IRMAK LİSESİ 9.DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "IRMAK LİSESİ 9.DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ"

Transkript

1

2 IRMAK LİSESİ 9.DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ 26 Haziran Çarşamba günü, Irmak ekolüyle yetişerek hayata değer katacak 37 genci mezun etmenin gururunu yaşadık. Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenimiz; veliler, mezun öğrenciler, OAB temsilcilerimiz ve konuklarımızın, öğrencilerimizin heyecanına ortak olmasıyla, gerçekleşti. Törenimiz, öğrencilerimizin ödül ve diplomalarını almalarının ardından sona ererken; mezunlar adına okul bahçesinde düzenlenen veda partisi, gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü. Mezunlarımızı kutluyor, üniversite eğitim hayatlarında da başarılar diliyoruz.

3 ÖZEL IRMAK LİSESİ YURTDIŞI ÜNİVERSİTE KABULLERİ

4 GELENEKSEL IRMAK SPOR ŞENLİĞİ Bu yıl, 5 incisi gerçekleşen Geleneksel Irmak Spor Şenliği 9 Mayıs 2013 günü oynanan Futsal müsabakaları ile sona ermiştir. Şenliğimize Tenis, Voleybol, Basketbol ve Futsal branşlarında 19 farklı okuldan, 189 sporcu katılmıştır. Şenliğimizin ödül törenine Beşiktaş Futbol takımı oyuncusu Oğuzhan ÖZYAKUP katılarak, kapanışımıza renk katmıştır. Tüm katılımcı okullara teşekkür eder, derece alan sporcularımızı ve başarılarında emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederiz.

5 IRMAK GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ata'mızı anmak üzere Bağdat Caddesi'nde düzenlenen "Fener Alayı"nda Irmak Okulları olarak coşkuyla yerimizi aldık. Geleceğimizi gençlerimize emanet eden Ata'mızı saygıyla ve minnetle anıyoruz.

6 BECOMING ACTORS

7

8 MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ PAYLAŞIM SEMİNERİ 11 Mayıs 2013 tarihinde 3.Matematik Öğretmenleri Paylaşım Semineri kapsamında Boğaziçi Üniversitesi ilköğretim bölümü öğretim görevlisi Dr. Serkan Özel tarfından her öğretmenın bilmesi gereken üretkenlık araçları dinamik geometri ve matematık yazılımları Özel Esayan Ermeni Lisesi Matematik öğretmeni Dalida Ekbenli tarafından 9.sınıf geometri müfredatının yetişmesinde bir çözüm yolu flipped classroom İstanbul Özel Amerikan Robert Lisesi matematik öğretmeni Emre Fırat tarafından matematik eğitiminde google drive uygulamaları ve Özel Irmak Anadolu Lisesi matematik öğretmeni Hüseyin Baş tarafından cabri 3d ile animasyon uygulamaları konulu sunumlar gerçekleştirilmiştir.

9

10 HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN PROJEMİZ İnsanlar arası yardımın ve dayanışmanın önemini yavaş yavaş yitirdiği bu günlerde Irmak Okulları ve Kadıköy Belediyesi işbirliği ile başarılı bir projeye imza atıldı. Bu çalışmadaki temel amacımız, olabildiğince çok insana ulaşmak ve ulaşabildiğimiz insanların ihtiyaçlarını giderebilmekti. Amacımız her aileye, içi kuru gıda ile dolu bir koli yardımı yapmaktı. Projeyi gerçekleştirebilmek için Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Selami Öztürk ile görüşülerek ihtiyaç listesi belirlendi. Okulumuz öğrencilerine, öğretmenlerine, idarecilerine projeden bahsedilerek konu hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı, stantlar kuruldu. En sonunda 57 koliye ulaşıldı, 57 koli 57 aile demekti. 15 Mayıs Çarşamba günü koliler Kadıköy Belediyesi nin belirlediği yardım alanına götürülerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Hayalken gerçek olan bu projede Hepimizin Birimiz için bir şeyler yapabildiğini görmek Irmaklı gençleri daha da olgunlaştırdı. Proje, Irmak Okulları 10.sınıf öğrencilerinden Deniz Günsav, İlayda Aras, Ekin Tekci, Maria Selin Oude Hergelink ve de danışman öğretmenleri Oya Peker Güler in çalışmalarıyla hayata geçirildi. Projeyi destekleyen Kadıköy Belediyesi ve yardımını hiçbir şekilde esirgemeyen Irmak Okulları Ailesi ne teşekkür ederiz.

11 Kapalı Çarşı deyip geçme; Kapalı Çarşı Kapalı kutu ( Orhan Veli Kanık) HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ KAPALI ÇARŞIDA Kollarında eski balık dövmeleri teodor kasap perhiz ahali içmez ( Ece Ayhan) Kapalı çarşı içinde bulutların en senin olanı Sen bana kapalı çarşı Şüphesiz o kadar satılan ve alınanlar var ki Şüphesiz bir harita kırığı Bir yapma deniz parçasıyla kapalı kapalı çarşı ( Sezai Karakoç) Hazırlık sınıfı öğrencileri 13 Mayıs 2013 tarihinde "edebi eser- mekan ilişkisi" konusu kapsamında şiirlerden yola çıkarak edebiyatımızın üç şairinin dizelerinin izini sürdüler. Kapalıçarşı ve Mısır Çarşısı'nın sıcak ve yoğun atmosferinde İstanbul'un farklı bir yüzünü tanımak imkanını buldular.

12 MY REFLECTIONS FROM ST. ANDREWS MODEL UNITED NATIONS 2013 CONFERENCE

13 IRMAK MEZUNLARI BULUŞMASI Irmak mezunlarının birbirleriyle ve okullarıyla olan iletişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Mezunlar Buluşması, 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. Değerli mezunlarımıza katılımları için teşekkür ediyor; Mezunlar Derneği çatısı altında gerçekleştirecekleri faaliyetlerle birbirlerinin yaşamlarını zenginleştireceklerine inanıyoruz.

14 LİSE PROJE SUNUMLARI Lise öğrencilerimiz, 21 Mayıs Salı günü gerçekleşen proje sunum gününde öğretim yılı süresince hazırladıkları projelerini öğretmen ve arkadaşlarına sunma olanağı buldular. Öğrencilerimizin araştırma ve tez yazma becerisini geliştirmeye yönelik sene boyunca yapılan çalışmalar, başarılı sunumlarla taçlandı. İzleyici öğrenciler tarafından yılın en iyi projeleri de seçilerek okulumuzda sergilendi. Başarılı projeleri ve sunumları için öğrencilerimize, tez danışmanlığı titizliğiyle öğrencilerimizi yönlendiren danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

15 TIME TO DEBATE AMONG US

16 ÖZU CUP TURNUVASI BAŞARISI 26 Şubat Nisan 2013 tarihleri arasında, Özyeğin Üniversitesinin düzenlediği ÖZÜ CUP lig müsabakaları sonucunda, genç kız voleybol takımımız ligi üçüncü olarak tamamlayarak müzemize yeni bir kupa kazandırmıştır. Başarıda emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve sporcularımıza teşekkür eder, başarılarının katlanarak devam etmesini temenni ederiz.

17 EN İYİ ENSTRÜMAN DALINDA İKİNCİLİK ÖDÜLÜ Okul orkestramız Türkiye çapında düzenlenen toplam 425 okulun katılmış olduğu Vodafone Freezone 16. Liselerarası Müzik Yarışmasında En iyi Enstrüman dalında 2.lik ödülünün sahibi olmuştur.

18 BALKAN GENÇLER YÜZME ŞAMPİYONASI 9. Sınıf öğrencilerimizden Derin KÖSEOĞLU, Nisan 2013 tarihlerinde Yunanistan ın Larissa şehrinde yapılan Balkan Gençler Yüzme Şampiyonasında, 200 m. kelebek yarışında Balkan 3.sü olarak bronz madalya kazanmıştır. Öğrencimizi içtenlikle kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

19 LİSE MÜNAZARA TAKIMIMIZ GAZİANTEP TEN ÜÇÜNCÜLÜKLE DÖNDÜ Okul münazara takımımız, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 50. Yılı nedeniyle ulusal boyutta düzenlenen GKV Liselerarası 4. Münazara Turnuvası na katıldı. 20, 21 ve 22 Nisan 2013 tarihlerinde Gaziantep te düzenlenen turnuvada lise münazara takımı öğrencilerimiz İlgi ÖZDİKMENLİ, Bilun ARAS, Denise KAZADO ve Ecem ALKAŞ, çevre gezileriyle yöreyi tanıma fırsatı bulurken başka kentlerden de arkadaşlar edinmenin keyfini yaşadılar. Türkiye genelinden 20 takımın yer aldığı turnuvada münazara takımımız, münazara çalışmalarına bu yıl başlamış olmasına karşın, yarı finale çıkma başarısı göstererek hepimizi gururlandırdı.

20 LİSE KROS TAKIMI BAŞARIMIZ tarihinde gerçekleştirilen KADIKÖY KAYMAKAMLIK KUPASI YARIŞLARI sonucunda, Lise Kros Takımı sporcularımız, ferdi kategorilerde yeni başarılar elde etmiştir. Buna göre; ERÇE SU KASAPOĞLU, GENÇ KIZLAR İKİNCİSİ, EFE BURCU, GENÇ ERKEKLER ÜÇÜNCÜSÜ olarak, kurumumuza yeni madalyalar kazandırmıştır. Ayrıca öğrencilerimiz birinci dönem Atatürk Koşusu nda aldıkları takım ikinciliği ve ferdi derecelerin ödül törenine iştirak ederek kupa ve madalyalarını teslim almıştır. Kros takımımızı ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. LİSE KROS TAKIMIMIZ ERÇE SU KASAPOĞLU EFE BURCU EGE ŞARMAN EKREM BALCI YAMAÇ ATAK ARAYIŞ TEMALI ŞİİR YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ CEYLİN DENİZ BAŞER E ÖDÜL 9 B sınıfı öğrencilerimizden CEYLİN DENİZ BAŞER, AREL ANADOLU / FEN LİSESİ nin İstanbul genelinde düzenlediği ARAYIŞ temalı şiir yarışmasında, aşağıdaki şiiriyle SEÇİCİ KURUL ÖZEL ÖDÜLÜ kazanmıştır. Sevgili öğrencimizi başarısından dolayı kutluyor, kendisini yönlendiren öğretmenimiz Sayın Şule Kolişler e teşekkür ediyoruz.

21 YGS İSTANBUL SIRALAMALARI AÇIKLANDI 2012 YGS (yükseköğretim geçiş sınavı) İstanbul sıralamaları açıklandı. Özel Irmak Lisesi, İstanbul daki 126 özel lise içinde tüm branşlarda üst sıralarda yer aldı. YGS ham puan ortalamasına göre 17. sırada yer alan okulumuz; Türkçe dersinde 11, Sosyal Bilimler derslerinde 16, matematik dersinde 20 ve Fen Bilimleri derslerinde 24. sıraya yerleşmiştir. Bize bu mutluluğu yaşatan 8. dönem mezunlarımıza, her bir öğrencimizin başarısında büyük emeği olan değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

22 İSTANBUL GİTAR ENSEMBLE Irmak Okulları Lise Interact kulübü öğrencilerimiz, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yararına, 19 Şubat Salı günü saatleri arasında İstanbul Gitar Ensemble isimli grubunun konserinde tanınmış keyifli vals,milonga,tango parçalarının üçlü gitar uyarlamasını düzenledi. Sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmiş olan kulüp öğrencilerimiz,organizasyon yeteneklerini geliştirerek amaçlarını gerçekleştirdiler. Organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 IRMAK LİSELİ GENÇLERİMİZ ENKA OKULLARI KOMİTE ORGANİZASYONUNDA Özel Irmak Lisesi öğrencilerimiz; Burak SAVAŞ, M. Selin HERGELINK, Erçe Su KASAPOĞLU, Yamaç ATAK, İlayda ARAS, Ali Eren ERYILMAZ, Lara TEMEL, Merve TANYEL, Beste KARLI ve Selin TANRIKULU, Şubat tarihleri arasında Enka Okullarında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen II. ENKA Komite Organizasyonu na danışman öğretmenleri Öznur NESİPOĞLU ve Mine YAYLALI ile katıldılar. Öğrencilerimiz dört günlük bu konferansta; Dışişleri, İstihdam ve Sosyal İlişkiler, Kültür, Güvenlik, Sağlık, Eğitim, İnsan Hakları 1, İnsan Hakları 2 ve Ekonomi komitelerinde, Türkiye deki farklı okullardan katılan yaklaşık 200 öğrenci ile birlikte, hiçbir kısıtlama olmadan politik, sosyal ve kültürel konuları derinlemesine tartıştılar. Gençlerimizin pratik ve geliştirici öğrenim deneyimlerine destek sağlayan bu konferans, geleceğin vatandaşları olarak kendileri dışındaki akranlarının düşünce ve karakterlerinin farkında olmalarını, birbirlerinin düşüncelerine saygılı olmalarını ve birlikte kamu yararı için ortaklaşa çalışmalarını sağlaması yönünde büyük önem taşımaktadır. Bu çalıştayda özveri ile çalışan ve okullarını çok başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi, danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

24 E.S.U.PUBLIC SPEAKING

25 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ Kadınların toplumsal konumu, hakları ya da uğradıkları haksızlıklara dikkat çekmek ve bilinç geliştirmek amacıyla Sosyal Bilimler Bölümü tarafından sınıf öğrencilerimizle hafta boyunca Toplumsal Hayatta Kadın konulu çalışma yapıldı. Öğrencilerimiz, sorunların çözümü için kadının toplum içinde nasıl konumlandırılacağını tartışma olanağı buldular. Yaptıkları bu çalışmayla duyarlılık ve farkındalık geliştirdiler. Sosyal Bilimler Bölümü olarak kadınların pozitif ayrımcılığa bile ihtiyaç duymayacağı bir dünya diler, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

26 VOLEYBOL TURNUVASI Öğretmen ve öğrencilerin karma gruplar halinde katıldıkları Voleybol Turnuvamız, sosyal bir ortamın sporun evrensel çatısı altında birleşmesini örneklemesi bakımından bizim için çok anlamlıydı. Öğrencilere yönelik düzenlenen turnuva ve yarışmalar; fair-play başta olmak üzere, kazananı kutlama-kaybetmeyi kabullenme, takımın bir parçası olarak sorumluluk alma ve yerine getirme, ortak yeteneklerle başarıya yönelik dinamik oluşturma, kabul etme-kabul görme, birlikte hareket etme becerilerini eğlenerek geliştirme hedefimizi desteklemektedir. 26 Kasım 2010 Cuma günü yapılan Bayrak Töreni öncesi turnuvayı kazanan takım oyuncularımız Okul Müdürümüz Sayın Meral Bilgin den ödüllerini aldılar.

27

28 II.ETİK DEĞERLER ÇALIŞTAYI Etik değerlerin bir yaşam kültürü olması adına geçen yıl ilki düzenlen ve büyük ilgi gören Etik Değerler Çalıştayı nın ikincisi 30 Mart Cumartesi günü yapıldı. Açılış töreninde Prof. Dr. Afşar Timuçin, Doğan Grubu Spor Genel Yönetmeni İlker Yasin, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sadi R.Vural ve Yönetmen Zeynep Üstünipek kendi alanlarındaki etik konulu sunumlarını bizlerle paylaştılar. Sunumların ardından komite üyeleri; iş, eğitim, sanat, medya, spor, tıp, bilim ve teknoloji alanlarında vakaları tartışarak bildiri hazırlayıp, genel kurulda sundular. Bir gününü etik değerlere konusunda düşünmeye ve entelektüel gelişimine ayıran 15 farklı okul öğrenci, öğretmen ve yöneticilerine uzun zamandan beri çalıştay hazırlıklarını yürüten Okulumuz Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Öznur Nesipoğlu na, Felsefe Grubu öğretmeni Mine Yaylalı ya etik değerlerimizin kaybolmaması ve etiğin bir yaşam biçimi olması için çalıştaya destek veren Özel Irmak Lisesi yönetimine ve Özel Irmak Genel Müdürüne teşekkür ederiz.

29 YOUNG GURU ACADEMY VE IRMAK LİSESİ LİDERLER YETİŞTİRECEK Geleceğin liderlerini henüz lise sıralarında keşfetmek, onları sosyal sorumlu liderler olarak yetiştirmek ve Türkiye nin dört bir yanındaki lise öğrencilerine ulaşmak amacıyla tasarlanan, 2000 yılında kurulan Uluslararası Sivil Toplum Örgütü Young Guru Academy Genç Guru Akademisi Projesi Liderlik Programı na, lise öğrencilerimizden İdil Basut, Burak Savaş ve Yamaç Atak katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizin, bu süreç boyunca hedefleri yaratıcı, yenilikçi ve sosyal sorumlu liderler olmak olacaktır. Ayda bir Türkiye nin farklı şehirlerinde Lider Koçluğu seanslarında bir araya gelecek ve Liderlik Atölyesinde, kendi ürettikleri projelere danışmanlık verecek olan YGA mezunları Amerika Liderlik Kampının ardından hayat boyu devam edecek bir Lider Gelişim Programı içerisine girerler. Biz de öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, lider olma yolunda ilerledikleri bu yolculukta daima yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

30 TEBRİK KARTI KAMPANYASI 2012 yılının son haftasında, Türkçe Edebiyat Bölümü öncülüğünde okulumuzda bir Tebrik Kartı Kampanyası gerçekleştirildi. Okulumuzun bütün seviyelerindeki öğrenciler, satın aldıkları kartpostallara duygularını yazdılar ve sınıf arkadaşlarına, ailelerine, öğretmenlerine göndermek üzere koridorlarımızdaki posta kutularına attılar. 28 Aralık 2012 Cuma günü üçüncü ders saatinde görevli postacı öğrencilerimiz Bak postacı geliyor şarkısı eşliğinde sınıfları ve okulumuzun tüm birimlerini dolaşarak tebrik kartlarını sahiplerine ulaştırdılar. Ayrıca yine bu kampanya kapsamında; bu yıl okulumuzdan ayrılacak olan 12. sınıf öğrencilerimiz, okulumuza bu yıl başlayan mini mini 1. sınıf öğrencilerimize birer yeni yıl kutlama kartı yazdılar ve onları sınıflarında ziyaret ederek kendi elleriyle verdiler. Aynı etkinlik, 8. sınıf öğrencilerimizle anaokulundaki minikler arasında da gerçekleştirildi. Hayatlarında ilk kez bir tebrik kartı alan miniklerimizin şaşkınlığı ve mutluluğu gerçekten de görülmeye değerdi.

31 IRMAK MEZUNLARI OKULLARINDA BULUŞTULAR Irmak mezunlarının birbirleriyle ve okullarıyla olan iletişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Irmak Mezunlar Buluşması, 27 Aralık Perşembe günü gerçekleşti. Onları çok özlediğimizi ve bu tür toplantıları sık sık yapmamız gerektiğini bizlere hissettiren değerli mezunlarımıza katılımları için teşekkür ediyor; Mezunlar Derneği çatısı altında gerçekleştirecekleri faaliyetlerle birbirlerinin yaşamlarını zenginleştireceklerine inanıyoruz.

32 GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE DEĞİŞEN YAŞAMLAR Okulumuzun 10. sınıf öğrencileri, Coğrafya Öğretmenleri Oya PEKER GÜLER eşliğinde 19 Aralık Çarşamba günü Dünyamızın Evrimi konulu gezi - gözlem - inceleme etkinliğini gerçekleştirdi. Bayrampaşa -Forum İstanbul daki Jurassic Land e giden öğrencilerimiz, etkinlik sonunda dünyamızın Pangea döneminden günümüze kadar değişen süreçlerini örneklerle açıklayabilme ve bu kazanımları yerinde kullanabilme olanağı buldular.

33 İYİ Kİ DOĞDUN İNSAN İyi ki varsın Sen olmasan bunca acı, bunca savaş, bunca hayal kırıklığı olmayacaktı belki ama bu kadar çok güzellik, kahkaha, sanat, coşku ve umut da olmazdı. Hepimizin eşit yaşadığı bir dünyada, bu güzellikleri herkesin yaşaması mümkün Yeter ki hepimiz insan olmanın bilincinde olalım. Bu nedenle insan haklarını gündeme getiriyor, herkesi insan hakları konusunda düşünmeye çağırıyoruz. İnsan haklarının korunması ve geliştirilmesinin tüm insanlığın ortak bir sorunu haline geldiği günümüzde; Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının bu çağrısına kayıtsız kalmayan 9.sınıf öğrencilerimizden Burak SAVAŞ, İzel EVRENKAYA, Ege Berk PEKYILMAZ ve Bilun ARAS, 14 Aralık 2012 tarihinde Demokrasi ve İnsan Hakları Günü çalıştayına katılmışlardır. Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Öznur Nesipoğlu ve Felsefe Öğretmeni Mine Yaylalı nın danışmanlığında hazırlanan ve etkinliğe katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, çalışmalarımıza desteğini esirgemeyen okul idaremize teşekkür ediyoruz.

34 İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZELERİ GEZİ-GÖZLEM-İNCELEME ETKİNLİĞİ 9. sınıf öğrencilerimiz, tarih dersi öğretmenleri İsmail Hakkı Ergüven kılavuzluğunda 13 Aralık 2012 Perşembe günü İlk Çağ Uygarlıklarında Beslenme, Barınma ve İnanç konulu gezi - gözlem - inceleme etkinliğini İstanbul Arkeoloji Müzeleri nde gerçekleştirmişlerdir. Bu doğrultuda, öğrencilerimiz ilk olarak İstanbul Arkeoloji Müzesi ne sonra sırasıyla Eski Şark Eserleri Müzesi ne ve Çinili Köşk Müzesi ne gitmişlerdir. Öğrencilerimiz, Eski Taş (Paleolitik), Orta Taş (Mezolitik), Yeni Taş (Neolitik) ile Bakır (Kalkolitik), Tunç, Demir dönemlerinde yaşanan gelişmeleri kavrayarak günümüz yaşamına dair çıkarımlarda bulunmak ve de Mezopotamya, Mısır, İran, Doğu Akdeniz de kurulan ilk uygarlıkların siyasi, sosyal, kültürel, ekonomik yapıları ile bu uygarlıkların birbirleriyle etkileşimini kavramak amacıyla bu gezi-gözlem-inceleme etkinliğine katılmışlardır. Öğrencilerimiz, bu gezi-gözlem-inceleme etkinliği için etkinlik öncesi, etkinlik sırasında ve etkinlik sonrasında bireysel ve grup çalışmalarına katılarak amaçlanan kazanımlara ulaşmışlardır.

35 IRMAK 6.KARİYER HAFTASI ETKİNLİKLERİ Özel Irmak Anadolu Lisesi nin bu yıl 6.sını gerçekleştirdiği kariyer haftasına ünlü isimler damgasını vurdu. 11 Aralık 2012 tarihinde İş Yaşamının Dikenli Yolları konulu panelle başlayan etkinlikler kapsamında Siemens Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy, Yapı Merkezi İnsan Kaynakları Koordinatörü Arzu Uğur ve İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Kandemir, Habertürk - Bloomberg HT Reklam Genel Müdürü Gürcan Korkmaz iş hayatı ile ilgili deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar. Irmak Anadolu Lisesi öğrencileri iş yaşamının zorluklarını, fırsatlarını ve bu sürece hazırlanmayla ilgili süreci yine iş yaşamının uzmanlarından dinlediler. Yapı Merkezi İnsan Kaynakları uzmanları Arzu Uğur ve Gamze Kandemir, kariyer sürecinde kişinin güçlü ve gelişmesi gereken yönlerinin farkında olmasının, kariyer planı için ne kadar önemli olduğunu belirttiler. Habertürk Bloomberg HT Reklam Genel Müdürü Gürcan Korkmaz konuşmasına kendi kariyer öyküsünü anlatarak başladı. Merak ve karar vermenin, iş yaşamında başarılı olmanın anahtarı olduğu söyledi. Siemens Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy ise dünyadaki kariyer eğiliminin bir resmini çizdi. Kariyer Etkinlikleri 12 Aralık Çarşamba günü Hüsnü Özyeğin in büyük ilgi gören kariyer öyküsü konferansıyla devam etti. Ünlü iş adamı Hüsnü Özyeğin konferansta, kendi kariyer öyküsünü, iş yaşamını öğrencilerle paylaştı. Öğleden sonra ise öğrenciler tarafından tanınmak istenen 25 meslek, üniversiteler ve iş yaşamından meslek uygulayıcıları tarafından öğrencilere sunuldu.

36 DISCOVER YOUR VOICE Amacı gençlere uluslararası arenada kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmelerini sağlayacak imkânlar sunabilmek olan ESU / ENGLISH SPEAKING UNION mentorları 28. Kasım 2012 Cuma günü okulumuzdaydılar. Model Birleşmiş Milletler (MUN) Kulübü nden 26 öğrencimizin aktif katılımıyla Sesini Keşfet temalı bir çalıştay gerçekleştirildi. Çalıştay sonunda öğrencilerimiz, mentorların mükemmel liderliğinde, münazara ve toplum önünde konuşma sanatıyla ilgili farklı ipuçları aldılar ve bunları uygulama imkânı buldular. Çalıştaya katılan tüm öğrencilerimize ESU tarafından hazırlanacak olan sertifikaları en kısa zamanda verilecektir. Bizlere böylesine verimli bir çalıştayı deneyimleme şansı veren ESU yetkililerine teşekkür ederiz..

37 HAZIRLIK SINIFI HAYVANAT BAHÇESİ GEZİSİ Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, 23 Kasım Cuma günü, skills dersi kapsamında okumakta oldukları kitabımız ile bağlantılı olarak dört aşamalı bir proje hazırlamak üzere Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ne gitmişlerdir.

38 MODERN DİLLER QUIZ SHOW 12 Kasım 2012 tarihinde okulumuzun Lise Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen Modern Diller Quiz Show unda görevliydim. Bu organizasyondan çok zevk aldım. Hem genel kültürümüzü hem de öğrenmekte olduğumuz 2. Yabancı dil bilgierimizi sınadık. Üç takımdan oluşan ve üçer üyesi olan gruplarla yarıştık ve bilgi alışverişinde bulunduk. Biz sınıf olarak yabancı diller bölümüne ve öğretmenlerimiz Berrin Hoca, Ayşegül Hoca ve Defne Hoca ya teşekkür ediyoruz. Ömer Akömer 10/B Yine eğlenerek öğrendiğimiz etkinliklerden birindeyiz: Modern Diller Quiz Show. Üç gruptan oluşan ve her grupta üç dili temsilen birer öğrencinin olduğu bu yarışma, hem bizim açımızdan hem de öğretmenlerimiz açısından çok zevkli geçti. İki ders saatini ayırdığımız bu showda Fransızca, Almanca ve İspanyolca ile ilgili soruları büyük bir dikkatle dinleyip çözdük. Bu etkinlikle birlikte genel kültür bilgilerimizi yabancı dilimizdeki sorularla test ettik. Hem çok eğlenceli hem de öğretici bir etkinlik yapmış olduk. Showun sonunda bir tane birincimiz iki tane de ikincimiz oldu. Arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Zeynep Karabıyık Erçe Su Kasapoğlu 10/A İkinci yabancı dilde kendimizi ifade edebildiğimiz ve keyif aldığımız değişik bir yarışma yaptık.üç ayrı grup halinde ve üç ayrı dilde genel kültürümüzü yarıştırdık.büyük bir farkla birinci olmamız da ayrı bir zevkti.kendi kültürümüzü de katarak değişik bir yarışma yaşadık ve yaşattık 10-B Rafetcan Özhabeş

39 BİR İSTANBULLU OLARAK MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Okulumuzun 11. sınıf öğrencileri, Tarih Öğretmenleri İsmail Hakkı Ergüven eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük dersi kapsamında 1 Kasım 2012 Perşembe günü Bir İstanbullu Olarak Mustafa Kemal Atatürk konulu gezi - gözlem - inceleme etkinliğini gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, ilk olarak Atatürk Evi Müzesi ne (Şişli), Askeri Müze ye (Beyoğlu), Pera Palace Oteli ne (Beyoğlu), öğle yemeğinden sonra da Türkiye İş Bankası Müzesi ne (Eminönü) ve Dolmabahçe Sarayı Müzesi ne (Beşiktaş) gittiler. Bu etkinlik sonunda öğrencilerimiz; Mustafa Kemal Atatürk ün düşünce yapısının oluşumunu ve gelişimini etkileyen öğeleri yer - zaman çerçevesinde değerlendirebilme, Mustafa Kemal Atatürk ün yaratıcı düşüncesini, ileri görüşlülüğünü ve önderlik özelliklerini örneklerle açıklayabilme ve bu kazanımları yerinde kullanabilme olanağı bulurken, bir İstanbullu olarak Mustafa Kemal Atatürk ile aynı kentte yaşamış olmanın da ayrımına vardılar.

40 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ GEÇİT TÖRENİ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, 33 lisenin, sivil toplum örgütleri, askeri birlikler ve vatandaşlarımızın katılımı ile Bağdat Caddesinde gerçekleşen, resmigeçit töreninde, hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimiz, Cumhuriyet gençliğine yakışır şekilde okulumuzu temsil etmiş ve tören komitesinden övgüler almıştır. Şanlı bayrağımızı ve flamamızı onurla taşıyan; okulumuzu, protokolün ve halkın önünde en iyi şekilde temsil eden ve Cumhuriyet coşkusunu bizlere bir kez daha yaşatan öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.

41 4. TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ İSTANBUL ELEMESİ Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği nin, münazara kültürünü ve eğitimini yaymak amacıyla düzenlediği 4. Türkiye Münazara Ligi İstanbul Anadolu Yakası Okulları 1. Ön Elemesi Ekim 2012 tarihlerinde okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Anadolu yakasının 22 okulundan toplam 110 öğrencinin katıldığı karşılaşmalarda; yönetici ve çalışanlarımızın özenli organizasyonuyla ve misafir okulları karşılamak için hafta sonu tatillerinden feragat eden görevli öğrencilerimizin çabalarıyla bütün misafir okulların takdirini kazanan örnek bir ev sahipliği sergiledik. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gülhiz Binici danışmanlığında İlgi Özdikmenli, Bilun Aras, Dennis Kazado ve Merve Tanyel den oluşan okulumuz münazara takımı, henüz yeni bir ekip olmasına ve daha önce hiç münazara deneyimi olmamasına karşın ikinci turda yarışmaya hak kazanan 12 takım arasında yer almayı başardı. Öğretmenimizi, münazara takımızdaki öğrencilerimizi ve 4. Münazara ligi 1.ön elemesinde başarı gösteren tüm öğrenci ve öğretmenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

42 IRMAK LİSELİLER FCE CAMBRIDGE EXAMS VE DELF SERTİFİKALARINI ALDILAR Eğitim ve Öğretim Yılında British Side tarafından okulumuzda düzenlenen UNIVERSITY OF CAMBRIDGE ESOL EXAMINATIONS ve Fransız Kültür Derneği tarafından düzenlenen DELF A 1 / A 2 sınavlarında başarılı olan öğrencilerimiz okulumuz Kültür Merkezinde sertifikalarını Lise Müdürümüz Sayın Zeynep KILIÇ, Lise Müdür Yardımcımız Sayın Elif Bayraktaroğlu ve Lise Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Sayın Didem ERTEN den almışlardır.

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz

Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz EĞİTİM GEZİLERİ Tüyap Gezisi 17 Kasım Cumartesi günü öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte Tüyap Kitap Fuarı na katıldık. Çok sayıda yazar ve şairin yer aldığı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI Okulumuz öğrencilerinden Ansı Ersoy Çankaya Üniversitesi nin düzenlediği Yazın ve Çeviri yarışmasında finale kalarak okulumuzu temsil etmiştir. Öğrencimizin

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

DÜZENLEDİ. Bu seminer aynı zamanda Salı günü velilerimize de planlanmıştır. Sayın Halil KALIN a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

DÜZENLEDİ. Bu seminer aynı zamanda Salı günü velilerimize de planlanmıştır. Sayın Halil KALIN a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz. SAĞLIKLI GENÇLİK MUTLU GENÇLİKTİR SEMİNERİ DÜZENLEDİ Sağlıklı Gençlik Mutlu Gelecektir projesi kapsamında Emniyet Müdürlüğünden Sayın Halil KALIN 15.12.2014 Pazartesi günü okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Eylül 16 5 6 7 8 9 10 11 Zümre Toplantıları-Yıllık Müfredat Plan Hazırlıkları Müfredatın İncelenmesi Okul

Detaylı

ZİS Ziyareti. İnceleme Gezisi. Uludağ Gezisi. İTÜ Gezisi

ZİS Ziyareti. İnceleme Gezisi. Uludağ Gezisi. İTÜ Gezisi EĞİTİM GEZİLERİ ZİS Ziyareti 2-8 Şubat 2013 tarihleri arasında, okulumuzdan 9 öğrenci ve 2 öğretmenle İsviçre deki kardeş okulumuz olan Zürih İnternational School a ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz bu

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 16 Şubat 01 Mart 2015 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız, Bayrampaşa Sancak Ortaokulu ile oynadığı İstanbul İl Elemeleri Grup Finali ni kaybetti. Yoluna, gelişim

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerlerin 3.kademesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ

KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ Okulumuz Ortaokul öğrencileri tarafından 02.04.2014 14.04.2014 tarihleri arasında yapılan Kitap Toplama Kampanyası sonucunda toplanmış olan 688 adet kitap Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna

Detaylı

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği LİSELERARASI BASKETBOL ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği 12-14 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlendi.

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR ÖĞRENCİLERİMİZ ALMANYA ADLI SERGİLEDİR ALMANYA OYUNU 26 Mayıs 2015 tarihinde Lise Almanca Drama Kulübü öğrencileri Başak Serra Can 9B, Muhammed Oğuz Durmazer 9C, Bilge Enç 9D, Betül Demirtaş 9D, Batuhan

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI

ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI ÖZEL GELİŞİM İLKÖĞRETİM OKULU SBS BAŞARISI SON 3 YILDIR İZMİR SIRALAMASI nda İLK 10 OKUL ARASINDA!!! 2010 2011 2012 SBS PUANI (Ham Puan) 447,399 435,804 446,752 OYP (Yerleştirme Puanı) 431,377 432,688

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

1-2-3-4-5-6.Sınıf Velileri Çağdaş Masallar Çocuk Müzikalleri Tanıtım Toplantısı Müzik

1-2-3-4-5-6.Sınıf Velileri Çağdaş Masallar Çocuk Müzikalleri Tanıtım Toplantısı Müzik EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GEZİ VE ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH SINIF DÜZEYİ GEZİ - ETKİNLİK SORUMLU BÖLÜM 17-21 Eylül 2012

Detaylı