PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY"

Transkript

1 PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

2 UKM-PROVIDENT GENEL TEMİZLİKTE TEMEL KURALLAR VE ÜRÜN UYGULAMALARI

3

4 UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu gerçekleşen şirketimiz, 15 yıldır misyonunu iyi bir kimya firması olmak yolunda tamamlamak adına bilinçli ve sistematik bir gelişim göstermiştir. ISO 9000 standartlarında d üretim ve pazarlama faaliyetlerini l i i sürdürmektedir. di Şirketimiz bugün mutlu, geleceği gören, hedefleri belirli olan kıymetli kadrosuyla imalatını ve pazarlama organizasyonunu gerçekleştirmektedir. UKM ürün grupları; Tekstil Kimyasalları, CIP Grubu Gıda Kimyasalları, Havuz Kimyasalları (DONA POOL), Hijyen ve Dezenfeksiyon Kimyasalları (PROVIDENT) ve Marin Kimyasalları ile 5 grup kimyasal imalatımız mevcuttur. Ayrıca temizlik araç-gereç ve aparatları imalatımız, Türkiye de ilki başarmış bir gruptur yılı itibariyle Bodrum Şubemiz z UKM satış ş organizasyonuna dahil edilmiştir. ş Bodrum Şubemiz sadece bulunduğu yarımada için değil, tüm EGE BÖLGESİ NDE faaliyetini sürdürmek üzere kurulmuştur. Ege Bölgesinde 2005 yılında faaliyete açılan Tekstil Yıkama Fabrikamız, EGE TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI olarak otel, tatil köyü tekstilinin günlük olarak kullanıma hazırlanması ve dezenfeksiyonu işlemleriyle turizme hizmet etmektedir yılı itibariyle Akdeniz Bölgesinde (Antalya) satış ş kanalımız oluşmuştur. ş ş Yine aynı yıl içinde Ortadoğu Temsilciliğimiz yapılanmıştır. Amacımız yurt içi ve yurt dışında satışını yaptığımız tüm imalat grubumuzda kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, Türkiye deki bu boşluğu doldurmaktır.

5 UKM K - PROVIDENT ZENGİN ÜRÜN YELPAZESİ İLE ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI GRUBUMUZ OLAN PROVIDENT ÜRÜN GAMI, 5 GRUPTAN OLUŞMAKTADIR. 1. GENEL TEMİZLİK GRUBU 2. MUTFAK HİJYENİ GRUBU 3. ÇAMAŞIR HİJYENİ GRUBU 4. EL HİJYENİ GRUBU 5. TEMİZLİK ARAÇ-GEREÇ VE APARATLARI

6 ENDÜSTRİYEL İ TEMİZLİK İ İ Genel temizlik, çamaşır hijyeni, mutfak hijyeni ve kişisel ş hijyen ile bir bütünü ü ü içine alan, teknik detayları ile profesyonel bir kadro gerektiren ve maliyet analizinin yapılabildiği ğ bir alandır. Burada asıl olan; insan faktörü + kimyasal + memnuniyet = maliyet olgusunun unutulmaması ve tüm çalışmaların ş bu üç faktör ile birebir doğru ve anlaşılır olarak yapılması gerekliliğidir. ğ

7 UCUZ OLMASI İÇİN, DÜŞÜK PERFORMANSLI ÜRETİLEN KİMYASALIN VERECEĞİ ZARARLAR DÜŞÜK PERFORMANSLI KİMYASAL SUDAN GELEBİLECEK KİREÇ VE PAS BİRİKİMİNİ ENGELLEMEYECEKTİR. EKİBİNİZ TEMİZLİK YAPARKEN, İSTEMEYEREK YÜZEYE ZARAR VERECEKTİR. ZARAR GÖRMÜŞ BİR YÜZEYİ KURTARMAK HER ZAMAN DAHA MALİYETLİDİR. EKONOMİK ÜRÜN KULLANIYORUZ DERKEN, ZARARA UĞRAMANIZ MUHTEMELDİR. UCUZ KİMYASAL İNSANA ZARAR VERECEKTİR, BUNUN MALİYETİ HİÇBİRŞEY İLE KIYASLANAMAZ. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ MEMNUNİYETSİZLİĞE DÖNÜŞTÜĞÜNDE PARAYLA SATIN ALAMAZSINIZ!

8 GENEL TEMİZLİKTE TEMEL KURALLAR A VE ÜRÜN Ü UYGULAMALARI

9 GENEL TEMİZLİK GRUBU ORTAK KULLANIM ALANLARI TEMİZLİĞİ, ODA TEMİZLİĞİ, BANYO VE TUVALET TEMİZLİĞİ, KORİDOR İ TEMİZLİĞİ, İ İĞİ CAM VE DIŞ Ş CEPE TEMİZLİĞİ, HALI TEMİZLİĞİ, ZEMİN TEMİZLİĞİ VE BAKIMI, CİLA İŞLEMİ VE BAKIMI BU GRUBA DAHİL OLAN İŞLEMLERDİR.

10 GENEL TEMİZLİK GRUBU KİMYASALLARI 1. TEMİZLEYİCİ İ İ İ ÜRÜNLER, Ü 2. TEMİZLEYİCİ VE BAKIM ÜRÜNLERİ, 3. BAKIM ÜRÜNLERİ OLMAK ÜZERE 3 GRUBA AYRILMAKTADIR.

11 GENEL TEMİZLİĞİN ANA UNSURLARI TEMİZLENECEK MATERYALİ TANIMAK, YAPISAL ÖZELLİKLERİNİ BİLMEK. DOĞRU ÜRÜNÜ DOĞRU NOKTADA KULLANMAK. ÜRÜNÜ OLMASI GEREKEN DOZAJDA KULLANMAK. (UNUTMAYINIZ ÇOK TÜKETİM, İYİ TEMİZLİK ANLAMINA GELMEZ.) ÜRÜNÜN KULLANIM METODUNU BİLMEK VE DOĞRU UYGULAMAK. ZAMANI VE İŞ GÜCÜNÜ İYİ KULLANMAK. YUKARDAKİ MADDELERİN BİRLEŞİMİ VERİMLİLİĞİ DOĞURACAKTIR. VERİMLİLİĞİ YÜKSEK İŞ, KALİTELİ BİR İŞ İÇİN EN BÜYÜK ADIMDIR.

12 PAS VE KİREÇ OLUŞUMU YÜZEYLERDE OLUŞAN PAS VE KİREÇ BİRİKİMİ KULLANMA SUYU İLE İLİŞKİLİDİR. SUDAN GELEN DEMİR İYONLARI PAS LEKESİNİ VE SERTLİK YAPICILAR KİREÇ BİRİKİMİNİ OLUŞTURACAKTIR. BURADA İKİ TEMEL KURAL VARDIR. 1. SUDAN GELEN BU İYONLARIN YAPACAĞI BİRİKİMİ ÖNLEYEN KİMYASAL İ KULLANMAK (DOĞRU Ğ YÖNTEM) BU İŞLEM İÇİN CONC. NX 403 KULLANILMALIDIR. 2. OLUŞAN TABAKAYI, ÇÖZÜCÜLER VASITASIYLA BELİRLİ ARALIKLAR İLE TEMİZLEMEK (DİKKAT) BU İŞLEM İÇİN İ CONC. SUPRA NX KULLANILMALIDIR. HER İKİ ÇÖZÜMDE ÖNEMLİ OLAN KULLANILAN ÜRÜNÜN HASSAS YÜZEYLERE( armatür, duş başlığı, lavabo, küvet, klozet) ZARAR VERMEMESİDİR.

13 CONC. NX 403 BANYO VE TUVALET DEZENFEKTE GENEL TEMİZLİK MADDESİ KİREÇ VE PAS OLUŞMAMASI İÇİN GENİŞ İNTERVALLİ BİR TEMİZLEYİCİ AYRICA DEZENFEKTANDIR. TUVALET VE BANYOLAR BİYOLOJİK KİRLENMENİN VE MİKROBİYOLOJİK OLUŞUMUN Ş HIZLI OLDUĞU ORTAMLARDIR. DÜZENLİ KULLANILAN CONC. NX 403 BU OLUŞUMLARI ENGELLER. CONC. NX 403 İLE TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON İŞLEMİNİ AYNI ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLURSUNUZ. AYRICA CONC. NX 403 ARMATÜR TEMİZLİĞİNDE DE ETKİLİDİR VE ZARAR VERMEZ.

14 CONC. NX 403 UYGULAMASI ÖZEL TASARIMLI AĞIZ YAPISI TÜM KIVRIMLARA CONC. NX 403 Ü KOLAYCA TEMAS ETTİRİR. TEMİZLEME İŞLEMİNİ YAPARKEN DEZENFEKTE ETMİŞ OLURSUNUZ.

15 CONC. NX 403 lavaboda kullanıldığında armatüre zarar vermeden kolay temizlik sağlayacaktır. Kireçli ve kirli bir armatür Bırakın süngerde kalan köpük, armatürünüzü temizlesin. CONC. NX 403 kolayca uygulanır

16 PROBLEMSİZVEMÜŞTERİYE HAZIR BİR PROBLEMSİZ VE MÜŞTERİYE HAZIR BİR LAVABO

17 CONC. NX 403 İle duş başlıkları ve küvet-duş kabinleri zahmetsiz temizlenir. Kireçlenmiş ş bir duş başlığı CONC. NX 403 kireçli bölgeye uygulanıyor Küvet ve duş gy yg y kabinlerinde uygulama

18 CONC. SUPRA NX KİREÇ VE PAS SÖKÜCÜ SUDAN GELEN VE YÜZEYDE BİRİKEN KİREÇ VE PAS TABAKASINI YÜZEYE ZARAR VERMEDEN TEMİZLER. CONC. SUPRA NX İLE YORULMADAN KISA SÜREN TEMİZLİK İ İ YAPILIR. DİREKT YÜZEYE UYGULANIR. PAS VE KİREÇ BİRİKMİŞ YÜZEY CONC. NX 403 KULLANIMINDAN N N ÖNCE CONC. SUPRA NX İLE TEMİZLENMELİDİR.

19 CONC. SUPRA NX NASIL UYGULANMALIDIR? BU KLOZET OLDUKÇA KÖTÜ DURUMDA! AMA CONC. SUPRA NX BU SORUNU ÇÖZER İ Ş L E M - 1 İ Ş L E M - 2 İ Ş L E M - 3 CONC. SUPRA NX uygun trigere bir miktar alınıyor. CONC. SUPRA NX kireçli ve paslı birikintiye spreyleniyor. CONC. SUPRA NX ile çözülen partiküller

20 KİREÇLİ VE PASLI BİRİKİMDEN ARINDIRILMIŞ; BAŞARILI BİR UYGULAMA CONC. SUPRA NX VE CONC. NX 403 İLE TEMİZLİK KOLAY VE GÜVENLİ!

21 BANYONUZ MÜŞTERİYE HAZIR!

22 LOBİ, KORİDORLAR VE GENEL GÖRÜNÜM 1. MÜŞTERİNİN İLK GÖRDÜĞÜ ALAN LOBİDİR. 2. ODASINA YERLEŞTİRECEĞİNİZ MÜŞTERİ İÇİN, LOBİ, KORİDORLAR VE İŞ YERİNİZİN GENEL GÖRÜNÜMÜ Ü Ü İLK İZLENİMİ İ İ OLUŞTURACAKTIR. 3. İŞ YERİNİZE DIŞARDAN Ş GELEN KİŞİLER Ş İÇİN Ç İLK İNTİBAYI BU ALANLAR OLUŞTURMAKTADIR. 4. DOĞRU TEMİZLİK AYRINTILARDA SAKLIDIR. BUNU ÖN PLANA ÇIKARMAK İSE SİZİN ELİNİZDEDİR. 5. ŞİMDİ DETAYLARI YAKINDAN İNCELEYELİM.

23 YÜZEY TEMİZLİĞİ VE BAKIMI YÜZEYLER; CİLALI VE KENDİNDEN CİLALI OLMAK ÜZERE İKİ GRUPTA SINIFLANDIRILABİLİR. 1. CİLALI YÜZEYLER; ZEMİN TEMİZLENDİKTEN SONRA ÜZERİNE CİLA ATILABİLEN YÜZEYLERDİR. (MERMER, PVC, EPOKSİ, MARLEY...) 2. KENDİNDEN CİLALI YÜZEYLER; TAŞIN İŞLENMESİ SIRASINDA ÜZERİNDE FİLM OLUŞACAK ŞEKİLDE FIRINLANMIŞ ZEMİN DÖŞEMELERİDİR. BU TİP YÜZEYLERE CİLA ATILMAZ, SADECE CİLA BAKIMI YAPILMALIDIR. (GRANİT, SERAMİK...). BURADA ÖNEMLİ OLAN İŞLEM SIRASININ DOĞRU BURADA ÖNEMLİ OLAN İŞLEM SIRASININ DOĞRU YAPILMASIDIR. HER İKİ TİP ZEMİN İÇİN CİLA BAKIMI ŞARTTIR.

24 POLİMER CİLALI ZEMİNLER 1. Pvc, epoksi, marley ZEMİNLERDE UYGULANIR. 2. ZEMİN CONC. ULTISAX (ağır kir ve cila sökücü) İLE İYİCE TEMİZLENİR. 3. TEMİZLENMİŞ İ İ ZEMİN İ İYİCE İ DURULANIR. KURUMASI BEKLENİR. 4. CONC. METRO FANTASTIC (polimer cila) YÜZEYE MOP İLE İNCE BİR FİLM TABAKASI ŞEKLİNDE UYGULANIR. POLİMER CİLA 2 KAT UYGULANMALIDIR. BİR SONRAKİ CİLA İŞLEMİNE BAŞLAMADAN ÖNCE, YERDEKİ ESKİ CİLA CONC. ULTISAX İLE SÖKÜLMELİDİR.

25 KRISTALİZASYON CİLASI UYGULANAN ZEMİNLER MERMER ZEMİNLERDE UYGULANIR. 1. İLK UYGULAMA 2. TAZELEME CİLASI A) ZEMİN CONC. ULTISAX (ağır kir ve cila sökücü) ü) İLE TEMİZLENİR. B) İYİCE DURULANAN ZEMİN KURUMAYA BIRAKILIR. A) CİLALI ZEMİN CONC. NEWGREEN (il (cila bakım bk maddesi) İLE TEMİZLENİR. B) ZEMİN KURUMAYA BIRAKILIR. TEMİZ VE KURU YÜZEYE TEL PET TAKILMIŞ CİLA MAKİNESİ İLE CONC. KRISTALIC (kristalize cila) UYGULANIR. CONC. KRISTALIC UYGULAMASINDAN ÖNCE YERDEKİ CİLA CONC. KRISTALIC UYGULAMASINDAN ÖNCE YERDEKİ CİLA SÖKÜLMEMELİDİR.

26 CONC. ULTISAX AĞIR KİR VE CİLA SÖKÜCÜ 1. CONC. ULTISAX 2. CONC. ULTISAX IN IN 3. CONC. ULTISAX IN IN MAKİNENİN SU HAZNESİNE DOZAJLANIYOR. (1/10 lt.) OTOMAT İLE UYGULANMASI MANUEL UYGULAMASI (1/10 lt. kovaya)

27 CONC. METRO FANTASTIC POLİMER BAZLI SERT ZEMİN CİLASI 1. CONC. METRO FANTASTIC YÜZEYE DÖKÜLÜYOR. 3. CONC. METRO FANTASTIC İLE İNCE BİRFİLM OLUŞTURULDU. 2. CONC. METRO FANTASTIC N. MOP İLE YÜZEYE YAYILIYOR. 4. UYGULAMASI BİTMİŞ CİLALI VE TEMİZ BİR YÜZEY

28 CONC. KRISTALIC KRISTALİZASYON CİLASI 1. CONC. KRISTALIC UYGUN TRIGERE ALINIYOR. 2. CONC. KRISTALIC TEL PET İLE YÜZEYE YEDİRİLİYOR. 3. CONC. KRISTALIC İLE TAZELEME CİLASI ATILIYOR.

29 CONC. KRISTALIC ÖNCESİ VE SONRASI ÖNCE SONRA

30 CONC. MAGIC MOP STATİK TOZ TOPLAMA MADDESİ LOBİ, HAVA ALANLARI, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ GİBİ İNSAN SİRKÜLASYONUNUNFAZLA İ OLDUĞU Ğ ALANLARDA YÜZEYDEKİ İ TOZ TABAKASINI KALDIRMAK İÇİN KULLANILIR. GRANİT, SERAMİK, CİLALI MERMER, LAMİNAT, AHŞAP GİBİ TÜM YÜZEYLERE UYGUNDUR. OTOMAT VEYA TEMİZLİK SETİNE GEREK YOKTUR. GÜN İÇİNDE SÜREKLİ OLARAK KULLANILABİLİR. TOZ ALMAK İÇİN PAMUKLU BEZE SPREYLENEREK KULLANILIR. MUZ KOKULUDUR, ORTAMDA HOŞ BİR KOKU BIRAKIR.

31 CONC. MAGIC MOP STATİK TOZ TOPLAMA MADDESİ 1. CONC. MAGIC MOP UYGUN TRIGERE ALINIYOR. 3. CONC. MAGIC MOP SEKİZ HAREKETİ İLE YÜZEYE UYGULANIYOR. 2. CONC. MAGIC MOP UYGULAMADAN 2-4 SAAT ÖNCE MOPA SPREYLENİYOR.

32 CONC MAGIC MOP CONC. MAGIC MOP SONRASI

33 CONC. CIPA MILK CR PASLANMAZ ÇELİK YÜZEY BAKIM VE PARLATMA MADDESİ PASLANMAZ ÇELİK YÜZEYLERİN BAKIMINDA KULLANILAN CONC. CIPA MILK CR, YÜZEYDE PARLAKLIK SAĞLAYACAKTIR. BU TİP PARLAK YÜZEYLERDE PARMAK İZİ,, TOZLANMA VE DİĞER İZLER MATLIK VE LEKELENMEYE NEDEN OLUR. CONC. CIPA MILK CR YÜZEYE PAMUKLU VE KURU BİR BEZLE İYİCE YEDİRİLEREK UYGULANMALIDIR. SONRADAN OLUŞACAK İZ VE KİRLENMENİN OLUŞUMUNU GECİKTİRİR. CONC. CIPA MILK CR SÜREKLİ KULLANIMDA YÜZEYDE OLUŞTURDUĞU Ğ FİLM TABAKASI İLE ÇİZİLMELERİ ENGELLER.

34 CONC. CIPA MILK CR PASLANMAZ ÇELİK YÜZEY BAKIM VE PARLATMA MADDESİ CONC. CIPA MILK CR SPREYLENİP, PAMUKLU,KURU,TEMİZ BEZ İLE YÜZEYE YEDİRİLİYOR.

35 CONC. CIPA MILK CR PASLANMAZ ÇELİK YÜZEY BAKIM VE PARLATMA MADDESİ FARKLI BİR İ UYGULAMA 1. CONC. CIPA MILK CR PAMUKLU VE KURU BEZE SPREYLENİYOR. 2. CONC. CIPA MILK CR TÜM PASLANMAZ YÜZEYLER İÇİN UYGUNDUR.

36 CONC. CIPA MILK CR ÖNCESİ VE SONRASI MUHTELİF İZLER VE LEKELER ÖNCE SONRA

37 CONC. HALITEX KÖPÜĞÜ AYARLI HALI ŞAMPUANI HALI DOKUSUNA NÜFÜS EDEN TOZ, KİR VE LEKELERİN TEMİZLİĞİNDE KULLANILIR. HALIYI DERİNLEMESİNE TEMİZLER, YÜZEYİNE PARLAKLIK VE CANLILIK VERİR. TOZLARIN HALININ İÇERİSİNE NÜFÜS ETMESİNİ ENGELLER, ANTİSTATİKTİR. KÖPÜĞÜ AYARLIDIR, HALI YIKAMA MAKİNESİ İLE KULLANILIR. ÖZEL FORMÜLASYONU İLE HALIDA KALINTI BIRAKMAZ, UZUN ÖMÜRLÜ ÜOLMASINI SAĞLAR. Ğ

38 CONC. HALITEX KÖPÜĞÜ AYARLI HALI ŞAMPUANI 1. CONC. HALITEX HALIYIKAMA MAKİNESİNİN SU TANKINA DOZAJLANIYOR. ( gr./lt) 3. İŞLEM GÖREN HALININ FARKI 2. HALI YIKAMA MAKİNESİ İLE CONC.HALITEX UYGULANIYOR 4. VAKUM İLE YÜZEYDEKİ ISLAKLIK ALINIYOR

39 CONC. HALITEX SONRASI UYGULAMA YAPILAN HALI, OTEL RESTAURANTINA AİTTİR.

40 PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT ÇAMAŞIR HİJYENİ VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu uluşugerçekleşen şirketimiz, iz, 11 yıldır misyonunu u iyi bir kimya firması

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT MUTFAK HİJYENİ VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu uluşugerçekleşen şirketimiz, iz, 11 yıldır misyonunu u iyi bir kimya firması

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI Yapılacak İşler NE? Uygulama Sıklığı NE ZAMAN? Kullanılacak Deterjan ve Dezenfektan NE KULLANI- LACAK? Kullanılacak Araçları NE İLE? Maddesinin Kullanım Oranı NE KADAR? Metodu NASIL? Kat arabanızda kullanılması

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE TECRÜBEDEN GELEN KALİTE Şirketimiz 15 yıldan bu yana gelen tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile zemin kaplama firmalarına, Almanyadan ithal etmiş olduğu BAYCO marka zemin bakım ürünleri ile danışmanlık

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ Amaç Hastanede çalışan personeli ve yatan hastaları hastane enfeksiyonları açısından korumak, bilinçlendirmek, Gerekli

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen

Kişisel Temizlik ve Hijyen Kişisel Temizlik ve Hijyen KATEGORİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Kişisel Temizlik ve Hijyen Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Koli İçi Adet KG TL 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,13 4 125,21 24,42 500,85

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2016 YILI FİYAT LİSTESİ (09.12.2016) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 2,02 60,50 60,50 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.01.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,66 49,80 49,80 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.10.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,83 55,00 55,00 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE TECRÜBEDEN GELEN KALİTE Türkiye de Tuzla / İSTANBUL bölgesinde bulunan yaklaşık 16.000 m 2 kapalı alana sahip üretim fabrikamızda, doğaya ve kullanıcılara duyarlı bir şekilde üretilen BAYCO ürünleri, kalite

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI. Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir,

HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI. Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir, HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI Genel Temizlik Standartları Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir, Hastanelerde kritik bölgeler dışındaki ünitelerde,

Detaylı

TM HAKKINDA. Temizliğin Askerleriyiz...

TM HAKKINDA. Temizliğin Askerleriyiz... 1 TM HAKKINDA Herşey, Temizliğin Askerleriyiz cümlesiyle başladı ve TM-Temizlik Mangası kuruldu. 2 yıl önce kurulan esas konusu hizmet olan firmamızın en büyük değeri çalışanları dır. Gündelik ev temizliklerinden

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ

TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

TEMİZODALARDA TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON: TEMİZLİK DETAYDA SAKLIDIR!

TEMİZODALARDA TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON: TEMİZLİK DETAYDA SAKLIDIR! TEMİZODALARDA TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON: TEMİZLİK DETAYDA SAKLIDIR! SİNAN CERAN Endüstri Mühendisi Temizoda Marketi TEMİZODA (ISO 14644-1: 2015) Havadan gelen partikül sayısı konsantrasyonunun kontrol

Detaylı

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın!

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Sentetik temizlik ürünleri neden düşman? Hepimiz yıllarca kullandık. Mutfakta, banyoda, çamaşırlarımızda Yaşadığımız mekânların her köşesinde. Temizlemek, dezenfekte etmek

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-2 KULLANILAN MALZEMELER

ÖĞRENME FAALİYETİ-2 KULLANILAN MALZEMELER ÖĞRENME FAALİYETİ-2 19 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, çalışma kuralına uygun olarak eksiksiz ön hazırlık yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastanelerdeki temizlik hizmetleri personelinin özellikleri

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa No 9/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1.RİSK DÜZEYLERİ YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR AMELİYATHANELER STERİLİZASYON ÜNİTESİ (steril destek alanları) YOĞUN

Detaylı

GENEL ALAN HİJYEN ÜRÜNLERİ KİŞİSEL BAKIM HİJYEN ÜRÜNLERİ

GENEL ALAN HİJYEN ÜRÜNLERİ KİŞİSEL BAKIM HİJYEN ÜRÜNLERİ GENEL ALAN KİŞİSEL BAKIM Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa 1 / 7 ZAMANI KURALLARI MALZEMELERİ YÜKSEK YOĞUN BAKIM VE İZOLASYON ODALARI AMELİYATHANE Günde iki defa (her ameliyat öncesi ilgili ameliyat odası temizlenir Tuvalet temizliği günde iki defa yapıldıktan

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj

www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj motoru 140 0,37 0,21 elektro polisaj 70 0,18 0,36 pasta

Detaylı

ISO 9001 ISO 14001 ISO

ISO 9001 ISO 14001 ISO MARINE ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA MARINE Mafra marine ürünleri denizlerimize zarar vermeyen katkılarla üretilmiştir. İthalat esnasında tüm işçi sağlığı onay aşamalarını geçmiştir. ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Detaylı

HASTANE YER VE YÜZEYLERİN TEMİZLİĞİ PLANI

HASTANE YER VE YÜZEYLERİN TEMİZLİĞİ PLANI Sayfa No: 10/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1.RİSKLER YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR ACİL SERVİS KLİNİKLER

Detaylı

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya.

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya. Doğuş Kimya Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama Tertemiz bir hayat için... FBM Temizlik & Hijyen Temizlik Ürünleri www.doguskimya.com Ürün Kataloğu başlarken 2003 yılında faaliyete başlayan Doğuş Kimya

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

Su: En basit temizlik aracıdır. Birçok kirin çözülmesini ve çıkarılmasını kolaylaştırır. Bir kimyasal su ile karıştırılırsa yüzeye daha çabuk işler

Su: En basit temizlik aracıdır. Birçok kirin çözülmesini ve çıkarılmasını kolaylaştırır. Bir kimyasal su ile karıştırılırsa yüzeye daha çabuk işler Su: En basit temizlik aracıdır. Birçok kirin çözülmesini ve çıkarılmasını kolaylaştırır. Bir kimyasal su ile karıştırılırsa yüzeye daha çabuk işler ve daha etkin sonuç alınabilir. Tazyikli su kirleri yerinden

Detaylı

09.02.2015. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon

09.02.2015. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma 32.Hafta ( 04 08 / 05 / 2015 ) YANIK ÜNİTELERİNDE DEZENFEKSİYON Slayt No: 56 Hasta yatakları ve örtülerinin temizliğine dikkat edilmeli, Her hastadan sonra hidroterapi cihazında

Detaylı

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü derisinden, saçtan, temizlenen alanlardan(gider ve lavabolarda)

Detaylı

SORUMLULAR: İdari birim sorumlusu, sorumlu hemşireler, temizlik şirketi sorumlusu, temizlik personeli ve temizlik komitesi

SORUMLULAR: İdari birim sorumlusu, sorumlu hemşireler, temizlik şirketi sorumlusu, temizlik personeli ve temizlik komitesi Doküman No:ENF.TL.58 Yayın Tarihi: 20.09.2011 Revizyon Tarihi: 01.04.2013 Revizyon No: 01 Sayfa: 1 / 5 AMAÇ: Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek servisteki hasta ve çalışanlara

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİNDE RİSK SINIFLAMASI

HASTANE TEMİZLİĞİNDE RİSK SINIFLAMASI SAYFA NO 1/9 HASTANE TEMİZLİĞİNDE RİSK SINIFLAMASI YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR 1. AMELİYATHANELER 1. ACİL SERVİS 1. İDARİ BİRİMLER (ayniyat, satın alma,muhasebe, maaş

Detaylı

RİSK DÜZEYLERİNE GÖRE BÖLÜM BAZINDA TEMİZLİK PLANI

RİSK DÜZEYLERİNE GÖRE BÖLÜM BAZINDA TEMİZLİK PLANI Sayfa No 1 / 9 YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR AMELİYATHANE VE STERİL DESTEK ALANLARI MERKEZİ STERİLİZASYON VE STERİL DESTEK ALANLARI PROTEZ LABORATUARI AĞIZ,DİŞ, ÇENE HASTALIKLARI

Detaylı

DÜNYANIN TEMİZLİĞİ INOKSCLEAN 2016 ürün kataloğu 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Temizlik arabanızda bulunması gerekli malzemelerin eskizsiz olduğunu kontrol edin. Ofise girip, genel durumunu gözlemleyin.

Detaylı

TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI. Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU.

TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI. Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU. TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU www.tmtmakine.com SEBO FIRÇALI SİSTEM HALI TEMİZLİK MAKİNELERİ SEBO EVOLUTION 370 SEBO EVOLUTION 470 SEBO AUTOMATIC X7 MOTOR GÜCÜ (W) TEMİZLEME

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

CIP Sisteminin Avantajları

CIP Sisteminin Avantajları Gıda işletmelerinde spesifik hijyen sorunlarının çözümünde CIP temizleme yöntemi büyük bir öneme sahiptir. Uzun zamandan beri başarı ile uygulanmaktadır. Gıda işletmelerinin otomatik olarak temizlenmesini

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var!

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var! Mutfak Hijyeni Ürünleri İşin mutfağında hijyen var! Yüksek performans sunan Maratem Profesyonel mutfak hijyeni ürünleri markası Culina, enerji tasarrufuna ve mutfak maliyetinin kontrol altına alınmasına

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI 1-RİSKLER HASTANE TEMİZLİK PLANI YÖN.PL.01 15.02.2013 11.07.2013 01 1/14 YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR - AMELİYATHANELER - STERİLİZASYON ÜNİTESİ (steril destek alanları)

Detaylı

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ??

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? HORECA ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz otel yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin yanında

Detaylı

Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri

Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri Tek Kullanımlık Temizlik Sarf Ürünleri Konteyner Çöp Torbaları Ürün Adı Endüstriyel Kod 9227256 9227257 Renk Siyah Mavi Ebat (cm) 120x150 120x150 Kalınlık (micron) 34,0 34,0 Rulo ağırlığı (gr) 1.130

Detaylı

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EK ODALAR TEMİZLİK TALİMATI

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EK ODALAR TEMİZLİK TALİMATI DOKÜMAN NO: TY-TL-9 YAYIN TARİHİ : AĞUSTOS 2014 REVİZYON TARİHİ : 00 REVİZYON NO:00 SAYFA 1 / 8 1.Amaç: Fakültenin klinik ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek için hasta, hasta yakını ve

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

BLUE BLUE. h jyen. h jyen ÜRÜN KATALOĞU.

BLUE BLUE. h jyen. h jyen ÜRÜN KATALOĞU. ÜRÜN KATALOĞU BLUE FOTOSELLİ HAVLU MAKİNASI - Gecik rme Ayarlı - Havlu Boyu Ayarlama Özelliği - %30 Havlu Ekonomisi - Özel Tasarım - Türk Malı FOTOSELLİ 21 CM AVLU - Laminasyonlu - 1 Kolide 6 adet - Boyu

Detaylı

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ ARC - OIL and SOOT CLEANER KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ OIL and SOOT HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? OIL and SOOT özellikle gıda sektörü için üretilmiş bir ürün olup, fırın, fırın tavaları, yanmış

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Sıvı Bulaşık Deterjanı Her türlü elle bulaşık temizliği için kullanılır. İçerdiği yüzey aktif maddeler biyolojik olarak doğada parçalanır. Cildi korur. Bol köpüklü, ekonomik ve hoş

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi

Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi ÖĞRENİM HEDEFLERİ Araç bakımının önemini ve gerekliliği öğrenmek, Aracın günlük, haftalık ve aylık kontrollerinin yapılmasının önemini öğrenmek, Periyodik

Detaylı

Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini

Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini Hakkımızda Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinerek, 2000 yılında Kırtasiye Sektöründede çalışmaya başlayan

Detaylı

Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi

Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 1997 yılından beri otomotiv, banyo-mutfak, matbaa, maden ve endüstriyel alanda

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Yrrd. Doç. Dr. Kaya Süer Adem Aköl Sinan Özyavaş Dilek Baytaş Kalite Konseyi Başkanı Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ

Detaylı

Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30

Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30 Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30 TARİHÇE: Sorti Kimya, 1989 yılında Yusuf Sönmez tarafından

Detaylı

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 ROSE OTTOMAN-02 OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-04 ROSE ISEO-01 ISEO-01 ISEO-01 ISEO-02 URBINO-01 ROSE ANKASTRE BATARYA ROSE ANKASTRE BATARYA ÇIRAĞAN-02 ROSE URBINO-01 ANKASTRE ÇIRAĞAN-02

Detaylı

AMASYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TEMİZLİK PLANI KOD YÖN.PL.07 YAY.TR. OCAK 2013 REV TR. TEMMUZ 2014 REV NO 01 SYF NO 1/4

AMASYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TEMİZLİK PLANI KOD YÖN.PL.07 YAY.TR. OCAK 2013 REV TR. TEMMUZ 2014 REV NO 01 SYF NO 1/4 YÜKSEK RİSKLİ ALAN ORTA RİSKLİ ALAN DÜŞÜK RİSKLİ ALAN DİŞ PRETEZ LABORATUARI RÖNTGEN TUVALETLER ENTEGRE KLİNİKLER MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ BÖLÜM BAZINDA TEMİZLİK UYGULAMALARI İDARİ BİRİMLER HASTA

Detaylı

ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057

ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057 ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057 Kullanım Alanları ve Özellikleri: Klozet kapağı ve Kapı kolı Hijyenik olarak temizlemek ve dezenfekte etmek için kullanılır.

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ SAYFA 1 / 5 AMAÇ KAPSAM SORUMLULAR : Hereke MYO nun genel temizlik ve tertip-düzeni için standartları, sorumluları, sorumlulukları ve kontrol esaslarını belirleyerek, sürecin kalitesini arttırmak. : Hereke

Detaylı

YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR

YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ÖZEL KARAMAN MÜMİNE HATUN HASTANESİ HASTANE TEMİZLİK PLANI DÖK.KODU: YÖN.PLN.024 YAYIN TARİHİ: 11,11,2011 REVİZE NO:67 REVİZE TARİHİ: 02/06/2014 SAYFA:1/1 1-RİSKLER YÜKSEK RİSKLİ

Detaylı

ÖZEL YALOVA HASTANESİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ ENFEKSİYON KONTROL TALİMATI

ÖZEL YALOVA HASTANESİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ ENFEKSİYON KONTROL TALİMATI 1.AMAÇ:Yoğun Bakım Ünitesi (YBÜ) sinde hastane enfeksiyonlarının oluşmasının ve önlenmesinin kontrolünü sağlamak. 2.KAPSAM:Tüm Yoğun Bakım ünitesini kapsar. 3.KISALTMALAR: YBÜ:Yoğun Bakım Ünitesi HHEK:Hastane

Detaylı

Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri M201 Krem Temizleyici M203 Cam Temizlik Ürünü Suya dayanıklı tüm yüzeylerde kullanılabilir. İçerdiği doğal kalsit sayesinde yüzeyleri çizmeden temizler, inatçı kirleri

Detaylı

Dekontaminasyon. Manuel Dekontaminasyon. Temizlik. Bir nesnenin mikroorganizmalardan arındırılarak güvenli hale getirilmesi için yapılan işlemler

Dekontaminasyon. Manuel Dekontaminasyon. Temizlik. Bir nesnenin mikroorganizmalardan arındırılarak güvenli hale getirilmesi için yapılan işlemler Dekontaminasyon Manuel Dekontaminasyon Dr. Aydan Özkütük Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji AD Bir nesnenin mikroorganizmalardan arındırılarak güvenli hale getirilmesi

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önsöz...v. İçindekiler...vıı. Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI

İÇİNDEKİLER. Önsöz...v. İçindekiler...vıı. Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI İÇİNDEKİLER Önsöz...v İçindekiler...vıı Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI Temizliğin Nedenleri... 3 Temizlik Kuralları... 3 Yetersiz Temizlik... 4 Temizlik Programı... 4 Kirler...

Detaylı

Birinci Bölüm. Kat Hizmetleri Departmanının Tanımı ve Organizasyonu

Birinci Bölüm. Kat Hizmetleri Departmanının Tanımı ve Organizasyonu İçindekiler Birinci Bölüm Kat Hizmetleri Departmanının Tanımı ve Organizasyonu GİRİŞ... 1 KAT HİZMETLERİNİN TANIMI VE ÖNEMİ... 2 KAT HİZMETLERİ DEPARTMANININ SORUMLULUK ALANLARI 5 KAT HİZMETLERİ DEPARTMANININ

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Hazırlayan Kontrol eden Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Kalite Yönetim Direktörü Hastane Yöneticisi 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr Velidedeoğlu Kimya fiyat açıklamaları; * Bu fiyat listesi 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerlidir ve bir önceki fiyat listesini geçersiz kılar. * Fiyat listemiz TÜRK LİRASI bazında geçerli olup, Doğru

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Yrd. Doç. Dr. Kaya Süer Adem Aköl Sinan Özyavaş Dilek Baytaş Kalite Konseyi Başkanı Kalite Koordinatörü 1/5 1. AMAÇ

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Sayfa No 1 / 5 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Kalite Yönetim Temsilcisi Başhekim 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını ve hastane

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ yeni bir high-end teknoloji ile üretilmiş nano bir üründür.

CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ yeni bir high-end teknoloji ile üretilmiş nano bir üründür. SERAMİK KAPLAMA CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ SiO2 dünyanın en zor malzemelerinden biridir. Ürünün saflık derecesi % 99.9 olduğu için, elmas gibi sert olur. Bu da uygulama yapılan otomotiv yüzeyin de çok sert

Detaylı

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız!

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo Yetkili Servis Bakım&Onarım Broşürü Uzman personel Orijinal yedek parça 3+4 yıl garanti 7/24 teknik destek 2 saat aralığında randevu Küçük ev aletlerinde

Detaylı

185 yıldan bu zamana Gelenekten Gelen Kalite Ürün Kataloğu

185 yıldan bu zamana Gelenekten Gelen Kalite Ürün Kataloğu 185 yıldan bu zamana Gelenekten Gelen Kalite Ürün Kataloğu 2013 made in Germany 13 TARİHÇE KONSEPTLERLE DÜŞÜNMEK GELENEKTEN GELEN KALİTE 1825 yılında kurulan ve 1930 yılından bu yana Almanya nın Frankfurt

Detaylı