T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos İlçe Devlet Hastanesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos İlçe Devlet Hastanesi"

Transkript

1 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos İlçe Devlet Hastanesi FİYAT ARAŞTIRM ASI Patnos Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan ekteki listede cinsi ve miktarı belirtilen mal/hizmetin Yaklaşık Maliyetinin belirlenebilmesi için piyasa fiyatının tespit edilmesine ihtiyaç duyulmuştur. Uzm.Dr.Faruk K A R A N D ER E /"Vön&ifci * Fiyat Araştırması sonuçları en geç tarihine kadar Satın Alm a Müdürlüğü ne ve görevlilerine verilmesi gerekmektedir. Ağrı Patnos Devlet Hastanesi Adilcevaz Yolu Üzeri 5. Km Patnos-AĞRI Tel : Fax:

2 FİYAT ARAŞTIRMASI SIRA NO MALZEMENİN ADI MİKTARI BİRİM BİRİM FİYATI (KDV HARİÇ) TOPLAM FİYATI (KDV HARİÇ) 1 EGZERSİZ METİ 1 ADET 2 TABURE 1 ADET 3 VVALKER 1 ADET 4 TRİPOT 1 ADET 5 KOLTUK DEYNEĞİ 1 ADET 6 BASTON 1 ADET 7 KANEDYEN 1 ADET 8 KURŞUN AĞIRLIK TORBASI 1 ADET 9 PARMAK MERDİVENİ 1 ADET 10 THE RA BAND(EGZERSİZ BANDI) 1 ADET 11 TRAMPOLİN 1 ADET 12 EGZERSİZ MERDİVENİ 1 ADET 13 BOBATH REHABİLİTASYON YATAĞI 2 ADET 14 PARMAK ÇALIŞTIRMA AĞIRLIK SETİ 2 ADET 15 DENGE TAHTASI 1 ADET TOPLAM (KDV HARİÇ)

3 PATNOS DEVLET HASTANESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON ÜNİTESİ TEKN İK ŞARTNAM ELER EGZERSİZ METİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Met yerde egzersiz yapmaya uygun olmalıdır. 2. Met en az 60x 180x 1,5cm ölçülerinde olmalıdır. 3. Metler kolay temizlenebilir malzemeden üretilmiş olmalıdır. 4. Metle birlikte egzersizlerin tarif edildiği poster verilmelidir. 5. Metlerin en az iki renk seçeneği olmalıdır. Teslimat sırasında istenen renklere uygun miktarlarda teslim edilmelidir. 6. Üretim, fabrikasyon ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl ücretsiz garantiye sahip olmalıdır. TABLRE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Yüksekliği ayarlanabilir olmalıdır 2. Konfor açısından oturma yeri yumuşak malzemeden yapılmalıdır adet taburenin ayak kısmı tekerli. 20 adet taburenin ayak kısmı sabit olmalıdır 4. Yetişkin boy olmalıdır 5. Üretim, fabrikasyon ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl ücretsiz garantiye sahip olmalıdır. W ALKER TEKN İK ŞARTNAMESİ 1. Walker'm metal akşamı hafif malzemeden olmalıdır. 2. Walker m sağlamlığı ve dengesi için, ortada birleşmeyi sağlayan bağlantı boruları olmalıdır 3. Walker'm yüksekliği kişiye göre ayarlanabilir olmalıdır 4. W'alker'm uzatma/kısaltma işlemi yaylı pim mekanizması ile kolayca yapılabilmelidir. Herhangi bir cıvata yada somun açmak zorunda kalınmamalıdır 5. Walker üzerinde kullanılan tüm civatalar paslanmaz çelikten olmalıdır 6. Walker m el tutacak yerleri (elceği)ne geçirilen kılıflar yumuşak malzemeden imal edilmiş olmalıdır. Yumuşak malzeme kokmayacak özellikte olmalıdır 7. Yetişkin ve çocuk boyu olmak üzere iki adet olmalı, çocuk boyu tekerlekli walker özelliğinde olmalıdır. 8. Üretim, fabrikasyon ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl ücretsiz garantiye sahip olmalıdır.

4 1. Yürüme ve denge problemlerinde kullanılmak için tasarlanmış olmalıdır. 2. Bastonun üzerinde boy ayarı yapmaya yarayan delikleri olmalıdır. 3. Bastonun en kısa hali 76,5 cnvi, en uzun hali 94 cm'i geçmemelidir. 4. Bastonun el tutacak yerine (elceği)ne geçirilen kılıf kokmayacak özellikte yumuşak malzemeden üretilmiş olmalıdır. 5. Bastonun alt lastiği ısıya dayanıklı, ıslak zeminde kaymayacak özellikte olmalıdır. 6. Bastonun uzatma/kısaltma işlemi yaylı pim mekanizması ile kolayca yapılabilmelidir. Herhangi bir cıvata ya da somun açmak zorunda kalınmamalıdır. 7. Üretim, fabrikasyon ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl ücretsiz garantiye sahip olmalıdır. KOLTUK DEĞNEĞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Metal akşamı, sertleştirilmiş alüminyumdan olmalıdır 2. Alüminyum koltuk değneğinin sağlamlığı ve dengesi için, ortada birleşmeyi sağlayan özel borunun kanallarına iki taraftan gelen diğer borular tam yerleşmiş olmalıdır 3. Alüminyum koltuk değneği küçük, orta, büyük olarak hasta grubuna uyum için 3 boyda üretilmiş olmalıdır. 4. Alüminyum koltuk değneğinin boyları verilen ölçüler arasında ayarlanabilir olmalıdır Küçük: cm, Orta: cm, Büyük: cm 5. Alüminyum koltuk değneğinin üzerinde boy ayarı yapmaya yarayan delikleri olmalıdır 6. Alüminyum koltuk değneğinin uzatma/kısaltma işlemi yaylı pim mekanizması ile kolayca yapılabilmelidir. Herhangi bir cıvata yada somun açmak zorunda kalınmamalıdır 7. Alüminyum koltuk değneğinin koltuk altına gelen bölümü (kolçağı) ve el tutacak yerleri (elceği)ne geçirilen kılıflar yumuşak ve kokmayacak malzemeden imal edilmiş olmalıdır. 8. Alüminyum koltuk değneğinin koltuk altına gelen bölümü (kolçağı) ve el tutacak yerleri (elceği)nin altında kapolimer malzemeden üretilmiş kılıf altına yerleştirilen plastik akşamın olması gereklidir 9. Alüminyum koltuk değneğinin el tutma yeri ayarlanabilir olmalıdır 10.Alüminyum koltuk değneğinin alt lastiği vakum yapacak cinste malzemeden üretilmiş. ısıya dayanıklı, ıslak zeminde kaymayacak özellikte olmalıdır. 11.Üretim, fabrikasyon ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl ücretsiz garantiye sahip olmalıdır. BASTON TEKN İK ŞARTNAMESİ 1. Bastonun alt uzatma borusunda boy ayarı yapmaya yarayan delikleri olmalıdır 2. Bastonun en kısa hali 75 cm i, en uzun hali 9 8 'i cm gelmelidir 3. Bastonun el tutacak yerine (elceği)ne geçirilen kılıf kokmayacak özellikte yumuşak malzemeden üretilmiş olmalıdır 4. Bastonun alt lastiği, ısıya dayanıklı. ıslak zeminde kaymayacak özellikte olmalıdır 5. Bastonun uzatma/kısaltma işlemi yaylı pim mekanizması ile kolayca yapılabilmelidir. Herhangi bir cıvata ya da somun açmak zorunda kalınmamalıdır. 6. Üretim, fabrikasyon ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl ücretsiz garantiye sahip olmalıdır.

5 1. Metal akşamı sertleştirilmiş alüminyumdan olmalıdır 2. Kanadiyen tipi koltuk değneğinin üst bloğu (elcek ve kolçak bölümü) bir bütün olmalıdır 3. Kanadiyen tipi koltuk değneğinin üzerinde boy ayarı yapmaya yarayan delikleri olmalıdır 4. Kanadiyen tipi koltuk değneğinin en kısa hali 100 cm i, en uzun hali 120 cm i gelmelidir. 5. Kanadiyen tipi koltuk değneğinin alt lastiği ısıya dayanıklı. ıslak zeminde kaymayacak özellikte olmalıdır 6. Kanadiyen tipi koltuk değneğinin uzatma/kısaltma işlemi yaylı pim mekanizması ile kolayca yapılabilmelidir. Herhangi bir cıvata ya da somun açmak zorunda kalınmamalıdır 7. Üretim, fabrikasyon ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl ücretsiz garantiye sahip olmalıdır. KURŞUN AĞIRLIK TÜRBASITEKNÎK ŞARTNAMESİ 1. Kurşun ağırlık torbalan fizik tedavi kliniğinde kullanıma uygun olmalıdır 2. Kurşun ağırlık torbaları her hastanın kol ve bacağına uygulanabilmesi için ayarlı bir velkro sistemine sahip olmalıdır 3. Kurşun ağırlık torbalan çabuk deforme olmayan sağlam bir kumaşla kaplanmış olmalıdır 4. Kurşun ağırlık torbaları ölçüleri 0.5 kg 2 adet 1 kg 2 adet 1.5 kg 2 adet 2 kg 2 adet 2.5 kg adet 3 kg 2 adet 4 kg 2 adet

6 1 - Parmak merdiveni uzunluğu en az 110 cm elmalıdır. 2- Parm ak merdiveni sert ağaçtan yapılm ış, m asif yapıda ve kaliteli ağaç cilası ile cilalanm ış olmalıdır. 3- Parmak merdiveni en az 20 adet 45 derecelik açılı basam ağa sahip olmalıdır. 4- iki basam ak arası 4 cm den fazla ve 3 cm den az olm am alıdır. 5- M erdivenin eni en az 4 cm olmalıdır. 6- Merdivenin m ontajım firm a yapmalıdır. 7- Cihazın satıcısına ait T S E ve Sanayi Bakanlığı satış sonrası hizm et yeterlilik belgeleri olmalıdır. 8- C iliaz imalat ve fabrikasyon hatalarına karşı en az 2 yıl ücretsiz, 10 yıl ücreti mukabilinde servis ve yedek parça Garantili olmalıdır.

7 1) B an tlar hastaların dirençli eg zersiz ve rehabilitasyon için dizayn edilm iş olm alıdır. 2) B an dlar lateks ten olm alıdır. 3) B an tlar h ip o alerjik m alzem ed en y ap ılm ış olm alıdır. 4 ) B an tlardaki pudra oranı düşük olm alıdır. 5) B an tlar dört ay rı renkte o lm alı ve her rengin direnci fark lı olm alıdır. 6 ) E g z e rsiz ban tları esn e k ö zellik te olm alıdır. 7) E g z e rsiz ban tları a şa ğ ıd a k i 4 d e ğ işik renk ve sertlikte 30 m etre verilm elidir. 8) B an tlar % 100 u zad ığ ın d a a şa ğ ıd a değerlerde kuvvet u ygulam alıdır. 9) Sarı l,4 k g, kırm ızı l,8 k g, y e şil 2,7 k g, m av i 3,5 k g olm alıdır. 10) Ürün C E belgesin e sah ip olm alıdır. 11) ISO 9000 serisi belgelerinden ilgili olanına sahip olm alıdır.

8 1. Üzerinde zıplam aya olanak sağ la ya cak yaylı bir sistem den oluşm alıdır. 2. Dış kısmı PVC kaplı, içi sert m alzem eden oluşm alıdır. 3. Yaylı sistem, en az 30 yaydan m eydana gelm elidir. 4. Zıplam a alanı elastik olmalıdır. 5. Çapı en az 90 cm olm alıdır. 6. Yerden en az 20 cm yüksekliği olmalıdır.

9 1-Merdiven inme,çıkma,denge egzersizlerinin yapılması için uygun olmalıdır. 2-Cihaz iki bölümden oluşmalı ve birinci kısımda basamaklar en az 14 cm yüksekliğinde, az 25 cm derinliğinde en az dört basamak, ikinci kısımda ise 18 cm yüksekliğinde en az 25 cm derinliğinde en az üç basamak bulunmalıdır. 3-Merdivenin iki kısmı arasında bir platform bulunmalıdır. 4-Merdiven kenarlarında çift taraflı tutma yerleri olmalıdır.tutma yerlerinin yüksekliği Ayarlanabilir olmalıdır. 5-Merdivenin basamak yüzeyleri ahşap veya plastik malzeme ile kaplanmış olmalıdır. 6- Merdiven üretim ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantili olmalıdır.

10 1. Cihaz üzerinde egzersiz yapılabilecek şekilde dizayn edilm iş olmalıdır. 2. Cihazın platform ölçüleri en az 120x200 cm ebatlarında olmalıdır. 3. Cihazın platform unun yüksekliği en az cm arasında ayarlanabilir olmalıdır. 4 Cihazın üzeri yanm az ve leke tutm az dayanıklı bir m alzem e ile kaplanm ış olmalıdır. 5. Cihazın yüksekliğini ayarlayan sistem elektrik motorlu olmalı, bu motor bir kumanda paneli yardım ıyla kontrol edilebilm elidir. 6. Cihazın alt taşıyıcı iskeleti klinikteki diğer yardımcı aletlerin (tekerlekli sandalye, fizyoterapist sandalyesi gibi) cihaza yanaşıp hasta transferi veya eğitimi için uygun yükseklikte ve şekilde olm alıdır. 7. Kaldırm a kapasitesi en az 160 kg ağırlığındaki hastalar için de uygun olmalıdır.

11 1- Farklı renklerle belirlenmiş, farklı ağırlıkların parmaklarla kaldırılmasını sağlam ak/ çalıştırm ak için dizayn edilmiş olmalıdır. 2 - Ağırlıkların yerleştirildiği yuvaların bulunduğu kare şeklindeki platform, ahşap m alzem eden yapılm ış olmalıdır. 3 - El - göz koordinasyonu gelişimini sağlamak üzere geliştirilm iş olmalıdır. 4- Platform, yaklaşık olarak en az 30x30 cm ebadında olmalıdır. 5 - Ahşap oyuncaklarda kimyasal boya yerine sadece su bazlı boya kullanılm alıdır. 6- Boyalar ve vernikler DİN EN 71 standartlarında olup zehirli madde içermemeli, bakteri oluşumuna izin vermemeli ve çocuklar için güvende olmalıdır. 7 - Ürünler, 2 set halinde teslim edilecektir.

12 1. Denge tahtası ahşaptan üretilmiş olmalıdır. 2. Denge tahtasının üzeri kaymayı engellemek için kaymaz malzemeyle kaplanmalıdır. 3. Denge tahtasının alt kısmı kızak şeklinde olup egzersizi her iki yönde de yapabilmelidir. 4. Denge tahtası dikdörtgen olmalıdır.

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00419 SAYI : KONU: T e k lif M ektubu P İY A SA A R A Ş T IR M A T E K L İF M E K T U B U H astanem

Detaylı

AMBULASYONA YARDIMCI CİHAZLAR

AMBULASYONA YARDIMCI CİHAZLAR AMBULASYONA YARDIMCI CİHAZLAR DOÇ. DR. MEHMET KARAKOÇ Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi FTR AD. Diyarbakır 30.10.2013 1 YARDIMCI CİHAZLAR Mobilitenin sağlanması rehabilitasyonun en önemli hedeflerinden

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ne bağlı okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarında kullanılan temel donatım malzemelerinin sadece sağlık, güvenlik, kullanışlılık ve yaş grubunun

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/01/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (6) kalem Demirbaş ve Sarf Malzemesi alımı; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Yer Barları

Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Yer Barları Akrobatik Sıçratma Zemini Cimnastik Mantarları Halka Aleti Çeşitleri Paralel Aleti Çeşitleri Barfiks Aleti Çeşitleri Yer Barları Asimetrik Paralel Aleti Çeşitleri Denge Aleti Çeşitleri Tramplen Trambolin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /05/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 203205 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 7/05/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No : 2014/ 1249 İlgili Birim : DÖN.SER.AYNİYAT

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 115 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 4 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) 335.808.011 Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Detaylı

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller.

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller. RIDGID Boru Anahtarları emsali olmayan sağlamlıkları ve hizmet becerisiyle dünyaca tanınmıştır. Aşağıda resmi bulunan orijinal ağır tip boru anahtarı, ilk seferinde ve her seferinde işini doğru yaptığından

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 148 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 5 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM *Sınıf Masası

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad kütük merdiven 1 ad platform korkuluğu 1 ad metal tırmanma 1 tk bacak giydirme

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 4 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 100

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos ilçe Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos ilçe Devlet Hastanesi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ağrı ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Patnos ilçe Devlet Hastanesi KONU 8 (SEKİZ) KALEM TIBBİ SARF VE M ALZEM E ALIM İŞİ 31.05.2016

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 18.1.3.3 TARİHİ 20.05.2014 DMO KATALOG KOD NO 355349051 MED2000 / ÜRÜNE AİT RESİM Sıra No: 11 1. motor marka, model, menşei, kaldırma kuvveti (sütun

Detaylı

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Set içeriğinde yer alan tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 168 mm. çapında ve 5-4 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiştir. 2. Ana

Detaylı

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj sistemi, arabalı palanga sistemi ve tahditleri, çelik

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME MODÜLER TIRMANMA ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME MODELE AİT TEKNİK ÇİZİMLER OYUN GRUBU AKSAMLARI 24 ADET POLİETİLEN MODÜLER TIRMANMA ÜRÜNÜN AMACI Koşma, zıplama, tırmanma, denge sağlama, asılma, kuvvet uygulama

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

(FARADAY) KAFES TİPİ PARATONER TESİSATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(FARADAY) KAFES TİPİ PARATONER TESİSATI TEKNİK ŞARTNAMESİ (FARADAY) KAFES TİPİ PARATONER TESİSATI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÖN HAZIRLIK 1. İşe başlamadan önce, tesisin TS EN 62305 standardına göre Yıldırımdan Korunma Risk Analizi yapılacak, sonucuna göre; kafes sistemi

Detaylı

TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU ROBOTİK REHABİLİTASYON

TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU ROBOTİK REHABİLİTASYON MALİ HİZMETLER KURUM BAŞKAN YARDIMCILIĞI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU ROBOTİK REHABİLİTASYON BMM. Zehra YAMAN Ağustos 2015 Robotik Rehabilitasyona Genel Bakış Yetki

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz;

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz; 2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu www.lalmedikal.com www.soysalmedikalyatak.com www.havaliyatak.co Sektörünün önce firması olan lal medikal hastalarınızın evde bakımı için özel olarak ürettiğimiz hasta

Detaylı

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Tip Kitapçõğõ./- G HPK Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Kullanõm Alanlarõ Standart dizayn HPK pompalarõ, sõcak su veya kõzgõn õsõ transfer yağlarõnõn boru veya tank sistemleri ile transferinin

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI

TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog hazırlanırken doğru ve güncel bilgi vermek için her türlü çaba sarf edilmesine rağmen, katalogda olabilecek

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1

Detaylı

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46 2.0 Sabitleme noktası olarak kullanım Sayfa 44-45 Tutucu olarak kullanım Sayfa 46 40 Sistemlerde kullanılan sabitlemeler Vidalı sabitleme noktası olarak kullanım Özel uygulamalar Sayfa 47 Sayfa 48-51 41

Detaylı

S.No Mal / Hizmet Adı Miktarı Birimi Birim Fiyat Toplam Fiyat

S.No Mal / Hizmet Adı Miktarı Birimi Birim Fiyat Toplam Fiyat T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00246 I SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

H-2A Alüminyum Koltuk De ne i - Ekonomik

H-2A Alüminyum Koltuk De ne i - Ekonomik H-1 A aç Koltuk De ne i F r nlanm fl gürgenden,verniklenerek yap lan de ne in yüksekli inin ve el tutma yerinin ayar mümkündür. De nek alt na kauçuk vakumlu lastik tak lm fl olup koltukalt na gelen k sma

Detaylı

Kroze Maflas. Pens. Lam ve Lamel Pensi. Pens. Pens. Paslanmaz çelikten imal edilmifltir. Küt uçlu ve paslanmaz çelikten imal edilmifltir.

Kroze Maflas. Pens. Lam ve Lamel Pensi. Pens. Pens. Paslanmaz çelikten imal edilmifltir. Küt uçlu ve paslanmaz çelikten imal edilmifltir. Kroze Maflas Paslanmaz çelikten imal edilmifltir. 02.1221.00 OM101001 200 02.1222.00 OM101002 250 02.1223.00 OM101003 300 02.1224.00 OM101004 350 02.1225.00 OM101005 400 02.1226.00 OM101006 500 Pens Küt

Detaylı

BEDEN ÖLÇÜLÜ & SİZE ÖZEL ÖLÇÜ & PROFESYONEL & ÜRÜN TEŞHİR & GELİNLİK MANKENİ

BEDEN ÖLÇÜLÜ & SİZE ÖZEL ÖLÇÜ & PROFESYONEL & ÜRÜN TEŞHİR & GELİNLİK MANKENİ BEDEN ÖLÇÜLÜ & SİZE ÖZEL ÖLÇÜ & PROFESYONEL & ÜRÜN TEŞHİR & GELİNLİK MANKENİ Dikine iğne batabilme özelliği sayesinde en çok tercih edilen ürün çeşitidir.hafif ve kullanışlı olup uzun ömürlüdür.polyester

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

PENSELER DIN ISO 5746 TS 60/2. ! L mm 51, , DIN ISO 5749 TS 60/11. L mm L / ,

PENSELER DIN ISO 5746 TS 60/2. ! L mm 51, , DIN ISO 5749 TS 60/11. L mm L / , PENSELER PENSELER Altaş ve Carolus penseleri uygun fiyat performans oranıyla sizi etkiler ve birçok bir uygulama alanı için uygundur. Uzun ömürlülük anahtar kelimedir ve profesyonel kullanım ile Altaş

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

MEKANİK DESTEK SETİ MEKANİK DESTEKLER TAHTA DESTEKLER VİDALI DESTEK BARLARI

MEKANİK DESTEK SETİ MEKANİK DESTEKLER TAHTA DESTEKLER VİDALI DESTEK BARLARI MEKANİK DESTEK SETİ MEKANİK DESTEKLER Mekanik desteklerin boy ve uzunlukları desteklenecek yerin özelliklerine göre değişir. Uygun uzunlukta dayanaklar seçilmelidir. Bu tip desteklerin yerleştirilmeleri

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 10/02/2016 K o n u : T eklife D avet K urum lunuzun ihtiyacı olan (15) kalem İN ŞA A T V E SU M A L Z E M E S İ işi için aşağıda yazılı

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 5 Zeytinyağı

Detaylı

İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME

İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBUNA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1)GENEL BİLGİLER İKİ PLATFORMLU METAL OYUN GRUBU PERSPEKTİF GÖRÜNÜŞ PLAN OYUN GRUBU MALZEME LİSTESİ Kare Kauçuk Platform 2 Adet PE Merdiven H:100cm

Detaylı

BORU MENGENELERİ VE SEHPALARI. Model No. Sayfa. inç. mm inç. mm. Mengeneler. Boru Standları. Taşınabilir ÜÇ AYAKLI

BORU MENGENELERİ VE SEHPALARI. Model No. Sayfa. inç. mm inç. mm. Mengeneler. Boru Standları. Taşınabilir ÜÇ AYAKLI Boru Mengeneleri ve Sehpaları Geniş yelpazeye sahip borulama aksesuarları tek parça gibi çalışacak şekilde tasarlanmışlardır. Yıllarca güvenilir şekilde hizmet etmesi içi dayanıklı gövde. Mengeneler No

Detaylı

Orijinal Ağır Tip Boru Anahtarı

Orijinal Ağır Tip Boru Anahtarı Kelepçeleme lar Orijinal Ağır Boru ı Dünyanın lider boru anahtarı üreticisi RIDGID, günümüzde her uygulamaya uygun tip ve boyutta milyonlarca anahtar üretmektedir. Şu andaki tüm RIDGID anahtarlarının atası

Detaylı

Makine Pafta Kafaları için Taraklar

Makine Pafta Kafaları için Taraklar Diş Açma Boru Diş Açma Tarakları Makine Pafta Kafaları için Taraklar Universal motor makineleriyle (2, 00 Serisi, 2) standart çelik borularda diş açma için önerilir. Tarakları: Çok sert çelik borularda

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN.

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN. The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN MEDICAL PRODUCT www.lebenmann.com HASTA POZİSYON YASTIK SETİ Ürün Özellikleri asta pozisyon yastığı; hastanelerde bulunan kliniklerde, yoğun bakım

Detaylı

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR 121 TORNAVİDALAR VE ALTİKÖŞE ANAHTARLAR güçlü - kararlı - kesin - aşınmaya dayanıklı... mükemmel bir güç aktarımı ile Bunlar EDORE'nin yeni tornavida serisi Power-rip

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00165 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından aşağıda

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ SIRA NO Cinsi Kullanılacağı Birim AHŞAP KREŞ MALZEMELERİ Teknik Özellikleri Birimi Adet Fiyat Tutar 1 Bebek karyolası (0-2

Detaylı

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR 0 3 0 6 2 8 3 6 40 4 2 SAN-EL Grup bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, dekorasyon çözümlerinden, tasarım, imalat, ithalat ve uygulamaya kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Ürün kalitemizin

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar İLAN NUMARASI: İhale 2, Lot 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak kablo merdivenleri ve aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA

TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA ÇELİK TAKVİYELİ KAUÇUK KÖPRÜ GENLEŞME DERZİ TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA ARBRIDGE 01-02-03-04-05 KÖPRÜ GENLEŞME DERZİ; Avantajları Metal Olmayan Kısımlar Çok Yönlülük Kaymaya karşı koruma Düşük gürültü

Detaylı

ECERİN ALÜMİNYUM Mobilya Profil Sistemleri Kataloğu 2012

ECERİN ALÜMİNYUM Mobilya Profil Sistemleri Kataloğu 2012 ECERİN ALÜMİNYUM Mobilya Profil Sistemleri Kataloğu 2012 www.ecerinaluminyum.com 250 100 kg Ağır Ayarlı Gardrop Mekanizması 250 100 kg Heavy Adjusttable Sliding

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 202493 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/0/202 TARİHİ, SAAT

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basamaklı ara merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk Tırmanma seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

TEKLİF İSTEMEYE DAVET

TEKLİF İSTEMEYE DAVET TEKLİF İSTEMEYE DAVET İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER Adı, Adresi Telefon-Faks No Piyasa Fiyat Araştırmasını Yapan Personelin Adı, Unvanı : Karabük İl Özel İdaresi- Destek Hizmetleri Müdürlüğü : 0 370 415 1722-412

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00333 SAYI : KONU: T eklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

Ek:l. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set. Birim Fiyat Toplam Fiyat. Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 1 ADET MACİNTOSH N0:2

Ek:l. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set. Birim Fiyat Toplam Fiyat. Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 1 ADET MACİNTOSH N0:2 Ek:l 1. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set Birim Fiyat Toplam Fiyat Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 MACİNTOSH N0:2 MACİNTOSH N0:3 MACİNTOSH N0:4 HANDLE YEDEKAMPÜL PİL ŞARJ CİHAZI ÇANTA TOPLAM 1 SET

Detaylı

Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi

Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Wave 100 Wave 50 Wave 30 Wave 30 Wave 30 piyasaya çıkış yılı- 2010 Dizayn ailesi - Wave Ailesi Model amaçları: 15m uzunluğa

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/ /../201. Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik, Anti

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Profesyoneller İçin Tertemiz Mekanlar... Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Endüstriyel Temizlik Deterjanları Uluslararası Kalite Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 45 5 5 - Fax: 487 31 7 jhaleno İlgili Birim İşin Adı : 014/1313 : DÖN.SER.AYNİYAT TÜKETİM 196-TEKNİK ATÖLYE-1860-18/07/014JEKNİK

Detaylı

APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 070706 Kitap Baský Tarihi: 070706 Revizyon No: 4 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 14 15 16 17 19 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel Özellikler

Detaylı

2014 Fiyat Listesi. Selena serisinin küvet, hidromasajlı küvet ve duş tekneleri, Eczacıbaşı güvencesi ile satış noktalarında.

2014 Fiyat Listesi. Selena serisinin küvet, hidromasajlı küvet ve duş tekneleri, Eczacıbaşı güvencesi ile satış noktalarında. Fiyat Listesi Selena serisinin küvet, hidromasajlı küvet ve duş tekneleri, Eczacıbaşı güvencesi ile satış noktalarında. Selena nın farklı banyo alanlarına ve kullanımlarına uygun küvet ve duş teknesi seçeneklerinden

Detaylı

KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir.

KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir. 2017-1 KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir. BTS-510 BETA TRAVEL BTS-709 MAXWELL TRAVEL Ayarlanabilen kol yükseklik ayarı Taşıma ile ve ayrı kullanılabilme özelliği

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 3 gen platform 6 ad Rampa 3 ad çatı 100 cm ikiz kaydırak 100 cm tüp kaydırak 2 ad kütük merdiven platform korkuluğu 4 ad h 100 tırmanma basamakları 1 tk çatı

Detaylı

Ofis ve Eğitim Mobilyaları. www.akaju.com.tr

Ofis ve Eğitim Mobilyaları. www.akaju.com.tr Ofis ve Eğitim Mobilyaları KUrUmsal Umsal AKAJU Ofis ve Eğitim Mobilyaları Ofis ve eğitim mobilyaları Kurulduğu günden bugüne ofis ve eğitim mobilyaları sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamız sahip

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES EĞİTİMLİ GENÇLER HUZURLU GELECEK Projesi kapsamında Demirbaş Mobiya mal alımına SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r BUNSEN BEKSTANDI BUNSEN BEK HORTUMU ^ 3 \

laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r BUNSEN BEKSTANDI BUNSEN BEK HORTUMU ^ 3 \ 2016 BUNSEN BEKLERİ 680 laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r c in s g a z ile k u lla n ıla b ilir le r ^ 3 \ T ( p r e m iu m y ü k s e k ıs ı prinçten üretililir. Toplam uzunluğu 90 mm olduğundan

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E.13674 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Konu : Teklife Davet Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında

Detaylı

Delik Testereleri 1.11

Delik Testereleri 1.11 » DELİK TESTERELERİ Delik Testereleri. -G delik testereleri RUKO -G uçlu delik testereleri el ve sütunlu matkaplarda kullanılabilir. Sütunlu matkapları çalıştırırken sadece el ile ilerlemeyi kullanınız.

Detaylı

Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz.

Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz. 2 3 Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz. Bizim geniş bir ürün yelpazemiz içinde okul mobilyalarımızın esasları evrensel boyutta bilgi üretimini arttıracak

Detaylı

/wollexturkiye. /wollex.com.tr.

/wollexturkiye. /wollex.com.tr. Türkiye'de medikal sektörüne girdiğinden bu yana dünya çapındaki en başarılı ürünlerle beklentilere kalite ve istikrarla karşılık vererek piyasadaki liderliğini koruyan WOLLEX ürünleri Teknopor İç ve Dış

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

YENİ NESİL CAM KORKULUK SİSTEMLERİ

YENİ NESİL CAM KORKULUK SİSTEMLERİ E AL VE ET R A YENİ NESİL CA KORKULUK STELİ A Zemin Üstü Bağlantılı ELEGT Serisi C50 Elegant serisi yüksek mimari standarttaki yapıların, değerine, sağlamlığı ve estetiği ile değer katar. Alüminyum materyalden

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM 5 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR. 115 cm (Kapak 40 cm İlave 40 cm+35 cm)

MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM 5 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR. 115 cm (Kapak 40 cm İlave 40 cm+35 cm) MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM TAVSİYE EDİLEN SATIŞ FİYATI (KDV NAKLİYE HARİÇ) 55-80 Hp 4 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR TÜRKER4T 4 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR TÜRKER4T KASA UZUNLUĞU KASA GENİŞLİĞİ

Detaylı

MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51

MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51 MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI 21-33 BEKLEME KOLTUKLARI 34-40 OTURMA GRUPLARI 41-49 TABURELER & SANDALYELER 50-51 MAKAM KOLTUKLARI Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı