MAYA RESIDENCES ETİLER SİTE MÜDÜRLÜĞÜ. MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 1 / 1

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MAYA RESIDENCES ETİLER SİTE MÜDÜRLÜĞÜ. MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 1 / 1"

Transkript

1 MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 1 / 1 1. Taşeron kabul prosedürü kesinlikle değiştirilemez ve kişiye özel uygulama yapılamaz. 2. Bu prosedürde adı geçen TAŞERON siteye, bloklara veya daireye gelen, elektrik, tesisat, televizyon, duvarcı, boyacı, teknik ekip, inşaat veya pazarlamacı, iş arkadaşı, satıcı, tamirci, işçi vs. taşeron firmaları ifade etmektedir. Gelen şahsın özel veya tüzel kişiliği MRE Site Yönetimini bağlamaz. Mevcut uygulama tamamıyla site sakinleri ve daire maliklerinin güvenliği unsurunu hedef alır. 3. İşçi çalıştırılan ve Maya Residences Etiler İktisadi İşletmesi personeli dışında kullanılan her türlü işçi ve taşeron personel için MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ geçerli olup bu prosedürdeki kurallar aynen uygulanır. 4. Bu sebeple tadilattan en az 72 saat önce tadilat proje ile birlikte Residence Müdürlüğü ne başvurma ve tadilat için onay alınması gereklidir. Proje statik olarak incelenecektir. 5. Bina ortak alanlarına müdahale edin yapının sağlamlığını ve estetiğini etkileyecek projeler için MRE Sitesi Müdürlüğü beklemeden müdahale işlemlerine başlayabilir. Bu işlemler kolluk, belediye şikayeti ve hakim müdahalesi şeklinde gerçekleşebilir. 6. Onay alınan tadilat projeleri için çalışacak işçiler en az 24 saat önceden Müdürlüğe bildirilmeli ve EK-A daki BAĞIMSIZ BÖLÜME İLİŞKİN TADİLAT TAAHHÜTNAMESİ mutlaka tapu sahibi kat maliki tarafından imzalanarak MRE Sitesi Müdürlüğe tadilat başlamadan teslim edilmelidir. 7. İlgili prosedür ve talimatlar ile bağımsız bölüme ilişkin mimari planlar basılı ve tercihan autocad dosyası halinde, elektrik ve mekanik tesisatlara ilişkin planlar basılı halde MRE Sitesi Müdürlüğü nden teslim alınabilir. Bu maddedeki işlemlerin tamamlanmaması halinde Residence Md.lüğü malzeme ve işçi girişini engelleyebilir, müdahale eylemlerini başlatabilir. 8. Maya Residences Etiler Sitesinde yapılacak bağımsız bölümlerin içine ait tadilatlar 90 günü geçemez, kat mülkiyeti kanununa aykırı olan tadilatlar yapılamaz, ortak alan kabul edilen ve bağımsız bölümler içinden geçen sıhhi tesisatlar (temiz su, sıcak su, kalorifer, tahliye, soğutma suyu, fancoil) ile elektrik tesisatlarına kesinlikle müdahale edilemez. 9. Yapılacak tüm tadilatlar (sadece boya işi hariç olmak üzere) hafta içi (Pazartesi- Salı- Çarşamba-Perşembe-Cuma) günlerinde ve sabah 10 ile akşamüstü 17 arasında yapılabilir. Cumartesi- Pazar ve hafta içine denk gelen ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti nce Resmi Tatil kabul edilen dini ve milli bayram günlerinde kesinlikle boya hariç tadilat yapılamaz.

2 MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 2 / Çok acil durum sebebiyle ve yönetim tarafından izin verilmesi zorunlu durumlarda, hafta sonu, bayram ve genel tatil günlerinde çalışılması gerektiğinde taşeronlara EK-C de bulunan TAAHHÜTNAME imzalattırılacaktır. Ancak çalışmalar sessiz, toz çıkarmadan yapılacaktır. Çalışma esnasında herhangi bir şikâyet gelmesi durumunda çalışma durdurulacaktır. Çalışma saatleri hafta içi verilen zaman diliminde olduğu gibidir. 11. Taşeronların saat dan önce siteye girmesi ve den sonra sitede bulunması yasaktır. Taşeronların çalışma yapacakları mahal dışında bulunmaları yasaktır. Taşeron işin bitişini müteakip Atrium Danışmaya gelecek ve kendilerine verilen ziyaretçi veya taşeron kartını teslim edecektir. Taşeron çalışanları MRE dâhilinde ziyaretçi kabul edemezler. Ancak site dışına çıkarak görüşme yapabilirler. 12. Her akşam saat den itibaren Atrium görevlileri taşeron çıkışlarını kontrol edecek ve içeride bulunan taşeronların da site dışına çıkmaları için site konsiyerj elemanları vasıtasıyla uyarılmaları sağlanacaktır. 13. Çalışma süresini aşan taşeronlar uyarılacaktır. Ancak uyarılara rağmen çalışmaya devam eden taşeronlar hakkında Olay Tespit Tutanağı düzenlenerek, Site Sekretaryasına teslim edilecektir. Konu ile ilgili olarak ilgili daire uyarı yazısı yazılacaktır. 14. Taşeronlar siteye sadece Atrium ve B2 otoparkından (P1 ziyaretçi otoparkından) girişçıkış yapabilir. Ancak Site Müdürü veya Güvenlik Müdürünün bilgisi dâhilinde B3 Otopark girişini kullanabilir. 15. Uzun süreli taşeron olarak MRE ye Atrium veya B2 den giriş yapacak çalışanların nüfus hüviyet cüzdan fotokopileri/sürücü ehliyetleri/pasaport ve isim listesi Atrium Danışma ve B2 Otopark girişinde bulunacaktır. 16. Taşeronlar taşıma işlemi hariç bloklara ancak Atrium ana giriş kapısından girebilirler ve B3 otoparkından giriş yapamaz, burada araçlarını bırakamaz ve buradan bloklara giremezler. B3 otoparkından ancak site sakinleri için taşıma işlemi yapan şahıslar girebilir. 17. Malzeme getiren şahısların araçları B3 otoparkında bulunamaz. Gerekirse B3 otopark güvenliği vardiya amirinin bilgisi çerçevesinde malzeme ve eşyaların bu bölgede indirilmesine izin verebilir. Ancak araçlar en kısa sürede otopark dışına çıkarılarak kendilerine gösterilen park etmeleri sağlanacaktır.

3 MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 3 / B3 otopark girişinde araçlarını park eden söz konusu şahısların mutlaka telefon numaraları oluşabilecek durumlarda kendilerine ulaşmak maksadıyla B3 güvenlik görevlisi tarafından alınacaktır. 19. Konutlara iş amacıyla araçsız veya araçlı gelen tüm taşeronlar, Atrium Danışma yada B2 Otopark girişinde kayıt defterine kayıt yaptırmak ve karşılığında da ZİYARETÇİ KARTI almak zorundadırlar. Araç ile gelmemiş tüm taşeronlar siteye girişlerini direk olarak Atrium bölümünden yapacaktır. 20. MRE ye çalışmak için gelen taşeronların mutlaka kimlikleri istenecek ve alınan kimlikler önceden Atrium Danışma B2 Otopark Girişine verilen fotokopi nüfus hüviyet cüzdanları ve isim listesi ile karşılaştırılacaktır. Söz konusu çalışanların nüfus hüviyet cüzdan fotokopileri ve isim listesi ilgili MRE Bölümü/Güvenlik Bölümünce Atrium Danışma ve B2 Otopark girişine teslim edilecektir. Uzun süreli çalışmalarda bulunacak personel isim listesi taşeron firma yöneticisi tarafından onaylanarak Site Müdürlüğüne verilecektir. 21. Araçla gelen taşeronlar önce B2 otopark girişinde kimlik ve araç kayıtlarını Ziyaretçi Kayıt Defterine yaptıracaklar sonra araçlarını park edeceklerdir. Burada bulunan güvenlik görevlisi B2 otopark asansörü vasıtasıyla söz konusu taşeronların Atriuma yönlendirilmesini sağlayacak ve durumu telsizle Atrium danışmaya bildirecektir. 22. Araclı olarak gelen taşeronlar B2 otoparkı otomatından aldığı park biletini yanlarına alarak Atrium Danışma Görevlisine verecek ve giriş saatini onaylatacaktır. Danışma görevlisi taşeronun aracına ait plakayı bilet üzerine işleyecektir. İş bitiminden sonra taşeron tekrar Atrium danışmaya uğrayarak çıkış saatini bilete onaylatacaktır. Bu işlemi müteakip çıkış bariyer noktasındaki konsola biletini yerleştirerek 8 saati aşmamış ise herhangi bir ücret ödemeden çıkış yapacak, ancak sekiz saati aşmış ise tarifeden ücretini ödeyecektir. 23. Güvenlik Görevlileri siteye/konutlara çalışmak amacıyla gelen taşeronlardan Site Müdürlüğü tarafından tanzim edilen ve onaylı İZİN BELGELERİNİ isteyerek, dikkatlice kontrol edecektir. İzin Belgesi kontrol edildikten sonra taşerondan kimliği istenecek ve kimlik bilgileri bilgisayar ortamında Ziyaretçi Kayıt Defterine kaydedilecektir. Kendilerine en küçük numaradan başlamak suretiyle ziyaretçi kartı verilecektir. 24. Daimi olarak MRE sitesinde çalışan taşeronlara ayrı bir DAİMİ ZİYARETÇİ/TAŞERON KİMLİK KARTI verilecek ve bu kartı siteye girişlerinden itibaren çıkış yapana kadar boyunlarına asmaları gerektiği kendisine tebliğ edilecektir. Daimi Taşeron Listesi EK-C dedir. Listede meydana gelen değişiklikler zamanında Atrium ve B2 Otopark girişine bildirilecektir.

4 MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 4 / Taşerondan alınan kimlik kartı (nüfus hüviyet cüzdanı, sürücü ehliyeti, pasaport vb. gibi yasal kimlik kartları olacaktır), kendisine verilen ziyaretçi kartının bulunduğu bölüme konulacak ve ziyaretçi kartı numarası taşeronun kayıt edildiği deftere işlenecektir. İzin Belgesi olmayan kişi ya da kişilerin site dâhilinde çalışma yapmalarına müsaade edilmeyecek ve durum vardiya amirine bildirilecektir. 26. Bir günden fazla çalışacak ve üzerinde çalışma süresi yazılı izin belgesi bulunan taşeronlar için daire sakininden bir defaya mahsus teyit istenecek, daha sonraki günler için teyit aranmayacaktır. Ancak günlük gelen taşeronla için mutlaka teyit alınacaktır. 27. Bununla birlikte, Atrium Danışma Görevlisi ilgili daire sakini ile konu hakkında görüştükten sonra alacağı teyitle taşeronun içeri girmesine müsaade edilecektir. Eğer çalışma yapılacak dairede onay alınacak kimse yoksa daire sakinine cep telefonundan ulaşılacak ve gerekli teyit işlemi sonrasında taşeronun içeri girmesine müsaade edecektir. Daire sakinine ulaşılamıyorsa, taşerondan daire sakinine ulaşması istenecektir. Ancak her iki koşulda da daire sakinine ulaşılamıyorsa taşerona kibarca Bu şartlar altında siteye alınamayacakları bildirilecektir. 28. Tüm taşeron çalışanları kendilerine verilen ziyaretçi kartlarını boyunlarına asacaklardır. Kimlik kartlarını gerektiği şekilde taşımayan taşeron çalışanı önce uyarılacak, devamı halinde işten men edilecek ve site dışına çıkarılacaktır. 29. Taşeron çalışanı gideceği yeri bilmiyorsa kendisine refakat edilerek, gideceği güzergâh kendisine anlatılacaktır. Ayrıca, kendisine Danışma Görevlisi tarafından bu prosedürde belirtilen MRE çalışma koşulları hakkında genel bir bilgi verilecektir. 30. Seyyar Satıcı, tanıtımcı ve promosyon vb. için gelen kişilerin siteye girmesi kesinlikle yasaktır. 31. Taşeronlar, her türlü taşıma işlemi sırasında asansör ve hollerin taban ve duvarları zarar görmeyecek şekilde muhafaza/kaplama yapmak zorundadırlar. Taşeronlar bu ve buna benzer artık malzemeleri siteden götürmekle mükelleftir. 32. Bu maksatla; taşeronların çıkışları ilgili mevkideki güvenlik görevlileri tarafından kontrol edilir. İş sonrasında çıkacak moloz vb. malzemeler yük asansörü ile (önceden asansör zarar görmeyecek şekilde kaplanmak zorundadır.) B3 otoparkına indirilir ve izin verilen saatte bu otoparkta herhangi bölgede bekletilmeden dışarı çıkarılması sağlanır.

5 MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 5 / Site konsiyerj görevlisi taşeronun çalıştığı mevkileri dolaşarak herhangi bir problem olup olmadığını kontrol edecek ve artık malzeme, kir, pislik tespit ettiği takdirde durumu Vardiya Amirine rapor edecektir. 34. Ayrıca taşeronlar çalışma mahallini terk ettikten sonra Güvenlik Vardiya Amirleri söz konusu mahalleri kontrol edecektir. Tespit edilen olumsuz hususları tutanak haline getirerek Güvenlik Müdür Yardımcısı vasıtasıyla Güvenlik Müdürüne iletecektir. 35. Taşeronların B3 otoparkındaki çalışmaları esnasında başlarında mutlaka ilgili birimin görevlisi bulunacaktır. Çalışma yapılacak mahallerde araba bulunmayacaktır, araba bulunan yerlerdeki arabaların kaldırılması için site sakinleri ile irtibat kurulacaktır. 36. Site sakini dairesinde bulunamadığı zaman Site Müdürü Sekreteri ile irtibata geçilerek site sakinine ulaşılmaya çalışılacaktır. Herhangi bir nedenle site sakinine ulaşılamadığı takdirde araç üzeri temizlik personeli tarafından naylon ile örtülecek ve alttan yastıklarla desteklenecektir. Araçlara zarar verebilecek çalışmalara müsaade edilmeyecektir. 37. Taşeron firma tarafından çalışma yapılacak mahal hakkında, çalışmadan sorumlu MRE personeline bir gün önceden bilgi verilecektir. 38. Taşeron sitede veya bağlı yada bağımsız bölümlerinde çalışırken yapıya, insanlara ve 3iğer araç gerece zarar vermemek mecburiyetindedir. Bu sebeple Site Müdürlüğü tarafından oluşturulmuş kurallara eksiksiz riayet edeceklerdir 39. Güvenlik birimi herhangi bir problem yaşandığında çalışmayı durdurulabilir. 40. Blok ve/veya site ortak alanlarında bırakılan inşaat malzemesi artıkları (tüm moloz, çöp, döküntü, süprüntü, kaplama malzemesi vs.) gün sonunda halen taşeron tarafından kaldırılmamış ise Site Müdürlüğü tarafından tespiti yapıldıktan sonra siteden uzaklaştırılır. Site Müdürlüğü bu işlem için harcadığı TL. miktarını 10 katı ile çarparak taşeron firmadan talep eder, dilerse tadilatı artıklar kaldırılana kadar durdurabilir. 41. Çalışmalar (kırım, yıkım, boyama, taşıma, moloz dökme vs. ) sırasında ve sonrasında Maya Residences Etiler Sitesi Site Ortak ve Blok Ortak Alanlar ile Bağımsız bölümlere ait olan kısımlara verilecek tüm hasarlardan taşeron firma ve çalışanları sorumludur. 42. Site Yöneticiliğinin, Blok yöneticilikleri ve kat maliklerinin tüm hakları saklı olup maddi ve manevi tazminat talepleri taşeron firma ve çalışanlarına karşı yapılacaktır. Taşeron firma ve çalışanları yaptıkları iş ne olursa olsun hizmetleri sırasında ortak yapı ve bağlı bloklara verecekleri tüm hasarları öderler.

6 MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 6 / B2 otoparkından tutulmakta olan ziyaretçi kayıt defteri her gün Güvenlik Müdür Yardımcısı ve Vardiya Amirleri tarafından kontrol edilip imzalanacaktır. Söz konusu defter her hafta Cuma günleri Güvenlik Müdürü ne onaylatılacaktır EKLER : EK-A (Tadilat Taahhütnamesi) EK-B (Hafta sonu/bayram ve Genel Tatil Günlerindeki Taşeron Çalışma Taahhütnamesi) EK-C (Daimi Taşeron Listesi)

MAYA RESIDENCES ETİLER SİTE MÜDÜRLÜĞÜ

MAYA RESIDENCES ETİLER SİTE MÜDÜRLÜĞÜ TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ Sayfa: 1 / 1 1. Taşeron kabul prosedürü kesinlikle değiştirilemez ve kişiye özel uygulama yapılamaz. 2. Bu prosedürde adı geçen TAŞERON siteye, bloklara

Detaylı

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 2-Personelin işe geliş - bildirilecektir. 1-Site Güvenlik binasında her vardiya görevlisi nöbetine 5 dakika önce gelerek devir- teslim yapacaklardır. Devir teslim defteri tutularak imzalanacaktır. gidiş

Detaylı

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV TARİH VE SAATLERİ 1.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 09: 30 (180 dakika) 2.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 14: 00 (180 dakika) 3.Oturum- 04 Ocak 2015 Pazar 09: 30 (180 dakika) GENEL I. Bina Sınav Komisyonunun

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sayı : 85077348-54197341/420866611/ 952-2/ 07/01/2015 Konu : Koruyucu Güvenlik Talimatı İlgi: a) Başbakanlığın 18 Temmuz 1997

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI 2016 / 02 İLGİ; (a) 634 Sayılı Kat Mülkiyet Kanunu (b) 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunu (c) Mashattan Sitesi Yönetim Planı GENEL: İlgi kanunların gerektirdiği

Detaylı

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Yapı Kullanım İzin Belgesi 2 Kart İrtifakı 3 Kat Mülkiyeti 4 İnşaat Ruhsatı İşleri BAŞVURUDA

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Yüzüncü Yıl Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI A. DOSYA YERİ Dizin\Dosya adı Ortak Alan\Soyak Göztepe Sitesi Temizlik Ekibi Görev Tanımı B. DEĞİŞİKLİK TARİHÇESİ Versiyon Tarih Değişiklik Özeti Değişikliği

Detaylı

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri (Riskli Olarak Tespit Edilmiş Yapılar) ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20.01.2015 [Metni yazın] 1. Amaç; Bu

Detaylı

SAMSUN - YAKAKENT BELEDİYESİ / İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SAMSUN - YAKAKENT BELEDİYESİ / İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SAMSUN - YAKAKENT BELEDİYESİ / İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S. No Hizmetin Adı 1 İmar Durumu Belgesi 2 Yazılı İmar Durumu Belgesi 3 İmar Plan Kopyası 4 5 6 Yer Seçim Belgesi

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Evlilik işlemleri BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1-Nüfus Cüzdanı 2-Nüfus Kayıt Örneği 3-6 Adet Fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş) 4-Sağlık Raporu 5-İzin belgesi 6-Evlenme Beyannamesi

Detaylı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Tarih :30.01.2016, Saat : 19.00 Yer :Site Toplantı Salonu Toplantı No: 2016-1 Çakmak Sitesinin Olağan Genel Kurul una katılmak için gelen üyelerimiz,

Detaylı

KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ÇALIŞMA ESASLARI

KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ÇALIŞMA ESASLARI Sayfa No 1/5 1. Amaç 1.1. Hazine Müsteşarlığı ile Ekonomi Bakanlığı yerleşkesine ve hizmet binalarına giriş ve çıkışların güvenli ve kontrollü bir şekilde yapılmasının sağlanması, araç ve yaya trafiğinin

Detaylı

TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU 2018 1. SINAV TARİHİ VE SAATİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Görevde Yükselme

Detaylı

Madde 3- Bu Yönetmelik 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun değişik 26 ncı maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Madde 3- Bu Yönetmelik 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun değişik 26 ncı maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. TİCARİ ARAÇLARDA REKLAM BULUNDURULMASI HAKKINDA YÖNETMELİK 28.02.1998-22800İLK (Değ:22.04.2003-25087) (Değ:10.06.2003-25134) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ

CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ Powered by Güvenlik uyarıları Lütfen CHEMPARK a giriş yapmadan önce güvenlik uyarılarını okuyunuz - ve burada bulunduğunuz süre boyunca bu kurallara uyunuz! Teşekkürler!

Detaylı

SİVRİHİSAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

SİVRİHİSAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI SİVRİHİSAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 Bilgi Edinme Başvuruları 1.Dilekçe 15 İş günü 1-

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Stajın Amaçları Yaz stajı ile, öğrencilerin; Edindiği teorik bilgilerin uygulamaları hakkında

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir

Detaylı

T.C. Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Sınav Uygulama Usul ve Esasları

T.C. Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Sınav Uygulama Usul ve Esasları T.C. Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Sınav Uygulama Usul ve Esasları Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Mimarlık Fakültesi Sınav Uygulama Usul ve Esaslarının amacı; T.C. Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ (2015/46) BİRİNCİ BÖLÜM

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ (2015/46) BİRİNCİ BÖLÜM MASHATTAN SİTESİ (2015/46) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç : Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Mashattan Sitesi içerisinde kapalı alanlarda bulunan otoparkların kat maliklerine tahsis edilmesi, açık alanların

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM MASHATTAN SİTESİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç ve Dayanak: Madde 1-3194 sayılı İmar Kanununun 37nci ve 44üncü maddelerine ve tapuda tasdikli S.S. Mashattan Sitesi Yönetim Planının 4.2.3.7.1/m, 4.2.3.7.1/e,

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 KAPASİTE ÖN KAPASİTE 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 4- SGK Sigortalı Hizmet Listesi (son

Detaylı

İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM... 1 Genel Hükümler... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Dayanak... 1 Tanımı... 1 İKİNCİ BÖLÜM...

İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM... 1 Genel Hükümler... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Dayanak... 1 Tanımı... 1 İKİNCİ BÖLÜM... İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM... 1 Genel Hükümler... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Dayanak... 1 Tanımı... 1 İKİNCİ BÖLÜM... 2 Fen Adamlarının Gruplandırılması... 2 ÜÇÜNCÜ BÖLÜM... 4 Fen Adamlarının Yetki ve... 4

Detaylı

BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1- Tapu kimlik fotokopisi.

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) LİSANS İŞİTME-1 27 NİSAN 2014

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) LİSANS İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) LİSANS İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir

Detaylı

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz.

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz. Kat maliki veya kiracı olarak oturduğunuz konutlarda huzur ve güven içerisinde yaşamanız ve konutlarınızın kıymetinin artmasını istiyorsanız site yönetimi tarafından konulan kurallara mutlaka riayet etmeniz

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YAPI DENETİM BÜROSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

Detaylı

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 İmar Durumu 2 İnşaat Ruhsatı NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Tapu, Çap Ve Ebatlı

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 BİYOLOJİ TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 BİYOLOJİ TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 BİYOLOJİ TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

LAPSEKİ BELEDİYESİ HİZMET STANDARTLARI TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) HİZMETİN

LAPSEKİ BELEDİYESİ HİZMET STANDARTLARI TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) HİZMETİN LAPSEKİ BELEDİYESİ HİZMET STANDARTLARI SIRA 1 2 3 HİZMETİN ADI İnşaat Suyu Aboneliği Mesken Aboneliği Depozito İadesi ve Abonelik Kapama İSTENİLEN BELGELER 1-Abonelik ve Depozito Ödeme Makbuzu 2-İnşaat

Detaylı

KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÖBET YÖNERGESİ (Senato: 09.12.2015-2015/17 Sayılı - 24 Numaralı Karar )

KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÖBET YÖNERGESİ (Senato: 09.12.2015-2015/17 Sayılı - 24 Numaralı Karar ) KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÖBET YÖNERGESİ (Senato: 09.12.2015-2015/17 Sayılı - 24 Numaralı Karar ) MADDE 1 Amaç: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde

Detaylı

NUMUNE KAYIT DEFTERİ ÖRNEĞİ Numunenin Laboratuvara Ulaşma Tarihi/Saati. Alındığı Yer. Alınma Şekli

NUMUNE KAYIT DEFTERİ ÖRNEĞİ Numunenin Laboratuvara Ulaşma Tarihi/Saati. Alındığı Yer. Alınma Şekli Sıra No Numune Kayıt No Cinsi Miktarı Alınış Tarihi/Saati NUMUNE KAYIT DEFTERİ ÖRNEĞİ Numunenin Laboratuvara Ulaşma Tarihi/Saati Alınğı Yer Alınma Şekli Geliş Şekli Numuneyi Alan Ölçüm ve Analizi İstenen

Detaylı

2. Teksis firması ile Yangın Alarm Sistemleri yıllık sözleşmesi yenilenmiştir.

2. Teksis firması ile Yangın Alarm Sistemleri yıllık sözleşmesi yenilenmiştir. SOYAK MAVİŞEHİR A BÖLGESİ OCAK 2015 FAALİYET RAPORU A.GENEL 1. Minimak firması ile yıllık asansör bakım sözleşmesi yenilenmiştir. 2. Teksis firması ile Yangın Alarm Sistemleri yıllık sözleşmesi yenilenmiştir.

Detaylı

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir.

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir. Geçici süreli bahçıvan 02 Mart-30 Haziran 2010 tarihleri arasında sitemizde hizmet vermiş olup, düzenleme çalışması öncesi durum aşağıda olduğu gibidir. (B13 blok girişi) Tüm blok önleri benzer şekilde

Detaylı

Ba ve Bs Formlarına İlişkin Tebliğ Hakkında SİRKÜLER NO:2006/24

Ba ve Bs Formlarına İlişkin Tebliğ Hakkında SİRKÜLER NO:2006/24 İstanbul, 18.08.2006 Bilanço esasına tabi mükellefler tarafından belirli hadleri aşan Mal ve Hizmet Alımlarına İlişkin Bildirim Formu (Form Ba) ile Mal ve Hizmet Satışlarına İlişkin Bildirim Formu (Form

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. 1- Dilekçe 2- Harç makbuzu fotokopisi

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. 1- Dilekçe 2- Harç makbuzu fotokopisi 1 KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BETON VE ZEMİN LABORATUARI BÜROSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

Uygulama 298 sayılı Kanunun 82/3 ve 92.maddelerine ve 135 sayılı Genelgenin 19/2, 29 ve 30. maddelerine aykırıdır.

Uygulama 298 sayılı Kanunun 82/3 ve 92.maddelerine ve 135 sayılı Genelgenin 19/2, 29 ve 30. maddelerine aykırıdır. . TC No.lu.. ad-soyadlı vatandaşın herhangi bir bedensel engeli olmadığı halde yanında akrabasıyla birlikte kabine girerek oy kullanmasına izin verilmiştir. Uygulama 298 sayılı Kanunun 82/3 ve 92.maddelerine

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ GÜVENLİK KUVVETLERİNİ GÜÇLENDİRME KURUMU GELİR KAYNAKLARI VE YARDIM KOMİTELERİ TÜZÜĞÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ GÜVENLİK KUVVETLERİNİ GÜÇLENDİRME KURUMU GELİR KAYNAKLARI VE YARDIM KOMİTELERİ TÜZÜĞÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ GÜVENLİK KUVVETLERİNİ GÜÇLENDİRME KURUMU GELİR KAYNAKLARI VE YARDIM KOMİTELERİ TÜZÜĞÜ [(30.4.1981 R.G. 37 EK III A.E. 211 Sayılı Tüzüğün), (12.6.1981 R.G. 53 EK III A.E. 301),

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN: Adı ve Soyadı :.. Numarası :.. Programı :.. Sınıfı :.. FOTOĞRAF Staj başlangıç tarihi :.//20. Staj bitiş tarihi :.//20.

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 YAPI DENETİM BÜROSU SIRA NO 1 Yıkım ruhsatı 2 İskele ruhsatı VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

KORU MAKİNE KIRILMASI SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KORU MAKİNE KIRILMASI SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettiren kişiye, yapılacak sözleşmeye ilişkin önemli bazı hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Sigorta

Detaylı

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI

T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI T.C AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - GİRİŞ SINAVLARI ve KESİN KAYIT ESASLARI 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarına göre YGS

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE... /... /2014 Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :...... Açık Tebligat A dresi:...

Detaylı

Sevgili okuyucular! Sizi üzerinden kütüphanedeki 64.000 medyaları keşfetmeniz için davet ediyoruz:

Sevgili okuyucular! Sizi üzerinden kütüphanedeki 64.000 medyaları keşfetmeniz için davet ediyoruz: Sevgili okuyucular! Sizi üzerinden kütüphanedeki 64.000 medyaları keşfetmeniz için davet ediyoruz: a. Kitaplar (Belletristik ve araştırma kitapları) b. Çocuk ve genç kitapları c. Dergiler d. Sesli kitaplar

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2012 DOĞUMLULAR (01.01.2012-31.12.2012 DOĞUM ARALIĞI) E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA 1 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULUNA

Detaylı

ADAY KABUL ŞARTLARI YETENEK SINAVI TARİHİ VE YERİ

ADAY KABUL ŞARTLARI YETENEK SINAVI TARİHİ VE YERİ T.C. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programı 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Ön Kayıt ve Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu ADAY KABUL ŞARTLARI a) Türkiye

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Emniyet Genel Müdürlüğü MALİYE BAKANLIĞINA

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Emniyet Genel Müdürlüğü MALİYE BAKANLIĞINA T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Emniyet Genel Müdürlüğü Sayı : 11088401-2966/32065-.24/S 28/05/2013 Konu : 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu Değişikliği. Bakanlık Genelge No: 2013/26 EGM Genelge No : 2013/49

Detaylı

18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı resmi gazete ile yayınlanan Enerji verimliği kanunu ile ilgili sorular iki başlık altında ele alınmıştır.

18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı resmi gazete ile yayınlanan Enerji verimliği kanunu ile ilgili sorular iki başlık altında ele alınmıştır. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL 18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı resmi gazete ile yayınlanan Enerji verimliği kanunu ile ilgili sorular iki başlık altında ele alınmıştır. 1-05.12.2008 tarih ve 27075 sayılı resmi

Detaylı

Otomotiv Mühendisliği Bölümü Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Mart, 2017

Otomotiv Mühendisliği Bölümü Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Mart, 2017 Otomotiv Mühendisliği Bölümü Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Mart, 2017 YAZ STAJI GENEL BİLGİLER Bölümümüzde staj ve işyeri eğitiminden Doç. Dr. Fatih AKSOY ve Arş. Grv. Faruk Emre Aysal sorumludur. YAZ

Detaylı

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İmar Durumu

Detaylı

T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ

T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ T.C. KARPUZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanım Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik Karpuzlu

Detaylı

Personel Kullanım Kılavuzu.

Personel Kullanım Kılavuzu. Personel Kullanım Kılavuzu www.kodnova.com/vitaapp UYGULAMAYA GİRİŞ 01 a b c d e f Kodnova Yazılım Hizmetleri Kodnova Yazılım Hizmetleri a. Personel Girişi ile giriş yaptığınızda kurum kodu, kurum şifre,

Detaylı

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No :

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : Staj Türü : Staj Yeri : [ Ay, Yıl ] T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YAZ STAJI RAPORU YAZIM KILAVUZU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YAZ STAJI RAPORU YAZIM KILAVUZU GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YAZ STAJI RAPORU YAZIM KILAVUZU EYLÜL 2013 1. GENEL BİLGİLER Kapak dahil, yaz stajı raporunda harf büyüklüğü 12 punto olmalıdır. Rapor

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 24 MAYIS 2014 Bu

Detaylı

A S Y M ASYM TÜRKİYE CUMHURİYETİ DANIŞTAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

A S Y M ASYM TÜRKİYE CUMHURİYETİ DANIŞTAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI SINAVI UYGULAMA KILAVUZU ANKARA ÜNİVERSİTESİ SINAV YÖNETİM MERKEZİ A S Y M ASYM TÜRKİYE CUMHURİYETİ DANIŞTAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI SINAVI UYGULAMA KILAVUZU TÜRKİYE CUMHURİYETİ DANIŞTAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI SINAVI 1) GENEL

Detaylı

T.C. KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI. Taşıt Yönergesi

T.C. KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI. Taşıt Yönergesi T.C. KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI Taşıt Yönergesi Mart 2015 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM... 1 Amaç, Kapsam, Tanımlar ve Hukuki Dayanak... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Tanımlar... 1 Hukuki Dayanak... 1 İKİNCİ

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-3 COĞRAFYA-1 TESTİ 22 HAZİRAN 2014 PAZAR

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-3 COĞRAFYA-1 TESTİ 22 HAZİRAN 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-3 COĞRAFYA-1 TESTİ 22 HAZİRAN 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ

SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ I-GİRİŞ: İkamet amaçlı sitelerde konut sahiplerine tahsisli ortak kullanım alanlarının kiraya verilmesi olağan bir durum olarak karşımıza

Detaylı

AYVALIK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İŞ AKIŞ ŞEMASI

AYVALIK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İŞ AKIŞ ŞEMASI AYVALIK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İŞ AKIŞ ŞEMASI 1- ARAZİ ÇALIŞMASI İŞ AKIŞ ŞEMASI 2- BİNA YIKIM RUHSATI İŞ AKIŞ ŞEMASI 3- EKSPERTİZ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI 4- ENCÜMEN İŞ AKIŞ ŞEMASI 5-

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 24 MAYIS 2014 Bu

Detaylı

BELEDİYELER YASASI (51/1995, 33/2001 ve 2/2003 Sayılı Yasa) 92. ve 133 üncü Madde Altında Tüzük

BELEDİYELER YASASI (51/1995, 33/2001 ve 2/2003 Sayılı Yasa) 92. ve 133 üncü Madde Altında Tüzük BELEDİYELER YASASI (51/1995, 33/2001 ve 2/2003 Sayılı Yasa) 92. ve 133 üncü Madde Altında Tüzük Alayköy Belediye Meclisi, değiştirilmiş halindeki 51/1995 sayılı Belediyeler Yasasının 92 inci ve 133 üncü

Detaylı

A S Y M ASYM GTHB-GKGM BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

A S Y M ASYM GTHB-GKGM BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI UYGULAMA KILAVUZU ANKARA ÜNİVERSİTESİ SINAV YÖNETİM MERKEZİ A S Y M ASYM GTHB-GKGM BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI UYGULAMA KILAVUZU GTHB-GKGM BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 2- Tapu 3- Çap, aplikasyon krokisi veya

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 FİZİK TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 FİZİK TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 FİZİK TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 426)

VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 426) Faaliyetlerinde seyyar EFT-POS cihazı kullananlar 1/7/2013 tarihinden itibaren yeni nesil ödeme kaydedici cihazlardan EFT-POS özellikli cihazları kullanmak zorundadırlar. Yol kenarı otopark hizmeti veren

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı 27 Haziran 2015 Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 2.Etap AltınBalta Yarışı, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 4-Değişiklik Dosyası(4 Takım)

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 4-Değişiklik Dosyası(4 Takım) SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE ) 1 İmar

Detaylı

2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanan 2014 yılında Yeni

Detaylı

BURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

BURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO BURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Görevlendirme Onayı Kurumun üst yazısı-adı

Detaylı

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, TBMM Genel

Detaylı

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ 1 2.ETAP SİTE SAKİNLERİ Kıymetli Komşularımız, Binalarımızda artık, yaşlanmaya bağlı olarak bir çok yerinde eskimeler ve yıpranmalar oluşmuştur. Sıhhi tesisat ve alt yapıda birçok sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları

Detaylı

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED)

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED) ASN Onay No : 2016/2005-TKS.3 ASN Onay Tarihi : 20/05/2016 1 1 ) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların açılması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların Kapanması

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI YGS ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (YGS) PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - MART 2017 YGS ÖNCESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER VE SINAV SİSTEMİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER YÜKSEKÖĞRETİME

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPI MALZEMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPI MALZEMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPI MALZEMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) YILLIK

Detaylı

A K A D E M İ SİRKÜLER 2013-19

A K A D E M İ SİRKÜLER 2013-19 YENİ NESİL ÖDEME KAYDEİCİ CİHAZ (YAZAR KASA) KULLANIMI HAKKINDA AÇIKLAMA Bilindiği üzene 69 ve 70 seri no'lu Katma Değer Vergisi mükelleflerinin ödeme kaydedici cihazları(yazar kasa) kullanmaları mecburiyeti

Detaylı

EK-2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ERZURUM ULAŞTIRMA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

EK-2 KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ERZURUM ULAŞTIRMA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) EK-2 SIRA NO BAŞVURUDA 1 13181 sayılı Kararname tatbikatları 2 Altyapı Proje İşleri 3 Altyapı Uygulama İşleri - 1 ay 4 Ara ve revize iş programı 5 Avan proje, uygulama proje yapım ve hazırlıkları 10.11.1984

Detaylı

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON MÜDÜRLÜĞÜ KORUMA VE GÜVENLİK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON MÜDÜRLÜĞÜ KORUMA VE GÜVENLİK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON MÜDÜRLÜĞÜ KORUMA VE GÜVENLİK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde-1 İşin Konusu : 1.1. TRT Trabzon Müdürlüğü (Trabzon Müdürlüğü hizmet binası, Trabzon-Hıdırnebi,

Detaylı

3194 SAYILI İMAR KANUNUNA GÖRE DÜZENLENMİŞ BULUNAN İMAR YÖNETMELİKLERİNE SIĞINAKLARLA İLGİLİ EK YÖNETMELİK

3194 SAYILI İMAR KANUNUNA GÖRE DÜZENLENMİŞ BULUNAN İMAR YÖNETMELİKLERİNE SIĞINAKLARLA İLGİLİ EK YÖNETMELİK Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: 3194 SAYILI İMAR KANUNUNA GÖRE DÜZENLENMİŞ BULUNAN İMAR YÖNETMELİKLERİNE SIĞINAKLARLA İLGİLİ EK YÖNETMELİK Dayandığı Kanun Numarası ve Tarihi: 3194-3.5.1985 Resmi Gazete

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. Resmi Yazı veya Dilekçe ile bildirim yapıldığında (3194 sayılı İmar Kanununun 39. ve 40.maddelerine göre; kesme yazıları

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. Resmi Yazı veya Dilekçe ile bildirim yapıldığında (3194 sayılı İmar Kanununun 39. ve 40.maddelerine göre; kesme yazıları YUNUSEMRE BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ) SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI Metruk Yapıların Yıkılması İşi Yanan Yıkılan Bina Formu Düzenlemesi BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

ÜNİVERSİTE GİRİŞİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ

ÜNİVERSİTE GİRİŞİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ÜNİVERSİTE GİRİŞİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ GÖREV/İŞ TANIMI FORMU KADRO VEYA POZİSYONUN BİRİMİ/ALT BİRİMİ Genel Sekreter Yardımcılığı/Koruma ve Güvenlik Birimi STATÜSÜ [ ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL UNVANI

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU KULÜP VE SPORCU TESCİL, LİSANS, VİZE VE TRANSFER TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM - AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu Talimatın amacı, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunun

Detaylı

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI STAJI BİLGİLENDİRME SUNUMU

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI STAJI BİLGİLENDİRME SUNUMU İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI STAJI BİLGİLENDİRME SUNUMU GENEL STAJ İLKELERİ 1. STAJLAR BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAVI SONRASI İLE SONRAKİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞINA KADAR OLAN SÜRE İÇERİSİNDE YAPILABİLİR.

Detaylı