrolik ıslak diskler Standart (Ön ve Arka) Aktif Bağımsız Hidrolik PTO, ıslak diskli PTO freni donatılmış 540 / 1000 Nominal hızda 65 Hızlı mafsal ve Teleskobik alt bağlantı uçları, Teleskobik dengeleyiciler, Krank tipi kaldırma çubuğu II Konum, P çekiş (üst bağlantı algılaması) ve karışım kontrol (FD, S/D Etkili) / 3. ve akış kontrol opsiyonel Hidrostatik takviyeli direksiyon. Tam-açılır mkaput Standart / 85R24 (13.6R24) 460 / 85R34 (18.4R34) frenli, 4.7 frensiz 4060 Şirketimiz teknik özellikleri önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar. Bu broşür yalnızca tanıtım amacıyla hazırlanmıştır. Garanti kapsamına ilişkin bilgi edinmek için lütfen bölgenizdeki Kubota yetkili satıcınız ile görüşün. (*1) İmalatçının tahmini (*2) Arka tekerlekler için dökme demir disklerle birlikte (*3) 4WD engaged Kubota Corporation KUBOTA (U.K.) LIMITED

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

Memnuniyetiniz Önceliğimizdir!

Memnuniyetiniz Önceliğimizdir! Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1. 1 1. 2 1. 3 1. 4 1. 5 1. 6 1. 8 1. 9 Üretici Model Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Operasyon tipi: el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş toplama Yük

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw 360 görüş alanı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-11086 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4281-5274 mm 432F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Geniş bir yelpazede yatay ünite uzunluğu, kolon tipi ve iş istasyonu opsiyonlarına sahip çok yönlü Dräger Ponta, daha iyi bir çalışma alanı verimliliği

Detaylı

Konfor, ferahlık ve rahatlık

Konfor, ferahlık ve rahatlık Konfor, ferahlık ve rahatlık Pratik kapılar yana kayıp açıldığında geniş bir çalışma alanı sizi bekliyor. Geniş mesafe dolayısıyla rahat biniş-iniş ve esnek koltuk kapasitesi seçenekleri. 540mm Sınıfının

Detaylı

J-1175 J-1480 ÇENELİ MOBİL KONKASÖRLER

J-1175 J-1480 ÇENELİ MOBİL KONKASÖRLER R J-1160 J-1175 J-1480 ÇENELİ MOBİL KONKASÖRLER FINLAY J-1160 Terex Finlay J-1160 paletli mobil kırıcısı, güçlü ve agresif çeneli primer bir kırıcıdır. Ağır iş titreşimli ızgara beslemesi, entegre ön-eleği

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ SA Serisi ATOMİZÖRLER Yüksek hava debisi Üstün manevra kabiliyeti Mükemmel ilaçlama performansı New Holland SA Serisi bağ bahçe atomizörleri asılır tip olarak SA400 ve SA600

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T

YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1397 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 95/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 135/4000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4329-1789 Yükseklik - Dingil

Detaylı

CB14B. Yama Silindiri. Sıkıştırma genişliği 900 mm (35 inç) 1.000 mm (39 inç) Çalışma ağırlığı kg (lb) 1.485 (3.274) 1.520 (3.351)

CB14B. Yama Silindiri. Sıkıştırma genişliği 900 mm (35 inç) 1.000 mm (39 inç) Çalışma ağırlığı kg (lb) 1.485 (3.274) 1.520 (3.351) CB14B Yama Silindiri R Sıkıştırma genişliği 900 mm (35 inç) 1.000 mm (39 inç) Çalışma ağırlığı kg (lb) 1.485 (3.274) 1.520 (3.351) Kohler KDW1003 dizel motor 16,8 kw (22,5 hp) AVANTAJLARI SINIRLI ALANLARDA

Detaylı

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t www.tsmglobal.com.tr 2 Tek Konsept 13 Model 3 Platform - 8 Farklı Model 13 Versiyon ARX serisi vibrasyonlu silindirler 8 modele ait 13 farklı versiyonda

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI

II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI 1 Güç Kaynağı AC Motor DC Motor Diesel Motor Otto Motor GÜÇ AKIŞI M i, ω i Güç transmisyon sistemi M 0, ω 0 F 0, v 0 Makina (doğrusal veya dairesel hareket) Mekanik

Detaylı

SWINGBO-2 SUPRA. Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi. -7 ile +45 derece arası oturak açısı. Alman malı. by HOGGI

SWINGBO-2 SUPRA. Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi. -7 ile +45 derece arası oturak açısı. Alman malı. by HOGGI . de www. Alman malı SWINGBO-2 by HOGGI SWINGBO-2 SUPRA Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Çocukların taşınmasında partneriniz -7 ile +45 derece arası oturak açısı İtme kolu, çıkarılabilir

Detaylı

Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği

Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği Akıllı Havuz Kontrolü Enerji verimli ekipmanlar Doğaya Zarasız minimum atık Mühendislik ve optimum planlama ile

Detaylı

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi www.tsmglobal.com.tr 2 Ammann yeni nesil ARX 90 ve ARX 110 belden kırmalı tandem silindirleri asfalt sıkıştırma teknolojisine farklı bir tasarım

Detaylı

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT AGRI PIVOT T80 Dieci Türkiye Distribütörü AgriPivot.indd 1 11/04/18 12:16 AgriPivot.indd 2 11/04/18 12:16 PERFORMANS Standart kova

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

KAMYONDAN ÇEKİCİYE DÖNÜŞÜM AİTM

KAMYONDAN ÇEKİCİYE DÖNÜŞÜM AİTM KAMYONDAN ÇEKİCİYE DÖNÜŞÜM AİTM ve FREN FRENTEKNİK Alpay Lök Mak.Y.Müh 18.01.2010 alpay@frenteknik.com www.frenteknik.com AİTM ve FREN AİTM Yönetmeliği ne göre, Listelenen araç tadilatları için, Sanayi

Detaylı

Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi

Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi Sahip Olduðunuzla Gurur Duyacaks n z... Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi Farmall U ve Farmall U Pro Güç ve Konfor Bir Arada 2 ayrı beygir seçeneði bulunan Farmall U ve Farmall U Pro serisi gücün,

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

P 5000 SERİSİ P HP P HP P HP 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ. reddot award dinner

P 5000 SERİSİ P HP P HP P HP 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ. reddot award dinner P 5000 SERİSİ P 5100 110 HP P 5115 122 HP P 5130 136 HP reddot award 2017 dinner 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ 5000 SERİSİ 4 Silindir 3400 cc TIER IV FİNAL MOTOR Modüler 5-Vites 3 kademe - 2 Powershift

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014 Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası Bosch Rexroth ana bayisi Rota Teknik A.Ş. ile Japon TAISEI ve ANEL firmasının ortak olarak geliştirdiği Marmaray Tünel Havalandırma Elektropnömatik Kontrol Sistemi

Detaylı

1- Hidrolik Aksesuar Ekipmanları

1- Hidrolik Aksesuar Ekipmanları 1- Hidrolik Aksesuar Ekipmanları Hidrolik vibrasyon kazıcıları, hidrolik ekskavatörlerinizin uygulama menzilini uzatır ve yeni operasyon alanları açar. Sürücüler üniversal mafsal ile vinç koluna eklenir

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Mobile Printing (Mobil Baskı) Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Mobile Printing (Mobil Baskı) Çözümleri İstemci Yönetimi ve Mobile Printing (Mobil Baskı) Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de

Detaylı

ACM serisi hava soğutmalı soğuk su üretici gruplar küçük ve orta büyüklükteki soğuk su üretici ihtiyacını karşılamak üzere

ACM serisi hava soğutmalı soğuk su üretici gruplar küçük ve orta büyüklükteki soğuk su üretici ihtiyacını karşılamak üzere ACM ACM serisi hava soğutmalı soğuk su üretici gruplar küçük ve orta büyüklükteki soğuk su üretici ihtiyacını karşılamak üzere üretilmiştir. ACM serisi hava soğutma soğuk su üretici gruplar yalnız soğutma

Detaylı

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Conergy ile güvende Conergy, yenilenebilir enerji alanında dünyadaki en başarılı şirketlerden biridir. Çünkü Conergy tüm bileşenleri tek bir elden çıkan

Detaylı

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları 3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE Sıcak Su Kazanları 1 Hoval 3-geçişli sıvı/gaz yakıtlı sıcak su kazanlarının avantajları Ürünlerimiz teknolojinin son örneğini temsil ederken, yaratıcı

Detaylı

Resuscitaire Yenidoğan Açık Bakım

Resuscitaire Yenidoğan Açık Bakım Resuscitaire Yenidoğan Açık Bakım Resuscitaire, sancı ve doğum sürecinde sahip olunması gereken ideal cihazdır. Etkin bir ısıtmalı tedavi platformunu klinik acil durum ve resüsitasyon için ihtiyaç duyduğunuz

Detaylı

Unimog U 4000. Direksiyon Hidrolik servo direksiyon.

Unimog U 4000. Direksiyon Hidrolik servo direksiyon. Unimog U 4000 Unimog U 4000 2,5 ton kategorisinde Üstün arazi kabiliyetli (4x4) taktik tekerlekli En çetin koflullarda kendini spatlam fl güvenilir teknoloji TSK ya 10.000 i aflk n Unimog U4000 teslim

Detaylı

HP 86-112. Daha fazla güç, daha yüksek verim 4 model: 86-112 hp Kabin ve Platform. Daha fazla güç, daha yüksek verim

HP 86-112. Daha fazla güç, daha yüksek verim 4 model: 86-112 hp Kabin ve Platform. Daha fazla güç, daha yüksek verim HP 86-112 MF 5400 Daha fazla güç, daha yüksek verim Daha fazla güç, daha yüksek verim 4 model: 86-112 hp Kabin ve Platform VİZYON YENİLİKÇİLİK LİDERLİK KALİTE GÜVENİLİRLİK DESTEK GURUR BAĞLILIK Değişim

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

Genel bilgiler Windows gezgini Kes Kopyala Yapıştır komutları. 4 Bilinen Dosya Uzantıları

Genel bilgiler Windows gezgini Kes Kopyala Yapıştır komutları. 4 Bilinen Dosya Uzantıları İÇERİK 2 Dosya ve Klasör İşlemleri 3 Giriş BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Windows 7 - Devam ÖĞR. GÖR. HASAN ALİ AKYÜREK http://www.hasanakyurek.com Sürümler Sürüm Karşılaştırmaları Masaüstü Görev

Detaylı

Mitsubishi Klima Özellikleri

Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi klimalar, havayı doğal de kötü enzim kirli Doğal kokulardan bakteriler havayı filtresiyle bir ortadan mekanizma emerek arındıran, kaldırılır, bakterileri sterilize

Detaylı

MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU

MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU Erdinç S AYIN 1968 yılında Đstanbul'da doğdu. 1989 yılında Đstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği

Detaylı

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi.

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi. Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. 69 dba ya düşürülmüş sessiz kabin içi. Kontrol kolayl ğ sağlayan kumanda kollar. Güç Yönetim Sistemi. Tamamı yüksek verim sağlayan modelleriyle

Detaylı

BİNALARDA ENERJİ PERFORMANSI YÖNETMELİĞİ Bayındırlık ve İskan Bakanlığı

BİNALARDA ENERJİ PERFORMANSI YÖNETMELİĞİ Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yayınlanma tarihi: 05.12.2008 Yürürlüğe girme tarihi: 05.12.2009 Vorlage 1 09/2006 Viessmann Werke Kapsam Mevcut ve yeni yapılacak konut, ticari ve hizmet amaçlı kullanılan

Detaylı

STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm

STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm 250 STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR

Detaylı

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı)

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) 1. LCD Grafik ekran. 2. Parlama (yanma) lambası. 3. Preset (ayarlar) düğmesi, bas değiştir, 4. Isıtma

Detaylı

NEW HOLLAND. TT Serisi

NEW HOLLAND. TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi Türk çiftçisi taraf ndan en çok tercih edilen serilerinden biri olan TT Serisi, 50 HP, 55 HP, 65 HP ve 72 HP güçlerindeki geniş ürün yelpazesiyle yeni, ekonomik

Detaylı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı 5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı Kullanım Kılavuzu Onay FCC Beyanı Bu test edilmiş ve FCC Kuralları Kısım 15 de belirtilen teknik özelliklere göre B Sınıfı aygıtların sınırları ile uyumlu

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

AirHome Serisi Sulu Split Tip Isı Pompaları

AirHome Serisi Sulu Split Tip Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projelerinde ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 25 kw'a kadar performans aralığında dış üniteler Sıcak su boyleri ve tesisat ekipmanları

Detaylı

Şaft: Şaft ve Mafsallar:

Şaft: Şaft ve Mafsallar: Şaft ve Mafsallar: Motor ve tahrik aksı farklı yerde olan araçlarda, vites kutusu ile diferansiyel arasında hareket iletimi için şaft ve açısal sapmalar için gerekli olan mafsallar karşımıza çıkmaktadır.

Detaylı

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması İçindekiler Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

Ek 1. Fen Maddelerini Anlama Testi (FEMAT) Sevgili öğrenciler,

Ek 1. Fen Maddelerini Anlama Testi (FEMAT) Sevgili öğrenciler, Ek 1. Fen Maddelerini Anlama Testi (FEMAT) Sevgili öğrenciler, Bu araştırmada Fen Bilgisi sorularını anlama düzeyinizi belirlemek amaçlanmıştır. Bunun için hazırlanmış bu testte SBS de sorulmuş bazı sorular

Detaylı

MAGNUM 280 CVX. 280 HP den 380 HP ye kadar uzanan 4 farklı model seçeneğine sahip. Ekipman kullanımında sınırları kaldıran Case IH.

MAGNUM 280 CVX. 280 HP den 380 HP ye kadar uzanan 4 farklı model seçeneğine sahip. Ekipman kullanımında sınırları kaldıran Case IH. MAGNUM CVX Serisi Daha Fazla Verim Daha Fazla Güç ve Performans Daha Fazla Ekonomi MAGNUM 280 CVX MAGNUM 310 CVX MAGNUM 340 CVX MAGNUM 380 CVX Daha fazlasını isteyenlerin markası Case IH Magnum CVX Serisi

Detaylı

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için enerji tasarruflu Symaro sensörleri DELTA anahtarları serisi ile kullanım için uygun Answers for infrastructure

Detaylı

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA Hazırlayan: Öğr. Gör. Tuğberk ÖNAL MALATYA 2016 SUPAP SİSTEMLERİ 1. KÜLBÜTOR MEKANİZMASI Eksantrik milinden aldığı hareketle silindirlerde emme ve egzoz zamanlarının

Detaylı

F İ R M a. Herşey Bir Kaynaktan. Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman

F İ R M a. Herşey Bir Kaynaktan. Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman F İ R M a Düz profillerin ve baraların işlenmesinde uzman EHRT ürün yelpazesi, busbarların komple işlemlerini (kesme, zımbalama ve büküm) içerir. Çalıştığımız firmalar genellikle elektrik endüstrisine

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

Doç. Dr. Eyüp DEBİK 10.12.2013

Doç. Dr. Eyüp DEBİK 10.12.2013 Doç. Dr. Eyüp DEBİK 10.12.2013 Ünitelerin fiziksel yerleşimi Arıtma ünitelerinin, Bağlantı kanallarının, Yol ve park alanlarının, Yönetim binasının, Bakım ve onarım kısımları vb dikkatle ele alınmalıdır.

Detaylı

OTOMATİK TRANSMİSYONLAR

OTOMATİK TRANSMİSYONLAR OTOMATİK TRANSMİSYONLAR Taşıtın hızına, gaz kelebeği pozisyonuna yük ve yol şartlarına bağlı olarak viteslerin otomatik olarak değişmelerine imkan veren bir sistemdir. Otomatik transmisyonla,mekanik ve

Detaylı

ÖWS/ATM-M, Mercedes-Benz için otomatik şanzıman temizleme sistemi

ÖWS/ATM-M, Mercedes-Benz için otomatik şanzıman temizleme sistemi Kullanım kılavuzu ÖWS/ATM-M, Mercedes-Benz için otomatik şanzıman temizleme sistemi Renk: 7015 Copyright H:Heinzer GmbH 1 Yağın yenilenmesi sonucu sistem temizlenmez; sadece yağın kalitesi iyileşir. Bu

Detaylı

Sayısal Kontrol Sistemleri

Sayısal Kontrol Sistemleri Sayısal Kontrol Sistemleri Hız ve Yük Kontrolü Gaz Motor Emisyon Kontrolü Çift Yakıtlı Uygulamalar Endüstri Araçlarında Güç üretimi Gemicilik Kontrolü Lokomotif Kontrolü Türbin Kontrolü Motor ve Türbin

Detaylı

Temizlik Teknolojisi Belediye Teknolojisi. Temizlik - Belediye Teknolojisi. Citymaster 600 Çok fonksiyonlu tavizsiz süpürme!

Temizlik Teknolojisi Belediye Teknolojisi. Temizlik - Belediye Teknolojisi. Citymaster 600 Çok fonksiyonlu tavizsiz süpürme! Temizlik Teknolojisi Belediye Teknolojisi Temizlik - Belediye Teknolojisi Citymaster 600 Çok fonksiyonlu tavizsiz süpürme! Citymaster Der Citymaster 600 profesyonel 600 für ve professionelles verimli çalışma

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-DB021 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 VF14SRA4450085381 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

1. Yapılan ayarları kontrol etmek 2. Hataların doğru anlaşıldığından emin olmak 3. Donanıma uygun işletim sistemini belirlemek İŞLEM ANALİZ FORMU

1. Yapılan ayarları kontrol etmek 2. Hataların doğru anlaşıldığından emin olmak 3. Donanıma uygun işletim sistemini belirlemek İŞLEM ANALİZ FORMU MESLEĞİN ADI Bilişim Teknolojileri İŞLEMİN ADI Bilgisayarın ilk açılış ayarlarını İŞLEM NUMARASI 2.1 İşletim sisteminin kurulumunu Montajı tamamlanmış bilgisayar, klavye, fare, monitör Sistemin ilk açılış

Detaylı

Konveyörler NP, NI Serisi

Konveyörler NP, NI Serisi NP, NI Serisi NP Serisi T-Max konveyörleri, üretim şartlarınıza uygun olarak, Avrupa da, optimum verimde çalışacak şekilde imal edilmiştir. Alüminyum konstrüksiyon kasası, yüksek sıcaklığa dayanıklı bant

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31373899 Sürüm 1.0 Parça No. 31373890 Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot (R-design)- 31373899 - V1.0 Sayfa 1 / 67

Detaylı

797F. Maden Kamyonu. Motor Motor Modeli Cat C175-20 Brüt Güç SAE J1995 2.983 kw 4.000 hp Net Güç SAE J1349 2.828 kw 3.793 hp

797F. Maden Kamyonu. Motor Motor Modeli Cat C175-20 Brüt Güç SAE J1995 2.983 kw 4.000 hp Net Güç SAE J1349 2.828 kw 3.793 hp 797F Maden Kamyonu Motor Motor Modeli Cat C175-20 Brüt Güç SAE J1995 2.983 kw 4.000 hp Net Güç SAE J1349 2.828 kw 3.793 hp Ağırlıklar Yaklaşık Brüt Makine Çalışma Ağırlığı 623.690 kg 1.375.000 lb Çalışma

Detaylı

Sound Bar. Başlangıç Kılavuzu HT-CT370

Sound Bar. Başlangıç Kılavuzu HT-CT370 Sound Bar Başlangıç Kılavuzu HT-CT370 İçindekiler Ayar 1 Kutunun içindekiler 4 2 Kurulum 5 3 Bağlantı 6 4 Sistemin açılması 8 5 Sesin dinlenmesi 9 Temel İşlemler Ses efektlerinin keyfini çıkarma 10 Sesin

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

CrossPower. Akıllı enerji yönetim sistemi. www.pfisterer.com

CrossPower. Akıllı enerji yönetim sistemi. www.pfisterer.com CrossPower Akıllı enerji yönetim sistemi www.pfisterer.com 2 CrossPower CrossPower: Çevre Dostu Enerji daha iyi bir gelecek Elektrik, medeniyetten uzak ve ulaşılması zor bölgelerde kolay bulunamamaktadır.

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO33U. 3365/3580 kg

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO33U. 3365/3580 kg MİNİ EKSKAVATÖR 3365/3580 kg KOMPAKTLIK Universal ViO33 gerçek bir sıfır kuyruk dönu şlu makinedir: u st şasenin ön kısmı paletlerin genişliğini geçmez. Tasarım ilkeleri: > Bom dönu şu yle ön dönu ş yarıçapı:

Detaylı

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil!

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! yüksek vasistas HAUTAU PRIMAT sistemi Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! Esneklik ve çok yönlülük alan nda HAUTAU PRIMAT kimseye söz b rakm yor:

Detaylı

NEW HOLLAND. TDD Delta Serisi

NEW HOLLAND. TDD Delta Serisi NEW HOLLAND TDD Delta Serisi NEW HOLLAND TDD Delta Serisi Modern kaporta, sade donanım ve yüksek performansı bir arada sunan TDD Delta serisi, 4 farklı model seçeneği ile üreticinin hizmetkarı olmaya

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

YEDİEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAYATİ YEDİEL

YEDİEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAYATİ YEDİEL DOĞU DOĞU ANADOLU ve İÇ ANADOLU BÖLGE SATIŞ DİSTRİBÜTÖRÜ YEDİEL ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAYATİ YEDİEL www.yedielgrup.com AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/ A 06934 Sincan \ ANKARA \ TURKEY TELEFON:

Detaylı

Hyundai i20 1.2 Team

Hyundai i20 1.2 Team İlan no: 275333 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden İlk Sahibinden Yeni İ20 Style Pan MultiMadia Navigasyon 51.500 TL İlan tarihi: 5 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Mamak, Mamak Model yılı

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT2179 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VSSZZZ5FZFR152817 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

MAK 4026 SES ve GÜRÜLTÜ KONTROLÜ. 6. Hafta Oda Akustiği

MAK 4026 SES ve GÜRÜLTÜ KONTROLÜ. 6. Hafta Oda Akustiği MAK 4026 SES ve GÜRÜLTÜ KONTROLÜ 6. Hafta Oda Akustiği Sesin Oda İçerisinde Yayınımı Akustik olarak sesin odada yayınımı için, sesin dalga boyunun hacmin boyutlarına göre oldukça küçük olması gerekmektedir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA Önsöz 4 Stratejik Planlama ve Bütçe Yol Haritası 5 Örnek İşletme Hakkında 6 Gider Yükleme Sistemi 8 Satış Bütçesi Oluşturma 9 Faaliyet Gider Bütçesi Oluşturma 12 Bütçe Sistem Otomasyonu

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

Euro 5 motorlu araçlardaki indirgeyici deposunun taşınması

Euro 5 motorlu araçlardaki indirgeyici deposunun taşınması İndirgeyici deposunun taşınması hakkında genel bilgi SCR (Selective Catalytic Reduction) emisyon kontrol sistemli araçlarda, örn. vinçli kamyonlardaki destek ayakları gibi üstyapı parçalarına yer açmak

Detaylı

Kardex Remstar ile Intertex iş birliği yapıyor Ağır ve uzun malların zorlayıcı talepleri için depolama ve alma çözümleri

Kardex Remstar ile Intertex iş birliği yapıyor Ağır ve uzun malların zorlayıcı talepleri için depolama ve alma çözümleri Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar ile Intertex iş birliği yapıyor Ağır ve uzun malların zorlayıcı talepleri için depolama ve alma çözümleri Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar

Detaylı

SV-11H SV-8H SV-6H. Masural Tip Lineer Rulman K zakl Dik leme Merkezleri SV - 6H/8H/11H. www.burla.com

SV-11H SV-8H SV-6H. Masural Tip Lineer Rulman K zakl Dik leme Merkezleri SV - 6H/8H/11H. www.burla.com SV-H Masural Tip Lineer Rulman K zakl Dik leme Merkezleri SV - H/8H/11H SV-H Sister Dik leme Merkezleri kompakt yap s sayesinde yük h z ve ilerleme kabiliyetine sahiptir. lü i mili tahrik sistemiyle özellikle

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı Ürün Gamı 3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme 540-540ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı TEKNİK VERİLER MOTOR Model Silindir Sayısı/Hacmi adet/cm 3 Emiş Tipi Maksimum

Detaylı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı Ürün bilgileri Alıcı Fare Miniklavye A: Gösterge B: Bağlantı düğmesi Kurulum C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı H: Pil yuvası I: Bağlantı

Detaylı

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, Yüksek Performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, Yüksek Performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm 24" (23.6" Görüntülenebilir) Zero Client Monitör Genel Bakış ViewSonic SD-Z245 22 inç (23,6 inç görüntülenebilir) zero client monitör, donanım hızlandırmalı

Detaylı

Şanzımanın çıkarılması. Genel. Aletler. ZF Transmatic şanzıman için geçerlidir. Scania'dan uygun alet örnekleri:

Şanzımanın çıkarılması. Genel. Aletler. ZF Transmatic şanzıman için geçerlidir. Scania'dan uygun alet örnekleri: Genel Genel ZF Transmatic şanzıman için geçerlidir Aletler Scania'dan uygun alet örnekleri: Parça numarası Tanımlama 587 496 Aracın kaldırılması 587 33 Şanzıman krikosu 587 500 Makine lifti 98 40 V bloğu

Detaylı

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Kurulum 2.1. Bağlantı Şeması 2.2. Gidon Elemanlarının Montajı 2.3. Magicpie4 Arka Teker Montajı 2.4. Smartpie4 Ön Teker Montajı 2.5.

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

SÜRE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜNİTE 1: : BİLGİ VE TEKNOLOJİ DERS SAATİ: 7

SÜRE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜNİTE 1: : BİLGİ VE TEKNOLOJİ DERS SAATİ: 7 7. 30Ekim - 2Kasım 202 6. AFTA 22-23Ekim 202 5. 5-9 Ekim 202 4. 8-2 Ekim 202 3. -5 Ekim 202 EYLÜL 2. 24-28 Eylül 202 EYLÜL. 7-2 Eylül 202 202 203 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÜNİTE : : BİLGİ VE TEKNOLOJİ

Detaylı

Isı Pompalı Isıtma/Soğutma Sistemleri

Isı Pompalı Isıtma/Soğutma Sistemleri Isı Pompalı Isıtma/Soğutma Sistemleri Apartman ve siteler gibi kentsel dönüşüm projeleri, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, De, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar, Otel, tatil

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (Değişik:RG-14/2/2014-28913) (1) Bu Yönetmeliğin amacı; yükseköğrenim

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ2276 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WDD2120401B239371 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

VX2880ML 28" UHD 4K LED

VX2880ML 28 UHD 4K LED VX2880ML 28" UHD 4K LED Monitör, Flicker Free Teknolojisi 1.07Milyar Renk Desteği, MHL/HDMI, Mini DisplayPort, DisplayPort Giriş/Çıkış (Çoklu Monitör, Uyumu) Girişleri ve Hoparlör VX2880ml ViewSonic VX2880ml,

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde)

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari

Detaylı

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813 Approved 500;501;499 1,5 500 epoksi ^(ValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, solvent içermeyen, amin kürlenmeli epoksi esaslı bir kaplamadır. Şeffaftır. Atmosferik koşullara açık beton yüzeylerde,

Detaylı

VACUCLEAN REHAU VACUCLEAN MERKEZİ TOZ EMME SİSTEMİ

VACUCLEAN REHAU VACUCLEAN MERKEZİ TOZ EMME SİSTEMİ VACUCLEAN REHAU VACUCLEAN MERKEZİ TOZ EMME SİSTEMİ 1 İÇİNDEKİLER 1. MERKEZİ TOZ EMME CİHAZLARI...1 2. HORTUM SETLERİ...2 UZAKTAN KUMANDALI İŞLETİM...2 KABLOLU İŞLETİM...3 3. VAKUM PRİZLERİ...3 UZAKTAN

Detaylı