Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip"

Transkript

1 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : Karar No : 232 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 8808 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait ,00 lik Gelir-Gider Bütçesi ile ilgili teklifin görüşülmesi. toplantı salonunda 03 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 4.maddesinde yer alan, İl Özel İdaresinin tarih ve 8808 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait ,00 lik Gelir-Gider Bütçesi ile ilgili teklifin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesi Başkan tarafından okunarak, yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 8808 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait ,00 lik Gelir-Gider Bütçesinin, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonuna havale edilmesine yapılan işaretli oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

2 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : Karar No : 233 Konusu: Valilik Makamının tarih ve 9483 sayılı yazı ile yeniden görüşülmek üzere geri iade edilen, İl Genel Meclisinin tarih ve 209 sayılı İl Genel Meclis Kararının yeniden görüşülmesi. toplantı salonunda 03 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 5.maddesinde yer alan, Valilik Makamının tarih ve 9483 sayılı yazı ile yeniden görüşülmek üzere geri iade edilen, nin tarih ve 209 sayılı İl Genel Meclis Kararının yeniden görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesi Başkan tarafından okunarak, yapılan oylamada; Valilik Makamının tarih ve 9483 sayılı yazı ile yeniden görüşülmek üzere geri iade edilen, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Topraktepe Köyü, İncirli mevkii, 136 ada, 36 nolu tarla vasıflı taşınmaz üzerine Biokütle Enerji Santrali yapılması amacıyla Sanayi Alanı olarak hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar planları ile ilgili olarak İl Genel Meclisinin tarih ve 209 sayılı İl Genel Meclis Kararının yeniden gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere, İmar ve Bayındırlık Hizmetleri Komisyonu, Sanayi ve Ticaret Komisyonu, Çevre ve Sağlık Hizmetleri Komisyonu, Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu ile İçişleri Komisyonlarına havale edilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

3 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : Karar No : 234 Konusu: nin tarih ve 207 sayılı kararı ile İl Özel İdaresinin hizmet alanı olmadığı halde, Yarbaşı Belediye sınırları içerisinde ve Belediyeye ait olan yolların İl Özel İdaresi tarafından, bu yollar için araç gereç ve malzeme yardımı yapılıp yapılmadığı ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi. toplantı salonunda 03 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 6.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 207 sayılı kararı ile İl Özel İdaresinin hizmet alanı olmadığı halde, Yarbaşı Belediye sınırları içerisinde ve Belediyeye ait olan yolların İl Özel İdaresi tarafından, bu yollar için araç gereç ve malzeme yardımı yapılıp yapılmadığı ile ilgili olarak Araştırma ve İnceleme Komisyonundan gelecek olan Komisyon raporunun görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporu Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresi yetkilileri ile yapılan görüşme sonucunda, İlimiz Merkez, İlçe ve Belde Belediyelerinde özellikle grup yolları güzergahındaki yolların iyileştirme, bakım ve onarım işlerinin İl genelinde ihtiyaç sahibi Belediyelerle belli bir ücret karşılığı protokol dahilinde yol ihtiyaçlarının yapılması ile ilgili görüş birliğine varılmış olup, Kasım ayı içerisinde nden bu konuda İdareye yetki verilip, gerekli çalışmaların başlatılmasına ve bu minvalde açılan Meclis araştırmasının gündemden düşürülmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

4 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : Karar No : 235 Konusu: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez Adnan MENDERES ( Raufbey ) Mahallesi Muhsin YAZIOĞLU Caddesi CİTY-328 Konutlarından, A4 Blok 9 ve 10 nolu daireler, B3 Blok 10 nolu daire, B4 Blok 9 ve 10 nolu dairelerin satış kararının iptal edilerek, Kamu Konutu olarak kullanmak üzere A4 Blok 09 nolu konutun "İl Özel İdaresi Sekreterliği Konutu" olarak tahsisine, A4 Blok 10, B3 Blok 10, B4 Blok 9 ve B4 Blok 10 nolu toplam 4 konutun ise "Vali Yardımcılarının" konutu olarak kullanılması için Vali Yardımcılarına tahsis edilmesi ile ilgili komisyon raporlarının görüşülmesi. toplantı salonunda 03 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 8.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 216 sayılı kararı ile komisyonlara havale edilen, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, Muhsin YAZICIOĞLU caddesi, 2085 ada, 1 parsel üzerinde bulunan CITY 328 konutlarından A Blokta bulunan (A3 Zemin Kat 1, A2 Zemin Kat 1, A1 4.Kat 10, A2 4.Kat 9, A2 4.Kat 10 ve A3 4. Kat 8 Nolu) olmak üzere 4 Adet Dublex ve 2 Adet Zemin Katın Kamu konutu olarak (Lojmana) dönüştürülmesi ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu ile İçişleri Komisyonlarından gelecek olan Komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporları Katip üye İbrahim AKKUŞ ve Ali KILIÇ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez Adnan MENDERES (Raufbey) Mahallesi Muhsin YAZIOĞLU Caddesi 2085 Ada 1 Parsel m2 arsanın kat karşılığı ihale edilmesi ile 2011 yılında İl Özel İdaresine CİTY-328 Konutlarından toplam 67 Adet konut elde edilmiştir. Ekim yılı itibariyle 46 konut satılmıştır. Satışta olan 21 konutun 9 adeti zemin, 12 adeti ise dubleks konutlardır. Defalarca ihale edilmesine rağmen 3 yıl içerisinde ancak 46 konut satılabilmiştir. Her ay ortalama daire başına TL Ortak Gider aidat ödemesi yapılmaktadır. Buda yılda daire başına ortalama 270x21 = aylık X 12 = TL. yıllık aidat gideri demektir. İdaremiz açısından hem aidat giderleri masraflarının hem de yıpranma masraflarının önüne geçmemiz için, kira getirisi de göz önüne alındığında, Vali Yardımcıları ve İl Özel İdare Genel Sekreterinin oturabileceği lojmanların olmaması gerekçeleri ile; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez Adnan MENDERES ( Raufbey ) Mahallesi Muhsin YAZIOĞLU Caddesi CİTY-328 Konutlarından, A4 Blok 9 ve 10 nolu daireler, B3 Blok 10 nolu daire, B4 Blok 9 ve 10 nolu dairelerin satış kararının iptal edilerek, Kamu Konutu olarak kullanmak üzere A4 Blok 09 nolu konutun "İl Özel İdaresi Sekreterliği Konutu" olarak tahsisine, A4 Blok 10, B3 Blok 10, B4 Blok 9 ve B4 Blok 10 nolu toplam 4 konutun ise "Vali Yardımcılarının" konutu olarak kullanılması için Vali Yardımcılarına tahsis edilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi.

5 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : Karar No : 236 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 9028 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 16. ve 25. maddelerine istinaden hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait yatırım programı ile ilgili teklifin görüşülmesi. toplantı salonunda 03 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündem dışı olarak; İl Özel İdaresinin tarih ve 9028 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 16. ve 25. maddelerine istinaden hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait yatırım programının, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesi gereğince nde görüşülerek karara bağlanması ile ilgili talebin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesi Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 9028 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 16. ve 25. maddelerine istinaden hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait yatırım programının, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu ile Ulaştırma ve Enerji Kaynakları Komisyonlarına havale edilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi.

6 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : Karar No : 237 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 9029 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 9.maddesi ile 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddeleri gereğince hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait Performans programı ile ilgili talebin görüşülmesi. toplantı salonunda 03 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı.gündem dışı olarak; İl Özel İdaresinin tarih ve 9029 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 9.maddesi ile 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddeleri gereğince hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait Performans programının, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesi gereğince İl Genel Meclisinde görüşülerek karara bağlanması ile ilgili talebin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesi Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 9029 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 9.maddesi ile 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddeleri gereğince hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait Performans programının, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu, Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile Ulaştırma ve Enerji Kaynakları Komisyonlarına havale edilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi.

7 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : Karar No : 238 Konusu: İlimizde yer alan İlçe ve Belde sınırları içerisinde Köylerimizle ulaşımı sağlayan yolların incelenerek, İl Özel İdaresi Genel sekreteri ve İl Genel Meclis Başkanlığının bilgisi dahilinde, İl Özel İdaresince Belediyelerle protokol yapılarak yolların iyileştirmesi ve gereğinin yapılması için İl Özel İdaresine yetki verilmesi ile ilgili olarak verilen önergenin görüşülmesi. toplantı salonunda 03 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündem dışı olarak; 13 İl Genel Meclis üyesi Musa DOĞAN, Hanifi İSPİR, Veli GANİ, Mahir DOĞAN, Nuh KARA, İbrahim AKKUŞ, Abdullah TIRAŞ, Ali KILIÇ, Hanifi ŞEN, H.Bekir DİNGİL, Duran GÜLTEPE Salim BARUTCU ve Mehmet YILDIRIM tarafından imzalı olarak İl Genel Meclis Başkanlığına sunulan; İlimizde yer alan İlçe ve Belde sınırları içerisinde Köylerimizle ulaşımı sağlayan yolların incelenerek, İl Özel İdaresi Genel sekreteri ve İl Genel Meclis Başkanlığının bilgisi dahilinde, İl Özel İdaresince Belediyelerle protokol yapılarak yolların iyileştirmesi ve gereğinin yapılması için İl Özel İdaresine yetki verilmesi ile ilgili olarak verilen önergenin ek gündem maddesi olarak gündeme alınıp alınamayacağı, Başkan tarafından oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada, ek gündem maddesi olarak gündeme alınması ve görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Yapılan görüşmede; İl Genel Meclis Üyelerince teklif edilen önerge Başkan tarafından okunarak, yapılan oylamada; İlimizde yer alan İlçe ve Belde sınırları içerisinde Köylerimizle ulaşımı sağlayan yolların incelenerek, İl Özel İdaresi Genel sekreteri ve İl Genel Meclis Başkanlığının bilgisi dahilinde, İl Özel İdaresince Belediyelerle protokol yapılarak yolların iyileştirmesi ve gereğinin yapılması için İl Özel İdaresine yetki verilmesine karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

8 Birleşim : 2 Oturum : 2 Karar Tarihi : Karar No : 239 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 9078 sayılı yazısı ile teklif edilen, nce tarih ve 15 sayılı kararı ile kabul edilen Osmaniye İl Özel İdaresi Yoksullara Verilecek Mikro Kredi uygulama Yönetmeliğinin iptal edilmesi ve Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait eski hizmet binasında bulunan 3.kat 306 nolu odanın, Türkiye Gramen Mikro finans Programı Osmaniye Şubesine tahsis edilmesi ile ilgili talebin görüşülmesi. toplantı salonunda 04 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündem dışı olarak; İl Özel İdaresinin tarih ve 9078 sayılı yazısı ile teklif edilen, nce tarih ve 15 sayılı kararı ile kabul edilen Osmaniye İl Özel İdaresi Yoksullara Verilecek Mikro Kredi uygulama Yönetmeliğinin iptal edilmesi ve Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait eski hizmet binasında bulunan 3.kat 306 nolu odanın, Türkiye Gramen Mikro finans Programı Osmaniye Şubesine tahsis edilmesi ile ilgili talebin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Ek gündem maddesi Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 9078 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Genel Meclisince tarih ve 15 sayılı kararı ile kabul edilen Osmaniye İl Özel İdaresi Yoksullara Verilecek Mikro Kredi uygulama Yönetmeliğinin iptal edilmesi ve Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait eski hizmet binasında bulunan 3.kat 306 nolu odanın, Türkiye Gramen Mikro finans Programı Osmaniye Şubesine tahsis edilmesi ile ilgili talebin, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere İçişleri Komisyonuna havale edilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

9 Birleşim : 2 Oturum : 2 Karar Tarihi : Karar No : 240 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 9338 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Norm Kadro ihdas işlemi ile ilgili olarak Ek (I) sayılı cetvelde gösterilen 2 Adet Uzman, 2 Adet Tekniker kadrolarının ihdas edilmesi ile ilgili talebin görüşülmesi. toplantı salonunda 04 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündem dışı olarak; İl Özel İdaresinin tarih ve 9338 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Norm Kadro ihdas işlemi ile ilgili olarak Ek (I) sayılı cetvelde gösterilen 2 Adet Uzman, 2 Adet Tekniker kadrolarının ihdas edilmesi ile ilgili talebin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesi Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 9338 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Norm Kadro ihdas işlemi ile ilgili olarak Ek (I) sayılı cetvelde gösterilen 2 Adet Uzman, 2 Adet Tekniker kadrolarının ihdas edilmesi ile ilgili talebin, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu ile İçişleri Komisyonlarına havale edilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

10 Birleşim : 2 Oturum : 2 Karar Tarihi : Karar No : 241 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 9050 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Norm Kadro fazlalığı nedeniyle dondurulmuş işçi kadrosunda görev yapmakta iken emekliye ayrılan Elektrik Tesisatı ustası Ömer ULUTAŞ ın kadrosunun iptal edilmesi ile ilgili talebin görüşülmesi. toplantı salonunda 04 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündem dışı olarak; İl Özel İdaresinin tarih ve 9050 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Norm Kadro fazlalığı nedeniyle dondurulmuş işçi kadrosunda görev yapmakta iken emekliye ayrılan Elektrik Tesisatı ustası Ömer ULUTAŞ ın kadrosunun iptal edilmesi ile ilgili talebin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesi Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 9050 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Norm Kadro fazlalığı nedeniyle dondurulmuş işçi kadrosunda görev yapmakta iken emekliye ayrılan Elektrik Tesisatı ustası Ömer ULUTAŞ ın kadrosunun iptal edilmesine karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü) gönderilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

11 Birleşim : 3 Oturum : 3 Karar Tarihi : Karar No : 242 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 9027 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Bütçesine, Köy ve Köylerin kurdukları Birliklere yardım amacı ile konan ödeneklerin ve yardımların harcanması takibi ile ilgili olarak hazırlanan yönetmelik taslağı ile ilgili talebin görüşülmesi. toplantı salonunda 05 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündem dışı olarak; İl Özel İdaresinin tarih ve 9027 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Bütçesine, Köy ve Köylerin kurdukları Birliklere yardım amacı ile konan ödeneklerin ve yardımların harcanması takibi ile ilgili olarak hazırlanan yönetmelik taslağı ile ilgili talebin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Ek gündem maddesi Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 9027 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Bütçesine, Köy ve Köylerin kurdukları Birliklere yardım amacı ile konan ödeneklerin ve yardımların harcanması takibi ile ilgili olarak hazırlanan yönetmelik taslağı ile ilgili talebin, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu ile İçişleri Komisyonlarına havale edilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

12 Birleşim : 3 Oturum : 3 Karar Tarihi : Karar No : 243 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 9425 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5302 Sayılı Kanunun 6 ve 35. maddeleri çerçevesinde; İl Özel İdaresi Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğine göre kaldırılması ve ihdas edilmesi istenilen dolu ve boş Birim Müdürü kadroları ile ilgili olarak yapılan talebin görüşülmesi. toplantı salonunda 05 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündem dışı olarak; İl Özel İdaresinin tarih ve 9425 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5302 Sayılı Kanunun 6 ve 35. maddeleri çerçevesinde; İl Özel İdaresi Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğine göre kaldırılması ve ihdas edilmesi istenilen dolu ve boş Birim Müdürü kadroları ile ilgili olarak yapılan talebin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Ek gündem maddesi Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 9425 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5302 Sayılı Kanunun 6 ve 35. maddeleri çerçevesinde; İl Özel İdaresi Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğine göre kaldırılması ve ihdas edilmesi istenilen dolu ve boş Birim Müdürü kadroları ile ilgili olarak yapılan talebin gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere İçişleri Komisyonuna havale edilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

13 Birleşim : 4 Oturum : 4 Karar Tarihi : Karar No : 244 Konusu: nin tarih ve 208 sayılı kararı ile İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Aslanpınarı Köyü, 115 ada, 3 nolu tarla vasıflı taşınmaz üzerine Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Depolama ve Geri Kazanımı ve Cürufların Toplanarak Fiziksel Yöntemlerle Elenmesi ve Ayrıştırılması Tesisi yapılması amacıyla Sanayi Alanı olarak hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar planlarının onaylanması ile ilgili komisyon raporlarının görüşülmesi. toplantı salonunda 06 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı.gündemin 7.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 208 sayılı kararı ile İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Aslanpınarı Köyü, 115 ada, 3 nolu tarla vasıflı taşınmaz üzerine Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Depolama ve Geri Kazanımı ve Cürufların Toplanarak Fiziksel Yöntemlerle Elenmesi ve Ayrıştırılması Tesisi yapılması amacıyla Sanayi Alanı olarak hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar planlarının onaylanması ile ilgili komisyon raporlarının tamamlanarak Kasım ayında görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporları Katip üye İbrahim AKKUŞ ve Ali KILIÇ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Aslanpınarı Köyü, 115 ada, 3 nolu tarla vasıflı taşınmaz üzerine Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Depolama ve Geri Kazanımı ve Cürufların Toplanarak Fiziksel Yöntemlerle Elenmesi ve Ayrıştırılması Tesisi yapılması amacıyla Sanayi Alanı olarak hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar planlarının, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi ve 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10/c maddesi gereğince onaylanmasına karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

14 Birleşim : 4 Oturum : 4 Karar Tarihi : Karar No : 245 Konusu: nin tarih ve 217 sayılı kararı ile komisyonlara havale edilen, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez Karaboyunlu Mahallesinde bulunan 1249 ada, 7 parselde kayıtlı toplam 2.329,44 m2 taşınmaz üzerine Ana Okulu yapılması planlandığından, İmar planında Eğitim Alanı olarak gösterilen gayrimenkulün Milli Eğitim Bakanlığı (Temel Eğitim Genel Müdürlüğü) adına tahsis edilmesi ile ilgili komisyon raporlarının görüşülmesi. toplantı salonunda 06 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 9.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 217 sayılı kararı ile komisyonlara havale edilen, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez Karaboyunlu Mahallesinde bulunan 1249 ada, 7 parselde kayıtlı toplam 2.329,44 m2 taşınmaz üzerine Ana Okulu yapılması planlandığından, İmar planında Eğitim Alanı olarak gösterilen gayrimenkulün Milli Eğitim Bakanlığı (Temel Eğitim Genel Müdürlüğü) adına tahsis edilmesi ile ilgili olarak İmar ve Bayındırlık Hizmetleri Komisyonu ile Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonlarından gelecek olan komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporları Katip üye İbrahim AKKUŞ ve Ali KILIÇ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez Karaboyunlu Mahallesinde bulunan 1249 ada, 7 parselde kayıtlı toplam 2.329,44 m2 taşınmaz üzerine Ana Okulu yapılması planlandığından, İmar planında Eğitim Alanı olarak gösterilen gayrimenkulün Milli Eğitim Bakanlığı (Temel Eğitim Genel Müdürlüğü) adına tahsis edilmesine, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10/f maddesi gereğince karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) gönderilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

15 Birleşim : 4 Oturum : 4 Karar Tarihi : Karar No : 246 Konusu: İl Özel İdaresinin tarih ve 9026 sayılı yazısı ile teklif edilen, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olup, Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli Okul arsaları içerisine yapılacak olan ekli yazıdaki trafo yerlerinin 25 yıllığına bedelsiz olarak TEDAŞ Genel Müdürlüğü adına sınırlı ayni hak tesisi (irtifak hakkı) verilmesi ile ilgili talebin görüşülmesi. toplantı salonunda 06 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündem dışı olarak; İl Özel İdaresinin tarih ve 9026 sayılı yazısı ile teklif edilen, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olup, Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli Okul arsaları içerisine yapılacak olan ekli yazıdaki trafo yerlerinin 25 yıllığına bedelsiz olarak TEDAŞ Genel Müdürlüğü adına sınırlı ayni hak tesisi (irtifak hakkı) verilmesi ile ilgili olarak yapılan talebin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Ek gündem maddesi Katip üye İbrahim AKKUŞ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İl Özel İdaresinin tarih ve 9026 sayılı yazısı ile teklif edilen, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olup, Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli, İlimiz Merkez, Karaboyunlu Mahallesi288 ada, 1 parselde bulunan Mithatpaşa ilköğretim Okulu, Yeni Mahalle 991 ada, 13 parselde bulunan Rahime Hatun Kız Meslek ve Teknik Meslek Lisesi, Rızaiye Mahallesinde bulunan 1291 ada, 2 nolu parselde bulunan Yunus Emre Ortaokulu, Baş Mahalle 251 ada, 18 nolu parselde bulunan Baş Mahalle Ortaokulu için 4x7=28 m2 lik 4 adet emniyet mesafesi dahil trafo yerlerinin 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10.maddesinin (f) bendine istinaden 25 yıllığına bedelsiz olarak TEDAŞ Genel Müdürlüğü adına sınırlı ayni hak tesisi (irtifak hakkı) verilmesi ile ilgili olarak yapılan talebin, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile İçişleri Komisyonlarına havale edilmesine yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

16 Birleşim : 5 Oturum : 5 Karar Tarihi : Karar No : 247 Konusu: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Nohut Köyü, Elçepınar mevkiinde oturan vatandaşların ve arsa sahiplerinin de mağduriyetlerinin giderilerek yaklaşık 600 (altıyüz) metre kadar olan bu yere yeni bir yol açılması işinin, İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili komisyon raporlarının görüşülmesi. toplantı salonunda 07 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 10.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 222 sayılı kararı ile komisyonlara havale edilen, İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Nohut Köyü ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu ile Ulaştırma ve Enerji Kaynakları Komisyonlarından gelecek olan komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporları Katip üye İbrahim AKKUŞ ve Ali KILIÇ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Nohut Köyünün Elçepınar denilen mevkiinde 7 (yedi) tane ev bulunmakta olup, Elçepınar mevkiinde ikamet eden vatandaşların ulaşım olarak resmi bir yolu bulunmamaktadır. Şu andaki ulaşımları da köylü bir vatandaşın arsasını ikiye bölerek idari olarak ulaşımı sağlanmaktadır. Arsa sahibi arsasını imar yaptırarak parselleyip satmak istediğinden yolun kapatılmasını istemektedir. Mevcut yol kapandığı zaman Elçepınar denilen yerde ikamet eden vatandaşlar tamamen mağdur olacaklardır. Arsa sahibi ise burada oturan vatandaşların mağdur olmamaları için yolun arsayı bölmeden arsanın üst doğu sınırından köy yoluna bağlanmasını istemektedir. Elçepınar mevkiinde oturan vatandaşların ve arsa sahiplerinin de mağduriyetlerinin giderilerek yaklaşık 600 (altıyüz) metre kadar olan bu yere yeni bir yol açılması işinin, İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılmasına karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

17 Birleşim : 5 Oturum : 5 Karar Tarihi : Karar No : 248 Konusu: Sumbas İlçesi, Yeşilyayla Köyünün Safiyeler mahallesi ile fındıklar mahallesi arası yaklaşık 1500 metre yolun dozer kırıcılı kepçeyle ulaşıma açılması işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi. toplantı salonunda 07 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 12.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 224 sayılı kararı ile komisyonlara havale edilen, Sumbas İlçesi, Yeşilyayla Köyünün Safiyeler mahallesi ile fındıklar mahallesi arası yaklaşık 1500 metre yolun dozer kırıcılı kepçeyle ulaşıma açılması işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu, Ulaştırma ve Enerji Kaynakları Komisyonu ile Tarım, Orman ve Hayvancılık komisyonlarından gelecek olan Komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporları Katip üye İbrahim AKKUŞ ve Ali KILIÇ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; Sumbas İlçesi, Yeşilyayla Köyünün Safiyeler mahallesi ile fındıklar mahallesi arası yaklaşık 1500 metre yolun dozer kırıcılı kepçeyle ulaşıma açılması işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılmasına karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

18 Birleşim : 6 Oturum : 6 Karar Tarihi : Karar No : 249 Konusu: Düziçi İlçesi, Bostanlar Köyü Göllüler Mahallesine ait 4 km lik 1. kat asfalt yapım işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi. toplantı salonunda 10 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 13.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 225 sayılı kararı ile komisyona havale edilen, Düziçi İlçesi, Bostanlar Köyü Göllüler Mahallesine ait 4 km lik 1. kat asfalt yapım işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu ile Ulaştırma ve Enerji Kaynakları Komisyonlarından gelecek olan komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporları Katip üye İbrahim AKKUŞ ve Ali KILIÇ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Bostanlar Köyü Göllüler Mahallesine ait 4 km lik 1. kat asfalt yapım işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılmasına karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi. T.C.

19 Birleşim : 6 Oturum : 6 Karar Tarihi : Karar No : 250 Konusu: Düziçi İlçesi, Gökçayır Köyü grup yoluna ait 4 km lik 1. kat asfalt yapım işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi. toplantı salonunda 10 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 14.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 226 sayılı kararı ile komisyona havale edilen, Düziçi İlçesi, Gökçayır Köyü grup yoluna ait 4 km lik 1. kat asfalt yapım işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu ile Ulaştırma ve Enerji Kaynakları Komisyonlarından gelecek olan komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporları Katip üye İbrahim AKKUŞ ve Ali KILIÇ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; ; İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Gökçayır Köyü grup yoluna ait 4 km lik 1. kat asfalt yapım işinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılmasına karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi.

20 Birleşim : 7 Oturum : 7 Karar Tarihi : Karar No : 251 Konusu: Kadirli İlçesi, Aşağıbozkuyu Köyü, Hacı Çolaklı Mahallesine ait 4 km lik 2. kat, Karaincir Mahallesi 2 Km 1.kat asfalt yapım işlerinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili komisyon raporlarının görüşülmesi. toplantı salonunda 11 Kasım 2014 tarihinde saat da toplandı. Gündemin 15.maddesinde yer alan, İl Genel Meclisinin tarih ve 227 sayılı kararı ile komisyona havale edilen, Kadirli İlçesi, Aşağıbozkuyu Köyü, Hacı Çolaklı Mahallesine ait 4 km lik 2. kat, Karaincir Mahallesi 2 Km 1.kat asfalt yapım işlerinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılması ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Hizmetleri Komisyonu ile Ulaştırma ve Enerji Kaynakları Komisyonlarından gelecek olan komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmede; Gündem maddesine ait komisyon raporları Katip üye İbrahim AKKUŞ ve Ali KILIÇ tarafından okunarak, Başkan tarafından yapılan oylamada; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Aşağıbozkuyu Köyü, Hacı Çolaklı Mahallesine ait 4 km lik 2. kat, Karaincir Mahallesi 2 Km 1.kat asfalt yapım işlerinin İl Özel İdaresinin 2014 yatırım programına alınarak yaptırılmasına karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine, yapılan işaretle oylamada oy birliği ile karar verildi.

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ, Meclis Başkanı Nuh KARA nın Başkanlığında Toplantı salonunda 01.07.2015 Çarşamba günü saat 14.00 da toplandı. Gündemin

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 142 Konusu: Sumbas İlçesi, Yeşilyayla Köyü, 117 ada, 64 nolu taşınmaz üzerine Konut amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar planlarının, 3194 Sayılı İmar

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 323 Konusu: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Yaylalık İnderesi grup yolunun 1.5 Km lik 2.kat asfalt yapım işinin 2015 Mali yılı yatırım programına

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Konusu: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkeze bağlı, Karaçay Mahallesinde bulunan, 72 pafta, 1632 ada, 1 parsel ve Birleşim : 1 72 pafta, 1631 ada, 14 nolu parselin Milli Eğitim Bakanlığı, Temel

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Oturum : 1 Karar Tarihi : 05.05.2014 Karar No : 82 Konusu: İller Bankası Genel Kurul toplantılarında İl Özel İdaresini temsil etmek üzere nce kendi üyeleri arasından 1 üyenin seçilmesi ile ilgili teklifin

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.07.2015 tarihli toplantıda komisyonumuza havale edilen, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Gökçayır Köyü İlköğretim Okuluna ait çevre duvarı

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.09.2015 Karar No : 289 Konusu: Bahçe İlçesi, İnderesi Köyü içme ve kullanma suyu temini amacı ile Kavurgalı mevkiinde bulunan Q=0,62 lt/sn debili Kavurgalı membasının,

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.10.2015 tarih ve 326 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddesi ile 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 06.04.2015 tarihli toplantıda Komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 06.04.2015 tarih ve 2715 sayılı yazı ile teklif edilen,

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Karar No : 58 Konusu: Başkanının gizli oy açık tasnif neticesinde seçilmesi., Meclisin en yaşlı İl Genel Meclis üyesi Mehmet YILDIRIM ın Başkanlığında, üyelerin katılımı ile Toplantı salonunda 14.04.2014

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 10.11.2015 tarih ve 352 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 09.11.2015 tarih ve 9746 sayılı yazısı ile teklif

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Dönemi : 2011 Konusu: İl Özel İdaresi Norm Kadro ihdas ve iptal işlemi Toplantı : Eylül Ayı ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi. Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 05.09.2011 Karar No : 202,

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Dönemi : 2012 Konusu: İl Özel İdaresi Denetim Komisyonunun gizli oy Toplantı : Ocak Ayı açık tasnif neticesinde seçilmesi. Birleşim : 2 Oturum :1 Karar Tarihi : 03.01.2012 Karar No : 01 Meclisi toplantı

Detaylı

Selçuk ACAR Duran Turan SOYKAN Ali KILIÇ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Selçuk ACAR Duran Turan SOYKAN Ali KILIÇ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Karar Tarihi : 02.01.2012 Karar No : 01 Konusu: İlimiz sınırları içerisinde, İl Özel İdaresi tarafından verilen İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatlarından 2012 yılı için alınan ruhsat harçlarının

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Dönemi : 2011 Konusu: İl Özel İdarisine ait Mikro kredi Uygulama Toplantı : Ekim Ayı Yönetmelik taslağı ile ilgili komisyon raporunun gö- Birleşim : 1 rüşülmesi. Oturum : 1 Karar Tarihi : 03.10.2011 Karar

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 258 KARAR TARİHİ : 06.08.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Hasanbeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, İl Özel İdaresinin 2014 Mali yılı bütçesinin, yardım ödenekleri

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI

İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI Birleşim : 1 Karar Tarihi : 03.09.2012 Karar No : 187 Konusu: Düziçi İlçesi, Alibozlu Köyü, Hemenler Mahal lesi 3 Km, Dereobası Mahallesi

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi Dönemi : 2011 Konusu: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Yeniceharuniye Toplantı : Haziran Ayı İlköğretim Okulunun bulunduğu N36. B25.D pafta Birleşim : 1 3689 parselde kayıtlı 4.783,60 m2 lik taşınmazın Oturum

Detaylı

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, Gökçedağ mevkiinde, Akoluk pınarı kaynağından çıkan 0,20 lt/sn.debili kaynak suyunu içme ve damacana suyu olarak dolum

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 140 KARAR TARİHİ : 24.04.2015 ÖZÜ: İlimize yeni yapılacak olan, Vali Konağı yapım giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel idaresi bütçesinde 1.313.392,00 ödeneği bulunmaktadır. Ancak, yeni yapılacak

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

2016 YILI OCAK AYI KOMİSYON RAPORU

2016 YILI OCAK AYI KOMİSYON RAPORU 2016 YILI OCAK AYI KOMİSYON RAPORU Rapor No : 1/1 İl Genel Meclisinin 07.01.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca Komisyon

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 01.07.2013 Karar No : 61 Karar Konusu : S.S Yeni Akbel Konut Yapı Kooperatifi ÜYELER: İlhan ŞENER, Hüseyin ALPASLAN, Musa ÇAKMAK, Halil UYANIK(İzinli), Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ,

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 208-0003 Birleşim Tarihi : 05/07/208 Birleşim Saati : 8:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R Sayfa 1 T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-10000 Birleşim Tarihi : 05/05/2016 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2012 YILI HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 06/06/2012 Karar sayısı : 2012/06 Birleşim : 01 Oturum : 1, 5 1: Başkan-Değerli arkadaşlar

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :154 KARAR TARİHİ :13.02.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Pürenli Su Kaynağında bulunan suyun Q=1,00 lt/sn'lik kısmı hayvan içme suyu olarak İl Encümeninin 14.03.2012 tarih ve 93

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 02.11.2015 Karar No : 345 Konusu: İl Özel İdaresinin 02.10.2015 tarih ve 8441 sayılı yazısı ile teklif edilen, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 45.maddesi, Mahalli

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 208-0009 Birleşim Tarihi : 0/05/208 Birleşim Saati : 8:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki;

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki; SAYI : 266 KARAR TARİHİ : 03.09.2014 ÖZÜ: 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31. maddesi gereğince hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015-2019 yıllarını kapsayan Stratejik planı ile ilgili incelemenin görüşülerek

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Dönemi : 2011 Konusu: İl Özel İdaresinin %93 hissesi ile ortağı olduğu Toplantı : Nisan Ayı ÖZİDAŞ Sanayi Ticaret A.Ş. nin 2.000.000,00 TL olan Birleşim : 2 sermayesinin 2.400.000,00 TL ye çıkarılması

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.03.2014 Karar No : 21 Karar Konusu: Akyurt un dünü ve bugününü anlatan kültür yayını olarak hizmet tanıtım kitapçığının hazırlanması. ÜYELER: İlhan ŞENER, Hüseyin ALPASLAN(Katılmadı),

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 131 KARAR 131- Meclis Üyesi Ali Muzaffer TUNÇAĞ ve Mehmet DUMAN ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 132 KARAR 132 Yarımada Belediyeler Birliği nin

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 01 KARAR TARİHİ : 08.01.2014 ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2014 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Vekili Dr.M. H.Nail ANLAR ın başkanlığında ler, Genel

Detaylı

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Hemite (Gökçedam) Köyü sınırları içerisinde, 1 (a) grubu Kum-Çakıl malzemesini kaçak olarak aldığı tespit edilen Erdoğan CAVLAK'a İdari para

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Oturum : 1 Karar Tarihi : 02.06.2014 Karar No : 106 Konusu: İlimiz Merkeze bağlı, Dervişiye Köyü, 139 ada, 7 nolu tarla vasıflı taşınmaz üzerine Salamura Zeytin Üretim ve Paketleme ve Zeytinyağı Paketleme

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 86: Gündemin 1. maddesi bulunan 2013 mali yılı bütçe cetvelinin görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakere ve oylama neticesinde 2013 Mali Yılı Bütçe görüşmesi 5393 Sayılı

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 208-22000 Birleşim Tarihi : 09//208 Birleşim Saati : 8:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ\ PLAN VE ItUTÇE KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ\ PLAN VE ItUTÇE KOMİSYONU RAPORU V ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ\ PLAN VE ItUTÇE KOMİSYONU RAPORU OJ/09/2014 BİRİM İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ Büyükşehir Belediye Meclisinin

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İl Genel Meclisi

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İl Genel Meclisi KARAR NO : 2011/213 KARAR TARİHİ : 05 EYLÜL 2011 hazır bulunan (29) üyenin iştirakiyle Meclis Başkanı H. Necmi İlimiz Merkez ilçesi Yeniköy köyü ve Göksu çayı üzerinde kurulması düşünülen Doğankaya, Şambayat,

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü NİSAN AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 029: Gündemin birinci maddesi; 01/01/2012-31/12/2012 tarihleri arasındaki başkanlık faaliyet raporunun görüşülmesi

Detaylı

T.C OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R T.C OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ Birleşim : 2 Oturum : 2 Karar Tarihi : 02.12.2015 Karar No : 365 Konusu: İl Özel İdaresinin 09.11.2015 tarih ve 9746 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresi Makine

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Dönemi : 2012 Konusu: nin 05.01.2012 tarih ve 6 sayılı Toplantı : Şubat Ayı kararı ile komisyona havale edilen, İl Özel İdaresince 5302 Birleşim : 1 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun, 6. maddesine istinaden

Detaylı

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Karar No : 2014/187 Mali Hizmetler Müdürlüğünün; Belediyemizin Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu ve kabulü halinde Mali Hizmetler Müdürü M.Nesim CEYLAN

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12. SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Karaçay deresinden 5.363,47 ton kaçak stabilize malzeme aldığından dolayı Toprakkale Belediyesine İdari para cezası verilmesi ile

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2014-11000 Birleşim Tarihi : 04/07/2014 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Birleşim : 1 Karar Tarihi : 01.11.2012 Karar No : 222 Konusu: İl Özel İdaresinin 2013 Mali Yılına ait 29.150.000,00 TL lik Gelir ve Gider hazırlık Bütçesinin görüşülmesi. toplantı salonunda 01 Kasım 2012

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :248 KARAR 248 : Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketinin, İlçemiz Naipli Mahallesinde 250,64 m2 yüzölçümlü (TH4), 98.07 m2 yüzölçümlü (TH6) ve 79,60 m2 yüzölçümlü (TH5)

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı