LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE"

Transkript

1 LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE Bodrum da, sahne alan Leman Sam ve Yaşar ikilisi, şarkıları ile hayranlarını coşturdular. Seyirciler özçekim yaptı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ikinci konserde Leman Sam ve Yaşar 13 kişilik orkestraları ile sahne aldılar. İkilinin beyaz giysiler içinde verdikleri konserde ilginç diyaloglar yaşandı. Leman Sam, saçlarını kurutmaya vakti olmadan sahne aldığını ifade ettiği konser sırasında fırça ile saçlarını taradı, çok fazla terleyen Yaşar ın terini bir peçete ile sildi. Leman Sam şarkı arasında bir ara Yaşar ın belini göstererek bu bir göbek değil. Korse taktığı için böyle deyince, Yaşar da 3 ay önce ameliyat olduğu ve 3 ay daha tedavisinin devam edeceğini açıkladı. Konser boyunca sık sık trompet, gitar soloları ve renklendi. Konserin ilerleyen parçalarında çok sayıda seyirci oturdukları yerden kalkıp, sahne önüne inerek cep telefonları ile özçekim yapıp, oynadığını gören güvenlik elemanları duruma müdahale ettiler. Seyirci konser sırasında Leman sam ve Yaşar ın şarkılarına eşlik ederek birlikte söylediler. İlla, Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Gel Benimle, Bana Esmeyi Anlat, Masal Perisi, Anladım ki adlı parçalarında yer aldığı ve 2 saat süren konseri yaklaşık 2 bine kişi coşku ve beğeni ile izledi. Konserde basın mensuplarının ilk iki parçada görüntü çekmesine izin verildi. Kral grubunun 20 inci yılı nedeniyle yapılacak konserler ;

2 Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi. Bodrumspor Güzel Başladı Bodrum Belediyesi Bodrumspor sezonu öncesi ilk hazırlık maçında Tire 1922 yi Süleyman Görgün ün müthiş frikik golü ile 1-0 mağlup etti. Tire 4 Eylül Stadı nda oynanan hazırlık karşılaşmasında 3.Lig

3 takımlarından Tire 1922 yi 1-0 yenen Bodrum Belediyesi Bodrumspor, sezon öncesi çıktığı ilk hazırlık maçında 50. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen oynadığı güzel futbol ile rakibini mağlup etmeyi başardı. Teknik heyet ve taraftarı hırslı mücadelesi ile sevindiren Bodrumspor u Asi Tayfa da yalnız bırakmadı. Sezon öncesi hazırlık maçında ortaya koyduğu futbol ile 3.lig hedefine inanmış bir takım olduklarını belirten Bodrum Belediyesi Bodrumspor Klüp Başkanı Rıza Karakaya Sahada çok koşan hırslı bir Bodrumspor izledik. Sezon öncesi ilk hazırlık maçımızda takımımızın hırslı oyunu bizi ve taraftarımızı heyecanlandırdı dedi. Bodrum Belediyesi Bodrumspor ikinci hazırlık maçını 21 Ağustos Perşembe günü saat 17:30 da Didim Belediyespor ile Bodrum Şehir Stadı nda oynayacak. UMUDA YOLCULUK BAŞLAMADAN BODRUM'DA BİTTİ KADIN VE ÇOCUKLARINDA İÇİNDE BULUNDUĞU 65 KAÇAK YAKALANDI Suriye deki iç savaştan kaçan, içinde kadın ve çocuklarında bulunduğu 65 kişi Yunanistan a geçmek isterken Muğla nın Bodrum İlçesinde yakalandı. Sabah saatlerinde alınan bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Bodrum a bağlı Gümüşlük Mahallesinde organizatörlerini bekleyen Suriyeli mültecileri yakaladı.

4 Gümüşlük e bağlı Koyunbaba Mevkiinde deniz kıyısında tekne beklerken yakalanan 9 u çocuk, 17 si kadın 65 kişi ifadelerinin alınması için Gümüşlük Jandarma Karakol Komutanlığına getirildi. Burada işlemleri tamamlanan kaçaklar Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine teslim edileceği öğrenildi. Öte yandan olayı organize ettiği iddia edilen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Candan Erçetin Bodrum Kalesinde unutulmaz bir konser verdi Bodrum da, sahne alan Türk Pop müziğinin ünlü ismi Candan Erçetin, hayranlarını coşturdu. Bodrum Kalesi nde yeniden düzenlenmiş hali ile Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ilk konserde Candan Erçetin sahne aldı. Ünlü şarkıcı Candan Erçetin in konserine hayranları büyük ilgi gösterdi. Bodrum kalesi Kuzey Hendeğin konser alanında dokuz yıl aradan sonra tekrar konser veren Erçetin, iki bölümden oluşan konserinde yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı. İkinci bölümde otantik bir giysi ile sahne alan Erçetin çıplak ayakları ile müthiş bir performans sergileyerek hayranlarını coşturdu. Erçetin dinlemeye gelenler arasında Doğuş Gurubu Marinalar Genel Koordinatörü Ali Bezirgan ın da aralarında yer aldığı yaklaşık 2 bin kişi izledi.

5 Erçetin Son albümlerinden eserlerinde yer aldığı konserinde 60 yıllara varan bir nostalji rüzgarı estirdi. 20 yıllık orkestra arkadaşları ile kendi birlikteliklerini de kutladı. Sözlerini; Ayşe Kulin, Nazım Hikmet ve kendisin yazdığı eserlerin yanı sıra anonim eserlere de yer verdi. Erçetin, Melek, Söz Vermiştin, Vay Halime, Aşka inanma ve Yalan gibi sevilen şarkılarını seslendirdi ğinde coşku daha da arttı. Erçetin, söylediği şarkılarda sesinin yanı sıra, dansları, kareoğrafisi, seyirci ile kurduğu dialoglar ile göz doldurdu Konser sonunda orkestra arkadaşlarını tek tek sunarak solo yapmalarını sağlayan Candan Erçetin konser sonunda ayakta alkışlandı. Erçetin ile başlayan Kral Grubu 20. Yıl Kutlamaları, Leman Sam & Yaşar, Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi.

6 Derici: Kalbimin Tek Sahibi CATAMARAN Televizyondaki O Ses Türkiye yarışmasıyla ünlenen, son günlerin popüler şarkıcısı İrem Derici, Türkiye nin en büyük açık hava yüzer diskosu Club Catamaran da konser verdi. Sanatçı; Kalbimin tek sahibi ile romantik anlar yaşattı ve Zorun ne sevgilim ile eğlenceyi doruklara taşıdı Başarılı sanatçı İrem Derici, Club Catamaran da muhteşem bir konser vererek, Bodrum a gelen binlerce yerli ve yabancı turiste coşku dolu anlar yaşattı. Ünlü şarkıcı, tekne ile yanaşarak çıktığı kulüpte hayranları tarafından çığlıklarla karşılandı. İrem Derici nin yüzer Disco Catamar Club ı doldurdu ve diskonun kapıları kapatıldı. DJ lerin hareketli şarkıları ve kadın grupların dans gösterisi sonrası pop İrem Derici sahneye çıktı ve eğlenceyi doruğa taşıdı. Derici beş şarkı söylediği gecede popüler şarkısı olan Zorun ne Sevgilim i eğlenmeye gelenler ile birlikte söyledi. Sahne performansıyla da büyük beğeni toplayan Derici, kendisini izlemeye gelen müzik severleri adeta müziğe doyurdu. Çıkardığı ilk tekli Bensiz Yapamazsın ile 10 milyon tık, ikinci tekli Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı ile 50 milyon tık, son çıkardığı maxi single İKİ nin ilk şarkısı Sevgi Olsun Taştan Olsun ile 60 milyon tık ve televizyonlarda çıkan klibi Zorun Ne Sevgilim ile kısa zamanda rekor tık almayı başaran genç sanatçının şarkıları televizyon ve radyo kanallarının listesinde yükselmeyi sürdürüyor.

7 Eğlencenin kaptanı Yıldızların sahne aldığı yüzen disko Catamaran ın sahibi işletmeci Dilek Birgen, Bodrum da yaza damgamızı vurduk diyerek; Bodrum un yüzen diskosu Catamaran, bu yaz birbirinden ünlü sanatçıları ve DJ leri sahneye çıkartıyor ve eğlence sektöründe başı çekiyoruz. Bodrumlu Karateciler Milli Takımda Ağustos tarihleri arasında Erzurum da 25 ülkeden yaklaşık 2000 sporcunun katılacağı 11.Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasına Bodrumlu sporcularda katılıyor. Milli takımda yarışmak için seçilen, Ülkemizi ve Bodrum u temsil eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor lu dört sporcu şampiyona öncesinde madalya sözü verdiler yılında milli takıma 6 sporcu kazandıran Bodrumspor başarılarına bir yenisini eklemek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor Ağustaos ta Erzurum da düzenlenecek olan 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası nda milli takımda yarışacak Bodrumlu sporcular ise, Damla Gaye Dur, Kayra Sezgi, Orhan Alp Kuzulu ve Koray Kamiloğlu ndan oluşuyor. Tüm yaz sezonunu günde 2 antrenmanla geçiren başarılı karate takımı, önümüzdeki günlerde de yurt dışında önemli iki uluslararası turnuvaya katılmayı hedefliyor. Turnuva öncesinde açıklama yapan milli sporcular kendilerinin bu seviyeye gelmelerinde ve milli takımlarda yarışmalarında büyük katkıları olan Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker e, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan a, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a, Bodrum Belediyesi

8 Bodrumspor Klüp Başkanı Rıza Karakaya ya ve antrenörleri Fatih Uzunlulu ya teşekkür ettiler. MAKEDONYA BAŞBAKANI BODRUM ÇARŞISI GEZDİ Bodrum a tatil için gelen Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski Bodrum kalesine ve çarşısına hayran kaldı. Turizmin gözbebeği olan Bodrum u ailesi ile birlikte tatil yapmak için seçen Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski eşi Borkica Gruevska çocukları Anastasya ve Sofya ile Bodrum kalesini gezdi.

9 Yaklaşık 1 saat boyunca kaleyi inceleyen Makedonya Başbakanı daha sonra eşi ve çocukları ile birlikte Bodrum çarşısına indi. Bodrum da barlar sokağı olarak bilinen Dr. Alim bey caddesi ve Hilmi Uran meydanına küçük kızının elinden tutarak gezen Makedonya Başbakanı mağazaları ve sokakları hayranlık dolu ifade ile gezdiği dikkat çekti. Bodrum sokaklarında dolaşan Gruevski çarşıdaki dükkanları inceledi. Oldukça rahat tavırları ve neşeli olması ise dikkatlerden kaçmadı. Koruma ordusu ile birlikte Bodrum un bir çok yerini gezen Başbakan Bodrum a hayran kaldığını söyledi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Makedon Başbakan Gruevski ye Başbakan Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu neler söyleyeceksiniz şeklindeki sorusunu ise yanıtsız bıraktı. Gazetecilere güleryüzlü davranarak, gezisine devam eden Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski perşembe günü Bodrum dan ayrılacağı öğrenildi.

10 GÜNDOĞAN CİNAYETİNDE İKİ GÖZALTI Gündoğan Mahallesinde yaşanan korkunç cinayet ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ayakları ve elleri arkadan bağlanmış kafasına poşet geçilirmiş halde Eski Gölköy Mevkinde dağlık arazide Murat Dereli nin cesedinin bulunmasının ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma çerçevesinde iki kişi daha gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, önceki gün adliyeye sevk edilen ve maktulün eniştesi ile kızkardeşleri olduğu öğrenilen şüphelilerin serbest bırakılmasının ardından Milas ta 38 yaşındaki A.T. ve 41 yaşındaki Ü.T. isimli karı koca Jandarma tarafından gözaltına alındı. Önceki gün Milas ta gözaltına alınan karı koca Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığında sorgulandıktan sonra öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliye merdivenlerinden çıkarken, gazetecilerin sorusu üzerine suçsuz olduklarını iddia ettiler. Bu arada Murat Dereli nin tahminen 4 veya 5 gün önce boğularak öldürüldüğü, cesedinin çürümeye başladığı bilgisine ulaşıldı. Dereli nin kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumunun raporu bekleniyor. Bodrum da acil servise ek

11 kapasite şart oldu! Bodrum Devlet Hastanesi nde yaşanan yoğunluk vatandaşları çileden çıkartırken konu CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar tarafından meclis gündemine taşındı. Yirmi Bin Hasta Başvuruyor Turizm sezonunun açılması ile birlikte nüfusu bir milyona yaklaşan Bodrum da devlet hastanesinde aşırı bir yoğunluk yaşanmakta. Özellikle acil serviste yaşanan yoğunluk vatandaşların tepkisine yol açarken görevli personelde günde 500 ile 1000 arasında hastaya bakmaktan dert yanıyor. İki doktorun, bir hasta bakıcı, 4 hemşire ve bir temizlikçinin görev yaptığı Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisi ne yaz aylarında aylık ortalama yirmi bin kişi başvuruyor. Ne Doktor Ne Teçhizat Konusunda Yeterli Değil CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi nde yaptığı Muğla nın sorunları konulu konuşmasına turizm sezonunda artan nüfusa değinerek başladı. Çandar normal şartlarda yedi yüz elli bin olan Muğla nın nüfusunun yaz aylarında üç milyona yaklaştığını belirtti. Kış döneminde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını söyleyen Çandar Yaz sezonuna girdiğimizde normal nüfusunun 3-4 katına çıkan Muğla da ne doktor konusunda ne teçhizat konusunda bir yeterlilik söz konusu değildir diyerek Bodrum ve diğer ilçelerde yaşanan sıkıntıya dikkat çekti. Dilerim Bodrum da Kalp Krizi Geçirmezsiniz İnşallah Bodrum a tatile gelirsiniz ve dilerim Bodrum da kalp krizi geçirmezsiniz diyerek Bodrum Devlet Hastanesi nde yaşanan sıkıntıyı gündeme getiren CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar konuşmasına Bafa Gölü nde yaşanan sıkıntıları ve yaşanan çevre felaketini anlatarak devam etti.

12 Otopark Doluyor Ambulanslar Geçemiyor Bodrum Devlet Hastanesi nde yaşanan insan yoğunluğunun yanı sıra büyük bir otopark sorunu mevcut. Gündüz saatlerinde mevcut otopark dolarken sağa sola da park eden vatandaşlar çıkınca acil servise girmek isteyen ambulanslar zor anlar yaşıyor. Kimi zaman ambulanslar hastayı aldıkları süreden hastaneye geldikleri süre kadar hastane girişinden acil servise kadarda bir o kadar zaman harcıyor. Yaşanan bu yoğunluk nedeniyle çoğu zaman vatandaşlar kendi aralarında ve hastane personeli ile de sık sık kavga ediyor. Hastane Yolu nda Her Gün Kaza Bodrum Devlet Hastanesi ne çıkan Elmadağ Caddesi nde her gün bir veya birden fazla trafik kazası meydana geliyor. Hastaneye yetişmek isteyen acil vatandaşların hızlı bir şekilde gitmelerine yolun virajlı ve dar olması eklenince beraberinde de trafik kazalarını getiriyor. Özellikle motosiklet sürücülerinin kabusu haline gelen yolda yaşanan kazalarda sürücüler çoğu zaman sağlam geldikleri hastaneden yaralı bir şekilde ayrılıyor. Bodrum Devlet Hastanesi nde yaşanan sıkıntılar saymakla bitmezken konu ile ilgili gerekli projelerin hazırlandığı ancak gerekli destek ve imkan bulunmadığı için Bodrumlu vatandaşların bir süre daha bu çileyi çekeceği öğrenildi. Acil servise ek kapasite şart oldu, Daha önce sağlık sistemi yapılanması gereği SSK lı hastaların ayrı sağlık kurumlarında tedavi gördüğü yıllarda Devlet Hastanesinde hasta yoğunluğu sıkıntısı yaşanmıyordu. Mevcut Devlet Hastanesinin fiziki koşullarının kısıtlı olması nedeniyle, özellikle acil servis te büyük yoğunluk artışı meydana gelmesi sıkıntıyı arttırıyor. Acil tedavi için gelen hastalar uzun kuyruklarda beklerken, doktar ve diğer sağlık görevlisi sayısının az olması nedeniyle, sağlık personeli, hasta yoğunluğun getirdiği zor koşullar altında çalışabiliyor.

13 Acil serviste sıkıntı yaşayan vatandaşlar Acil servise neşter atılıp, fiziki koşulların ve sağlık personeli kapasitesi arttırılsın diyorlar. Öte yandan, maketi hazırlandığı öğrenilen yeni Bodrum Devlet Hastanesinin ihalesinin 2014 ün son aylarında yapılması bekleniyor. 150 yataklı olarak planlanan yeni hastanenin yatak kapasinin arttırılması mümkün olabilecek. Yeni Hastanenin en erken 3 sezon sonra hizmete girmesi bekleniyor. Haber: Mehmet Can Meral

14 Gümüşlük te festivalinde iki Fransız ve bir Türk sahne aldı Genç nesil klasikçilerin dikkat çeken üçlüsü Trio Milhaud, 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında Bosch un etkinlik sponsorluğunda Koyunbaba Antik Taş Ocağı nda klasik müzikseverlerle buluştu. İki Fransız ve bir Türk müzisyenden oluşan Trio Milhaud, festival sahnesinde Joseph Haydn, Claude Debussy ve Felix Mendelssohn-Bartholdy nin eserlerini seslendirdi. Trio Milhaud nun üyeleri, bireysel başarılarıyla ve kazandıkları pek çok ödülle genç, yetenekli birer sanatçı olarak dikkat çekiyor. Viyolonselist Nil Kocamangil, Piyanist Philippe Hattat ve kemancı François Pineau-Benois dan oluşan Trio Milhaud, sahnedeki performanslarıyla festival izleyicisinden büyük alkış topladı. Bosch un etkinlik sponsorluğu ile gerçekleşen konserde ilk olarak J. Haydn ın, Piyanolu Trio no.39 sol majör, Hob.XV:25 (Çingene) adlı eserini seslendiren trio, bu eserde Andante Poco adagio, cantabile Rondo a l Ongarese: Presto bölümlerini icra etti. Ardından C. Debussy nin Piyanolu Trio sol majör isimli eseri festival izleyicisiyle buluştu. Bu eser, Andante con molto allegro Scherzo. Moderato con allegro Intermezzo. Andante espressivo Finale. Appassionato başlıklarını içeriyordu. Programın ikinci yarısında ise Trio Milhaud, F. Mendelssohn-Bartholdy nin Piyanolu Trio no.2 do minör adlı eserini seslendirdi. Üçlünün icra ettiği eser, Allegro energico e fuoco Andante espressivo Scherzo. Molto Allegro quasi Presto Finale. Allegro, appassionato başlıklarını taşıyordu. Trio Milhaud, daha sonra bis yaparak tekrar sahneye geldi ve finalde çaldıkları eserin 2. Bölümünü

15 çalarak geceyi sonlandırdı. Üç yetenekli genç müzisyen Yaşayan en önemli viyolonselcilerden bir olarak kabul edilen Gary Hoffman ın Hiç bir şüphe yok ki önünde parlak bir geleceği olan, enstrümantal ustalık ve müzikal duyarlılık sahibi, çok yetenekli ve zeki bir genç çelist diye tanımladığı Nil Kocamangil, 2006 yılından bu yana katıldığı çeşitli uluslararası ve ulusal yarışmalardan birçok başarı ve birincilik ödülleriyle döndü. Bir oda müziği tutkunu olan Kocamangil, dünyanın en önemli salonlarında verdiği konserler dışında birçok festivalde de yer aldı. Sanatçı özel bir destek ile 1830 yapımı İtalyan yapımı bir viyolonsel kullanıyor. Piyanist Philippe Hattat, genç yaşına rağmen profesyonel müzisyen olarak önemli bir sahne tecrübesine sahip. Oda müziğinde performanslar sergileyen sanatçı, Fransa nın önde gelen şefleriyle çalıştı, korolar da eşlikçilik yaptı. Philippe Hattat, beste yapmanın yanı sıra org, çembalo ve çello çalıyor; Gregoryen şana ve özellikle etnomüzikolojiye ilgi duyuyor. Bilimle, özellikle hayat ve insani bilimlerle, felsefe ve karşılaştırmalı dilbilimleriyle de ilgileniyor. Kazandığı pek çok ödülle genç yetenekli bir sanatçı olarak ismini duyuran Trio nun kemancısı François Pineau-Benois, başta UFAM Uluslararası Keman Yarışması birincilik ödülü olmak üzere birçok ödüle layık görüldü. Pineau-Benois, aynı zamanda çeşitli ülkelerde düzenlenen birçok keman masterclass ına katıldı. Sponsorlar Bu yıl festivalin resmi sponsorluğunu, T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, BODTO, Bodrum Belediyesi; kurumsal sponsorlukları ise Bosch, Devecioğlu ve Neoyapı üstleniyor. Festivalin kapanış konseri 15 Ağustos Gümüşlük Trio, Gülsin Onay, Piyano; Cihat Aşkın,

16 Keman; Dorukhan Doruk, Çello Konserlerin başlama saati 21:00 dir. Adres; Koyunbaba mevkii, Antik taşocağı, Gümüşkaya sitesi 1. bölge sahili. İletişim gumuslukfestival@gmail.com twitter.com/gumuslukfest

Candan Erçetin Bodrum Kalesinde unutulmaz bir konser verdi

Candan Erçetin Bodrum Kalesinde unutulmaz bir konser verdi Candan Erçetin Bodrum Kalesinde unutulmaz bir konser verdi Bodrum da, sahne alan Türk Pop müziğinin ünlü ismi Candan Erçetin, hayranlarını coşturdu. Bodrum Kalesi nde yeniden düzenlenmiş hali ile Kral

Detaylı

KADINLAR YELKEN AÇIYOR

KADINLAR YELKEN AÇIYOR KADINLAR YELKEN AÇIYOR Women s Sailing School ( Kadınlar Yelken Okulu ) 23-30 Ağustos tarihleri arasında, 5. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası düzenliyor Kadınlar yelken haftası, 23 Ağustos akşamı Marmaris

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

Başkan Kocadon a ziyaret

Başkan Kocadon a ziyaret Milletvekili adaylarından Başkan Kocadon a ziyaret Muğla Milletvekili Adayları, il genelinde sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında Bodrum a gelerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u da makamında

Detaylı

BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ

BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ Bodrum da lunaparkta oyuncaktan düşen çocuk hayatını kaybetti. Ailesiyle birlikte Bodrum da faaliyet gösteren lunaparka giden Kerem Kutlu (11) lunaparkta bir

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI

BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI Bodrum Kaymakamlığının öncülüğünde ilçenin ilgili kurumları Bodrum yarımadasının afetlerde ve acil durumlarda, can ve mal kaybını en aza indirebilmek için bir araya

Detaylı

Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu!

Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu! Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu! Bodrum Devlet Hastanesi nde yaşanan yoğunluk vatandaşları çileden çıkartırken konu CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar tarafından meclis gündemine taşındı.

Detaylı

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ndeki, Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserler kapsamında Halk müziği grubu Kardeş Türküler sahneye çıktı. Farklı

Detaylı

40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı

40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı 40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından düzenlenen yelken kurslarının 3 üncüsüde tamamlandı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken şubesi tarafından Bodrumlu

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Rus asıllı kemancı Olga Martinova ve Fransız piyanist Jean- Bernard Pommier çifti, 8 Ağustos Cuma akşamı 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler,

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01. Günlük Haber Bülteni 30.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 29.01.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor

Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü Uşak ta karşılaşacağı Selvioğluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda taraftarının

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

Hacettepeliler Çarşı

Hacettepeliler Çarşı Hacettepeliler buluştu Çarşı da Bodrum ve çevresinde yaşayan Fizyoterapist Hacettepeliler Çarşı da buluştu. Bodrum Köşem Kafe de bir araya gelen eski arkadaşlar hem birlikte öğlen yemeği yediler hem de

Detaylı

Bodrum da 35 hektar yandı

Bodrum da 35 hektar yandı Bodrum da 35 hektar yandı Bodrum yarımadasının kuzey batı bölgesinde çıkan yangın etkili oldu. Karakaya, Dereköy mevkilerinde tepelerde çıkan yangında yaklaşık 35 hektar makilik ve tarım arazisi yandı.

Detaylı

2013'te ilk antrenman

2013'te ilk antrenman 2013'te ilk antrenman Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş Futbol Takımı, 11 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig in ikinci yarısı için

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına.

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına. Hüzünlü son Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı MP Antalyaspor a 2-1 mağlup oldu. Akdeniz Üniversitesi Stadı nda oynanan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması siyah-beyazlıların

Detaylı

BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR

BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR Planları Bütünleme Çalışmaları kamuoyuyla paylaşıldı Bodrum un tek belediye olmasının ardından ortaya çıkan imar durumun tespit edilmesi için başlatılan çalışmalarda Bodrum Beldelerinde

Detaylı

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri; Ekmek, pasta katkıları ve çikolata sektöründe büyük ölçüde önem taşıyan IBATECH Fuarına katılıyor. Bodrum Torba da hizmet

Detaylı

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR SURİYE UYRUKLU TEKNE KAPTANININDA ARALARINDA OLDUĞU 12 KİŞİ YUNAİSTAN A KAÇMAK İSTERKEN KARAADA DA YAKLANDI 11 Suriyeliyi Yunanistan ın Kos Adasına götürmek için tekneye

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Basın açıklamasının ardından Pazartesi saat 14:00 Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda deprem konusunda bir toplantı düzenleneceği bildirildi.

Basın açıklamasının ardından Pazartesi saat 14:00 Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda deprem konusunda bir toplantı düzenleneceği bildirildi. TMMOB:17 Ağustos 1999 depremini unutmadık, unutturmayacağız 17 Ağustos depremi 1999 Bodrum da düzenlenen yürüyüş ile anıldı. Bodrum Belediye meydanında toplanan sivil toplum örgütleri ve meslek odaları

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Gümüşlük te genç kemancılardan konser

Gümüşlük te genç kemancılardan konser Gümüşlük te genç kemancılardan konser Bosch un eğitim sponsorluğunu üstlendiği Gümüşlük Festival Akademisi kapsamında gerçekleştirilen keman ustalık sınıfına katılan 11 genç müzisyen, Toprak Ev de verdikleri

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

Başkan vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan vatandaşlarla bir araya geldi Başkan vatandaşlarla bir araya geldi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Perşembe ve Cuma günü mahallelerde vatandaşlarla görüştü. Haftanın bazı günlerinde mahalleleri ziyaret eden Bodrum Belediye

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Bodrum da kamp yapıyor

Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye

Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye Romanya Bodrum'da Başkonsolosu Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Başkan Mehmet Kocadon

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

Coşku ile karşılandılar

Coşku ile karşılandılar Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 21.09.2012 Coşku ile karşılandılar Beşiktaş, Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşma için Gaziantep'e gitti. THY'ye ait özel bir uçakla Gaziantep e giden siyah-beyazlıları

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Potrum Taş Limanı açılıyor

Potrum Taş Limanı açılıyor Potrum Taş Limanı açılıyor Bodrum da dekoratif yapılar için emsali olmaya bir mekan.. Potrum Taş Limanı Bodrum mimarisine uygun dekoratif taşlar, doğal taşlardan ilham alınarak elde edilen zengin renk

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA Türk Sanat müziğinin unutulmaz sesi, sanat güneşimiz Zeki Müren anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen ses yarışmasını Berna

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI

KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI Portal Adres KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI : www.anayurtgazetesi.com İçeriği : Gündem Tarih : 24.03.2014 : http://www.anayurtgazetesi.com.tr/default.asp?page=haber&id=489297 KLÜ DEN SAGLIK

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR EĞLENCE SEKTÖRÜNDE BİR SAYFA KAPANIYOR Açıldığı günden bugüne değin kapısında kuyruklar olan ve Bodrum un simgesi haline gelen Halikarnas The Club

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfastar.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

Detaylı

KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI

KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI Bodrum lu usta sanatçı İkbal Gülşah Cesur un kızı Neslişah ile birlikte Nesilden Nesile Sanat isimli sergisini Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi4 EKİM. Derbiye kilitlendiler

Beşiktaş Gazetesi4 EKİM. Derbiye kilitlendiler Derbiye kilitlendiler BEŞİKTAŞ, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı. Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. önledi. Mücadelenin bir bölümünde kapanan Beşiktaş karşısında ileriye

Beşiktaş Gazetesi. önledi. Mücadelenin bir bölümünde kapanan Beşiktaş karşısında ileriye Beşiktaş'tan farklı galibiyet SPOR BEŞİKTAŞ Kırklarelispor la oynadığı hazırlık maçını 7-1 kazandı. Beşiktaş bu farklı galibiyeti ile farklı bir prova yaptı. Bol gollü galibiyetin ardından Beşiktaş'ta

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi11 EKİM Antalya kampı başladı

Beşiktaş Gazetesi11 EKİM Antalya kampı başladı Antalya kampı başladı SPOR KARAKARTALLAR, lige hazırlıklarını milli maç için verilen aranın ardından Antalya kampında sürdürüyor. Siyah-Beyazlı ekip Xanthe Resort Hotel de akşam idmanı ile antrenmanlara

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı