MÜLK KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜLK KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş."

Transkript

1 MÜLK KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

2

3

4

5 MÜLK KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK A.ġ. ÖZET BĠLGĠ Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Bankalar, Finans Kurumları ile diğer muhtelif kurum ve kuruluşlara gayrimenkul değerlemesi ve danışmanlığı yapmak,gayrimenkul projeleri geliştirmek amacıyla tarihinde Ankara da kurulmuştur. Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII No: 35 sayılı Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince Gayrimenkul Değerleme Hizmeti verecek Ģirketler ile bu Ģirketlerin kurulca listeye alınmalarına iliģkin esaslar hakkında tebliğ çerçevesinde değerleme hizmeti vermek üzere Ģirketimiz tarihinde Kurulca listeye alınmıģtır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun tarih ve 5231 sayılı Kararı ile ġirketimize Bankalara Gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi hizmeti yetkisi verilmiģtir. Şirketimiz bünyesinde toplam 8 SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı bulunmaktadır. SPK lisanslılarla birlikte Şirket ortakları dahil BDDK mevzuatına uygun olarak toplam 11 Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, 1 Gayrimenkul Değerleme Uzman Yrd.,1 Avukat, 1 muhasebe görevlisi, 1 operasyon görevlisi olmak üzere toplam 15 kiģi ile hizmet verilmektedir. ĠĢ Bankası ile ,Halk Bankası ile , Vakıfbank ile tarihlerinde sözleşme yapılmış olup, bu bankalarla değerleme hizmeti çalışmalarımız devam etmektedir. ġġrket ORTAKLIK YAPISI Adı Soyadı ġirketteki Ünvanı Ortaklık Payı (%) Pay Tutarı (TL) 1 M.Ali PEKTEZEL YÖN. KUR. BAġKANI ġahġn METĠN YÖN. KUR. BAġ. YRD FARUK ÖZKADER ġġrket ORTAĞI TL Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

6 MÜLK KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK A.ġ. ġirketimiz, yürürlükteki mevzuatlar çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kiģi ve kuruluģlara ait gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalar ile makine, teçhizatın yerinde tespiti ve değerlemesini yapmak, değerlerini tespit etmeye yönelik tüm raporları düzenlemek, analiz ve fizibilite çalıģmalarını sunmak ve problemli durumlarda görüģ raporu vermek amacıyla, konusunda tecrübeli uzmanlar tarafından kurulmuģtur. ĠnĢaat mühendisi, mimar,bankacı ve ekonomistlerden oluģan uzman ve teknik kadrosu ile Ankara ili ve tüm Türkiye genelinde doğru, kaliteli ve güvenilir hizmet verilmesi Ģirketimizin çalıģma prensiplerindendir. HĠZMETLERĠMĠZ KONUT, Ġġ YERĠ, BĠNA, ARSA VE ARAZĠ, TURĠSTĠK TESĠSLER, AKARYAKIT SATIġ ĠSTASYONU, PLAZALAR, Ġġ MERKEZLERĠ, ALIġVERĠġ MERKEZLERĠ, SANAYĠ TESĠSLERĠ VE FABRĠKALAR, DEPOLAR, DEVRE MÜLKLER, HER TÜRLÜ MAKĠNA VE TEÇHĠZAT, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ GAYRĠMENKULE DAYALI HAK VE FAYDALAR Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

7 MÜLK KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK A.ġ. ORGANĠZASYON TABLOSU ADI-SOYADI GÖREVİ MESLEĞİ Mehmet Ali PEKTEZEL ġahin METĠN Faruk ÖZKADER Canan METĠN Bora PEKTEZEL Yönetim Kurulu BaĢkanı Kurucu Ortak-SDU Yönetim Kurulu BaĢkan Yrd. Kurucu Ortak-SDU ġirket Ortağı Yönetim Kurulu Üyesi Kalite Güvence Sorumlusu Ġnsan Kaynakları Sorumlusu SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı Mimar Ekonomist Avukat ĠĢletme Çevre Mühendisi Mehmet YILMAZ SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı Makine Mühendisi Nilgün SORAL SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı ġehir ve Bölge Plancısı Önder YEġILGÜL SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı ĠnĢaat Mühendisi Mithat AĞGÜMÜġ H.Ġbrahim SAVAġ SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı ĠĢletme ĠnĢ Tek.-ĠĢletme Selvet URAZ Değerleme Uzmanı ĠnĢaat Mühendisi UlaĢ KÖKSAL Değerleme Uzman Yrd. ĠnĢaat Mühendisi Özlem Zinnet BÖLÜKBAġ Değerleme Uzman Yrd. ĠĢletme Sema KÖġOĞLU Muhasebe Departmanı ĠĢletme GülĢah ÇALGIN Operasyon Görevlisi Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

8 Mehmet Ali Pektezel Tel : ĠĢ tel : e-posta : malipektezel@gmail.com KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri :Ankara Medeni hali : Evli Eğitim Durumu Gazi Lisesi /Ankara ADMMA- Mimarlık ĠĢ Deneyimi KöyiĢleri Bak. YSE Gn. Mdl. Tesisler Mimarı ( Yd. Sb. Görevi) Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kayseri Ġl Müdürlüğü- ĠnĢaat ve Ġskan ġube Müdürü Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü ĠnĢaat Daire BaĢkanlığı- Yapı Malzemeleri ġube Müdürü Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü- Çorum Ġl Müdürü Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü- APK D. BġK.da Mimar Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü -ĠnĢaat ġube Müdürü Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü -Mimar-Etüd ve Proje Daire BĢk.Yrd Tarım ve Köy ĠĢleri BaĢkanlığı- Mimar Yatırım Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. -Çözüm Ortağı Emsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.- Değerleme Uzmanı-Denetmen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.- Kurucu Ortak- Yönetim Kurulu BaĢkanı- Sorumlu Değerleme Uzmanı Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

9

10

11

12

13

14 Şahin METİN Tel : ĠĢ tel : e-posta KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri : Divriği-Sivas Medeni hali : Evli Eğitim Durumu Divriği Lisesi Muğla Üniversitesi Ġktisat Bölümü ĠĢ Deneyimi Mikrolink Elektrik Elektronik Tic. Ltd. ġti. (ġirket Kurucu Ortağı) Sıemens, Enka Teknik, Erıcsson, gibi uluslararası firmaların GSM Operatörü kurulumu amacı ile taģınmaz kiralaması Domino Gayrimenkul Değerleme Ģirketinde Gayrimenkul Değerleme Uzman Yardımcısı Ankara Grup Gayrimenkul Değerleme Ģirketinde (ġirket Kurucu Ortağı) Gayrimenkul Değerleme Uzmanı tarihinden itibaren Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. nin kurucu ortağı, Yönetim Kurulu BaĢkanYardımcısı, Sorumlu Değerleme Uzmanı Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

15

16

17

18 Faruk ÖZKADER Adres: Çepni Mah.Haritacı Osman Bey Sok. No:10/8 ÇORUM Tel : e-posta :fozkader@gmail.com KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri : ÇORUM Medeni hali : EVLĠ Eğitim Durumu Çorum Anadolu Lisesi Ankara Üniversitesi Hukuk fak ĠĢ Deneyimi : Çorum Barosuna bağlı serbest Avukat olarak çalıģmakta Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değ. Ve Dan. A.ġ ġirket Ortağı Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

19 Canan METİN Tel : Ev tel : e-posta KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri Medeni hali :Zara-Sivas : Evli Eğitim Durumu Aydınlıkevler Lisesi /Ankara Çankaya Üniversitesi /Ankara ĠĢ Deneyimi Uzal Alüminyum ve PVC Ltd. ġti. Ġmalat Ģefi Gama Medikal Ltd. ġti. Muhasebe 1999 MitaĢ Muhasebe Birimi Staj AkateĢ ĠnĢaat San. Ve Tic. Ltd. ġti. Muhasebe Yrd. Ve Personel Sorumlusu Ankara Grup Gayrimenkul 2011-Halen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Yönetim Kurulu Üyesi-Kalite Güvence Sorumlusu Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

20

21 Bora PEKTEZEL Tel : ĠĢ tel : e-posta : mulkgd@gmail.com KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri : Kayseri Medeni hali : Bekar Eğitim Durumu Ankara Cumhuriyet Lisesi Cumhuriyet Üniversitesi- Çevre Mühendisliği ĠĢ Tecrübesi Altes Havuz ve Arıtım Mühendisliği Mülk Grup Gayrimenkul Değerleme Hizmetleri Ltd.ġti.-ġirket Ortağı B&C ĠĢ Güvenliği Uzmanlığı-ġirket Sahibi Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ġnsan Kaynakları Sorumlusu Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

22

23

24 Mehmet YILMAZ Tel : Ev tel : e-posta KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri Medeni hali :Tokat : Evli Eğitim Durumu G.O.P Lisesi / Tokat ĠDMMA Vatan Mühendislik Y.O. Makine Mühendisliği ĠĢ Deneyimi KöyiĢleri Bak. YSE Tokat Ġl Müdürlüğü Makine Ġkmal ġefi Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Tokat Ġl Müdürlüğü Mak.Ġkm ġb. Müdürü Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü- Tokat Ġl Müdürü Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mak.Ġkm.Dai. BĢk.lığı Makine Mühendisi Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mak.Ġkm.Dai. BĢk.lığı Teknik ġartname ġube Müdürü Tarım ve Köy ĠĢleri BaĢkanlığı ġube Müdürü Tempo Vana Pompa San. Tic. Ltd.ġti SatıĢ Yetkilisi TÜVTURK Araç Muayene Ġstasyonu Amiri 2011-Halen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Değerleme Uzmanı Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

25

26

27

28 Nilgün SORAL Adres: KiĢisel Bilgiler Çetin Emeç Bulvarı Çevreyolu Sitesi E Blok No:93/23 Çankaya-Ankara Tel : e-posta nilgunsoral@gmail.com T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri : ĠSTANBUL Medeni hali : BEKAR Eğitim Durumu Ankara Kız Lisesi / Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Mimarlık Fakültesi ġehir ve Bölge Planlama Bölümü (Diploma Tarih-No: ) SPK LİSANS NO: (Tarih: ) ĠĢ Deneyimi : 2015-Halen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Değerleme Uzmanı NET Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ ANREVA Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Denetmen (Lisans Belge No: ) T.C. BAġBAKANLIK TOPLU KONUT ĠDARESĠ BAġKANLIĞI Toplu Konut Projeleri ve AraĢtırma Daire BaĢkanlığı - Uzman Toplu konut yapılması düģünülen illerde toplu konut alanlarının tespiti yönünde mülkiyet araģtırması yapılması ve değerleme raporlarının hazırlanması, imar planlarının takibi ile projenin uygulanması sürecinde çalıģmaların yürütülmesi T.C. EMLAK BANKASI A.ġ. Ekspertiz Müdürlüğü -Uzman Toplu Konut Fonundan Kredi alan Kooperatiflerin inģaatlarının takip edilmesi ve ayrıca Ferdi konut kredileri ile ticari kredilerinin değerlendirilmesi T.C. BAġBAKANLIK TOPLU KONUT VE KAMU ORTAKLIĞI ĠDARESĠ BAġKANLIĞI Uygulama Daire BaĢkanlığı - Uzman Konut Kredisi almak üzere müracaat eden kooperatif baģvurularının incelenmesi ve kredi almayı hak eden Kooperatifler için Uygunluk Belgelerinin düzenlenerek onaylanması KEÇĠÖREN BELEDĠYE BAġKANLIĞI Ġmar ĠĢleri Müdürlüğü ġehir Plancısı ANKARA BELEDĠYESĠ ĠMAR MÜDÜRLÜĞÜ ġehir Plancısı 2981 Sayılı Gecekondu Islah Yasası çerçevesinde çalıģmaların yürütülmesi. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

29

30

31 Selvet URAZ Tel : ĠĢ tel : e-posta : serceymus@hotmail.com KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri :Denizli Medeni hali : Evli Eğitim Durumu 9 Eylül Üniversitesi ĠnĢaat Fakültesi- DENĠZLĠ ĠĢ Deneyimi T.Emlak Bankası A.ġ Ġzmir ġubesi T.Emlak Bankası A.ġ Hatay ġubesi T.Emlak Bankası A.ġ Toplu Knt.Ġst.Kont.Md T.Emlak Bankası A.ġ Ege Bölge BaĢkanlığı T.C.Ziraat Bankası A.ġ ĠnĢ.Hzm. Daire.BaĢ T.C.Ziraat Bankası Bornova Merkez ġubesi T.C.Ziraat Bankası Ġzmir 2. Bölge BaĢkanlığı Yatırım Gayrimenkul Değerleme A.ġ Halen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ Değerleme Uzmanı Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

32

33 Önder YEŞİLGÜL Adres: Etlik Caddesi, 132/13 Etlik-Keçiören/ANKARA Tel : ĠĢ tel : e-posta KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri Medeni hali :Keçiören/ANKARA : Bekar Eğitim Durumu Pursaklar Anadolu Lisesi / Ankara Pamukkale Üniversitesi /Mühendislik Fakültesi/ĠnĢaat Mühendisliği Bölümü DENĠZLĠ ĠĢ Deneyimi Halen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ Değerleme Uzmanı Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

34

35

36 ULAġ KÖKSAL İKAMET ADRESİ: Ankara E-MAİL: DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Ankara T.C. KİMLİK NO: EĞİTİM BİLGİLERİ: Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi- İnşaat Müh DEĞERLEME SEKTÖRÜNDEKİ İŞ DENEYİMİ: 2014-Halen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ ; Değerleme Uzman Yard. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

37

38 Mithat AĞGÜMÜŞ Adres: AkĢemsettin Mah. Nergiz Sokak No:31/6 Sincan/ANKARA Tel : ĠĢ tel : e-posta KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi :08/04/1982 Doğum Yeri Medeni hali :/ANKARA : Bekar Eğitim Durumu Anadolu Üniversitesi / ĠĢetme ESKĠġEHĠR ĠĢ Deneyimi Ġlke Gayrimenkul Değerleme A.ġ Zeugma Gayrimenkul Değerleme A.ġ Halen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ Değerleme Uzmanı:D Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

39

40

41 H.İBRAHİM SAVAŞ Tel : e-posta : halilibrahimsavas@yahoo.com.tr KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri :Keskin Medeni hali : Bekar Eğitim Durumu Erciyes Üni-Kayseri Meslek Yüksekokulı-ĠnĢaat Teknikerliği Anadolu Üniversitesi-ĠĢletme Fakültesi-ĠĢletme ĠĢ Deneyimi Emsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ Katıldığım çalıģmalar aģağıdaki gibidir. -Sincan Belediyesi ile TOKĠ tarafından 03/10/2011 tarihinde imzalanan protokol ile baģlatılan Ulubatlı Hasan Mahallesi ve Saraycık Mahalleleri Kentsel DönüĢüm Projesi kapsamında GÜNKA ve KAPLAN harita ortak giriģimi olarak baģlatılan çalıģmalar çerçevesinde, yaklaģık 2100 parsel üzerinde bulunan 5500 hak sahibine ait yapıların değerlenmesi ve oluģturulan yeni plana uygulanacak konutların sayısal analizlerinin yapılarak fizibilite çalıģmalarını tamamladım. Genel olarak kentsel dönüģüm kapsamında uygulanabilecek tüm çalıģmalarda bulundum. -Halkbankası, Fiansbank, Vakıfbank, T.ĠĢ Bankası, T.Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Powerwax, Türk Radyoloji Derneği, Yenimahalle Belediyesi, Captain Gıda, Mim Mühendislik, Doracam Otomotiv...gibi banka ve özel kuruluģlara konut, arsa, tarla, özel içerikli yapılar, otel, akaryakıt istasyonu, dükkan, ticarethaneler, iģyerleri, tarihi eser yapılar...vb. gayrimenkuller ile ilgili ekspertiz raporu hazırladım. - Batıkent Atlantis City 784 Daire+Eğlence Merkezi+AVM bölümlerinin inģaat süresi boyunca inģaat pursantaj(sitüasyon) tablosu hazırlanması ve değerleme iģlemlerini tamamladım Halen Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ Değerleme Uzmanı Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

42

43

44

45 Özlem Zinnet Bölükbaş Tel : e-posta : ozlem.z.kukul@gmail.com KiĢisel Bilgiler T.C. NO : Doğum Tarihi : Doğum Yeri :Ġstanbul Medeni hali : Evli Eğitim Durumu 2007 Yıldız Teknik Üniversitesi /Emlak ve Emlak yönetimi 2013 Anadolu Üniversitesi/ĠĢletme : d: ĠĢ Deneyimi 11/ /2010 Prominent Gayrimenul DanıĢmanlığı Alım&Satım, Ġstanbul- Gayrimenkul DanıĢmanlığı 09/ /2011 Sentez Gayrimenkul Değerleme A.ġ. Ġstanbul -Değerleme Uzman Yardımcısı /2013 Seak Gayrimenkul Değerleme A.ġ. Ġstanbul -Değerleme Uzman Yardımcısı 02/ /2013 Donatı Gayrimenkul Değerleme A.ġ. Ġstanbul -Değerleme Uzman Yardımcısı 09/ /2015 Boyut Gayrimenkul Eskpertiz Ve DanıĢmanlık - Çözüm Ortağı 01/2015- Mülk Kurumsal Gayrimenkul DeğerlemeDan.A.ġ. Değerleme Uzman Yardımcısı Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ.

46

47

48

49

50

51

2015 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU

2015 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU 2015 Yılı Kalite Güvence Sistemi Raporu KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK A.ġ. 2015 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Detaylı

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak, profesyonel anlayış ve 81 ilde çalışan

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4.

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4. DEĞERLEME RAPORU RAPORU TALEP EDEN : ĠĢ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Lalezade Sokak, 981 ada, 572, 629, 630 ve 631 nolu parseller 4. Levent / İSTANBUL ĠSTEK

Detaylı

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU HSBC Yatırım Menkul Değerler A.ġ. 2007 YILI FAALĠYET RAPORU 27/3/2008 ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa No I. GĠRĠġ ve ĠDARĠ FAALĠYETLER 3 1.1. KISACA HSBC YATIRIM MENKUL DEĞ. A.ġ. 3 1.2. YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI

Detaylı

KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU

KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ 1- GENEL BĠLGĠLER 01.01.2016 31.12.2016 Ġ YILLIK FAALĠYET RAPORU ġirketimiz 14.05.2010 tarihinde kurulmuģ olan Ģirketimiz: -Sermaye Piyasası

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU Tablo Tarihi: 3.6.7 (YTL) GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti AlıĢ

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU Tablo Tarihi: 31.3.7 (YTL) GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR AlıĢ

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/03/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET EMA EKSPERLİK VE VARLIK DEĞERLEME A.Ş. 1985 yılında EMA Mühendislik

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU Tablo Tarihi: 31.12.6 (YTL) GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti AlıĢ

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/06/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

YUNUSEMRE (MANİSA) TİCARET ALANI

YUNUSEMRE (MANİSA) TİCARET ALANI YUNUSEMRE (MANİSA) KEÇİLİKÖY MAHALLESİ, 2687 ADA 6 PARSEL E AİT TİCARET ALANI NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ A Ç I K L A M A R A P O R U H AZI RLAYAN DENGE PLAN ġehġr PLANLAMA OFĠSĠ Hakan ORHAN ġehir Plancısı

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti AlıĢ Tarihi AlıĢ Tarihi Portföy Toplam Port. Değ. Oranı Arsalar ve Araziler 0 0% Binalar

Detaylı

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 17:59:45

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 17:59:45 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 175945 Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. Km. Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks No. Tel 0216 325 03 72 - Fax 0216 340 69

Detaylı

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul BaĢlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2013 Yılı Olağan Genel

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

Taşınmaz Geliştirme A.B.D. Doktora. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2011

Taşınmaz Geliştirme A.B.D. Doktora. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2011 Dr. YeĢim ALĠEFENDĠOĞLU Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarım Ekonomisi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2002 Yüksek Lisans Tarım Ekonomisi Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu Özet Bilgi Maddi Duran Varlıklarımızda Yer Alan Taşınmazın Yeniden Değerlenmesi Hk. Değerleme Raporu İlgili Şirketler

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 1 GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL İLİ, GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ, KÜÇÜKKÖY MAHALLESİ 3 PAFTA, 17863 PARSEL VİAPORT VENEZIA PROJESİ -STOKTA KALAN (VİA GYO

Detaylı

B E L E D Ġ Y E L E R D E EĞĠTĠM ĠHTĠYACI ARAġTIRMASI. Ankara 2005-2006

B E L E D Ġ Y E L E R D E EĞĠTĠM ĠHTĠYACI ARAġTIRMASI. Ankara 2005-2006 B E L E D Ġ Y E L E R D E EĞĠTĠM ĠHTĠYACI ARAġTIRMASI Ankara 2005-2006 Belediyelerde Eğitim İhtiyacı Araştırması Slide 2 ARAġTIRMANIN AMACI Türkiye de Belediye Personelinin Eğitim Ġhtiyacını Belirlemek

Detaylı

HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU

HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU Mehmet Akif Aydemir Yönetim Kurulu BaĢkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ġktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245

Detaylı

YAPI MALZEMELERĠ SAN. VE TĠC. LTD.

YAPI MALZEMELERĠ SAN. VE TĠC. LTD. ĠNġAAT YAPI MALZEMELERĠ SAN. VE TĠC. LTD. ġtġ YENĠġEHĠR MAH. MĠLET CAD. MUSTAFA AKYOL SOK. BELDE Ġġ MERK. NO.3/128 PENDĠK - ĠSTANBUL TÜRKĠYE VD. PENDĠK 7330274330 YAPI MÜT. BELGE NO: 0034311472617438 TEL

Detaylı

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

Doğru tercih, doğru değer

Doğru tercih, doğru değer Doğru tercih, doğru değer Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., yerli ve yabancı bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, finansal kiralama, sigorta ve reasürans şirketleri, kamu kuruluşları,

Detaylı

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Nisan 2016 DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU) 30 EYLÜL 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ RAPORU KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Detaylı

ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ĠSTENĠLEN ÖZELLĠKLER ĠTĠBARIYLA ALINACAK PERSONEL LĠSTESĠ

ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ĠSTENĠLEN ÖZELLĠKLER ĠTĠBARIYLA ALINACAK PERSONEL LĠSTESĠ ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ĠSTENĠLEN ÖZELLĠKLER ĠTĠBARIYLA ALINACAK PERSONEL LĠSTESĠ Sıra No Unvan Adet 1 Gayrimenkul Değerleme Uzmanı 1 2 Gayrimenkul Değerleme Uzmanı 1

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ. 2013 YILI SAYIġTAY DENETĠM RAPORU

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ. 2013 YILI SAYIġTAY DENETĠM RAPORU NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 YILI SAYIġTAY DENETĠM RAPORU Eylül 2014 İÇERİK NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ 1 NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ DÖNER SERMAYE ĠġLETMESĠ 22 T.C. SAYIġTAY BAġKANLIĞI

Detaylı

2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU ATLAS GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2013 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU MAYIS 2014 Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve

Detaylı

CLS KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş. KURUMSAL TANITIM BROŞÜRÜ

CLS KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş. KURUMSAL TANITIM BROŞÜRÜ CLS KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş. KURUMSAL TANITIM BROŞÜRÜ 2014 CLS KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2010 yılında Ankara Ticaret Odası nın verdiği 16/1571-283888

Detaylı

Tecrübe Sürelerine İlişkin Lisans Görev Tablosu

Tecrübe Sürelerine İlişkin Lisans Görev Tablosu Tecrübe Sürelerine İlişkin Lisans Görev Tablosu Kurulunun tebliğlerinde sermaye piyasasında çeşitli unvan ve görevlerde çalışacak personel için çalışma koşulu olarak aranan tecrübe sürelerine ilişkin tablo

Detaylı

NEREDE, KİM TARAFINDAN?

NEREDE, KİM TARAFINDAN? NEREDE, KİM TARAFINDAN? Lokasyon EskiĢehir Yolu, 32. km de, Ballıkuyumcu Köyü, Akyatak Mevkii GeliĢtirici & Yatırımcı Proje, Ankara BüyükĢehir Belediyesi iģtiraki PortaĢ A.ġ. den satın aldığı arsalar üzerinde

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU (ESKİ ADIYLA OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN YATIRIM ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU) 30 HAZİRAN 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BOSPHORUS CİTY PROJESİ İSTANBUL/KÜÇÜKÇEKMECE HALKALI/800 ADA 4 PARSEL 29.12.2011 2011/102 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 2015 / ÖZEL-41 Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş ESENYURT İSTANBUL " 27 ADET DÜKKAN DEĞERLEME RAPORU " 1 / 29 İÇİNDEKİLER 1. Rapora ĠliĢkin Bilgiler 2. Değerleme

Detaylı

Ek-1. Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler

Ek-1. Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler Unvan ve Görevler YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili aracı kurumlar için geçerlidir.)

Detaylı

KAMUOYUNA; 3 Ocak 2017

KAMUOYUNA; 3 Ocak 2017 KAMUOYUNA; 3 Ocak 2017 Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi

Detaylı

www.vakifyatirim.com.tr

www.vakifyatirim.com.tr Sayfa No: 1 01.01.2010-30.06.2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU www.vakifyatirim.com.tr Sayfa No: 2 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA YÖNETĠM VE DENETĠM KURULU ÜYELERĠ 3 VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. ORGANĠZASYON ġemasi

Detaylı

AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00

AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00 AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00 ĠliĢkili Taraf ĠĢlemleri 1 MEHMET AKTAġ 2 NAĠLE BANUHAN YÜRÜKOĞLU Muhasebe Müdürü Genel Müdür Yardımcısı AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Amacı: Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisans

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- GÜNDEM NO 05: Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi BaĢkanlığının; 6. Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvasında dereceye girecek olan sporculara verilecek

Detaylı

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU ULUSAL MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU 19/10/2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Ulusal Standartlarının ve Ulusal Yeterliliklerin Hazırlanması Hakkında Yönetmeliğin 9/2 Maddesine

Detaylı

ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET PARSELİN DEĞERLEME RAPORU

ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET PARSELİN DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET

Detaylı

SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ, TEġKĠLAT GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ

SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ, TEġKĠLAT GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ SĠLĠVRĠ BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ, TEġKĠLAT GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Ġlke ve tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı Silivri Belediye

Detaylı

01.01.2010 31.12.2010 FAALİYET RAPORU

01.01.2010 31.12.2010 FAALİYET RAPORU 01.01.2010 31.12.2010 FAALİYET RAPORU 1 YÖNETİM KURULU RAPORU Sayın Hissedarlarımız, ġirketimizin 2010 yılı iģlemleri ile ilgili Bilânço ve Gelir Tablosunu incelemek üzere toplanan Genel Kurulumuzu oluģturan

Detaylı

TAŞINMAZ DEĞERLEME RAPORU

TAŞINMAZ DEĞERLEME RAPORU TAŞINMAZ DEĞERLEME RAPORU İSTANBUL İLİ, GÜNGÖREN İLÇESİ, GÜVEN MAHALLESİ, 18 PAFTA, 6529 PARSEL 1 ADET DAİRE * İş bu değerleme raporu SPK, BDDK mevzuatı kapsamındaki işlemlerde kullanılamaz. * Talep gereği;

Detaylı

T.C. ġirnak ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ġirnak ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ġirnak ÜNĠVERSĠTESĠ YAPI ĠġLERĠ VE TEKNĠK DAĠRE BAġKANLIĞI 2010 YILI FAALĠYET RAPORU ġirnak - 2010 ĠÇĠNDEKĠLER BĠRĠM YÖNETĠCĠ SUNUġU I- GENEL BĠLGĠLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar...

Detaylı

HAZIRLAYAN: HÜSEYİN KARADAĞ SPK LİSANSLI GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI HARİTA MÜHENDİSİ

HAZIRLAYAN: HÜSEYİN KARADAĞ SPK LİSANSLI GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI HARİTA MÜHENDİSİ KENTSEL DÖNÜŞÜM HAZIRLAYAN: HÜSEYİN KARADAĞ SPK LİSANSLI GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI HARİTA MÜHENDİSİ KENTSEL DÖNÜŞÜM Kentsel Dönüşüm Nedir? Kentsel sorunlar ve ihtiyaçlar göz önüne alınarak bir bölgenin

Detaylı

VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 01.01.2010-31.12.2010 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU www.vakifyatirim.com.tr Sayfa No: 2 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA YÖNETĠM VE DENETĠM KURULU ÜYELERĠ 3 VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. ORGANĠZASYON ġemasi

Detaylı

KADIKÖY-ACIBADEM, KOŞUYOLU MAHALLELERİ D-100 KUZEYİ REVİZYON İMAR PLANI T.T. 01.08.1997 ÖLÇEK: 1/1000

KADIKÖY-ACIBADEM, KOŞUYOLU MAHALLELERİ D-100 KUZEYİ REVİZYON İMAR PLANI T.T. 01.08.1997 ÖLÇEK: 1/1000 KADIKÖY-ACIBADEM, KOŞUYOLU MAHALLELERİ D-100 KUZEYİ REVİZYON İMAR PLANI T.T. 01.08.1997 ÖLÇEK: 1/1000 1-12.10.1987 ONANLI MEVZİİ PLAN 155 PAFTA 1083 ADA 4-116-117 PARSELLER BLOK EBATLARI BELĠRLENMĠġ OLUP

Detaylı

Oya BAYINDIR Özkan ALATAġ Sevgi Eskiocak TKBD BaĢkanı TKBD Okulu Sorumlusu Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi

Oya BAYINDIR Özkan ALATAġ Sevgi Eskiocak TKBD BaĢkanı TKBD Okulu Sorumlusu Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ (TKBD) SÜREKLĠ MESLEKĠ GELĠġĠM OKULU (SMGO) TRAKYA ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ 22-24 Ekim 2011 EDĠRNE Değerli üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından Türkiye nin

Detaylı

A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 1 A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu na, Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından 1

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

TEMEL UFRS. 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

TEMEL UFRS. 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi TEMEL UFRS 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA 09.15-09.30 Kayıt Prof. Dr. Yıldız Özerhan 9.30-10.30 Kavramsal çerçeve kapsamında

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI MART AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI MART AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI MART AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 08.03.2019-38 Belediyemiz sınırları içerisinde oturan, dar gelirli vatandaşlar için sosyal konut yapmak

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 26.08.2015-4121 AYDIN Aydın Ġli,

Detaylı

MECLĠS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ

MECLĠS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ 04/ 01/ 2012 2012 / 1 KARAR 1 : meclis toplantısında alınan 1 sayılı meclis karar suretidir. Ġlgi : a) Plan ve Proje Müdürlüğünün 30.06.2011 tarih ve M.41.6.GEB.0.34.00.00-1997 sayılı yazısı. b) Meclisimizin

Detaylı

2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu

2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu 2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu 31 Aralık 2013 İş bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 01 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bankalara

Detaylı

PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş. 2016 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 10.01.2017 Bu rapor, 01 kasım 2006 tarih 26333 tarihli T.C. Resmi Gazete de yayınlanmış Bankalara

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme

Gayrimenkul Değerleme Aktif Gayrimenkul ve DanıĢmanlık Aġ bünyesindeki Uzmanlarının DanıĢmanlığını Yaptığı Eğitim Programları: 03-04 Mart 2012 tarihlerinde TEMEL DEĞERLEME ; 10-11 Mart 2012 tarihlerinde ĠLERĠ DEĞERLEME ; 17-18

Detaylı

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 01.12.2015 TARİHLİ 264 NOLU K A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 26, ada 109, parsel 24 de kayıtlı taģınmazın bir kısmı onaylı imar

Detaylı

SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI

SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI 1. Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Meslek Kuralları (Düzey 1, Konut, Gayrimenkul) 1.1. Sermaye Piyasası Kanunu 1.2. Sermaye Piyasası ile İlgili Diğer Düzenlemeler ve

Detaylı

AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 01.11.2006 tarih 26333 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL / ÜMRANİYE / ÇAKMAK ( 29 Adet Parsel) HAZIRLAYAN ACE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Kayışdağı Cad. Ayşe Hatun

Detaylı

Zorunlu çağrıyı doğuran pay edinimlerinden önceki ortaklık yapısı Adı Soyadı/Ticaret Unvanı. Sermaye Tutarı (TL)

Zorunlu çağrıyı doğuran pay edinimlerinden önceki ortaklık yapısı Adı Soyadı/Ticaret Unvanı. Sermaye Tutarı (TL) INFOTREND B TĠPĠ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. PAYLARININ ZORUNLU ÇAĞRI YOLUYLA VBG HOLDĠNG A.ġ. TARAFINDAN DEVRALINMASINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠ FORMU 1. Çağrıya Konu ġirket e ĠliĢkin Bilgiler: a) Ticaret

Detaylı

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTAKYA TİC. İMAR A.Ş. 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTAKYA TİC. İMAR A.Ş. 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTAKYA TİC. İMAR A.Ş. 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU Ekim 2015 İÇİNDEKİLER 1. KAMU İDARESİNİN MALİ YAPISI VE MALİ TABLOLARI HAKKINDA BİLGİ... 1 2. DENETLENEN KAMU İDARESİ

Detaylı

Önerilerinize Açığız.

Önerilerinize Açığız. Önerilerinize Açığız. Odamız tarafından Fethiye de sürdürülebilir iģ yaģamı ve giriģimcilik ortamı oluģturmak amacıyla 14.06. tarihinde Üye Öneri Sistemi kurulmuģtur. Üye öneri sisteminin uygulanacağı

Detaylı

SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI

SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI 1. Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Meslek Kuralları (Düzey 1, Konut, Gayrimenkul) 1.1. Sermaye Piyasası Kanunu 1.2. Sermaye Piyasası ile İlgili Diğer Düzenlemeler ve

Detaylı

TOPLANTIDA BULUNANLAR

TOPLANTIDA BULUNANLAR 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20 ve 21. maddeleri hükümlerine uyularak, Edirne Belediye Meclisinin 2015 dönemine ait 07.01.2015 ÇarĢamba günü saat 14.00 te Belediye Meclis Salonunda yapmıģ olduğu Ocak

Detaylı

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ.

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. SERMAYE PĠYASASI KURULU SERĠ: IV, NO: 56 SAYILI TEBLĠĞĠ NĠN 1.3 GENEL KURULA KATILIM HAKKI BAġLIKLI MADDESĠ GEREĞĠNCE YAPILAN DUYURUDUR. a) Açıklamanın yapılacağı tarih itibariyle

Detaylı

MECLĠS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 03/ 11/ 2010 2010 / 196. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat

MECLĠS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 03/ 11/ 2010 2010 / 196. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat 03/ 11/ 2010 2010 / 196 KARAR 196 : 15:00 de yapılan meclis toplantısında alınan 196 sayılı meclis kararı. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğü nün 14/ 09/ 2010 tarih ve M.41.6.GEB.0.17602 sayılı yazısı.

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ. DAYANAK SÖZLEġME. MÜġTERĠ NO : 442 RAPOR NO : 2010/4024

DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ. DAYANAK SÖZLEġME. MÜġTERĠ NO : 442 RAPOR NO : 2010/4024 DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN : Y & Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Barbaros Beldesi, Hürriyet Mah., Ferhat Turan Sok. Tavanlı ÇeĢme Mevkii. 5

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

TOPLANTIDA BULUNANLAR

TOPLANTIDA BULUNANLAR 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20 ve 21. maddeleri hükümlerine uyularak, Edirne Belediye Meclisinin 2015 dönemine ait 02.09.2015 ÇarĢamba günü saat 14.00 te Belediye Meclis Salonunda yapmıģ olduğu Eylül

Detaylı

Rapor Sayısı : YMM 06100260-990/2014-20 Rapor Ekleri : 1. YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK SENDĠKA MALĠ TABLOLARININ DENETĠM RAPORU

Rapor Sayısı : YMM 06100260-990/2014-20 Rapor Ekleri : 1. YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK SENDĠKA MALĠ TABLOLARININ DENETĠM RAPORU Rapor Sayısı : YMM 06100260-990/2014-20 Rapor Ekleri : 1 Ankara,10.12.2014 YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRLĠK SENDĠKA MALĠ TABLOLARININ DENETĠM RAPORU TASDĠKĠ YAPAN Adı Soyadı : A.Kemal KASAPOĞLU YEMĠNLĠ MALĠ MÜġAVĠRĠN

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜSKÜDAR İLÇESİ, BULGURLU MAHALLESİ, 73 PAFTA, 1083 ADA, 68 PARSEL AKASYA KENT ETABI ARALIK 2015 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE

Detaylı

ARVES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

ARVES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Tarih: 11.04.2016 Sayı:ARV1600137 Konu: Kalite Güvence Sistemi Raporu ARVES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU BANKACILIK DÜZENLEME VE

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE / HARMONİ

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE / HARMONİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE 29.12.2011 2011/400-98 HARMONİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. lbsl m UKAS 003 HARMONİ

Detaylı

19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: Fax: E- Posta:

19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: Fax: E- Posta: 19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye

Detaylı

SAHA UYGULAMALI TEMEL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME EĞĠTĠMĠ

SAHA UYGULAMALI TEMEL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME EĞĠTĠMĠ EĞĠTĠMĠN AMACI SAHA UYGULAMALI TEMEL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME EĞĠTĠMĠ Gayrimenkul değerleme işine başlamak isteyen kişilerin, işe başladıkları ilk günden itibaren tek başlarına rapor hazırlayabilir hale gelmelerini

Detaylı

01.01.2011-31.12.2011 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU

01.01.2011-31.12.2011 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 01.01.2011-31.12.2011 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU www.vakifyatirim.com.tr Sayfa No: 2 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA YÖNETĠM VE DENETĠM KURULU ÜYELERĠ 3 VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. ORGANĠZASYON ġemasi

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI

ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI 29 / 06 / 2015 ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme

Detaylı

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. İstanbul,

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. İstanbul, LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU İstanbul, 11.02.2016 Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve 26333

Detaylı

2014 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU

2014 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU EPOS GAYRĠMENKUL DANIġMANLIK VE DEĞERLEME A.ġ. 2014 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU 25 MART 2015 Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEġLĠ PARK GARDENYA SĠTESĠ 2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE SİTE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Bağcılar Ġlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/ 01 / 2010 tarih ve 71/45 sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/ 01 / 2010 tarih ve 71/45 sayılı yazısı. 05/ 02/ 2010 2010 / 34 meclis toplantısında alınan 34 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 34: Ġlgi : Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/ 01 / 2010 tarih ve 71/45 sayılı yazısı. 5393 Sayılı Kanununun

Detaylı

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA

NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN 20.01.2011 TARIHINDE ONAYLANAN 26.01.2011 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı