Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: Mail:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr"

Transkript

1 EMPA GERĐ KAZANIM VE SU ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD ŞTĐ Su Arıtma Sistemleri projelendirilmesi,imalatı,satışı ve satış sonrası hizmetleri veren firmamızda saha hizmetleri konusunda çalışacak deneyimsiz Çevre Mühendisine ihtiyaç duyulmaktadır. Ankara da ikamet eden, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara Tel: Faks: Erdem SAMANCI: Mail: info@empasuaritma.com.tr Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

2 MAN-AR ÇEVRE TEKNO DAN. ĐNŞ. TAAH LTD. ŞTĐ. DENEYĐMLĐ ÇEVRE GÖREVLĐSĐ - Đş ve insan ilişkilerinde kendine güvenen - Analitik düşünebilen - Ekip çalışmasına uyumlu - Aktif araç kullanabilen - Erkek adaylarda askerlik yapmış olmak MANĐSA DA ĐKAMET EDEN Đlgililerin cv lerini tkoroglu@man-ar.com mail atmaları rica olunur. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

3 ĐZÇED ÇEVRE ENERJĐ DANIŞMANLIK ĐNŞ. SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. ÇED Yeterlilik Tebliğine göre ÇED ve Proje Tanıtım Dosyaları Hazırlanmasında görev alacak çalışma arkadaşları aranmaktadır. Mesleğinde en az 3 yıl tecrübeli, en az 3 adet ÇED Raporunun hazırlanmasında görev almış veya 3 adet Raporun İDK. sında görev almış veya 3 adet Rapora ait faaliyetin izleme kontrolünde bulunmuş veya 15 adet PTD hazırlanmasında yer almış olan 5(a) Personeli Çevre Mühendisi ve 5(b) Personeli Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun, ÇED mevzuatına hakim, ÇED ve PTD raporlarının hazırlanmasında tecrübeli, ÇED Yeterlilik Tebliğine göre 5(a) çevre mühendisi : 1 kişi ÇED Yeterlilik Tebliğine göre 5(b) Diğer meslek gurupları: 1kişi Adres: Anadolu Caddesi No:40 Tepekule İŞ Merkezi 10. Kat 1001 Bayraklı / İzmir Tel: (0232) izced@izced.com Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

4 ARTĐM GRUP Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Atıksu arıtma tesislerinin tasarım ve projelendirilme hizmetlerinde görev alacak, gerektiğinde saha çalışmalarına destek verebilecek Çevre Mühendisleri alınacaktır. Đstanbul da ikamet eden,. En az 5 yıl deneyimli,. Đngilizce bilen, Aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli olmayan,(yurtiçi ve yurtdışı) Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. info@artimgrup.com Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

5 SĐO ÇEVRE MÜHENDĐSLĐK MÜŞ.PROJE ĐNŞ.ÖZ.EĞ.TUR.KĐM.SAN. VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Antalya da ikamet eden, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, şehirler arası sürüş deneyimine sahip, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

6 Piramit Hijyen Ürünleri ve Tem. Mad. Đnş. Đhr. San. ve Tic. Ltd.Şti. Malzeme Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) hazırlayabilecek GBF sertifikasına hazırlayıcı uzman çevre mühendisi Firmamızın ürünleri için GBF hazırlayacaktır.firmaya gelmesi gerekmektedir.ücretlerinizi ile belirtiniz. Piramit Hijyen Ürünleri Tel: Faks: Kimyager Hüseyin Fikret TUNÇER : e-mađl: huseyin@prmt.com.tr Başlangıç tarihi :10/02/2015 Bitiş tarihi :28/02/2015

7 Đlan Sahibi Firma SUNSU HAVUZ KĐMYASALLARI ve EKĐPMANLARI ĐNŞ. TURZ. TĐC. EML. ĐTH.ĐHR.LTD.ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, havuz ekipman satışı, havuz arıtma sistemlerinin hazırlanması ve tekliflerinin çıkarılması kimyasal satışının yapılması müşterilerle birebir görüşme ve işlerin takibi. ALANYA da ikamet eden, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

8 TULIP Eğitim ve Danışmanlık LTD. ŞTĐ. Çevre, Deniz Kirliliği, Enerji konularında eğitim ve danışmanlık veren firmamızda, çevre danışmanlığı projelerinde ve destek olarak diğer projelerde de görev alacak Çevre Görevlisi olarak çalışan ÇEVRE MÜHENDĐSĐ aramaktayız. Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri' nin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, Çevre Danışmanlık konusunda 2 yıl deneyime sahip ve bunu belgeleyebilecek, Deniz kirliliği konusunda tecrübeli, Đstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar, Takım çalışmasına yatkın, Kantitatif ve Analitik düşünce yapısına sahip, Proaktif çalışma şeklini benimsemiş, Planlama, koordinasyon ve sonuç odaklı, Dinamik ve esnek çalışma saatlerine uyumlu, Đyi düzeyde Đngilizce bilgisine sahip(okuma,yazma,konuşma) Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. PAKSA/METROPORT,Merdivenköy Mah. G 118 Sk. No:2, A Blok K:11, D: 36, Göztepe-Đstanbul info@tulipconsultants.com,

9 Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. AKÇEV Müh. Dan. Mad. Çevre Đnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Çevre Ölçüm ve Analiz Laboratuvarımızda, Laboratuvar Müdürü olarak çalışacak Çevre Mühendisi Aranmaktadır. - 3 yıl laboratuvar tecrübesi olan, - Seyahat engeli olmayan, - Ekip çalışmasına uyumlu, analitik düşünebilen, - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, - Sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kullanabilen, - Đletişim ve temsil yeteneği kuvvetli, - Problem çözme, organizasyon, planlama ve koordinasyon yeteneğine sahip, - Erkek adaylar için askerlik problemi olmayan AKÇEV Müh. Dan. Mad. Çevre Đnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Đlgili Kişi: Zeynep KAZAN Emek Mah. Bişkek Cad. 37/5 Çankaya - ANKARA Tel: Faks: E- mail: akcevmuhendislik@gmail.com Đlgilenen adayların verilen adresine özgeçmişlerini atmaları rica olunur. Yayımlama Süresi 30 gün

10 REMONDIS SU ve ATIK SU TEKNOLOJĐLERĐ SAN. VE TĐC. A.Ş. Đşletmekte olduğumuz Tokat Erbaa Atıksu Arıtma Tesisinde Đşletme Sorumluluğu görevini yerine getirecek ve Đş geliştirme faaliyetlerinde bulunabilecek Çevre Mühendisi aranmaktadır. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun Atıksu Arıtma Tesisi Đşletmeciliği konusunda en az 3 yıl deneyimli Đş geliştirme faaliyetlerinde bulunabilecek Çevre ve Atıksu mevzuatına hakim Yönetici olarak sevk ve idare yeteneğine sahip Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Đyi derecede Đngilizce bilen Sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kullanabilen, Seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. gorkem.dincer@remondis.com.tr Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

11 İlan İlan sahibi İş Tanımı İletişim Bilgileri Çevre Mühendisi Aranıyor. CANAYDIN ÇEVRE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK İŞ GÜVENLİĞİ HİZM. İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre izin ve lisans yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. ANTALYA' da ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Diksiyonu düzgün, iletişimi kuvvetli Titiz, disiplinli ve sorumluluk sahibi, Seyahat engeli olmayan,adaylar. Adres: Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. Tiryakioğlu Apt. No: 142/7 Antalya Tel: E-posta: canaydincevre@gmail.com Alınacak personel sayısı 2 dir.

12 PAGEM GERĐ KAZANIM SAN MÜHENDĐSLĐK DAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. ÇEVRE GÖREVLĐSĐ Kemalpaşa san bölgesinde bulunan Tehlikeli ambalaj geri kazanımı ve ambalaj atıkları toplama ve ayırma lisansları bulunan tesisimizde görev yapacak deneyimli veya ilk defa bir işletmede çalışacak cevre görevlisi belgesi bulunan cevre mühendisi bir arkadaşa ihtiyacımız vardır. HALDUN ÇAĞATAY Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

13 DETAM DANIŞMANLIK EĞT.TEKN.ARŞ.MÜH.LTD.ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır.. Ankara da ikamet eden, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Tercihen ÇED Yeterlik Tebliği - 5.a maddesi kriterlerini sağlayan Aktif araç kullanabilen, İletişim kabiliyeti yüksek, Seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Sevcan KÖSE-insankaynaklari@detam.com.tr Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

14 Đlan sahibi ELĐT MÜHENDĐSLĐK ÇEVRE DAN. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Afyon ve Denizli illerinde birlikte çalışabileceğimiz Çevre iznine hakim bay/bayan elemanlar alınacaktır. -Afyon ve Denizli illeri için ayrı ayrı 2 personel -Çevre Görevlisi belgesine sahip -Diksiyonu düzgün -Aktif araç kullanabilen -Günlük seyahat engeli olmayan - Çevre Đzni konusunda deneyimli Tel: E-posta: info@elitcevre.net Adres: Etiler Mah. Adnan Menderes Bul. Yörük Đbrahim Apt. No:67/3 Muratpaşa/ANTALYA Đlgilenen arkadaşların; mail adresimize fotoğraflı cv lerini göndermeleri rica olunur.

15 Đlan sahibi Fetih Müh.Müş.Đnş. ve Tic.Ltd.Şti. Firmamız bünyesinde, atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon, içmesuyu şebeke ve isale hattı, sanat yapıları projelendirme konusunda çalışmak üzere bay Çevre Mühendisi alınacaktır. - ANKARA' da ikamet eden, - Atıksu arıtma tesisi projelendirme konusunda tecrübeli, - En az 3 yıl tecrübeli, - Diksiyonu düzgün, - Araştırmacı, yeniliklere açık, ekip çalışmasına yatkın, - AutoCad, Office programlarını iyi derecede kullanabilen adaylar. Tel: E-posta: fetihmuh@yahoo.com Adres: Dr.Mediha Eldem Sk. 56/11 Kızılay Ankara Yayımlama Süresi 60 gün

16 MĐM ÇEVRE ĐŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLĐĞĐ DANIŞMANLIK VE MÜHENDĐSLĐK LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. - Bursa da ikamet eden, - Bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, - Aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan, - MS Office-autocad programlarına ve bilgisayar kullanımına iyi derecede hakim, - Diksiyonu düzgün, Đletişim ve problem çözme becerisi yüksek, analitik düşünebilen, - Takım çalışmasına yatkın, -Çevre Mevzuatına ve uygulamalarına hakim, - e-çed ve e-izin sistemine hakim, - Mesleği ile ilgili en az 2 yıl tecrübeli Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. mimcevre@mimcevre.com 0 (224) Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

17 DÖNÜŞÜM ĐSG ÇEVRE DANIŞMANLIK Yeterlik Tebliği 5-c kapsamında PTD/ÇED raporları hazırlanması konularında görevlendirilmek üzere uzman alınacaktır. ÇED Yeterlik Tebliğine göre (5-c) personeli niteliklerine haiz, Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun, Ankara da veya Đstanbul da ikamet eden ÇED mevzuatına hakim, ÇED ve PTD raporlarının hazırlanmasında tecrübeli, Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış, Yurtiçi seyehat engeli bulunmayan, Çalışma Şekli Tam zamanlı Deneyim 5 yıl Çalışma Yeri Ankara - Türkiye Đstanbul Avrupa Yakası - Türkiye Đstanbul Anadolu Yakası - Türkiye Đstanbul - Gebze - Türkiye Đşe Alınacak Personel Sayısı: 1 cigdemkaraman@donusumisg.com Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

18 İlan Çevre Mühendisleri Aranıyor İlan sahibi UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İş Tanımı * Arıtma tesisi işletme ve koordinasyonunu yürütebilecek, * Çevre Görevlisi Belgesi ne sahip, * Çorlu'da ikamet eden, * Seyahat engeli bulunmayan, * Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak, * Ehliyetli (aktif olarak araç kullanabilen), * Sigara içmeyen, * Minimum 2 sene deneyimli, ( Erkek adayların askerlik görevini yapmış olması gerekmektedir) Alınacak Personel Sayısı 2 İletişim Bilgileri Telefon : Adres : info@ugecevre.com Đlgilenen adayların resimli cv'lerini (resimsiz cv ler değerlendirmeye alınmayacaktır) adresine göndermeleri rica olunur.

19 Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. ERENSAN GERĐ DÖNÜŞÜM AMBALAJ ATIKLARI TEM. ĐNŞ. TAAH. TURZ. SAN. VE TĐC. A.Ş. Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tesisi olarak faaliyet gösteren firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre Mühendisi personel alımı yapılacaktır. - Antalya da ikamet eden, - Çevre Görevlisi belgesine sahip, - B sınıfı ehliyet sahibi ve Aktif Sürücü Olan, - Sahada aktif olarak görev alabilecek, Seyahat engeli olmayan, - Ms Office programlarına hakim, - Yazılı ve Sözlü Đletişim becerileri yüksek adaylar. Tel: E-posta: oguzhancakir@antsandonusum.com.tr Adres: Ünsal Mh. Hurdacılar Cd. No:176 Kepez/ANTALYA Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir.

20 BORÇEV ÇEVRE DANIŞMANLIK EĞĐTĐM BELGELENDĐRME SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Çevre Danışmanlık Hizmeti Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun çevre görevlisi belgesine sahip, Çevre Danışmanlığı konusunda çalışacak, Araç ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, MS Office programlarına ve bilgisayar kullanımına iyi derecede hakim, Đnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli, iyi organize olabilen ve sonuç odaklı çalışabilen, Đzmir'de ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Đlgilenenlerin özgeçmişlerini adresine göndermeleri rica olunur. Alınacak personel sayısı:1 Tel: 0(542) E-posta: Adres: Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No:134-1 Kat:2 D:206 Konak / ĐZMĐR Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

21 POLAR ÇEVRE ĐŞ SAĞLIĞI ĐŞ GÜVENLĐĞĐ MÜHENDĐSLĐK DAN. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve Đş Güvenliği Uzmanlığı hizmetlerinin gerçekleştirilmesi işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankarada ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, En Az C Sınıfı ĐSG Uzmanlık belgesine sahip Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. polar@polarisg.net Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

22 TULIP Eğitim ve Danışmanlık LTD. ŞTĐ. Çevre, Deniz Kirliliği, Enerji konularında eğitim ve danışmanlık veren firmamızda, çevre danışmanlığı projelerinde ve destek olarak diğer projelerde de görev alacak Çevre Görevlisi olarak çalışan ÇEVRE MÜHENDĐSĐ aramaktayız. Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri' nin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, Çevre Danışmanlık konusunda 3 yıl deneyime sahip ve bunu belgeleyebilecek, Deniz kirliliği konusunda tecrübeli, Đstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar, Takım çalışmasına yatkın, Kantitatif ve Analitik düşünce yapısına sahip, Proaktif çalışma şeklini benimsemiş, Planlama, koordinasyon ve sonuç odaklı, Dinamik ve esnek çalışma saatlerine uyumlu, Đyi düzeyde Đngilizce bilgisine sahip(okuma,yazma,konuşma) Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. PAKSA/METROPORT,Merdivenköy Mah. G 118 Sk. No:2, A Blok K:11, D: 36, Göztepe-Đstanbul info@tulipconsultants.com, Đlan Yayın Süresi(Đlanın bitiş tarihi Başlangıç tarihi: Bitiş tarihi:

23 OCN ÇEVRE MÜHENDĐSLĐK DAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara'da ikamet eden, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda en az iki (2) yıl deneyimli veya bilgi sahibi, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

24 Ekonorm Çevre Đ.S.G. Ölçüm Hiz. Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Danışmanlık Birimi nde görevlendirilmek üzere Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, - En az iki yıl deneyimli, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Tel: 0 (312) info@ekonorm.com.tr Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

25 ANKAÇED ÇEVRE DAN. MÜHENDĐSLĐK PLAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Ankara da ikamet eden, ÇED sektöründe deneyimli Aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli olmayan Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. : info@ankaced.com : Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

26 BAF PROJE MÜTEAHĐTLĐK PLANLAMA ARITMA TĐC. SAN. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Arıtma projeleri, hazırlanması konusunda çalışabilecek Çevre Mühendisleri alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Arıtma projeleri hazırlanmasında deneyimli Đngilizce bilen, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. : info@bafproje.com.tr : Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

27 KILIÇLAR ÇEVRE DENETİM VE DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Kayseri de İkamet Eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Dinamik, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı, İletişim, koordinasyon, planlama ve rapor hazırlama becerisi olan, İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişimi güçlü, Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen, Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için) ÇEVRE MÜHENDİSLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Başvuru için; e-posta adresine fotoğraflı özgeçmişinizi gönderebilirsiniz. Gsm: Tel: E-posta: kiliclarmuhendislik@gmail.com Adres: Serçeönü Mah. Ahi Evran Cad. Kültür İş Merkezi Kat:2/106 Kocasinan / KAYSERİ Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

28 PROSES ÇEVRE BĐLĐMLERĐ DANIŞMANLIK MÜHENDĐSLĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamızda ÇED ve PTD hazırlaması konularında çalışacak arkadaşlar arıyoruz. Takım çalışmasına uyumlu, çalışkan ve dinamik takım arkadaşları ile daha da güçlenmek istiyoruz. Đzmit/Kocaeli nde yer alan çalışma ofisimizde görevlendirmek üzere 1 adet ÇEVRE MÜHENDĐSĐ alınacaktır. ÇED Mevzuatına hakim, ÇED ve PTD raporlarının hazırlanmasında en az 1 yıl tecrübeli, E-Çed sistemine hakim, Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, iletişim gücü yüksek, Takım çalışmasına yatkın ve proje yönetim becerisine sahip, Analitik düşünce yapısına sahip, takipçi ve çözüm odaklı, Kocaeli nde ikamet eden, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, Office, AutoCAD, Netcad programlarına hakim, Đngilizce tercih sebebi olabilir, Đlgilenen arkadaşlar özgeçmişlerini ik@prosescevre.com.tr" adresinden bize ulaştırabilirler. Adres: Alikahya Fatih Mah. Sultan Murat Cad. Manolya Apt. No:57 D:2 Đzmit/KOCAELĐ Tel: (0262) Fax: (0262) Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

29 RKR MAKĐNE ĐMALAT ĐNŞ.SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. Arıtma tesislerinin tasarımında; teklif hazırlama ve ihale hazırlık süreçlerinde görev almak, Teklif ve ihale dosyalarının hazırlanmasında aktif rol oynamak, Proje çalışmalarında, keşif ve değerlendirme süreçlerinde görev almak, Müşterilere doğru ve uygun ürün seçiminde destek olmak ve öneride bulunmak. Üretim proseslerini bilmek ve müşteri talepleri ile üretim arasında koordinasyonu sağlamak. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, Teklif hazırlama, satış, konusunda tecrübeli,sistemli Çalışma, planlama ve koordinasyon becerilerine sahip, Seyahat engeli olmayan, KOCAELĐ, GEBZE BÖLGESĐNDE ĐKAMET EDENLER,ERKEK ADXAYLAR ĐÇĐN ASKERLĐĞĐNĐ YAPMIŞ ADAYLAR TERCĐHĐMĐZDĐR. TEL : ĐLGĐLĐ : FATĐH YILMAZ ŞĐRKET ADRESĐ : S.S.MARMARA GERĐ DÖNÜŞÜMCÜLER KOOPERATĐFĐ 242.ADA BAŞAK SOKAK NO:14/A ŞEKERPINAR-KOCAELĐ Başlangıç tarihi :12,01,2015 Bitiş tarihi :12,03,2015

Başlangıç tarihi :15.01.2015

Başlangıç tarihi :15.01.2015 ANKAÇED ÇEVRE DAN. MÜHENDĐSLĐK PLAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması

Detaylı

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili,

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İlan Çevre Mühendisleri Aranıyor İlan sahibi UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İş Tanımı * Arıtma tesisi işletme ve koordinasyonunu

Detaylı

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com İlan Sahibi Firma AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş.

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere; A,B veya C sınıfı Đş Güvenliği sertifikasına sahip Çevre

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD.

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere bay/bayan Çevre Mühendisi alınacaktır. - ANKARA' da ikamet eden, -

Detaylı

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. Ankara'da ÇED, Çevre Danışmanlığı, Su Arıtma ve Madencilik sektöründe Faaliyet gösteren Firmamıza aşağıdaki özellikleri taşıyan

Detaylı

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU T.C. OSMANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.....BÖLÜMÜ Fotoğraf Form 1...PROGRAMI İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU İlgili Makama, Osmaniye Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş

Detaylı

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TR52 (KONYA ve KARAMAN) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİ İLANI Mevlana Kalkınma Ajansı

T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TR52 (KONYA ve KARAMAN) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİ İLANI Mevlana Kalkınma Ajansı T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TR52 (KONYA ve KARAMAN) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİ İLANI Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından 2009 yılı bütçesi kapsamında yürütülen mali destek

Detaylı

THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor

THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor Genel Özellikler T.C. vatandaşı. Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, en az 1

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor.

Çevre Mühendisi Aranıyor. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. CEYDA YÖNETĐM DANIŞMANLIK MAD.MÜH.. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre izin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (Değişik:RG-14/2/2014-28913) (1) Bu Yönetmeliğin amacı; yükseköğrenim

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Sayı: B.09.0.ÇED.0.10.01.00-155.01/142 28/02/2012 Konu: Çevre İzin ve Lisans Belgesi İDAMET METAL MAKİNA İNŞAAT HURDA DANIŞMANLIK TAŞIMACILIK SAN.VE TİC.LTD.Ş KISIK METAL İŞLERİ SANAYİ SİTESİ 1.CADDE NO:84

Detaylı

BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Son Başvuru Tarihi : 16 Mayıs 2016. Yayınlanma Tarihi : 05 Mayıs 2016

BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Son Başvuru Tarihi : 16 Mayıs 2016. Yayınlanma Tarihi : 05 Mayıs 2016 BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Son Başvuru Tarihi : 16 Mayıs 2016 Yayınlanma Tarihi : 05 Mayıs 2016 Genel Şartlar ve Notlar İş Tanımı ve Genel Şartlar TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN

Detaylı

ZEYTİN İŞLEME TEKNİSYENİ

ZEYTİN İŞLEME TEKNİSYENİ TANIM Zeytin mahsulünün işlenmesini, sofralık zeytin ve zeytinyağının teknolojik üretimini kimyasal ve mikrobiyolojik analizlerinin yapılarak kalitesinin belirlenmesini, sonuçların yorumlanmasını ve doğru

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YETKİ ALANI TELEFON FAKS YETKİLENDİR ME TARİHİ GEÇERLİLİK TARİHİ

Detaylı

VERGİ DENETMENİ TANIM

VERGİ DENETMENİ TANIM TANIM Vergi vermekle yükümlü şahıs ve tüzel kişilerin (vergi mükelleflerinin) vergilerini yasalara uygun olarak verip vermediklerini denetleyen kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Vergi

Detaylı

Hakkımızda. Web sitemiz aracılığı 117 üniversite ve 60 il güncel insan kaynağı veritabanı ile Türkiye genelinde hizmet verebilmekteyiz.

Hakkımızda. Web sitemiz aracılığı 117 üniversite ve 60 il güncel insan kaynağı veritabanı ile Türkiye genelinde hizmet verebilmekteyiz. Hakkımızda Üniversite Kariyer, genç insan kaynağına ihtiyacı olan firmalar ile üniversite öğrencisi veya mezunları arasında bir iş ağı oluşturmak amacıyla 2008 yılında yayın hayatına başlamıştır. Üniversite

Detaylı

Metal Kesme Teorisi (MFGE 541) Ders Detayları

Metal Kesme Teorisi (MFGE 541) Ders Detayları Metal Kesme Teorisi (MFGE 541) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Metal Kesme Teorisi MFGE 541 Her İkisi 2 2 0 3 7.5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR PROJENİN ADI : Temiz Kentim YarıĢması PROJENİN HEDEFİ : Ġçinde bulunduğumuz yüzyıl; hızlı nüfus artıģı,

Detaylı

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar Lütfen Dikkat! Bu kitapta herhangi bir şekilde adı geçen ürün, marka veya şirket isimleri sahiplerine aittir. Kitapta yer alan

Detaylı

İŞVEREN PROJE SAHİBİ PROJE TANIMI PROJE KAPSAMINDA SAĞLANAN HİZMETLER

İŞVEREN PROJE SAHİBİ PROJE TANIMI PROJE KAPSAMINDA SAĞLANAN HİZMETLER BEKAB, BOLU İLİ KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ KURMA VE İŞLETME BİRLİĞİ KÜTAHYA KATI ATIK YÖNETİMİ VE ENERJİ SAN. ve TIC. A.Ş ( ALBAYRAKLAR GRUP) BEKAB, BOLU İLİ KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ KURMA VE İŞLETME

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ Afyonkarahisar 2012 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM... 1 AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Dayanak... 1 Tanımlar...

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK İŞLETMELERİ VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK İŞLETMELERİ VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Bülent Ecevit Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Denizcilik

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 30.11.2011 FİRMA ADI: MOMENT YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: İNŞAAT DENEYİM: 7 YIL BAYINDIRLIK MEVZUATINA HAKİM. MERKEZ BÜRODA GÖREVLENDİRİLECEK AD SOYAD : ÖMER AKSOY

Detaylı

YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 24 Aralık 2010 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27795 YÖNETMELİK Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından: YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

PENGUEN ARSALARI Görükle, Bursa

PENGUEN ARSALARI Görükle, Bursa PENGUEN GIDA PENGUEN ARSALARI Görükle, Bursa PAZAR ANALİZİ EN İYİ VE EN VERİMLİ KULLANIM AMACI TESPİTİ EKONOMİK FİZİBİLİTE YATIRIM STRATEJİSİ ÇALIŞMASI Mayıs, 2013 Sunulan: Penguen Gıda San. A.Ş. İzmir

Detaylı

GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde

Detaylı

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI NO 1 HİZMETİN ADI Okulöncesi Eğitime Öğrenci Kaydının yapılması Nüfus cüzdanı fotokopisi Okul Öncesi Başvuru Formu Acil Durumlarda Başvuru Formu 4

Detaylı

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İlan İşletmeler Sorumlusu aranıyor. İlan sahibi REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İş Tanımı Arıtma Tesisi İşletmeler Sorumlusu Çevre Mühendisliği eğitimini tamamlamış, En az 5 yıl

Detaylı

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından:

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından: Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından: Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın, sınıfı,

Detaylı

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU UZMANLIK ALANI BAĞLI OLDUĞU UNVAN Teknik Hizmetler Mühendis İnşaat Mühendisi Daire Başkanı Mühendis unvanının gerektirdiği yetki ve devredilmiş olan yetkiler çerçevesinde sorumlu olduğu iş ve işlemleri

Detaylı

SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI)

SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde sanat dallarının değişim ile karşı

Detaylı

ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSİ

ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSİ TANIM İletişim sistemlerinin ve her türlü elektronik aletin tasarımı, üretim teknolojisi, çalışma ilkeleri, yapımı ve işletilmesi ile ilgili alanlarda çalışan kişidir. A- GÖREVLER Elektronik ve haberleşme

Detaylı

TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 09.10.2012 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Cihaz Taksitli M2M Kampanyası

Detaylı

TFF ULUSLARARASI ETKİNLİKLER YARATICI AJANS İHALESİ

TFF ULUSLARARASI ETKİNLİKLER YARATICI AJANS İHALESİ Ünitesi : Satın Alma Müdürlüğü Sayı : 2011/22381 Konu : TFF Uluslar arası Etkinlikler Yaratıcı Ajans İhalesi Son Başvuru tarihi: 21 Ekim 2011 Cuma günü Saat 15.00 TFF Tarafından aşağıdaki konularda hizmet

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İş Sağlığı

Detaylı

17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI

17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI 17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI GENEL SEKRETERLER TOPLANTI TUTANAĞI 1-Bilginin elektronik ortamda paylaşımı

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 YGS Üniversite Kesin Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet

Detaylı

Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu. e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008

Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu. e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008 Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008 DEĞERLENDİRME RAPORLARI 1. Değerlendirme Raporu 12 Haziran 2008 tarihli 24. Đcra Kurulu Toplantısında

Detaylı

T.C. BALIKESĠR VALĠLĠĞĠ MAHALLĠ ÇEVRE KURULU

T.C. BALIKESĠR VALĠLĠĞĠ MAHALLĠ ÇEVRE KURULU BALIKESĠR VALĠLĠĞĠ MAHALLĠ ÇEVRE KURULU Karar Tarihi : 07.11.2008 Karar No : 2008/11 Balıkesir Mahalli Çevre Kurulu; Sayın Vali Yardımcısı Sebahattin KAPUCU BaĢkanlığında, 07.11.2008 tarihinde saat 14:00da

Detaylı

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek.

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek. 2010 Mali Yılı Çalışma Programı Faliyet Raporları Personel Çalışanların daha verimli olabilmesi için özellikle halkla ilişkiler konusunda hizmetiçi eğitim çalışması programlanacaktır. Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

(24.05.2013 / 28656 R.G.)

(24.05.2013 / 28656 R.G.) İç Denetim Koordinasyon Kurulundan: (24.05.2013 / 28656 R.G.) 5018 SAYILI KAMU MALÎ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN GEÇİCİ 21 İNCİ MADDESİNİN UYGULANMASINA İLİŞKİN ESAS VE USULLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARAR

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE T.C. MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE AMAÇ: T.C. ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI STAJ ESASLARI Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik

Detaylı

Dış Ticaretin Finansmanı ve Muhasebesi (LOJ 310) Ders Detayları

Dış Ticaretin Finansmanı ve Muhasebesi (LOJ 310) Ders Detayları Dış Ticaretin Finansmanı ve Muhasebesi (LOJ 310) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Dış Ticaretin Finansmanı ve Muhasebesi LOJ 310 Bahar 3 0

Detaylı

LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 01.07.2013 tarihinden itibaren düzenlemekte olan LG Bireysel

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü üstü Programlarına 2012-2013 Öğretim yılı birinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. BAŞVURU TARİHİ VE YERİ Adayların

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç MADDE 1-

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç MADDE 1- PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (PAMUKKALE TTO) PROJE HAZIRLAMADA KAPASİTE ARTIRILMASINA YÖNELİK MENTÖRLÜK DESTEK PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE YÖNETİMİ OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı, Proje Yönetimi

Detaylı

Bu prosedürler, aşağıda belirtilen alanlarda kullanılacaktır:

Bu prosedürler, aşağıda belirtilen alanlarda kullanılacaktır: BÖLÜM 1 GİRİŞ Amaç Bu prosedürler, Alpak ın inşaat faaliyetleri esnasında; SEÇ ( Sağlık, Emniyet, Çevre ) konularında standartlar oluşturmak amacı ile meydana getirilmiştir. SEÇ yönetimine; bu sistematik

Detaylı

HAKKIMIZDA Bileşik Kauçuk hammaddesinden kauçuk malzemelerin kalıplanmasına

HAKKIMIZDA Bileşik Kauçuk hammaddesinden kauçuk malzemelerin kalıplanmasına HAKKIMIZDA Bileşik Kauçuk hammaddesinden kauçuk malzemelerin kalıplanmasına Se.Fa, 90 lı yılların başında kurulmuştur. Şirketimiz, sahip olduğu teknoloji,teknik dizayn ve üretim deneyimi ile şuanda hidrolik,otomasyon

Detaylı

T. C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI & SOSYAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ İLANI

T. C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI & SOSYAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ İLANI T. C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI & SOSYAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ İLANI Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 31.10.2011 tarihi

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEKLERİ

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEKLERİ BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEKLERİ Esra ALAGÖZ KAYA Şubat 2015 SUNUM PLANI I. KÜMELENME ANA DESTEK ALANLARI II. KÜMELENME DESTEKLERİNDE TEMEL

Detaylı

BACADER BACA İMALATÇILARI VE UYGULAYICILARI DERNEĞİ

BACADER BACA İMALATÇILARI VE UYGULAYICILARI DERNEĞİ BACADER BACA İMALATÇILARI VE UYGULAYICILARI DERNEĞİ 2006 BACADER BACA İMALATÇILARI VE UYGULAYICILARI DERNEĞİ BACADER; ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinin ayrılmaz bir parçası olan baca uygulamalarının

Detaylı

1997-2001 Lisans -B. Arch- Uludağ Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Bursa

1997-2001 Lisans -B. Arch- Uludağ Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Bursa IŞIL TALU KİŞİSEL BİLGİLER GSM : +90 532 558 5534 e-mail : isiltalu@hotmail.com Adres : Cihangir/İstanbul Doğum yeri :Ankara Doğum tarihi :24.06.1979 Medeni Durumu :Bekar EĞİTİM DURUMU 01.01.2010-.Doktora-

Detaylı

MEYEBS MESLEKİ YETERLİLİK BELGELENDİRME VE SINAV MERKEZİ LTD. ŞTİ. PERSONEL BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU

MEYEBS MESLEKİ YETERLİLİK BELGELENDİRME VE SINAV MERKEZİ LTD. ŞTİ. PERSONEL BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU Sayfa No : 1 / 5 ĠLK BELGELENDĠRME KAPSAM DARALTMA KAPSAM GENĠġLETME YENĠDEN BELGELENDĠRME KĠġĠSEL BĠLGĠLER T.C. Kimlik No: Adı Soyadı: Cep Telefonu: E-Posta Adresi: Ev Adresi: Doğum Tarihi: Ev Telefonu:

Detaylı

Halkla İlişkiler ve Organizasyon

Halkla İlişkiler ve Organizasyon Halkla İlişkiler ve Organizasyon A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı, küreselleşen dünya içinde kurum ve kuruluşlar için bir ihtiyaç olarak varlığını hissettirmektedir.

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROJE DANIŞMANLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROJE DANIŞMANLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROJE DANIŞMANLIK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU Süheyla GÜVEN İÇİNDEKİLER 1. İÇERİK 1 2. WEB VE SAP (ORION) KULLANICI YAPISI.. 2 3. 1. AŞAMA ÖĞRENCİ GİRİŞİ.3 4. 2. AŞAMA DANIŞMAN ONAYI..6 5. 3. AŞAMA

Detaylı

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ A- GÖREVLER

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ A- GÖREVLER TANIM Şirketleri müşterilere ve müşterileri şirketlere tanıtan, müşterilerle olumlu ilişkiler geliştirilmesini ve sürdürülmesini sağlamak için gerekli çalışmaları yürüten kişidir. A- GÖREVLER - Halkla

Detaylı

İşletme Gelişimi Atölye Soruları

İşletme Gelişimi Atölye Soruları İşletme Gelişimi Atölye Soruları Şemsettin Akçay Satış Pazarlama ve İnovasyon Mühendisi İşletmenizi Başarıya Götüren 50 Soru! Bir gün küçük kızımız Lara (o zaman 3.5 yaşındaydı): Baba deniz gölgesi nedir,

Detaylı

Sonsuz Enerji Sermayemizdir BĐOMAS JEOTERMAL

Sonsuz Enerji Sermayemizdir BĐOMAS JEOTERMAL Sonsuz Enerji Sermayemizdir RÜZGAR BĐOMAS JEOTERMAL prowind yenilenebilir enerji kaynaklarından enerji projelerine Türkiye de yatırım yapmak isteyen ulusal ve uluslararası yabancı şirketlere müşavirlik

Detaylı

Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci

Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci Bu döküman Teknik Acil Yardım Masası nın çalışma yöntemini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Ford Otosan Akpınar mah. Hasan Basri cad. No:2 34885 Sancaktepe - Đstanbul Telefon

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39. maddesi uyarınca, yüksek lisans tezleri ile

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39. maddesi uyarınca, yüksek lisans tezleri ile \ jy,1' y f ^. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI B.30.0.PER.0.00.00.01/01- Yüksek Lisans Tezi İle İlgili Araştırma İnceleme Hk. 1 8.08.2009*026044 ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -19 HALKLA İLİŞKİLER VE

Detaylı

ARCHİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. Sayfa 1 / 7

ARCHİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. Sayfa 1 / 7 ARCHİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 2015 Sayfa 1 / 7 10 Ocak 2016 ARCHİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ,

Detaylı

İstatiksel Analiz ve Enstrümantasyon (MFGE 312) Ders Detayları

İstatiksel Analiz ve Enstrümantasyon (MFGE 312) Ders Detayları İstatiksel Analiz ve Enstrümantasyon (MFGE 312) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati İstatiksel Analiz ve Enstrümantasyon MFGE 312 Bahar 2 2 0

Detaylı

YETERLİ VE UYGUN KİŞİ BİLGİ FORMU UYRUK HANGİ YOLLA EDİNİLDİ

YETERLİ VE UYGUN KİŞİ BİLGİ FORMU UYRUK HANGİ YOLLA EDİNİLDİ EK 4 YETERLİ VE UYGUN KİŞİ BİLGİ FORMU DEĞERLENDİRME AMACI ÖNERİLEN POZİSYON / GÖREV KURULUŞ (UBB) KİŞİSEL BİLGİLER SOYİSİM DOĞUM TARİHİ (GG/AA/YYYY) UYRUK İSİM DOĞUM YERİ (ŞEHİR VE ÜLKE) UYRUK HANGİ YOLLA

Detaylı

Destekli Proje İşletme Prosedürü

Destekli Proje İşletme Prosedürü Destekli Proje İşletme Prosedürü Teknoloji Transfer Ofisi 2015 Yazan(lar) : Tarih : İlker KÖSE TTO Direktörü Onaylayan(lar) : Tarih : Prof. Dr. Ömer Ceran Genel Sekreter V. Prof. Dr. Sabahattin Aydın Rektör

Detaylı

T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1

T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1 T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1 DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice Bu kılavuzu okuduktan dikkatle

Detaylı

Makina Mühendisleri Odası A Tipi Muayene Kuruluşu Duyuru

Makina Mühendisleri Odası A Tipi Muayene Kuruluşu Duyuru Duyuru TMMOB, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından "A" Tipi Muayene Kuruluşu olarak 17 Mayıs 2004 tarihinde basınçlı kaplar, kaldırma makinalarının periyodik kontrolleri ve gürültü, bacagazı ölçümleri

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762)

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762) EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762) 1. İdarenin; a) Adı: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü.

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 1.Sınıf Gayrisıhhî Müessese 2. Ayrıntılı adres krokisi eklenmiş Gayrisıhhî Müessese Açma Ruhsatı Başvuru Beyan Formu 3. İmar Durum Belgesi (İlçe Belediye Başkanlığından temin edilebilir -gerekli görüldüğünde

Detaylı

TASARIM VE BASIM-YAYIMCILIK TEKNİKERİ

TASARIM VE BASIM-YAYIMCILIK TEKNİKERİ TANIM Basım-yayım sektöründe her türlü materyali kullanarak, müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda, gerekli ekipmanları bir araya getirip tasarım, basım ve yayımını yapan kişidir. A-GÖREVLER - Müşteri

Detaylı

Rekabet Kurumu Başkanlığından,

Rekabet Kurumu Başkanlığından, Rekabet Kurumu Başkanlığından, REKABET KURULU KARARI Dosya Sayısı : 2014-4-43 (Muafiyet) Karar Sayısı : 14-46/848-387 Karar Tarihi : 26.11.2014 A. TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER Başkan : Prof. Dr. Nurettin

Detaylı

T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ

T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ 1. Öğrenciler, zorunlu yaz stajları 30 iş günü (1 gün=8 saat) olarak yapacaklardır. 2. Öğrenciler, Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Staj Komisyonu

Detaylı

Yeni Mali Yönetim ve Kontrol Sisteminde. İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol

Yeni Mali Yönetim ve Kontrol Sisteminde. İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Yeni Mali Yönetim ve Kontrol Sisteminde İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol İç Kontrol Tanımı İç kontrol; idarenin amaçlarına, belirlenmiş politikalara ve mevzuata uygun olarak faaliyetlerin etkili, ekonomik

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI 24.12.2012 DUYURU HİZMET ALANLARIN ÖNERİLERİNE İLİŞKİN GENEL YAZI HAKKINDA DUYURU Kurumumuzdan hizmet alan vatandaşların sunacakları

Detaylı

BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BLACKBERRY BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 01.07.2013 tarihinden itibaren düzenlemekte olan

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 28.09.2011 FİRMA ADI: FATİH ISI MÜHENDİSLİK FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: DOĞALGAZ TESİSAT DENEYİM: EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ DOĞALGAZ YETKİ BELGESİ OLAN, İÇ TESİSAT PROJESİ ÇİZEBİLEN MAKİNA

Detaylı

SU KİRLİLİĞİ KONTROLU YÖNETMELİĞİ İDARİ USULLER TEBLİĞİ

SU KİRLİLİĞİ KONTROLU YÖNETMELİĞİ İDARİ USULLER TEBLİĞİ SU KİRLİLİĞİ KONTROLU YÖNETMELİĞİ İDARİ USULLER TEBLİĞİ Resmi Gazete : 12.3.1989 tarih ve 20106 sayı Kanuni Dayanağı : 2872 S. Çevre Kanunu ile mezkur kanunda ek ve değişiklik Yapan kanun hükümlerine uygun

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ BİNGÖL TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ BİNGÖL TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ BİNGÖL TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu yönergenin amacı, Bingöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Detaylı

1.Proje nedir? Proje benzersiz bir ürünü ya da hizmeti ortaya koyabilmek için gösterilen s n rl süreli / geçici bir u ra t r.

1.Proje nedir? Proje benzersiz bir ürünü ya da hizmeti ortaya koyabilmek için gösterilen s n rl süreli / geçici bir u ra t r. Proje Döngüsü 1 1.Proje nedir? 1 Tan m Proje benzersiz bir ürünü ya da hizmeti ortaya koyabilmek için gösterilen s n rl süreli / geçici bir u ra t r. Projenin s n rl bir süre içerisinde ve s n rl para

Detaylı

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Kontenjan : 45 Puan türü : MF-4 Eğitim dili : Türkçe Hazırlık : İsteğe Bağlı Yerleşke : Konuralp Yerleşkesi Eğitim süresi : 4 Yıl Yüksek lisans/doktora

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı; mesleki ve teknik eğitim bölgeleri içindeki meslek

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı Sayı : B.13.2.SGK.0.11.06.04 / 42 5 /01/2009 Konu : Daire Başkanlıklarının Görev Dağılımı GENELGE (2009/.10.) Bilindiği üzere; Yönetim Kurulumuzun 23/05/2008 tarihli 2008/154 sayılı kararı ve Bakanlık

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde Enstitümüz Anabilim / Bilim Dallarına alınacak Doktora ve Yüksek Lisans öğrenci kontenjanları

Detaylı

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI HIZLI KLAVYE KULLANIMI (F KLAVYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI HIZLI KLAVYE KULLANIMI (F KLAVYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI HIZLI KLAVYE KULLANIMI (F KLAVYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde

Detaylı

ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Projeler ve Komisyonlar İçin Gönüllü Personel Müracaat ve Bilgi Formu

ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Projeler ve Komisyonlar İçin Gönüllü Personel Müracaat ve Bilgi Formu Formun doldurulmasına yönelik açıklama: Ayrılan alana yazı karakterini değiştirmeden istediğiniz kadar yazabilirsiniz. Tablolarda satır yeterli değilse satır ekleyebilirsiniz. 3-Forma son 2 yıl içinde

Detaylı

BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA

BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemlerinin sürdürülmesi ve iyileştirilmesi TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemleri konusunda

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları

İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS İngilizce İletişim Becerileri II ENG 102 Bahar 2 2 0 3 4 Ön Koşul

Detaylı

MADENCĠLĠK SEKTÖRÜNDE SU KĠRLĠLĠĞĠ KONTROLÜ YÖNETMELĠĞĠ UYGULAMALARI

MADENCĠLĠK SEKTÖRÜNDE SU KĠRLĠLĠĞĠ KONTROLÜ YÖNETMELĠĞĠ UYGULAMALARI TC. TEKĠRDAĞ VALĠLĠĞĠ Ġl Çevre ve Orman Müdürlüğü MADENCĠLĠK SEKTÖRÜNDE SU KĠRLĠLĠĞĠ KONTROLÜ YÖNETMELĠĞĠ UYGULAMALARI 12 OCAK 2011 MALKARA/TEKĠRDAĞ SU KĠRLĠLĠĞĠ: Yeryüzündeki sular, güneşin sağladığı

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Geleneksel Türk El Sanatları I Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (x ) Uzaktan

Detaylı

PERFORMANS KRİTERLERİNE ÖRNEKLER:

PERFORMANS KRİTERLERİNE ÖRNEKLER: KONTROL ORTAMI Standart 3: Personelin Yeterliliği ve Performansı İdareler, personelin yeterliliği ve görevleri arasındaki uyumu sağlamalı, performansın değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik önlemler

Detaylı

HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI İş Sağlığı Programı

HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI İş Sağlığı Programı HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI İş Sağlığı Programı Programa Kabul Koşulları: Yüksek Lisans: Sağlık alanında lisans düzeyinde bir Yükseköğretim kurumundan mezun olmak, Psikoloji, Sosyoloji, İşletme,İktisat

Detaylı

25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir.

25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir. Sıkça Sorulan Sorular Başvuru Başvuru ne zaman bitiyor? 25 Nisan 2016 (Saat 17:00 a kadar) Pazartesi de, postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular kabul edilecektir. Bursluluğun

Detaylı

Doç. Dr. Eyüp DEBİK 10.12.2013

Doç. Dr. Eyüp DEBİK 10.12.2013 Doç. Dr. Eyüp DEBİK 10.12.2013 Ünitelerin fiziksel yerleşimi Arıtma ünitelerinin, Bağlantı kanallarının, Yol ve park alanlarının, Yönetim binasının, Bakım ve onarım kısımları vb dikkatle ele alınmalıdır.

Detaylı