MEDYA NIN YÜKSELEN DEĞERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MEDYA NIN YÜKSELEN DEĞERİ"

Transkript

1 MEDYA NIN YÜKSELEN DEĞERİ

2

3 KISACA İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. İhlas Yayın Holding, 10 Temmuz 2003 tarihinde, İhlas Grubu'nun medya sektöründeki iştiraklerini tek çatı altında birleştirmek ve yönetimde etkinliği artırmak amacıyla kurulmuştur. İhlas Yayın Holding, bu misyonu doğrultusunda sahip olduğu kurumsal ilkelerini belli yöntemler dahilinde bütün iştirakleriyle paylaşmaktadır. İhlas Yayın Holding'in yazılı, görsel ve elektronik medyada büyük başarılara imza atmış olan iştirakleri, doğru haberi, yorumsuz, tarafsız ve toplumu huzursuz etmeden iletmek ilkesiyle faaliyetlerine başlamış ve istikrarlı çizgisini kurulduğu günden bugüne kadar korumuştur.

4

5 TÜRKİYE GAZETESİ (İHLAS GAZETECİLİK A.Ş.) Yayın hayatına 22 Nisan 1970 tarihinde başlayan Türkiye Gazetesi, kuruluşundan bu güne sahibi ve yayın politikası değişmemiş tek ulusal gazete olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Türkiye Gazetesi, gerçek ve doğru habercilik anlayışına sahip, basın-yayın ahlak ve ilkelerini tavizsiz uygulayan, evrensel ve çağdaş değerlere bağlı yayıncılık çizgisini benimseyen bir gazete olma özelliğini korumaktadır. İhlas Gazetecilik A.Ş. yönetiminde sağlanan sade ve aktif yapı ile hızlı karar alma ve hızla uygulama imkânını getirmiştir. İhlas Yayın Holding in yazılı medyadaki iştiraki olan Türkiye Gazetesi, tecrübeli yönetim anlayışı, istikrarlı yayın çizgisi, marka bilinirliği ve kuvvetli okuyucu tabanı ile rekabet gücü yüksek bir yayın organı olarak medya sektöründe yer almaktadır yılında başlatılan ve 2009 da tamamlanıp pekiştirilerek kurumsallığı sağlanan yeni içerik ve yeni görünüm kapsamında gazetenin sayfa düzeni ve tasarımı tamamen yenilenmiştir un, Türkiye Gazetesi nin 40. yılı olmasının sağladığı motivasyon ile alınan halka arz kararı nın son derece başarılı bir şekilde sonuçlanmış olması ve hissedarlarımıza sağladığı kazanç, İhlas Yayın Holding ve Türkiye Gazetesi nin halk nezdinde sahip olduğu güvenin en somut göstergesidir.

6

7 İHA (İHLAS HABER AJANSI A.Ş.) 1993 yılında faaliyete geçen İhlas Haber Ajansı (İHA) yazılı ve fotoğraflı haberlerle birlikte görüntülü haberleri de uydu ile abonelerine ulaştırmaktadır. Dünya çapında en önemli ajanslardan biri olan İHA, zamanında ve yerinde teknolojik yatırımlar yaparak bu konuda uluslararası rakiplerinden oldukça ileride olan, Türkiye de bu faaliyet kapsamındaki tek ajanstır. İHA, yurt içinde ve dışında, kadrolu ya da telif karşılığı çalışan 800 ü aşkın personeli, 140 bürosu, 460 kamerası ve dijital 320 fotoğraf makinesiyle, görüntülü, yazılı ve fotoğraflı haber üretmektedir. Merkezine ulaşan ve işlenen haberlerden, günde ortalama 160 görüntü, 750 haber metni ve fotoğraf, İHA abonesi olan radyo ve televizyon istasyonları ile gazetelere uydu ve internet üzerinden servis edilmektedir. Dünya çapında ajans faaliyetlerinde bulunan İHA, haberlere hızlı ulaşma, canlı yayın yapabilme, farklı ülkelerde teknik imkânlar bulundurabilme yeteneklerine sahiptir. İHA, operasyonel güç, hız ve aktivasyon açısından değerlendirildiğinde Ortadoğu nun en güçlü ajansıdır.

8

9 TGRT HABER TV A.Ş. İhlas Grubu, Türkiye Gazetesi (İhlas Gazetecilik A.Ş.) ve İHA (İhlas Haber Ajansı A.Ş.) ile dünya ve yurt gündeminde yer tutan haberleri hazırlamaktaki tecrübesini, 29 Ekim 2004 de yayın hayatına başlayan TGRT Haber e (TGRT Haber TV A.Ş.) aktarmıştır. İstikrarlı habercilik anlayışıyla, izleyicinin büyük beğenisini ve güvenini kazanan TGRT Haber, sorumluluk sahibi ve tarafsız çizgisinden ödün vermeden faaliyetlerini sürdürmektedir. Doğru, tarafsız ve gerçek haberci kimliğini yıllardır başarıyla korumakta olan TGRT Haber in ilkesini TGRT Haber yalnız haber verir cümlesi özetlemektedir. Sabah kuşağından gece yarısına kadar, saat başlarında yayınlanan haber bültenleriyle izleyiciye dünya ve Türkiye gündeminden haberler sunan TGRT Haber, bunu gerçekleştirirken Türkiye nin tüm illerinde ve dünyanın belli başlı başkentlerde büroları bulunan, da ülkemizin en büyük haber ajansı niteliğindeki İHA dan büyük destek almaktadır yılı Ağustos ayından itibaren yayınını Türksat Batı uydusu üzerinden Avrupa ya ulaştırmaya başlayan TGRT Haber, Avrupa daki Türklerin yeni haber alma kaynağı haline gelmiştir.

10

11 TGRT FM (Ayrı bir şirket olmayıp TGRT Haber TV nin bir faaliyetidir) TGRT Haber bünyesinde 4 Ekim 1993 ten itibaren programlı yayıncılık yapmaktadır. Türkiye genelinde bulunan 120 vericisi ile radyolardan; Türksat 2A uydusunun kapsadığı her yerde, dijital uydu alıcısından; ve 1998 yılından itibaren dünyanın herhangi bir bölgesinde internet üzerinden dinlenebilen TGRT FM, yarışma programlarından çocuk programlarına, kültür, sanat ve kadın programlarından spor, sohbet, magazin programlarına ve radyo tiyatrolarına kadar geniş program yelpazesi ile toplumun tüm kesimlerine hitap etmektedir. TGRT FM, haberciliği, programcılığı, klasik radyo tiyatroları ile dinleyicilerin zevkle dinlediği radyo yayıncılığı yaparak Türk milletinin gönlünde önemli bir yer edinmiştir yılında, Tüketiciler Birliği tarafından Tüketiciye Saygı Ödülü nü alan TGRT FM, en son teknolojiyi, gelişen yenilikler ile kullanmaktadır. TGRT FM, radyo yayıncılığında farklı, disiplinli, seviyeli ve düzeyli bir yere sahiptir. Dinleyicilerinde tiryakilik yapan TGRT FM in, dünyanın sınırlarını zorlayan popülerliği, Şimdilik Dünya Dinliyor sloganında bulmaktadır.

12

13 TGRT DIGITAL TV HİZMETLERİ A.Ş. (TGRT BELGESEL TV) Yayına 22 Nisan 2010 tarihinde başlayan TGRT Belgesel TV, yerlilik ilkesinden hareket eden özgün içerik yapısıyla kendini mevcut belgesel kanallarından farklı bir yerde konumlamıştır. Türksat 2A (Doğu) uydusundan yayın yapan TGRT Pazarlama TV, tüm Türkiye, Doğu Avrupa, Balkan ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Arap Yarımadası nın kuzeyine ulaşan bir yaygınlığa sahiptir.

14

15 İHLAS GELİŞİM YAYINCILIK A.Ş. Faaliyetlerini, İletişim Magazin A.Ş. ve İhlas Fuar Hizmetleri A.Ş. vasıtasıyla sürdüren İhlas Gelişim Yayıncılık A.Ş., bir çatı şirkettir. İLETİŞİM MAGAZİN GAZETECİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Şirket, 1997 yılında, Klas Mümessillik ve Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. unvanıyla İstanbul da kurulmuş; şirketin unvanı 2004 yılında İletişim Magazin Gazetecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirilmiştir. Şirket in ana faaliyet konusu; gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, mecmua çıkartmak, basmak, satmak, dağıtmak ve pazarlamaktır. Şirket in yayınlamakta olduğu dergi ve gazeteler şunlardır: Türkiye Çocuk, Toyuncak, Baby Store, Edu.Play, Tekstil Teknik, Konfeksiyon Teknik, Home Textile Exports, Contract Textile International, Home Textile Sourcing, Decor, Yemek Zevki, Beauty Turkey, Otomotiv, Automotive Exports, E-Bilişim, IT Network, Made In Turkey, Partner, HI-Tech.

16

17 İHLAS FUAR HİZMETLERİ A.Ş yılında, İhlas Fuar Hizmetleri Ticaret A.Ş. ünvanıyla İstanbul da kurulan şirket, 1996 yılından itibaren İhlas Fuar Hizmetleri A.Ş. adıyla hizmet vermektedir. Şirket in ana faaliyet konusu, yurt içinde ve yurt dışında ticaret ve tanıtım fuarları organize etmek ve konusuyla ilgili süreli yayınlar çıkarmaktır. Şirket, ilk organizasyonunu 1988 yılında Tekstil Makineleri Fuarı (Tex-Con) ile gerçekleştirmiştir. ŞİRKET İN DÜZENLEDİĞİ FUARLAR: Boru ve Ek Parçaları Fuarı, İstanbul Boya Fuarı, İzolasyon Fuarı, İstanbul Kalıp Fuarı, Matbaa Fuarı, Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı, Kompozit Fuarı... FAALİYETLERİNİ YAYINCILIK SEKTÖRÜNDE DE YÜRÜTEN İHLAS FUAR HİZMETLERİ A.Ş. İN YAYINLAMAKTA OLDUĞU DERGİLER ŞUNLARDIR: Medikal Teknik Dergisi, Matbaa Teknik Dergisi, Dijital Teknik Dergisi, Güneş Enerjisi Teknolojileri Dergisi, Yapı Malzeme Dergisi, Nalbur Teknik Dergisi, Kalıp Dergisi, Boru ve Teknolojileri Dergisi..

18

19 İHLAS İLETİŞİM A.Ş. İhlas İletişim, Mobil Sanal Operatörlük (MVNO) hizmeti sunmak amacıyla 2009 yılında kurulmuştur. Bilgi Teknolojileri Kurumu nca MVNO olarak lisanslandırılan İhlas İletişim, kendi markası olan VipCell ile hizmet vermektedir. İhlas Yayın Holding çatısı altında yer alan İhlas İletişim, Ekim 2009 da Vodafone ile uzun soluklu işbirliği anlaşması imzalamış; anlaşma çerçevesinde, ilk olarak İhlas Grubu bünyesinde çalışanlar ve aileleri dikkate alındığında 30 bin civarı kişinin GSM ve 3G hizmetlerini Vodafone dan alması, iki şirket arasında yapılan işbirliğinin önümüzdeki dönemde farklı projelerle devam ettirilmesi planlanmıştır.

20

21 ALTERNATİF MEDYA LTD. ŞTİ. Alternatif Medya, yayıncılık teknolojileri konusunda tecrübeli kadrosuyla kendine dijital yayıncılığın her şeklini hedef seçerek oluşturmuş olduğu hizmetleri, normal yayın anlayışına ek olarak, 2007 yılından itibaren muhataplarına Alternatif Medya markası altında sunmaktadır. Uzman yazılımcı kadrosu ile Alternatif Medya, yayın otomasyon teknolojileri ve digital signage destekli çözümler üreterek firmalara kurumsal televizyon kanalı imkânı da sunmaktadır. IPTV sistemleri, web yayıncılığı, kurumsal tv yayını, interaktif bilgi ekranı uygulamaları, e-katalog sisteminin bilgi ekranlarından yayınlanması gibi digital signage destekli interaktif hizmetler ve çözümlerle de bir şirketin bu alandaki tüm ihtiyacı karşılamaktadır. Alternatif Medya, Eğitim, Gıda, Perakende, Sağlık, Belediye, Teknoloji ve Finans sektörlerinde 200 e yakın noktada yayın vermeye devam etmektedir.

22

23 İHLAS HOLDİNG A.Ş., İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş., İHLAS PAZARLAMA A.Ş. Ortak Girişimi Emlak Pazarlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Bahçeşehir / Ispartakule 2. Bölge 1. kısım 548 Ada, 1. Parseldeki arsa üzerinde, imzalamış olduğu arsa karşılığı gelir paylaşımı inşaatıyla ilgili sözleşmedeki hak ve yükümlülüklerini, İhlas Holding A.Ş., İhlas Yayın Holding A.Ş., ve İhlas Pazarlama A.Ş. Ortak Girişimi ne devretmiştir. Bu projeye İhlas Yayın Holding %45 oranında ortaktır. Bizim Evler 3 olarak adlandırılan bu projede, toplam metrekare konut inşaat alanı bulunmaktadır. Firma, söz konusu arsa üzerinde arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işini ortak girişim olarak müştereken ikmal etmek için kurulmuştur. Projede, m2 konut ve ticaret inşaat alanı bulunmaktadır. 676 adet dairenin yer alacağı projenin 31 Ağustos 2010 tarihi itibariyle %12 si tamamlanmıştır. Projenin tamamının 2012 yılında bitirilmesi planlanmaktadır.

24 İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. İhlas Holding Merkez Binası 29 Ekim Caddesi No: Yenibosna İstanbul Tel: Faks: fikirevim

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.09.2015 ve 31.12.2014

Detaylı

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan ve 31.12.2014 tarihleri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Aralık

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31.03.2015 ve 31.12.2014

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic.Ltd.Şti İstmag Magazin Gazetecilik Yayıncılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic.Ltd.Şti İstmag Magazin Gazetecilik Yayıncılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31.12.2015 ve 31.12.2014

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Birinci Medya

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm ün Yol Haritası

İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm ün Yol Haritası Eğitim / Yönetim Danışmanlığı Birleşmiş Milletler Mükemmellik Ödülü Sahibi. Recipient of the United Nations Award for Excellence Sunar İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm

Detaylı

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

İHLAS YAYIN HOLDİNG 2017 FAALİYET RAPORU

İHLAS YAYIN HOLDİNG 2017 FAALİYET RAPORU İHLAS YAYIN HOLDİNG 2017 FAALİYET RAPORU İçindekiler Bir Bakışta İhlas Yayın Holding 10 Kısaca İhlas Grubu 12 İhlas Grubu nun Faaliyet Alanları 14 İhlas Yayın Holding Hakkında 18 Başlıca Finansal Göstergeler

Detaylı

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur.

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. BMTurk Hakkında Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. Toplam 100 yıllı aşkın profesyonel iş tecrübesine sahip bir ekibi birleştirmektedir. Teknoloji, turizm ve uluslararası

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Bilginin sürekli bir gelişme içinde bulunduğu ve bilgi

Detaylı

Verilen Sipariş Avansları

Verilen Sipariş Avansları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.06.2016 ve 31.12.2015

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER. HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2. Yrd.Doç.Dr. Özgür GÜLDÜ

HALKLA İLİŞKİLER. HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2. Yrd.Doç.Dr. Özgür GÜLDÜ HALKLA İLİŞKİLER HALKLA İLİŞKİLERDE FAYDALANILAN YÖNTEM ve ARAÇLAR - 2 Yüzyüze İlişkiler Yüzyüze ilişkilerde, kararların verilmesinde halktan gelen geri bildirimlerin önemli bir işlevi vardır. Bu tür ilişkilerde

Detaylı

Ticari Alacaklar Ticari Borçlar

Ticari Alacaklar Ticari Borçlar 30.09.2016 İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.09.2016

Detaylı

Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir?

Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? LİSANS BÖLÜMÜNE GEÇİŞ YAPABİLEN ÖNLİSANS PROGRAMI Donanımı Operatörlüğü Operatörlüğü ve Teknikerliği

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI 10/5/2014 Sicil No 872091/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan ALPHA ROGER PROJE İNŞAAT VE GAYRIMENKUL DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J

İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J www.isvesosyalguvenlik.com Mevzuat Bilgi Kültür - Haber Platformu İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J İŞYERİ TEHLİKE SINIFLARI LİSTESİ 18 Nisan 2014 Tarihli

Detaylı

HLAS YAYIN HOLDİNG 2011 FAAL YET RAPORU

HLAS YAYIN HOLDİNG 2011 FAAL YET RAPORU HLAS YAYIN HOLDİNG 2011 FAAL YET RAPORU 2011 Faaliyet raporumuzu App Store dan IPad ve IPhone larınıza indirebilirsiniz. çindekiler Bafll ca Finansal Göstergeler 1 Kilometre Tafllar 2 Ortakl k Yap s 3

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı .Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Ait En Son Payı (TL Ortaklı k dönemi ne Ait En Son Sermay e Payı (% Ediyor mu? (Evet/Hayı r 25.474.617,77 Doğan ler Grubu Holding Başkanı Evet 1,04 Evet Doğan Yayın Holding

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

performans programı 014 201 performans programı 02 03 performans programı 62 Ek 1 - Yılı Faaliyetleri - Maaliyetleri... 62 EK 2 - Performans Programı Süreci... 65 04 Tablo 1: Elektronik Ekipmanlar...25

Detaylı

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 2. ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 2. ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 2. ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 16 Temmuz 2012 2012 2. Çeyreğinde Kârlılıkta Güçlü Büyüme Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom,

Detaylı

İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz

İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz Çalışma alanlarımız Ormancılık Peyzaj İnşaat Mühendislik Hizmetleri KARAGÖZ ORMANCILIK PEYZAJ

Detaylı

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANI Beton Teknolojisi Demiryolu İnşaatı ve İşletmeciliği Geoteknik Hazır Beton Teknolojisi İnşaat

Detaylı

Ocak Tanıtım Dosyası

Ocak Tanıtım Dosyası Ocak Tanıtım Dosyası Hakkımızda ÖZGÜRLER GRUP LİMİTED ŞİRKETİ ÖZGÜRLER Grup, 2014 yılında Ankara da kurulmuştur. Yeni bir firma olmasıyla beraber kadromuz uzun yıllar farklı sektörlerde uzmanlaşmış personellerden

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Via Properties, bu süreci en başarılı şekilde yönetmiş ve 2014 yılını iletişimde güçlü bir şekilde sonlandırmıştır.

Via Properties, bu süreci en başarılı şekilde yönetmiş ve 2014 yılını iletişimde güçlü bir şekilde sonlandırmıştır. Via Properties, 2014 yılında var olan yatırımları ve hayata geçirdiği yeni projeleri ile başarılı bir yıl geçirdi. Türkiye de ses getiren projelere ve işbirliklerine imza atan grubumuz, Nasıl daha fazla

Detaylı

GAZETECİLİK ALANI. Bu faaliyet sonucunda gazetecilik alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz.

GAZETECİLİK ALANI. Bu faaliyet sonucunda gazetecilik alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. GAZETECİLİK ALANI AMAÇ Bu faaliyet sonucunda gazetecilik alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Gazetecilik alanı, kamuya ve özel sektöre ait kurum ve kuruluşların

Detaylı

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 1245 Mobilya ve Dekorasyon 2 9077 Ağırlama Hizmetleri 2 5368 Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir?

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? LİSANS BÖLÜMÜNE GEÇİŞ YAPABİLEN ÖNLİSANS PROGRAMI Aşçılık Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Et Endüstrisi

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Bölümlerinden Mezun Olanların Sınavsız Geçişle Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Bölümlerinden Mezun Olanların Sınavsız Geçişle Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Bölümlerinden Mezun ın Sınavsız Geçişle Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları ORTAÖĞRETİM ALANI Yaşlı Hizmetleri Anestezi/Anestezi Teknisyenliği Anestezi ve

Detaylı

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Bölümlerinden Mezun Olanların. Sınavsız Geçişle Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Bölümlerinden Mezun Olanların. Sınavsız Geçişle Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Bölümlerinden Mezun ın Sınavsız Geçişle Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları ORTAÖĞRETİM ALANI Yaşlı Hizmetleri Anestezi/Anestezi Teknisyenliği Anestezi ve

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Haziran

Detaylı

ANKET ve BİLGİ FORMU

ANKET ve BİLGİ FORMU ANKET ve BİLGİ FORMU KURUMSAL İl : İlçe : Yayın tipi : Ulusal Bölgesel Yerel Uydu Kablo Dijital Platform Ticari firma unvanı : Program adı (Logo) : Frekans/Kanal* : *Ulusal yayın yapan kuruluşlar ekli

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI. Sayı : 74 Tarihi : 14.08.2014. Konu : Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları ile Eki Çizelgede

TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI. Sayı : 74 Tarihi : 14.08.2014. Konu : Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları ile Eki Çizelgede 1216 TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI Sayı : 74 Tarihi : 14.08.2014 Konu : Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları ile Eki Çizelgede Değişiklik Yapılması Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER I-II

HALKLA İLİŞKİLER I-II Editörler Yrd.Doç.Dr. Gonca Yıldırım & Seçil Utma HALKLA İLİŞKİLER I-II Yazarlar Yrd.Doç.Dr.Gonca Yıldırım Yrd.Doç.Dr.İlker Özdemir Hasan Çiftçi Hatice Aydoğmuş Özcan Kahraman Koktürk Melis Yalçın Seçil

Detaylı

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle 2017 SONUÇ RAPORU 03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle evlenecek çiftlere rehberlik eden bir organizasyon

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ Temel Amacımız 5174 sayılı TOBB ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun 55. maddesinde belirtildiği şekilde birliğin hukuki temsili görevi Birlik Başkanı na ait olup, bu

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş.

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2009 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU www.dyh.com.tr İÇİNDEKİLER A. Doğan Yayın Holding A.Ş. Hakkında...4 B. 01.01-30.09.2008 Döneminde Önemli Gelişmeler...8 C.

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: HEDEF 1.1 HEDEF 1.2 HEDEF 1.3 HEDEF 1.4 Üyeler ile iletişim verimliliğini arttırmak Üyelerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak Üyelere danışmanlık hizmeti sunmak Lobi

Detaylı

01 Ocak 31 Aralık 2009, 2008 ve 2007 Hesap Dönemlerine Ait İlişkili Taraf Açıklamaları

01 Ocak 31 Aralık 2009, 2008 ve 2007 Hesap Dönemlerine Ait İlişkili Taraf Açıklamaları 01 Ocak 31 Aralık 2009, 2008 ve 2007 Hesap Dönemlerine Ait İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 189757/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan TİMAŞ BASIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi Telefon No Faks

Detaylı

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR ÇİZELGE

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR ÇİZELGE 1218 ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR ÇİZELGE 7 Beden Eğitimi 8 Bilişim Teknolojileri 1. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 2. Beden Eğitimi

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON

HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON HAKKIMIZDA Glassinox 2005 yılında 120 m 2 bir atölyede paslanmaz metal ürünler imalatına başladı. Bugün 4000 m 2 kapalı alanda modern ve en son teknoloji ile donatılmış tesislerinde cam kapılar, sürgülü

Detaylı

www.yerel.tv BOSS PRP GROUP kuruluşudur.

www.yerel.tv BOSS PRP GROUP kuruluşudur. Seyretmek için nedeniniz var www.yerel.tv bir BOSS PRP GROUP kuruluşudur. Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Gardenya 5 Plaza Kat: 5 Ataşehir İstanbul Tel.: +90 216 455 98 44 Faks : +90 216 548 19 72

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

YATAK ANA SANAYİ, YAN SANAYİ, MAKİNE ve EKİPMANLARI FUARI. 17 20 Nisan 2014 İstanbul Fuar Merkezi. www.sleepwellexpo.com

YATAK ANA SANAYİ, YAN SANAYİ, MAKİNE ve EKİPMANLARI FUARI. 17 20 Nisan 2014 İstanbul Fuar Merkezi. www.sleepwellexpo.com YATAK ANA SANAYİ, YAN SANAYİ, MAKİNE ve EKİPMANLARI FUARI 17 20 Nisan 2014 İstanbul Fuar Merkezi www.sleepwellexpo.com KÜNYE Fuar Adı : Resmi : Fuar Alanı : Fuar Tarihleri : Ziyaret Saatleri : Giriş Ücretleri

Detaylı

YATAK ANA SANAYİ, YAN SANAYİ, MAKİNE ve EKİPMANLARI FUARI. 17 20 Nisan 2014 İstanbul Fuar Merkezi. www.sleepwellexpo.com

YATAK ANA SANAYİ, YAN SANAYİ, MAKİNE ve EKİPMANLARI FUARI. 17 20 Nisan 2014 İstanbul Fuar Merkezi. www.sleepwellexpo.com YATAK ANA SANAYİ, YAN SANAYİ, MAKİNE ve EKİPMANLARI FUARI 17 20 Nisan 2014 İstanbul Fuar Merkezi www.sleepwellexpo.com KÜNYE Fuar Adı : Resmi : Fuar Alanı : Fuar Tarihleri : Ziyaret Saatleri : Giriş Ücretleri

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 03.06.2015 tarih ve 27 sayılı olağan Haziran ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 09.06.2015 tarih ve

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

App Store da, Google Play de... Emlak Pazarı uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

App Store da, Google Play de... Emlak Pazarı uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Emlak PAZARLAMA VE SATIŞ SEKTÖRÜNÜN En Uzun Soluklu Dergisi ARTIK DİJİTAL YAYINDA! App Store da, Google Play de... MEDYA KİTİ Emlak Pazarı nda Reklam Vermenin Faydaları 10 yılı aşkın süredir yayın hayatına

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA)

ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA) ÖZGEÇMİŞ (YÖK FORMATINDA) 1) Adı, Soyadı Ġsmail Kapan 2) Doğum Tarihi 01.04.1956 3) Unvanı Yardımcı Doç. Dr. 4) Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ġstanbul Üniversitesi 1982 Yüksek

Detaylı

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 6 Aralık 2018 Bu sene 12. si düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, Türkiye

Detaylı

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari faaliyetine başlamış ve 1990

Detaylı

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 9132 Acil Durum ve Afet Yönetimi 2 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 8.9.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik Yıl

Detaylı

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKULTE PROGRAM KURUMLARARASI YURT DIŞI 2.SNF.

Detaylı

CNR Emlak Fuarı Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Orta Doğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcıları ağırladı.

CNR Emlak Fuarı Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Orta Doğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcıları ağırladı. Fuar Sonuç Raporu Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılanan CNR Emlak 2015 Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy İstanbul da, 04-08 Kasım 2015

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK 2 MAYIS 2019 2 MAYIS 2019 YERLİLİK Stratejik Ortak Türkiye nin En Büyük ve En Köklü Odası Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını,

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2010 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2010 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2010 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU www.milliyetkurumsal.com 23 Ağustos 2010 İÇİNDEKİLER A. Doğan Gazetecilik A.Ş. Hakkında... 4-6 B. 1 Ocak-30 Haziran 2010 Döneminde

Detaylı

GÜVEN İHLAS HOLDİNG 2014 FAALİYET RAPORU

GÜVEN İHLAS HOLDİNG 2014 FAALİYET RAPORU GÜVEN İHLAS HOLDİNG 2014 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER 08 08 12 14 16 22 22 24 26 27 28 36 38 41 42 44 47 49 50 51 52 54 54 55 BİR BAKIŞTA İHLAS HOLDİNG KISACA İHLAS GRUBU İHLAS GRUBU NUN FAALİYET ALANLARI

Detaylı

Öğleden sonraki ana oturuma hoş geldiniz! Zeki Gündüz 10 Aralık 2012

Öğleden sonraki ana oturuma hoş geldiniz! Zeki Gündüz 10 Aralık 2012 Öğleden sonraki ana oturuma hoş geldiniz! Zeki Gündüz Desteğiniz için teşekkürler Türkiye olarak, bugüne kadar sizlerin desteği ve TEGV kanalıyla 2,100 ün üzerinde çocuğumuzun eğitimine katkıda bulunmaktan

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31.03.2014 ve 31.12.2013

Detaylı

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI Stratejik Amaç : SH. Bilgi İşlem Biriminin Faaliyetlerinde İyileştirmelerde Bulunmak... Yeni yönetim bilgi sistemini devreye almak ANKARA TİCARET BORSASI 204 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI..2. Web sitesinin

Detaylı

Medya Paylaşım Toplantıları 15

Medya Paylaşım Toplantıları 15 Medya Paylaşım Toplantıları 15 Gündemdeki Konular Reklam Yatırımları - Metodoloji - 2013 Reklam Yatırımları ve Analizler Gündemdeki Konular Reklamcılar Derneği 30. Yılı Reklamcılar Derneği kuruluşundan

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı