DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ"

Transkript

1 DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GAZİMAĞUSA - KKTC

2 ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği ABET akreditasyon sürecinden başarı ile geçmiştir. ABET akreditasyonu Türkiye de sadece ODTÜ, Boğaziçi, İTÜ ve Bilkent Üniversitelerinin Mühendislik programlarında vardır

3 KADROMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ Uluslararası bir bölüm 2 Profesör (Alagar Rangan, Bela Vizvari) 1 Doçent (Adham Mackieh) 3 Yrd. Doçent (Emine Atasoylu, Gökhan İzbırak, Orhan Korhan) 4 Yüksek Lisans dereceli yarızamanlı 11 Asistan (Y. Lisans ve Doktora öğrencileri) 15 farklı ülkeden 254 öğrenci (230 Lisans, 14 Yüksek Lisans, 10 Doktora)

4

5 ÇİFT ANADAL PROGRAMLARI DOUBLE MAJOR PROGRAMS Bir ya da iki dönem fazla okuyarak Endüstri Mühendisliği diplomasına ek Makine Mühendisliği veya İşletme diploması alabilme olanağı.

6 Bilgisayarla Bütünleşik İmalat Computer Integrated Manufacturing CIM Lab

7 PC Lab.s

8 İŞ ETÜDÜ ve ERGONOMİ WORK STUDY and ERGONOMICS Labs

9 İŞ ETÜDÜ ve ERGONOMİ WORK STUDY and ERGONOMICS Labs

10 BÖLÜM ANFİMİZ

11 KARİYER GÜNLERİ

12 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ Endüstri Mühendisliği Kulübü

13 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ Endüstri Mühendisliği Kulübü European Students of Industrial Engineering and Management IIE Institute of Industrial Engineers Student Chapter Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği

14 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ Endüstri Mühendisliği Kulübü

15 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ Kesintisiz Eğitim Kampı

16 ÖĞRENCİ KULÜBÜMÜZ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ

17 MEZUNLARIMIZ (*) (*) Sınırlı sayfa sayımız ve sektörel çeşitliliğe yer verebilmek amacıyla listeye alamadığımız yüzlerce mezunumuzdan özür diliyoruz.

18 Pratiğin tam ortasındaki Mezunlarımızın geridönüşleri bizler için pahabiçilmezdir ve onların kariyer gelişimlerini takip etmek en büyük hazzımızdır. İletişim ağımız alumnie sayesinde mezunlarımız hem profesyonel paylaşımlar yapmakta, hem de iş fırsatlarında birbirlerine yardımcı olmaktadırlar

19 EMRE TOK Microsoft İngiltere nin ilk ve tek Türk yöneticisi. Ürün Pazarlama Müdürü Görev yeri Londra (İngiltere)

20 BUKET ALTINÖZ Dünyanın en ünlü Danışmanlık firmalarından Ernst &Young Finans Müdürü Görev yeri Chicago (ABD)

21 ASLIHAN BAKIRLI DANONE İngiltere nin ilk ve tek Türk yöneticisi. İrlanda ve İngiltere den sorumlu Görev yeri Londra (İngiltere)

22 BAŞAR ŞİMŞEK Enerji ve Mühendislik alanında dünyanın en önde gelen firması Bechtel Power Corporation Proje Kontrol Uzmanı Görev yeri Maryland (ABD)

23 HALİL UNUTMAZ Mobil İş Çözümleri alanında lider kuruluşlardan Almanya merkezli ICONMOBILE da Proje Yöneticisi ve Sistem Analisti Görev yeri Londra (İngiltere)

24 ORHAN EMRE ÇELEBİ Dünyanın sayılı Radar üreticisi, Trafik ve Sinyalizasyon liderlerinden TELEPHONICS de Uzman Tasarımcı Görev yeri New York (ABD)

25 EROL PEKUZ Gökdelenlere Soğutma/Isıtma sistemleri kuran BERG Group Koordinatör Mühendisi Görev yeri Toronto (Kanada)

26 HASAN TOKATLI Dünyanın Güneş Enerjisi alanında yatırım liderlerinden Alman Q-Cells de Tedarik Zinciri Yöneticisi Görev yeri Leipzig (Almanya)

27 SERTAN ÖZANDAÇ TOYOTA Motor Manufacturing Turkey Proje Yöneticisi Görev yeri Sakarya (Türkiye)

28 MEHRU ÇELİKDELEN FORD Otosan Boyutsal Kontrol Müdürü Görev yeri Gölcük (Türkiye)

29 ŞAFAK TAN ÖZKAN Dünya beyaz eşya devi Arçelik te Kalite Sistemleri & Altı Sigma Yöneticisi. Görev yeri İstanbul (Türkiye)

30 AYDIN ASLANTAŞ Bilgi Teknolojileri ve Bilgisayar Güvenliği alanında dünya devi Symantec te Sistem Yöneticisi Görev yeri Ankara (Türkiye)

31 HAKAN TAŞEL Türkiye Akaryakıt dağıtım ve Madeni Yağ sektörünün dev ismi Petrol Ofisi Ağ Planlama Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

32 ZİYA EDİZ GÜRSAN SunExpress Havayolları Gelir Yönetimi Müdür Yrd.sı Görev yeri İzmir (Türkiye)

33 BURÇİN KARGIN Geleceğin En Güçlü 40 Patronu arasında gösterildi. KARGIN İNŞAAT Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Geliştirme Sorumlusu Görev yeri Ankara (Türkiye)

34 NİLÜFER CEBECİ ÖZTÜRK İstanbul Göz Hastanesi Finans Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

35 ONUR ÇETİNKAYA Avrupa nın en büyük plastik ambalaj üreticisi NAKSAN Ambalaj da Üretim Sorumlusu Görev yeri İstanbul (Türkiye)

36 ERSİN ETİK Yurtdışı plastik, boya, gıda ve kağıt sanayi dışsatımda lider firmalardan OMYA da Ürün Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

37 EKİN TÜRKELİ Türk Savunma Sanayinin teknoloji üreten stratejik merkezi ROKETSAN da Kalite Kontrol Mühendisi Görev yeri Ankara (Türkiye)

38 AKIN LEVENT Türk otomotiv sektörünün önemli tedarikçilerinden ALBA Plastik Genel Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

39 ÖZHAN CAN Ambalaj sektörünün dünya devi HUHTAMAKI Turkey de Fabrika Müdürü Görev yeri İstanbul (Türkiye)

40 MERT UYAN Doğuş Otomotiv Marka Yöneticisi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

41 ALEV EMİNOĞLU Kumaş ve Tekstilin dev markası YünSa da Dışsatım Uzmanı Görev yeri Sabancı Center (İstanbul)

42 VOLKAN GÖNÜL Dünyanın en büyük kontrat Lojistik firması CEVA Lojistik Operasyon Yöneticisi Görev yeri Bursa (Türkiye)

43 ALİ FERHAT GÜL Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Güç Elektroniği alanında lider kuruluş INFORM ELECTRONICS de Proje Yöneticisi Görev yeri Dubai (BAE)

44 GÖKHAN MENEKŞE Pirelli de Kalite Kontrol Mühendisi. DAÜ Basketbol takımı eski kaptanı ve Türkiye Veteran Ligi takımı Pirelli oyuncusu Görev yeri İzmit (Türkiye)

45 LEVENT ŞAHİN da Planlama ve Lojistik Mühendisi Görev yeri Ankara (Türkiye)

46 TOLGA TOPUZ Türkiye otomotiv sektörünün önemli tedarikçilerinden Lider Otomotiv de Üretim Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Görev yeri İstanbul (Türkiye) Lider Otomotiv Ümraniye / İstanbul

47 YASER SAMMAK Asya nın dev kablo firması Saudi Cable Company de Pazarlama Müdürü Görev yeri Riyad (S. Arabistan)

48 RIYAD KHALIL Gökdelen Yapım Malzemeleri dev üreticilerinden REEM Aluminyum da Proje Yöneticisi Görev yeri Dubai (BAE)

49 ORHAN KORHAN Doğu Akdeniz Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Görev yeri Gazimağusa (KKTC)

50 YİĞİT KAZANÇOĞLU İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Görev yeri İzmir (Türkiye)

51 EBRU BEYZA KOCAPINAR T.C. Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

52 YASEMİN ATILGAN T.C. Doğuş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

53 MUSTAFA CELEP T.C. Fatih Üniversitesi KOSGEB uzmanı Görev yeri İstanbul (Türkiye)

54 MESUT ÜLEN T.C. Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Görev yeri İstanbul (Türkiye)

55 BURCU TOKER ERSÖZ Girne Amerikan Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı (v.) ve TechnoPark Yrd. Direktörü

56 SAMEH HANEYAH University of Twente de Doktora öğrencisi ve Araştırma Görevlisi

57 MOHAMMAD MESGARPOUR University of Southampton Doktora öğrencisi ve Araştırma Görevlisi

58 BANAFSHEH KHOSRAVI University of Southampton Doktora öğrencisi ve Araştırma Görevlisi

59 BESİM SOLAK UNIVERSITY OF FLORIDA Endüstri Mühendisliği Master Öğrencisi

60 DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

61 DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TARTAN PİST VE BEACH CLUB

62 GAZİMAĞUSA

63 GAZİMAĞUSA - KALEİÇİ

64 GAZİMAĞUSA KALEİÇİ NAMIK KEMAL ZİNDANI VE OTHELLO KALESİ

65 T.C. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan DAÜ lü öğrencilerimiz de Kredi ve Yurtlar Kurumu ndan Burs ve Kredi alabilirler. LYS de ilk 5000 e girip DAÜ yü kazanan öğrencilere (Hazırlık + 4 Yıl) kesilmemek üzere 100% Burs Her ay 400 TL cep harçlığı (ilk 2000 için 600 TL) Yurtlarda ücretsiz konaklama Yılda 2 kez Türkiye ye gidiş-dönüş uçak bileti Dizüstü bilgisayar hediye

DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ

DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ ENDÜSTRĠ MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ GAZĠMAĞUSA - KKTC ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği ABET akreditasyon sürecinden baģarı ile geçmiģtir.

Detaylı

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GAZİMAĞUSA - KKTC ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği programı ABET tarafından akredite edilmiştir (http://www.abet.org)

Detaylı

MEZUNLARIMIZ (*) (*) Sınırlı sayfa sayımız nedeniyle listeye alamadığımız mezunlarımızdan özür diliyoruz.

MEZUNLARIMIZ (*) (*) Sınırlı sayfa sayımız nedeniyle listeye alamadığımız mezunlarımızdan özür diliyoruz. MEZUNLARIMIZ (*) (*) Sınırlı sayfa sayımız nedeniyle listeye alamadığımız mezunlarımızdan özür diliyoruz. Pratiğin tam ortasında olduklarından mezunlarımızın müfredatımız ve Bölümümüz ile ilgili geridönüģleri

Detaylı

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GAZİMAĞUSA - KKTC T.C. Yüksek Öğrenim KREDİ ve YURTLAR Kurumu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan DAÜ lü öğrencilerimiz Kredi ve Yurtlar Kurumu ndan

Detaylı

DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ

DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ DOĞU AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ ENDÜSTRĠ MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ GAZĠMAĞUSA - KKTC ACCREDITATION BOARD FOR ENGINEERING AND TECHNOLOGY DAÜ Endüstri Mühendisliği ABET akreditasyon sürecinden baģarı ile geçmiģtir.

Detaylı

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eastern Mediterranean University ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ Industrial Engineering GAZİMAĞUSA KKTC (Northern Cyprus)

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eastern Mediterranean University ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ Industrial Engineering GAZİMAĞUSA KKTC (Northern Cyprus) DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eastern Mediterranean University ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ Industrial Engineering GAZİMAĞUSA KKTC (Northern Cyprus) Today high quality education in English is not sufficient!!! INTERNATIONALISM

Detaylı

EM NELER YAPAR? IR? hendisligi? Ögretim kadromuz ve ögrenci ÇIFT ANADAL PROGRAMI MEZUNLARIMIZ

EM NELER YAPAR? IR? hendisligi? Ögretim kadromuz ve ögrenci ÇIFT ANADAL PROGRAMI MEZUNLARIMIZ DOGU U AKDENIZ ÜNIVERSITESI ENDÜSTR STRI MÜHENDISLIGI BÖLÜMÜ GAZIMA MAGUSA IÇERIK EM NEDIR? EM NELER YAPAR? EM NERELERDE ÇALISIR? IR? NEDEN Endüstri MühendisliM hendisligi? Ögretim kadromuz ve ögrenci

Detaylı

High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL. >370 students from 35 countries. 35 farklı ülkeden >370 öğrenci

High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL. >370 students from 35 countries. 35 farklı ülkeden >370 öğrenci High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL >370 students from 35 countries 35 farklı ülkeden >370 öğrenci ABET accreditation Accreditation Board for Engineering

Detaylı

High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL. >400 students from 35 countries. 35 farklı ülkeden >400 öğrenci

High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL. >400 students from 35 countries. 35 farklı ülkeden >400 öğrenci High Quality Education in English is NOT sufficient... You need to be INTERNATIONAL >400 students from 35 countries 35 farklı ülkeden >400 öğrenci ABET accreditation Accreditation Board for Engineering

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ http://muhendislik.sdu.edu.tr/endustri Ekim, 2012 Isparta SDÜ MF Endüstri Mühendisliği Bölümü 2012 2 ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu 2 BAŞARI GÜVEN TECRÜBE BİLGİ TEKNOLOJİ Plast Eurasia İstanbul Avrasya Plastik Sektörünün Buluşma Noktası T 10 Salon 98.000 m2 S Avrasya nın En Büyüğü SAYISAL

Detaylı

PAZARLAMA AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT Ü. (BAKÜ) Pazarlama TM- 1.. YAKIN DOĞU ÜNİV. (KKTC- LEFKOŞA) Pazarlama (%50 Burs) TM- 1..

PAZARLAMA AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT Ü. (BAKÜ) Pazarlama TM- 1.. YAKIN DOĞU ÜNİV. (KKTC- LEFKOŞA) Pazarlama (%50 Burs) TM- 1.. PAZARLAMA AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT Ü. (BAKÜ) Pazarlama TM- 1.. YAKIN DOĞU ÜNİV. (KKTC- LEFKOŞA) Pazarlama (%50 Burs) TM- 1.. DOĞU AKDENİZ Ü. (KKTC- GAZİMAĞUSA) Pazarlama (Tam Burs) YGS- 6 271.90208 275.60500

Detaylı

IndEx 16 En İyiler Senin için Buluşuyor..!

IndEx 16 En İyiler Senin için Buluşuyor..! IndEx 16 IndEx 16 Kulübümüzün en geniş katılımlı etkinliği olan IndEx, her sene 6 sektörden 15 Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcısı seviyesinde konuşmacının katılımı ve 10 case yarışmasıyla 3 gün boyunca

Detaylı

İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2017 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI

İTÜ GVO ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2017 ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI 1 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK 2 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 3 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK 4 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği MARMARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Misyonumuz Öğrencilerine mühendislik için gerekli bilgi ve beceriyi yüksek kalitede sağlayarak

Detaylı

TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ

TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ MODA TASARIMI (UOLP) TEKSTİL GELİŞTİRME VE PAZARLAMA (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI

Detaylı

PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN

PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN UÇAK ELEKTRİK- ELEKTRONİK KOCAELİ ÜNİV. (İZMİT) Uçak Elektrik- Elektronik YGS- 1 419.38511 474.62000 ERCİYES ÜNİV. (KAYSERİ) Uçak Elektrik- Elektronik YGS- 1 409.95903 456.34856 ATILIM ÜNİV. (ANKARA) Uçak

Detaylı

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN SIRALAMA ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN SIRALAMA ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) 77 MF-4 524,348 372 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Tam Burslu) 10 MF-4 523,856 380 BİLKENT

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI

İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI 17:17:40 İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI (TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI Pazartesi 09:30 LAB 1 İşletme Büt. Ve Fin. Kontrolü Prof. Dr. Mine TÜKENMEZ Pazartesi 13:00 EFES Menkul Kıymetler Analizi ve Portföy

Detaylı

12 Şubat 2016 Cuma. İşletme ABD Doktora ve Yüksek Lisans Programları Haftalık Ders Programları. Sayfa 1 / 14

12 Şubat 2016 Cuma. İşletme ABD Doktora ve Yüksek Lisans Programları Haftalık Ders Programları. Sayfa 1 / 14 Sayfa 1 / 14 (TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI Salı 10:00 LAB-3 İşletme Büt. Ve Fin. Kontrolü Doç. Dr. N. Mine TÜKENMEZ Salı 13:00 LAB-1 Finans Mühendisliği Prof. Dr. Göktuğ Cenk AKKAYA Çarşamba 13:00 YÜK. LİS.

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR. TSE Aydın Temsilciliğinden: MART 2016 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR. TSE Aydın Temsilciliğinden: MART 2016 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR 7 Nisan 2016 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29677 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsü Kırşehir Temsilciliğinden: belirtilen firmaların, Türk Standardları Enstitüsü ile yapmış oldukları mevcut sözleşmeleri

Detaylı

Yatırımcı Bilgi Notu Kasım 18

Yatırımcı Bilgi Notu Kasım 18 Yatırımcı Bilgi Notu Kasım 18 ASELSAN, 43 yıllık geçmişi, 6.000'den fazla çalışanı ile hem yerel hem de uluslararası müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayan Türk savunma sanayinin elektronik lideridir. ÖNEMLİ

Detaylı

3.294. Türkiye de Plastik Sektörü. Yeni Pazarlar, Yeni Fırsatlar AMBALAJ İNŞAAT 1.811 DİĞER 1.153

3.294. Türkiye de Plastik Sektörü. Yeni Pazarlar, Yeni Fırsatlar AMBALAJ İNŞAAT 1.811 DİĞER 1.153 Yeni Pazarlar, Yeni Fırsatlar PLASTECH 2016 fuarı, plastik sektörünün liderlerini, sektörün çekim merkezi İzmir de buluşturacak. Türkiye nin en büyük, en yeni ve en modern fuar alanı olan fuarizmir de

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri

I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması 2010 yılında 113,9 milyar dolar olan Türkiye ihracatı, 2011 yılında

Detaylı

Global Risk. Management. Survey DEĞİŞEN DÜNYADA DEĞİŞEN RİSKLER AON 2013 GLOBAL RİSK YÖNETİM ANKETİ

Global Risk. Management. Survey DEĞİŞEN DÜNYADA DEĞİŞEN RİSKLER AON 2013 GLOBAL RİSK YÖNETİM ANKETİ Global Risk DEĞİŞEN DÜNYADA DEĞİŞEN RİSKLER Management AON 2013 GLOBAL RİSK YÖNETİM ANKETİ Survey 2013 Sunan: Presenter: Selda Peter Oknas Mullen Türkiye Özel Risklerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Endüstri Mühendisliği Bölümü

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Endüstri Mühendisliği Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Endüstri Mühendisliği Bölümü Akış Planı Endüstri Mühendisliği nedir? İEÜ Endüstri Mühendisliği farkları İEÜ Endüstri Mühendisliği genel tanıtımı Ders programı

Detaylı

4 30 TECHNOLOGY) GAZİ Ü.-GÜZEL SANATLAR F. 4 15 İST. GELİŞİM Ü.-GÜZEL SANATLAR F.(TAM BURSLU) 4 5

4 30 TECHNOLOGY) GAZİ Ü.-GÜZEL SANATLAR F. 4 15 İST. GELİŞİM Ü.-GÜZEL SANATLAR F.(TAM BURSLU) 4 5 YÜKSEK PROGRAMLARININ ALANLARINA GÖRE DAĞILIMI 744 ÜNİVERSİTELER TOPLAMI 22422 UYGULAMALI SOSYAL BİLİMLER 12491 İŞLETME 50 TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ 20 TURİZM ANİMASYONU 20 EGE Ü.-ÇEŞME T.VE OTEL.YO.

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1.ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.2.ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

Öğrenci değişim programları

Öğrenci değişim programları MÜ MÜHENDİ Dog u Akdeniz U niversitesi nin O g rencilerine Sundug u Ayrıcalıklı Olanaklar 11 Fakülte ve 5 Yüksekokul da 95 programda lisans ve önlisans, 77 programda lisansüstü eğitim Öğrenci değişim programları

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr İŞLETME FAKÜLTESİ Yarının yatırımlarını şekillendirecek

Detaylı

I. ITE Group Hakkında II. ITE Turkey Hakkında III. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2018 i. Ziyaretçi Profili ii. Alım Heyeti Programı iii.

I. ITE Group Hakkında II. ITE Turkey Hakkında III. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2018 i. Ziyaretçi Profili ii. Alım Heyeti Programı iii. I. ITE Group Hakkında II. ITE Turkey Hakkında III. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2018 i. Ziyaretçi Profili ii. Alım Heyeti Programı iii. İş Geliştirme Platformu Etkinlikleri IV. Yapı Fuarı Turkeybuild

Detaylı

Kimya Mühendisliği. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr

Kimya Mühendisliği. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr 109710145 ULUDAĞ Üniv. Devlet BURSA MF-2 80 + 2 88 84 197,605 228000 218.000 109730052 ULUDAĞ Üniv. (İÖ) Devlet BURSA MF-2 80 + 2 88 5 199,186 299000 218.000 100410103 AFYON KOCATEPE Üniv. Devlet AFYONKARAHİSAR

Detaylı

2013 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ 13.05.1999. Tercih Adı

2013 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ BELGESİ 13.05.1999. Tercih Adı 0 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ MELİKE ÇOLAK.0. GÜNGÖR Adı İzmit Körfez Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Düzce Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Asil olarak kazandınız. Gölcük

Detaylı

KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ

KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ SEKTÖR RAPORU EYLÜL 2015 TÜRKİYE DE KİMYA VE PLASTİK SEKTÖRÜ Türk kimya endüstrisi, ağırlıklı olarak petrokimya, sabun, deterjan, gübre, ilaç, boya-vernik, sentetik

Detaylı

Mimarlık MF-4 ÜNİVERSİTE

Mimarlık MF-4 ÜNİVERSİTE Mimarlık MF-4 ÜNİVERSİTE D/Ö 2015 2014 2015 2014 2015 2015 2014 2014 B.SIRA B.SIRA T.PUAN T.PUAN KON. YER. KON. YER. İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT Ünv. (ANKARA) (İng.) (TB) Özel 4870 5520 473,638 487,0964 6

Detaylı

UR-GE PROJESİ NEDİR?

UR-GE PROJESİ NEDİR? UR-GE PROJESİ NEDİR? UR-GE NEDİR? KOBİ DÜZEYİNDE FİRMALAR UR-GE PROJESİ KAPSAMINDA FİRMALAR UR-GE NEDİR? ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ UR-GE NEDİR? Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi

Detaylı

2013 YGS-LYS TABAN PUANLARI KİTAPÇIĞI ( NET DAĞILIMI)

2013 YGS-LYS TABAN PUANLARI KİTAPÇIĞI ( NET DAĞILIMI) Psikoloji Üniversite D/Ö P. Türü Olasılık 12_Puan KOÇ Üniv. (İng.) (T.B.) Özel TM-3 1.Olasılık 513,179 35 35 35 0 50 22 52 22 KOÇ Üniv. (İng.) (T.B.) Özel TM-3 2.Olasılık 513,179 35 35 35 0 48 8 56 24

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ.

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ. İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr İŞLETME FAKÜLTESİ Yarının yatırımlarını şekillendirecek fikirler neden sizden

Detaylı

Sayılarla Atılım Üniversitesi

Sayılarla Atılım Üniversitesi Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi 250.000 m² (104.000 m² kapalı, 146.000

Detaylı

Mimarlık (MF-4) Taban Puan ve Başarı Sıralamaları ( Karşılaştırmalı)

Mimarlık (MF-4) Taban Puan ve Başarı Sıralamaları ( Karşılaştırmalı) Mimarlık (MF-4) Taban Puan ve Başarı Sıralamaları (- Karşılaştırmalı) EN EN 1 İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) İNG 6 6 473,638 507,5387 4870 3160 2 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ(İngilizce)

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI ÜÇ DERS SINAV PROGRAMI BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI ÜÇ DERS SINAV PROGRAMI

T.C. TARSUS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI ÜÇ DERS SINAV PROGRAMI BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI ÜÇ DERS SINAV PROGRAMI BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI I.SINIF 03.12.2018 YD101 YABANCI DİL - I REMZİ BURÇİN ÇETİN 06.02.2018 09.00 TD 101 TÜRK DİLİ - I TEKİN TAN 06.02.2019 10.00 TBT 101/ MATEMATİK/ MATEMATİK I HASAN ÇELİK

Detaylı

ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM

ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ÖZEL MARMARA KOLEJİ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI ÖSS SONUÇLARI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM 1 İLAYDA BEGÜM TURHAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYATI FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI 2 ECE ŞENGÜN BOĞAZİÇİ

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon Kapsamı.

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon Kapsamı. Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) ISO 9001: 2008 (14.09.2018 tarihine kadar geçerlidir) TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirmesi * EA Kodu 01 03 04 05 06 07 08 09 12 14 15 16

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ GRUP ADI: COĞRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ - 1 UYGULAMA OKULU: 1 MAYIS ANADOLU LİSESİ DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ: PROF. DR. CEVDET YILMAZ : Cep Tel: Dahili: 036231211 (.) e-posta: 1 OĞUZHAN KAYA 2 MEHMET ASKERİ KARABULUT

Detaylı

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos 2017 1 Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kısa Vadeli Kredi Borcu (2004-2017 Ağustos) 2 Özel Sektörün Yurtdışından

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME TABLOSU

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME TABLOSU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME TABLOSU Adı Soyadı Geldiği OKul GNO Gökçe Aköz Gizem Kişmir Onur Çağlıyan İlker Çamur Instıtute National des Sciences

Detaylı

EN BÜYÜK PUAN PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN

EN BÜYÜK PUAN PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN KAMU YÖNETİMİ YEDİTEPE ÜNİV. (İST.) Kamu Yönetimi (Tam Burs) TM- 2 399.70925 405.83489 İSTANBUL ÜNİV. (İST.) Kamu Yönetimi TM- 2 393.22890 433.71128 GAZİ ÜNİV. (ANKARA) Kamu Yönetimi TM- 2 383.63500 429.91429

Detaylı

MÜDEK - Association for Evaluation and Accreditation of Engineering Programme (TR) EUR-ACE Accredited Programmes as of September 30, 2011

MÜDEK - Association for Evaluation and Accreditation of Engineering Programme (TR) EUR-ACE Accredited Programmes as of September 30, 2011 MÜDEK - Association for Evaluation and Accreditation of Engineering Programme (TR) Programmes as of September 30, 2011 School : Anadolu Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi (TR) Web Address: http://www.anadolu.edu.tr/

Detaylı

Uçak Gövde - Motor Bakım. Uçak Mühendisliği. Ulaştırma ve Lojistik. Uluslararası Finans. Uluslararası Girişimcilik

Uçak Gövde - Motor Bakım. Uçak Mühendisliği. Ulaştırma ve Lojistik. Uluslararası Finans. Uluslararası Girişimcilik Uçak Gövde - Motor Bakım 101010988 ANADOLU Üniv. Devlet ESKİŞEHİR MF-4 52 52 408,629 47.100 106910531 KOCAELİ Üniv. Devlet KOCAELİ YGS-1 25 + 1 31 31 420,908 49700 55.500 106930377 KOCAELİ Üniv. (İÖ) Devlet

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı)

2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) 102810095 ÇANKIRI KARATEKİN Üniv. Devlet ÇANKIRI TM-2 45 + 2 52 52 294,526 186000 175.000 104510268 GİRESUN Üniv. Devlet GİRESUN TM-2 60 + 2 67 67 293,642 194000 177.000 106110512 KARABÜK Üniv. Devlet

Detaylı

WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU

WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU WETEX 2013 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU Dubai Electricity and Water Authority (Dewa) tarafından düzenlenen The 15th Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) 2013, 15 17 Nisan

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

2017 V

2017 V 2017 V.2017.1 1 Simuprojects Bilişim Teknolojileri Kartal / İSTANBUL Gedikli Süt Süt ve Süt Ürünleri GAZİANTEP Fabrika : İskenderun / Hatay İstanbul Ofis : Kartal / İstanbul Kömürler Nakliyat Uluslararası

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon Kapsamı.

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon Kapsamı. Akreditasyon No: ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgelendirmesi Sınıf-Kategori Gıda ve Yem İşleme-C Catering - E Perakende, Nakliye ve Depolama-F Perakende, Nakliye ve Depolama-G Yardımcı

Detaylı

MAKİNE İHRACATINDA İLK 10 İL

MAKİNE İHRACATINDA İLK 10 İL MAKİNE İHRACATINDA İLK 10 İL Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği iştigal alanı itibarıyla 2010 yılında en fazla makine ihracatı gerçekleştiren ilk 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa,

Detaylı

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , ,78722

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF , ,78722 Üniversite Adı Programın Adı Puan Türü Kont. En Küçük Puanı En Büyük Puanı Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) MF-4 6 535,96914 539,78722 Boğaziçi Üni. Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI İSTEK KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ 2015 ÜNİVERSİTE SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI ADI VE SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM BERFİN KARBEYAZGÜN ÇINAR İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi. Deri Mühendisliği. Dil ve Konuşma Terapisi. Dilbilim. Dilbilimi. Diş Hekimliği

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi. Deri Mühendisliği. Dil ve Konuşma Terapisi. Dilbilim. Dilbilimi. Diş Hekimliği 206310448 ZİRVE Üniv. (%50 B.) Özel GAZİANTEP MF-4 12 + 0 26 26 235,671 224000 200.000 206310545 ZİRVE Üniv. (%25 B.) Özel GAZİANTEP MF-4 42 + 0 10 1 232,786 332000 204.000 103110681 DOKUZ EYLÜL Üniv.

Detaylı

LeanACADEMY. www.leanacademy.com.tr. Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Cevdet Dal

LeanACADEMY. www.leanacademy.com.tr. Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Cevdet Dal LeanACADEMY www.leanacademy.com.tr Doğru uygulanan yalın üretim sistemi firmanızı mükemmelleştirir. Hakkımızda LeanACADEMY www.leanacademy.com.tr Yalın üretim sistemi eğitim ve danışmanlık 2009 yılında

Detaylı

Meglio Tardi che Mai- Geç Olması Hiç Olmamasından İyidir felsefesi. Cengiz Yardibi,Ankara, +90-532-614-4199 (10 Tem 2016 ya kadar: +1-617-893-0946)

Meglio Tardi che Mai- Geç Olması Hiç Olmamasından İyidir felsefesi. Cengiz Yardibi,Ankara, +90-532-614-4199 (10 Tem 2016 ya kadar: +1-617-893-0946) Meglio Tardi che Mai- Geç Olması Hiç Olmamasından İyidir felsefesi kapsamında, öncelikle kendim için meşgale daha sonra yaşıtlarım ve gençler için örnek teşkil etmesi amacıyla geç başladığım bazı faaliyetler:

Detaylı

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Invest in DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Türkiye de Doğrudan Yabancı Yatırımın Gelişimi Makroekonomik anlamda küresel ekonomiye uyumu sağlayan yapısal reformlar, bir yandan Türkiye yi doğrudan yabancı yatırım

Detaylı

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Başarı Burslu)

Detaylı

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Mühendisliği

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Mühendisliği Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Günümüzde, finans, tıp, sanat, güvenlik, enerji gibi bir çok sektör, bilgisayar mühendisliğindeki gelişimlerden

Detaylı

TÜRKİYE MAKİNA SEKTÖRÜ VE TAKIM TEZGAHLARI SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU

TÜRKİYE MAKİNA SEKTÖRÜ VE TAKIM TEZGAHLARI SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU TÜRKİYE MAKİNA SEKTÖRÜ VE TAKIM TEZGAHLARI SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU Samet Burçin AYDOĞMUŞ TİAD Genel Sekreter Yardımcısı 2 Eylül 2015 İçerik TİAD ile ilgili genel bilgiler Türkiye nin ekonomik görünümü

Detaylı

Üniversite KODU BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN EN BAŞARI EN. Üniversitesi) (Tam Burslu) Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu)

Üniversite KODU BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN EN BAŞARI EN. Üniversitesi) (Tam Burslu) Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu) 2012-2013 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması Sıra No Üniversite KODU BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN EN BAŞARI EN Genel Devlet Ü. TÜRÜ KÜÇÜK SIRASI* BÜYÜK 1 Koç 203910363 (Tam 6 6 MF-4 535,969 616 539,787

Detaylı

Murat Odacı. Eğitim Özgeçmişi. İş Tecrübeleri ve Mesleki Deneyimler. Eğitim ve Danışmanlık Tecrübeleri NOVO DANIŞMANLIK

Murat Odacı. Eğitim Özgeçmişi. İş Tecrübeleri ve Mesleki Deneyimler. Eğitim ve Danışmanlık Tecrübeleri NOVO DANIŞMANLIK Eğitim Özgeçmişi 2013 - Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir / Doktora, İşletme (devam ediyor) 2012 - Gediz Üniversitesi, İzmir / Yüksek Lisans, İşletme (MBA) 2003 - Dokuz Eylül Üniversitesi / Lisans, İİBF

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü Akış Planı Endüstri Mühendisliği nedir? Endüstri Sistemleri Mühendisliği ile farkları IEU

Detaylı

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI DİL-1. www.dogrutercih.com

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI DİL-1. www.dogrutercih.com LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI DİL-1 Dosya : 1112/01 KASIM 2011 Bu dosyada yer alan yükseköğretim programları : Alman Dili ve Edebiyatı Almanca Öğretmenliği Amerikan Kültürü ve Edebiyatı

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1. www.dogrutercih.com

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1. www.dogrutercih.com LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 Dosya : 1112/12 KASIM 2011 Bu dosyada yer alan yükseköğretim programları : Aktüerya (Yüksekokul) Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri (Yüksekokul)

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI

İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI 10:29:13 İŞLETME ANABİLİM DALI DERS PROGRAMLARI (TEZLİ) FİNANSMAN PROGRAMI Pazartesi 13:30 D ZEMİN 3 Menkul Kıymetler Analizi ve Portföy Yönetimi Doç. Dr. Erhan DEMİRELİ Pazartesi 16:00 D ZEMİN 3 Uluslararası

Detaylı

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞME DURUMU SINIFI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM AÇIKLAMA

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNLARI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞME DURUMU SINIFI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM AÇIKLAMA SIRA NO SINIFI ADI SOYADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM AÇIKLAMA 1 12 FEN A GİZEM SELVİ KOÇ MÜHENDİSLİK 2 12 FEN A MEHMET ALP DÜRÜST İKTİSAT 3 12 FEN A MELİS KATIRCIOĞLU KOÇ MÜHENDİSLİK 4 12 FEN A ENGİN US

Detaylı

İşletme (İngilizce) (UOLP-SUNY New Paltz) (%50 Burslu)

İşletme (İngilizce) (UOLP-SUNY New Paltz) (%50 Burslu) BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İşletme (İngilizce) 103 TM-1 482,039 1.070 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İşletme (İngilizce) (Tam Burslu) 14 TM-1 475,530 1.450 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İktisat (İngilizce)

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik ABD NİN TAM MERKEZİNDE EĞİTİM ALIN ABD nin merkezinde, Wisconsin in ilk üniversitesinde global eğitim alın. 1846 dan beri, Carroll

Detaylı

Öğrenci Statüsü. Bilimsel Hazırlık

Öğrenci Statüsü. Bilimsel Hazırlık Adı Soyadı Başvurulan Program Öğrenci Statüsü Selen SAFFAK Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı Normal Öğrenci Didem TOPRAK Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı

Detaylı

SAUDİ AGROFOOD 2016. Uluslararası Gıda Fuarı Bilgilendirme Dosyası

SAUDİ AGROFOOD 2016. Uluslararası Gıda Fuarı Bilgilendirme Dosyası SAUDİ AGROFOOD 2016 Uluslararası Gıda Fuarı Bilgilendirme Dosyası Suudi Arabistan, Riyad Uluslararası Fuar Merkezi (2-5 Ekim 2016) SAUDİ AGROFOOD 2015 ULUSLARARASI GIDA FUARI A. SAUDİ AGRO FOOD 2016 Uluslararası

Detaylı

CHICAGO TURK TICARET MERKEZI

CHICAGO TURK TICARET MERKEZI CHICAGO TURK TICARET MERKEZI ELK GROVE INDUSTRIAL PARK- ILLINOIS 2800-2900 LIVELY BLVD. ELK GROVE VILLAGE IL60007 USA OTOMOTIV AFTERMARKET, OEM 500 m2 büyüklügünde modern dizayn edilmiş showroom içinde

Detaylı

Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü.

Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü. Biz kimiz Başlangıç Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü. Gelişme Enes Kutluca ve Enver Mısırlı

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ 2017 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EK MADDE-1 GÖRE YATAY GEÇİŞDEĞERLENDİRME CETVELİ. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS-1

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EK MADDE-1 GÖRE YATAY GEÇİŞDEĞERLENDİRME CETVELİ. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS-1 -2015 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARI EK MADDE-1 GÖRE YATAY GEÇİŞDEĞERLENDİRME CETVELİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği HAMİDE SARITAŞ ORHAN MENEKŞE ÖĞR. ÖĞRENİM GÖRDÜĞÜ ÜNV. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TÜRKİYE NİN MÜHENDİS KIZLARI BİLGİ NOTU

TÜRKİYE NİN MÜHENDİS KIZLARI BİLGİ NOTU TÜRKİYE NİN MÜHENDİS KIZLARI BİLGİ NOTU 17 Nisan 2016 Türkiye nin Mühendis Kızları (TMK) Hakkında: Kadın katılımının en düşük olduğu profesyonel alanlardan biri mühendislik olarak dikkat çekiyor. Limak,

Detaylı

TUĞRUL ÖZKARACALAR CURRICULUM VITAE

TUĞRUL ÖZKARACALAR CURRICULUM VITAE ÖĞRENİM DURUMU: TUĞRUL ÖZKARACALAR CURRICULUM VITAE Ortaöğrenim = Kadıköy Anadolu Lisesi Yükseköğrenim = 2002 = Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü (LİSANS) 2005 = Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık TM-3 52 52 416,64 463,57 412,35 412,42 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Psikoloji TM-3 62 62 415,67 454,89 408,47 410,20

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Dil ve Tarih Coğrafya Fak. Antropoloji TM-3 325,416 283,745 57 218.000 4 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Devlet BURDUR Fen-Edebiyat Fak. Antropoloji TM-3 289,322 243,240

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI İŞLETME BÖLÜMÜ 1 37384075614 İZEL BRAVO İSTANBUL AYDIN 3 2,6 2013 211,84682 227,947 RET 2 43957430162

Detaylı

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013 Merhaba Benim Adım Özgür Özcan L/O/G/O Mayıs -2013 Hakkımda İsim,Soyisim: ÖZGÜR ÖZCAN GSM 0531 642 46 81 EMAIL info@kariyermuhendislik.net WEB www.kariyermuhendislik.net WEB www.cevregorevlileri.org ADRES

Detaylı

Belge Almaya Hak Kazananın Belgenin Verilişine Belgenin

Belge Almaya Hak Kazananın Belgenin Verilişine Belgenin Sıra No T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ ATATÜRK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ KALFALIK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ İli : İSTANBUL / SARIYER Sınav Dönemi : 2015 EYLÜL Merkezin Adı : ATATÜRK MESLEKİ

Detaylı