İstanbul. Konut Ofisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İstanbul. Konut Ofisi"

Transkript

1 İstanbul Konut Ofisi

2 Bir farkınız olmalı...

3 İznik Evleri; medeniyetlere başkentlik yapmış, gün batımın en güzel yaşandığı, İstanbul un yanı başında, Marmara bölgesinin en doğal kalmış yerlerinden biri olan İznik te hayata geçiyor. Bu bakir doğanın tüm güzelliklerini doyasıya yaşamak ve sevdikleri ile paylaşmak isteyenler İznik Evlerin de buluşuyor. Artık bir farkınız var; İznik Evleri...

4 Artık İznik in en yeşil bölgesi Candarlı da hayalleriniz kadar kusursuz bir yaşam alanı var. İznik Evleri yeni bir yaşam tarzı ve her alanda mükemmelliği arayanlar için tasarlandı. Hayattaki sınırlarını kendi belirleyenler için yaratılan İznik Evleri, İznik deki doğal cennet sadece Candarlı nın değil tüm bölgenin en ayrıcalıklı projesi olamaya aday.

5 Hayata bakış açınızı değiştirecek yepyeni bir konut projesi İznik Evleri İznik Evleri, İznik in en özel projesi olarak hayata geçiyor. Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, doğayla baş başa kaldığınızda teknolojinin doğanın bir parçası haline geldiğini ve sadece size ait bir dünyada komşularınız ile birlikte tüm beklentilerinizin karşılandığını hayal edin. Hayalinizdeki bu masalsı dünya, İKO Yapı nın sihirli dokunuşuyla gerçek oluyor. İKO Yapı nın size özel farklı dünyaları büyüleyici bir ahenkle birleştirmesiyle İznik te yepyeni bir hayat başlıyor; İznik Evleri...

6 Çam ormanları içerisinde yeni bir yaşam kurduk İznik Evleri, patika yolları, köy kahvesi ve mini çiftliği ile sıra dışı bir konut projesi. Organik tarım alanı ve suyun dingin enerjisini hissetmeniz için içerisinde kaz ve ördeklerin olduğu muhteşem bir gölet yaptık bu projede... Sizi aşkla hayata davet eden çiçeklerle süsledik bahçelerinizi. Söğüt, çam, sedir, çınar, meşe ve hayatınızı zenginleştirecek onlarca ağaçla güçlendirdik topraklarınızı Attığınız her adımda, aldığınız her solukta, ruhunuzun anahtarlarını dört mevsim cebinizde olduğunu hissetmeniz için

7 İznik Evleri dinamizm kadar doğadan vaz geçemeyenler için tasarlandı. 14 dönüm alan üzerine kurulu olan İznik Evlerinde Organik tarım, ekolojik yaşam, tatil ve sürekli yaşam olguları birlikte değerlendirildi. İznik Evlerinde 11 dönüm alan ekolojik mimari yaklaşımıyla tasarlanmış taş, ahşap karışımı farklı büyüklükte ve modelde sadece 14 adet evin kullanımı için ayrılırken 3 dönümlük bir alan da mini çiftlik olarak ayrıldı. 3 dönümlük mini çiftlik alanı içerisinde 2 dönüm alan, dilerseniz tarımsal üretime katılabileceğiniz organik tarım alanı için tasarlanırken 1 dönüm alan ise; mini mandıra, mera, mini gölet, tavuk kümesleri, personel evi, köy kahvesi ve çocuk atölyesi için ayrıldı.

8 Hayat size özel ve ayrıcalıklı olmalı... Organik tarım alanı Mandıra Köy kahvesi Bahçede çapa yapmanın verdiği huzur 3000 m2lik mini çiftlik alanımızın bir bölümünü sizin için organik tarım alanı olarak düzenledik. Bahçe ekmenin verdiği huzurdan vazgeçemeyenler için yaratılan bu alanda toprağın verdiği enerjiden faydalanabilir, organik tarım yöntemleri ile domates, biber, patlıcan, enginar, marul, soğan, fasulye gibi taptaze ürünler elde edebilirsiniz. Günlük süt ve ürünleri mini mandıramızda, günlük yumurtamız folluktan Yıl boyunca besin değeri yüksek, lezzetli, sağlıklı ve geleneksel yöntemlerle hazırlanacak süt, tereyağı, peynir çeşitleri, yoğurt, kaymak ve kahvaltı ürünleri siz nerede iseniz oraya mini mandıranızdan sofranıza günlük gelecek. Köy kahvemiz komşularınızla bir arada olmak için, İznik Evleri hem kendisiyle baş başa kalmak hem de bu sihirli dünyayı paylaştıkları çok özel komşularıyla bir arada yaşamak isteyenlerin dünyası Köy kahvemiz, evinizin dışında şömine başında hoşça vakit geçirebilmek ve dostlarınızla bir arada olabilmek için keyif ve konforun buluştuğu bir nokta.

9 Geleneksel mutfak Çocuk atölyesi Türk mutfağının çağdaş bir yorumu Köy kahvesinin hemen yanı başında çiftliğimizde organik olarak üretilen ürünlerin doğal yöntemlerle hazırlanması ve sunulması için genişçe bir mutfak tasarladık. Mutfağımızda çiftliğimizde yetişmeyen ya da yetmeyen ürünleri, aynı tarz üretim yapan köylülerden elde ederek site sakinlerimiz ve konukları için artık evlerde pek yapılmayan, lokantaların menülerinde rastlanmayan yöresel Türk mutfağına özgü, geleneksel - yerel tatlar taşıyan yemekleri hazırlayacağız. Gelecek çocuklarımızın Bisiklete binsinler, saklambaç oynaşınlar koşsunlar, kahkaha atsınlar, oynasınlar gönüllerince Ama sizin de aklınız onlarda kalmasın İznik Evlerinde çocuklarımızın ayakları toprağa basacak üstleri başları çamur olacak. Çiftlik hayvanlarına dokunup kokusunu alacaklar çiçekleri ve böcekleri tanıyacaklar. Köy kahvesinin hemen yanındaki çocuk atölyesinde kendi topacını, uçurmasını, kaykayını, yapmasını öğrenecekler. Bisikletlerini kendileri tamir edebilecekler. Bu sihirli dünyada aslında her şey onlar için. Taş fırınımızda kendi ekmeğimizi yapacağız, yemeklerimizi tandır ve ocakta odun ateşi kullanarak, geleneksel yöntemlerle pişireceğiz. Yemek hazırlama işlemi aynı zamanda bir atölye çalışması olduğundan, site sakinlerimiz yemek hazırlama çalışmalarına katılabilecek, bilgi ve hünerlerini komşuları ile paylaşabilecekler.

10 Doğadan ilham alan mimari konsept... İznik Evleri çok özel konuklarını ağırlamayı bekleyen butik bir konut projesi olarak standartları zorluyor. Ailenizle güven içinde yaşayacağınız sıcacık bir ortam, samimi komşuluk ilişkileriyle içinizi ısıtan mahalle kültürü, ilham kaynağı doğa olan country yaşam stili ile şimdiye kadar benzerine rastlamadığınız bir konut projesi Topraktan ve ormandan esinlenerek kahverengi ile yeşilin eşsiz uyumunu yansıttığımız dış cephelerde doğal taş ile ahşabın eşsiz birlikteliği Geniş terasları ve bahçeleri ile hayata açılmanın keyfini bir ömür süreceğiniz bambaşka bir konut projesi İznik Evleri; sürdürülebilir bir gelecek için doğal kaynakların akıllıca kullanıldığı; düşük karbon salımı, enerji verimliliği, yenilenebilir kaynaklar, ısı tasarrufu ve geri dönüşüm gibi unsurlarla yeşil yapı teknolojilerinin son imkânlarıyla tasarlandı.

11

12 İznik evlerinde teknoloji doğanın bir parçası... İznik Evlerinde elektrik ve mekanik sistemlerde akıllı otomasyon sistemleri Evdeki her türlü cihaza istenildiği şekilde, bilgisayardan veya telefondan kumanda edileceği gibi anahtar prizlerindeki tek tuşla tüm sistemleri farklı ortamlarda çalıştırabilecek menü uygulamaları yapılabilecek. Örneğin salona girdiğinizde tek tuşla misafir menüsüne bastığınızda, salonun perdesi ayarlanacak, önceden menüye yüklenmiş tüm ışıklar ve bahçe ışıkları yanacak, müzik çalacak, oda sıcaklığı ayarlanacak.

13

14 Villa böğürtlen...

15 Villa böğürtlen...

16 Villa böğürtlen brüt 160 m2...

17 Villa böğürtlen... Hep bunu mu hayal etmiştiniz? Sadece size ait özel bir bahçe İç mimaride dilediğiniz tasarım anlayışı ile teslim alabileceğiniz villa böğürtlende tavan yükseklikleri 3,3 metre. Tavan yüksekliğinin verdiği hacim duygusu ve teraslara açılan boydan boya camlar ile evinizi olduğundan daha ferah hissedeceksiniz. Villa böğürtlen 3 oda 1 salon ve 45 m2 geniş bir terastan oluşuyor. Onlarca çam ağacının arasında dilerseniz özel yüzme havuzunuzda kuş cıvıltıları eşliğinde serinlerken farklı bir dünyada yaşadığınızı düşüneceksiniz. Sadece size ait 1000m2 özel peyzajlı bahçesi içerisinde dilediğinizce özgür yaşamak sizin elinizde.

18 Villa pelit...

19 Villa pelit..

20 Villa pelit brüt 125 m2...

21 Villa pelit... Villa Pelit i tüm beklentilerinizi dikkate alarak planladık İç mimaride dilediğiniz tasarım anlayışı ile teslim alabileceğiniz Villa Pelit te salon pencereleri boydan boya cam ve tavan yükseklikleri salonda 3,3 metre. Bu sayede salonda otururken çam ormanları manzarasını ve özel bahçenizi birlikte seyredip, evinizin içinde doğayı hissedeceksiniz. Villa Pelit 2 oda 1 salon ve 30 m2 geniş bir terastan oluşuyor. Sadece size ait ortalama 750m2 bahçe içerisinde dilediğinizce özgür yaşamak sizin elinizde.

22 Villa alıç...

23 Villa alıç...

24 Villa alıç brüt 118 m2...

25 Villa alıç... Hayattaki sınırlarını kendi belirleyenler için Villa Alıç küçük alanda eksiksiz bir yaşam tarzı ve mükemmelliği arayanlar için tasarlandı.villalarda 3,3 metre tavan yüksekliği standart. İç mimaride modern anlayışın çizgilerini taşıyan villa Alıç ustalıkla kullanılan alanlar sayesinde rahatlığın ve konforun tadını çıkartırken geniş teraslarında ve sadece sizin kullanımıma ait 400m2 bahçenizde keyif dolu günler geçirebileceksiniz. Villa Alıç 2 oda 1 salon ve 25 m2 geniş bir terastan oluşuyor.

26 Vaziyet planı... Villa alıç A1, A2, A3, A4 Villa pelit P5, P6, P7, P11, P12, P13 Villa böğürtlen B8, B9, B10, B14 P 12 P 11 P 13 B 10 B 14 B 9 A 1 A 2 A 3 A 4 P 5 B 8 P 6 P 7

27 İstanbul Konut Ofisi İstanbul Konut Ofisi 1986 yılında Cem Yıldırım tarafından Emlak ta Kesin Çözümler sloganı ile emlak sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmak için kuruldu. İstanbul Konut Ofisi; projelerde ikinci el gayrimenkullerin alım-satım ve kiralanmasından gayrimenkul aracılık hizmetlerine ve gayrimenkul geliştirme projelerinden, projelerde pazarlama ve satışa kadar geniş bir yelpaze hizmet sunan profesyonel bir çözüm ortağı olmuştur. Hizmet verdiği tüm alanlar için özel eğitim almış ve alanında uzman isimlerle çalışan İstanbul Konut Ofisi ekibi, nitelik ve lokasyon bakımından birbirinden çok farklı projelerin yurt içinde, yurt dışında pazarlama ve satışını yapmıştır. İstanbul Konut Ofisi edindiği sayısız deneyimlerle, yapımcı firmalara ve gayrimenkul sektöründe hizmet almak isteyen tüm kişi, kuruluş ve kurumlara hizmet vermiş ve uygun çözüm önerileri sunmuştur. Ülkemizdeki gayrimenkul sektörünü çok yakından takip eden güncel gelişmelerin etkilerini en ince ayrıntısına kadar değerlendiren İstanbul Konut Ofisi, zorlu rekabet koşullarında alım satım ve gayrimenkul geliştirme sürecini ustalıkla yönetmiş. İstanbul Konut Ofisi nin birçok inşaat projesinde çözüm ortaklığı yapmıştır. Bir projenin ilk aşaması olan arsa geliştirmeden konsept önerisine, pazarlamadan satış organizasyonuna kadar her kademede başarılı çalışmalar yapmıştır. İstanbul Konut Ofisi sektörde edindiği tecrübeyi bu güne kadar kendi ürettiği konut projelerine de başarı ile yansıtmıştır. Bu proje İstanbul Konut Ofisi tarafından yapılmaktadır. Bu katalogda kullanılan 3D animasyon, kolaj ve fotoğraflar ile projedeki yaşam canlandırılmaya çalışılmıştır.

28 SATIŞ OFİSİ Aydıntepe mahallesi Batu sokak No: 27 Evora İstanbul sitesi F parsel T blok Daire :147 Tuzla /İSTANBUL iznikevleri.com info@istanbulkonutofisi.com İstanbul Konut Ofisi

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Şehir hayatının kalabalık, gürültü ve stresinden kaçış... Hepimizin kendi iç huzurunu bulacağı dünyalara ihtiyacı var.

Şehir hayatının kalabalık, gürültü ve stresinden kaçış... Hepimizin kendi iç huzurunu bulacağı dünyalara ihtiyacı var. Bugün son günün olsa... Nasıl yaşardın Sadece 24 saat nefesin kalsa? Hiç yalansız, Tamamen riyasız, Ne yapardın?.. Daha mı çok tebessüm eder? Uyumaz yıldızlara mı bakardın? Demek çekinmeden sevgini söyler,

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

VRD GROUP İNŞAAT. www.vardargroups.com

VRD GROUP İNŞAAT. www.vardargroups.com V VRD GROUP İNŞAAT www.vardargroups.com YUVACIK GARDEN İLE STANDARTLAR YÜKSELİYOR! HAKKIMIZDA VRD Group un temeli 2000 de atıldı. O tarihten günümüze inşaat sektöründe hizmet vermekte olan VRD Group bu

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Gerçek olan bir rüya gibi..

Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek mavi... Gerçek yaşam! Adana konforun en üst düzeyde yaşanacağı, çok farklı bir projeyle tanışıyor... Villa Del Lago ile.. Villa Del Lago, benzersiz ayrıcalıkları ile

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup. Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.com PROJE ADI AYT PARK VİLALARI PROJE YERİ Döşemealtı/ Antalya KONSEPT

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

Tanıtım videomuzu izlemek için kare kodu telefonunuzdan tarayınız.

Tanıtım videomuzu izlemek için kare kodu telefonunuzdan tarayınız. Tanıtım videomuzu izlemek için kare kodu telefonunuzdan tarayınız. STANDARTLARIN ÖTESİYLE TANIŞIN www.bestpoint.com.tr /bestpointcomtr BESTPOINT BATIKENT; Makro, Makro grup şirketler bünyesinde bulunan

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!

Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı! Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı! Tabiat Her Canlının Evidir... Doğanın yaşam fışkıran renklerinden ilham aldığımız Eston Şehir Koru da, sizin de bir yuvanız olsun! Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1 BAĞLICA 1 Yücen inşaat, saha ve teorik tecrübelerini birleştirerek inşaat sektöründe Ankara nın yükselen değeri Bağlıca bölgesinde Lofty Hill projesi ile güçlü bir giriş yapmaktadır. Proje özgün tasarımı

Detaylı

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 1 A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 5 Pursaklar da Safİr kadar parlak bir yaşam... İnşaatın güven veren markası Çiftçioğlu Grup un 20 senelik deneyimiyle Pursaklar da yükselen bu prestijli

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR ÖNCE DÜŞLER VARDI Çok değil, 2007 yılında bir düş kurduk. İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş...

Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş... Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş... Kocaeli nin en özel bölgelerinden olan Yuvacık a bambaşka bir hava katan PanoramaKent in son halkası.. Yüzlerce aile, bu elit yaşam alanında yerini alarak, PanoramaKent

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. 11.170 m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. Ferahlık, huzur ve güvenliği temel alan bir anlayışla gerçekleştirilen

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını; ... www. 2 3 Şimdi yepyeni, görkemli ve hayatınıza huzur katacak bir ELSA projesi Merzifon da yükseliyor. Şehrin rutinine başkaldıran bu proje, hayata bakışınızı değiştirecek renkli detaylarla tasarlandı

Detaylı

Yeni yaşamınıza dokunun!

Yeni yaşamınıza dokunun! Yeni yaşamınıza dokunun! Doğa ve şehrin enerjisinin mükemmel uyumu ile harmanlanan İkon Bodrum modern yaşam gereksinimlerini özgün mimari formları ile buluşturuyor. Kolay bir yaşam için düşünülmüş ayrıntılar

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Bu kapıdan girdiginizde hayallerinizdeki konfor ve huzur sizleri bekliyor olacak! Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Gizli Bahçe Konutları E-BLOK 3+1-2+1 Daireler D-BLOK 4+1

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

WINNER Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü

WINNER Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü WINNER 2017 Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü Dünya çapında en üstün tasarım, teknoloji ve yaratıcılığa sahip yapı ve emlak projeleri kategorisi kazananı www.akayneris.com

Detaylı

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR...

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR... MÜKEMMELİ VE KUSURSUZU ARAYANLAR İÇİN, BİLİNEN STANDARTLARIN ÜSTÜNDE KALİTELİ BİR YAŞAMIN KAPILARINI AÇIYOR. LÜKS, İLE YENİDEN TANIMLANIYOR... SADECE ON İKİ SEÇKİN AİLEYE! Yeni lüks, hiç beklemediğiniz

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

KENDO BELGRAD ORMANI

KENDO BELGRAD ORMANI KENDO KENDO GÜNEŞ DOĞARKEN Tertemiz Havasıyla Belgrad Ormanı... Kanuni Sultan Süleyman ın Sırbistan Seferi nden dönerken, beraberinde getirdiği Belgradlılardan alır ismini bu doğa harikası... Zamanında

Detaylı

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H & T Varyap Yalıkavak Residences daha güzel. S I D N S & R H O B L U L H A B & & T Yalıkavak ta sahile vuran dalga sesleriyle uyanmak, gün batımını Tilkicik Koyu nda begonvil kokusuyla izlemek, size özel

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe

1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe 1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe noktası olacaktır. Kazdağları nın eteklerinde huzuru, konforlu

Detaylı

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa

ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa ZEYTUNİ MALİKANELERİNDE MÜSTAKİL HAVUZLU MUHTEŞEM VİLLALAR Tekirdağ / Süleymanpaşa Satılık - Villa 1,500,000 TL 460 m2 Tekirdağ / Süleymanpaşa Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN 5 FARKLI MAVİDEN PLATINUM, PLUS, GOLD, SILVER, BRONZ... BİRİ SİZİN İÇİN DÜNYANIN İYİLİĞİ BİÇİM BULDU Uysal, dengeli, farklı, kıymetli, özgün, cömert, yaşanabilir, alışkanlık yaratıcı

Detaylı

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına

Detaylı

N L O NİYİSİNE LAYIK OLDUĞUNUZ İÇİN... 3 F T

N L O NİYİSİNE LAYIK OLDUĞUNUZ İÇİN... 3 F T 1 2. diyelim oturmuş yazıyorum birden duruyor kalem bir görüntü ak kâğıtlarda ev ev sokak sokak yine Urla oluyor konum. Necati Cumalı NİYİSİNE LAYIK OLDUĞUNUZ İÇİN... 3 N LOFT, İzmir de yeni bir yaşantının

Detaylı

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... İZMİR Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... ÇEŞME Antik çağlardan günümüze uzanan eşsiz tarihi, sakin ve huzurlu yapısı,

Detaylı

Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor

Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor LİNDA BUTİK Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor Yaşama Değer Katmayı Seviyoruz Atış Yapı imzasıyla Linda Butik, kusursuzluktan aldığı ilhamı, mutluluğunuza armağan

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler...

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler... İNCE ÇİZGİLER, İNCE DETAYLAR Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler... Tüm bu farklılıkların içinde aynı noktada Art Yaşam Evlerinde buluşuyoruz. Modern, yenilikçi yaşamı içinde barındıran yeni nesil

Detaylı

Haya erinizden bir adım öteye geçtik...

Haya erinizden bir adım öteye geçtik... Haya erinizden bir adım öteye geçtik... B A D E M L İ L A V İ N Y A www.bademlilavinya.com HUZUR VE GÜVEN YARATAN MEMNUNİYET İLKESİ DOĞA-ERC YAPI TASARIM Ulusal ve Uluslararası pazarda 26 yıllık tecrübesini,

Detaylı

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL GÜZELLER GÜZELİ GÜZELTEPE Gökyüzünün mavisiyle toprağın yeşilinin buluştuğu, yeşili ayrı yeşil, havası ayrı hava olan Güzeltepe, İstanbul un merkezinde şehrin

Detaylı

H A L İ Ç T E Y A Ş A N A C A K Ç O K Ş E Y V A R

H A L İ Ç T E Y A Ş A N A C A K Ç O K Ş E Y V A R H A L İ Ç T E Y A Ş A N A C A K Ç O K Ş E Y V A R H A L İ Ç T E Y A Ş A N A C A K Ç O K Ş E Y V A R Modern yaşam standartlarını yüksek kaliteyle sunan KRG İnşaat, çok seçkin bir projeye imza atıyor. Kentsel

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

Altın Park Konutları. 8 bloktan oluşan 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri toplam 91 daireyle sizleri yeni bir yaşama davet ediyor...

Altın Park Konutları. 8 bloktan oluşan 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri toplam 91 daireyle sizleri yeni bir yaşama davet ediyor... Altın Park Konutları 8 bloktan oluşan 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri toplam 91 daireyle sizleri yeni bir yaşama davet ediyor... 9.260,00 m 2 arsa üzerinde 8 blok, Z+4 kat, taplam 91 adet daire, 4 işyeri.

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? MEŞE AĞACI Eski uygarlıklarda Zeus'un kutsal ağacı olarak bilinen meşe, Kayıngiller ailesinden bir ağaç türüdür. 400 kadar türü bulunan meşe ağacının

Detaylı

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com BİZ KİMİZ? Biz takım çalışmasına ve ruhuna inanmış, alışılagelmiş fikirlerin ötesine geçmeye çalışan bir takımız. Mükemmeli inşa etmeyi amaç edinip öyle yola çıktık. Gerçek hayattan ilham alarak modern

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE ORMAN ve BOĞAZ MANZARASI HAYATI GÜZELLEŞTİRENLERE İTHAF EDİYORUZ... MESA ÇUBUKLU 28 Her şey hayatın anlamını yan yanayken bulan siz ve sevdikleriniz için... Eşsiz konsepti

Detaylı