ĠġTE ERMENĠ TERÖR ÖRGÜTÜ ASALA NIN MARĠFETLERĠ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ĠġTE ERMENĠ TERÖR ÖRGÜTÜ ASALA NIN MARĠFETLERĠ"

Transkript

1 ĠġTE ERMENĠ TERÖR ÖRGÜTÜ ASALA NIN MARĠFETLERĠ

2

3

4

5 ADI : MEHMET BAYDAR GÖREVĠ : BAġKONSOLOS TARĠH : 27 OCAK 1973 YER : SANTA BARBARA ABD

6 ADI : BAHADIR DEMĠR GÖREVĠ : KONSOLOS TARĠH : 27 OCAK 1973 YER : SANTA BARBARA ABD

7 Elinde bulunan Abdülhamit'e ait bir tabloyu Türkiye'ye armağan etmek istediğini bildirerek, Baydar ve Demir'i Santa Barbara'daki Baltimore Oteline davet eden Yanikiyan, iki diplomatı otelde silahla üzerlerine ateģ açarak öldürdü. Cinayetten sonra tutuklanan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan Yanikiyan, 31 Aralık 1984 tarihinde af ile serbest bırakıldı. Yanikiyan, serbest kaldıktan kısa bir süre sonra öldü.

8 ADI : DANIġ TUNALIGĠL GÖREVĠ : VĠYANA BÜYÜKELÇĠSĠ TARĠH : 22 EKĠM 1975 YER : VĠYANA AVUSTURYA

9 Otomatik silahlı 3 kiģi, Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği'ne girerek kapıdakileri etkisiz hale getirdikten sonra Büyükelçi'nin makam odasına girdiler. Burada DaniĢ Tunalıgil'e Türkçe, "Siz Sefir misiniz?" diye soran ve "Evet" yanıtını alan saldırganlar, Tunalıgil'i otomatik silahlarla taradılar. Tunalıgil, olay yerinde can verdi. 3 terörist, hızla binadan çıkarak, bir otomobille uzaklaģtılar.

10 ADI : YALIM EREZ GÖREVĠ : PARĠS BÜYÜKELÇĠSĠ TARĠH : 24 EKĠM 1975 YER : PARĠS FRANSA

11 ADI : TALĠP YENER GÖREVĠ : MAKAM ġöförü TARĠH : 24 EKĠM 1975 YER : PARĠS FRANSA

12 Türkiye'nin Paris Büyükelçisi İsmail EREZ ve makam şoförü Talip YENER, büyükelçilik yakınlarında katledildi. Büyükelçi Erez'in makam aracı, yerel saatle sıralarında Büyükelçilik yakınındaki Seine Nehri üzerindeki Bir Hakeim Köprüsü'nde pusuya düşürüldü. İsmail Erez ve makam şoförü Talip Yener, otomatik silahlarla taranarak öldürüldü. Saldırıyı "Ermeni Soykırımı Adalet Komandoları" adlı örgüt üstlendi.

13 ADI : OKTAR CĠRĠT GÖREVĠ : BAġKATĠP TARĠH : 16 ġubat 1976 YER : BEYRUT LÜBNAN

14 Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği BaĢkatibi Oktar CĠRĠT, bir salonda otururken, Ermeni terörizminin kurbanı oldu. Saldırıyı ASALA üstlendi. ASALA ilk kez bu cinayetle adını ortaya attı.

15 ADI : TAHA CARIM GÖREVĠ : VATĠKAN BÜYÜKELÇĠSĠ TARĠH : 9 HAZĠRAN 1977 YER : ROMA ĠTALYA

16 Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Taha CARIM, büyükelçilik ikametgahının önünde iki teröristin açtığı ateģ sonucu öldü. Saldırıyı bu kez "Ermeni Soykırımı Adalet Komandoları" adlı örgüt üstlendi.

17 ADI : NECLA KUNERALP GÖREVĠ : MADRĠT BÜYÜKELÇĠSĠNĠN HANIMI TARĠH : 2 HAZĠRAN 1978 YER : MADRĠT ĠSPANYA

18 ADI : BEġĠR BALCIOĞLU GÖREVĠ : EMEKLĠ BÜYÜKELÇĠ TARĠH : 2 HAZĠRAN 1978 YER : MADRĠT ĠSPANYA

19 Türkiye'nin Madrit Büyükelçisi Zeki KUNERALP'in makam aracına 3 terörist tarafından ateģ açıldı. Arabada bulunan büyükelçinin eģi Necla KUNERALP ile emekli büyükelçi BeĢir BALCIOĞLU, hayatlarını kaybettiler. Saldırıyı "Ermeni Soykırımı Adalet Komandoları" adlı örgüt üstlendi. Bu olayda, ilk kez bir yabancı da Ermeni teröristlerin Türklere yönelik saldırısı sırasında öldü. Makam ġoförü Ġspanyol Atonio TORRES, teröristlerin kurģunlarına hedef oldu.

20 ADI : AHMET BENLER GÖREVĠ : BÜYÜKELÇĠ OĞLU TARĠH : 12 EKĠM 1979 YER : LAHEY HOLLANDA

21 Hollanda'daki Türkiye Büyükelçisi Özdemir BENLER'in oğlu Ahmet BENLER, silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Olayı bu kez hem "Ermeni Soykırımı Adalet Komandoları" hem de ASALA ayrı ayrı üstlendi.

22 ADI : YILMAZ ÇOLPAN GÖREVĠ : TURĠZM MÜġAVĠRĠ TARĠH : 22 ARALIK 1979 YER : PARĠS FRANSA

23 Türkiye'nin Paris Turizm Müşaviri Yılmaz ÇOLPAN, bir teröristin saldırısı sonucu katledildi. Bu olay, Ermeni terörizminin Paris'teki ikinci saldırısı oldu. Olaydan sonra haber ajanslarına telefon eden bir kişi, Roma, Madrit ve Paris'teki eylemlerden "Ermeni Soykırımı Adalet Komandoları" adlı örgütün sorumlu olduğunu bildirerek, "Türk Hükümeti Ermenilere hak tanımadığı için Avrupa'daki Türk diplomatlarını öldürüyoruz" dedi.

24 ADI : GALĠP ÖZMEN GÖREVĠ : ĠDARĠ ATEġE TARĠH : 31 TEMMUZ 1980 YER : ATĠNA YUNANĠSTAN

25 ADI : NESLĠHAN ÖZMEN GÖREVĠ : ĠDARĠ ATAġE KIZI TARĠH : 31 TEMMUZ 1980 YER : ATĠNA YUNANĠSTAN

26 Türkiye'nin Atina Büyükelçiliği Ġdari AtaĢesi Galip ÖZMEN ile 14 yaģındaki kızı Neslihan ÖZMEN, bir teröristin silahlı saldırısı sonucu katledildiler. Galip Özmen'in eģi Sevil ÖZMEN ve oğulları Kaan ÖZMEN olaydan yaralı olarak kurtuldular. Saldırıyı bu kez ASALA üstlendi.

27 ADI : ġarik ARIYAK GÖREVĠ : AVUSTRALYA BAġKONSOLOSU TARĠH : 17 ARALIK 1980 YER : SĠDNEY AVUSTRALYA

28 ADI : ENGĠN SEVER GÖREVĠ : KORUMA GÖREVLĠSĠ TARĠH : 17 ARALIK 1980 YER : SĠDNEY AVUSTRALYA

29 Türkiye'nin Avustralya BaĢkonsolosu ġarık ARIYAK ile koruma görevlisi Engin SEVER, Ermeni terörizminin kurbanı oldular

30 1980 yılında ayrıca; - 6 ġubat'ta Türkiye'nin Ġsviçre Büyükelçisi Doğan Türkmen, Bern'de uğradığı saldırıdan yara almadan kurtuldu Nisan'da Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Vecdi Türel'in makam aracına ateģ açıldı. Türel ve koruma görevlisi Tahsin Güvenç saldırıdan yaralı olarak kurtuldular Eylül'de Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği Basın DanıĢmanı Selçuk BAKKALBAġI, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

31 ADI : REġAT MORALI GÖREVĠ : ÇALIġMA ATAġESĠ TARĠH : 4 MART 1981 YER : PARĠS FRANSA

32 ADI : TECELLĠ ARI GÖREVĠ : DĠN GÖREVLĠSĠ TARĠH : 4 MART 1981 YER : PARĠS FRANSA

33 Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği ÇalıĢma AtaĢesi ReĢat MORALI ile din görevlisi Tecelli ARI, ÇalıĢma AtaĢeliği'nden çıkıp arabaya binecekleri sırada 2 teröristin saldırısına uğradılar. Moralı saldırı sırasında hayatını kaybederken, din görevlisi Arı, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Saldırıyı ASALA üstlendi. Bu olay ile Ermeni terörizminin, Paris'teki üçüncü katliamı oldu. Türkiye, Türk diplomatlarını etkin bir Ģekilde korumadığı için Fransa'ya protesto notası verdi.

34 ADI : M. SAVAġ YERGÜZ GÖREVĠ : SÖZLEġMELĠ SEKRETER TARĠH : 9 HAZĠRAN 1981 YER : CENEVRE ĠSVĠÇRE

35 Türkiye'nin Cenevre BaĢkonsolosluğu SözleĢmeli Sekreteri Mehmet SavaĢ YERGÜZ, evine gitmek üzere konsolosluktan ayrıldıktan hemen sonra uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırıyı ASALA üstlendi. Olaydan sonra yakalanan Lübnan uyruklu Ermeni terörist Mardiros Camgozyan, 15 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı.

36 ADI : CEMAL ÖZEN GÖREVĠ : GÜVENLĠK GÖREVLĠSĠ TARĠH : 24 EYLÜL 1981 YER : PARĠS FRANSA

37 Türkiye'nin Paris Başkonsolosluğu ile Kültür Ataşeliği'nin bulunduğu binayı işgal eden 4 ermeni terörist, 56 Türk görevli ve vatandaşı rehin aldı. Teröristler, kendilerine müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisi Cemal ÖZEN'i öldürdüler, Başkonsolos Kaya İNAL'ı yaraladılar. Ermeni teröristler, Türkiye'de siyasi tutuklu 12 kişinin salınarak Paris'e getirilmesini istediler. İsteklerinin kabul edilmeyeceğini anlayan teröristler 15 saat sonra polise teslim oldular. Türkiye, Fransa'yı bir kez daha uyarırken, Fransa da saldırıyı kınadı. Olayı ASALA üstlendi. Saldırıyı gerçekleştiren 4 ermeni terörist, Vasken Sakosesliyan, Kevork Abraham Gözliyan, Aram Avedis Basmaciyan ve Agop Abraham Turfanyan, 31 Ocak 1984'de Fransa'da 7'şer yıl hapis cezasına çarptırıldılar. Mahkemenin sonucu Türkiye'de büyük tepkiyle karşılandı.

38 1981 yılında ayrıca; - 2 Nisan'da Türkiye'nin Kopenhag ÇalıĢma AtaĢesi Cavit Demir, oturduğu apartmanın asansöründe uğradığı silahlı saldırıdan yaralı olarak kurtuldu Ekim'de Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği Ġkinci Katibi Gökberk Ergenekon, yolda yürürken saldırıya uğradı. Ergenekon, olaydan hafif yaralarla kurtuldu.

39 ADI : KEMAL ARIKAN GÖREVĠ : BAġKONSOLOS TARĠH : 28 OCAK 1982 YER : LOS ANGELES ABD

40 Türkiye'nin Los Angeles BaĢkonsolosu Kemal ARIKAN öldürüldü. Arıkan'ın katili TaĢnak militanı Hampig Sasunyan, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

41 ADI : KANĠ GÜNGÖR GÖREVĠ : TĠCARET MÜġAVĠRĠ TARĠH : 8 NĠSAN 1982 YER : OTTOWA KANADA

42 ADI : ORHAN GÜNDÜZ GÖREVĠ : FAHRĠ KONSOLOS TARĠH : 4 MAYIS 1982 YER : BOSTON ABD

43 Türkiye'nin Boston Fahri Konsolosu Orhan GÜNDÜZ, uğradığı silahlı saldırıda öldü.

44 ADI : ERKUT AKBAY GÖREVĠ : ĠDARĠ ATAġE TARĠH : 7 HAZĠRAN 1982 YER : LĠZBON PORTEKĠZ

45 Türkiye'nin Lizbon Büyükelçiliği Ġdari AtaĢesi Erkut AKBAY otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda öldü. Otomobilde bulunan eģi Nadide AKBAY, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede bir süre sonra yaģamını yitirdi.

46 ADI : ATĠLLA ALTIKAT GÖREVĠ : ASKERĠ ATAġE TARĠH : 27 AĞUSTOS 1982 YER : OTTOWA KANADA

47 Türkiye'nin Ottowa Büyükelçiliği Askeri AtaĢesi Atilla ALTIKAT, silahlı saldırı sonucu öldü.

48 ADI : BORA SÜELKAN GÖREVĠ : BAġKONSOLOS TARĠH : 9 EYLÜL 1982 YER : BURGAZ BULGARĠSTAN

49 Ayrıca 1982 yılında: - 21 Temmuz'da Türkiye'nin Rotterdam BaĢkonsolosu Kemal Demirer'e konutu önünde silahlı saldırı düzenlendi. Demirer, olaydan yara almadan kurtulurken, saldırgan yaralı olarak yakalandı. - 7 Ağustos'da ASALA'ya bağlı 2 terörist Ankara Esenboğa Havalimanında düzenlediği silahlı baskında 8 kiģi öldü, 72 kiģi yaralandı. Bu, Ermeni terörizminin Türkiye'deki ilk eylemi oldu. ESENBOĞA OLAYI

50 ADI : NADĠDE AKBAY GÖREVĠ : ĠDARĠ ATAġENĠN EġĠ TARĠH : 7 HAZĠRAN 1983 YER : LĠZBON PORTEKĠZ

51 Türkiye'nin Lizbon Büyükelçiliği Ġdari AtaĢesi Erkut AKBAY otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda öldü. Otomobilde bulunan eģi Nadide AKBAY, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede bir süre sonra yaģamını yitirdi.

52 ADI : GALĠP BALKAR GÖREVĠ : BÜYÜKELÇĠ TARĠH : 9 MART 1983 YER : BELGRAD YUGOSLAVYA

53 Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Galip BALKAR'a 2 terörist tarafından 9 Mart'ta silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ağır yaralanan BALKAR, 11 Mart'ta hayatını kaybetti. Olayda, bir Yugoslav öğrenci de öldü. Saldırıyı yapan Kirkor Levonian ile Raffi Aleksandre Elbekian, olaydan tam bir yıl sonra 9 Mart 1984'de 20'Ģer yıl ağır hapis cezasına çarptırıldılar.

54 ADI : DURSUN AKSOY GÖREVĠ : ĠDARĠ ATAġE TARĠH : 14 TEMMUZ 1983 YER : BRÜKSEL BELÇĠKA

55 Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliği Ġdari AtaĢesi Dursun AKSOY, ermeni teröristlerce katledildi.

56 ADI : CAHĠDE MIHÇIOĞLU GÖREVĠ : BÜYÜKELÇĠLĠK MÜSTEġARI TARĠH : 27 TEMMUZ 1983 YER : LĠZBON PORTEKĠZ

57 Türkiye'nin Lizbon Büyükelçiliği, 5 Ermeni terörist tarafından basıldı ve bina içindekiler rehin alındı. Baskın sırasında büyükelçilik MüsteĢarı Yurtsev MIHÇIOĞLU'nun eģi Cahide MIHÇIOĞLU hayatını kaybetti. Portekiz polisi, düzenlediği operasyonla rehineleri kurtardı, 5 teröristi de öldürdü. Saldırıyı, "Ermeni Devrimci Ordusu" adlı örgüt üstlendi. Örgüt, teröristlerin öldürülmesi nedeniyle Portekiz BaĢbakanı Mario Soarez'i ölümle tehdit etti.

58 1983 yılında ayrıca; - 16 Haziran'da İstanbul Kapalıçarşı'da bir terörist tarafından halkın üzerine ateş açıldı. Olayda 2 kişi öldü, 21 kişi de yaralandı. Saldırgan, olay yerinde öldürüldü. Olayı bir ermeni teröristin yaptığı anlaşıldı Temmuz'da THY'nin Paris Orly havalimanındaki bürosu önünde bomba patladı. Olayda, 2'si Türk, 4'ü Fransız, 1'i Amerikalı, 1'i de İsveçli olmak üzere 8 kişi öldü, 28'i Türk, 63 kişi de yaralandı. Bu olay tarihe "Orly Katliamı" olarak geçti.

59 ADI : IġIK ÖNDER GÖREVĠ : SEKRETER EġĠ TARĠH : 28 NĠSAN1984 YER : TAHRAN ĠRAN

60 Türkiye'nin Tahran Büyükelçiliği Sekreteri ġadiye YÖNDER'in eģi, Ġran ile Türkiye arasında ticaret yapan iģadamı IĢık YÖNDER, bir ASALA militanı tarafından öldürüldü.

61 ADI : ERDOĞAN ÖZEN GÖREVĠ : ÇALIġMA ATAġESĠ TARĠH : 20 HAZĠRAN 1984 YER : VĠYANA AVUSTURYA

62 Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği ÇalıĢma AtaĢesi Erdoğan ÖZEN, otomobiline yerleģtirilen bombanın patlaması sonucu öldü. Olayı, "Ermeni Devrimci Ordusu" adlı örgüt üstlendi.

63 ADI : ENVER ERGUN GÖREVĠ : BM TEMSĠLCĠLĠĞĠ GÖREVLĠSĠ TARĠH : 19 KASIM 1984 YER : VĠYANA AVUSTURYA

64 Türkiye'nin BM Temsilciliğinde görevli Evner ERGUN, aracına yerleģtirilen bombanın patlaması sonucu öldü. Bu olayı da, "Ermeni Devrimci Ordusu" adlı örgüt üstlendi.

65 1984 yılında ayrıca; -27 Mart'ta Türkiye'nin Tahran Büyükelçiliği Ticaret MüĢavir Yardımcısı IĢıl ÜNEL'in otomobiline bomba yerleģtirmeye çalıģan bir terörist, bombanın elinde patlaması sonucu öldü. -28 Mart'ta yine Tahran'da Büyükelçilik BaĢkatibi Hasan Servet ÖKTEM ve Büyükelçilik AtaĢe Yardımcısı Ġsmail PAMUKÇU, evlerinin önünde uğradıkları silahlı saldırıda yaralandılar.

66 ADI : ÇETĠN GÖRGÜ GÖREVĠ : BASIN ATAġESĠ TARĠH : 7 EKĠM 1991 YER : ATĠNA YUNANĠSTAN

67 ADI : ÇAĞLAR YÜCEL GÖREVĠ : ĠDARĠ ATAġE TARĠH : 11 ARALIK 1993 YER : BAĞDAT IRAK

68 ADI : HALUK SĠPAHĠOĞLU GÖREVĠ : MÜSTEġAR TARĠH : 4 TEMMUZ 1994 YER : ATĠNA YUNANĠSTAN

69

70

71 ERMENĠ TERÖR ÖRGÜTÜ ASALA TARAFINDAN ġehġt EDĠLEN ġehġtlerġmġzġ RAHMETLE ANIYORUM. MEKANLARI CENNET OLSUN.

72 NOT: FOTOĞRAF VE BĠLGĠLER ADRESĠNDEN ALINARAK HAZIRLANMIġTIR.

TARİHTEN BUGÜNE ERMENİ OLAYLARI KRONOLOJİSİ [1018-1998] Hazırlayan:Yard. Doç. Dr. Mustafa BIYIKLI

TARİHTEN BUGÜNE ERMENİ OLAYLARI KRONOLOJİSİ [1018-1998] Hazırlayan:Yard. Doç. Dr. Mustafa BIYIKLI TARİHTEN BUGÜNE ERMENİ OLAYLARI KRONOLOJİSİ [1018-1998] Hazırlayan:Yard. Doç. Dr. Mustafa BIYIKLI 1022 Ermeni topraklarının İmparator II. Basileios tarafından Bizans topraklarına katılması üzerine 40 bin

Detaylı

ERMENİ TERÖRÜNÜN KRONOLOJiK ANALİZİ

ERMENİ TERÖRÜNÜN KRONOLOJiK ANALİZİ ERMENİ TERÖRÜNÜN KRONOLOJiK ANALİZİ 1973-1985 Yılları Arasında 27 Ocak 1973 Amerika Birleşik Devletleri (Santa Barbara, California). 78 yaşındaki Yanıkyan (yaşlı bir Ermeni göçmen) Santa Barbara'da Bitmore

Detaylı

Ermeni Terörünün Kronolojik Analizi

Ermeni Terörünün Kronolojik Analizi Ermeni Terörünün Kronolojik Analizi Tarih: Mayıs 2015 Yayın: idealistkalemler.com Dosya No:001 1973-1985 Yılları Arasında ERMENİ TERÖRÜNÜN KRONOLOJiK ANALİZİ 27 Ocak 1973 Amerika Birleşik Devletleri (Santa

Detaylı

ERMENİ İDDİALARI VE TARİHİ GERÇEKLER

ERMENİ İDDİALARI VE TARİHİ GERÇEKLER ERMENİ İDDİALARI VE TARİHİ GERÇEKLER Birinci Dünya Savaşı sonrası, 1919-1922 yılları arasında Osmanlı resmi görevlilerine karşı yürütülen yasal sürecin bir parçası olarak Ermeni iddiaları araştırılmıştır.

Detaylı

ERMENİ TERÖR ÖRGÜTÜ JCAG ARA VE FAALİYETLERİ (1975 1986) Mustafa SARI

ERMENİ TERÖR ÖRGÜTÜ JCAG ARA VE FAALİYETLERİ (1975 1986) Mustafa SARI TARİHİN PEŞİNDE ULUSLARARASI TARİH ve SOSYAL ARAŞTIRMALAR DERGİSİ Yıl: 2015, Sayı: 14 Sayfa: 375 405 THE PURSUIT OF HISTORY INTERNATIONAL PERIODICAL FOR HISTORY AND SOCIAL RESEARCH Year: 2015, Issue: 14

Detaylı

Aziz Vatandaşlarım, Aziz Ankaralılar, Sevgili Hemşehrilerim,

Aziz Vatandaşlarım, Aziz Ankaralılar, Sevgili Hemşehrilerim, Aziz Vatandaşlarım, Aziz Ankaralılar, Sevgili Hemşehrilerim, Ben Emekli Büyükelçi Tugay ULUÇEVİK. Sizleri şahsım ve Dışişleri Bakanlığımızın emekli mensupları adına saygı ve sevgiyle selâmlıyorum. Yurt

Detaylı

AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES FERDİNAND-HODLER SOKAĞI KATİLİ İLE BULUŞMA Antoine HARARI

AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES FERDİNAND-HODLER SOKAĞI KATİLİ İLE BULUŞMA Antoine HARARI AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES FERDİNAND-HODLER SOKAĞI KATİLİ İLE BULUŞMA Antoine HARARI 26.12.2016 L'Hebdo, 15 Aralık 2016[1] 9 Haziran 1981, Cenevre. Helvetique Bulvarıyla Ferdinand-Hodler

Detaylı

ERMENİ MESELESİ HAZIRLAYANLAR DANIŞMAN ÖĞRETMEN P.BETÜL ERNAS 2007, İZMİR

ERMENİ MESELESİ HAZIRLAYANLAR DANIŞMAN ÖĞRETMEN P.BETÜL ERNAS 2007, İZMİR ERMENİ MESELESİ HAZIRLAYANLAR BURCU GÜMÜŞDERE CEYLİN İDEL CEM GÖKALP HALİM CAN TUNCALI GÜNGÖR ÇOLAKOĞLU YUNUS MUSABELİ OĞUZ YILDIRIM DANIŞMAN ÖĞRETMEN P.BETÜL ERNAS 2007, İZMİR İÇİNDEKİLER Önsöz...1 Giriş..2-3

Detaylı

Asala Terör Örgütü Pazar, 28 Haziran :58 - Son Güncelleme Perşembe, 05 Ağustos :33

Asala Terör Örgütü Pazar, 28 Haziran :58 - Son Güncelleme Perşembe, 05 Ağustos :33 1973-1985 döneminde kendisinden en çok söz ettiren Ermeni terör örgütü ASALA'dır. Kuruluşu, örgüt yapısı ve çalışmaları hakkında kesin bilgiler henüz yayınlanmamıştır. Çeşitli Ermeni kaynakları ve yayınlar

Detaylı

ERMENİ MESELESİ HAZIRLAYANLAR DANIŞMAN ÖĞRETMEN P.BETÜL ERNAS 2007, İZMİR

ERMENİ MESELESİ HAZIRLAYANLAR DANIŞMAN ÖĞRETMEN P.BETÜL ERNAS 2007, İZMİR ERMENİ MESELESİ HAZIRLAYANLAR BURCU GÜMÜŞDERE CEYLİN İDEL CEM GÖKALP HALİM CAN TUNCALI GÜNGÖR ÇOLAKOĞLU YUNUS MUSABELİ OĞUZ YILDIRIM DANIŞMAN ÖĞRETMEN P.BETÜL ERNAS 2007, İZMİR İÇİNDEKİLER Önsöz...1 Giriş..2-3

Detaylı

Dış Temsilciliklerde ve Gümrüklerde Oy Kullandı İşaretlenen Seçmen Sayısı

Dış Temsilciliklerde ve Gümrüklerde Oy Kullandı İşaretlenen Seçmen Sayısı Dış Temsilciliklerde ve lerde Seçmen ve Toplam Seçmen Toplam 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ARNAVUTLUK ARNAVUTLUK BERLIN DÜSSELDORF 8 139,556 49,097 35.18 4,798 3.44 53,895

Detaylı

Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi

Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi Batı ülkelerinde yaşanan silahlı saldırılar bireysel silah edinimi konusundaki tartışmaları alevlendiriyor. Peki, bu konuda düzenleme yapan ülkeler hangileri?

Detaylı

Asala ve Talat ın Çocukları

Asala ve Talat ın Çocukları Asala ve Talat ın Çocukları Mehmet Perinçek* başlıklı bir kitap hazırlar. 1 Farklı kentlerde yapılan röportajların kimi kısa kimi uzun, kimi sokakta, kafede, kimi evde yapılmıştır. Fransız gazeteci, ASALA

Detaylı

DEVRİM MUHAFIZLARI VE İRAN ELÇİLİKLERİ

DEVRİM MUHAFIZLARI VE İRAN ELÇİLİKLERİ DEVRİM MUHAFIZLARI VE İRAN ELÇİLİKLERİ Birkaç yıl öncesinde Ġran Ġslam Devrim Muhafızları (ĠĠDM) aktif bir Ģekilde güvenlik alanında, geniģ bir Ģekilde de siyasi ve ekonomi benzeri alanlarda geniģ Ģekilde

Detaylı

Karar No : 1570 Karar Tarihi : 31/08/2015

Karar No : 1570 Karar Tarihi : 31/08/2015 Karar No : 1570 Karar Tarihi : 31/08/2015 Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 104, 116 ve 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu nun 8. maddeleri uyarınca, Cumhurbaşkanınca Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel

Detaylı

2017 İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU

2017 İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 2017 İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 1 Av.Dr. M. SEZGİN TANRIKULU İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GİRİŞ 2015 yılı Ağustos ayından itibaren tekrar başlayan çatışmalar Türkiye tarihinde eşi az görülmüş bir yıkıma, sayısız

Detaylı

Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri. Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404. Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600

Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri. Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404. Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600 Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404 Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600 Avusturya Kültür Ataşeliği (0 212) 2237843/ 2 hat Belçika Kültür Ataşeliği

Detaylı

KÖR İNANÇ OLARAK İNTİKAMCILIK VE TAŞNAK-ASALA SUİKASTLERİ

KÖR İNANÇ OLARAK İNTİKAMCILIK VE TAŞNAK-ASALA SUİKASTLERİ AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES KÖR İNANÇ OLARAK İNTİKAMCILIK VE TAŞNAK-ASALA SUİKASTLERİ Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR 17.03.2014 Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR[1] 1938de ABDli siyasal bilimler

Detaylı

2008 TÜRKİYE İNSAN HAKLARI İHLALLERİ BİLÂNÇOSU

2008 TÜRKİYE İNSAN HAKLARI İHLALLERİ BİLÂNÇOSU 2008 TÜRKİYE İNSAN HAKLARI İHLALLERİ BİLÂNÇOSU YAġAM HAKKI ĠHLALLERĠ ÖLÜ YARALI YARGISIZ ĠNFAZ Dur İhtarına Uymadıkları Gerekçesiyle Güvenlik Güçleri Tarafından Öldürülen ve Yaralananlar ve Silah 33 45

Detaylı

Maya takvimi hurafe!..

Maya takvimi hurafe!.. Cübbeli tahliye edildi Karagümrük Çetesi'ne üye olmak ve kadın ticareti yapmaktan tutuklanan Cübbeli ahmet Tahliye oldu. Tahliye kararı Cübbeli'nin sevenlerini ve yakınlarını sevince boğarken tahliye sonrası

Detaylı

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Erdoğan, "OHAL uygulaması kesinlikle demokrasiye, hukuka ve özgürlüklere karşı değildir" dedi. 21.07.2016 / 09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından

Detaylı

Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü

Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü On5yirmi5.com Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü Brüksel'de bugün art arda patlamalar gerçekleşti. Patlamalarda ölen insanların sayısı zaman geçtikçe artmaya devam ediyor.en son veriler en az

Detaylı

Fransa'da, Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürleri yayınlayan Fransız Dergisi'ne baskın düzenlendi ve 12 kişi öldürüldü.

Fransa'da, Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürleri yayınlayan Fransız Dergisi'ne baskın düzenlendi ve 12 kişi öldürüldü. Alişan HAYIRLI Fransa'da, Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürleri yayınlayan Fransız Dergisi'ne baskın düzenlendi ve 12 kişi öldürüldü. Şimdi Müslümanlar ikiye bölünecek... 1-Bu baskını tasvip edenler,

Detaylı

SELANİK BAŞKONSOLOSUMUZUN KAÇIRILMASI

SELANİK BAŞKONSOLOSUMUZUN KAÇIRILMASI SELANİK BAŞKONSOLOSUMUZUN KAÇIRILMASI BAKİ SARISAKAL SELANİK BAŞKONSOLOSUMUZ VE KONSOLOSHANE ÇALIŞANLARININ KAÇIRILMASI OLAYI Selanik Konsolosluğumuza her türlü hukuk düveli kavanine muhalif olarak Fransız

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 13.04.2016-15.04.2016. Haber Sayısı: 31

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 13.04.2016-15.04.2016. Haber Sayısı: 31 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 13.04.2016-15.04.2016 Haber Sayısı: 31 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 15.04.2016 AKDENİZ GERÇEK GARİP BİR CİNAYET DAVASI 3 2

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 17.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 16.02.2015 İnternet Haber Sitesi: www.urfanatik.com Tarih:16.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfanatik.com Tarih: 16.02.2015

Detaylı

HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI

HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Ferit MELEN 30.05.1945 31.10.1945 (Vekil) 2 Abbas İDİL 01.11.1945 08.12.1947 3 İsmail Salih ÖZÜT 15.12.1947 23.06.1950

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 13.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sabah.com.tr Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı yalinosgb.com /haber/belek-antalya-otel-is-kazasi-8-yarali Antalya'nın Serik ilçesi Belek bölgesinde bir otel inşaatında meydana gelen göçük sonucu 8 işçi yaralandı.

Detaylı

DERĠ ĠġLEME VE ĠMALAT MAKĠNELERĠ SEKTÖR NOTU

DERĠ ĠġLEME VE ĠMALAT MAKĠNELERĠ SEKTÖR NOTU DERĠ ĠġLEME VE ĠMALAT MAKĠNELERĠ SEKTÖR NOTU Piyasadan yaş, salamura veya tuzlu kuru olarak toplanan derilerin işlenmesi ve her türlü deri konfeksiyon mamüllerinin yapımında kullanılmaya hazır hale getirilmesi

Detaylı

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI 27.07.2008 O. Metin İlkışık Nilay Ö. Ergenç ve Murat T. Turk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, AKOM Güngören Bombalamaları Tarih: 27 Temmuz 2008, Saat:

Detaylı

İÇİNDEKİLER. A. Bülent Gürel (Üsküdar Hakimi) Yargıtay Hukuk Genel Kurulu Kararları Yargıtay Hukuk Daireleri Kararları

İÇİNDEKİLER. A. Bülent Gürel (Üsküdar Hakimi) Yargıtay Hukuk Genel Kurulu Kararları Yargıtay Hukuk Daireleri Kararları OLAYLAR TBB Olağan Genel Kurulu Toplandı Baro Genel Kurulu Toplantısı Başkanın Açış Konuşması ve Kararlar Anayasa Mahkemesi Madenler Hakkındaki Yasanın İptali İstemini Reddetti Vergiler Temyiz Komisyonu

Detaylı

Ege Bölgesi Gülsüm Çolak:

Ege Bölgesi Gülsüm Çolak: Ege Bölgesi Gülsüm Çolak: Oğlu Uğur Çolak Türkiye de en çok can kaybı yaşanan ve dünya maden kazaları tarihine geçen tam 301 kişinin öldüğü Soma Maden Faciasında yirmi altı yaşında yaşamını yitirdi. Uğur

Detaylı

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron Komple saldırı mı komplo tezgâh mı? -PARİS- İki devlet düşünün. Biri, güçlü ve etkili bazı devletler tarafından kuşatılmak istenirken, diğeri ise

Detaylı

GÜVENLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Eylül 17

GÜVENLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Eylül 17 GÜVENLİK DEĞERLENDİRME RAPORU Eylül 17 İçindekiler 1. Dönem İçerisindeki Gelişmeler 2. Sınır Ötesi Operasyonlar 3. Güvenlik Değerlendirmesi 4. Temmuz 2017 Dönemine Ait İstatistiki Bilgiler 5. Eylül Ayı

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi etmeden hırsızlık olayını gerçekleştirmeleri ise dikkat çekti. Polis şüphelilerin

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi etmeden hırsızlık olayını gerçekleştirmeleri ise dikkat çekti. Polis şüphelilerin 3 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Hırsızlar kamerada TA bir kuruyemişçiye giren hırsızlar işyerindeki kasadan 650 TL parayı alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameraları

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01. Günlük Haber Bülteni 23.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.2015 1 2 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 22.01.2015 İNTERNET

Detaylı

- Dr. Hatem Cabbarlı

- Dr. Hatem Cabbarlı www.1news.com.tr - Dr. Hatem Cabbarlı 26-27 Ağustos 2011 de Bakü de Kempinski Hotel Badamdar da 40 ülkeden 250 Azerbaycanlı gencin katıldığı 9. Yurtdışında Eğitim Gören ve Mezun Olmuş Azerbaycanlı Gençlerin

Detaylı

Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu

Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu İHD ve kayıp yakınları, faile meçhul cinayetlere kurban giden ve kaybedilenlerin faillerini Diyarbakır ve Yüksekova da bu hafta da biraraya gelerek

Detaylı

TÜRKĠYE BUZ PATENĠ FEDERASYONU TURKISH ICE SKATING FEDERATION

TÜRKĠYE BUZ PATENĠ FEDERASYONU TURKISH ICE SKATING FEDERATION BUZ PATENĠ FEDERASYONU TURKISH ICE SKATING FEDERATION TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 22 EYLÜL -31 AĞUSTOS TARİHLERİNİ KAPSAYAN FAALİYET RAPORU 1991 yılında kurulup bazı federasyonların bünyesinde

Detaylı

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLERİ

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLERİ MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Mehmet Cemal EYÜBOĞLU 19.08.1942 12.07.1944 19.07.1944 12.11.1945 (Vekil) 2 Mahmut Celalettin ERÇOKLU 12.11.1945 08.11.1951

Detaylı

KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YURTDIŞI TEŞKiLATI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME

KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YURTDIŞI TEŞKiLATI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME 207 KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YURTDIŞI TEŞKiLATI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Kanun Hük. Kar. nin Tarihi : 13/12/1983 No : 189 Yetki Kanununun Tarihi : 17/6/1982 No : 2680 Yayımlandığı R.G. Tarihi

Detaylı

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ İmamlarından, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Detaylı

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 2014 GİRİŞ: Türkiye de son üç ayda (Haziran, Temmuz, Ağustos) insan hakları ihlalleri istikrarlı bir biçimde

Detaylı

İsmail Mangaltepe - Recep Karacakaya, Paul Cambon un İstanbul Büyükelçiliği ve Ermeni Meselesi, 106 sayfa, Yeditepe Yayınevi, İstanbul 2010.

İsmail Mangaltepe - Recep Karacakaya, Paul Cambon un İstanbul Büyükelçiliği ve Ermeni Meselesi, 106 sayfa, Yeditepe Yayınevi, İstanbul 2010. Tarih Okulu Eylül-Aralık 2010 Sayı VIII, 185-189. İsmail Mangaltepe - Recep Karacakaya, Paul Cambon un İstanbul Büyükelçiliği ve Ermeni Meselesi, 106 sayfa, Yeditepe Yayınevi, İstanbul 2010. Süleyman AŞIK

Detaylı

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ Geçtiğimiz 28 Mayıs ta kendisinden ayrılan iki çocuğunun annesi dini nikahlı eşi 29 yaşındaki Ayşegül Aslan ı çalıştığı işyerinde silahla öldüren, işyeri sahibini

Detaylı

2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İ RAPORU -BİLANÇO- 21 TEMMUZ 2016 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ YAŞAM HAKKI İ ÖLÜ YARALI YARGISIZ İNFAZ (Keyfi Öldürme,

Detaylı

AFRİKA BÜLTENİ (29 Eylül-17 Ekim)

AFRİKA BÜLTENİ (29 Eylül-17 Ekim) 2014 AFRİKA BÜLTENİ (29 Eylül-17 Ekim) Afrika Araştırmaları Merkezi Kırklareli Üniversitesi 18.10.2014 AFRİKA BÜLTENİ (29 EYLÜL 17 EKİM 2014) Fransa dan Afrika ya Yeni Askeri Üs Fransız ordusunun, Afrika

Detaylı

Siyonist cinayet şebekesi MOSSAD'ın suikastlar zinciri

Siyonist cinayet şebekesi MOSSAD'ın suikastlar zinciri Siyonist cinayet şebekesi MOSSAD'ın suikastlar zinciri Filistin topraklarında kan üzerinde kurulu bir zulüm rejimi oluşturan Siyonist İsrail in cinayet şebekesi MOSSAD, bugüne dek onlarca Filistinli lider

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01. Günlük Haber Bülteni 01.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

( ) Kiralamaktayım ( )

( ) Kiralamaktayım ( ) GĠDĠġ AMACINIZ? ĠNGĠLTEREYE GĠDĠġ SEBEBĠNĠZ? : Pasaportta yazdığı Gibi ADINIZ : Pasaportta yazdığı Gibi SOYADINIZ : Evlenmeden Önceki SOYĠSMĠNĠZ : EV ADRESĠNĠZ ĠLETĠġĠM BĠLGĠLERĠNĠZ Mahalle : Cadde : Sokak

Detaylı

İstihbarat raporu açıklandı : İşte Kandil gerçeği

İstihbarat raporu açıklandı : İşte Kandil gerçeği İstihbarat raporu açıklandı : İşte Kandil gerçeği Gençleri böyle sömürüyorlar. PKK lı kadın teröristlerin ifadelerinden yola çıkılarak hazırlanan istihbarat raporunda örgütün kadınlara yönelik baskı, tehdit

Detaylı

GÜVENLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Ekim 17

GÜVENLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Ekim 17 GÜVENLİK DEĞERLENDİRME RAPORU Ekim 17 İçindekiler 1. Dönem İçerisindeki Gelişmeler 2. Sınır Ötesi Operasyonlar 3. Güvenlik Değerlendirmesi 4. Ağustos 2017 Dönemine Ait İstatistiki Bilgiler 5. Ekim Ayı

Detaylı

AMBALAJ MAKĠNELERĠ SEKTÖR NOTU

AMBALAJ MAKĠNELERĠ SEKTÖR NOTU AMBALAJ MAKĠNELERĠ SEKTÖR NOTU Türkiye de son yıllarda ambalaj sanayi hızlı bir büyüme eğilimi göstermektedir. Ambalaj sanayinin hızlı gelişimi ve tüketim alışkanlıklarındaki değişimle birlikte bu ilerleme

Detaylı

İLTİCA HAKKI NEDİR? 13 Ağustos 1993 tarihli Fransız Ana yasa mahkemesinin kararı uyarınca iltica hakkinin anayasal değeri su şekilde açıklanmıştır:

İLTİCA HAKKI NEDİR? 13 Ağustos 1993 tarihli Fransız Ana yasa mahkemesinin kararı uyarınca iltica hakkinin anayasal değeri su şekilde açıklanmıştır: İLTİCA HAKKI NEDİR? 27 Ekim 1946 tarihli Fransız Ana yasasının önsözü uyarınca özgürlük uğruna yaptığı hareket sebebiyle zulme uğrayan her kişi Cumhuriyet in sınırlarında iltica hakkına başvurabilir. 13

Detaylı

SIRA SAYISI: 481 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında

SIRA SAYISI: 481 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 3 SIRA SAYISI: 481 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Diplomatik Misyon ve Konsolosluk Mensuplarının Aile

Detaylı

2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 19 EKİM 2016 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ YAŞAM HAKKI İHLALLERİ ÖLÜ YARALI YARGISIZ İNFAZ (Keyfi

Detaylı

Deniz Gezmiş Yaşasın Marksizm Leninizm

Deniz Gezmiş Yaşasın Marksizm Leninizm Deniz Gezmiş Yaşasın Marksizm Leninizm Deniz Gezmiş idam sehpasına çıktığında hayatını verdiği mücadelesini şu sözlerle özetlemişti, Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm- Leninizm. Yaşasın Türk

Detaylı

İÇİNDEKİLER. YAZAR HAKKINDA... v SÖZE BAŞLARKEN...vii İÇİNDEKİLER... xv KISALTMALAR LİSTESİ...xxi GİRİŞ... 1

İÇİNDEKİLER. YAZAR HAKKINDA... v SÖZE BAŞLARKEN...vii İÇİNDEKİLER... xv KISALTMALAR LİSTESİ...xxi GİRİŞ... 1 İÇİNDEKİLER Küresel Terörizmin Yeni Yüzü Canlı Bombalar YAZAR HAKKINDA... v SÖZE BAŞLARKEN...vii İÇİNDEKİLER... xv KISALTMALAR LİSTESİ...xxi GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM KÜRESELLEŞME ÇAĞININ TEHDİTLERİ VE

Detaylı

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU

İsrail. 08 Haziran 2010 TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ. Yaralıların Tahliye Operasyonu. Afet Yönetimi Müdürlüğü FAALİ YET RAPORU İsrail Yaralıların Tahliye Operasyonu FAALİ YET RAPORU TÜRK KIZILAYI MÜDAHALE FAALİYETİ 08 Haziran 2010 Afet Yönetimi Müdürlüğü A. GENEL DURUM Ulusal ve uluslararası çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının ayında 46.810 adedi otomobil olmak üzere toplamda 78.335 adet araç üretilmiştir. Geçen senenin ayına göre üretim adetlerindeki artışlar; otomobilde % 96, kamyonette %

Detaylı

2016 YILI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

2016 YILI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2016 YILI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 23 OCAK 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ YAŞAM HAKKI İHLALLERİ ÖLÜ YARALI YARGISIZ İNFAZ (Keyfi Öldürme,

Detaylı

TOBB RESMİ GAZETE MEVZUAT BÜLTENİ. Mevzuat: 2017/10868 Büyükelçi Atamaları Hakkında Karar. Resmi Gazete tarihi ve sayısı:

TOBB RESMİ GAZETE MEVZUAT BÜLTENİ. Mevzuat: 2017/10868 Büyükelçi Atamaları Hakkında Karar. Resmi Gazete tarihi ve sayısı: TOBB TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ RESMİ GAZETE MEVZUAT BÜLTENİ Mevzuat: 2017/10868 Büyükelçi Atamaları Hakkında Karar Resmi Gazete tarihi ve sayısı: 26 Ekim 2017 Tarihli ve 30222 Sayılı Resmî Gazete

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi n Ortaköy Zabıta Hizmet Ofisi n Ortaköy Mahallesi n Etiler Mahallesi Yaşam Evi n Etiler Mahallesi Ahular

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi n Ortaköy Zabıta Hizmet Ofisi n Ortaköy Mahallesi n Etiler Mahallesi Yaşam Evi n Etiler Mahallesi Ahular 20-21 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Online işlem yapabilirsiniz BELEDİYEYE gelmeden online işlemlerinizi yapabilirsiniz. Beşiktaş Mobil uygulamaları ile TC / sicil

Detaylı

Abdullah Öcalan'ın nasıl yakalandığını anlattı! '60 saniye içinde...'

Abdullah Öcalan'ın nasıl yakalandığını anlattı! '60 saniye içinde...' Abdullah Öcalan'ın nasıl yakalandığını anlattı! '60 saniye içinde...' Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinin üzerinden 19 yıl geçti. Öcalan'ın Türkiye'ye

Detaylı

Ankara Garı Saldırısında Dava Süreci Ne Durumda?

Ankara Garı Saldırısında Dava Süreci Ne Durumda? Ankara Garı Saldırısında Dava Süreci Ne Durumda? Ankara Garı saldırısı Türkiye tarihinde en fazla ölüme yol açan terör saldırısı oldu. Bundan dolayı saldırı, çoğunlukla da Ankara Katliamı olarak anılıyor.

Detaylı

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only.

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. 1018 Selçuklu Türkleri, Çağrı Beğ kumandasında Anadolu'ya akınlar tertip etmeye başladı. 1021 Van'da Ardzruni soyundan Ermeni prensi Senekerim, Türk fetihlerinden rahatsızlık duyarak ülkesini Bizans'a

Detaylı

Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu

Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu Orta Doğu gezisinin son durağı Suudi Arabistan'da bulunan ABD Başkanı George W. Bush, Suudi Kralı Abdullah'la, yüksek petrol fiyatlarının ABD'yi nasıl etkilediği

Detaylı

İNTİHAR EYLEMLERİ Kasım 2003 İstanbul Saldırıları HALİM ALTINIŞIK STRATEJİ-GÜVENLİK-YÜZ OKUMA UZMANI

İNTİHAR EYLEMLERİ Kasım 2003 İstanbul Saldırıları HALİM ALTINIŞIK STRATEJİ-GÜVENLİK-YÜZ OKUMA UZMANI EYLEMLERİ 15-20 Kasım 2003 İstanbul Saldırıları HALİM ALTINIŞIK STRATEJİ-GÜVENLİK-YÜZ OKUMA UZMANI EYLEMLERİ A. Programın Amaç ve Gerekliliği 11 Eylül gününden beri "terör" daha fazla tartışılmaya başlanmıştır.

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 44

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 44 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 20.3.2017-20.3.2017 Haber Sayısı: 44 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 20.3.2017 AKDENİZ GERÇEK İBRAHİM AKKAYA 2 2 20.3.2017 AKDENİZ

Detaylı

ABD Suriye Rejimi'nin hava üssünü vurdu

ABD Suriye Rejimi'nin hava üssünü vurdu ABD Suriye Rejimi'nin hava üssünü vurdu Saldırı Rusya bilgilendirilerek yapıldı. 07.04.2017 / 10:52 Pentagon'da gazetecilere açıklama yapan Albay Jeff Davis, "Başkan'ın talimatıyla ABD kuvvetleri, Suriye

Detaylı

İstanbul'da terör saldırısı

İstanbul'da terör saldırısı İstanbul'da terör saldırısı İstanbul Beşiktaş ta Vodafone Arena yakınında iki patlama meydana geldi. Vodafone Arenayakınında ve Maçka Parkı nda iki patlama oldu. İki patlamada 30 u polis 7 si sivil, 1

Detaylı

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Seyit Ahmet Cemal YEŞİL 01.08.1936 19.09.1938 2 Mehmet Hulusi AYKENT 21.09.1938 22.01.1942 3 Hadi HÜSMAN 22.01.1942

Detaylı

Türkiye 1991 den sonra İsrail ile ilişkilerinde genelde İsrail in en çok sorun yaşadığı Filistin

Türkiye 1991 den sonra İsrail ile ilişkilerinde genelde İsrail in en çok sorun yaşadığı Filistin İsrail, Siyonizm denilen uluslararası Yahudileri destekleme siyasi hareketiyle yani, İkinci Dünya Savaş ında büyük bir katliamla karşı karşıya kalan Yahudilerin, Filistin de yaşayan Arapları yerlerinden

Detaylı

23 Mart Mart 2015

23 Mart Mart 2015 23 Mart - 29 Mart Mart 9 1 10 2 3 4 5 6 7 8 11 9101113 12 13 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Nisan 13 23 Mart Pazartesi 24 Mart Salı 25 Mart Çarşamba 26 Mart Perşembe 27 Mart Cuma Dünya Tiyatrolar Günü 13:00

Detaylı

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ Mayıs 2013 Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü AB ve Uluslararası Organizasyonlar Masası 1. GENEL BİLGİLER Resmi adı : Macaristan Cumhuriyeti Başkenti

Detaylı

Mölln Katliamı nın 22.yılında acılar hala taze

Mölln Katliamı nın 22.yılında acılar hala taze 24 Kasım 2014 Mölln Katliamı nın 22.yılında acılar hala taze 24 Kas 2014 23 Kasım 1992 tarihinde Mölln de aşırı sağcıların kundakladığı evde can veren Bahide Arslan (51), Yeliz Arslan (10) ve Ayşe Yılmaz

Detaylı

Revizyon Tarihi: ODD ALGORĠTMALARI. 7. ÇOK SAYIDA KURUM VE KURULUġUN BĠRLĠKTE ÇALIġMASI GEREKEN OLAYLAR. 1. HER NÖBET BAġLANGICI

Revizyon Tarihi: ODD ALGORĠTMALARI. 7. ÇOK SAYIDA KURUM VE KURULUġUN BĠRLĠKTE ÇALIġMASI GEREKEN OLAYLAR. 1. HER NÖBET BAġLANGICI Revizyon No:01 Sayfa No: 1 / 11 1. HER NÖBET BAġLANGICI YÖNETĠMĠ. 2. KIġ DÖNEMĠ YÖNETĠMĠ. 3. TRAFĠK KAZASI YÖNETĠMĠ. 4. YANGIN YÖNETĠMĠ. 5. GIDA ZEHĠRLENMESĠ YÖNETĠMĠ ODD ALGORĠTMALARI 6. BOMBA, CANLI

Detaylı

ORTADOĞU GÜNCESİ 1 ŞUBAT - 29 ŞUBAT Günce No: 87. Firuze Yağmur GÖKLER

ORTADOĞU GÜNCESİ 1 ŞUBAT - 29 ŞUBAT Günce No: 87. Firuze Yağmur GÖKLER ORTADOĞU GÜNCESİ 1 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 Günce No: 87 Firuze Yağmur GÖKLER Aylık Ortadoğu Güncesi 01-29 Şubat 2016 01 Şubat 2016: - Yemen topraklarından Suudi Arabistan'ın Necran kentine Ensarullah Hareketi

Detaylı

AVİM ERMENİ DEVRİMCİ FEDERASYONUTAŞNAKSUTYUN'UN YENİ YÖNETİM KADROSU. Turgut Kerem TUNCEL. Analist. Analiz No : 2015 /

AVİM ERMENİ DEVRİMCİ FEDERASYONUTAŞNAKSUTYUN'UN YENİ YÖNETİM KADROSU. Turgut Kerem TUNCEL. Analist. Analiz No : 2015 / ERMENİ DEVRİMCİ FEDERASYONUTAŞNAKSUTYUN'UN YENİ YÖNETİM KADROSU Turgut Kerem TUNCEL Analist Analiz No : 2015 / 4 10.02.2015 The Armenian Weekly dergisinin 24 Ocak 2015 tarihli haberine göre, Ermeni Devrimci

Detaylı

2010 YILI TOPLAM MUAYENE SAYISININ AYLARA GÖRE DAĞILIMI

2010 YILI TOPLAM MUAYENE SAYISININ AYLARA GÖRE DAĞILIMI 642490 49010 51271 59650 56093 52271 54823 51890 49741 50060 53880 52648 61153 70000 2010 YILI TOPLAM MUAYENE SAYISININ AYLARA GÖRE DAĞILIMI HEDEFLENEN 60000 60000 50000 40000 30000 20000 10000 0 OCAK

Detaylı

Kraliyet Divanı Müsteşarı Suud bin Abdullah el-kahtani : Bana kafasını getirin

Kraliyet Divanı Müsteşarı Suud bin Abdullah el-kahtani : Bana kafasını getirin Kraliyet Divanı Müsteşarı Suud bin Abdullah el-kahtani : Bana kafasını getirin Veliaht Prens Selman ın en yakınındaki isimlerden Abdullah el-kahtani, gazeteci Cemal Kaşıkçı nın katledildiği anlara Skype

Detaylı

Öcalan ın Cezaevinden Talimat Yağdırdıkça Örgüt Saldırıyı Artırdı

Öcalan ın Cezaevinden Talimat Yağdırdıkça Örgüt Saldırıyı Artırdı Öcalan ın Cezaevinden Talimat Yağdırdıkça Örgüt Saldırıyı Artırdı KCK nın üst yapılanmasını oluşturan Önderlik Komitesine, İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gerçekleştirilen

Detaylı

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ 2011 İSTATİSTİKLERİ PARLAMENTO SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ İÇİNDEKİ PAY ( ) 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450

Detaylı

Anadolu Güneşi, Kanada da konserler verecek

Anadolu Güneşi, Kanada da konserler verecek Page 1 of 5 Hürriyet'e abone olun Reklam verin Seri ilan verin Bize yazın Wednesday, August 17, 2011 Ana Sayfa Haberler Etkinlikler ABD Türk Şirket Rehberi Ücretsiz Seri İlanlar ABD Yararlı Bilgiler Araçlar

Detaylı

AVRUPA ĠNSAN HAKLARI MAHKEMESĠ ĠKĠNCĠ BÖLÜM KABUL EDİLEBİLİRLİK HAKKINDA KARAR. BaĢvuru no.29628/09 Hikmet KÖSEOĞLU/TÜRKİYE

AVRUPA ĠNSAN HAKLARI MAHKEMESĠ ĠKĠNCĠ BÖLÜM KABUL EDİLEBİLİRLİK HAKKINDA KARAR. BaĢvuru no.29628/09 Hikmet KÖSEOĞLU/TÜRKİYE AVRUPA ĠNSAN HAKLARI MAHKEMESĠ ĠKĠNCĠ BÖLÜM KABUL EDİLEBİLİRLİK HAKKINDA KARAR BaĢvuru no.29628/09 Hikmet KÖSEOĞLU/TÜRKİYE Başkan, Nebojša Vučinić, Yargıçlar, Paul Lemmens, Egidijus Kūris, ve Bölüm Yazı

Detaylı

1915 OLAYLARINI ANLAMAK: TÜRKLER VE ERMENİLER. Mustafa Serdar PALABIYIK

1915 OLAYLARINI ANLAMAK: TÜRKLER VE ERMENİLER. Mustafa Serdar PALABIYIK 1915 OLAYLARINI ANLAMAK: TÜRKLER VE ERMENİLER Mustafa Serdar PALABIYIK Yayın No : 3179 Araştırma Dizisi : 12 1. Baskı - Şubat 2015 ISBN: 978-605 - 333-207 - 7 Mustafa Serdar Palabıyık 1915 Olaylarını Anlamak:

Detaylı

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi KARS ın Kağızman İlçesi nde PKK lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan jandarmauzman çavuş 23 yaşındaki Ahmet Ece nin Kahramanmaraş ın Ebistan İlçesi ndeki baba ocağına

Detaylı

TÜRKĠYE NĠN KAUÇUK, PLASTĠK, LASTĠK ĠġLEME VE ĠMALATINA AĠT MAKĠNELER SEKTÖRÜ

TÜRKĠYE NĠN KAUÇUK, PLASTĠK, LASTĠK ĠġLEME VE ĠMALATINA AĠT MAKĠNELER SEKTÖRÜ TÜRKĠYE NĠN KAUÇUK, PLASTĠK, LASTĠK ĠġLEME VE ĠMALATINA AĠT MAKĠNELER SEKTÖRÜ Türk plastik sanayisinin dünya plastik sektörü içindeki payı % 1,6 düzeyindedir. Türkiye, plastik işleme sektöründe yıllık

Detaylı

DTİK Strateji Projesi Bütünleştirme Konferansı Açılış Resepsiyonu

DTİK Strateji Projesi Bütünleştirme Konferansı Açılış Resepsiyonu DTİK Strateji Projesi Bütünleştirme Konferansı Açılış Resepsiyonu DTİK Strateji Projesi Bütünleştirme Arama Konferansı DTİK Strateji Projesi Bütünleştirme Arama Konferansı AD-SOYAD ÜNVAN ÜLKE Hüsnü Dilemre

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ Günlük Haber Bülteni 09.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 31

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 31 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 14.04.2016-14.04.2016 Haber Sayısı: 31 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 14.04.2016 AKDENİZ GERÇEK GASP ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI 3

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Aralık 2014 2 3 Aralık 2014 Cesur Yürek Türk Kızı Tuğce Albayrak Cesur yürek Türk kızı Tuğçe " son yolculuğuna uğurlandı.

Detaylı

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ -AÇIKLAMA- Bu raporda yer alan veriler ve verilere

Detaylı

3- Hareketimizin; Ankara'da Musab bin Umeyr Derneği dışında hiçbir grup, dernek, cemaat ya da örgütle bir bağlantısı bulunmamaktadır.

3- Hareketimizin; Ankara'da Musab bin Umeyr Derneği dışında hiçbir grup, dernek, cemaat ya da örgütle bir bağlantısı bulunmamaktadır. Downloaded from: justpaste.it/11pk4 MEDYA'DA YER ALAN HABERLERLE ALAKALI KURTUBA GENÇLİK HAREKETİ AÇIKLAMASI 19 Aralık 2016 tarihinde, Rus Büyükelçi Karlov'un öldürülmesi üzerine, medyada Hareketimiz ile

Detaylı

MEDYA'DA YER ALAN HABERLERLE ALAKALI KURTUBA GENÇLİK HAREKETİ AÇIKLAMASI

MEDYA'DA YER ALAN HABERLERLE ALAKALI KURTUBA GENÇLİK HAREKETİ AÇIKLAMASI Downloaded from: justpaste.it/11pk4 MEDYA'DA YER ALAN HABERLERLE ALAKALI KURTUBA GENÇLİK HAREKETİ AÇIKLAMASI 19 Aralık 2016 tarihinde, Rus Büyükelçi Karlov'un öldürülmesi üzerine, medyada Hareketimiz ile

Detaylı

Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler

Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler On5yirmi5.com Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler Ergenekon davasında tutuklu Tuncay Özkan, Doğu Perinçek ve Yalçın Küçük'ün de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkında tahliye kararı çıktı.

Detaylı

ÜNİTE-2. Dünyada ve Ülkemizde Acil Sağlık Hizmetleri Organizasyonu

ÜNİTE-2. Dünyada ve Ülkemizde Acil Sağlık Hizmetleri Organizasyonu 1 ÜNİTE-2 Dünyada ve Ülkemizde Acil Sağlık Hizmetleri Organizasyonu KONU BAŞLIKLARI 2 Giriş Dünyada ve Türkiye de ilk Yardım ve Acil Sağlık Hizmetleri Dünyada Acil Sağlık Hizmetleri Türkiye de Acil Sağlık

Detaylı

MEDYANIN EYLÜL AYI GÜNDEMİ - DÖRDÜNCÜ KUVVET MEDYA - Özgür Gazeteciler Platformu Salı, 04 Ekim :31

MEDYANIN EYLÜL AYI GÜNDEMİ - DÖRDÜNCÜ KUVVET MEDYA - Özgür Gazeteciler Platformu Salı, 04 Ekim :31 Türkiye de geçen ay en çok konuşulan olay, kişi ve kurumlar belli oldu. Artan terör olayları, Piri Reis araştırma ve sondaj gemisi, Mavi Marmara olayı, Başbakan ın yurtdışı gezileri ve BM de yaptığı konuşma,

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 14. Hafta (5-11 Nisan 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 14. Hafta (5-11 Nisan 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 14. Hafta (5-11 Nisan 2010) 5 NİSAN 2010, PAZARTESİ 09:30-16:30 Avrupa Birliği Genel

Detaylı